Kuthumi - 6:21 (Júniusi) napforduló

Michelle Eloff (08.06.17) - Kuthumi: 21:6 (Júniusi) napforduló

Forrás: thelightweaver

Fordította és hanganyagot készítette: Szigeti Antal

Michelle Eloff© közvetítése által

Johannesburg – 2008. június 17

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/3525wmd7w3cz6vs/21_6+%28J%C3%BAniusi%29+napfordul%C3%B3+channelling.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

__________________________________________________________________________

Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek az átváltozás áldásait, az alkímia, a bizalom és önvizsgálat áldásait.

Szeretteim, a ma nektek kiosztott áldások révén segítünk nektek felismerni a bennetek létező fény isteni minőségeit, és újrakapcsolódni ezekhez. Ez a különleges napforduló ok a nagy ünneplésre, hiszen az univerzumok közötti fátyol a valaha is volt legvékonyabbá válik. A lehetőségek ablakai a valaha volt legkiterjedtebbek, és a folyékony tudatosság és folyékony szeretet világai majdnem érzékelhető módon az energiátok részévé válnak. A világosság és a megvilágosodás ösvényei ez alkalommal fel fogják erősíteni saját lehetőségeiket, hogy [pozitív] változást hozzanak az életetekbe, hogy változást hozzanak létre bennetek belül, és minden dolog, ami a szeretet és az igazság tiszta szándékát testesíti meg energiájában, a fény-hányadosában meg fog négyszereződni, így tehát úgy szolgál, hogy meg fog négyszereződni annak lehetősége, hogy létbe hozza mindazt, ami szükséges.

Minden alkalommal, amikor nagy ünneplés megy végbe, [akkor] sok szinten következik be változás. Ti, emberi lényekként, általában csak annak vagytok tudatában, ami a fizikai valóságotokban történik; tudatában vagytok, hogy mit éreztek fizikailag, érzelmileg és mentálisan; tudatában vagytok a spirituális utazásotoknak, de a bonyodalmaknak, amelyeket hadd nevezzünk „fény-logisztikának”, nem vagytok teljes mértékben tudatában. Képzelj el egy helyzetet, melyben látod, hogy mi megy végbe a színpadon. Tudod, hogy valami folyik a színfalak mögött, és közületek néhányan tényszerűen látják, hogy mi megy végbe a színfalak mögött. Néhányan közületek tényszerűen azok, akik tevékenykednek a színfalak mögött. Aztán van [még] valami más a színfalak színfalai mögött, és még valami a színfalak színfalainak színfalai mögött, és ez így megy tovább szeretteim. Dimenziók vannak a dimenziókban és a dimenziókon, melyekben az élet a folyamatos teremtés állapotában van, és a Föld bolygó, mint az élet egyik különleges kifejeződése megtapasztalható az egyik dimenzióban, olyan univerzumban, amely a dimenziók milliárdjaiból áll, ami létrehozza sok univerzum rengeteg további aspektusát.

Gondolj arra, hogy hány sejt van a testedben – valójában ezer milliárdok. Ha Te a Föld visszatükröződése vagy, ha annak visszatükröződése vagy, ami a Földön túl létezik, akkor gondolsz-e arra, hogy az egyéb isteni kifejeződéseknek is ezermilliárdjai vannak? Ezek a párhuzamos és alternatív univerzumokban és dimenziókban játszódnak. Sokkal több[és többféle] élet van, mint hinnéd, mint amennyit mostani emberi agyad és intelligenciád kapacitásával felfogni valaha is képes lennél. Vannak olyanok, akiket szuperintelligensnek, szuper-zseniálisnak tartanak. Őrültnek tartják őket áttekintőképességük miatt, mert látják, hogy mi rejlik a túloldalon, és [közülük] mondhatni sokan megőrültek, mert senki nem volt képes megérteni, hogy miről beszélnek.

