Kuthumi - 3:21 Napéjegyenlőség channelling

Michelle Eloff (08.03.07) - Kuthumi: 21:3 Napéjegyenlőség channelling 

 


Forrás: thelightweaver

Fordította és hanganyagot készítette: Szigeti Antal 

Michelle Eloff© közvetítése által

Johannesburg – 2008. március 7

Hanganyag letöltési linkje:

http://www.mediafire.com/download/680d6flf0a964s4/21_3+Nap%C3%A9jegyenl%C5%91s%C3%A9g+channelling.mp3

A háromszoros Istennő sorozat előző része:

Kvantumugrás a bizakodásban 2008. február 29.

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-kvantumugras-bizakodasban.html?m=0 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

___________________________________________________________________

Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek az egyensúly, az igazság, a hit és a derű áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben gyűlünk ma össze veletek ezen a napon, amikor mindannyiótokat szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk.

Szeretteim, a rendkívüli változás még újabb szintjének közepében álltok. Az általatok magnetikusan magatokhoz vonzott energiák nemcsak a nagyobb skálán teremtenek változásokat, hanem a lényetek legapróbb rostjaiban is. A mikrokozmoszon és makrokozmoszon belül minden [folyamatos] változáson megy keresztül. Kritikus ez az időszak, amikor mindannyiótokat bevezetünk saját erőtök/hatalmatok fényébe, és ezt megtéve segítünk benneteket abban, hogy felismerjétek kik vagytok valójában, [felismerjétek azt] a TE-t, amelyik az alsó egó megbízhatatlansága által fűtött hiedelemrendszerek programozásán túl létezik. Képtelen vagyok még elkezdeni [is] megmagyarázni azt, hogy milyen rendkívüliek ezek a most utadba kerülő változások, amelyek eltolják a határokat, arra ösztökélnek, hogy kilépj az öntőformából, hogy széttörd az összes egyszerű hiedelemrendszert, amelyeket a tiltás [vagy gátlás] által létrehozott rendszer táplál, mindaz, ami fenntartja a korlátozást és félelmet.

Március 20-a és 21-e időszaka alatt a matróna energiája, amelyre hivatkozunk a Főpapnő [energiájaként] is, körbeveszi energiájával a Föld bolygót. Mindannyiótokat külön-külön szintén körülvesz energiájával, és bölcsessége táplál és kényeztet benneteket az elengedés ezen időszaka során, felülemelkedve és túllépve mindazon, ami ezidáig az általad életnek nevezett struktúra kényelmi zónáját képviseli. Könyörtelennek tekinthető energiával tör elő a második felemelkedési hullám. Semmi könyörtelenség nincs ebben drágaságaim, amit ti könyörtelenségként érzékeltek, az egyszerűen autenticitás, igazság és mondhatni, hogy az igazi megállapodás. Megkérted az univerzumot, hogy mutassa meg neked az igazságot Istenről, az igazságot önmagadról, az életről és mindarról, ami létrehozza azt a paradigmát, melyet az általad élt életként megszoktál,[és] ezért mindez szét fog törni és [még] mindaz, ami illúziót képvisel. Ez a széttörés eltávolítja a szívcsakrádból az árnyékolókat és ezen árnyékolók széttörésének pillanatában az összes csakrád a szív alatt és felett pontosan ugyanezen a folyamaton fog keresztülmenni. Fizikai és energiatesteid összes csakrája a gyógyulás hihetetlen szimfóniáján megy keresztül. Része ez a Húsvéti halál és újjászületés ünneplésének [bár magyarul inkább Feltámadást mondunk] és lehetne-e csodálatosabb, mint a Húsvét ünneplése a napéjegyenlőség idején?

