Kuthumi - Felgyorsított Előző Élet tisztítás

Felgyorsított Előző Élet tisztítás

Kuthumi felemelkedett mesterrel
Michelle Eloff© közvetítése által
2005. Július 27 Johannesburg

Fordította és hanganyagot készítette: Margardian©

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/bzccub3ide9wxjb/El%C5%91z%C5%91+%C3%A9letek+tiszt%C3%ADt%C3%A1sa.mp3

vagy

Youtube-n hallgathatós verzió: https://www.youtube.com/watch?v=d2Y3P3DNjDg

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a szeretet és bölcsesség sugarán jöttem el ma közétek, hogy elhozzam számotokra a harmónia, a kegyelem, a csodák és a szeretet áldásait.

Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben gyűltünk össze veletek, szilárdan tartva titeket Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, a Krisztus fény jelenlétében több réteg fényt manifesztálunk, hogy felgyorsítsuk a személyes Előző Élet Tisztítást. Ezeknek a fényrétegeknek a célja, hogy támogasson, tisztán és érthetően megmutatva, hogy ha átadjátok magatokat a folyamatnak az intuíción és betekintésen keresztül, és megengeditek kibújni magatokat a múltatok bőréből, akkor lehetővé teszitek, hogy készen álljatok integrálni a magasabb szintű szeretetet, tudást és bölcsességet.

A személyes vezetőid, ismertté tették nekünk, hogy készen állsz elengedni a sejtlenyomatodban lévő és a negatívan kondicionált implantátumok általi szegénység és a feltételekhez kötött szeretett tudatosságot. Ez azt jelenti, hogy az összes elérhető, mások által a külső valóságban rátok vetített energia lenyomat távozik, és akkor kiépülhetnek a fénytest hálózataitok, és valóban beléphettek a hiteles önálló, autentikus énbe.

Hogy ez a felgyorsított folyamat ne mély és intenzív traumákkal tarkítva történjen, mindenkinek segítségére lesznek az Arkangyalok.
Mihály, Raphael, Ariel, Uriel, Zadkiel és Jophiel. Ebben az időszakban, az arkangyalok csoportjai tartják Bolygótokon az energia nagyon magas rezgését. Támogatva az emberiség öntudatának felemelkedését, és egyre többen és többen növelik meg tudatosságukat, hogy eggyé válhassanak az 5. Dimenziós tudatossággal. Így válik majd lehetővé az embereknek kapcsolatba kerülni az Angyali és Arkangyali rendekkel.

Legtöbben már dolgoztatok a 7. Dimenziós Kristály mátrix tudatosságot is beépíteni magatokba energetikailag, és ennek segítségével véglegesen összetörik a régi félelmeken alapuló rögzített energia.
Az alsó ego persze kapaszkodik a jól bejáratott belsőgyermek és a serdülő félelmeihez.

Szembenézést követelnek most a düh, a harag különböző szintjei, hiszen mélyen belül félelem honol bennetek, és az táplálja a haragot, dühöt.

Ha megértitek a félelem és a harag okát, akkor felszabadítjátok magatokat, tudni fogjátok, hogy az igazság mindig szabaddá tesz.
Szeretteim engedjétek meg magatoknak, hogy megtapasztaljátok ezt a fontos gyógyulást. Az emberiség hozzászokott, hogy a bolygón minden kontroll által van vezérelve. Nézzétek meg a világ működését.
A média kontrollálja a pénzedet. Betáplálja a motivációkat, mire költsd, meghatározza a költségvetési szokásaidat. Még a viselkedésedet is berögzítik. Azok a hierarchiák, amik befolyásolják a médiát, nagyon meghosszabbíthatják az utat, hogy önmagadra lelj.

A mai tisztítási folyamat során genetikai rendszered 12 szintjén keresztül fogunk aktiválni, hogy sejtszinten támogasson téged átadni magadból a fentebb említett berögzültségeket az Univerzumi rendszernek, amelyek helyébe életre kelhet az eddig teljesen lezárt Krisztusi Én fénye.

