Kuthumi Nagyúr - Új dimenzionális színek és csakrák

Kuthumi Nagyúr - Új dimenzionális színek és csakrák

 

Michelle Eloff©

Johannesburg, 2005. Július 20

Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: http://www.mediafire.com/download/qcb9k257g76dhm7/uj+dimenzios+csakrak%282%29.mp3

vagy

Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=0oaQIymIbpw

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

______________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy elhozzam számotokra a képzelet áldásait, a belső bölcsesség és megértés integrációjának áldásait.

Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, az új élet jelenlétében megtartjuk az Új Kort, amely az Arany Kor hajnala, elhozva számotokra a lehetőséget, hogy integráljátok a magasabb vibrációkat. Ezek a magasabb vibrációk számos testeteken keresztül kapcsolódnak. A rezgésekhez, a testeteknek most hozzá kell szoknia, hogy a magasabb vibrációkat integrálja a csakrikus rendszeren keresztül, kifejezetten a torokcsakrán át, az emberiség érdekében. A bolygó szintű tudatosság harmadik központja a torokcsakra. Ez a másik oka, amiért olyan sok feldolgozás történik a torokon keresztül, valamint a füleken, az orron, a szemeken és a pajzsmirigy és mellékpajzsmirigyeken keresztül ilyenkor.

Az emberiség most újra megleli az igazságának hangját; a hangot, amelyet eónokon keresztül elfojtottak. Annak érdekében, hogy ez az új energia, vibráljon az igazságában, a korlátozás összes elemi részecskéjének fel kell szabadulnia a torokcsakrán keresztül, annak érdekében, hogy lehetővé tegye a magasabb vibrációkat a harmadikszemnek és koronacsakrának, valamint a szívnek és az alsóbb csakráknak, hogy istenien kifejezettek legyenek. A kommunikáció egy létfontosságú kulcs a személyes fejlődésetekért, mert az információ megosztásán és a vibrációk közvetítésén keresztül a fény részecskék áthatolnak a sűrűségen. Biztos vagyok benne, hogy sokan tisztában vagytok a kimondott szó hatalmával/erejével. Minden szó egy vibrációt tartalmaz. Ezek a vibrációk vagy építő, haladást szolgáló és pozitív jellegűek vagy romboló, pusztító természetűek. Ezt a kommunikátor által létrehozott energia minősége határozza meg. Sok hónapja dolgozunk már nagyon intenzíven a torokcsakrátokon. A torokcsakra egyenesen kapcsolódik a napfonathoz, ami nagyon fontos abban az értelemben, hogy segítsen az embereknek a tudatos útjukon integrálni az erejüket, az isteni akaratukat és bölcsességüket és ezáltal segítve a folyamatot, hogy képesek legyenek lépéseket tenni és döntéseket hozni a személyes igazságuk alapján. Mindezek most elhozták annak a lehetőségnek a manifesztálódását, hogy aktiválódjanak az új dimenziós csakrák és hogy integrálják a szín rendszerüket.

Ahogyan a magasabb vibrációs csakrák behatolnak a sejtes szerkezetekbe, megteremtik a fényt a testben, a testeitek újra fogják rendezni az atomikus felépítésüket. Ezek a változások a formában azt fogják eredményezni, hogy sokatoknak megváltozik az formája, más szóval a testalkatotok. Sokatoknak szüksége lesz arra, hogy fizikailag változzon. Lehet olyan, hogy mindenetekkel együtt egy új helyszínre költöztök. Földrajzilag oda lesztek téve, ahol legjobban fogják támogatnia az energiátokat. Az új csakrák, a vibrációik, amelyek az új színeken keresztül jönnek létre, eléggé erőteljesek, hogy behatoljanak a sűrűség molekulái között lévő kis terek minden zugába, és ezeket most megkapjátok. Ezek léteznek a fizikaiban és az éteriben. Nem korlátozódnak egy emberi lény fizikális energiáira. Minden létező energián belül megtalálható. Ahogyan elkezditek hasznosítani ezeket az új vibrációkat és összehangoljátok a tudatos tudatosságotokat a színekkel és kristályokkal, minden eltérően kezd el előtűnni számotokra. Ez a vibrációtok emelkedésének eredményeképpen történik meg és a tudatosságotok a felemelkedés létráján egy újabb fokot tesz meg. Minden alkalommal, amikor megmászol (egy újabb fokot), még több információt integrálsz be. Ez az információ elősegíti a még több fény integrálásának az eljárását, amely megteremti a lehetőségeket számotokra, hogy még mélyebb bölcsességet szerezzetek.
A 7. dimenziós kristály(os) testetek és a 7. dimenziós csakráitok aktiválását, a torokcsakrátokon keresztül fogjuk kezdeni. Ezt meg kell tenni ilyen módon abból a célból, hogy támogassuk és megkönnyítsük az integráció aktiválását számotokra és az összes többi fénymunkásnak is, és azok, akik válaszolnak arra a folyamatra, hogy a lényük belül mélyen felkavarodjon, ezért hunyd le a szemed most, hallgasd a szavaimat, engedd meg a képzeletednek, hogy képeket hozzon létre, miközben én beszélek és keresztül foglak vinni a személyes aktiválásodon.

