Kuthumi: A napcsakra hétvége 2

Michelle Eloff (03.08.08) - Kuthumi: A napcsakra hétvége 2


Forrás: thelightweaver

Fordította: Mácz Annamária

[Megjegyzés: Az dőlt részeket utólag fordítottam hozzá(Emese)]

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel, és ez hasonló folyamatot indít el benned is. Ez nem teljesen ugyanaz, mintha ott lennél a csatornázott Mester jelenlétében, ugyanakkor a hatása éppen annyira erőteljes. Ne aggódj a channelling résztvevőinek megadott időpontokkal kapcsolatban. Te is hasonló utat jársz majd be isteni tervednek, időzítésednek és célodnak megfelelően.

Michelle Eloff által csatornázva ©

Johannesburg, Dél-Afrika
2003.08.08

Az első rész itt tekinthető meg: https://szivtanc.blogspot.com/2022/10/kuthumi-napcsakra-hetvege.html

_____________________________________________________________________________

Üdvözlet néktek ez alkalommal, elhoztam nektek a Napcsakra áldásait, az igazság teremtőerejének teljes erejű aktiválását, amelyet ti, mint szent fénylények megtapasztaltok.

Üdvözlet, szerettem! Ezen a napon a Föld átöleli a nagyszerű Központi Nap sugarainak erejét és Isten szeretetének azt az egy sugarát, ami megtestesít mindent mindenütt. Ma Szeretett Egyként  üdvözöltünk, és nem használtunk többes számot, mert ebben a pillanatban rezgésben mind egyesültetek Istennel, és egyetlen élő entitásként lélegeztek és rezegtek. Gaia istennő a Nap felé fordítja arcát. Örömkönnyei táplálják a testét, lehetővé téve mindannyiótok számára, hogy felébredjetek a bennetek jelenlévő isteni szeretet gondoskodására. Mindannyian végigjártátok az átalakulás hosszú útját. Csodálatosan kiálltátok a próbáitokat. Túljutottatok a küzdelmeiteken és mindannyian sikeresen megtanultátok leckéiteket. Az általatok megtestesített bölcsesség a meghatalmasodás eszköze, ami további segítséget jelent majd nektek az előttetek álló úton. Ezen a napon, (2003.) augusztus 8-án kinyílnak az Oroszlán Kapuk, és a régi világ kapui bezárulnak.

A Mars és a Szíriusz a felébredés erőteljes ajándékát hozza el, teljesen aktiválva a Beavatott Negyedik Ösvényét mindenki számára, aki kész megnyitni a szívét és lényét a [szellemi] világosság ösvényének. Ma nyílnak meg a Nyolcadik Dimenzió kapui is, és mindannyian, akik dolgoztok a Napcsakra energiájával, beléptek ebbe a dimenzióba. Készen álltok hidat verni a Hetedik és a Nyolcadik dimenzió közé, és hasznosítani mindkét dimenzió ajándékait és áldásait az életetekben.

A Szfinx ez idő alatt olyan rezgéseket és energiafrekvenciákat bocsát ki, amelyek újrahangolják bolygótok teljes kristályszerkezetét. Minden egyes fizikai formában lévő kristály egy teljes átalakuláson megy keresztül sejtszerkezetében, és ma mindannyian kapcsolatba léptek azzal a kristállyal, amelyik támogatja majd napcsakrátokat az elkövetkezendő 18 hónap aktiválási folyamatának teljes időtartama alatt.

Az új világba vezető út időigényes, és az elkövetkezendő 18 hónap a kalandok időszaka lesz. Ez az autentikus én megszületésének utazása – a búcsú a múltatok összes programjától: búcsú a szüleitektől, a testvéreitektől, ha vannak, a tanáraitoktól, földi tanítóitoktól, partneretektől, gyermekeitektől – mindentől. Elbúcsúztok tőlük, mert régi identitásotok meghalt, és új autentikus énetek ünnepelheti az új világ eljövetelét. És ti üdvözölhetitek szüleiteket, üdvözölhetitek testvéreiteket, földi tanítóitokat, spirituális tanítóitokat, gyermekeiteket és partnereiteket, barátaitokat és társaitokat, ismerőseiteket és kollégáitokat, ezzel az új energiával köszönthetitek őket – az élet átölelésének új módjával, mert a Nap korszaka – az Arany Korszak mélyen gyökeret ereszt az emberiség szívében, miközben mi hozzátok szólunk.