Egyszerűen elengedni, és lehetővé tenni, hogy a szinkronicitás megnyilvánulhasson. A másik cél, amiért ma összegyűltünk, hogy mindannyiótokat összekapcsoljunk egy olyan energia rendszerbe, ami segíti a Globális tudatváltást. A felébredés létfontosságú, erről már beszéltem 2 évvel ezelőtt. Említettem akkor, és számos más alkalommal, és biztos vagyok benne, emlékeztek rá, hogy elérkezett az idő, hogy az emberiség visszakövetelje a hatalmát. Ahol egyensúlytalanság volt a javak elosztásában, az most kiegyenlítődjön. Ez hat az iparra is. Napvilágra kell kerüljenek az iparágakban történő korrupcióknak, ami azon információk kibocsátását tartalmazza majd, (a korrupció tekintetében) amihez a hierarchián belül ragaszkodnak azok az emberek, akik kezükben tartják a gazdaságot és az ipart.

Kezdjük tehát most szeretteim. Kérjük, csukd be a szemed, és helyezd magad kényelembe, végy egy mély lélegzetet az orrodon keresztül és fújd azt ki a szádon át. A következő mély lélegzet után a kilégzésnél engedj szabadon minden szorongást és feszültséget, és engedd meg magadnak, hogy kényelmesen ellazulj. Ezután, a következő belégzésnél kérd meg a testedet, hogy adja át magát a fénynek, és mondd neki, hogy biztonságos elengedni a korlátozást, mind tudatos, tudatalatti és a tudattalan szinten.

Gondolatban kérd fel a személyes vezetőidet, még akkor is, ha nem tudod a nevüket. Hívd az Idő Urait, és fogadd a teredbe Lord Damient.
Hívd a Tőled elkülönült Krisztusi Fényt. Hívd be a Teljesen Uralt Krisztusi Énedet.

Kérd, hogy szilárdan támogassanak utazásodban a párhuzamos valóságok mindegyikében, és azon túl az összes alternatív és többdimenziós (multidimenzionális) valóságokban, amikhez most jelenleg kapcsolnak. Kérd, hogy a sejtszintű gyógyulásod, lelked legmagasabb akaratával összhangban, és harmonikusan nyilvánuljon meg.

Tizenkét Felemelkedett Fény Mester van jelen most veled, akik: én Kuthumi, Lord El Morya, Dwal Kuhl mester, Serapis Bey, Hilarion mester, Jézus és Mária Magdolna, Saint Germain és Lady Nada, Mária Anya és az egyik, akit lehet nem mindannyian ismertek, a neve Velencei Pál.
Az elengedést fogják vezetni, ami felgyorsítja az egész testeden keresztül. Végy egy mély lélegzetet az orrodon keresztül, és ahogy a szádon át kilélegzel, képzeld magad a Naprendszer hatalmas nyílt terében a csillagok és bolygók között.

Keresd meg a Földet, emlékeztetve magad, hogy még mindig össze vagy kapcsolódva vele. Ahogy lebegsz a naprendszerben, emlékeztetned kell magad, hogy a tested a tér része, tér és energia, ugyanúgy, ahogy ennek a térnek része a te testedben benne lévő minden atom, és ez alkotja a galaxisod, és a világegyetemben minden tapasztalat ugyanaz fent, mint amit te bent tapasztalsz, és tapasztal minden élőlény, függetlenül annak méretétől és formájától.
Gondoljunk csak bele, egy pillanatra, a Bolygók és a Naprendszer tükrözik a csakráidat. Ahogy felfedeznek egyre több bolygót, úgy fedezitek majd fel, hogy egyre több csakrátok kel életre, ami megerősíti, hogy ti is egyre nagyobb lényekké váltok. Megérted majd, hogy egy spirális Galaxisban élsz, és hogy az energia is, ami körülötted és benned van, mindig egy spirális vonalban mozog, aminek mozgása lehet lefelé egy negatív örvényben, vagy felfelé (haladó örvénybe) a pozitívban.

Most hogy megismerted egységedet a térrel és annak környezetével, emlékezteted magadat, felismered, hogy az egész, hatalmas Te vagy, és megérted, hogy egynél több vagy, jelenleg több helyen, és több mint egy test.

