Kuthumi - Namíbiai közvetítés 3


nevtelen.jpg

 

 

 

Namíbiai chanelling 3

Csatornázta: Michelle Eloff©
2006. Április 21, Namíbia, Okakeujo( Etosha [Nemzeti Park])
Forrás: www.thelightweaver.co.za
Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna: http://www.mediafire.com/file/p8ut51jw821uw76/Namibia-3.mp3

Az előző rész az alábbi linken tekinthető meg: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-namibiai-kozvetites-2.html

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

¤¤¤¤¤¤¤

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a nyugalom áldásait, valamint a bizalom, az ártatlanság és a jelenlét áldásait, üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, ez egy nagyon eseménydús idő volt, mióta legutoljára összegyűltünk. Tulajdonképpen a kozmikus aktiválások és összehangolások eseményei nagyon aktívak a telihold időszaka alatt. Ezen kozmikus tevékenységek egésze nagyon mély belső változást eredményez, felismeréseket, és a változások legtöbbeteknek ebben az időszakban jelennek meg. Ha nem tapasztaltatok meg, vagy nem éreztetek semmi kézzelfoghatót, akkor legyetek tisztában vele, hogy ez csak egy késleltetett reakció, hogy a kozmikus események és a ti időtök is el fog jönni, ahol érezni fogjátok az energia erejét, amit felidéztetek, valamint megidéztetek. Ez valóban egy tiszteletre méltó idő, mivel ez az ünneplés, öröm és várakozás egy ideje.

Mindnyájatoknak van egy szerepe, hogy eljátsszátok ezt ebben a különleges ciklusban, ami kibontakoztatja az isteni természet felébredését mindnyájatokon belül. A legtöbben már tisztábban vagytok annak a tényével, hogy a tudatosságotok a DNS-es belül tárolódik, ami jelenleg még nem lépett be a legteljesebb kapacitásába. A tudósok felfedezik ezt, és ez most már egy tény. Ahogy minden kozmikus esemény kibontakozik, úgy hogy ebből a szunnyadó DNS-ből egyre több aktiválódik a finom energiák eredményeként, amik részt vesznek a játékban az ilyen időkben. A fizikai szemeitek a hatalmas kiterjedésnek egy nagyon korlátozott aspektusát észlelik, érzékelik annak, ami valójában bekövetkezik a tapasztalásotok minden pillanatában, és időnként, mint például a jelenleg zajló kozmikus eseményeknél, még több aktivitás történik meg. Egyre érzékenyebbé váltok erre, és a testetek válaszol ezekre a történésekre.

