Kuthumi - 7:7 Üzenet

 Kuthumi - 7:7 Üzenet


Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2003. július 7

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Ez az információ azzal a feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a melegség, a könnyedség, az öröm és a boldogság áldásait. Üdvözlet szeretteim.

 

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

 

Fény Szeretett Vezetői, miközben összegyűlünk az isteniségetekbe és a Krisztusi Tudatosságba, szolgálni jövünk, hogy elhozzuk nektek a megértést, a tisztaságot, és hogy tovább támogassunk titeket az utazással, amit választottatok.

 

Ezen az idővonalon, az energia sok szintje van jelen, ami befolyásolja az életeiteket, és amelyek kapcsán nem vagytok tudatosak. A tudattalan hatással van az életetekre és gyakran irányítja a tapasztalásokat, amik ellentmondásosnak tűnhetnek azzal, amit tudatosan tudtok vagy hisztek, vagy a tudatosan kitűztök szándékul. Ennek számos oka van, és néhányat érinteni fogunk ma.

 

Először is meg kell értenetek, hogy kik vagytok, fizikai entitásként csak egy csepp vagytok a mindenség óceánjába, amik vagytok; a fizikai tapasztalásotok a kirakósotok csak egy kis darabkája. Különleges hitrendszereitek/hiedelemrendszereitek vannak, és tapasztalataitok programozták őket, amelyek befolyásolják a kollektív tudatosságot és mindent, ami körülöttetek van. Ahogy bizonyos kihívásokkal szembesültök az életetekben, félelmeitek felszínre kerülnek: a konfliktus, a zavar, az illúzió. Ez az az idő, amikor a maszkok lehullanak és megkóstoljátok azt, ami a tudatos elmén túl rejlik.

 

Az elmétek nagyon erős eszköz, de meg kell értenetek, hogy a világ energiája hogyan befolyásolja az elméteket. A fizikai testetek ezen elme része. A test sejtjei az elméteket befolyásolják, és ezért mágnesesen vetíti ki az energiát, amely aztán a tapasztalatban nyilvánul meg. Ez a mágneses kivetítés automatikusan hozzád vagy hozzátok vonzza ezt a tapasztalatot.

 

Ezért a bennetek tárolt energia drámai módon befolyásolja tapasztalataitok lényegét. Ez “vonzás törvénye” néven ismert.

 

A tudatos elme irányítja a fizikai testet, tudatalatti elme irányítja az érzelmi testeket, tudattalan elme a mentális testeket, és a tudatfeletti a spirituális testeteket.

 

Tekintettel arra, amin a Föld megy keresztül, nehéz számotokra emberi létezőkként összehangolódnotok mindezen testekkel, de most nagyon fontos, hogy tudatosan fenntartsátok az összehangoltság lehető legnagyobb részét. Nemrégiben elmagyaráztam, hogy legalább hetente egyszer szükségetek van masszázsra, az energia kiegyensúlyozására vagy valamilyen kreatív gyakorlatra annak biztosítása érdekében, hogy az összes test és a test csakrái összehangolódjanak.

 

Gaianak van egy teste és neki is vannak csakrái, amelyek a világ minden táján megtalálhatóak, és a folyamat, amely ezeken a helyeken bontakozik ki, szintén befolyásolja az energiátokat. Ti mindannyian összefonódtok, és vannak az energia takarói, amik belefonódtak minden csakrába.

 

Miközben minden csakra képviseli önmagát, és144 réteggel rendelkezik. Minden réteg egy adott frekvencián vibrál. Ha a gyökércsakrátokkal dolgoztok, akkor ez a 144 réteg egy meghatározott frekvencián fog vibrálni, hogy olyan élményt adjon, amely mindent összeköttetésbe fog hozni ezzel az energiaközponttal az összehangoltság valamilyen formájában.

 

Amikor egyensúlyhiány jön létre, akkor a lélek egyidejűleg dolgozik a spirituális testtel, a mentális és érzelmi testtel, hogy fizikai tapasztalat manifesztálódjon, annak érdekében, hogy összhangba hozza ezt a rendszert. A kérdéseitek/problémáitok szintén energia rendszerek. kérdéseitek/problémáitok a fény projektjei. Azért nevezzük őket “fény projekteknek”, mert minden kérdés/probléma vagy kihívás, amivel szembesültök, azok világosságot szolgáltatnak nektek. Tehát miközben ez a 144 réteg vibrál és bevonzzák a tapasztalataitokat, gyakran szembesültök azzal, ami szerintetek ugyanaz a probléma jelenti. Amikor rájöttök, hogy ez csak egyszerűen a következő szint, akkor erősebbnek fogjátok érezni önmagatokat belül, hogy foglalkozzatok ezzel.

 

A Föld Anya gyökércsakrája Afrikába, Johannesburgban helyezkedik el, és kiterjed egészen Pretoria végéig. Ezért látni fogjátok, hogy a túlélés sok kérdése/problémája a Föld ezen a területén gyökerezik. Az afrikaiak sok kérdése/problémája, színtől függetlenül, a gyökereik körül kering: helyzetük az életben, a helyzetük a családjukban, a társadalomban el foglalt helyzetük, hová illeszkednek be és hová nem, honnan érzik, hogy a lelkük gyökerei szólongatják őket, és hová nem érzik ezt a szólongatást.

 

Afrikának egy kollektív energiája van, óriási mennyiségű tanítást ad a világnak. Afrika 6666 energiahálóból áll, amelyek Afrika területe mentén helyezkednek el és egy központi pont felé haladnak. Kristályos fényt vetítenek ki, amely lehetővé teszi a világ ezen különleges részének Őrzői számára, hogy biztosítsák az egyensúly fenntartását.