Az energia ahogyan működik a kvantum mezőben, meghatározza, hogy bármit is képzelj, valósággá válik, és ha a valóság nem támogatja, hogy tedd, vagy tapasztald meg azt a fizikai életedben amit elképzeltél, akkor kint létrejön egy alternatív valóság annak megéléséhez.
Az elmúlt életeid a párhuzamos életekben vannak, ezért mostani tapasztalataid érintik az úgynevezett korábbi életeidet. Az idő csak a te világodban lineáris, és elkezdesz majd kimozdulni egyre inkább ebből a „egyenes” időből. Ahogy tágul a tudat, láthatóvá válik majd, hogy egyszerre több minden történik. Annak oka, hogy az emberek „emlékeznek” a jövőre, a párhuzamos valóság észlelése. Ha energiát teszel a jövőbe, létrehoztad az eseményt. A Kvantum Mező teszi lehetővé, hogy a tapasztalat megtörténjen a valóságban. Ha a negativitásra összpontosítasz, magnetikusan az nyilvánul meg, ha a pozitivitásra, akkor az. Most csatlakoztatjuk tudatos tudatotokat a jelenlegi párhuzamos és alternatív valóságba, ahol a tudat különböző szinteken éli meg a tapasztalatokat.

Felemeltük az energiaszintedet a Kvantummezőbe, és itt a lehetőség, hogy sejtszinten megváltoztasd azoknak a tapasztalatoknak a hatásait, amit nem szándékozol már valóságoddá tenni. Kondíciód drámai változáson fog keresztül menni, és világossá válik majd és tapasztalni fogod a belső tisztaság, és kinyilatkoztatás mélyebb értelmeit. Mestereid támogatásával, a te engedélyeddel és akaratod szerint, végig viszünk mindegyik idődimenzión keresztül, ahol olyan tapasztalatok kerülnek elengedésre, amik már nem szolgálják spirituális lényként a személyes átalakulásodat, mint jelenlegi és a jövőbeli Fény lény. Ahogy egyre több kvantum energiát hozunk be a teredbe kedves, mondd magadnak, hogy készen állsz emlékezni bármelyik aspektusra és tapasztalatra, amivel az az aspektus rendelkezik az időben, a tudatszintben, ami aktuális életedet befolyásolja, korlátozó és negatív módon.

Nem számít, ha nincs látomásod vagy tudatos emlékezésed, ami fontos az az, hogy engedd, hogy az energia felszabaduljon. Fontos, tudatosan megnyitni magatokat, és lehetővé tenni az elengedést.

Vegyél egy mély lélegzetet, lazulj bele az energiákba. Figyeld a gondolataid, érzéseid, és ha bármilyen kellemetlenséget érzel testedben, egyszerűen csak figyeld meg, a nevet és arcot, időt vagy helyszínt, ami előjön a tudatodba, és csupán szemléld, ne kapaszkodj bele. Folytasd a mély lélegzést, lehetővé téve, hogy több oxigén segítse a szervezetedet.

Most koncentrálj a tarkódra, a nyakadra, és képzeld, ahogy a csakra megnyílik, felszínre jön az energia, amit vizualizálj, hogy eltávozik, és érzed milyen érzés, ahogy felszabadul ezen a portálon keresztül a nyak hátsó részén. A 7 első nyaki csigolya tarja a lenyomatokat az első 12 éved emlékeiről ebben az életedben, és amit áthoztál a múltbeli életeidből. Személyes segítőid, most kristályokkal szimbólumokat rajzolnak a hét csigolyádra, hogy felgyorsuljon az elengedését és kitisztulását, a jelenlegi és elmúlt idővonalak negatív programozásának kitisztulását.

Nem számít, ha nem tudod megtartani a képet az összes szimbólumról, csak észleld, ha az egyik, kiemelkedik, és próbáld rögzíteni a harmadik szemeddel. Fordítsd jobbra a fejed úgy, hogy a füled érintse a vállad, óvatosan emeld fel, fordítsd balra és füled most érintse a bal vállad. Óvatosan emeld fel a fejed, és hajtsd az állad a mellkasodra, és képzeld el, hogy az energia, növekvő sebességgel árad ki a csigolyákból, tartsd így kicsit, és lélegezz nyugodtan. Arkangyalok Michael, Zadkiel és Jophiel most 7 Kvarc kristályt tesz a nyakcsigolyádba. Ezek a kristályok képesek továbbítani a magas vibrációs energiát azoknak is, akikkel szellemileg érintkezésbe lépsz.