Ez a válasz időnként megmagyarázhatatlan fáradtság/kimerültség formájában érződik, vagy megmagyarázhatatlan kényelmetlenségként, sajgásként és fájdalomként a fizikai testben. Néhányan gyakran tapasztaljátok, azt amit mi kitáguló fejfájásnak hívunk. Mivel ez a koponya lemezek elmozdulása annak érdekében, hogy képes legyetek még több fényt integrálni, és a tobozmirigy és az agyalapi mirigy megnyílik, hogy ebből a fényből még többet fogadjatok be. Ahogy a tobozmirigy ebből a fényből még többet húz be, és ez egyszer (régen még) a fizikai szemgolyótok mérete volt, amely most egy kiszáradt öreg borsó méretéhez hasonlít, elkezdi újra életre kelteni önmagát és kinyílik a fényre, ami a világokon belül létezik, azokon, amit a fizikai szemeitek nem képesek érzékelni. A tobozmirigy úgy néz ki, mint egy szem és ez a szem felfelé néz a koponyátok koronáján keresztül. A testetek ezen különleges része egyike, mint az agylapi mirigy is, a legrejtélyesebb és megmagyarázhatatlanabb (dolog) a testetek fiziológiáján belül, tekintettel ennek funkciójára egy nagyobb skálán. Emellett irányítja az alvási szokásaitokat, amely a tobozmirigyetek kötelessége, és irányítja a testetek hormonális rendszerét az agyalapi mirigyeteken keresztül, sok más funkció van még, amely nyilvánvaló egy fokig, de az intenzitása és végtelensége még mindig kijátssza a világotok tudósait. Az ok pedig az, hogy ami jelenleg nem kézzelfogható és nem tudják felcímkézni egy olyan formában, ahogyan szeretnék és képesek rá. Ez a folyamat ahhoz vezet, hogy a vizsgálat rendszereinek túl kell mozdulnia az emberi létezés 5 fő érzékének akadályán túlra és elkezdenie feltárni a világokat az anyagi síkon túl és dolgoznia az energiával. Amikor a kutatást az energia energetikai szintjére és hullámaira viszik, megmérve azt, és a mikro- és makrohullámokat felhasználják, hogy megvizsgálják az emberi elme birodalmait és ennek tudatát, a felfedezések sok megdöbbenést fognak okozni. Ezek a felfedezések a nem túl távoli jövőben előtérbe fognak kerülni. Csakúgy, mint,ahogy az orosz tudósok bebizonyították, hogy hulladék DNS valójában nem létezik, és a 95%-a az úgy nevezett hulladék DNS-nek valójában egy kifinomult szerkezet és energia rendszer, (és a tudósok) még nem képesek megmérni ennek teljes kapacitását. De, ahogy a világ technológiailag fejlődik ugyanúgy spirituálisan is, így a rendelkezésetekre álló rendszerek a szövetségesetekké válnak és feltárják számotokra, amit az ősi mesterek mindvégig tudtak és amit sokan megéreztetek ezen túlmenőleg és nem voltatok képesek átadni ezt egy (olyan) formátumban, ami elfogadható volna a társadalom többsége számára. Ez az egyik a számos ok közül, amiért csoportokat hoztunk össze, olyanokat, mint ti vagytok, akik Gaia testén szolgálnak ezeknek a nagyon fontos energiáknak a vezetékeikként, csatornáikként, katalizátoraikként, vezetőikként, karmestereikként és befogadóikként.

A fizikai rendszeretek, a teljes működéseteknek egy szemernyi része, amiből álltok. Ez önmagatok összes finom aspektusa, amiknek fizikailag nem vagytok tudatában, a válaszokra és visszaemlékezések energia rendszereire, amiket aktiválunk az ilyen erőteljes kozmikus összehangolások alatt és összegyűltetek a Fény Mestereivel együtt, az inkarnálódottakkal (megtestesült) és a diszinkarnálódottakkal (testetlen). Mindnyájan jelen vagytok ezekben az időkben beleértve a gyermekeiteket, és egy olyan intenzív átalakulást tapasztaltok meg, hogy a testetek számos aspektusa szó szoros értelmében átalakul a semmibe, azért, hogy integrálja ezeket a finom aspektusokat, amik eddig a pontig kitértek a tudatos énetek elől. Belezuhantatok a működés régi paradigmájának rendszereibe, egy világba, amit hatalmas számú egyének kontrollálásának céljából építettek fel, és arra programozták (őket), hogy nagyon korlátozott szabályrendszerekre reagáljanak és válaszoljanak. Az idő elérkezett, hogy ennek vége szakadjon és ez mint egyéneken, rajtatok áll. Nem számít, hogy mennyi ideig sétáltok a nagyobb öntudatosság, önmeghatalmasítás vagy önismeret ezen ösvényén, az olyan egyének, mint ti is vagytok, ők is kulcsok a kifejezés, teremtés és tapasztalás szunnyadó világának a felébredéséért. Amikor az olyan egyének, mint ti, visszautasítják a régi paradigma feltételhez kötött irányainak, útjainak követését, akkor azzá válnak, amit mi rendszer rombolóknak hívunk. Mivel a régi paradigmában utat kell csinálni és beengedni a megtapasztalható élet egy új rendszerét. A ciklusok mindig jönnek és mennek, ezért bármilyen helyére rögzített rendszernek vége szakad, és egy új kezdődik el, és ez is el fogja érni a végét. A ciklusok célja a tanulás és a növekedés, és ebből a növekedésből egy új rendszer születik, egy feltehetően jól informáltabb, intelligensebb, erőteljesebb, kifinomultabb, és természetesen sokkal tudatosabb, mint az előző. Az öntudatosság, önismeret folyamata, amin keresztülmentetek, hatalmas változásokhoz fog vezetni, azokhoz, amik előttetek állnak. Az utazásotok legfontosabb része arról szól, hogy legyetek igazak, hűek magatokhoz, ahogy az öntudatosságotok és az önismeretetek növekszik. Ahogy az öntudatosságotok és önismeretetek növekszik, nagyobb önbecsülést szereztek. Néhányan már talán hallottatok engem erről beszélni korábban, mindamellett semmi baj nincs azzal, ha valamit többször hallotok, csak, hogy biztos megkapjátok ezt. Ezért az öntudatosság és önismeret, elősegíti az önbecsülés lerögzítését és az út a nagyobb önbecsülés szerzéséhez, az, hogy kockázatot vállaltok. A dolgok által, amit még nem tettetek korábban, különösen, ha olyan szituációban találjátok magatokat, ami már nem szolgál benneteket.

