Kuthumi - A Türkiz-sugár aktiválása és a 6. és 8. Dimenziós Frekvenciák beavatása

A Türkiz-sugár aktiválása és a 6. és 8. Dimenziós Frekvenciák beavatása

KuthumiMester  közvetítése - Michelle Eloffon keresztül
Johannesburg 2006 január 13
Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

www.mediafire.com/download/3t61c5fd4rb2rbb/T%C3%BCrkiz_sug%C3%A1r.mp3

vagy

Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=2eZwzh-qn70

Megjegyzés: az anyag 2006-ban lett lecsatornázva, de bármikor, ha a jövőben elolvasod hatással lesz rád, és amikor csinálod, akkor kapod meg a beavatást, amit a Kuthumiék 2006-ban közre adtak, tehát nem kell félni,hogy lemaradtál volna bármiről is. :)

Kuthumi vagyok és a szeretet és bölcsesség sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy elhozzam nektek a megértés, a bölcsesség, az integráció és az autentikus éned mélyebb felébredésének áldásait.
Üdvözlet szeretteim. Szívünkben hatalmas örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, mialatt szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, üdvözlünk titeket a 6 dimenziós Folyékony Szeretett vibrációnak Fény Templomaiban és a Krisztusi Fény és Jólét 8. dimenziós vibrációjában, a Fény és a Bőség összes fényének formáiban.
Fivéreim és Nővéreim, ez a nap fontos a kapcsolatok szempontjából.
Amikről beszélek, az az, hogyan kapcsolódsz önmagad összes aspektusához, azokhoz, amelyek még mindig az elkülönültség rendszerében hisznek. A Türkizsugár egyfajta kötőanyagként szolgál a férfi és női önmagad között. Úgy működik, mint egy ragasztó a fény, a bölcsesség és a szeretet összes aspektusa között, és önmagad aspektusai (között), amelyek jelenleg keresgélnek és próbálnak emlékezni.
A Türkizsugár behatol a harmadik szemedbe és ezzel elhoz egy nagyon magas frekvenciájú vibrációt, amely önmagában elkezdi a gondolatok, meggyőződések, attitűdök és feltevések kompozíciójának lebontását, ami az életednek nevezett rendszert alkotja.
Ennek eredményeként, ami ma történik, keresztülmentek 12 kisebb beavatáson, ezzel megkönnyítve a személyes emlékezési folyamatotokat. Úgy döntöttem, hogy nem említem ezt folyamatként többé, a megvilágosodás folyamataként vagy növekedésként az igazságban mind ez benne foglaltatik, egyszerűen Emlékezés. Már teljes potenciálon vagy.
Keresni az energia szerkezetét meghatározza a tény, hogy minden létezik egyszerre, ezért annak az észlelése, hogy a leghatalmasabb, legfejlettebb és felébredt énedé válj, csak egy illúzió. Minden, amit teszel, hogy emlékszel arra, amit elfelejtettél, és emlékezve ezekre, támogatva azokat, akik elfelejtették, hogy felejtettek, és akik azt hiszik, hogy a jelenlegi útjukon mindennek van kezdete és vége.

Amikor egy csoport elkezd emlékezni, hogy mi található a konstrukciókon/felépítéseken/ és kompozíciókon/összeállításokon/ túl, amely valójában csak egy hologram, (akkor) a hologram gyengül az erejében.
Ez elkezd a konstrukcióban törésmezőket előidézni.
A kompozíció ekkor elkezd szétbomlani és felfedi, ami ezen túl található.
Sok éven át mi, a Fény Urai a Fény Úrnőinek a kíséretében, buzgón dolgoztunk veletek, és segítettünk neked, hogy reagálj a belső vágyra, hogy emlékezz. Talán fel tudsz idézni alkalmakat az életedben, amikor egyszerűen tudtál valamit vagy nem, és ez nem olyas valami, amit tanultál vagy tudatosan megmondták neked. Ez egyszerűen a belső tudás, ez a belső tudás, szeretteim, a memória megkavarodása belül. Ezért menjünk egy kicsit tovább, és azt mondjuk, hogy az intuíció, amit ekként ismersz nem létezik. (szünet)
Ennek az oka, hogy amit előjelként érzékeltél az intuícióból fakadóan, egyszerűen annak az emléke, ami már megtörtént.
Most ez megváltoztatja a játékot, nem gondoljátok? <nevetés >