 

Azt észlelhetitek itt, hogy nincs sok egyensúly. Azonban, a finom energiák annyira finoman be vannak hangolva, hogy még akkor is, ha háború van, olyan, ami számos helyen tapasztalható Afrikában, ezek az energiák aktívak annak biztosítása érdekében, hogy ezeket a rácsvonalakat tökéletesen összhangban tartsák, mivel ezek részét képezték Gaia tervrajzának. Ezek a tervrajzok olyan kirakós darabok, amelyek feltérképezik a lelkét, és azért mert szintén összhangba vannak minden egyes személy egyéni lelkével.

 

Ezek a rácsok ezen föld minden négyzetkilométerén elhelyezkednek, és különböző emberekkel, és különböző csakra pontokkal rezonálnak. Éppen ezért az életetek bizonyos szakaszaiban késztetést fogtok érezni bizonyos helyekre való elutazásra. A lelki rács rendszeretek bizonyos helyeken elhelyezkedő rácsokkal rezonálnak együtt a bolygón és ez egy bizonyos időben aktiválódik, amely (hely) ilyenkor szólongat titeket, hogy odautazatok, azért hogy visszaszerezetek valamit vagy bizonyos információkat szerezetek

Bárhová is mentek - függetlenül attól, hogy milyen életidőről van szó -, nyomot hagytoksz magatok után. Ezek a lenyomatok a Föld kristályszerkezetébe vannak kódolva, amely bizonyos energia rácsokba is bele vannak kódolva. Ezek a kristályos szerkezetek és energiarácsok egész életen át nyomon követnek titeket. Olyan ez, mint egy „önirányító rendszer”, és minden alkalommal, amikor újra megtestesültök, a születés pillanatában, ezek a rácsok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, nagyon hasonlóak ahhoz, mint amilyen az asztrológiai minta születésetekkor volt. Így tervrajzotokkal összhangban automatikusan létre hívja az eseményeket az életetek hátra lévő részére. Ha ezek a rácsok nincsenek összhangban, akkor a léleknek nagyon nehéz eligazodnia a Földön. Ezért olyan fontosak.

 

Ezek a rácsok fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten befolyásolják az egész életeteketdet, valamint a csakráitkat is, amint azt már kifejtettem.

Amikor például mentális folyamat történik, a tömegtudat többsége mentális folyamaton megy keresztül, hogy megértsék életük folyamatait; szembesülve azzal a kihívással, hogy túl kell lépniük az kielemző elmén és be kell lépniük a kreatív énjükbe. Ez kihat a valóságukra. Ezt figyelembe kell vennetek, amikor önmagatokkal dolgoztok.

 

Lesznek napok, amikor az energiátok szuperérzékenyek lesznek, és úgy érzitek, mintha nehezen viselnétek el a világ problémáit. Ez nem csak a képzeletetek; energiátok arra hangolódik rá ilyenkor, hogy mi “záporozik” rátok le energetikailag.

 

Szeptember 11. tökéletes példa volt erre. Amikor a Világkereskedelmi Központ átélte ezt az élményt, az egész világ átélt egy érzelmi tapasztalatot. Voltak olyan emberek, akik öngyilkosságot követtek el, akik még csak nem is kapcsolódtak semmilyen módon ehhez az eseményhez. Ez csak azért mondom el, hogy képet adjon a tömegtudat mindenkire kiható hatásról.

 

Így amikor a csoportok összegyűlnek, mint például ez a csoport ma este, akkor a személyes fejlődésetekkel dolgoztok, és magasabb frekvenciájú vibrációt bocsátotok ki. Néhányan a szívetekben vagytok (már), és magas frekvencián rezegtek, ami hatással lesz mások szívcsakrájára is. Néhányan a fejükben vannak, és ez nem ítélet: egyszerűen kijelentjük, hol rejlik az energia, ami hatással lesz néhány ember mentális folyamataira. Ezen az estén minden ember egy meghatározott csakrájában tartja az energiáját, és ahogy kivetítitek az energiátokat, az beszűrődik az éteri hálóba, és az internethez hasonlóan ez az energia mindenkin keresztül „szörföl”, és kapcsolatba lép azokkal, akik fogékonyak és befogadóak az energiákra.

 

James Twyman és Doreen Virtue végzett egy ilyen kísérletet, hogy bemutassák az ilyen energia erejét és azt, hogy hogyan tud ez változást előidézni. Ez arra késztet bennünket, hogy arra kérjünk, hogy tudatosabbak legyetek az elmétekkel kapcsolatban: figyeljetek a lépéseitekre, a szavaitokra és a szívetekre.

 

Néha egy személy azt mondja: „Kérlek, figyelj”, ami azt jelenti, hogy félrelépek az utamból, igaz? És néha meg kell kérnetek az elméteket, hogy „figyeljen”, és belépjen a szívetekbe. Az egyik kihívás, amellyel az embernek szembe kell néznie, az, hogy egyensúlyba tudja hozni a szív és az elme közötti energiát, hogy összekapcsolja a két csakra közötti rácsokat.

 

Képzeljetek el két szövetet, amelyeket fényszálak szőnek össze, és lassan gravitálnak egymás felé. Egy adott ponton kell kapcsolódniuk ahhoz, hogy a magasabb megértésetek a magasabb valóságotok részévé váljanak.

 

Ez a folyamat már folyamatban van, de néhány embernél az érzelmi test nincs összhangban. Ezért, amikor meghatároztok egy szándékot, akkor sokszor az érzelmi és a mentális testetek felelős bizonyos folyamatok szabotálásáért.