Ha az életed első sorban negatív boldogtalan tapasztalatokkal van tele, akkor biztos lehetsz benne, hogy a lelked biztosítani fogja, hogy valami kataklizma történjen, hogy megváltoztassa a cselekedeted irányát. Szem előtt tartva, hogy az idővonal, amin jelenleg élsz, megadja neked a lehetőséget, hogy ilyen erős közbelépést, beavatkozást tapasztalj a lelkedtől.

A hosszadalmas fájdalomnak és szenvedésnek, ahogy már korábban mondottam vége. Most egy olyan valóságon belül álltok, ami kéri tőletek, amihez valójában ragaszkodtok egy bizonyos fokig, hogy vállaljatok felelősséget az életetekért. Felelősségteljesen létezzetek, hogy válaszoljatok az életre, amit megteremtettetek és még jobbá tegyétek azt. A szokás, gyakran, ami megakadályoz abban, hogy kockázatot vállalj. Ezt, lehet jobban felismeritek a jó öreg komfortzóna néven. Mondtam korábban, hogy a rövid távú kényelmetlenség, amit megtapasztaltok ennek eredményeként, hogy a komfortzónátokból kitörjetek, ez megéri a fáradtságot. Ez kevésbé fájdalmas, mint a hosszú távú kényelmetlenség, amit a jelenlegi komfortzónátok kényelmetlenségében maradva fogtok megtapasztalni. Tehát törjétek meg ezt a szokást szeretteim, vagy egyszerűen csak maradjatok ”birkák”

Azáltal, hogy birka maradsz, elfogadod, hogy az életed osztályrésze a nyomorúságos létezés legyen. Báb vagy egy zsinóron,- ki mozgatja a szálakat- kérdezheted? A báb mestere az alsóbb egó, aki a kondicionálást a helyén tartja – ami az én régihez ragaszkodó, maradi aspektusa, ami sebzett, ami visszautasít minden újat, azért mert a múlt traumatikus volt vagy megmutatták neked, hogy az élet bizonyos irányai fájdalmat és szenvedést hoztak. Most van meg a lehetőségetek, hogy elszakadjatok a nyájtól és oroszlánokká váljatok és bömböljétek az igazságotokat.

Az élet mágiáját megtapasztalni a megvalósítás pillanatában, hogy igazán szabadok vagytok, hogy igent mondjatok arra, ami elhozza számotokra a boldogságot és nemet mondjatok, arra ami pedig korlátozza a boldogságotok megtapasztalását. Sokan maradnak a nyomorúságos, boldogtalan romboló hatású kapcsolataikban, és a zsákutcába jutott munkahelyeken, olyan helyeken élnek, amik nem támogatják őket, egyszerűen azért, mert úgy gondolják, nincs más út. A fejed teremti a világodat, amelyet a hitrendszereid tüzelnek, és ha mindig azt teszed, amit mindig tenned kell, akkor garantálni fogom, hogy megkapod, amit mindig is kaptál a múltban ennek a viselkedésnek az eredményeképpen. Annak érdekében, hogy valami különböző legyen az életedben, neked is valami eltérőt kell csinálnod. Neked kell kezdeményezned a változást, kivéve, ha persze azt akarod, hogy a lelked valami elég kataklizmaszerű eseménnyel járjon közben. Tehát ma a szellem előtettek áll bemutatva nektek egy lehetőséget, hogy keresztülsétáljatok a változás ajtaján, és kiválasszátok, hogy mit szeretnétek másképp csinálni. Ha nem tudod mi ez pontosan, akkor szánj rá ma egy kis időt, hogy megpróbáld, és hajszálpontosan ismerj fel egy aspektust az életedben, ahol valamiféle változásra vágysz, az elérni kívánt hatás egy új vibrációjának invokációjával (megidézésével) vagy a meglévőhöz képest eltérő helyzetre való fókuszálásával, a lelkedből vagy bármilyen más szinten, amit választasz. Mindez létfontosságú önmagad egy mélyebb aspektusának felébredéséért az utazásod során azért, hogy még öntudatosabb legyél. Légy kész arra, hogy megtörd a régi szokásokat azért, hogy valami eltérőt tapasztalj és ez által megtapasztalva valami különbséget. Vállaljátok a kockázatot, és meg fogtok lepődni, hogy mennyire különbözően fogtok magatokra tekinteni. Ez megemeli az önértékelés vibrációit, amely már önmagában is egy nagyon értékes ajándék, amivel felruházhatod magad.

