Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk


 

Csatornázta: Michelle Eloff©
Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3
Fordította: Hatejer Emese
Forrás: lightweaver

Mária Magdolna vagyok és üdvözletem és isten hozott titeket a fény, az igazság és a szeretet isteni jelenlétében. Utazásotok minden egyes napja tovább bővíti azt, amit a múltban létrehoztatok. A bővítés folyamata lehetővé teszi számotokra, hogy lássátok, mi az, amire energiátokat összpontosítjátok. Ezt annak az eredményeként látjátok, amit az adott pillanatban megéltek. Ne feledjétek, hogy minden pillanatban átléptek a következőbe, különösen akkor, ha összehangolt erőfeszítéseket tettetek a változás elérése érdekében, néha a fordulópontok a legnehezebbek, a legnagyobb kihívást jelentők. Ennek az az oka, hogy eltávolodtok a régi világtól, és integráljátok az összes újdonságot az új életetekbe, amibe belefektettétek az energiátokat.

Az új életetek a mélyebb betekintések, a nagyobb világosság és az autentikus/hiteles Énetekkel való sokkal erősebb kapcsolat alapján jön létre. Ez az utazás éber tudatot igényelt, arra kért benneteket, hogy váljatok jobban tudatossá önmagatokkal kapcsolatban, és váljatok tisztábbá képességeitekben, hogy megértsétek az éber tudat fontosságát és azt, hogy milyen fontos szerepet játszik abban, hogy bölcsen és szeretettel tudjatok élni és cselekedni. Ez azt is megmutatja, miért olyan fontos az éber tudat, különösen akkor, ha jobb fejlesztésekre van szükségetek az élet összes területével való kapcsolatotok terén.


Minél inkább tudatába kerültök gondolataitoknak, hozzáállásotoknak, viselkedéseiteknek, hiedelem/hitrendszereiteknek és az általatok kialakított identitásoknak, annál tudatosabbá váltok, hogy tudatalatti szinten mi motivál titeket, pozitív vagy negatív irányba. Ez segít felismerni azokat az elerőtlenítő identitásokat, amelyekhez kötődtetek, és amelyek gyakran öntudatlan mintákká válnak, amelyek blokkolják a képességeteket, hogy meghatalmasodjatok és függetlenné váljatok, és ezáltal blokkolja azon képességeteket, hogy életeteket olyanná alakítsátok, amire valóban vágytok.

De mi az, amire igazán vágytok? Mit kell tudatosítanotok magatokban, hogy az életeteket olyanná változtassátok, amire valóban vágytok? Olyan gyakran az emberek jobb életért, új ösvényért, nagyobb tisztánlátásért kiáltanak, de még mindig nem tudják, mit akarnak a már nem kívánatos helyett. 

Mindig fontos tudni, hogy mit nem akartok, ez az első lépés az életetekben, és szükséges legfontosabb változtatások megtételéhez, de valódi énetek mélyebb tudatosítása nélkül szinte lehetetlen lesz tudni, hogy mire vágytok igazán, ezért a Víz Csakrák harmadik szintje, amely a szexcsakrátokon belül található, lehetőséget kínál arra, hogy az általatok választott új élet áramlatában ússzatok, és ezáltal jobban kapcsolódjatok ehhez, hogy jobban tudatosuljon, hogy mik is a legmélyebb vágyaitok valójában.

Az éber Tudat Törvénye és a Föld Kapuk, amelyekkel kapcsolatban vagytok, hogy segítsenek elpusztítani a „tévhit démonát”, amellyel jelenlegi életetek számos ciklusa során azonosultatok. A „tévhit démona” az a részetek, amely külső hatás által rátok vetített hamis hiedelem/hitrendszerekhez kötődik. Ez egy tévképzet, egy megtévesztett hiedelem, mert nem tényeken alapul, nem valódi hiteles valóságon alapul, valósnak látszó hamis bizonyíték, más szóval a külső félelem a másiktól, a mástól, amit magatokra vettetek, és valódi identitásotok részeként fogadtátok el. Ezek a múltban történt elfogadások most arra ösztönöznek benneteket, hogy alkalmazkodjatok és elengedjétek őket, hogy elengedjétek őket az átalakulás világába, hogy segítsenek abban, hogy bízzatok az isteni ihletésű részeitek belső bölcsességében, akik felismerték a megtévesztett részeiteket, és azt suttogják, hogy hatoljatok beljebb, ássatok mélyebbre, fedezzétek fel a bennetek lévő ismeretlen belső birodalmait, hogy felismerjétek a káprázat démonait, és halálra szeressétek őket. 