 

Így most mindenkinek lehetősége van arra, hogy összhangba hozza a fejét és a szívét, és mindennap azt a szándékot tűzze ki, hogy az összes testét, minden szinten összhangban tartsa azért, hogy az összes fizikai szinten meghatározott szándékot minden szinten tiszteletben lehessen tartani.

Itt azt is hozzá kell tennem, hogy amikor magasabb szintről kapunk információt, fontos észben tartani, hogy milliónyi rendszert kell beállítani. Amit elterveztél, az más lelkeket is érinthet, és semmi sem lendíthető mozgásba addig, amíg az összes lélek nincs egyetértésben. Így abban a pillanatban, amikor elmondasz egy imát vagy meghatározol egy szándékot, miközben energiádat a Szellemre vetíted egy energiaháló aktiválódik, amely minden érintett lélekkel kapcsolatba kerül, és minden embernek lélekszinten engedélyt kell adnia, hogy része legyen az általad kért rendszernek. Ha van olyan lélek, aki nincs összhangban (ezzel), vagy nem ad engedélyt, akkor azt tapasztaljátok, hogy a folyamat késik, vagy bizonyos kihívásokkal kell szembenéznetek.

 

Talán a léleknek át kell adnia a feladatot egy másik léleknek, aki készen áll arra, hogy lépjen (ezzel kapcsolatba) és átvegye az irányítást. Fontos, hogy ezt tartsátok az eszetekben és a szívetekben, mert sokan kiábrándulnak és dühösek lesznek, amikor bizonyos dolgok nem valósulnak meg, amire gondoltak. Ezért javasoljuk gyakran, hogy engedjétek el azt az elvárást, hogy milyen eredménynek kell megszületnie szerintetek. Nem látjátok a teljes képet, és nem ti vagytok az egyetlenek, akik részt vesztek abban, amire kifejeztétek a szándékotokat.

Itt az ideje, hogy a tudatosságotokat korlátolt elméteken túlra terjesszétek, és ismerjétek fel, hogy az életben és az univerzumban több van, mint ami a fejetekben zajlik. Ahogy ez az energia kiterjed, elkezdtek összekapcsolódni az Univerzális Nagyszámítógéppel, és ekkor majd mindenféle dolog meg fog történni. Látni fogjátok, hogy akkor is világosság/tisztaság lesz, ha konfliktusban vagytok. Csak néhány nap telik majd el, és a világosság/tisztaság ott lesz, vagy amit a szándékotok megfogalmazásakor kértek, hogy az minden érintett lélekkel összhangban legyen, akkor könnyebben fogtok dolgozni ezzel az energiával. Ha ez késik, megértitek, hogy valakinek a lelke nincs összhangban ezzel, és a következő lélek készülődik, vagy az adott lélek készülődik, bármit is kell végrehajtani.

 

Mivel ezek a fényrendszerek minden lélekre hatnak, úgymond környezeti hatást is kell végezniük a környezet angyalainak. Ez az energiarendszer létfontosságú, mert egy tudatos, élőlény, Gaia testén éltek, és amit tesztek, az kihat az ő lényére is, ezért azt neki is „engedélyeznie kell”.

 

Túl sokáig sok rendszert vezettek be az ő engedélye nélkül. A testét megerőszakolták, ami bizonyos körülményekhez vezetett, amelyekkel most mindannyiunknak meg kell küzdenünk: ózonréteg, üvegházhatás, élelmiszerhiány, tiszta levegő és víz hiány; ezek mind annak az eredményei, hogy nem tiszteltek sok mindent a környezetetekben.

 

Nemrég új Kristály Rácsokat helyeztek el a Földön, mert Gaia testét újjáépítik, és most ezekkel a Rácsokkal a helyükön minden intézmény, szervezet vagy egyén, aki megpróbálnak bármilyen módon visszaélni az energiájával, azt fogják tapasztalni, hogy súlyos következményekkel kell megküzdeniük tudatlanságuk vagy tudatos részvételük miatt, amivel leigázták a testét. Tanúi vagytok a világotok olyan változásokon megy keresztül, amelyekre nagyon régóta nem volt példa. Mindez annak köszönhető, hogy olyan energiarendszereket valósítottak meg, amelyeket nem láttok.

 

Sok egyént és szervezetet lepleznek le olyan cselekedetekért, amelyek nincsenek összhangban a Föld Anyával. Ezért az is előtérbe kerül, ami bennetek van. Ez a mikrokozmosz és a makrokozmosz rendszerének energiája.

 

Sananda Nagyúr, Maitreya Nagyúr és Melchizédek Nagyúr voltak felelősek ezen új rácsrendszerek kivitelezéséért. Világszerte felébresztik a fénymunkásokat, hogy elvégezzék feladatukat. Sokan ébrednek fel és inspirálódnak olyan rendszerek által, amelyeket nem képesek kézzelfoghatóan érezni vagy kapcsolatba lépni velük, de az érkező ötletek mélyen a lényük magjában érezhetőek. Azok, akik ezt érzik, cselekedjenek inspirációik alapján. Itt az ideje, hogy ezt elővegyétek, mert a Föld Anya mentális teste rekonstrukció alatt áll, akárcsak az összes többi teste is, de ebben az időben ez áll a középpontban. Minden hónap egy különleges frekvenciát kínál fel, amellyel ő dolgozik, és amivel ti is dolgoztok. Ez a Föld Anya – Gaia – elméje.