Nagyon különleges célból lettek összehozva ezek az energiák. Ez lehetőséget biztosít azok számára, akik az őszi napéjegyenlőséghez kapcsolódnak [a déli féltekén], hogy elkezdjék megérteni az önvizsgálat ezen időszakkal járó utazását. Azoknak közületek, akik az északi félteke napéjegyenlőségét élik meg, fel kell ismerniük, hogy mi az, amit be kívánnak hozni az életükbe. Mindkettő létfontosságú. Korábban [már] mondtam, hogy igazából nem kell azzal törődnötök, hogy a déli vagy az északi féltekén éltek-e, mert mindkettő hat rátok, mert genetikailag mindkét féltekéhez kötődtök, ráadásul finom szinten tapasztalni fogjátok e kapcsolódásokat.

A Főpapnőként is ismert matróna elhozza neked a miszticizmus hatalmát, az élet misztériumát, ami megment téged, az élet misztériumát, amelyet kész vagy átölelni. Akárhogy is, az általa hozott misztérium felfogható az ő bölcsessége eredményeként [létrejövő] misztériumnak. Bölcsességének [magas] szintje miatt ő nagyerejű megfigyelő, tehát a Bölcs Megfigyelő ajándékával ajándékoz meg téged, azzal a részeddel, amelyik minden adott pillanatban pontosan el tudja dönteni, hogy milyenre fog fordulni a helyzet. Sok esetben használnod kell majd a bölcsességedet, hogy nyugodt maradj, hogy visszalépj, és megfigyeld, hogy mi zajlik körülötted, és kivárd a továbblépésre alkalmas pillanatot, hogy úgyszólván bedobd a macskát a galambok közé. Más alkalmakkor Te leszel a macska a galambok között, amikor a bölcsességed azt fogja kívánni, hogy ezt a szerepet játszd el.

A bölcsesség a feltétel nélküli szeretet egyik aspektusa. A bölcs az, aki pontosan tudja, hogy mikor cselekedjen, és sohasem reagál éretlenül, és ezen e szó mindkét aspektusát értem. Az általam hivatkozott éretlenség az éretlenség pszichológiai szinten, és spirituális szinten. Az általam előbb említett érzelmi vagy pszichológiai éretlenség nem csak akadályoz téged, hanem gyakran átmenetileg leállítja a Fénymunkás utazását, és talán fontos, hogy ismét megemlítsem ezt közületek azok számára, akik még nem hallották [azt], amit erről korábban mondtam. Nem számít az, hogy valaki milyen előrehaladott spirituális szinten. Lehet akár nagy tanító, guru, aki magában hordozza a világ összes metafizikai, ezoterikus és spirituális tudását, ha pszichológiailag éretlen, akkor az intellektuális tudása abszolút semmit nem jelent.

A pszichológiai, érzelmi érettség az egyensúly fenntartásának központi magja. Ez a központi stabilizálója minden léleknek, aki a spirituális harcos ösvényén való járást választotta. Az ostoba Fénymunkások sokkal veszélyesebbek, mint az átlagosan ostoba férfiak és nők az utcáról, akik semmit sem tudnak a metafizikáról, ezotériáról, filozófiáról vagy bármi másról, tartsd tehát ezt észben. A Főpapnő meghív téged Szakrális Fénykamrájába, ahol kihívásra készteti az éned éretlen aspektusait. Kihívásra készteti az életed mindazon területeit, ahol önelégültséget tanúsítasz, hol elvakítottad a szemedet, ahol megsüketítetted a füledet, és arra csábít, hogy kavard fel az edényt, hogy hozd forrásba, mert ez az a hely, ahol megtalálod az igazságodat.