Ezek a kristályok segítenek, hogy magasabb tudatosságú vibrációt tudj fogadni felújítva, az attitűdök és hitrendszerek életedre vonatkozó programjait ebben az aktuális időben. Tartsd még lehajtva a fejed, és lélegezz mélyen. Most fókuszálj tudatosan a napfonat csakrádra.
Képzeld, ahogy elkezdenek a hasi idegközpontok reagálni erre az energiára lásd kinyílni mint egy ablakot, ahonnan erőteljes sebességgel árad ki a felszabaduló energia. Mihály arkangyal felfogja ezt az energiát, manifesztál egy nagy máglyát, és beledobja azt az energiahalmazt a közepébe.

Most nagyon óvatosan és lassan, emeld fel a fejed a mellkasodról, lassan, mert ha túl gyorsan emeled, lehet szédülni fogsz. Majd emeld fel, mintha a napba néznél. Uriel és Ariel arkangyal most 12 Aquamarine kristályt tesz a torok csakra elé.

A Gyógyító Angyalok most magas rezgésű hang frekvenciát irányítanak
a torokcsakrához, hogy bontsanak szét mindent, amik megakadályoznak személyes igazságod teljes kifejezésében. Lélegezz be mélyen, lélegezz ki, és ismét nagyon finoman mozgasd a fejed nagyon lassan és nagyon óvatosan fordítsd fejed a jobb vállad felé. Mihály arkangyal a bal füledbe helyez egy ametiszt kristályt. Óvatosan fordítsd a fejed előre, majd lassan fordítsd a bal vállad mögé amennyire csak tudod. Mihály arkangyal itt is elhelyez egy ametiszt kristályt a jobb füledbe. Fordítsd a fejed előre, de csukott szemmel, végy egy mély lélegzetet és lélegezz ki a szádon keresztül.

Most, mint a fizikai és az érzelmi, mentális és spirituális szervek/testek és minden a párhuzamos, alternatív és többdimenziós szervek/testek reagálnak a kapott kristályokra, elkezdik a kilökődést és eleresztést több energia rendszereden keresztül sokkal gyorsabban, mint eddig. Képzeld el, hogy eső esik, befolyik a szervezetedbe, és képzeld, hogy ez az eső, átmos minden sejtet a szervezetedben. Ahogy a víz átfolyik a sejteken, az érzelmi test elengedi a múlt életek lenyomatait és mellette a negatív vagy romboló implantátumokat is, amelyek korlátozzák a jelenlegi tapasztalatodat. Figyeld meg és légy tudatában, hogy mit érzel, és gondolsz a feljövő emlékek vagy képekkel kapcsolatban, a nevét, arcát, személyeknek vagy helyeknek, és csak hagyd, hogy áthaladjon a fejedben. Képzeld el érzelmi tested másolatát, a múlt idővonal lenyomatokkal telve, a víz lemosta, egyszerűen egybefogod, és bedobod a Mihály Arkangyal által létrehozott máglyába.

Most óvatosan húzd a vállad hátra, húzd vissza, amennyire csak tudod. Feszítsd meg a  hátizmodat, vegyél egy mély lélegzetet, és ahogy kilélegzel, engedd le a vállad, előre, begörbítve a hátad. Lassan lélegezz be mélyen, óvatosan húzd hátra a vállaidat mellkas kidomborítva, minden izom megfeszítve, aztán lazítsd el a vállaidat.
Ezt ismételd meg még egyszer. Tehát, óvatosan húzd a vállad hátra, húzd vissza, amennyire csak tudod. Feszítsd hát izmodat, vegyél egy mély lélegzetet, és ahogy kilélegzel, engedd le a vállad előre, begörbítve a hátad. Lassan lélegezz be mélyen, óvatosan told hátra a vállaidat a mellkast kidomborítva, minden izom megfeszítve, aztán lazítsd el a vállaidat. Egy mély lélegzetvétel után, lazítsd el a vállaidat.

Lehetővé teszed így, hogy az energia keresztüláramolhasson a szívcsakrán, ez erősíti, hogy a pajzsmirigy és a thalamus[közti agy] közötti híd létrejöhessen, és ekkor az energia szabadon áramolhat a torok és a szív csakra között. Ez a két csakra a fő területe az elmúlt élet elengedésének.