 

A mentális testnek meg kell találnia a rezonancia pontot, és amikor megnyitjátok az energiátokat, hogy igazodjatok az összes Fényrácshoz, amely tökéletes összhangban van a tiétekkel, akkor megengeditek, hogy ez megtörténjen. Hagyjátok, hogy felébredjenek a bennetek lévő Tudás és Bölcsesség szunnyadó Rácsai.

 

Nem mindannyian fogtok olyan információkat bemutatni, amelyek teljesen „e világon kívüliek” vagy nevetségesnek tekinthetők. Néhányan nagyon praktikus információkat fogtok kapni. Még az is előfordulhat, hogy a világotokon belüli rendszerek, amelyekkel jelenleg kölcsönhatásba léptek, más megvilágításban jelennek meg, lehetőséget kínálva arra, hogy más módon hozzátok ezeket össze, ami új tapasztalatot eredményez. Kérlek, tartsátok tiszteletben ezt.

 

Johannesburgban és Pretoriában, Dél-Afrikában két lény volt konkrétan – Nada Úrnő és Soltec Nagyúr, akik gondosan átállították a Belső Földön lévő kristálytakarókat. Ez azt jelenti, hogy lesz némi tektonikus eltolódás a Föld Anya lemezeiben.

 

Tudjátok, hogy a Föld Anya testének gyökércsakra pontjaiban bekövetkező változások nagyon nyilvánvalóak lesznek. Az embereket kihívások elé állítják igazságukban. Őszinteségüket és feddhetetlenségüket megkérdőjelezik, céljaikat pedig vizsgálat alá vetik. Ez arra kényszeríti az egyéneket, hogy kilépjenek a fejükből a szívükbe, és megtanulják, hogyan hidalják át ezt a kettőt.

 

A Soltec és Nada Úrnő által előadott munka rendkívül üdvözlendő. Az Arany Városában – Johannesburgban – sok „Arany Harcos” „alszik” – az Arany Gyermekek sok szülője Johannesburg és Pretoria környékén él. A szülők egy része még nem szülte meg ezeket a gyerekeket, de ez a felkészülés ideje, mert a gyökércsakra és a koronacsakra vibrálva kiegyensúlyozzák egymást, így ami a gyökércsakrátok kiegyensúlyozatlan, az egyensúlyhiányt okoz a koronacsakrátokban is. London a Föld Anya egyik fő koronacsakra pontja. Ahol kiegyensúlyozatlanság van a szexcsakrátokban, ott a harmadikszem csakrátokban is egyensúlyhiány lesz.

 

Ahol kiegyensúlyozatlanság van a napfonatcsakrátokban, ott a torokcsakrátokban is egyensúlyhiány lesz.

 

Ha egyensúlyhiány van a szívetekben, az összes többi csakrátokat a felett és alatt érinti fogja.

 

Ahogy mondtam, London a Föld egyik koronacsakra pontja. Talán néhányan tisztában vagytok vele, hogy sok-sok ember utazik Dél-Afrika és London között, többet, mint a világ bármely másik két nagy országa között. Ez annak a fizikai megnyilvánulása, hogy a gyökércsakra energiáját a koronára, a korona energiáját pedig a gyökérbe viszik.

 

A svájci Genf-en is lesz némi fókusz, mivel ez a bolygó egyik fő szívcsakra pontja. Már sokat foglalkoztunk Bagdaddal, amely a bolygó egyik fő napfonatcsakra pontja, és hányan érzitek már nagyon régóta, hogy érzelmileg kimerültetek; hogy a napfonatotok üres, és amikor úgy érzitek, hogy megtámadtak vagy kimerültetek, ez általában a napfonaton keresztül történik, így nem meglepő, hogy Gaia napfonatja átesett azon a támadáson, amely volt. (Támadások Bagdad ellen)

 

Miközben azok közületek, akik Dél-Afrikában az energiát és a fényt birtokoljátok, tovább utaztok, hatalmas mennyiségű energiát és fényt vetítetek ki, amely egyesíti az összes Fénymunkást a bolygón. Még az is előfordulhat, hogy kapcsolatba léptek velük, akár fizikailag, akár levelezés útján. Összekapcsoljátok, és együtt szövitek az Arany Takarót, amely az új korba viszi a tömegtudatot.

 

Egy 25 000 éves ciklus végéhez közeledtek, és ezért hatalmas mennyiségű energia van, ami elavulttá vált, ezért mondom gyakran nektek: gondolkozzatok el magatokról; érezzétek magatokat. Néhányan kérdéseket tettek fel nekem, de én nem válaszoltam közvetlenül; arra kértelek, hogy magatok találjátok meg a válaszokat. Célja volt ennek: tudnotok kell, hol van a szívetek, hogy dönteni tudjatok. Ez érthető? Van kérdés?

 

Kérdező(1): Egy másik esemény, amely szintén tanulságokat hozott ennek a világnak, Diana hercegnő halála volt. Kifejtenéd részletesebben a világ érzelmi szerkezetét (ezzel kapcsolatosan)?

 

K: Abban a bizonyos időszakban Diana hercegnő az érzésközpontjába hozta a világot; szívcsakrájukba. Saját zűrzavara és kihívásai révén a világ megnyitotta előtte a szívét, mert ő a világ egyik istennője – az ő szerepköre az volt, hogy ezt tegye. Halálakor mindenki teljes kapacitásba nyitotta meg szívcsakráját, ekkor indult be az a folyamat, hogy a Földet és az emberiséget a gyökércsakra tudatosságából a szívcsakra tudatosságába vigyék. A halála támogatta ezt az átmenetet. Ez a hatás még ma is érinti a Földet, ezért sok folyamatotok magában foglalja az igazság megtalálását a szívetekben – kilépve a túlélési módból és belépve a szívetekből való élés folyamatába, más szóval hiteles/autentikus (életbe).

