Kuthumi - Szabadság 2

Kuthumi - Szabadság 2

 


Johannesburg: 2004. április 29

Michelle Eloff közvetítése

Fordította és hanganyagot készítette: Gárdi Mariann

Hanganyag letöltési linkje:http://www.mediafire.com/download/py3tr8v5wtsisfz/Szabads%C3%A1g+2.mp3

Előző rész:

Kuthumi Mester - Szabadság 1 Rész

https://szivtanc.blogspot.com/2022/10/kuthumi-mester-szabadsag-1-resz.html

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

OoooOoooO

Üdvözöllek benneteket szeretett fivéreim és nővéreim ezen a napon, Kuthumi vagyok. És nagy örömmel a szívünkben jöttünk, hogy elhozzuk nektek a fény és a szeretet áldásait.

Szeretnénk most folytatni az energia felszabadítását, ami már nem támogat téged, és úgy döntöttél, hogy azt választod, hogy megszabadítod magad tőle, és tudatosan azt hozod létre, amivel fel szeretnéd váltani azt.

A megszabadulás, legyen szó akár a saját egyéni megszabadulásodról, vagy a nemzetedéről, az egyik legfontosabb terület. A küzdelem sok kérdést felvet, hiszen az egy hatalomjáték, és harcokat hoz létre. Megakadályozza a belső igazsághoz való kapcsolódást, azt a fényt, ami mindig a harmónia és a gyógyulás állapotában tartana téged. Annak érdekében, hogy abbahagyd a harcolást, szükséged van megnézni a lélek túlélésre alkalmazott, alapvető gyakorlatait a mindennapi életedben.

Az embernek át kell adnia magát. Ahhoz, hogy szabad legyen, át kell adnia magát ennek az igazságnak, és le kell, mondjon a harcról. Minél többet tudsz összpontosítani a középpontodra, és az igazság terében tartani magad, annál kevesebbszer ér el, az a fajta energia, ami harcra késztet. Megérted, mi a kettő közti különbség, és beállítod a határokat. A rendszeres összehangolódások az életed igazságával, megszüntetik az önmagaddal való harcot, és előmozdítják a felszabadulás folyamatát. Az egész életedet segíti, hogy kitörhess a tömegtudat által generált félelmekből, ami oly sok szívet tart a rabságában. Mind megszabadultok a feltételekhez kötött szokásoktól, úgyhogy igazából óriási örömünnep ideje ez, amikor képessé válsz „megengedni Istent”. Rábízom Istenre, mondhatnánk így is...

A felszabadulás folyamata alatt találkozol emberekkel, akik rád néznek, és azt gondolják furcsa vagy, és talán még azt is, hogy „lökött. És igen, megerősítheted nekik, hogy lökött vagy, hiszen a fény által lettél „meglökve”.  Azzal vádolnak majd, hogy nem vagy épelméjű, és avval is egyetérthetsz, mert te belül vagy ép elméjű, mert mindentől függetlenül kapcsolatba léptél az egyénnel, bízva a belső igazságodban, a belső bölcsességedben -, a józan eszedben. Ez még inkább összezavarja őket, mert egyetértesz velük. Nem harcolsz, egyszerűen egyetértesz. Tudod, sok ember mond igazat, de csak beszélik ezeket az igazságokat, de nem úgy élik az életüket, és ha erre felhívod a figyelmüket, akkor összerezzennek ettől a valóságtól, és félni kezdenek, - és mi történik?- folyamatosan harcolnak. De ez az ő világuk - ez nem a tiéd. Támogasd a békét. Szabadítsd meg magadat, és engedd meg a lelked fényének, hogy támogasson ebben. Most elviszünk egy utazásra a szívedbe, ahonnan már tudatosan kapcsolódni tudsz mindenhez, amivel megszabadíthatod magad.

