Istár Istennő – 7D beavatás 1

 Istár Istennő – 7D beavatás 1

1461155_10151738398847076_1396121391_n.jpg

Csatornázta: Michelle Eloff©

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Ajánlom az alábbi könyvet a közvetítéshez:

Tom Kenyon és Judi Sion könyve: Mária Magdolna üzenetei.

A teljes könyv innen tölthető le: http://www.mediafire.com/download/wi8k6db58lx7hba/Tom-Kenyon-Judi-Sion-Maria-Magdolna-Uzenetei.pdf

 

 

 

 

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és hogy elhozzam számotokra a szándék, a szenvedély, az érzékiség és a fény áldásait.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, felkészülünk az energiákra, amit Istár Istennő hoz el ma mindannyiotok számára; a fény egy kristály kupoláját teremtettük meg körülöttetek.  Ez a kristály kupola rózsakvarcból, lapis lazuliból, ametisztből és jádéból tevődik össze. Ezek az ásványok a kristályos fény szakrális kifejeződései, amelyeket Istár Istennő által létrehozott templomokban használtak. Ezek az energiák támogatják a fény aktiválását, amelyek ma felszínre fognak emelkedni számotokra az új kreatív teremtő csakráitok aktiválásának eredményeképpen, amelyet Istár Istennő fog elősegíteni és támogatni.

Ezért hunyd le a szemeidet, töltsd meg a tüdődet levegővel, és miközben kilélegzel, kerülj önmagad középpontjába a kristály energia kupolájában, és minden egyes belégzéssel és minden kilégzéssel, válj sokkal nyugodtabbá és békésé a testedben a Fény jelenlétében.

Képzeld el a kristályos vibrációk érzését gyengéden keresztülpulzálni a testeden, ez manifesztálja középpontba kerülésed, és a belső Istennővel és belső Istennel való összehangolódást. Szeretet és áldás. Adonai.

 

OoOoOoOoO

 

Istár Istennő vagyok, akire Inanna Istennőként is szoktak utalni. Üdvözöllek ebben a templomban.

 

Ez most az Istennő ideje. Az Istennő és Isten újraegyesülésének, a hangzás újraizzításának és az erőteljes fény felébredésének ideje. Sok néven ismernek, az Istár és az Inanna a legismertebb formái azok számára, akik velem szolgáltak. Ma felkínálom nektek a lehetőséget, hogy újra felébresszétek az érzékeiteket, hogy visszaszerezzétek az elvesztett erőt, a hatalmat, amit jogotok van megtapasztalni és jogotok van kifejezni. Az Istennő útja az egyik út különösen a nők számára; habár az Istennő a férfiakban és nőkben is lakozik.

Ma megmutatom, hogy hogyan kell újra lángra lobbantani ezt a nagyon erőteljes energiát a nagyszerűbb manifesztáció céljából. Babilon templomaiban sok Papnőt képeztek ki ezen erőteljes erő felhasználására. Egy olyan erőre, amit a modern világokban súlyosan félreértettek. El fogom magyarázni, miért lett ez így, most először is el kell magyaráznom, ezen nagyon szakrális templomokban a Papnők célját. Ezek a templomok Egyiptomból terjedtek szét, voltak ilyen templomok Babilonban, Krétán, Indiában, Rómában és voltak a Kelta emberek világában. Az összes Papnő, akik ezekbe a szakrális templomokba dolgoztak azokat vagyonos családokból toborozták. Figyelembe vették a gazdagságot, gyönyörűségnek, és a királyi méltóságnak tekintették őket. Minden Papnő egy nagyon különleges szerepet tartott, mindegyikük egy Istennői aspektust képviselt. Vénusz Istennő az energiám egy aspektusa, ahogyan Istár, Innana és Ízisz is. Ezek az aspektusok nagyon különböző minőségeket képviseltek, eltérő szerepeket, azok által, amire elkezdtek emlékezni a beavatás eredményeképpen, amit ma tapasztaltok meg. Minden papnőt nagyon tiszteletben tartottak a szerepéért. Nem úgy, mint manapság. Sok fiatal nő kereste fel ezeknek a templomoknak a papnőit és egy nap megtisztelték magukat azzal a kiváltsággal, hogy elvégezzék ezeket a magas szintű feladatokat a szent templomokban. A partnerem képviselte az energia férfias erejét. Az energiáink közötti egyesülés az Isten és Istennő végső egyesülését hivatott képezni. Amikor a sötétség megszerezte a világ irányítását, ezen szakrális templomok összes tevékenysége eltorzulttá vált. Ezek a torzulások legyökereztették önmagukat sejt szinten és genetikailag számos generáción keresztül. Az idő elérkezett arra, hogy kibontsuk azt, ami az emberiséget egy nagyon pusztító ciklushoz kötötte. A szexuális energia az energia legerőteljesebb erőinek egyike, amit bármilyen emberi lény elérhet egy tudatos módon. Még nem tapasztaltátok meg, hogy milyen erőteljes is ez. Csak akkor tapasztalhatjátok meg ennek erejének egy csekély mértékét, amikor orgazmus csúcspontját tapasztaljátok meg. Valójában, amikor az energia megfelelő mennyiségével és erejével dolgoznak, az orgazmus alatt a megtapasztalt érzékiség nagy része, olyan, amely jóval ennek megtörténése előtt kezdődik.

Most meg fogjátok érteni, hogy sok minden, amit a modern világotokban tesztek, azok Mezopotámia templomainak rítusaiból erednek. Még mindig gyakoroljátok ezeket, de az esszenciális és központi mag rendszert megváltoztatták. Ahhoz, hogy csillag énetek teljes fényébe lépjetek, szükséges aktiválnotok a Hora Csakrátokat. Ez a csakra a magasabb dimenziós testeitekben helyezkedik el, a fizikai testetek gyökércsakrájához kapcsolódva. Ez az energiaerő más nevekhez is köthető, Hora-ként vagy Hara-ként. Ebből a névből lett a kurva/szajha [angolul: whore] szó, amivel nagyon gyakran a szerelem és szeretkezés templomainak papnőit címkézték fel. Azért, hogy újra felizzítsátok ezt a csakrát, az utazásotok ennek érdekében az, hogy újra alámerüljetek a szerelem, a szeretet és a szenvedély érzésében, megtapasztalva ezt a vágykeltés/izgatás kezdeténél, ahogyan ezt ismeritek. A vágykeltés/izgatás kezdeténél, a gyökércsakrátok elkezd vibrálni és energiát húz be, von be, hogy kisugározza ezt a csúcspont időpontjában, amely egy átalakító erő, amelyet a dimenziók közötti portálok megnyitására használtak, amelyeken keresztül a tudatosság különböző szintjei cserélődtek ki a mennyei Istennek és Istennők és a földi Istennek és Istennők között. Bölcsesség és energia csak akkor érhető el, ha a Hora chakra az aktivitás(a) egy megadott szintjén van. Jelenleg ez szunnyadó állapotban van az emberi faj többségében.

