Kuthumi 5. dimenziós harmadik szem aktiválása

 Kuthumi 5. dimenziós harmadik szem aktiválása



Michelle Eloff ©
Dél-Afrika; Johannesburg; 2004. november 25
Fordította és hanganyagot készítette: Gárdi Mariann

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/t5bcgzg4b52zava/5+D-s+Harmadikszem+csakra+aktiv%C3%A1l%C3%A1s%282%29.mp3

Felhívjuk figyelmét, annak ellenére, hogy ez az információ már 2005-ben napvilágot látott, magyarul az első alkalommal jelenik meg most, Kuthumi és St. Germain ösztönzött a fordítására és közzétételére, mert az információ nagyon fontos nekünk ebben az időben. E fordítás anyaga megosztható azon szigorú feltételek mellett, hogy az információt megváltoztatni benne, törölni belőle vagy anyagi nyereségre szert tenni általa nem szabad. Az információ forrását fel kell tüntetni.

Kérjük,vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása hatással lesz rád. Energetikailag a csatornázás helyszínéhez és idejéhez leszel kapcsolódva, és a folyamat végbe megy rajtad. Ne izgasd magad,hogy ez mikor történik meg az időt illetően. Az isteni időzítéssel és isteni terveddel összhangban valósul meg.

____________________________________________________

Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain jöttem el hozzátok, üdvözölni benneteket ebben az időben, és hogy elhozzam az ébredés, az integráció, a szinkronicitás és a béke áldásait.
Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben, gyűltünk össze veletek ezen a szép napon, mindannyiótokat szilárdan Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén tartva.

Krisztus Isteni energiájának jelenlétében egyéni áldást hoztunk, és ha lelked is beleegyezik, akkor kérjük, hogy nyisd meg energiáidat, hogy megkaphasd ezeket az energia áldásokat a személyes folyamatok gyógyulásának érdekében, amely minden szinten jelenleg szükséges.

Ma segítünk teljesen aktiválni az ötödik dimenziós harmadik szem csakrát. Az ötödik dimenziós tudatosság az egyik legmagasabb frekvenciájú rezgés, ami úgy viselkedik, olyan gyorsan működik ez az energia, hogy ha akár csak öntudatlanul is jön elő egy gondolatterv, gondolat, még akkor is azonnal megnyilvánul. Egy másik ok, hogy miért olyan fontos, személyes fejlődésed és a felébredésed folyamatában együttműködnöd, hogy amennyit csak tudsz megtudj magadról, minden adott pillanatban, és időben, hogy tudatosan erőfeszítéseket tehess a tudatalattid újraprogramozására, annak biztosítása érdekében, hogy magas rezgéssel tápláld a tudattalant, nem a régi paradigma harmadik dimenziós kondicionált tudatával.

Szeretteim, a tobozmirigy jelenleg átalakulóban van az energia-testeteken belül, így a mirigy újra megnyilváníthatja eredeti alakját és méretét, ugyanúgy, mint amikor gyerek voltál. A gyermekek általában jobban kapcsolódnak a szellemükkel, hogy úgy mondjam, mint a felnőttek, mert a tobozmirigy még mindig tartja a Krisztusi tudat teljes jelenlétét. A pubertás kor beköszöntével, a tobozmirigy elkezd zsugorodni, akkorára, mint amekkora most a felnőtt szervezetben. Oka, hogy a hormonális változások idején az agyalapi miriggyel nem rezegnek összhangban. Az egyéni tudatosság is egy úgynevezett sűrűbb rezgés és ahelyett, hogy ez a három szint felemelkedne a magasabb tudatosság következő szintjére, ez eltorzulttá válik,  és nincs elegendő fény ahhoz, hogy a tobozmirigy megmaradjon a teljességében. Tudatosabban dolgozva evvel, fejleszti a tisztánlátó, tisztán halló és tisztán érző képességeiteket, azáltal, hogy minél több fény húztok be a lényetekbe. A tobozmirigy, az agyalapi mirigy, a pajzsmirigy, a csecsemőmirigy, a talamusz és a hipotalamusz mirigyek mindegyike érintett a spirituális fejlődésben és ennek folyamatát befolyásolja, hogy a fény mekkora mennyisége van jelen az energia szervekben/testekben.