A torokcsakrád egy ajtó a másik világba. Ez összes szó összes vibrációjának minden lenyomatát tartalmazza, a szavakéit, amiket kiejtettetek. Ez a vibráció befolyásolja az energiát, ami keresztül rezeg a füleiden és ahogyan integrálod az energiát, ami vibrál és behatol a füleidbe, így hatással van a tisztán hallásodra. Ezek a rezgések a torokban hatással vannak a szemeidre és arra, ahogyan látsz.  Ez szintén kihatással van a tobozmirigyre és arra is, hogy képes legyél hasznosítani a belső látásodat. Az orrodnál van egy csakra pont, ami közvetlenül kapcsolódik a nőies vagy anya energiához. Az orrod hegye aktiválja az energia egy kristályos köpenyét, amely a védelem egy köpenyeként cselekszik, mint a magzatburok egy anya méhének belsejében. A védelem ezen erőteljes szerkezete megtart téged, a belső gyermekedet és a serdülő énedet ezen belül a köpenyen belül azért, hogy biztonságosan integrálhasd és elengedhesd azt, ami többé már nem szolgál téged. Minden alkalommal, amikor megérinted az orrod hegyét, aktiválod ezt az energiát. A gyerekek szeretik dörgölni az orrukat; tudják, hogy ez az energia egy emlékeztető az anya méhén belüli biztonságos térre, ahol a szellem fényében voltak tartva, függetlenül az anyjukkal való érzelmi tapasztalataiktól.
A bejárat a másik világokba a torokcsakrádon keresztül támogat téged, a jövőbeli és a jelenlegi, párhuzamos és alternatív valóságaid Akasha feljegyzéseseibe való belépésbe. Ez megadja számodra a lehetőséget, hogy a verbális lenyomatokra sokkal tudatosabbá válj, azokra, amiket jelenleg teremtesz a fizikális, érzelmi, mentális és éterikus testeidben. Az új dimenzionális csakra a torkod számára a Zafír csakra. Ez egy zafír vibráció, és a zafír drágakő segíti a bejövő energiát és kimenő energiát. Sok ember még mindig öntudatlanul működik a torokcsakráját illetően. A verbalizáció, - a szavak sokszori ismételgetése -, ha negatív természetű, akkor létrehoz egy romboló lefelé tartó spirált, amely továbbra is szabad utat enged a negatív vibrációknak, mint a verbális/szóbeli/ visszaéléseknek, bántalmazásoknak, és ezek továbbra is pusztító teremtő erőket hozzanak létre. Most azt kérdezhetitek, hogyan lehet egy (kreatív) teremtő erő - romboló/pusztító hatású vagy hogyan lehet egy pusztító/romboló erőt- kreatívnak, teremtő jellegűnek tekinteni?

Ebben az esetben, lásd ezt egy lehetőségként, hogy sokkal tudatosabbá válj arra, amit kiejtesz a szádon, és amiről beszélsz és arra, amit mások beszélnek körülötted. Mások romboló, negatív verbális kommunikációja hozzá fog járulni, hogy felvilágosítsd őket arról, amit bevonzanak és ezáltal megadva nekik a lehetőséget, hogy tudatossá váljanak arra, hogy a negatív energiájú verbális kommunikációjuk mivel jár és ez megadja nekik a lehetőséget, hogy más módon kommunikáljanak. A gyerekeknek sokkal jobban szükségük van erre, mint valaha. A gyerekeknek meg kell érteniük a pozitív kommunikáció fontosságát. Létfontosságú, hogy az egész emberiség megértse a kimondott szó hatalmát és erejét és azt, ahogy a hibás, hiányos kommunikáció félreértésekben nyilvánul meg, amely az energia összhangjának hiányában manifesztálódik. A hibás, hiányos kommunikáció félreértést idézett elő, ami mindenféle dilemmában végződött. Felelősek vagytok a közlésekért, amiket átadtok; ezért minden szavadat tökéletesen válaszd meg. A kommunikációhoz hozzátartozik minden, amit gondoltok és éreztek, miközben kommunikáltok. Ez biztosítani fogja, hogy a közlés, amit átadtok, teljes legyen.

Most képzelj el egy bejáratot a torokcsakrádba feltöltődni egy pompás zafír fénnyel. A zafír energia vibrációja létrehozza az energia egy sugarát, ami az összes szóbeli kommunikációtokat átviszi a 7. dimenzió portáljain, ami a mágia, csodák és a manifesztáció energiájának részecskéit hordozza.  A szavaidon keresztül manifesztálsz és meg van a képességed, hogy megválaszd, amit a zafír sugár felhasználásán keresztül manifesztálsz. A Zafír Csakrád, ahogyan erre a 7. dimenzióban hivatkoznak, 7 cm-rel előtted rezeg összehangolódva a torokcsakráddal, és 7 cm-rel mögötted is igazodik a torokcsakrádhoz. Ezen bejárat aktiválja a 7D-s fény átjárókat, hogy beléphess a felsőbb csakrákba és keresztülmehess a hídon; vagyis a szívcsakrádon, belépve az alsóbb csakrákba.

Érezd a zafír energiát, ahogy eltávolítja a sűrű energia összes ezen részecskéjét, ami negatív szóbeli kommunikációban, önkritikában és ítéletben nyilvánul meg. Képzeld el ezt a fényt, ahogyan megteremti a zafírkék csillagok egy fenséges galaxisát. Képzeld el a zafír energia vibrációit csodálatos geometriai alakzatokban és formákban manifesztálódni mindenben, amely megerősíti a torokcsakrád és tökéletesen összehangolódik a zafír csakráddal.  Amikor a tudatosság és energia 5. és 7. dimenziós szintjei egyesülnek, a zafír energia ennek mélyén tartózkodik; az 5. dimenzió középpontjából a gyöngyház energiát integrálják a zafírba és ez fémessé válik. Lásd ezt összeolvadni ebbe a fémes színbe. Képzeld el ezt áthatolni az összes finom testeden és most hagyd, hogy ez tápláljon.