A bölcs mester sohasem táplál illúziót. A bölcs mester megáll, figyel, és pontosan tudja, hogy mikor cselekedjen, és a cselekvés az illúzió széttörésének katalizátorává válik. Kérem, hogy tartsd ezt észben minden földi napodon. Nem az autentikus ösvényen járó igazán bölcs mester az, és nem a fény vagy igaz szeretet lénye, aki örökké, örökké illúziót táplál, akár a tiédet, akár bárki másét. Amikor ösztönösen érzed magadban, hogy valami illúzió az életedben, vagy tudod, hogy valaminek a tagadásában vagy, és a szellemi vezetőid (vagy valaki máséi, aki Te vagy) azon dolgoznak, hogy maradj benne ebben a tagadásban, vagy hogy tápláld az illúziót, akkor felismered, hogy bajban vagy, és az a legjobb neked, ha úgymond feltüzeled az egészet. Az emberi formában teljesen meghatalmasodott lélekké válás ösvényén vagy, ezért minden meglévő illúziódat szét kell törnöd és [ezek] szét lesznek [törve, de] Te határozod meg, hogy milyen hosszú ideig fog tartani ez a folyamat. Távolodj el azoktól a helyzetektől és emberektől, amik és akik illúziókat táplálnak, és becsüld meg az igazságot. Légy bölcs mester, és figyelj, ha szükséges, különben járd a saját utadat és tudd, hogy mikor jön el az illúziót táplálók számára annak ideje, amikor valami mást tapasztaljanak, és [amikor] eldöntik, hogy mást [másként] tapasztalnak, akkor a lábuk megtalálja a Te ösvényedet, és hozzád hívják őket, és abban a helyzetben leszel, hogy megadhatod nekik [azt], amire szükségük van, ők pedig abban a helyzetben lesznek, hogy elfogadják azt, amit kínálsz. Sose próbálkozz azok áttérítésével, akik nincsenek rá készen, [mert ilyenkor] vesztes csatát vívsz, csak létezz, éld az igazságodat, beszélj róla, létezz benne, és körülötted minden a helyére fog kerülni.

A szerelembe való emelkedés minden megtett lépésedben feltárja magát, kinyilatkoztatja magát, és ahogy már korábban sokszor mondtam, a halál és újraszületés hamarosan végbemenő folyamata nem elgyengíteni fog téged, [hanem] mindez arra lehetőség, hogy arra vigye a figyelmedet, amire figyelned kell. Azt kell hajtogatnom, hogy mindannyiótok számára létfontosságú, hogy ne vesszetek bele a jelentéktelen bosszúságokba, és beszéltem erről néhány napja a mostani kulcs napi aktiválásban [február 29-én]. A kicsinyes ingerültség az egó, az alsó egó eszköze, hogy eltérítsen téged attól, ami fontos, ezért bölcsen válassz, hogy mire fordítod az erődet. Amikor magukba szippantanak ezek a kicsinyes bosszúságok és jelentéktelen szóváltások, akkor átadod nekik az erődet. A napéjegyenlőség ezen időszaka, a matróna energiája a Főpapnőével kombinálva olyan energiát hoz el neked, ami azt kéri tőled, hogy emelkedj még magasabbra a szeretetben, önmagad szeretetében, az élet szeretetében.

Március 20-a és 21-e energia-aktiválásai[nak ideje] alatt egy másik mátrix is lebontásra kerül. Ez a holografikus kivetítés, ami mindenkire hatott, és hat minden gyermekre egyre fiatalabb és fiatalabb korban. Sok gyermek még négy évesnél is fiatalabb, amikor már komoly negatív befolyás éri e holografikus betét [eredményeként] és ez különösen ahhoz a fizikai testtel kapcsolatos illúzióhoz kötődik, hogy hogy néz ki [a test], milyen a mérete és a formája, és így tovább, és így tovább. Ez egyike a legelgyengítőbb holografikus betéteknek vagy implantátumoknak, ha nevezhetjük így ezeket, amelyekkel az emberiségnek foglalkoznia kellett. A harmadik dimenzióban a figyelmedet minden a külsőségekre fókuszálja. Az a mintázat, hogy a saját éneden kívül keress megerősítést, hogy magadon kívül keress jóváhagyást, szeretetet, gondoskodást, táplálást és biztonságot. Számos évvel ezelőtt az asszonyok azon igyekeztek, hogy tökéletes [házi]asszonyok legyenek, abból a célból, hogy tökéletes férjet kapjanak, aki megvédi őket, gondoskodik róluk, és biztosítja, hogy biztonságban legyenek. Nincs rá szükség, hogy továbbra is fenntartsd ezt a képet, habár genetikailag még jelen van.