Rá nagyúr létrehozott egy köpenyt tiszta arany energiából, és átölelte vele Gaiat. Ez a rezgés keresztülpulzál [az ő] testének sejtjein, és miközben beszélünk, a ti testetek sejtszerkezete is eltolódik és változik, átalakul – mert már nem ugyanazok az emberek vagytok, mint akik a születésetek napján voltatok. Még csak nem is ugyanazok vagytok, akik egy hónappal ezelőtt voltatok. Júniustól felgyorsult tempóban láttatok neki átalakulási folyamatotoknak. Életetek folyamatai intenzívebbé válnak, és így az összes illúzió elkezdte feltárni magát előttetek. Habár nem láttátok, így vagy úgy, de éreztétek. Az energia beszivárog bolygótok minden egyes résébe és szegletébe.

Ahogy a Föld Anya spirituális teste teljesen kiemelkedik 26 000 éves szendergésének bábjából, az emberiség szelleme is kiemelkedik, és ez az igaz arany felébredés időszaka, amikor mindenki megérzi szívében a Lélek felkavarodását. Függetlenül attól milyen utat választotok, hogy rátaláljatok az igazságra, érzitek majd, hogy a Lélek dolgozik az életetekben, és itt az ideje, hogy felhagyjatok az ítélkezéssel – nem kritizáljátok egymás Istenhez vezető útjait, hanem összpontosítsatok arra, hogy ti hogyan fogtok eljutni Istenhez. A Napcsakra keresztülégeti az ítélkezés fátylát. Keresztülégeti a kritizálás, a vádaskodás fátylát, a félelem kivetítésének fátylát, és mindazt az ostobaságot, ami ezekkel jár, mert átölelitek a belső érzékeléseteket. A belső érzékelés lerombolja mindazt, aminek nincs értelme, [mind]azt, ami értelmetlen, azokat a kicsinyes dolgokat, amik dolgokat húznak ki az életetekből – az összes játszmát, amit az emberi egó játszik – ezen már túlléptetek szeretteim. Átölelitek a Hatodik Dimenziót. Áthaladtatok az Ötödik Dimenzión. Most a Hetedik és Nyolcadik dimenziókban táncoltok. Ezért hát hagyjátok hátra a Föld sűrűségét, és öleljétek át a Föld Anya szíriuszi energiáját, a felsőbb elmét, az univerzális energiát, amit a Szíriusz csillaga hoz.

A Vénusz Anya a feltétel nélküli szeretet legerőteljesebb sugarát bocsátja ki, amit mindannyian megtapasztaltok majd az egész bolygón egy adott pillanatban,(ezt és megtapasztalja az egész bolygó 5. hó 5.-én minden évben és 9. hó 9.-én minden évben). Vénusz Anya Mária és Nada úrnővel dolgozik együtt, ők hárman létrehoztak egy magenta- és ezüstszínű köpenyt, ami egyesül Rá nagyúr arany köpenyével, hogy megtartsa ezt a bolygót és összes lakosát ebben a fényben. Nincs más út, csak a szeretet és az igazság útja. Már bebizonyítottátok magatoknak, hogy mit eredményez az igazság tagadása, elferdítése és kompromittálása. Világotok állapota bizonyítja ezt számotokra. A napcsakra új módszert hoz, és mivel a régi módszerek kapui bezárultak, úgy fogjátok találni, hogy minden alkalommal, mikor visszatértek a múltba, minden alkalommal, amikor egy régi eszközt próbáltok használni, stagnálást, korlátokat és frusztrációt tapasztalatok majd meg – nem azért, mert rosszak vagytok, vagy mert elbuktatok, hanem azért, mert újraképzitek magatokat, és ti lesztek mások tanítói, ti emlékeztetitek majd őket [arra], hogyan csinálják másképp.

