Mária Magdolna - Magdolna Láng Aktiválás és Tűz Ceremónia


untitled9.jpg

Magdolna Láng Aktiválás és Tűz Ceremónia

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg; 2006. január 20

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a megértés, a mélyebb felébredés, a humor és a béke áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, az életnek hívott hatalmas csoda jelenlétében állunk, és elhozzuk számotokra a Megvilágosodás 12 Buddhikus Oszlopának energetikai áldásait. A fény ezen oszlopai eljöttek, hogy támogassanak az emlékezésben a személyes utazásotokon, ennek célja az energia egy kollektív tudatosságaként, hogy hozzájáruljon és elősegítse a megvilágosodás egy fajta folyamatát, a belső tudatosságban egy még mélyebb szinten. A megvilágosodás jelenléte az, ami arra bátorítja a lelked, hogy folytassa az utazását az önfelfedezésének ösvénye mentén, és az emberiség, mint egész, a nagyszerű új kezdetek határánál van. A megvilágosodás folyamata behatol az összes sűrű vibrációba, és most biztonságosan megpihen a Föld Anya magjában, és az emberiség kollektív tudatosságában.

A jelenleg zajló változások minden emberre hatással vannak tekintet nélkül, a tudatossági vagy érettségi szintjükre. Ne feledjétek, mikor az egyén a változásért, a gyógyulásért és a békéért folyamodik,- minden dolognak, ami diszharmóniát, zavart, pusztítást és rombolást okozott, előtérbe kell kerülnie, azért, hogy megtisztított legyen, és ezáltal lehetővé téve a fény minden minőségének bejövetelét.

Az eltérés most az, hogy Mária Magdolna visszakövetelte az őt megillető szerepet és kulcsfontosságú szerepet vállalt az emberiség Megvilágosodásáért, és a 12 Magdolna Rózsa, amit a Megvilágosodás Lángjaiként is ismertek, most összhangban vibrál a Megvilágosodás 12 Buddhikus Oszlopával, és a bepillantásokon keresztül, amit Buddha hozott a bolygótokra, mind fel fogjátok fedezni, hogy a Nagy Mesterek tanításai mindig is egyek és ugyanazok voltak (egy forrásból származtak), még akkor is ha ezeknek az értelmezésnél, az egyének hitrendszerei és észlelései elkülönülést és elkülönülő hiedelemrendszereket okoztak.

Most az embereken múlik, hogy tudatába kerüljenek az igazi szívbéli vágyaiknak az életben; mivel ennek megértéséhez autentikusság szükséges, az egyén rá fog jönni, hogy a legtöbb dolgot azért hajszolta, hogy kielégítse azzal az autentikus szükségleteit, de igazából mindez csak az illúzió része. A szentírás azt mondja: ”Keressétek először Isten királyságát és az ő igazságát, és ráadásként ezek is mind megadatnak nektek.”

Mit érzel Isten Királysága benned van? Ez az amiről hiszed, hogy keresed? Egyszer meg fogjátok ezt érteni, akkor rá fogtok jönni, hogy semmi más nem számít az autentikus megnyilvánuláson kívül, mivel ez a legmélyebb szükség, ami elvezet a válaszhoz minden kérdésedre. Az emberek sok névvel látták el ezt [itt a belső lényed birodalmára utal, amit pl. a keresztények Isten Királyságának hívnak]. Fedezd fel a saját elnevezésed; mivel annak tudása által, hogy mi ez, meg fogod érteni, hogy hová is kell menned. Szeretteim, én most utat engedek Mária Magdolnának, hogy előjöjjön és lehorgonyozzátok a második Magdaléna Rózsának és Megvilágosodás lángjának az energiáját. Mindnyájan áldottak lehettek. Kuthumi vagyok. Adonai.

 

Mária Magdolna vagyok. Üdvözletem!

