Kuthumi – Az ősi mesterek bölcsessége

 Kuthumi Mester – Az ősi mesterek bölcsessége


Michelle Eloff©

2006. július 6, Dél-Afrika, Johannessburg

Fordította: Hatejer Emese

Forrás: lightweaver

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési helye: http://www.mediafire.com/download/3wnf5z0lymix7x4/osi_mesterek_bolcsessege.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a gyógyulás, a nevetés, a szeretet és felszabadulás áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretett fivéreim és nővéreim, a Fény ősi Mesterei összegyűltek velünk ezen a napon megalkotva az energia egy testét, hogy mindannyiótokat egyénileg támogassanak, kapcsolatba lépni a magasabb tudatosság Mestereinek, Úrnőinek és Nagyurainak ősi bölcsességével. A mai nap már önmagában is egy ok a nagy ünneplésre, mert itt van ez az energia, amit az Ősök horgonyoznak le ma, ami felkészíti az emberiséget, hogy keresztülmenjen a mágia és csodák 7:7 (hetedik hó hetedikei) kapuján, amit Merlin Nagyúr aktivált. A Nagy Fehér Testvériség az, akik az Ősök központi energia pontjában vannak, és megalkottak egy lehetőséget az emberiségnek, hogy elérje ezt az erőteljes ősi bölcsességet azért, hogy csodálatos változásokat idézzenek elő az életükben, és ez nagyobb önismeretet eredményez, és ez által a világ nagyobb tudatosságát körülöttetek. Az út, amit jártok az egyedi, még ha hasonló tapasztalásokat osztotok is meg másokkal. A lenyomatotok (imprint) és frekvenciátok, amit kisugároztok az individuális, nem hasonlítható bármely más univerzuméhoz, ezek az energiák egybeszövődnek, a szeretet egy takaróját szőve, hogy segítsék a bolygótok gyermekeit, hogy ez alkalommal megőrizzék a kapcsolódásukat az Arany Kor ősi bölcsességéhez. Minden, amire ez idő tájt emlékeztek, amelyet sokan új információként érzékeltek, új dolgok megtanulásaként, azok valójában a Föld Anya eredeti Isteni Arany lenyomatai. Ez az információ az eredeti Arany Korból származik, amibe a világotok ismét be fog lépni. A bolygótok, mint egy rendszer, keresztülment sok ilyen cikluson és még egyszer keresztülmegy egy ilyenen, ezért összegyűltünk veletek és az Ősi Mesterekkel, hogy megnyissuk a bölcsesség átjáróit, hogy az átalakulás erőteljes hullámait idézzük meg, mivel az emberiség kész arra, hogy megkapja ezeket.

A fénymunkások tucatjai ébrednek fel minden egyes nap, amely már önmagában is egy újabb ok az ünneplésre. A fénymunkások kritikus tömege felébredt, azonban ez nem azt jelenti, hogy meg fogunk állni ennyinél, mivel ezt azokkal is meg fogjuk osztani és át fogjuk nekik adni, akik készek befogadni az áldásokat. A bolygó fénymunkásai beleértve titeket is, és mindenkit, akik előtettek jártak, a legsötétebb korokban, hogy elhozzák a bolygótokra a fényt. A Nagy Fehér Testvériség előidézi az áldásokat számotokra, hogy megkapjátok azokat ma, az áldásokat, amit Merlin Nagyúr hozott el a hálájuk egy gesztusaként és a mély szeretetet mindnyájatoknak a bátorságotok elismeréseként. A kihívások következtében rengeteg lélek fordul el az önmeghatalmasodás útjától, ami az igazságra való emlékezéssel jönne el, és a komfort zónákból való kitöréssel, mert az önszabotáló minták vagy tapasztalatok, amik eljátsszák magukat az életben, személyes erejét/hatalmát megbénítják.

Kitartottatok, türelmesek voltatok önmagatokkal és hittetek és hisztek a Szellem erejében/hatalmában, elvisz az autentikus énetek teljes magatokévá tételéig. Az Ősök bölcsessége a legnagyszerűbb ajándékokat hozza el számotokra, amivel felruházza az emberiséget és ez az én ismerete.

