Kuthumi – A kozmikus napcsakra összehangolása

Kuthumi – A kozmikus napcsakra összehangolása

 

Csatornázta: Michelle Eloff©
Dél-Afrika, Johannesburg, 2006. május 13

Fordította: Hatejer Emese

Hanganyag letöltési linkje(Gárdi Mariann hangjával): http://www.mediafire.com/download/611ansb1d90dt3i/Napcsakra+aktiv%C3%A1l%C3%A1s.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

___________________________________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiotokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam számotokra a megértés, a megbocsátás, a szelídség és élvezet áldásait. Üdvözlet szeretteim!

A szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiotokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Ma egy energia egyesítést/integrációt választottatok, ami a tudatos kreatív teremtő változás egy folyamatához fog vezetni. Biztos vagyok benne, hogy ti mindnyájan akik jelen vagytok és azok, akik olvasni vagy hallgatni fogják ezeket a szavakat a jövőben, rezonálni fogtok azzal a ténnyel, hogy a változás elkerülhetetlen és ez egy állandó folyamatként manifesztálódik egy előrefelé vezető úton. Változás nélkül mindenki és minden stagnálttá válik, így beléptek Önmagatok Napjába ma.

A fény, az erő és a hatalom ajándékát kapjátok meg a mai napon, a Napcsakra integrációtok végső szakaszának aktiválását és a gyökér, a nap és a szexcsakra közötti összeolvadást. Ez a napfonat csakra energiáinak sok szintjét is integrálja, emiatt, ha eljön az idő, meg fogjátok fizikailag, tapinthatóan tapasztalni a manifesztáció erejét és hatalmát az által, hogy az alsóbb csakrák teljesen egybeolvadnak a Napcsakrával.

A Napcsakra az az aspektusotok, ami megtestesíti a potenciális kreatív teremtő erő minden rostját a létezésben, és a gyökér és szakrális/szexcsakra között helyezkedik el. Nevezhetjük ezt a Szoláris Éneteknek. Volt idő Atlantiszban, Atlantisz legeslegelején, ahol a beavatottak egy csoportja integrálta ezt a Fényt és a Napcsakrájuk az energia egy örvényévé [vortex] vált jelképezve, amit úgy ismertek, mint alsóbb csakrák. A kreatív teremtő erők, amelybe ekkor beléptek és felhasználták a manifesztációra, ami végül (később az idők folyamán) egy visszaélő energiává vált és a többi, ahogy mondani szokás, ez már történelem. Most, hogy a Fény Tanácsai előtt álltok és megkapjátok az isteni jogot, hogy újraaktiváljátok ezt az energetikus erőt ismét. Mindnyájan ma itt, és azok akik megtalálják a szavaimat a jövőben, a csoport egy részei voltatok Atlantiszban, akikre utaltunk.

A Napcsakra aktiválásának ezen a szintjén, utalok a gyökér-, szex- és napfonatcsakra összeolvadására, amely a Napcsakra formájában születik meg, egy bizonyos értelemben ki fogja kényszeríteni, hogy túllépjetek az illúzió konstrukcióján, ami megtestesíti az összeszorító hálót, vagy a hatalomtól megfosztott teremtés bármilyen fajtáját. Tudjátok, hogy meghatározza figyelmetek, a kreatív teremtő erőtökre való fókuszálás, és amit ennek a felhasználása jelent. Nem a játékos kreativitásról beszélek, abban az értelemben, hogy fess egy képet pihenésképpen, vagy díszíts fel egy táblát. A kreatív teremtő manifesztáció hatalmáról/erejéről beszélek. A kreativitás ezen meghatározása elvisz egy teljesen új dimenzióba téged, és mindnyájatokat megkérnek rá, hogy sajátítsátok el a Napcsakra energiájának az 555 szintjét emiatt, és igen kapaszkodjatok meg a csizmátokba, 555 beavatás, de ti már sokkal többet teljesítettetek ennél az életetek alatt. Ezek a beavatások nem csak fizikai természetűek. Keresztül fogtok menni hozzávetőleg 15-ön az 555-ből, ami úgy nevezett fizikai természetű. A többi az érzelmi, mentális, spirituális, kristályos és kvantum testeiteken keresztül fognak kibontakozni. Ezek a testek természetesen hatással vannak az anyagi valóságotokra.

