Mária Magdolna - (11:22) Az új hajnal

Michelle Eloff (08.11.22) - Mária Magdolna: (22:11) Az új hajnal


Michelle Eloff által csatornázva ©
Forrás: thelightweaver

Johannesburg, Dél-Afrika
2008.11.22

Fordította: Mácz Annamária, [kommentárok]: Szigeti Antal

Nagyon húzós! 

Hanganyag letöltési linkje(Szigeti Antaltól): https://www.mediafire.com/file/x6kssgunxssh1xr/M%25C3%25A1ria_Magdolna_22_11_Az_%25C3%25BAj_hajnal.mp3/file

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül. 

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel, és ez hasonló folyamatot indít el benned is. Ez nem teljesen ugyanaz, mintha ott lennél a csatornázott Mester jelenlétében, ugyanakkor a hatása éppen annyira erőteljes. Ne aggódj a channelling résztvevőinek megadott időpontokkal kapcsolatban. Te is hasonló utat jársz majd be isteni tervednek, időzítésednek és célodnak megfelelően. 

__________________________________________________________________


Mária Magdolna vagyok, és azért érkezem a fény és a szeretet ezen jelenlétében, hogy mindannyiótokat üdvözöljem, és elhozzam számotokra annak isteni bölcsességét, ami a szeretet és igazság felsőbb birodalmaiban létezik.

Drága lelkek, az idő elképesztő sebességgel változik, és mindannyiótokat arra kérjük, hogy csatlakozzatok rá a bennetek lakozó tudás végtelen gazdagságára, és bennetek lakozó bátorság végtelen forrására. Amint a napok egymás után bontakoznak ki, arra ösztönöznek benneteket, hogy öleljétek át ezt az erőt, öleljétek át önmagatokat, és értsétek meg, hogy az út, amin jártok egy új világba vezet benneteket, a felsőbb dimenziókba és az isteni tudatosság kiterjedtebb birodalmaiba.

A világ, ahogy eddig ismertétek, megváltozott, és tovább változik majd; minden egyes lépés egy[-egy] beavatás, mint ahogy azt bizonyára legtöbben már felismertétek. A felismerések nagyobb tudatosságot eredményeznek, ezért nagyon fontos, hogy szánjatok arra időt, hogy átöleljétek önmagatokat, hogy átöleljétek a bennetek létező isteniséget, [ugyanúgy,] ahogy a rajtatok kívül létező isteniséget is. Itt az ideje, hogy hálát adjatok, és hogy felismerjétek, hogy számos különböző módon nyertétek [el] jutalmatokat mindazért, amit elértetek.

Amint az új hajnal átölel benneteket, új útra indultok, ami olyan világba vezet, ami első pillantásra ismeretlennek tűnhet, ám az idő múlásával felismeritek, hogy nagyon is jól ismeritek ezt a világot; a belső világ ez, amely köszönt benneteket, és felfedi előttetek valódi esszenciáját. Ennek az esszenciának az igazsága egyúttal a bennetek rejlő végtelen forrás igazsága is. A Föld Anya, az anyatermészet, az Ég Atya, és mindaz, ami ebben a világban létezik, mind arra csábítanak titeket, hogy lépjetek előre, lépjetek ki a fényre, és annak teljességében öleljétek át az élet ezen új szakaszát.

Az ismeretlenbe vezető út gyakran rémisztő, de egyúttal felfedezésre is bátorít benneteket, arra ösztönöz benneteket, hogy lépjetek be, és ismerkedjetek meg vele. Az új tapasztalatok számos dimenzióját tartalmazza, olyanokat, amelyek gazdagítják majd a lelketeket, és új értelmet, valamint nagyobb mélységet ad majd az életetekhez, mint egészhez.

Mindannyian számos kihívással kellett, hogy szembenézzetek, ezek a kihívások erősebbé tettek benneteket, bölcsebbé, és elfogadóbbá. Mindez nem ok és cél nélkül történt, és most már készenálltok rá, hogy ráébredjetek, miért is történt pontosan az, ami történt. Sok-sok éven át járták Mesterek az utat, amin most ti jártok, jeleket, ómeneket hagyva számotokra, és most a ti felelősségetek, hogy felismerjétek ezeket a jeleket, és személyes terveteknek megfelelően értelmezzétek azokat. A bolygón az összes Fénymunkás földi karmája végére ért, és Kozmikus karmátokból is számos szintet befejeztetek, és most bizonyos értelemben új könyvet kezdtek írni. Ez az új könyv nem csak új történetet, hanem új kalandot is kínál, és én, Mária Magdolna nagy részét képviselem ennek az útnak, és veletek tartok a kiterjedt tudatosság új birodalmaiba. Arra kérlek benneteket, hogy bízzatok abban, ami előttetek áll, arra kérlek benneteket, hogy nyissátok ki a szíveteket, és öleljétek [át] azt, ami felétek tart, [e] kérésemnek pedig az az oka, hogy [már] készen álltok felfedezni [azokat] a birodalmakat, amelyeket eddig csak nagyon kevesen tapasztalhattak meg.

A nagy mesterek, akik mesterévé váltak [annak] az útnak, amelyet ti befejeztetek, és [annak is] amelybe most belevágtok, örökké ott vannak veletek, minden egyes lépéseteknél, hogy megmutassák nektek, hogy emberi lénynek lenni nem csak kihívásokkal teli utazást jelent, hanem olyan utat is, ami telve van csodákkal, végtelen lehetőségekkel, hogy megérthessétek az emberi kifejezés tágabb dimenzióit. Az én kifejezése időnként nagyon nehéz feladat lehet, ám szükséges feladat, mert megmutatja számotokra, hogy mire vagytok képesek, megmutatja nektek, hogy [az] a világ, amelynek úgy döntöttetek, hogy egy időre a részei lesztek, része a nagyobb tervnek, a lelketek utazásának, a [férfi] Isten és Istennő hangjának kollektív kifejeződéseként.

Egyetlen tapasztalatotok sem volt hiábavaló; most minden egy nagyobb képet formál – olyan képet, ami felfedi önmagát előttetek az elkövetkezendő hónapokban. A nem túl távoli jövőben aktiváljuk az általam Magdolna oszlopoknak nevezett dolgokat, ezek az oszlopok energiafonalakat tartalmaznak, amelyek [olyan] dimenziókat nyitnak meg az emberi lélekben, amelyek eddig a pillanatig még nem aktiválódtak a tömegekben, habár a tömegek, amelyekre most utalok, a Fénymunkások tömegei, mivel ezeket az energiákat nem lehet szétosztani olyanok között, akik nem hajlandóak teljes felelősséget vállalni az életükért és a tetteikért. Amint minden egyes oszlop lehorgonyzásra kerül, újabb és újabb fények gyulladnak fel a Föld bolygón, ezek a fények olyan sugarakat bocsátanak ki, amik közvetítik a többi világ felé irányuló kommunikációt. Ezek a világok érzékelik a közvetítést, és értesülnek [arról] a tényről, hogy elértétek a kritikus tömeget, és itt az ideje, hogy az, ami a Fény Nagy [férfi] Testvériségében és a Szeretet Nagy [női] Testvériségében elhelyezésre került, most működésbe lépjen. Ezeknek a tevékenységeknek [activities] messzire mutató következményei vannak; e következmények segítenek majd nektek jobban megérteni Isten mennyei tervét.

Sokan úgy éreztétek, hogy a sötétségben küszködtök, próbáltok utat találni a fénybe, és megtapasztalni legalább valamilyen szinten azt, amit ti normálisnak véltek, de a normálisság, ahogy eddig ismertétek soha többé nem bukkan fel az életetekben. Kérlek [benneteket], ne ijedjetek meg, amikor ezt mondom, mert a múlt normái többé nem hasznosak, nem visznek előre ott, ahová most tartotok.

Az emberiség egésze a tűz beavatásain megy most keresztül. A tűzenergiáknak muszáj most aktiválódniuk, a beavatásokat be kell fejezni, hogy elérhessétek önmagatok mesterévé válásának azon szintjét, ami ahhoz szükséges, hogy tartós hozzáférést nyerhessetek ezekhez a felsőbb világokhoz.

Minden egyes Magdolna oszlop egy[-egy] kristály fénypillér. A bennük lévő fonalak nagyon hasonlóak a lényetekben lévő DNS fonalakhoz. Fejlett, és igen kifinomult technikák bizonyos értelemben; amint rácsatlakoztok ezekre a technikákra, felfedezitek, hogy ahol voltatok az csupán a kezdete annak, ami még jön, de készenálltok, készenállunk, és az Egyetlen Szív aktívan dobog.

Úgy döntöttünk, hogy Magdolna oszlopaim közül 122-t Kanada országában horgonyzunk le. A többit bolygószerte szórjuk szét, különböző helyszíneken, amikről majd később adunk át információkat. Az aktiválásokat London városában kezdtük meg (erre talán néhányan emlékeztek); azért választottuk London városát, mert az a koronacsakra energiáit tartalmazza. Betápláltuk az energiát a koronacsakrába, lefutott a gerincfolyadékkal a gyökércsakrába, a Nílus folyó minősül a csatornának, ami a gerincfolyadékot tartja. Most pedig arra a területre koncentrálunk, amit a felsőbb egóként azonosítunk (Kanadára).

Amíg meg nem értitek, hogy mit jelent az életeteket az egómentesség nézőpontjából élni, addig kénytelenek lesztek a földi élet csapdáit megélni, ez azonban nem jelenti azt, hogy isteni jogaitok bármely részét is megtagadnák tőletek. Azt jelenti, hogy készenálltok nagyobb felelősséget vállalni, és ez megjelenik a Fénymunkás önéletrajzotokban, új utakat láttok kibontakozni magatok előtt, olyanokat, amikről korábban nem is gondoltátok, hogy az életetek részei lehetnek majd. Azoknak, akik eddig úgy érezték, hogy hiába keresték életük célját, most itt az idő, a nagyobb kép feltárul előttetek. Eljött annak is az ideje, hogy megkérjünk benneteket, hogy [az] energiátokat tartsátok a testetek, elmétek, szívetek és lelketek szent edényében; ez azt eredményezi, hogy szélesebb körű, mélyebb kapcsolatot tapasztaltok majd a kollektív lelketekkel, és most már készenálltok találkozni az összes aspektussal, más szavakkal, [azokkal] az emberi lényekkel és fénylényekkel, akik a kollektív lelketeket alkotják. Ez önmagában is elegendő ok az óriási ünneplésre, mivel ahogy ennek az úgynevezett kirakósnak a darabjai egyesülnek, olyan újra-összekapcsolódást tapasztaltok meg, ami széles perspektívát nyit majd a szívetekben, az elmétekben és a lelketekben.

Mialatt a testetek számos további változáson megy át, a szívetek kiterjed azokon a birodalmakon túlra, amikhez hozzászoktatok, és elér az Atya/Anya Isten szívébe. Amint megérintitek ezeket a tágasabb birodalmakat, és megtapasztaljátok a bennük létező szeretet nagyobb mélységeit, számos dologra rájöttök majd az emberi lélekkel, az ember szellemével, személyiségével és [azokkal] az archetípusokkal kapcsolatban, amelyek az emberi lényként való létezést alkotják. Amint közelebb értek életetek élésének új módjához, kezditek kiszabadítani magatokat az archetípusok kötelékéből, mindazonáltal megtapasztaljátok a felsőbb archetípusok tágabb aspektusait – azokat, amik átvezetnek benneteket a tűzön, egyenesen a lélekbe. Az éter eleme, a fény eleme és a hang eleme azok az energiák, amelyek előrehajtanak benneteket a jövőtök irányába.