Thoth Nagyúr előidézi mindannyiotoknak az arany bölcsesség ajándékát. Ő is nagyon aktív ezekben az időkben az atlantiszi technológia alapjainak lefektetése terén, hogy az még egyszer az erejébe lépjen és az eredeti atlantiszi technológia sablonjai között az elmúlt 8 Arany Kor rácsait szövi. Szeretteim, nem tudom kifejteni nektek azt az erőt, ami planetáris szinten bontakozik ki ez időben. Lehetetlen kifejteni ezt emberi szavakkal vagy bármilyen más nyelven. Csak az energia nyelvezete képes ezt közvetíteni, és ez akkor is még csak az energiák teljes kapacitásának egy aprócska kis része, ami bejön. Már tanúi voltatok a fény erejének és a változásoknak, amit előidéztek. Az Ősök bölcsessége a változás egy másik szintjét hozza el. Mindannyiotoknak megadják a lehetőséget, hogy a saját felelősség egy szintjére lépjetek, arra amit még nem mutattak be a fénymunkásoknak. Megadják a lehetőséget, hogy az életet annak teljességében tapasztaljátok, beleértve ebbe az élet összes isteni aspektusát, beleértve ebbe az anyagi világ élvezeteit is. Átadják ez a felelősséget, azért mert elég nagyok és szépek vagytok már ahhoz, hogy megtartsátok saját magatokat, hogy vigyázatok magatokra, hogy kivitelezzétek a védelmeteket, és igényes döntéseket hozzatok. Megkaptátok a bizonyítványt, és többé már nem az óvodában vagytok. Ne várjátok el, hogy majd kanállal fognak etetni.

Szeretteim, vizsgáljátok meg magatokat, és ismerjétek el, hogy voltak emlékeitek az Anya/Atya Isten esszenciájáról és arról, ahogyan az Anya/Atya Isten rajtatok és másokon keresztül munkálkodik. Emellett lerögzítitek az Ősök bölcsességét ma, és lehorgonyozzuk az angyali energiákat újabb szinten a Föld bolygón. Ez azt jelenti, hogy a Szellem hírnök angyalokként fog használni titeket. És be fogtok lépni az emberek életébe üzenetet hozva nekik az Istenitől. Kiérdemeltétek a szárnyaitokat szeretteim, tehát tárjátok ezt ki. Ne félj az Isten Önvalód szavának közvetítésétől, hogy segítsd másoknak az öngyógyítás és az öntudatossá válás még jobb megértését.

Ez egy örömteli időszak, még ha sokan kihívásokkal is néztek szembe. Mert minden kihívás, amelyen felülkerekedsz és az egód minden aspektusa, amit megtanultál uralni, ezek közelebb visznek téged ahhoz, hogy integráld önmagad minden letöredezett aspektusát és eggyé válj az autentikus éned minden aspektusával. Ez nagyon fontos beavatásokra való felkészülési időszak, amelyek a nem túl távoli jövőben fognak lezajlani. A lelkeitek szólították a Szellemet a beavatásaitok eljöveteléért és azért, hogy ezek haza vigyenek, hogy úgy mondjam. A beavatások magukban foglalják az egyesülést tudatosan, az emberi formában a Monádotok teljes erejével/hatalmával. A Monád a teljes, egész én, az Isteni én, ami egy az Anya/Atya Istennel. Ez az én összes aspektusának integrálását jelenti, a párhuzamost és alternatívat, integrálva az én összes multi-dimenzionális aspektusának energiáit. Nem kell megmagyarázni annak mérhetetlenségét, amit ez maga után von. Biztos vagyok benne, hogy érzékelitek.

A folytatás végett el kell kezdenünk mindannyiotokkal az energia aktiválásokat, amelyeket a Nagy Fehér Testvériség és az összes Úrnő és Nagyúr és az Ősi Mesterek fognak levezényelni, azok, akik a felvilágosodás számos útját járták.