Ezerszer mondtam már, hogyha mindig azt csináljátok, amit csinálni szoktatok, akkor mindig azt [is] kapjátok, amit kapni szoktatok. Ez a ti megerősítésetek a Napcsakráról. Legyen ez az emlékeztető a régi módszerek megváltoztatására. Mindannyian a fény vezetői vagytok. Az elkötelezettségetek és elszántságotok a világ megváltoztatására, és hogy más utat mutassatok az idősebb korosztályoknak lehetővé tette, hogy a napcsakra energia újraébredjen. Ez a ti ajándékotok. Ez a fizetség kemény munkátokért. 26 000 éve vártok erre. Sok lélek inkarnálódott azért a Földre, hogy megtapasztalja ezt a napcsakra aktiválást, mert ennek a fizikai testben történő megtapasztalása a fejlődés egy teljesen új fejezetének teszi lehetővé, hogy lelketek utazásának részévé váljon. Ez azt jelenti, hogy a lehetőségek egy teljesen új univerzuma nyílt meg és vált elérhetővé számotokra. Titeket, és a hozzátok hasonlóakat olyan inspiráció tölti el, ami érkezése pillanatában nem eviláginak tűnhet. Úgy érezhetitek, hogy soha senki nem lenne képes felfogni, amit kaptok és továbbítotok. NE adjatok hangot neki, NE osszátok meg és NE teremtsétek meg, mert ez egy másik világ. Száz évvel ezelőtt, ha valaki mutatott volna nektek egy mobiltelefont, vagy még valami egyszerűbbet, egy számológépet, azt gondoltátok volna, hogy ez valami másik bolygóról érkezett, ám ma már a mobilok és a számológépek mindennapi életetek részei.

SOSE KORLÁTOZZÁTOK Isten teremtőerejét, [csak] azért mert TI megrekedtetek egy korlátozott hiedelemrendszerben. A napcsakra lerombolja ezeket a jellemzőket. LEDÖNTI a korlátozottság összes határát. Mikor Isten teremtőerejét használjátok, a napcsakra Isten teremtő csakrája bennetek. Ahhoz, hogy használhassátok ezt az energiát, fel kell ismernetek, hogy egyek vagytok Istennel. Mindannyiunkat Isten képmására teremtettek. Fizikai formátoktól függetlenül mind ugyanolyanok vagyunk. Mind kapcsolatban állunk [egymással]. A földi környezet az egyik legnagyobb ajándék, amelyet bármely lélek megtapasztalhat az Univerzum összes helyszíne közül, ahol tanulni lehet. Hihetetlenül sokféle tapasztalat elérhető számotokra, de ahogy megérkeztek fizikai testetekbe, elfelejtitek, hogy miért is vagytok itt.

A napcsakra feloldja ezeket a fátylakat szeretteim, és az összes gyermek, aki mostantól, a napcsakra aktiválástól számítva(2003. 08.08-tól) érkezik a világotokba, emlékezni fog arra, hogy ki is ő, és miért van itt, és jelenlétetek ebben az életetekben és más életekben életet adott ennek az időszaknak, mikor a nagy mesterek és vezetők visszatérhetnek, és teljesen tudatában lehetnek saját folyamataiknak, és számotokra, a mesterek és vezetők számára, akik úgy döntöttek, hogy úgy érkeznek, hogy öntudatlanok lesznek, a karmátok a végéhez közeleg.

Legyetek óvatosak, és NE dőljetek be annak az illúziónak, hogy az öntudatlanság segíthet többet megtudnotok, vagy tanulnotok. Minden megváltozott. Nem megváltozik, [hanem már] megváltozott. Új világban vagytok, és a Mars elhozza [azokat] az erőteljes energiákat, amelyek lerombolják azokat az állapotokat, amelyek megrekedtek a gyökércsakrátokban, így a napcsakra fénye és ereje keresztülragyoghat az általatok megtestesített összes energiarendszeren, minden egyes szinten.

Ennek a világnak a megtapasztalása kifürkészhetetlen, mert még sosem tapasztaltátok meg. Ezért aztán ne is bolondítsátok magatokat korlátozásokba azzal, hogy megpróbáljátok elképzelni. Bármikor megpróbáljátok elképzelni, korlátozzátok önmagatokat, ezért csak annyit tehettek, hogy egyszerűen átadjátok önmagatokat ennek a világnak, a napcsakra pedig azt követeli, hogy adjátok át magatokat az élet áramlásának. A napcsakra lángjai keresztülégetik az összes ostobaságot. Ezek számára nem maradt hely, mert feltöltöttétek magatokat fénnyel. Mindannyiótoknak feltett szándéka, hogy megtapasztalja a szeretetet, békét, harmóniát és a bőséget. Ezért ezeknek helyet kell teremtenetek azzal, hogy elengeditek az összes sötétséget. Nem ragaszkodhattok a félelmeitekhez és mondhatjátok közben [azt]: „Adj nékem bőséget!”. Vagy az egyik, vagy a másik.

