Kuthumi - 3:13 Az áttörés channelling

Michelle Eloff (08.02.28) - Kuthumi: 13:3 Az áttörés channelling

 

Forrás: thelightweaver

Fordította: Mácz Annamária

Michelle Eloff© közvetítése által

Johannesburg – 2008. február 28.

Hanganyag innen tölthető le(Szigeti Antal hangjával): http://www.mediafire.com/download/9ab48r4hy59st4r/Kuthumi_13_3+Az+%C3%A1tt%C3%B6r%C3%A9s.mp3

Az előző közvetítés itt érhető el: 

Mária Magdolna: 3:3 Háromszoros Istennő aktiválás

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-33-haromszoros-istenno.html?m=0 

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_________________________________________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ma, és elhozzam számotokra az átalakulás, az igazság, a megértés és a szinkronicitás áldásait. Üdvözlet, szeretteim.

És szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze veletek, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban, Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteink, amint az energia intenzitásában tovább fokozódik, szemtől szembe találjátok magatokat a múltbeli programozás mintáival, amik számos formában öltöttek testet. Minden egyes forma kihívást jelent énetek érzékelésében, kihívást jelent a hely tekintetében, ahol találod magad, és e kihívások felfedik számotokra énetek belső magjának erejét.

A Háromszoros Istennő átölelése jelenleg nagyon erőteljes folyamat. Ennek az az oka, hogy eddig az istennő volt az egyik legelnyomottabb energia és az egyik legelnyomottabb tudatosság test. Ahogy az istennő szerelembe emelkedik minden személy lényének mélyéből, keresztül töri az elnyomás összes szunnyadó rétegét, az összes rögzített programot, ami az emberiséget a tudatlanság birodalmaiba kötötte, olyan birodalmakba, amik az egyéneket olyan terekbe és hiedelmekbe kötik, hogy ahol épp tartózkodtok, az az egyetlen hely, ahol lehettek, és ez alatt azt értem, hogy egy elkülönült életre ítéltettetek.

A szétkapcsolódottság, amit most sokan éreztek, nem az igazságtól való szétkapcsolódás; ez a régi mátrixtól való szétkapcsolódás folyamata, a régi világtól való szétkapcsolódásé, ami eddig a pontig nagymértékben képezte életetek alapját. Nem számít milyen régen jártok az úton, az, ami most számít, amivel most foglalkoztok, olyasmi, ami szertefoszlik. Minden régi dolog, ami életetek érzékelésének formájában a valóságotokká vált, úgymond, leromboltatik. Ti pedig rátaláltok az új ösvényre, az Isteni Anya esszenciáján keresztül a szabadságba vezető útra.

A Császárnővel, aki az Anya energiát képviseli és a Háromszoros Istennő központi aspektusa, rendkívül durván bánnak, talán ez a három aspektus közül a leginkább meggyalázott és legelnyomottabb. Az Anya Energia, a Császárnő, az élet termékeny kifejezése, a gondoskodó, kreatív aspektus. Mikor egy nő élete Uralkodónő fázisában van, akkor nagyon gyakran igen hatalmas pozíciót tölt be. Ezt azért mondom, mert ekkor olyan helyzetben van, hogy gyermekeknek adhat életet, otthont teremthet, karriert építhet és gondoskodhat önmagáról. Olyan időszak ez, mikor rengeteg energia áll rendelkezésére, birodalmakat teremtő hatalom.

A Matróna fázisa olyan életszakasz, amikor a nő hasznosítja mindazt, amit az Anya aspektus létrehozott. És itt vagytok ti most mindannyian, a március energiájának tekintetében, ezért a március 13-i aktiválás kulcsdátuma a Császárnő birodalmaiba visz benneteket, a Háromszoros Istennő Anya aspektusába. Az Anya sebei most felszínre kerülnek. Mindannyian az Anya hiányát siratjátok, az általatok tapasztalt fájdalmat siratjátok, a sebeket, amiket az Anya meggyalázása okozott, ez pedig személyes tapasztalatotok számos mintáján és dimenzióján keresztül visszhangzik, úgy fizikailag, mint érzelmileg, mentálisan és spirituálisan.