Számos ember aki előtt a spirituális út kibontakozik, érezhet problémát saját pajzsmirigy működésében, ez az egyik mellékhatása, a lélek anatómiájának, a fény szerveknek/testeknek és a pajzsmirigynek újra strukturálásának során, ez egy úgynevezett méregtelenítési ciklus annak érdekében, hogy megszabaduljon a korlátozó harmadik dimenziós kondicionálástól, amit önmagában tárolt az egyén élete során. Ezért aki tudatosan vállalta, hogy felébreszti a magasabb érzékeket, annak könnyebb fenntartania a fizikai egészségét is.

Az ötödik dimenziós harmadik szem aktiválás támogatni fog az elkövetkező nyolc évben a felébredési változásban és a magasabb szintű tudatosság fény spirálján lévő emelkedésben. A telepatikus kommunikáció képessége, hogy telepatikusan tudj kommunikálni más emberi lényekkel és fény lényekkel alapvető követelménnyé válik az ébredés elkövetkezendő idejében.

Láthatod, hogy a magasabb lények leereszkednek a tudatszinten, hogy tanítsanak, és bemutassák, mi kell ahhoz, hogy fejlődj. Eljön az idő, amikor az embernek kell megnövelnie a rezgését ezekhez a fénylényekhez, a félúton való találkozás létrejöttéhez. Ez az idő most van.

Most rajtad a sor, hogy felemeld az energiád annak érdekében, hogy továbbra is a fejlődhess minden szinten. Bízva a folyamatban, hogy a magasabb érzékszervi ébredés a tapasztalatok és a lehetőségek világait nyitja meg. A lehetőségetek van most szeretteim, a harmadik és negyedik dimenzió határain túllépni, és teljesen az ötödik dimenzióba jutni.

És most hadd segítsek abban, hogy ez valósággá váljon, arra kérlek tégy velem most egy utazást, Shamballába a Zafír Templomba.

Helyezd magad kényelembe, csukd be a szemed. Vegyél egy mély lélegzetet az orrodon keresztül, lélegezz ki a szádon. Lélegezz mélyen egészen a hasadba, és ahogy kilélegzel, bocsáss ki minden negativitást vagy sűrűséget. Minden kilégzésnél érezd, hogy egyre nyugodtabb vagy a középpontodba helyezkedve, felsőbb éned, a magasabb fény és a magasabb tudatosság minden szintjén.

Most képzeld el magad egy csodálatos kertben, ahol olyan szépség vesz körül, hogy szinte eláll a lélegzeted. Vess egy pillantást erre a csodálatos helyre. Érezd a békét e szent helyen, ami feltölt és ápol téged és a belső gyermeked. Indulj el az úton előre, amíg egy arany kapu elé érsz, ami zárva van előtted, és ahogy közelebb érsz képzelj el két csodálatos sárkányt a kapu mindkét oldalán. Ezek a sárkányok részét képezik Lady Kwan Yin és az arany kaput őrzők energetikai rendszerének, ami elvezet Shamballa világába, ahol a zafír fény templom áll.

Köszöntsd őket és kérd az engedélyüket, a belépéshez Shamballa arany kapuján és mondd el nekik, hogy miért kéred az engedélyt.
Ha ezek a kapuk kinyíltak, lépj be. Shamballa szent kertjébe jutottál. Lassan kövesd az utat ami előtted terül el, és lásd, hogy egy ragyogó fény közeledik, és ahogy egyre közelebb ér hozzád, megpillantod Lord Metratront aki csodálatos arkangyali fény lény, és aki eléd áll most. Köszöntsd őt, adj hálát neki, hogy eljött. Ő megfordul, és elindul abba az irányba, ahonnan érkezett, és int, hogy kövesd őt. Egy csodálatos templomhoz vezet, ami minden irányba ragyogó tiszta zafír fényt áraszt. Ez a fény átszűrődik a testedbe, belép minden sejtedbe, minden szervedbe. Feloldja a negatív, stagnáló és sűrű energiákat a fizikai, érzelmi, mentális és finom szerveidben/testeidbe. Figyeld meg, hogyan érzed magad fizikailag és érzelmileg. Lélegezd tudatosan a zafír fényt testedbe, tárd ki a karod, hogy átszűrjön mindent benned. Hagyd, hogy átmosson.