Örömmel tölt el a jelenlétetek ma, mivel összegyűltünk, hogy egyesítsük tudatosságunkat, és képesek vagyunk megszőni a táplálás, gondoskodás és oltalom egy új takaróját a szeretett bolygónk számára. Gaia Istennő a Megvilágosodás nagy Nővériségének 24 Istennőjének egyik nővére, és ahogyan összegyűlünk és egyesítjük a szeretet nagyobb tudatosságának megértését, képesek vagyunk támogatni őt Istennőként a kollektív, univerzális elmeként megkeresve a nagyszerű jelenlétét az energia pöcegödrén belül, ami eddig a pontig, szenvedést és fájdalmat okozott.

Ezen rózsák aktiválásával előidézzük számotokra a kiterjesztett megvilágosodás nagyobb lehetőségét. Ez felkínálja számotokra az isteni lehetőséget, hogy a Megvilágosodás Lángját a szívetekben hordozzátok, az emlékezés Rózsája mellett. Ünneplem a választásotokat, hogy velem vagytok ma, egyesítjük és felépítjük az Emlékezés Lángjának aktiválásából a másodikat, ezért felébresztve az emberiséget, fénybe borítva őket, és elősegítve a Nagy Felébredést. Mert az emberiség megnyitotta a szívét, hogy elfogadja Magdolna Istennő jelenlétét, ez a kreatív teremtő energia 12 új átjáróját nyitotta meg, megosztva ezt fénymunkásokkal is egyaránt. Minden fénymunkás a bolygón, aki a megvilágosodás frekvenciáival isteni összehangolódásban van, a Fény és Megvilágosodás összes Mesterén keresztül, megkapja ezt a jelenleg beáramló energiát. Használd ki az inspirációt, ami hozzád jön; válaszolva a keresés és érintés belső érzésére… az összes út, ami a béke mélyebb érzésébe fog elvinni téged, abba amit valójában minden ember keres a bolygón. Az egyén nem találhatja meg a béke pontját belül, addig, amíg nem érti meg, hogy a darabkái miért nincsenek egyben.

Tudatában vagytok annak a ténynek, hogy a világotok az elkülönültség tudatosság csapdájában van. Mindenki azt hiszi, hogy egy különálló sziget önmagában. Ennek következtében, sokan nem képesek ezeknek az energiáknak a vibrációját elég sokáig fenntartani, hogy az Isten és Istennő házassága és szakrális újraegyesülése globális szinten manifesztálódhasson. Van azonban egy különböző megoldásunk erre, és ez a megoldás az, hogy behozzuk az energiákat, váltakozásokban, és minden egyes fénymunkás magára ölti az energia egy aspektusát és elveti oda, ahová úgy gondolja, hogy menjen és ez az egység eredeti sablonjának állandó újra összekapcsolódását manifesztálja, összekapcsolva mindenkit a létezés egy vibrációjába és annak legnagyobb formájában, ami valaha is létezett az isteni kifejeződésben.

Mindegyikőtök hordozza a Mesterek, Angyalok, Arkangyalok, az Istenek és Istennők fényének egy vibrációját, és ezáltal mindnyájan összekapcsolódtok. Az a kérésünk, hogy mindannyian becsüljétek az összeköttetéseteket és lássátok az én emberi aspektusát, mint ami szabotálja az erőfeszítéseiteket vagy a felejtés homályának állapotában tart titeket, az által, hogy mindig szolgalmasak vagytok a belső minőségeitek keresésében, ami mindent tökéletessé fog tenni az életetekben, és ahhoz fog vezetni, hogy másokban is felfedezitek ugyanazt, mivel mikor felfedezitek ezt, automatikusan azt akarjátok majd, hogy ezt mások is megtapasztalják, azért mert ez egy ilyen csodálatos tapasztalás.

Kérlek most fókuszáld a figyelmedet a szívcsakrádra. Lásd a szívedet egy rózsaként – bármilyen csodás színben, amelyben el kívánod ezt képzelni. (szünet) Lásd ezt a rózsát, mint egy örökké zöldellőt növényt, amely soha sem hullajtja el a szirmait. Ez mindig élettel telien vibrál, és az illata, mindig érezhető. (szünet) Ez a rózsa szimbolizálja a folyékony szeretet jelenlétét, Ez a feltétel nélküli szeretet energiája. Amikor a szeretet folyamatosan áramlik bármilyen (fizikai) járművön keresztül, a jármű /test soha sem romlik el semmilyen formában sem. Fenntartja a tökéletes vibrációját és az életerejét is.