A kerítésen ülés időszakának is vége. Ez a régi paradigmához tartozott. Az üzleti szférában a világgazdaság legnagyobb, eddig soha nem tapasztalt eltolódásait látjátok majd. Ha a fény nem épül be a vállalatokba, azok összeomlanak majd. Ez nem fenyegetés, ez tény, mert Gaia egy élő tudatosság. Igényli, hogy támogassátok a gyógyulási folyamatában. És megérdemli, hogy ezt követelhesse magának. Nézzétek mi mindent kell és kellett elviselnie! Bár ez volt az ő tanulási folyamata, nagyon erőteljes folyamat volt. Mi mindent kellett mindannyiótoknak elviselni? Sok mindent. Ezt elismerjük. Tisztelünk benneteket azért, hogy döntéseiteknek megfelelően ott vagytok, ahol [éppen] most tartotok, ez az egyik, a valaha volt legintenzívebb folyamat, amelyet egy faj adott időszak alatt megtapasztalt ilyen hihetetlenül felgyorsult tempóban. A tudatosságnak olyan sok különféle szintje van most jelen. De ti előremozdítottátok az energiát. Elegendően voltatok ahhoz, hogy fenntartsátok a szándékot, hogy ez az esemény bekövetkezhessen. Ez elárul valamit arról, hogy mire voltatok és mire vagytok képesek.

A napcsakra szétzúzza bennetek a szegénységtudatosságot, az áldozati tudatosságot és a félelem tudatosságot. Tükörként mutatjátok majd mindenkinek az életetekben a félelmeiket, a korlátaikat és ők is visszatükrözik a tiéteket. Amikor valaki olyan előtt álltok, aki a félelmét fejezi ki, akkor ő egy bennetek rejlő félelmet tükröz. Ne meneküljetek előle! Foglalkozzatok vele! Emlékezzetek arra, amit mondtam – az árnyékotok mindenhová követ benneteket. Próbáljatok csak elmenekülni az árnyékotok elöl, [és] rendkívül fitté fogtok válni. Már nincs többé hova menekülni. Nincs többé hová bújni, mert befogadtátok lényetekbe a Nap erejét – Isten erejét annak teljes intenzitásában. Ahogy itt ültök, ragyogó napfénygömbök vagytok. Még ha fájdalmat, szomorúságot, vagy bánatot éreztek is a szívetekben, akkor is sugárzó Fénylények vagytok, és mindaz a Nap-energia, amit most magatokhoz húztatok, fényt bocsátott arra, ami sötétségbe borul bennetek. Ez most az ünneplés ideje. Felnyitottátok a sebet. Éreztétek ennek a sebnek a fájdalmát. Láttátok, hogy mit fertőzött meg. Látjátok, hogy a seb mely aspektusai mélyebbek a többinél, és most szeretteim, készen álltok rá, hogy begyógyítsátok ezt a sebet. Arra kérlek mindannyiótokat, hogy lépjetek be a szívetekbe és húzzátok át onnan a Szeretet erejét a Napcsakrátokba, hogy kinyilvánítsátok a szándékotokat sebeitek begyógyítására.

A Lélek azt a lehetőséget is felajánlja, hogy úgymond, kívánjatok valamit. Legyetek nagyon konkrétak ebben, és mi még ma segítünk leföldelni ezt. Ne korlátozzátok önmagatokat. Adjátok át magatokat teljesen az Isten Forrás erejének és hatalmának, amellyel egyek vagytok. Merkúr fivérünk lábatok elé járul, és magával hoz egy folyékony alapot. A folyékony alap lehetővé teszi, hogy átadjátok magatokat az élet áramlásának, és teret ad számotokra, hogy együtt növekedjetek az életetek áramlatával. Minden merevség is eltűnik, mert az új világban minden energia folyékony. Mozog, változtatja a formáját, és ez a ti új energiátoknak is a lényege.