Most kezdjünk bele a folyamatban, kezdjük bele ennek a csakrának az aktiválásába. Az érzéki felfogásod felhasználásával kezdjük.

Képzeld el a legédesebb illatot. (szünet) Képzeld el, hogy ez az illat betölti az orrlyukadat felébresztve az összes pozitív érzéket belül, amit akkor érzel, amikor egy ilyen édes illatot szagolsz. (szünet) Képzeld el, ahogyan ez az édes illat megtölti az aurameződet és simogatja a lényed fizikai, mentális és érzelmi állapotának összes érzékét. (szünet) Képzeld el, hogyan érzel más által megérintve. Az érzését a bőrödön. Képzeld el az ujjhegyek érzését, miközben gyengéden siklanak a hátad mentén. Lásd a bőröd libabőrőssé válni. (szünet) Megtartva ezt az érzést, most képzeld el a legédesebb, legtökéletesebb ízt a szádban, amit csak el tudsz képzelni. (szünet) Legyél tudatos arra, hogy hogyan érzel, amikor ez az íz lefelé csorog a torkodon, be a testedbe. (szünet) Húzd ezt az ízt egészen lefelé a gyökércsakrádig megtöltve a gyökércsakrádat az édességgel és az édesség tökéletes érzésével. (szünet)

Amikor a következő belégzést veszed, lélegezd be az édes illatot a gyökércsakrád aljánál és egyesítsd ezt az íz édes érzésével a gyökércsakrádban(szünet), miközben ez a két érzés egyesül, lásd őket egymással táncot lejteni, az élvezet, édesség és érzéki benyomások egy egyesülését formálva. (szünet) Láss egy csillagot elkezdeni kiemelkedni ezen két érzés ezen egyesülésének középpontjából. (szünet) Lásd ezt megnövekedni erejében és fényében az összes belélegzéssel és minden kilélegzéssel. (szünet) Folytasd ezt addig, amíg ez a fény be nem tölti a szobát vagy teret, amibe jelenleg vagy. (szünet)

Lásd a csillagot energiával vibrálni és gyengéden képzeld el ezt egységben lüktetni a szívveréseddel. (szünet) Most képzeld el a tej és méz kombinációjának érzését és alámerülni ebbe az anyagba. (szünet) Képzeld el a tested gyengédségét és simaságát ilyen folyadékba elmerülni. (szünet) Most húzd ezt az érzést a szexcsakrádba. Összpontosíts és fókuszálj az energiára. (szünet) Lásd ezt most az ellentétes irányba forogni a gyökércsakrád felé és miközben ez forog ezáltal egy csillag formálódik a középpontjában. (szünet) Minden ki és belégzéssel ez kiterjed addig, amíg ennek vibrációja egyesül a gyökeredben lévő csillaggal – a Hora csakráddal, és a két csillag most elkezd egyként összeolvadni. (szünet)

Ezen két csillag fénye és átalakító ereje felébred, áthaladva az ötödik dimenziós kristályos testeden és beszűrődve egészen az étereken át a 7. dimenzióba. Ez elősegíti a magasabb dimenziós kreativitás integrálásának egy nagyon fontos folyamatát, mivel a szexuális erőd a kreatív teremtő erőd. Miközben folytatod a belégzést, a két csillag pulzálása összeolvad, és egy kristály kupolává válik, megtartva téged, (ha többen csináljátok egyszerre, akkor titeket csoport energiaként tart meg. Mindig össze lesztek kapcsolva egy lélekcsoportba ezen a kupolán keresztül.) Egyedi vagy a képességedben, hogy kapcsolatba lépj a Hora és a Csillag Csakráid kreatív teremtő erejével egy teljesen aktív új kreatív teremtő erőbe és tudatosságba emelve ezeket. Ahhoz, hogy teljesen kreatív teremtő létező legyél érintkezésbe kell lépned a kreativitás erejével, és a szexuális energia ennek egy nagy része.

Én, Istár Istennő képviselem a szüzet, nem azért, mert soha sem érintettek, hanem mert szűznek voltam tekinthető nagyon hosszú ideig, soha nem tartoztam egyetlen férfihez sem. A testet tagadó és elutasító vallások torzították el az Istennő szerepét. A szakrális templomok papnői nagyon független nők voltak, nagyon intelligensek voltak, sőt, ezek a nők, ahogyan manapság utalnátok rájuk erőteljes üzlet asszonyok voltak akkoriban. Rendszeresen foglalkoztak üzlettel/kereskedtek üzleti alapon, részt vettek a földies világ sok aspektusában. Nagyon erős embereknek tekintették őket a társadalomban. Ezek a nők teljesen kapcsolatba léptek az Istennői énjükkel, teljes mértékben megélve a kreatív teremtő erejüket, mivel mindvégig a csakráik összhangban dolgoztak a földies csakrákkal, és a dimenziók között való mozgás olyan gyakori volt, mint most keresztül sétálni az ajtókon. Ezekkel az erőkkel kapcsolatba lépve és a negatívitást átalakítani nagyon könnyű volt, és a betegségek, mint például a harag, természetesen nem voltak gyakoriak a papnők között.

Néhány papnő a gyógyítás művészetével dolgozott, mások az üzleti világban, a mezőgazdaságban, szövetekkel, gabonával és állatokkal kereskedtek. Tisztelték őket az erejükért és nem éltek azzal vissza. Most gondoljatok csak bele, a modern világotokban, az üzletemberek és a politikai méltóságok azzal kényeztetik magukat, hogy lefekszenek egy prostituálttal. A modern prostitúció a szexuális kreativitás és szerelem eredeti szakrális papnőinek erőteljes eltorzítása. A test tagadó és elutasító vallások, amelyek kontrollálni akarják a világot biztosra mentek, hogy a Templomi Papnőket elpusztítsák, más szavakkal, hogy hatalomtól megfosszák, elnyomják minden lehetséges eszközzel. A templom főpapnői által végrehajtott cselekményeket elítélték, mivel egy nő erejét, hatalmát képviselte, az Istennőét, ez félelmet keltett, mivel a nők függetlenek és önállóak voltak, és nagyon erőteljesek voltak a saját jogukban/igazságukban. Nem lehetett ellenőrizni/kontrollálni viselkedésüket vagy tevékenységüket. A nőket tisztelték a nőiességükért. A nőket a lehetőség egy forrásaként tartották számon, mivel az Istennő ereje az, amely táplálja az Isten kreatív szikráját.

