Hozzáállás

Hozzáállás

 


Csatornázta Michelle Eloff ©,

Johannesburg 2003. június 23

Michelle frissítette 2011. május 19

Fordította: Gárdi Mariann

Letölthető hanganyag:

https://www.mediafire.com/file/sx9fjtj6m3m5oe9/Hozz%25C3%25A1%25C3%25A1ll%25C3%25A1s.mp3/file

Youtube-on is fent van :) :

https://www.youtube.com/watch?v=rzRTi-G8weE&t=102

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó entitással, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

_____________________________________________________________
Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és Fény sugarain érkezem, és mindnyájatokat a szeretet és igazság esszenciájában és a valódi szépség egyedülállóságában tartalak.

Üdvözlet. Nagy öröm van a szívünkben, hogy átölelhetünk benneteket, mint egyéneket, és mint csoportot, és átadhatjuk nektek az Egyetemes bölcsesség tanításait ezen a napon. Tudomásunkra jutott, és előtérbe került mára, hogy sokan közületek jelenleg úgy érzitek, mintha egy ragadós energián mentetek volna keresztül, ami nagyon hasonlít a "melaszban sétáláshoz ", ugye? Eljött az ideje, hogy alkalmazzátok is a tanításokat. Ezek közül az egyik a választás, az, hogy hogyan használod az elméd bizonyos élethelyzetekben más szóval, hogy viszonyulsz az élethez.

Ez az az idő, hogy életed minden pillanatában aktívan használd a választás hatalmát - pl választani, hogyan érezd magad /az élettapasztalat melyik nézőpontból történik - fej vagy írás legyen? Ez a választás. Azonban sokan mondjátok most "Megértem, hogy Kuthumi mit mond, de nem érzem úgy,  hogy tudnám is hogy hogyan csináljam ezt." Ha megalapozod a tapasztalataidat, újra  érezni fogod.  Amikor egy tapasztalatban vagy, és elkülöníted magad az érzéseidtől avval, hogy megpróbálod elemezni azt az élményt, akkor beköltözöl a fejedbe, kiléptél a szívedből. Itt van most a lehetőség, hogy az elméd (bölcsesség) és a szíved (szeretet), együttműködjenek annak érdekében, hogy megértsd az érzéseidet, ahelyett, hogy szétválasztanád, és így még több zavart vinnél minden tapasztalatodba. Lemérhető ez a magadhoz való hozzáállásodban, amikor kibontakozik a tapasztalat, és a másokhoz való hozzáállásodban is, akikkel ezt a játékot játszod. Ez most nem annak az ideje, hogy megdorgáld magad, ha netán tán, nem vagy eléggé a középpontodban, vagy nem vagy fókuszált. Ez az az Idő, hogy lépéseket tégy tapasztalataid minden egyes pillanatában, legyen az örömteli, vagy épp egy kihívás.

Sokan összezavarodottá és kiábrándulttá válnak, amikor vitorlázás közben egy hullám élén hirtelen kifut a hajójuk a homokra, és az orrával felszántja a partot. Fületek, szátok tele lesz homokkal, de nem biztos, hogy ti vagytok hátrányban. Körülnéztek, és észreveszitek, hogy a világotok egy másik irányba tart. Itt az idő, hogy azt, amit tanítottak alkalmazd. Ha nem teszed, az ahhoz hasonlít, mikor van egy szekrény tele különböző eszközökkel, minden a házban rossz, de te nem veszed elő a szerszámokat, hogy megjavítsd őket.

Talán túl sok lenne és fárasztó a kemény munka, hogy megjavítsd a készülékeket például, vagy talán piszkos lesz a kezed. És így az eszközöket a szekrényben hagyod, és akkor folytatod ezt a hozzáállást, és így a dolgok még jobban elromlanak, és mielőtt tudod, hogy mindjárt szétesnek, elém állsz, és azt kérdezed, hogy miért?

Én is kérdezlek téged - miért? Miért érzed, azt, hogy az életedben lévő dolgok nem a terved szerint fognak menni?

