Kuthumi és mások - 2:2 Újraegyesülés a szeretettel a Szentséges Énen keresztül

Michelle Eloff (08.01.25) - Kuthumi és mások: 2:2 Újraegyesülés a szeretettel a Szentséges Énen keresztül

 

Forrás: lightweaver

Fordította: Mácz Annamária

Michelle Eloff közvetítése által ©
Johannesburg – 2008. január 25.

A hanganyag innen tölthető le Szigeti Antal hangjával: http://www.mediafire.com/download/qxzjgpfocyq89va/2_2+%C3%9Ajraegyes%C3%BCl%C3%A9s+a+szeretettel+a+Szents%C3%A9ges+%C3%89nen+kereszt%C3%BCl.mp3

Ez az információ megosztható más forrásokkal, szigorúan figyelembe véve azt a feltételt, hogy semmilyen információ nem változtatható meg benne, nem lehet belőle törölni, vagy hozzáadni, és az információ forrását közzé kell tenni.

Kérlek vedd figyelembe, hogy ez az információ hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és benned is hasonló folyamatot indít el. Nem pontosan olyan, mintha a közvetítést adó mester jelenlétében lennél, ám hatásai épp oly erőteljesek. Ne foglalkozz túl sokat a channelling résztvevőinek adott időpontokkal. Te is hasonló folyamaton mész majd keresztül isteni tervednek, időzítésednek és célodnak megfelelően.

0oooo0oooo0

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat köszöntsem ez alkalommal és elhozzam számotokra a belső fény, az isteni egyesülés, a bizalom és az előrelátás áldásait. Üdvözlet, szeretteim.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteink, úgy döntöttetek, hogy belevágtok - [még] előző életeiteket is tekintetbe véve - az egyik legrendkívülibb gyógyító utazásba. Mindaz a munka, ami veletek és rajtatok folyik múltbeli ciklusok számos rétegét távolítja el, csupaszon hagyva benneteket autentikus énetek mezítelenségének értelmében véve.

Amikor meztelenül képzelitek el az ént, akkor sebezhetőnek érzitek magatokat, de éppen a sebezhetőségetekben rejlik a legnagyobb erőtök, mégis, az emberek félnek a sebezhetőségüktől, és minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy megvédjék magukat attól, hogy sebezhetővé váljanak. Én, Kuthumi, az Egység istennői és személyes vezetőitek arra ösztökélnek mindannyiótokat, hogy törjetek ki ebből az idejétmúlt bábból, arra ösztökélünk benneteket, hogy lépjetek túl azon a korlátolt világon, amiből és amiben a múltban teremtettetek. Behúzunk benneteket az új világba, és ez az utazás olyan helyzetekbe juttat benneteket, ahol hihetetlenül sebezhetőnek, meztelennek, és időnként rémültnek érzitek majd magatokat. Alapvető fontosságú, hogy megértsétek, hogy a félelem érzete, vagy sebezhetőségetek kellemetlensége nem azért van, hogy megbénítsunk benneteket, hanem [azért,] hogy kihívás elé állítsa az alsó egót, és azon részeiteket, amik már elkényelmesedtek a régi mintázat komfortzónájának kényelmetlenségében. Minden sérülés, amivel életetek során játszotok, minden seb, amit másoknak okoztatok bármilyen folyamat során, feljön most az ő életükben, mint ahogy minden seb, amit rajtatok ejtettek, feljön azért, hogy meggyógyíthassátok.

Mindannyian, akik úgy döntöttetek, hogy részt vesztek ebben a különleges folyamatban, készen álltok arra hogy túllépjetek a régi mintázat kapuin, [túllépjetek] azon, hogy áldozatok legyetek, azon, hogy a múlt fájdalmában vagy félelmeiben dagonyázzatok. Eljött az ideje, mikor kiléptek az elkülönültség tudatosságból, és mindabból, ami elkülönít benneteket az isteniségetektől, boldogságotoktól, örömötöktől, gyönyörötöktől, és a lelki békétektől. Értsétek meg, hogy az elkülönültség útja, és az elkülönültség fenntartása sokkal fájdalmasabb és sokkal erősebb, mint az illúziók mintázatából való kitörésének útja, mint túllépni az áldozat tudatosság mintázatán és újraegyesülni az Egység tudatossággal. Az elkülönültségbe vetett hit az, ami a sebeket ejti, ami rátok hozza gonoszotokat. Amíg az elkülönültség tudatosságában maradtok, bizonyos értelemben az áldozat tudatosságban vagytok, ami azt jelenti, hogy fogékonyak vagytok [olyan] tapasztalatokat teremteni az életetekben, amik megerősítik elkülönültségeteket, amik megerősítik, hogy valamiféle áldozatok vagytok, és harcolhattok amivel csak akartok, hogy megakadályozzátok ennek bekövetkeztét, elszigetelhetitek magatokat, még jobban elkülöníthetitek magatokat, hogy gondoskodjatok róla, hogy többé nem bánt benneteket senki, de biztosíthatlak benneteket, hogy pontosan ezt fogjátok újra [és újra] bevonzani a valóságotokba.