Globális szinten, sok változás ment végbe, ami megemelte a frekvenciákat, és mindnyájatok szívcsakrájának a vibrációját is, hogy Serapis Bey, Nada Úrnő és Merlin Nagyúr képes legyen aktiválni a Fény Magjának Szívcsakra Gyémántját a Brandberg hegyének szívében. Ez a különleges átjáró most egy teljesen aktív szívcsakra portál a gyógyulásért, és a folyékony szeretett lehorgonyzásának céljáért a Föld Anya számára, és a fény egy másik pontjáért. Nada Úrnő képes volt egyesíteni a Magenta Sugarat a Platina Sugárral és lehorgonyozni ezt. Mindnyájan ténylegesen részt vettetek ebben, azonban ezt a fénytestetekben csináltátok. Amikor intenzív fáradtságot éreztek és olyan érzésetek támad, mintha kiszálltatok volna a testetekből, úgy érzitek, mintha nem mindig lennétek jelen, akkor ez bizonyíték arra, hogy épp valahol máshol dolgoztok a fénytestetekben, ilyenkor azt javaslom, feküdjetek le pihenni és aludjatok egyet, ha van rá lehetőségetek.

A víz a szexcsakra eleme, Namíbia egy igen erőteljes szexcsakra pont, az esős évszakban rengeteg víz esik le (novembertől áprilisig) eső formájában. A víz, áramlást idéz elő, így a fogékonyság újra felszínre kerülhet, valamint az intuíció felhasználása és a kreativitás újbóli megjelenése. A szexcsakra irányítja a fogékonyságot, a kreativitást és a képességet az élettel való áramlásra és (amikor esik az eső szó szerint áramlik a terv). Az Anyatermészet az esőzések által elhozza nektek a tisztulás ajándékát, ahogy a könnyei folynak, így a tisztulás végbemegy, miképpen a test funkciójának a vízrendszereiben is lezajlik a tisztulás, az eső az Ég Atyától jön, hogy a magokat megtermékenyítse, így a Föld Anyát az új életet adó energiával táplálja, ezért az eső valójában a teremtő erőt aktiválja. Sokan azt mondják ”, de ha túl sok van belőle, akkor az romboló hatású”! Nem, nem az. Minden, amit ez tesz, annak a bőséges formájában, elmos mindent ami régi, és amire többé nincs szükség. És amikor sírtok, elmostok mindent, ami régi és amire többé nincs szükség. Ha a testetek vízrendszere nem működik, igen mérgezővé válik, megtapasztaljátok a vese elégtelenségét, a szervezet befejezi a működését és ti elhagyjátok azt. Ugyanaz van a Föld Anya testének vízrendszerével, ő is átmegy valamiféle nyirokmasszáson. Ez a víz, az élet vize, keresztülfolyik rajtatok, megmutatva, hogy hogyan áramoljatok, megmutatva nektek, hogy (a víz) az egészséges érzelem képes behatolni minden területre. Ez életet hozhat oda, amit száraznak és élettelennek észleltek. A vizek által újjáélesztik az élettelen kiszáradt aspektusaidat.