Nyisd meg az energiádat, hogy befogadd a folyékony szeretet áramlását/folyását. Hívd meg, hogy jelen lévő legyen, és teljes a lényedben. (szünet) Kérd, hogy legyen teljes és legyen jelen a fizikai testedben, az elmédben, az érzelmeidben. (szünet) Kérd, hogy a folyékony szeretet hatoljon be a gondolataidba, a hiedelem rendszereidbe, és önmagad összes aspektusába, azokba amelyek hatással vannak a viselkedésedre napról napra. (szünet) Képzeld el önmagad, ez te vagy, feltöltötten a folyékony szeretettel, és elismerve, hogy te, ennek a folyékony szeretetnek egy edénye/eszköze vagy. Egy eszköze vagy ennek mások számára, hogy kapcsolatba lépjenek, megízleljék, és hogy megtanulják hogyan kell ezt befogadni állandóan, folyamatos jelleggel, csak úgy mint ti, akik tanuljátok, hogy hogyan kell ezt csinálni. (szünet)

Ahogyan a folyékony szeretet állandó jelleggé válik, segíteni fog emlékezni a teremtésed eredetére. Ez kiváltja az autentikus szereteted, a hamisítatlan és feltétel nélküli szereteted megtapasztalását és érzését; a szeretetét, ami a könnyeket örömmé változtatja, a szeretetét, ami nem remél, és mindent meg akar tenni avégett, hogy egy egyesült lénnyé váljon veled.

Összpontosíts a szívcsakrádra, és próbáld meg és érezd; ha nem tudod érezni, akkor csak képzeld el, milyen érzés lenne, megtapasztalni a szeretetet minden nap minden pillanatában, és minden, ami történik körülötted, a szeretet által érintődik meg, és mindenre, ami körülötted történik arra a szeretet pontjából reagálsz – és ez a szeretet felvilágosít téged. (szünet) Ez megmutatja számodra az összes értékes drágakövet és kincset az életedben. Ez megmutatja számodra azt, ami azon a személyen túl létezik, akit önmagadként tudsz elképzelni, hogy az vagy. (szünet)

Az igazság az, hogy nincs semmi más, aminek a szereteten kívül léteznie kellene. Ez a szeretet meghalad mindent, ez egy olyan szeretet, ami feloldja az összes sűrűséget, negativitást vagy sötétséget. Ez a szeretet különböző, ellentétes azzal, amit hosszú időn keresztül mostanáig tapasztaltál. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbbetek volt egy kis időre bepillantása ezen erőteljes szeretetbe.

Ez a szeretet most az ajtód előtt áll és bekopogtat, kérve, hogy egy állandó kelléke lehessen az életednek. A rózsa, és az illata, az emlékeztetőd, hogy a szeretet az autentikus szükségleteid része. Ma előrelépsz, hogy megkapd ezt az értékes rózsát. Lélegezd be az illatát, és engedd meg ennek az illatnak, hogy átitassa a testedet; engedd meg ennek az illatnak, hogy megcirógassa az összes érzékedet, és lágyan megérintse a sejtszintű emlékeid magját. Képzeld el a rózsa lényét a kezedben most és szagold meg ennek az isteni illatát. (szünet) Engedd meg az illatnak, hogy megtöltse az orrodat és a szíved kombinált energiái egy rózsaként elkezdik mélyebben felkavarni, egy emlékezet aktiválást, a Megvilágosodás egy folyamatát- ez később be fog szűrődni a DNS-edbe is -. Ez a rózsa ekkor elkezd feléleszteni egy új lángot. Képzeld el, ahogy ez az új láng felgyullad és elfoglalja helyét bárhol a testedben, amit választasz, és ez a láng a szenvedély egy mélyebb szintű lángjává válik – az intuíció lángjává, a lánggá, ami fényt és világosságot hoz. Ez a láng felmelegíti a szíved, és felolvaszt mindent benned, amit az Istentől, a Szellemtől, a Lélektől, a legközelebbi és legkedvesebb barátaidtól és családodtól való elkülönültség érzéseként tapasztaltál meg. Ez a láng az, ami elégeti a kötelékeket/zsinórokat, amik hozzákötöttek azokhoz az emberekhez, helyekhez, tapasztalatokhoz és kapcsolatokhoz, amik egészségtelenek voltak, és amiknek reménytelenül szükségük van arra, hogy végük szakadjon és hogy ezáltal szabad légy.