Biztosítalak titeket az elmétek képes lesz arra, hogy az év végéig megtegye az áttörést !! Túl léptek ebben az évben, minden egyes komfortzónán, amit jelenleg élveztek.  Annak ellenére, hogy néha „ a komfortzónában” nagyon kényelmetlen.<Nagy nevetés.>

Azonban ez önként vállalt, a hitrendszereid idézik elő.
Gyakran hallani fogjátok, hogy ezt mondom ez alatt az év alatt, és folyamatosan hangsúlyozni fogom ezt addig, amíg megérzed, mik azok a hitrendszerek amiket belül hozol létre. Évekig mondtuk nektek, hogy a hitrendszereitek határozzák meg az életetek minőségét, most meg van a lehetőségetek, hogy meglássátok ezt, hogy érezzétek ezt, megértve ezt a tapasztalaton keresztül.

Ez egy mélyebb betekintést fog adni.
Ez egy áldás lesz az utazásod során, mert akkor képes leszel arra, hogy behatolj mélyen magadba, és ami korábban elkerült téged és hagyta, hogy csalódottnak, elkülönítettnek érezd magad, és ez felkavart, amit belül úgy érzékeltél, mint ha valami hiányozna, hogy meg kell tenned valamit, de nem tudod, hogy egészen pontosan mit is. Sok ember találja meg az együttes céljuknak a mélyebb aspektusát a bolygón. Össze fogtok gyűlni csoportokba és egyesültök a csillag családotok többi tagjával. Az oka, amiért a csillag családotok sok tagja összegyűlik, hogy itt az ideje, hogy lehorgonyozzátok a fény csillag programjait, ezért ez annak a végső fázisa,hogy összetörje a félelem mátrixát.

A világ, amiben éltek, amit észleltek, ennek a világnak az összetételét egy félelemnek nevezett energia alkotja. Hallottátok tőlünk, hogy azt említettük korábban, hogy az energiák, amik támogatják a félelmet azért teszik, hogy fenntartsák maguknak a - hasonló hasonlót vonz alapelvén-a félelem félelemből táplálkozik energetikáját.
A félelemnek szüksége van félelemre, annak érdekében, hogy növekedjen, és ez az, amiért vannak olyan időszakok az életedben, amikor úgy érzed, hogy szinte lehetetlen, hogy kiszabadítsd magad a félelemből. A világod kompozíciója létrehoz egy félelemnek nevezett rákot.
Most a Folyékony Szeretet 6. dimenziója az ellenszere ennek a méregnek, ezért az, amiért mindannyian érzitek ezt a késztetést, ezt a belső vágyat, hogy csatlakozzatok a Folyékony Szeretet 6. dimenziójához és hogy szabadok legyetek. Hányan közületek érezte már magában, hogy ez az év meghatározza a szabadságotokat? Ebben az évben a múlt aspektusait uralni fogjátok, ami a zűrzavar állapotában tart titeket, körbe futkosva, ahogy egy dilis kutya kergeti a saját farkát.
Valamelyikőtök érezte ezt? <Lelkesen elismerik!>

Most már tudjátok miért. Ez egy fontos időszak a manifesztációra.
Ebben az évben, szeretteim, ahol szembe kerültök a hibátlan Isten/Istennői önmagatokkal.
Ebben az évben megteremtitek a mennyországot a Földön. Ez az az időszak, amikor igazán megértitek, az intellektuson/értelmen túl, hogy a pokol egy lelkiállapot, az a lelkiállapot, (amivel kapcsolatban) úgy döntöttél, hogy foglalkozol, a lelkiállapot, ami valamennyire hozzád nőtt, ez a lelkiállapot, pedig külsőleg ostromolt téged, miközben irányított, és ezt mint sajátodat vetted magadra. Ez az év az illúziók kompozíciójának bukása, az összes ilyen kompozíció, ami ahhoz vezet, hogy elkülönültnek érezd magad, ami érzéseket teremt benned, ami továbbá az eredményezte, hogy cselekvés képtelenek érezd magad, elkülönültséget és a szétkapcsolódást az Anya/Atya Istentől.