A Kristály Birodalom, amelyről korábban beszéltünk, elhozza a folyékony kristályos energiát a testetekbe miközben beszélünk, és ezzel a folyékony energiával kell átdolgozni az összes [olyan] új struktúrát/felépítést, amelyet létre szeretnétek hozni. A folyékony energia rugalmas – Isten akaratának áramlásával mozog. Isten akarata a lelketek akarata. A merev energia az egó akarata. Mindig van hely szerkezetre, de ha az korlátoz benneteket, akkor problémává válik. Időbe telik majd, míg feldolgozzátok a tudatotokban ezt a változást, legyetek hát gyengédek önmagatokkal, mikor úgy találjátok, hogy visszaestetek és a régi módszereket alkalmazzátok ismét. Emlékezzetek [rá] – időbe telik, míg újraprogramozzátok a régi módszereket. Sokan közületek az elmúlt tizenöt évben tudatosságotok eltolódásán dolgoztatok, legyetek hát türelmesek, ugyanakkor kitartóak. Legyetek következetesen elkötelezettek a változás és a napcsakra új energiájának beintegrálási folyamata mellett. A kreativitás nem merev. Nincs korlátozott szerkezete. A kreativitás az energia teljes felhasználása számos formában kifejezve. Mivel a napcsakra a teremtőerőtök szíve, nektek is teljesen rugalmasnak kell lennetek a teremtőképességetekben, és rugalmasnak kell lennetek, hogy képesek legyetek teremteni.

A bolygótokon élő állatok tudatos felemelkedésen mennek keresztül. Más szintre kerülnek, mint ahogy a kristály birodalom és a növények birodalma is, mert ti, mint emberi faj is a tudatosság egy új szintjét éritek el. Mindez lehetővé teszi az összes világ/királyság számára, hogy növekedjen és megtapasztalja saját életformája Teremtőjének teremtőerejének következő szintjét, legyen az akárhol.

A gerincetek most összehangolódik a Nílussal. Ebben a pillanatban a koronacsakrátok összehangolódik a Szíriusszal; szívetek a Vénusszal, a gyökérközpontotok a Marssal, a lábatok pedig a Merkúrral. Ez az összehangolódás biztosítja térben az aurikus mezőtök új formáját. Többé nem tojás-alakú lesz, hanem tetraéder formájú. És közületek azok, akik látják az energiát, felismerik majd azokat, akik teljesen beléptek a napcsakra tudatosságba, mert az ő energiamezejük tetraéder formájú lesz.

Ez lesz a szállítóeszköz, ami elvisz benneteket a Gyémánt Tudatosságba. A Gyémánt Tudatosság a földi tudatosság korlátain túlra juttat benneteket. Lehetővé teszi számotokra, hogy rácsatlakozzatok szupertudatos énetekre és elkezdjetek bölcsességet, iránymutatást és instrukciókat közvetíteni Isten teremtőerejének ezen részéből. Észre fogjátok ezt venni, az új energia életetek minden területén képviselteti majd magát. A gyerekek, és különösen az állatok hozzák majd ezt el a számotokra. Néhányotoknak új állatok érkeznek az életébe; néhányotoknak új gyerekek, és néhányotoknak mindkettő. Tekintsetek erre úgy, mint Isten teremtőerejének ajándékaira, amellyel megáld benneteket mindazért, amit tettetek és tesztek.

Mindannyian, akik most itt jelen vagytok, vagy egy későbbi időpontban olvassátok, kézzelfogható változásokat tapasztaltok majd az életetekben a következő hat-nyolc hónapban – olyat, ami lehetővé teszi az autentikus énetek számára, hogy teljesen leföldelje magát, és olyat, ami megerősíti, hogy a jólét, bőség, szeretet, öröm, és győzelem lényei vagytok, akik megérdemlik mindezt. Be fogjátok magatoknak bizonyítani, hogy az elengedéssel és azzal, hogy engedtek Istennek, tudjátok másképp is csinálni a dolgaitokat, és új módszereket tapasztaltok meg. Sokan úgy fogjátok találni, hogy olyan irányokba terelődtök, amelyekről korábban nem gondoltátok, hogy része lehet életetek útjának. Adjátok át magatokat – haladjatok az áramlattal!

Öt különböző energiacsoport van most ebben a teremben. Van egy csoport, akinek az a dolga, hogy beszivárogjon az üzleti világba (tisztára, mint egy kémfilmben, nem?) és ott változásokat hozzon létre. Néhányan már ebben a környezetben vagytok, és elindítottátok a változást.

