Kuthumi - A szándék meghatározása, manifesztáció, a bőség rácsának kapcsolódása, és a napod megtervezése

A szándék meghatározása, manifesztáció, a bőség rácsának kapcsolódása, és a napod megtervezése

 

2005. szeptember 24
Csatornázta: Michelle Eloff
Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Mariann

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/h4l5o6zh11d1bbr/B%C5%91s%C3%A9gr%C3%A1cs%2C+manifeszt%C3%A1ci%C3%B3%2C+tervezd+meg+a+napod.mp3

vagy Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=YrXvedqW8zI

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Én vagyok Kuthumi, és a szeretet és bölcsesség sugarain át érkezem hozzátok, hogy mindegyikőtöket üdvözöljelek ezen a napon, és elhozzam nektek a bőséget, a még több bőséget, az ennél is több bőséget és minden bőséget, amit megkívánsz az életedben, ebben az időben.

Üdvözlet szeretteim!

És nagy öröm és élvezet van a szívünkben, hogy ezen a napon mindegyikőtökkel találkozhatunk, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

A Fény szeretett nővérei és fivérei, azt választottuk, hogy veletek legyünk Krisztus jelenlétében ezen a napon, elhozzunk nektek egy nagyon fontos közvetítést, amiben bizalommal segíteni fogunk mindnyájatoknak, hogy megértsétek annak fontosságát, hogy tökéletesen összehangolódjatok a bőséges élethez való isteni jogotokkal.

Anyagias világban éltek. A világ megkövetel bizonyos energiákat tőletek. Ezek az energiák túlnyomó részt fizikális, anyagi természetűek. Azonban, a bőség nem korlátozódik az anyagi gazdagságra, még ha a világotok jelenlegi dolgainak állása szerint lelkes hangsúlyt fektet az anyagi bőségre és a pénzügyi bevételi gazdagságra, kimondottan. Emiatt úgy döntöttünk, hogy technikákat hozunk létre, amelyeket mindnyájan fel tudtok használni és az anyagi világ uralásának létfontosságú folyamatát elkezdhetitek.

Mindannyian az önuralásra törekszetek. Az önuralás folyamata tartalmazza a félelmek és korlátozások legyőzését, amik megakadályoznak titeket, hogy megtapasztaljátok az anyagi és spirituális világ bőségét.

Azért is választottuk ezt a napot, hogy ez legyen a nap, ahol megteremjük az elektromágneses energiák egy speciális szálát, amelyet le fogunk rögzíteni mindannyiotokon belül; ezáltal aktiválva a bőség tudatosságotok szunnyadó aspektusait, amik 2634 évvel ezelőtt álomba merültek. Hogy pontos legyek! 

Ennek a célja messze nagyobb, mint ahogy elképzelnétek, itt az idő az emberiségnek, hogy összezúzza a szegénység illuzórikus világát. A szegénység önmagában egy lehetőség volt a növekedésre a lelkeknek, annak ellenére, hogy ezt kezdetben a kéjsóvár szándék erői vitelezték ki, akik arra törekedtek, hogy birtokolják a világ erejét és ezáltal felállították az emberiség elnyomásának, hatalomtól való megfosztásának egy rendszerét, azáltal, hogy létrehozták a hiány, a veszteség és a korlátozás illúzióját. A módja, ahogy ezt elhelyezték energetikailag történt, más szóval tudatosan, megtámadva az emberek önértékelését.

Nagyon fontos, hogy megértsétek az energiák működését annak érdekében, hogy teljesen megértsétek a programnak a nagyságát, ami befolyásolt titeket.

Az emberiség általában csak azt fogadja el, ami fizikailag képesek érezni, fizikailag érinteni, fizikailag ízlelni, szagolni és hallani. Bármi más a fizikai érzékeken túl, fantáziának, illúziónak, képzeletnek és nagyon egyszerűen valótlannak minősül számukra. Mindazonáltal ott van egy világ, ami sokkal nagyobb és erőteljesebb a fizikai világotoknál a teljes aktivitásban az érzékelt létezésed minden milliszekundumába. Több lehetőség is van, hogy manipulálják az energiát, amik befolyásolják az embereket anélkül, hogy azok felismernék azt, hogy a befolyás valaha is létezett. Ti mind ennek az áldozatai voltatok. Elektromágneses energia, mikrohullámok, makróhullámok és az energia összes frekvenciája, amelyeket nem éreztek fizikailag, ahogy behatolnak a rendszereitekbe és ezek hatással vannak rátok.

Az Első Világháború alatt a tudósok, akik együtt dolgoztak a hadsereggel, kísérleteztek az ilyen technológiákkal. A katonáikkal kezdték a kísérletet. Néhányan úgy ismeritek ezt, mint agymosás.  Miközben a katonák alvó állapotban voltak, a hang hullámait kisugározták az alvók kijelölt helyére. A hang azonban, nem ébresztette fel őket, mivel tudatosan fizikailag a füleik nem észlelték ezt, ennek ellenére a tudatalatti felvett minden egyes szót. Ez az úgynevezett tudatalatti programozás. Ez hat hónapon keresztül megállás nélkül folytatódott, és abban a 6 hónapban minden katonának, aki a kísérlet részese volt örökre megváltozott az élete. Ezeket az emberek arra használták, hogy beszivárogjanak az ellenség kijelölt helyére, és kegyelem nélkül gyilkoljanak. Ez az információ elérhető és meg tudjátok tanítani ezt magatoknak persze az úgynevezett jóra használva. Sok ilyen felvétel van, ami a nyilvánosság számára is elérhető, hogy tanulmányozzák. Azért hoztam ezt fel, mert pontosan ugyanazt a mechanizmust használták, hogy a közösségeket is programozzák és végül amikor televíziót elterjesztették, ez felvett egy egész új frekvenciát, egy egész új szintet, mert a tudatalatti programozás hullámait most már minden egyes személy otthonába sugározni tudják, aki tulajdonosa egy televíziónak. Ez még rosszabb, mert most már parabolaantennátok is van. Fontos, hogy megértsétek, hogy milyen hatalmas és erős hatással is vannak, hogy minden szögből bombáznak titeket. A program a modern időkben, azaz annak érdekében, hogy legyél ”valaki”, sikeres legyél, tisztelt, szeretett és elfogadott legyél, egy bizonyos módon kell kinézned, egy bizonyos módon viselkedned, van-e bizonyos mennyiségű nulla az éves fizetésed mögött, vezess egy speciális autót, élj egy bizonyos külvárosban – feltételeket szabtak meg az önértékeléseddel kapcsolatosan. És ha ez az önértékelés a (megszabott) feltételek alá zuhan, a társadalom helyzetére is kihat, mivel a világ állampolgárainak önértékelése is lezuhan. Sokkal több ember van az átlag alatt, ami be lett állítva a társadalom által, mint felette, és ti szeretteim, sok csoportnak a része vagytok, akikkel együtt fogunk dolgozni az elkövetkezendő 3 évben, akik áttörik annak korlátait, hogy mi elfogadható és mi nem.

