Kuthumi - Kvantumugrás a bizakodásban

Michelle Eloff (08.02.29) - Kuthumi: Kvantumugrás a bizakodásban         

Forrás: theligtweaver

Fordította és hanganyagot készítette: Szigeti Antal

Michelle Eloff© közvetítése által

Johannesburg – 2008. február 29.

A hanganyag innen tölthető le: 

http://www.mediafire.com/download/k29su30b2q953ql/Kvantumugr%C3%A1s+a+bizakod%C3%A1sban.mp3

A háromszoros Istennő sorozat előző része:

3:13 Az áttörés channelling 2008. február 28

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-133-az-attores-channelling.html?m=0

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a közvetítő személlyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

___________________________________________________________________

Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain jövök el hozzátok, hogy mindnyájatokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek az igazság, a felszabadulás, az áttörés és a fény áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben gyűlünk ma össze veletek, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, nagyon különleges okból kértük, hogy ma összegyűljetek. Itt az ideje a pszichológiátok [tovább] fejlődésének, csakúgy mint a fiziológiátokénak, és ez az észlelésetek [eddigitől] eltérő szintjét követeli. Az észlelés ezen, általam hivatkozott szintje az, ahogy az énedet, a belső énedet érzékeled. Ahogy változik az én érzékelése, el fogod kezdeni azt látni, hogy a körülötted lévő külső világ gyorsan változik.

Azon területek egyike, ahol nagy változás megy végbe, az általatok teremtett címkék és tárolók rendszere, és az észleléseteken keresztül folytatjátok mindezeknek az öntőformáknak a megerősítését, melyeket most mindannyiótoknak szét kell törnötök, hogy megtapasztaljátok az énetek kiterjesztett aspektusait, az emberi énetek kiterjesztett aspektusait, az érzékeiteket, és még mindazt belül, amit készek vagytok felfedezni, az élet minőségeit, mindaddig [folytatva ezt] míg ki nem menekültetek [ebből].

Sok mindent korlátoznak az észlelések, a társadalmat, az átölelés képességét, az élet teljes megtapasztalását, az erőt. Mindezek manipuláltak az észlelések, perspektívák, kivetítések, hozzáállások, és hiedelemrendszerek eredményeként. Az a kollektív öntőforma, ami társadalomként teremtődött, szét fog törni és mondhatni, csak romok maradnak mögötte a következő hat hónapon belül. A kollektív öntőforma nem olyasmi, amire éppen most szükséged van, mert ez a régi paradigma öntőformája, ami tovább már nem szolgálja az általad választott irányt. Amikor közületek mindenki elkezdi megérteni a saját énjének dimenzióit, és ezen az én kiterjesztett dimenzióit értem, amelyeket még nem igazán fedeztetek fel, [akkor] fogod megérteni, hogy az élet egyedül a Te észlelésed révén van korlátozva. A magad köré húzott határok azon alapszanak, amit helyesnek és helytelennek, jónak és rossznak észlelsz. Ez nem azt akarja mondani, hogy nincs szükség határokra, inkább azt, hogy megfontolandó, hogy mit jelentenek. Azt jelenti ez, hogy számodra most van itt az idő, hogy felfedezd, mi az, ami működik, és mi az, ami nem, mi az ami gátol, korlátoz téged és az élet kollektív kifejezését. A Te kollektív aspektusodról beszélek, a „kollektív Te” a minden része.

A Fény Mesterei összegyűlnek ma ebben a jelenlétben, és Te be fogod kódolni a saját DNS-edbe a Mesterek egy különleges azonosító kódját. Ez hozzávetőlegesen mondva azt jelenti, hogy magadra öltesz néhányat azon, ma mindannyiótok számára bemutatott minőségek közül, amelyek a gyorsított megtisztulásodhoz fognak vezetni. Ahogy integrálod ezeket a DNS-ed struktúrájában tartott frekvenciákat – az ősi Mesterek, a hatalmas bölcsesség tanítóinak frekvenciáit – emlékezni fogsz arra, aminek mestere voltál, emlékezni fogsz rá, hogy Te döntöttél úgy, hogy beleesel a harmadik dimenzióba. Ez nem a kegyelemből való kizuhanás volt, nem azért történt, mert bűnös vagy. A szeretetbe estél. Úgy döntöttél, hogy sok lelket felszabadítasz, mert annyira nagyon szereted őket. A szeretetben való felemelkedés a Te szabadsághoz vezető munkád, a visszatérés a belső érzékeléshez, és ezek a belső érzékek fognak elvezetni téged az autentikus éned felé, amely azok mögött a paraméterek mögött rejlik, amelyeket az érzékelésed teremtett meg.