Néhányan merevnek érzitek az izmokat a nyak, a váll és a hát környékén, ennek oka, hogy testetek sejtjei elengednek. Ez hatással van az izmokra, mert az izmok képviselik a támogatásrendszereket, és most sejtszinten átalakul, egy új támogatási szintre az életedben. Épp itt az ideje, hogy felfrissítsd a korlátozó megéléseidet teljesen, és most lépsz be a teremtés kozmikus kerekébe Anya/Atya Istennel visszaszerezni a jogodat, hogy teljes és autentikus éned lehess.

Lady Nada most középre áll, és kivetít egy Magenta Sugár energiát, mindannyiótokra, ami eléri a szívcsakrátokat. A a feltétel nélküli Magenta Sugár létrehoz egy óvó, megnyugtató és tápláló energiát: a szív csakrátok közepében, feltétel nélküli szeretettel megerősítve a belső gyermeket, és a serdülő ént, hogy teljesen biztonságos elengedni a korlátozást, a fájdalmat vagy szenvedést, amik manifesztálódtak életetekben. Ez a sugár továbbá, támogatja, hogy készen állsz a feltétel nélküli szeretet és a bizalom új rendszerére és minden szempontból megfelelni egy gazdag életnek. Lady Nada megkönnyíti a többi elengedést.

Folyamatosan megerősíti egy tudatalatti szinten, hogy készen állsz, hogy integráld azt az életet, amit kiérdemeltél. Segíteni fog, helyrehoznod a hitrendszerekkel kapcsolatos berögzültségeket, ezért megváltozik a sablon, a szegénység tudatosságot felváltja a jólét tudat benned. Lélegezd ezt a bíborrózsaszín energiát a testedbe, hogy elkezdjen mozogni az ereidben a véredben egészen amíg, eltudod képzelni a vérben a magenta színt.

Egy mély lélegzetvétel után, erősítsd meg magadnak hangosan, hogy tudatosan szabadon engeded az összes múltbéli és jelenlegi idővonal hatásait, amelyek már nem szolgálják az isteni tervet. Végy egy mély lélegzetet, és kilégzéskor erősítsd meg magadnak, hogy ez az isteni jogod, hogy megtapasztalhasd az univerzum bőségét, annak minden formájában, a mindennapi életedben. Végy egy mély lélegzetet, és kilégzéskor, nagyon óvatosan kezd kifele görbíteni a hátadat, miközben a hasadat kitolod előre.

Néhányan úgy érezhetitek, hogy kellemetlen érzés van a hátatok alsó részén, ez azért van, mert az energia átáramlik az egész gerincen, ahol gerinced csontjai tartják az elmúlt életemlékeidet. Benne vannak a csontvelőben, a csontszerkezetben. Továbbra is told előre a hasadat, lélegezz, nagyon óvatosan, kezdj visszasimulni a székbe, visszahúzva hasadat egyenesítsd ki a gerincedet. Most képzeld el, az energia szabadon áramlik le a gerincben kilépés a farkcsonton keresztül és behatol a földbe a lábadon át. A következő lélegzetvételnél egy erőteljes energia érkezik a Kozmoszból, bekapcsolódik a gerincedbe, keresztüláramlik rajta és a farkcsontból a lábadon át a földbe jut. Lélegezz továbbra is mélyeket, fejezd ki a szándékot, hogy ez az áramlás gyengéd és kényelmes legyen.

Kedvesem. Lélegezz nyugodtan, biztonságban vagy. Jézus mester előlép, és olyan univerzumi isteni szeretet áramlást aktivál, ami átöblíti a gerincvelő folyadékot. Átöblítődik a gerincfolyadékod, és lehetséges, hogy ezt bizsergő érzés kíséri a hátad mentén, néhányatoknál feszítő érzés is lehet a nyakban. Aztán lefut ismét a lábakon keresztül a földbe. Lélegezz, míg ez megtörténik, tartsd mindkét lábad egyenesen a földön és lélegezz. A gerincbe áradás eltávolítja az elmúlt idővonalaknak a lenyomatait, amik összekeverték a személyes (kék-kód) lenyomatodat evvel az idővonallal. Lélegezz mélyen be és ki, a lélegzet támogatja a gyorsított energia áramlását. Minél többet lélegzel, annál gyorsabban enged el a test. Ha visszatartod a lélegzetet leállítod a folyamatot, lefagyasztod magad az időben és térben.