Mindnyájatoknak (azoknak is akik olvassák ezt vagy hallgatják) a gyökércsakrátok és szívcsakrátok kapcsolódott már a Brandberg hegyhez (hasznosítva az itt lévő energiát). A következő 77 napban ez a kapcsolat erősen megmarad. Ez idő alatt Nada Úrnő, Serapis Bey Felemelkedett Mester, aki a legelső Bushman volt, aki megtestesült Földön, és Merlin Nagyúr felügyelik a folyamatot, a szexcsakrátok tisztulásának a folyamatát. Ez felkészülés a Napcsakrátok számára, hogy eggyé váljon a szexcsakrával, ami a teremtés és kreativitás összes isteni szintjének teljes kifejeződéséhez vezet. Tehát hasznosíthatod ezt az időt, amit kértem, hogy nézd meg, amire már nincs szükséged, és ahol változást szeretnél elérni, ez nagyon fontos.

A jelenlegi földrajzi helyszín, ahol magatokat találjátok, a szívcsakra pontjainak egyike, ami kapcsolódik a gyökércsakrához a fizikai testeteken belül. Ez a jelenlegi helyszín szintén egy nyirokcsomó (pont) és az energiátok, úgy hat erre, mint egy masszás, stimulálja ennek a területnek a nyirokcsomóját, elengedve minden mérgező energiát, ami Namíbia éterikus testén belül található ezen a különleges helyszínen. Az energia, amit aktiváltunk ma, hatással lesz a földrajzi helyszín minden aspektusára egy 500 km-es körzetben, ami a bolygó gyógyulásához is hozzá fog járulni.(Ti akik olvassátok vagy hallgatjátok ezt, a ti energiátok is hozzáadódik ehhez egy bizonyos szinten) Ezért, mindannyian, megtartotok egy bizonyos rezgést, ami hozzájárul ennek a területnek a gyógyulásához. Az energiák és a méreganyagok az éterikus mezőben,  kapcsolódnak a visszaélés mintáinak rétegeihez, amik csapdába estek ezen terület asztrális testében. Ez visszanyúlik sok évvel ezelőttig, amikor Dél-Afrika hadereje még teljesen aktív volt ebben az országban. A következő 18 órában a csapdába esett lelkek egy tömeges kivonulását vezetjük le, akik az asztrális síkhoz kötődtek, a sokk, trauma, düh vagy bánat eredményeként, ami kapcsolódott bármilyen visszaéléshez vagy traumához, amit a halál ideje alatt tapasztaltak és rövid idővel a halálukat megelőzően. Sok nőt és gyermeket mészároltak le ok nélkül. Még mindig számos feltáratlan tömegsír van. Ezeknek a lelkeknek szükségük van arra, hogy felszabaduljanak (mivel ezek a lelkek gyakran még mindig befolyással vannak az élő emberekre, akikre sokszor rácsimpaszkodnak, és rajtuk keresztül próbálják meg az őket ért sérelmeiket, ezeken az embereken keresztül megtorolni vagy a céljaikat végrehajtani, amit földi életük során nem voltak képesek véghezvinni). A felszabadulásuk aztán ezeknek a tömegsíroknak a felfedezéséhez vezet, és amikor a csontjaikat megtalálják, akkor a ciklus beteljesülésre kerül. Azonban, szükségessé vált, hogy ezt az átjárót megnyissuk, így áthaladhatnak, azért mert a hatalmas mennyiségű csapdába esett lélek regésének a sűrűsége megakadályozza, hogy életbevágóan fontos energetikai munkák történjenek meg. Amint ezeket a lelkeket már felszabadították, lesz az energiának egy rendszere, amit magában Windhoek-ban aktiváltak. Ez majd csatlakozik, a Vogelfederberghez, ahol Lady Nada aktiválta a Misztérium Iskolák energiáját. A fénynek ez a különleges fonalát, ekkor lerögzítik Brandbergnél. Az energia ezen irányvonala, ekkor le fog kanyarodni 13 irányban, kapcsolódva a fogékonyság mágneses pontjai közül mindegyikkel, megtartva ezen különleges, egyedi vibrációk sablonjának lehorgonyzása végett, az összes régi paradigma elengedését eredményezve, a mintákat, amik a szegénység tudatosságot a helyén tartották, felszabadítva a világotok embereit, hogy elfogadják és magukévá tegyék a hatalmukat/erejüket, és egy virágzó életet éljenek ennek összes szempontjából.

