Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

 

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29

Fordította: Hatejer Emese

Mária Magdolna vagyok és üdvözletem és isten hozott titeket az isteni fény és isteni szeretet jelenlétében.

Sokan közületek úgy érzik, mintha a kihívások intenzitása fokozódna. Ez bizonyos mértékig igaz. Az ok, amiért ez igaz, az az, hogy a folyamataitokat felgyorsították, hogy a lehető legnagyobb teret nyerjétek el, úgymond, ezen hatalmas változás és átalakulás idején.

Bennetek vannak a tudatosság darabjai; önmagatok sebesült részei, és ezekhez a részeitekhez beszélünk most, bátorítva őket, hogy jöjjenek elő, hogy megtörténhessen a gyógyulás, és ezek a részek különösen a megbocsátással kapcsolatos kérdésekhez kapcsolódnak.

A Megbocsátás Törvényét nagyon fontos megérteni. Létfontosságú szerepet játszik a gyógyítás törvényének teljes körű alkalmazásában. A megbocsátás a feltétel nélküli szeretet egy másik szintjére tanít, és megmutatja, mit követel meg tőletek ahhoz, hogy a legjobban fejlesszétek kapcsolatotokat életetek minden területével, és általában az élettel.

Leggyakrabban, ha belül vannak sebesült részeitek, ezek gyakran tudatalatti szinten motiválnak. Ezek a sebzett részek elsősorban negatívan motiválnak, aminek eredményeként kötődtök legyöngítő identitásokhoz, és gyakran öntudatlan mintává válnak, ami blokkolja azt a képességeteket, hogy életeteket olyanná alakítsátok, amilyenre valóban vágytok. Ez akadályozza a megbocsátó képességeteket is.

Néha a megbocsátási folyamat arról szól inkább, hogy önmagunknak bocsássunk meg, mintsem arról, hogy mástól kell bocsánatot kérnünk. De amikor az egyén meg tud bocsátani magának, akkor a másiknak lehetősége van megengedni magának, hogy megbocsásson, ha ez a helyzet. A bűntudat abból táplálkozik, hogy valaki képtelen megbocsátani önmagának. Most, amikor a sérült tudatosság állapotában vagytok, ezek a részeitek abból az eredeti folyamatból táplálkoznak, amely ezt a referenciapontot kikristályosította a tudatotokban.

Minden alkalommal, amikor bűntudatot éreztek, ha olyan helyzetben vagytok, hogy meg kell bocsátanotok, vagy minden alkalommal, amikor haragot és neheztelést éreztek egy másik ember iránt, megbocsátást követelve, feladjátok az erőtöket. Elszivárogtatjátok az energiátokat. Energiátokat a bűntudatotoknak adjátok, vagy az esetleg érzett haragnak és neheztelésnek adjátok át az erőtöket. Ez elgyengíti és elvakítja a látásotokat, aminek eredményeként képtelen lesztek megbocsátani. Ehhez mélyen át kell kutatnotok a lelketeket, egyszerűen azért, mert lehet, hogy egy részetek a bűntudatból táplálkozik, vagy a haragból és a neheztelésből táplálkozik, még akkor is, ha ez személyes erőtök bizonyos aspektusaiba kerül.

Ezért kell feltennetek magatoknak a kérdést, hogy mit hoztok ki abból, ha tápláljátok a bűntudatot, a haragot vagy a neheztelést? Mit tesz ez számotokra? A harag és a neheztelés esetleg emlékeztet arra titeket, hogy éltek? Biztonságosabbnak érzitek magatokat, ha vannak úgynevezett „ellenségeitek”, akiket karnyújtásnyira tarthatok, akik általában megerősítik azt a meggyőződését, hogy senkiben sem lehet megbízni, vagy esetleg bennetek sem lehet megbízni? Honnan származik az eredeti program? Látjátok, mindennek, amit éreztek, számos rétege van, és ha az, amit éreztek megfoszt az erőtöktől, akkor foglalkoznotok kell vele, hogy megengedhessétek, hogy a Gyógyítás Törvénye átvegye az uralmat.