A modern életben most orvosoljátok a torzulásokat, a sebeket és a pusztítást, amit a testet tagadó és elutasító vallások idéztek elő. A harag olyan pusztítóvá vált, hogy nincs kifejezési formája. A kreatív teremtő erő már kimerült, ami egy olyan út, amelyen keresztül megkönnyíti a harag felszabadításának folyamatát. A háború mérhetetlensége akkor keletkezik, ha a harag felgyülemlik. A szexuális energia nagyon romboló/pusztító, ha nem szakrális módon szabadulhat fel, mint ahogyan azt eredetileg szánták.

Az Istennő elnyomása és hatalomtól való megfosztása volt az első lépés az emberiség hatalomtól való megfosztásában/elnyomásában, mivel az Istennő halott az Isten számára – ha nem lenne halott a férfi teljes erejében lenne, abból az energiából merítene. Az Istennő nem rendelkezett az erővel/hatalommal, hogy teremtsen, mint ahogyan ezt a múltban tette. A férfiak arra törekednek, hogy szexelni tudjanak a nőkkel, mert ösztönösen érzékelik az Istennő hatalmát. Régi időkben tavasszal az ünneplés nagy fesztiválja zajlott le. A tavaszi fesztiválra, a szakrális házasságokat előkészítették, ezért azok, akik férjként és feleségként egyesültek számos napig ünnepelték az egyesülést és az összes vendég is ezt tette. Füstölőt égettek, számos gyógynövényt használtak, virágokat szórtak szét, illatosított olajokkal világítottak, és az aroma felébresztette az érzékiség egy szintjét.

Az érzékiség ezen szintjét aktiváltuk most a Hora csakrátokban a gyökércsakrán keresztül. Ételt is használtak, ez aktiválódott a szexcsakrátokon keresztül, és a csillag energiákon keresztül, amit magukhoz ölelhetek. Az étel szakrális és minden szakrális cselekedet fókusszal és odaadással készült. A Tavaszi Napéjegyenlőségre való felkészülés az istennő termékenységének megbecsülési ideje volt, az érzékiség Istennőjéé – Istár-Innana Anya Istennőé. Mit gondoltok honnan származik az Easter(Íszter-húsvét) szó? Easter, Istár… Ez az Istennő feltámadásának ünnepsége, és a bőséges termékeny időszak eljövetelének újraébredése, a tavasz (az északi féltekén), olyan időszak volt, ahol is az összes Szakrális Házassági egyesülés lezajlott. A nők szénnel ékesítették a szemüket, borostyánnal az ajkaikat, és ékszereket és fátylat viseltek, a kígyó szent táncának utánzását, azért hozták létre, hogy a női erő érzékiességét ábrázolják, amely úgy mozgott mint a szél és a víz. Azok a mozdulatok, amelyeket hastáncként ismertek. Ezek a mozdulatok a Hora csakrát és a csillagcsakrákat összeköttetésben tartották a gyökér és szexcsakrákon keresztül. Ezek a mozdulatok megerősítették az Istennők erejét arra, hogy teremtsenek és hogy örömöt szerezzenek az istenüknek és az istenek élvezete viszonzásra talált az élvezetben, amelyet az istennőnek adott és az élvezet, amit az istennő adott neki. Hallottátok már azelőtt, hogy "a teste a templomotok”, ezért tiszteljétek a testetek templomát, amelyben a belső Istennő és Isten lakozik, és ahol is a szeretkezés aktusa lakozik. Amikor a szakrális egyesülés lezajlott a házasság alakjában, ez hat éjszakáig és hét napig tartott, az egyesülést ünnepelték, ebben az időben a 7 nap alatt minden nap szeretkeztek. Ezt most mézesheteként ismeritek, ez az Istennő édességének megtapasztalása és leföldelése a 7 csakrán át, ami összekapcsolja az Istennőt és az Istent az Anya Istennővel.

Az Anya Istennő - a Föld Anya az Istennő erejének fizikai megnyilvánulása, míg az Atya Isten a mennyei energiával sokkal megfoghatatlanabb jelenlét. Emiatt a szakrális házasságot a mézesheteket 7 napig ünnepelték, minden nap egy csakrát képviselt, minden nap lezajlott a szeretkezés aktusának egy folyamata. Különböző cselekményeket/aktusokat hajtottak végre annak érdekében, hogy ábrázolják és tiszteljék az energia különböző erőit, hogy a férfias és nőies egyesülése által kifejezésre kerüljön, az Isten és az Istennő, és még az azonos nemű kapcsolatban is van férfias és nőies. Ez bizonyítja az isten és az istennő energiáját, a férfias és nőies energiát megjelenítve mindenben. Nincs távolabb ettől. Egy szűz, ahogyan ismeritek, egy istennő még mindig kialakulás folyamatában van. Még nem érte el ezt a hatalmas kreatív teremtő erőt. Egy lány csak akkor válik kreatív teremtő istennővé, amikor együtt volt az első szexuális aktusával. Ha ez az együttlét nem szent térben történik, mint mindig, kreatív teremtő energiája széttöredezetté válik, és ennek tiszta erejét nem használják fel.

A nemi erőszak az aktusok közül az egyik, ami bekódolódott az emberiségbe azért, hogy széttörje és ellopja az istennő erejét. A legtöbb nő fájdalmasnak érezte első szexuális aktusát. Néhányan támadónak, semmint látványosnak találják, habár az első szerelmi együttlét a legszentebb és erőteljesebb, mert ez a kreatív teremtő erő istennői magjának alapja az egész további életében. Az érettebb korú nők jobban megalapozottak a szexualitásukban, mint a fiatal nők. Ez egy késleltetett állapot, mivel a nők egy nagyon fiatal korban érintkezésbe tudnak lépni ezzel az erővel és erősséggel. 16 éves kortól és azután a fiatal nők be tudnak lépni az erejükben istennőkként. Egy ilyen nő erősebb, a szexuális energiával kapcsolatban, mint egy olyan nő, akit eddig soha nem érintettek. Ez tartja a gyermek ártatlanságát, nem pedig egy olyan nő erőteljes alkotó teremtő erejét, amely kapcsolatban áll az érzékiségével - az Istennővel. Van néhány nő ezen a bolygón, akik megtapasztalták a testük szenvedélyét, tisztasságát és szakralitását. A nők annyira elkülönültek a testüktől, hogy nagy nehézségük van elfogadni a szépségüket, kerekségüket, puhaságukat; korábban már  mondtam, hogy az érzéki/erotikus test az Istennő teljességét képviseli. A nők azon munkálkodnak nagyon keményen, hogy a testeiket sokkal kisebbé és kevésbé érzékivé tegyék. A női test természetes hajlatai, kereksége az élet oázisát képviseli, ami a kreatív teremtő kifejeződés összes jövőbeli magjának otthont ad. És az istennek szüksége van arra a nőiességre, szüksége van a kreatív szikrák hibátlan erejére, hogy növelje a hatalmát és erejét inspirált teremtőként. Az igazi szeretkezést nem tapasztalják meg a világban, ahogyan azt ismeritek. Valójában a szeretkezés az összes érzéket magába foglalja és több óráig tart, még akár napokig is, hogy kiépítse a két test végső aktusának egyként való egyesülését. Ez egy olyan funkcióvá vált, amely nem szent rituálé. És annak érdekében, hogy a férfiak és nők újra szakrális istenekként és istennőkként újra kiemelkedjenek, a megfelelő szerelmeskedésnek újjá kell születnie. Ez igénybe fog venni némi időt, de a végén meg fogja érni. Az összes nőnek újra kell kapcsolódnia az élvezettel, szenvedéllyel és érzékiséggel annak érdekében, hogy kifejezzék a teljes papnőt és istennőt. A nők, akik erőteljessé váltak és akik a függetlenséget választották és akiket evégett sok vallás elutasított, és valójában mindez (a vallások által) az Istennő teljes elutasítása volt. Az Istennő erejének fenyegetése hatalmas félelmet keltett azoknak a szívében, akik a test érzékeinek a végett vetésében felelősek, amely az erőtöket/hatalmatokat táplálja a társteremtőkként. Ez mélyebb megértést ad arról, hogy a romboló vallások test tagadó természetűek voltak. Mert még a test megtagadó vallásokban is vannak olyanok, akik nem gyakorolják azt, mivel a test ösztönei egyesítik az istennel és istennővel. Az ösztönötök, teremtőkként összekapcsol titeket a kreatív teremtő erőtökkel és hatalmatokkal, azért, hogy társteremtsetek. Nem lehet elvenni tőletek, mivel ebből az energiából teremtődtetek meg.