Az ébredés tudatossága, nem arról szól, hogy fel kéne ébredned. Az van, amit mondtam, Emlékezés. Az átadás folyamata manifesztálja az emlékezés folyamatát. Látjátok, ezt a világot a félelem rákos sejtje alkotja, vagy hagy hívjam ezt a félelem hologramjának, folyamatosan állandósítja a rezgéseket, azt eredményezve, hogy az emberek a reakciójukkal és viselkedésükkel, továbbra is a félelmet táplálják. Ez irányítja a lényed fizikai aspektusát, ez az agyad legrégebbi/legöregebb része - helyesebben a közepében - ez amit hüllő agyként említenek. Ez a részed, ami túlélésben tart.
Az agyad csillag aspektusának, 95% kihasználatlan potenciál, ez a részed, ami tudja, hogyan kell boldogulni. A hüllőagyad 5%-át használod életed minden területén, ami állandósítja a túlélési (ösztön) tudatosságot.

Ez az a részed, ami megtart az úgy nevezett és nem tisztességtelenségből az állatvilággal szemben, de az állati természetedben. Tehát ma azért vagyunk itt, hogy a Türkiz-sugár támogassa, azt hogy elkezdd a haladást, emlékezve arra, amit már tudsz. Fókuszálj, szándékos tudatossággal távol a hüllőagyadtól és inkább a csillagagyadra, vagy a legnagyszerűbb potenciálodra, szem előtt tartva, hogy a potenciál már létezik, ez már aktív; egyszerűen elsajátítva, hogyan kell használni az agyad ezen részét.

Minél többször választod a túlélést, annál kevésbé fogsz boldogulni. Minél többször döntesz úgy, hogy figyelmen kívül hagyod vagy megtagadod, hogy önmagad (azon) aspektusát válaszd, ami által megtapasztalod a felszabadulást, mélyen rejlő csalódottságot;(és ezt visszautasítva) több csalódottságot, hiányos/ rendellenes működést fogsz érezni. A világotok már teljesen a csalódottság, a kiábrándultság és rendellenes viselkedésállapotában van. A hüllőagy, ami szabályozza a világotokat biztosítani fogja a túlélést a legfontosabb motiválóerőként, más szavakkal a félelem faktorát.
Van erőd, van képességed, vannak eszközeid és adottságod és minden más aspektus, ami szükséges hogy a teljes emlékezet tudatosságába vigyen, ahol megcsapolhatod az agyad teljes potenciálját. Ennek érdekében veletek együtt fogunk dolgozni mindnyájatokkal a DNS szintjén, a DNS nyelvére a tested reagál, és csak 2 szál aktív, mint az agyad hüllő aspektusa, csak két szálon működsz, ami a túlélési program része, inkább mint a teljes képé. Aktiválva a 12 szálat, ez majd megnyitja a játékteret/játékmezőt számodra, elkezdi letölteni a DNS mind a 144 000 szálát, amelynek minden egyes szála a hang 144 000 különböző oktávján rezeg kisugározza a szín 144 000 vibrációját. Nagy, nem gondoljátok? <Nevetés.>

Ezért lehetetlen neked, hogy képes legyél felfogni, hogy ki vagy mi vagy. Ne is tévedj erre, mert csak összezavarod magad. Most, összpontosíts a tudatosságod jelenlegi 5%-án túlra, aktív belemerülés, és emlékezés (által).

Kérlek hunyd le szemed. Helyezd magad kényelembe. Vegyél néhány mély lélegzetet a testedbe, és amint kilélegzel, engedd meg a testednek, hogy ellazuljon és helyezd el magad kényelmesen az ülésen. Helyezd mindkét lábad szilárdan a földre, és a kezeidet pihentesd meg az öledben.

