Kuthumi és mások - 6D Folyékony szeretet beavatás és Platina Kapu aktiválás

Michelle Eloff (05.12.06) - Kuthumi és mások: 6D Folyékony szeretet beavatás és Platina Kapu aktiválás

Forrás: thelightweaver

Fordította: Mácz Annamária

Hanganyagot letöltési linkje(készítette: Szigeti Antal): http://www.mediafire.com/download/h0c1v9n94nnx1hn/6D+Foly%C3%A9kony+szeretet+beavat%C3%A1s+%C3%A9s+Platina+Kapu+aktiv%C3%A1l%C3%A1s.mp3

Metatron mester – Kuthumi mester és a Shamballa Arany Tanács

Hatodik dimenziós folyékony szeretet és Platina Kapu beavatás és aktiválás

Michelle Eloff közvetítése által ©

2005. december 6., Johannesburg, Dél-Afrikai Köztársaság

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó entitással, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channellingen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban. Az ülésen elhangzott összes kérdést és választ benne hagytuk az átiratban, mivel úgy találtuk, hogy a válaszok nagyon hasznosak lesznek majd olvasóink számára.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Én vagyok Kuthumi, és a bölcsesség és szeretet sugarán érkezem most üdvözlésetekre, hogy elhozzam nektek a felébredés áldásait, a megértés, a megvilágosodás és a nevetés áldásait. Üdvözlet, szeretteink!

(Üdvözlet, Kuthumi mester!)

Szívünkben hatalmas örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, mialatt szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteink, a mai a nagy ünnepnapok egyike. Ma aktiváljuk a platina kaput, és bevezetünk benneteket a hatodik dimenziós folyékony szeretetenergiába. Egyben szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy összehangolódjunk a bolygótokon élő összes fénymunkással, akik tudatában vannak az itt zajló eseményeknek. Arra kérlek benneteket, hogy tudatosan nyissátok meg energiáitokat, hogy világszerte összekapcsolódhassatok fénymunkás társaitokkal, így a folyékony szeretet energiáját szilárdan rögzíthetitek az emberiség és Gaia úrnő szívében. Tudatosságotok, mint ahogyan lényetek, elmétek, szívetek és csakrarendszeretek többi részének megnyitása a szeretet folyékony energiája számára, önmagában is óriási változást idéz elő. Ez a változás nem korlátozódik csupán egyéni mivoltotokra. Életetek minden aspektusát érinti majd. Már vannak emberek, akik látják, hogyan fejti ki varázserejét a folyékony szeretet a világban és az emberek életében.

Az elmúlt hat hétben Teréz anya a Föld összes fénymunkásával együttdolgozott ennek az energiának az eljövetelét előkészítendő. Ma Metatron mester feltöri hallgatásotok pecsétjét, és platina hidat épít a szív és a torok csakrátok közé. A két csakra közötti platina híd újfajta kommunikációs rendszerként működik majd, ami számos különböző szinten szolgál majd benneteket, életetek minden területén. Talán néhányan közületek úgy találják, hogy nehézségeik vannak a kommunikációs rendszerekkel, esetleg a telefonotokkal, a számítógépetekkel, vagy bármely más, általatok használt eszközzel.

(nevetés)

A kommunikáció megváltoztatása azért ilyen létfontosságú, mert a régi mintájú kommunikációs rendszerek a kommunikáció régi módjainak lenyomatait testesítik meg. A régi szintű kommunikáció nagy részét az illúzió hálózza be. A régi mintában keletkezett találmányok nagy része még mindig be van zárva az emberiség tudatosságába, és kétségbeesetten keresi a módját, ahogyan újfajta életbe juthatna. Ezért a platina híd kiépítésével képessé válhattok az istennő vagy női erő – nevezzétek bárhogy - teljes isteni esszenciáját hasznosítani, és ez majd segít nektek annak mélyebb megértésében, hogy mi zajlik a szívetekben és abban, hogy hogyan kommunikáljátok. A világotok teli van betegségekkel, mivel az emberek képtelenek megosztani a szívügyeiket, kiadni a mellkasukból azt, ami a szívüket nyomja. Az elmúlt hónapokban sok-sok embernek támadt nehézsége a mellkasi területen jelentkező, megszüntethetetlennek tűnő kisebb betegségek, mint például a köhögés kimozdításával. Gondjaitok támadtak a szívvel, magával a fizikai szívvel; és persze a torok csakrával, mintha sok embernek nehézséget okozna valamit kimondani – jól hallom, hogy néhányan a torkukat köszörülik?!

(nevetés)

Szeretteink, az istennő hangja egy másik szinten is rögzítve van, és még egy oktávot emelkedik, rezgése megnyitja a férfiak, nők és gyermekek szívét. Ti mindannyian, férfiak és nők egyaránt, az istennő hangjai vagytok. Az én női aspektusa felszínre bukkan az alvilágból, és magával hozza erőteljes bölcsességét, tudását és kreatív befolyását. A világotokban most tapasztalt változások megújító kreativitást igényelnek; habár ennek a kreativitásnak legalább annyira meg kell testesítenie a természet törvényeit, mint amennyire megtestesíti majd a tudományét. A lélek tudománya egy nagyon erőteljes energia, amelyet mindannyian megtanultok majd hasznosítani. Legtöbben már megismerkedtetek a tudatosság kvantum szintjeivel, és folytatnotok kell ennek a nagyon erőteljes rezgésnek az integrálását, mert a kvantum világ tökéletes elsajátításával megértitek majd az Anya-Atya Istennel működő társteremtő képességeteket.

A kvantum energia válik legteljesebb testet öltött lehetőségetekké, miközben elmétek a magatok számára teremtett korlátain túlra terjed, az önmagatok által szabott határokon túlra, amely határok egy korlátozott kifejeződési formában tartanak benneteket. Kiemelkedtek és látjátok, hogy isteni énetek felszabadult, ereje teljében van, és szeretettel teli. A platina kapu mindannyiótok számára lehetőséget kínál arra, hogy belépjen a földi mennyországban a saját királyságába. Egyetlen lélek sem kap engedélyt arra, hogy teljességében a nyolcadik dimenzióba lépjen, ha a hatodik dimenzió nincs megfelelően rögzítve kimondottan a szív csakrájában. Világotok jelenlegi térdre rogyásának oka a szeretet hiánya. A félelem vette át a szeretet helyét, és az emberiség megfeledkezett a minden egyes lélekben - akivel megosztja az életet - ott rejlő erőről, és ahelyett, hogy a másik lehetőségeit és fényét látnák, az emberek inkább ahhoz szoktak, hogy a gyengeségeket és a negativitást vegyék észre. Ez többé nem része isteni terveteknek - mivel most már mindannyian olyan pontra értek személyes felébredésetekben, amikor a felemelkedés ösvényére léptek, és egyesültök az Atya-Anya Isten szemeivel, és ezáltal az életet és útitársaitokat Isten szemén keresztül látjátok majd. Ez nyilvánvalóan nem azt jelenti, hogy mostantól irreális módon látjátok majd az életet. Azt jelenti, hogy ahol egykor negativitást láttatok, ott most majd lehetőséget láttok; ahol egykor gyengeséget láttatok, most egy önmagáról többet tudni igyekvő lelket.

