Kuthumi – A Csillag Energiákról

 Kuthumi – A Csillag Energiákról


Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2003. augusztus 18

Fordította: Hatejer Emese

Gárdi Marianna által készített hanganyag letöltési helye: http://www.mediafire.com/file/bb2zmbimj0uby58/Csillagenergiak.mp3

vagy Youtube-n hallgatható verzió: https://www.youtube.com/watch?v=a6dCZ6mlGNs

Forrás: lightweaver

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

 

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és hogy elhozzam számotokra a felébredés, a szinkronicitás, a megértés és az új fény áldásait. Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, az energiátok eltolódik és változik a vibrációjában és a tudatosságában minden nap és éjszaka minden egyes pillanatában, miközben lélegeztek. Az elmúlt években a növekedés gyors üteme volt jelen – az emberek nagyon gyorsan haladtak végig egy felgyorsított tempóban a tudatosság nagyon sűrű szintjein. Ezeket a csillag sablonok eredményezték, amelyek összeolvadtak a bolygótokkal. Ezek a csillag sablonok tökéletesen összehangolódtak a Föld sablonjaival. Ez az ahol a mennyek csillag lenyomata és a Föld Anya lenyomata eggyé vált, és egy egészen új tudatosság született meg.

Mindannyiotok tartalmaz Csillag Energiát, és Föld Energiát is tartalmaztok – azért mert jelenleg itt vagytok és hallgatjátok vagy olvassátok ezeket a szavakat. És ahogyan az energia elmozdult és megváltozott egyre többen ébredtetek fel és ébredtek rá – néhányan tudatosan – arra, hogy ez a Csillag Energia aktiválódott bennetek. Sokan befejeztétek a munkát a Földi Karmátok feldolgozásával, és most belekezdtek a Csillag karmátok feldolgozásába.

A Csillag karma és a Földi Karma teljesen eltérő folyamata a feldolgozásnak, és a Csillag karma nem működik ugyanolyan módon, ahogyan a Földi karma teszi. A Csillag karma az összes bölcsesség és úgy nevezett technológia, amit elsajátítottatok az össze életidőtök alatt, függetlenül attól, hogy a választásod által hová inkarnálódtál és tapasztalsz jelenleg meg egy életet.

Volt egy különleges folyamat, amit körülbelül 5 évvel ezelőtt adtam át. Ez az anyag eredetileg leföldelte a ”Mózes Táblákat”. Azonban ahogyan az energia megváltozott, ezáltal ez az információ is egy magasabb rezgésű frekvenciára került, és ez most tartalmazza a ”Fény 99 Csillag Tábláját” is. Ez alapvetően a Csillag DNS-etekről szól. A Csillag DNS-eteknek 99 szála van. A DNS ezen szálainak mindegyike behatol a tudatosság 33 szintjébe, és ezáltal már belekezdtettek a Csillag DNS-etek aktiválásának folyamatába. És amikor a Csillag DNS-etek aktivá válik, a Csillag Csakráitok is elkezdenek vibrálni.

És néhányotok önmagát elkezdi egy olyan világban találni, ami egyszer a normális életeteknek számított, de ez most már furcsa lesz számotokra, és idegennek tűnik. Úgy tűnik, mintha egy másik személy élne egy különböző életet, és egy különböző dimenzióba transzportálódtatok volna, és most próbáltok beilleszkedni a megszokott normális életetek kerékvágásába. Ne harcoljatok a folyamattal! Engedjétek meg magatoknak, hogy haladjatok az árral, amit a Csillag térképetek mutat. Mások úgy találhatják, hogy ugyanannál a karriernél maradnak, és mégis a munkátok egy egészen más vázat/keretet ölt magára. Ez a váz kibocsátja a Csillag Életet – Csillag Energiát – és támogat mindenkit, aki kapcsolatba lép ezzel – hogy elkezdjenek ráébredni a Csillag lenyomatukra.

Ez az Napcsakra és az Oroszlán Kapuknak köszönhetően aktiválódott. Ez lehetővé tette az Arany Gyermekek bejövetelét, akik a 12. dimenzióból tevékenykednek – amely a 12. Sugár. Az Arany Sugár a 12. Sugár. Ez a tudatosság Arany szintje, amely közvetlenül a Csillag DNS-eteken keresztül működik. És ahogyan a Csillag Csakráitok aktivvá válnak, meg fogjátok találni a bőséget, az örömöt, a mágiát és a csodákat, amiket a 12. dimenzión keresztül tapasztaltok meg elkezdik az utazásukat a tudatosságotokba és az életbe, amit éltek.