Mondanom kell nektek még valamit – néhányan lehet, hogy már hallottátok ezt, de fontos, hogy újra halljátok. A folyékony szeretet hatodik dimenziós energiája megerősíti a hatását, amiről már beszéltünk, és a jelenlegi év 2005. december hatodikától a folyékonyság előtti gátak a 6. dimenzióban felnyílnak az egész világ számára. Ezt az isteni feltétlen folyékony szeretetet az emberiség egészének integrálnia kell, azért mert a 8. dimenziós kapuk 2006. január elsején nyíltak meg az egész emberiség számára.

Nincs lélek a földön, akinek meg fogják engedni, hogy integrálja a 8. dimenziós energiák teljes erejét, hacsak előtte nem integrálta a folyékony szeretet hatodik dimenziójának energiáit.                

A hatodik dimenzió a legyökereztető rendszere a nyolcadik dimenziónak.

Ez válik az alappá, amelyen a bőség létrejön.

Ennek oka, a hatalommal való visszaélés, mert a hatodik dimenziós isteni és a feltétel nélküli szeretet hiányzik, aminek tanúi lehettünk az elmúlt néhány ezer évben.

Az univerzumotok Fényének Nagy Tanácsa azt a döntést hozta, hogy ennek a mintának soha többé nem fogják megengedni, hogy eljátssza magát, azért, hogy az Arany Kor és a tudatossága helyén legyen tartva a fény teljes uralmáért ahol a szeretet minden megnyilvánulása jelen lehet.

Ezért minden egyes struktúra a bolygótokon jelenleg, ami nem foglalja magában a hatodik dimenziós szeretetet, össze fog omlani, meg fog bukni.

Ennek meg kell történnie, mivel nem testesíti meg a jólét tudatosság igazi esszenciáját; ez a bujaság tudatosság igazi esszenciáját foglalja magában (jelenleg).  A bujaság tudatosság a kapzsiság, ez a hiánytól való félelem, ezért a kapzsiság válik a motiváló erővé. Ennek a tudatosságnak már nincs helye többé az új világban, amelyen mindannyian olyan intenzíven dolgoztok, hogy megteremtsétek.

Ezért az elektromágneses energia szála, amit ma lehorgonyoztok, beavatásotok a hatodik dimenzió arany szintjére. A platina kapu december hatodikán fog megnyílni, amikor is a bőség energiájának egy nagyon erős áradata jön, de az emberiségnek meg kell tanulnia, hogy mit kell csinálni ezzel.

Ti mind szintén a program egy részei vagytok, ahogy a fény más csoportjai is mind, akiknek aktiválni kell az egész világon.

2006 áprilisában és ez utáni minden további áprilisba 1440 Mester és Bőség Urainak összejövetele történik meg. Erre a sivatag egy területén kerül sor. A földelés, aminek meg kell történnie az egyik legforróbb pontokon lesz a bolygótokon az energia tevékenységéért, tekintettel a bőségenergia integrációjára. Az ok amiért a fény mesterei földrajzilag ezt a különös pontot választották, az az, mert ez képviseli az emberiség jelenleg észlelt aszályát, terméketlenségét, értéktelenségét, pedig még a sivatagban is van élet túl a legvadabb képzeleteteken.

A sivatag a bőség színe: ez az arany. A sivatagok a sablonjai, amelyben az arany tudatosságot megtartották, azért mert tudtuk, hogy nem nyúltak hozzá ezekhez a területekhez. Most szabadon megtudjuk osztani veletek ezeket a kódokat, rácsokat és sablonokat, amik elő jönnek. Ott 888 milliárd rács van jelen, ami aktiválódni fog. Több rács, mint ahány ember van a bolygótokon. Nem mond ez nektek valamit?

Szeretteim, meg kell értenetek, hogy az Anya/Atya Isten kreatív ereje messze nagyszerűbb és sokkal nagyobb, mint az egótok. Az Isten ereje nagyobb mint bármi, amit el tudtok képzelni, mert ez a hatalom minden aspektusában létező; ezért amennyire arrogánsak vagytok, az  annyira foszt meg titeket a bőségtől az által, hogy az erőtöket az egótoknak adjátok inkább, mint az Isteniségeteknek.  Látjátok, hogy mire akarok kilyukadni ezzel? Sötétséggel táncoltatok az életetek nagy részében, és életekkel ezelőtt. Nem mindegyikben, de sokban közülük.

Tudjátok, honnan tudom ezt? Mert még mindig táncoltok vele. Mert még mindig befolyásol titeket a bujaság tudatosság, a szegénység tudatosság, az áldozati és a feltételekhez kötött szeretet tudatosság. A fény összes Felemelkedett Mesteri Létezőjének végig kellett csinálnia ezt a beavatást, amivel ti mindnyájan jelenleg szembe néztek, ezért a hatalmatokban áll, hogy győzedelmeskedjetek, azért mert ahogyan mi legyőztük ezt, ti is szintén rátermettek vagytok. Titeket a Fény Vezetőinek neveznek egy okért. Ti vagytok azok, akik meghatározzák a trendet, amelyet mások követni fognak. Abban a pillanatban, hogy figyelembe vettétek a működésképtelenséget a társadalom érzékelt illuzórikus normáinak megfelelően, (persze mi szeretünk titeket a díszfunkciótokkal és mindennel együtt.) El fogjátok érni, hogy a fény működés képes világa megvalósuljon, és el fogjátok hozni azoknak is oda, akik jelenleg gúnyosan és megvetően lenéznek, elutasítanak, kritizálnak titeket, akik kinevetnek a hátatok mögött, akik úgy gondolkodnak rólatok, hogy zöldségeket hordok össze és idióták vagytok. Ti vagytok az új világ, és a gyerekeitek tovább viszik ezt az örökséget a jövőben, ezért ne add fel magad, ne add fel az életet és a bizalmat, mivel a jövő, amit létrehoztok igazán a paradicsom lesz, amiről fantáziáltok. Ha úgy gondolod, akkor azzá válik, és ez az, ahol a szándék meghatározása igen fontos.