Az egész emberiség fejleszti azt, amit tudatossági intelligenciának nevezünk, éppúgy, mint ahogy ti is dolgoztok érzelmi intelligenciátok, spirituális intelligenciátok és felsőbbrendű elmétek megerősítésén. Most valami új, valami merész és teljesen másfajta szakadéknál álltok. Ezek a különbségek jelentik a nagy változást az életetekben, mert a tudatosság megmutatja, hogy mindannyian egyek vagyunk. Egymás szükségleteinek és vágyainak tudatosítása arra ösztönöz, hogy kifejezzétek hálátokat azért, amitek van, azért, amit megtapasztaltok, és életetek azon pontjáért, ahol találjátok magatokat. A hála hozzáállása lehetővé teszi számotokra, hogy energiáitokat a kifejezés egy teljesen új magasságába emeljétek. Az észlelés/érzékelés és az öntudat ezen új szintje nagyobb betekintéssel és világossággal áld meg abban az irányban, amely felé haladtok, de először magatokhoz kell ölelnetek a Gyógyítás és a Megbocsátás Törvényét, hogy az Önátadás, a Szeretet, az Elfogadás, a Változás, a Természet és a Csodák Törvényei átölelhessenek titeket, és az átalakulás szárnyain hordozhassanak titeket, feljebb emelve, és ahogy egyre mélyebbre ástok, és magasabbra szárnyaltok belül.


Nagyon gyakran halljátok, hogy a belső világotok hozza létre a külső világotokat. Gyakran elhangzott, és bármennyire is közhelynek hangzik, ez igaz, azonban vannak bizonyos dinamikák, amelyek befolyásolják az életeteket, amelyek kívül esnek az irányításotokon, a különbség azonban most az, hogy a nagyobb tudatossággal rendelkeztek, az éber tudatotok szintje sokkal számottevőbb, mint hat hónappal ezelőtt volt, és még jelentősebb, mint tizenkét hónappal ezelőtt volt, és ha három hónappal ezelőttre néztek, még egyszer látni fogjátok, hogy növekedtetek, az öntudatosságotok és az életetek elmélyült és megerősödött, és a kapcsolatok, amelyet más dimenziók világaival kötöttetek, a sárkányokkal és lovasaikkal, a csodálatos fénylényekkel, amelyek összekapcsolódnak veletek, azokkal a lényekkel, akik vezetnek, támogatnak és inspirálnak, energiájukat még tovább terjesztik felétek, elérve a lényetek közepének belsejét, és magukhoz húznak, magukhoz hívnak, újabb lépés megtételére bátorítanak.
Bár közületek sokan fáradtak, néha tehetetlennek és reménytelennek, kétségbeesettnek és kiábrándultnak érzik magukat, tudjátok, hogy ezekben a pillanatokban óriási áttöréseket értek el, mert elértetek egy belső töréspontot, és amikor belül megtörtek vagytok akkor, áttörtök azon, ami gátolta erőfeszítéseiteket a múltban, ami el tudott rejtőzni a látóteretek elől, az már nem kerülheti el a belső látásotokat, mert a számottevő tudat világába léptetek. Új módot fogadtatok el, egy olyan módot, amellyel elfogadhatjátok, hogy az önátadás az egyetlen módja annak, hogy a Változás Törvénye elvigyen titeket a csodálatos sugaraival, hogy találkozzatok a Gyógyítás Törvényével, és a Megbocsátás Törvényén keresztül megtapasztaljátok az élet csodáit és megértitek, hogy a Tisztességes/Méltányos Csere Törvénye mindig lehetőséget kínál számotokra a szabad akarat felhasználására, amit elfogadtok, aminek átadtátok magatokat, hogy megnyilvánulhasson.

