Mária Magdolna - A Gyógyulás Törvénye és a 141-144. Víz Kapuk

Mária Magdolna - A Gyógyulás Törvénye és a 141-144. Víz Kapuk


 

Közvetítette: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 26

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Mária Magdolna vagyok és üdvözletem és isten hozott titeket a fény és szeretet isteni jelenlétében.

Örömmel tölt el bennünket, hogy mindannyiótokkal jelen lehetünk ebben a pillanatban, amikor elhozunk egy újabb Kozmikus Törvényt. Ezek a törvények arra valók, hogy az idő minden pillanatában a lehető legmélyebb szinten segítsenek felébredni, és folytassák a támogatásukat az önismeret fenntartásában és elsajátításában.  

Azáltal, hogy tisztába kerültök önmagatokkal, érzelmeitekkel, érzéseitekkel, gondolataitokkal és cselekedeteitekkel, erősebbé válik az önerőtök, és ekkor olyan erős helyzetbe kerültök, hogy valóban képesek vagytok szabad akaratotokat használni, és olyan döntéseket hozni, amelyek gyógyítanak és elhozzák számotokra az elme, a test és a Szellem felszabadulását oly módon, ami valóban szabaddá tesz, hogy azzá váljatok, amik csak lehetek.

A félelem az, ami gátolja a lélek és a Szellem azon képességét, hogy eggyé legyenek és szabaddá váljanak, mert a lelket nagyon gyakran még mindig befolyásolhatja az alsóbb egó azon törekvése, hogy biztonságban tartsa magát, ezért az öntudatosság létfontosságú összetevője a tetteitek/cselekedeteitek megértésének, és elkezditek jobban tudatosítani a tudatalattitokból hozzátok érkező üzeneteket.

A tudatalatti viselkedés felismerése, mind a pozitív, mind a negatív, létfontosságú, mert ha ez egy negatív, bevésődött hitrendszer/hiedelemrendszer, akkor ez szabotálja az erőfeszítéseiteket és blokkolja a gyógyulási folyamatot. Sokan gyakran frusztráltnak érzik magukat amiatt, hogy képtelenek teljesen megérteni motivációikat, azonban a türelem és a kitartás mindig kifizetődik. Az ismétlés váltotta ki mélyen fekvő félelmeiteket és gátolja a hit/hiedelemrendszereket és hozzáállásokat. Nem fogjátok átalakítani őket egy nap vagy egy hét alatt, de átalakíthatjátok őket, ha türelmesek vagy kitartóak vagytok egy olykor nagyon hosszú ideig tartó időszakig, a megvilágosodás pillanatáig, a felismerés pillanatáig, ez a fordulópont a gyógyulási folyamatotokban, és ez az, amikor felismeritek, hogy elsajátítottatok egy bizonyos aspektust, és a betekintésen/bepillantáson keresztül fakadó bölcsesség az, ami felszabadít, ami szabaddá tesz, hogy felülemelkedjetek a régin, hogy felülemelkedjetek a hamis elvárásokon, amelyek akkoriban valóságosnak tűntek számotokra, és felfedezitek a félelmeitek mögött rejlő erőt, azt a motiváló belső fényerőt, amely int nektek, és arra hív, hogy ereszkedjetek le, és fedezzétek fel, mi rejlik félelmeitek mögött.

Nagyon gyakran felfedeztek néhányat a legnagyobb tehetségeitek közül, azokat a részeiteket, amelyek a félelem alatt rejlenek. Az egyetlen ok, amiért nem fedeztétek fel ezeket még, az az, hogy korábban nem volt bátorságotok ennek mélyére bemerészkedni, de a mostani bátorságotok és merész természetetek gazdagon megjutalmaz majd, ha felülemelkedtek rajta, ha megragadjátok az alkalmat, hogy megtapasztaljátok a mágiát, a csodák, amelyek megnyilvánulnak az életben, amikor átadjátok magatokat a célotok isteni tervének.

A Gyógyítás Törvénye az, a gyógyítás természete az, amit most vagy korábban elmondtam. Ez más törvények csúcspontja, az Átadás/Megengedés Törvénye és a Visszavonulás Törvénye, mert nagyon gyakran, amikor megengeditek magatoknak, hogy visszavonuljatok, és belemenjetek a csendbe, belépjetek a testetekbe, akkor a néma suttogás az intuícióhoz szól, és ösztönösen tudjátok, hogy valamit tennetek kell. Ösztönösen tudjátok, mit kell tennetek, és ha nem látjátok a teljes képet, az nem számít, mert abban a pillanatban tudjátok, mi legyen a következő lépés, és akkor megélhetek minden napot, úgy ahogy jön, tudva, hogy egy szent mintázat bontakozik ki előttetek, amely megérti valódi szükségleteiteket, amely képes kielégíteni a valódi szükségleteiket, amikor átadjátok magatokat, és megengeditek a gyógyulásnak, hogy végbemenjen.