Most ennek a két világnak a küszöbén álltok, az Egységet ígérő világén, és az elkülönültséget ígérő világén, és az hogy szembenéztek ezzel a két világgal lehetővé teszi számotokra, hogy igazán lehorgonyozzátok magatokat a földi mennyországban, vagy hogy lehorgonyozzátok magatokat a földi pokolban. Már letöltöttétek az időtöket a pokolban, most itt az ideje, hogy az Édenkertben kezdjetek el barangolni, mondhatni, hogy megtapasztaljátok a mennyei boldogságot, hogy megtapasztaljátok az élet könnyebb oldalát.

A 2:2 beavatása, és a 22 beavatása egyedül arról szól, hogy egyesíted tudatodat, lelkedet, szívedet, a szellemedet és a lényedet az éned isteni aspektusaival. Most feltárul előtted, hogy egyetlen férfi vagy nő sem sziget önmagában, feltárul előtted, hogy több erő válik a lélek számára elérhetővé, ha két lélek egyesül, és Istennel való, egy lélekként való egyesülésekkor, mint amikor úgy döntenek, hogy elszigetelik önmagukat az élet egyes aspektusaitól, hogy megvédjék a szívüket, a szellemüket, az énjüket, a lelküket és lényüket. Az elszigetelődéssel blokkot hoztok létre a szexcsakrában, szó szerint bezárva az ajtót így az Isteni Nőiesség, a teremtő erő, az élettel való együttáramlás ereje előtt, nemet mondva az Isteni Anyának, és az ő azon képességének, hogy fenntartsa az életet bennetek, rajtatok keresztül és körülöttetek. Február ezért az a hónap lesz, amikor két forgatókönyv áll előttetek, ezek a bizonyos forgatókönyvek azok, amikről már korábban beszéltem. Az az élet, amihez eddig a pontig hozzá voltatok szokva, és az az élet, ami előttetek áll, [és] ez utóbbiról persze nem sokat tudtok, [de] egy biztos, hogy a jövőtök épp a szöges ellentéte lesz annak, amit a múltban tapasztaltatok. Ahol eddig szegénységet tapasztaltatok, [ott] most bőség lesz, ahol eddig áldozatok voltatok, [ott] most győzedelmeskedtek, ahol eddig megkötött és porrá zúzott benneteket a feltételekhez kötött szeretet, [ott] most felszabadultok és átölel benneteket a feltétel nélküli szeretet, ahol eddig csak sötétséget láttatok, [ott] most tiszta fényt láttok majd.

Ez az átmeneti periódus lehetőséget ad számotokra, hogy betekintsetek szívetek birodalmába, hogy egyenesen belépjetek [ebbe] és meglássátok, hogy miért olyan fontos együttműködni az Isteni Énnel, [és] az egységet választani, hogy valóban társ-teremthessetek. Ezért aztán a társ-teremtés útjához, az együttműködés útjához, és minden egyes társ-teremtő tapasztalathoz szükséges az Isteni Nőies és az Isteni Férfias úgynevezett királyi nászban való egyesülése, a királynő és a király egyesülése a királyi házasságban. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem vagy teljes, ha éned másik fele nincs fizikailag veled. Azt jelenti, hogy megtagadod magadtól a Lélek ajándékát, hogy megtapasztald belső éned isteniségét komplementered tükrében visszatükröződni, fizikai világodban - ez az elkülönültség tudatosság. Az Egységbe való beleegyezés a királyi nász, az újraegyesülés az elmúlt években elutasított részeiddel, azokkal a részeiddel, amiket előző kapcsolataidban visszautasítottak, megtagadtak, tudomást sem vettek róluk, vagy meggyaláztak.

A február a romantikus szerelem hónapja. Ebben a hónapban két szív eggyé válik. Ebben a hónapban az Egység Istennői szemtől szembe kerülnek az Egység Isteneivel, a két szív pedig, amely egyesül, maga a királyi nászt megtapasztaló nőiség és férfiasság. Nos, mikor a királyi nászban való egyesüléskor egy harmadik elem ölt testet, ez az, amit általában a Gyermekként látnak, aki a két szerető szeretkezésekor fogan. A harmadik elem, ami az Egység tudatosságot választó két lélek egyesülésének ezen a bizonyos idején megjelenik az egész-ség (wholeness) Androgün Lényének manifesztációja. Ez az Androgün Lény valójában te vagy és Isteni Komplementered, amint egyesültök, és az egységes, teljes énné váltok. A most - mialatt beszélünk, és ahogy az energia lehorgonyzásra kerül február 2-től - kibontakozó változás az, hogy az egység megtapasztalása mellett döntő pár integrálja egymás energia mintázatát, de nem kavarodnak el a másik energiamintázatában. A múltban a sértett fél mozgató erőit éltétek ki, ami kavarodást okozott, mert az egónak muszáj hogy igaza legyen, az egót muszáj elismerni, és megjutalmazni bátorságáért, abban az értelemben, hogy jutalmat érdemel azért, amiért ilyen sok fájdalmat vállalt, amiért olyan erős volt, hogy magára vállalta ezt a rengeteg felelősséget, és hordozta ennek a számos sebnek a terhét.