Most vidd a fókuszodat a szívcsakrádra. Érezd ezt a csakrát felkavarodni válaszolva a figyelmedre. Ahogy az emberiség megemeli a vibrációját, egyre több ember kerül tudatába annak a szükséges dolognak, hogy gyakorolja a feltétel nélküli szeretetet és átültesse annak folyamatába, hogy gyakorolja az önszeretetet.  Aktiválva ezt az új dimenzionális csakrát és ennek színét, felerősíti annak szükségességét az emberiség számára, hogy gyakorolja az önszeretetet és a feltételnélküli szeretetet. Ez megnöveli a vibrációkat, hogy az isteni szeretet sablonja integrálódjon és így a fénymunkások az isteni szeretet magasabb szintjei felé egy erős húzást kezdtek el érezni, ami a 6. dimenzión keresztül áradt ki; ez a folyékony szeretet dimenziója, amelyen keresztül az összes fény áthalad. A szívcsakrád megnyílik az összes energia örvényre, hogy integrálja a bizalmat és az isteni jogot, hogy szeress és szeretve legyél. Az új dimenzionális csakra aktiválásával összezúzzátok a sablonokat, amelyeket megtartottatok a tudatosságotok bármilyen szintjén is, amely a feltételhez kötött szeretetben tartózkodott. A folyamat az, hogy szálakra bontsátok/kibogozzátok a sejtlenyomataitokat és felszabadítsátok őket a múltbéli kondíciók emlékeiből, amelyek rátok rakódtak, az egyének által, akik azt hirdették, hogy szeretnek titeket, aztán szakítottak veletek, vagy keményen visszaéltek ezzel a szeretettel.  Mindenki a Földetek történelmében, akikkel kölcsönhatásba kerültetek, akik azt hirdették, hogy szeretnek, és feltételeket szabtak számotokra, most elkezditek, az ezek alóli elengedési/felszabadulási folyamat megtapasztalását. Nem kell többé a feltételhez kötött szeretethez kötve lennetek vagy ezáltal korlátozva. Választhatod, hogy újra kapcsolódsz ehhez, de többé nem köt meg, nem korlátoz le. Képzelj el mindenkit felszabadulni ebben a rácsban, aki beléd kapaszkodik, ezáltal hozzákötve téged a feltételhez kötött szeretethez, és engedd meg magad, hogy tovább lépj. Képzeld el az energiád bármelyik részét, amit mások magukhoz erősítettek, kötöttek, azokat, akik feltételhez kötött szeretetet raktak rád, eleresztődni, miközben lehetővé teszik számodra, hogy tovább lépj.

Most vegyél egy mély lélegzetet be, és ahogyan lélegzel a testedbe, a Smaragd Sugár aktiválódik a szívcsakrádban. Ez a smaragdzöld vibráció behúzódik az 5. dimenziós energia gyöngyházába és felemeli ezt a 7D-be. A 7D energiának a jelenlétébe a rózsaszín turmalin (energia) elkezd összeolvadni a smaragd (energiával), létrehozva egy 7D-s kristály vibrációt. Ez a vibráció a szeretet egy rezgésében tartja a rózsaszín és zöld energiákat. A smaragd csakrád 7cm-re előtted terjed ki, összehangolódva a szívcsakráddal és ugyan úgy a hátsó résznél is kiterjed 7 cm-re és összeigazodik a szívcsakráddal.

Most húzd be egy mély lélegzettel ezt megtartva a szívcsakrádban. Ahogy kilélegzel, fújd ki egyszerre a szívcsakrádon az energiát előre és hátulra. Ez kiterjeszti a smaragd csakrádat az összes finom testedbe és a dimenziókon keresztül felhúzza ezt megtartva téged a 7D-be, tökéletes harmóniába és összhangban vibrálva a zafírcsakráddal.

Finoman mozgasd most a figyelmedet fel a harmadikszemedre. Érezd a harmadikszemedet gyengéden válaszolni az összpontosított figyelmedre. Ahogyan a bolygótok keresztül ment a változásain, sokan fejeztek ki egy vágyat arra, hogy megerősítsék a pszichikai képességeiket. Fel akarják nyitni a harmadikszemüket, hasznosítva a belső látásukat; fejlesztve a tisztánlátó képességeiket. Egy dolog azonban feledésbe merül és még pedig az, hogy egy pszichikai képességekkel megáldott lénynek lenni nem egy elbűvölő, elkápráztató dolog. Ez egy olyan szerep, aminek aktiválása felelősséget hordoz magában. Az új dimenziós harmadikszem csakrát aktiválva még több energiát engedsz be, ezért felgyorsítod a harmadikszem képességeinek aktiválódását, és ez megerősíti az egyéni tisztánlátó képességet, de ezzel együtt hozzáadva a felelősséget is. Ezeket az eszközöket nem lehet az elbűvölés, elkápráztatás, csillogás céljára használni, ez nem egy vásári mutatvány; nem szabad a másik akaratának legyőzésére használni; vagy szándékosan félrevezetni a másikat vagy tudatosan olyan hamis látomásokat, képeket kivetítenie feléje, amelyek negatív vibrációkat hordoznak, és visszaélés céljából történnek. Ilyenképpen cselekedve ez kimeríti az energiamezőt, ami megtartja a spirituális energiát, ami szükséges lenne, hogy fejlessze a harmadikszem eszközeit, azért, hogy az 5. dimenzióból a 7. dimenzióba rezeghessenek az egyének. Tisztán látni olyan dolog, amit lehetővé teszel saját magadnak, hogy megtedd. A lelked megadja ennek áldását, ha készen állsz. Azáltal, hogy azt választod, hogy integrálod az új dimenziós csakrákat és az energiájuk magasabb vibrációit, megkapod az értesítést a lelkedtől, hogy készen állsz erre, hogy ezt megtedd. Ezért végy egy mély lélegzette be, kilélegezve gyengéden a szádon át, és kezdd elképzelni egy pompás tanzanit színét manifesztálódni a harmadikszemed középpontjába. A tanzanit színe az indigó és ibolya fénysugár egy keveredése az adott szín rezgésétől függően. Mindnyájan a tanzanit rezgés egy különböző szintjét fogjátok bevonzani. Néhányan inkább egy ibolya rezgést fogtok magatokhoz vonzani, mások pedig sokkal inkább egy indigókék vibrációt fogtok vonzani a lelked színének sugarától függően.