Egy láthatatlan természet energiájának hatalmáról beszéltem korábban. Az elmétek összhangban van ezzel a hatalommal minden alkalommal, és a kvantummező az, amit több ezer éven keresztül használtak, hogy hordozzátok ezeket a gondolati rendszereket és a kivetített energiákat a különböző célállomásokra. Ezeket, és nemcsak ezeket, ők nagyon sikeresen használják, hogy különböző végeredményeket hozzanak létre, ami eredetileg erre volt tervezve, ezért nem fogjuk megengedni az Arany Kor bőségének, hogy megfertőződjön bármilyen más tudatosság által, ami eltér az isteni és feltétel nélküli szeretettől.

Mivel most a kvantummező kizárólagossá válik a hatodik dimenzió elit tagjainak és a fölött. Ti már VIP tagok vagytok.  Vagy azt mondjam ”arany kártya birtokosok ?”. Ezért gondolkodj, nagyon óvatosan, hogy mit gondolsz a pénzről, a kiérdemelt-képességről, a szeretetről, a szerelemről, a barátságról – valójában az életed összes területéről.

A bőség nem korlátozódik a pénzre, de ezen van a hangsúly ma, azért mert ez a hangsúlyos a világotokban, jelenleg. A szándék meghatározása az az alap, amit az embernek építenie kell, ezért javasoljuk mindnyájatoknak, hogy folytassátok a szándékotok meghatározását; a különbség az, hogy mi támogatunk titeket, hogy lehorgonyozzátok ezt a 6. dimenziós tudatosság mezejébe.

Ez egy nagyon gyors változást fog hozni a hozzáállásotokban; azonban előtte végig fog vinni titeket egy intenzív folyamaton az elkövetkező 3-6 hetes időszak folyamán megszólítva a félelmeiteket és hozzáállásaitokat a bőség manifesztációja körül.

Felgyorsítjuk ezt az eljárást, azért mert nem maradt hátra sok földi idő mielőtt az átjárók kinyílnak, és a lelkeitek hívtak minket, hogy felgyorsítsuk ezt a folyamatot abból a célból, hogy fizikai horgonyok legyetek Ti szintén – mindnyájan – hogy kapcsolódjon és érintkezzen a Manifesztáció 1440 Nagyurához és Mesteréhez akik leföldelték az energiát 2006 áprilisában és azon túl.

/A dátumokat ne vegyük figyelembe, kicsit elszámították magukat, mestereink, pedig éppen ők mondták, hogy nem lehet semmit előre megjósolni, annyira képlékeny minden. Amit én érzek az, az, hogy most vált az emberiség nagyobb számban tudatilag annyira éretté, hogy végre túllépjen a félelmein, és a többi hiedelmén. Most kezdődik a tánc)

Szóval mielőtt folytatnánk szeretteim, a közvetítésünk elméleti aspektusával, itt az idő, hogy beavassuk az arany elektromágneses szálatokat a 6. dimenziós energiát a személyes mezőtökbe. Helyezkedj el kényelmesen, rakd mind két lábad a földre, ha ez lehetséges, tedd mindkét kezed tenyérrel fölfelé az öledbe, hunyd le a szemed és kezdj el lélegezni – mélyen az orrodon keresztül és a szádon át kilélegezve. Lélegezz be és ki, összpontosítva a levegőre, amit belélegzel és kilélegzel. Minden egyes nap magától értetődő a légzési folyamatod. Belélegzel és ki.

Sok napon keresztül, naponta nem egyszer átfutott a gondolat az elméden, aggódtál, hogy hol veszed majd a következő lélegzetet. Elfogadtad, hogy rengeteg levegő van, hogy életben tartson. Annyira bízol ebben, hogy még aludni is elmész, tudva a levegő mindig ott lesz! Szóval, amint folytatod a lélegzést kapcsolódj össze azzal az elképzeléssel és érzéssel, hogy milyen bőséges a levegő. Próbáld meg és képzeld el a levegő minden egyes parányi kis részecskéjét körülötted.

Ez a levegő nem csak téged táplál, hanem táplálja a személyeket a jobb és bal oldaladon, és ebben a szobában mindenki mást, és minden más személyt a bolygón.

A természetet szintén a levegő táplálja. Az állatokat, a rovarokat, a növényi életet - több mint elég levegő van, hogy mindent, ami levegőt lélegzik, élve tartson a bolygótokon. Soha nem aggódtál, hogy nincs elég levegő, azért mert tudod a lényed magjában, ez mindig ott lesz. Tartsd ezt az elképzelést. Most finoman mozdítsd ezt a pénzre vonatkozó elképzelésedre.

A levegő egy energia. Ez egy forrás, ami életet ad neked, ami fenntartja az életed.

A pénz az energia egy fizikai megnyilvánulása. Elég energia van a kvantum energia egy köbméterében, hogy a bolygótok minden óceánjának összes vizét felforralja. Több energia áll rendelkezésedre, mint azt valaha is elképzelted. Az ok, amiért azt kérjük tőletek, hogy ismételjétek meg ezt 22-szer ezt az anyagot, az az, hogy a 22 a Mester Építész száma. Ez az, ahol a teremtés belép teljesen befejezett teljesség állapotában, ezért amikor a szándékaidat meghatározod a jövőben, kérlek, használd a 22-es számot.

A 11-es a teljesen uralt én száma, ami az élet összes aspektusában tükröződik. A numerológia/a számmisztikai energia ezen kombinációja rendkívül erőteljes. Hasznosítja az energia összes forrását, ami rendelkezésére áll számodra, ami megteremt egy Mester Manifesztort, aki egy olyan szuverén személy/lény, aki korlátok nélkül szabadon képes manifesztálni azokat a dolgokat, amire szüksége van minden szinten. Az embernek nem szabadna a manifesztációs képességeit fizikai világra korlátoznia; ezért a munka nem csak arról szól, hogy rakj vért, verejtéket és könnyeket a fizikai órákba. Valójában a fizikai munkavégzésnek csak egy harmadának kéne lenni, amit energetikailag létrehozol. Néhányotoknak ez hihetetlen lehet, de annak akkor természetesen ez a programozása.

