Kuthumi Mester- A Sötétség Fény/Világos oldala


Kuthumi Mester- A Sötétség Fény/Világos oldala


Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2004. november 10

Forrás:lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Letölthető hanganyag Gárdi Mariannától:
http://www.mediafire.com/file/bmaskt3syb0r3q6/A+sötétség+fényoldala.mp3/file

vagy Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=ZmJM6eRai4k

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

_________________________________________________________

Kuthumi vagyok és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal és elhozzam számotokra az összehangolódás, az integráció, az igazság és a harmónia áldásait. Üdvözlet szeretteim!

És szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Válj tudatossá a Gyógyító Angyalod jelenlétére és adj át bármilyen feszültséget, aggodalmat, sokkot, szorongást vagy gondot, amit lehet, hogy megtapasztalsz, hogy a Gyógyító Angyalod kicserélje ezeket a megújulás, a gyógyulás és a lényed mag esszenciájával való újraösszehangolódással.

Miközben összegyűlünk veletek ez alkalommal a Krisztusi Tudatosság jelenlétében, egy különleges tanítást idézünk elő, egy olyat, amiben bízzunk, hogy támogatni fog titeket, és mindnyájan, akik olvassátok vagy hallgatjátok ezeket a szavakat, kiterjesztjük a tudatosságukat a félelem alapú tudatosság jelenlegi szintjén túlra.

A sötétség fény oldala sok ember számára vitatott téma, így ezen téma lehető legtöbb aspektusát felfedjük a mai nap a rendelkezésre álló időben.

Először is a fény a szeretet egy megnyilvánulása, és a szeretet a fény egy manifesztációja. Bárhol is létezik a fény, szeretet is jelen van. Nem a napfényről beszélünk most. A szeretetről szólunk; a fény esszenciájában és az igazság, tudás, integritás, bölcsesség, pozitivitás, megértés értelmében és így tovább és így tovább. A sötétség a félelem megnyilvánulása, és a félelem manifesztálja a sötétséget. A félelem a negativitás következtében jön létre, és a negativitás a félelem következtében manifesztálódik.

A tudatlanság, fájdalom, korlátozottság, illúzió, kétség, harag és bűnnőség csak néhány példa a sötét energiára, a sötétségre. Talán hallottátok már azt a mondást: “ valakit a (sötét) tudatlanságba tart, eltitkol valamit” [angolul “ a sötétségben tart valakit” a person has been kept in the dark;] a személy tudatlan, vagy nem tájékozott, ezért a sötétségben tartózkodik.

Ettől kezdve a sötétség fény/világos oldaláról fogunk beszélni. Erre gyakran hivatkoznak árnyék bölcsességként. Fontos megérteni, mennyire fontos az, hogy megkeressük a fényt bármilyen észlelt sötétségben, amelyet az ember megtapasztal. Minden sötét aspektus lehetőséget kínál arra, hogy meggyógyítsátok, növekedjetek és bölcsességet nyerjetek. Ez az egyik oka, amiért azt tanítottam, hogy nincs olyan hogy ilyen-olyan hiba, mert csak lehetőség van a tanulásra és bölcsesség szerzésre. Amikor egy személy azt várja el az életében, hogy hibákat vétsen, vagy hisz a hibákban, akkor megbánással él, amely negatív érzelmeket táplál.

Megismétlem, nincs olyan dolog, hogy hiba; csakis lehetőség van a tanulásra és bölcsesség szerzésre. Tehát, ha valamit hibaként fogtok fel, ami általában azt okozza, hogy megbánjátok a cselekedeteiteket/tetteiteket, ez ilyenkor egy lefelé haladó spirált teremt ahhoz vezetve, hogy a bűntudatot és számos más negatív érzést okoz bennetek. Ha azonban valamit általában hibának hívtatok, és azt inkább egy lehetőségként láttátok, hogy megtanuljatok valami újat, és felszabadítsatok valami régit, akkor a megbánás, bűntudat és lelkifurdalás érzése helyett, bölcsességet nyertettek és hálásak voltatok a lehetőségért, hogy tanulhattatok ebből a tapasztalásból, és képesek vagytok bármilyen szükséges módosításokat meghozni, azért, hogy megváltoztassátok az irányotok vagy cselekedeteitek/tetteitek menetirányát, ha szükséges.