Kezdjük, képzeld el a türkizszínt a harmadikszem csakrádban. Képzeld el ezt, miközben suttog neked a szeretet éterein, és a színe simogatja az érzékeidet, majd óvatosan elkezdi mozgatni az összes csakrádat kiegyensúlyozva, elcsendesítve és nyugtatva a tested, elméd és lelked. 

Az elmédben kérd fel Mihály Arkangyalt,  kérd fel az Univerzális Isten Anyát Shekinah-t, .... kérd fel Ra Nagyurat, ....hívd meg a Fény Aranyküldötteit, hogy veled legyenek.  Kérd fel a Szeretet Platinasugarát, hogy beborítson téged; .... hívd segítségül a személyes Vezetőidet és Angyalaidat  
Ha van egy kedvenc állatod, hívd ezt az állatod, hogy csatlakozzon hozzád. 
Ha van egy kedvenc kristályod, képzeld el ezt a kristályt manifesztálódni a kezedbe most.
Hívd az elemeket - a tűzet, a földet, vizet és a levegőt – és kér a Föld Anya Istennőt Gaiat, amelyen élsz, hogy segítsen téged és, hogy megtartsa az energiád a lehorgonyzási folyamat időtartalma alatt. 
Most felkérjük a Folyékony Szeretett 6. dimenziós testének kollektív tudatosságát; felkérjük a Krisztusi Fény 8. dimenziós testének a kollektív tudatosságát.
Előhívjuk mindannyiótok Folyékony Szeretettének 6. dimenziós testét és a Krisztusi Fényének 8. dimenziós testét egyénileg.
Engedd, hogy ezek manifesztálódjanak a jelenlétedbe bármilyen módon a képzeletedbe vezessen téged.

Most képzeld el magad kézen fogva az összes Fény Lénnyel, akiket megidéztünk.

Vess egy pillantás a Pártfogóid és Vezetőid ezen óriási gyűrűjére; elismerve a szeretetüket, elismerve a fényüket és a hajlandóságukat, hogy ott legyenek és támogassanak téged.

 Mozgasd a fókuszodat a harmadik szemükre és észre fogod venni, hogy a jelenlévő összes Lénynek egy türkizfény csillog a harmadikszem csakrájában.
Ebben az évben a harmadikszem csakrád, aktiválni fogja a türkizsugarat a jelenlegi tudatosság 144 000 dimenziójának mindegyikén keresztül, ami megalapozva az emlékezést a személyes szintedhez kapcsolódva, egy lélekként. A Nagyurak és Úrnők jelenléte melletted, biztosít téged ez idő alatt arról, hogy megkönnyítik az emlékezés minden szintjét, amelyre személyes szinten készen állsz. Biztosítanak téged a védelmükről és a gyógyulás, elengedés, integráció és beavatás megkönnyítéséről. 

Folytasd a lélegzést mélyen belélegezve, majd teljesen ki, és amint ezt teszed, észre fogod venni, ahogy a türkiz vibráció növekszik minden Lény harmadik szemében lévő fényben, és ahogy lélegzel ez a fény erősödik a ragyogásában, amíg nem látod az arcokat, csak egy csodálatos és ragyogó türkiz fényt. 
Légy tudatában, amint a Lények mindegyike elkezd zümmögni egy hangot. Ez a sajátos zümmögés a szíved és a harmadik szemed spontán megnyílását váltja ki, és minden egyes lélegzettel a türkiz fény elkezd feléd gravitálni, addig amíg ez a fény teljesen megtölti az orrodat, és ahogy lélegzel felfelé halad a harmadik szemedbe és lefelé a szívcsakrádba. 

Lélegezz be mélyen és engedd, hogy a türkiz fény keresztülhaladjon a lényed minden egyes rostján és lélegezz ki teljesen. Ez a türkiz fény, képes áthatolni az összes védelmi mechanizmuson, ami belül rögzült vagy a tested sejtfelépítése körül. Hagyjad, hogy a szín sugara megtegye amit kell, és érezd a pompás lények zümmögésének a vibrációit, akik most osztoznak veled a helyen, aktiválva a kisebb csakrákat a testeden belül és körül, ami egy megnövekedett rezgést vagy energia érzetet vált ki benned és körülötted. 