Annak oka, hogy ez alkalommal ezt az információt adom át, az drágáim, hogy vékonyodik a fátyol az univerzumok között. A dimenziók közötti fátyol vékonyodása mostanáig az elmúlt években ment végbe, de most sokkal inkább az univerzális tudatosság kesze-kusza folyamatába léptek be, nemcsak a dimenzionális érzékelésbe és tudatosságba. Sok hónapot töltöttetek el önmagatokon dolgozva, hogy kitörjetek a rögzült univerzumból, és átlépjetek a folyékony univerzumba. Most már elegendő az energiátok ahhoz, hogy a folyékony univerzumban működjetek, az élet most rendelkezésetekre álló egészen új kifejeződésében. Végtelen tanításokat hallgattatok arról, hogyan szeressétek önmagatokat, hogyan fogadjátok el önmagatokat, hogyan változtassátok meg az érzékeléseteket, hogyan legyetek pozitívak, hogyan foglalkozzatok a negatív hozzáállással, és annak fontosságáról, hogy meghatalmasodott döntéseket hozzatok. Maximálisan felismertétek, megértettétek, és integráltatok, megemésztettétek és kipróbáltátok megélni a spirituális alapelveket. Túlnyomórészt helyesnek találtátok ezeket, ami dicséretes. Most túlléptek a kollektív tudatosság birodalmain, abban az értelemben, ahogy ennek fókusza viszonyul ahhoz, ahol most tart a kollektív tudatosság, és ti túlmentek ezen, túlmentek azokon a határokon, amelyeket végsőnek tekintettetek a saját spirituális fejlődésetekben. Mindig emlékezzetek rá, hogy abban a pillanatban, amikor elértek egy szintet, a [mester-lét, a] mester-ség bizonyos szintjét, akkor a következő lépés automatikusan feltárja önmagát. A folyékonyság egésze vezet bennetet az ösvényetek mentén. Hadd emlékeztesselek benneteket, hogy hányszor tanítottuk az önátadás fontosságát, a pillanatban levést, az áramlattal haladást, az ’itt és most’-ba vetett bizalmat. Ez az, amiért minden egyes közvetítés át lett hozva, minden egyszerű tanítás, melyeket átadtam – ezeket mindig magasabb célból adtam át. A tanításaim mindig egymásra épülnek. [Ilyen] utazás ez. Az egyik lépést tehát követi a rákövetkező. Soha nem fogok csak azért átadni egy közvetítést, hogy egyszerűen kitöltsem az időt és a teret. Abszolúte nem vágyakozom arra, hogy ilyesmit tegyek.

Ez a napforduló tehát, a téli napforduló a déli féltekén, a nyári napforduló az északi féltekén olyan [alkalom] amikor a világ dualitásai egyesülnek, tél és nyár, férfias és nőies, jin/jang, fény/sötétség, az összes dualitás egymás mellett áll. Számos új híd teremtődik a dualitások között. Ezek a hidak automatikusan megteremtődnek a tested összes csakrája között, és bármely két duális aspektusod között, így a folyékony energia, a szeretet, igazság, fény, integritás és a fény és szeretet összes egyéb minősége áramolhat közötted és a duális aspektusod között. Az én ezen aspektusai közötti harmónia manifesztálásának céljából teremtődött ez meg. Időnként szeretteim, adott helyzetben valaki harmóniát teremthet egyszerűen azzal, hogy mindkét féllel megegyezik abban, hogy nem értenek egyet, és biztos vagyok benne, hogy ezt korábban már sokszor hallottátok. A Te duális aspektusaid különböző perspektívákat mutatnak neked, lehetőséget kínálva számodra, hogy különböző szögekből lásd az életet. Te, aki most vagy, lehet, hogy nem értesz egyet egyes ilyen aspektusaiddal, de ettől azok még a részeid. Nem számít, hogyan manifesztál[ód]nak a duális aspektusaid, vagy hogy néznek ki, vagy miből vannak, mindössze az számít, hogy e részeid léteznek. Közületek sokan duális aspektusukat ténylegesen társ formájában tapasztalták meg egy kapcsolatban, vagy testvérként, vagy gyermekként, vagy valami olyan formában, ami kihívást jelent az életükben. Ezek a hidak most azok, amelyek a látomásodban behozzák mindkét aspektus fényét. Ez az, amiben felismered az élet folyékonyságát.