Ez a fajta hozzáállás folytatja az egyén támogatását, hogy teljesen jelen legyen a pillanatban. Látjátok; a sajnálat és bűntudat a múlt csapdájában tartott. A bűntudat ismételten visszaránt a tapasztalatba. Ha nem a bűntudat, akkor ez lehet harag is, ami gátolja a megbocsátás képességét, pszichikai harcban tart másokkal. A pszichikai csatározás nem csak annak a személynek az energiáit meríti ki más szinten, de kimeríti a sajátotokat is, és meggátolja az előrehaladásotokat, miképpen az övékét is. Ezért, azáltal hogy meglátjátok a fényt egy sötét szituációban, az ember magához tudja ölelni a sötétség fény oldalát is. Elismerve, hogy amit tettél, mondtál vagy akár elfogadhattalannak tartottál, már egy lépés önmagad sötétség alól való felszabadításában.

Azáltal, hogy lépéseket teszel, hogy biztosítsd, hogy a tudatod az öntudatosság folytonos állapotában tartod, ezáltal nem megismételve ugyanazokat a cselekedeteket, szavakat vagy gondolatokat, ez az ami még több fény von be a tudatosságodba.

A tagadási állapotból való elmozdulás nagyon nehéz lehet, de minél nyitottabb és becsületesebb vagy önmagaddal, annál több fényt vonzol, annál több fényt integrálsz, és annál több önismeretet szerzel. Minél többet tudsz magadról, annál erősebb és meghatalmasodottabb leszel. Minél többet tanultok önmagatokról, annál többet tanultok az Istenről is, minél többet tanultok az életről, annál könnyebbé válik a feltételnélküli szeretet, az ítélkezésmentesség és a megkülönböztető képesség gyakorlása.

Látjátok, nagy különbség van a megkülönböztetés és az ítélkezés között. A viselkedés megfigyelése és azon választás, miszerint a másik személy viselkedése ne legyen hatással az egyénre ez a megkülönböztetés, az a választás, hogy eltávolítja az egyén önmagát bizonyos emberek társaságától vagy egy tapasztalattól, ami fájdalmat és/vagy kényelmetlenséget okoz az a különbség tétel/megkülönböztetés egyik gyakorlata ez az, amikor a fényt is használjátok a sötétségből való elmozdulás érdekében.

Sok ember fél (önmagába) befelé menni annak érdekében, hogy többet tanuljanak magukról. Evégett, gyakran szembesülnek olyan helyzetekkel, ahol is a sötét oldaluk visszatükröződik önmagukra. Ez gyakran ítéletet eredményez, azért mert egy személy elítéli egy másikban, azt amit nem szeret önmagával kapcsolatban/vagy önmagában, tudatosan vagy tudattalanul. Ezért mondjuk, az önismeret meghatalmasít titeket. Látni fogjátok, minél többet tudtok önmagatokról, annál kevesebbé fogjátok a negatív tapasztalatokat bevonzani, és ha ez megtörténik, messze könnyebb lesz felismerni a fényt az árnyékban és képesek lesztek arra, hogy megváltoztassátok vagy átalakítsátok azt.

Az emberek személyes fejlődésének útja rendkívül kibővül és felgyorsul, ezért elengedhetetlen, hogy minden egyén teljes felelősséget vállaljon viselkedéséért és választásáért. Ez meghatalmasítja az emberiség kollektív tudatosságát és elmozdítja a tudatosságot egy olyan irányba, ahol meg tudd nyílni, hogy befogadja a fény magasabb hányadosait. A sötétség ott létezhet, ahol nincs jelen a fény. Ezért, abban a pillanatban, amikor bármilyen sötét tapasztalat fény oldala elismerésre kerül azonnal szertefoszlik. Nem létezővé válik. A sötétség felszívódik a fénybe és átalakul. Az átalakult sötét aspektus az egyén egy erőteljes fény aspektusává válik; vagy a személyiségük, lélek esszenciájuk vagy önmaguk bármilyen más aspektusává.