Lord Metatron most jelzi, hogy kövesd őt a Zafír Templomba. Belépve oda, adj hálát és menj egészen a templom közepéig. Ahogy elérsz oda, minden tanítód, az összes őrző és gyógyító lények egy fél kört alkotva helyezkednek el mögötted, egyfajta támogatásként. Mindegyik lény a megnyitott szívcsakrájából bíborrózsaszín[magenta] fénysugarat áraszt szív csakrádba. Egyszerűen képzeld ezeket a sugarakat belépni a szív csakrádba hátulról, amint csodálatos magenta energiával töltenek fel.

Most nézz bele Metatron szemébe. Ekkor észreveszed a homloka közepén a harmadik szemét, ami érintkezésbe lép a szemeivel, ezáltal egy piramis energia jön létre. A felső háromszög, ami a harmadik szem és a fizikai szem pontjai között az Atya Isten magasabb energiáját képviseli. Egy másik háromszög nyilvánulását is észleled, ami a te két fizikai szemed és az állad pontjai között van, ami az Anya Istennő magasabb bölcsességét és tudatát képviseli.

Egy zafír fény spirál nyilvánul meg közted és Lord Metatron között, majd spirálisan kiterjed, egészen addig, amíg teljesen magába nem foglal. Minél gyorsabban forog, annál magasabb energia frekvenciákon rezeg, végül a rezgés olyan magas, hogy átalakul ragyogó fehér fénnyé, amely tartalmazza a zafír fényt is. A spirál tovább forog körülötted, képzeld a korona csakrádat megnyílni, így lehetővé teszed, hogy beléd olvadjon, az agyalapi mirigyeden keresztül, majd átáradhat a tobozmirigyedbe. Nyisd ki harmadik szem csakrádat, hogy teljesen elfogadja ezt a fényt. Képzeld el, ezt a fényt beáradni a talamusz és a hipotalamusz mirigyekbe. Ha nem tudod, hol vannak, az sem baj, az energia megfogja találni az útját.

Most képzeld el ezt a zafír és fehér fényt agyad közepébe mozogni, feltöltődik az agyad ezzel energiával és pulzál, és evvel megnyitja az összes csatornát a magasabb érzékeknek. Most ez a fehér és világos zafír a nyakadhoz ér, nyisd meg a torok csakrád, hogy befogadja ezt az energiát. Toldd be a vállaidba, le a kezekbe, úgy, hogy megnyitod a könyök csakrákat és a tenyér csakrákat a kezeiden, hogy befogadhassa ezt az energiát és fényt.

Mozgasd le a megnyitott szív csakrádig, és fogadd be. Ez feltölti a gerincedet és lefelé mozog a hátadon. Megtölti a tüdőt, a gyomrot, a beleket, a létfontosságú szerveket a hasi régióban.

Nyisd meg a napfonat csakrád, és a szakrális[szex] csakrád, hogy elfogadja és teljes mértékben felvehesse ezt az energiát és fényt.
Vidd be a csípődbe. Ez kitölti a kismedencét. Nyisd meg a gyökércsakrád és fogadd be az energiát. Onnan told le a lábszáradon, a térdre, nyisd ki a térd csakrát és az elnyeli a fényt. Told tovább a lábszáron a vádlin be a bokába, nyisd ki a boka csakrákat hogy be tudják fogadni az energiákat és a fényt. Vidd a lábfejekbe, megnyitva a talp csakrákat, hogy azokon is keresztül áramolhasson, azután engedd be a Föld Anyába. Egész szervezeted most a ragyogó fehér és zafírfényben lüktet és vibrál. Teljesen aktivált a Zafír Köpeny, amely táplálja, aktívan és nyitottan tartja az ötödik dimenziós harmadik szem csakrád.

Lord Metatron mindkét tenyerének közepén megjelenik egy-egy ragyogó zafír kristály, az egyik kék, a másik fehér. Nézz ezekre a kristályokra, és figyeld meg, hogy melyikben, milyen színű van.
Lord Metatron most azt kéri, hogy lépj közelebb, és tedd a kezed tenyérrel lefelé a kezére, összeérintve a tenyerét csakrákat. Lord Metatron energiáival összeolvadva bekódolódtál Lord Metatron iskolája által tanított magasabb bölcsességgel és a tudással. Tested minden sejtje vibrál és hálás, mert elnyeli a bölcsesség, és a tudás fényét. Ez a vibráció segíti az inspiráció, a belátás/bepillantás a tisztán látás és az előrelátás fényének felszívódását.