Akkor engeditek meg a gyógyulást, ha elengeditek a félelmekbe vetett hithez való ragaszkodásotokat, amelyek életetek számos ciklusa óta kísértenek. Amikor ilyen módon cselekszetek, amikor úgy döntötök, hogy elég, és beleléptek önmagatokba, akkor képesek vagytok felülemelkedni a végzeteteken, és megélni valódi sorsotokat, amelyet a bölcsesség, az én és a szeretet igaz megértése irányít, és ez az, amikor a Szellem és önmagatok számos magasabb aspektusa egyesülhet veletek, és több kincset tárhatnak fel előttetek, mélyen gazdagítva az életeteket.

A gyógyulás nem egy intellektuális kísérlet arra, hogy megpróbáljuk kitalálni a kiutat egy folyamatból vagy egy helyzetből. A gyógyulás a teljes elengedés, a pillanatnak való önátadás, annak elfogadása, hogy abban a pillanatban az lesz, aminek lennie kell, és ha megpróbáljátok ezt erőltetni, ha próbáljátok megtagadni, nem számít, hogy mi lesz, aminek lennie kell, az van és lesz, és ami mindig is így lesz.

Az öntudatosság lehetővé teszi számotokra, hogy felismerjétek azt, ami készen áll arra, hogy foglalkozzatok vele és elmélyedjetek abban azért, hogy az igazi gyógyulás megtörténjen. Ezek az önmagatok iránti mély együttérzés pillanatai, mert együttérzés és bölcsesség kell ahhoz, hogy megszólítsatok egy olyan részt, amely sebesült/sebzett, és amely bántott titeket, nem szándékosan, hanem egy hamis elvárás, egy hamis program, olyasvalami végett, amit egykor a múltban belétek neveltek, és az életetek egyedi perspektívájává vált, ez az egyetlen referenciapont, amelyre mindig hivatkozhatok.

A gyógyítás valódi természete túlmutat minden védekezéseteken, és lerombolja azokat, azonban abban a pillanatban bátornak kell lennetek, és továbbra is átadni magatokat, és megengedni, bárminek, hogy előtérbe kerüljön, felemelkedjen, hogy szemtől szemben találkozhassatok vele, akkor a képességeteket önmagatok maghatalmasításának egy teljesen új szintjére fordítjátok/állítjátok, akkor feltétel nélkül látjátok magatokat, és abban a pillanatban elfogadjátok, hogy ez az aspektus eddig akadály volt, de mivel tisztában vagytok vele, az már nem akadály most már eszközzé válik, eszközzé, amelyet arra használhatok, hogy átalakítsátok az életeteket, hogy más szemszögből nézzétek meg, milyen a hozzáállásotok vagy hitetek, és továbbra is megvilágítjátok önmagatok egykor észlelt sötét részeit, és átadva magatokat abban a pillanatban, hogy felfedezzétek, mit kell mutatnia nektek, az az, ami képessé tesz titeket a bölcsességben való növekedésre.

Ez az, amikor valóban a választás, a szabad akarat hatalma előtt álltok úgy, hogy úgy döntötök, hogy mélyebbre néztek önmagatokba, ez a szabad akarat, ami elősegíti, hogy olyan választást hozzatok, amely meghatalmasít/feljogosít titeket, és amikor ezt a döntést hozzátok, akkor ismét azt választjátok, hogy kitartotok mellette, akármilyen megpróbáltatás is legyen, mert tudjátok, ha azt akarjátok, hogy a dolgok megváltozzanak, akkor másképp kell csinálnotok a dolgokat, és kitartani, ez egy választás, ami önmagatok megerősítését/meghatalmasítását jelenti.