 

Kérdező(2): Mindannyian tudjuk, hogy az ember megerőszakolta a Földet és hatalmas pusztítást okozott. Ez egy helyrehozhatatlan tényező, és hogyan fogja ez befolyásolni a Földet, amikor elérkezünk a Vízöntő korszakához?

 

K: Fontos, hogy az emberek tanítsák testvéreiket, és sok Fénymunkást már felébredt erre a feladatra, és végzik ezt a feladatot. Gaia istennő imát küldött segítségért, és az Univerzum válaszolt a hívására, ami az egyik oka annak, hogy a világotok azon megy keresztül, amin. Most minden pókhálót eltüntetnek; az összes takargatni valójukat, titkukat előszedik, és mindent összhangba hoznak azzal, hogy lelepleződjenek.

 

Ezt az időt megjósolták, és örülünk annak, hogy hány ember nyitja meg szívét és tudatát, és Gaiát élő lénynek tekintik, minden életforma tiszteletére és megbecsülésre hangolódnak, legyen az egy hangya vagy antilop. Ez a kettősség elsajátítása általi út része. Része annak az utazásnak, amely során az ember elsajátítja önmagát, és valóban megérti, hogy minden EGY.

 

Senki sem értheti meg igazán, mit jelent valójában a „vagyok, aki vagyok”, amíg nem érzi teljes jelenlétét, és nem érzi, hogy egy másik lény jelenléte táplálja az övét. Amikor ezt megtapasztalja, az emberi természet automatikusan reagál az adott lényen belüli lélektermészetre, és így békébe kerül magában.

 

K: Nemrég megkeresett minket egy nemzetközi bányászati vállalat vezető bányászati vezetője, és szeretném tudni, hogyan adjak nekik tanácsot az általuk okozott károk egy részének gyógyításában, mert úgy gondolom, hogy nyitottak lehetnek erre.

 

K: Azt javasoljuk, hogy javasold ezeknek az embereknek, hogy ünnepeljenek a Föld Anyával, ami a hála ünnepe; megköszönve neki mindazt, amit adott nekik. Ezután el kell kötelezniük magukat a szolgálatnak, biztosítva, hogy mielőtt bármit kibányásznának, kapcsolatba lépnek vele, elismerik jelenlétét, és megosszák vele szándékukat. Azt javasoljuk, hogy a már bányászott helyeken alkalmazzanak valakit, mint te magad, hogy utazzanak el ezekre a helyekre és állítsák át az energiamezőket. A bányászat végeztével egyenesen a Föld Anya húsába kerül, így vannak ezzel érintett portálok a Földbe. Ezen alagutak közül sok a föld alatti alagutakhoz és rácsokhoz kapcsolódik a Földön belül, különösen, ha robbantások zajlanak, mert az károsítja a rácsokat, és helyre kell állítani őket.

 

Általában, ha egy bányát bányászatlanul hagynak, három-tizenkét évbe telik, amíg az energiarendszereket minden egyéb beavatkozás nélkül újraszabályozzák, de valaki, mint te, ezt biztosan gyorsabban megteheti. Mindez azonban a tiszteletben rejlik: kérdezz, mielőtt cselekszel; szerezz engedélyt, majd menj előre, és adj hálát azért, amit kapsz.

 

Kérdező(3): A kérdésem a körülöttünk lévő különféle energiamezőkre és rácsokra vonatkozik. Úgy értem, hogy képesek vagyunk látni őket, és ezt magunkban is ki tudjuk fejleszteni, hogy lássuk őket és azt, ami történik. Tudnál javasolni olyan gyakorlatokat, amelyekkel elvihetjük magunkat arra a helyre, ahol nem csak ezt láthatjuk, hanem többet is?

 

Kuthumi: Azt javaslom, hogy dolgozz kristályokkal. A kristály energiával való munka egy nagyon tiszta és finom energiával hangolja össze a tudatodat. A kristályok automatikusan támogatják az egyén frekvenciáját. Azonban itt nem arról van szó, hogy a kristály majd megteszi ezt helyetted. Azt is javaslom, hogy imádkozz, meditálj vagy vizualizálj, vagy ha nem szeretnél a fentiek közül egyet sem, csak ülj le egy kicsit csendben a kristályokkal. Tartsd a kezedben, és érezd a rezgését az adott kristálynak. Vibrációkként, hőként vagy bizsergésként nyilvánulhat meg, és olvaszd össze tudatodat ezzel az érzéssel. Aztán képzeld el az elmédet, mint egy fénysugarat, amely meghaladja a paramétereidet, és nézd meg, hová visz ez a rezgés.

 

Lelki szemeidben vagy képzeletedben számos fényrendszert láthatsz. Tűzijátéknak tűnhet. Mások úgy nézhetnek ki, mint a sok irányba áramló neonfény. Ha ezt látod, enged meg magadnak a kétségbevonás előnyeit, mielőtt félretenné képzeletként vagy vágyálomként. A kristályok kezdésnek mindig nagyon jók.

 

Az állatok is a gyógyítás csodálatos „eszközei”, és tanítók a frekvencia emelésében. Ha állatokkal ülünk, és egyszerűen a testükön tartjuk a kezünket, és ráhangoljuk a tudatunkat a testükre, akkor a test számos érzékszervi központja megnyílik.

Ne feledjed, hogy a kristályok megnyitják az elmeközpontokat, az állatok pedig az érzésközpontokat. A növények megnyitják a test fizikai központjait. A vízzel való munka megnyitja a spirituális és érzelmi testet, és hisszük, hogy a lebegőkabinok[floatation tanks] erre nagyon jók.