Az élet minden dobbanó szívvel változik. A szíveteken áthaladó életerő minden egyes része emlékeztet arra, hogy az élet zajlik, az élet történik, és semmi sem áll meg. Lehet, hogy néhányan úgy érzitek, hogy van idő megtenni azt, amiért idejöttetek, talán úgy érzitek, hogy még sok évig ezen a Földön lesztek, talán úgy érzitek, hogy azok, akiket szerettek, és akik iránt elkötelezettek vagytok nekik is van idejük, és szabadidőtökben felfedezhetitek ezeket a birodalmakat. Igen, ez bizonyos mértékig igaz, azonban a világotok változik, nagyon gyorsan halad túl régi létezésetek birodalmain, olyan sebességgel, amit fel sem fogtok, ezért az, amit hosszú időnek éreztek a Földön, az nem valós csak egy érzés, ami arra hívná fel a figyelmeteket, hogy van vesztegetni való időtök, de ez nem igaz, inkább azt üzeni nektek, szeretteim, hogy fogadjátok el most az arany lehetőséget, hogy áthaladjatok a Mennyország Arany Kapuján, és megtegyétek azt, amiért jöttetek, ez pedig a spirituális integráció és felébredés, érzelmi átalakulás és érés, alkímiai aktiválás és megértés három vagy több életidőnyi (idejének) teljesítése olyan szinteken és módokon, amelyeket a Fénymunkások közössége soha nem fejezett be és nem horgonyzott le sikeresen a Földön olyan számban, mint amilyeneket jelenleg együtt alkottok meg itt a Földön, soha nem történt még ilyen.

Világotok változik, mert képesek vagytok elfogadni, elismerni, növekedni és megengedni, hogy az isteni továbbra is inspiráljon titeket. Örömmel fogadtátok ezt az életetekben, mert sokkal mélyebb szinten tudjátok, hogy nagyon sok a tennivalótok. Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy sokan közületek szoronganak és nyugtalanok, mert tudjátok, hogy már nincs sok időtök hátra, mert tudjátok, hogy nagyon sok a tennivalótok, és akik úgy érzitek, hogy van időtök, az nem azt jelenti, hogy mivel így érzitek, nem érzitek emellett a nagyobb célotok sürgetését vagy fontosságát, egyszerűen csak más szemszögből tapasztaljátok meg ezt és tudatában vagytok ennek.

Tehát, ezért, hadd adjunk egy kis ellentmondást, amelyen elgondolkodhatok. Azok közületek, akik úgy érzitek, hogy több, mint elég idejük van, most fordítsátok meg tudatosságotokat, és vegyétek észre, hogy bár van ennyi időtök, ami igaz, a lehető legjobban használjátok ki azáltal, hogy megtöltitek azt spontaneitással, azzal az erővel, amely képes rávezetni ezeket az álmokat és kívánságokat, hogy átéljétek álmaitokat a valós világotokba. Ragadjátok meg két kézzel az életeteket most, és ne késlekedjetek, hanem cselekedjetek, és jutalmat kaptok azért, hogy mennyi mindent megtehet ebben az életben, mert még nagyon sok a tennivaló.

Azok, akik aggódnak amiatt, hogy kifutnak az időből, ismerjétek el, hogy tisztában vagytok azzal a ténnyel, hogy nagyon sok a tennivaló és legyetek a pillanatban. Fogadjátok el ezt, mert tudjátok, hogy nagyon sok a tennivaló, és lesz elég időtök arra, hogy megtegyétek ezeket. Állítsátok be perspektívátok paradigmáját, és vonjátok össze ezeket a nézőpontokat, és vigyétek mindkét oldalt a tudat mélyebb szintjére, és nézzétek meg, hogyan használhatók fel arra, hogy minden rész felülemelkedjen jelenlegi perspektíváján, és meglássa ezt egy más szemszögből.
A tudatalattitok tudja, hogy sokkal nagyobb kép tárul elétek, mint aminek tudatosan tudatában vagytok. Elegendő pozitív energiát merítettek ahhoz, hogy továbbra is motiváljon a lélek és a szellem teljes és tökéletes felszabadulása felé vezető úton. A legyengítő identitások, amelyekhez ragaszkodtatok, már felszabadultak, több mint félúton vagytok. 

Most arra kérünk lazuljatok el, és adjátok át magatokat.

Engedd tehát, hogy a „tévhit démonja” elpusztuljon ennek a Kozmikus Törvénynek az erőteljes lángja által, és engedd, hogy a Föld Kapuk, a drágakő minőségű hatalmas szent sugarak feltöltsék testedet, és most arra kérünk, hogy add át magad azoknak a csodálatos színes sugaraknak, amik a Föld Anya testének magjából származnak.