Március 21-én éjfélkor elkezdjük belepumpálni az új energiát a bolygótokon minden férfi, nő és gyermek DNS-kódjaiba. Ez a planetáris és kollektív DNS-beözönlés különleges kapcsolatban van ezzel a [kívülről] létrehozott hologrammal. Körülbelül 12-16 hétig fog tartani, hogy ez az implantátum teljesen feloldódjon, és átírja a DNS-edben rejlő bevésődéseket. Sokan érezték közületek ezen implantátum hatásait, mert mi már előkészítettük az energiát ennek eltávolítására. Tudod-e, hogy amikor butának, szerethetetlennek, taszítónak, kövérnek érzed magad, vagy az összes többi magadra aggatott címkének megfelelőnek, akkor el vagy térítve, hogy úgy játszanak veled, mint egy gyaloggal [a sakkjátszmában]? Mert minél rosszabbnak érzed magad, annál erőtlenebbé válsz, minél kevésbé érzed, hogy szeretetd magadat, annál erősebb lesz a félelem, és olyan mechanizmussá válsz, amelyik táplálja ezt a hologramot, ezt a mátrixot, amelyikről beszéltem.

Március 21-e annak ideje, amikor a sötét világok portáljai bezárulnak, és sok ilyen van. Minden évben azon dolgozunk, hogy egyre többet és többet becsukjunk [közülük]. Minél meghatalmasodottabb mindegyikőtök, annál könnyebbé válik számunkra lezárni ezeket a rendszereket, bár létfontosságú, hogy mindannyian velünk dolgozzatok, ezért azt kérem, hogy abban a percben, amikor taszítónak, szerethetetlennek, és határozottan gusztustalannak érzed magad, emlékeztesd magad arra, hogy játszanak veled. A lelked, a szíved és a kisugárzott fényed szépsége oly sokkal hatalmasabb, mint a tested kinézete. Igen, mindannyian dolgoztok a korosodási folyamat megfordításán. Vitatható, hogy ez mennyi időt fog igénybe venni. Időd többségében belső szellemedet kell táplálnod, a fény és a szépség belső minőségeit.

Van egy gyakorlat, amit szeretnénk, hogy végezzetek el mindannyian, és azt javaslom, hogy tedd meg ezt mindenkivel, akit ismersz. Minden ember, akit ismersz, őszintén írja le, hogy mi az, ami szép benned, nem a fizikai testeddel kapcsolatban, [csak] rólad, a belső lélekminőségeidről. Mi az benned, ami vonzza őket, ami a Te teredben tartja őket, és Te tedd meg ugyanezt velük. Ez egy összekapcsolódási projekt lesz, és azok, akik közületek itt vannak, kérem, hogy kérjék meg ezt a csatornát, hogy tegye ezt az egész világra szóló projektté, mindenki számára. Ez nem korlátozódik arra a csoportra, amellyel éppen most dolgozunk.

Minél inkább az éned fényét táplálod, [és] nem az egóét, annál jobban tápláljuk mi [is] az én fényét, annál erősebbé válsz, és ez a belső ragyogás keresztülsugárzik. Érezted ezt magadban, láttad ezt másokban – van bennük valami olyasmi, amihez szeretnénk, ha hozzákapcsolódnál, ha ráfókuszálnál. Ez az, ami táplálni fogja a szeretetet köztetek.