Szeretteim, amit ma integráltok az fel fogja olvasztani a jeget bennetek és körülöttetek. Ennek a lángnak a lerögzítése és a rózsa egy energetikai újraegyesülést fog előidézni globálisan, olyat, ami előkészíti a terepet a kollektív család fizikai és tudatos kollektív újraegyesülésének. Itt az idő, hogy emlékezzetek és újraegyesüljetek a Csillag Családotokkal, a lélek csoportjaitok összes tagjával, akikkel együtt dolgoztatok korábban, akik most összegyűlnek, hogy végrehajtsák a nagyszerű feladataikat szolgálva a fényt, megvilágosítókként, és, én Mária Magdolna, elkísérlek titeket ezen az utazáson. Veletek járok az oldalatokon fogva a kezeteket, megnyugtatva, ha ez szükséges, vezetve titeket és világosságot hozva nektek. A természeten keresztül kommunikálok veletek, és a növényi királyság szépségén keresztül is.

Tölts el néhány pillanatot, hogy belemerülj a rózsád illatába, a folyékony szeretet esszenciájába, és a Megvilágosodási Lángodnak melegségébe. Engedd, hogy ezek beszéljenek hozzád, sugallva, mi az utad a mai naptól fogva.  Állj meg egy pillanatra, hogy egyszerűen csak benne legyél. (hosszú szünet)

Tűnődj el egy pillanatra: ”Hogyan érzed magad mikor az emberiséget megvilágítóként/felvilágosítóként szolgálod?” ”Mit gondolsz, ezekben az időkben, hogyan tudsz leginkább szolgálni?” és  ”Hajlandó vagy-e arra, hogy a Szellem kiterjessze a szolgálatod utazását, és hogy feltárja számodra a szolgálatod nagyszerűbb módjait, felvilágosítóként/megvilágosítóként?” (újabb hosszú szünet)

Képzeld el önmagad egy kristály táblára leírni azt, amit választasz. (szünet) Ha hajlandó vagy arra, hogy a Szellem kiterjessze az utad, hogy feltárja számodra a nagyobb módokat, kérlek írd le az engedélyed/hozzájárulásod a Kristály Táblára. (szünet)

A Személyes Mester Vezetőd a jelenlétedben van már. Mozgasd a fókuszod oda, ahol a Vezetőd van, az útját feléd veszi legyen ő akár férfi akár nő. A Vezetőd üdvözöl téged a Megvilágosodás Templomában, és tiszteletben tartja a választásaidat és kívánságaidat, hogy elismered, hogy a Szellem kitüntetése, amit választottál, és ti is megtisztelve vagytok, hogy tiszteletben tartjátok a szerződéseteket.

A Mester Vezetőd megkérdezi tőled, hogy van-e bármilyen kérdésed Megvilágosítóként/Felvilágosítóként. Ha van, kérlek mondd el most ezeket a Vezetődnek. (hosszú szünet)

Most ad oda a Kristály Táblát a Mester Vezetődnek, ez a Tábla lepecsételődik a fény védelmével. A rózsád és a lángod egy pontos másának lenyomata került a Kristály Tábládra. Ez a Tábla átadásra kerül a Nagy Fehér Testvériségnek, akik a szolgálatotok elősegítésének részei lesznek, Félvilágosítókként/Megvilágosítókként és felügyelni fogják az öntudatosságot/önismeretet a személyes utazásotoknál. Képzeld el, ahogy csoportként kezet fogunk, a fény egy körét formálva. (szünet) Képzelj el egy nagy rózsát manifesztálódni a kör közepében. (szünet)

Ez a rózsa emlékeztető az emberiség számára, arra amit lerögzítettetek ma a földi síkra. Lélegezd be ennek az illatát. (szünet) Méltányolva ennek az üdeségét, amely visszatükrözi az élet üdeségét is, és az élet eme üdesége egy ajándék az emberiség számára, egy olyan, amire minden személy vágyik, hogy megtapasztalhassa.