Tehát most arra kérlek, hogy csukd be a szemeidet, ha még nem tetted volna meg, és lazítsd el a testedet, üdvözöld a Föld Kapuk energiáit. A Föld Kapuk szintén kapcsolódnak az 55 kozmikus lánghoz, amelyeket St. Germain gyűjtött be. Ez a különleges energia elvezet téged egy olyan helyre, ahol el kell kezdened megérteni, hogyan hat a tudatosságod a földi valóságodra. Átmentél a Tűz Kapukon, a Szellemet jelképező átjárókon, a Levegő Kapukon, amelyek a Magasabb Elmét, a Magasabb Értelmet képviselik. Átmentél a Víz Kapukon, ami az energia, az átjáró az érzelmi intelligencia dimenziójához kapcsolódnak. Most, amikor a Föld Kapuja előtt állsz, meg kell tanulnod, mit jelent az energiát a valóságodon belül tudatos szinten leföldelni.

Egész életedben energiát földeltél a fizikai valóságodban. Ez elsősorban a tervrajzod alapján készült, amelyet erre az életre kiosztottak. Egy tervrajz, amelyet gondosan állítottak össze az érdekedben, azon alapulva, amit választotál erre az inkarnációra. Életed nagy részében ezek a tudattalan kiváltó tényezők határozták meg életed minőségét, tapasztalatokat, azt, hogy hogyan bántak veled és hogyan kezelted az életet. A fájdalom és a szenvedés része volt az összes tervrajzodnak. A különbség most az, hogy egy teljesen új spirituális valóság birodalmában állsz a Földön. Ez a valóság soha nem volt olyan mértékben része a kollektív emberi tudatnak, mint most. Ezért létfontosságú, hogy felfogd, mit jelent tudatos szinten dolgozni ezekkel az energiákkal, és kapcsolatba lépni belső bátorságoddal és erőddel, hogy teljesen szembenézhess önmagaddal; a sebekkel, a démonokkal és az árnyékokkal, és megértsd, hogy van valami, ami nálad sokkal nagyobb hatással van az életedre, és ez a valami, ami sokkal nagyobb nálad, a külső világ Szellemei az Univerzumban, valamint azok a részeid, amik az erődítményeid/védekezéseid és sebeid alatt rejlenek.

Most eljött az idő, hogy átadd magad a megbocsátás erejének. Ez lehetővé teszi a Víz Csakrák második szintű energiáinak integrálását, amelyek a szexcsakrádon belül találhatóak. Amikor először átadtuk a Víz Csakrák információit, arra kértünk téged, hogy vizsgáld meg félelmeid 11 aspektusát, hogy egyenlővé, de ellentétükké változtasd őket. Most megismétled a folyamatot, és készíts egy listát tizenegy emberről vagy helyzetről, amelyeknek meg kell bocsátanod, legyen az önmagadnak való megbocsátás, vagy az abban a helyzetben lévőknek való megbocsátás. Most ismételd meg a folyamatot, és készíts egy listát 11 emberről vagy helyzetről, amelyeknek meg kell bocsátanod, legyen az az önmagadnak való megbocsátás, vagy az abban a helyzetben lévőknek
való megbocsátás. Alkalmazd ugyanazt az egyenlő, de ellentétes folyamatot, ezért hogyan képzeled el, vagy érzed, hogyan fogod érezni magad, ha ezek az energiák felszabadulnak? Mit gondolsz, hogyan fogsz érezni, ha megbocsátottál az illetőnek vagy a helyzetnek? És még az is előfordulhat, hogy a megbocsátási folyamat részei elsősorban azok, hogy ismételten meg kell bocsátanod magadnak a meghozott vagy meg nem hozott cselekedeteidért és döntéseidért, amelyek megfosztottak hatalmadtól. Talán olyan időkben, amikor igent mondtál, és nemet kellett volna mondanod. Vagy amikor nem hallgattál az intuíciódra, vagy elutasítottál valakit bármilyen okból. Ez nem igazán számít. Az a fontos, hogy megértsd, ha ragaszkodsz ehhez a nehezteléshez, haraghoz és bűntudathoz, az megfoszt hatalmadtól, legyengít. Azokban a helyzetekben, amikor megbocsátasz másoknak azért, amit veled tettek, lehetőséget adsz nekik, hogy megszabaduljanak ugyanazoktól a legyengítő érzésektől, amelyekkel talán te is küzdesz.