Nagyon fontos, hogy úgy döntsetek, [hogy] felfedezitek a belső világaitokat és időt szántok arra, hogy önmagatokkal legyetek. Senki nem ismerhet meg egy másik embert, amíg nem ismeri meg teljesen önmagát, mert önmaguk felismerése másokban az, amihez igazán kötődni tudunk, ami rajtunk kívül létezik, ezért a november 21-én érkező energiák, amik 22-re is átcsorognak olyanok, amelyek összekapcsolnak benneteket az emberi szellem nagyobb tervével. A régi világ számos dimenzióját magatok mögött hagytátok, mivel 2008. november 13-tól az Új Korszak, a New Age – ahogy gyakran utalnak rá - utolsó megalapozó szakaszára ébredtek; nevezik ezt Aranykornak is, vagy a Vízöntő korának. A korszak egy olyan időszak, amikor szélesebb körű tapasztalatokat szereztek; így aztán az angol „kor” szó, azaz „age”, akár betűszóként is értelmezhető: „acquiring greater experience”, azaz széleskörű tapasztalatok megszerzése. Az Aranykor arany lehetőség arra, hogy még több tapasztalatot szerezzetek, vagy arra, hogy még inkább tudatossá váljatok az arany energiákra.

Ahogy a szükségleteitek fejlődnek az Új Korszaknak megfelelően, látni fogjátok, hogy megváltozik a prioritás rendszeretek, más dolgokért küzdötök, ez pedig biztos jele annak, hogy az egómentesség irányába haladtok. Észre fogjátok venni, hogy kevésbé kötődtök a földi anyagias birtokláshoz, ehelyett önmagatokban nagyobb vágyat éreztek majd arra, hogy feltöltődjetek az isteni szeretet esszenciájával, amiről hosszú hónapokig és évekig beszéltünk nektek.

A Magdolna oszlopok létrehoznak egy [olyan] kristályos folyékony rácsot, ami biztosítja majd, hogy az új élet eme arany lenyomata jelen legyen egy olyan energiamezőben, amelybe soha nem hatolhatnak be negatív vagy ártó szándékkal, és azok, akiknek tiszta a szíve, mindig oltalomra találnak ebben a rácsban, és benne maradhatnak. Egy harminc napos periódus alatt energiáid összerendeződnek ezekkel a kristályrácsokkal, és minden alkalommal, amikor az oszlopok egyike leföldelésre és aktiválásra kerül, energiátok felerősödik, megnövekszik erejében és fényében. Tudatosságotok többé nem korlátozódik arra, ami a Három Dimenziós Világ kollektív tudatosságában létezik, ennek eredményeként pedig százhuszonkétezer új lény lép be a Föld Anyát körülvevő fénykörökbe. A fénykörök bizonyos értelemben zárva voltak a Földön élők számára, egyszerűen azon sűrűség miatt, aminek ki voltatok téve, és nem kockáztathattuk meg, hogy bárkit is kitegyünk ilyen erőteljes energiáknak, ha az illető nem áll még készen arra, hogy megbirkózzon ezzel. Mivel fenntartottatok bizonyos konzisztencia [következetességet, állagot] szintet személyes fejlődésetekben és személyes utatok során, ezek a fénykörök most folyékonnyá válnak, lehetőséget teremtenek a tiszta szívűek számára, és azok számára, akik úgy döntöttek, hogy a folyékony szeretet birodalmaiban akarnak élni, hogy mélyen elmerüljenek ezekben a világokban, és többet tapasztalhassanak meg önmagukból.

A százhuszonkétezer lény, akikre utaltam, egy-egy oszlophoz kerülnek kijelölésre, amelyeknek a lehorgonyzásán és aktiválásán mi mindannyiótokkal együttműködve dolgozunk majd. Amint az oszlopok aktiválódnak, energiájuk a folyékony rács részévé válik, és így könnyedén és kényelmesen össze tudnak kapcsolódni a ti energiáitokkal. Energiájuk nagyon különbözik azoknak a lényeknek az energiájától, akikhez már hozzászoktatok, észre fogjátok venni, hogy az energiák finomabbnak tűnnek, ugyanakkor sokkal intenzívebbek, a tudatalattiba való behatolási képességük rendkívüli, ez pedig megnyit egy [olyan] kommunikációs rendszert, ami lehetővé teszi ezeknek a lényeknek, hogy behatoljanak a tudatalattitokban lévő információkba és történésekbe.

A tudatalatti elme egy szövetséges, ám ugyanakkor szabotálhatja is utatokat, amint azt már bizonyára legtöbben észrevettétek, nagyszerű erőfeszítéseitek és bátorságotok egyik jutalma, hogy ezek a lények segítenek majd nektek. Azért lettek kijelölve ezekre a feladatokra, mert kiérdemelték a jogot, hogy ilyen módon veletek dolgozhassanak, ők ezt választották, és teljes mértékben elkötelezettek annak teljesítésére, amire vállalkoztak.

Az alatt az idő alatt, amíg teljesen aktiváljuk fényoszlopaimat, számos varázslatos átalakulásnak lesztek szemtanúi, személyes szinten, és a világban egyaránt. A kormányzati szférában zajló változások, különös tekintettel az Amerikai Egyesült Államokéra, jelzésértékűek, az energia, amit leföldeltünk, és amellyel [együtt]dolgoztunk mindannyiótokkal, megváltoztatta az emberiség sorsának irányát, és az Aranykor valóban itt áll a küszöbön.

Amint az Aranykor arany gyökerei mélyebbre hatolnak a Föld Anya testében és behatolnak a kollektív tudatalatti mélységeibe, a régi világ úgy válik egyre távolabbi emlékképpé. Néhányan már érzékelitek, hogy, amit néhány hónappal ezelőtt éltetek át, [az] olyan, mintha egy előző életetekhez tartozna, távoli időszak, amellyel már nem azonosítjátok önmagatokat; és ez mind remek, mert megerősíti, hogy újra kitaláltátok önmagatokat és többé nem a régi paradigma szabályai, és előírásai alapján határozzátok meg önmagatokat.

Én, Mária Magdolna, 2008. december 12-én foglalom el teljesen új szolgálati szerepemet, az Univerzális Napforduló idején. Ekkor magammal hozok tizenkét új tudatosság-szálat, amelyeket mindannyian megkaptok. A Hatalmas Istennő e fonalai a magasabb szintű bölcsesség, a szent tudás és az isteni szeretet energetikai közvetítői. Ezek a szálak hozzájárulnak az Egyetlen Szív szent rácsának szövetéhez, közelebb hozzák egymáshoz a lelkeket, és ez az egyik oka annak, amiért korábban arról beszéltem, hogy megtapasztaljátok az újraegyesülést a kollektív lelketek aspektusaival. Amint minden lélekcsoport összegyűlik, az energia kollektíve felerősödik, és ez felülíró mechanizmusként azt eredményezi, hogy a régi paradigmás kollektív tudatosság végül szétoszlik, és többé nem lesz képes behatolni azok tudatalattijába, akik úgy döntöttek, hogy a régi paradigmán kívül akarnak élni, ez az új világ lényege.

Az új hajnal, az új nap e ciklusa számos új kezdetet ígér, és látni fogjátok, hogy a küzdelmek, amiken átmentetek a múlthoz tartoznak. Ünnepeljétek ezt az időszakot, és engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek a Forrás inspirációját egyesülni veletek, és emlékeztessen benneteket arra, hogy ti is a teremtés végtelen forrásai vagytok. Annak tudatában, hogy a teremtés végtelen forrásaként élitek az életet, összehangoljátok magatokat a végtelen öröm, béke, harmónia, gyönyör és szeretet forrásával.

Észrevettük, hogy néhány ember izgatottá válik, mikor hallanak bennünket ezekről a nagyszerű és csodálatos, közelgő dolgokról beszélni, ám tapasztalatuk valóságában még mindig teli vannak kihívásokkal, próbákkal, megpróbáltatásokkal, küzdelemmel és fájdalommal. Ez csupán egy ciklus vége, egy [olyan] korszak vége, amelynek [végeztével] nem kell többé [azt] hinnetek, hogy muszáj a részévé válnotok ahhoz, hogy részei legyetek az életeteknek, más szavakkal ahhoz, hogy emberi lénynek tekintsenek benneteket. Lehetőségetek van másképp dönteni; már sokszor meghoztátok ezt a döntést, és minden alkalommal mikor így döntötök, az életetek új irányba mozdul, rezgése fokozódik, és gyakran a kihívásaitok intenzitása is ezzel együtt nő. Ez [utóbbi] azért van, hogy erősebbé tegyen benneteket, hogy megnyisson benneteket azon bölcsesség felé, ami ott van bennetek, és hogy segítsen kioldozni önmagatokat a régi világ kötelékeiből. Sokszor a régi elengedése sokkal fájdalmasabb, mint az új beengedése.

Komfort zónáitokat eltávolították, meg kellett látnotok, hogy az anyagi világ csak nagyon keveset jelent, ha nincs benne szeretet, bizalom, béke, öröm vagy boldogság. Ez az új korszak, ez az új időszak inkább arról szól, hogy kielégítsétek a lelket, a szellemet, mint arról, hogy feltöltsétek a fizikai életet külsődleges birtoklásokkal, és aztán hozzákapcsolódjatok, [ahhoz] ami aztán lehúz benneteket, és akadályoz az előrejutásban. Az életetek okkal vált egyszerűbbé, és néhányotoknak nagyon sok helyre el kell utaznia, ezért a földi hívságokhoz kötődés nem szolgálja isteni célotok nagyobb tervét, ezért drága lelkek, bízom benne, hogy látjátok, [hogy] miért történtek, miért történnek bizonyos dolgok az életetekben, miért kerülnek bizonyos tapasztalatok az utatokba; azért történt, történik minden így, hogy szabadok lehessetek, hogy valóban táncolhassatok az élettel, együtt mozdulhassatok a Lélekkel és felfedezzétek az élet összes területét.

A múltban normálisnak számított, vagy inkább úgy mondom, az volt a norma, hogy az emberek egyetlen helyen maradjanak sok-sok évig, és azokat, akik nem így tettek felelőtlennek, cigányoknak vagy nomádoknak bélyegezték. Ebben az Új Korszakban az válik normává, hogy senkinek sem kell hosszú ideig egyetlen helyhez kötődnie. Látni fogjátok, hogy ahogy haladtok, ahogy növekedtek, ahogy átutaztok az életen, számos helyre juttok el, és bárhol is legyenek a gyökereitek, ott hagyjátok a nyomotokat mindenütt, ahová csak elvetődtök, és mikor tovább álltok, az energia hálás lesz azért, amit adtok, és azért amit hátrahagytok, és boldog szívvel int nektek búcsút, mert tudja, hogy ahová mentek, [az] hasznot húz majd abból, amit kínálni tudtok számára, és ti is hasznot húztok abból, amit ott szereztek, ezért ne zavarjon benneteket, hogy az életetek úgy tűnik teli van rengeteg változással, semmi sem tűnik állandónak, növekedjetek az élet áramlatával, legyetek rugalmasak, és élvezzétek a kalandot. Univerzális cigányok vagytok, kozmikus nomádok és szabad lelkek – ünnepeljétek ezt, és hagyjátok, hogy a Föld Anya teste gazdagítsa a lelketeket, még annyi minden megosztanivalója van veletek, és itt az ideje, hogy kilépjetek, kalandozzatok az ő hatalmas kincsestárában, és követeljétek a saját részeteket ebből a kincsből. Legyetek tudatában, hogy nagy becsben tartunk benneteket, vigyázunk rátok, és egyetlen lépéseteket sem hagyjuk figyelmen kívül.

Miközben a szívetek tovább nyílik ezen kincsek követelésével, olyan szinteken gazdagodtok, amelyeket nem ismerhettek meg, amíg el nem hullajtjátok emberi porhüvelyeteket, [és] látni fogjátok, hogy az új élet ígérete nem üres ígéret, hanem telve van a Minden Létező nagyszerű szeretetével.

Mária Magdolna vagyok, szeretetem kísérjen benneteket utatok minden lépésénél. Au revoir.