Ezt az energiát motivációként és inspirációként nyújtja feléd, hogy a lehető legmélyebben megnyílj, és bízz egy Magasabb Rendben, amely a hatalmas bölcsesség, a szeretet és a kegyelem magasabb forrásából származik, egy olyan energiából, amely képes túllátni az alsó egódon, egy olyan energia, amely megérti a jelenlegi földi tudatosságod feletti törvényeket, és megnyugtat a jelenlétéről.

Föld Anya tartja ezt a jelrendszert a testében, és most arra kérnek téged, hogy add át magad, engedd, hogy a "tévhit démona" belezuhanjon a csakráidba érkező drágakő-minőségű színek kristályos sugaraiba, és lásd, ahogyan a téveszme minden démonát mind a hét fő csakrádban feloldják, felszabadítanak téged, teljesítve az álmot, teljesítve belső vágyaidat. Azok a vágyak, amelyek kiterjednek, kitágulnak és gyökeret eresztenek nagyobb tudatosságod jelenlegi emberi éned tudatán belül.

Érezd, hogy ezek a sugarak megnyitják csakráidat a kreativitás világa felé. Tudd, hogy ez a hét Föld Kapu segít abban, hogy fizikailag megmutasd az elért mélyebb tudatosság eredményeit, az éberebb tudatot, amely felé jelenleg haladsz, a mélyebb tudatosságot, amelyet jelenleg integráltál, és azt, amit már befogadtál és fizikai valóságod részévé tettél.

Fizikailag a világod a nagy változás forgatagában van. Fizikai tested kolosszális változásokon megy keresztül minden szinten. Tested atomjai a tudatosság, az éber tudat, a fény, az igazság és a szeretet magasabb frekvenciáira reagálnak, és vannak olyan részeid, amelyek most megadják magukat, az alsóbb egódon túli részeid is megadják magukat az engedélyed nélkül. Ennek az az oka, hogy ők a felsőbb egód, ezek azok a részeid, amelyek jobban tudnak, mint az alsóbb aspektus. Ez a belső alkimista, az a meghatalmasodott részed, amelyik tudja, hogy itt az ideje átadni magát, aki tudja, hogy itt az ideje, hogy bízzon a nálad nagyobb erőkben, azokban az erőkben, amelyek messzebbre látnak, mint te most. Adj hálát azoknak az erőknek isteni beavatkozásukért, amelyek megmutatják, hogy a tévhit egy démon, olyan amely megköt, a régi világhoz láncolva tart, a régi világba, ahol elfogadtad a hamis bizonyítékokat és illúziókat, a valóság látszataként fogadtad el és identitásod részévé tetted ezeket.

Érezd, ahogy Föld Anya köréd vonja szeretetét, miközben belső bölcsességét, belső erejét és bátorságát megerősítésként, jóváhagyásként és támogatásként nyújtja feléd, és megmutatja, mennyivel nagyobb vagy, mint ez a hamis bizonyíték, ez a hamis kép, ez az illúzió. Mennyivel erősebb vagy a hamis elvárásoknál, és hogy merész lépésekkel, a bátorságoddal és mindent másképp csinálva megváltoztatod a valóságod megjelenését.

Ha mindent másképp csinálsz, mélyebb tudatosságra teszel szert, és ez a mélyebb tudatosság a következő merész bátor lépésre sarkall. Minél többet teszed ezt, az élet annál inkább támogat téged ilyen módon, és még a kihívásokkal szemben is meglesz a kellő tudatosságod, a betekintésed, és ennek következtében a bölcsességed és a szereteted, hogy a lelked legmagasabb akaratának megfelelően cselekedj.

Vegyél egy mély lélegzetet, és engedd át magad a Föld Anya átalakító energiáinak, add át magad önbizalmának és hitének, a képességedbe vetett bizalmának, hogy átalakítod a régit, sikeresen azonosítod a valódi vágyaidat, miközben éber tudatod továbbra is megalapozza az általad teremtett új élet mély alapjait.