Kérlek hunyd le most a szemeidet. Helyezd magad kényelembe. Vegyél egy mély lélegzetet az orrodon át kilélegezve a szádon keresztül és lazítsd el a testedet. Újabb mély belélegzés, húzd a vállaidat hátra, hogy megnyisd a szívcsakrádat, ahogyan kilélegzel lazítsd el a vállaidat. Újabb mély belélegzés, és ahogyan teljesen kilélegzel lazítsd el a testedet még egyszer. (szünet)

Most kérd meg a Nagy Fehér Testvériséget és az Ősi Bölcsesség Mestereit, hogy lépjenek be az energiameződbe, ha ez a kívánságod és az akaratod, akkor add meg nekik az engedélyt, hogy hozzáférhessenek a csakráid energiájához. (szünet) Szólítsd az összes személyes Vezetődet, Őrződet és angyali segítőidet és a Fény bármilyen más Létezőit, akikkel rendszeresen dolgozol. (szünet) Használd a képzeletedet elképzelve önmagad a Nagy Fehér Testvériség egy ősi, szakrális templomának a közepébe állni. Ezen templom hozzákapcsol téged az ősi Misztérium Iskolák összes energiájához, amikben tanultál, az összes életidődön keresztül, ezért hozzákapcsol téged a Nagy Mesterek összes ősi bölcsességéhez, amelyek hatást gyakoroltak rád, és amelyekkel dolgoztál. (szünet) Tölts el egy pillanatot, hogy üdvözöld minden idők Fény Nagyurainak, Fény Úrnőinek, a Fény összes nagy ősi Mesterének jelenlétét, és ha ez a kívánságod és az akaratod nyisd meg az energiameződet, hogy befogad a szeretetüket és üdvözöld az áldásaikat. (szünet) Most, szerettem, az egyik oldaladra Maitreya Nagyúr és a másik oldaladra Sanat Kumara áll. Ők az ősi bölcsesség két nagy mestere, akik személyesen fogják felügyelni az agyad összes szunnyadó aspektusának aktiválását, ami tudatosságot tartalmaz, ezért az összes ősi bölcsesség emlékét, aminek már mesterei vagytok és megtestesítetek. Képzeld el, ahogyan Maitreya Mester a bal kezét a fejed bal oldalára helyezi, és Sanat Kumara a jobb kezét a fejed jobb oldalára helyezi. (szünet) Képzeld el, ahogyan mindkettőjüket hallod egy mély belégzést venni, és ahogyan kilélegeznek a szájukon keresztül, kiengedik a levegő elemet, hogy megtisztítsa az energiákat és elkezdje az aktiválást az agyad jobb és bal féltekéjén, ami az ősi bölcsességet tárolja. (szünet) Lélegezz, miközben ez a folyamat aktiválódik. (szünet) Maitreya Nagyúr a jobb kezét a szív csakrád hátuljára helyezi, más szavakkal a hátadon a szív csakrád területe fölé. (szünet) Sanat Kumara a bal kezét a gerinced kiinduló pontjához a hátadnál. Képzeld el felmelegedni a testedet ezen a két területen, ahogyan az energia áramlik belőlük a gyökércsakrádba és a szívcsakrádhoz. (szünet) Lélegezz be mélyen és lélegezz ki teljesen, ahogyan ez a folyamat kibontakozik. (szünet) Szeretett Sanat Kumara elkezd kibocsátani nagyon magas frekvenciás energiákat mindkét kezének tenyérből. Ezek felszívódnak a gyökércsakrádba és az agyad jobb féltekéjébe. Ez beindítja az elektromos áram felgyulladásának folyamatát az agyadnak azon területeibe, amik a mai napig szunnyadnak. Tölts el egy pillanatot, hogy elképzeld ezt az energia áradást a tested jobb oldalán. (szünet)

Kedves Testvéreim, ez az energiaaktiválás mélységes hatással lesz a gyökércsakrátokra egy nagyon pozitív módon. Ez az energia megváltoztatja az összes régi gyökerű hiedelem rendszert, amelyek akörül forogtak, hogy elhittétek a képtelenségeteket, hogy az agyatokat teljes kapacitásában aktiváljátok. Az ok, amiért a gyökércsakrát tisztítjuk, azért van, mert ez kitisztítja az összes hiedelem rendszert a generációkon/nemzedékeken keresztül, amelyek megelőztek titeket. A gyökércsakrátok tartalmazza a mag/központi hiedelem rendszereteket a genetikai leszármazásotok mentén. Ezért az összes régi paradigma törzsi tudatossága, ami befolyásolt benneteket, ezek most eleresztésre fognak kerülni napok és hetek alatt, hogy megtapasztalhassátok az autentikus mag/központi hiteitek nagyobb tudatának dicsőséges folyamatát azzal a kapcsolatosan, aminek már mesterévé váltatok és az ősi bölcsességnek, amit megtestesítetek.