Kuthumi - 11:11 Fordul a szerencse

Michelle Eloff (08.10.08) - Kuthumi: 11:11 Fordul a szerencse


 

Forrás: thelightweaver

Fordította: Mácz Annamária

Hanganyagot készítette: Szigeti Antal

Hanganyag letöltési helye: http://www.mediafire.com/download/8rfwev5333kueez/Kuthumi+11_11+Fordul+a+szerencse.mp3

Michelle Eloff által csatornázva ©

Johannesburg, Dél-Afrika
2008.10.08

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam számotokra az összpontosítás, a gondoskodás, a megértés és az isteni bölcsesség áldásait. Üdvözlet szeretteim!

A szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, a (2008.) tizenegyedik hónapjának tizenegyedik napjára eső aktiválás nagyon fontos. Eljött az idő, amikor fordul a szerencse kereke. Olyan körülmények közt találjátok magatokat, amikor körülöttetek minden a folyamatos változás állapotában van, [és] úgy tűnik, hogy a változáson kívül semmi sem biztos, és bár ezt felfordulásként, káoszként és bukásként érzékelitek, [mégis] nagyon fontos [ez] mindannyiótoknak ahhoz, hogy fejlődni tudjatok.

Ennek a kulcsfontosságú dátumnak azért van ilyen nagy szerepe, mert november 11-e és 13-a között lepecsételtetik az összes [olyan] kapu és belépési pont, amelyeket a Sötét Nagyúr arra használt, hogy belépjen a világba - és a világ, amelyről most beszélek, a folyékony energia és folyékony paradigma világa. A sötétség időszaka a végéhez közeledik, és ez esetben befejezitek a Sötétség Korszakában tett utazást, amelyre mi a tudatlanság korszakaként szoktunk utalni. Ez tulajdonképpen a Halak korszaka volt, amikor mindenki elvárta, hogy megmondják neki mit, mikor és hogyan tegyen, most pedig beléptek a Vízöntő korszakába. Ez hatalmatok visszakövetelésének időszaka, beléptek annak tudásába, hogy kik is vagytok valójában, és hogy mi a saját igazságotok. Azzal, hogy ezek a portálok lezárulnak, egy új idővonalra nyertek bebocsátást; egy új tapasztalásba, a Vízöntő energiájának lényegéről.

11-e és 13-a között úgy érezhetitek, hogy részeitek többsége teljesen szétkapcsolódik, sőt talán önmagatokon belül is érzékelhettek valamiféle szakadást. Ebben a három napban aktiváljuk a folyamatot; [ahhoz] hogy működésképtelenné tegyük a belépési pontokat nyugalomra van szükség, a nyugalom és mozdulatlanság e három napján utazást tesztek önmagatokon belül és feltárul előttetek néhány a saját erősségeitek közül, és [feltárul] a bennetetek rejlő bölcsesség. Elmétek a régi paradigma elengedésének erőteljes folyamatán megy keresztül, és a létrejövő eltolódás szó szerint egyik helyről a másikra emel benneteket, ezért azt javasoljuk, hogy ez alatt a három nap alatt arra összpontosítsatok, ami táplál benneteket, arra, ami egyensúlyba hoz, és arra, ami támogat benneteket az életben. Azokra a belső minőségekre összpontosítsatok, amelyek lehetővé teszik mindennek a kibontakozását. Úgy találjátok majd, hogy felszínre emelkednek a korlátozó, a tudatlanságból eredő hiedelemrendszerek, azonban nem maradnak túl sokáig, köszönhetően annak a támogatásnak, amelynek jelenlétét megtapasztaljátok majd. 11-én, 12-én és 13-án magatok közt tudhatjátok több energia közt az enyémet, Kuthumi nagyúrét is. A teljes Elohim [vagyis az „isteni szint”] a változás e grandiózus időszakára összpontosít majd, megtapasztaljátok majd, hogyan zárulnak be a bennetek lévő portálok, amiken keresztül a sötétség hozzáfért legnagyobb félelmeitekhez, és felszínre tör annak felismerése, hogy mi is a lényege a félelemnek. Nagyon fontos, hogy megértsétek azt az illúziót, amely a félelem mindenegyes oldalán, benne, alatta, fölötte, előtte, mögötte létezik. Nagy különbség van a természetes túlélő ösztön és a mesterségesen létrehozott félelmek között.

Óriási mennyiségű információt adtunk át az elmúlt néhány hétben azzal kapcsolatban, hogy hogyan dolgozhattok az énetek ezen aspektusaival. Ezeket ne lökjétek félre, mondván, [hogy] lényegtelenek, és [még] ha úgy [is] érzitek, hogy nagyon erősek vagytok jelenleg az életben, és csak kevés félelem van bennetek, ez nem jelenti azt, hogy nem profitálhattok abból, ami közvetítésre került. A 13-tól kinyitásra kerülő átjáró behozza a fény összes energiáját. Az Istenek és Istennők, a Fény Nagyurai, és Úrnői belépnek a Folyékony Univerzum birodalmába, és behatolnak az összes arra kész, nyíltszívű lélek tizenkét pontú csakrarendszerébe, ezalatt pedig azokat a készenálló lelkeket értjük, akik készek teljesen szembenézni önmagukkal, teljesen visszakövetelni hatalmukat és magabiztosak az előttük álló küldetésükben.

November 13-tól az energiák teljesen megváltoznak, egy teljesen új jel [új impulzus] kerül beintegrálásra a testetek DNS-ében. Az integrációs folyamat november 13-tól 21-ig zajlik majd, ezalatt az idő alatt egyszerűen megszabadultok attól, amiről úgy vélitek, hogy többé nem fontos része az életeteknek, folyamataitoknak, gondolataitoknak, attitűdjeiteknek és hiedelmeiteknek. Nem kell félnetek ettől, a folyamat könnyedén és kegyelemmel bontakozik ki. Ez az év egyik legvarázslatosabb időszaka, és rendkívül fontos fázis a december 21-re való készülődésben.

Néhányan közületek már tisztában vannak azzal, hogy közülünk néhányan, a Felemelkedett Mesterek egy sokkal magasabb rezgésbe emelkedünk fel, és saját fejlődésünk eredményeként engedélyt kaptunk arra, hogy magunkkal vigyük [mind]azokat, akik erre készen állnak, no nem ugyanabba a birodalomba, de egy [annál] magasabb szintű világba, mint amiben eddig léteztetek, ám ez irgalmatlan nagy felelősséget jelent énetek felé, öntudatosságot, önszeretetet, önmagatok elfogadását, mert most arra kell felkészülnötök, hogy az Arany Kor valódi jelzőtüzeiként bukkanjatok fel.

Ettől a ponttól az életetek útja, az életfeladatotok és küldetésetek, ha így akarjátok nevezni, teljesen új értelmet nyer, kipattan, mint a nap első sugarait üdvözlő virág, és ekkor fogjátok megérteni, hogy [miért] hangsúlyoztuk ki annyira az én mesterévé válást azáltal, hogy elfogadjátok, szeretitek az énetek és teljes felelősséget vállaltok érte, mert most kell alkalmazni mindazt, amit tanultatok. Ebben az új birodalomban nincs helye az alacsonyabb frekvenciájú emberi viselkedésnek, felvilágosultabb emberi lényként léptek színre, és új mintákat hoztok létre. Ez a sorsotok, és ezért teszitek ezt ma.

A mai közvetítés kicsit különbözik attól, amit általában csinálni szoktunk, és azt szeretnénk, ha elvégeznétek bizonyos gyakorlatokat, amelyekből összeáll a teljes kép arról, amit mi létrehozunk. A legelső tennivalótok, [és] szánjatok rá annyi időt, amennyi csak szükséges, hogy írjátok le az összes, de tényleg az összes dolgot, amit valaha is megbántatok az életetekben. Írjatok le minden félelmet, negatív hiedelemrendszert önmagatokkal, az egészségetekkel, a kapcsolataitokkal, a pénzzel, a családdal, a képességeitekkel és a kreativitásotokkal kapcsolatban. (Legalább négyet mindegyik címszóhoz.) Ha ezzel végeztetek, tegyétek félre ezeket az oldalakat, és képzeljétek el magatokat Istenként vagy Istennőként, amint letekintetek magatokra a Kozmosz közepéből, a tiszta, isteni fény és szeretet birodalmaiból. Szánjatok rá néhány percet és [először] szívjátok be ezt az esszenciát a testetekbe, és ne kezdjetek bele a következő gyakorlatba [addig], amíg meg nem érzitek ennek az erőnek, ennek a fénynek óriási kiterjedését önmagatokban. Amikor már érzitek, [akkor pedig] azt akarom, hogy írjatok le minden egyes bölcsesség-gyöngyszemet, amelyet az élettapasztalaitok eredményeképpen ki tudtok olvasni az Isten és az Istennő elméjéből. Azt akarom, hogy írjatok le minden reményt, minden örömöt, amit megtapasztaltatok az életben, aztán pedig azt akarom, hogy írjatok levelet önmagatoknak az Isten/Istennő keze által. Ebben a térben az Isten és az Istennő át tud jönni rajtad keresztül. Ha úgy találod, hogy elméd megpróbálja elvonni figyelmedet, állítsd le, végy mély lélegzetet, lazíts, és erősítsd meg: Isten vagyok, Istennő vagyok, és mantraként ismételgesd ezt, amíg csak szükséges, amíg az erős érzés vissza nem tér, aztán folytasd az írást. Csak akkor fejezd be, mikor úgy érzed, hogy már mindent elmondtál. Ne elemezd a folyamatot, ne állj le, hogy elgondolkozz azon mit is írsz, hagyd, hadd áramoljon, és ha írás közben megjelenik az ítélkezés, [akkor] állj le, végy mély lélegzetet, kezd újra a mantrádat, majd folytasd az írást.

Ez a gyakorlat kihívás elé állítja a régi paradigmás éned, arra készteti, hogy a legnagyobb tisztelettel, de lépjen le életed irányításának színpadáról, és mondjon le az irányításról emberi éned felsőbb szintű aspektusa javára, akivé lassan válsz. Ez az egyik legfontosabb gyakorlat, amit most önmagadért elvégzel. A gyakorlat mögött rejlő cél pedig az, hogy segítse azoknak a belépési pontoknak a lezárását, amiket a sötétség használt arra, hogy hozzáférjen a félelmeidhez. Nem tehetsz mást, csak hogy elengeded, amikor látod, [hogy] mit éltél meg a félelmeiddel, a hiedelmeiddel és az attitűdjeiddel kapcsolatban. A megbánásaid mozgatórugókká válnak, amelyek arra ösztönöznek téged és viselkedésedet, ami gyakran kompromisszumokban, önmagad szabotálásában, sértegetésében ölt testet, meg abban, hogy igent mondtok, mikor valójában nemet akartok mondani vagy fordítva. Az összes félelmetek [illúzió], és ha látjátok melyek ezek a félelmek, és emlékeztek az elején elmondott szavaimra, hogy minden illúzió a félelemben, fölötte, alatta, előtte, mögötte és minden oldalán, akkor elkezditek megérteni, hogy a felsőbb szintű, bölcs ember esszenciaszinten magában hordozza a képességet és az eszközöket mindennek az átalakítására. Ez egyike főbb beavatásaitoknak, és mondhatni „teszteli” az alkimista képességeiteket. Az alkimistának át kell alakítania a saját életét, mielőtt az alkímiát másokkal együtt gyakorolhatja.

Az alkímiai folyamat a kristályszív megnyitása; annak a helynek [a megnyitása] bennetek, amelyik az Isten és az Istennő tiszta esszenciáját tartalmazza, az egyetlen énetek két isteni kifejeződését. Az a levél, amelyet az Istentől és az Istennőtől kaptok, az igazságot tartalmazza, a kihívás számotokra abban rejlik, hogy elfogadjátok-e az igazságot önmagatokkal kapcsolatban. A legtöbb embernek ez nehezére esik, mert ők [is] és ti is a múltatok hamis hiedelmeire és félelmeire építettétek az identitásotokat, elfogadtátok ezeket igazságokként, akár tudtátok bizonyítani, akár nem, akár valósak voltak, akár nem, és így szóltatok: ez vagyok én. Egyetlen kérdésem van számotokra: Még mindig a külső világ félelemmel és ítélkezéssel teli kivetítései által motiválva akarjátok-e élni az életeteket, vagy [pedig] készen álltok már arra, hogy az autentikus énetekké váljatok?