Szeretteim, felgyorsított kibocsátás és elengedés növekszik, jelenleg az ötvennyolcad része az eddigi idővonaladnak, ha csoportként nézzük, akkor 78 korábbi idővonalat tisztítotok az elmúlt hatások alól. Csak lélegezzetek, majd szólok ha kész. Te itt most a 63. idővonalat tisztítod..….. továbbra is lélegezz, az energia gyorsabban mozog….. idővonal 68…….71…..75…..76…77… mély lélegzet, és ahogy kilélegzel, felszabadul a 78. idővonal is.
Az energia most lassul... könnyebbség van a gerinc mentén, és az átmosás a végéhez közeledik.

Jézus mester arra kér, hogy összpontosíts a Földanyára, és adj neki köszönetet az eddig elnyelt energiáért. Ő készségesen megengedte, hogy átadd neki átalakításra. Ő már túllépett szellemiségével az új tudati szintek fényébe. Megkér téged, hogy emlékezz az igazságodra, a szeretet és tudás bölcsességének hatalmára, és az Atya/Anya Isten kreatív szellemével teremts az emberiség többi tagjával, erősítsd meg autentikus vágyadat, hogy magasabbra juthass a felemelkedés spirálján, mindig magasabb tudatszintre, ezáltal növelve az emberiség tudatszintjét, mert avval támogatod Őt. Ahogy az emberiség tudatossága kiterjed, visszaigazolásként életerejének elismerése konkrét valósággá válik, és a Mennyország a Földön testet ölt, és az emberi állati, növényi ásványi királyságok tovább emelkednek.
Lélegezz kedvesem, a 78. idővonal kapcsolódik a már megjelent hitrendszerek, attitűdök és a gondolat folyamatokhoz, azokhoz, amik elfojtják a személyes növekedést és a hitet, abban a képességben, hogy megvalósul a bőséges élet. A bőség szóval, most utalok a bőség minden aspektusára, minden szinten, ami evégett semmilyen módon nem kerülhetett megnyilvánulásra. Eldöntöd milyen bőséget akarsz, és bízz benne, hogy a természet kiegyenlíti.

Légy tudatában annak, hogy amikor rengeteg negativitás nyilvánul meg, mindig egyértelmű legyen a szándékod. Beépítetted most minden lépésedbe a jólétnek egy sablonját, ami bevésődve marad a Földön amíg itt leszel. A DNS-ed most egy másik szinten vibrál, mert most már nem köti az elmúlt 78 idővonal sűrűségének hatása. Lehullattad 78. bőrét is a múltnak, és most szükséges, hogy minden szervednek időt adj, hogy integrálja az új energiát. Az elkövetkező 48 órában, ha lehetőséged van arra, tudatosan kommunikálj a lelkeddel, hogy az új energia minőségét kívánod integrálni új meggyőződések, attitűdök és azok gondolkodási folyamatait. Bízunk benne, hogy bölcsességgel választasz!

Mihály arkangyal most megnyit egy örvényt a csoport közepén, amely kifejezetten 78. idővonalból a szívedben maradtakat veszi el tőled. Belevonja a földbe ahol Gaia Istennő szeretete és fénye áttranszmutálja. Ezért koncentrálj most a szoba közepére. Ahogy az örvény megnyílik Mihály Arkangyal belevezeti az örvény tűzfészkébe a szívedből kijövő 78. idővonalat. Egyszerűen csak lélegezz úgy, ahogy jó neked.

Zadkiel és Michael most 78 ametiszt kristályt dob az örvény közepébe, ezek segítik Gaia Istennőt ezeknek az idővonalaknak az átalakításában, azon karmikus kötelékeid elengedésében, ami rajta keresztül kapcsolódik a 78 idővonaladhoz. Felszabadít, attól hogy ez a 78 idővonal a kozmikus életedhez és a kozmikus tervedhez kapcsolódjon a Földed, a Naprendszered és a Világegyetemed viszonylatában. Most képzeld el, hogy az örvény kezd bezárulni.

Mihály arkangyal elhelyez egy éteri Ametiszt kristályt, a szoba közepén lezárja, eltömíti az örvényt, biztosítja az energia Fénnyé alakulását.
Ez a fény táplálja Földanya testét és a fény továbbra is táplálja az emberiség tudatát.