A kitartás/állhatatosság folyamata megtanít az önátadás leckéjére, és ott több energiát adtok bele befektetve azt a lelketek felszabadulásba vezető utazásba, és amikor átadjátok magatokat, és felismeritek, hogy az önátadás mennyire meghatalmasít titeket, tovább fejlődtök a bölcsességetekben, mert akkor életetek minden más aspektusa felfedi előttetek azt, hogy szükségetek van rá, hogy ugyanazt a folyamatot alkalmazzátok erre, és akkor észreveszitek a belső nyugalom és béke érzetét, mert tudatalattitok egy része elfogadta, hogy az önátadás nem pusztítja el, hanem elhozza azt a békét, amit kerestetek, ami a zűrzavar, a belső káosz és a szorongás alatt rejtőzött, és ekkor kapjátok meg a jutalmat, és akkor igazán megragadjátok a gyógyítás erejét, és alázattal és tisztelettel ölelitek át természetét, és az életetek új jelentést nyer, új életerővel.

Ez a törvény, ez a Kozmikus Törvény és a megmaradt Víz Kapuk egy csodálatos ajándékot hoznak ma nektek – ez az ajándék, hogy megnyitjátok a szexcsakrátokban található Víz Csakráid első szintjét. Az utazásotok ezen a száznegyvennégy Víz Kapun keresztül továbbfejlesztette érzelmi testeteket, lehetővé téve a Víz Csakrák aktiválódását.

A Víz Csakrák ezen első szintje megtestesíti a gyógyulás természetét, azt a képességet, hogy érezzünk, kifejezzünk, olyanok legyünk, mint a víz, hogy a szexcsakra, a Víz elem, kecsesen és könnyedén áramolhasson, átvive rajtatok a kreatív teremtő erőket, amelyek megöntözik a gyökércsakrátok szent földjét, a Föld elemeteket, és új termést vetnek el, és ezzel felkészültök egy csodálatos aratásra, de a tudatosság létfontosságú ahhoz, hogy ezt a törvényt a lehető legteljesebb mértékben ki tudjátok használni, és elnyerjétek azt a bölcsességet, amelyről beszélünk.

Tehát azt akarom, hogy most hunyd be a szemed, ha még nem tetted meg, és koncentrálj a szexcsakrádra. Érezd, ahogy a Gyógyítás Törvényének lángja fellobban a szexcsakrádban, egy gyengéd láng, amely éppen elég meleg ahhoz, hogy megolvassza a jeget a szexcsakrádban, azon részeidben, amelyek még mindig meg vannak fagyva az időben – érzések és érzelmek, amelyeket kikapcsoltál, amelyek olyanok, mint a jégcsapok, élesek és veszélyesek, átvágják azon képességedet, hogy kreatív legyél, hogy tápláld ötleteidet, álmaidat, elképzeléseidet, önmagadat és életedet.

Engedd, hogy ez a láng megérintse mindazon a részeidet, amelyek félnek, azokat a részeidet, amelyek azt hiszik, hogy mindennél vagy bárkinél kisebbek, kevesebb vagy. Ez a Kozmikus Törvény és láng tartja meg azt az energiát, amely aktiválja a Víz Csakráid. Tizenegy csodálatos szivárványszínű és fényes spirál. Ez a tizenegy csakra aktiválja azt a platformot, amelyre új tudatosságot fogsz építeni önmagadról, mint egyénről, mint az életed független irányítójáról, egy független vezetőről, aki magabiztosan elkezdi az életet és mindazt, ami új, és mindazt, ami a növekedés áramlásának biztosításához szükséges egész életedben.

Ezek a Víz Csakrák lehetőséget adnak számodra, hogy elkezdd felismerni a személyiséged sok dimenzióját, emberként, a lelked személyiségeként és a Szellemed lényegeként, és azt hogy hogyan is integrálhatod az igazság ezen sok aspektusát, és élheted meg őket a harmadik dimenziós világban. Ez az élet valódi uralásának művészete, és az energia mester rezgéseinek felhasználása további lehetőséget kínál a mélyebb megértésre, a megvilágosodás szélesebb perspektívájára, és ezáltal a függetlenség mélyebb érzésére.

A függetlenség szintje, amelyről beszélek, nem az elszigetelődésről/elkülönülésről szól, nem az egyedüllétről, ez arról szól, hogy függj a belső tulajdonságoktól, a belső erősségektől, amelyek irányítottak és motiváltak, néma hangjukkal, amelyek suttognak hozzád, fordulópontokhoz vezetnek, olyan pontokhoz, ahol dönthetsz, hogy átöleled a számodra felkínált lehetőségeket.