A beavatásotok, mint olyan most a Mester Manifesztor útján halad. [megjegyzés: A Mester Manifesztor egy olyan szuverén személy/lény, aki korlátok nélkül szabadon képes manifesztálni azokat a dolgokat, amire szüksége van minden szinten] Nincs lélek, aki túl tudna emelkedni a korlátozás és illúzió jelenlegi birodalmain kivéve, ha nem sajátította el a manifesztáció pozitív művészetét. Ezért olyan fontos megérteni a félelem alapú reakciókat. A félelem megfoszt a jogosultságotoktól mesterként az anyagi világ fölött. Mester Manifesztorok vagytok, az idő egyszerűen eljött, hogy emlékezzetek, hogyan tegyétek ezt, több pozitív minőséget manifesztálva, mint megismételve a negatív minőségek manifesztációját, amelyet félelem alapú motivációk hoztak létre, mint negatív vagy pusztító mintákként, amelyek a manifesztáció tárgyai voltak, amelyek az életed megszokott tapasztalatává váltak. Így a Pozitív Manifesztáció Törvényeinek alkalmazása tudatos módon elengedhetetlen.

Mielőtt további információkat adnánk át, eljött az ideje számunkra, hogy végig vigyünk titeket az energetikai csatlakoztatáson és a 3 alsóbb csakrátok egyesülésének aktiválásán és ezáltal beavatva titeket ebbe a rendkívüli erőteljes kreatív teremtő erő energiájába. Mindnyájan megtapasztaltátok a korlátozást az életetek egyes vagy más területein. Most van itt az ideje, hogy megfogd, ami egérutat nyert előled és fókuszálj erre, miközben aktívájuk az energiákat, amelyen keresztül vezetünk titeket ma. Néhány pillanat erejéig gondolkozz el, mik a hiány vagy a korlátozás aspektusai, amikre összpontosítani kívánsz, azért hogy megváltoztasd ezt és elhozva ezt az erőteljes pozitív kreatív teremtő alakjába.

Lazítsd el a testedet és lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen és folytasd a tested és elméd ellazítását. Képzeld el a tested meleggé válni, mint ahogy egy elképzelt nap fényesen ragyog a bőrödre. Nyisd meg az energiádat, hogy előhívd a nap hatalmát. Üdvözöld Ra Nagyurat, üdvözöld Soltec Nagyurat, és üdvözöld a jelenlétedben a Nap Gyermekeit. A Nap Gyermekei jelenítik meg az ártatlan kreatív teremtő erőt a jelenlévő és összes életen belül. Jelenlétük lángra lobbantja ugyanazt az erőt benned, felszabadítva a belső gyermeked, újrakapcsolódva a szabadságával, hogy kifejezze magát pozitívan, alkotóan, konstruktívan[építő jellegű mód], kreatívan és egy meghatalmasodott módon. Folytasd a légzést, ahogy kapcsolódsz a Nap Gyermekek mindegyikéhez, akik megtisztelnek a jelenlétükkel.

Ra Nagyúr közelit feléd és elhelyez egy arany láncot a nyakad körül egy nagy napkoronggal. Figyeld meg, hogy hol fekszik a napkorong a testeden, más szavakkal melyik csakrával van összehangolódva? Ez jelzi neked, hogy melyik csakra a testedben igényli a legtöbb nap energiát. A nap megolvasztja az éned csapdába esett elszigetelt aspektusát, emiatt a gyógyítás, amit a napkorong elhoz neked azt eredményezi, hogy az én elszigetelt aspektusai felolvadnak, kapcsolódva a csakrához, amin ez a (napkorong medál) nyugszik.

Lélegezz és lazíts. Soltec Nagyúr, a Szeretet nagyszerű Urainak egyike, és akinek az a feladata ebben az időben, hogy egyesítse a Szeretet Tudományát a Szellem Tudományával, előtted áll és felkínálja számodra egy másik arany korongot vésett szimbólumokkal és mintákkal. Ez az Isteni Szeretet Kódja ami személyesen veled rezonál. Vedd el ezt a korongot tőle és tegyél vele bármit, amivel kapcsolatosan úgy érzed, intuitívan ösztönöz, hogy megtedd ezzel.