Hatalmas mértékű változásnak voltatok tanúi a világotokban annak formájában, aminek egyre több sötétség van kitéve a bolygatókon és az emberiség kollektív tudatosságába belépő fény mennyisége végett. Ezért folytassátok önmagatok és mások megvilágosítása érdekében tett erőfeszítéseiteket.

 A fénymunkásokat az elmúlt években a sötétség nagymértékben kihívás elé állította. Sok fénymunkás azt tapasztalta, hogy a sötét korokban túl sok volt ez ahhoz, hogy szembeszálljanak ezzel és hogy a sötét időszakok túlsúlyban vannak a fény időszakokkal szemben. Mindössze annyi történt, hogy a Fénymunkásokat a felgyorsított növekedés intenzív beavatásain vitték át azért, hogy megvilágítsák a sötétséget hordozó én aspektusokat, azért hogy még több fényt nyerjenek ezáltal. A probléma akkor merül fel, amikor az egyénnek belemerülnek a sötétségbe, és az illúziót érzékelik állandón valóságként vagy igazságként, ami azt eredményezi, hogy a fény elveszik és az energia elpazarolódik az illúzió életben tartása érdekében.

A kihívás az, hogy maradjatok a fénybe, még akkor is, amikor sűrűség van jelen. A kihívás abban áll, hogy megnyissátok a szíveteket és elfogadjátok a fényt olyan időkben, amikor a szívetek mindösszesen azt akarja tenni, hogy leáll, és mindenre és mindenkire lezárja magát. A Fénymunkások nem adják fel a reményt, mert megkapjátok igazságos jutalmatokat a kitartásért, és a fény frekvenciák számos szintje lesz elérhető az emberiségnek, amely képessé tesz titeket, hogy túlterjedjetek azon, amit egy nagyon korlátozott világként észleltek. 

Perdüljetek táncra az árnyékotokkal, ismerjétek meg önmagatok ezen aspektusát, azért mert amikor megismeritek a sötét oldalatokat; a rejtett éneteket, ekkor a fényetek erősebbé válik képessé téve a fény oldalatokat arra, hogy a sötét én részeiteket tovább húzza a fénybe. 

Az én azon aspektusait, amelyeket gyakran sötét oldalnak vagy árnyéknak neveznek, mások gyakran, mint negatív önző, önfejű, akaratos énként értelmezik, azonban az önző, akaratos énetek a fényt testesíti meg, mert a megkülönböztetés gyakorlásakor az ember képes érvényesíteni akaratát, felállítani a határokat és ragaszkodni ahhoz, hogy bármennyi sötétséget is tapasztal az átalakul fénnyé.

Egy másik oka annak, amiért egyre több embernek kihívást jelent az árnyék énjük magukhoz ölelése és lehetővé téve a fény aspektusnak, hogy a fény énjüké váljon, ezáltal meggyógyítva a sebeket és felébresztve önmaguk szunnyadó aspektusait, azért hogy megidézzék a tudást, a bölcsességet és meghatalmasodottá váljanak.

A Föld Anya, ami elérte a saját evolúciós ciklusát, ahol is ő is aktívan azt választotta, hogy integrálja a sötét aspektusait és átalakítja azokat a fénybe, még újabb ok, amiért az emberiséget kihívás elé állítják, hogy felébredjen és fénnyé váljon, hogy kellően informált legyen, hogy kijöjjön a sötétből azért, hogy minden növekedjen. A sötét koroknak vége van. Beléptek az Arany Korba. Tudatosan úgy döntöttetek, hogy teljes mértékben beléptek az arany énetekbe, és magatokhoz ölelitek az arany tudatosságotokat és teljesen integráljátok az árnyék ént.

Amikor önmagatokra egy arany lényként tekintetek, ami magába foglalja a gazdagságot, a jólétet, a bőséget, az erőt, hatalmat, a státuszt, de nem egy buja módon, ahogyan sokan ismerik ezeknek a titulusoknak a jelentését. A spirituális jómód, spirituális bőség értelmében beszélünk erről, amit az Isten fénye hatalmasít meg. Ez hozza el az emberek milliárdjainak közösségét Isten fényének új világába.