Most húzd be a tudatodat a szíved magjába, az a te szakrális tered. Ez az a tér, ahol minden tudsz lenni, ami vagy, és senki és semmi, semmilyen módon nem tud kihasználni. Érezd, a tér szeretetének melegét, finomságát, ahogy az igazságodban tart téged. Most ezen a helyen, képzelj magad elé egy energiakaput, egy átjárót. Mielőtt belépnél rajta, képzeld el, hogy az egész testedet egy fehér fény borítja be. Engedd meg ennek a fénynek, hogy keresztülmozogjon az egész lényeden, harmonizálva, és békés állapotba juttatva téged. Adj engedélyt, arra is, hogy az összes szerveden keresztül áramoljon, eggyé válva az energetikai rendszereddel, miközben az életerőddel áramolva, meggyógyítson bármit, amire most szükséged van - testileg, szellemileg, mentálisan, érzelmileg, és tökéletesen összehangolja az életeddel. Csatlakozz most össze azzal az energiával, amiről úgy döntöttél, hogy kibocsájtasz magadból. Talán formát is ölt, egy személyként jelenik meg neked. Nem kell, hogy összekapcsolódj vele, - csupán tudatosítani, hogy ez alól, amiről úgy döntöttél, hogy most felszabadulsz.

Annak az energiája, amiről le szándékozod választani magad, kiárad a hátadon keresztül, és ekkor a jobb lábaddal lépve lépd át a kaput. Nyisd meg az energiaközpontjaidat (csakrák) képzeld el, hogy kiterjednek. És érezd, hogy az életerő átáramlik rajtad. Most áthaladhatsz ezen a kapun, mindent magad mögött hagyva, amiről úgy döntöttél, hogy elengeded. Ez a felszabadulás napja neked, és most megvan belső erőd, és bátorságod, hogy megszabadítsd magad ettől az energiától. Óvatosan csatlakoztasd a szívközpontodból a szeretet erejét ahhoz, és engedd meg, hogy átalakuljon a szeretet energiájává, amit egyszer és mindenkorra elengedtél.

Mielőtt kifelé vennéd az utad, és kisétálnál ezen a kapun, tudatosan kapcsolódj össze avval az energiával, amire le akarod cserélni. Ha nincs semmi, amivel tudatosan össze akarnál kapcsolódni, vizualizáld, a testedet megtelni fénnyel, ami új lehetőséget hoz be az életedbe, ajándékokat teremt, amit a lelked bevonz, hogy tovább emelkedj az igazságodba.

Képzeld el, minden egyes sejtjét a szervezetednek veled együtt lélegezni, tapasztalod, amit tapasztal. Légy tudatában, hogy a teljes tested, egy élőlény. Minden sejted egy egyéni tudat, hogy támogasson, hogy segítsen; - mindegyikük életed értékes eszköze. Kérd most meg, az egyik ilyen sejt tudatát segítsen hozzákapcsolódni ahhoz az energiához, amit szükséges elengedned magadból, a növekedésed céljából. [Elég egy sejtet megkérni rá, mivel mindegyik kvantum szinten kommunikál egymással, és az új információnak megfelelően kezdenek el működni]. Lehet megint, hogy egy személy, egy szimbólum, vagy egy szín jelenik meg,- engedd meg a fantáziádnak, hogy segítsen ebben téged. Nyisd meg az elméd, és az a felszínre áramlik. Most kérd meg ezt a tudatos sejted, hogy segítsen megérteni, mi az, ami most elengedésre kerül; mit tanított meg, és miért most olyan fontos számodra, hogy elengedd ezt az energiát. Adj hálát ennek az energiának, (ami személyként, szimbólumként, vagy színként jelenik meg) hogy lehetővé tette, ezt a leckét, és hogy tanulhattál ebből a tapasztalatból. Ismét áramoltasd a szíved központján keresztül a szeretetet és öleld át vele, ez átalakítja, hogy távozhasson, amit most elengedsz. Képzeld el, hogy egy angyal lép melléd, átad egy ajándékot, ami támogatni fog a következő lépésedben. Abban a lépésben, amivel a kimozdulsz a stagnáló helyzetekből. Engedd meg, hogy fénye erejével átöleljen ez az angyal, és megérted az üzenetét. Szívedből öleld meg te is, annak jeléül, hogy bízol a támogatásában. Mivel ez az angyal átölelt, te már készen állsz, hogy keresztüllépj a következő kapun, ezúttal a bal lábaddal lépj. Tégy egy lépést előre, és érezd, hogy ismét kibocsájtasz magad mögé számodra már nem megfelelő energiákat, hogy be tudd fogadni az új ajándékokat. Érezheted, hogy a tested könnyűvé válik, energikusabb, elevenebb. Fényesebb-fehérebb.

Képzelj, különböző színeket, ahogy támogatóan átfolynak a testeden. Bármit, amire szükséged van, az elengedéshez, a következő szintre lépésed érdekében, ez a fény, aktiválni fogja. Lélegezz be, annak tudatában, hogy evvel megtöltöd a tüdődet, áraszd szét a testedben, és a kilégzésnél, szabadon engeded a negatívitást, ami még benned van.