Néhányan úgy érezhetitek, hogy a testetek hőmérséklete kezd megemelkedni vagy az energia bizsergését a kezetekben vagy a lábatokban, vagy az egész testetekben. Egyszerűen lélegezd át magadon az energiát, és tudd, tökéletes biztonságban vagy.

Most képzeld el Ra nagyúr aranysárga rezgései a kör középpontjába mozognak, és ez az arany fény, a türkizsugár és a lelked fénye elkezd egyesülni. Érezd Ra Nagyúr aranysárga vibrációját – másnéven a nagy központi Nap jelenléte, elhozva neked az életerőt, a vitalitást és az energiát. Rá nagyúr egyre több aranyfényt áraszt ki; ez az energia megmozgatja nagyon finom és harmonikus módon a DNS-ed összes szunnyadó szálának (az) aktiválását.

Képzeld el magad ezekkel a lényekkel együtt, és megtöltve a türkiz és aranysárga fénnyel.

Most képzelj el egy női lényt előre menni. Ez Shekinah Úrnő, az univerzális anya, aki a Platina Sugárban tart meg (téged). Kinyújtja a kezét feléd, egész teste a Platina Sugár fenséges ezüst fényével vibrál, és ezt neked adja, ..., a szíved és harmadik szemed válaszol, befogadva, amit kiterjeszt hozzád, és ez keresztül folyik a fizikai tested összes csakráján és áthalad a sejtjeiden, és ez elkezd keveredni a férfi és női alapelved DNS-ének szunnyadó szálaival, hogy tovább támogassa az emlékezés folyamatát. 
Néhány percig engedjük, hogy az energia elrendeződjön benned, még mindig tisztában a zümmögéssel. A zümmögés megkönnyíti ezeknek az energiáknak a helyes integrációját. (szünet)

Folytasd a belégzést teljesen, és kilélegezve egészen.  

Most nagyon óvatosan fókuszálj az agyadra. 
Képzelj el egy energia labdát, amit a türkiz, az arany és a platina sugár alkot, amiket már integráltál a csakráidba és a tested sejtjeibe. (rövid szünet) Képzeld el az agyadnak azt a részét, amit hüllőagyadként említenek. (rövid szünet) Óvatosan vezesd oda a türkiz, arany és platina energia ezen labdáját az agyad középpontjába, és helyezd ezt a hüllőagyad részébe. 
Kérd meg a magasabb világ összes lényének, hogy megkönnyítsék a megfelelő elhelyezését  és a fény ezen labdájának lerögzítését.

Miközben megkönnyítik ezt, azt kérem, hogy mindnyájan ismételjétek utánam gondolatban, az elméd csöndjében:

Én, (itt a neved), tudatosan előhívom az emlékezés folyamatát, amely a csillag agyam, az agyam jelenleg nem használt 95%-a, hogy belépjen a tudatosságomba, belépjen az életembe és emlékeztessen arra, amit elfelejtettem.
Megkérem a Fénylények, a Nagyurak, az Úrnők, az Angyalok és az Arkangyalok támogatását, akik arra a területre specializálódtak, hogy a szunnyadó DNS-t és az agyi funkciók újraaktiválását könnyítsék meg nekem, és tudatosan kérem, hogy a folyamat legyen lerögzített és teljesen aktivált az életemben. Hozzájárulok, hogy követem a Fény Tervét és ezen fénylények által bemutatott irányt (nekem) és ennek során emlékezni fogok.
Én,( mondd a neved ) a szeretetet választom, és tudatosan úgy döntök, hogy emlékszem, és tudatosan azt választom, hogy eggyé válok mindennel, ami alkotott engem, Minden Vagyok, Ami Vagyok.

