Kuthumi - Második Platina Sugár aktiválás

Kuthumi - Második Platina Sugár aktiválás

Csatornázta: Michelle Eloff

2006. február 17.-én

Ponta d'Ouro, Mozambik

Fordította: Hatejer Emese

Az első rész a Platina Kapu aktiválása(Hatodik dimenziós folyékony szeretet és Platina Kapu beavatás és aktiválás): https://szivtanc.blogspot.com/2022/10/kuthumi-es-masok-6d-folyekony-szeretet.html

Kapcsolódó közvetítés: 

Szíriuszi beavatás

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-sziriuszi-beavatas-es-2222.html

 Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

__________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a harmónia, a kegyelem, az integráció és a világosság áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, ahogyan folytatjuk a szeretet ezen nagyszerű aktiválását és lehorgonyozzuk a Platina Sugarat, aktiválva a fény portáljait a Platina Sugár számára, és a Minden Ami Van esszenciájának összes szintjét, amit mindannyian magatokévá tetettek, hogy megtapasztaljátok a nagyszerűbb világokba való átmenetet, nem csak az alkalmazkodó képességet, de az önelfogadást, az öntudatosságot és az elismerést.

A mostani értékes időszak a természetben önmagában is egy szakrális tapasztalás, mivel a természet az Isteni, önmaga fenséges kifejeződésében. Az integráció a természettel a szeretet megosztása. Ez még több szeretet megteremtése, hogy úgy mondjam. Ezen a jelenlegi helyen, ahol összegyűltünk ma, most felszabadítjátok az Arany Pontot. Ez az a helyszín, ahol a legistenibb Isteni energia integrálódik és egyesül az legistenibb Istennő energiájával, mától kezdve a Platina vibrációval.

Az energia ezen két hullámát egyként megtapasztalva elindítja az energia egy isteni, harmonikus konvergenciáját a csakrikus rendszeren belül. Ez folytatni fogja a keresztülvibrálását az energia testeitek számos rétegén és elősegíti a Szíriuszi testetek 22 csakrájának (további) aktiválódását. Ez azonban sokkal mélyebb lesz a holnapi nap során, amikor is végigviszünk titeket a Szíriuszi sablonok beavatásán [Kuthumi: Szíriuszi beavatás (06.02.18)], de ma a Platina energia vibrációiban tartunk titeket. Shekinah Anya, az univerzális tápláló/gondoskodó, nem csak ebben a térben van jelen, hanem bennetek is. Elősegít egy nagyon mély felébredést különösen a szívcsakrátokon belül, és ezáltal elősegíti a többi csakrátokban is a gyógyulást. Ezt aztán összhangban aktiválja a lelketek isteni tervrajzával és a természeti királyságokkal is, amely királyságokkal jelenleg megtapasztaljátok az interakciót.

Az isteniség mindig a kegyelem egy állapotában van és az isteni céllal összhangban nyilvánulva meg, és ma a fény kifejeződésén vagy a fény lehorgonyzásán keresztül, egy bizonyos értelemben elhozzuk nektek az isteni célotok még több aspektusának felismerését egy sokkal tudatosabb szinten a Földön, inkább kollektíven, mint egyszerű egyénekként. Sok egyedi és személyes gyógyulás manifesztálódott már. Ez egy csoportos gyógyítás.

Én, Kuthumi Nagyúr, összegyűltem veletek már ily módon azelőtt is. Ez Atlantiszban volt, ahol aktiváltuk pontosan ugyanezt az energiarácsokat, energiahálózatot. Ez egy nagyobb cél része, hogy előidézzen még több Atlantiszi technológiát az aktív tudatos felhasználásában. Ezt meg lehet tenni egyszerűen azért, mert elegendően vagytok ti, fénymunkásokként, hogy képesek legyetek megtartani ezeket a vibrációkat összhangban az isteni integrációval. Isteni integráció nélkül, egyszerűen újra megismétlődne az, ami Atlantisz idejében volt, és újra felrobbantanátok magatokat.

Szórakoztató. Nem mintha ez nem történt volna meg már egy párszor, nem igaz?