Az Emlékezés Rózsájának energiája egy mély belső szükségletet indít el, hogy megtaláljad az igazságot az élet célját illetően, és azok akik nyughatatlanul és tudatlanul keresték ezt, most meg fogják találni öntudatosság, önismeret és tudatosság új szintjeit, amely irányítani fogja őket az önfelfedezés, a megvilágosodás és az igazság útján, és néhányan az utadba is kerülhetnek.

Képzeld el az Emlékezés Rózsáját, mint a szeretet egy ajándékát a világodban. Ez is örökzöld; az életereje erős és stabil, az illata mindig jelen van. Képzeld el ezt a nagyszerű, nagy rózsát a körünk közepén elkezd kibocsátani vibrációkat, amelyek manifesztálják önmaguk másolatát, és ezeknek a rózsáknak a másolatai felemelkednek az éterbe és elkezdenek szétszóródni az egész világba. (szünet) Képzelj el többszáz, többezer, többmilliót ezekből a rózsákból szétterjedni és kapcsolódni ezeket az emberiség szíveihez, és minden egyes szív megnyílik, hogy befogadja az Emlékezés Rózsáját, megáldanak az új élet csókjával. (szünet)

Miközben ezek a rózsák szétoszlanak a világotok körül, most láss egy lángot felgyulladni a rózsa középpontjában. Ez a láng nem olyan láng, ami elégetné a rózsát; ez a Megvilágosodás Lángja. Ez a láng az, ami keresztül égeti azt, ami illuzórikus, ami megtestesíti a félelmet és negativitást. Azért mert a rózsa a szeretet tiszta vibrációja, ezt nem lehet elpusztítani. Nézz bele a lángba, és lásd, ahogyan ez a szemeid előtt táncol. Kibocsát egy hangot, és van egy esszenciája, van egy jelenléte. Üdvözöld ezt a jelenlétet. Méltányolva ezt. Kapcsolódva hozzá. (hosszú szünet)

Ez a láng most, mint a rózsa, elkezd most létrehozni önmagából többmilliót, ez az isteni formájának, fényének, melegének másolata; csak lásd, ahogyan az összes láng belép az éterbe új helyeket találva maguk számára. A szívetek a szeretet otthona bennetek. A megbocsátás kinyitja a szeretet otthonának bejárati ajtaját; megértve, hogy minden az életben céllal fordul elő, felszabadítja az egyént az alól a vágy alól, hogy folytassa a szenvedés fájdalmát és harcát. A megengedés jelenti a legegyszerűbb cselekvést a Földön, valamint a szeretet.

Amikor kész vagy kezdj el szeretetet tölteni ebbe a rózsába és ebbe a lángba, felkínálva ezt a szeretetet Gaia Úrnőnek és a világotok embereinek. (hosszú szünet)

És megkérünk, hogy mikor csoportosan összegyűltök töltsetek el egy kis időt azzal, hogy szeretetet küldjetek az emberiségnek, hogy felajánljátok a szereteteket azoknak, akik még nem fedezték fel a válaszokat az ösvényükön, azoknak, akik még nem találták meg a kulcsot, ami a szeretet házának bejárati ajtaját nyitja.

Adjatok feltétel nélkül, és tudjátok, akkor feltétel nélkül is fogtok kapni. Azáltal, hogy szeretetet adtok a világnak, szeretetet adtok magatoknak is. Azáltal, hogy megbocsátotok azoknak, akik észlelésetek/felfogásotok szerint helytelenül cselekszenek, megbocsátotok a világnak, és ezzel bátorságot adtok a világotok számára is, hogy megbocsásson. Az Emlékezés és Megvilágosodás ezen különleges Lángjának és Rózsájának lerögzülésével,ez magával hozza a megbocsátás nagyszerű hullámát is. Ezt áldás kíséri.