Lélegezz be mélyen, és a kilégzés a szádon át történjen. Engedd, hogy az energiák leülepedjenek a testedben. Gyerünk folytassuk. A fejedben:
Előhívom a Türkizsugarat, hogy összeköttetésként működjön önmagam összes aspektusa között a jelenleg tapasztalható elkülönülésnél. Kérem a Türkizsugarat, hogy segítsen, önmagam átrendezésében, és emlékeztetve a kapcsolatomra mindennel, ami fény.
Kérem a Kapu Őrzőmet, hogy járjon közbe minden helyzetben, amit mágnesesen magam felé vonzhatok, mint egy régi paradigmás gondolkodásmód következményeként, hogy semmilyen módon ne eredményezhesse számomra, hogy visszaesek a régi módú gondolkodásba, vakhitbe és viselkedésbe.
A szeretetet és a szabadságot választom. Azt választom, hogy tudatosan emlékezzek mindenre ami vagyok, mert minden vagyok, ami vagyok.
Lélegezz be mélyen, és a kilégzés a szádon át történjen.
A Vezetőid most egy újrakalibrálást aktiválnak, hogy támogassák a testedet; ez biztosítja, hogy az energia akadálytalanul áramoljon fel és le a gerinceden, összehangolódva az összes csakráddal. 

Engedd meg kérlek, hogy folytassuk:

Szeretnék hálát adni a Fény összes létezőjének, aki meghallotta a kérelmemet.
Hálát adok neked Anya/Atya Isten, hogy megalkotta az emlékezés lehetőségét számomra.
Köszönetet adok mindenért, amire emlékeztem és hálát adok magamnak, azért hogy manifesztáltam ezt a lehetőséget, hogy emlékezzek, minden vagyok, egy vagyok, és képes vagyok, hogy mindenné váljak, ami vagyok.
Hálát adok a Minden Ami Vannak, hogy megáld engem, mindennel ami vagyok, és mindennel amim van.
Hálát adok, mindenért, ami voltam, és mindenért amit megtapasztaltam, azokért az eszközökért  is és ajándékokért, amik elhoztak ide engem. Köszönöm magamnak, köszönöm Istennek. Köszönetet adok mindennek, hogy emlékeztetett engem mindenre, ami vagyok.
Végy egy mély lélegzetet be, és lélegezz ki, miközben ez az energia leülepedik a csakra rendszeredben.

Végül, folytassuk ezzel:

„Kérem, mindazt amire emlékszem kecsesen és harmonikusan tökéletes és csodálatos módon nyilvánuljon meg. Kérem, hogy az Isten Fényét az erejében tartsam, az Anya Isten Szeretetét a hatalmában, azért hogy könnyen és tudatosan felismerhessem a jeleket és az útmutatásokat, amik a Lélektől érkeznek, hogy támogassanak engem Emlékezve az Utamra. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Így van, és így is lesz. „

Szeretteim, most képzeljétek el ennek az energiának az egészét, amit segítségül hívtatok és ami leülepedett a lényeteken belül kiterjedve a dimenziókon keresztül.  

Képzeljétek el a türkiz, az arany és a platina energiát, ahogy átöleli a Föld Anya kollektív 6. és 8. dimenziós testeit. Elképzelve áthatva az ő testét és kapcsolódva az összes Fénymunkás összes 6. és 8. dimenziós testeivel az egész bolygón.

Lássátok az energia ezen szűrője kapcsolódik a bolygótok gyermekeinek 6. és 8. dimenziós testeinek mindegyikével, és tovább halad, összekapcsolódik az „alvó” testvéreitek és nővéreitek 6. és 8. dimenziós testeinek mindegyikével, (akik) jelenleg a bolygón léteznek . 

Továbbra is lélegezz az egész folyamat alatt, azért mert most horgonyként szolgálsz az energia számára; ennek a hármas rácsnak egy vevője és adója vagy. Bárhová mész lerögzíted ezt, aki csak érintkezésbe kerül veled, azoknak felizzik a hármas rács a bensőjükben, ezért lélegezz és engedd az energia áramlását.  

Lásd a bolygót az energia egy pulzáló labdájaként, a türkiz, az arany és a platina energiából összeállva.

Most képzeld el, ahogy ennek a 3 színnek a vibrációja az egész bolygón megnyitja a portálokat, úgy működnek, mint átjárók a meggyötört és csapdába esett lelkek számára, akik készek arra, hogy átlépjenek.
Nyisd meg a szívcsakrád, kivetítve a Folyékony Szeretet Frekvenciáját, hogy megnyissa ezeknek a lelkeknek a fény dimenzióit.