Nevetés.

Az Atlantiszi technológia ily módon a személyes felébredési folyamatotok egy része abban az értelemben, hogy újra kapcsolatba kerüljetek az eredetetekkel, és ez az, amiért azt mondom nektek, hogy nagyobb tisztaságot, világosságot fogtok szerezni az isteni célotokkal kapcsolatban, kollektív szervezetekként. Látni fogjátok, hogy valójában minden csoport a fény egy szervezete, akik új fény szintek millióit teremtik meg. Lehet, hogy nincsenek ennek tudatában, de ez bizonyosan hatást gyakorol a tudatosság minden aspektusára.

A delfin lények ma a Szíriuszi beavatóitok. A mostani Szíriuszi energiák összessége felgyorsítja az alvó lelkek felébredését és lehetővé teszi, hogy még több Delfin Sugár, Szíriuszi Sugár, Zafír Sugár, Arany Sugár, Türkiz Sugár, Smaragd, Rubin, Citrin, Turmalin, Rózsakvarc és Aventurin Sugár tudjon bejönni és lerögzíteni önmagukat az emberiség csakrikus rendszerén át azért, hogy elősegítsék az én egyéb testeinek is az életre kelését.

Minél jobban jelen vagytok, minél jobban akarjátok; azonban, amiben most energetikailag vagytok nem hoz létre egy mélyebb akarást – ez helyette megteremt egy motivációt. Ez a motiváció arra ösztönöz titeket, hogy nyerjetek mélyebb öntudatosságot és tágítsátok ki, terjesszétek ki az öntudatotokat. Az egó leckéi nagyszerűek, és valóban nagyon eszesek/ügyesek. Mindnyájan éltetek már egy elsősorban egó irányította, kontrollálta életet; azonban még nem tudtátok, hogy mennyire egós ez, valóban egós. Néhány éve már ellátlak titeket a megértéssel, azzal, hogy mit jelent az, hogy ismerd meg önmagad, és önmagad megismerésének része, hogy tudd, hogy mi irányít, mi motivál és inspirál téged; és az idő elérkezett számotokra, hogy nagyobb tudatosságot szerezzetek egy még tudatosabb szinten.

Jelenleg is, ahogyan beszélünk veletek, megnyitunk 14 kisebb csakrát az agyatok nyakszirti területén, amelyek kapcsolódnak a lelketek érzékeihez, ami isteni összehangoltságban tart titeket az Isten tervével, és amit fenséges Isteniségként/Isten Tudatként ismertek. Ez az Isteniség a 6. dimenziós folyékony szeretet egy megnyilvánulása, ami kifejez egy rendszert, egy konfigurációt sőt, sok kristályos energiát is. Ezek a kombinációk, amikor aktiválódtak egy bizonyos módon, megnyitnak dimenziós portálokat az egyén számára, hogy multidimenziósan utazzon, anélkül, hogy alvó állapotban vagy öntudatlan állapotban kéne lennie. Ezeknek a kisebb csakráknak az aktiválása szintén elő fogja segíteni a szupertudatosságod elővételét azért, hogy jobban megismerd önmagad.