Vegyél egy mély lélegzetet, és kezd el a figyelmet a helyiségbe hozni, ahol a fizikai tested van. Amíg figyelmesen lélegzel, felhívjuk figyelmedet, hogy választásod szerint, a párhuzamos, alternatív és elmúlt idővonalakon lévő valóságok időportáljai bezárultak mögötted, ahogy a fókuszodat visszairányítottad az aktuális megtestesülésedbe, az aktuális idővonali tapasztalatodba és ajándékokba, és tudatszintedre.

Most képzeld el, energia gyökerek csíráznak ki a lábadból a Föld alá és leföldelődsz. Képzeld, hogy energia árad a fejedre végig a testeden, le a lábadon a Földbe. Most képzelj el egy Platina kábelt a világegyetem közepéből kiterjedni, ami behatol a korona csakrádon egészen végig a gerinceden, és keresztül a farkcsonton a Földanyába. Ez egy olyan földelő kábel, ami összeköt a Szellemeddel és a Földdel.

Vegyél egy mély lélegzetet, kilégzést a száján keresztül tedd, óvatosan nyisd ki a szemed, nyújtsd ki a lábad a karod, érezd magad a testedben, vess egy pillantást körbe, és tudatosítsd, hogy hol vagy.
Bízom benne, hogy mindannyian visszajöttetek?
Igen?
  -          Igen.(kórusban)

-          Jó kör volt igaz?
-          WOW – mondják többen
 
Szeretteim, vannak-e olyan kérdéseitek, segíthetek-e valamit evvel a tisztítással kapcsolatban?

Kérdező: A 78 idővonal az ugyanaz, mint a 78 élet? Lord Kuthumi: Igen.

 

K: Köszönöm 
LK: Szívesen. Köszönöm neked.
K: Van valami, úgy érzem, a mellkasom területén szívem körül, blokkolás lehet? 
LK: Nem, ez a 78 idővonal elengedés örvényének a helye, amikor elengedted a szívcsakrádból, azt érzed még egy ideig. Azt se felejtsétek el hogy, azt mondtam, az elmúlt idővonalak energiát, elsősorban a torok és a szív csakra dolgozza fel.

 

K: Felkészültem erre, mielőtt ténylegesen elkezdődött, az elengedés? 
LK Legtöbbször ez történik, igen. 
K: Köszönöm. 
LK: Szívesen. 
LK. Az egyik hitrendszer, amelyek korlátozzák az emberiséget a hitük a fájdalomba és a szenvedésben, ez nem így van már. Ez már nem szükségszerű a növekedéshez. A fény elegendő szintjét tartalmazod, ami feljogosít téged arra, hogy felismered, mi okoz neked kényelmetlenséget, frusztrációt vagy korlátozást. Az, hogy már felismered mi bánt téged, képes vagy kommunikálni a szellemeddel, és ez esetben a szellemed megkönnyíti a megoldást.
És csak rajtad áll, hogy reagálj a szinkronicitásra, ami ezt követően jön az utadon és elvezet a választáshoz. Ezzel a hozzáállással felgyorsítod a gyógyulás folyamatát, és egységbe kerülsz. Nem kell többé széttagolódást tapasztalnod, ezzel az eljárással egyesültél az öntudatod minden szintjével, kijátszottad az alacsonyabb tudatszint tapasztalatait, felgyorsult növekedésen mész keresztül, és összekapcsolódsz az eddig előtted zárt, Teljesen Uralt/Mesteri Krisztus Fény Éneddel. Érthető ez így?
K: Alig hallható a kérdése