Most, hogy az elmétek megérti a tényt, hogy több energia létezik mind, ahogy el tudjátok képzelni engedd meg, hogy elvigyük a tudatosságodat a kvantum energia arany világába.

Képzeld el magad az aranyfény egy világában. A képzeletedben alkosd meg, amit el szeretnél képzelni, hogy legyen a kvantum energia mezejében.

Engedd meg magadnak, hogy megalkosd ezt egy olyan módon, hogy közben megérted, mit jelent ez neked, ezért minden, amit a bőséggel társítasz, vedd hozzá a kvantummezőhöz a képzeletedben. Ez válaszol mindenre és úgy értem mindenre, amit beleraksz. Ez reagál az energia összes hullámára, ami áthalad ezen.

A rácsot eredetileg a létező legmagasabb univerzális gondolatforma legmagasabb vibrációja alkotta meg. Ahogy a világot felfalta a félelem és a sötétség, a kvantummező struktúrája elkezdett megváltozni, mert most már nem csak, az összes fény gondolat elképzelt összes valószínű végeredményét tartalmazza, ezt most már a sötét gondolatok és szándékok szintén befolyásolták.

Ez teremtette meg a sötét világokat, a sötét tapasztalatok megnyilvánulását.

Az elmében a sötétséget eltűrni egyszerűen a fény hiánya.

Ezek a szeretetlen világok összefonódtak a fény világaival és minden megváltozott. Egy új tudatosság született meg, amely több sötétséget testesített meg, mint fényt, és a félelem felváltotta és a teremtés motiváló erejévé vált.  Mindnyájan emlékeztek, hogy az univerzális gondolat legmagasabb szintje teremtette meg az eredeti kvantummezőt. Ti most visszaállítjátok ezt a rácsot.

A Manifesztáció Urai, a Bőség Angyalai és az Anya/Atya Isten Isteni Eszenciája most elkezdik kivetíteni ennek az energiának egy elektromágneses szálát a fizikális lényetekbe. Ez elkezd behatolni a Monádodba. Képzeld el ezt bármilyen módon, amit választasz. Vegyél egy mély levegőt, ahogy ez az energia elkezd keresztülszűrődni az összes energia testeden.

Nagyon óvatosan lefelé mozog minden egyes belégzéssel és kilégzéssel. Képzeld el ezt a fényt megérinteni a koronacsakrádat, és belépni az agyadba. Amint ezt teszi, ez elkezd elektromos impulzusokat meggyújtani, amely beavatja az agyad szunnyadó részeinek felébredési folyamatát, különösen a bőség lebenyét. A bőséged lebenye a jobb agyféltekédben helyezkedik el.

Ez a szürkeállomány területe, ami tartalmazza a tudást a teremtés nagyságáról és hatalmáról.

Ez a szál táplálni fogja az energiáját az agyad ezen részének. Ez folytatni fogja az energia meggyújtását annak érdekében, hogy felébresszen egy mélyebb belső emlékezést és a tudatos felismerést, hogy amit ma nektek mondtam az egy konkrét igazság. Az élet egy igazság, amiben megteremtettek.

Ez a szál lefelé halad a gerinceden, és legyökerezteti magát a farokcsontodba. Most képzelj el egy meleg energiát a tested alapjában. Ez a meleg energia ezt a szálat legyökerezteti. Ha nem érzed ezt, fizikálisan képzeld el, hogy milyen érzés. Hilarion Nagyúr, a Manifesztáció Urainak egyike, csatlakozik hozzád és hozzákapcsolja az energiáját a gyökércsakrádhoz, és a szívcsakrádhoz.

Én, Kuthumi, a Bőség és Manifesztáció Urainak egyike, összekötöm energiámat az energiameződdel. Csatlakoztatom ezt a szakrális(szex) és torokcsakrádon keresztül.

Metatron Nagyúr a Fény Arkangyala és a Manifesztáció Hatalmas Arkangyala, manifesztálódik az energiameződbe, létrehozva egy kapcsolatot a napfonatcsakrádból a harmadikszem csakrádba. Melchizédek Nagyúr és Maitreya Nagyúr manifesztálódik az energiameződben, mind a ketten hozzákapcsolják energiájukat a koronacsakrádhoz és átvezetik a stabilitás egy rúdját a gerincedben.

Ez a rúd egy tengellyé válik, amely az energiameződben fog forogni, lerögzítve a tudatosságodat a bőség energiában; ezért további támogatást fogsz kapni, tehát nem irányíthatatlanságig pörögsz, ahogy ezt a félelemmel teli kollektív tudatosság gondolatai hatásainak eredményeként tetted.

Ez a tengely összehangolódva tart a bőségrácsaival.

Lélegezd ezt be és képzeld el az energiádat forogni ezen az új tengelyen; képzeld el az energiameződet a Fény, a Manifesztáció és a Bőség Angyalainak és Nagyurainak fénye által átölelve. Most képzeld el magad egy átjáróhoz közeledni.

Ez az átjáró a szivárvány sok színében pompázik, a rózsaszínben, a fehérben, az aranyban, a platinában, a világoskékben, az akvamarin zöldben, más szóval gyöngyházfényben. Képzeld, hogy ezek a színek átjárják az aurádat, azért hogy az aurád folyékony gyöngyház [Mother of Pearl] energiává váljon. Lélegezd ezt be; képzeld el, ahogy lerögzül az energiameződben.

Ezek a színek és az energia, hatodik dimenziós energia minőségűek.

Most vizualizáld Jézus Nagyurat manifesztálódni magad mögött. Képzeld el Jézus egy másik aspektusát manifesztálódni magad előtt, egy másik aspektust a bal oldaladon és egy másik aspektust a jobb oldaladon.

Képzeld el az Anya Istent alattad, és az Atya Istent feletted.

A következő belégzésednél, képzeld el az aranyenergiának egy kupoláját körülötted, alattad és fölötted. Ez a kupola óvatosan elkezd forogni körülötted. Ahogy ez ezt teszi, ez kihúzza az összes negatív és korlátozó tudatosságot az energiameződből. Eltávolítja az önszabotázs, és az alacsony önértékelés összes gondolatát, a szegénység tudatosság összes szálát, ami összeköt téged a veszteség és a hiány régi világának paradigmájával. Elkezdi eltávolítani az áldozati tudatosság összes szálát, ami az önszabotázs mintájában tart téged. Elkezdi megolvasztani a kristályokat, amik megfagyva tartanak az időben és a feltételhez kötött szeretet, és bujaság tudatosság hitében. Néhányan úgy érezhetitek, mintha a testetek folyékonnyá válna. Képzeletedben úgy tűnhet, hogy a tested folyékonnyá válik. Ne izgasd magad, add át magad ennek.