Lélegezz be mélyen és lélegezz ki teljesen.

Ezek a portálok nyitva maradnak a következő 3 órában. Az energia megkönnyíti az összes léleknek az elengedést, akik készek ott hagyni a régit maguk mögött.

Szeretteim, Fény Aranyküldöttei továbbra is segíteni fognak benneteket a Türkizsugár integrálásában. A horgonyzásunk ma veletek egy nagyon kedvező új energiát hoz el, az egyik, hogy meg fogja könnyíteni az igazságra való nagyobb emlékezést és egy jelentősebb készséget, hogy meglássátok az autentikus ént. Ennek az új látomásnak a következményeként nagyobb lelkesedéseket/aktivitásokat és belső vágyakat, hogy megismerd magad minden szempontból, hogy megértsd, mi volt a felelős a világ kompozíciójáért, ahogy van, és ezáltal meglelve a kijáratot, és a bejáratot a létezés új módjához. A félelem mostani mátrixának a lebomlása olykor azt eredményezheti, hogy az energia változékonynak, kiszámíthatatlanak és őrjöngőnek tűnik. Ha ezt tapasztalod, vagy látod, hogy mások ezt tapasztalják, képzeld el magad az arany, platina és türkiz energia egy labdájának a közepében állva. Ez újra fogja kalibrálni az energiád. Ez középpontba helyez és védelmet nyújt számodra. Használd a türkizszínt amennyire csak lehetséges. Hordj türkiz ásványt magadnál, vizualizáld a Türkizsugarat, és adj hálát magadnak a lehetőségért, amiért úgy döntöttél, hogy felgyorsítod az emlékezés folyamatát nem úgy, mint azelőtt. Légy kész arra, hogy lásd a világod átalakulását; légy hajlandó túl lépni a komfortzónán. Azáltal, hogy kockáztatod, hogy megismered magad. Fejleszted az önbecsülésedet, önbizalmadat és természetesen az önismeretet.

Itt az idő most, hogy visszahozd önmagad a fizikai tested teljes tudatába. Észreveszed, hogy a zümmögés elkezd halkulni, amíg teljes csend nem lesz. Állj meg egy pillanatra, hogy hálát adja az összes Fény Létezőnek, akikkel jelenleg egymás kezét fogjátok. Adj hálát önmagad minden aspektusának, hogy szívesen részt vettek a mai beavatáson. Üdvözöld a türkiz aspektusodat.  Üdvözöld a vibrációt és a táplálást, ami ebből a fény sugárból jött. Mondj köszönetet magadnak azért, hogy azt választottad, részt veszel ezen a mai ünnepségen. 

Lélegezz be mélyen az orrodon keresztül, majd lélegezz ki a szádon, húzd vissza a tudatosságodat a fizikai testedbe. Összpontosítsd a figyelmedet a fizikai testedre, mozgasd meg az ujjaidat a kezeden és a lábadon is, forgasd körbe a csuklódat és a bokádat, húzd a vállaidat hátra, körözz a nyakaddal, földeld le magad újra a testedbe.

Szeretteim, a Türkizsugár rezgése képes áthatolni a sűrű vibrációk által alkotott 3. dimenziós tudatosságon. A vibrációk számos energia áramot kezdenek elstimulálni jelenleg az agyban, ténylegesen felébresztve a szunnyadó idegvégződéseket. Mivel ezek a szenzorok felébrednek, így az emberi hozzáállás is megváltozik. Minél többet tanulsz a világról magad körül, annál jobban kitágul a tudatod, és meglátod, hogy sokkal könnyebb emlékezni. Az egyetlen dolog, amit megszeretnénk vitatni, hogy az óvatosság fontos, ügyelj arra, hogy ne ess csapdába a csüggedtség, a reménytelenség vagy a negatívitás érzésében, amik az emlékezés következtében jöhetnek felszínre és mindenek előtt annak a felismerése, hogy hogyan voltak az kontrolláló/irányító rendszerek meghatározott helyen és hogyan manipulálják továbbra is az embereket, hogy ne higgyenek önmagukban. Had tájékoztassunk titeket, ezalatt az idő alatt, hogy a technológia a modern világotokban folytatni fogja a fellendülését az úgynevezett  bonyolultságot (sophistication). Erősen buzdítalak benneteket, hogy ne érjenek utol titeket.
A világotok modern technológiáinak mindegyike az életeteket csak még őrültebbé teszi. Még több idő helyett, inkább kevesebb időt ad nektek! Mi történt az életetekben, mielőtt a technológia olyanná vált volna, mint ma? Gondoljatok a szülőkre és nagyszülőkre, mielőtt a mobiltelefonok léteztek volna, akár a faxgépek vagy a számítógépek. Mi történik akkor, mikor mindenki munkaideje véget ér? Mi történik az úgynevezett pihenő napokon? Mi történik? 