A hatodik dimenzió legnagyobb leckéje az önszeretet és az önbecsülés. Ezek ketten kéz a kézben járnak. A hatodik dimenzió elhozza számotokra az önbecsülés kihívását, minden lélek szembesül alsóbb egója kihívásával abból a célból, hogy rátaláljon isteni énjének nagyobb aspektusára a fizikai énjén belül. Ezért aztán ti továbbra is minden reggel ugyanazt a személyt látjátok majd a tükörben, akit eddig is, ám az, amit eddig a tükörkép tekintetében láttatok, megváltozik majd. Míg korábban a szűkösségben és a korlátokban hittetek, most ráeszméltek, hogy valójában a jólét és a bőség a jellemző, és ez egyben isteni jogotok is. A következő három év hozza majd el jelenlegi életetek és a bolygó ciklusában a legjelentősebb manifesztálódó változásokat.(Ha később kezdtél bele a felébredési folyamatodba, akkor az ettől számított 3 év hozza ezt el számodra). Ezalatt az idő alatt túl kell lépnetek azokon a korlátokon, amiktől még mindig erőtlennek érzitek magatokat. Megváltoznak a hiedelemrendszereitek, és ezáltal sokkal többet láthattok meg az általatok választott életből, amit jogos jussotokként el [is] kell fogadnotok. Mi, a Fény Mesterei tudatában vagyunk annak, hogy elmétekben és imáitokban iránymutatást kértek ahhoz, hogy beteljesíthessétek legnagyszerűbb lehetőségeiteket, rátaláljatok a célotokra és befejezhessétek az isteni tervet. Mi, a Fény Mesterei most elhozzuk nektek az eszközöket, amelyekkel mindez valóra váltható.

Ezért most szeretteink, hadd hangoljuk össze tudatosságunkat és kezdjük meg az aktiválást. Kérem, hunyjátok be a szemetek és helyezkedjetek el kényelmesen. Végy egy mély lélegzetet az orrodon keresztül és lélegezz ki a szádon, engedd, hogy elméd és tested ellazuljon. Vegyél még egy mély lélegzetet, és mialatt szádon keresztül kilélegezel, válj teljesen elcsendesültté és békéssé. Hallgasd a háttérben csörgedező vizet. A következő belégzésnél feszítsd meg minden izmodat, majd kilégzéssel egyidejűleg engedd, hogy mindegyik ellazuljon.

Képzeld el magad egy csodálatos kert közepébe. Ez a kert, a te megszentelt helyed, erre a helyre jön belső gyermeked és felnőtt éned, hogy békére leljen, meggyógyuljon és hogy általában, biztonságban érezze magát. Gyakran jössz ide, hogy vezetőddel és a veled dolgozó mesterekkel találkozz. Egy pillanatra nézz most körül a kertben. (hosszú szünet) Légy tudatában az összes teremtménynek és lénynek, aki körülötted van. (szünet) Lélegezd be a tiszta, friss levegőt, és képzeld el, amint tested reagál a kristályvibrációkra. (szünet) Imaginációdat használva, képzeld el, ahogy Metatron mester melletted, én, Kuthumi pedig előtted testet öltünk. (szünet) Mindannyiótokat kézen fogunk, és egyre beljebb vezetünk benneteket a kertben, oda, hol a platina kapukhoz vezető portál található. (hosszú szünet) Szeretteink, ez a földi mennyország bejárata. Néhányan talán gyöngyházfényű kapuként neveznétek meg. Engedd meg imaginációdnak, hogy megteremtse a képet, azt a képet, amit te a hatodik dimenzió kapujaként ismersz fel. Szánj rá egy kis időt, és vizsgáld meg azt, ami előtted áll. (szünet)

Hívd most meg minden személyes segítődet és angyalodat. (szünet) Hívd Maitreya mestert, Metatron mestert, Sananda mestert, Saint Germain-t, El Morya mestert, Nada aszzonyunkat, Mária asszonyunkat, és hívd Merlin mestert, Ishtar istennőt, Mária Magdolnát és Ashtar parancsnokot. (szünet) Üdvözöld jelenlétedben Soltec mestert, (szünet), üdvözöld Yogananda mestert jelenlétedben, (szünet) üdvözöld Babaji-t, Hilarion mestert és szeretett Sanat Kumaránkat (szünet). Állj meg egy kicsit, hogy megnyisd energiáidat, amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni az összes jelenleg jelenlévő Fénylénnyel (szünet). Az összes fénylény egy félkört alkot most mögötted. (szünet) Imaginációdban hunyd be a szemed és válj tudatossá a testeden keresztül pulzáló rezgésekre, miközben ezek a fénylények figyelmüket rád összpontosítják. Engedd a testednek, hogy reagáljon. (szünet) Kérd meg alsóbb egód, hogy lépjen most félre és adja meg magát a jelenleg általad tapasztalt szeretet hatalmas áldásának. (szünet) Figyelj most fel egy gyöngéd zümmögésre, mialatt minden jelenlévő lény egy olyan rezgést kezd zümmögni, amelyre a tested reagál. A zümmögés azt a célt szolgálja, hogy megnyissa tested receptorait, és hogy elengedje az összes, bekódolt, félelemmel, szűkösséggel, korlátozottsággal, nélkülözéssel, áldozathozatallal és nem-megérdemelhetőséggel kapcsolatos eredeti kódolású programodat. (szünet) Képzeld el, amint mindezek az energiák elhagyják az energiarendszered és a lábad körüli hamurakásba hullnak. (hosszú szünet) Mialatt mi tovább beszélünk, továbbra is légy tudatában a háttérben tovább folytatódó zümmögésnek.

Szeretteink, az energiarendszeretekből most távozó összes energia elkezd eltávozni az emberiség tudatosságának kollektív rendszereiből is. Ezek a korlátozó hozzáállások és hiedelemrendszerek tartottak benneteket a tudattalanság állapotában. Ezeknek az alacsonyabb rezgéseknek az eredményeként került el benneteket a hatodik dimenzió a múltban. Mindannyian keményen dolgoztatok és elköteleztétek magatokat a felébredés ösvénye mellett, ezért tapasztaljátok meg ma ezt a beavatást és aktiválást. A most jelenlévő lények mind felkészítettek benneteket erre a napra, és egy ideje már a belső síkokon képzésben részesítenek benneteket. Egy vagy több lény ezek közül mindannyiótokkal kapcsolatba lép, és elvezet benneteket ahhoz, amit személyes képességeiteknek megfelelően tennetek kell azért, hogy biztosítsátok a hatodik dimenzió folyékony szeretetének a bolygó éteri rétegébe és az emberiség szívébe történő akadálytalan beáramlását.

Ebben segítségetekre lesznek az állati és az ásványi birodalmak, és most mindannyiótokat körülveszi az állati és az ásványi birodalmak egy-egy rezgése. Ezért most engedd, hogy imaginációdban testet öltsön valamilyen ásvány, és engedd, hogy megjelenjen imaginációdban az az állatfaj, amely téged választ. Szeretteink, ezzel az állattal és ásvánnyal kell együttdolgoznotok és a lehető legközelebb tartani a szívetekhez, amilyen formában csak tudjátok, hogy biztosítsátok energiáitok összehangolódását a hatodik dimenzió új rezgéseivel. (szünet) Vidd a figyelmed most vissza a zümmögésre, és tudatosítsd, hogy tested a régi mintázatú tudatosság újabb szintjét engedi el. Amint ezek a rezgések áthaladnak a testeden, az engedélyeddel új kódokat hozunk. Ez a hatodik és nyolcadik dimenzió kódja ez, amelynek tudatosságotokba való rögzítéséért Metatron mester lesz felelős az elkövetkező hatvanhat napban. Ezt az új kódot abból a célból kapjátok a gerincetekbe, hogy lebontsa az összes olyan mátrixhoz kapcsolódó energiát, amelyek azokkal a háromezer évvel ezelőtt horgonyzott energiákkal állnak kapcsolatban, amelyek a platina kapu bezárását manifesztálták. Ha az a szándékod és akaratod, hogy megkapd Metatron mestertől ezt az új kódot, akkor kérjük, add meg neki az engedélyed most. (szünet)