Kezdjünk hát hozzá azzal, hogy elviszünk téged abba a birodalomba, ahol ez az energia van, ezért azt kérjük, hogy csukd be a szemed, ha még nem tetted volna meg. Fókuszálj a testedre, mélyen belélegezve, és teljesen kilélegezve. Hozd be a figyelmedet önmagadba, a pillanatra, az „itt és most”-ra fókuszálva, a benned belül lévő fényre, arra az erőre, amelyik egy veled. Érezd a [régi] korok összes bölcsességét felkavarodni [önmagadon] belül, add át magad a pillanatnak, és engedd, hogy elkezdjenek feljönni eredeti emlékeid, áthassák a tudatalattidat, és könnyedén és kegyelemmel bekerüljenek a tudatos elmédbe.

Tudatosan kapcsolódj a forráshoz, kérd, hogy a végtelen forrás táplálja az energiádat az ő eleven életerejével. És képzeld el a tested összes csakráját élettel feltöltődni, megelevenedni, új erőre kapni, mindent tökéletes egyensúlyba kerülni, [képzeld el, amint] az összes kisebb és nagyobb csakrád tökéletes összhangban rezeg. Ez a rezgés megteremt egy frekvenciát, egy olyan frekvenciát, ami képes átjárni a régi paradigma öntőmintáját, a kollektív tudatosság öntőmintáját, ami felteszi a koronát arra, aki valójában vagy. A mai nap egyedi energiái elkezdenek beömleni a koronacsakrádon, és feltöltik az összes nagyobb és kisebb csakrádat a testedben harmóniát, békét és egyensúlyt hozva a fiziológiád minden oldalának csakúgy, mint a pszichológiád összes oldalának.

Ne felejts el mélyen belélegezni, és teljesen kilélegezni, ez lehetővé teszi, hogy az energia akadálytalanul keresztüláramoljon a testeden. Azt is lehetővé teszi, hogy az energia akadálytalanul keresztüláramoljon a csakráidon.

A bölcsesség ősi Mesterei, az igazság tanítói és a fény eredeti vezetői összegyűlnek most benned ezen a megszentelt helyen. [Közös] energiájuk olyan frekvenciát bocsát ki, ami megnyitja a kapukat, eléri a négy alsó testedet, melyeket fizikai, érzelmi, mentális és szellem/spirituális testként ismersz.

Használd a lélegzésedet, hogy leföldelve és középpontban tartson ezen frekvencia magjában. Amikor késznek érzed magad, adj engedélyt ezeknek a lényeknek, hogy elkezdjék beléd küldeni a DNS szakrális azonosítóját. És minden lélegzet, amit veszel, megerősíti a szakrális szimbólumot a DNS-edben. Lélegezd be ezt, lazulj el, és add át magad.

A három Egység Istennő: Mária Magdolna, Lady Guinevre, és Jezabel istennő a szakrális teredben manifesztálódik, mögötted állva. Szakrális hangokat kezdenek énekelni, melyek átjárják az agyad nyakszirti területét. Ezek a hangok automatikusan megnyitják a tudatos érzékelésedet azon paraméterek mögött rejlő dimenziókra, mely [paraméterek] megszorítást, letiltást, korlátozást teremtenek.

Azt szeretném most, ha a légzésedet és az energiádat a határaid eltolására használnád, hogy eltold magad körül a gátló blokkolódásokat. Addig told kifelé, míg szét nem törik. Én, Kuthumi az energiád mindegyik kijjebb tolásánál újrakalibrálom a körülötted lévő mezőket és a benned lévő mágneses tereket. És most elkezdem számodra az idő felgyorsításának folyamatát, aztán emlékeztetlek, hogy bárhogyan is [vesszük] ez csak illúzió, az idő felgyorsulása [illúzió]. Mindössze annyit teszek, hogy megnyitom azokat az ajtókat a DNS-edben, amelyek lehetővé teszik, hogy használd a saját energiádat, szándékodat és akaratodat, hogy [ezáltal] magnetikusan magadhoz vonzd mindazokat a lehetőségeket, amelyek lehetőséget nyújtanak neked, hogy megtisztítsd befejezd mindazt, ami eredetileg öt év alatt zajlott volna le benned. Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen.