Az utolsó dolog, amit szeretnék megbeszélni veletek a mai aktiválással kapcsolatban és amely az aktiválás egy nagyon fontos része a szív- és gyökércsakráitokon belül, ráadásul támogatja a csapdába esett lelkek felszabadulását, a szabad akarat. Amikor megtagadjátok az igazságotokat, vagy amikor bármilyen olyan helyzeten belül maradtok, ami hozzájárul a bánat, szomorúság, boldogtalanság, tehetetlenség bármilyen érzéséhez és ennek hosszú távú alapjáról beszélek, ami azt jelenti, hogy nem használjátok fel a szabad akaratot. Akkor a bábmester irányít titeket, amiről már korábban beszéltem.

Ha valóban úgy szeretnéd látni magadat, mint aki használja a szabad akaratát, akkor vállalj felelősséget, tegyél lépéseket és tedd azt, amit már rég óta meg kellett volna tenned, és fogd az életed és mozgasd abba az irányba, ami hosszú távú örömöt és boldogságot fog garantálni. A bánat, szomorúság és boldogtalanság pillanatai részei a felemelkedéseteknek és növekedéseiteknek, de ha a végén heteket, hónapokat és éveket tapasztaltok, akkor a helyzetetek valósága az, hogy ott van egy probléma és erre szükséges figyelmet szentelnetek. Az emberiség sok energiát tölt el az életük valóságának tagadásával, mivel elfelejtették mit jelent a jelenben levés és az, hogy aktívak legyenek az életükben. Sok ember diszinkarnálódik, vagyis elhagyja a testét. Kilépnek a saját életükből, és az összes idejüket másokon való aggódással töltik, más emberek életét élve, legyenek ezek a gyerekeik, házastársaik, legyen ez munka vagy a családjuk egyéb tagjai és nem szentelnek kellő időt a saját életükre. Gyertek vissza a Földre, kerüljetek vissza a testetekbe, használjátok a szabadságotokat, függetlenségeteket, hogy használjátok az akaratotokat, hogy válasszatok, döntsetek, hogy válaszoljatok, hisz ez az isteni jogotok. Miért pocsékoljátok el ezt.

Tehát összefoglalva, a mai folyamat elősegíti a csapdába esett lelkek felszabadulását, lehorgonyozva az energiákat a gyökér- és szívcsakrákon belül, segítve a 3 pont kapcsolódását Windhoektól Vogelvederbergig és Brandbergig. Ez a vágy aktiválódása belül és az élethelyzeted valóságának elfogadása, választasz, hogy kockáztatsz, és meghatalmasítod önmagad azáltal, hogy tudatosak vagy arra, amire többé nincs szükséged, és helyette arra összpontosítasz, amire) vágysz vagy akarsz és önbecsülést nyersz. Ez az ajándék, amit ennek a helynek hoztatok, és ez az a cselekedet, ami energiává válik, ami serkenti ezen terület nyirokcsomóját, az életerőnek az áramlását eredményezve, ami a szegénység tudatosság régi paradigmájának mintáját meg fogja törni és felszabadítva mindenkit, hogy a kreatív teremtő erejük jelenlétének hatalmát/erejét felfedezzék. A szabad akarat az egyik, ami az élettel áramlik. Aminek ellenálltok, kitart, ezért amit tagadtok, nem fog nyugtot hagyni nektek, addig, amíg el nem fogadjátok, addig, amíg nem teszitek sajátokévá, mert ha egyszer már figyelmet szenteltél neki, ez szabadon továbbhaladhat, ahogy ti is. Tehát a romboló minták vagy bármilyen minta az életetekben, ami nem hozza meg az örömöt nektek, egyszerűen a tagadás vagy ellenállás mintája. Fiziológiailag változásra számíthatsz az agyalapi mirigyben és a tobozmirigyben. Hölgyeim és uraim, talán egy kis hőhullámok törhetnek elő.