Az aktiválás most másik szinten folytatódik, és az új kód nyakszirtednél elkezd belépni a gerincedbe. Ezt a területet gyakran nevezik a Lélek székhelyének. Engedd, hogy tested a maga természetes módján reagáljon. Végy mély lélegzetet, lélegezz ki a szádon keresztül, és engedd hogy, az energia kényelmesen elrendeződjön a gerincoszlopodban. (szünet)

Szeretteink, ez az új kód gerincfolyadékotok spontán felszökését eredményezi. Ez a lökés kiszabadítja a gerincfolyadékotokban az összes elavult, régi programotokhoz kapcsolódó kódot, amelyet már nem használtok. Néhányan ezt a gerincben felerősödött áramlatot a gerincük körüli csilingelésként érzékelhetik, néhányótoknak talán kellemetlen érzetei támadnak a gerince mentén, a csakra-pontokkal egy vonalban. Sokan éreztek talán fájdalmat a hátatok alsó részén, azon egyszerű okból, mivel a gerincfolyadék felszökése és a most kapott új kód drámai hatással lesz önértékelésetekre. Mindazokat közületek, akik jelenleg jelentős önértékelési kihívásokkal küzdenek, és akiknek kihívást jelent a pénzügyi terület és az életben maradás, Metatron mester most egy nagyon különleges beavatásban részesíti, melyben oda kell állnotok magatok elé, és el kell ismernetek saját értékességeteket. Megmutatják neked, milyen értékes a lelked, és lehetőséged van választani, hogy mibe fekteted az energiád. Ez meghatározza majd jövőbeli növekedésedet, és azt, hogy hogyan tapasztalod majd meg az életet. (szünet)

Mielőtt beléphetnétek a hatodik dimenzióba, hadd tegyük nagyon világossá mindannyiótok számára, hogy ez a belépés megnyit benneteket a folyékony szeretetenergia számára. Ez azt jelenti, hogy az energia rátok talál majd, bárhol is legyetek. Utat talál a pszichétek legmélyebb és legsötétebb bugyraiba. Megtalálja a sebeiteket és bebugyolálja azokat ebbe a szeretet vibrációba. Szeretteink, életetek legnagyobb gyógyító ösvénye áll előttetek. A hatodik dimenzió lehetőséget kínál számotokra, hogy összes sérült aspektusotokat átöleljétek, és azok közületek, akik úgy érzik, hogy sebeik jelentős része begyógyult, [ők] lesznek azok, akik elviszik a hatodik dimenzió folyékony energiáját mindazoknak, akik kétségbeesetten vágynak az intenzív gyógyulásra. Ennek a gyógyító energiának az intenzitása az elkövetkező években csúcsosodik ki. Élő ember nem menekülhet ez elől a lehetőség elől, és akik a tagadást választják, növekvő küzdelmet tapasztalnak majd, mert a szeretet nem hagy békén; megtalál benneteket és halálra szereti a régi éneteket.

(nevetés)

Szeretteim, ha szeretnétek élvezni a nyolcadik dimenzió minden előnyét, akkor arra ösztönözlek benneteket, hogy használjátok ki a hatodik dimenzió minden előnyét. Jézus mester most előrelép Mária Magdolnával és mindketten egyik kezüket a szív csakrádra helyezik, arra kérve téged, hogy lélegezz be, majd kilégzésnél összpontosítsd tudatosságod a szív csakrád megnyitására, hogy megkaphasd a hatodik dimenziós folyékony szeretetenergia teljes hatását. (szünet) Ennek az energiának a beáramlása egész hátralévő életedben folytatódik. Csak légy tudatában a szeretet jelenlétének. Nem számít, ha nem tudod milyen érzés, vagy hogy milyen érzésnek kéne lennie; csak hagyd, hogy megtörténjen. (szünet) Most végy egy mély lélegzetet és lélegezz ki, amint ez az energia a szíveden keresztül lüktet. (szünet)

Még egy mély lélegzet, és fújj ki mindent. Szeretteim, most én, Kuthumi lépek előre, van velem egy kvarc kristály. Ezt a kvarc kristályt most behelyezem az előttünk lévő portálba, és a platina kapu most megjelenik abban a formában, amelyben el tudod képzelni, aztán pedig kinyílik a fogadásodra. Emlékezz rá, hogy ezen a kapun belépni azt jelenti, hogy ennek az energiának a horgonyává válsz. Ezért ha tovább szeretnél menni a fény vezetőjeként és a szeretet horgonyaként ezen az úton, akkor most kérlek, hogy lépj be a platina kapun. (szünet)

Szeretteink, beléptetek a platina dimenzióba. Ez a szeretet összes formájának világa, olyan formáké, amilyeneknek még sosem voltatok kitéve, formáké, amelyeket még el sem tudtok képzelni. Szánjatok rá néhány pillanatot az energiához és rezgéseihez való alkalmazkodásra. (szünet) Nézz most körül, és hagyd, hogy imaginációd ahhoz vezessen, amit ez a dimenzió számodra mutat. (szünet) Én, Kuthumi, Metatron mester, és az összes többi jelenlévő fénylény, aki tanúja beavatásodnak és aktiválásodnak, a hatodik dimenzióban lévő fénytemplom közepébe kísér most téged. Ez a fénytemplom a nagyszerű istennő, Shekinah asszonyunk platina temploma, akire gyakran utalnak Univerzális Anyaként. Képzeld most el, ahogy ennek a templomnak a közepében állunk. (szünet) Az összes fénylény folytatja a vibráció zümmögését azzal a céllal, hogy támogassa testeteket az elengedésben és a gyógyulásban. Metatron mester most megkerül és eléd áll. (szünet) Egy kvarcból, ametisztből és rózsakvarcból álló pálcát tart kezében. Metatron mester most felkészül a csended pecsétjének feltörésére. Ha az a szándékod és akaratod, hogy megtapasztald az aktiválásnak ezen részét, akkor kérem, most add meg az engedélyt Metatron mesternek. (szünet) A pálcával most torok csakrádra mutat. Észreveszed, hogy mély lélegzetet vesz, és a szív csakrájával egy vonalban tartja a pálcát, amikor pedig kilélegzik, erőteljes energiahullám árad keresztül a pálcán, egyenesen a torok csakrádba. (szünet) Ez az energiahullám feltöri torok csakrádban a csend pecsétjét. (szünet)

Mély belégzések és lélegezzetek ki mindent. Ez az energia most a nyakatok hátulsó részére ér, és elkezdi feltörni a csend kisebb pecséteit a hét nyaki csigolya körül. (szünet) Ezek a kisebb pecsétek gyermekkorod első tizenkét éve alatt kerültek a helyükre; ezért most elengedhetsz minden egyes csendpecsétet, amelyet a gúnyolás, a büntetés vagy a semmibe vételed miatt helyeztél fel, így jobban rátalálsz majd a saját hangodra. Lélegezz mélyet, és fújd ki teljesen. (szünet) Metatron mester most átadja neked ezt a pálcát. Ez a te személyes pálcád. Használhatod vizualizációidban a torok csakrád gyógyítására, vagy használhatod úgy is, ha magad készíted el fizikai szinten, és Metatron mester engedélyével, aki majd bekódolja a pálcát, használhatod mások megsegítésének eszközeként arra, hogy ők is széttörhessék csendpecsétjeiket, de csak az ő beleegyezésükkel. Egyetlen léleknek sem szabad bármilyen körülmények között anélkül csendpecsét-törésre használnia a pálcát, hogy a másik lélek bele ne egyezne. Világos?