Az Egység Istennők hangjai elkezdenek új idegi pályákat teremteni benned. Ezek az idegpályák valójában éned azon régi aspektusainak részei, melyek ismerik az eredeti tervet, a szabadság és tökéletesség Isteni Tervét a harmadik dimenziós birodalmakban. A következő hat hónap úgy jelenik meg előtted, mint a harmadik dimenzió olyanfajta feltárulása, miszerint a harmadik dimenzió nagyon manipulatív, amelyet könnyen tudsz manipulálni. Benne van ebben az arénában, hogy elkezded felismerni, hogy mennyire hatalmas vagy, milyen erős a négy alsó tested, különösen akkor, amikor tudod, hogy mit teszel. A rendelkezésedre áll az összes információ ezen dimenzió manipulálásához, és hogy biztosítsd azt, hogy amire a legnagyobb szükséged van, az az életed részévé váljon.

A Mesterek DNS-kódjai és az Egység Istennők által énekelt hangok lehetővé teszik, hogy megérezd magadban az energiát, és ez az energia lehetővé teszi, hogy pillantást vess arra, ami a harmadik dimenzión túl rejlik, jelenlegi öntőformájára és a jelenlegi manipulált állapotára. Tanulj meg a kvantumtudományból mindent, amit tudsz, [és] ez bizonyítja számodra, hogy mennyire manipulatívak ezek az energiák. És ennek a manipulálhatóságnak semmi köze sincs az áruláshoz, vagy a visszaéléshez, ez a Mester Alkimistává váláshoz, az Alkímia Tudatosság és a tudatosságodban rejlő alkímia átöleléséhez [vezető] erő. Szánj rá egy pillanatot, engedd meg az összes csakrádnak, hogy kiterjedjen, és miközben kiterjednek, még jobban megnyílnak. És minden egyes lélegzetvétellel még több fényt nyelnek el, még jobban feltöltve téged a végtelen forrás energiájával arra emlékeztetve, hogy Te is a szeretet, lehetőségek, bölcsesség és fény végtelen forrása vagy.

Szánj rá egy pillanatot, hogy rákoncentrálj életed azon aspektusára, melynek megváltoztatására a legjobban vágysz.

És amikor készen vagy, azt szeretném, ha megmondanád a Mestereknek, hogy készen állsz felajánlani nekik az összes olyan sebedet, ami a következő öt év rácsaiban rejlik. Erősítsd meg, hogy tudatosan kész, és képes vagy hogy megragadd ezt az összesűrített energiát, és behúzd azt a DNS-edbe, átadni magad, és megengeded ezt önmagaddá válni.

Most [pedig] szeretteim, azok a kódok, amelyek belenyomódtak a DNS-etekbe ezen Mester tanítók DNS-éből megerősítik a kapcsolódásotokat hozzájuk. Ez azt jelenti, hogy abban a helyzetben vagytok, hogy magasabb szinten dolgozzatok ezekkel a különleges lényekkel, ezért arra kérünk téged, hogy légy figyelmes, éber és tudatos arra, ami benned megy végbe. Figyelj oda, és reagálj azokra a belső késztetésekre, amelyek más irányba terelnek téged, vagy arra ösztönöznek, hogy megtegyél valamit, mondj valamit, és hogy teremts valamit, ami lehetővé fogja tenni számodra, hogy ezután sokkal több minden létezzen számodra, mint amennyit korábban bármikor [is] felfogtál. És ahogy a perspektíva változik, úgy terjed ki a világ, és kiterjeszti a lehetőségeit, ahogy Te is a tiéidet.

Szánj rá most egy pillanatot, és ahogy csak ülsz a csendben, miközben ezek a különleges lények energetikailag, telepatikusan kommunikálnak veled. Eközben hozzád kapcsolódnak egy olyan szinten, amit még nehéz megtapasztalnod.