Tudd, hogy ezek az energiák mindig váltakozó mozgást hoznak létre, felszabadítva minden érintett felet. Ha megbocsátottál magadnak valamit, amit mással tettél, akkor nem kell arra várnod, hogy a másik megbocsásson neked a valóságodban. Lehet, hogy az a személy továbbment, vagy megszakadt vele a kapcsolat, de elég, ha megbocsátasz magadnak. Ne késleltesd ezt a folyamatot azzal, hogy mások megbocsátására vársz.

A Föld Kapuk megmutatják, hogyan használd fel tudatos elméd erejét, és hogyan irányítsd szándékaid energiáit olyan irányba, amely pozitívan hatnak rád. Abban az irányban, amely továbbra is felszabadít a régi tanulási minták alól, amelyekhez hozzászoktál, az eredeti terv alapján, amelyet ebben az életben meghatároztál. Eljutottál arra a pontra az életedben, ahol felkínálják neked az eszközöket, és megmutatják a kijáratot és a belépési pontot a meghatalmasodott emberi lények új világába, ahol felülemelkedsz a végzeteden, ahogy azt már annyiszor leírtuk, és új értelmet nyersz az életedben, és ennek az új életnek az értelme a bölcsességet és a szeretetet megtestesítő eszközök célirányos alkalmazása, amelyek a hitelesség/autentikusság váltakozó útjait tárják fel előtted.

A Föld Kapuk sokkal sűrűbb rezgést (testesítenek meg), mint a többi kapu, amivel eddig dolgoztatok. Ez most elvezet titeket a fizikaiság pontjához. Ez életetek válaszútjához vezet, ahol olyan döntéseket kell hoznotok, amelyek hatással lesznek fizikai valóságotokra; más szóval a földi életetekre. Miközben átvezetünk titeket ezeken a Föld Kapukon, szeretteim, látni fogjátok, hogyan beszélnek hozzátok a földi életetek különböző aspektusai, felfedve számotokra jelenlegi tudatállapotukat, ami vagy lehetőséget ad számotokra fizikai életetek bizonyos aspektusainak száműzésére, azoknak a száműzésére, amik a múltatokat tükrözték és már beteljesedtek, vagy lehetőséget ad a földi életetek bizonyos aspektusaiban már jelenlévő erő fokozására.

A földi valóság ebben az időben választási lehetőséget kínál, és a választási hatalmatok a szeretet és a félelem motivációja közötti választás képességében rejlik. A motiváció e két aspektusáról hosszan beszéltünk sok közvetítésünkben. Most azonban bizonyos szintű fizikai, gyakorlati alkalmazásban lesz részetek ezekből a leckékből. A jelen pillanatában lenni szintén létfontosságú. Mert ha jelen vagytok, a pillanatban vagytok, akkor gyakorlatilag tudatosan alkalmazhatjátok a tanultakat, ezzel is növelve tudatosságotok erejét.