 

Kérdező(4): Nem hallható…

 

K: Zimbabwe tartja az új világ magzatát. A Zimbabwei romoknál légi perspektívából láthatjátok az anyja méhében fekvő magzat tökéletes alakját. Már küldtünk Fénymunkásokat a nyálkahártya eltávolítására, ami támogatta a „vizek” feltörésének folyamatát. Ezért mondhatjuk, hogy Afrika Anya vajúdik.

 

A Bagdadhoz fűződő kapcsolat önmagában érzelmi. Minden szülő nő érzelmi teste hatalmas változáson megy keresztül, akárcsak a fizikai teste. A szívcsakra, a szex és a gyökércsakra a születéskor teljesen visszafordul, és amikor a gyermek megszületik, visszailleszkednek tökéletes középpontjukba, mert az anya maga is átesik csecsemő énjének újjászületésén, ami az egyike a szülés utáni depresszió okainak – többnyire az anya nem kapja meg azt az érzelmi támogatást, amely ahhoz szükséges, hogy átvigye őt ezen az átrendeződési folyamaton, és ahelyett, hogy az újjászületés során támogatnák, úgy kezelik, hogy nem tudja, mi folyik ott, vagy mivel kell foglalkoznia. Az apa ezt mentális szinten átéli; a csakrái is ezt teszik, és megtapasztalja fizikai énjének megszületését.

A Föld Anya, ahogy mondtam, keresztülmegy egy újjászületésen. Bagdad tartja az érzelmi testet; ez az Anya energiája, és ahogy a folyamat lezajlik, energiája megfordult, és vissza kell fordulnia önmagába.

 

Harare a Fény egy Városa lesz, akár hiszitek, akár nem. Óriási finom változások mennek végbe ott, és bár jelen van a sötétség a szeretet hiánya, a korrupció, az erőszak és a tudatlanság formájában, a szeretet és a világosság magához fogja ölelni.

 

Ezért ne utasítsd el az érzelmi testet vagy a Zimbabwe által birtokolt érzelmi aspektusokat. Öleld át ezt az energiát, és látni fogod, hogy ennek az energiának a befogadásán keresztül a fény eljöhet, hogy megvilágosodást hozzon. Tehát ahol a szeretet hiánya volt jelen, ott a szeretet újjászületik; ahol tudatlanság volt, ott megszületik a tudás és a bölcsesség.

 

Kérdező(5): Nem hallható…

Kuthumi: Mi lenne jobb hely a gyökérhez való eljutáshoz, mint a gyökércsakra? Johannesburg és Pretoria nagyon erős energiarácsokkal rendelkezik. Nem sok ország ismeri el ezt, és ha megnézzük, mi történik Dél-Afrikában, összehasonlítva azzal, ami a világ más részein történik, látni fogjátok, Dél-Afrika valójában jól megy ahhoz képest, amit mások átélnek, és az emberek tudatának ébredési sebessége valóban csodálatos.

A világ többi részének annyit kell tanulnia Afrika Anyától, többet, mint amennyit be akarnak vallani. Itt nagy a sokféleség, ami azt jelenti, hogy ez a tökéletes hely az én minden aspektusának megismerésére. Afrika Anya tükörképe mindennek, ami a világon mindenhol történik, és ha az emberek szeretnének tanulni önmagukról, akkor nézzenek Afrikára.

 

Afrika Anya a kreativitás szenvedélyét és életerejét hordozza magában. Benne van a szeretet életereje, a szeretet melege, sőt még a kreativitás „vadságát” is hordozza. Ő minden egyben. Ahol a világ más országaiban egy elsődleges energiaszál van, itt 13.

 

Szeretném, ha most szánnál egy kis időt arra, és megvizsgálnád, hol mondanak ellent a tapasztalataid az életedben. Ez egy fontos gyakorlat, mert most elkezded megtanulni, hogyan kapcsolódj be energiarácsodba, és nézd meg, melyik tested nincs összhangban. Ennek meghatározásához használhatsz ingát vagy izomtesztet is.

 

A szóban forgó kérdéseket vizsgálva összpontosítsd energiádat a szívcsakrádra, írd le, mik ezek a problémák, és kérdezd meg magadtól: „A konfliktus blokkja az érzelmi testemből származik-e?” és érezd a szíveddel, honnan jön ez az energia. Ha érzed ezt az érzést a napfonatodban, akkor az érzelmi tested blokkol. Ha nem érzel semmit, akkor tudod, hogy érzelmi tested összhangban van.

 

Ezután kérdezd meg: "A blokk mentális szinten van?" és helyezd a fókuszt a harmadikszemedre, és érezd, van-e ott valami. Ha üres, akkor nem.

 

Ezután vidd a spirituális testedre, fókuszálj a koronacsakrádra, és nézd meg, mi történik, majd kérdezd meg, ha nem érzel semmit a három közül, amit említettünk, akkor ez egyszerűen egy fizikai élmény a fizikai valóságodban, amely blokkol téged. Ekkor válj tudatosabbá egész fizikai testeddel kapcsolatban.

 

Ha viszketést, rángatózást vagy „serkentő” érzést, libabőrt vagy meleget érezel, akkor fizikai tested reagál. Lehet, hogy nem pontosan az történik amit mondunk, de légy nyitott erre – ez fontos számodra, hogy megtanuld, hogyan beszél a test.