A tanzanit csakra színe egy nagyon mély indigókék tanzanit ékkő. 

zoisite-tanzanitedouble.jpg

Most lélegezd a gyöngyház energiát fel az 5. dimenzión keresztül a 7. dimenzióba és lásd ezt, mint egy fenséges, csodálatos fémesen vibrálást, ami fényben sziporkázik. Képzeld el, ahogyan a galaxisok megnyitják az energiájukat neked azáltal, hogy azt választod, hogy aktiválod ezt a csakrát, és integrálod a fény magasabb rezgéseinek színsugarát. Miközben az új látomások eljönnek hozzád, irányítani fogják azt, ahogyan kivitelezd azt, amit látsz. A látomások nem korlátozódnak a jóslásra és valójában nagyon kevés lesz az ilyen jellegű dolog. Amit látsz majd az a bölcsesség hatalma a szereteten belül, amelyet az Anya/Atya Isten fénye teremtett meg, és az éteri szinteken keresztül nyilvánult meg, és az útját a Föld Anya éterikus és majd a fizikai mezőiben vette. Látni fogjátok a fényt a szunnyadó fénymunkásokon belül is. Néha járműként lesztek használva, hogy felébresszétek őket. Lesznek időszakok, amikor a vezetőitek használni fogják a felerősített belső látásotokat, ez azt jelenti, hogy rajtad keresztül fogják közölni az útmutatásokat, amelyeket át fogtok adni javaslatok formájában. Az ibolya láng arkangyali vibrációja, amit St. Germain tart meg megnövekedik rezgésében a tobozmirigyetekben. Ez az ibolya vibráció úgy cselekszik, mint egy láng, amely feloldja az illúzió összes látomását. Ezért tudjátok, hogy ami a látásotokon keresztül jön a belső látomásotokon keresztül az az igazság. Az igazság jön keresztül a belső látomásotokon. Bíznod kell, hogy meg tudod tenni ezt, és a fény által mindig támogatott tudsz lenni. A tanzanit csakrád elkezdi rezgését 7 cm-re a harmadikszemed előtt és 7 cm-re is mögötte.  Ez az, ahol az energiák megváltoznak, azért mert a vibráció bejön a fejed hátulján át és százszorosan meg fog emelkedni, azért mert ez a csakrákon keresztül a fejed hátuljánál, az a hely, ahol kifejleszted az igazi tisztánlátásod látomását.

A fejed hátuljánál lévő csakrák a legfogékonyabbak a szellem energiájára és ma aktiváljuk a 44 kisebb csakrát az agyatok nyúltvelőjének és nyakszirtjének területén. Ez a fejed hátsó részénél a nyakad tarkójához vezet. A 44 kisebb csakra csak akkor aktiválódik, amikor már kellően integráltad a 7D-s energiát. Mihály Arkangyal dolgozik ezeken a különleges csakrákon keresztül kifejezetten.

Elhoz nektek egy csodálatos ibolya energiát St. Germainnel és elhozza a fény Zafír Sugarát a torokcsakrátokon keresztül azért, mert ez lesz az, amelyet az igazsággal fogtok látni, kommunikálni. Egy pillanatra most, csak képzeld el ezt a 44 kisebb csakrát aktívvá válni, érezd ezt az energiát biztosan megtartani téged a 7D-s kristály testedben. Mihály Arkangyal most megteremt egy platinából és titániumból készült pajzsot, amelyet energetikailag a fejed hátulja fölé helyez. Ez egy biztonságos bukósisakként viselkedik, hogy úgy mondjam.  Az ok, amiért ezt teszi, azért van, mert minél a magasabbak a vibrációid, annál több figyelmet vonzol be, és nem csak a fény oldalán lévőktől. Az alsó 4D-s világ úgy fog látni titeket, mint a tábortüzet egy sötét éjszakában.

Mihály Arkangyal kivitelezte a pajzs védelmet úgy, hogy az újonnan aktivált 44 kisebb 7D-s csakra semmilyen módon vagy formában nem lesz összezavarva, akadályozva a fejlődésében (bármi vagy bárki által); 44 órát fog igénybe venni, 44 részletben 1-1 órában, hogy tökéletesen összehangolódjanak. Ehhez szükség van a gyakorlásra a tisztánlátás növeléséért. Legyetek annak is tudatában, hogy a környezetetek is emelkedik. Rendkívül fontos, jobban mint valaha, hogy a védelmi pajzsotokat napi szinten hozzátok létre. Ez egy nagyon érzékeny időszak lesz számotokra pszichésen. Ha nem véditek le magatokat rendesen, akkor nagyon is úgy találhatjátok magatokat, hogy más emberek negatívitásaiba bevonódtok. Azért mert a határaitok az energiatesteitekben olyan világosak, tiszták fényesek ezekben az időkben, hogy be fogtok vonzani olyan embereket sűrű vibrációs energiákkal, akik szomorúak, akik őrültek és akiknek szükségük van a szeretetre. Nem kell elutasítanod őket, de tudatosan a fényben kell tartanod önmagadat. Ne add át nekik az energiádat. Legyél egy olyan edény/eszköz, amelyen keresztül Isten átadja a szükséges energiát/információt, amire szükségük van. Soha nem akarták azt tőled, hogy add át másoknak az energiád. Mindig csak az kérték, hogy legyél egy eszköz/edény, amelyen keresztül az Anya/Atya Isteni munkálkodni tud.