Tehát amikor eljövünk, hogy ezeket az energiakapukat átadjuk nektek, arra kérünk benneteket, hogy ne feledjétek, hogy ez fizikai, a szerkezet fizikai (szintű) változást hoz. A Föld Kapuk mélyen behatolnak a Föld Anya testébe, ahol is a többi kapu a Föld Anyán túli világok mélyebb aspektusaiba vitt, most pedig bemerészkedtek az ő világának földalatti világaiba, és sok olyan árnyék aspektussal fogtok találkozni, amelyek tartalmaznak néhányat a legnagyobb erősségeitek közül és önmagatok olyan részeit, amelyekről elfelejtettétek, hogy léteznek.

Azt szeretném, ha most elképzelnéd magad a Föld Anya testén fekve, érezve, hogy az energiája támogat téged, érezve a teste szerkezetét a tiéd alatt. Képzeld el, hogy az energiád és az ő energiája eggyé válik, és üdvözöld őt a testedben, és fogadd őt fizikai életed tudatosabb részeként. Valójában, ő az, aki életben tart nagy részében azzal, amire szükséged van a fizikai életben maradáshoz. A teste táplálja azt, ami el van ültetve benne, és amit beviszel a testedbe (táplálékként). A teste táplálja azt, amit lenyelsz, ami nem csak a növényi vagy a zöldség királyság. Testének ásványi anyagait és tápanyagait folyamatosan használják, hogy harmóniát és egyensúlyt teremtsenek a fizikai testetekben.

A Víz csakrák és a Föld csakrák kombinációja lehetőséget teremt számodra, hogy túllépj mélyen rögzült hit/hiedelemrendszereid és téves hozzáállásaid száraz aspektusain, amelyek az gyökércsakrádban, a Föld Elemben tárolódnak. Ha a gyökércsakrádat nem táplálja bölcsesség és szeretet, az egészséges érzelmek, teljesen integrált erő és magasabb tudatosság, akkor a gyökércsakrád terméketlen/meddő földdé válik. A Vízcsakrák öntözik a Földet, más szóval a gyökércsakrádat azokkal az érzelmi és kreatív energiákkal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy termékeny talajt hozz létre életed magvainak elültetéséhez! Amikor a Földet a kreativitás, a szeretet és a bölcsesség vize táplálja, nem próbálsz behatolni a kőkemény földbe, a föld laza, könnyebb beleásni és a mélységbe ásni, nem csak felfedezed, mi rejlik a Föld Anya testének felszíne alatt, vagy a gyökércsakrád felszíne alatt, de megteremted azt a teret is, ahová biztonságosan elültetheted ezeket a magokat. Emlékezz tehát erre, és minél jobban megengeded a Vízcsakráknak, hogy támogassanak téged az Élet Vizének harmonikus átfolyásával, annál könnyebb lesz a Földcsakrádat jól megöntözni.

A tudatosság egyik szintje sem létezhet a másik nélkül. Egyesek vitatkozhatnak, és azt mondják, hogy az emberben csak egy tudati szint van jelen a viselkedésének megfigyelése alapján, azonban e mögött a tudatalatti és tudattalan tudatosság számos szintje rejlik, amelyeket az emberi tudat nem integrált, vagy nem vált tudatossá ezek felől. Ezért a Föld Kapuk új utat törnek, még tovább nyitva a belső világ felé vezető ajtókat, mélyebbre visznek tudatalattid és tudattalanod földalatti világaiba, hogy ne motiváljanak láthatatlan erők, amelyek ide-oda taszigálnak, fokozva félelmedet, szorongásodat, zavarodottságodat és időnként téveszméket és illúziókat okozva, amelyeket valóságként fogadtál és fogadsz el. Soha ne felejtsd el, mit jelent a félelem – hamis elvárások (és bizonyos esetek, bizonyítékok), amelyek valósnak tűnnek. Nyilvánvaló lehet számodra, hogy nem szeretsz, mert szeretetlenül viselkedsz magaddal és másokkal szemben, de ez a valódi, alapvető esszenciád? Nem, ez nem az! A bizonyítékok azt mutatják, hogy van egy probléma, amelyet meg kell gyógyítani, együttérzésre van szükség, és képesnek kell lenned arra, hogy más módon tápláld magad. Nincs helye kifogásoknak. Az ember nem kereshet kifogásokat az elakadásokra, különösen akkor, ha nem hajlandó semmit tenni ellenük.