(nyugtázás)

Szeretteink, Metatron mester most egy varázslatos aranyszínű kristálygömböt manifesztál a tenyerében. Egészen közel jön most hozzád, és a kristálygömböt a szív csakrátok fölé tartja. (szünet) Metatron mester most azt kérdezi tőled, ha most lehetne egyetlen szívügyed, amelytől teljesen megszabadulhatnál, akkor melyik lenne az? Kérlek, oszd ezt meg vele. (szünet) Metatron mester tiszteletben tartja, amit neki mondtál, és nagyon gyengéden beteszi az arany kristálygömböt a szív csakrádba. Imaginációdban érezd ezt a varázslatos fénygömböt a szíved közepében. (szünet) Ez az arany kristálygömb része a platina híd megépítéséhez szükséges alapoknak, mivel az aranynak és a platinának mindig együtt kell dolgozniuk, hogy a férfias és nőies energiák egyensúlyát testesítsék meg, ezért ez az aranygömb azt az isteni alapelvet szimbolizálja, ami segítségedre lesz a platina hidad megépítésénél. Most Merlin jelenik meg Metatron mester mellett, és egy platina pálcát mutat neked, ennek a pálcának a végén pedig egy csodálatos gyémánt van. A gyémánt az igazságot képviseli; ezért ki kell fejezned az igazságot, hogy aktívan tartsd a platina hidat. Az energia fenntartása őszinteséget kíván; mindenek felett pedig, saját magaddal szembeni őszinteséget.

Merlin és Metatron mester most megfogják egymás kezét. Aztán mindketten megfogják az egyik kezedet, és arra kérnek, hogy végy egy mély lélegzetet, és összpontosíts egy kulcsszóra, ami szíved szerint jól kifejezné platina hidadat. (szünet) Kilégzésnél engedd, hogy ennek a szónak a rezgése egy energiaköpenyt formáljon az energiameződben. (szünet) Merlin mester most átadja neked a platina pálcát, Metatron mester pedig megkérdezi tőled, hogy mit szeretnél, mit fejezzen ki ez a híd az életedben, mint egészben? Mi lesz a célja számodra? (szünet) Metatron mester nyugtázza, amit mondtál, most pedig egyik kezét a torok csakrád vonalába, a másikat pedig a szív csakrád vonalába emeli és elkezdi platina hidatok megteremtését. Hagyjátok, hogy imaginációtok irányítson benneteket azzal kapcsolatban, hogy hogyan néz ki a hidatok. (hosszú szünet) Lélegezzetek folyamatosan a folyamat alatt és hagyjátok, hogy a testetek átadja magát annak az áldásnak és ajándéknak, amit ma kaptok. (szünet)

Szeretteink, miközben ez az energia tovább rögzíti magát a szívetekbe és a torkotokba, megkezdődik az aktiválás következő része, az a rész, amelyben megkapjátok a hatodik dimenziós folyékony szeretet lehorgonyzását elfogadók pecsétjét. Yogananda mester áll most eléd. (szünet) Bal kezét a szív csakrádra helyezi; a szemedbe néz és elismer fénymunkásként. (szünet) Kezének szíved fölött tartása aktiválja a hatodik dimenziós folyékony szeretetenergia bolygószintű lehorgonyzását. Engedd meg az imaginációdnak, hogy megteremtse annak képét, ahogyan ez a folyékony szeretet a földre záporozik a hatodik dimenzióból. (szünet) Míg ez az energia továbbra is ömlik, Yogananda mester arrébb lép, és most Soltec mester áll eléd. (szünet) Jobb kezét a szív csakrádra teszi, és fénymunkási minőséged elismerésként egy rózsaszín rózsát nyújt át neked, és elismeri az emberiség szolgálata iránti odaadásodat és elkötelezettségedet. (szünet) Érezd, ahogyan a folyékony szeretet beáramlik a bolygó éteri szintjébe. Képzeld el, amint ez a vibráció beszivárog minden emberi testbe, minden otthonba, a Föld minden sarkába. (hosszú szünet) Jézus mester lép most előre és átad neked egy ametiszt kristályt; (szünet) Sananda mester lép most előre, és átnyújt egy vörös rózsát. (szünet) Ez a négy lény a társad a bolygószintű hatodik dimenziós folyékony szeretet rögzítésében. Mindig jelen lesznek az energiameződben, amikor a Fény Felsőbb Testületeinek nagyköveteként lépsz fel, akik vezetnek, és iránymutatással látnak el, így továbbléphetsz és szolgálhatsz.

Lélegezzetek folyamatosan, miközben ez az erőteljes energia tovább ömlik a bolygótokra. (szünet) Mindannyiótokba, világszerte, belekódoljuk a hatodik dimenziós folyékony szeretetenergia rezgését, ami azt jelenti, hogy mindannyian képesek lesztek beavatni másokat a szeretetenergia hatodik dimenziós területére. Ezt a beavatást csak az illető külön kérésére adhatjátok meg. Csak akkor végezhetitek, ha az őszinte és tiszta szeretet vezérel benneteket. Ha egóból csináljátok, akkor sikertelen lesz. Mivel mindannyian a hatodik dimenziós energia horgonypontjaként sétáltok a Föld felszínén, teljes hozzáférést kaptok a bőség nyolcadik dimenziós energiájához. Már mindegyikőtök megkezdte nyolcadik dimenziós archetípusának integrálását. Arra az archetípusra célzok most, amellyel 2006-ban fogtok táncolni. Ez az archetípus jelenlét szolgál benneteket, mint fénymunkásokat, és a folyékony szeretet lehorgonyzása alatt. Ettől a naptól kezdve támogatást élveztek ezen archetípus szeretetaspektusának átölelésében, és eszközként, kulcsként, és magatok egy olyan aspektusaként való integrálásában, ami továbbszolgál benneteket és másokat az ösvényeteken.

Válasszatok most egy másik helyet a bolygón(azon kívül, ahol jelenleg tartózkodok), amivel szeretnétek összekapcsolni az energiátokat. (szünet) Ez azt a célt szolgálja, hogy azon a földrajzi területen is rögzítse a hatodik dimenzió energiáját, amelyet kiválasztottatok. Vegyetek most mély lélegzetet, és képzeljétek el, hogy az összes hatodik dimenziós energia gyökeret ver a Földanya testében. (szünet) Tudatosuljon bennetek, hogy a folyékony szeretet sugarai elérik a világotokat. (szünet) Ezek a sugarak most megsimogatják a testedet, az elmédet; megsimogatják a szívedet és a lelkedet, és lényed minden aspektusát. (szünet) Ha ez a szándékod és akaratod, akkor kérd meg Metatron mestert, hogy nyissa meg a dimenzionális portálokat összes párhuzamos éned, alternatív éned és multidimenzionális éned számára, így ők is profitálhatnak a hatodik dimenziós folyékony szeretetenergiából. (szünet) Kérd most, hogy a hatodik dimenziós folyékony szeretetenergia hatoljon be energiameződ összes kvantumrészecskéjébe. (szünet) Fejezd kis szándékodat, hogy a szeretet legyen életedben az ösztönző energia. (szünet) Fejezd ki szándékodat, hogy még mikor kihívással kell szembenézned, akkor is a szeretet ösztönözzön a megoldás megtalálásában. (szünet) Ha úgy találod, hogy a félelemmel cselekvés régi mintázatának kihívásába kerültél, hívd Soltec mestert, hívd Yogananda mestert, hívd Jézus mestert és hívd Merlint és Metatron mestert, hívd St. Germaint az ötszörös lángjával, Mihály arkangyalt az igazság kardjával, és kérd, hogy törjön szét a régi viselkedésminta összes illuzórikus vibrációja, és hogy támogassanak téged a folyékony szeretet magjában újrarendeződni. Anyák, apák, tanárok, nővérek és fivérek, nagyszülők, nagynénik és nagybácsik, gyermekes családok barátai, tanítsatok a gyermekeknek a hatodik dimenzió folyékony szeretetének erejéről. Ízleltessétek meg velük. Ti vagytok az őket etető kanál. Mivel etetitek őket? Válasszatok a szívüknek és elméjüknek megfelelő táplálékot, és legyetek benne biztosak, hogy a fő összetevő a szeretet. (szünet)