Az egó vitatni fogja, amit az Isten és az Istennő mondott neked, de ez nem a te problémád; ennek a fénynek az integrálására összpontosítani és ezt a gyakorlatot elvégezni a sötétség korszakából kivezető út része, a tudatlanság korszakából kivezető út része, [része] azon útnak, ami a folyékony fény új birodalmába vezet. Ez az a fény, ami egyfajta falat formál mögötted, védő szerkezetként, és ez az a folyékony fény, amelyre számíthattok, amelyre támaszkodhattok, amelyben bízhattok, hogy tovább visz benneteket, hordoz benneteket, az energiája pedig végtelen, és örökké jelen van.

Ez a konkrét gyakorlat segít megértenetek és elérnetek a megvilágosodást; annak megértését, hogy mi motivált benneteket egész életetekben, és annak világosságát önmagatokban, hogy ezek a motivációk nem azt jelentik, akik ti valójában vagytok. Ez a gyakorlat nem csak felkészít benneteket a felemelkedés második hullámára, de hozzájárul új világotok megalapozásához is, amit mi az Új Élet Ígéretének nevezünk.

Nada úrnő lesz ebben segítségetekre, mert mellettem ő az Új Élet Ígéretének energiáira rávilágító lény. Számos módon feltárul előttetek, hogy az általatok megszerezett bölcsesség gyöngyök hasznosításának fontossága, annak fontossága, hogy rácsatlakozzatok az öröm- és hálaforrásotokra, és a képességre, hogy higgyetek a reményeitekben, az álmaitokban és a vágyaitokban anélkül, hogy bármilyen kimenetelhez kötnétek magatokat, vagy bármilyen korlátozást hoznátok létre azáltal, hogy valami konkrét dolog kibontakozását várjátok el. Helyezzétek az álmaitokat ennek a folyékony szeretetnek a folyadékába, és bízzatok benne, hogy az, ahol most vagytok eljuttat benneteket oda, ahol lennetek kell, a leggyönyörűbb, legcsodálatosabb módon, és néha varázslatosan, de mindig elegáns módon.

Tapasztalataitok a legvadabb elképzeléseiteket felülmúló módon változnak meg. Egyfajta szűzhártyán hatoltok most át. Ez az új világ mutatja majd meg nektek, hogy az összes általatok követett tanítás, mindig is erre a pillanatra készített fel benneteket. Arra is rájöttök majd, hogy a tudatlan emberi lény korlátozó tulajdonságaival képtelenség megérteni, hogy mi rejlik e mögött a szűzhártya mögött. Azért használjuk kimondottan a szűzhártya szót, mert most szűz területre léptek, és ezen a szűzhártyán csak ti hatolhattok át, mivel ezt a világot ti teremtettétek, magatokkal, magatoknak. Emberek milliárdjai dolgoznak hasonló mintázatokon, de csak egyetlen egyedi belépési pont van mindegyikőtök számára, ám a régi hozzáférési pontokat biztonságosan le kell zárni azért, hogy behatolhassatok ebbe a „szűz világba”.

Meg fogjátok látni milyen fontos ez az utazás számotokra. Azt is kezditek felismerni, hogy milyen fontosak a kihívásaitok, és azt javaslom, ha egyszer már végigolvastátok, akkor olvassátok el újra és újra az Istentől/Istennőtől kapott levelet, és akkor hálával gondolhattok az összes kihívásra, minden elejtett könnycseppre, minden pillanatra, amikor sírtatok, amikor meg voltatok bántva, amikor fájdalomban és szenvedésben volt részetek, mert mindez hozott el benneteket ide, ahol most vagytok, és az érzelmi, mentális és spirituális érettség e kombinált energiája biztosítja számotokra a belépést a folyékony fény, a folyékony szeretet és a folyékony tudatosság világaiba. A mennyei királyság olyan részébe léptek be, ahol korábban még sohasem jártatok. Jézus mester azt mondta, hogy az ő atyjának házában számos szoba van. Olyan utazásba vágtok bele, ami garantálja, hogy soha többé nem lesztek már ugyanazok.

Nos, szeretteim, fogjatok hozzá ehhez a gyakorlathoz amilyen gyorsan csak lehet. Én, Kuthumi már aktiváltam az energiarácsot körülöttetek, ami majd támogat benneteket ebben az időszakban. Létrehoztunk egy háromdimenziós kristályszívet is körülöttetek, ebben a kristályszívben ott van valódi esszenciátok. Személyes segítőitek, a Küszöb Őrötök, gyógyító angyalotok és mestertanítótok [mind] ott vannak veletek ebben a kristályszívben ezen időszak során, használjátok ezt arra, hogy létrehozzátok annak alaprajzát, amit ebben az új időben szeretnétek elültetni, gondozni, termeszteni, és learatni. Ha egyáltalán lehetséges ez, akkor kezdjetek bele ebbe a folyamatba rögtön a közvetítésem befejezése után, és ünnepeljétek az új hajnalt a folyékony fény új világában.

Szeretteim, kiérdemeltétek, hogy beléphessetek a mennyei királyság eme birodalmába. Ez a ciklus utolsó szakasza. Nem is olyan régen azt mondtam, hogy olyan ez, mint az utolsó néhány száz méter lefutása, adjatok bele mindent, és egyetlen pillanatig se kételkedjetek abban, az abszolút legjobbnál semmi kevesebbel nem kell beérnetek. Tegyétek bele ebbe a gyakorlatba a szíveteket, a lelketeket, a szellemeteket, az esszenciátokat, és ígérem, nem fogjátok megbánni.

Legyetek tudatában, hogy a kollektív tudatosság még nagyobb stressznek és megterhelésnek lesz kitéve az átalakulás e három napos időszakban. A félelem növekedhet a kollektív tudatosságban, mert a világotokban uralkodó gazdasági helyzet még feszültebbé válik, és ez a feszültség táplálja a kollektív félelmet, de mostanra már tudnotok kell, hogy a sötét energia minden erejével kitart majd, és gondoskodik róla, hogy mindent és mindenkit lerántson magával, [amit és] akit csak tud, és biztos vagyok benne, hogy ti nem tartoztok azok közé, akiknek a terveiben az alászállás szerepel, igazam van? (Igen.) Nagyon helyes.

Nos, a fény, ez a folyékony fény nagyon fontos, mert néhány testi tünetben is jelentkezik majd. Ez a folyékony fény folyékony szeretetet tartalmaz, úgyhogy a folyadék fontos szerepet játszik majd a folyamatban, amellett, hogy elegendő folyadékot biztosítotok a testetek számára, minimum két litert naponta, elhagyva a kávét és az összes koffeint tartalmazó italt, mert azok dehidrálják a testeteket, ezért aztán a víz és a többi folyadékok támogatják majd ezt a folyamatot. A folyékony fény és a folyékony szeretet átmossa mindazokat a területeket, amelyek azokat a hozzáférési pontokat tartalmazták, ahol a sötétség legnagyobb forgalma zajlott. A Sötét Úr azonban lehetőséget kapott arra, hogy belépjen a saját fény-énjébe, és ti számos gyógyulásnak lehettek szemtanúi. Azt is belátjátok majd, hogy az élet ellentétpárjai elképesztően viccesek, és amikor belátjátok, úgy értem, valóban látjátok, hogy az élet valójában csak egy játék, akkor váltok drága lelkek, igazán szabaddá.

Sose feledkezzetek meg arról, hogy mesterek vagytok, akik emlékeznek igazságukra emberi formában, és abszolút semmi sem állíthat meg benneteket, hogy elérjétek a teljes mester tudatosságot emberi formában, semmi, kivéve önmagatokat! Így van ez szeretteim, ezekkel a szavakkal távozom, és arra ösztönözlek benneteket, hogy végezzétek el a gyakorlatot éppen annyira, ahogyan néhányan egyáltalán nem akarjátok elvégezni, és [ha] ezeregy kifogást találtok rá, hogy miért nem kéne elvégeznetek, akkor kényszerítsétek magatokat az elvégzésére, minél kevésbé akarjátok megcsinálni, annál nagyobb szükségetek van rá. Ez az én felszabadító ajándékom számotokra.

Legyetek tudatában, hogy mindig jelen vagyunk, mindig utat mutatunk, mindig támogatunk, és mindig védünk benneteket, és legyen minden a legnagyobb rendben a világotokban, az utatok során, a béke szívetekben, elmétekben, testetekben, lelketekben történő lehorgonyzása során.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség arany sugarának chohanja, és szeretettel köszöntelek és megáldalak benneteket.

Adonai.

Kuthumi - 11:1 A Tömény Független Én Hatalma

Michelle Eloff (08.10.07) - Kuthumi: 11:1 A Tömény Független Én Hatalma

Forrás: thelightweaver

Fordította: Borsos Árpád

Hanganyagot készítette: Szigeti Antal

Hanganyag letöltési linkje:http://www.mediafire.com/download/tdmjum444kasdcx/11_1+A+h%C3%ADg%C3%ADtatlan+f%C3%BCggetlen+%C3%A9n+hatalma.mp3

Ez az információ azzal a feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi Nagyúr
Michelle Eloff által csatornázva (©)

Johannesburg, Dél-Afrika
2008. október 07.

OoOoOoOoO

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam számotokra az életerő, a világosság, a belső béke és a biztonság áldásait. Üdvözlet szeretteim!

A szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, a mostani novemberi hónap energiái, de különösen a november 1-jéé abba a helyzetbe hoznak benneteket, hogy rendkívül erőteljes energiákkal egyesülhessetek. Ezek az energiák kimondottan a személyes erőhöz kapcsolódnak, hogy független személyiségként élhessetek az én különféle vonatkozásaival, különböző élethelyzetekben. A november hónap igen erőteljes mester vibrációkat tartalmaz. Ezek a vibrációk gondozni hivatottak benneteket, elősegítik elereszteni és menni hagyni azokat a tapasztalatokat, melyek biztosították ebben az időszakban az alsó egó és a tudatalatti csökönyös ragaszkodását.

November minden napja egy lehetőség arra, hogy fölismerjétek az egyes ember fényét, személyes erőtöket és igazán megértsétek, hogy mit jelent függetlennek lenni. Az én belső birodalmaiból élni az ön-uralás lényeges része, függetlennek lenni, más szavakkal a belső fényre, az intuícióra és erőtök minden más minőségére hagyatkozni roppant fontos, mégis ez nem olyasmi, ami elkülönít benneteket az Egyetlen Szív kiterjedtebb tudatosságától vagy az egyetlen elmétől. Lényeges magatokat egyéniségként megértenetek. Már beszéltem korábban az én tudatos figyelmének fontosságáról és ebben a mostani hónapban ez fog benneteket belső csillag minőségetek isteni fényének kellős közepébe röpíteni és előkészíti utazásotokat az új tudatosságba, ami decemberben jő el, pontosabban december 21-én.

Minden részetek egy-egy hiedelmet hordoz. Ezek a hiedelmek - ahogy már biztos vagyok benne, hogy nagyon is tudatában vagytok - nem mind igazak. Közülük számos a tapasztalataitokból ered. Most eljött az ideje, hogy képesek legyetek meglátni, melyik az igazi és melyik illúzió. Ez az utazás mutatja meg nektek egyéni fényeteket, egyéni hatalmatokat, egyéniségetek igazát és azt a képességeteket, hogy függetlenül álljatok helyt a világban, hozzájárulva a nagyobb utazáshoz és a kollektív tudatosság megteremtéséhez és gyógyításához. A hatalommal meg kell barátkoznotok, különösen a saját hatalmatokkal, elutasítva azt a részeteket, ami a mostani fázisban állandósítja az áldozati tudatosságot, a szegénység tudatosságot és folyton az elkülönültség tapasztalatait és hiedelmeit válogatja ki az egyéniségetekből. Most annak meglátásának, megérzésének, felismerésének és megértésének ideje jött el, hogy miért olyan fontos a hatalmatokban lennetek.