Gondoljatok a szeretkezésre/szerelmeskedésre, mint kreatív projektre. Kezdjétek magatokkal. Távolítsátok el az összes ruhát a testetekről. Figyeljétek meg a testeteket közelről. Figyeljétek meg a vonalakat, görbéket a testeteken. Nők és férfiak. Merüljetek bele ezen forma szépségében. Ismerjétek el ennek erejét és hatalmát és hogy mennyire megérdemli, hogy megtapasztaljátok. Kezdjétek el ezt az Anya Istennő egy Isteni kifejeződésének látni vagy lássátok az Atya Isten egy Isteni kifejeződésének. Idővel teljesen emlékezni fogtok arra, hogy hogyan tudtok ezen energiával kapcsolatba lépni. Minden alkalommal, amikor egy nő vagy egy férfi elutasítja a testét, annak szépségét vagy szexualitását, akkor elpusztítják a (bennük lévő) Isten és Istennő egy aspektusát. Ez annak érdekében tették, hogy mind szunnyadó állapotban maradjatok, hogy elnyomva/hatalomtól megfosztva tartsanak titeket. De többé már nem alszotok; ezért az egy természetes folyamat, hogy újra felébresszétek a testetek érzékeit, annak szenvedélyét és annak élvezetét számotokra, hogy teljesen kreatívvá váljatok.

Szerezzetek illatos olajokat, illatosított krémeket és masszírozzátok őket a testetekbe. Vezessétek be a partnereteket is (, ha van) az olajokba és a testápolókba és bátorítsátok a partnereteket, hogy masszírozza be a testeteket az olajokkal és testápolóval és legyen tudatos az ujjai alatt lévő a bőr érzésére a testeteken. Érintésről érintésre. A testet megtagadó vallások több hasadást is manifesztáltak az emberiség és bolygó gyökércsakrájában, mert sokan vannak olyanok, akik nincsenek kapcsolatba a testükkel, akik kellemetlenül érzik magukat, ha megérintik őket, akik elutasítják az érintést. Az érintéssel kapcsolatos megjegyzések torzultak, mert a szexuális aktus is eldeformálódott. A szex erőteljes, és a szex aktusa ismét meghatalmasít majd titeket. A modern napi szexuális promiszkuitás, mint tudjátok a hatalmi játszmákról szól, ezek azonban sötét természetűek, természetesen nem konstruktív[építő, pozitív] jellegűek. Egy személy, ha szexuálisan kiegyensúlyozott, akkor nincs problémája a haraggal, mivel az energiának lehetővé tette, hogy kifejezze önmagát egy szakrális és harmonikus módon. Az igazi szerelmeskedés aktusának tagadása/elutasítása a harag, a düh sötétségét táplálja az emberiségben, mint egy kollektív testben, ezáltal a belső háborgás, a háború és a külső háború kifejezésre kerül.

A gyökér és szexcsakra az emberiségben és az emberiség kollektív testében súlyosan kimerülté vált. Az érintkezés igen fontos lépés ezen újra-kapcsolódás elkezdésében. Nem kell bármiféle fizikai közösüléssel kezdeni, hanem a szeretkezést el lehet kezdeni érintésekkel, érezve a testet, érezve a partneretek testét, felfedezve ezt és elismerve ezt, hogy milyen csodálatos teremtés is ez. Innentől tovább dolgozhatok az étellel és ennek szakralitásával. Hozzatok létre egy (saját) ünnepet és kapcsolódjatok a gyümölcsök és más ételek érzéki örömeivel, azokkal, amelyek megnövelik az érzékeiteket, ennek behozatala az aktusba egyként egyesít egy még mélyebb szinten a Föld Anya termékenységével. Ő a termékeny lény, amelyből a gyümölcs keletkezik. Ez pozitív kapcsolatot teremt az ételekkel, élvezettel és belemerüléssel, mivel sokan megtagadták az élet örömeit.

Sokan kifejlesztették a kényszeres táplálkozás, vagy az anorexia vagy a bulimia betegségét, mint az én büntetése ezen ősi templomokon belüli működés vagy emlékezés végett. Az energia torzítása ilyen belső konfliktust teremtett sejt szinten, nem tudja, hogyan kell visszatéríteni. Amikor a testet-tagadó vallások a szerelmeskedés/szeretkezés szent aktusát szétkapcsolták és szex bűnös aktusává változtatták, az Isten és Istennő közötti fényt tápláló zsinór elvágásra került, ennek eredményeképpen az elkülönültség és lemondás sok rétege jött létre. A belső tápláló erejének visszaszerzése, meggyógyítja az étellel való kapcsolatotokat, hogy olyan tápláló és érzéki energiának tekinthető, amely táplálja a közös társteremtő szellemet. Az ételről haladjatok a hangra. A hangok, amelyeket a test bocsát ki, amikor öröme van, amikor szeret, amikor megízleltek valamit, amely pozitív (hatással van) az érzékeitekre, akkor a jóváhagyás hangjait hallatjátok. Ha fájdalmat éreztek, akkor a helytelenítés vagy fájdalom hangját halljátok. Újrakapcsolódni a test hangjaihoz szintén nagyon fontos. Ez megnyitja a torokcsakrátokat és elkezdi kioldani a társteremtő Istennő szent hangjainak kifejeződését. Az éneklés, a táncolás, a művészet, ami a papnők közül számosnak a cselekedete volt a szakrális templomokban. Néhány papnő a táncra, az éneklésre és a művészetre specializálódott. Nem számít a hangotok hangzása. Énekeljetek bármit, hümmögjetek, árnyaljatok, és érezzétek a testeteken keresztüli hangzásának érzését, amikor hangot használtok.

