Kuthumi - Namíbiai közvetítés 1

 Kuthumi Felemelkedett Mester 

Namíbiai chanelling 1

Csatornázta: Michelle Eloff©  

2006. Április 17, Namíbia és a 45-ös Dűne

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese
Hanganyag letöltési linkje(Gárdi Mariann hangjával): http://www.mediafire.com/download/aiu7mn7uaf6pb89/Nam%C3%ADbia+1.mp3
 
Megjegyzés: [A 45-ös Dűne egy csillag dűne, Namíbiai sivatagban található a Sossusvlei területén. A név onnan ered, hogy az út 45. kilométerénél van, ami kapcsolódik Sesriem kapujához(ami a Namib Naukluft Nemzeti Park bejárata Sesriem városánál) és a Sossusvleihez(vörös homok dűnékkel borított hely). A 45-ös dűne 170 méteres magasságba nyúlik, 5 millió éves homokból áll, aminek a törmelékét a Narancs folyó(Orange River) a Kalahári-sivatagban halmozott fel, és azután oda fújta a szél. ]

letoltes.jpg

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban

¤¤¤¤¤¤

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a bölcsesség áldásait, a kreativitás, a szándék  és a gyönyörűség áldásait. Üdvözlet szeretteim.
 
És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén. Szívesen látunk mindnyájatokat a Szellem jelenlétének összejövetelén és a sivatag energiájában. Ez az erőteljes jelenlét elhozta mindnyájatoknak, az új élet ajándékát. Ti mindnyájan átmentetek a halál és újjászületés beavatásán, azon amit a húsvét időszak mutatott be mindnyájatoknak és a DNS-etek harmadik szálának kreativitás általi aspektusának jelenlétén belül álltok és figyelmet szenteltek a beavatás 3. szintjén a jólét (alap)elvére.  [Megjegyzés: az említett anyag az 1440 Felemelkedett Mester sivatagi gyűlése]
 
Ma lehetőség van számotokra befektetni egy kevés időt és energiát annak meghatározásába, amire szándékotokban áll összpontosítani a következő napokban, amik előtettek állnak, amelyek elvezetnek e különleges utazás beteljesítéséhez a fény lelkeinek csoportjaiként. Határozzátok meg a szándékaitokat, összehangolódni a szívetekkel és lelketekkel egy nagyon fontos dolog, mert ezzel a szándékkal motiváljátok az öröm és szenvedély érzéseit, ami a szíveteken belül rejlik, ami végigvezet az elhivatottság felfedezésnek ösvénye mentén, ami lehetővé teszi számotokra, hogy szenvedélyesen éljétek az életeteket.
 
Namíbia területe képviseli a bolygótok szexcsakráját, közülük egyet legalábbis, aminek jelenlétén belül az aranymagzatot tartották. A szexcsakrátok a víz elemetek. Ez a fizikai testetek területe, ami kapcsolódik az energetikai testeitekhez, ami meghatározza a képességeteket, hogy az élettel áramoljatok, az élet vizeivel áramoljatok vagy folyjatok tulajdonképpen, hogy fogékonyak legyetek, kreatívak legyetek és, hogy felhasználjátok a nőies erőtöket/hatalmatokat, mint ami az energia ezen örvényén[vortex] belül tartózkodik. Nem számít, hogy férfiak vagytok-e vagy nők, egyedül az számít, hogy megvan a bátorságotok, hogy átadjátok magatokat önmagatok ezen aspektusának, mert ez a szerszámkészletetek részét képezi az élet végett.
 