Szeretteink, hagy összpontosítsunk most a feltételekhez kötött szeretet és a buja tudatosság mátrixának - működésképtelen reakciókból és szeretettel kapcsolatos hiedelmekből álló - régi rácsainak lezárására. Képzeljetek el egy hatalmas takarót, ami bebugyolálja ezeket az energiákat. (szünet) Ashtar parancsnok lép most előre. (szünet) Őt Sananda mester, és Mihály arkangyal kíséri; (szünet) St Germain huszonkét [darab] ötszörös lángot dob az általatok teremtett csomagra. (szünet) Meghívják a hatodik dimenziós folyékony szeretetenergia erejét. Képzeljétek el, amint ez az energia átmossa ezt a takarót, átalakítva így a feltételekhez kötött szeretet és buja tudatosság minden sötétségét, korlátozását, fájdalmát és szenvedését. (szünet) Itt az ideje, hogy felszabadítsátok a világot, hogy elengedjétek a szűkösséggel, korlátozottsággal, szenvedéssel és fájdalommal kapcsolatos elavult hiedelmeiteket, és szeretteim, ti vagytok a platina kulcs a szabadság dimenziójához. Használjátok új felelősségeiteket bölcsen. (szünet) Metatron mester most elhelyezi az energia aktiválásának pecsétjét energiamezőtökben. (szünet) Én, Kuthumi, pedig egy gyöngy[ház]színű palástot terítek a vállatokra. (szünet) A palástotok hátulján egy személyes szimbólum van, ami azt jelképezi, hogy hatodik dimenziós beavatásotok befejeződött. Metatron mester tovább dolgozik veletek az elkövetkezendő 65 és fél órában, hogy segítsen nektek megfelelően rögzíteni ezt az energiát, majd mellettetek marad az elkövetkező 66 napban.

Szeretteink, ha van még valami, amit szeretnétek átadni a veletek jelenlévő fénylényeknek, akkor kérem, tegyétek meg ezt most. (hosszú szünet)

Szeretteink, Ishtar istennő és Ízisz istennő most szeretné megerősíteni, hogy a platina kapu kinyitásának eredményeként a platinasugáron érkező első gyermekek hulláma elindult. Az elkövetkező néhány évben 2,2 millió ilyen lélek lép be a világotokba. Ők is kulcsok, akik segítenek a hatodik dimenziós folyékony szeretetenergiát rendesen a bolygótokhoz rögzíteni. Bizonyos szempontból mindannyian a platina lelkek őrangyalai vagytok, most pedig szeretnénk köszönteni a földre érkező első platina lelkek egyikét, aki ma jelen van itt, még ha csak az édesanyja méhében is. Üdvözlünk!

Szeretteink, mindannyiótokban elültetjük az új energia magját, mialatt beszélünk. Ezért Ishtar istennő és Ízisz istennő a felelősek. Babaji visz benneteket keresztül a várandósági időszakon, ezért ott lesz az energiamezőtökben az elkövetkezendő 9 hónapban, hogy vezessen benneteket a növekedési ciklusok alatt, amelyeken keresztül kell mennetek. Mária Magdolna és Jézus urunk lesznek a 2006-os év kulcs tanítói, ezért jelen lesznek a születésnél, bármi is legyen a most befogadott mag gyümölcse. (szünet)

Kedveseink, itt az ideje, hogy köszönetet mondjatok az összes fénylénynek mindazért, amit ma kaptatok. (szünet) Mondjatok köszönetet mindazért, amit a jövőben kapni fogtok. (szünet) Mondjatok köszönetet a platina sugárnak és energiarezgésének azért, mert jelenlétébe fogadott benneteket. (szünet) Mondjatok köszönetet a hatodik dimenzió őrzőinek, amiért beengedtek benneteket. (szünet) Mondjatok köszönetet énetek minden aspektusának, amelyik részt vett mai tapasztalásotokban. (szünet) Mondjatok köszönetet a kristályok és pálcák formájában kapott ajándékokért. (szünet)

Vegyetek mély lélegzetet és kezdjétek gyengéden visszahúzni a tudatosságotokat a fizikai testetekbe. (szünet) Összpontosítsatok fizikai énetek e teremben való érzékelésére. (szünet) Vegyetek még egy mély lélegzetet és engedjétek ki a szátokon, nyújtsátok ki a lábatokat és a kezeteket, körözzetek a vállatokkal, egyenesítsétek ki a gerinceteket, és kössétek magatokat erősen a földhöz. (szünet)

Szeretteink, ennek az energiának az intenzitása még napokig veletek marad. Az elkövetkezendő 21 napban tovább érzitek majd ennek az energiának a testeteken keresztüláramló hullámait. Néhányan úgy érezhetitek, hogy sokkal több pihenésre lesz szükségetek, mint eddig. Azt javasoljuk, hogy kövessétek a testetek sugallatát és adjátok meg neki, amire szüksége van. Néhányan talán kellemetlenséget vagy fájdalmat éreztek majd az ízületeitekben. Ez az energiaközpontok vibrációjának megváltozása miatt lesz. A testetekben lévő összes ízület egy energia belépési illetve kilépési pont. Néhányotoknak talán erős fejfájása lesz, vagy fülfájása, esetleg erős torokfájása. Mindez a megtapasztalt aktiválás része. Tudatában vagyunk, hogy néhányotoknak erős fájdalmai vannak a szív csakra területén lévő izmokban, a csecsemőmiriggyel és a nyaki izmokkal egy vonalban lévő területen. Ez is a ma lehorgonyzottak része, és egy kicsit még ezután is folytatódik.

Néhányotoknak talán fájni fognak a lábai, mintha borotvaéles köveken járnának. Ez azért van, mert eredeti kódolásotok [,tervrajzotok] drámaian megváltozik. Minden általatok tett lépéssel ott hagyjátok lenyomatotokat a földben; és mivel ez megváltozik, a testetek reagál rá. A jelenlegi energiák intenzitása valóban olyan hatást gyakorol a testetekre, ami időnként kellemetlen lehet. Mindazonáltal a test – a fizikai test – egyre jobban és jobban hozzászokik ezeknek a vibrációknak az intenzitásához. Az elkövetkező három évben nagy örömmel várhatjátok, hogy testetek képessé váljon egyetlen szívdobbanás alatt újrakalibrálni magát, és összerendeződni az új energiákkal, anélkül, hogy keresztül kellene mennie az általatok jelenleg tapasztalt méregtelenítésen és eltolódásokon.

Azt javasoljuk, hogy igyatok naponta legalább 2 liter vizet. Ez támogatja majd a testetekben az energiaáramlást. A víz létfontosságú a testeteknek az ilyen szintű energiák horgonyzásában. Az új energia sejtjeitekbe horgonyzásához, életfontosságú szerveitek támogatására gyümölcsöt javaslunk. Javasoljuk még a vaníliát, a fahéjat és az édesgyökeret – amit a testetekbe dörzsölhettek, ha meg tudjátok szerezni őket olaj formájában; ha nem, akkor egyétek őket! (nevetés) Mellesleg természetes édesgyökeret szerezzetek.