Ez nem egy erőltetett ideál, hogy elképzeltek egy olyan világban való élést, ahol sokkal több bőséget és örömöt tapasztaltok, mint szenvedést és bánatot. Ez azért van, mert mindennap tanúbizonyosságot szereztetek és több szenvedést megtapasztaltatok, mint örömöt, és ezért hiszitek ezt az örömöt fantáziának. De a világotok változik. És már a tudatosság sok szintje kimozdult ebből a régi paradigmából. Mindnyájan, akik hallgatjátok szavaimat vagy olvassátok, már elkezdtétek a szegénység tudatosságból való kilépésetek folyamatát. Már magatokhoz öleltétek (valamilyen szinten) a kreativitás erejét, és a kreativitás ereje mondja nektek, hogy megérdemlitek a bőséges életet; az öröm, a vidámság, az élvezet bőségét; a pénz, barátok bőségét – bármi legyen is ez.

Engedjétek meg, hogy egy pillanatra kitérjünk a pénz energiájára. A pénz egyszerűen egy energetikai csere (eszköz). A pénz lehet a szeretet egy manifesztációja, ha helyesen használják. Sok ember ezeket a papír fecniket az ”összes gonoszság gyökereként” címkézi fel. Tehát sokan átadták a hatalmukat ennek a papírdarabnak, és sok ember hiszi azt, hogy ezeket a papírdarabokat lehetetlenség elérniük. Emlékezz – a szeretet, a pénz, a nevetés, az öröm; az energia összes formája. A legnagyszerűbb leckék egyike a szegénység tudatosságból való kilépésnél és a jólét tudatosságba való belépésnél az, hogy higgy abban, hogy mindenki megérdemeli a bőséget – annak minden formájában; hogy semmi nem elérhetetlen vagy megközelíthetetlen – sem a szeretet, a barátság, a siker vagy a pénz, mindezeket el lehet érni. A pénz egy óriási kérdés tárgyát képezi a világotokban, és szükségesnek találjuk, hogy emlékeztessük az embereket, hogy nem kell beleragadnotok azon elképzelés csapdájába, hogy azért, hogy ”jó” spirituális személyek legyetek, azért szegénynek kell lennetek. Ez a régi paradigma szeretteim. A jólét tudatosság jelenti a jólétet; a szegénység tudatosság jelenti a szegénységet és nélkülözést!

A Csillag energiák mindegyike, amiről éppen beszélünk, még több fényt idéz elő. A fény szeretet, a szeretet fény. Ahol fény van, ott mindig szeretet is létezik. Ahol sötétség van, ott mindig jelen van a tudatlanság és a szenvedés is. Tehát minél több fényt hoztok be az életetekbe, annál többet tártok fel önmagatokról és a világotokról is körülöttetek. Minél jobban megnyitjátok tudatotokat, azért hogy növekedjetek, tanuljatok, megértsetek, annál több Csillagfény vontok be a testetekbe. És minél több fény van jelen, annál aktívabbá válik a Csillag DNS-etek.

Néhányan már sikeresen aktiváltátok a Földi testetek DNS-ének 12 szálát – a szerves testetekét. Lehet, hogy még biológiailag nem látható, de páran már aktiváltátok a 12 szálatok tudatosságát. Most itt az ideje, hogy magatokhoz öleljétek azt, ami a Csillag DNS 99 szála idéz elő számotokra. A Csillag DNS az életetek minden egyes aspektusát megérinti, amivel kapcsolatban tudatosak vagytok, valamint amellyel kapcsolatban tudatlanok vagytok. A Csillag DNS mélyen behatol a szupertudatosotokba, és behúz bármilyen információt a tudatosság ezen szintjén keresztül a tudatos tudatosságotokba.