A 222 réteg, amit csoportként tartotok meg a bolygó nagyobb javáért, már teljesen aktív. Fontos, hogy továbbra is legyetek tudatában az érzéseiteknek és reakcióitoknak – a reakcióitokra egymással, és más emberekkel körülöttetek; a tapasztalásokra, természetre, abszolút bármire adott reakciótokra és természetesen, mindenre. Ez segíteni fog jobban megérteni, ahogyan az egó reagál, és ahogyan a lélek válaszol. A kettő közötti különbséget megérteni létfontosságú. Sok évvel ezelőtt elhoztam és lehorgonyoztam azokat tanításokat, amiket a lélek-túlélési képességének hívtam. Ezeket én hoztam vissza a földi létezésbe abból a célból, hogy segítselek mindanyiotokat annak megértésében, hogy mi is a személyes egó-felépítésetek. Minden embernek van egy egyedi/sajátos szerkezete, amit az egó hozott létre, amit az érzékelt/felfogott életetekként nyilvánul meg. Ez az érzékelés/felfogás egyedülálló számodra; nincs másik személy, akinek ugyan úgy működne ez a szerkezet. Ezeket a rendszereket a kivetítéseken keresztül alkották meg, amelyeket elfogadtatok és saját tapasztalatként vetettek fel a fogantatás pillanatában. Ez nem olyan valami volt, amit egy pillanat alatt rögzítetek le; ez olyasmi, amivel az előtettek álló hetekben, hónapokban vagy években fogtok dolgozni. A lélek túlélése teljesen eltérő a földi túléléstől. Ez nem visz el téged ugyanabba a félelem által motivált térbe. Ez bevezet titeket a szeretet egy fajta ösztönzésébe mivel a szeretet tényezője/eleme messze felülmúl bármilyen más elemet az univerzumban; egyedül a szeretet eleme, ami létezik és bármi, ami ezen a szereteten túl létezik az az egó tudatosság egy szála befolyásol.

A lélek túlélés előnyötökre szolgál kifejezetten ezekben az időkben, meghaladva az önkétséget és önbizalomhiányt. Először is, megértve, hogy ha kételkedtek önmagatokban, az a fény kioltásához vezet, és ez az amiért az egótok ösztönzött titeket, hogy folytassátok a tapasztalatok fenntartásának egy irányát, ami megerősítette az önkétségeteket. A második része ennek az összes feltételhez kötött remény/elvárás elengedése, ami az énre halmozódott.

Amikor látjátok, hogy hogyan halmoztatok feltételeket önmagatokra, akkor felismeritek a feltétel nélküli szeretet fontosságát, mivel minden feltétel egy korlátozást helyezett az énre. Ez maga után a megfeneklettség egy érzését hagyja, és gyakran nyilvánul meg a kudarc érzésében, amit sokan megtapasztalnak és társul hozzá az önkétség heve is. Üzemanyaggal látja el a negatívitást, ami állandósítja az áldozati mátrixot; ez tartja helyén a szegénység tudatosságot, és amíg nincs jelen a feltétel nélküli szeretet, addig mindig jelen lesz a bujaság tudatosság.

A vesztességtől és hiánytól való félelem hozta a bujaság tudatosságot ilyen erőteljes hatalmi pozícióba, és ez van és volt az elmúlt száz évben. Annak oka, amiért az elmúlt 100 évről beszélek kifejezetten, azért van, mert a tudatosságban nagyon gyors átmenet történt ezen időszak alatt. Ez az, amikor a hatalom megszületett maga teljességében, ahogyan ezt most ismeritek, mivel ezt a félelem motivált a szeretet helyett. A különbség az, amit akarok tőletek, hogy fókuszáljatok most.

Megértve azt, hogy a félelem motiváltsága megteremti a pusztítást, a rombolást, ami egy hajlam. Ismeritek már ezt; de igazán, őszintén megértitek a befolyását/hatását ennek, amiben bízunk, az, hogy mindannyitotokat motiválni fog ennek felismerése, hogy belekezdjetek egy energikus küldetésbe, a negatívitást belülről való kiküszöbölésének egy utazásába, az élet teremtését megengedve, és meglátva azt, hogy a felfogásaitok/érzékelésetek, hogyan teremti meg nap, mint nap azt a teremtést, amit életeteknek hívtok. és amikor az életeteket a akváriumon kívülről látjátok, képessé váltok felismerni a korlátozott teremtéseiteket, az akadályoztatást, ami a korlátozott tudatosság és csak az énre való gondolás révén jött létre. A gondolat nem rossz; ez az egyik legerőteljesebb teremtő eszközötök, mivel az elme és a szív egy időben egy energia volt. Amikor az elme és a szív elkülönültté válik, ez az a pont, amikor a probléma, hogy úgy mondjam, elkezdődik. Elősegítjük a szív és elme egy felgyorsított újraegyesülését, ezért ekkor szembe kell néznetek egy még mélyebb lehetőséggel, hogy megértsétek az egó céljait, amelyek nagyon fontosak, és ahogyan ezek a célok részt játszottak abban, hogy elhozzanak oda, ahol jelenleg tartotok. Ez segít nektek a lélek túlélés kódjainak a kibontakozásában, amelyről már mondtam, hogy minden személy számára nagyon egyediek, azért mert az egó felfogásának/érzékelésének teremtése egyedülálló és ezt a méhen belül töltött első 9 hónappal fogjátok kezdeni – ezzel fogtok a következő 9 órában munkálkodni. A testetek keresztül fog menni a változásokon. A testetek sejtjei el fogják ereszteni ezt. Lehet időnként nem érzel semmi különöset, és ez nem is baj; kérlek ne helyezz elvárást arra, amin a tested, elméd, szíved és lényed keresztül fog menni a következő 21 napban. Mindenesetre a következő 4 nap a legfontosabb azért, mert ekkor történik meg az elengedésed, felszabadításod nagy többsége.