Miközben a platina és titán pajzs megfelelően összehangolódik az energiameződdel, hozd a fókuszod most a koronacsakrádra. Néhányan talán egy kicsit szédelegve érezhetitek magatokat, csak lélegezzetek be. Ha émelygést érzel, told le az energiád a lábaidba és onnan a földbe. Most lásd a koronacsakrádat megnyílni, mint egy nagy szemet felnézve az Ég Atya szívébe. A koronacsakrátok a holdcsakrátok és ennek új dimenziós rezgését a Holdkőn keresztül tartják meg. Minden alkalommal, amikor kapcsolódsz a Szellemmel, még több fényt húzol be ezen a csakrán keresztül. A koronacsakrád az, amely vezet téged a választásaid értelmében a spirituális útadat illetően. A Hold Szemed a Belső Istennőd szeme és ő elhozza számodra a szeretet ezen csodálatos vibrációját abból a célból, hogy meggyógyítsa az összes létidő sebeit, amit annak eredményeként tapasztaltál meg, hogy az Atya Istenre tekintő szemeidet be kellett hunynod, mert féltél a fájdalomtól és szenvedéstől, ami abból származott, hogy szilárdan a személyes hitrendszereid igazságában álltál. A Hold Szemed deaktiválódása az igazi identitásod/azonosságod/ lezárulásához vezetet. Hórusz Nagyúr segítségével, meg fogod erősíteni a Hold Szemed látását és látomását. Ez a szem az Ég Atyára pillant, de ez a saját Istennőd szeme.

 A harmadikszemed ugyanennyi fényt lát, látja az igazságot, és a két szem kombinációja az, ami kiterjeszti/megnöveli a belső látásodat. Ez, ami kiterjeszti és megerősíti a képességedet, hogy meglásd, ami a fizikai világon belül és azon túl van. Most képzeld el a holdkő vibrációját a gyöngyház összes színével feltöltötten vibrálva egy briliáns gyöngyházfényben a fény egy sziporkázó edényeként. Ez a színek egy szivárvány készletét hozza el számodra, amelyik egy a gyöngyházzal. A holdcsakra 12 cm-rel a koronacsakrád fölött tárul ki. Ahogy a 44 kisebb 7D-s csakrád egyre aktívabbá válik, tehát a holdcsakrád is ki fog terjedni méretében és be fog hatolni az energiatesteid mélyebb szintjeibe.

Vegyél egy mély lélegzetet be most, lehúzva az energia egészét a gyökércsakrádba és tartsd a fókuszod ott, ahogy kilélegzel. És így tehát összekapcsoljuk a mennyet a földdel, és beléptek a Gránátcsakrába, ami hozzákapcsol titeket a Föld Anyához; a test, amely megtartotta és hordozta a fizikai testedet sok cikluson és inkarnáción keresztül. Ez az ahol összekapcsolód az indentitásodat a Föld Anyával. A lélek identitásodnak újra kell aktiválódnia egy még tudatosabb szinten abból acélból, hogy elhozza szoláris identitásodat a fizikai manifesztációjába. Aktiválva ezt az új dimenzionális csakrát összekapcsolja az energiádat a monádoddal.

A monádod nem a felsőbb éned. Ez kapcsolódik a lélek energiádhoz és minden egyes monád létre tud hozni 12 lelket és ezen 12 lélek közül mindegyik létrehoz egyenként 12 aspektust, amely a felsőbb énetek, amely számos formán keresztül fejezi ki önmagát, és ez azt eredményezi, hogy olyan lények vagytok, aki 144,000 aspektusból áll és minden egyes monád azonos mennyiségű aspektusból áll, vagy energia vibrációból, amelyeket valamikor választ.  Azáltal, hogy összekapcsolódsz a monádoddal ezen új csakrán keresztül, leföldeled ezt az identitást. Ez azt jelenti, hogy a gyökér rendszered keresztül fog menni egy ”megmetszésen”. Az alap, amelyre megteremtetted az életed el fog mozdulni, mivel ez nem elég erős, hogy megtartsa az új szerkezeteket/felépítményeket, amelyeket létrehoztál. A gyökér vagy alapcsakrád, ahogyan tetszik, a Föld Anya lávájával vibrál, amely az életerő áramlását képviseli rajta keresztül. Amint megnyitod az energiád, hogy megkapd a gyökércsakrád új energiájú csakrikus vibrációjának energia lenyomatát,  létrehozod a Gránátcsakrádat.