A hangról haladjatok a mozgásra. Hölgyeim, kezdjetek hastáncolni, tanuljátok meg, hogy hogyan mozgatjátok a testeteket, mivel a testeket arra tervezték, hogy mozgassátok. Az egyik oka annak, hogy a testet tagadó vallások elítélték a kígyót és gonoszként látták, az azért van, mert a nők képesek mozgatni a testüket, mint a kígyók, az áramlást és a test érzékiségét, erotikáját jelképezi hangsúlyozva ezt is, a test mozgásának nagyon erőteljes erőit képviselve, mint egy kígyó egyik oldalról a másikra, a test úgy mozog, mint egy kígyó elölről hátra, és minden mozgás folyamatosan összehangolódik és felszabadítja a fizikai csakra rendszer energiáját. A hang és mozgás kombinációja az egyént egy révülési állapotba viszi.

Az illatok és az édes olajok kombinációja nagyon érzéki környezetet teremtett, ahol az energia tökéletes volt ahhoz, hogy felszabadítsa ezt a nagyon szent és nagyon erős energiát. A táncból való következő lépés a férfias és nőies összeolvadása a fizikai aktusban. Ez valójában a szerelmeskedés/szeretkezés nagyon utolsó fázisa, a modern napokban, a végével kezdődik, és sajnos a szerelmeskedés minden más szakaszát nem veszik figyelembe. Hiányzott egy nagyon nagy része a képnek.

Ti csoportként, itt vagytok, hogy újra felidézzétek ezt a táncot a mai emberiségben. A visszaélés és erőszak szexuális aktusa a testmegtagadása eredményeként jött létre. A belső Isten és Istennő megtagadása sok pusztító cselekményhez/aktushoz vezetett, és időbe telik, hogy emlékezzünk az ünnepségek eredeti szentességére, de egy ponton vagy egy másik ponton kell kezdődniük, de egy vagy több ponttal kell kezdődniük.

Hölgyeim, szépítsétek fel a testeteket és csinosítsátok magatokat, ez a szerelmeskedés/szeretkezés aktusának a része. A férfiak magabiztosnak érzik magukat az erejükben szeretőkként, az erejükben Istenként, hogy életet adjanak az Istennőnek, a folyamat részeként. Az ősi időkben, egy férfi nem tudta a teljes erejét megtapasztalni gondoskodóként/család fenntartóként, addig amíg nem egyesült az Istennővel. Ezt szent házasságnak tartották. A modern világban minden, ami a szexre vonatkozik, az a vágy és szükség, hogy újra kapcsolódjanak az Isten és az Istennő erejével, mindenki belekeveredik valamilyen módon vagy más módon, hogy megtalálja az egy igaz köteléket, ami igazán beteljesíti a mély szükségletüket az elkülönülés/szétválasztottság végéért és manifesztálják a csodáikat. Az emberek a sötétben tapogatóznak. Szex van mindenhol, ahová csak néztek. Megmutathatjátok, mint szükséges megtenni ehhez és hol is kell ezt kezdeni, hogy a szentségességet visszahozzák a szerelmeskedésbe/szeretkezésbe. A mézes hetek hét napja alatt a szerelmeskedés/szeretkezés aktusa alatt a transzformáció, ami lezajlott a férfit, Istenné, a nőt, Istennővé tette, az igaz szeretet teljes szakrális társteremtő erejével való egyesülés nyugodt helyére került, egy szakrális egyesülésbe, és ez vált a szerelem művészetévé. A szerelmeskedés művészete egy folyamat, egy tervezet. A nagy műveket testekről festették. A modern világot a testfestés(body paint) és a testművészet(body art) vonzza. Ezek nem újak, ezek az ősi templomokból származnak, az én időmben lettek eredetileg elültetve. Tehát Babilon kurvái a legnagyszerűbb Istennők voltak, akik valaha jártak a bolygón. Mária Magdolna volt az egyik, a Jezabel is köztük volt. Mind nagyon, nagyon erőteljes Istennők.

Ahhoz, hogy erőteljes Istennőké váljatok, meg kell gyógyítanotok a szexualitásotokkal kapcsolatos sebeket. Ahogyan minden férfi jön, hogy emlékezzen az Isteni jogára és az Isteni erejére/hatalmára, hogy egyesüljön az Istennővel és át adja az élet erejét neki az Istennőnek üdvözölve az energiát és életet, hogy magához ölelje ezt az erőt, hogy magához ölelje ezt a szeretetet, hogy szabadon érezze, hogy átadja önmagát a szenvedélynek és szexualitásnak, ami az Isteni joga, hogy megtapasztaljon magába. Ez gyógyulást idéz elő a gyökércsakrának és szexcsakrának, és végül átmegy az összes többi csakrán. A két csakra aktiválása, amit ma hajtottunk végre veletek, az ötödik dimenziós energiamezőkön keresztül szükségesek, hogy hajtó erővel lássák el ezen rituálék és Isteni jogok(SZERTARTÁSOK) emlékeit.

A pogányokat, elítélték, mert imádták az Istent és Istennőt mindenbe. Mégis, a pogányság még mindig nyilvánvaló a test megtagadó vallásokban. Istár istennő húsvéti ünnepségei tavasszal, a déli féltekén az év másik időszakában történik, de mégis az energia jön, feltámasztva a belső képességet, az életet adásra, az élet teremtésére, és hogy túllépjen a fájdalomból és szenvedésből az élvezetbe/örömbe. Az étkezési zavarok kapcsolódnak a bántalmazás/büntetés emlékéhez, az ilyen istennőnek levés emlékéhez. Ez a folyamat aktiválódik bennetek ma lehet, hogy végig visz titeket ezen idők emlékein. Kérem, hogy alázatosan add át magad, hogy eljöjjön és érezd, hogy újra érzékeled önmagad és eggyé válsz az Istennő erejének érzékiségével. Amikor visszatértek az élvezet, és öröm és erő eredeti gyökereihez, emlékezni fogtok. Időbe telik, hogy lebontsuk a romboló/pusztító erőket, de létre fognak jönni.