Sokszor hallottátok már, hogy ti lesztek az a változás, amelyet látni szeretnétek a világban, és ez pont itt van most. A Föld Kapui ezt hozzák magukkal. Ez az a pillanat, amikor beillesszük ezeket az energiákat a Föld Anya testébe, és amikor a Kristály Kapukkal érkező Kristálycsakrák aktiválódnak, amelyek aztán kikristályosodnak a Föld Anya fizikai voltának belső struktúrájában, egyesítve a tudatosság minden szintjét, és amikor ez a testében tetőpontjára ér, akkor ez egy csodálatos, kolosszális energiahullámot szabadít fel az egész emberiség számára. A nyitott szívűek pedig felismerik ezt, és továbbra is példát mutatva vezetek, hogy energiák, és Fényvivők legyetek világotok többi része számára.
 
Most még mélyebbre fogjuk vonni az energiátokat a Föld Anya testébe, és ezen a helyen vagy egy új kapcsolat kialakításába kezdesz, vagy megerősíted a jelenlegi kapcsolatodat az ő világának energiaterületeivel, tehát a tündérbirodalommal. Ezeknek a lényeknek a világa, akik a testében, a hegyekben élnek. Kapcsolatba léptél azokkal a lényekkel, akik a víztestekben élnek, a testén és a testén belül. Ez is magasabb és erősebb szintre fog kerül.

Ezért arra kérlek, hogy teljesen add át magad, engedd meg, és tedd lehetővé, hogy képzeleted elvigyen egy utazásra a belső világba, ahol lehetőséget kapsz arra, hogy találkozz még több családtagoddal, akik jelenleg más testben vannak, mint a tiéd, mégis megtestesítik a szeretet és bölcsesség ugyanazon az esszenciáját, amelyből létrejöttél, és amelyen keresztül létrejöttél, és amelyen most át fogsz haladni, hogy egy magasabb létállapotot érj el, belül és kívül. Érezd, ahogy a Föld Anya testének belső energiái a tiédbe ömlenek, összegyűlnek a gyökércsakrádban, Fénye és alapvető lényegi mag ereje beágyazódik a Föld Csakrádba.

Egy pillanatra gondold át, minek is volt kitéve a Föld Anya, a visszaélést és bántalmazást, aminek alávetették. Testét bányászattal erőszakolták meg. Vannak, akik kísérleteznek a testével, bombákat robbantanak fel a testén, mélyen belefúrnak teste magjába, mindezt egyesek, öntudatlan lényekként teszik és másokat pedig, egyszerűen a kapzsiság motiválja. Mindennek ellenére, aminek ki volt téve, még mindig erős, bár ezen a ponton sebezhető, rendkívül sebezhető, és sokkal gyengébb, mint korábban volt. Válaszolt a változás felhívására, és megengedi a testének, hogy megbocsásson, elengedjen. Kioldási pontjait aktiválták. Emiatt vulkánok törnek ki, földrengések történnek, a föld sárcsuszamlással mozog, és sok más úgynevezett „földi változás” zajlik folyamatosan. Ez a bizonyíték arra, hogy hajlandó megengedni a testében bekövetkező természetes változásokat.
 
Azt akarom most, engedd meg, hogy az iránta érzett szereteted kiáradjon a szívcsakrádból, és feltöltsd vele a testét. Húzd az energiát a Forrásból a szívébe, és terjeszd ki felé. Adj neki egy gyógyítást. Simogasd meg a belső világát azzal a képességeddel, hogy táplálj, gondoskodj és együttérző legyél. Érezz együtt azzal, amin keresztülment. Ismerd el, mennyi erő és bátorság kellett neki, hogy ellenálljon mindennek, aminek ki volt téve. Még mindig ad. Továbbra is támogat titeket, továbbra is lélegzik, és a szíve továbbra is dobog.