A matróna nem csak a bölcsesség ígéretét kínálja nektek, nem csak az érettséget, de az én kincseinek felfedezését és birtoklását is. A matróna a Főpapnő formájában pontosan tudja, hogy mire képes. Ő [már] eltolta a határokat, felfedezte, bekalandozta azokat a birodalmakat amelyeket talán csak az őrültek fognak taposni, és ezt megcselekedve [sokat] tanult magáról. Hadd mondjam el most, hogy nőneműként hivatkozom rá a Főpapnő és a matróna archetípus miatt, de ő létezik minden férfiban ugyanúgy, mint minden nőben. Energiájának átölelése fel fogja gyorsítani azon kincsként őrzött minőséged felismerését, amelyeket még nem birtokoltál. Biztosítalak téged, hogy amikor túlmész a felszínen és a külsőségeken, és átjárod az igaz esszencia, a bölcsesség, a fény, az erő és a szeretet azon mélységeit, melyek minden lélekben léteznek, [akkor] a legragyogóbb elképzeléseidet meghaladó átalakulások fognak végbemenni [benned]. Az energiád el fog tolódni és meg fog változni, önmagad és életed érzékelésének módja drámaian meg fog változni. Ahogy önmagadat látod, ahogy mások látnak téged, szintén nagyon más lesz ebben a térben, amin az elme ezen keretét értem. A szeretet e terében használni fogod a hatalmas „mágiát” a kvantummechanika idézőjelei között.

Mindenre van tudomány. Az a tudományos tény, hogy energia mindenütt létezik. Az energia sosem szűnik meg létezni. Átalakul vagy átváltozik, de sohasem tud nem létezni, ezért az elme tudományát használva képes vagy megváltoztatni annak módját, ahogyan az energia tudományát használod a tested belsejében és a külső világodban, ezért a mostani időszak alatt ünnepeljük azt a tényt, hogy a matróna, a Főpapnő felkészül, hogy eléd álljon, és elvezessen téged az autentikus én birodalmaiba, azokra a helyekre, ahol a kincseid várnak téged. Ne késlekedjünk hát tovább, itt az ideje, hogy találkozz a matrónáddal.

Csukd be a szemed, ha még nem tetted volna meg, és nyisd meg az energiádat a Végtelen Forrás fényének és erejének belélegzésére, és amikor kilélegzel, csak engedj el mindent a testedből, ami stresszt vagy gondot okozhat neked. Minden alkalommal, amikor belélegzel, lélegezd be a Végtelen Forrást, és lélegezz ki mindent, ami stresszt, vagy szorongást okoz neked. Egy másik mély belégzéssel töltsd fel a tested összes nagyobb és kisebb csakráját a fény végtelen energiájával, és lazíts.

Képzelj el magad előtt manifesztálódni egy kivételesen bölcs öreg asszonyt. A Főpapnő minőségeit látod benne. A szemébe nézve megláthatod a bölcsességet, látod az összes, benne mélyen meglévő tudást, és alázattal tölt el a szemén és a szívén keresztül rád ömlő erő, az az erő, amely után valójában sok-sok éve epekedsz. Isteni jogod, hogy tudatosan újraigazodj ehhez az energiához. Kiérdemelted a jogot, hogy becsatornázd ezt az erőt életed minden területére, tekintet nélkül arra, hogy milyen idős vagy most.

Helyezd mindkét tenyeredet a matróna tenyereire, és érezd, amint az energiája átjárja a tenyércsakráidat, beáramlik a testedbe, és egyszerűen tapasztald az összekapcsolódást ezzel a részeddel. A Főpapnő megérti a Természet Szakrális Nyelvét. Egy ő a Föld Anyával és az Ég Atyával. Az Isteni Férfias és az Isteni Nőies Szent Násza [már] végbement benne, és benne [van] az erő magja, amit csak kevesen tapasztaltak meg. Ez a belső mag-erő az, amit kész vagy jelenlegi tested DNS-ébe beinni, és amikor kész vagy erre, vegyél mély lélegzetet, tudatosan nyisd meg az energiádat, és engedd meg, hogy beáradjon a tested sejtjeibe és DNS-ébe.