Ez az arany kupola egy jármű, ami a 6. dimenzióba fog vinni, ezért távolították el a korlátozás egészét, ami megakadályozott, hogy teljesen a 6. dimenzióba lépj. A következő belégzésednél képzeld el, ahogy a kupola elkezd mozogni Jézus Mesterrel és az Anya/Atya Istennel elkísérve téged a Gyöngyház kapukon keresztül és a 6. dimenzióba. Eleinte ez nagyon idegennek és földönkívülinek tűnhet vagy érződhet. Az oka amiért ez van, hogy a szeretetnek olyan szintjei léteznek, amit soha sem tudatosan tapasztaltál.

Bele fog telni néhány hónapba az összes energia testednek, beleértve a fizikai testedet is, hogy alkalmazkodjanak az új rezgésekhez. Tanúja leszel az alkalmazkodásnak, ahogy a jóléthez való hozzáállásod megváltozik, belépsz a beteljesülés állapotába. A bőség állandó manifesztációja lesz egy másik nyoma ennek. Ez lehet, hogy kis apróságokkal fog kezdődni; ne hagyd figyelmen kívül őket, mert egy nagyobb tervezetté válnak majd, ami az arany élet bőséges világába visz majd téged.

Szeretteim, most töltsetek el egy kis időt, hogy felfedezzétek a 6. dimenziót.

Nem fogják megengedni, hogy ebben maradj teljesen, de most egy kis ízelítőt kapsz belőle.

Engedd meg a képzeletednek és az érzékeidnek, hogy elszabaduljanak.

A szeretet bármit lehetségessé tesz.

Az élet szeretete, a pénz szeretete, a szeretet szeretete, a szerelem szeretete, a béke szeretete, az öröm szeretete, a harmónia szeretete, létre fogja hozni ezt. Szeresd ezt, hogy élj.

Számos alkalommal hallottuk tőled ezt mondani: „Megadnék bármit, hogy megszabaduljak ettől a félelemtől, vagy szenvedéstől. Megadnék bármit, hogy felszabaduljak a pénzügyi aggodalmaktól, bosszúságoktól.” Kedveseim minden, amit fel kell adnotok a pénztől való félelmetek, a szeretettől való félelmetek, a boldogságtól való félelmetek, a békétől, a harmóniától és a boldogságtól való félelmetek. Félsz ettől, azért mert félsz, hogy elveszíted ezt, ezért bízz abban, hogy egyáltalán nem így lesz, azért mert ezután nem fogod elveszíteni.

Változnak az idők, és itt az ideje változni az új időkkel. Itt az idő, hogy meglásd a világotokat Isten szemein keresztül, nem pedig egy félelemmel teli világ szemein keresztül.

Azt tanították neked, hogy Isten képére teremtettél, ezért meg van a hatalmad és erőd, hogy teremts, gyógyíts, hogy elszakadj bármitől vagy bárkitől, ami hozzájárul a korlátozás, az áldozatiság, a szenvedés, a szegénység bármilyen mintájához – bármi ami az áldozatiság állapotában tart.

Meg van a hatalmad, hogy magad mögött hagyd.

Ez az amit meg kell adnod, azért hogy megkapd az a bőséget, amire annyira vágyakozol.

Miközben felfedezed a 6. dimenziót ismételd a szavaimat utánam a fejedben. Képzeld el a 6. dimenziós folyékony szeretet elmossa ezen összes félelmet, elveszi tőled, amire felkészültél, hogy odaadd azért, hogy szabad légy.

Most szeretteim használjátok a társteremtő erőtöket felszólítva az Anya Isten, az Atya Isten, és Jézus Nagyúr isteni és teljes esszenciáját, kérd meg őket most, hogy segítsék elő a bőség rácsainak manifesztációját előtted. Emlékezz, hogy belevegyél minden asszociációt/képzettársítás/ a bőség ezen rácsába. Emlékeztetlek téged, hogy ez a rácsháló a 6. dimenzióba manifesztálódik, ezért ez magában foglalja a folyékony szeretet összes hatodik dimenziós tulajdonságát, a szeretet minőségeit számodra, amit eddig még nem tapasztaltál meg. Most a fejedben (vagy ha úgy tetszik hangosan) ismételd utánam:

„Szeretett Anya-Atya Isten, és isteni Jézus Mester, kérem, hogy könnyítsétek meg annak folyamatát, hogy összehangolódjon ez a teljes elektromágnes mezőmmel, a teljes csakra rendszeremmel minden szinten az összes párhuzamos és alternatív dimenzión keresztül, a bőségrácsaival a 6. dimenzión belül, folyamatosan a teremtésben.

Kérlek titeket, akik az élet leghatalmasabb létező teremtői vagytok, hozzátok el az összes finom testemnek, beleértve a fizikai testemet, az érzelmi testemet és a mentális testemet ezen a jelenlegi idővonalon és bármilyen más idővonalon, tökéletesen és harmonikusan összehangolódva ezzel a bőségráccsal megtartva a 6. dimenzión belül. Kérem, hogy az összes tudatos, tudatalatti és tudattalan energia, ami kapcsolódik a korlátozáshoz, a félelemhez, a hiányhoz és a szenvedéshez a jelenlegi énemben és az összes párhuzamos és alternatív énjeimben, legyen szabad, lebontott és eltávolított, azonnal kegyelem alatt tökéletes és csodálatos módon.

Megparancsolom a romlatlan bőséges szeretet, vidámság, béke, harmónia, önértékelés, önszeretet, önelfogadás, a siker valamennyi formájában és a bőség minden más szempontjában, amelyről a lelkem hiszi, hogy a lényem egy része, belépjen a manifesztációba a lelkem legmagasabb akaratának megfelelően kegyelem alatt tökéletesen, harmonikusan és csodálatos módon.

Tudatosan azt választom, hogy elengedem magamból az összes félelemmel teli gondolatot, félelemmel teli viselkedést, hozzáállást, feltételességet, felfogást, érzékeléseket, és az áldozati tudatosság hozzáállásait.