Biztos vagyok benne, hogy Kuthumi Mester feltárta már számotokra, hogy Beavatottként, további szinteken fogtok megvilágosodni, és ahogyan a megvilágosodásotok növekszik erejében és hatalmában, ezáltal a felelősségetek, Fénymunkásként, is több lesz. Ezt nem azt jelenti, hogy túl fognak terhelni információkkal vagy feladatokkal, amelyek megfosztanak majd a kiegyensúlyozott élettől. Ez felelősséget jelent önmagad iránt, ami talán a legnagyobb felelősség; felelősséget vállalva az életedért és ez jelentősen megemeli azt a fokot, amit a beavatásod létráján megteszel. Emlékeztetni kívánlak benneteket ezen a napon, azért mert amit ma megtapasztaltok az előidézi a megvilágosodás nagyobb hullámát számotokra, és a megbocsátási folyamatotokban, és nagyobb bátorságot fogtok lelni, hogy még több felelősséget vállaljatok. A Lángod majd hozzáadódik az élet szenvedélyéhez, amit jelenleg tapasztalsz, és hozzáadódik majd a kreativitásodhoz is. Az intuíciód élesebb lesz, és meg fogod látni, nem túl hosszú idő alatt, hogy az egód helyett az intuíciód lesz a cselekedeteit irányítója.

Kérlek emlékezz a szeretet erejére. Emlékezz, hogy egy erőteljes vezeték és eszköz vagy, amin a szeretet áthalad. Emlékezz rá, hogy a Fény egy Pillére vagy; a Megvilágosodás egy Oszlopa vagy.

Most távozzok. Kérlek tartsátok a fókuszotokat a Rózsán és a Lángon, amíg Kuthumi Mester visszatér.

Mindnyájan békében lehetek. Au Revoir.

*************************

Kuthumi vagyok és visszatértem ennél a pontnál. Üdvözöllek újra titeket szeretteim.

Fivéreim és nővéreim, az energia, amit Mária Magdolna nyitott meg mindannyiotok számára az energiamezőtökben, ma hozzá fog adódni a megértésetek személyes folyamatához az élet minőségéről, amit manifesztáltatok, és ahol jelenleg tartotok.

Létfontosságú, hogy mindannyian eszetekbe véssétek annak tényét, hogy a világotok fejlődik. A fejlődés, amiről beszélek igazából egy keringés. A fejlődés egyszerűen az energia Forradalma. Ahogyan az energia folytatja a keringését egy spirállá változik – egy felfelé haladóvá, vagy egy lefelé haladóvá. Planetáris szinten, elegendő lélek lépett be a felfelé haladás forradalmába; ezért ez felhúz mindent, ami ezen energia közelébe lép.

Ez a másik ok, amiért oly sok ember találja úgy, hogy a világuk ilyen gyorsuló ütemben változik. Ez már a ti, a személyes életetekben manifesztálódott. A változás katalizátorai vagytok. Ne riadjatok vissza a helyzetektől, ahol át kell törnötök az illuzórikus hiedelem rendszereken. Ne lepődjetek meg, amikor egy olyan helyzetbe találjátok magatokat, ahol az igazságotokról kell beszélnetek, még akkor is amikor, tudjátok, hogy ki fognak nevetni, elutasítanak, vagy nevetség tárgyává tesznek. A ma elutasítása és nevetségessé tevése válik holnap a hiedelemrendszeré. Így volt ez mindig is. Ne lepődjetek meg, ha katalizátorokként találjátok magatokat az emberek között, akik nem látják az egymással való kapcsolataikban az igazságot, és a tetteitek/cselekedeteitek által csatornává váltok a változásaik, elengedéseik, és a sorsuk útján való szabad utazásuk beállítása számára.