Amikor a Felemelkedés Rácsának 27 kulcsa és 54 kundalini csakrája aktiválódott, ezt a kaput lepecsételte az Isteni Nőiesség és az Isteni Férfiasság gyökércsakrájában. Ez azt jelenti, hogy bármit is teremtsetek ettől a ponttól fogva, az egy új világban jön létre, a fény egy új mezőjében. Ezért a múltatokat nem lehet újrateremteni, az összes erőfeszítésetek, összes találkozásotok, összes társ-teremtő projektetek egy új birodalomból jön, nem az egó múltjának kuszaságából és [azokból] a dinamikákból, amiket a múltban magához vonzott. A két lény tehát egyesül, a két szív összekapcsolódik.
Képzelj el két egymással kapcsolatot teremtő lényt. Egyikük egy szív egyik fele, a másikuk pedig a másik fele. Képzeletben vizualizálj egy szívet, a két felül görbülő aspektus a két fej, alul pedig, ahol a szív összeér, a két gyökércsakra kapcsolódik össze a létezés egész-ségében. A korona- és a gyökérközpont egyesül tehát, a mennyek és a föld összekapcsolódik, és egy új világ jön létre.
Szeretteink, ez a bizonyíték mindannyiótok számára, hogy a szeretetet eredeti megteremtésében, eredeti formájában sosem arra szánták, hogy egy mindent felemésztő, [benneteket] a hatalmatoktól megfosztó kínszenvedés legyen. Mindig is minden idők legmeghatalmasítóbb, legéletigenlőbb, leglélekgazdagítóbb egyesülésének szánták. Ezért vonz most minden egy új kapcsolat megtapasztalása felé, a kapcsolatteremtés, a szeretettel való találkozás új módja felé, és azok, akik [ezt] a leginkább elutasítják, a legmélyebb szintű fájdalmat élik majd át, mert elkülönülnek ettől a szeretettől, mert a bensőtökben már zajlanak [ezek] a folyamatok. Az igaz szeretet lényege elönti lényed februárban, és márciusban, mikor a Háromszoros Istennő és a Háromszoros Isten előrobban szívcsakrádon keresztül, megérted majd, hogy miért olyan fontos, hogy megengedd magadnak, hogy foglakozz a gondolattal, miszerint az igaz, romantikus szerelem egyike a legnagyszerűbb lélek-felszabadító élményeidnek – egy kapu a gyógyulás, és az önfelfedezés legerőteljesebb utazásába, amibe bármely lélek belevághat. Az én két fele ekkor egyesül, ekkor meglátod az én fényét a másikban, és a valódi tükör visszatükröződhet. Amit a múltban tapasztaltál, az a sebeid visszatükröződése volt, és ezt már sokszor mondtam korábban, az asztrál testek és az asztrális elmék kölcsönhatását tapasztaltátok meg.
Egy olyan világba léptek be, ahol másfajta tükrök léteznek. Másfajta valóság létezik ott, és fogalmam sincs mi egyebet tehetnék, hogy mindannyiótoknak bebizonyítsam, hogy az új világ ígéretét még nem tudjátok felfogni. Még elképzelnetek is lehetetlen milyen lesz, mert még sosem tapasztaltátok meg, így egyetlen dolgot tehettek, hogy megadjátok magatok számára az esélyt, hogy belépjetek ebbe a világba, beletunkoljátok az ujjatok a pitébe, és megkóstoljátok. De ha még el sem akartok addig menni, akkor ne gyertek bömbölve a mesterekhez és nagyurakhoz azt panaszolva, hogy milyen nyomorúságos, üres, kielégítetlen az életetek, ha meg sem vagytok hajlandóak nézni [azt, hogy] mi vár rátok. És mellesleg mivel ez az egész kimondottan szeretethez kapcsolódik, rendszeresen emlékeztetnetek kell önmagatokat, hogy az erőteljes szerelmi bájital juttat abba a helyzetbe, hogy beszivárogtathassátok a szeretetet, ezt az erőteljes isteniséget, ezt a remek teremtő energiát az életetek minden területére.
Nos, itt van még egy tény, amire mindegyikőtöknek emlékeznie kell, [hogy] az élet minden aspektusa úgy kapcsolódik össze, mint az év tizenkét hónapja, az asztrológiai táblázatotok tizenkét karja. Minden bolygó hatással van asztrológiai képletetek házaira, ezért aztán tizenkét aspektusból álltok, tizenkét otthonból, tizenkét szívből. Ennek a tizenkét szívnek újra kell egyesülnie az egészben, így mikor a tizenkét aspektusból bármelyik nincs egyensúlyban, nincs leföldelve, vagy visszautasítják, [akkor] azt életed más területei is megszenvedik. Ezért aztán, ha kiegyensúlyozatlannak érzed magad a romantikus osztályon, akkor képtelen leszel teljesen leföldelni magad a karrieredben. Tehát a romantikus részed közvetlen hatással van karrieredre, mert ez is kreativitás, így a kettő valójában a két legfontosabb mérce életed átfogó egyensúlyának megtartása szempontjából.