És ez az amiért sok embernek nehézségei támadnak ezekbe az időkben azzal, hogy szilárdan leföldelve tartsák magukat, abban, amit földi valóságként érzékelnek. Valószínűleg megfigyeltétek, hogy a dolgok nagyon gyorsan változnak a saját életetekben, vagy talán a barátaitok vagy a család, vagy talán a barátaitok barátai azok, akiknek az élete megváltozik egy szempillantás alatt. Semmi sem állandó többé, azért mert a Menny és a Föld egyesült. Azért mert Föld Tudatosságának Anyja és a Menny tudatosság Atyja egy újfajta tudatosság megteremtésének folyamatában vannak – és ez az Arany Gyermek, amelyet mindannyian megszültök (magatokban), a nem túl távoli jövőben.

Az Arany Gyerekek magasan fejlett lények. Eljöttek a világotokba, hogy betöltsétek a nagyon speciális terveiteket, és tudják, hogy miért vannak itt. Örömet és humort árasztanak ki. Nagyon leföldeltek, és nagyon bölcsek. Ők mindannyiotok jövőjének legnagyobb tanítói. Az Arany Gyermekek nagyobb számú megjelenése a 2000-es évben kezdődött, és 2012-ig inkarnálódtak emberi testbe. De ezalatt az időszak alatt, St. Germain ibolya és ezüst sugarának Ibolya Gyermekei is bejöttek. Nagyon speciális feladattal érkeztek, a Föld, és az állatok és a kristályok védelmezőiként és őrzőiként. Ezek a gyermekek nagyon eltérőek az Indigó gyermekektől. És itt vannak a Smaragd gyermekek is, akik szintén ezen időszak alatt jöttek. Ők Csillag Lények, sokuk nem rendelkezik földi inkarnációk százaival. Ők nagyon kevesen vannak, de értékes információkat hoznak mindenkinek, hogy tanuljon belőlük. És meg fogjátok érteni, amit elhoznak nektek azáltal, hogy aktiváljátok a saját Csillag DNS-eteket és a saját Csillag Csakráitokat.

Ez egy folyamat – ez aktiválás, és szükséges engedélyt adnotok és meghatároznotok a szándékot a tudatosság összes szintjének aktiválására. Azt javasoljuk, hogy ha ez a kívánságod és akaratod, akkor kérd, hogy ez a folyamat legyen aktiválva a lelked legmagasabb akaratával összhangban, és tökéletes összhangban az isteni időzítéseddel. Az ok, amiért ez javasoljuk, azért van, mert ez a folyamat nagyon intenzív, és ahol szunnyadó kérdések vannak, ott a Csillag fényed fel fogja ezeket tárni előtted.

Úgy fogjátok találni, hogy bizonyos Csillag Lények elkezdenek bemutatkozni nektek, és néhányat most meg fogunk nevezni közülük számotokra: Zaaré Parancsnok az egyik. Ő a Smaragd Sugáron dolgozik, és ő az Igazság Csillag Lénye, és Mihály Arkangyallal együtt munkálkodik. Zaaré Parancsnok volt felelős, az elmúlt években arra vonatkozóan, hogy elhozza az igazságosságot és az igazságot a jogrendszerekbe és a kormányokba. Így tehát a korrupciókat elkezdték felfedni a kormányaitokban, és ez megmutatja számotokra, hogy Zaaré Parancsnok mennyire elfoglalt is mostanság!

Van egy másik Csillag Lény a neve Delaana. Ő nő nemű. Őt úgy ismerik, mint a Hozzáállás Csillag lényét, és ha bárkinek szüksége van egy kis hozzáállás kiigazításra, ő a legmegfelelőbb a munkára. Szintén a Smaragd Sugáron dolgozik – nagyon gyengéd energia, de nagyon precíz az energetikai magyarázatában és közlésében. Függetlenül attól, hogy mi a probléma a hozzáállás körül, összehangolódhatok ezen Csillag lény jelenlétével és kérhetitek a támogatását, hogy segítsen nektek a megvalósításában és fenntartásában, egy pozitív hozzáállásnál vagy bármilyen hozzáállásnál, amit szeretnétek felvenni.

És akkor van egy Csillag Lényünk Gondor néven. Ő hím nemű. Ő a Bizalom Csillag Lénye, és az energiája 1998-ban földelődött le, a Szahara Sivatag fölött, és ez 2003-ban kiterjedt Namíbia Brandberg területére és onnan tovább terjed a világ más területeire. Ez azt jelenti, hogy a hit energiája kiterjeszti szárnyait. Ezek a portálok lehetővé teszik, hogy még több váljon aktívvá a saját hitetekből. De sose felejtsd el, hogy a hit a sétapálcád a kihívások hegyeire. A hit mindig eljuttat a célodig. Ha a hit folyamata kihívást jelent neked, és küzdesz ennek megtartásával, hangolódj össze ezzel a lénnyel, és segíteni fog neked.