Néhányotok számára talán ez életetek legfájdalmasabb időszaka, és úgy tűnik, hogy minden darabokra hull, és igazából így is van. Ezt a felbomlást, a birodalom szétmorzsolódását, úgymond, a Császárnő idézte elő, mert itt az ideje, hogy használjátok a rendelkezésre álló új energiát. Feltárul előttetek az új ösvény, ami valójában az eredeti ösvény, az, amit a szerelembe esésetek előtt választottatok. Mikor szerelembeesésről beszélek, akkor arról a szeretetről beszélek, amit mindannyian megtestesítetek, egy olyan hatalmas, óriási és mély szeretetről, ami felkészített arra benneteket, hogy belezuhanjatok ebbe az illúzió birodalomba, és arra, hogy megmentsétek az alvókat és megmutassátok nekik a kiutat. Tudtátok, hogy ez nagyon nehéz feladat lesz, ezért könyörgünk most nektek, hogy összpontosítsatok továbbra is a fényre, hogy tudjátok, hogy már nem kell nagyon messzire mennetek, és akkor meglátjátok, hogy ahová tartotok, az valóban a saját Édenkertetek, a Paradicsom birodalma nagyon is közel van.

Ahogy a Paradicsom egyre közelebb ér, a régi világ parazitái kiégnek a szervezetedből. Szimbolikusan az életed harcol, sikoltozik, és ellenáll ennek a változásnak, mivel az általad megtestesített tudatalatti félelmek, megnövelik azon félelmed, hogy ebben az új birodalomban te nem lelsz támogatásra. Az egónak szüksége van arra, hogy továbbra is ahhoz kapcsolódjon, amihez hozzászokott, a komfort zónához. Biztosítalak afelől, hogy az egód, az alsó[bb] egód, az egó aspektusod, ami ragaszkodik a jó kis régi életéhez, nem lesz képes fenntartani a komfort zónához való görcsös ragaszkodását. Azok közületek, akik megteremtették annak lehetőségét, hogy hallják a szavaim, vagy hogy olvassák őket - nos, hozzátok beszélek. Ti vagytok azok, akiknek muszáj elengedniük. Az ajtó nyitva áll.(szünet) Számos különböző szempontból kihívás elé kerültök, de csak ennyi az egész; a kihívás egy lehetőség arra, hogy gyakoroljátok azt, amit már elsajátítottatok, hogy megfeszítsétek az énetek izmait, amiknek a felépítésén annyit dolgoztatok, és arra, hogy keresztül jussatok mindezen.

A kihívások rövidéletűek lesznek, és biztosíthatlak benneteket, hogy bármilyen problémával is nézzetek most szembe, az nem az, aminek tűnik. A kihívás a régi paradigmás félelmeket veszi elő, amiket eddig a sejtemlékezet zárt magába, és amiket most felszínre kényszerítenek, így egy új fajta bizalom, hit és szerelembe emelkedés válthatja fel ezeket.

A szerelembe esés, emlékezzetek rá, hogy ezalatt azt értem, hogy úgy döntöttetek, hogy úgymond kizuhantok a kegyelemből, mert annyira szeretitek önmagatokat, és az összes többi lelket, hogy az most bezárta a kört és olyan pontra jutatott benneteket, ahol megígérték nektek, hogy lesz egy kijárat a Paradicsom birodalmaiba. Csupán egyetlen dolog van, amit meg kell tennetek, mielőtt teljesen erre a helyre juthatnátok, ez pedig az, hogy magatok mögött kell hagynotok a parazitákat, magatok mögött kell hagynotok az illúziót.

A Császárnő elhozza számotokra bőséges ajándékait, megmutatja nektek a bennetek létező termékeny oázist, biztosít benneteket arról, hogy létezik a támogatási rendszer, a szeretet, a segítség, az iránymutatás, amit kerestek, ott van körülöttetek. A Császárnő a Kozmikus Anyát jelképezi, a kreativitás dinamikus forrását, és ez a dinamikus forrás megoldást kínál számodra. Néhányotok számára ez a megoldás manifesztálódik, mások közületek már bevonzották megoldásuk forrását a terükbe, és csak annyit kell tenniük, hogy megnyitják a szívüket, és elfogadják.

Hagyjátok el az egó félelmét, és válasszátok a szív szeretetbe emelkedésének képességét, és engedjétek meg az Istennek/Istennőnek hogy segítsen át benneteket ezen a szakaszon, mert valójában nem más ez, csak egy szakasz.

Nos, ez egy újabb emlékeztető arra, hogy szétszedjenek benneteket a külső kihívások, amiket az előrehaladásotokat akadályozó akadályokként érzékeltek. Egyetlen döntéssel, egyetlen szóval, egyetlen, az új irányba tett lépéssel mindezt elsöpörhetitek, ha a fénybe néztek, és meglátjátok a támogatást, a megoldást, amit az Anya és a Császárnő most mindannyiótok számára biztosít.