Spirituális szempontból a spirituális éned a középpontod, ami a mérlegnek e két serpenyőjét tartja, ami fenntartja az életedben az egyensúlyt, és lelked kisebbé válik, amikor visszautasítod a szerelmet, amikor visszautasítod a kreativitást. Tehát ha nyomorultul érzed magad életed e két területe közül valamelyiken, akkor mindkettő érintett, és ezért lesz a február olyan erőteljes hónap mindannyiótok számára, mert akár tetszik, akár nem, és ezt az alsó egódnak mondom, akár tetszik, akár nem, feltárul előtted az az erő, ami a szíved romantikára való megnyitásában rejlik, ami a szíved teremtő erőid hatalma felé való megnyílásában rejlik. Amikor ez a kettő tökéletes egyensúlyban van, [akkor] a lelked korlátok nélkül áramlik [le] a mennyekből a földre, és amikor ez az áramlás beindul, akkor ezek lesznek életednek azon területei, amikben a leginkább gyarapodsz, és ez a kettő hatással lesz életed többi tíz házára [is].
Hadd mondjak el még valamit, és ez a legizgalmasabb: a DNS két szála, amiről az orvostudomány, a tudósok, vagy bárki azt mondja, hogy [jelenleg] aktív, [pont] az a két rész, amiről most beszélek, [vagyis] a romantika, az én szeretete, és az élet szeretete. Az én szeretete az, amit az egyén a romantikában megtapasztal, az élet szeretete pedig [az], amit akkor tapasztal, amikor teremt valamit, [azt] ami a munkája lesz, az életműve, így mikor a DNS-nek ezt a két szálát átölelitek, a másik tíz szál is teljesen aktívvá válik, és te teljessé válsz, DNS értelmében, értitek mire célzok?
Most tehát valójában az történik, hogy a bolygón élő minden egyes lélek így vagy úgy lehetőséget kap arra, hogy átölelje az életnek ezt a két kulcs aspektusát és rátaláljon igazi középpontjára. Igazi középpontod, az én lelke [mindaddig] nem kerülhet középpontba, amíg az egó vissza nem lép, le nem száll a magas lóról, és el nem pöcköli a kis, sőt inkább nagy morzsát a válásról, és nem mond „igen”-t arra, amit az élet hoz, olyan értelemben, hogy megengedi az énnek, hogy teljesen megtapasztalja a szeretetet, és így a kreativitást. Ismétlem, mikor valaki elszigeteli magát a szeretettől, akkor bezárja a szexcsakrájában lévő ajtót, szexcsakrád pedig a víz elemed, így az megfagy, és ekkor a lefagyottság állapotába kerülsz (az eredetiben fordíthatatlan szójáték: ice-o-lation, isolation), semmi sem jut be vagy ki, megfagysz az időben, élettelenné válsz, és ez kiváltja az intimitás hiányát. Sosem lesz igazán kiegyensúlyozott, bensőséges kapcsolatod az Istennel és az Istennővel, ha nem akarsz megtapasztalni egy igazán kiegyensúlyozott és bensőséges kapcsolatot az éned két aspektusával, a férfiassal és a nőiessel, és ugyanígy külső világod mikrokozmoszában, megosztva ezt egy másik emberi lénnyel – az én szeretetének tükrével.
Azért mondom ezt így szeretteim, mert ami a makrokozmoszban létezik, az válik a külső valósággá, ami a mikrokozmosz, és mikor a makrokozmosz teljesen kifejezésre jut, a mikrokozmosz megtelik azzal, ami kifejezésre került, így elkerülhetetlenül magadhoz vonzol valakit fizikai világodban, és ebben rejlik a döntés, mert vagy olyan férfit vagy nőt vonzol magadhoz, aki a régi mintázatot tükrözi vissza, a sebeidet, és a bizonytalanságodat, a labilitásodat, a Lélekkel való központiságod hiányát, vagy egy olyan nőt vagy férfit vonzol magadhoz, aki az egyensúly tükörképe, a fényé, a valódi én visszatükröződése, és lehorgonyzod a földi mennyországot, vagy folytatod földi poklodban. Na már most, ez tényleg ilyen nehéz döntés? Néhányan talán nem értenek ezzel egyet, de az az ő problémájuk.
Szeretteim, ez valóban utazás a két világba, az Egység Tudatosság világaiba, a világba, ahol a belső egyesülés végbemegy, és lehetővé teszi, hogy a külső egyesülés is végbemenjen, de ennek további taglalását Guinevierre-re hagyom. Most, hogy távozom, szeretteim, legyetek tudatában, hogy én, Kuthumi, nagyon szeretlek benneteket, annyira nagyon, hogy hiába vergődtök és sikoltoztok, keresztülvonszollak benneteket a kákán, a töviseken, bármin, amihez ebben a szent életben ragaszkodtok, hogy megmutassam [nektek, hogy] elhoztuk, amit kértetek. Ne feledjétek, azért teszem, mert szeretlek benneteket! Béke és áldás legyen veletek!