Szeretteink, szeretnénk most befejezni ezt a közvetítést és segíteni mindannyiótoknak, hogy energiátokat ebben a nagyon erőteljes, mégis nagyon gyengéd szeretetenergiában tartsátok. Bánjatok magatokkal gyöngéden az elkövetkező 24 órában. A testetek még mindig óriási mennyiségű energiát tölt le, habár beavatásotok befejeződött. Ne tegyétek ki magatokat negatív környezeti hatásoknak; próbáljatok csendesek maradni, nyugodtak és békések, sőt ne csak próbáljátok, legyetek is azok.

Elhoztuk ma ezt az erőteljes energiát, így ti, és az emberiség többi része profitálhat a szeretet erejéből és tanúsíthatja, hogy varázslata megteremt mindent, amire szükségetek van az életben. A bőség igazi kapui kitárultak, rajtatok áll, hogy hogyan hasznosítjátok ezt az energiát. Ne féljetek az erőtől. A szűkösség csak egy egyszerű [meg]szokás, amin könnyedén változtathattok a jólét általatok választott formájának állhatatos és kitartó megerősítésével. Alkalmazzátok a gyakorlatban, és meglátjátok, hogy az elmétek reagál az új szokásra. Meg lesztek döbbenve, mi mindent vagytok képesek megteremteni.

És ez így van, szeretteim, átölelünk benneteket a platina kapu és a hatodik dimenziós folyékony szeretetenergia teljes esszenciájában. Ennek az energiának a folyékonysága vigyen benneteket az útjaitokra, hogy életetek áramlását harmonikusan és méltóságteljesen üdvözölhessétek.

Bízzatok a sok, benneteket tartó, láthatatlan karban, és legyetek tudatában, hogy soha nem vagytok egyedül, mivel egyek vagyunk, és mi mindig, minden módon veletek vagyunk. Az Anya-Atya Isten fénye világítsa meg az előttetek álló ösvényt, és minden általatok tett lépés legyen biztos.

Én, Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Arany sugarának Chohanja, üdvözöllek és megáldalak benneteket szeretettel. Adonai.

 

Rendben, akkor most jöjjenek a kérdések. Van-e kérdés, amiben segíthetünk a ma történtekkel kapcsolatban?

Kérdező: Kuthumi mester, mi lesz az én archetípusom?

Válasz: Kedves nővérünk, még nem erősíthetjük meg, mivel a folyamat még mindig kibontakozóban van. Lesz egy ilyen témájú ülésünk. Azt hiszem, már át is adtuk az időpontját ennek a közvetítőnek. Kérlek konzultálj vele, mielőtt elmennénk.

Kérdező: Köszönöm.

Kuthumi: Szívesen.

Kérdező: Üdvözlet Kuthumi mester!

Kuthumi: Üdvözlet nővérem!

Kérdező: Az új energiával kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy együtt dolgozom egy csoporttal és tudnál-e iránymutatást adni azzal kapcsolatban, hogy hogyan támogathatnánk a testet ezen a szinten tartani?

Kuthumi: A legeslegfontosabb kulcs nővérem a kreativitás. Az emberek megfeledkeznek a kreativitás fontosságáról. A kreativitás nem azt jelenti, hogy egy személy a rajzoláshoz, fejtéshez, faragáshoz vagy a szobrászkodáshoz van kötve. Lehetőséget ad az embereknek, hogy becsatlakozzanak a kreativitás összes létező területébe. Ez az új energia integrálására ösztönzi a lelket, hogy a kreatív folyamaton keresztül énetek kiterjedtebb aspektusait fedezze fel. Nem csak hogy higgadtabban horgonyozza le az energiát, már ha használhatjuk ezt a szót ilyen értelemben, hanem szilárdabban is horgonyozza le fizikai birodalmukban, és támogatja az energia lehorgonyzását otthonaikban és munkahelyeiken. Érted?

Kérdező: Értem mit mondasz – én inkább az időre, a pillanatra kérdeztem, mikor az energia belép; olyan intenzív, hogy a testnek nehéz lehet megtartania.

Kuthumi: Hát abban a pillanatban kell kreatívnak lenniük. A kreativitás lehet olyasmi, mint a pillanatban énekelni, a pillanatban táncolni, jóga-nyújtásokat végezni a pillanatban, vagy bármilyen egyéb nyújtást, amivel csak előállnak. (nevetés)

Kérdező: Értettem és köszi.

Kuthumi: Ez határtalan, nővér.

Kérdező: Rendben. Köszönöm.

Kuthumi. Szívesen. Áldás rád!

Kérdező: Köszönöm.

Másik kérdező: Kuthumi mester, ma reggel egy igazán kellemetlen és megrázó élményben volt részem. Korán keltem és mikor beértem a munkahelyemre, ott találtam ezt a gyönyörű e-mail üzenetet a szeretett mesterek szeretetteljes és átölelő szavaival, ezt aztán e-mailen meg is osztottam a kollegáimmal, ezután pedig visszakaptam egy olyan e-mailt, amiben borzalmas és undorító dolgok voltak – teljesen kiborított és megdöbbentett. Mi történt?

Kuthumi: Kedvesem, sokan döntenek úgy, hogy az ő terüket ne árassza el senki olyan szavakkal, amelyek saját hiedelemrendszerüket kikezdi. Ezért mondjuk oly gyakran, hogy a Mesterek szavait olyanoknak adjátok, akik kérik. Ha nem kérik, inkább maradjatok csendben. Az információt és a tanításokat egyetlen módon oszthatjátok meg másokkal, ha jól példával jártok elöl, és mikor a tanítvány felkészült, megtalálja majd a mestert. Teljesen érthető, hogy szándékod őszinte volt, de ne lásd magad negatív fényben, vagy ne engedd, hogy mások negatív reakciója valamire, aminek pozitív szándéka volt, elvegye az erődet. Érthető így?

Kérdező: Nagyon szépen köszönöm.

Kuthumi: Áldd meg őket szeretettel, és bízz abban, hogy az igazságuk elvezeti őket az igazsághoz vezető személyes ösvényükre. Az igazság fogalma mindenkinek mást jelent. Emlékezz erre. Érthető ez?

Kérdező: Köszönöm Kuthumi mester.

Kuthumi: Szívesen.

Kérdező: Kuthumi mester, volt szerencsém pénteken Jack Goodman-nel együtt dolgozni. Tudnál nekem egy kis iránymutatást adni arról, hogy mi történt ott?

Kuthumi: Nem tudom, nem voltam ott!

(nagy nevetés)

Kérdező: Én,… mi némi tisztítást végeztünk. Ha tudnál…

Kuthumi: Ma aztán mindannyiótoknak elhoztam a nevetés áldását, ugye?

Közönség: Igen! (még több nevetés)

Kuthumi: A tisztításról érdeklődsz, nővérem?

Kérdező: Igen. Hű! Már azt hittem, rossz helyen vagyok!!!

(ismét nevetés)

Kuthumi: Mondjuk úgy, küldetés teljesítve.

Kérdező: Köszönöm.

Kuthumi: Szívesen. Áldás rád, nővérem.

Kérdező: Kuthumi mester, arról a kristályról szeretnék kérdezni, amit most a kezemben tartok. Én, Janice és Debbie Slomowitz úgy kaptuk valakitől Egyiptomban, akiről úgy hiszem, hogy egyik egyiptomi vezetőnk volt. Szeretném tudni miféle kristály ez, és mi a célja az életünkben.

Kuthumi: Nővérem, úgy tűnik, vulkanikus vibráció is kapcsolódik hozzá, ezért van benne kova is, már amennyire a rezgésmintájából látjuk. Része a hármatok által Egyiptomban kapott beavatás kulcsának, és ez köt össze benneteket lélektestvérekként a felébredés ösvényén. A nem is túl távoli jövőben, eljön majd az idő, amikor hárman kaptok majd egy fényprojektet, amit együtt kell véghezvinnetek. Ez a projekt nem feltétlenül tart életetek végéig, de célja lesz, hogy földdel való munkán és föld-gyógyításon keresztül egy különleges energiát horgonyozzatok le a Föld Anya számára, ami az adott földrajzi terület lakóira is előnyös hatással lesz. Érthető ez?