Van egy másik csoport köztetek, akik az állatok birodalmával fognak együtt dolgozni, hogy tanítsák róluk az embereket.

Egy másik csoport a gyerekekkel dolgozik majd együtt, és a ti szerepetek másokkal együtt az, hogy változást hozzatok létre az oktatási rendszerben, hogy az új gyermekek támogatásra leljenek, hogy [ők az] Autentikus Énjükben élhessenek, tiszteljék és elfogadják őket Autentikus Énjükben.

Egy csoport közületek a kristály birodalommal dolgozik majd, és ők hozzák létre azt a kristály energiát, ami segíti majd a Föld Anyát [saját] változási folyamatában.

És aztán itt vagytok még ti is, az ötödik csoport, akik azért vannak itt, hogy megváltoztassák az embereket abban az értelemben, hogy kimozdítsák őket a korlátolt, korlátozott dogmák félelméből, és rávegyétek őket [arra], hogy nyissák ki a szemüket és a szívüket Isten hatalmára, IGAZ HATALMÁRA: Ti vagytok a katalizátorok az emberek életében, például amikor azt mondjátok, „Kristályokkal fogok dolgozni” és erre ők úgy reagálnak, „Édes Istenem, ez sátánimádás!”Ezekről az emberekről beszélünk, és ezekkel fogtok ti együtt dolgozni. Az a lényeg, hogy minden tudatosságot össze kell hangolni Isten tudatosságával, és mivel Isten teremtette a kristályokat, az állatokat és a gyerekeket is, ezért ők a részei, így hát az Isten szerelmére – ezek nem lehetnek sátáni dolgok. Az emberi elme teremti meg a sötétséget, nem [pedig] Isten.

Látjátok, drága Fénymunkások, az emberiség nem tud Felemelkedni, ha az alacsonyabb tudatosság túlsúlya továbbra is erre billen. Hogyan lennétek képesek emelkedtek – felemelkedni – ha a félelem súlya és a tudatosság egyéb legyöngítő rendszerei húznak le?

Számos tanítás, amit a jövőben fogunk átadni nagyon világossá fogja ezt tenni számotokra. Ezért szükséges, hogy felébredjetek most, azért hogy ne kelljen azt tennetek, amire most utaltunk az előbb. A falka előtt lesztek. Amin keresztül fogtok menni nagyon divatossá fog válni a nem túl távoli jövőben. Sokan jól fognak nyerészkedni ebből, kihasználva mások naivitását, és azt állítják majd, hogy (különleges) eszközeik vannak a megvilágosodásra. Legyetek óvatosak, és használjátok a tisztán látásotokat. De, ha ezt az utat járjátok és ezeket a dolgokat teszitek, amit milliók fognak tenni/járni pár éven belül mostantól számítva, akkor ki fogjátok szimatolni a sarlatánokat egy szempillantás alatt.

A Napcsakra Aktiválás és az Oroszlán Kapu Átjárói felkínálják nektek a Magasabb Intelligencia/Értelem és Bölcsesség ezen kifogástalan ajándékát. Legyetek bölcsek és használjátok ezt. A magasabb dimenziós tanítások, amit átadtunk, és át fogunk adni behatol majd az elavult programozások ősi rétegeibe, ami bennetek tárolódott genetikailag. Azért jöttünk, hogy segítsünk nektek, hogy a gyógyulásotok gyógyulás legyen, de hinnetek kell benne, hogy ez lehetséges legyen.

És ez így van drága Fénymunkások, mi most távozzunk, azért, hogy integrálni tudjátok és megemészteni, amit átadtunk. Ragyogjon a Fényetek, ragyogjon ez fényesen, ez nem csak nektek fogja megmutatni az utat, de meg fog mutatni azt másoknak is.

Kuthumi vagyok, és a Bölcsességem és Szeretetem veletek van. Bízzatok ebben és a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket és szívekben, amik szeretnek titeket. Adonai.

Nos, szeretteim, van-e [olyan] kérdés, amelyben segítségére lehetünk valamelyikőtöknek? (csend) A napcsakra csomót kötött a nyelvetekre, ugye?

Kérdező: Szabad megtudnunk, hogy milyen munkát fogunk végezni?