A következő huszonnégy hónapban meg fogjátok érteni az egyéniség utazását, [azt,] hogy a függetlenség hogyan változtatja meg a kapcsolataitok dinamikáját. A társ-függőségtől a függetlenség felé mozdultok el, ezért azon részeitek, amelyek a beteljesülést és kiegészülést egy másik részen vagy másokon keresztül keresik, azok ennek a (2008) november 1-jei kulcs aktiválásnak a rivaldafényébe kerülnek.

A társ-teremtés teljesen más, mint a társ-függőség. A társ-függőség táplálja a bizonytalanságot, a félelmet és folyamatosan továbbítja felétek azt, amiben kényelmetlenül érzitek magatokat és amit nem tartotok a sajátotoknak és gyakran ez az, amiért a kapcsolataitok a gyengeségeiteket, a sérüléseiteket és a félelmeiteket tükrözik vissza rátok. Azok közületek, akik egy ideje már dolgoznak a tanításainkkal, emlékezhetnek arra, amikor azt mondtam, hogy az új idővonal a fényt tükröző fényről szól, olyan kapcsolatok megteremtéséről, ahol egymás fényét tükrözitek, egymás erejét és a hatalom belső minőségeit, ezért meg kell barátkoznotok énetek ezen részeivel.

Ez fölgyorsult utazás, ahogy azt már tudjátok, ezáltal ezek a leginkább meghatalmasító idők is egyben az általunk átadott tanítások sorozatában. Ezek az energiák biztosítják, hogy ami az árnyékban, a tudatlanság sötétjében rejtőzködött, az előlépjen, olyan ez, mintha az autentikus én megragadná az ön-kifejezés minden lehetséges módját, hogy előléphessen és létezhessen. Most jött el az ideje, hogy kilépjetek az élet összes olyan területéről, ami fölhígította lényeteket.

A következő dolog, ami nagyon fontos a mostani időszakban, hogy valamennyien kaptok egy-egy mester oktatót a következő tíz hétre és ez a mester oktató csak rátok fog összpontosítani. Ez a bizonyos lény a Küszöb Őreként is ismert, olyan őrzőként, aki biztonságotokra felügyel egész életetekben. Ez a bizonyos lény most új szerepkörbe lép a következő tíz hétre, ennél fogva biztonságban lesztek a következő időszakban, és igazán fontos lenne szem előtt tartanotok, hogy az elengedés, az újrakapcsolódás, a fölismerés, az emlékezés és eredetetek megértésének szélsőségesen fölszabadító élményeiben lesz részetek. A szellemi, az intellektuális, a mentális, az érzelmi és a fizikai test az öt kulcs vonatkozása az újra-fölemelkedés és emlékezés mostani időszakának, amiért is ez most nem valami új megtalálásának a folyamata; semmi újat nem tanultok most, esszenciátok, erőtök, igazságotok, fényetek, hitelességetek eredetére emlékeztek most és ezért olyan erőteljesek ezek az energiák, azért, mert jelen vannak és mindig is [jelen] voltak, a különbség csak annyi, hogy a fátylak fölemelkednek és [azok] a hiedelmek, amelyek a fátylakat a helyükön tartották, szétporladnak, leépülnek és talán hívhatjuk ezt most az eltörlés idejének.

Amikor az én független aspektusa a színre lép, akkor fontos észben tartanotok, hogy néhány embert nagyon meglephet a viselkedésetek, de ez nem olyasmi, amitől félnetek kellene. Az is fontos, hogy ebben az időszakban ne lépjetek vissza énetek fölhígításának régi módjához, ne váljatok azzá, amit abban a pillanatban szükségesnek éreztek. Fontos lecke a múlt hamujából kiemelkedni, fontos idő ez arra emlékezni, hogy miből lettetek. Belsőtök csillag energiája az - a kozmikus lélegzet, a kozmikus vibráció és a kozmikus tudatosság az, ahonnan jöttök – ami bennetek van. Most annyi történik, hogy mindez a felszínre tör. Ennek eredményeként bepillantások, belső világosság fog fölbukkanni, a belső béke érzése. Lesznek időszakok, amikor nagy nyugalmat, összeszedettséget, roppant erőt éreztek majd és lehetnek olyan időszakok is, nagyon rövid ideig, amikor a következő szint bukkan a felszínre és emlékeztek arra, hogy mindez miről szól, eszetekbe ötlik, derengeni kezd a bennetek rejlő hatalom, ami önmagában változást idéz elő környezetetek dinamikájában. A legfontosabb, hogy ne menjetek el mellette. Mivel olyan sok a változás magatokban és környezetetekben, azok, akik figyelik a változásaitokat, akik kényelmetlenül érzik magukat a saját autentikus énjükkel, elítélhetnek benneteket, akár el is utasíthatnak benneteket, de ez nem a ti problémátok, kedveseim. A legfontosabb az új viselkedésetekben annak biztosítása, hogy amit tesztek, az szándékotok szerint senkinek se ártson, de ha az a ti igazságotok és a hatalmatok szempontjából cselekszetek, akkor tartsatok ki mellette mindenáron. Ez nem az arrogancia ideje, semmi helye a bosszúnak, nincs keresnivalója a mások iránti érzéketlenségnek, még azokkal szemben sem, akik nem értik azokat a változásokat, amin keresztülmentek, ez az idő a tisztelet energiájának használatáról szól – az én tiszteletéről és mások tiszteletéről van szó, megengedve magatoknak, hogy azok legyetek, akik vagytok, mellőzve az ítélkezést azok fölött, akik nem barátkoztak meg az új energiával és új énetekkel, ezért a bölcsességet kell használnotok, az érettséget, a figyelmességet, a tudatosságot és a szeretetet. Az ember igen szoros határokat állíthat fel, mégis lehet szeretetteljes. Az ember érezhet dühöt bármilyen tapasztalat eredményeként, de nem irányíthatja mások felé. Ez persze nem jelenti azt, hogy magatok felé kéne fordítani, találjátok meg a földolgozás módozatait, írással, elfoglaltságokkal, beszéljetek valakivel, akiben bíztok és engedjétek szabadjára a dühöt, bármi megfelelő, de ne próbáljátok meg másokat fölingerelni vagy arrogánsan kifejezni az erőtöket, hogy az másokat megbántson. Ez nagyon fontos.

Az energiával való újfajta bánásmód nagyon fontos, mivel ez az új hatalom belép az életetekbe. Itt az idő, kedveseim, hogy teljesen bevigyétek a gyakorlatba a hatalmatokat, de bölcsen, szeretettel és figyelmesen. A múltban a hatalmi visszaélés azért jött létre, mert olyan birodalmakba lett kivetítve a hatalom, ahol a bizonytalanságot táplálta és figyelmen kívül hagyta az egyes emberek magasabb testeit. Az ábra most megváltozott, ti most a példa erejénél fogva vezettek, vizet isztok és vizet prédikáltok, a saját igazságotok tiszta vizét. Néhányan úgy vélhetitek, hogy a legnagyobb megmérettetés az, hogy elfogadjátok tömény [vagyis hígítatlan] éneteket, amit hívhatunk autentikus énnek is. Előtérbe kerülhet az elítéléstől való félelem, és azon kaphatjátok magatokat, hogy egy pillanatra visszatáncoltok a fölhígult énhez, hogy egyezkedtek, [ilyenkor] álljatok meg abban a pillanatban és haladjatok tovább előre. Mert ha nem, akkor az autentikus én (ahogy korábban már említettem), találni fog egy alkalmas utat arra, hogy kifejezhesse magát.

Néhányótok emlékezhet rá egy-két előző közvetítésemből, hogy beszéltem olyan viselkedésről, amelyik alkalmanként látszólag elüt az illető jellemétől és az emberek megdöbbennek az illető jellemével össze nem egyeztethető viselkedésétől. Ez az úgynevezett 'össze nem egyeztethető' viselkedés az autentikus én kifejeződése, annak az igazságnak a kifejeződése, amelyet elnyomtak, háttérbe szorítottak, elferdítettek és az árnyékba taszítottak. Tehát halljátok a szavaimat – engedjétek az igazságot előtérbe lépni, máskülönben [Ti is] meg fogtok lepődni a saját viselkedéseteken, az autentikus én meg fogja találni a módját, hogy hallassa a hangját. Így aztán a kihívás abban áll, hogy elfogadjátok magatokat annak, akik vagytok és ahol vagytok. Ez olyasmi, amit már megpendítettünk a [kanadai] Arany Lópatkó Aktiválásokban – a folyékony rácsokról van szó, melyeket akkor aktiváltunk. Bár az ön-elfogadás a mindennapok folyamata, ez olyan folyamat is, ami békét teremt mindazzal, ami a múltban történt, amit integrálni tudtatok és amit elfogadtatok egyszerűen az utazásotok részeként. Ahogy tömény énetek fölemelkedik, azzal a magatokra vonatkozó hiedelmek megkérdőjeleződnek, és ha valamit tesztek és úgy találjátok, hogy esetleg elfogadhatatlan, istentelen, vagy bárminek is nevezzétek, akkor arra lesztek szorítva, hogy megszeressétek ezt a részeteket, mivel nem lehet mester az a mester, aki nem szereti és fogadja el teljesen énjét. Az én szeretete pedig a bölcsesség ébredését és gyarapodását hozza el. Hadd mondjam el ennél a pontnál, hogy az én elfogadása és szeretete nem jelenti azt, hogy ha pusztító állapotban vagy viselkedésben találnátok magatokat és jóvá akarjátok tenni azt a cselekedetet vagy viselkedést, akkor kifogásokat keressetek, mint eddig mindvégig, nem, akkor ezt föl fogjátok ismerni, elfogadjátok és aztán teszitek, amit tennetek kell, hogy megváltoztassátok [ezt] az energiát, hogy átalakítsátok azzá, ami támogat benneteket – nagyon fontos, hogy ezt se feledjétek.

Szóval, szeretteim, a mai közvetítésemben arra kérlek benneteket, hogy egy csomó fontos dolgot tartsatok észben, ami mind a következő tíz hét része lesz, de különösen a november hónapé, ez pedig az összpontosítás a belső fényetekre, a belső minőségeitekre, melyek a személyes hatalmatokat táplálják, a függetlenségeteket és hogy megnyissátok bizalmatokat a belső tanító, az intuíció felé. Javasoljuk, hogy tudatosan kapcsolódjatok össze a Küszöb Őrével minden nap kezdetén, és kérjétek meg a Küszöb Őrét, hogy segítsen tudatos figyelmeteket azokon a dolgokon tartani, amelyekre összpontosítotok az adott napra és hogy esetleg javasoljon valamit, amit tennetek kellene, hogy kihasználhassátok a hatalmatokat és legyőzhessétek azt, ami az erőtlenség érzését sugallta. Nyilvánítsátok ki, hogy ami a legnagyobb tudatos figyelmet nyújtja és ami támogat benneteket, hogy az adott pillanatban legszélesebb hatalmatokba léphessetek, az legyen a nap témája és kérjétek, hogy nyilvánuljon meg tökéletesen áldott, harmonikus és csodálatos módon. Nagyon fontos minden nap tudatosan kommunikálnotok ezzel a lénnyel a következő tíz hétben. Azért javaslom ezt, mert egyre nagyobb hatalom megtapasztatását fogja elősegíteni, hozzásegít annak a tudatos figyelemnek a magasabb szintű érzékeléséhez, amivel foglalkoztok. Ez nem azt akarja jelenteni, hogy nehéz napok következnek, nagyon fontos szem előtt tartanotok, hogy még a nagyon jó helyzetetek is azt mutatja, amit megérdemeltek, a még nagyobb lehetőséget, más szavakkal, de abban az esetben, amivel szembesülhettek, abban talán benne van az attól való félelem, hogy talán túl jó ahhoz, hogy igaz legyen vagy a megérdemeltség hiányának más témái és az a hiedelem, hogy a dolgok nem válhatnak jobbá vagy egy másik nagy hiedelem – az, hogy az emberek félnek attól, hogy amikor a dolgok jól mennek, akkor a hullám átcsap a másik fázisba és lezuhannak a hullámmal - minél magasabban vagy, annál nagyobbat esel - tudatosuljon bennetek, hogy ez egy hibás hiedelem, de mivel hisztek benne ezért meg is tapasztaljátok.

