Kuthumi – A Szíriuszi energia része a Mi-Law Csillagkapu 99 szakrális lélek/csillagtábla

Kuthumi – A Szíriuszi energia része a Mi-Law Csillagkapu

99 szakrális lélek/csillagtábla


 

Régi 1999-es közvetítés Michelle Eloff-on keresztül a Csillagtáblákról

Dél-Afrika, Kaapsehoop

Fordította: Hatejer Emese

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_________________________________________________________

A minőségeket és lehetőségeket a gyógyulásra személyesen és planetárisan rögzítitek le ezzel a csillagkód táblával. Ez a csillagkód tábla a MI-LAW-CSILLAG[eredetiben: STAR-MI-LAW] a Szíriusz energiájának része. A csend egy fontos része az ezzel a táblával való munkának, és megtanítja az egyének bizonyos információk megtartásának fontosságát, amelyet csak egy beavatottal/egy megszentelt egyénnel oszthat meg. Sokszor az ember elmond olyan információkat másoknak, amit lehet, hogy nem értenek meg, és azáltal, hogy megosztja ezeket az információkat velük, kockázatnak teszi ki magát annak, hogy az információt eltorzítják és visszaélnek vele. Mi még mindig részei vagyunk az egók és személyiségek 3. dimenziójának, azonban, szeretném megadni magunknak a lehetőséget, hogy megtanuljuk a diszkréciót[óvatosság, körültekintés] és a csöndben maradást. Püthagorasz (Kuthumi) beavatásokon keresztül vette át a tanítványait, ami 5 évnyi csendet vont maga után azért, hogy meg tanuljanak hallgatni[meg gondolom a belső hangjukra hallgatni].

Ez a jelkép az energia a mennyből a földre való lehozatalával is dolgozik. Ez a 8-as számmal vibrál, amely a Krisztus száma, tehát összehozzuk a mennyet és a földet. Ez a szív és elme egyensúlya, ami behatol mindkét világ mélységeibe. Ebben a térben az egyén összekapcsolódik a mennyei világokkal és földi világokkal is – a belső földiekkel és a csillag lényekkel.

A kék Lények fogják megtartani az igazság törvényeit, az Új Világ hajnaláig, mivel ez a Krisztus eljövetelének időszaka.” Ez a Krisztusi Tudatosság, ami visszatér a jelenbe és az összes fénymunkáshoz; az emberek, mint ti, mi tudatosan és aktívan dolgozunk ezen igazságok földre hozatalában, felkészülve annak idejére, amikor a Krisztus vissza fog térni azáltal, hogy ezen elvek szerint éljük az életünket minden egyes pillanatban. Krisztus Visszatérésének teljes Esszenciájának lehorgonyzása 2007. szeptember 9.-én történt meg.

Ez az út nem egy vallás vagy egy hobbi, ez az ÉLET ÚTJA. Ez a szimbólum egy jelzés a csillaglényeknek és az élet minden más dimenziójának, hogy az idő most van, és a föld készen áll magához ölelni a Krisztus energiáját. Miközben az ember felkészül, hogy átölelje a Krisztusi energiát, az embernek kell némi háztakarítást csinálnia magában, azért, hogy az ”Isten/Istennő Temploma” készen álljon arra, hogy alkalmazkodjon a Krisztus energiájához.

Ezek a Templomok a testeink, szíveink, és minden ami azzá tesz minket, akik itt vagyunk. Az önuralom folyamata. Az embernek mesterrévé kell válnia önmagának, amikor a Krisztus eljön, akkor hatalmas mennyiségű változást hoz magával és a vég/halál egyfajta ciklusát, ez azt jelenti, hogy a Föld át fog menni a “halál/vég” egyfajta folyamatán azért, hogy aztán feltámadjon. Fizikai halál is lehet ilyenkor – ez természetesen összhangban van az összes érintett lélek magasabb akaratával – minden esetre, nem azt mondom, hogy a Föld egy nagy lángoló labdaként fog felrobbanni. ez az élet útja, amit, mint az emberi test létezésének megszűnéseként vagy “halálként” ismerünk.

Az emberek hiedelemrendszerei és prioritásai változni fognak, az emberek szükségét érzik majd, hogy leegyszerűsítsék az életüket és boldogabb sokkal teljesebb életet éljenek. Látjuk már, ahogyan az emberek élete változik, a magasabb válási arány az egyik. Az emberek többet akarnak az életből kihozni, ezért úgy érzik szükséges változtatni az életükön és kitörniük a negatív, boldogtalan, romboló, pusztító kapcsolatokból és életmódokból.

Ez a szimbólum a 8. csakrával dolgozik, amely olyan, mint a fény egy világítótornya, amelyre a fény összes létezője rá tud hangolódni, miközben felismerik vagy észreveszik a fény különböző lényeit bárhol is legyenek. Összehangolódva ezzel a Táblával az egyén tudatosan összekapcsolódik a 8. csakrával.