Fontos, hogy megszólítsátok a sötét(séggel teli) gondolkodásmódotokat, azaz a kritizálást, a hiányba, vesztességbe vetett hiedelmet, az áldozati tudatosságot, a feltételes szeretet tudatosságot, és lássátok meg, hogy ezek a tapasztalatok valójában egy cél szolgáltak. Megtapasztaltátok milyen érzés lemondani. Megtapasztaltátok milyen érzés érzelmi és fizikai fájdalomba lenni, mentális kínba lenni. Megtapasztaltátok milyen érzés a félelem, a megbánás, a bűntudat, a szégyen, a megalázás és a harag. Megtettétek ezt! Többször megéltétek a sötét oldalt; életidőről életidőre megtapasztaltátok a sötétséget. Megtapasztaltátok a tudatlanság frusztrációját, a megértés hiányának megaláztatását. Meg kell értenetek azt a tényt, hogy ott voltatok, és megtettétek.

Most meg van a lehetőségetek, hogy a sötétség fény/világos oldalát tapasztaljátok meg, amit megvilágítottatok. Azért mert megéltétek és éreztétek a fájdalmat, szenvedést és korlátozottságot, ez az isteni előjogotok, hogy megtapasztaljátok annak a teljes ellentétét is. Ez az ahol az elme kihívás elé kerül azért, mert az emberiség kondicionáltsága annyira mélyen beleivódott a hiányba való hitbe, ezért nehéz megemészteni azt a koncepciót, hogy sokkal több fényt tapasztaljatok meg, mint sötétséget.

Ahol elárultatást tapasztaltatok meg; most isteni jogotok, hogy elköteleződést és hűséget éljetek át. Ahol hiányt éltetek át; most isteni jogotok, hogy bőséget tapasztaljatok meg. Ez a sötétség fény/világos oldala, amit megtapasztaltatok. Ahol halált tapasztaltatok meg; isteni jogotok volt, hogy megtapasztaljátok az életet újra, így újra megszületettek. A ciklus véget ér, és automatikusan következik egy új. Amikor az éjszaka véget ér, mindig megadatik nektek a nappal. A hajnal a küszöbötökön áll, amely tudatosság az, amelyet megpróbálunk az emberiség számára megragadni és megnyitni tudatosságukat. A szerepetek része az, hogy teljesen megnyitjátok magatokat bármilyen sötétség fény/világos oldala előtt, azelőtt amit átéltek. Az is a szerepetek, hogy segítsetek másoknak is megérteni ezt a koncepciót és kitörni az áldozati tudatosságból, azért mert az áldozat úgy véli, hogy érdemtelen a fényre.

A 2012. év december 21-én a fény kor teljes mértékben aktiválódott. Ezért, bármi legyen is a sötétség bármilyen formájában az adott pontban 2012 után, azt tovább kell traszmutálni, átalakítani előkészítve azt, ami ezt fogja majd követni. Következő kihívás az, hogy teljes felelősséget vállaljunk az életünkért, és uraljuk és mesterévé váljunk az anyagi világnak azáltal, hogy megvalósítjuk a teljes öntudatosságot.

Ez az egyik oka annak, hogy oly sok lélek hagyja el a bolygót. Néhányan átmennek a másik világokba, hogy gyógyulást és lehetőséget kapjanak a tanulás magasabb iskoláiban való részvételre. Néhány esetben ez egy lehetőség a pihenésre és a reinkarnációra akár az aranykor teljes leföldelése előtt, akár közvetlenül utána. Sok lélek szintén úgy döntött, hogy a kihívás túlságosan nagy ahhoz, hogy megbirkózzon ezzel, és szüksége van egy pihenőidőre, amely után egy másik rendszerbe vagy tapasztalatba reinkarnálódnak azért, hogy folytathassák a tanulásuk és a lélek fejlődésük útját.

Azoknak, akik úgy döntöttek, hogy felébrednek, és az emberiség többi részét az Arany Korba vezetik, át kell adniuk a tudatosságukat, és hagyniuk kell, hogy túllépjen azon, amelyet megszoktak. Ezt úgy hívjuk, hogy az alsóbb egó átadja az irányítást a Felsőbb Énnek.