Ra Nagyúr megy, mögéd áll és a hátad alsó részéhez helyezi a kezét megtöltve téged plusz meleggel. Válj tudatossá a légzésének hangjára mögötted és kezdj el lélegezni ugyan abban a ritmusban, mint ő. Most, fókuszálj arra, amiről úgy döntöttél, hogy elhozod a Napcsakra aktiválásával, más szavakkal, a hiányt vagy a korlátozást, amit szeretnél átalakítani. Tartsd ezt a fejedben és képzeld el, hogy elkezd mozogni, le a gerinceden és be a szexcsakrádba. Érezd, ahogy Ra Nagyúr melegségével beborítja ezt az elképzelésed és érezd, ahogy az energiája beborít minden csakrát a testedben. Most vidd a lélegzeted a szexcsakrádba és képzeld el magad, ahogy a szexcsakrádon keresztül lélegzel. Ra Nagyúr, a Nap Ura elhozza számodra egy isteni aspektus ajándékát, egy aspektusét, ami megtestesíti az uralmat. Különösen ebben az időben, nem számít, tudod-e, hogy mit testesít meg ez az aspektus, vagy sem. Ami fontos, hogy ez a rezgés bekódolódik a szexcsakrádba. Elkezd kibocsátani egy vibrációt a tenyér csakráján keresztül a szexcsakrádba aktiválva a képességet, hogy megkapd ezt a kódot, amely lehetővé teszi önmagad ezen isteni aspektusának, hogy egyesüljön veled. Ez az isteni aspektus szerepet fog játszani, hogy támogasson téged a pozitív kreatív teremtő törekvéseidben és elősegítve egy idővonalat, amiben mérhetetlenül növekedni fogsz és gyorsan abban az értelemben, hogy megérted mi a pozitív kreatív teremtő célod, más szavakkal, ahogy a kreativitásod és az élet célod összekapcsolódnak. Ez a kreatív céloddá válik. Ez az isteni aspektusod a jövőbeli éned egy része, és ha egyszer teljesítetted a beavatást, amin ez az aspektusod keresztül visz, akkor a fizikailag tudatos éned egy állandó aspektusává válik.

Továbbra is lélegezz,  és érezd, ahogy az összes kód elhelyezkedik a szexcsakrádon belül, ami behatol minden sűrű dimenzióba a szexcsakrád teremtésén belül. Ezek a sűrű dimenziók létrejöttek (a létezésben) azért mert ezeket a sűrű programokat magadra vetted kimondottan az anyádtól. Ahogy megtagadta a kreativitását vagy ahogy felhasználta, a meghatározását erről, a negatív hitrendszereit a pozitív manifesztáció minden oldaláról az anyagi világban szintén feloldják. Ezért ne izgasd magad, hogy fel fogod dolgozni a hitrendszereit, hogy úgy mondjam. Csak tudd, hogy ez amit útnak eresztesz annak érdekében, hogy megkönnyítsd a belépésed a szexcsakrád pozitív erejébe.

Ahogy újabb mély lélegzetet veszel láss egy fenséges piros fényt bekapcsolódni a gyökércsakrádba, és egy sárga fényt a napfonatcsakrádba. Most vizualizáld a fény ezen két labdáját a narancs fény felé gravitálni a szexcsakrádban. Nagyon óvatosan lásd, ahogy ez a 3 labda egyesül, ha nem teszik ezt nem lényeges, csak fogd őket, akár a fény egy labdáját vagy még mindig a fény 3 labdáját, és mozgasd őket kicsit a szexcsakrád alá, oda ahol a Napcsakrád örvénypontja helyezkedik el. Képzeld el látva, ahogy az alsóbb csakráid labdái együtt forognak, növelve a fényt, amit kifejeznek, és ahogy forognak a Napcsakrád lángra lobban, és az Arany Energiájának az ereje elkezd elnyelődni a fény három labdájába, ami képviseli a 3 alsóbb csakrádat. Lélegezz, amint ez helyet foglal, az Arany Fény összes pulzálása a Napcsakrából sejt szinten aktivál valamennyit a saját Felemelkedett Mester lenyomatodból. Ne aggódj azzal kapcsolatban, hogy ez hogyan történik meg, csak engedd, hogy ez meglegyen.