Most terjeszd ki az éber Tudat Kozmikus Törvényének Kozmikus Lángját és a csakráidon keresztül érkező drágakő sugarak energiáit a Föld Anya testébe. Terjeszd ki az energia hatalmas hullámát Kínára, itt rögzül le az éber Tudat Törvényének lángja. Terjessz ki egy másikat Japánra. Vetíts ki egy másikat Indiába. Egy másikat Szentpétervárra és végül Moszkvába Oroszországba.

Ezeket az energiákat most bolygószinten is kiterjesztik, és megnyitják a Víz Csakrák harmadik szintjét, amelyek a szexcsakrádban találhatók, kiterjesztik nektek, mint értékes egyéneknek, valamint a bolygótokon élők számára, tovább erősítve testedet és energiáidat a Víz Sárkányok visszatérésének idejére.

Azáltal, hogy megölöd a „tévhit démonát”, az éber tudatosság révén meghatalmasítod magad, a „káprázat és illúzió démona” elesik, és magával viszi a zűrzavart. A Víz Sárkányok elhozzák az életnek ezt az új áramlását a Víz Csakráidon keresztül, és arra kérnek téged, hogy jegyzeteld le, mik a vágyaid, és hogy aktiváld Víz Csakráid harmadik szintjét, és a tizenegy energia következő dimenziója, a Víz Csakra, amely immár harminchárom csakra, tizenegy dolgot kell leírnod, függetlenül attól, hogy mik azok, többé nem választod azt, hogy része legyen ezeknek az életedben. Az energia három szintje, amelyek most egyesülnek, és segítenek fizikailag manifesztálni azt, amire igazán vágysz. Ez a tizenegy dolog, amit fel kell sorolnod, olyan dolgok, amiről tudod, hogy már nem fontosak az életedben, majd kezdd el leírni az ellentétüket, mert azt fogod látni, amiről már tudomást szereztél, az megmutatkozik, amire már nincs szükséged. Három energiaszint, amelyek most egyesülnek, és segítenek fizikailag manifesztálni, azt amire igazán vágysz. Ne csak 5 percet tölts el ezzel, fektess bele némi időt, mert az energia befektetése fel fogja tárni számodra az energiáid rejtett szintjeit és nagyobb tudatossággal ajándékozz meg, ezért az utolsó három törvény – huszonnégyes, huszonötös és ez a huszonhatos törvény harminchárom új energiapontot hoz létre a testedben a Víz Csakrák formájában, megnyitva kreativitásod, a női esszenciád zsilipjeit, és a képességed, hogy az Élet Szent Vizével áramolj, hogy lemosd a régit, és gyökeret eressz a tudásban és az önátadás rutinjában, bízva a magasabb tervben, másnak lenni, másként cselekedni, másként választani, és mindeközben nagyobb tudatosságra, mélyebb bölcsességre szert tenni, és erőteljes átalakulást hozva az életedben. 


Képzeld el egy pillanatra, hogy mennyire másnak fogod magad érezni, és mennyire más lesz az életed, ha legyőzted azt, ami most kihívás elé állít. A kihívások leküzdésének egyik módja jelenleg az, ha az ellenkezőjére összpontosítasz. Az áldások és a jutalmak, amelyek a türelmedért és a kitartásodért érkeznek, és a bátorságodért, hogy megengeded magadnak, hogy elengedd a „tévhit démonát”, más szóval mindazokat a hamis hit/hiedelemrendszereket, amelyek akadályozták a fejlődésedet, mindazokat, amelyek megfosztottak attól, hogy erősebbé és függetlenebbé válj, és azt éljed meg, amire igazán vágysz.


Ezen Kozmikus Törvény egy kulcs, lángjának fénye világítja be a sötét éjszakát, és ezek a Föld Kapuk bevezetnek benneteket belső világotok szent csodáiba, hogy valóban egy másfajta külső valóságot teremtsetek, mert kiérdemeltétek a jogot ennek megtapasztalására, elvégeztétek a munkát, és folytatjátok a munkát továbbra is, és az Anya/Atya Isten által megtestesített tudatosság, amely motiválta és inspirálta őket, hogy megteremtsék azokat a kiváló lényeket, akik mindannyian vagytok, folyamatosan növekszik a tudatosságban minden alkalommal, amikor ezt teszitek, mert ahogy kiterjesztitek a tudatosságotokat, nagyobb potenciálotok láthatóvá válik a világ többi része számára is, és amikor ez az erő és fény látható számotokra és a világ többi része számára, az Anya/Atya Isten új fénnyel lát el, és mélyebb szinten ismeri fel nagyszerűségüket, egyszerűen azért, mert megvan ez bennetek. Ez nem jelenti azt, hogy az Anya/Atya Isten tudatlan bármiben is, csak annyit mond, hogy amikor felébredsz, a kép világosabb lesz, a színek pedig felerősödnek.