Minden reggel egy percre hívjátok be a testetekbe az erőtöket, kérjétek meg a belső tanítót, hogy vezessen benneteket. Minden este adjatok hálát belső erőtöknek, hogy végig vezetett benneteket az egész napon, mondjatok köszönetet a belső tanítónak, hogy irányított titeket és olyan dolgokat mutatott meg magatokról, amit most már elereszthettek vagy visszakövetelhettek. Ez egy szélsőségesen fölszabadító időszak.

Amikor éppen elaludnátok, kérjétek meg a Küszöb Őrét, hogy támogasson benneteket saját lényetek belső birodalmainak utazásán, ezzel kapcsolatba léphettek a következő nap tennivalóival, vagy megvilágosító képeket kaphattok arról, amivel éppen foglalkoztok vagy ami a célotok és vezessetek naplót, [ehhez] csak annyit kell tennetek, hogy tíz perccel korábban keltek fel és gyors jegyzeteket készítetek az álomállapot tapasztalatairól. Ha nem emlékeznétek az álmotokra, akkor azt írjátok le, hogy mit éreztek abban a pillanatban, amikor írtok, ezek lehetnek kulcsszavak, lehetnek mondatok, nem kell túl hosszúnak lenniük, mivel ezek csak beindító szavak az eredmény szempontjából, [és] nem kell alábecsülni ennek a folyamatnak a fontosságát.

Erre a különleges időszakra a Küszöb Őrén kívül én, Kuthumi is jelen leszek, ahogy Metatron arkangyal, Maitreya nagyúr, Melchizedek nagyúr, Jezebel istennő, Nada úrnő és Kwan Yin úrnő is támogatni fog benneteket. Hívjátok őket és engedjétek meg, hogy támogassanak benneteket. Kommunikáljatok az én belső aspektusával és a legfontosabb, hogy [azok] legyetek, akik vagytok. Ne feledjétek el, hogy az árnyékotok a legnagyobb szövetségesetek.

Szeretteim, ennél a pontnál befejezem a közvetítést és folytathatjátok az energiák integrálását, melyeket előhoztunk ma és ahogy minden nap egyre közelebb kerülünk a második felemelkedési hullámhoz, energiájuk intenzitása egyre növekszik. Az energia intenzitása hivatott támogatni azoknak a hiedelmeknek az átégetését, melyek az illúziót alkotják és amelyek igazi énetektől elidegenedve tartanak benneteket, a tömény éntől, ahogy mondtuk, az autentikus éntől.

Azt kérem, hogy egy pár percig csak üljetek magatokban és érezzétek [azt], amit a testetekben éreztek. Tudatosuljanak bennetek, hogy milyen gondolatok rohannak át rajtatok – izgatottak vagytok-e? Mit éreztek? Mire gondoltok; és ha lenne bármilyen félelem, ami előjönne, azt írjátok le és kérdezzétek meg magatoktól, hogy ez mennyire igaz, csak ennyit kell tennetek. Még egy javaslat, mielőtt befejezném, ez pedig az, hogy kapcsolódjatok össze a természettel minden nap, még ha ez csak annyi lenne is, hogy üldögéltek a kertben öt percig, ha az időjárás megengedi és próbáljatok meg kint lenni, amikor a nap kel és nyugszik. Azok, akik nagyon alacsony hőmérsékletet élnek át most az időjárási feltételeikben, csak néhány percet töltsenek ilyesmivel a nap legmelegebb időszakában és kapcsolódjanak a Természet Anyához.

Szeretteim, fogadjátok jókívánságaimat utazásotok ezen szakaszához, a második felemelkedési hullám végső előkészületéhez. Igazából eljön egy kor valamennyiőtök számára, az érettség folyamata, amit azelőtt soha nem tapasztalhattatok meg. Itt léphettek mester énetek lábnyomába tudatos szinten – és megígérem, hogy nagyon fogtok örülni az eredménynek.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai. 

Kuthumi - Kanadai Rács az Elsőtől az Ötödik részig

 Michelle Eloff (08.09.22) - Kuthumi: Kanadai Rács az Elsőtől az Ötödik részigFordította: Borsos Árpád

Forrás: lightweaver

Michelle Eloffon keresztül csatornázva
Dél-Afrika, Johannesburg, 2008. szeptember 22.

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó entitással, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam számotokra a gyógyulás, a fölismerések, a tudatos figyelem és az isteni szándékok áldásait. Üdvözlet szeretteim!

A szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, ahogy hozzálátunk a Niagara vízeséshez és a Viktória vízeséshez kapcsolódó folyékony rácsok aktiválásához, szám szerint negyvennégyhez és az Arany Lópatkó területe energiájának aktiválásához, azzal valamennyiőtöknél számos áldást idézünk elő, rengeteg támogató gyógyulást és intuitív meglátásokat az Egyetlen Szívhez vezető nagyszerű utazáson.

Ez a beavatók beavatása, ahol ti is beavatókká váltok, miközben folytatjátok a beavatók utazását. Amiért úgy hivatkozunk rátok, mint beavatókra és mint a beavatást végzőkre utalunk, az az, hogy új bepillantásokkal álltatok elő, új ösvényeket tapostatok ki, hogy mások követhessék; mert voltak akik korábban előttetek jártak és ugyanezt cselekedték, most viszont rajtatok a sor, hogy behozzátok azt a fényt, amire a kollektív tudatosságnak van szüksége az egyes emberek szeretetének egyesítéséhez, ami majd megvilágosító fényt vet mindazokra, akik az új ébredés küszöbén állnak.

Az Amerikai Egyesült Államokat jelenleg úgy tekinthetjük, mint az alsó egó energiáinak hordozóját, és Kanadát, úgy egészében, a magasabb egó képviselőjének. Ez az energia kifejezetten Zimbabwébe szivárog át azért, mert ott most a „sötétség erődje” tartja magát és ez a „sötétség”, amelyre hivatkozunk, úgy is ismert, mint tudatlanság. Sokan állítják azt, hogy a tudatlanság üdvözít, de azért a tudatlanság egyben nagyon veszélyes is. Akik az emberiséget tudatlanságban tartják személyes hatalmuk érdekében, azok visszaéltek ezzel, mivel azt biztosították, hogy azok az emberek, akik nem annyira előrehaladottak az útjukon, azok maradjanak tudatlanságban, mert az magasabb szinteken az ő javukat szolgálja. Most eljött az ideje, hogy a fiatalabb lelkek megkapják azt a lehetőséget, hogy kiemelkedhessenek a sötétség világaiból, másként fogalmazva a tudatlanságból és visszaszerezzék saját isteniségük sok aspektusát, felső egójukat és visszanyerjék elvesztett hatalmukat. Ahogy a tudatosság ébredése átszűrődik az emberiség kollektív rácsaiba, folyamatosan tanúi lesztek a világban bekövetkező létfontosságú változásoknak. Minden változás roppant fontos és minden, ami ezeknek a változásoknak az eredményeként jön létre, az része a folyamatnak és semmilyen körülmények között sem kell tőle tartani. Gyakran emlegetem ezt alapvető fontosságú témaként, hogy ne dőljetek be a kollektív tudatosság rácsa által diktált félelemnek, és ezt most is megerősítem.

A kollektív tudatosság rácsa a régi paradigma energiájának egyik üregében tárolódik. Ez az üreg éppen a lebomlás állapotában van, és számos ablak nyílik most ki, amelyeken keresztül az emberek kijuthatnak ebből. Azok számára, akik most kezdik ezt az utazást és újak még az ilyen fajta tevékenységekben, azt javasoljuk, hogy dolgozzatok az egyik olyan közvetítéssel, amit néhány hónapja adtunk át, amelynek az volt a címe, hogy 'A Mátrix Áttörése (2006.10.21)'- https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-matrix-attorese.html] Akik közületek részt vettek ezen, azok számára ez a bizonyos közvetítés további előnyökkel jár, ezért szorgalmazzuk, hogy térjetek vissza ehhez a tanításhoz és újra menjetek végig a folyamaton.

Ahogy az emberek összekapcsolódnak az Egyetlen Szíven keresztül, ami az információt és energiát megtestesítő, mindenütt jelenlévő fényt jelenti, az mindig rendelkezésetekre bocsátja, bármire is van szükségetek, ami által kitörhettek bármiféle mátrixból, ami a régi paradigma energiáinak üregeiben tartott benneteket. Minden általunk átadott közvetítés, minden levezetett aktiválás, minden lehorgonyzott új energia és minden kivitelezett gyógyító folyamat egyre közelebb és közelebb segített titeket a megvilágosodás teljes egészében való eléréséhez. A mostani időszak a Föld spirituális történetében egyedülálló, csodálatos lehetőségeket nyújt a kollektív megnyilvánulásoknak, olyan lehetőségeket, amelyek korábban ilyen széles tömegek számára nem álltak rendelkezésre.

Az első öt rács, melyeket a mai közvetítés során aktiválunk, az alsó tudatosság öt szintjét hivatottak kitisztítani, melyek a kollektív rácson belül kristályosodtak ki és az egyes embereket elkülönítették az egység tudatosságtól, és ezáltal az Egyetlen Szívtől. Az első energiák egyike, melyet célba kell vennünk és amit ezen rácsok működésének az eredményeként ki kell tisztítanunk, az az emberek függősége a haragtól [mint „káros szenvedélytől”]. A harag általánosan elterjedt és a dühödtség alatt a félelem lapul, ezért ha valaki fél, akkor általában a harag energiája fejeződik ki, nyilvánul meg és 'kerül terítékre', ha mondhatom így. Végeláthatatlanul dolgoztatok a félelmeitekkel és mi is tovább visszük ezt a témát ezekkel a rácsokkal. Célba vesszük továbbá a bűntudatot, az ítélkezést és a szegénység tudatosságot, ami által az öt rács egyenként a következőkre fog irányulni: a haragra, a félelemre, az ítélkezésre, a bűntudatra és a szegénység tudatosságra.

A bűntudat akkor nyilvánul meg, amikor valaki az ítélkezést önmagára irányítja, de hadd tegyem azonnal tisztává, hogy nem arról beszélek, amikor valaki szándékosan okoz valaki másnak bajt, fájdalmat, sérülést és szenvedést. Arról a bűntudatról beszélek, ami félelemmel telt helyzetekhez köt benneteket a mindennapi létezésben. Amikor az ember maga felett ítélkezik, akkor korlátok és gátak közé szorítja az énjét. Fontos pontosan körülhatárolni a bűntudat forrását és tárgyilagosan és gyakorlati szempontból tekinteni rá, de egyszersmind őszintén is és megállapítani, hogy a bűntudat valóban, hitelesen megalapozott-e – mert ha nem az, akkor el kell vetni. Beismerem, hogy könnyebb ezt elmondani, mint megtenni, bár tudatában lenni a hibádnak, és annak hogy mi okozta - ez olyan ön-tudati helyzetbe hoz benneteket, amelyben át tudjátok alakítani. Az ítélkezés növeli a bűntudatot – mások hibáztatásával és önmagatok hibáztatásával – mert az ember gyakran úgy találja, hogy ami fölött ítélkezik, az az én részévé válik, bűntudatot eredményezve (még ha tudatalatti szinten is). A másik, amit szem előtt kell tartani, hogy ami fölött ítélkeztek, az már ti vagytok, vagy azzá váltok, ezt mindenkor fontos lenne megfontolnotok.