Ez a napforduló elhozza neked - létezésed összességének révén - azon tudás átölelésének hatalmas ajándékát, hogy a dualitás rendjénvaló. Néhányan közületek most talán azt mondják: „Kuthumi ellentmondasz magadnak, amit korábban mondtál a dualitásról, nem az, amit most mondasz”. Ez igaz, [és] tartsátok észben, hogy korábban mit mondtam, a tanításaim egymásra épülnek. Abból a célból, hogy megértsd a dualitást, látnod kellett, hogy a dualitás fény és sötétség – az úgynevezett ellentétpárok. Dolgoztál a saját ellentétpárjaiddal. Megvontad a határokat a saját ellentétpárjaiddal, visszavetted az erődet, és nagyon szükségszerű beavatásokon mentél keresztül ezekkel kapcsolatban. Most már készen állsz a tudatosságodban a dualitás következő szintjének uralására. Ahogy mondtam, ez a lecke megmutatja neked, bizonyosságot szerzel arról, hogy a duális aspektusok valóban a Te részeid, és ez az, ami tovább tol téged a megfigyelő természetedbe, mert a megfigyelőnek van meg [hozzá] az ereje, hogy az összes aspektust dualitásként fogja fel, és képes meglátni a történet mindkét oldalát, az összes értelmezést, az összes perspektívát. Ez az, amikor madártávlatból látod az élet perspektíváját, a sajátodat és általában az életét.

Azok a folyékony energiák, amelyekről beszélünk, automatikusan végigvisznek a feltétel nélküli szeretet, tolerancia, elfogadás és bölcsesség hőforrásai [eredetiben: thermals] mentén, és amikor végigvitetsz e források mellett és lenézel az életre a mester szemén, a szívén, elméjén és szellemén keresztül, ekkor szeretteim, igazán meg fogjátok érteni, hogy igazából semmi sem jó vagy rossz. Semmi sem igazán világos vagy sötét, férfias vagy nőies, hosszú vagy rövid. Minden, ami van, egyszerűen csak az, ami, és ebben a pillanatban megtalálod a további univerzumokat, és robbanásszerűen megnyílnak a további univerzumokat a további univerzumokban, és keresztülmész rajtuk.

Az emberiség többségének intenzív kihívásban van része, ami ugyan számodra nem valami nagy újdonság, hiszen felismerted, hogy létfontosságú az, hogy hogyan kezeled a kihívásokat. Létfontosságú azon energiák megértése, amelyekkel most foglalkozol, ez az, amiért ez az üzenet annyira fontos, és ez a különleges napfordulós ünneplés ennyire fontos, mert a folyékonyság univerzális tudatosságába érkezel, keresztülmenve a világokban lévő világokon. A folyékonyságban megvan a szabadság, hogy bármelyik általad választott irányba mehess, és ha bármiféle módon blokkolt ennek útja, a folyadék körbefolyja, aláfolyik, ellepi, vagy keresztülfolyik rajta, ha arra vezet az útja. Ez a Te időd a folyékonyság uralására, az életed folyékonyan élésére; húzni, amikor tolnak, tolni, amikor húznak – semmi ellenállás. Fölé- és túlmenni azon, amit magadban fogsz tapasztalni, meg fogod érteni, hogyan akadályoz és korlátoz téged az ellenállás. A kifogásaid az egó mentségei, amely ellenáll valaminek, amikor változtatni kell. Nagy különbség van aközött, amikor meghozol egy döntést, és nemet mondasz, és aközött, hogy egyszerűen megveted a sarkadat és nemet mondasz, mert félsz valamitől, vagy mert nem akarsz valamit, anélkül, hogy tekintetbe vennéd azokat az ajándékokat, amelyek azon a világon túl rejlenek, amelyben éppen vagy.

Mindaz, amit jelenleg tapasztalsz, és amit folytatólagosan tapasztalni fogsz, erősödni fog. Nagyon rövid időszak alatt sok beavatást és leckét zsúfolsz be. Sokakban közületek a tesztelés, kihívások és beavatások pár hónapja alatt szinte három vagy négy naponként [történik valami]. Vannak olyanok közületek, akik egyetlen hónap alatt többet tapasztalnak, mint a felkészülés tíz éve alatt. Nem arról van szó, hogy verd szét az egódat, hogy ezáltal érezd úgy, [hogy] képesnek kell lenned keresztülmenni valami nagyon különlegesen. Keresztülmész ezen, mert úgy döntöttél, hogy megteszed. Keresztülmész, mert azt csinálod. Mindannyian azt csináljuk, itt van a lehetőség, mert ilyen a Föld bolygó jelenlegi idővonala. Szükségszerű, hogy ez  végbe menjen, része ez a nagyobb képnek, úgy tárul fel ez a folyamat, mint egy utazás, [amelynek során] egyik lépést követi a másik. Így tehát miközben minden változik a Föld bolygón, automatikusan következik az újabb lépés, és minél több ember választja azt, hogy él ezen energiák lehetőségeivel, biztosítva, hogy a labda továbbgördüljön, annál több és több [lehetőség] jön felszínre. Minél jobban méregteleníted a testedet, minél jobban elengedsz, annál tisztábbá válsz. Ugyanez van ezekkel az energiákkal. Vagyis behúzódsz az energia magasabb vibrációiba, a magasabb fény-hányadosokba, és a magasabb fény-hányadosok bevonódnak a tudatosságodba, tudatosabbá válsz ezekre, amelyek elöl kitértél a múltban.