Ez egyszerűen kiegyensúlyozza az agyalapi mirigy energetikai rendszereit hormonálisan. Ha bármelyikőtök nagyon sírósnak érzi magát, akkor rákenhetitek ezt a hormonjaitokra. (nevetés) Mivel a tobozmirigy több fényt hoz be, az alvási szokásaitok megszakítását tapasztalhatjátok, magyarul többször is felébredhettek az éjszaka közepén, ez azért van, mert a tobozmirigyetek határozza meg az alvási rendszereiteket, azért ez megmagyarázza, miért fordulhat ez elő. Tölts el egy kis időt, hogy kapcsolódj a földdel és az állatokkal. Ez is nagyon fontos. Minden állat, amit láttok, vagy kapcsolatba léptek vele, átad nektek egy ajándékot vagy üzenetet. A mókusok például gyűjtögetők. A mókusok jelenléte megmutatja nektek, összegyűjtitek az energiát, gyűjtitek az információt és bármit, amit intuitíven érzel, hogy része legyen a folyamatnak. Tehát figyeld meg, mi van körülötted, és engedd beszélni ezt hozzád. Ha nem tudod, mi ennek az üzenete, egyszerűen kérd, hogy ez legyen integrálva, és hogy a képzeleted, kapcsolódjon bármihez és lásd, amit kitaláltál. Legyél kreatív.

Szeretteim, mielőtt teljesen befejezzük ezt a közvetítést, szeretnénk aktiválni az energiák végső szakaszát a toboz és az agyalapi mirigyekben. Ezért egy pillanatig csukd le a szemed, és tölts el néhány percet mélyen belélegezve és teljesen ki. (szünet) Légy tudatában, hogyan érez a fizikai tested. (szünet) Legyél tisztában a levegővel, amivel megtöltöd a tüdődet, és ahogyan kiáramlik a szádon vagy az orrodon. (szünet) Összpontosíts a fejedre és oda ahol elképzeled, hogy a tobozmirigy és az agyalapi mirigyek vannak. Nem számít, ha (ennek helye, amit elképzelsz) nem teljesen helyes, biztosítunk majd, hogy eltaláld a jelzését. (szünet) Kérd a személyes angyalod az aktiválás (céjából), hogy lépjen be az energiameződbe és képzeld el ezen angyalt megérinteni a fejeden a koronát és felgyulladni az energia elektromos áramát. (szünet) Ez az elektromos áram aktiválja az összes szunnyadó energiát a toboz és agyalapi mirigyeken belül és új üzeneteket szállít a neurotranszmittereknek [ingerületátvivő anyagok*]. (szünet) Ez most aktiválja az energia egy új áramlatát az idegrendszereteken keresztül és ez megnöveli az energia folyását agy-gerincvelői folyadékon keresztül. Csak képzeld el ezt az elektromos áramlatot fel és le mozogni a gerinceden és ahogy ezt teszi, a tested összes csakráját, az energiáidat átrendezi és újrakalibrálja, ahhoz vezetve, hogy kipihentnek, kiegyensúlyozottnak és békésnek, nyugodnak érzed magad. (szünet)

Most képzeld el magad belépni egy hatalmas kristálygömbbe. A kristálygömb úgy működik, mint a védelem egy gömbje körülötted, biztosítva, hogy az energia ezen áramlat mindig folyékony legyen egy kiegyensúlyozott módon, és akadálytalan legyen minden külső befolyástól vagy erőtől. (szünet) Ez biztosítja, hogy az aktiválás, ami a toboz és agyalapi mirigyedben zajlik le, harmonikusan, kecsesen, tökéletesen, kiegyensúlyozottan és csodálatos módokon bontakozzon ki. Állj meg egy pillanatra, hogy körülnézz a kristálygömböd belsejében. (szünet) Előfordulhat, hogy egy szín manifesztálódik a kristályos szerkezeten belül. (szünet) Lélegezd ezt a színt be, ha manifesztálja magát. (szünet) Legyél tudatos arra, hogy hogyan érzed magad, és arra, ha bármilyen egyéb hangok, szimbólumok, gondolatok jönnek elő. (szünet) Adj hálát az angyalodnak, aki aktiválta ezen elektromos áramot. (szünet) Adj köszönetet a személyes kristálygömbödnek, hogy megengedte neked a hozzáférést és beleegyezett abba, hogy megvédjen téged ez idő alatt. (szünet) Szeretnénk megragadni a lehetőséget is, hogy helyreállítsuk a fény legmagasabb rezgéseinek összes vibrációját annak érdekében, hogy védetten tartson titeket a csapdába esett lelkek tömeges kivonulása alatt, hogy biztonságosan tartsa az energiátokat, azért hogy ne tudjanak belétek kapaszkodni. Vegyél egy mély lélegzetet be és amint kilélegzel teljesen, adj köszönetet önmagadnak, hogy meghoztad ezt a választást, hogy keresztülmész ezen a tapasztaláson. (szünet) Továbbra is lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen, érezd magad leföldelődni a fizikai testedben. (szünet) Amikor készen állsz, nyisd ki a szemed, húzd a vállaidat hátra, körözz a nyakaddal és ez leföldel majd téged.