Kérdező: Igen. Azt is szeretném megkérdezni, Kuthumi mester, hogy a hétvégén mi hárman elmegyünk Durbanba, és úgy érezzük, hogy ott különböző helyeken, például a Lion Parkban, aktiválnunk kell valamit. Tudnál nekem iránymutatást adni arról, hogy hol van szükség erre az energiára?

Kuthumi: Pontosan oda fognak vezetni benneteket, ahová mennetek kell. Ne szabjatok semmilyen korlátot, mert könnyen meglepődhettek, hogy végül hol fogtok kikötni.

(nevetés)

Kérdező: Kuthumi mester, szeretném megkérdezni, hogy milyen kristályokkal kéne együtt dolgoznom, hogy megtaláljam a hangomat, és hogy leföldeljem magam.

Kuthumi: Kedves nővérem, a hangodra a szodalit megfelelőjét ajánljuk, ami férfiasabb rezgést testesít meg, és celesztitet, ami pedig nőiesebb rezgést testesít meg. Azt javasoljuk, használd az ametiszt, füstkvarc és vörös jáspis kombinációját leföldelésedre és a hangod kieresztésének folyamatában. Világos?

Kérdező: Szodalitot mondtál?

Kuthumi: Celesztit, aztán ametiszt, füstkvarc és vörös jáspis. Egek, milyen jó a memóriám! (Harsogó nevetés) Engem is bevonhatnátok! (még több nevetés)

Kérdező: Köszönöm, Kuthumi mester.

Kuthumi: Szívesen.

Kérdező: Kuthumi mester, az alpakáimmal kapcsolatban, van-e valami különleges dologra szükségük? A következő néhány napban nyírni fogunk – van valami különleges teendőnk ezzel kapcsolatban?

Kuthumi: Nyírni vagy megosztani?

Kérdező: Nyírni – és megosztani! De elsősorban nyírni! Van egy gép, amit megrendelnénk Kanadából, ami segítene az alpaka szövet feldolgozásában. Ez a legmegfelelőbb gép, vagy vannak más, elérhető gépek?

Válasz: Mi úgy véljük fivérem, hogy vannak más elérhető gépek is, de úgy tűnik, hogy ennek a legmegfelelőbb a rezgése az összes közül. Ha szeretnél bármilyen módon többet kideríteni ezzel kapcsolatban, akkor kérlek, kutass tovább; akkor talán nagyobb önbizalommal hozod meg a döntésed, mert az információkon alapuló lesz. Érthető?

Kérdező: Igen, Kuthumi mester.

Kuthumi: Itt hadd tegyük hozzá, hogy az alpakáidnak rózsakvarcra van szükségük – rengetegre. Ha van lehetőséged nyers formában rózsakvarcot szerezni, más szavakkal olyan rózsakvarcot, amit nem csiszoltak meg vagy nem piszkálgattak, az lenne a legjobb nekik. Lévén a szeretet vibrációja, ez majd segít nekik a lényük által megtestesített új energia horgonyzásában. Ez egyébként kimondottan Soltec mester energiájának erőteljes lehorganyzását is elhozza a földedre. Ha ez a szándékod és akaratod, akkor a te és a családod engedélyével, elmennénk 2006 harmadik hónapjában, hogy tartsunk egy kis fényhorgonyzást Soltec-kel és az alpakáiddal. Érthető ez?

Válasz: Óóóó, köszönöm! (nevetés) Beszélnem kell a családommal is.

Kuthumi: Nagyon helyes, tégy úgy! Áldás rád!

Kérdező: Nagyon szépen köszönöm, Kuthumi mester.

Újabb kérdező: Kuthumi mester, 3 éjszakával ezelőtt azt álmodtam, hogy kódok vannak a testemben. Alfanumerikus formájuk volt. Van ennek valami jelentősége? Valami különleges fog történni?

Kuthumi: Mindig valami különleges történik, ha nem tudnád! (nevetés) Szeretett nővérem, ez a bizonyos kód, a mai napi élményeddel van kapcsolatban. Tudod, hogy te vagy az élet szimbólumainak egyik őrzője, hát bízz abban, ami kapsz, és hagy teret magadnak, hogy az arra alkalmas időben letöltsd az információt. Világos?

Kérdező: Köszönöm Kuthumi mester.

Kuthumi: Nagyon szívesen.

Kérdező: Kuthumi mester, iránymutatást kaptunk, és így vettünk egy darabka földet Drakensbergben, lennél olyan szíves, és adnál egy kis útmutatást azzal kapcsolatban, mit jelez ez nekünk?

Kuthumi: Természetesen, nővérem. Energetikai szinten a Drakensberg-i terület mostanában nagyon fontos „forró ponttá” vált, ha nevezhetjük így. A dél-afrikai területen különösen, a Drakensberg a Sárkány Háta. Ez a belső tűz felébredése. A Drankensberg őrzi a hatodik dimenziós folyékony szeretetenergia számos ősi kódját, és valójában jövőre elvégzünk néhány különleges aktiválást a Katedrális-csúcson, a Champagne-kastélynál és a Barátcsuklyánál is. Mindenki, aki kapcsolatban van a Drakensberg körzettel, vagy akik ott rögzítik az energiájukat, mint ti is, a hatodik dimenziós szeretet planetáris kódjainak hordozói, azzal a céllal, hogy továbbítsák az ég és föld között zajló kommunikációt. Néhányszor megidéznek majd benneteket, hogy csatornaként szolgáljatok a hatodik dimenziós információk csillagbirodalmakból való lehozatalához és földbe rögzítéséhez. Remélem, érthető volt.

Kérdező: Igen, köszönöm.

Kuthumi: Szívesen.

Kérdező: Kuthumi mester, próbálom az üzleti tevékenységem összehangolni a spirituális utammal, merre kell menjek? És erősen hiszem, hogy két fiatal munkatársam nem feltétlenül azon az úton jár, amin nekem haladnom kell. Igazam van ezzel kapcsolatban, és ha igen, mi a legjobb módja annak, hogy nem feltétlenül távozásra késztessem őket, hanem arra, hogy segítsenek a jelenlegi egyensúlytalanságot rendezni?

Kuthumi: Kedves nővérem, most az a legfontosabb (Raff kutya tüsszent…) – egészségedre! (hangos nevetés) [Raff részéről pedig köszönet], az a legfontosabb, hogy felismerd ezzel a két emberrel fennálló kapcsolatod célját, így a legjobb az ilyenfajta szituációk kezelésére lényed csendjébe burkolózni – azaz a meditáció. Hívd meg személyes segítőid és hívd meg ezt a két lelket is energia teredbe. Kérd Mihály arkangyal segítségét. Aztán fejezd ki szándékod, hogy ha minden érintett léleknek a felsőbb akaratával az áll összhangban, hogy együtt töltött időtök véget érjen, akkor tartsák tiszteletben ezt a szándékot, és az elválás közöttetek teljes könnyedséggel, tökéletes és varázslatos módon zajlódjon le. Ha kifejezted ezt a szándékod, akkor kérdezz rá, hogy van-e valamilyen lélek-szerződés hármotok között, ami még befejezésre vár, és kérd, hogy akkor ezt fedjék fel előtted, megszabhatsz egy bizonyos időkorlátot is. Kérd, hogy ezt az információt kegyesen és harmonikusan kapd meg. Kérd a Fény veled dolgozó mestereit, hogy tartsák ezt a szituációt egy erőteljes gyógyító és védelmező tölcsérben, meghagyva a szabadságot minden résztvevőnek a továbblépésre. Kérd, hogy érkezzenek el útjuk következő szintjére, mint ahogy te is a tiédre, és hogy minden érdekelt fél nyugodtan tudjon előrelépni. Világos ez így?