Ha ezt gondolod, van pár kérdés, amit feltehetsz magadnak, és én most segítek ebben neked.

 Amikor úgy érzed, hogy az élet nem fut simán, akkor kérdezd meg magadtól:
• Helyet engedtem-e az életemben a rugalmasság tapasztalatának, vagy merevvé váltam a tágabb kilátásokra?

• Sokat voltam a fejemben, és a szívemnek nem engedtem, hogy vezessen?

• Elfelejtettem a célomat, ami az eredeti szándékomat adta?

• Egyszerűen beleesek a régi tudatosság sérült mintájába – és mi vagyok én hova tűntem, hogy ezt teszem?

Minden alkalommal, amikor úgy érzed, hogy a reménytelenség, tehetetlenség és a kiábrándultság korábbi mintáiba kerültél, gondolkozz el az eddigi tapasztalatokon és kérdezd meg magadtól őszintén, mi késztetett arra, hogy kilépj az érzésből, és visszaess a régi hitrendszerekbe, régi gondolat mintákba, és kritizáld önmagad vagy másokat.

Ezután átgondolod magadat, megváltoztatod a hozzáállásodat, lehetővé teszed a szívednek, hogy egy sebességváltókarrá váljon. Ily módon több lehetőséget adsz, életed problémáira a támogatás automatikusan kibontakozik, és ráadásul így lehetőséget adsz a belső mesterednek, hogy irányítson téged a szíveden és a lelkeden keresztül és nem adod át az irányítást az alsóbb egódnak – ami az én ijesztő része, amelyik traumatizált és az elmúlt tapasztalatok által megfertőződött.

Ezekkel az új eszközökkel segíted magadat új utakat találni, és megoldásokat a valóságodban. Ez lecke, hogy összpontosított légy, és ezt egyértelműen fenntartsd a káosz közepette. Fel fogod fedezni, hogy ez által, hogy így cselekedsz folyamatosan, önfegyelmet sajátítasz el – és annak művészetét, hogy a középpontodban tartod magad, nem zavarnak félelmek, és a mások valóságában lévő problémák, beleértve a sajátjaidat is, mert már a dolgokat egy új perspektíva segítségével teszed.

Azt is észrevettem, hogy azok, akik már tovább vitorláztak, emiatt egy kis bűntudatot éreznek, hisz azt látják, hogy a szeretteik épp a lélek sötét éjszakáján mennek keresztül és van egy részük, ami úgy érzi, hogy talán nekik is szomorúnak kellene lenniük. Ez nem így van, mert, ahogy állsz a fényedben, az örömben, a boldogság szeretete árad belőled, a körülötted lévőknek lehetővé téve, hogy benne tartózkodjanak. Semmi sem indokolja, igazán nincs senkinek oka, hogy kompromittálja az igazságodat, a szeretetedet és az örömedet.. Ez az egész választásuk kérdése - ahogy már mondtam sokszor.

Képzelj el egy helyzetet az életedben, egy hozzáállást, vagy egy hitrendszert -  amit meg kívánsz változtatni.

• Miért akarod ezt a változást?

• Mi változik attól, neked és azoknak, akik érintettek az életedben, vagy a helyzetben?

• Vajon a változás igényel fizikai tevékenység, vagy csak egy egyszerű nézőpont-változtatás szükséges?

• Bármelyik utat választod, hogyan szándékozod elérni a változást? - más szóval, mi az első dolog, amit tenned kell, hogy aktiválja a változást, amire vágysz?

• Hajlandó vagy megtenni, ami ahhoz kell, hogy a kívánságod valóra váljon?

Legyél tudatában annak, hogy mit kértél ezen a napon, min gondolkodtál, és tudd, hogy a segítség a Szellemtől és az életben oda fog érkezni hozzád, mert te akartad.

Kilőtted a szándékod és a labda guru.

Hidd el, hogy az élet támogat; hidd, hogy van erőd, hogy meggondold magad, bármilyen módon választasz, és meg van az erőd, hogy ne az áldozat, hanem a győztes legyél.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség ura, és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. ADONAI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...