0oooo0oooo0

Guinevierre vagyok, Camelot és a szívek királynője. Üdvözlet! Köszönet Kuthuminak rendkívül színes bevezetőjéért. Alig tudta magát türtőztetni, meglehetősen szórakoztató volt figyelni.
Hogy továbbfolytassam onnan, ahol ő abbahagyta, arra kell, hogy kérjem mindannyiótokat, hogy segítsetek az emberiségnek megérteni a szeretet igazi jelentését azáltal, hogy feltett szándékotokká teszitek azt, hogy feltáruljon előttetek az én szeretetének igazi jelentése. Én értem, hogy már nagyon régóta tesztek fel ilyen jellegű kérdéseket, és nagyon régóta vannak erre vonatkozó szándékaitok. A különbség ezúttal az, hogy [most] a legkülönlegesebb módon tárul fel előttetek [az], hogy milyen könnyű manifesztálni a válaszokat ezekre a kérdésekre, mint ahogy a fizikai manifesztáció feltárja előttetek, hogy valójában miről van szó.
Nem is olyan régen, néhányan talán tudtok erről ez a médium kiküldte az univerzumnak a kérdést: „Mit lehet bennem szeretni?”, ez volt a kérdése. Teljesen feldúlta, hogy semmi olyan nem jött, amit leírhatott volna, ami pedig jött, az semmit sem jelentett, mert persze mindenki bizonyos mértékig gyengéd, kedves, figyelmes, de ez nem az az esszencia, amiről azt érezné, hogy szeretni tudja magában. Ezt azért hozom most fel, és erre engedélyt kaptam tőle (Michelle-től), mert közületek mindenki nagyon hasonló kérdést tesz fel. Tudatalatti szinten tudni akarjátok, hogy vajon mit lehet bennetek szeretni, hogy így a valóságotokba vonzhassátok azt, ami visszatükrözi azt, amit szerethettek önmagatokban.
Néhányotoknak lehetősége nyílik most a szerelemre, olyan tiszta, erőteljes, feltétel nélküli szeretetre, hogy visszautasítjátok, mert nem hiszitek el, hogy [ez] lehetséges. Nem hisztitek el, hogy megérdemeltek egy ilyen szerelmet, mert nem ismeritek fel, [hogy] ez Isten, amint éppen megmutatja, hogy mit lehet önmagatokban szeretni. Ez a hónap tehát egyfajta kettőség lesz mindannyiótoknak, mert arra kérünk, hogy lépj be önmagadba, szeresd önmagadat, utazz el a belső birodalmaidba, és lásd meg, [hogy] mi rejlik benned, és arra kérünk, hogy tekints ki önmagadból, és öleld át azt, amit a Lélek megmutat neked. Ahogy Kuthumi korábban már elkezdte kifejteni, ez azért történik, mert a makrokozmosz bennetek létezik, és a mikrokozmoszban tükröződik, így ami szerethető benned az egy rajtad kívül álló valamiben, vagy valakiben mutatkozik meg, így láthatjátok [meg] milyen maradéktalanul szerethetőek vagytok. Ha kinyitjátok a szemeteket arra, amit ez a személy számotokra nyújt, felismeritek, hogy mit lehet bennetek szeretni, mert meglátjátok majd bennük, hogy mi a szeretetreméltó. Egyeseknek ez nagyon nehéz lehet, másoknak pedig nagyon könnyű, így vagy úgy, de fel fog tárulni előtted, hogy mennyire szerethető vagy.
Ezzel elérkezünk az Egység Rácsok következő szintjére, amivel Jezabellel, és Mária Magdolnával és férfias megfelelőinkkel együtt dolgozunk. Néhány hete beszéltünk a Szerelem Isteni útjainak találkozásáról. A múltban mindannyian ismertétek Rómeó és Júlia, Guinevierre és Lancelot, Trisztán és Izolda történetét, és még sorolhatnám, és ezeknek az utaknak mind hatalmas mennyiségű szívfájdalom lett a vége, mondhatni elkülönültségben végződtek. Ez mind a Halak korszak romantikus archetípusának szimbóluma volt, a fájdalom és szenvedés régi világáé. Mindez a szeretet és a romantika keserűsége megtanulása és megértése útjának része volt, a szerelem és a romantika fájdalmának és kínjainak megtanulásáé és megértéséé, így most már készenálltok arra, hogy láthassátok, milyen édes és felséges a szerelem, és így világotok Rómeói és Júliái, Guinevierrejei és Lancelotjai, a Mária Magdolnák és a Yeshuák most mind újraegyesülhetnek, és a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” jellegű meseszerű véget kap történetük. Boldog vagyok, hogy bejelenthettem ezt! Képzelhetitek, mennyire repes ettől a szívem. Mivel talán én vagyok a legromantikusabb az összes archetípus közül, így ez az ajándék és öröm az, amit az emberiségnek adhatok, hogy képes vagyok ezt elhozni a számotokra és megosztani veletek, és ezért én, Guinevierre, arra kérlek benneteket, hogy nyissátok meg a szíveteket, hogy tudatosan, szánt szándékkal fogadjátok ezt be, még ha kicsit tétováztok is, hogy [hogyan] használjátok fel teljesen, [és aztán hogyan] osszátok meg majd világotok többi részével.
A szerelem, a romantikus szerelem, az igazi, erőteljes szerelem az, amit a világotoknak adhatok. Ezt adhatom mindannyitoknak. Ez az egyetlen módja [annak a fajta] adásnak, amit ismerek, mert ez a természetem. Ha archetípusokba kéne sorolni az isteneket és az istennőket, akkor a Guinevierre archetípus a legadakozóbb a romantikus szerelem terén, könnyeim pedig a szeretet könnyei, mert ezt adhatom, és teljesen át akarom adni magam, mert önmagamat így osztom meg veletek, így tudom megérinteni a bolygótokon élő minden férfi, nő és gyermek szívét, ez volt Camelot esszenciája. Az Artúr király és Guinevierre és a Lancelot és Guinevierre között lejátszódó kapcsolatok, a Szent Szív egyesülése, a királyi nász volt, a Gondviselő és az Isteni Komplementer. Artúr király volt a Gondviselőm, Lancelot pedig Isteni Komplementerem, és Artúr király és Lancelot két energiája beintegrálódott az Isteni Férfiasság megtestesülésének egész szívébe, és az Isteni Nőiesség megtestesülése is beintegrálódik, mikor két szív eggyé válik, és a Király és a Lovag egyesül, hogy a Királynő és az Istennő számára isteni tükörré váljanak, hogy ő a Fény Isteni Asszonyává válhasson.
Nos, mielőtt kómába könnyezném magam, búcsút intek, hogy türelmetlen fénynővérem, Jezabel átadhassa üzenetét. Arra kérlek hát mindannyiótokat, hogy engedjétek meg magatoknak, hogy úgy szeressetek, mint korábban soha, vállaljátok túl magatokat, mert mi jobb teríthetné le az embert, mint a legtisztább romantikus szerelem.
Isten veletek!