A Föld Anya energiaforrás, életerő, ami életet ad, egy benneteket tápláló forrás. Most, hogy az Ő teste is eltolódik, és saját nyöszörgése és sóhajai felszínre jutnak, ti is eltolódtok, és a ti nyöszörgésetek és sóhajtozásotok is felszínre tör. A régi struktúrán/szerkezeten lévő repedések egyre nagyobbak lesznek, a szakadékok egyre tágulnak, és így az újdonság, ami valójában nem újdonság, hanem sokkal inkább az eredeti energia, most újra felszínre tud jutni. Ne álljatok ellen a felszakadozás természetes folyamatának, a repedések be- és leengedik a fényt, ami így végre keresztülszűrődhet. A felszakadozás a ti áttörésetek, és az áttörés itt van a nyakatokban.

2008. március 3-tól a felszakadozási [,széttöredezési] folyamat felgyorsult, ez azt jelenti, hogy az áttörési folyamat is felgyorsult, ezért több fény szűrődik át a réseken. Március 13-án a Föld Anya megnyitja sejtszintű emlékezetének minden szintjét, hogy befogadja konkrétan a Császárnő frekvenciáit, és a Kozmikus Anya egyesíti 13 aspektusát a Föld Anyával, és minden erre hajlandó lélekkel a Földön. Ezek a hajlandóságot mutató lelkek ti vagytok, akik most halljátok ezeket a szavakat, vagy olvassátok. Amint beisszátok ezt a 13 aspektust, a DNS-etek rezgése megnövekszik, a teremtés kiterjesztett birodalmai pedig belülről kifelé tárulnak majd fel előttetek.

Március 20-a és 21-e időszaka alatt eltávolítanak egy magfonalat a Föld Anya testének szívéből, ahogy a tiétekből is. Ez a magfonal egy implantátum, ha nevezhetjük így, amit a Föld Anya testének minden szívpontjába beleszúrtak, mint ahogy a ti szívetekbe is. Ennek az implantátumnak az eltávolítása lehetővé teszi számotokra, hogy jobb kapcsolatot teremtsetek a Főpapnővel, más szavakkal a Matrónával, a bölcs, idős asszonnyal. A Főpapnőt egy rendkívül erőteljes fénylény kíséri, aki azok számára, akik járatosak a bennszülött amerikai indián hagyományokban, Fehér Bölényborjú Asszonyként ismert. Ő Mária asszonyunk egy aspektusa is, a Szeretet Anyjáé. Ő a teremtés eredeti tervének ősi bölcsességét hozza magával, és átadja közületek azoknak, akik tisztaszívűek, azoknak közületek, akik feladták a régi módszereket, és úgy döntöttek, hogy emlékeznek arra, hogy szerelembe esésetek szeretetbe emelkedést eredményez majd. Szeretetbe emelkedésetek közben a fölé a pont fölé emelkedtek, ahol a zuhanásotokat megelőzően voltatok, és ez az ajándékotok, a szerelembe esésről szóló döntésetek eredményeként.

Ez a szeretetbe emelkedés ajándékokat hoz majd számotokra, szeretet fizikai formában, ami annyira szeret benneteket, ahogy ti szeretitek az Isten/Istennő minden aspektusát, olyan nagyon, hogy beleegyeztetek, hogy szerelembe estek. Most pedig hadd beszéljek valami másról, és ez biztosan kiterjeszti a képzelőerőtöket. Néhányan közületek abban az áldásban részesülnek, hogy isteni kiegészítőjük besétál az életükbe. Nos, ezalatt azt értem, hogy néhányotoknak mondták már, vagy magatoktól rájöttetek, hogy isteni kiegészítőtök nincs fizikai testben, mi azonban most azt tesszük, hogy megnyitunk egy valódi dimenzionális kaput egy meghatározott időszakra, ami lehetővé teszi azok számára, akik készek arra, hogy újra átöleljék a szeretetbe emelkedés hatalmát, és isteni kiegészítőtök belép, fizikai testet ölt, és veletek tölti a Földön még hátralévő napjaitokat. Erre viszont csak ti adhattok engedélyt azzal, hogy úgy döntötök, hogy elengeditek a zuhanást, és átölelitek a szerelembe emelkedés utazását.