Tudatosan úgy döntök, hogy útnak eresztem magamból minden szinten – tudatos, tudattalan, tudatalatti - ebben az idővonalban és az összes párhuzamos és alternatív idővonalban, a szegénység tudatosságot, az áldozati tudatosságot, a feltételekhez kötött szeretet és a bujaság tudatosságot a genetikai lenyomataimból [imprints], ami a korlátozás megtapasztalását eredményezte bennem, ebben a jelenlegi életemben és minden más életemben, amit éltem.

Tudatosan azt választom, hogy harmóniában és összhangban éljek az Anya/Atya Isten isteni sablonjával, ami megteremtett engem a létezésem legelején és megparancsolom az isteni szeretet, isteni fény, isteni hatalom, isteni tudás és isteni igazság sablonjának, hogy váljon eggyé velem most kegyelemben, tökéletes, harmonikus és csodálatos módon. Viszonzásképpen lemondok az összes félelmemről. Szeretet Anya-Atya Isten átadom nektek a félelmeimet, viszonzásképpen az eredeti isteni akaratomért és tervemért.”

Végy egy mély lélegzetet be, kilélegezve a szádon keresztül. Képzeld el, ahogy a valódi eredeted terve és akarata átjárja a tested. Ez aktiválja az összes bőség rácsot az energiameződben, amivel jelenleg összehangolódtál. És az arany kupola lepecsételi ezt.

Adj köszönetet az Anya/Atya Istenek és Jézus Mesternek, köszönd meg nekik a lehetőséget, hogy megtapasztaltad, amin az imént keresztülmentél. Nagyon finoman elkezdenek visszatessékelni a Gyöngyház kapun.

Biztosítanak téged, az energia, amit integráltál a 6. dimenzióból, veled fog maradni.

Továbbra is le fogod horgonyozni a folyékony szeretetet az életedben.

Folytatni fogod a gyógyulást, a növekedést, és belépsz a bőség sablonjaiba és 2005 december 6.-án nagy ünneplés és beavatás lesz, amelyiken Én, Kuthumi Nagyúr, mellettem Melchizédek Nagyúrral,  Maitreya Nagyúrral, Metatron Arkangyallal és Hilarion Nagyúrral fogunk levezényelni[Michelle Eloff (05.12.06) - Kuthumi és mások: 6D Folyékony szeretet beavatás és Platina Kapu aktiválás]. Ha ez az isteni kívánságod, és össze fogsz kapcsolódni másokkal, akik jelen lesznek és a gyöngy kapuk nyitva vannak nektek.

Szeretteim az energiátok sikeresen összehangolódott a tiszta szeretet kvantum fényének és a bőség rácsainak elektromágneses mezejével a 6. dimenzióban. Nagyon gyengéden kezd el visszahúzni a tudatosságodat a fizikai testedbe.

Érezd, hogy az energiád megtölti a fizikai testedet. Legyél tisztában a mozdulataiddal és a hangokra körülötted. Nyújtsd ki a lábad, nyújtsd ki a karod, forgasd meg a bokádat és a csuklódat.

Szeretteim, létfontosságú, hogy az energiáitokat pozitívan tartsátok.

Ez szint úgy, a Krisztusi fény rácsainak a legerőteljesebb leföldelésének a kezdete, amit valaha tapasztaltak a bolygón. Még Atlantiszban sem tapasztaltátok. Most tanúi vagytok az energia legnagyobb változásának, ami valaha is megtörténhet bármilyen bolygón a naprendszerben; ezért élvezzétek az életet amiben vagytok, mert soha többet nem lesz ilyen, mint  ez. Az univerzum szeme rajtatok van. A világegyetem kulcsait átadják a fény jogos őrzőinek. Ki fogjátok nyitni az ajtót másoknak, hogy átjöjjenek.

A negativitás, a félelem és a korlátozás összes atomját, átalakítod a fénybe, ami fokozni fogja a fény frekvenciáit a bolygótokon. Ez mind meg fogja világítani az energiák összességét. Nézzétek meg, ahogy a világotok megváltozik. Lássátok, ahogy egyre több mozgalom jön létre a szegénység felszámolására a bolygótokon. Lesznek egyéni betekintéseitek és felfedezéseitek a bőséghez való isteni jogotokat illetően. Érezni fogjátok a feltételes programjaitokat, amiket egyszer bezártak a sejtjeitekbe, ezek most kitörnek és lehanyatlanak.

Két fő kulcs energia van, hogy alkalmazzátok, szeretteim, és ez a türelem és mindenekelőtt a kitartás. Már sok korlátozást győztetek le; most az úton vagytok, hogy megkapjátok a jutalmaitokat minden erőfeszítésért, amit megtesztek.

A szolgálat az utadon kiterjed, és mindössze annyit kell tenned, hogy a legjobbat tedd, és amit csinálsz teljes szívedből, teljes lelkedből.

A trükk, hogy szeresd, amit csinálsz, teljes szívedből és teljes lelkedből, és megígérem neked isten gondoskodni fog a többiről. Az univerzum a cselekvést támogatja.

Engedd meg, hogy a cselekedeteidet a szeretet motiválja.

Jogod van azt tenni, amit szeretsz csinálni.

Az amiért szereted ezt,  ez az ahogyan hivatott vagy szolgálni.

Szenvedni egy kilátástalan, zsákutcába jutott [dead end] állásban, kapcsolatban, otthonban nem szükséges.

Ez a feltételes hited a szenvedésben és fájdalomban, ami ott tart téged.

Ez minden. Ez a legalsó vonal.

Minden nap tenni fogsz valamit. Minden napot szánd a fénynek, amit most tapasztaltál meg, ez legyen a legfőbb szabály az életedben.

Nagyon fontos része a bőség manifesztációjának, hogy a napod legelején meghatározd a szándékaid ezzel megteremtve a napod. Azért mert a feltételességed egy része elvárja a kihívást, elvárja a szenvedést, elvárja a korlátozást, tudat alatt, te teremted az ilyen tapasztalatokat.

Valójában egész idő alatt te teremted a napod, de az emberek többségének ez a nap egy öntudatlan teremtés.