A tudatosság egy új sugara lélegzik az általad teremtett élet képe alatt, és az Univerzumban minden dolog jobban felfigyel rád, mert fényesebb vagy, erősebb és ragyogóbb, magabiztosabb vagy. Ez a magabiztosság arra késztet, hogy lényed minden porcikájával átöleld az életed, hogy hálát adj azért, amiről tudsz, az elsajátított képességekért, az áldásokért, amelyeket kaptál, és ez lesz a hajtóerő, hogy túllépj azokon amik jelenleg korlátoznak, gátolnak és akadályoznak.

Megtetted korábban, most is megteszed, és újra meg fogod tenni. Túl fogsz emelkedni mindenen, ami most rád nehezedik, megszabadulsz tőle, csak légy türelmes még egy kicsit, tarts ki még egy kicsit. Olyan közel jársz céljaid eléréséhez, mi pedig a célvonalnál vagyunk, megvilágítjuk a fényt, hívunk, bátorítunk, várakozással ünnepeljük a hazatérésedet, átlépve azt a határvonalat, ahol belépsz az öntudatosság, a tudatosság és az elfogadás kiterjesztettebb világába, és ünnepelni fogunk, amikor megérkezel, örülve annak, hogy az energiád kiterjedt, hogy megnövekedett és hogy te mint egy lélek emberi alakban egy újabb beavatást fejeztél be. Felkaroltad Autentikus/
Hiteles Éned egy másik aspektusát, és elsajátítottad a belső alkímia egy másik szintjét. Ez mindig nagy ünneplésre ad okot, mert felemelkedtél, feljebb emelkedtél egy további lépcsőn a mennyországba vezető lépcsősoron, a személyes mennyországodba, amely a mennyország nagyobb kiterjedésének számos palotájából áll, mindannyian egyesültök a kegyelemmel teli és elszánt erőfeszítéseitek által, hogy megerősítsétek magatokat, és ne adjátok fel önmagatokat, és soha ne adjátok fel az életet, mert az életeteket érdemes élni.


Minden lélegzetvételeteket megérdemlitek, mert képesek vagytok pozitív és észrevehető változást elérni a Földön a választott életetekkel, az általatok választott cselekvésekkel, valamint azáltal, hogy mélyebb és erősebb köteléket alakítotok ki önmagatokkal és azokkal, akiket szeretek, akik a legjobbat akarják nektek, azokkal, akik bátorítanak, gondoskodnak rólatok és vigasztalnak, és hívnak, hogy jöjjetek a fénybe, bízzatok bennük, elengedjétek, és hagyjátok, hogy a szeretet vezessen titeket az energia felé, amely folyamatosan motivál és feltölti a szeretettartályotokat. 

Legyetek békében, tudván, hogy van egy isteni terv, isteni tervezésűek vagytok, és ez a terv isteni módon, tökéletes, harmonikus és csodálatos módon fog megnyilvánulni. Ez egy ígéret, mert a Változás Törvénye elkerülhetetlen, és meg fog történni. Megadtad az alaphangot, elgurult a labda.
Veletek vagyunk. Őrangyalaitok veletek futnak, és minden erőfeszítéseteket megünnepeljük.

Vegyél még egy mély levegőt be, majd lélegez ki teljesen, miközben hálát adsz mindazért, amit átéltél. Adj hálát Föld Anya testének erőteljes sugaraiért, ami a testében képződnek drágakövek formájában, amelyek feléd nyúlnak. Adj hálát a bátorságáért, a világosságáért és azért, hogy példaképként nézhetsz rá, hogy bátorságra, kitartásra motiváljon, és soha ne fogadd el a korlátokat életed meghatározó és döntő tényezőjeként.

Szabadok vagytok, szeretteim, gyertek velünk, és hagyjátok, hogy tovább növekedjünk. A szeretetünk veletek van.

Mária Magdolna vagyok, au revoir.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...