Volt időtök pihenii. A modern technológia elvette tőletek mindezt. Tehát ez elengedte a szörnyet, amit STRESSZNEK neveztek. A modern technológia elterel titeket és megfoszt a hatalmatoktól, ez birtokol titeket. Próbáljatok elmenni valahová a mobiltelefonotok nélkül, számítógépetek, laptopotok nélkül, bármiféle technológia nélkül, ami összekapcsol titeket bárki mással. Igen, néhány ember úgy gondolhatja, hogy elraboltak! De akkor mi van. <nevetés> nem lesz képes fent tartani a tempót, és látni fogjátok, ahogy az már nyilvánvaló, a halál sokkal fiatalabb korban fog bekövetkezik, sőt akkor visszamentek majd a régi korba, a múltba, ahol egy megfázás vagy egy influenza megölhetett egy ember, most a modern napok stressze öl meg egy embert. Nincs antibiotikum erre.

Át kell venned az irányítást az életed felett. Nem tudom, hogy bármelyikőtök is emlékszik-e, de volt idő, amikor az emberek féltek, hogy a robotok vagy a gépek átveszik a hatalmat a világ fölött? Képzeld el « ez megtörtént.
A technológia uralja az életeteket.
A számítógépek már uralnak titeket; a mobiltelefonod határozza meg az időd be- vagy kikapcsolását; az emberek elvárják, hogy mindenki elérhető legyen a hét minden napján 24 órában. A pihenő időd megszentelt terének a teljes lerohanása ez.
Ha ragaszkodsz hozzá, hogy ne vegyél lélegzés szünetet, biztosítalak róla a fizikai tested le fog bomlani.
A természet azért van, hogy az életeteket rehabilitálja (helyreállítsa), figyelmen kívül hagyjátok, letagadjátok ezt.
Fuss egyenesen át rajta, vagy fuss a múltba egyenesen. Szeretteim, a modern világ fantasztikus szerkezeteket tartalmaz magában, de higgyétek el, ez megfoszt titeket az élettől, az igazi életminőségtől.
Van egy kihívásom a számodra, tedd el a mobiltelefonod egy hétre, húzd ki a számítógéped pár napra, vagy még jobb kikapcsolni a nap lezárásaként, és semmilyen körülmények között ne kapcsold be addig, amíg a következő nap el nem kezdődik. Kezd el megtanítani az embereknek, hogyan emlékezzenek arra, hogy milyen volt a pihenés. Ha nincs senki, és ha nem fogod megszabni a határokat, és leállítani magad egy időre, mert amit senki nem fog neked megadni, az a tér.
Ez az év manifesztálja a bőséget, és választ kapsz arra, hogy mi is az a bőség, hogyan is van ez.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának és Arany Lángjának chohanja, emlékeztetlek titeket, hogy mi mindig jelen vagyunk, és biztonságos megbízni a sok láthatatlan karban, ami megtart, ami vigasztal, hord és táplál titeket. Emlékezz soha nem vagy egyedül, és  mi mindannyian egyek vagyunk és ezért  veeld vagyunk , mindig minden formában. Érezd jól magad!
Az Isten Anya és Atya fénye és szeretete ragyoghatja be az ösvényt előttetek, és ha érzel magad mellett, akkor szedd össze magad!

Áldásom és Adonai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...