0oooo0oooo0

Jezebel vagyok, a nők felszabadítója, üdvözöllek benneteket, a fény Hercegnőinek, és Hercegeinek foglak szólítani benneteket.
Azért jelentem ma meg, hogy emlékeztesselek mindnyájatokat arra, amiről „cukormázas” nővérem az imént beszélt. Nagyon nyájas, ugye? Nagyon könnyen sírva fakad, de ő már csak ilyen. Azért jöttem, hogy elmondjam azt, amiről ő is beszélt - de nem az ő mézesmázos módján - hogy itt az ideje, hogy az emberiség megengedje, hogy a szeretet igazi esszenciája bekényszerítsen benneteket az önátadás sarkába. [A bokszolók szorítójának sarkáról van szó!]
Azért lovagolunk ennyit ezen az üzeneten, mert a február a legerőteljesebb hónap arra, hogy ezt az energiát betápláljuk a Föld Anya testének sejtszerkezetébe. Testének minden csakrája mély tisztításon megy most keresztül, és azért, hogy ez a tisztítás befejeződhessen, azok, akik Föld Angyalként kapcsolatban állnak vele, [vagyis] a földi embereknek meg kell érteniük, hogy bármilyen mocskot tartanak magukban, az villámgyorsan ki lesz gyomlálva.
Az Isteni Nőiesség felszabadítója vagyok, a nők felszabadítójának hívom magam, de ez valójában a férfiakban és nőkben rejlő Isteni Nőiesség felszabadítását jelenti. Gaia Istennő egyik fő nagykövete is vagyok, a hangja, és ragaszkodik hozzá, hogy az emberiség vele együtt tisztuljon, ezért aztán vagy alkalmazkodtok, vagy távozzatok, rendben? Ahhoz, hogy alkalmazkodjatok a programjához, mindannak, ami nem illik bele, mennie kell, azonnal - hát nem valami szép látvány, de menni is fog. Ugyanez történik vele is, a csakrák feltörnek, és néhányan már meg is tapasztaltátok, [hogy] milyen érzés [az], amikor a csakrák feltörnek. Képzeld el, amint testének bizonyos részein pecséteket, néhány évvel ezelőtt, talán emlékeztek erre a munkára, ez a médium ismertette a Hét Pecsétet, ami a Smaragd Táblákhoz kapcsolódik, ez a munka mindannyiótokban, akik most a Föld Anya testével foglalkoztok így vagy úgy, tudatalatti szinten zajlott le. Ha szereted a Földet, ha szereted a vizet, a homokot, és a Föld Anya testének természetét, ha szereted energiádat a testébe juttatni, akkor te egy Föld Angyal vagy, ahogy már elnevezték. Én Föld Munkásnak foglak hívni, olyan valakinek, aki a fénnyel, és a Föld Anya energiájával dolgozik. Foglalkozol a traumáival, a megszállásával, és felszabadításával is, így fájdalmad egy része az övé, és fordítva. Most, hogy a földi változások egyre gyakoribbak, a te belső változási folyamatod is felerősödik, és a gyógyulási játszma ezen szakaszában ennek most a szeretet a legfontosabb része.
A romantikus szerelem, amit sajnos az emberiség nagy része félreért, készenáll arra, hogy a szívcsakra kamráin keresztül megértsétek, ez az arany csőhöz kapcsolódik, amire tantrikus csőként is szoktak hivatkozni, ami a Prána csőhöz kapcsolódik, ami a gerinced mentén fut. Ezek az energiacsövek egyesítik a korona és a gyökércsakrát, és hozzák létre az Isteni Egyesülést a szívcsakrával. Az Arany Korszak tehát a szívcsakrából bukkan elő. Az Arany Tudatosság, a „Királyi Nász” a szívcsakrában jön létre. Behatolunk ennek a csakrának a sebeibe, hogy biztosítsuk [azt], hogy valóban szabaddá válsz.
Néhány ember úgy gondolja, hogy a szívcsakra alatti és feletti csakráin keresztül van hozzákötve a múltjához, [de] ez nem így van. A szívcsakrán keresztül kötődtök a sebeitekhez, mert a szív hatással van az összes felette és alatta lévő csakrára. Én, Jezabel, itt vagyok, gyűrűkkel az ujjaimon, és csengettyűkkel a lábujjaimon, a csípőmet rázva, hogy felkeltsem a figyelmedet, mert ez a [csípő]rázás juttat el benneteket rázáshoz és mesterkedéshez [szójáték: ’juggling and jiggling’], és mert e rázás és mesterkedés nélkül sehová sem juttok, ez az élet tánca, amit megtanítok az emberiségnek, hogy egy életen keresztül táncolja. A fő ok, hogy nem hallgatok végig semmilyen kifogást, hogy nincs rá időm, mert túl sok élnivaló van még.
Hadd emlékeztesselek benneteket [arra] az üzenetre, amit néhány hete adtam át arról, hogy mindannyiótoknak abba az irányba kell munkálkodnia, hogy az életetek 70 százalékát belső énetek örömteli kifejeződéseként manifesztáljátok, és 30 százalékotok marad arra, hogy nyomorultak legyetek, amiről nem akarok tudni. Amíg ebben a nyomorúságban dagonyáztok, Kuthumi és Guinevierre viseli majd gondotokat, mert ezen keresztül juttok el hozzám, ahol majd együtt táncolunk a felszabadításotok következő szintjéért. Ha el akartok merülni az Élet Táncában, ha át akarjátok adni magatokat a Kvantum Tantra tökéletességének, a Tantra alkímiájának, akkor az a legjobb, ha megszabadultok attól, ami mögöttetek van, és beléptek a fénybe. Ne csak ácsorogjatok ott azon filozofálva, hogy ott a fény az alagút végén, nagyon szép, NEM!, induljatok, mozduljatok meg, és ragadjátok meg az életeteket mind a két kezetekkel. Ragadjátok meg az életeteket teljes szívvel, és akkor a vergődésetek és sikoltozásotok tánccá alakul át, velem. Kristálytisztán érthető voltam? (Kristály - felelik a résztvevők.) A nevem Jezabel, és nem Kristály, de jusson eszetekbe, hogy a tűz és a föld hozza létre a kristályokat, így a szenvedély tüze a Föld Anya testében leföldelve hozza el a fényt, és az élet összes fazettáját, amiben elmerülhettek, és így ti is lehettek kristályok, mindannyiótokban ott a lehetőség, hogy kristállyá váljatok, az energia befogadójává és továbbítójává, hogy tűz és föld legyetek és átadjátok magatokat a szenvedélynek.
Szeretteim, most itt hagylak benneteket, szívetekben az élet táncával, az után sóvárogva, hogy kifejezzétek önmagatokat, hogy felszabaduljatok, hogy megengedjétek, hogy az Isteni Anya Isteni Dala mozgásra ösztönözze a testetek, mozgásra ösztönözze a lábaitokat, hogy [együtt]haladjatok az életetekkel, ahogy mindannyiótoknak mondtam. Arrivederci!