Most tudatossággal fogod megteremteni a napod. Amikor felébredsz reggel, szánj rá 10 percet, hogy lélegezz a bőséggel teli levegőbe. Ez a lélegzet elindítja az emlékezetét annak, amit elkezdtünk a vizualizációddal ma. Ez el fogja indítani az asszociációt a bőséggel, és hogy ez több mint elég. Lélegezz be mélyen és kilélegezve teljesen, akár süt a nap, akár viharfelhők borítják az eget, ez nem számít. Azután gondolkodj róla és érezd, amit szeretnél megtapasztalni a napodban. Ha van egy naplód, nézd meg, hogy mit a terved arra a napra és hogyan szeretnéd megtapasztalni, amit meg kell tenned. Ha van egy sivár házimunkád, akkor fejezd be a gondolatot erről egy örömteli módon, ahogy megtapasztalod ezt és határozd meg a szándékot, hogy amit egy sivár házimunkának észlelsz, az egy örömteli tevékenységé válik.

Biztosítalak róla, hogy mindössze 7 napig csinálod, amit tanácsoltam minden nap, egy figyelemre méltó és nagyon érezhető változás lesz az életedben és a hozzáállásodban a napi rutinod felé.

Azok, akik utálják a munkájukat ugyan ezt tegyék.

Két dolog fog történni: bármilyen hozzáállásod a munkához és az emberekhez akikkel dolgozol, meg fog változni, és a dinamika/működés/ teljesen meg fog változni és a környezet nem lesz olyan intenzív, mint volt, vagy manifesztálni fog egy lehetőséget, hogy azt csináld, amit szeretsz.

Minden nap erősítsd meg magadban:

 ”Megérdemlem, hogy szeressem, amit teszek, és amit szeretek csinálni, az ami, Isten szándéka/terve számomra, hogy megtegyem.”

Mondd el magadban ezt minden nap legalább 22-szer. /azért hogy tudatosodjon, és nehogy visszaess a negatív mintádba./

Minden amit szeretnél, hogy megváltozzon rakd egyszerű megerősítésekbe, mindig a pozitív igeidejükbe, és biztosítalak róla, hogy meg fogod változtatni a sivár egyhangú életedet valami örömtelivé és izgalmassá. Sok más dolog történik.

Elkezded megtapasztalni szinkronicitás – jó helyen legyél a jó időben. Az intuíciód felerősödik, egyre jobban tudatosan fogékonnyá válsz; ezért szükséges, hogy válaszolj a belső késztetésekre és cselekvésre. Amikor a cselekvésbe lépsz meg fogod látni az univerzum mágiája mit játszik, látni fogod, ahogy az élet csodái összefonódnak a mindennapi tapasztalatba, és ekkor el fogod fogadni, hogy Isten soha nem jelentette ki senkinek, hogy szenvedjetek.

Ez az emberiség egója, ami ebben az állapotban tartott. 

Isten a leghatalmasabb lény a létezésben és létezik a fény minden alakjában, a szeretet minden formájában és mindegyikőtökben. Mert ez az a kép, ami létrehoztál, hogy megérdemelsz minden jó dolgot az életedben.

Van egy kihívás azonban; és az az, hogy mit kell tenned ezzel az energiával? El fogod pazarolni? Annyira sokkoló lesz ez neked, hogy nem tudod megérinteni ezt, és ezért polcra teszed, és akkor elkezdesz megint panaszkodni a dolgokról, amik nem működnek az utadon?

Mit fogsz csinálni ezzel az energiával?

Állj meg egy pillanatra most és képzeld el, hogy mindened meg van, amit megérdemelsz, és amire vágysz. Most nem az egó vágyairól beszélek; a lélek vágyairól beszélek. Gondolkodj nagyon óvatosan. Aztán szeretném, ha közületek mindenki verbalizálná ezt, szavakba öntené, és mi be fogjuk kódolni ezt a bőségrácsába és egy biztonsági hálót megteremtve mindnyájatok számára, amelyben megteremhetitek ezt. Mind megértettétek?

Ha készen álltok, kérlek kezdjétek a személlyel a bal oldalatokon, ha egyedül vagytok akkor is mondjátok ki hangosan.

(Mindenki csinálja, amit kértem.)

Szeretteim, az imént meghatároztátok a sablont a szándékotokkal, és aminek ma hangot adtatok ma a fókuszotok részét képezi. Itt kezdődik. Nálad van most a fókusz.

Az energia egy új tengelyen forog. Már támogatott vagy és összhangban vagy a bőségrácsokkal. Az elektromágneses mező összekapcsolódott a pozitív energia összes elektromágneses mezejével. Használjátok ki ezt szeretteim, és álmodjátok az álmaitokat élővé.

Éljétek meg őket, szeressétek őket és váljanak egy élettel telt világgá, amelyben folytatjátok a teremtést. A benned lévő világot teremtetted (meg kintre).

Láttad a hatalmad és képességedet már. Most lehetőséged van arra, hogy egyszerűen megtedd ezt egy kicsit másképp. Szólítsd fel a Mester Építész energiáját. Tartsd magad a 22-es vibrációjában. Hívd elő a bőséggel teli erőt, amibe bevezettek téged ma egy tudatos szinten és tudd, hogy minden amit az agyadba és a szívedbe teszel, ezzel bőséges jutalmat fogsz elnyerni. Az nagyon fontos, hogy hallgass az intuíciódra, kövesd az ösztönödet, hallgass a szívedre. Ha megajándékoznak egy lehetősséggel, ami úgy tűnhet bőséget hoz és nem érzed kellemesen magad ezzel kapcsolatban, akkor tartsd tiszteltben az érzéseid. Kérlek. Ez életbevágó. Megteremtitek az utakat, a melyeken mások besétálnak majd a bőséggel teli világba. Nos, van valami kérdés, amivel segíthetnénk titeket, ami hozzájárul ahhoz, amit át kívánunk adni ma?

Szeretteim, most nagyon fontos ebben az időben, és ösztönzünk mindnyájatokat, hogy létre hozzatok valami fizikait, amely hasonlít vagy visszatükrözi, vagy szimbolizálja a bőséget számotokra.

Megtudjátok csinálni a bőség rácsotokat, egy bőség pálcával, bármi, ami a bőséget képviseli már ma belép. Megteremtve ezt fizikailag, a teretekben tartja tudatosan az energiát, ami kapcsolódik ahhoz, ami ma tettünk és amit beállítottatok helyesen magatoknak a szándékaitokon keresztül, hogy megteremtitek és manifesztációba hozzátok az életetekben. Megértettétek ezt? Bármilyen kérdése ezzel kapcsolatban?

Nem értem azt a részét, hogy hogyan lehet ezt megteremteni fizikailag.

Ahogy neked tetszik. Lerajzolhatod ezt, lefestheted, megvarrhatod ezt, elültetheted; kifaraghatod, mozaikból kirakhatod, megkötheted bármit, amit akarsz. Érted?