Közvetítés:

Kuthumi vagyok, ez a különleges csillagkód tábla felépíti a fény alapzatait a Szíriusz energiáin keresztül, és ezek a lények, akik erre bolygóra inkarnálódtak ez idő tájt, akiket a különböző csillagfény fivéreitekként és nővéreitekként ismertek. Azáltal, hogy megnyitjátok és aktiváljátok a fény ezen csatornáit a menny és föld között ezen különleges szimbólummal, tehát ez lehetővé teszi a fény más frekvenciáinak, hogy behatoljanak azoknak az energiájába, akik készen állnak arra, hogy új információkat idézzenek elő a technológia, tudomány és gyógyítás tekintetében. Ezért olyan fontos időszak ez az új technológiák számára, hogy ilyen új információ rendszerek legyenek képesek megosztani, és ez az egész a felkészülés ideje arra, hogy Krisztus vissza fog térni.

Ez felkészít mindnyájatokat annak érdekében, hogy önfenntartók lehessetek, amikor is a világ, amit ismertek keresztül megy a saját átalakító tapasztalatain, és hatalmas fénylényé válik. Azoknak, akik Fénymunkásokként járnak, tartsátok fenn a fókuszotokat és tudjátok, hogy amit tesztek az igenis támogatja az egész javát, és ne inogjatok meg azok által, akik azért jönnek, hogy megpróbáljanak meggyőzni titeket arról, hogy amit tesztek, amit éltek, amit tanítotok az egy illúzió. Ez nagyon fontos, mert a hatalom/erő jön át és hogy ez a föld csodákat tud létrehozni, de ez először is a saját testeteken belül kell kiépítenetek. És ezeken a szimbólumokon keresztül, ez történik, de szintén fontos az is számotokra, hogy tudjátok, hogy bármi, amit ezen szimbólumok energiájával tesztek, azért teljes mértékben felelősek vagytok.

Az első alkalommal, amikor ez az információ a Földre jött, én, Kuthumi, Mózes alakjában, eltávolítottam őket, mert nagyon jó esély volt rá, hogy ezzel az energiával a múltban visszaéltek volna, és nem engedhettem meg ezt. Azonban ez alkalommal, előlépek és újra leföldelem ezt az energiát mindenki javáért, de tudnotok kell, hogy ti lesztek a felelősek ezért az energiáért, hogy hogyan használjátok ezt, ha visszaéltek ezzel viselnetek kell a következményeit. Nincs vesztegetni való idő, ez fel/ki kell építeni most, mind a 99 csillagkód tábla teljes szerkezetéért, ami a fény háromszögét képezve megnyitja az átjárókat az összes többi dimenzióba, valamennyit összehozva.

Ezen univerzális elme az Isten Elméje, és ezen az Isten Elmén keresztül, sokaknak meg fogják mutatni a teremtés eszközeit, amelyen keresztül a nagyszerű találmányok elhozásra kerülnek, talán néhány ilyen találmánynak a formája olyan lesz, amit már elképzeltettek, vagy fantáziáltatok róla, és gyakran tisztában vagyunk azzal, hogy gyakran az emberek azt mondják “Képzeld el, ha lenne ilyenünk vagy olyanunk…”, “ Képzeld el milyen lenne, ha… ez történne és… feltalálnánk, milyen könnyűvé válna az életünk”, “Gondoltál valaha is arra, hogy megbuheráld ezt vagy azt?” és mindannyian ezt a képzeletetek szüleményének tartjátok, de az is igaz, hogy ti, akik a fény ezen inspirációin töprengtek elkezdetek hatni rájuk. A Fény Nagyurai megtartanak és védelmeznek titeket, és a Földeteknek szüksége van ezekre az információkra most, és ezen keresztül képesek lesztek nagyobb mértékben szolgálni a Földeteket. Minden új ötlet őrültségnek tűnik először.

Tehát megáldunk mindnyájatokat, akik rezonálnak a Mi-Law Csillag jelképével, mivel ezek az Isten törvényei, amik keresztüláramlanak ezen a központon be a saját lényetek magjába. Miközben ez keresztülárad a magotokon, ez összehozza a csillagok és kristályok magjait, a növényi és állati királyság magvait, a belső földiek és a fény összes más létezőjének magjait a különböző bolygókon, galaxisokban és univerzumokban. Ez a Fény egy Univerzális Jelképe, ez az, amit én Kuthumi, Mózes energiáján át, lepecsételek ebbe a táblába a fény, a szeretet és az igazság magasabb rendjébe és mindenki, aki ezzel a szimbólummal munkálkodik megnyílik a potenciáljára és üdvözli az Isten elmét. És ez így legyen. Adonai.”

Kapcsolódó anyag:

Ádám Naptára és a 99 Csillag-kód tábla 2011. március 5

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-agrippa-es-maria-magdolna-adam.html





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...