Vegyél egy mély lélegzetet be, és ahogyan kilélegzel, Sanat Kumara az energia egy újabb erőteljes vibrációját szabadítja fel. Ez az aktiválást egy még mélyebb szintre viszi. (szünet) Néhányan talán bizsergést vagy nyomást éreztek a fületekben, és a koponyátok jobb oldalán. Ne pánikolj, csak lélegezz! Egy kicsit hosszabb, mély lélegzet be, és lélegezz ki teljesen. Az energia mélyebbre megy addig, amíg a koponyád és tested teljes jobb oldala zúgni kezd az új energiával. (szünet) Most vidd a figyelmedet Maitreya Nagyúrra.

Egy mély belélegzést vesz, és ahogyan kilélegzik. Mélyen belélegzik és ahogyan kilélegez, kivetíti az energia egy nagyon erőteljes magas frekvenciáját a szívcsakrádba és az agyad bal féltekéjébe. Érezd az energiát belépni és keresztülmenni a tested bal oldalának egészén. Lélegezz be mélyen, és lélegezz ki teljesen, ahogyan Maitreya Nagyúr megidézi a fény vibrációit, hogy fénnyel árassza el az én logikus aspektusait, amik a félelmek által az igazságok fölötti kielemzést/analizálást eredményezték és ezáltal elveszett az igazság meglátásának képessége. Képzeld el a ragyogó fehér fényt a bal oldaláról megtölteni a tested bal oldalsó felét, aktiválva az agyad bal féltekéjének összes szunnyadó aspektusát, amelyek az ősi bölcsességet tartalmazzák, azokat amelyeknek már mesterévé váltál (valamelyik életedben). (szünet) Lélegezz be mélyen és lélegezz ki teljesen. Az energia megnövekedik frekvenciájában, sokan talán úgy érezhetik, hogy a testük hőmérséklete is megemelkedett, csak lélegezz. Ugyan az a nyomás vagy bizsergés nyilvánulhat meg a bal füled felett és a koponyád bal részénél, csak lélegezd ezt be. (szünet) Maitreya Nagyúr most kibocsát egy erőteljes fehér fényt a szívcsakrádba. Ez a fény abból a célból van, hogy az összes megsebzett részt kitisztítsa szívcsakrádból; az árulás, a csalódás és a megtévesztés sebeit, amelyek a múltbeli tapasztalatok számos és sok idővonalán megfertőzték a szívcsakrádat, ami aztán azt a félelmedet eredményezte, hogy nem mertél, hinni és bízni az ősi bölcsességben és képességedben, hogy feltárd önmagad, mint az ősi bölcsesség egy mesterét. Lélegezz be mélyen kilélegezve teljesen, miközben Maitreya Nagyúr felgyorsítja és megnöveli az energia frekvenciáit. Az elektromos impulzusok egyre aktívabbá és aktívabbá válnak az agyad bal agyféltekéjének összes szunnyadó aspektusában. Képzelj el percenként több ezer villámot cikázni az egész agyad fölött, mindkét oldalon, a jobbon és a balon, és lélegezz. Most Maitreya Nagyúr és Sanat Kumara továbbra is ebben az állapotban fognak tartani a következő 12 percben azért, hogy véghezvigyék a teljes energiaaktiválást. Miközben ez történik, kapcsolódsz az összes körülötted lévő Ősi Mesterrel beleértve a Nagy Fehér Testvériség Mestereit is és képzeld el a harmadikszemedet megnyílni, mintha egy hatalmas szem nézne kifelé belőled. Amikor ezt teszed, akkor egy magasabb dimenzióból kezded el látni a világot magad körül. Ezen magasabb dimenziós észlelés az, ami elhozza a mélyebb megértést, hogy milyen az életedet egy eltérő dimenzióból látni. Ez azt jelenti, hogy nem kell fizikailag felemelkednetek egy magasabb dimenzióba, hogy lássátok, mit is jelent az, hogy a tudat egy magasabb dimenzióba mozog és a világot a tudatosság egy új szintjéről látva.