Akkor van egy Li-loo nevezettű Csillag lényünk. Ő nő nemű. Ő az Univerzális bába, nagyon szorosan együtt munkálkodik Mária Anyával és Nada Úrnővel. Li-loo jelen van mindnyájatokkal, mert az újjászületésetek ideje érkezett el. Úgy találhatjátok az elkövetkező 6 hónapban, hogy mindannyian keresztülmentek az újjászületés kisebb folyamatain minden egyes pillanatban. Ez nem egy fájdalmas folyamat. Ez, valójában, egy felszabadító folyamat, minél jobban megszülitek a Csillag Éneteket, annál többet fogtok tudni önmagatokról. Kezdetben, néhányatoknak, ez egy zavaros folyamat lehet, mivel, ahogyan már mondtuk, mivel ez fényt hoz önmagatok minden azon aspektusának, amik a sötétségben voltak, de az öröm az, ami segíteni fog nektek felfedezni, amit nem tudtatok, vagy visszaszerezni azt, amit fiatal korotokban elvesztettetek.

Itt az ideje a kirakósotok összes ilyen ”darabkáját” összegyűjteni, és békébe kerülni végre önmagatok minden aspektusával. Néhány ember úgy érezte, hogy távol van tőlük a lelkük, és ezért nem voltak képesek leföldeli a spirituális esszenciájukat ebben az életidőben. Míg mások kapcsolatban vannak a spirituális esszenciájukkal, és nem akarnak a földi síkon lenni. Mindnyájatok egy fajta célért van itt, és ez egy AJÁNDÉK, hogy a Földi síkon vagytok ebben az időben, mert mind spirituális történelmet írtok. Amit most tapasztaltok azt még soha sem tapasztaltátok a Föld spirituális történelmében eddig. És a Csillag energia jelenléte sokkal erőteljesebb, mint valaha is volt.

A Csillag energia jelenléte feloldja a kollektív tudatosság sűrűségét, ami csapdába esett a félelem hálójába. Ha ki akartok törni ezekből a negatív mátrixokból, akkor az igazság fénye felé kell fordulnotok; Isten fénye felé kell fordulnotok. Leegyszerűsítve, ez egy választás, annak választása, hogy a félelem motiváljon vagy az Élet motiváljon inkább. És mint már mondtam oly sok alkalommal - az egyik vagy a másik. A kerítésen való üldögélés már nem járható út. Talán a kerítéseknek szögesdrótból kéne állniuk, mert akkor nehéz lenne rajtuk üldögélni!

Az embereknek nehéz ezeket a döntéseket meghozniuk, mert a múltban vesztesség érte őket (a meghozott választásaik végett) – a tudatosságuk csapdába esett a szegénység vagy az áldozati tudatosságban. Az egyetlen módja, hogy megtörjétek ezt, az ha az arcotokat a másik irányba fordítjátok. A veszteség és hiány egy lecke része volt – önmagatok bizonyos aspektusainak elsajátítási folyamata. De ennek nem kell az életed témájának lenni örökkön-örökké, ámen. És meg van az erőtök, hogy véget vessetek a folyamatnak. Nem a körülmények áldozatai vagytok. Meg van a kellő erőd arra, hogy megválaszd, hogy mire fókuszálod az energiádat. Meg van az erőd ahhoz, hogy megválaszd, hogy milyen tudatossági szintből fogsz bevásárolni. És ha azt látod, hogy ott egy bizonyos lejtő van az áldozati vagy bármilyen más negatív tudatosságba, nem kell hinned benne.