Először keresztülmész 9 óra alatt a méhben töltött 9 hónapos időszakon, majd belépsz az életed első 7 évébe, és erre kell fókuszálnod az első 4 napon. A szíriuszi beavatóitok segíteni fognak ebben, mivel az életetek első 7 éve az, ami meghatározza az életetek minőségét az életetek hátra lévő napjaiban a Földön, mivel ezen időszak alatt, határozzátok meg és állítjátok az alapokat a helyükre. Itt rakjátok helyére az összes reakciós gombotokat, az összes reagáló/válaszoló gombotokat, hogy úgy mondjam, és minden mást, ami ahhoz vezetett, hogy úgy tanultátok megteremteni az életeteket, ahogyan azt most tudjátok és ismeritek. Ezért, minden amiről azt hitted, hogy gyengeség, mint valami szerethetetlen dolog vagy elfogadhatatlan önmagaddal kapcsolatban, azt most el kell ismerned – nem más által kell ezt elismerni, hanem önmagad által.

Ha van lehetőségetek, csináljátok meg ezt a közvetítést csoportosan - olyan emberekkel, akikben megbíztok - megosztva azt, amit éreztek, ahogyan magatokkal kapcsolatban éreztek, ahogyan önmagatokat látjátok, ez nagyobb támogatás lesz számotokra, és ezért azt szeretnénk, hogy ezt csoportként tegyétek, és vegyetek bele mindenkit a csoporton belül és figyeljétek meg egymást és vizsgáljátok meg egymást, akár ismeritek egymás vagy sem az nem számít; most nem erre összpontosítunk. Azt szeretnénk, ha egymásra néznétek és megosztanátok a csoporttal, azt, amit a legszebbnek láttok abban a személyben, az isteni szépséget a fizikai szépségen túl – mi az, ami minden egyes személyben csodálatos, isteni és valójában az Isten egy kifejeződése. Ehhez kapcsolódóan szeretnénk röviden érinteni szépséget. Súlyos hiba, ha azt hiszitek, hogy a fizikai testetek kinézete az, ami a szépséget meghatározza személyenként.

Sok férfi és nő van a világotokban, akiknek a teste nem a modern társadalom és divat szépség ideáljának, elvárásainak, paramétereinek a másolata, azoknak, akiket szexinek, érzékinek, gyönyörűnek kiáltottak ki, ami sok vékonyabb, ducibb vagy izmosabb… stb nővérükből és testvérükből hiányzik. Az egó pusztán a fizikai testet fogja nézni és figyelmen kívül hagyja a leginkább megszentelt és legértékesebb ajándékot a személyen belül, ítélkeznek és elutasítóak, annak következtében, ahogyan a fizikai testeik kinéznek. A fény sokkal vonzóbb és érzékibb, mint a meghatározott ívek, hajlatok és dekoltázs. A fény és belső szépség ott lesz, amikor a jó kinézet és az edzett, vékony vagy kigyúrt test egyszer elhervad. Tehát mit választotok? A csini babát vagy a kigyúrt macsót, ami esztétikailag tetszik az egótok birtokló érzékelésének vagy egy tartós, beteljesítő találkozást, ami táplálni fog és ki teljesíteni önmagatokat az összes szinten, azért mert hajlandóak vagytok átölelni az ajándékot, amit a Szellem adott át nektek, és amit magatokhoz vonzottatok.