Minél inkább visszariadtok az igazságtól, annál tovább bír hatalommal feletettek az illúzió. A tagadásban élés beránt a kínzás és szenvedés mocsarába. Kevésbé fájdalmas szembenézni az igazsággal, mint hosszú távon tagadni. Az emberek tudni akarják az igazságot. Függetlenül a spirituális vagy vallási választásuktól, az emberek még mindig akarják az igazságot. Ez történik az élet összes területén, tekintet nélkül a kultúrára, függetlenül a státusztól, vagy nemtől. Az igazság ideje a bolygótokon most van, és az ezekkel az igazságokkal való kibékülés, ami egy újonnan megvilágosodott világot szül meg. Ne riadjatok meg azoktól, akik az igazságot keresik. Engedjétek meg nekik, hogy a kérdéseikkel irányítsák a beszélgetés témáját. Nem fogtok csak terápiás munkaterületre korlátozódni. A fénymunkások minden területen jelen vannak. Nem lehettek többé részmunka idős terapeuták, vagy a Mesterek tanításainak részmunka idős követői. Ez most az ”Éld (meg) ezt”, teljesen, minden szinten, és minden módon. Sokan úgy fogjátok találni, hogy ilyen változások következnek be a személyes kapcsolataitokban és viszonyaitokban.

Ez vagy te őszintén, ez számít. A maszkjaitok nem tesznek bolonddá minket. Átlátunk rajtuk és látjuk az igazságot, és biztosítalak titeket minden személy autentikus jelenlétében, jobban túllátunk rajta. Egyedül az egót szórakoztatja ez az álarc. Ezért öleljétek magatokhoz a bátorságotokat, hogy lehullajtsátok a védekezés rétegeit, hogy eldobjátok az álarcotokat, és hogy legyetek azok, akik vagytok, és ha nem tudjátok kik vagytok, akkor legyetek az autentikusságotokban abban, amit gondoltok, hogy vagytok, addig amíg nem lelitek meg ennek egy újabb szintjét, és folytassátok ezt addig, amíg felismeritek, hogy teljesen az autentikusságotokban vagytok.

Szeretteim, tanítókként és megvilágosítókként, a Második Láng és a Magdolna Rózsa, a Megvilágosodás Lángjának, az Emlékezés Lángjának a jelenlétében álltok. Az emlékezés egy erőteljes kulcs a megvilágosodáshoz, és vica versa. Mondtam már nektek korábban, hogy valójában semmi sincs, amit tanulnotok kellene, azért mert már mindent tudtok. Egyedül az történik, hogy elfelejtitek, amit már tudtok. Ez a világotok sűrűsége okozza, amiben vagytok és a hiedelem rendszereitek, amik a védekezés sok szintjét okozzák, amik azokat a felfogásokat eredményezik, amelyek inkább elvakítanak titeket, mint megvilágosítanának. Azáltal, hogy azt választjátok, hogy a szabályrendszereket követitek, különösképpen a szabályokat, amik nem rezonálnak veletek, ez biztosítani fogja, hogy a felejtés állapotában legyetek tartva. És már mondtam, és megismétlem; lépj túl a jelenlegi komfort zónáid illúzióján. Vállaj kockázatokat. Olyan dolgokat téve, amit nem tettél azelőtt. Ezt nem kell szükségszerű valami naggyal kezdeni. Tegyél valami kis dolgot, amit nem tettél azelőtt, és így az önbecsülésed is kiépül, az öntiszteleted növekszik, és mielőtt még tudnád már megmásztad a Himaláyát, gyakorolsz, amikor ott hagyod a pusztító kapcsolatot vagy férjedet, nejedet, a korlátozó hiedelemrendszereket és ekkor az életed béke-teljes. Minden ember békével kapcsolatos meghatározása egyedülálló, ezért fontos, hogy megkeressétek ennek definícióját/meghatározását önmagatokban, és ha ezt a meghatározást hiányosnak érzed, keresd-e mögött is. Merülj mélyre, a nem szó nélkül.

És így van szeretteim, hogy átölelünk titeket az energiában, amit Mária Magdolna idézett elő. Továbbra is megtartjuk a Rózsát és a Lángot veletek. Tudva, hogy a Rózsák és a Lángok integrációjának kisugárzása 21 napot fog igénybe venni, hogy teljesen lerögzüljön. Ez idő alatt folytatni fogjátok a személyes lehorgonyzási folyamatotokat a folyékony szeretet eszközeikként/edényeikként, a megvilágosodás oszlopai Buddha Nagyúr által vezetni fognak. Ismerjétek meg a kapcsolatotokat a Szellemmel, a természettel, és az ki fog terjedni az élettel általában tapasztalatában, és kifejezésében. A megbocsátás körüli gyógyulás és a hála lerögzítése az, ami továbbra is elősegíti a gyógyulást, az elengedést, és az autentikus én megnyilvánulását. Mindenetek meg lehet, amire szükségetek van, hogy létezésbe hozzátok ezt magatok számára kegyelemben, tökéletes, harmonikus, és csodálatos módokon. És soha ne feledjétek, hogy veletek vagyunk mindig, minden módon.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja. Adonai.