Folytasd a légzést és vedd ezt a elképzelést, amit akartál, hogy meggyógyuljon és mozgasd ezt a Napcsakrádba. Az Arany Fény elkezdi átalakítani a helyzetet, átváltoztatva minden sűrűséget folyékony fénnyé. A Napcsakra Arany Fénye be és keresztül ragyogja a helyzetet, megtisztítva a pozitív kreatív teremtő manifesztáció összes módját, amit véghez viszel majd. Ez a folyamat tovább fokozódik, amíg Ra Nagyúr elengedi a kezét a hátad alsó részéről és ellép. Most teljesen aktiválta a 3 alsóbb csakrád folyamatát, hogy eggyé váljanak a Napcsakráddal. Folytatódni fog a kibontakozása a következő 44 nap és éjszaka során. Ezen időszak alatt feltárul előtted, hogy hogyan használd fel a pozitív kreatív teremtő erődet, azért hogy manifesztáld az igényeidet, amivel találkoztál. Biztosítalak téged, ez nem egy olyan időszak lesz, hogy még több korlátozást manifesztálj annak érdekében, hogy segítsen felismerni hogyan szabotálod önmagad. Most meg fogod látni, hogy mennyire erőteljes a pozitív kreatív teremtő képességed, és hogyan vetíti ki őket kreatív és teremtő módon.

Folytasd a légzést, ha kényelmetlenséget érzel a méhed területén, ha nő vagy lélegezz bele. Nagyon gyakran az energia egy örvényének fizikai aktiválása fizikai kényelmetlenséget okozhat, így egyszerűen lélegezz csak bele. Uraim, nektek egy éteri méhetek van, ezért ha kényelmetlenséget éreztek ezen a területen, akkor lélegezzetek be az elképzelt éteri méhetekbe. Ahogy a fény felerősödik és a pozitív kreativitás ereje lerögzíti magát még szilárdabban a 3 alsóbb csakrádba, vedd az életed összes egyéb területét, azonfelül, amit választottál, hogy a pozitív kreativitás erejének része legyen, és helyezd ezt most a fénybe.

A következő belégzésnél húzd a Napcsakrának ezen erőteljes Arany energiáját fel a gerinceden, mozgasd ezt a harmadikszemedbe és a koronacsakrádba. Engedd meg most ennek, hogy tovább mozogjon a 8. csakrádba és képzeld el, ahogy felrobbant a fény egy zuhanyába, amely beszivárog a mind a 22 a Szíriuszi Tested csakráiba és aktiválja az összes kisebb csakrákat a fizikai és energetikai testeidbe, azt eredményezve, hogy úgy állsz, mint egy ragyogó arany lény egy erőteljes kreatív teremtő napfényt kisugározva. Ennek az energiának a melegsége megerősíti a mágneses képességed, hogy pozitívan bevonzd magad számára, ami szolgálni fog, amely támogat és elősegíti a növekedésed és előrehaladásod. Ennek a Szoláris energiának a melegsége és ereje olyan fényes, mint ez, képes teljes mértékben lerögzíteni és leföldelni téged a jelenlegi pillanatban; a jelenlét a legerősebb pontod. Soha nem vagy erősebb bármilyen helyen, mint a jelen pillanatban. Ez a létezésed legerőteljesebb pontja.