Ez az egyensúlyban lévő erő ereje – a szellem és tudomány tökéletes egyensúlya. Ismered az igazságodat, átölelted az autentikus éned sok aspektusát, és a világ a matróna szemén át nagyon másnak látszik.

Mialatt ez történik, ő folyékonnyá válik és elkezd eggyé válni veled. Ez a folyékony energia képes keresztüláradni rajtad, akadálytalanul összekapcsolódni minden olyan aspektusoddal, amelyiknek szüksége van az ő fényére, bölcsességére és erejére, az érettségére spirituális és érzelmi szinten, és megtanítja neked, hogy légy bölcs megfigyelő. A Főpapnő energiája megtelepszik a szívcsakrádban. Meg fogja tanítani neked a szeretet mágiáját, ahogy ez a bölcseken keresztül kifejeződik. Elhozza neked a feltétel nélküli szeretet kiterjedtebb megértését, és e két energia kombinációja rajtad keresztül és veled együtt működik, ami létre fogja hozni az illúziók szétzúzásának nagy változását, az árnyékolók lehullását, elhagynak ezek téged, és csak egyetlen dolog marad, és ez az igazság, az igazság, amit [magadhoz] hívtál.

Folytasd a mély belégzést és a teljes kilégzést, miközben ezen energiáknak némi időre van szükségük, hogy megtelepedjenek benned. Érezd a Föld Anya támogató jelenlétét, az Ég Atya rád világító jelenlétét, ahogy figyel téged, és érezd, hogy kombinált energiájuk megvéd és vezérel téged. A Föld Anya és az Ég Atya kéz a kézben dolgoznak. Felkészültél a Szakrális Istentől érkező energiákra is. Ez az az energia, amivel legközelebb fogunk dolgozni. A matróna bölcsessége felhasználásának e különleges időszaka alatt abban a helyzetben leszel, hogy megértsd a saját férfias energiádat. Éppen most látod a női[es] éned erejét, az Istennőt, a csábítót, a női harcost, mindezek kombinált energiáit, az anyát, a leányt, a gondoskodót, mindezek benned vannak, és Te felfedezed, hogy ezen aspektusok melyike az erősséged, ezen aspektusok melyike igazán az igazságod, és [hogy] valójában ki vagy Te. Abban a pillanatban, amikor elfogadod és szereted magad ilyennek, képes leszel meglátni az Isten-éned erejét, a férfias énedet a maga igazságában.

Szánj rá most egy pillanatot, és hívj be bármilyen más, számodra ez alkalommal szükséges energiát, hogy támogassa a gyógyulásodat és az elengedésedet, bármelyiket is választod.

Tudd, hogy a Húsvét különleges időszaka alatt a felsőbb éned fogja kiválasztani, hogy mi fog meghalni benned, és mi fog újraszületni beléd. Ez az alsó egó elpusztítása céljából történik. Mindössze annyit kell tenned, hogy megfigyeled azt, amin keresztülmész ez alkalommal, és fel fogod ismerni, át fogod adni magadat neki, és megengeded, hogy úgy legyen.

Én, Kuthumi, most létrehozok körülötted egy erőteljes arany fénypajzsot. Ez a pajzs olyan vibrációkat kezd el belevetíteni a testedbe, ami segíteni fogja annak az implantátumnak az eltávolítását, ami az általunk már említett hologramhoz kapcsolódik, [ahhoz a hologramhoz] amelyik táplálja a „kevésnek lenni” félelmedet, a tökéletlenségtől való félelmedet, a nem vagyok elég vékony, elég gazdag, elég csinos, elég intelligens [félelmeidet]. Elég az elégből! Nem kell több belőle! Most van itt az ideje, hogy az autentikus szépség keresztülragyogjon, és ez annak teljessége, amit a matróna képvisel. Emberi fizikai fogalmak szerint ő [már] elveszítette a fiatalság kerekségét, de mégis rendkívüli, ezért a kiválóságának semmi köze a fizikai megjelenéséhez, és mindaz, amihez köze van, az a belső szépség, [és] ez az, amiért ez a gyakorlat ilyen fontos.