 

Kérdező: Kuthumi Nagyúr, a NESARA dolog, Péter rossz weboldalon van? Van valami másik web oldal, ahová mehetne?

Válasz: Igen(, ez téves információ). Szeretteim, hagy emlékeztesselek titeket, az információk megkülönböztető képességére. Az internet az információk tárháza, de az bizonyos, hogy nem minden származik az igazságból, ami a magasabb dimenziók létezéséből jön. Ne felejtsétek a tapasztalás különböző dimenziói léteznek. Néhány információ olyan eseményeket tükrözhet vissza, amelyek a 4. dimenziós, vagy 3. dimenziós tapasztalatokat ábrázolhatja; mások magasabb dimenziós élményként határozhatóak meg. Érted ezt?

Kérdező: Igen. Tudnál nekünk segíteni talán egy jó honlappal, amire Péter mehet… ?

Kuthumi: Őszintén… Nincsen Google keresőm… ráhagyjuk ezt. Szeretteim, mielőtt végeznénk, meg kell értenetek mit jelent az információk különböző dimenziói?

Kérdező: Jó lenne, ha kifejtenéd?

Kuthumi: A tudatosság különféle szintjei határozzák meg az információ szintjeit, ami az egyének rendelkezésére áll, éppen ezért néhány információ ellentmond a másik információnak. Ezért olyan fontos a megkülönböztető képesség. Ha olvasod ezt az információt, és ez nem rezonál veled, akkor rakd félre; ez akkor nem a te rezgés szinted (még), és akkor próbálj meg önmagadnak valami új információt találni, amiről úgy érzed rezonál veled, és kényelmesen érzed magad vele kapcsolatban. Ez nem az információ elítéléséről szól. Az információ ott van. Ez létezik, azért mert ezt létrehozták, ez létrejön egy formában azért, mert ez létezik valahol és van ott egy szükség ezért, de nem szükségszerűen a létezésen belül, amelyben részt vesztek. Ha a nagyobb képet vizsgálod, látni fogod, hogy ott a létezés számos szintje van jelen – ismeritek már – a párhuzamos univerzumokat, alternatív univerzumokat stb…

A hologram, amiről beszéltünk, egyszerűen egy tapasztalat kivetítése, amit egy kollektív csoport tudatosságának kivetítése hozott létre, és ha ez a hologram széttörik, a hologram minden egyes darabkája még mindig tartalmazza a teljes képet; ez nem vált töredezett képpé; ezért az igazság keresése az, ami keresztülvisz titeket a dimenziókon. A vágy, hogy megleljétek a béke, üdvösség, öröm, boldogság, vidámság igazi pontját, akármi is ez, keresztül fog vinni ezeken a dimenziókon, és ahol 5 évvel ezelőtt voltál az egy teljesen más, eltérő vibráció, mint ahol manapság tartasz. És az információ, amit olvastál, vagy megosztottál, vagy 5 évvel ezelőtt gyakoroltál, úgy érzed visszautasítod és kérdéseid vannak vele kapcsolatban most. Minden növekszik; az emlékezés forradalma – a forradalom és az evolúció valójában ugyanaz a dolog. Ahogyan fejlődsz, örökké felfelé forogsz. Ez azt jelenti, hogy minden más is növekedni fog ezzel, és vannak emberek, akik még mindig egy ilyen információ terében vannak, vagy már beléptek arra a helyre/térbe ahol ti voltatok 5 évvel ezelőtt és az információ vagy anyag, vagy a gyógyulás ezen módozatai támogatják őket most – de nem feltétlenül titeket.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...