A legfontosabb az, hogy ez egy tartós ajándék, mert a belső szépség, érzékiség és szeretet mindig ott lesz kortól függetlenül. Számtalan alkalommal voltunk annak tanúi, hogy férfiak és nők estek szerelembe emberekkel, akik nem passzoltak bele a társadalom által meghatározott tökéletes alak öntőformájába. Ezek a férfiak és nők boldogok és teljességet tapasztalnak sok szinten, annak eredményeként, hogy a szakrális szerelmet/szeretetet választották szemben az egó vágyával, a tökéletes megjelenés helyet, ami a profán szeretet egyik aspektusa. Tehát tartsátok a szemeiteket és szíveteket nyitva azért, mert ki tudja, nagyon jól beválhat az álmaitokba csomagolt lovagotok vagy istennőtök egy kevésbé tökéletes fizikai megjelenéssel, a belső minőségeikben még érintetlenül, amely táplálék a lélek számára. Amikor megszólítasz mást, akkor óvatosan válogasd meg a szavaidat, ezért mert az egó nagyon jó ismeri a szélhámoskodást/csalást és ha egyszerűen csak mondod a szavakat a kedvéért, akkor a kimondott szavak nem fogják elérni a kívánt hatást. Ahogy létrehozunk itt egy újraegyesülést és a fény egy közösségét, megteremtünk egy biztonsági hálót a belső gyermek számára. Ez ki fog fejleszteni egy bizalmi rendszert minden tag számára, akik csatlakoznak majd ehhez a hálóhoz, azért, hogy mindenki biztonságba érezhesse magát abban, ami feltárja önmagát előtettek, más szavakkal a 222 réteg, amiről már beszéltünk nektek.

Tehát szeretteim, a platina sugár megnyitotta az energiamezejét teljesen az Arany Pontnál. Ez a rezgés itt marad. És ez az egyike a 12 platina aktiválásnak, ami a bolygó körül folyik. Amikor a platina és arany energia egyesül veletek, az energia legtisztább férfias/nőies újraegyesülése lesz, amelyre valaha is sor került. Ez az Isten/Istennő energiájának legtisztább vibrációja. Mindannyian hozzájárultok ennek lerögzítéséhez a bolygó számára.

Szeretteim, a közvetítés végéhez értünk és így az energiák tovább áradnak. Ez folytatni fogja a platina átjáró beavatásának aktiválását a szívcsakrátokban a belső gyermek számára, és segíti majd a maradék 222 réteg aktiválódását, amiről beszéltünk. A 22 csakrátok már elkezdett vibrálni, de ezeknek fő aktiválódása és változása a holnapi napon következik majd be[Kuthumi: Szíriuszi beavatás (06.02.18)].

Ha csoportosan csináljátok, akkor osszátok meg kérlek azt egymással, amelyről már korábban beszéltünk, ezzel még teljesebben aktiválhatjátok ezt a folyamatot. Mikor végeztetek ezzel és úgy érzitek, esetleg van rá lehetőségetek és késztetést is éreztek erre, akkor keressetek egy nyugodt helyett és írjátok le az érzéseiteket, gondolataitokat, tapasztalataitokat és bármi mást, amit ki kívántok fejezni.

Nos, szeretteim, továbbra is lehorgonyozhatjátok a mennyet a földön a szívetekben, elmétekben, testetekben és lelketekben és minden az isteni, a szeretet, a tisztaság, a harmónia és a kegyelem legmagasabb akarata szerint egy lehet veletek. Kuthumi vagyok, Adonai.

Következő rész: 

Mooi Folyó Átjáró és Platina Folyékony Szeretet Aktiválás - A béke és alázatosság rácsa 2006. március 18(hanganyaggal)

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-mooi-folyo-atjaro-es-platina.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...