Húzd vissza a tudatodat a jelen pillanatba, amit megtapasztalsz most és használd a kreatív teremtő erőd, hogy felszívd az Arany Fényt és áraszd ki ezt a fény, hogy megérintsen minden félelmet ami az elmédben, a szívedben van és utasítsd ezt az energiát, hogy behatoljon a tudatalattidba és a tudattalanba, elhozva a pozitív kreatív teremtő erő melegségét, legyőzve minden félelmet, ami megbénított téged, és lélegezz, engedd el, érezd a tested megadja magát, és vizualizáld magad , ahogy elereszted a szorításod bármivel kapcsolatban amihez ragaszkodtál teljes erődből. Csak vesd el ezt. Egy felszabadult lélek nem ragaszkodik semmihez és nem kapaszkodik semmibe, amikor ragaszkodsz valamihez gátolod az előrehaladásod, lehúzod magad, korlátozod a szabad mozgásodat, kifejezésedet és felfedezésedet. A pillanatban lenni azt jelenti, hogy senki se ragaszkodik semmihez, mert minden pillanatban minden úgy van, ahogy lennie kell, és minden pillanatból az következik, hogy a pillanat biztosít mindent, ami a pillanatot tökéletessé teszi. Megismétlem, egy felszabadult léleknek soha nem kell semmihez sem ragaszkodnia, mert minden pillanat biztosítja, amire szüksége van, azért mert a pillanat tökéletes.

Csináld ezt egy gyakorlatként, vizualizált magad, ahogy vesztesz a szorításból bármivel kapcsolatban, amihez úgy érzed félelemből vagy a szükségből ragaszkodsz, hogy kontrolláljon. Ha ez egy gondolat forma, távolítsd el a gondolatformát a kezeddel az elmédből, tartsd ez egy vulkán, egy tűz vagy egy folyó fölé és nyisd ki a kezed és vesd bele. Ereszd el ezt, engedd, hogy a víz elmossa, engedd a tűznek, hogy elégesse, engedd a lávának, hogy feleméssze ezt. A Kozmikus Tűz, amit ebben az időben aktiválsz feltárja számodra az átalakítás hatalmát és hogy milyen meghatalmasító érzés a fátylak eltávolítása, azért mert integráltad a bizalmat a képességedbe, hogy megbízz minden pillanatban, mint ami tökéletes és isteni. A bizalmad elő fog bukkanni a hatalom/erő érzékelésének következtében, amit érezni fog, azért mert a jelenléted legerőteljesebb pontjába fog állni - a jelenben. Szeretteim nem tudom elégszer megismételni. A hatalmatok a jelenlét pillanatában a legerősebb.

A Nap Vibrációtok biztosítani fogja ezt számtalanszor. Ra Nagyúr megfogja mutatni a Kozmikus Tűzet a lényeteken belül egy erőt, hogy leszámoljatok ezzel, és az alsóbb egódat meg fogja tanítani tisztelni és figyelembe venni, (ezt az erőt) és ez szeretteim a beavatásaitokat elviszi ennek az aktiválásnak az utolsó részéhez, amely a Boldogulás Tudatosság Kozmikus Tűz Vibrációjával összehangolódik. A tűz szenvedély, amikor az ember a jelen pillanat erejében van, a tűz kiegyensúlyozott, nem tombol irányíthatatlanul, nincs meg annak a veszélye sem, hogy kialszik. Ez egy változatlan jelenlét, elegendő hőt teremtve, hogy a víz eleme a testedben – a szexcsakrád, mindig (folyékonyan) áramoljon, mindig átlátszó és magabiztos legyen. A víz elemed áramlása biztosítani fogja, hogy a föld elemed; amit úgy ismertetek meg mint gyökércsakra, kellően öntözött legyen, hogy megkönnyítse ennek a tápláltságát és növekedését, amely a föld elemed termékeny talajában növekszik, és a lélegzeted, az élet lélegzete, ami ellátja oxigénnel a tűz elemed – a napfonat csakrád.

Szeretteim, most, hogy egyesültetek a tűz elemetek, a víz elemetek és a föld elemetek erejével, amely a kombinált teremtésetek a leghatásosabb, legerőteljesebb eszközévé válik, és azt, ahogyan kijöttök túlélés tudatosságból, a szegénység tudatosságból, az áldozati tudatosságból, jöjjetek álljatok fel a Boldogulás Tudatosságba, a Jólét, és a Győzelem Tudatosságba a szíveteken belül, és ennek a legnagyobb ajándéka a bizalom lesz, hogy tudni fogjátok kik vagytok és minden nap, ahogy lélegeztek (tudni fogjátok) az életeteknek van egy célja. Napról-napra a célotok eltérő lehet, biztosítalak titeket mindazonáltal, a napi célotok alkotja a legnagyobb célotokat a Földön. Ne vesztegessétek az időt az életetek legnagyobb céljának a keresésével. Légy jelen és öleld át a pillanat célját! Minden pillanatnak van egy célja, ez az amiért ebben benne vagy.