Rugalmasan és nyitott gondolkodással nyissátok meg magatokat a lehetőségnek, hogy hatalmas bölcsességet és hatalmas mennyiségű tudást szerezzetek. Minél inkább megengeditek ezt, annál jobban meg fog változni a valóságotok, és amire vágyódtok válik az új valóságotokká. Az álmaitok és látomásaitok az új fókusz pontotokká válik, a remények és kívánságok megragadottabbakká válnak, és egy új változás manifesztálódik majd, és a Szellemmel való kölcsönhatás révén új utazás érkezik.

Tehát mindegyikőtöknek azt mondjuk: nyissátok meg az elméteket, nyissátok meg a szíveteket, engedjétek el az áldozati tudatosságotokat, és engedjétek el önmagatok aspektusait, amelyek elmerülnek a szegénység tudatosságba. Elismerve az isteni jogotokat, hogy megtapasztaljátok a fényt. Teljesítettétek a sötét ciklusaitokat, most itt az ideje, hogy megéljétek a fényciklust; a sötétség világos/fény oldalát.

Kezdetben ez kihívást jelenthet; természetesen nem tagadjuk ezt a tényt. Ne feledjétek, hogy a tudatalatti olyan viselkedési mintákkal van programozva, amelyek meghatározzák a reakcióitokat a (különböző) helyzetekre. A félelmek egy pillanat alatt bekúsznak, és mielőtt tudnátok ezt, úgy találjátok magatokat, hogy minden apró-cseprő dolgon aggodalmaskodtok, ami lehet vagy lehet hogy nem  fog megtörténni.

Az egyik módja annak, hogy jobban tudjál összpontosítani a fény oldaladra, az a hála hozzáállásának fenntartása által történik. Azáltal, hogy rendszeresen köszönetet mondasz azért, amivel anyagilag, spirituálisan, érzelmileg, vagy intellektuálisan rendelkezel, annál inkább megerősíted önmagadban, hogy mennyire áldott vagy valójában. A gyerekek automatikusan elvárják, hogy a szeretet mindig jelen legyen. Nyitottak a tanulásra. Egy ötéves felteheti azt a kérdést: “miért?” százszor is egy nap, a szüleik számára sok szórakozást vagy bosszúságot okozva ezzel. Kíváncsiak és automatikusan többet akarnak megismerni és megtapasztalni. Feszegetik, próbálgatják a határokat, mint mások is. Nem félnek az akaratukat használni, a körülményeiktől függően természetesen. A felnőtteknek általában sokat kell tanulniuk a gyermekektől. A felnőttek hosszabb ideje élnek a Földön, mint a gyermekeik, azonban a gyermekek frissebb tapasztalataik vannak a Szellem világos/fény oldalával (kapcsolatban), sokkal többet emlékeznek a többi világra, ezért sokkal többet emlékeztetnek titeket, mint amennyire elvárnátok, hogy emlékeznek. Ezért mondta Jézus Mester “Váljatok olyanokká, mint a gyerekek, hogy belépjetek a Mennyek királyságába”. Sorakozzatok fel egy gyermek örömével, fényével, tudásával és fontoskodásával és meg fogjátok tapasztalni “Mennyek Királyságát,” függetlenül attól, hogy hol vagytok. Mint azt tudjátok, mind a menny, mind a pokol is egy tudatállapot. Ez nem valami rajtatok kívül lévő dolog, fenn az égbe/mennybe, vagy lent a föld magjába. Ez bennetek van, a szívetekben és az elmétekben.

Kötelezzétek el önmagatokat, mivel ez a saját hasznotokra válik. Az elkötelezettség az, hogy életet adatok magatok minden örömteli gyermek aspektusainak. Bízzátok magatokat a sötét énetek(Egó/félelmetes én) fény oldalára és ismerjétek el napi szinten, hogy a sötét kor végett ért és egy új korhoz alkalmazkodtok. Emlékeztessétek magatokat, hogy a hajnal előtör, és hatalmas előnyötök van másokkal szemben, és hogy ez a kiváltság felelősséggel jár, azaz az ismeretek, eszközök és hatalom felhasználása, azoknak amit bemutattak és amikkel megajándékoztak, hogy megmutassátok másoknak a sötétség fény oldalát. Más szavakkal, példamutatás által.