 

Túl gyakran az emberek kívülre mennek önmagukon: "Mondja el, mi a baja." Amikor ráveszel valaki mást, hogy elmondja neked, mi a bajod, akkor átadod nekik az erődet, és korlátozod öngyógyítási képességedet. Ez nem azt jelenti, hogy nem kérhetsz támogatást, hanem először nézz magadba. Ha önmagadba tekintés után nem kapod meg a válaszokat, akkor dolgozz valakivel, aki segíthet elgondolkodni az adott kérdésen.

Minél többször teszed ezt, annál világosabbá válik számodra, hogy mi befolyásolja a tapasztalataidat. Mivel a tudatalatti az érzelmi testen keresztül működik, előfordulhatnak olyan problémák, amelyekkel nem foglalkoztál tudatosan. Talán vannak olyan tudatalatti problémák, amelyekkel nem dolgoztál érzelmi tested befolyásolásával, ami hatással van a fizikai tapasztalatodra. Ezért el kell jutnod tudatalattid, tudattalanod és tudatfelettid magjához.

Lehet, hogy nem kapcsolódsz tudatosan mindenhez, de az ezzel való munka szándékának tudatos beállítása lehetővé teszi, hogy az összes tested Rácsai és energiamezői egy meghatározott frekvenciával rezonáljanak, ami lehetővé teszi a világosság elhozását számodra. A hipnoterápia is nagyon jó megoldás erre.

Azok közületek, akik úgy találják, hogy nem tudják félretenni az elméteket, és azt tapasztaljátok, hogy kétségeitek és félelmeitek folyamatosan szabotálnak, dolgozzatok együtt valakivel, aki nagyon jól ért hangterápiához, és ez legyen a segítségnyújtás eszköze.

 

Néhányotoknak több fizikai munkára van szüksége a testével. Menjetek el masszázsra, még akkor is, ha csak a lábatokat masszírozza. Dolgozzatok együtt egy baráttal, és esetleg cseréljetek energiát. Dolgozzatok tovább, de ne zárkózzatok el a félelmeitektől. Ne különítsétek el problémátokat belsőleg, mert azok felfokozódnak, és a belső konfliktusok egyre intenzívebbé válnak.

 

A fizikai énetek és a lelketek közötti elszakadás felerősödik, ha ezt teszitek, ezért térjetek rá a lényegre, még akkor is, ha muszáj bekoszolnotok önmagatokat, és tudjátok, hogy ezt meg tudjátok oldani. Egyénként mindannyian hozzájárultok e bolygó energiarendszereinek fenntartásához. Hatással vagytok azok energiamezőire és Rácsaira is, akikkel együtt éltek és dolgoztok, és akikkel nap mint nap találkoztok.

 

Mit gondoltok, miről szól a beteg épület szindróma? Az épület energiája megbetegedett, ezért az épületben mindenki megbetegszik, nem igaz? És sok beszámoló van arról, hogy ez megtörtént. Minél jobban tudatában vagytok az érzéseiteknek és érzelmeiteknek (Megjegyzés: az érzések és az érzelmek között van különbség!), annál tudatosabbak lesztek a környezetetekre. Minél jobban tudatában vagytok a környezetetekre gyakorolt hatásotoknak, annál erősebb lesz az energiátok, és annál kevésbé lesztek érzékenyek a környezetetekből érkező negatív kivetítésekre. Gyermekeitek, partneretek, házi kedvenceitek, még a cserepes növényeitek is reagálnak energiamezőtök rácsára.

 

Javasoljuk, hogy páfrányt vigyetek az otthonotokba. A páfrányok negatív ionokat bocsátanak ki - amelyek egyébként jók -, ami egyensúlyba hozza a környezet energiáját, a páfrányok pedig nagyon jó energiabarométerek.

Ha az otthonotokban lévő páfrány megfeszül, tudjatok róla, hogy az otthonotokban lévő energia igénybe veszi. Lehetőleg egyenlő számban legyenek otthonotokban a páfrányok, ideális esetben legalább négy. A négy rezgése behozza a szerkezet energiáját.

 

Kérdező(6): Úgy tűnik, hogy a világ pénzügyi rendszere óriási terhelésnek van kitéve. Pontosan mi fog történni?

K: Testvérem, az elmúlt években a Fény Nagyurai és Úrnői közül sokan dolgoztak bizonyos energiamátrixok lebontásán, hogy új sablonokat alapozzanak meg. A feltört négy fő mátrix:

· Szegénységtudatosság,

· Áldozattudatosság,

· Vágytudatosság/Bujaságtudatosság, és

· Feltételhez kötött szeretettudatosság

 

A vágytudatosság/bujaságtudatosság mátrixa az, amelyen jelenleg gyorsított ütemben dolgozunk. A vágytudatosság/bujaságtudatosság a hatalom, a kapzsiság és a bosszú kérdése körül forog. Mindenkinek át kell dolgoznia magát a vágytudatosságon/bujaságtudatosságon a saját problémáit/kérdéseit illetően, és ezen felül a szegénység és az áldozattudatosságokon is.

 

Sok vállalkozás elvesztette kapcsolatát eredeti célját illetően. Elfelejtették, hogy mit kell tenniük és támogatniuk, és figyelmüket elsősorban a pénzszerzésre, a hatalom megszerzésére összpontosították, és mivel ez már nem fenntartható, összeomlik (minden ilyen vállalat előbb vagy utóbb). Egy holisztikus közgazdasági rendszer felé haladunk, és egyesek már most előmozdítják ezt, ahol dokumentálni kell és be kell jelenteni, hogy cégük és üzletük milyen hatással van az élet minden területére, mert valójában a lakosság 10%-áé, a világ vagyonának 90%-a, és most itt az ideje, hogy ez az energia egyenletesebben el legyen osztva.