Ez a vibráció elhozza neked a nagyon mély és tiszta piros vibrációt, ami hozzákapcsolódva tart az istennőhöz a földön. Amikor a véred és az ő vére együtt áramlik, ő támogat téged és te támogatod őt. Ez a gránát rezgés most megnyitja az portálokat az állat királyság számára, hogy belépjenek a felemelkedésük követező szakaszába. Ez előidézi az energia újabb szintjét, amely támogatni fogja az emberiséget ugyanilyen módon. És így az állati természetetek, a természetetek az összes dolgon belül, elkezd egyesülni és felemelkedni kollektíven. Vegyél egy mély lélegzetet be és lásd a szeretet gyöngyházfényű sugarait előjönni az 5. dimenzión keresztül belépve a 7. dimenzióba és előretör pezsgő jelenlétével a gránát sugár metálos fényét előidézve. Ezen új vibráció és csakrikus aktiválás még több életet idéz elő, hogy támogassa a bolygótokat. Ezzel még több felelősséget hoz el, mint ahogy teszi ezt az energia minden új beáramlásánál. A felelősség, felébreszti az anyatermészet szükségleteit, nem csak egy felületes szinten, de mélyen a lényén belül is, ahol az ember igazán érezhet a Föld Anyáért és vele is, ahol az energiátok rezonál vele. Ezért, ahogy gondoskodtok az igényeitekről/szükségleteitekről így automatikusan biztosítjátok számára és ő hasonlóképen tegyen. A gránátcsakrátok kiterjed három irányba, 12 cm-rel a gyökércsakrátok előtt, 12 cm-rel mögötte, és a két lábatok között. Most vegyetek egy mély lélegzetet be, és ahogyan kilélegeztek, toljátok az energiát a gránátcsakrátokba a két lábatok között és képzeljétek el az energiát előtörni, egyesülni a Föld Anyával. És így a gránát vibrációk a Föld Anyától elkezdenek felkavarodni. Az idő elérkezett, amikor az emberiség többé nem tudja a tudatlanságát mentségként használni a globális felmelegedésnél, az állatokkal, gyermekekkel és nőkkel szembeni visszaéléseknél. Elérkezett az ideje, hogy minden ember elkezdjen felelősséget vállalni saját tetteiért.

Ez bevonja az energiád a szakrális, más néven szexcsakrádba, ahol az Istennő befogadóképessége, fogékonysága tartózkodik. Ez az ahol a Fény vize áramlik, folyik. Amikor a víz nem tud folyni, ez stagnálttá válik vagy befagy. Ezen új dimenzionális csakra aktiválása megolvasztja a jeget, áttöri a gát falait és lehetővé teszi a víznek, hogy áramoljon, folyjon. Ez az áramlás, hatással lesz az emberiség jelenlegi tehetetlenségére, hogy rugalmas legyen és növekedjen az árral. A Szakrális energia ezen folyásának/áramlatának  tovább blokkolása ahhoz vezet majd, hogy az emberek kényelmetlenséget éreznek a saját szexcsakrájukban és korlátozott kreatív teremtő inspirációt és egy tehetetlenséget arra nézve, hogy megoldást találjanak a problémáikra, ha továbbra is ragaszkodnak az élet vize folyásának a blokkolásához, annak blokkolásához, hogy az egyént abba az irányba vigye, amit a lélek megteremtett. A világotok túl sokáig volt a kontroll egy állapotában. És ahogy az Istennő kiemelkedik, hogy a kiegyensúlyozott Isten ereje mellé álljon, így az irányítást le kell rombolni; az együttműködés és az isteni irányítás/vezetés energiája létre fog jönni. Többé az egyén nem másokért fog dolgozni/munkálkodni, hanem az egyének fognak egymásért tenni/munkálkodni. A hatalom hierarchiái, amelyek irányították, kontrolálták a bolygótokat meg fognak változni és a tudat/tudatosság hierarchiája létre jön, hogy azok, akik magasabb természetűek, több tudással rendelkeznek, vezethessék azokat az útjukon és irányítsák az energia szétosztását az összes mester mellett dolgozva, akik fejlődtek a fényben. A szexcsakrád most már a napcsakrád. A citrin csodálatos mély aranyló jellege, amely meg fog tartani titeket az egyenlő nőies/férfias, Isten/Istennő kreatív teremtő erejének hatalmába. A nap meg olvasztja majd a jeget és biztosítja az akadálytalan áramlást, és az Istennő fogékonysága, befogadóképessége fogja vezetni a lélek természet állati és emberi aspektusainak áramlását azért, hogy az összes magasabb vibráció azonos legyen és kiterjessze önmagát a befogadó, fogékony és kreatív aspektusokon keresztül. Ezért az összes fénymunkás belekezd a fogantatás, várandóság és születés egy 9 hónapos ciklusába. Mindegyik egy egyedülálló tapasztalat a személyes isteni tervetekkel és utatokkal kapcsolatban. Valami igazán csodásat fogtok létrehozni az isteniben összehangolódva a magasabb tervetekkel/az isteni összehangolódás által a magasabb tervetekben,/ amely szolgálni fogja a fizikai utazásotokat azért, hogy úgy munkálkodhassatok, mint az Istennő isteni hírnöke és az Anya/Atya Isten közvetítője, megbízottja, nagykövete. A napcsakra az egyetlen, ami kiemelkedik belőled és rajtad kívülre terjed azért, mert ez az egyik, amivel már dolgoztunk egy néhány éve. Képzeld el ezt a fényt felmelegíteni a fénytesteid minden szintjét. Lásd a fenséges citrin arany fényt megtelni az Anya Istennő gyöngyházfényű energiájával az 5. dimenzióból. Lásd ezt a metálos rezgést most mozogni és tökéletesen összehangolódni a Holdcsakráddal, a Tanzanit csakráddal, a Zafírral, a Smaragddal és a Gránát csakráddal.