Meghatalmasítva önmagad, és befektetve az energiád abba, ami a legtöbb nyereséggel jár számodra. És beruházva ebbe, befektetsz a lelkedbe is. Hatalmas eltérés van aközött, hogy a lelkedbe ruházol be vagy az egódba fektetsz be. Ne feledd az egód része annak, hogy bevásárolsz a félelmekből. A lelked soha nem vásárol be a félelmekből. A lélek nem tapasztal félelmet – vagy hiányt, vagy veszteséget, ez ügyben; az egó tapasztalja ezt. Tehát, amikor félelmet éreztek, vagy aggódva találjátok magatokat vagy csapdába estek a pesszimizmusba, a neheztelésben, a cinizmusban, akkor az egódban vagy, és egyedül te tudod kihúzni magad ebből. És minél inkább jelen van a Csillag jelenléted, annál nehezebb lesz számodra, hogy fenntartsd ezt a negatívitást, mivel a Csillag fény azt fogja mondani neked ”ébredj – nézd meg mi van előtted”. Öleld magadhoz a lehetőséget, elvéve az ajándékot, amit a kihívásod nyújt át neked, és haladj előre.

Most a 7. dimenzió az átjáró, ami megnyitja mindazon Csillag dimenziót, ahol az összes többi Csillag fivéretek és nővéretek lakik. A 7. dimenzió bejárat az univerzumba – mind abba a többszázezer dimenzióba, ami ezen az egy dimenzión túl létezik. Mindannyian a saját egyéni módotokon dolgoztok alkalmazkodva a 7. dimenzióhoz. Rengeteg információt adtam már át a mágiáról – a manifesztáció csodáiról, amiket a 7. dimenzió idéz elő, és már dolgoztatok ezzel – néhányan tudatosan, néhányan tudattalanul. De most meg van a lehetőségetek, hogy keresztülmenjetek ezen átjárókon, és elkezdve megtapasztalni ennek örömét és jelenlétét azáltal, hogy tudatosan egy eltérő tudatosságot sajátítotok el, és meghatározva azt a tudatos szándékot, hogy megtapasztaljátok a tudatosság ezen magasabb szintjeit a világban, amelyben jelenleg éltek. Ez rengeteg új tapasztalási lehetőséget tár fel számotokra. Néhány ezekből a tapasztalásokból, formát ölthet, amit megvitattunk már, valamint az inspirációk, amik lehet, hogy kitűnnek ebből a világból, hogy úgy mondjam. Néhányan hirtelenjében égető szükségét érezhetitek, hogy elköltözzetek a városból vagy országból, ahol jelenleg életek. Ez azért történik, mivel a Csillag lenyomat aktiválja önmagát és elvisz arra a helyre, ahol lennetek kell, ezáltal véghez víve azt, amit a Csillag szolgálat helyeként határoztok meg. A Csillag szolgálat és a Földi szolgálat eltér.

Amikor rezonáltok a Csillag lenyomatotokkal és dolgoztok a térképpel, akkor a kommunikációtok, az interakciótok a környezettel túllép a 3. dimenzión. Néhány ember talán elkezd tisztánhallani; mások megtapasztalják a tisztánlátást – látva a dolgokat a Belső szemükkel. Mások érzékei lehet, hogy felfokozódnak abba az egyszerű értelemben, hogy tudják, hogy valami megváltozik (tisztántudás).

Talán néhányan már kaptatok üzeneteket az álmaitok révén. Talán rápillantottatok az órára és 10:10-et láttatok vagy 11:11-et, 12:12-öt, 22:22-öt látatok, ekkor a Csillag Családotok kommunikál veletek. Lehet, hogy különböző színeket vagy különböző energiákat érzékeltek. Talán úgy érzitek, hogy a képzeletetek elragad titeket. Ne lökd félre ezt rettentő sietséggel, azért mert amikor üdvözlöd a Csillag Családod jelenlétét a környezetedben tudatos módon, akkor bármi lehetséges. És emlékezz, az igazság gyakran furcsább, mint a fikció. A képzeleted egy eszköz, amit a lelked használ, hogy kommunikáljon veled. Egyedül a földi világotok az, ami azt mondta nektek, hogy a képzeletetek egy illúzió.

Azáltal, hogy újrakapcsolódsz a képzeleteddel, megengeded a belső gyermeked tudatosságának, hogy újjászülessen, és segíteni fog neked ebben az újjászületési folyamatban Li-loo– hogy megszüld a Belső Gyermeked, így újra hozzá tudsz férni a Csillag lenyomat ezen eredeti kódolásaihoz, amiket ebbe a világba magaddal hoztál, mikor leszülettél. És ahogyan ezek a Csillag nyomatokat aktiválják, azáltal mindnyájotok azzá a Fénymunkássá válik, akik igazából vagytok. Csillag gyógyítókká, Csillag tanítókká, Csillag harcosokká váltok… stb. Emellett útmutatókká is váltok mások számára. Ne köss kompromisszumot az igazságod terén! Ne csináld azt, hogy nem teszel meg valamit, mert az másoknak furának tűnik! Ne felejtsd el – furcsa, de igaz. Ezen a napon és korban, bármi lehet, és ha el tudod képzelni, akkor nyilvánvalóan ennek léteznie kell valahol, nem így van?