Vegyél egy újabb mély lélegzetet be, engedd meg az összes információnak, amit átadtunk, hogy beszűrődjön az elmédbe, szívedbe és a lelkedbe. Adj hálát mindezért, amit bevontál magadba ma. Adj köszönetet Ra Nagyúrnak, adj köszönetet Soltec Nagyúrnak és adj hálát a Napnak az ajándékokért, amit elhozott neked. Adj köszönetet magadnak és az éned aspektusának, amit integráltál a mai napon, és tudd, hogy kényelmesen lehetsz békében, azért mert a helyes úton vagy. Éled a célodat, aktív vagy. Ismerd el, hogy a Napcsakrád energiája továbbra is meg fogja teremteni a pozitív változásokat, amikről beszéltünk. Használd ki a következő 44 napot, hogy tudatosan átöleld a kreatív teremtő irányt, amit előhívtál, és biztosítalak, a fókusszal és a figyelemmel kifizetődik az életedben, az összes megoldás, válasz, amit keresel a jelenlegi dilemmáidra, kegyelemben, tökéletes, harmonikus, isteni és csodálatos módon fog manifesztálódni, és ez gyorsan meg lesz.

Végy egy mély lélegzetet be, és amint kilélegzel húzd a tudatosságodat vissza a fizikai testedbe. Érezd a Napcsakrád, ahogy lerögzíti az energiádat a Földbe. Érezd, ahogy a Napcsakrád melege megérinti a szívedet, torkodat, harmadikszemedet és a koronacsakrádat. Ha van valami fontos, amit szeretnél lejegyezni tedd meg ezt most.

Mielőtt végeznénk, szeretnék még egy kicsit beszélni a félelem alapú reakciókról. Bízom benne, hogy tisztában vagytok azzal, a félelmek valójában illúzió alapúak, egy előre ledefiniált rendszerek amit az elődeitek hoztak létre. Ezeknek a rendszereknek a nagy része a tudatlanság eredményeként manifesztálódott. A tudatlanság nagyon illékony és veszélyes energia. Ez szintén rendkívül sebezhető. Ez az egyik a rengeteg ok közül, amiért hangsúlyozzuk az öntudatossá válás, az ismeretszerzés és a tanulás fontosságát az életről. Ezzel a tudással és hatalommal nem vagytok az ilyen programozás áldozatai. Nem vagytok mások félelmeinek az áldozatai, akik a tudatosság egy tudattalan állapotában vannak. Mindnyájan tanárok vagytok a saját jogotokon, és megértitek az alapokat, amelyen a félelem kifejlődött, meg van az erőtök, hogy véglegesen felszámoljátok (ennek) az alapját és helyére rögzítsétek az igazság és szeretet létezésének alapját. Minél meghatalmasodottabbak és öntudatosabbak vagytok annál kevesebbet kell félnetek. Azért mondom ezt, mert egyre tudatosabbá váltok a képességetekre, hogy pozitívan manifesztáljatok, hogy megértsetek, teremtsetek, fejlődjetek és továbbmenjetek. A félelem az első számú bénító és önszabotáló erő a Földön. Ezt ez a vibráció okozza, hogy lehangolnak, nehéznek, alkalmatlanak, haszontalanak és értéktelenek érezed magad .