0oooo0oooo0

Mária Magdolna vagyok. Üdvözlet mindannyiótoknak!
Most hogy mindenki előadta a [maga] kis szózatát, nekem már csak az maradt, hogy befejezzem ezt az üzenetet és emlékeztesselek mindannyiótokat a szeretet isteni erejére, amely a szívcsakrán belül létező esszencia isteni erején keresztül érkezik hozzátok, a fény ajándéka az énen belül.
Én, Mária Magdolna, számos ösvényt bejártam már az egység istennőjeként, mint ahogy ti [is] mindannyian, akik kapcsolatot éreztek az istennő energiával, attól függetlenül, hogy mi fizikai testetek neme. Az egység tudatosság szent ismertetőjel, ami a lelketeken izzik. Yeshua, aki elhozta a kulcsot ehhez a bizonyos világhoz, most visszatér, és nem külső lényként, hanem bennetek tér vissza, és én, Mária Magdolna mellette vagyok, az isteni nőiesség emlékeztetőjeként és az isteni férfiasság előbukkan a szeretett egyesített kifejezésének hamvaiból.
Ez az év annak az éve, amikor a férfias energiát megbecsülik szeretetéért és erejéért, de annak kifejezése is, hogy ez a két kreatív erő, a férfias, és a nőies, milyen módon használható az egységben a mágia megteremtésére, a varázslat valóra váltására, és ez az, amit a tantra alkímiájaként ismertek meg, tantrikus mágiaként. Készen állunk a munka megkezdésére, hogy feltárjuk azok számára, akik valóban megnyitják magukat, hogy Tantrikussá lehessenek, azoknak, akik alkimistákká szándékoznak válni. Az istenek és az istennők, Shiva és Shakti, az Isteni Anya és Isteni Atya, mind egyesül, így a tiszta gyermek megszülethet. Ez nem azt jelenti, hogy mindannyian egy fizikai gyermeknek adtok életet. Azt jelenti, hogy az aranygyermeknek adtok életet, azon részeteknek, amely meggyógyult, és többé nem cipeli magával a sebekkel teli batyuját. Magatokkal viszitek azt a bölcsességet és azokat az ajándékokat, amiket ezekből a múltbeli sebeitekből leszűrtetek. (p4)
A tantra alkímiája talán a legerőteljesebb gyógyító út ebbe az irányba. A képesség szívetek meggyógyítására, lényetek legsebezhetőbb pontjára való belépés, és erről a helyről szembenézni múltatok démonaival, és nem harcolni velük, hanem felemészteni őket a szeretet erejével, hogy szeretetben minden fölé emelkedjetek, hogy a szeretet erején keresztül az egó fölé emelkedjetek, hogy a szeretet erején keresztül mindazok fölé emelkedjetek, ami akadályoz benneteket.
Én, Mária Magdolna, tantrika [vagyis a tantra női művelője] vagyok, akárcsak Guinevierre, akárcsak Jezabel. Templomi prostituáltaknak neveztek bennünket, ám valójában templomi papnők vagyunk. A Templom az a hely volt, ahová az emberek a gyógyulásért jöttek, és a Tantra alkímiáját használtuk arra, hogy megnyissuk a szívcsakra dimenzióit, hogy [az] befogadhassa a szükséges gyógyítást. Minden egyes esetben alapvető gyógyulás következett be tevékenykedésünk eredményeként, és most újra ezt ismertetjük. Mindenki, aki a Tantra Alkímiájának ösvényét választja, a Kvantum Tantra ösvényét, meggyógyul, mert ez olyan utazás, amibe az emberiség nagy része retteg belevágni.