A házasságon kívül végzett minden szexuális aktus és időnként még a házasságban is, köze van a hatalomhoz/erőhöz. Az ösztönötök az, hogy ezt tegyétek. Még azoknak is, akik a cölibátusi fogadalmat tettek. A testetek megtagadásával megtagadjátok az Isten/Istennő erejét. Az egyik oka annak, hogy az egyes sportokban a résztvevőktől megkövetelik, hogy tartózkodjanak a szex aktusától, mert ezen energia felkantározása és nem kifejezése az agresszió egyik formáját eredményezi, és sokkal agresszívabbá teszi játékosait. Látjátok, hogy milyen torzulás manifesztálódik ennek eredményeképpen?

Össze tudjátok ezt kapcsolni? Látjátok ezt? Van itt valaki, aki nem tudta ezt összefüggésbe hozni?

Most, búcsút kell vennem mindannyiotoktól, de csak erre a napra, továbbra is jelen leszek a jelenlétetekbe mindaddig, ameddig szükséges számotokra, azért, hogy újrakapcsolódjatok a testetekkel. Hívjátok Istár-Innana energiáját és ott leszek. Hívjátok a szerelmeskedés/szeretkezés Szakrális Templomainak Istennőit, hogy vezessenek és inspirálják a szerelmeskedésetek személyes aktusait, önmagatokkal és a választott partnereitekkel. Lássátok a szent házasságot az Isten és Istennő egyesüléseként. Ez az, amiről a házasság szól.

A nászút/mézeshetek szintén elveszítették az eredeti okukat. Ahogy a szent házasságok tudatos cselekedetekké válnak, a nászút hét napja valóban az az idő lehet, amikor a csakrikus rendszert összeolvadhat, hogy egy gazdag szövetséget biztosítson, fizikailag, mentálisan, érzelmileg és anyagilag, a szellem minden szintjén, és hogy ez át legyen adva a gyerekeknek is. A nászút periódusa alatti szerelmeskedés szakrális aktusa az Anya és a teremtő édességének tiszteletéről szól, aki az életet tartja, és az Istenéről, aki az élet magjait idézi elő. Ez biztosítja, hogy az energiaáramlás mindkét partneren keresztül egyenlően és kiegyensúlyozott módon történjen, így gondozhatják és biztosíthatják a családjuknak, az élvezetes és bőséges az életet.

Amikor elkülönültség van, a nászút hiánya végett az nem tud szárnyaló tapasztalatot adni, és inkább lesznek problémák vagy az energia áramlásába akadályok anyagilag, fizikailag, érzelmileg vagy mentálisan, a kapcsolat természetétől függően.  Ekkor a házaspárnak késleltetett/késői nászútra van szüksége, hogy korrigálja ezt és újraegyesüljön. Figyeljétek meg a kreativitás minden cselekedetét, hogy ez legyen az Istentől vett mag, amit most felhasználhatok, hogy egy életformát hozzatok létre, függetlenül annak természetétől. Határozottan azt javaslom, hogy hölgyeim és uraim, ha úgy tetszik, vegyenek részt a táncművészetben. Hölgyeim, most megvan a jegyetek a hastáncra, és nyújtsatok élvezetet a társatoknak az eredeti szent tánc bemutatásával. Ne feledjétek lássatok, emlékezetek arra, hogy érezzetek, hogy érintsetek és ízleljetek. Az öt érzéketek ott van, hogy fokozza az élvezetetek fizikai állapotát, amely az Istennői jogotok, fizikai létezőkként. Ez fokozza a magasabb érzékeket. Oly sok minden van, amit elmulasztottatok, de időben, tudni fogjátok, miről beszélek.

Istár, Innana vagyok, és most búcsúzom tőletek.

Kuthumi vagyok, nagyon röviden visszatértem ennél a pontnál szeretteim, leföldeljük az energiátokat a kristály dómba, és ezáltal támogatunk titeket a két csillag energia erősítésében, amik eljöttek, hogy egyként egy erőként egyesüljenek. Kérlek tudjátok szeretteim, hogy az elkövetkező néhány hétben, el fogtok kezdeni emlékezni a testetekben lévő érzésekre, amik az Isten/Istennő energiájához kapcsolódnak. A testetek fizikailag érzékenyebb lesz a fényre, az érintésre, hangokra és ízlelésre. Istár Istennő szavainak ismétlése érdekében fontos számotokra, hogy megértsétek, hol keletkezik az összes energia. Hozzátok mozgásba a testeteket. Fogjátok munkába a hangszálaitokat. Engedjétek a fény és a szeretet benyomásainak, hogy motiváljanak és inspiráljanak titeket a kreatív teremtő tomboló mámorba. A fény, amivel érintkezésbe léptek meg fogja erősíteni a csakrikus rendszert a fizikai testeteken belül és folytatni fogjátok a gyökércsakrában és szexcsakrákban lévő érzékek felemelését annak érdekében, hogy az Isten erejének teljes megnyilvánulását előidézhessük a gyökércsakrán keresztül, amely Johannesburgon keresztül fog kiemelkedni, valamint az Istennő ereje a szexcsakrán keresztül, annak érdekében, hogy ezen két erő két hatalmát a létezésbe hozza. Az egyik nem lehet a másik nélkül. A nők, akik egyedül irányítják a világot kiegyensúlyozatlanok, akárcsak a férfiak, akik egyedül irányítják a világot. Bármilyen állapotban a kettőnek jelen kell lennie, a férfiasnak és a nőiesnek. Ez mindenki számára világos?

És így tehát szeretteim, továbbra is megtartunk titeket, a fény erejében és hatalmában, amihez ma kapcsolódtatok. Méltányolva a fényt a világba, amik ti vagytok. A csillag energia, amit behoztatok a testetekbe, amely kiterjed az energiatestetekbe inspirálni fog titeket és motiválni titeket, hogy jobban megértsék és tisztában legyetek azzal, hogy ezen erő és energia mit tehet, és a régi idők test megtagadó vallásai hogyan teremtették meg az alacsonyabb csakrák eltorzítását és (el)pusztítását, ahogyan ezt ma ismeritek. A személyes képességeitekben, a különböző területekre lesztek irányítva, hogy a tévhiteket/helytelen értelmezéseket transzformáljátok. Ne várjátok el, hogy a világ megváltozzon egy hét alatt, de minden bizonnyal a tudásotokat használjátok, hogy átképezzétek azokat, akik a világotok részei.

És így szeretteim, további áldásokat idézünk elő mindannyiunknak. Tisztelve titeket a teljes Istennő kifejeződésetekben, tisztelve titeket a teljes Isten kifejeződésetekben. Támogatva mindannyiotokat, hogy Isteni Kifejeződésé váljatok, hogy manifesztáljátok a bennetek lévő Anya/Atya Isten Szakrális Házasságát és hogy a szakrális erő Isteni kifejeződésévé váljatok, ami a fény erőin keresztül működik, amelyhez kapcsolódtok, amelyből az energia ás kreativitásotok forrását vonjátok ki. Meg fogtok döbbenni a kreativitás szintjein, amikkel érintkezésbe léptek, azáltal hogy a gyakorlatba helyezitek őket, ez az amit Istár Istennő már megvitatott veletek.