És ez így van szeretteim, megáldunk mindnyájatokat a belső erővel és bátorsággal, hogy szembenézzetek az igazsággal. Megáldunk mindnyájatokat a belső megértéssel, az öntudatossággal és az önismerettel, hogy bármi is a választásotok, támogatják az igaz okokat, és azért mert az irány, amibe bevonnak, az igazságotok, ez nem tud elbukni és egyáltalán nem fogtok lemaradni róla, vagy bármi másról. Bízzatok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket és tudjátok, hogy soha nem jártok egyedül, mert mindnyájan egyek vagyunk, és mindig veletek vagyunk minden formában. Az Anya/Atya Isten fényében lehettek fényesen ragyogva az utatokon, amit ti választottatok, hogy jártok, és minden egyes lépésetek szilárd, magabiztos lehet. Bízzatok a képességetekben, hogy válaszoltok az életre, amit magatokhoz hívtatok.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja, szeretettel üdvözöllek és megáldalak benneteket.

Adonai

Kérdés és válasz:

Kérdező. Kuthumi Nagyúr tudnál nekem több információt adni Merlin szerepéről, amivel nem vagyok tisztábban?

Kuthumi: Merlin az univerzum mester teremtőinek egyike, ezért a jelenléte szükségszerű azért, hogy ez a hely egy megszentelt csakra pont legyen és ez a teremtések aspektusa. Ezért lehorgonyozni a kreativitás arany magjait létfontosságú és ez az, ami általában az öve, vagyis Merlin célja.

Kérdező: Kuthumi Nagyúr megmagyaráznád nekem mi az a hulladék DNS, még sose hallottam róla korábban.

Sok tudós ez alatt arra utal, amire mi szunnyadó DNS-ként hivatkozunk, a két aktív szál mellett, amin az emberiség jelenleg funkciónál. 12 szál van összesen, ez most már tudományosan bizonyított, de mivel ők nem tudják és nem értik, hogy mi a másik 10 DNS szál funkciója, ezért ezt hulladéknak bélyegezték, semminek, azért mert nem tudták leolvasni a működését. A 10 megmaradt szál nem működik egy ilyen sűrű vibrációban, mint ami a 3. dimenziós világé. Mindegyikük egy sokkal magasabb rezgésen működik. Ez nagyjából az hang útjának utazása a különböző dimenziókon keresztül és amikor eléri az anyagi világ sűrűségét lelassul. Ezért minden lelassul.

A neurotranszmitter

*Az ingerületátvivő anyagok vagy neurotranszmitterek specializált kémiai hírvivő molekulák, melyek feladata, hogy egyik idegsejttől a másikig, a szinapszison "átúszva" üzenetet szállítsanak. Ilyen például az acetilkolin, dopamin, noradrenalin, szerotonin. Legtöbbjük az idegrendszerben termelődik, csak ott található meg és ott fejti ki hatását, de vannak, amelyek a vérben szétterjedve is fejtenek ki hatást (például adrenalin). Néhányuk a testben hormon, az agyban neurohormon szerepet tölt be.

A 4. rész az alábbi linken tekinthető meg: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-namibiai-kozvetites-4.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...