Kuthumi: Szerettem, ez saját ráhangolódási folyamatod része, igen. Mindazonáltal, hogy is mondjam, mi segítségetekre leszünk ebben a revelációban az elkövetkezendő másfél napban, ha ezt szeretnétek, iránymutatással, az inspiráción és betekintéseken keresztül. Szeretnéd, ha így segítenénk? Nos, akkor jól van. Én azt javaslom, fejezd ki szándékod, hogy megkaphasd ezt a bepillantást, és így meghatározhasd, hogy az öt csoport közül te melyikbe illesz a leginkább. Sokan sejtitek már ezt, de amint már említettem, néhányotok számára talán teljesen új lesz út, amire eddig még nem is gondoltatok.

Miközben a napcsakrával dolgoztok majd, ez a csatorna elmagyarázza majd a folyamatot számotokra. Összekapcsolódtok majd [azzal] a kristállyal, amelyik támogatja a napcsakrátokat. A nap hátralévő részében együtt kell dolgoznotok majd ezzel a kristállyal, akárcsak a mai napot követő 14 napban. Ennyi időbe telik, amíg az aktiválódott kristályrezgések teljesen bekódolódnak a napcsakrátokba.

Miközben mi is dolgozunk az energiarendszereken keresztül veletek együtt, ti rácsatlakoztok a fejlett gyógyítás és fejlett tudatosság frekvenciáira – a belső gyermeketekére, kamasz énetekére, jelenlegi felnőtt énetekére és jövőbeni énetekére (ezt néhányan időskori éneteknek is nevezhetik). Ti egy helyre húzzátok a bölcsesség ezen összes spektrumát – ez a gyémánt tudatosság szikrája bennetek. Most újra aktiváltok minden [olyan] alkalmat az életetekben, amikor elhallgattátok a felsőbb tudatosságot, reaktiváljátok ezt a tudatosságot a testetek sejtjeiben, és akkor merítetek ebből a bölcsességből, amikor csak szükségetek lesz rá.

Ezért olyan fontos, hogy ne korlátozzátok magatokat azzal, hogy állandóan visszatértek a múltba, hogy azzal töltitek a drága időtöket, hogy elmerültök abban. Hogy mit tettetek és mit nem tettetek a múltban, vagy hogy mások mit tettek, vagy éppen mit nem tettek meg veletek a múltban. A múlt elmúlt. Az ajándék a jelenlét a most pillanatában, így jövőtök más minőséget képviselhet. Egyetlen módon változtathatjátok meg a jövőt, úgy, ha megváltoztatjátok a jelent. Érthető ez?

Kérdés: Le tudnád írni nekünk egyszerű szavakkal, hogy pontosan mi is történik?

Kuthumi: Szerettem, arról van szó, hogy elértetek egy [olyan] pontra, ahonnan nincs visszatérés. Elértetek egy [olyan] pontra, ahol magatok mögött hagytátok a múltat, és [csak] a jövő az, amitek még maradt. Sok tanító írt a világ végéről. Mondhatnánk, hogy ez mindennek, vagy mindezen folyamatnak a csúcspontja. Nagyon nehéz megértetni veletek egyszerű szavakkal, hogy mi történik pontosan, de lényegében az a helyzet, hogy a régi világ ajtaja bezárult, az új világba vezető ajtó, az Arany Korszakba, a Vízöntő Korszakába vezető ajtó pedig kitárult. Válasz ez a kérdésedre?

Kérdés: Ez a változás csak a Földet (Gaia) érinti, vagy ez univerzális szintű változás?

Kuthumi: Ez a változás a Földdel kezdődik, és hatással lesz minden egyéb életformára, minden területen – szóval univerzális, igen, multi-univerzális.

Kérdés: Milyen hatása lesz ennek az oroszlánokra?

Kuthumi: Az oroszlánok most már képesek felülemelkedni energiájukkal a tagadás, elferdítés és kompromittálás emberi energiáinak sűrűségén, és az áldozati tudatosságon is. Most tehát képesek arra – és rá fogtok jönni erre a változásra az általatok végzett munka során -, hogy kihúzzák az embereket ezekből az érzésekből, vagy hogy nagyon gyorsan a felszínre hozzák belőlük ezeket az érzéseket.