Végy egy mély lélegzette be, és ahogy kilélegzel, irányítsd a fókuszod a szolár plexusodra, vagyis a napfonat csakrádra. Ennek vibrációja az egyik, amelyet az emberiségnek integrálnia kell a maga teljességében annak érdekében, hogy a torokcsakra is integrálódjon a maga teljességében. Azért mert a hierarchiákat ellenőrző/irányító hatalom lerombolásához, a napfonatcsakrát meg kell erősíteni, mert ezen a csakrán keresztül, az Anya/Atya Isten Isteni akarata és ereje keresztül fog hatolni és a Fény Felemelkedett Mestereinek hierarchiáján keresztül kifejeződik, hogy aztán, szilárdan gyökeret eresszen. Az idő rajtatok áll, hogy teljesen megértsétek az isteni akarat és erő hasznosítását. Ahogy az emberiség hangja újraaktiválódik, tanúi lesztek a polgárok feljebbemelkedésének, hogy az irányító/ellenőrző hatalom hierarchiáit kihívják és felelősségre vonják és követeljék, hogy a fény vezetése/vezetősége integrálva legyen azért, hogy minden egymással (összhangban) tudjon munkálkodni. Itt a sárga fluorit fénye mutatja meg magát számotokra. Ezen rezgés előidézi a bölcsesség fényét/világosságát amelyet alkalmazni kell annak érdekében, hogy felhasználják az isteni akaratot és hogy a cselekvés mezejére lépjenek. Ennek az új dimenzionális csakrának az aktiválása az, ami aktiválja mindenkinek a bukását, aki azt választja, hogy irányítson, kontrolláljon, és az ellenőrzés és kényszer, erő gyakorlását választja. Itt van az, hogy a feltételhez kötött szeretet, a félreértés és a hatalommal való visszaélés szétrobban a fénybe és felfedik az illúziókat.

Vegyél egy mély lélegzetet a napfonatodba és érezd a sárga fluorit egy pompás sárga energiáját felébredni a gyöngyházfénytől, ami az 5. dimenzióból érkezik. Lásd ezt a csodaszép fényt vibrálni; lásd ezt tökéletesen összehangolódni az összes többi új dimenzionális csakrával. Ez is 7 cm-rel előtted és mögötted található. Képzeld el az energia minden sűrű részecskéjét, ami hozzákötött téged a hatalomtól való félelemhez, a hatalomhoz, amivel visszaéltek vagy az erő/hatalom, amivel te éltél vissza most feloldódik.  

És csak egy pillanatra érezd az Anya/Atya Isten hatalmának/erejének fényét a napfonatod középpontjába meghatalmasítva és felhatalmazva téged, hogy felvedd a jogos szereped, mint a fény egy vezetője irányítva az életedet és megmutatva az utat azoknak, akik most kezdenek el mocorogni a mély álmukból. Itt van most egy újabb kristály vibráció, ami egyesül a sárga fluorittal.


Sárga fluorit

Ezt úgy ismerik, mint heliodor.

Ez szintén nagyon világos a maga sárga vibrációjával. Ez a turmalinok családjának tagja.

heliodor.jpg Heliodor

Lélegezd be ezt a napfonatodba, ennek energiája összeolvad és eggyé válik a sárga fluorit gyöngyházfényével. És akkor üdvözöljétek a Héliosz csakrátokat.

Most töltsetek el egy pillanatot, hogy érezzétek az összes új csakrának az energiáját, amit az energiameződön belül aktiváltak. Bele fog telni egy kis időbe, amíg hozzászoksz a rezgésükhöz; csak figyeld meg a színeiket és tedd lehetővé számukra most, hogy finoman/gyengéden egyesüljenek és beszivárogjanak az energiameződbe. Ez a 8 kristály, egymás kísérői. Ezen végső kristályvibráció egyesül az aurameződdel és a védelem hetedik dimenziós kristályos köpenyeddé válik és ez az ametrin rezgés.

ametrin--1-.jpg  Ametrin

Ez az ametiszt és citrin erőteljes vibrációját tartja meg. Az ametrin felemelkedett a 7. dimenzióba és a változás időszakán át meg fognak tartani. Meg fogja akadályozni, hogy visszaessen a tudatosságotok a harmadik és negyedik alacsonyabb dimenziós rezgésekbe. Még mindig hozzá fogtok férni az 5. dimenzióhoz, mert ez az azonnali manifesztáció dimenziója és egész idő alatt használni fogjátok. Az 5. dimenzióba utaztok, amikor segítetek azoknak, akik a negyedik és harmadik dimenziós alacsonyabb vibrációs (tudatosságban) tartózkodnak. Tehát le fogsz ereszkedni a szolgálatod munkája alatt. Az ametrin megnöveli a vibrációtokat azért, hogy az energiátok folytathassa a felemelkedését, hogy ezáltal találkozhasson a Fény Mestereivel, mert többé már nem fogják lerezegtetni (az alacsonyabb sűrűségre) a vibrációjukat, hogy az emberiséggel dolgozzanak. Az idő elérkezett, hogy felemeljétek a rezgés szinteteket. Most lásd az új dimenzionális csakrák mindegyikét és a színük az ametiszt és citrin egy ragyogó pajzsát tartják magukban és megtöltődtek a gyöngyházfényű rezgéssel, ami így fémessé/metálossá tette őket.