Az elkövetkező 17 napban mindnyájan keresztül fogtok menni egy mély tudat váltáson, amely azt eredményezi a képességetekben, hogy az én tudat egy kiterjesztettebb érzékeléséből lássátok a környezeteteket és a világot. Ez csodálatos új lehetőségeket fog magával hozni, hogy változásokat vigyetek véghez az életetekben, hogy belekezdjetek valami újba és fejlesszétek a bizalmatokat abban a képességetekben, hogy kommunikáljatok az ősi bölcsesség Ősi Embereivel. Mindannyiotokat újra hozzákapcsolnak az összes Ősi Mesterhez, akikkel valaha együtt jártatok és munkálkodtatok. Ez megnöveli a vezetőid mennyiségét, akiknek száma meg fog növekedni és minimum a Fény 22 Lénye fog veletek dolgozni egy adott időben a mai naptól. Ez azt jelenti, hogy mindnyájatokkal egy adott időben ettől a naptól fogva. Ez azt jelenti, hogy mindnyájatok a tanulás nagyon előrehaladott, nagyon mély és rendkívül felgyorsított beavatásain fog keresztülmenni az Ősi Mesterekkel. A Nagy Fehér Testvériség el fog vinni titeket Shamballa, a Szíriusz, a Plejádok, az Antaresz, az Arkturusz és az Androméda ősi templomaiba. Ezen látogatások mindegyike egy beavatási ceremónia lesz. Amikor teljesítettétek a beavatásokat, el fognak vinni a Vénuszra, ahol a legfontosabb Istennői beavatást fogjátok megkapni az életidőtök fényében. Az eredeti világ összes ősi Istennője fog keresztül vinni titeket ezen. Biztosítalak titeket afelől, hogy nem fogtok magatokra ismerni az elkövetkező 18 hónapban. Ti választottátok a mai lehetőséget, azért mert jobban készen álltok a változásra, mint soha azelőtt, készen állsz azt szólás félredobni a szókincsedből ”hogy túl jó, hogy igaz legyen”. Ezek a szavak többé nem léteznek számodra. Minden igaz, mert ez annyira jó és bármiről úgy gondolod, hogy jó, csodálatos, pozitív, mágikus és természetfeletti az igaz és készen állsz erre.

Kérlek vegyél újabb mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen, miközben Maitreya Nagyúr és Sanat Kumara ezeket a vibrációkat a végső frekvenciájára emeli. A harmadikszemed megkapja ezeket a magasabb frekvenciákat most. Ezek az ősi templomokból sugároznak ki körülöttetek kapcsolódva az összes Ősi Mester, a Fény Urai és Úrnői jelenlétében. Most Thoth Nagyúr előrelép és egy smaragdzöld palástot helyez a vállaidra ezzel szimbolizálva a bőség, gyógyulás, és új kezdetek energiáját. Tegyetek erőfeszítéseket, hogy tudatosan kapcsolódjatok a mágia és csodák energiáival, és itt most nem Harry Potter mágiájáról beszélek, hanem az énbe való bizalom, szeretet és hit mágiájáról, a tudás mágiájáról, hogy Isteniek és értékesek vagytok.

Most érezd, ahogyan ezek az energiák feltöltenek téged, az összes körülötted kavarog. Lélegezz be mélyen és teljesen ki. Képzeld el, hogy ez a gyönyörű smaragdzöld átitatja a bőröd összes pórusát, beszivárog a véredbe, az izmaidba, a húsodba, a tested minden egyes sejtjébe, a csontváz rendszeredbe, a csontvelőd összes sejtjébe. Most lásd a hajadat smaragdzölden, a bőröd smaragdzölden, a szemeidet, a fogaidat, a nyelvedet, minden dolgot smaragdzöldnek. Most Thoth Nagyúr fényében jársz, a legerőteljesebb Ősök egyikének fényében, a szerepének megfelelően ő Gaia Istennőt szolgálja ez időkben teljesen, hogy Gaia teljesen integrálhassa a smaragd státuszát. Az összes beavatás teljesítésével, Gaia lesz a legbőségesebb és erőteljesebb bolygó a naprendszeretekben. Az energia, amit megtestesít és el fog jönni, hogy megtestesüljön az élet és szeretet egy bőséges formájának manifesztációját fogja megidézni annak összes alakjában. Ez az erőteljes erő egy rendszeré fog válni a szeretet és megvilágosodás nagyobb leckéiért, hogy mesterévé váljanak a kozmoszotokon belül. Közületek mindenki hozzájárul ennek teljes megnyilvánulásához, amit az előbb mondtam.