Vegyél még egy mély levegőt, [aztán] teljesen kilélegezve, miközben most az energiák beáradnak, hogy csendesen megtelepedjenek benned. Mondj köszönetet a Főpapnőnek és a matróna energiának, hogy összevegyült veled. Méltányold, hogy tudatosan és szándékosan átölelted a matróna és a Főpapnő által képviselt összes bölcs én mag-stabilizáló erejét. Méltányold, hogy tudatosan és szándékosan úgy döntöttél, hogy bölcs megfigyelővé válsz, és csak a megfelelő pillanatban cselekszel, akár amikor Te leszel a macska a galambok között, akár amikor valaki bedobja a macskát a galambok közé. Része ez, az ez alkalommal játszott szerepednek. Ti vagytok az illúzió megsemmisítői, akik felemelkednek a szerelemben. Azért emelkedtek fel a szeretetben, mert eldöntöttétek, hogy soha többé nem tápláljátok ismét az illúziót. Mondj köszönetet magadnak, hogy úgy döntöttél, hogy ezen a módon szolgálsz. Gyakran tartják nehéznek ezt a fajta szolgálatot, bár nagy tiszteletnek örvendő ezt végezni, mert ti vagytok a változás legnagyobb katalizátorai – a régi mátrix szétzúzói.

Közületek egyre többeket és többeket hívnak most szolgálatba, hogy belépjetek az illúziók széttörésébe, hogy katalizátorok legyetek. A kevesebb illúzió egyre több és több léleknek ad mind nagyobb esélyt, hogy keresztülmenjen ezen a kapun. A továbbiakban az illúzió fenntartása egyre kimerítőbb és egyre erőltetettebb. A változás ablaka [vagyis időszaka] elő fog tűnni ez év végén, ezért minél nehezebb most keresztülvergődni, minél értelmetlenebb[nek tűnik az egész], annál könnyebb lesz keresztülmenned a felemelkedésed összes szintjén, és minden alkalommal kapsz egy megnyilatkozást, minden alkalommal bepillantást kapsz, és minden alkalommal önmagad valamelyik aspektusának mesterévé válsz – felemelkedsz. Ezért a felemelkedés esszenciálisan – a lényegét illetően – pillanatról pillanatra zajló tapasztalat. Az általunk említett felemelkedési hullám tömeges kollektív folyamat, melyben tömeges bepillantás, kinyilatkoztatás, változás van, döntés a más valóságokba való belépésről, vagy más életmódba való belépésről, [és ezek] minden alkalommal sokkal egyszerűbbé válnak.

Azt szeretném, hogy földeld most le magad a testedben, és képzeld el, hogy a lábad ténylegesen belesüllyed a Föld Anya testébe. Képzeld el [a Föld] energiáját szilárdan összekapcsolódni a talpadon lévő csakrákkal, mindkettőtöket [képzeld el] ugyanezen a módon. A folyamataitok mennyei támogatásban részesülnek, és Ég Atya, a „megvilágító” energia, figyel mindkettőtökre, tart mindkettőtöket, és elhozza mindazt, amire szükséged van, hogy biztosítsa, hogy az illúzió ne térítsen el tovább benneteket.

Tudd, hogy ez az energia veled fog maradni a következő hét napban, ez alatt az idő alatt eltolod és megváltoztatod önmagad belső nőies minőségeit, sokkal tudatosabb és mélyebb szinten hozzákapcsolódva igaz női erődhöz, és a nőiesség azon aspektusaihoz, amelyek igazság szerint az autentikus éned [részei]. Ezután az időszak után az energiád elkezdi a felkészülést a férfi Isten energia első fázisának integrálására, ami április 4-én fog végbemenni.