Végy egy mély lélegzetet be, húzd az energiáidat vissza a fizikai testedbe és ahogy ezt teszed, húzd/vond be az új csakrikus energiát magaddal. Erősítsd meg a gyógyulásod angyalának, hogy tudatosan azt választottad, hogy egyesülsz az új dimenzionális csakrákkal, a színükkel és a vibrációjukkal. Erősítsd meg, hogy tudatosan úgy döntesz, hogy az energiájuk rezgésén belül tartózkodj és összehangoltan a vibrációjuk energiájával minden alkalommal. A következő belégzésnél terjeszd ki az új csakrák és az ametrin köpenyed energiáját. Vegyél egy újabb mély lélegzetet be, kiterjesztve a fény, kiterjesztve még inkább, ahogyan kilélegzel. Most kérd fel a Mester Vezetőidet, ha nem tudod a nevüket, csak hívd a Mester Vezetőid és határozd meg a szándékod, hogy ezek az új dimenziós csakrák, színeik és vibrációjuk és az ametrin köpenyed terjedjen ki, hogy beborítsa önmagad összes aspektusát és vibráljon keresztül az alacsonyabb tudatosságon, amelyek jelenleg bármilyen párhuzamos és alternatív valóságban léteznek; és ez által, felgyorsítva a tudatosságuk felébredésének és felszívásának folyamatát. Kérd meg a Mester Vezetőidet, hogy folytassák ezt a folyamatot, amíg szükség van rá, addig, amíg az alacsonyabb tudatosságágú énjeid összes aspektusa teljesen behúzásra kerül a hetedik dimenziós én fényébe. (szünet)

Adj köszönetet a Mester Vezetőidnek, hogy követték az utasításodat és tiszteletben tartották a kérésedet. Köszönd meg a gyógyító angyalodnak, hogy megkönnyítette ezt az aktiválást. Húzd vissza a tudatosságodat a fizikai testedbe, lélegezz be mélyen és teljesen ki. Szilárdan gyökereztesd le magad a fizikai testedbe, ha szükséged van rá, kérd meg a vezetőid, hogy segítsenek neked ebben, és biztosan abban, hogy az új dimenzionális csakráid elkísértek téged és a 7. dimenzión keresztül vibrálnak.
Amikor kész vagy, nyújtsd ki a karodat lábadat, húzd hátra a vállaidat, mozgasd meg a nyakad, húzd fel a szemöldöködet, ráncold a homlokod, majd lazítsd el az arcod, húzd fel ismét a szemöldöködet, és ráncold újra a homlokod, majd lazíts. Ásíts, körözz a bokáddal, hajlítsd be a térdedet előre és hátra. Körözz a csuklóddal és most az energia megfelelően áramolhat rajtad keresztül. Esetleg néhányatoknak előre és hátra, előre és jobbra kell hajolnia, tedd meg most ezt, ha van rá lehetőséget.

És ez így van szeretett egy, továbbra is megtartunk benneteket ezekben az új vibrációkban, segítünk titeket a 44 kisebb hetedik dimenziós csakráitok energiájának integrálásában. Kérd fel Mihály Arkangyal jelenlétét, hogy hangolja össze a tudatosságodat a platina és titánium pajzzsal. Hangolódjon össze téged az ametrin pajzsoddal és az összes egyéb csakrikus vibrációddal. Határozd meg a szándékod, hogy az életen keresztül megtapasztalod a magasabb vibrációkat azért, hogy átadhasd a bölcsességed a magasabb vibrációkon keresztül és a fény egy vezetője legyél azok számára, akiket megmozgat ez. Bízhattok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket, ami hordoz és megvigasztal titeket; a sok láthatatlan szív, ami imád titeket és mindig emlékezhettek, hogy veletek vagyunk mindig minden úton. Szeretteim, mindig minden jól lehet a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.Kérdés és válasz:

Kérdés: Hogyan változik meg a fizikai testünk a felépítésében?

Kuthumi: Szeretteim, ez eltérő lehet mindenkinél, de néha ezek közül az, hogy csökkenhet a testsúlyotok, vagy néhány esetben a fizikai testsúlyotok gyarapodhat attól függően, amit a testek igényel. Változhat a bőr tónusotok vagy bőr színetek. Néhány ember abban tapasztal fizikális változásokat, ahogyan a hajuk nő, vagy a körmük a lábukon és a kezükön gyorsabban nőhetnek.  Vannak, akik talán még azt is megélik, hogy el kell távolítani néhány fogukat, mert több lesz belőlük. Néhány ember már észrevette és ezek inkább férfiak voltak, mint nők, hogy magasabbá válnak a fizikai magasságukban, néhány ember azt mondhatja, igen, mert sokkal jobban kihúzzák magukat, miközben sétálnak…(nevetés) Néhány nő hormonális változásokat tapasztalhat, amely talán a mellük megnagyobbodását okozhatja, plasztika beavatkozás nélkül és még  a testük  alakja is megváltozhat, talán egy alma alakú nőből körte alakú lesz, bármilyen a lédús kedvencek közül.

Kérdés(2): Dolgozva a csakra színekkel és a 4. és 5. dimenzió…(nem hallható a kérdés)

Kuthumi: A 7D-s csakrák a 4D-s és az 5D-s csakrák magasabb vibrációi. Ezért ezekkel a csakrákkal dolgozva előkészíti az egyéneket, akik készek arra, hogy a 4D-s síkon túl/fölé emelkedjenek, ami asztrális síkként is ismert. Ösztönözve lesztek arra, hogy az új dimenzionális csakrák színeit is használjátok, de nagyon körültekintőek lesztek azzal kapcsolatban kiknek is mutatjátok meg őket. Értitek? Azért mert a teremtéseiteket elsősorban a gyógyítás/gyógyulás területen használjátok fel, nagyon fontos lesz, hogy bölcsességgel használjátok (ezeket a színeket). Az üzenetem számotokra, hogy engedjétek meg magatoknak, hogy megnyíljatok az információra és az energiára, amit a vezetőitek próbálnak majd átadni nektek az elkövetkező években. Ez az információ, amit sok alkalommal éreztetek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...