Most vegyél egy mély lélegzetet, és ahogyan kilélegzel, tárd ki az energiameződet egy kicsit szélesebbre. (szünet) Az Ősi Mesterek, a Fény Urai és Úrnői most kivetítenek egy energiát, ami a szeretet szimbólumaival, hangjaival, színeivel és vibrációival van megtöltve, és ez újrakalibrálja a testedet, és összehangolja a csakráidat, azért hogy a harmónia egy állapotába tartsanak téged. Lélegezd be ezt az energiát és amint kilélegzel és adj hálát.

Most szeretetteim, az ősi bölcsesség tudatos emlékezetének kibontakozása mindnyájatok számára nagyon egyedi lesz. Azért mondom ezt, mert nem mindannyian kapcsolódtok ugyanazokhoz az Ősi Mesterekhez. Az emlékezésetekbe való utazásotok keresztül visz majd titeket az elmúlt életidők emlékein, amelyeket valójában most párhuzamos életeként fogtok felismerni. Ez önmagában a gyógyulás egy nagyon fontos rendszere és támogatni fog benneteket fenntartani a tudatosság magas szintjeit, amelyekkel érintkezésbe kerültök. Légy tudatában a testednek, annak energia szintjeinek, annak, hogy hogyan érzi ez magát, az érzéseknek ezen belül, és hogy mivel szükséges ezt támogatni/segíteni a nagyon mély és nagyon érzékeny változások ezen időszakában. Biztosítalak téged, készen állsz és tudom ezt, mert itt vagy és hallgatod a szavaimat. Ha van bármiféle különleges kívánságod a nagy bölcsesség ezen Ősi Mestereitől, hogy ezzel támogassanak téged, kérlek tölts el egy kis időt a belső szentélyed csöndjében, hogy kommunikálj erről velük. (hosszú szünet)

Adj hálát ezen Mestereknek, hogy meghallgatták a szavaidat és adj köszönetet a bepillantásokért és válaszokért, amik jöttek. Rajtad áll, hogy befogadó légy a közlésükre. Ne felejtsd el, hogy első 10 másodpercbe érkező gondolatokra figyelj különösen, amik benyomások formájában érkeznek, mielőtt az egó belép és elkezd analizálni/kielemezni, ezért menjetek az első 10 másodpercben felmerülő gondolat érzésével, azzal ami beugrik az elmédbe, mivel ez az igazság. Maitreya Nagyúr és Sanat Kumara most befejezik az energia elektromos rendszereinek aktiválását az agyatok bal és jobb féltekéjében szunnyadó aspektusaikban. Szintén sikeresen befejezték az energia integrációit a gyökér és szívcsakrák végett és lepecsételik ezeket most a testeteken belül. Az energiameződben fognak maradni megkönnyítve és elősegítve a változásokat, amik le fognak zajlani. Tisztában leszel a koronacsakrádban, a harmadikszem csakrádban, a füleidben és szemeidben lévő érzésekkel, ez annak eredménye lesz, amit ma véghezvittünk. Legyél fogékony az szükségleteidre. Próbáld meg elkerülni a mérgező helyeket, más szavakkal, az olyan helyeket, ahol azok az emberek, akik belemerülnek a negatív gondolataikba és szavaikba, összegyűlnek. Próbáld meg elkerülni azokat a helyeket, ahol nagy mennyiségű szennyezettség van jelen és kezeld a testedet szeretettel.