 

Ez nem megy egyik napról a másikra, de az embereknek meg kell találniuk az igazságot az élet minden területén. A pénzt ártásra és pusztításra használták fel. Nem mindenki szívében van őszinteség, szándékaiban és motivációiban, a pénzmegszerzésében és felhasználásában, és akik ebben a rendszerben vannak, térdre fognak hullani.

 

Kérdező(7): Az embereket annyira beszennyezte a világ, hogy már nem tudják, kik ők.

K: Igen, de ezt fel fogják fedezni: minél inkább arra ösztönzik őket, hogy hitelesek/autentikusak legyenek, minél többen élik hiteles életüket, akik példát mutatnak, annál többen nyitnak majd erre. Nem tarthatod meg a sötétséget ott, ahol gyertya van; ahol a fény behatol, ott nem lehet sötétség. Ez tény, tehát az hitelességetek/autentikusságotok fényt jelent az emberek életében, még ha 10 évbe is telik, mire felismerik. Ne feledjétek, minden egy folyamat; nem fogtok mindent egyik napról a másikra megváltoztatni.

 

K: Az utolsó kérdéshez szeretnék hozzátenni, vagyis hogy dolgoznunk kell önmagunkon, és hogy a saját frekvenciáink automatikusan megváltoztatják mindazokat, akik körülvesznek minket?

K: Abszolút. Az egyetlen módja annak, hogy bármit megváltoztassatok, ha magatokba néztek. Az egyetlen módja annak, hogy bárki bármit vagy bárkit vezessen, az az, ha példát mutat, de először is meg kell tanulniuk, hogyan kell új életüket élniük. Túl régóta a mottótok ez volt: „Tedd, amit mondok, és ne úgy, ahogy én teszem”, és ez nem életképes. Most már az új mottótok az „igazság és hitelesség”, és nincs hely másnak.

Sokan mondják: "De hogyan bízhatsz abban, hogy a világ többi része a helyére kerül"? Oda fog kerülni. Ha valódi énedben vagy, akkor „kényszerítesz” másokat, hogy igaz énedként kezeljenek, tiszteljenek, becsüljenek, és amikor erre tanítod őket, nekik is kell tenniük saját magukért. Meg kell tanulniuk tisztelni és becsülni önmagukat, így önmagad szeretetével és tiszteletével megtanítasz másokat is erre. Egyszerű, nagyon világos.

 

K: Hogyan lehetséges az öntudatosságot bevinni az üzleti világba?

K: Lassan… lassan, de biztosan. Jelenleg sok Fénymunkásunk dolgozik ezen. Először is, az embereknek meg kell érteniük, hogy minden, amiben részt vesznek, befolyásolja a végeredményt. Javasoljuk, hogy dolgozzatok bizonyos személyekkel a vállalaton belül. Talán te is egy ilyen egyén vagy a cégen belül, és ahogy mondtuk, amíg te vagy az igazi önmagad, ez elkezdi lebontani ezt, mert ennek a tudata egyre terjed.

Az emberek megkérdőjelezik magukat, még akkor is, ha elutasítják az elképzeléseiteket. Ez jó, mert odafigyelnek. Az általuk elutasított probléma vagy téma hatással volt rájuk. Ha nem így lenne, nem reagálnának rá. Tehát még ha az emberek azt mondják neked, hogy furcsa vagy, vagy hogy ötleteid egy másik bolygóról származnak, mondd meg nekik, hogy köszönöm, hogy észrevetted! És akkor áldd meg őket.

 

Egy másik módja ennek az, hogy megtagadjátok a részvételt minden olyan dologban, ami nem támogatja a nyíltságot, feddhetetlenséget, igazságot és őszinteséget.

 

És ez így van, szeretteim, hogy a gondolataitokkal vagy gondolatok nélkül hagyunk most benneteket; talán sok minden van amin el kell gondolkodnotok, de az az energia, amivel ma este kapcsolatba léptetek, lehetőséget adott nektek, hogy többet fedezzetek fel a körülöttetek lévő világból – még akkor is, ha csak azon tűnődtök, hogyan néznek ki azok az energiarészecskék, amelyek éppen előttetek vannak, és a gondolataitokra gondolva, amelyek újak ennek az energiának, és arra, hogy milyen hatással lesztek erre az energiára.

 

Esetleg végezhetek egy gyakorlatot valakivel, aki közel áll hozzátok. Két különböző helyen tartózkodhattok – nem kell együtt lennetek –, és mindketten megállapodtok egy konkrét időpontban, nappal vagy éjszaka, és csendbe merülve energiát vetítve egymásra, majd kb. 30 perc múlva, hívjátok fel egymást, és beszéljétek meg, mit éreztetek, és hogy az energia hogyan befolyásolta az érzéseiteket.

 

Mindannyiótokat átölellek hiteles/autentikus énetek erejével, hogy minden nap egy percre teljesen erre a fényre és igazságra összpontosíthassatok, még ha csak egy kicsit is.

 

Ne feledjétek, az elme és a szív egy lény, egy rendszer.

 

Mindannyiotokat a teremtés Istenének/Istennőjének erejében és fényében tartunk, támogatunk benneteket az általatok választott úton, megáldunk benneteket erővel és isteni akarattal, hogy végigvigyétek azt a befejezésig.

 

Legyen megáldva mindazzal, ami harmóniát és békét hoz a világotokba lelketek és a Föld Anya legmagasabb akaratának megfelelően.

 

Kuthumi vagyok, a Szeret és Bölcsesség Nagyura, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...