Összezavart benneteket az, amit a hiedelemrendszerek a tantráról és szexualitásotokról tartanak, ami azt a célt szolgálta, hogy ne vizsgálódjatok a témában, legyen bűntudatotok, és szégyelljétek magatokat. Elszakítottak benneteket a gyönyör hatalmától; a gyógyulástól, ami szexuális természetetekben rejlik, a lélegzet hatalmától, az érintés hatalmától, és attól hogy összehozzátok mindezeket az érzékeket, hogy belépjetek a szent szülőcsatornába és újjászülessetek. A vagina a szent szülőcsatorna, a fallosz a kard, ami keresztültör az illúzió fátylán, a szűzhártyán, ami lehetővé teszi, hogy új élet foganjon, majd szülessen meg. Ezért egy tudatos férfi és egy tudatos nő Szentséges Egyesülése a legerőteljesebb egyesülés, ami emberi formában létrejöhet.
Ha készenálltok emlékezni arra, hogy mekkora erő rejlik a Tantra Ösvényében, a Szentséges Isten és Istennő alkímiájában és milyen gyógyító ereje van a szexualitásotoknak, akkor az Arany Kígyó felemelkedik, ami megnyitja a magatokon keresztül elérhető kaput, hogy velem jöhessetek, és megmutathassam.
Hamarosan megkezdjük a munkát, mert a hívást meghallották, és a jármű, amit használni fogunk készenáll. Február a Szentséges Szerelem hónapja, mikor a szentséges szexualitás elárasztja az emberiséget, amint a menny és a föld egyesül. Az Isteni Anya és az Isteni Atya találkoznak, egyesülnek, a mennyország megnyílik amint szent formáik a tetőpontjukra hágnak, és minden tudatos lény számára elhozzák áldásaikat, mindenkinek, aki nyitott, és legalább hajlandó fogadni ezt a gyógyítást, e valóban erőteljes gyógyítást!
Fürdőzzetek hát mindannyian ennek a szentséges időszaknak a gyönyörében, és a szentséges tanításokban, amiket elhozunk, és olvadjatok bele Isteni Tükrötök fényébe és tüzébe, amint egyesülő szenvedélyetek megmutatja, hogy minden élet Szent Tüze hogyan lobog bennetek fényesen.
Mária Magdolna vagyok, örökké szeretlek benneteket. Au revior.

0oooo0oooo0

És most kedveseink, befejezzük ennek az energiának az átadását. A 2:2 kapujának aktiválása teljesen működővé vált lényetek belsejében. Bízom bennem, hogy mindannyiótoknak lesz bátorsága belenézni a tükörbe, hogy meglássátok a fényt, ami visszanéz rátok, hogy lássátok a rátok visszanéző szépséget, és mindenek felett öleljétek át a szívetekbe bámuló szeretetet.
A romantikus szerelem ezen áldása, ahogy Mária Magdolna kifejtette újabb lehetőséget teremt, hogy ezen energia másik szintjére is felkészítsétek magatokat, ami február 22-én kezd hatni rátok. Ez azért lesz másik szint, mert rákapcsolódtok a Mester Építész és a Mester Építő energiáira, ez a 11 és a 22 kombinációja, ezek tényleg nagyon erőteljes kreatív energiák. Február 22-én képessé váltok lehorgonyozni jövőtök romantikus mintájának Isteni Lenyomatát a földi síkra, úgy ahogy [azok] a mennyek birodalmában létezik, ahol autentikus éned egységben áll komplementered autentikus énjével, aki kijárja az utat, és hatalmatokban áll, lehetőségetek van rá, hogy ezt megéljétek a földön is, ha van vér a pucátokban. És mindannyiótoknak van vér a pucájában, [mert] látom a belsőségeiteket, szóval, higgyetek ebben az erőben, és a legtöbben hisztek a bennetek élő szeretetben! Higgyetek benne annyira, hogy a kétség árnyéka felett tudjátok, hogy a szerelem már testet is öltött fizikailag a mikrokozmoszban, és várja a megfelelő pillanatot, hogy kinyisd a szemed, és elfogadd, hogy kinyisd a szíved és érezd, hogy kinyisd az életed és élj vele.
Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség arany sugarának chohanja és szeretetben köszöntelek és megáldalak benneteket.

Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...