A harmadik kapuhoz érkezel a szívedre fókuszálva. Szíved kapuján kilép egy kisgyermek - aki te vagy. Kéri, hogy engedj el, szabadíts fel egy aspektust, ami rendkívül fontos a gyógyulása szempontjából.  Nyisd meg az elméd, és a szíved.  Halld, amit a gyerek mond, és add a támogatásodat, amire szüksége van most. Ismét jöhet egy kép, vagy érzés, mint egy személy, egy szimbólum vagy egy szín. Engedd a képzeletednek, hogy segítsen. Ahogy összekapcsolódsz avval, ami előbukkant, a gyermek megszabadul ettől, lásd, hogy hatalmas fényszárnyai nőnek, abban a pillanatban, ahogy szabaddá válik. Szelleme, most felnőttként tud segíteni téged a jelenben. Mentes vagy attól a lánctól, ami összekötött titeket. Lásd az örömet, ami kiárad belőle. Kapcsolódj össze az ő határtalan szabadságérzetével. A gyermek most az összes élet forrásához repül, és egy kinccsel tér vissza, ami a tied. Ez a kincs a forrásból jött hozzád. Ez az ajándék segít téged, beléd árad, és a lelkeddel egységbe kerül. Képzeld el, hogy a szíved energiája kiterjed, és ez az ajándék átalakul benned olyan ragyogó fehér fénnyé, amilyent még sosem láttál. Ez a fény már az új energiát tartalmazza, amit ölelj át, ha úgy döntesz, hogy integrálod mindet - eggyé válsz vele. Öleld át most ezt a gyereket, hálát adva neki, erőt és bátorságot adva neki, hogy álljon ki maga mellett, kifejezze, amire késztetése van, és adj hálát a felnőtt énednek is, hogy van bátorsága tiszteletben tartani ezt.

Bízz ennek a fehér fénynek az erejében, ami beburkol. Finoman olvadj össze evvel a szabaddá vált gyermekkel, hogy támogathasson téged, amíg végigmész a teljes felszabadulásodba vezető utolsó kapun, és akkor arra kérünk, páros lábbal ugord át, az ég felé tárt karokkal, örömmel ünnepelve ezt a felszabadulást.  Ahogy ugrasz, elkezdesz repülni. Engedd meg a lelked szárnyainak, hogy vigyenek téged. Menj az életed áramlásával, és ne feledd, hogy szabad vagy. Nincs szükséged harcra. Nincs szükség elnyomásra. Ne feledd - a fény vezetője vagy, és ahogy a példa által vezetsz, támogatva minden életet, hogy egyre felszabadultabbak legyenek. Köszönd meg a szent terednek, hogy megtartott téged; Köszönd meg az energiáknak, amik átöleltek téged, melyeket be tudtál fogadni. Légy hálás azoknak a tapasztalatoknak, amiket elengedtél.  Üdvözöld az új energiát, amit érkezett, és beintegráltál. Köszönd meg magadnak, hogy átölelted a lehetőséget a gyógyulásra. Mindennap borítsd be magadat evvel a ragyogó fehér fénnyel, közbe kérd a támogatást, és útmutatást, istenségedhez való csatlakozásod megkönnyítéséért, közben nyisd meg a szívedet, hisz ezen keresztül tudod kifejezni a bizalmadat a magasabb tervnek.

Óvatosan húzd vissza a tudatodat a fizikai testedbe. Hagyd, hogy az energia  beérkezzen  a koronacsakrádon és összekösse az összes csakráddal. Figyelj arra, hogy a gyökércsakrádon kilépjen, szilárdan összekapcsolódva Föld Anyával. Ismét húzz be fényt a koronacsakrádon, told lefelé a talpaidon keresztül, ami Anyaföld magjával összekapcsol téged.

Ebben az időben megáldunk benneteket szeretettel, és fénnyel teljesen átölelünk téged. Tudd, hogy a szívünkben tartunk téged, és nagyon szeretünk. Bízzatok a sok láthatatlan karban, és ne feledjétek, hogy mi csak egy gondolatra vagyunk tőletek.

A béke és örök szabadság legyen veletek.

Kuthumi vagyok, üdvözöllek és megáldalak benneteket.

Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...