Ott az ideje, hogy hálát adj az összes Mesternek, akik jelen voltak, Thothnak, Sanat Kumarának, Maitreya Nagyúrnak, a Nagy Fehér Testvériségnek és az összes Ősi Mesternek, minden idők Nagyurainak és Úrnőinek. Tud, hogy a kapcsolat, ami létrejött továbbra is összeköttetésben lesz veled, hogy kommunikálhass ezekkel a Mesterekkel, mert ők is kommunikálni fognak veled. Ne felejtsd el meghatározni a szándékodat, hogy tudatosan befogadod a Nagy Mesterek ősi bölcsességének feléd irányuló közlését és közvetítését. Adj hálát az angyali státuszodnak és tudd, hogy az Angyali birodalom is számos módon fog veled munkálkodni és fog áldásokat előidézni számodra számos módon. Az angyalok a csodák elhozói, ők a mágia lehorgonyzói. Ne fordíts hátat a segítségnek csak egyszerűen nemet mondva egy angyalnak, mivel létfontosságú megtanulnod elfogadni a kis dolgokat az életedben, amiket felkínálnak számodra azért, hogy felkészítsen téged a nagyobb dolgok megkapására, amit az Anya/Atya Isten hoz az utadba, mivel ha nemet mondasz a kisebb dolgoknak, akkor nemet fogsz mondani a nagyobb dolgokra is. Adj hálát önmagadnak a választásért, amit meghoztál azzal, hogy itt voltál ma és megtapasztaltad ezt az energiát. Adj hálát a dicsőséges lehetőségért, amit megteremtettél a magad számára, hogy munkálkodsz az összes Ősi Mesterrel a fény egy közösségében. Adj hálát és ünnepelj mindent, amit elértél, a kihívásoknak, amiken felülkerekedtél és a leckéknek, amiket elsajátítottál.

Vegyél egy mély lélegzetet most visszahúzva a tudatosságodat a fizikai testedbe. Miközben kilélegzel tudd, hogy továbbra is összeköttetésben van az Ősi Templommal, amit a közvetítés elején láttál. Újabb mély lélegzet be és húzd vissza a tudatosságodat még jobban a fizikai testedbe még mindig emlékeztetve önmagad, hogy összekapcsolódsz az ősi bölcsesség Nagy Mestereinek vibrációival.Vegyél egy utolsó mély lélegzetet be, és ahogyan kilélegzel képzelj el gyökereket kinyúlni a lábadból egészen a Föld Anya magjáig leföldelve téged szilárdan újra a Földön. Körözz a nyakaddal és a vállaiddal, körözz a bokáddal és a csuklóddal, nyújtsd ki a lábaidat magad elé, egyenesítsd ki a gerincedet és üdvözöllek újra itt.

Szeretteim, mielőtt befejezném a közvetítésemet szeretném átadni, hogy ezek az energiák kulcsfontosságúak a tudatosság teljes emlékezetének fenntartásáért a bolygótok gyermekei végett. Ezek a gyermekek 15 éves korukban vannak (megjegyzés: ezek a gyerekek között 2006-ban voltak a legidősebbek 15 évesek, azóta már ők is 25 évesek és hozzájuk csatlakoznak folyamatosan újabb gyerekek is). Nem akarunk megsérteni egy tinédzsert sem azzal, hogy a gyerek kategóriába osszuk őket, de a fény összes gyermekéről beszélünk most. Létfontosságú, hogy a rendszerek a helyükre legyenek állítva, hogy az elméjüket nyitottan tartsa ez az ősi bölcsességekre, mivel tudják, hogy ezek igazak, mivel ez továbbra is megteremti a fény egy kitárt ösvényét, hogy kapcsolatban tartsa őket az autentikus énjükkel. A nem túl távoli jövőben el fogjuk kezdeni a fény tervezeteinek végrehajtását a hátrányos helyzetű közösségek gyermekeiért, hogy támogassuk őket ezen életidő és a múltéletbeli sebeknek a gyógyulásában, és hogy a fény irányába oktassuk őket. Ez az oktatási csoportba fog tartozni, az egység gyakorlatainak oktatásába, az érzelmi intelligencia és spirituális intelligencia oktatásába valamint a jártasságok/gyakorlatok/készségek oktatásába, hogy fenntartsák az életüket fizikailag. Ezek a meghatalmasodási programokat is magukba fogják foglalni, mezőgazdaságilag, és a kreatívan az üzlet és önmeghatalmasodás formájában. Az energiák ma a sablonok lehorgonyzásának részei, amik ezeké az alapzatokká fognak válni ezen projektek számára. Tehát az erőfeszítéseiden keresztül ezt lehetővé tetted és a Szellem meg kívánja köszönni neked. És tehát Szeretetteim, előidézzük nektek az összes áldásokat, amire szükségetek van, hogy végigcsináljátok a megvilágosodás és önismeret/öntudatosság ezen legcsodálatosabb és mélységes időszakában. Bízatok a sok láthatatlan karban, amik megtartanak titeket, amik hordoznak és vigasztalnak és tudjátok, hogy csak egy gondolatnyira vagyunk. Emlékeztetlek titeket arra, hogy legyetek tudatosak a testetek kommunikációjára, legyetek tudatában a gondolataitoknak, amik hatással vannak az elmétekre, amik megnyilvánulnak az elmétekben, mert az ősi bölcsességek elő fognak jönni időnként, áradásként hömpölyögve az elmédbe és máskor meg csak szivárogva. Szórakoztasson minden, ami hozzád jön, mert ezáltal kivonjátok a bölcsesség ékköveit.