Most, nézz Lord Metatron szemébe újra, és ha teljesen tudatosan engedélyt adsz Shamballa templomának Lord Metatron fénytanításának elkezdésére, és tudatosan hajlandó vagy elkötelezni magad, hogy minden eszközzel dolgozol amit beágyazott a harmadik szemedbe, akkor kérjük, ismételd hangosan utánam amit mondok. Ha nem tudod hangosan kimondani, azt úgy kell értelmezni, hogy számodra jelenleg nem lehet elkezdeni létrehozni ezeket az energiahálózatokat.

Kezdjük akkor most, és mondd utánam:
"Én.... (és itt mondd ki a neved), tudatosan vállalom, hogy a magasabb énem fényével és lelkem magasabb tervével összhangban, elfogadom amit Lord Metatron adott. Tudatosan vállalom, hogy megnyitom magam a magas szintű gyógyító zafírenergiának, hogy meggyógyítsa, feloldja, és megszüntesse az összes negatív és korlátozó lenyomatot ami ebben az életben és az eddigi életekben, a félelem következtében, tudatalatti vagy tudattalan nyilvánult meg, teljes mértékben kihasználva, mesteri szintre fejlesztem tisztánlátó, tisztán halló és tisztán érző képességeimet, beleértve a telepatikus kommunikáció képességét, hogy fogadni tudjam magasabb fénylények telepatikus üzeneteit. Tudatosan elfogadom teljes beavatásomat Shamballa Zafír Templom Lord Metatron iskolájának magasabb tanításait."

Végy három mély lélegzetet az orrodon keresztül, lélegezz ki a szádon át, így lehetővé teszed a nemkívánatos rezgések elengedését, és hogy (az újakkal) ő, töltse meg. Érezzétek ezeket az energiákat mozogni minden idegszálatokkal.

Folytassuk: "Én.... tudatosan kérem, hogy az összes Nagymester, tanító és a bölcsesség, a legtisztább szeretet és az igazság fény lényeinek küldöttei segítsenek nekem megnyitni fizikai agyam minden területét, hogy nyitott és teljes mértékben befogadóvá válhassak, teljesen tisztánlátó, teljesen tisztán halló és teljesen tisztán érző lehessek."

Következzen ismét három mély lélegzet az orron keresztül, kilégzés a szájon át. Hagyd, hogy ennek az energiának rezonanciája mozogjon és leföldelje magát.

Menjünk tovább, mondd:
"Én....(és a neved), teljes mértékben elfogadom a felelősséget, tudatosan kérem, és azt választom, hogy harmadik szemem összes képessége váljon teljes mértékben aktívvá. Elkötelezem magam abban, hogy Istent, az Anya Istennőt, Lady Gaiat és az egész emberiséget szolgáljam képességeim kiaknázásán keresztül. Tudomásul veszem, tiszteletben tartom ezeket a felelősségeket, és mindenkor tudatos módon, a legmagasabb és legtisztább szeretet és bölcsesség, fény és igazság nagyköveteként nyilvánulok meg."

Végy egy mély lélegzetet, majd lélegezz ki.

"Én...... tudatosan elfogadom, tudomásul veszem és megértem, hogy ha bármikor tudatosan visszaélek a képességeimmel és bármilyen módon kárt okozok bárkinek vagy bármiben, akkor ezeket a hatásköröket azonnal letiltják, és a harmadik szem egy harmadik dimenziós frekvenciára állítódik vissza."

Szeretett egy, továbbra is nézz Lord Metatron szemébe. Figyelj a szívedre és kérdezd meg magadtól, mit akarsz létrehozni, mit választasz megnyilvánulni, és ez a képességeid segítségével életed szerves részévé válik minden szinten.

Amikor ez megjelenik a szívedben, mondd ki hangosan Lord Metatronnak pontosan, hogy mit választottál.