Szeretteim, a Csillag üzenetek mindegyike, amit átadtunk nektek most, egy célért volt, azért mert az energia drámaian megváltozott és változni is fog a bolygótokon, és amit egyszer szakrális helyekként ismertetek azok most eltolódnak, megváltoznak és több száz új szakrális hely aktiválja most önmagát és erőteljes új energiákat fognak kibocsátani magukból. Néhányan ösztönzést éreztek majd, hogy elutazzatok ezekre a helyekre, amikre soha nem gondoltatok azelőtt, és megérkeztek és intuitívan kapcsolódtok ezekkel a vidékekkel és felismeritek majd, hogy ez az új szakrális helyek egyike. Ezekkel a szakrális helyekkel, a bolygó csakrikus pontjai is eltolódnak és megváltoznak. És ők is körbe mozognak, és a saját csakráitok is keresztülmennek egy újrarendeződésen, az újrakavarodás folyamatán. Nem fogják összekuszálni magukat, de az energia kibocsátás ezeken a csakrákon keresztül megváltozik. Magasabb frekvenciákkal dolgoztok, és ez az ajándék, amit Augusztus 8-a hozott el.

Körülöttetek lehet, hogy ugyanolyannak tűnik minden, de a tudatosság szintjei változnak, és amivel munkálkodtok az nagyon eltérő, és a Csillag energia egy új napirend. És egyre többet fogtok hallani a Csillag energiáról.

A kristály és állati királyságok is főszerepet játszanak a tudatosság változásában. Egyénként úgy találhatod, hogy egyre inkább vonzódsz a kristályokhoz, és ha már kristályfüggő/vadász vagy akkor vigyázz; sokkal több kristály fog csatlakozni hozzád. Egyre több ember vonzódik ahhoz, hogy a gyógyulását kristályok használatával segítse elő. Talán úgy találod majd magad, hogy emberekkel akarsz majd dolgozni és lefektetni rácsokat, dolgozva a testükön. Kövesd ezt - csináld ezt, mivel ez a saját Csillag lenyomatod része, ami beszél hozzád. Miközben követed ezeket az inspirációkat, ösztönzéseket, úgy követed a térképed különböző pontjait, ami lehetővé teszi a Földi tapasztalásodnak, hogy egyesüljön a Mennyei tapasztalásoddal, és ezáltal megtapasztalod a Mennyet a Földön.

Az állat királysággal, többetek is azt érezheti, hogy állati jellemvonások aspektusait fejezitek ki, vagy lehet, hogy bevonzotok egy különleges állatot, és nem egészen értitek, miért. Olvassatok egy kicsit erről az állatról. Tudjatok meg többet róla, hogy mik a jellemzőik – mit képviselnek, hogyan élnek, hogyan vadásznak, hogyan védekeznek.

Az állatok is Csillag lények! A kristályok -  annak ellenére, hogy a fizikai formájukban a Földet formálják – a csillagok isteni esszenciájából van bennük. Gaia egy bolygó, és ő is rendelkezik csillag jellemzővel, így nem áll távol a csillagoktól.

Ez egy remek alkalom, hogy megértsétek és elfogadjátok, hogy ti vagytok az összes csillag. Nem működésképtelen csillagok [disa-stars], hanem fénylő, ragyogó csillagok. És nem kell egyetlen csillagnak sem a másik csillagra bíznia azt, hogy ragyogtassa a fényét. És mégis, a tiszta csillagokkal teli éjszaka az egyik legcsodálatosabb látvány, amit láthatok. Szóval ragyogtassátok a fényeteket olyan világossággal, amivel csak akarjátok, és lássátok magatokat a csillagok tengerében az Istennő szemeiben, mert ez az, amik vagytok.