Számodra itt az idő, hogy összekapcsolódj a jövőbeli éneddel, az öt év múlva eljövendő Te-vel. Hívd fel magadra ezen részed figyelmét, és kezdd el jövőbeli éned ezen aspektusát behúzni az „itt és most”-ba.

Állj szembe a jövőbeli éneddel. Emeljétek fel a kezeteket, és illesszétek egymáshoz a tenyereiteket, nézz e részed szemébe, és köszönd meg a jövőbeli énednek, hogy eljött most hozzád. Kérd meg a jövőbeli énedet, hogy bölcsességgel, együttérzéssel és igazsággal vezéreljen téged, hogy vezessen el a fénybe, és az összes megoldás minden alapzatának magjába, [vezessen be] mindabba, amit a következő öt év számodra rejt, ami összesűrűsödik egy hat hónapos ablakba, mely időszak alatt jó néhányat meg fogsz tapasztalni életed legnagyobb áttörései közül. A jövőbeli éned már ismeri ezt az öt évet, már tudja, hogy mik a megoldások, és teljesen tudatában van, hogy mi változhat meg. E részed birtokában van az alternatíváknak, a válaszoknak, és természetesen a bölcsességnek.

Érezd, ahogy a jövőbeli éned energiája elkezd összevegyülni a tiéddel az „itt és most”-ban. Miközben ez az energia összpontosul benned, automatikusan átveszed azokat az emlékeket, azt a bölcsességet és tudást, amire szükséged lesz a következő hat hónapban, hogy urald mindazt, amit a következő öt évben kellett volna megtenned.

Az Egységistennők most platina fénytojást teremtenek köréd. Ez a platina fénytojás szimbolizálja a Kozmikus Anyánktól hozzád érkező védelmet. Ez az energia automatikusan hozzákapcsolódik az ezüst fonaladhoz, ami hozzákapcsol téged Kozmikus Anyánkhoz. És a Bölcsesség ősi Mesterei most arany pajzsot teremtenek körülötted, Kozmikus Atyánk védelmét szimbolizálva, és ez hozzákapcsolódik az arany fonaladhoz, ami a szívcsakrád magjában rejlik. És amikor ez a két fonal összhangban pulzál, [akkor] jobban megérezheted, hogy kiegyensúlyozottá válsz, és megérted az előtted álló utazást, csakúgy, mint az általad már befejezett utazást, más szavakkal [megérted ezen utazások] célját és irányát.

Fordítsd a figyelmedet ismét a végtelen forrásra. Lélegezd be az energiát a koronacsakrádon keresztül, lehúzva azt a gerinceden keresztül a Földanya testébe. Minden alkalommal, amikor belélegzel a Földanya testébe, táplálod őt a végtelen forrással, ami téged táplál. Létfontosságú, hogy földelt légy ezen időszak alatt. Tegyél meg mindent, ami tőled telik, hogy leföldelve, középpontban és az ösvényedre fókuszáltan tartsd magad. Ne hagyd, hogy alantas bosszúságok [distract] eltérítsenek, ne hagyd, hogy az egó szükségletei próbálkozzanak és visszahúzzanak az általad járt ösvényről, mert félnek az új úttól. Nem tudod, hogy mi rejlik azokon a határokon túl, amelyeket ismerni vélsz, [nem tudod] hogy pontosan mire van éppen most szükséged, ezért menj és kapd meg. A végtelen forrás áramlata mindig jelen van, minden időn keresztüláramolva.

Mondj most köszönetet az Egység-tudatosság Istennőinek, a Bölcsesség ősi Mestereinek és a fény nagy tanítóinak. Kérd meg őket, hogy maradjanak veled, mondj köszönetet a jövőbeli énednek, hogy belépett a fénybe, és beléd áradt. Mondj köszönetet magadnak, hogy meghoztad azt a döntést, [hogy] kihasználod a mai nap áldásait, és [mondj köszönetet] a bátorságodért, hogy átöleled a felgyorsult növekedés ezen lehetőségeit. És csak érezd gyengédebbé válni az energiákat, lecsillapítva fizikai, érzelmi, mentális és szellemtestedet, és beléd csepegtetve a nyugalom érzetét, a béke és zavartalanság érzetét, ugyanúgy, mint annak belső tudását, hogy minden úgy van, ahogy kell, ezért minden úgy tökéletes, ahogy éppen most vagy.