Tehát, ha úgy érzed, azt hiszed, vagy gyanítod, hogy isteni kiegészítőd jelenleg nincs emberi testben, akkor azt javaslom, hogy készítsd fel magad óriási változásra, mert amint megadod az engedélyed, abban a pillanatban megnyílik ez a kapu, és a folyamat kezdetét veszi, a szeretet ezen aspektusa testetöltésének, és hozzád való eljövetelének folyamata. Ez azért történik, mert megígértük, hogy lehetőséget kapsz rá, mert úgy döntöttél, hogy szerelembe esel. Te vagy az egyetlen, aki engedélyt adhat erre a folyamatra, vagy, aki leállíthatja. Te vagy az egyetlen, aki átadhatja magát, és megengedheti ennek az energiának, ennek a szeretetnek, hogy veled legyen, vagy dönthetsz úgy is, hogy ott maradsz, ahol vagy, hogy megelégszel azzal, amid van és hogy, úgy folytatod az életed, ahogy eddig is élted.

Az elkövetkező tíz napban arra kérünk, hogy add át magad, adj fel minden félelmet, minden sebet, minden csepp fájdalmat, hogy hadd emelkedjenek szeretetbe. A Kozmikus Anya ajándéka tehát materializálódhat számodra ebben a lényben, a részedként. Ez a megtagadhatatlan szeretet, és a szíved legeslegmélyén tudod, hogy a szeretet nélküli élet nem élet. Egyetlen nyitott, és a szeretet természetét megértő lélek sem élhet nélküle. Úgyhogy ne csapd be magad, és ne mondd azt önmagadnak, hogy képes vagy egyedül leélni az életed, képes vagy egyedül járni az utad. Emlékezz arra, hogy egyetlen férfi vagy nő sem egy önmagában álló sziget. Nem arra lettetek teremtve, hogy egyedül dolgozzatok, és a magányos harcos útja, ha szeretnétek ennek nevezni, elavult már. Ez egy régi minta, az önsajnálat archetípusa, aki az elszigetelődést választja, és valójában az egó áldozatának megtestesülése. Az önsajnálat a sebekben, és a benned lévő áldozat-mátrixban való elmerülés. Hogy túllépj ezen az archetípuson, mesteri szinten irányításod alá vond, és hogy belépj a szeretetbe emelkedés paradigmájába, a szeretetet kell, hogy válaszd. A Vonzás törvénye, az ok és okozat törvénye, az ahogy bent úgy kint törvénye és minden más kvantum tudomány alapján elkerülhetetlen, hogy ez az energia valóságod fizikai részévé váljon. Nem lehet másképp, mert ez az Anyag törvénye. Ahogy a régi anyag feloldódik, szertefoszlik, valami más fogja helyettesíteni, egy másféle anyag, ebben az esetben a szív anyaga, most pedig a szív anyaga az, ami igazán számít.

Ezek az anyagok változnak meg most mind, és ez növeli meg a szeretet eredeti rezgését. A Császárnő hatalma, az Anya könyörülete arra, hogy megfoganjanak, hogy gondoskodjanak, hogy életet adjanak, hogy tápláljanak, hogy teremtsenek, hogy manifesztáljanak, és aztán ismét csak megfoganjanak. Csakis, és most jól figyeljetek a szavaimra, csakis az Anyának van hatalma arra, hogy mindezt fizikailag, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan megtegye. A Leánynak nem áll hatalmában, hogy megfoganjon benne az élet, csak az első menstruációs ciklusának lezajlása után, amikor már úgy tekintjük, hogy belépett az Anya hatalmának első stációjába. A Matróna nem tud fizikai élettel megfoganni, mivel ciklusa, menstruációs ciklusa befejeződött. Tartsátok észben, hogy milyen hatalmas a Császárnő, más szóval a Háromszoros Istennő Anya aspektusának kollektív energiája. Ez férfiakra és nőkre egyaránt érvényes.

Mikor a férfias és nőies közt létrejövő Szent Nász befejeződik, mind felismeritek, hogy milyen hatalmas is a belső Anya. A Föld Anya egy szilárd entitás, láthatjátok, érezhetitek, megérinthetitek, megízlelhetitek, ő a kollektív Háromszoros Istennő központi aspektusának manifesztációja, a lény, akiben megfoganhat az élet, gondoskodhat, szülhet, táplálhat, teremthet, és még többször megfoganhat.

Mostani üzenetünk lényege, hogy öleljétek át azt, hogy milyen hatalmasok vagytok ebben az időszakban, hasznosítsátok az anya-energia erejét, engedjétek, hogy a Császárnő egy aspektusotokká váljon és kikristályosodjon bennetek, és engedjétek, hogy manifesztálja a szeretet ajándékát az életetekben, hogy afölé emelkedhessetek, ahonnan lezuhantatok. És ez drága lelkek, a Paradicsom kapuja, a pont, ahol beléptek az Édenkertbe, és átölelitek földi mennyországotokat, vagy bármi mást, nevezzétek bárhogyan. A ti döntésetek.