Magatokhoz ölelni a fény oldalatokat nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül kell hagynotok a sötét oldalatokat - az árnyék oldalatokat. Inkább ismerjétek el az árnyék oldalatokat a bölcsesség egy tanítójaként, egy hírnökeként, és minden alkalommal, amikor elismeritek azt a bölcsességet, amelyet ez a tanár hozott, még több fénnyel áldanak meg.

Legyetek tudatosak a gondolataitokra, a szavaitokra és cselekedeteitekre, azért hogy tisztában legyetek azzal a sötétséggel, amit vendégül látok. Az öntudatosságotok lehetővé teszi, hogy felismerjétek azt, amire szükségetek van. Az elismerésetek lehetővé teszi az átalakulást, az átalakulások pedig az új élet örömét nyújtják nektek. Ne feledjétek a felelősségetek, hogy a fénybe szolgáljatok azáltal, hogy megmutatjátok másoknak is, hogy hogyan öleljék magukhoz a fényüket, amelyet ahogyan már mondtam, a példamutatás által tesztek meg. Értsétek meg, hogy egyes napok kezdetben könnyebbek lehetnek, mint mások, azonban ha az egyik nap sötétebb, mint a másik, akkor öleljétek át ezt lehetőségként, hogy minél többet megtudjatok önmagatokkal kapcsolatban. És ne feledjétek; a hála hozzáállásának fenntartásával, a félelemnek és kétségségnek többé nincs befolyása. 

Átölelünk titeket az autentikus énetek hatalmában. Méltányoljuk/Elismerjük az esszenciátok fényét, és tiszteljük a bátorságotokat és erőtőket, amelyet kitartóan mutatok az utazásotok teljesítéséig.

Bízzatok a sok láthatatlan karban, amik megtartanak titeket minden módok. Mindenetek meg lehet, amire a lelketek vágyakozik és megkíván ez kegyelemben, tökéletes és csodálatos módokon manifesztálódhat a forrás bősége révén, amelyen keresztül Isten gondoskodik, és mindig minden jól lehet a világotokban. Legyen kellemes a napotok. Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és Szeretet Nagyura és üdvözöllek és megáldalak benneteket szeretetben. Adonai.

Néhány segítő kérdés:

• Fogjátok a naplótokat vagy egy füzetet, és készítsetek egy listát mindazokról, amit a sötét oldalatoknak tartotok.

• Vizsgáljatok meg minden pontot és írjátok le emellé, mi vezetett ahhoz, hogy ezt higgyétek magatokról.

• Gondoljátok át és írjátok le hogyan tudjátok önmagatok ezen sötét aspektusait fény aspektusokká átalakítani, más szavakkal, hogyan tudjátok átalakítani őket erősségekké, vagy milyen erősségekké tudjátok ezeket átalakítani?

• Ha néhány, amit negatívumokként soroltatok fel, valójában az, mi az, amit ma megtehetek az első kis cselekedetetekkel, hogy az ellenkezőjévé, pozitív aspektusává alakítsátok?

• Milyen úgynevezett “hibákat” követettek el a múltban, amelyek miatt sajnálkozás van bennetek, vagy amik bűntudattal, szégyennel, félelemmel stb. töltöttek el?

• Milyen bölcsességet szerezhetek az eseményekből és ajándékként birtokolhatjátok ahelyett, hogy a negatív érzelmekhez kötődnétek?

• Milyen ismétlődő hibákat találtok önmagatok kapcsán?

•  Mit gondoltok, mit kell másként tennetek, amit még nem tettetek előtte, hogy megváltoztassátok ezt a mintát?

• Mit ítéltek el és kritizáltok másokban, amelyeket most önmagatok aspektusaiként  tudtok elfogadni (de), amelyeket (még mindig) elutasítotok vagy nem kedveltek?

• Milyen kis lépéseket tehet ma a saját részetekről azért, hogy elkezdjétek elfogadni és szeretni azokat a részeiteket, amelyeket nem kedveltek, nem szeretek, elítéltek és kritizáltok, hogy átalakítsátok őket?

• Minden nap törekedjetek arra, hogy elismerjétek vagy írjátok le a naplótokba/füzetetekbe, amiért hálásak vagytok az életetekben.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...