Az Anya/Atya Isten Fénye lehet az energia, ami elvezet benneteket az autentikus énetekbe és bízzatok abban, hogy minden rendben van és minden rendbe fog lenni a világotokban. Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohánja, és üdvözöllek és megáldalak benneteket szeretetben. Adonai.

Kérdések és válaszok:

Kérdező: Kuthumi Nagyúr, követem a Crimson Circle-t és Mihály Arkangyalt és szintén foglalkozok másokkal is és bár az összes tanítás többé-kevésbé azonos valamilyen módon, hagyjak abba a többiből néhányat és kövessem azt, ami itt tanulunk veled?

Kuthumi: Szeretett nővérem, üdvözöllek, az összes út haza vezet, ezért nem fogom azt mondani neked, hogy fordul vissza bármilyen mások általi tanítástól is, mivel mindegyikük értékes bölcsességet tartalmaz. Azonban, ha úgy érzed a lényedben, hogy ezen utak közül az egyik közel van a befejezéshez, akkor kérlek tartsátok tiszteletbe ezt mivel, ekkor magatokkal visztek mindent, amire szükségetek van és készen álltok arra, hogy a következő szintre lépjetek. Minden, amit átadtam azoknak, akik azt választják, hogy a tanításaimat követik, mint ahogyan ti ezt teszitek, alkalmazni tudjátok az információt, amit az élet összes területére adtam át és az összes bizalommal, ami létezik. Nem azt mondom, hogy az egyének nem szabad ezt alkalmazni az élet bármely területén, mert ez megfosztja a potenciál vagy lehetőség területén, hogy valami újat nyerjen ki belőle ( a tanításokból). Tehát hallgassatok az intuíciótokra és engedjétek meg az Ősöknek, hogy elvezessenek titeket bármilyen új irányba, ami előtettek áll. Érthető?

Kédező: Igen, köszönöm. Lenne még egy kérdésem, a merkabah, a merkabáh-val való munka, úgy hiszem meg kell ezt tennünk annak érdekében, hogy haza jussunk, de a tanításaiddal Kuthumi Mester, nem úgy tűnik, hogy ezt tennénk. Ez szükséges?

Kuthumi: Nővérem, töménytelen energiának vagytok kitéve és az én integrálása által automatikusan integráljátok a merkabah járműveteket is. Ha az a helyzet, hogy valaki nem aktiválja a merkabáját tudatosan, akkor az egyén nem lesz képes haza menni, de akkor mi van a tiszta lelkekkel, akik még soha sem hallottak a merkaba járműről, nem érik el a világ hálót, mi van velük?

Kérdező: Tudom, ezért kérdeztem.

Kuthumi. Ezért mondom azt, hogy az energia, aminek automatikusan ki vagytok téve aktiválja ezt, bennük is, ha készen állnak rá. Ne fektessetek túl nagy hangsúlyt azokra, akik bizonyos cselekedeteket/tevékenységeket kérnek/követelnek tőletek annak érdekében, hogy garantálják a helyeteket a mennyekben, hogy úgy mondjam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...