A Csillag énetek fénye ragyoghat keresztül rajtatok – ez a Csillag jelenlét az Isten fénye bennetek. Mindannyian meg lehettek áldva az isteni bátorsággal, a belső erősséggel, az akarattal, az ösztönzéssel, és erővel, hogy magatokhoz öleljétek a Fény oldalatokat. Mindannyian élvezhetitek az új folyamatot, amit a Csillag Énetek hoz el. Nem fogtok hegyes füleket növeszteni. Ugyanolyan maradsz fizikailag, azaz csak egy ideig. A szívedben, úgy fogod találni, hogy a dolgok automatikusan változnak meg, és ez már megtörtént, nem fog újdonságként hatni. Egyszerűen ez egy sokkal tudatosabb feldolgozássá, folyamattá válik. Tehát ne felejtsétek – növekedjetek az árral. Isten fénye áldhat meg és ölelhet magához mindnyájatokat, és mindig büszkén állhatok abba, akik vagytok.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Nagyura, és üdvözöllek és megáldalak benneteket szeretetben. Adonai.

Kérdések és válaszok

Kérdező(1): Kérlek részletesebben beszélnél a hit aspektusáról?

Kuthumi: A hit az egótól a lélekig vezető hídépítés folyamata. Az hit és a bizalom együtt dolgozik, de szükséges hinned, ahhoz, hogy bízzál. A hit az emberi szív és lélek aspektusa, ami igazgat, meghatalmasítva az elmét. Ez a létező esszenciájának a része, ami lehetővé teszi a személynek, hogy felülbírálja a negativitást. A hit lehetővé teszi az önátadást, hogy eggyé váljon ez a személy elméjével, testével és szellemével. Amikor az ember megtapasztalja az önátadás felszabadító erejét és békéjét, akkor a hit a teljes aktiválásban van, és ez automatikusan bizalmat szül meg.

Kérdező(2): Milyen módon változtatja meg a Krisztusi Tudatosság a helyzetet, amin keresztülmegyünk? Különbség van Krisztus és Jézus között?

Kuthumi: A Krisztusi Tudatosság egy tudatosság, ami minden egyes személyen belül létezik. Ahogyan minden személy egyre inkább ráébred igazi Énjére, annál jobban ez az isteni jelenlét – Krisztusi Tudatosság – egyre aktívabbá válik. Ez azt jelenti, hogy több fény van jelen. Minél több fény van ott jelen, annál több megvilágosodás van ott. Jézus Felemelkedett Mester, egy lélekként vagy szellemként vagy energiaként, minden bizonnyal befolyásolja a folyamatot, mint ahogy az összes másik 7 mester és nagyúr is. A Krisztusi Tudatosság az, amire néhányan Gyémánt tudatosságként is utalnak. Ez a lélek tudatosság tiszta szintje, ami jelen van egy sűrű dimenzióban, olyanban, amiben jelenleg laktok. Tehát, Jézus Krisztus Nagyúr és a Krisztusi Tudatosság mondhatjátok különböző. A Krisztusi Tudatosság csak egy tudatosság; egy olyan, ami kifejezi a Szellem, vagy jóság vagy tisztaság összes szintjét – bárminek is kívánnod ezt hívni. Ez a Szeretet.

Kérdező(3): (nem hallható)

Kuthumi: Ez helyes, igen. Az első lépés tűnik mindig a legnehezebbnek, de az első lépés valójában a legegyszerűbb. És ezért felállva és azt mondva ”Ez az, aki én vagyok” nagyon fontos. Egy olyan nő, aki feláll és azt mondja ”Prostituált voltam/vagyok, és változtatni akarok ezen”, - ezt azoknak a sérült nőknek mondom, akik elő fognak lépni és egy hatalmas változást fognak eszközölni; és ez segíteni fog a férfiaknak, hogy magukhoz öleljék a sérült belső gyermeküket; hogy összeolvadjanak az Istennői énjükkel, és a kiegyensúlyozott férfias és nőies felszínre emelkedhet, és ekkor a Férfi és Nő igazi egyesülése lejátszódhat. Mert ebben a pillanatban ez még nagyon kiegyensúlyozatlan; a legtöbb férfi irányítani akar, a nők elérték azt, hogy férfiakká váljanak, azért hogy kitörjenek az irányító/kontrolláló rendszerek alól, ezáltal túl sok hatalmat adtak a férfias énjeiknek és azáltal, hogy megtagadják nőies énjeiket, ezáltal még nagyobb egyensúlytalanságot hoztak létre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...