Sose becsüld alá a jelenlegi idővonal erejét. Sose becsüld alá a most felbukkanó tanításokat. Az általunk bemutatott tanítás egyre inkább, hogy is mondhatnánk, azonnalivá válik. Jelen van a sürgetés érzete abban, amit átadunk, van egyfajta nyomás mindannyiótok felé, hogy felébredjetek, hogy meglássátok [azt, hogy] hol tartotok, mert nem maradt több idő az önelégültségre, a halogatásra. Azok a napok elmúltak, ahogy korábban mondtam. Tartsátok észben, hogy ez a végső nekifeszülés, és engedélyünk van most arra, hogy mindent teljes erejében elhozzunk, hogy biztosítsuk, hogy azok, akik meghozták a döntést, megkapják az összes általuk kiérdemelt lehetőséget, mert ők magukhoz hívták ezt, és beleegyeztünk, hogy ilyen módon szolgáljuk őket, és így ezt kell tennünk.

A testetek csakrái most hat óránként újrakalibráláson mennek keresztül. A csakráitok által kibocsátott frekvenciák geometriai struktúrája most tizenkét naponként változik. Az általatok a folyékony univerzumból bevonzott kódok, amelyeket a csakrákba vonzotok, amelyek belépnek a testetek sejtjeibe és átjárják a DNS-eteket, és még azon is túl mennek, nagyon gyorsan vibrálnak, és hetvenkét óránként eltolódásokat hoznak létre. Ez már önmagában is a nagy előrelépések elme-tivornyája, ezért mondom azt, hogy közületek nagyon kevesen tudják ténylegesen, valójában, hogy mi megy végbe azon túl, ami látható, hallható, érezhető, ízlelhető vagy szagolható. A világotok nagyon gyors tempóban fejlődik, és ez az, amiért létfontosságú, hogy ne ragaszkodj az egó elvárásaihoz a végeredményeket illetően, mert tízből nyolcszor teljesen más lesz a végeredmény, mint amit vártál. Tehát bármiféle végeredményhez ragaszkodni azt jelenti, hogy belehelyezkedsz a rögzült tudatosságba. Most a folyékony tudatosságban vagy, és mindannyiótok számára az a legjobb, ha megszokottá válik, hogy a folyékonyságban éljetek. Szeretteim, ez a tudatosság, az elme, a szellem, a szándék és a teremtőképesség folyékonysága, ami biztosítani fogja, hogy keresztülmenjetek a világokon, keresztül a dimenziókon, és a kegyelem, a könnyedség és gyorsaság univerzális átjáróin.

Békülj hát meg ezzel az általad választott élettel, hiszen eleddig példátlan lehetőségeket kaptál. Ez a napforduló megnyitja most az univerzális kapukat a szeretet folyékony univerzumába, előhozva a folyékony megvilágosultság, a folyékony megvilágosodás, és az éned lényként való folyékony megértésének utazásait. Ezek a kapuk bolygószerte különleges helyeken nyílnak meg, amelyek tartani fogják az energiát június 21-től augusztus 22-ig. Ezek különleges kapuk ott lesznek a bolygó minden nagyvárosában. A nagyvárosokban lakó fénymunkások intenzív vonzást fognak érezni, hogy egyszerűen csak átadják magukat, és rábízzák magukat arra, amit a pillanat kínál.