Minden csakrának egymáshoz kell igazodnia, hogy képesek legyenek összhangba hozni bölcsességüket és erejüket, ezzel növelve életük minőségét. Mindnyájan jelentkeztetek arra, hogy keresztülmentek a megengedés folyamatán a szexcsakrátok sajátos jellegzetességéért hogy úgy mondjam, azért, hogy át tudjátok ölelni az életet, a bizalmat a lelketekben, hogy vezessen titeket ennek az iránynak a mentén és ezért növekedve az áramlással. A szándék valójában olyan valami, ami tiszta figyelmet és összpontosítást követel. Bármikor meghatározol egy szándékot létfontosságú, hogy a szándékod összes aspektusára fókuszálj, olyan tudatosan és kreatívan, ahogy ez lehetséges. Legyél tiszta az elmédben, hogy megértsd, hogy pontosan mit is hívsz oda (magadhoz) mágnesesen. Már sokszor megosztottam az emberekkel annak a hölgynek a történetét, aki egy számítógépet kért az univerzumtól. Megkapta a számítógépet valamint a fiát, a mennyét és a négy unokáját. Odaköltöztek hozzá, azért mert nem tudták fizetni a jelzálogot a házukra. Ő egyértelműen meghatározta a szándékait egy új számítógépért, csak nem számolt a további járulékos felelősséggel. Tehát értitek, mire gondolok azáltal, hogy maradjatok tiszták a szándékotokban? Legyél különleges? Biztos vagyok abban, hogy mindnyájan hallottátok már azt a mondást ”Vigyázz mit kívánsz, mert végül valóra válik”.
 
Szeretett egyek, a szándékaitok meghatározása mellett és a kreatív teremtő áramlatotokkal kapcsolatot létesítve, ti csoportként hasznosítotok egy erőteljes arany keresztcsonti/szexcsakra/ energiát, amely bekódolódott e terület dűnéibe évezredek óta. Ez a különleges dűne, a 45-ös, ami megtartja ezeket a szerkezeteket, az új felépítményeket, amelyben az új fény tartózkodhat.  Ez alatt az értjük, hogy egy új alap, amelyre a szerkezetek felépíthetőek, kifejezve azt az esszenciát, ami a Lélek szabadságához vezet. A felszabadult lélek az a személy, aki az életet annak teljes kifejezésében tapasztalja meg. A jólét minden aspektusa az isteni tapasztalásuk egy részévé válik.
 
Az emberiség többsége minden nap él, azért mert muszáj nekik, nem azért mert vágynak rá, nem azért mert egy mély belső szenvedély motiválja őket, hogy megtapasztalják az Isten legnagyszerűbb ajándékai közül az egyiket, az életet. Az élet az emberi faj számára a túlélés egy mintájává vált, ez a létezés egy módja, amibe ti egyszerűen belezuhantatok és ezért sokan egyszerűen elfogadták ezt a tényt, hogy a szenvedés és fájdalom az életük osztályrésze, amit meg kell élni minden nap és tenni, ami kell annak érdekében, hogy túléljenek, inkább mit élni az életüket és szenvedélyesen tenni azt, ami a lelkük által motiválja őket. Ez a koncepció/fogalom a világotok része avégett, amit az emberiség többsége minden nap megtapasztal, és szeretett beavatottak, a Földön az új sablonok ideje érkezett el, hogy ez most megváltozzon.

A fájdalom és szenvedés mintája, a túlélés mintája, elkezdett megszűnni. Réges-régen elérte már a kiárusításának idejét, hogy úgy mondjam, de sokan még mindig ragaszkodnak, ahhoz hogy ezt az elavult terméket használják, nem vonatkoztatva magukra ennek mérgező hatását és kiteszik magukat ennek a halálos mintának és biztos vagyok benne, hogy mindnyájan megértitek a magatok módján, amire éppen utalok. Most, magatokhoz ölelve egy új sablont, ami átnyújtja nektek a lehetőséget, hogy létrehozzátok, ennek egy nagy részét, ez az, amiért a szándék és kreativitás a vonzás folyamatának olyan fontos részei, egy új sablonért az énetek számára. Az energiák, amiket megtapasztaltok ebben a jelenlegi időben nagyon érzékenyek és ugyanolyan erőteljesek. Ti egy bizonyos értelemben újraprogramozzátok a fő vázát annak, amit a lelketek teremtett számotokra ezt az inkarnációt megelőzően. A fő váz, amivel a jövőben dolgoztok, az egyik, ami meghatározza a mintát, amiből a sablonok származnak, amiknek meghatároztátok a helyét. Ezért újra megerősítem számotokra, hogy legyetek tiszták, világosak és egyértelműek a szándékaitokban, amiket meghatároztok és kijelentetek. Lehetetlen számotokra, hogy ismerjétek a bonyolultságát, annak, amit manifesztáltok a jövőben, de mindaddig, amíg az alap szilárd és tisztában vagy azzal, amit erre az alapra fektetsz, nyugodtan ellazulhatsz és bízhatsz a szerkezetben, ezek az új alapok erősek és ellenállnak az idő próbájának, és bízhatsz abban, amik pedig előjönnek, ennek eredményeképpen, és a fény új világának beavatásait is kiállják, amit megcéloztatok.
 