Ahogy túllépsz a helyesen és helytelenen, jón és rosszon, és felismered a késztetéseidet, meghatalmasítod magadat, hogy meghozd azokat a döntéseket, amelyek a legjobbak a számodra, tekintet nélkül más emberek felfogására arról, hogy mi a helyes és a helytelen, a jó és a rossz. Minél jobban megbecsülöd azt az igazságot, amelyik helyes a számodra, amelyik a legjobban támogat téged, annál jobban támogatod a folyékony energia áramlatának teljes manifesztációját, hogy annál többet behozzon a folyékony univerzum szakrális rácsaiból a rögzített tudatosság paradigmájába, keresztültörve a régi öntőformákon, és lehetővé téve, hogy a fény megérintse azok szívét, akik azt hiszik, hogy csapdába estek az élet rögzített útjain.

Folyékonynak lenni, befogadónak és nyitottnak minden újra, furcsának, vadnak és csodálatosnak – ez hozza el neked az újjászületést. Lépjetek túl a gátlásaitokon, mindannyiótokat arra bátorítalak, hogy tegyetek valami furcsát, vadat, és csodálatosat. Törd szét az öntőmintákat, légy olyan, mint a ló, amelyik kitör, vadul vágtat, engedd az énedet csodálatossá lenni, csodálatosan furcsának, csodálatosan hóbortosnak, csodálatosan vadnak és élettelinek. A régi öntőminta, a régi módú gondolkodás, létezés, és hiedelmek azok, melyek megfojtanak téged. A jó és rossz, helyes és helytelen összes perspektívája és felfogása az, ami begyepesedett öreg fingok felé fordított téged! Törd hát szét és szabadulj ki. Ez e szökőév ajándéka neked, a változás lehetősége – olyan lehetőség, amelyik soha többé nem lesz ugyanaz, és ezt kívánom mindannyiótoknak.

Mondj köszönetet önmagad minden aspektusának, hogy mert különbözni, és így átölelte a hóbortosság, a furcsaság és a teljesen vaddá válás számos szintjét. Emlékezz azokra az időszakokra, amikor azt érezted, hogy keresztülszáguld rajtad az életerő. Különbözni nem olyan nehéz, csak légy önmagad. Mindannyiótokat különbözőnek teremtettek. Ne izgasd magad amiatt, hogy mások mit fognak mondani, ne zavartasd magad az ő véleményük miatt. Ezt cselekedve átadod a hatalmadat a régi paradigmás felfogásoknak, perspektíváknak, hozzáállásoknak és hiedelmeknek, visszahelyezed magad a régi módú létezésbe, a régi életvitelbe, azon kapod magad, hogy a begyepesedett régi úton jársz. Ugye mindannyian láttátok már, hogy néznek ki a kitömött állatok? A legjobb lesz, ha kiszeded magadból a tömést, és megmozdulsz.

Szeretteink, a jelenlétünk veletek fog maradni. Az általunk ma aktivált energia benne fog maradni az energiamezőtökben a következő 72 órában, ami be fogja fejezni azt, amit most lehorgonyoztunk bennetek. Ezalatt az időszak alatt úgy érezhetitek magatokat, mint a vad gyermek, aki teljesen vaddá akar válni. Fedezd fel ezt. Játssz vele, hiszen ez a belső gyermeked hívása, hogy új perspektívából fedezd fel az életet, olyanból, melyben megvannak a bölcsesség, tudatosság és ön-érzékelés szintjei.

A Minden Létező fénye vezesse látomásaitokat, szándékaitokat, kívánságaitokat és álmaitokat. És az általatok felfedezni választott világ legyen vad és csodálatos.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és ünneplem az ittlét megbecsülését, hogy mindannyiótokat szolgáljalak, szolgáljak rajtatok keresztül és mellettetek. Adonai.

{A Szigeti Antal és csapata(Mácz Annamária, Borsos Árpád) által készített magyar fordítások és a Szigeti Antal hangjával hallható letölthető hanganyagok elsődleges lelőhelye a www.espavo.hu oldal.}

A háromszoros Istennő sorozat befejező része:

Kuthumi - 3:21 Napéjegyenlőség channelling

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-213-napejegyenloseg-channelling.html?m=0

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...