Kérdés: Más szavakkal, ha egy vadász lelő egy oroszlánt, akkor nagyon gyorsan érzi majd ezt az energiát?

(Igen.)

Kérdés: Gaia felemelkedésével kapcsolatban... (kivehetetlen)

Kuthumi: Felemelkedett mesterlénnyé válik – belép a Fény nagyurainak és úrnőinek birodalmaiba, amelyek az egész univerzum számára őrzik az energiarendszereket. Csatlakozik a Tizenkettek Tanácsához.

Kérdés: Ennek milyen hatása lesz a bolygóra?

Kuthumi: Elég nagy! Ezért olyan fontos, hogy túljussatok ezeken a változásokon, és elfogadjátok az új utat és felhagyjatok a régi módszerekhez való ragaszkodással, mert az Arany Korszak – a béke ezer éve – annak eredménye, hogy Gaia eljut oda.

Kérdés: Mi történik a többi lénnyel, például az angyalokkal?

Kuthumi: Minden fejlődik. Az angyaloknak nincs fizikai testük, már ahogy ti a fizikai testet ismeritek, de van fénytestük. Minden fejlődik. Minden érintve van, mint már mondtam. Mi mind egyek vagyunk – és nem csak azzal, amit láttok, de azzal is, amit nem láttok. A Földet többek között azért övezi ilyen kitüntetett figyelem, mert ami itt történik, az hatással van az összes többi energiarendszerre, mert minden bolygó és csillag energiatömeg, és mindegyikre hatással vannak az itteni történések.

Kérdés: Igen – egy szinten így van, de más szinten, már ahogy én értelmezem, mikor a Földre érkezünk és testet öltünk, cselekednünk kell, és a cselekvés által megváltozik a tudatosságunk. De vannak bizonyos lelkek, például az angyalok, akik nem tudnak cselekedni, mert nincs testük vagy idegrendszerük, szóval az ő tudatosságukkal mi történik?

Kuthumi: Az ő tudatosságuk másképp fejlődik. A tudatosságban bekövetkezett eltolódás annak következménye, ami a Földön tapasztalható. Ez a tudatosság eltolódás a földi tapasztalattal van összetársítva, de más szinteken, más dimenziókban olyan tapasztalások vannak, amik ahhoz a konkrét dimenzióhoz kapcsolódnak, és lehetővé teszik a tudatosság eltolódását, azzal, hogy a dimenzióra jellemző tapasztalás bekövetkezhet.

Kérdés: (nem hallható)

Kuthumi: A delfinek száma egyre növekszik, és egyre erősebbek lesznek, mert a szíriuszi energia fontos szerepet játszik ebben az egész aktiválásban. A delfinek egyre interaktívabbakká válnak az emberi fajjal. A delfinek birodalma nagyon mélyreható tudatosság eltolódáson megy majd át annak felismerésén keresztül, hogy a delfinek meghatározó részt képviselnek az emberi lények érzelmi és fizikai gyógyítási folyamatában.

Kérdés: A közvetítésben említetted, hogy az energiát Drakensbergben tárolják majd. A Drakensbergben meg tudsz nevezni konkrétabb helyszínt?

Kuthumi: Nagyon közel lesz ahhoz a helyhez, amit Leopárd Sziklának neveznek. Ott őrzik a leopárd energiát. Bendi nagyúr, a Fény nagyurainak egyike, őrzi a Leopárd energiát, és ő őrzi a napfény arany energiáját is. Ő egy afrikai lény, aki együtt őrzi az energiát a leopárdokkal Drakensbergben. Kwan Yin úrnő őrzi az energia Sárkány aspektusát, ezért van ez az energia a Sárkány hátán, vagyis Drakensbergben, és Soltec nagyúr ennek a kristályszintű őrzője. Nada úrnő pedig földi formában tartja ezt az energiát.

Kérdés: Ez a változás nyilvánvalóan mindenkire hatással van a világon. Miféle változásra számíthatunk azoknál az embereknél, akik nincsenek igazán tudatában ennek, vagy akik más szinteken működnek, és akiket más dolgok motiválnak?

Kuthumi: Leginkább a pénzügyekben és a kapcsolatok terén ölt testet ez a változás. Sok ember került már kihívások elé ezen a két rendszeren keresztül – a pénzügyön és a kapcsolatokon keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...