A Fény 1440 Mesterének jelenléte, felkínál mindnyájatoknak egy különleges és egyedi ajándékot ma, egyet, amit az utazásotok alatt magatokkal fogtok vinni ez alatt az időszak alatt és az egyik dolog, amire megkérünk titeket, hogy írjatok le egy kevés információt, akár egy adott időszak alatt vagy a következő 7 nap alatt, ha úgy tetszik. Ezért, szeretnék megszólítani minden egyes egyént és átadni nektek ezt az ajándékot, amit a Mesterek hoztak el számotokra. Ez az információ, ami hozzájárul az egész nagyobb javáért, amely egy korlátlan módon fog megáldani titeket a szerves/organikus járműben (a fizikai testetekben) lévő napjaitok további részért.
 
Tehát kérlek, figyeljetek oda ez alatt a pár nap alatt, és kérjétek, hogy a Mesterek által elhozott ajándék táruljon fel előtettek kegyelemben, bármilyen módon, amiről úgy éreztek, hogy be tudjátok fogadni ezt az információt. Legyetek nyitottak ezzel az információval kapcsolatban, hogy ez könnyedén meg tudja nyilvánítani magát előtettek.
 
Tehát szeretett egy, soha ne felejtsetek el nevetni, soha ne felejtsetek el játszani, néhányan úgy vélik, hogy az élet egy rendkívül komoly üzlet, azonban az egyensúly az életben létfontosságú. Tehát, játsszatok olyan keményen, ahogy dolgoztok és dolgozzatok olyan keményen, ahogy játszotok, rátok hagyom, hogy meghatározzátok, hol is húzódott az egyensúlytalanság. Szeretteim mielőtt befejezzük a közvetítésünket, kérlek, összpontosítsatok a szándékotokra és a kreativitásotokra és tudjátok, hogy a kreativitás korlátlan jelenlét bennetek. Engedd ezt rajtad keresztül áramlani, írj le bármit, ami előjön és tudd, hogy ez az energia ki fog bontakozni a következő alkalomig, amíg veletek beszélünk.  
 
Szívesen látottak vagytok, és így aztán szeretteim, megáldunk mindnyájatokat az erővel és bátorsággal, hogy folytassátok az ösvényeteket, amit választottatok. Szintén megáldunk benneteket, az én dinamikus érzékével és a saját erővel, hogy azt válasszátok, ami összhangban van az Lelketek legmagasabb akaratával. A félelem nem tartozik azok közé a változások közé, amik előtettek állnak.
 
Már vannak néhányan, akik felismerték, hogy az út, amin vannak, valójában többé nem az igazság útja. Ez a felismerés már önmagában is megsemmisítő valamilyen módon, de felszabadító sok másban. Bízzatok a Lélekben/Szellemben, hogy vezeti a cselekedeteiteket, a gondolataitokat és a szavaitokat, egy 12 hetes időszak végeztével, szabadok lesztek a múltatok ezen terheitől, súlyaitól, aktívan az új autentikus utatokon. Ez nem vonatkozik az életetek összes területére, azonban legalábbis egyre igen.
 
Bízzatok a sok láthatatlan karban, ami megtart mindnyájatokat, tudva, hogy soha nem vagytok egyedül, mert mindnyájan egyek vagyunk és veletek vagyunk mindig, minden formában. Az Anya/Atya Isten fényében lehettek fényesen ragyogva az ösvényen, amin haladtok, és mindegyik lépés szilárd lehet. Menjetek előre szeretteim, higgyetek magatokban, higgyetek és bízzatok benne, hogy mindig minden jól lehet a világotokban.
 
Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja, szeretettel üdvözöllek és megáldalak benneteket.

Adonai 

A második rész itt olvasható:https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-namibiai-kozvetites-2.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...