Bízzatok ezekben a láthatatlan karokban, amik megtartanak titeket, bízzatok a fény ujjaiban, amik cirógatnak titeket és tudjátok, hogy soha nem jártok egyedül a világban, hogy soha nem kell átmennetek a harmadik dimenzióiban való élés baján és zavarán, mintha az a sajátotok lenne, mert már beléptettek az új világokba és ezek a pontok, amiket az élet új pontjainak találtok, és miközben megkapjátok a Fény küldöttei által előidézett beavatások tanításait, így növekedni fogtok, úgyhogy a jövő vezetőiként fogtok megjelenni, melyen keresztül azt a dimenziót választjátok, amellyel dolgoztok. A legfontosabb azonban, hogy most itt a világban részesei vagytok ennek, hogy átképezzétek magatokat és hogy átképezzétek azokat, akik készen állnak rá és hajlandóak befogadni a fény tanításait, miközben ti a példa által vezetek.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Nagyura, és átölelek mindannyiotokat a Szeretet és Bölcsesség második sugarának Arany Köpenyével, az Anya/Atya Isten Isteniségének teljes kifejeződésében. Örökké az oldalatokon vagyok. Adonai.

 

Kérdések és válaszok:

 

Kérdező: Istár Istennő a társadalmunkba sokan úgy tekintenek a szexre, mint valamire, amit HIV és AIDS gonoszságát hozza magával. Ez valóban a valódi képe ennek?

 

Ez csak betegségként/kórként nyilvánul meg a képzettársítás végett, amellyel gonosz bűnös aktusnak tekintik, egy pusztító erőnek, és mi a HIV-AIDS, annak ellenére, ha más, a körülötte forgó kérdésekhez kapcsolódik? Szexuális úton terjedő betegségek ennek piszkos képzettársítása végett keletkeznek. A szakrális templomokban soha nem voltak ilyen betegségek, soha nem bukkant fel a tisztaság végett az elmén, a testen és a szellemen keresztüli társítás körül. Spirituális aktusnak tartották, ezért semmi negatívval nem társították. A templomokban, a szerelmeskedés aktusának része volt, hogy a testet tejbe és a mézbe merítsék. Minden tiszta volt, nagyon tiszta, fizikailag és energetikailag. Az elme megfertőzte a világot. A negatív teremtések aktusokkal való társítása az, ami megteremtette a betegségeket. Tudjátok, hogy az elme hozza létre a valóságot, amiben éltek és amivel a halált, a betegséget vagy kórt társítjátok, az létre fog jönni, amivel társítotok. A testet tagadó vallások sikeresen megteremtették ezt a képzettársítást. Nem meglepő, hogy a Hora pontok egyike Rómában és Görögországban vannak, látjátok a kapcsolatot? Indiában is van egy ilyen pont, Egyiptomban is, a test megtagadása ott ugyanolyan elterjedt, mint bármely más vallásban. A Közel-Kelet visszautasítja az istennő alakját, ezt nem lehet leplezni. Értitek?

Terjesszétek ki az elméteket, nézetek körbe. Lássátok, hogyan torzult el ezt, lássátok ahogyan az összes ilyen cselekedet még mindig eljátssza önmagát, azért mert bűnösnek címkézték őket, az aktus önmagában negatívvá vált, rombolóvá, támadóvá , fájdalom telivé és szenvedésé. A férfiak továbbra is támadni fogják a nőt kétségbeesett keresésükben, hogy újra összekapcsolódjanak a tiszta Istennővel és hogy újra összekapcsolódjanak a belső Istenükkel.  Nem csak az Istennőről van szó, hanem az Istenről is, az Isten és az Istennő igazi, kiegyensúlyozott, központosított, összehangolt erőiről. Az Isten és az Istennő, az Anya/Atya Isten, Istennő fizikai kifejődésében.

Felismerve, hogy hogyan esik ezt látókörön kívülre. A nők nem fogják elfogadni a testüket, mert elhitték, hogy a testük bűnös, pusztító cselekmények felé ösztönzi őket. A szeretkezés ezen szakrális aktusát elnyomták és a sötétség legmélyére taszították. Női társaim, meg kell tanulnotok tisztelni/becsülni az Istennőt, amik vagytok, hogy szeressétek az Istennő minden aspektusát, hogy tiszteljetek minden egyedi formát és alakot, amibe az Istennő belép. Ez nem egyoldalú. Ugyanez vonatkozik az Istenre is. Fel is kell ismernie (a férfinak) az életadó erejét, átadva a magot az Istennőnek, amelyet hordoz és táplál/gondoz addig, amíg nem érik meg a szülésre. A leckém mindnyájatok számára nagyon fontos, azért mert ti vagytok az első csoport, akikkel lerögzítem ezt az energiát.

Az elsők vagytok, akik összegyűlnek, hogy egyidejűleg összeolvasszátok a két csillag erőt, hogy megidézzétek a fényt a világba, és azáltal a szakrális világ fényévé válik, az új energia át fog áramlani a sötétségen és csillagokhoz újra lángra fog lobbanni, hogy a fény egy galaxisává váljon, a sötétség felhője helyett. Használjátok az intelligenciátokat, használjátok az intuíciótokat, és használjátok az érzékeiteket, hogy emlékezetek a szexuális energia erőteljes erejére, nem korlátozva a közösülés végső aktusára. Ez kreatív, a folyamat és a kreatív teremtő erő.

Mennyien gondolkodtok arról, a zene hogyan társul a tánccal. A modern világban a test mozdulatainak érzékiségére összpontosítanak a modern zenében. A testek egyre kéjsóvárabbak, az istennőknek/a lányok a teste sokkal fiatalabb korban fejlődik ki. A fiúk a szexuális természetükben sokkal fiatalabban lépnek be, mint előtte azért mert sokkal gyorsabban kijön rajtuk. A mi időnkbe, amikor egy fiatal lánynak elkezdődött az első menstruációja, elvitték egy visszavonulásra 12 istennővel. Ezek az istennők hangot használtak, hogy támogassák őt, hogy megtanítsák neki, hogy hogyan használja a Hora és csillag csakráit. Az Istennő erejéről tanult, oktatást kapott az üzletről, a művészetről, a zenéről és a táncról, mindez a felkészítés volt a számára, hogy most már képes az élettel megfoganni, ez az Istennőiességbe volt beavatás.

 

Kérdező: Tisztáznád-e a szexuális zaklatást a családi helyzetekben?