Lord Metatron és a fénylények, akik azért vannak, hogy támogassanak, elismerik, amit mondtál, és ebben a pillanatban, a fehér és zafír drágakövek fénye teljesen felszívódik mindkét tenyér csakrából és eggyé válik az energia rendszereddel. Húzd vissza a kezed Lord Metatron kezétől, és köszönd meg neki. Középső ujjait a harmadik szemedhez érinti, és meghajol Lord Metatron.

Egy csodálatos koronás sas nyilvánul meg most előtted, képességeid képviselőjeként, hogy fogékonnyá tegyen magasabb képességeid használatára, túl minden illúzión. Ahhoz, hogy használd, az újonnan kapott korlátlan látás ajándékait, hogy segíts magadon, és segítsd az emberiség többi részében is felébreszteni ezeket a képességet.
Képzeld el, ezt a koronás sast Lord Metatron vállán. Koronája kiterjed a zafír templom közepén. Zafír fény válik láthatóvá csőre fölött, a harmadik szeme helyén. A zafír fénysugár közvetlenül csatlakozik a tiédhez. Ez az áldása és visszaigazolása, elismerve a hatalmad, elismerve autentikus éned, és választott utad tiszteletének jeléül.

Lélegezz mélyen az orrodon keresztül, betöltve tüdőd a zafír energiával. Ismételd meg ezt még kétszer és a harmadik kilélegzésnél száz zafír és fehér fényes pillangó jelenik meg körülötted, mindegyik egy áldásként egy rezgést ad ajándékba, ami segít téged, hogy képes legyél kiterjeszteni másoknak a Zafír energiát hozó pillangó áldásokat. Ezek a lepkék a zafír köpenyeden belül maradnak, amíg minden ajándékot és áldást befogadsz, így a pillangók eggyé válnak az energia rendszereddel. Ez azt jelenti, hogy ha már beépítetted készen állsz kiterjeszteni azt másokhoz.

Most itt az ideje hálát adnod és köszönetet mondanod Lord Metatronnak ismét, és mindazoknak a fénylényeknek akik itt voltak, hogy tanúi legyenek az aktiválásodnak, adj hálát a zafír család Déváinak jelenlétükért. Adj hálát lelkedet azért, hogy belép az ötödik dimenziós világ magasabb tudatosságú kiterjesztett tudatosságába és a felelősségteljesebb életet választotta.

Búcsú ajándékként Lord Metatron elhelyez egy csodálatos fehér és kék zafír drágakövet a nyakadban, ami a szív csakrádig leér, jobb keze tenyerét a harmadik szemedre helyezi és ahogy lélegzel belédivódik egy zafír energia mandala, ami a magasabb igazság névjegye. Jobb kezének hüvelykujját a harmadik szemedre teszi és aktiválja ezt az ötödik dimenziós harmadik szem csakra jelképet. Most már teljesen aktív, látja, és elismeri majd minden magasabb tudatosságú lény. Elfogadnak és tudomásul vesznek, mint fénylényt, aki aktívan gyakorolja a magasabb fény szolgálatát. Adj hálát. Helyezze mindkét kezed a szív csakrádra, és amikor elemeled a kezed a szívedből áraszd ki a szeretet hála erőteljes fénysugarát.

Fordulj meg, és menj kifele a templomból. Shamballa arany kapuján kijutva adj hálát a kert szépségéért és a tiszta energiáért amit adott neked. Lépj ki az arany kapun, az most bezárul, de mostantól elérheted bármikor. Végül adj hálát a sárkány lények védelméért.

Kezd visszahozni a tudatodat a fizikai testedbe. Lélegezz be mélyen, és ahogy kilélegzel tudatosítsd, hogy legyökerezted magad vissza a fizikai testbe. Amikor készen nyisd ki a szemed.

Áldjon meg mindnyájatokat a zafír fény és pillangók áldásai.
Tudomásul vesszük az autentikus énetek igazságát, és ez a fény.

Bízz a sok láthatatlan karban, hogy megtartanak, megvigasztalnak téged, és tudd, hogy soha nem vagy egyedül, mindnyájan egyek vagyunk, és mi mindig veletek vagyunk minden formában. A fény és a szeretet az Anya / Atya Isten örök jelenében. Minden mindig jó lehet a világban.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Ura és üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...