Nyissátok meg a szíveteket, és fogadjátok be [azokat] a megoldásokat, amiket az Isteni Anya kínál számotokra, vagy amiket a közeljövőben kínálni fog. Jöjjön hát az új, ami valójában az eredeti, és hagy múljon el ez a fázis. Ez az időszak nem azért van, hogy megbénítson, vagy elpusztítson benneteket. Ki fogtok törni a bábból, születési stációban vagytok, és a megszületés sokkal fájdalmasabb, mint meghalni, ezért aztán nem haldokoltok, a fájdalmatok nem a halál fájdalma, hanem az újjászületés fájdalma, és abban a pillanatban mikor ezt megértitek, rájöttök, hogy a régi dolgok számára már halottak vagytok. Akárcsak az újszülöttek, ti is ellenálltok mindennek, ami a méh kényelmén túl van, ellenálltok annak, amit úgy érzékeltek, mint egy újabb elválasztási folyamat, ami során elválasztanak titeket attól, amit ismertek, ami az eredeti szerelembe esés volt. Az eredeti seb miatt, ami ettől keletkezett, most úgy tűnik, hogy kirántanak benneteket Kozmikus Anyánk karjaiból, kiszakítanak benneteket Kozmikus Apánk szívéből, és magatokra hagynak, egyedül, ahol meg kell védenetek magatokat egy ellenséges világban, ami nemtörődömséggel, tudatlansággal, fájdalommal és szenvedéssel van teli.

Üzenetünk egyike azon kioldó gomboknak, emlékeztetőknek, amiket megígértünk, hogy elhozunk számotokra, hogy figyelmeztessünk benneteket, hogy a szeretetbe emelkedés megkezdődött, a zuhanásnak pedig vége van. Mindannyiótoknak könyörgök, hogy nyissátok meg a szíveteket, hogy megtudjátok, hogy az emelkedés sokkal simábban megy, mint a zuhanás valaha is zajlott. Ünnepelj hát velünk, engedd be a szeretetet, engedd meg magadnak, hogy meggyászold a sebeidet, ha muszáj, de ne olyan mértékben, hogy ettől hátat fordíts annak, amit megérdemelsz, a megérdemelt szeretetnek, a fénynek, a támogatásnak és a szabadságnak, amit kiérdemeltél.

Az elkövetkezendő 10 napban erre fogunk emlékeztetni. Itt a lehetőség, hogy befogadd Kozmikus Anyánk szeretetének megtestesülését az életedbe. Az utolsó felvonásra készíted most elő a színpadot. És micsoda felvonás lesz az! A valaha megtapasztalt legnagyszerűbb szeretet felvonása.

Én, Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség aranysugarának chohanja, melletted állok, és emlékeztetlek arra, hogy a szeretet eredeti kódja visszatért, és feltárul előtted, hogy hol rejtőzik. Engedd meg, hogy azt a fonalat, azt az implantátumot eltávolítsák, és ahogy a dugót kihúzzák, úgy tárul ki szíved újabb szinten arra, hogy befogadja a folyékony szeretetet. Egy folyékony univerzum része vagy, a tudatosság folyékonnyá válik, és többé nem ejt csapdába a régi világ rögzített, szilárd dinamikája, a folyékony világ természete szerint pedig a szeretet áramlik. Isteni vagy Kozmikus Kiegészítőd energiája is folyékony, és mindig megtalálja hozzád az útját, függetlenül attól hogyan dönt az egó, ez nem korlátozódik az emberi testre, sokkal nagyobb annál, és sokkal erőteljesebb bármely emberi lénynél. Amint már mondtam, az egyetlen dolog, ami megállíthatja te vagy, mivel az az energia is Te vagy.

Így van ez szeretteim, ezzel az információval távozom. Nyeljétek le, emésszétek meg, és használjátok a fényét, mert megérdemlitek. Mai utolsó emlékeztetőm a számotokra, hogy a zuhanásnak vége, az emelkedés megkezdődött. Folytassuk együtt a szeretetbe emelkedést! Megáldalak benneteket az egység tudatosság energiáival, megáldalak benneteket a Kozmikus Anyánkon keresztül érkező szent szeretet ajándékaival. Üdvözöljétek a Császárnőt, és legyetek tudatában, hogy a rajta keresztül tükröződő erő bennetek van. Legyen mindig minden a legnagyobb rendben a világotokban!

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség aranysugarának chohanja, és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket.

Adonai.

A háromszoros Istennő sorozat következő része: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-kvantumugras-bizakodasban.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...