Április az a hónap, amelyik jó néhányat elhoz a változás legerőteljesebb energiái közül, a külső valóságod területén. Hadd magyarázzam meg ezt részletesen, nehogy valaki pánikrohamot kapjon! A március a női minőség, és [energiája] a befelé forduló figyelmedben intenzív. Az Istennői erővel kapcsolatos, az Istennő azon képességéhez kapcsolódik, hogy táplálja a Belső Gyermeket, így arról szól, hogy felfedezd, mi van benned belül, mi az autentikus benned. És aztán áprilisban mindaz, ami benned volt, előbukkan a külső valóságodban. A férfias erő cselekvésbe kezd, és a dolgok materializálódnak, a struktúrák a helyükre kerülnek, és amin januártól dolgoztál április 4-éig, azok a dolgok hirtelen gyökeret vernek, és megjelenhetnek az életedben némi felfordulást okozva, de mindazon, ami történik, már belsőleg dolgoztál, csak most jelenik meg a külső világodban. Ezért tekints előre várakozással néhány valóban csodálatos változásra az életedben, mert az energia most mozgásba lendül, és észre fogod venni, hogy az életed is megmozdul, és lendületbe tudsz jönni.

Mindez a Te választásod, egyébként nem hallgatnád ezeket a szavakat, vagy azok számára, akik a jövőben olvassák ezeket a szavakat, eljött ez számodra, mert készen állsz rá. Kiérdemelted a jogot, hogy felismerd, ki vagy igazából, hogy mire vagy képes, és hogy a mostani helyzetedben hatalmas változásokat hozz létre.

Én, Kuthumi itt állok mindannyiótok között, és itt állok csak veled egyedül. Képes vagyok megtenni ezt, mert mind egyek vagyunk és nem elkülönültek. Az önmagadért való teljes felelősség felvállalásának utazásán veszel részt, az igazságod összes aspektusának birtokba vételéén, és keresztülmész, keresztülvágod magad, ha muszáj, minden illúzión, amelyek eltérítenek téged az igazságtól, vagy megpróbálnak arról meggyőzni, hogy egy rajtad kívül álló forrás függésben tart téged, [akár] másik ember formájában, [akár] más hiedelemrendszer, felfogás, hozzáállás, kivetítés, vagy bármi más formájában. Hallgass a saját szívedre, hallgass az ösztöneidre, és mindig fel fogod ismerni az igazságot. Sokan fognak próbálkozni, és arról győzködni, hogy én, Kuthumi és a többi Mesterek sötétek, és vajon ebben az esetben, ha tudod ezt, akkor mit fogsz tenni? Ha volt valaha ilyen gyanúd, erős érzésed, hogy sötétek vagyunk, akkor ismét azt kérdezem, hogy mit teszel ezzel? Miért nem tiszteled a saját igazságodat? Valóban ez az igazság?

Így hát szeretteim, itt foglak hagyni benneteket, hogy tűnődjetek ezen. Csak egyetlen nagyon hatalmas létező igazság van, amit mindenki képes és hajlandó felismerni, az, ami belül létezik benned, ami a mag részed, és minél inkább próbálod levedleni a régi utakat és a létezés minden olyan mátrixából való kitörésre fókuszálni, amelyek táplálják az illúziót, annál inkább a helyes irányba fordulsz.

A Minden Létező fénye, igazsága és szeretete legyen veletek, a legmagasabb és legtisztább fény, igazság és szeretet tárja fel magát számodra, és az összes igazság táruljon fel a számodra, és ha valóban sötétek vagyunk, ahogy mások mondják, akkor ez az igazság szintén fel fog tárulni számodra. Mindkétféleképpen szeretlek benneteket! Béke és áldás legyen veletek.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.

A háromszoros (férfi) Isten aktiválás első része:  

4:4 Az aktív cselekvés channellingje

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-44-az-aktiv-cselekves.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...