Azt akarom, hogy add át magad ennek az érzésnek, hogy átadd magad a változás és a gyógyulás lehetőségének e nagyszerű időszakának eszméjének, megismerésének és érzékelésének, ami elérkezett hozzád. Céllal kapod ezeket az energiákat, és a cél az, hogy bővítsd/kiterjeszd a saját gyógyulásodat, elfogadd, hogy mindig újabb lehetőségek jönnek. Minél inkább hagyod, hogy megtörténjen a gyógyulás, annál mélyebbre hatol minden alkalommal, amikor jön, hogy üdvözöljön, és lehetőséget kínál arra, hogy átöleld magad, felülemelkedj sorsodon, túllépj karmádon, és bölcs, szenvedélyes emberként éld meg a sorsod, élénk és szerető lényként, az életet szerető lényként.

Ez nem azt jelenti, hogy nem fog szembesülni a kihívásaiddal, de a benned testet öltő energiákkal a perspektíváid megváltoznak, megemelkednek vibrációikban, és bár a körülmények néha nem változnak olyan mértékben, ahogyan azt remélted, de a helyzeteid megfigyelésének módja más lesz, és ez megváltoztatja a dinamikát, ezért, fogadd el, hogy az egész élet együtt dolgozik, és amikor az élet gyógyító vizével dolgozol, az végigvisz az áramlatán, és megmutatja, merre tart, és amikor találkozik a potenciál hatalmas óceánjával, amelybe az élet folyója vitt, örömmel mosolyogsz, a szíved hálával tárul elénk, és hálát adsz a türelmedért és a kitartásodért, amit tanúsítottál, hogy lelked és Szellemed motivált a jelentkezésre, mert az ajándék nagyon megéri.

Azt akarom, hogy most vond be ezt az érzést a testedbe, képzeld el azt az érzést, hogy szabaddá válsz, amikor találkozol az új lehetőségek nagy óceánjával, és próbáld meg elfogadni, hogy valami sokkal nagyobb vár rád, mint a jelenlegi félelmeid és szorongásaid. A megoldás a jövőben, ami túl van a jelenlegi körülményeiden, az hív téged, és ebben a pillanatban most lehetőséged van eldönteni, hogy megismételd-e a régi utakat, a múltat feszegetve, hibáztatva, bűntudatban élve és ítéletet kivetítve önmagadra vagy esetleg másokra, vagy most szembenézel önmagad vagy a helyzet ezen részével, és légy őszinte, és engedd, hogy felfedje előtted valódi arcát és valódi színeit, hogy megalapozott döntéseket hozhass, hozzáértő cselekedeteket hozhass, és ebben a pillanatban felkínálják neked a lehetőséget, hogy valóban használd a szabad akaratot, felszabadítva az akaratodat, ami azt jelenti, hogy megtapasztalj valami mást, és lehetővé teszed, hogy a gyógyulás valóban lényed mélyén menjen végbe, ahelyett, hogy egyszerűen csak intellektuális vagy felszínes szinten, mert bármennyire is gyógyítasz valamit intellektuálisan, amíg nem érezted a szívedben, addig valóban meg sem gyógyítottad az egész folyamatot.

Ha hagyod, hogy lesüllyedjen a szívedben, és gyökeret verjen benned, az a felemelkedés kapuja, amely megnyílik, hogy befogadhasd és üdvözöl téged a gyógyulás csodálatos birodalmában, ahol biztonságban érzed magad, hogy elengedj, átadd magad, a maga valódi természetében engedd, hogy a félelmeid felhíguljanak a Felsőbb Énedtől érkező szeretet és bölcsesség fénye által. Érezd ezt, ha nem érzed, képzeld el. Képzeld el a megkönnyebbülés, a felszabadulás és a béke érzését, amely mindig az őszinte elengedés, az őszinte önátadás pillanataival jár.

Azt akarom, hogy elmerülj ebbe az érzésbe, és miközben ezt teszed, Mihály arkangyal elhozza az utolsó Víz kelyhet, és ez a négy kelyhet a szívcsakrádhoz tartja, szent vizük a szívedbe ömlik, és lángra lobbantja az életeden belüli új szerkezet tervrajzát, egy új szerkezetet, amely most eljön, hogy lerögzüljön és megalapozódjon a Földön, miképp a Mennyben is, és ez a felkészülésed, az energiák létrehozzák az új fénytestet számodra és az emberiségnek, hogy most, ahogy a Föld kapui jönnek, ezek a szerkezetek/felépítmények bevésődhessenek a Földbe azért, hogy megnyilvánuljanak.