A szegénység tudatosság, mint azt jól tudjátok, nem korlátozódik a pénzügyekre, az életetek minden területét érinti, ezért fontos feladat lenne megfontolnotok, hogy mindaz, amit tesztek, gondoltok és mondotok vagy éppen nem tesztek vagy mondotok, mind hozzájárul a szegénység tudatosság hajtóanyagához. Sok struktúra összeomlásának lehettek tanúi mostanság a fenti öt elem hatásának eredményeként, és ezekkel az elemekkel foglalkozunk a mostani rácsokban. A szegénység tudatosságot tekinthetjük úgy, mint ami tudatlanságban tartotta az embereket.

Tanúi lehettetek az egyik fontos vállalat [a Lehman Brothers Befektetési Bank vagy pl. az Enron] bukásának az Amerikai Egyesült Államokban az adósságai miatt és ha az egó úgy gondolja, hogy ragaszkodhat bármihez vagy akárkit irányíthat a hatalmával visszaélve, akkor alighanem újra kellene gondolnia. A folyékony rácsok teljes gőzzel üzemelnek és teszik, amiért megteremtették ezeket. A folyékony rácsok semmit sem tolerálnak, ami a rögzült rácsokhoz kötődik, ami nem szolgálja az egész magasabb érdekeit. Tudatosuljon bennetek, hogy a folyékony rácsok elárasztják az életetek mind az öt területét, amiről a mai napon szó volt és előidéznek minden olyan szükséges változást, amelynek meg kell nyilvánulnia ahhoz, hogy figyelmeteket azokra a dolgokra irányítsák, amelyekkel foglalkoznotok kell.

Most tehát eljött az ideje, hogy lényetek csendjébe lépjetek, ahol mi megalkotjuk ezt az öt rácsot, beleszőve őket isteni tervetek és arany lenyomatotok mintázatába és ahol aktiváljuk a fény új folyékony struktúráit, melyek tudatosságot és meghatalmasodást hoznak az embereknek a világotokban. Ezzel a mostani kezdettel nem fog mindenki megváltozni, ám ez tovább fog áradni, a változás be fog következni és sok területen ez már meg is történt – és ti vagytok ebben a változásban az elsődleges tényező.

Vegyetek egy mély lélegzetet, lazítsátok el a testeteket, csendesítsétek el a gondolataitokat és engedjétek éneteket csak úgy lenni a jelen pillanatban. Tudjátok, hogy jelen van a harag a testetekben, az elmétekben, a szívetekben és a tudatalattitokban. Félelmeitek vannak. Nyakig ültök önmagatok és mások elítélésében. A bűntudatotok gyakran olyan cselekedetekre ösztönöz benneteket, amelyek nem igazán szolgálnak titeket, és ez a szegénység tudatosság sok szintjéhez is elvezet. Semmi rossz nincs abban, ahogyan éreztek, de legfőbb ideje lenne megváltoztatni az érzéseiteket, mert végeredményben sokkal jobban éreznétek magatokat.

Képzeljétek most magatokat egy óriási szent kertbe. Ebben a környezetben a természet gondoz benneteket. Az ebből a gyönyörű természeti környezetből kiáradó energiák változást hoznak létre a testetekben és az energia testeitekben és ezek mindegyike támogatja azt az átmenetet, amit most készek vagytok megtapasztalni. Egy percig kortyoljatok ezekből az energiákból, lélegezzetek be mélyen, lélegezzetek ki teljesen, lazítsatok.

Képzeljétek el madarak énekét, talán egy közeli folyó vagy vízesés hangjait. Képzeljétek el a virágok illatát és egyszerűen csak engedjétek el a gondolatokat, eresszetek el minden félelmet, ami felötlene bennetek. Hadd menjen a harag, távozzon a bűntudat, az ítélkezés és a szegénység tudatosságotok.

Tudatosuljon bennetek St. Germain jelenléte a kertben. A számotokra legkedvesebb formában jelenik meg előttetek. Karjaival átölelve üdvözöl benneteket ezen a szent helyen és megkér, hogy feküdjetek le a puha zöld fűbe. Mellétek ül és megkér, hogy hunyjátok be a szemeteket és hogy hagyjátok testetek ellágyulni és eggyé válni a környező természettel.

Képzeljétek el a testetek hátsó részén a csakrákat kinyílni és a Föld Anyához kapcsolódni és a testetek elülső részén a csakrákat kitárulni és befogadni a Kozmosz fényét és szeretetét és ahogy a Menny és a Föld egyidejűleg üdvözöl benneteket, a testetek energiája elkezd új frekvenciával vibrálni.

St. Germain most hét ibolyakék lángot jelenít meg, a csakráitok fölött egyet-egyet. Ezek az ibolyaszín lángok támogatnak benneteket és segítő mechanizmusként szolgálnak ahhoz, hogy fölismerjétek az öt, hozzátok kapcsolódó, nevezzük így, fogyatékosságot, amiről szót ejtettünk.

St. Germain lassan növeli az ibolya lángok energiáját és ezzel egy időben Ariel arkangyal tűnik fel és aztán Uriel arkangyal, Gábriel arkangyal, Metatron arkangyal és Zadkiel arkangyal. Ezek az arkangyalok felelősek a folyékony rácsok aktiválásáért a testeteken belül. Lélegezzetek be mélyen, lélegezzetek ki teljesen, amint az arkangyalok szív kapcsolatot alakítanak ki veletek.

Lélegezzetek be mélyen, lélegezzetek ki teljesen. Az egész természet elkezdi most energiáit összeszőni a fény mindent átfogó takarójává, amelyet az alsó szintű testetek köré helyez. Ez a fénytakaró olyan támogató rendszerként szolgál, amire támaszkodhattok, ami megbízható támogatást nyújt és azt a szakértelmet biztosítja, ami életetek alapjait érintve megmutatja, hogy alkimista tudásotokat megfelelően alkalmazva hogyan alakíthatjátok át az öt fogyatékosságot.

St. Germain most hét arany lángot jelenít meg az ibolya lángok mellett. Ahogy ez a két láng egymás mellett lobog, átviszünk benneteket egy gyógyító kamrába a szent kert belső birodalmaiban. Ez a gyógyító kamra az arany és az ametiszt energiáiból áll, annak a két kristálynak az energiáiból, amelyek az első öt folyékony rács fölött gyámkodnak. Ez a két láng úgy táncol együtt, mint a DNS kettős spirálja és elkezdi az újfajta tudatos figyelem aktiválását. Az új tudatos figyelem átmossa a tudatosságotokat és előkészíti első utazásotokat az Anya/Atya Isten, a Föld Anya és a fény minden királyságának közös Egyetlen Szívével való egyesülésetekhez, a testén belül és a teste mentén.

Amíg a gyógyítás kamrájában tartunk benneteket, addig az öt arkangyal elkezdi a folyékony rácsok megteremtését a szívcsakrátokból. Ezeket a rácsokat kifejezetten a gyökércsakrában, a szexcsakrában, a napfonatcsakrában, és a torokcsakrában horgonyozzuk le, az ötödik pont visszakerül a szívcsakrába. Ez segít nektek az öt fogyatékossággal dolgozni. Néhányan attól félhettek, hogy nem lesztek képesek hasznosítani az új energiát és megváltoztatni ezeket a fogyatékosságokat – ebben az esetben azt javasoljuk, hogy használjátok a haragotokat, hogy ez cselekvésre ösztönözzön, és hogy békét hozzon a környezetetekbe, használjátok a haragot, hogy lendületben tartson. Ha lennének szavak, amiket ki kéne mondani, témák, amelyeket fel kéne dolgozni, akkor hadd motiváljanak ezek az energiák benneteket, sokkal inkább, minthogy megbénítsanak.

Vegyétek a félelmeiteket és tekintsetek rájuk úgy, hogy megvilágosodjon előttetek a hitelességük, más szavakkal, lehetséges volna, hogy ezeket mások kivetítései nevelték belétek? Azért féltek, mert nem tudjátok, hogy mi lenne a következő helyes lépés? Féltek az ismeretlentől? Hogy megsérül az egyéniségetek? Féltek egyedül maradni? A lista végtelen.

Fogjátok a bűntudatotokat és használjátok olyan mechanizmusként, ami átváltoztatja bűnösség érzéseteket és újra csak azt mondom, hogy vizsgáljátok meg a bűn forrását, amíg teljesen tudatosul, hogy valóban tényeken alapul-e vagy pedig illúzión.

Engedjétek másokra vonatkozó ítéleteiteket magatokra vonatkozó segítséggé változni. Ha nem lelitek magatokban ennek visszatükröződését, akkor kérdezzétek meg, hogy miért ítéltetek el egy bizonyos valakit – honnan ered ennek a programozása? Senki nem ítélhet meg másokat, amíg nem járt ugyanabban a cipőben, mert nem tudhatjátok, hogy mi nyomja a szívüket, a gondolataikat, a lelküket, hogy mi gyötri és mi sújtotta le őket, ami a viselkedésükhöz vezetett. Ahelyett, hogy elmerültök az ítélkezésben, talán több időt kéne tölteni az illető személy vagy helyzet megismerésével, ami által megérthetitek a késztetéseiket és ki tudja, mi derül ki belőlük?

Engedjétek a szegénység tudatosságotokat, hogy ösztönözzön benneteket életetek egy speciális területét kiválasztani, ami a leginkább szegényes és kezdjétek el megváltoztatni. Ha szeretetben lenne hiány, akkor kezdjetek magatokkal szemben szeretetet érezni. Ha nem lennének barátaitok, akkor kezdeményezzetek barátságokat. Tudjátok, mi a teendőtök, még ha úgy gondoljátok is, hogy dehogy.

Ariel arkangyal aktiválja az első folyékony energiát ebben a rácsban, ami a smaragd drágakövének esszenciáját tartalmazza.

Uriel arkangyal aktiválja a második folyékony rácsot, ami a zafír drágakő esszenciáját tartalmazza.

Gábriel arkangyal aktiválja a harmadik folyékony rácsot, ami a gyémánt drágakő esszenciáját tartalmazza.

Metatron arkangyal aktiválja a negyedik szintet, belehelyezi a folyékony rácsba a citrin energiájának esszenciáját.

És végül Zadkiel arkangyal aktiválja az ötödik rácsot, belehelyezve a rózsaszín turmalin drágakő esszenciáját, ami rubelit néven is ismert.

Ezek a drágakövek segítenek a fogyatékosságok megszólításában. Az arany és lila lángok úgy szolgálnak benneteket, hogy egy kicsit könnyebben nyerhettek bepillantást abba, hogy mi tartott a régi paradigmához láncolva és az üregek, amiben benne ragadtatok, elkezdenek gyorsabb tempóban szétporladni. Létfontosságú, hogy a beavató lekapcsolódjon ezen fogyatékosságokról, melynek révén képesek lesztek tisztán látni, tudatosan cselekedni, bölcsen gondolkodni és beszélni, mert a bölcsesség az, ami teljesen kiszabadít benneteket az emberi létezés úgynevezett 'börtönéből'. A bölcsesség abból fakad, ahogy úrrá lesztek a küszködésen az emberi életetekben.

Vegyetek egy mély lélegzetet, lélegezzetek ki teljesen. St. Germain most jobb keze tenyerét a koronacsakrátokra helyezi, bal keze tenyerét a gyökércsakrátok fölé és aktiválja az Egyetlen Szív rácsainak folyékony tudatosságát.

Lélegezzetek be mélyen, lélegezzetek ki teljesen, lazítsatok és eresszetek ki. Csak az alsó egó az, amelyiknek szüksége van ismerős dolgokhoz kötnie magát, legyen az jó vagy sem.

St. Germain most egy energia áradatot húz le a Vénusz bolygó felől. Ez az energia átszűrődik a testetek sejtjein, áthatja a DNS-eteket, ami automatikusan kapcsolódik a kollektív rácshoz. Ezzel a szépség, a szeretet, a derű, a béke és az egység energiái töltik el a sejteket és megváltoztatják a DNS frekvenciáit.