Igen, köszönöm. Ez egy kreatív tevékenység, ezért korlátlan.

Szeretteim, az időnk a végéhez érkezett. Próbáljatok és emlékezzetek a kapcsolódottság érzésére az isteni folyékony szeretethez, amit megtapasztaltatok a 6. dimenzióban. Emlékeztessétek magatokat  a szándékaitokra, amit beállítottatok ma és megengedve ezeknek, hogy a fókusz irányába vezessenek titeket, azért, hogy manifesztáljátok az isteni jogaitokat. A világotok változik és tovább fogja folytatni a változást. Legyen hitetek és bizalmatok. És ezért megáldunk mindannyiotokat az isteni hittel, bizalommal, látomással, kreativitással, betekintéssel, türelemmel és a kitartással, elhozva teljesen az isteni, bőséggel teli sablon fényébe, elérkezve a bőséggel teli teremtő teljes isteni autentikus fényébe, aki te vagy és akivel egy vagy.

Bízzatok a sok láthatatlan karban, amelyek megtartanak benneteket, és tudjátok, hogy soha nem vagytok egyedül. Mert valamennyien egyek vagyunk, együtt vagyunk veletek minden módon. Az Anya-Atya Isten fénye ragyoghatja be előtettek az ösvényt. És minden egyes lépés erősítsen meg

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.

…...........................................................................................................................................................

Kérdések és válaszok: Kérdező(1):

Kuthumi Nagyúr, az egyik dolog, amit érzek, hogy blokkolja a manifesztációmat és a bőséget ebben az adott időpontban a kapcsolatom az ex-barátommal, ami nem úgy tűnik, hogy befejeződne. Csak azt szeretném tudni, hogy van-e bármi különleges, amit meg kéne tennem most, vagy csak ez épen egy időszak, hogy vár rám?

Kuthumi: Mi tartja életben a játékot?

Kérdező(1): Azt hiszem, hogy működik a félelem egy alapjáról az adott ponton, mert úgy tűnik, nem akar elengedni van egy-két ügylet, amely simán üzleti kapcsolatosan függött össze, amelyet be kell fejeznünk annak érdekében, hogy végre véglegesen megszakítsuk ezt a kapcsolatot, vagy néhány fizikai kötést, amik még mindig összekötnek minket, és ő valamilyen oknál fogva nem hajlandó aláírni a dokumentumokat.

Kuthumi: Nővérem azt javasoljuk, hogy vidd ezt a kérdést a Fény Tanácsához, és hozd ezt az arany kupolába, ahová téged helyeztek ma, ahol Jézus Nagyúr a 4 isteni aspektusában, az Anya Isten és az Atya Isten mellett elhozhat egy isteni végeredményt. Kérd, hogy a félelem és korlátozás összes szála feloldódjon, elereszthesd, összhangban az isteni tervvel és a magasabb akarattal, mindennel ami az életedet.

Határozd meg naponta a szándékodat, hogy az ügynek egy harmonikus vége lesz, eleresztve mindkettőtöket tovább haladva kegyelem alatt, tökéletes, harmonikus és csodálatos módon. Érthető?

 

 

 

Kérdező(1): Igen Kuthumi Nagyúr. Nagyon köszönöm.. Kuthumi: Szívesen.

Kérdező(2): Kuthumi Nagyúr, beszéltél korábban arról, hogy a Manifesztáció Mesterei és 1440 Nagyúr kapcsolatba fog lépni mindannyiunkkal. Feltételezem, hogy ez bizonyos szempontból az lesz, hogy semelyikünk nem fogja elszalasztani ezt? 

Kuthumi: Remélem nem.

Kérdező(2): Köszönöm. A másik dolog, amit szeretnék megtudni, hogy melyik mester segíti a csatornázással. Utazó munkát csinálok orvosként Melyik mestert csatornázom és ő a megfelelő személy. Fel kéne kérnem őt,, ha csinálom ezt a munkát, vagy van valaki más.

Kuthumi: Nővérem, úgy tűnik, hogy valójában egynél több energia van jele, és az egyik közülük Arkturusz Nagyúr  egy nagyon elfoglalt lény jelenleg. A fény rendszere, amit az Arkturusziak idéztek elő valójában átjárja a gyógyulás összes ösvényét, előidézve az energia új vibrációit és a gyógyulás vibrációit. Ezért hasznos lenne számodra, ha a gondolataidban tartanád őt, amikor végrehajtasz egy ilyen feladatot. Azért mert te is kapcsolódsz a gyerekekhez Mária Úrnővel - vagy Mária Anyával, bármelyiket is részesíted előnyben hívd őt, ő is nagyon aktív az energia meződben. Világos?

Kérdező(2): Igen. Nagyon köszönöm.

Kuthumi: Áldásom, nővérem.

Kérdező(3): Kuthumi Nagyúr, lehetne egy kérésem, annak érdekében hogy segítsem és fokozzam humanitárius munkámat és a munkámat az állati és az élet minden más rendszerével és királyságával ezen a bolygón, ha ez összhangba van a legmagasabb lelkemmel, kérhetném, hogy a tisztánhallásom, tisztánlátásom, és a fizikai képességeim legyenek aktiválódjanak és előtérbe kerüljenek szóval tudatos tudatossággal, hogy hozzáfoghassak a segítéshez.

Kuthumi: Nővérem nagyon fontos számodra, hogy tud és mindenki más tudja, hogy a tisztánlátás, tisztánhallás, tisztánérzékelés, fizikai képességek, bármi amit előakartok hívni, mindenkibe belül van. Minden ember megtudja csinálni. Az egyetlen dolog ami meggátol, hogy megtapasztaljátok, azt hiszitek hogy nincs erőtök/hatalmatok, hogy megtapasztaljátok ezt. Tehát, ahogyan a viselkedéseitek, hozzáállásotok és a hitrendszereitek megváltoznak, ahogy az érzékeléseitek eltávolodnak az illuzórikus világból az autentikus világba, emlékezni fogtok, hogy hogyan használjátok ezeket a képességeiteket. Ahogy az agyadból egyre több megelevenedik és felébred, automatikusan hozzáférsz, majd ezekhez a képességekhez, mint ahogy elválaszthatatlanul minden egyes élő emberi lényben. Megérteted?

Kérdező(3): Igen, köszönöm Kuthumi Mester.

Kuthumi: Áldásom legyen veled!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...