Nagyon fontos beavatásokon mentél keresztül a Tűz Kapukon, a Levegő Kapukon és a Víz Kapukon keresztül, és ezeknek a Víz Csakráknak az aktiválása felfedi számodra, hogy mennyire életbevágóan fontos az érzés, milyen életbevágóan fontos az elme használata ezen érzések megértésére, de a kettőt nem lehet különválasztani, nem élhetsz csak a szívedben vagy csak a fejedben, ennek a kettőnek össze kell olvadnia - a bal és a jobb oldal egyenlő, de az ellentétek folyamatosan kommunikálnak egymással, hogy a lehető legjobban megértsd azokat a motivációkat, így megy végbe a gyógyulás a maga teljességében, és szeretném, ha most engednéd, hogy a létezés érzése átjárja tested minden sejtjét, beköltözve a DNS-edbe, kiterjedjen az ősi származásodra/vérvonaladra, és felszabadítsd mindazokat az önszabotáló mintákat, amelyek blokkolták a gyógyulási folyamatodat, ami meggátolta a gyógyulás áramlását az őseidnél, és most, mintha engednéd, hogy a víz elöntse a testedet, csak hagyd, hogy folyjon, hagyd, hogy minden elmosódjon.

Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen, engedj el, érezd azt a megkönnyebbülést, ahogy a rád nehezedő nehéz víz tömegek most elengedésre kerülnek, többé nem záródnak el benned, nem fagynak meg többé a félelemtől, és a Kozmikus Törvény Lángja melegen tart belül, lehetővé téve, hogy a vizek mindig langyosak legyenek, a fagyos jeges vizek soha többé ne fagyjanak meg újra, amíg az erődet a valódi szabad akarat és hatalom használatára használod.

Vegyél még egy mély levegőt, miközben ezt a tudást, ismeretet és érzést a testedbe vonod.

Azt akarom, hogy most képzeld el az önátadás érzését, hogy lehetővé tegye az igazi gyógyulást kiterjesztve ezt Szentpétervárig és Moszkváig Oroszországban, ahol a Víz Csakrák első szintje aktiválódik a Föld Anya testének azon részén, amely kiterjed a bolygótok többi részére is, és működésbe hozza a Víz Sárkányok és lovasaik visszatérésének utolsó szakaszát a nem túl távoli jövőben, és ez a törvény alapozza meg az Oroszországban lehorgonyzott planetáris gyógyuláshoz aktiválódó energiákat, és ez az új fény test kiépítése számotokra, mint egyének és az emberiség számára is, valamint a Víz Csakrák aktiválása, amely a tudat minden birodalmát egyetlen alakzatba hozza, a tizenegy lépésből álló spirálon keresztül felfedi előtted azt az erőt, amely a 11:11 mesterrezgésében rejlik, mert mindennek megvan a maga egyenlősége és ellentéte.

Tanulmányozd önmagad azon részeit, amelyek megtestesítik félelmeidet, amelyek megakadályozzák, hogy átadd magad. Tizenegy lesz, mert a tizenegy Víz Csakra a gyógyulás erőteljes kulcsát rejti magában, és amikor rájössz, mi ez a tizenegy félelem, tudni fogod, mi az egyenlője, de az ellentéte, ezért tudni fogod, hogy a szexcsakrádban lévő tizenegy Víz Csakra mit jelképez számodra, erejüket és ajándékaikat, amelyeket megtestesítenek, amelyeknek most készen állsz a befogadására és üdvözlésére a megvilágosodás folyamatán keresztül, amelyen keresztül fogsz menni annak a tizenegy félelemnek a felismerése során, amelyek blokkolják gyógyulást.

Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen, és tudd, hogy ezek a félelmek nem fedik fel magukat egy csapásra, légy türelmes és kitartó, és minden félelmet, amelyet felismersz, azonnal jegyezd meg, mi az egyenlője, de az ellentéte, és akkor dolgozol ezzel az energiával ezen szivárványcsakrában, amíg mind a tizenegy fel nem fedi magát előtted.

Tanulni fogtok ezen az utazáson, szeretteim, vezessetek naplót meglátásaitokról, felismeréseitekről. Ezt rögzítenetek kell, és látni fogjátok, milyen erős lehet a valódi gyógyulás.

Az élet gyógyító vize vihet titeket mindig az ő áramlatában, és mindig emlékezzetek mindannyian arra, hogy megvan az erőtök a szabad akarat használatára és a változás bátor végrehajtására, amikor más eredményre vágytok. Szabadok vagytok, fogadjátok el, és engedjétek meg, az életnek, hogy legyen. Használjátok a képességeteket, hogy bölcsen választva cselekedjetek, és éljetek az igazságotokkal.

Mária Magdolna vagyok, a szeretetem veletek van. Au revoir.




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...