Arra kérünk, hogy ez alatt az idő alatt hadd vezessen téged az élet, engedd, hadd mutassák az utat teljesebben megvilágosult, folyékony, meghatalmasodott éned láthatatlan erői, ez esetben teljesen lemondva a rögzült kontrollról a lélek folyékony aspektusainak javára, a felsőbb éned, a legmeghatalmasodottabb éned javára, megengedve, hogy vezessen téged, hogy ráhelyezzen az élet tökéletes utazására. Azért vagy itt, hogy megtapasztald a kegyelemben rejlő erőt, azt, ahogy ez feltárul előtted, feltárul kegyelemmel és könnyedén. A folyékony tudatosság, a folyékony éberség és a folyékony szándék alkalmazása lehetővé teszi, hogy együtt gördülj a lökésekkel, együtt mozdulj minden csavarással és fordulattal, minden süllyedéssel, minden elfordulással melyeket az élet produkál; és mert bizalommal vagy, nem fogsz bekerülni az örvénybe, mert automatikusan vezettetést kapsz, hogy elkerüld az örvényt. Védve leszel a fűrészfogú szikláktól, és bármi mástól, ami alant lesben áll, ami árthat neked, aminek fizikai meglátására nincs lehetőséged. A folyékonyság tehát a bizalomról szól minden szinten, amelyeket meg tudsz látni és amelyeket lehetetlen meglátni, amelyek a felszínen vannak, és amelyek a mélyben, amelyek belül vannak és kívül, fenn és lenn. Elkezdted hihetetlenül fontos, megvilágosító és felszabadító utazásod következő fázisát.

Az ezt követő kulcs-dátum aktiválások sokat hozzá fognak tenni az intenzitáshoz és a sebességhez, melyek behozzák az összes fény-hányadosokat, és folytatódni fog a lehetőségek ablakainak [az életedbe való] berobbanása, így megtehetsz egy lépést, tovább mehetsz, cselekedhetsz, változhatsz, tehetsz, és mindazzá lehetsz amire vágysz. A legfontosabb dolog számodra mindezeken keresztül, hogy légy folyékony, hogy áramolj, hogy emlékezz rá: húzz, amikor tolnak és tolj, amikor húznak, felejtsd el az ellenállást és add át magad. Ez esetleg szembemehet az ösztöneiddel. Ez azért van, mert a programozásodon keresztül így lettél betanítva, és minden egyebet tudsz már erről. Emlékeztesd magad [arra], hogy kiléptél a régi paradigmából, és ez, amit most tapasztalsz, az valami teljesen új, ezen a módon korábban a tömegtudatosság által sohasem tapasztalt [dolog]. Nincsenek olyan történelemkönyvek, amelyek megadhatnák neked ezt az információt. Vadonatúj ez az egész, és 2012-től nem létezik olyan történelem, melyet követhetnél, tanulmányozhatnál, tanulhatnál belőle, vagy megjósolhatnád belőle a jövőt. Mindaz, amid van, [csak] Te vagy, a benned belül lévő erő, a világban rajtad kívül létező erő, és használd e két energiát egyként, arra használva a dualitásokat, hogy szolgálják egymást, játékba hozva az összes perspektívát, felismerve minden téren az összes lehetséges perspektívát, és az mind rendjénvaló lesz. Egyetlen perspektíva sem örökre az egyetlen. A világod túl multidimenziós ehhez, és csak a multi-univerzumok befolyása most az egyetlen, ami növekedni fog saját multi-energia formájában. Ti, mint egyedi lények, megcsapoljátok ezeket a multi-univerzumokat és a mögöttük rejlő lehetőségeket. Nem érthetitek meg ezt, és igen, sokszor nagyon zavaros lesz, de csak menjetek vele, hadd mutassa meg nektek, hogy mi ez, és hogyan dolgozhattok vele.

Ezen ablakok megnyílásával június 21-e és augusztus 22-e között elkezdenek áramlani az energiák a déli és az északi félteke között; [kezdetét veszi] a fény és energia cserélődése, a magasabb fény-hányadosok áramlása a korona és a gyökér között, a fej és a láb között, ég és Föld között, de ez az áramlás folyamatos állapota marad, nem válik pangássá. És így ezen energiák összeszövődése meg fog növekedni erejében, megteremtve a spirituális/metafizikai természet ezen előrehaladott technológiáinak folyékony hálózatát, ezek az előrehaladott technológiák a kvantumtudományon keresztül érkeznek, annak tapasztalásán keresztül, ami a rögzült univerzumon kívül létezik, a rögzült elmén, a rögzült hozzáállásokon és hiedelemrendszereken kívül, és az élet rögzült elvárásain kívül. Akik a folyékony világot választják, maguk mögött fogják hagyni a rögzült világot.