Most fogd ezt az energiát, és fordítsd magadra, mindennel együtt, aminek ki voltál téve, minden kihívással, amellyel szembesültél, még mindig lélegzel, a szíved még mindig dobog. Lehet, hogy nagyon kiszolgáltatott helyzetben vagy. Gyengébbnek érezheted magad, mint korábban. Elérkezett azonban az ideje, hogy megtörténjenek a nagy változások, és hogy a földi valóság felülemelkedjen azon, aminek alávetette a tudatlan és kapzsi tudatosság. És az intelligenciád spirituális, intellektuális és érzelmi szinten elhozza neked az erőt, hogy szeretet és bölcsesség által motiváltan vezesd az életed.

Miközben mindezeket az energiákat a testedbe húzod, azokat amelyeket a Föld Anyának is adtál, ő is hasonló vibrációkat küld a testedbe, az energiacsereként, és megköszöni neked, hogy ebben a pillanatban megragadtad a lehetőséget, hogy elismerd, hol tartasz életednek ezen a pontján, és hogy tudatos cselekvés mellett döntöttél az átalakulás és az átváltozás érdekében. ami már nem támogatja a fejlődésedet.
 
A Föld Anya most hét Szent Drágakő Sugarat terjeszt ki a testedre, amelyek összekapcsolódnak tested hét csakrájával. Ezek a Drágakő Sugarak a Föld kapui, és lehetővé teszik, hogy felfedjék magukat előtted egyszerűen a csakráidba érkező színek által. Lélegezz be őket, és add át magad az első hét Föld Kapu és a huszonötödik kozmikus törvény aktiválásának, és fogadd el az erődet a megbocsátásra és feléd érkező (neked való) megbocsátásra.
 
Engedd meg, hogy ez az energia most átáramoljon a Föld Anya testén, és lángra lobbanjon a Földön Dániában, az Amerikai Egyesült Államok területén, Afrika kontinensén, Oroszországban Szentpéterváron és Moszkvában. Ezek az energiák, megtartva a lángokat, most kiterjesztik fényüket az egész bolygóra, és befejezik a Vízcsakráid második szintjének megnyitását, amely a szexcsakrádon belül található. Ez erősebb gondnokságot hoz létre, hogy a Víz Sárkányok és lovasaik visszatérése zökkenőmentesen, kecsesen, könnyedén és harmóniában történhessen.

Vegyél egy mély lélegzetet be, lélegezz ki teljesen, és mondj hálát a Föld Anyának azért, amit most tapasztaltál. Adj hálát magadnak, hogy úgy döntöttél, hogy elindulsz a Föld Kapu beavatások ezen utazásán. És adj hálát az életnek azért az életért, amit adott neked, mert felkészített erre az időre, felépítette a tudatosságodat, egészen addig a pontig, ahol már képes vagy tudatosan felismerni azt, ami legyengít és demotivál téged.

Nagyon gyengéden kezdd el visszahúzni a tudatosságodat a fizikai testedbe, tudva, hogy szilárdan legyökerezteted magad a Földön, ahogyan a mennyben vagy, és hogy az előrefelé vezető út egy másik fizikai valóságot hoz létre számodra, azt amelyet tudatosan szándékozol létrehozni, az adott pillanatban hozott döntéseid és választásaid alapján. Ezért élj a pillanatban, és ezzel egy másik jövőt teremtesz, nem csak magadnak, hanem a Föld Anya minden lakójának is.
 
Mindannyian megtalálhatjátok a békét, a felszabadulást és az erőt, hogy felülemelkedjetek azon, ami már nem szolgál benneteket.
 
Mária Magdolna vagyok, és irántatok érzett szeretetem mindig jelen van. Au revoir.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...