 

Ismét ez a belső szükséglet a hatalomért/erőért. Általában a bántalmazó vágyik arra, hogy megkapja az istennő ártatlanságát és tisztaságát a természetében vagy a fiatal istent a természetében mivel ez nem korlátozódik a férfiasra vagy a nőiesre, mert ezt a hatalmat/erőt kierőszakolták mindenkitől. Egyesek számára ez sokkal traumatikusabb, mint mások számára. Néhány esetben az eredeti nemi erőszak sejt szintű trauma végett gyakran belső visszakapcsolódási vágyat eredményez, és ahol más sebek és traumák képezik az eredeti szétválasztás részét, gyakran vérfertőzéses családi helyzethez vezetnek.  

Kérdező: Istár Istennő, mi a helyzet a fogamzásgátlókkal és azzal a választással, hogy ne nemzünk gyereket a szeretkezés során.

 

A fogamzásgátlás szükséges a modern világban, mert elkülönültettek a testetektől, elkülönültettek a Szellemetektől. A múltban, a szülők nagyon tudatossá váltak, és tudatában voltak az új lelkek reinkarnálódási vágyának. Ezek az emberek tisztában vannak más lelkekkel kötött szerződésekkel is. Az élet mindegyik területével való érintkezés/összekapcsolódás érvénytelenítette a fogamzásgátlás szükségességét. A test üdvözölné ezt vagy elutasítaná a magot a fogantatás szempontjából, amikor ez nem szükséges.

 

Mi a helyzet a sterilizálással?

 

Még egyszer, mivel nem vagytok képzettek abban az értelemben, hogy ismerjétek a testeteket, megértsétek a harmadik dimenzión túli világokat, ez az emberiségnek ez egy szükségszerűség, ami létrejött a modern világban.

 

Milyen hatással van a sterilizálás ránk?

 

Ez hatással van a csakrák képességére a kreatív teremtő erőkkel való érintkezésbe, mert a szerveket megbabrálták ezzel, azonban, megvan az erőtök és képességetek, hogy újra ébresszétek ezt az energiát. Már aktívan haladtok ezen az úton, mert újra kapcsolódtok a testeitekkel. Minél inkább szeretitek és elfogadjátok a testeiteket, a Föld Anya testét, az Ég Atya testét, így szent egyensúly jön létre.

 

Kérdező: Hogyan változtathatunk?

 

Azt téve, amit kértem, hogy szeressétek önmagatokat, hogy szeressétek a testeteket, hogy öleljétek magatokhoz a testeiteket, férfiak és nők, öleljétek át a teljességet, öleljétek át a kerekséget és puhaságot. A férfiaknak át kell ölelniük a nők kerekességét, teljességét és lágyságát. A nőknek tiszteletben kell tartaniuk és magukhoz kell ölelniük a férfi erejét és hatalmát, valamint a képességét, hogy adjon. A legtöbb nő a férfiakat eldobható/rendelkezésre álló energiának tekinti. A férfiakat a cél elérésének eszközeként látják, ami nagyon szomorú, mivel Isten és Istennő ugyanazon én isteni kifejeződései. A nők elutasítják a férfiakat, mert a férfiak voltak, az úgynevezett Isten erő, ami megteremtette az eredeti nemi erőszakot, amely az elkülönülést okozta. A férfi energia ereje tartotta az elkülönülést a helyén. Számos mögöttes pszichológiai hatás játssza el magát. Tehát azáltal, hogy megtanuljátok mindkét aspektus, az Istent és az Istennőt, a nőiest és a férfiast is tiszteljétek, hogy tiszteljék egymás szerepeit és hogy felelevenítsétek a szeretkezés eredeti aktusát, felvértezve ezt a transzformáló erőivel, kilépve az állatias természetű szexualitásból a szerelmeskedés valódi művészetébe, ekkor automatikusan elkezditek megváltoztatni az energiákat és érzékibb és lágyabb energiát hoztok a világba és az éterbe. Úgy döntöttünk, hogy ezt a folyamatot azon a földrajzi helyen kezdjük el, ahol jelenleg tartózkodtok, mert ez a gyökércsakra helye. Ezt tovább terjesztjük ebből a ponttól.

 

Kérdés: A gyermekek szexualitással kapcsolatos oktatásáról. (kislányról van szó)

 

Ne feledjed, hogy az ember természetes ösztöne élvezni ezt az örömöt, élvezetet. Először elmagyarázhatjátok neki, mennyire szent az ilyen aktus. Ne tagadja meg magától a test tiszteletére szolgáló teret. Ha mások jelenlétében folytatja maszturbációt, egyszerűen vezesse be a saját terébe, és tedd világossá neki, hogy ezt elvonultságában kell megtenni. Felderíti a fizikai teste természetes csakrikus rendszerét. A nő klitorisza egy csakra pont, mint a férfiak péniszének feje, ezért ideális esetben a fitymát nem szabad eltávolítani a péniszről, mivel ez védi ezt a csakrát, mint ahogyan a nők testén a szeméremajkak. A gyerekek természetesen fel fogják fedezik, ahogy mondtam, hogy a gyermekek sokkal fiatalabb korban nyúlnak ehhez az energiához. Kezeld ezt az istennői ösztöneid alapján. Amit csináltál, tökéletes. Alapvető fontosságú, hogy ne társítsd szényennel vagy piszkossággal a cselekedetét. De magyarázd el neki, kezdjed el tanítani neki az istennő útjait. Ez nem azt jelenti, hogy megtanítod neki a közösülés cselekményét/aktusát, de elkezdheted tanítani neki a teremtés és a kreativitás hatalmát. Vezesd be őt a táncba, a zenébe, éneklésbe, ezen természetes kreatív teremtő ösztönök és kifejezések és ez egyben utat is enged neki, hogy kifejezze ezt a nagyon hatalmas energiát. Azért inkarnálódott hozzád, mert te is a Babiloni templomok istennői közül az egyik vagy, mint ő. Onnan folytatja munkádat, ahol te abba hagytad. Tehát kezdjed ezzel most, nyilvánvalóan készen áll.

 

Kérdés: Hogyan lehet alkalmazni ezt az információt a szexuális visszaélés terén a területen dolgozók számára?

 

Ez egy terápiás módszer, amelyet öt másik istennővel összerakhatsz. Két Isten jelenléte is jelen lesz. Ez egy nagyon érzékeny folyamattal kezdődik, mert el kell magyaráznod, hogy honnan származik a torzulás, és újra nevelni őket az aktus szentségére. A behatolás és a visszaélés mögött meghúzódó pszichológia miatt időbe telik. Miközben átmész a személyes átalakulásodon, megkapod a lépéseket, és találkozol más istennőkkel, akik képesek lesznek egyesülni veled és folytatni a lépések bemutatását. Az egyik Isten jelenléte diszinkarnált formában fog jönni és a másiké meg inkarnált formában lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...