A félelem az első számú pusztító erő az emberi tudatosság létezésében. Nem a természetes félelemről beszélek a túlélés formájában, ami az egyént figyelmezteti, hogy valami veszélyes, ez a természetes félelem. Most az emberiség által létrehozott tudatlanságról és kapzsiságról beszélek. A hatalommal, erővel való visszaélés hozta létre a hiány és a korlátozás félelmének az eredményeként. Sok ember szabotálja a személyes törekvéseit mindennap egyszerűen, azért mert félnek a sikertől. Félnek a képességüktől vagy a hiányosságuktól erről, hogy fenntartsák, amit megteremtettek. Az anyagi világ egy mesterének meg van a hatalma ahhoz, hogy folyamatosan teremtsen a létezés minden pillanatában, és a teremtőképességet fenntartsa és növelje. Ezért, a kudarctól való félelem egyszerűen a bizalom hiánya az egyén képességében, hogy felhasználja a benne rejlő a pozitív kreatív teremtő erőt, nagyon gyakran, mint a külső erők eredménye megtestesítve ugyanazt a félelmet és kivetítve ezt másokra. Ez az amiért az ítélkezés, kritizálás és gúny olyan veszélyes. Emlékezz, nem ítéletként mondom, hanem azoknak a védelmében, akiket a mások negatív reakciói és kivetítései veszélyeztetnek. Arról beszélek, ami akadályoz téged is, mint egy teljes teremtő lény saját fényének meglátásában, - önmagad napját meglátva, ahogy a mágiáját szövi az életedben.

Képzeld el magad, mint egy félelmet nem ismerő, bátor személy. Milyen lenne az életed? Ha a félelem eltűnt az útból, mit csinálnál? Hogyan csinálnád? Mi lenne a motiváló erőd? Mi volna az eredménye, annak amit teszel? Ezek mind nagyon fontos kérdések és arra kérlek tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket és egyidejűleg fókuszálj az életed különböző aspektusaira, és fel fogod ismerni, hogy a félelemnek mennyi hatalma van fölötted, és mennyi energiát adtál a félelmeidnek, és hogy mennyire fosztottad meg magad a teremtő erőtől egy egyszerű félelem következtében. A félelem valós? Ez igaz? Ha úgy gondolod, hogy ez igaz, mi vezetett téged el, ahhoz hogy elhidd és úgy gondoljad, hogy ez igaz? Kérdezd meg a múltat, azért, hogy megtaláld az igazságot a jelenben. Azzal, hogy felismered az igazságot a jelen pillanatban, meg van hozzá az erőd, hogy egy különböző jövőt teremts meg. Ne vegyetek mindent névlegesnek, ne higgyetek mindent el, amit olvastok vagy hallotok, becsüljétek a szíveteket, hallgassatok erre a hangra, érezzetek, térjetek vissza a testetekbe és érezzétek magatokat, érezzétek az irányt, amibe a lelketek vezet. Nem kerülsz bajba, ha ezt megteszed.

Minden Felemelkedett Mesternek, akiket ismertek el kellett sajátítania, amivel most titeket megajándékoztak. Semelyikük sem ment át anélkül, hogy elsajátította volna ezt a beavatást, emiatt, biztosítalak titeket, hogy ez lehetséges, ez valószínű és elkerülhetetlen. Ezért, a hatalom és erő a tiétek. Használjátok ezt. A varázspálcát most már (a kezetekben) tartjátok. A lelketek adta az erőt, hogy kimondjátok a varázsszót. A lelketek és ti többé már nem vagytok külön világ. A Szellem kézzel foghatóan szövi a varázslatát az életetekben. Egyszerűen csak állj el az utadból és lásd meg. Ne szenteljetek annyi figyelmet a félelmeiteknek és lássátok meg mi a helyes, mi áramlik, és mi támogat titeket. Meg fogtok lepődni, hogy a szellem mit nyújt át.

És ez így van szeretteim, átölelünk titeket az Arany Fényben; a Nap Fény és a Szeretet Fénye elhozz számotokra mindent, amire szükségetek van jelenleg az életetekben, hogy manifesztálódjanak a szükségleteitek, amivel összetalálkoztatok ebben az időpontban és helyen. Becsüljétek a pillanat erejét, ez fel fogja fedni nektek az erőtöket. Tudva, hogy ez egy ajándék és megbecsülés, ahol most vagytok, szembenéztek a beavatásotokkal, hogy elsajátítsátok az anyagi világban. Legyetek az anyagi világ egy mesterei felszabadítva magatokat, megtéve bármit, amit éreztek, hogy inspirál, hogy megtegyétek, és menjetek bárhová, ahová a lelketek elkíván vinni. Bízzatok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket és tudjátok, hogy soha nem vagytok egyedül, mert mi mind egyek vagyunk, és mindig veletek vagyunk minden úton. Szeretet és Fény legyen veletek örökké.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség arany sugarának chohanja, és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket.
Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...