2008. december 21-e óta az eltolódás a rögzült és a folyékony között észrevehető változássá vált, amikor sokan tapasztalják közületek a szakadékot rögzült tudatosság és a folyékony tudatosság között, és azok között az emberek között, akik a rögzült világban élést választják és akik a folyékony világban élést választják. Megosztjátok [egymással] a teret, de a világaitok radikálisan eltérőek, és ez csak folytatni fogja a változást, [a szétválást] még tovább és tovább. Vannak lehetőségek a rögzült világokból a folyékony tudatosságba való átlépésre, mindig vannak, de azok, akik már beléptek a folyékonyságba, mind jobban és jobban el fognak távolodni a rögzülttől, és ez végül is úgy lesz érzékelhető, mint a világok elkülönülése. A tapasztalás két eltérő állapota, két elkülönült „föld”, és az a világ, amelyet most ismertek, nem fog azután létezni a számotokra. Tehát szeretteim, azért, hogy kihasználhassátok ezen energiák összes előnyét, gyakoroljátok a folyékonyságot, kísérletezzetek vele, hogy mit jelent folyékonynak lenni, figyeljetek rá, hogy a [különböző] helyzetekben és emberekkel kapcsolatban milyen elvárásaitok vannak, és húzzátok vissza ezt az energiát magatokhoz, és csak engedjétek azt, aminek lennie kell, anélkül, hogy átadnátok a hatalmatokat, csak megtartva szándékotokat, céljaitokat és látomásotokat, az álmaitokat – ez nem az, amit feladtok magatokból, amit feladtok, azok a kivetített rögzült hozzáállásaitok, elvárásaitok; és a kivetítésekért cserébe [jön] valami folyékonyabb, valami sokkal grandiózusabb, mint amit az egó próbál megteremteni saját felfogása és korlátozott perspektívái alapján, a múltbeli tapasztalatokra alapozva. Emlékezz rá, hogy ez új, és csak Te magad adhatsz lehetőséget magadnak, hogy megérezd annak ízét, hogy egyáltalán mi is ez az új.

Hadd menjen hát, hadd menjen az áramlással, és engedd, hogy ezek az új világok megmutassák neked, hogy mi rejlik az általad gondolt azon határok mögött, melyek a legtávolibbak voltak, ameddig kitolhattad azokat, a legtávolibbak, ameddig el tudtál menni, széttörve azokat [is] és meglátva az összes többi világot, amelyek ezeken túl léteznek. És el fog jönni az idő, amikor további határokon fogsz keresztültolódni, és így tovább, és így tovább, de most fókuszálj arra, ami közel van, ami elvezet augusztus 22-éig. Az alkímia hatalma megtapasztalásának remek utazása lesz, amikor elengeded azt, ami rögzült, a közönségesnek tekintett tudatosságot, és aztán az átalakul folyékonnyá, azzá, amit mi arany tudatosságnak fogunk nevezni.

Légy tudatában annak, hogy hol vagy: a rögzült világban vagy a folyékony világban, és annak, hogyan fókuszálsz valamire, a rögzült vagy a folyékony világot befolyásolva. Öleld át ezt az időszakot, menj át a lehetőségek ezen ablakain, amelyek felbukkannak, és tudd, hogy azért vannak itt, mert kiérdemelted azokat. Kiérdemelted, hogy keresztülmenj ezeken, [belépve] valami grandiózusabba és hatalmasabba, hiszen tökéletesen új történet teremtődik.

Szeretteim, emlékezzetek arra, hogy a jelenlétünk örök, az irántatok táplált szeretetünk állandó és feltétel nélküli. Karjaink mindig tartanak benneteket. Együtt megyünk veletek, együtt ülünk veletek, és időnként még együtt [is] sírunk veletek, mert mi örökké jelen vagyunk és veletek vagyunk mindig, minden módon, de az a legjobb, hogy mindig együtt nevetünk veletek, mindig együtt örvendezünk veletek, mindig együtt ünneplünk veletek, és mindig tudjuk, hogy a szívetek csücskében szándékaitok mindig a legnemesebbek, a legnagyobb [dolgok] megvalósítására irányulnak, és ezt nagyra becsüljük. A fényetek tisztasága mutassa meg nektek a folyékony univerzumokba vezető lehetőségek ablakait, melyekben a megvilágosultság és a megvilágosodás utazásai olyan világokba visznek benneteket, amelyeket most még képtelenek vagytok felfogni, és e csodálatos felfedezések utazásai vezessenek benneteket [még] mélyebben önmagatokba, saját jogotokon felfedve számotokra önmagatok kiterjedéseit mint univerzumot.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...