A Vénusz energiája lehántja azokat a rétegeket, amelyek a fogyatékosságok eredményeként rakódtak le, melyekkel ma foglalkoztunk. Az öt folyékony rács támogató mechanizmusként szolgál abban, hogy keresztül juthassatok ezeken a változásokon.

Vegyetek egy újabb mély levegőt és lélegezzetek ki teljesen. Most képzeljétek el a Föld bolygót a szívcsakrátok fölött lebegni. Ahogy a szívetek fölött lebeg, most vetítsétek ki ennek az öt folyékony rácsnak az energiáját magatokból és borítsátok be vele a bolygót.

Az öt arkangyal elkezdi növelni az energiát, amit nektek küldenek, ahogy St. Germain is és a Vénuszról jövő energiák is erősödnek. A drágakő esszenciák fölerősítik energiájukat és most képzeljétek el a Föld Anyát egy mély lélegzetet venni, beszívva mindezt a sok energiát a testébe és ahogy kilélegez, képzeljétek el a régi paradigma üregeit még inkább összeomlani és az öt folyékony rácsot, melyek éppen csak hogy aktiválódtak, máris beszivárogni a régi paradigmába, átmosva az emberiség kollektív tudatosságát és áthatva a minden ember szíve körül meglévő pajzsokat. Terjesszétek ki ezt az energiát, hogy áthathassa az élet összes királyságának szívét a Föld Anya testének felszínén és mélyén.

Most helyezzétek mindkét kezetek tenyerét a szívetek fölött lebegő bolygó két oldalára. Érezzétek az Egyetlen Szív szeretetét, amilyen módon csak el tudjátok képzelni felépülni a saját szív csakrátokban. Húzzátok be a Föld Anya és a Kozmosz energiáit, lássátok az Atya Isten és az Anya Istennő Egyetlen Szívét egyesülni és összekapcsolódni veletek, összekapcsolódni az arkangyalokkal és St. Germain-nel, amíg a fény egyetlen lüktetésévé válik – a szeretet-tudatosság egységévé, amely kozmikus, végtelen és feltétel nélküli.

Most képzeljétek el ezt az energiát áthaladni a kezetek csakráján a Föld Anya testébe és amint ez az energia áthatja a testét, ti szabadon felkínálhattok bármilyen áldást, amit csak akartok.

Most fordítsátok a figyelmeteket az Amerikai Egyesült Államokra és összpontosítsátok ezt az energiát kifejezetten az Egyesült Államok fölé és képzeljétek el az alsó egót, amint átitatódik ugyanazzal a remek vibrációval és ugyanaz a harag, félelem, bűntudat, ítélkezés és szegénység tudatosság, ami az alsó egóban található, megkapja ugyanazt a gyógyító rezgést és az összes alkimista Fénymunkás egyesíti az Egyetlen Szívet és szeretetet áraszt az életnek ebbe a részébe.

Képzeljétek el a Kanadában székelő Felsőbb Én energiáját, amint az szintén beárasztja ezt a fényt az Amerikai Egyesült Államokba.

Most képzeljétek el az egészet teljesen átfolyni Zimbabwéba és az ősi energiákat, amint megalkotják a fénynek ugyanezt a takaróját minden ember körül. Erősítse meg ez a fény az akaratukat, ébressze föl a lelküket, keltse életre a szellemüket és tisztítsa ki az elméjüket. Nyíljon meg minden ember igazságában az Egyetlen Szívnek ezen a bolygón, nyíljon meg a szeretet egy hangjának, az igazság egyesült gondolatának és a végtelen és feltétel nélküli szeretet Egyetlen Szívének.

Most képzeljétek el a Föld Anyát Egyetlen Szívvé változni, egyetlen egyesült energiává ebben a hatalmas szívben.

Most lélegezzétek be az Egyetlen Szív energiáját a szívcsakrátokba, ami egyesít benneteket a Föld Anya Egyetlen Szívével. Lélegezzétek be a Kozmikus Szülők Egyetlen Szívének energiáját, ami egyesít benneteket a Mennyel és a Földdel és most lélegezzétek be ezt az Egyetlen Szívet, ami a Föld bolygó volt, a szívetekbe – húzzátok be, tartsátok magatokban, ami azt szimbolizálja, hogy egyesültetek mindennel a Föld bolygó felszínén és mélyén.

Vegyetek egy mély lélegzetet, lélegezzetek ki teljesen, lazítsátok el a testeteket. Engedjétek Vénusz Istennőt, hogy belétek olvadjon.

Vegyetek még egy mély lélegzetet, és amint behúzzátok az ibolya lila és az arany lángokat a csakráitokba, St. Germain lepecsételi az energiamezőtöket, amely már tartalmazza mindazt, amit a testetekbe vonzottatok, az elmétekbe vontatok, behúztatok a szellemetekbe, a lelketekbe, a tudatosságotokba, a tudatalatti és tudattalan figyelmetekbe, és aztán lazítsatok.

Ariel arkangyal most egy pecsétet helyez a gyökércsakrátok fölé egy geometriai alakzat formájában. Ez fogja biztosítani, hogy azok a vibrációk, amelyeket most aktiváltatok az első öt folyékony rácson keresztül, isteni harmónia folyamban maradjanak az életetek összes külső és belső aspektusával.

Uriel arkangyal ugyanezt teszi a szexcsakrátokkal, ugyanabból a célból.

Gábriel arkangyal ugyanezt a cselekedetet hajtja végre a napfonat fölött.

Metatron arkangyal ugyanezt cselekszi a torokcsakrával.

És Zadkiel arkangyal befejezi a folyamatot a szívcsakránál.

Vegyetek egy mély lélegzetet és lazítsatok, amint kilélegeztek és mondjatok köszönetet azért, amit ma kaptatok.

Adjatok hálát St. Germain-nek.

Vegyetek egy újabb mély lélegzetet és ahogy kilélegeztek, tudatosuljon bennetek a testetek ott a fűben, a szent kertben. A testetek meleg, nyugodt és kiegyensúlyozott.

St. Germain most fog egy csiszolt ametiszt drágakövet és a szívcsakrátokba helyezi – hogy emlékeztessen szeretetére és támogatására és hálájára, amiért hajlandóak vagytok megtenni, amit tesztek.

Az arkangyalok veletek maradnak, hogy segítsenek és irányítsanak benneteket az öt fogyatékosság meggyógyítása érdekében, biztosítva, hogy a folyékony rácsok, amiket aktiváltak, támogassanak, ápoljanak és védelmezzenek benneteket.

Adjatok hálát magatoknak, amiért meghoztátok ezt a döntéseteket. Adjatok hálát a Föld Anyának, Kozmikus Szüleinknek és a szent kertnek, amiben most vagytok.

Vegyetek egy mély levegőt, ahogy kezditek visszahúzni a tudatosságotokat a fizikai testetekbe, tudatosuljon bennetek a fizikai testetek. Lélegezzetek be lefelé húzva az energiát a gerinc mentén, összekapcsolódva a Föld Anyával, szilárdan rögzítve magatokat a Földhöz. Nyújtóztassátok ki a karotokat, körözzetek a vállatokkal és a csuklótokkal. Forgassátok meg a nyakatokat, nyújtsátok ki a lábatokat, körözzetek a bokátokkal és már vissza is tértetek.

Szeretteim, az energiák, amiket aktiváltunk, nagyon gyorsan fognak működni. Különleges okkal használtuk a drágakövek energiáját, egyrészt a magas vibrációjuk miatt, másrészt, mert képesek tárolni az arkangyali rezgéseket. Ezek az energiák, vagy inkább esszenciák, hatást fognak kifejteni, más szavakkal áthatják a csakrákat, aminek eredményeként változások mennek végbe bennetek és körülöttetek a környezetetekben. Ezek az esszenciák azok energiamezőjébe is be fognak szivárogni, akik legközelebb állnak hozzátok és akikkel a legtöbb időt töltitek.

Meg fogjátok látni, ahogy a Föld Anya alkímiai folyamata életet ad a látás, a gondolkodás számos új módszerének és annak, ahogy fölfogjátok és élitek az életet. Sok ember eléri azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút és 'bemutat a rendszernek', ha szabad így mondanom. Az ellenállásnak ez a fázisa valójában fontos része ennek a folyamatnak, mivel ez a régi paradigmás szerkezetek és alapok tárolóinak a széttörését jelenti. Amint a társadalom szembesül ezzel a változással, meg fogjátok látni, hogy miért volt olyan fontos valamennyiőtök számára az, hogy fölgyorsult ritmusban dolgozzatok és miért volt olyan fontos megértenetek a különbséget az alsó egó szükségletei, és a felső egó gondoskodása között.

A megkülönböztető képességetek meghatalmasodott helyzetbe hoz titeket, olyan helyzetbe, ami segíteni fog nektek az alsó egó szükségletei kielégítésének kezelésében, építő és egészséges módon, és segít megtalálni egy eszközt, hogy meggyógyíthassatok, amit csak akartok.

Ez a beavatás részét képezi az összes eljövendő beavatásnak, ami kapcsolódik az általunk Arany Lópatkó aktiválásoknak nevezett folyamathoz. Ahogy fölépítjük az Egyetlen Szív energiáját, úgy fogjátok érezni, hogy egyre jobban kapcsolódtok a Föld Anyához, a Világegyetemhez és azokhoz az emberekhez, akiket szerettek. Új emberek fognak belépni az életetekbe és mély kapcsolatok alakulnak ki a szív szintjén, ez az egyesülési folyamat eredménye, most jött el az ideje, hogy ezek az emberek belépjenek az életetekbe és annak is itt az ideje, hogy távozzanak azok, akik készek rá, még ha ti magatok lennétek is az, akinek távoznia kell.

Ünnepeljétek meg ezt az időt, mert tanúi vagytok, ahogy a világ fölszabadul, a lelkek szabaddá válnak. Tanúi lehettek a valaha volt legnagyobb emancipációnak. Magasabb egótok fénye nyilvánítsa meg nektek tisztán a szükséges cselekedeteket, a megteendő lépéseket és vezessen oda, ahová a figyelmeteknek kell összpontosulnia ahhoz, hogy a legjobbat hozhassátok ki ebből az időszakból.

Én, Kuthumi, mindig jelen leszek az összes aktiválásnál, ahogy az az öt arkangyal is, akikkel ma együtt voltatok és St. Germain is ott lesz. A következő harminchat órában az arany és ibolyaszín lángok aktiválódnak mindenhol a Föld Anya testén, pontosabban, minden csakrája fölött és amit megtapasztaltatok, azt a Föld Anya is meg fogja tapasztalni, különösen a gyógyítás, az elengedés, az elhagyás és az újdonságok integrálása terén. Figyeljétek magatok körül a világot, ahogy ezek a változások végbemennek, és tudjátok, hogy részesei vagytok, hogy meghatalmasodottak vagytok, és hogy megvannak az esszenciális készségeitek ahhoz, hogy mindezt átlássátok.

Bízzatok a sok láthatatlan karban, amelyek óvnak benneteket, szeretteim, és tudjátok, hogy soha nem vagytok egyedül, mert valamennyien egyek vagyunk, együtt vagyunk veletek és közösen munkálkodunk. Éljetek békében ezekben az időkben, öleljétek magatokhoz a változásokat teljes szívetekből, mivel ez az Egyetlen Szív, ami át fog alakulni azzá a hajóvá, ami átszállít benneteket a magasabb tudatosság új paradigmájába – a második felemelkedési hullám idején (12:21 A Második Felemelkedési hullám 2008. december 03: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-1221-masodik-felemelkedesi.html?m=0). Béke és áldás legyen veletek.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.

A Kanadai Rácsok következő része:

Mária Magdolna és Kuthumi: Kanadai folyékony rácsok 6-10.

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-es-kuthumi-kanadai.html?m=0

 

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...