Kérdező: Igen, az, köszönöm.

Kuthumi: Szívesen: Hadd tegyem most hozzá, hogy ezt a szertartást négyszer kell majd elvégezned. Ez rögzíti a fizikai birodalomban; ez rögzíti érzelmi, mentális és spirituális szinten.

Kérdező: Kuthumi mester, ez négy alkalmat jelent…

Kuthumi: Négy egymást követő napon.

Kérdező: Köszönöm.

Újabb kérdező: Kuthumi mester, van-e valami üzeneted a számomra?

Kuthumi: Szeretett nővérem, mostanában Kwan Yin asszonyunk nagyon aktív az energiameződben. Ő segít nekilátnod az előtted álló, egészségeddel kapcsolatos, felszín alatti kérdéseknek. Az egész folyamatnak számodra most az a legfontosabb aspektusa, hogy megtanulj bízni. Ezt már korábban is mondtuk neked. Egyszerűen add meg magad, annak, ami lelked felsőbb akaratával összhangban bontakozik ki. Érthető volt?

Kérdező: Igen, köszönöm szépen, Kuthumi mester.

Kuthumi: Szívesen, testvér. Áldás rád!

Kérdező: Mostanában nagyon sok a betegség a rám bízott kutyák között. Van ennek valami különleges oka, és hogyan tudok a legjobban megbirkózni ezzel?

Kuthumi: Muszáj megértenetek, hogy az állatokra hatással van az összes élőhelyükön található energia. Hatással van rájuk a tulajdonosuk energiája is; ezért ezeken az állatokon dolgozik fizikai élőhelyük éteri szintje, és dolgozik gyógyító utad számos rétege. Kilenc szintje van annak, hogy elengedhesd, ami történik. Ez az elengedés részedről kimondottan előző életeidhez kapcsolódik, és a Földhöz kapcsolódó múltbeli idővonalakhoz, amik földrajzilag a múltban jelentek meg, kilenc ciklussal ezelőtt. Ennek elősegítésének legjobb módja, ha tudatosan harmonikus és nyugodt energiát teremtesz, együttműködve az általad lakott föld[terület] természet szellemeivel. Kommunikálj az állatokkal. Idézd meg Assisi Szent Ferencet, és kérd a segítségét a harmónia és egyensúly megteremtésében, és légy nyitott az iránymutatás befogadására, hogy mit kell még tenned. Másik javaslatunk, hogy tegyél kvarc, rózsakvarc, és ametiszt kristályokat az ivóvizükbe. Tegyél segítő orvosságokat az ételükbe, úgy tűnik, proteinre van szükségük. Mi azt javasoljuk, próbáld ki a Spirulina-t. Érthető?

Kérdező: Világos, köszönöm.

Kuthumi: Szívesen, nővér. Kedveseink, még két utolsó kérdésre van idő.

Kérdező: Üdvözlet, szeretett Kuthumi, szeretnék feltenni egy kérdést. Tegnap gyógyítottam néhány kongói embert, és az volt az érzésem, hogy rengeteg negativitás veszi őket körül, aztán az éjszaka borzasztó élményem volt, teljesen azt éreztem, hogy valami nagyon sötét és nagyon negatív nyomul belém, hívtam Mihály arkangyalt és sikerült eloszlatnom az érzést. Mi volt ez pontosan?

Kuthumi: Kedves nővérem, nagyon sok sötét energia kapcsolódik ahhoz a konkrét területhez. Földrajzilag azon a területen rengeteg aktivitás van a Föld Anya testében, a háború, az erőszak, a gyűlölet és a negativitás miatt, és valóban, ez az energia ott van ezen emberek energiamezőjének szöveteiben, így aztán bármerre mennek, ez az energia velük lesz. És természetesen közülük azok, akik nyitottak a gyógyításra és az újrakalibrálásra, úgy vonzódnak az olyanokhoz, mint te magad, ahogy a moly a tűzhöz, így [ugyanis] megszabadulhatnak a nehézségtől és a sötétségtől – egy újabb ok arra, hogy minden fénymunkás győződjön meg róla, hogy napi szinten levédte magát, vagy akár nap folyamán bármikor le tudja védeni magát, ha szükséges. Érthető ez?

Kérdező: Nagyon is érthető, köszönöm. Egy utolsó kérdés, mester – az ott ülő hölgy említette, hogy azt álmodta, kódolják. Nekem is vannak álmaim, amikben kínai, japán és afrikai szimbólumok gördülnek le előttem, mintha egy hatalmas tekercset néznék. Ez is ezeknek a bekódolásoknak a része?

Kuthumi: Igen, az, nővér.

Kérdező: És mi ennek a célja?

Kuthumi: Ezt csak te és a segítőid tudjátok. Mindegyikőtöknek személyre szabott munkaköri leírása van, ha nevezhetem így, és nekem nincs hozzáférésem az Akasha feljegyzések mindegyikéhez, amiben a munkaköri leírásotok található, és persze néhány információ tudnod-szükséges alapon működik, de most nem szükséges tudnod!

(nevetés)

Kérdező: Köszönöm, Kuthumi mester.

Kuthumi: Szívesen. Hozzátenném még, hogy segítőid mindent felfednek majd előtted a megfelelő időben, erről biztosíthatlak.

Kérdező: Nagyon szépen köszönöm.

Kuthumi: Szívesen.

Kérdező: Kuthumi mester, komoly problémám van az ítélkezéssel és kritizálással egy előző partneremmel kapcsolatban, aki elvette tőlem a bőségem egy jelentős részét, és tulajdonképpen, még mindig ezt teszi. Az a gondom, hogy őt hibáztatom, és teljesen elveszett vagyok a tekintetben, mit kéne tennem.

Kuthumi: Fivérem, ez a folyamat nyilvánvalóan arról szól, hogy visszavedd hatalmadat, és újból lerakd a határaidat. Mikor valaki az árulás ilyen szintjét tapasztalja meg, akkor legelőször is el kell ismernie, hogy ami kibontakozott, az nem teljesen rajta kívülálló rendszer. Létezik egy rendszer az énen belül, ami hozzájárul az ilyen tapasztalatokhoz. Nézz magadba, és szólítsd meg azokat a területeket, ahol áldozatnak érzed magad, ahol erőtlennek érzed magad, és vesd magad hatalmad visszakövetelésének folyamata alá. Ez egy nagyon intenzív folyamat testvérem, és úgy látjuk, hogy nagyon, nagyon sok rétegű gyógyításra van szükség, sok területet kell megszólítanod, hogy ezt a bizonyos kérdést lezárhasd. Ezért van egy javaslatunk a számodra, mégpedig, hogy dolgozz együtt egy segítővel, egy facilitátorral, aki képes lesz olyan módon elvezetni a probléma gyökeréhez, hogy megértsd a helyzetet, és ezáltal [elég] erősnek érezd magad a jelenleg erőtlenség és korlátozottság érzését keltő minta lezárásához szükséges lépések megtételéhez. Mi egy úriembert javasolnánk – aki itt van ma a közönség soraiban. Testvérem, tudjuk ki vagy. (nevetés) Lennél olyan kedves, és bemutatkoznál a kérdést feltevő testvérünknek?

Illető: Persze.

Kuthumi: Köszönjük! Fivérem, bízom benne, hogy ez az a folyamat, amire szükséged van. Tested és lelked jelenleg ezt mutatja nekünk. Érthető ez számodra?

Kérdező: Igen, az, köszönöm.

Kuthumi: Szívesen, és áldás rád.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...