LK: Igen nővérem, meg kell próbálnod, hogy ismerjék el, hogy egy katalizátor vagy a családban. Azért, hogy megmutasd nekik az igazságot az élő az igazságot. Minden családban van egy ilyen személy, akinek a legtöbb családtagja "Zárt Tudatosságban" él, vagy más szóval mondva, akik még alszanak. Érted? Te őket választottad erre a célra, és ők meg téged. Azért, mert a te fényed intenzitása emlékezteti majd őket, hogy fel kell ébredjenek, hogy kik ők, és te megteszed ezt, amikor ők készen állnak. Érthető ez? 
K: Igen, köszönöm 
LK: Szívesen. 
K: ........... a számat. 
LK: Igen nővérem, szeretnék javasolni egy kezelést számodra, amely nagy segítség, ez a test összehangolása, ami magában foglalja a vortex terápia, ismered ezt a módszert? 
Ez segíti, hogy az energia- és a rendszerek egy vonalba kerüljenek. 
Az állkapocs merevsége, feszülése a bal oldalon, azt jelzi, hogy a istennői vagy női elv akaratát kell erősíteni és használni azt. Most, hogy már elengedtél ennyi idővonalat, egyensúlyba kerülsz. Az a módszer amit javasoltunk, segíteni fog az utadon. Érthető ez? 
K: Igen, köszönöm.
LK: Szívesen. 
IK Lord Kuthumi ............................... 2 kérdés. 
LK: Először is a génjeik végett választottad a szüleidet. Erre a genetikai lenyomatra volt pontosan szükséged ahhoz a feladathoz, amit megterveztél magadnak ebben az inkarnációban. Amikor egy koncepcióra kerül sor, öt generáció genetikai lenyomat kódja az anyai család oldalról, hét generáció genetikai lenyomat kódja az atyja család oldaláról tevődik össze. Ha megnézed a családtörténeted, visszamenőleg hét generáción keresztül mindkét oldalon, az apai oldalon, akkor világosabban látod, hogy miért választottad őket, és válaszokat, mivel kellene foglalkoznod ebben az életben. Átadták az eszközöket, amik ahhoz kellenek, hogy sikeresen fejezd be ezt a megtestesülést.
 
A test változásának az az oka, hogy egy személy, amikor átalakítja a rendszerét, annak is meg kell változnia. Amikor valamilyen traumatikus esemény, visszaélés történik - szexuális, verbális, fizikai, érzelmi, vagy mentális, vagy bármi ami sokkolt, az bezárul a test belsejébe. Az adrenalin lefagy (a sokktól) a szervezetben. Legfeljebb 7 évig marad lefagyasztva, majd hirtelen az adrenalin "olvadni" kezd, ha meg tudom határozni a lenyomatát a sokknak, dühnek, félelemnek /vagy a bűntudatot, ami beszivárgott a szervezetbe. Lehet nem érted világosan, mi történik, és érzel megint egy traumát, és megint lefagyasztod az adrenalint. És folytatódik sok perióduson keresztül, és 21 évvel később még mindig ott van megfagyva a szervezetedben.
Amikor belekezdesz a felébredés utazásába, a lelked motiválja, hogy elengedj, és egyre mélyebb problémák jönnek a felszínre. Amikor a test újra biztonságba érzi magát, az elengedésre, akkor a test kienged újra.
A zsírsejtek védik az embert a bolygón, azt akarom mondani evvel, hogy minden személy, aki magasabb súlyú az átlagnál, (úgy érzi nem természetes) az védi magát valakitől, vagy valamitől. Akik kövérek, nem gyengék, csak sérültek. A zsírfelhalmozással próbálják megakadályozni, hogy ne érje fájdalom őket valaki által. Minden fizikai test rendelkezik egy isteni kék lenyomattal (blue print), és ahogy felszabadítják a fájdalmas sebeket, és félelmeiket, a szervezet automatikusan elenged, és visszaáll a kék lenyomat formájára. Általában a női test nagyon szép gömbölyű, tükrözi a Földanya testét, szép kerek és teljes.
K: Köszönöm 
LK: Szívesen. 
K: Lord Kuthumi szeretném megérteni miért történtek velem dolgok, és itt a csuklómra gondolok.
LK: Természetesen, ez ​​még mindig jelen van az energia területén, és elveszted a kezed, azt érzed? 
K: Úgy éreztem ... volt egy kígyómarásom. 
LK: Nagyon jól  érzed. A kéz elveszett. Amit teszel, visszaköveteled az elveszett kéz energiáját, hogy tudj adni és kapni és ez egy másik szinten jön vissza. Látod, nem lehet csak adni, és nem lehet csak kapni, mert meggátolod az energia áramlását. Adtál rettenetesen sokat ebben az életben, szeretetet, bölcsességet, a tudást és a fényt. Az emléked erről energiaáramlásról, odavonzotta a mérget, hogy úgy mondjam, hogy most megengedd a kiegyenlítődés folyamatát a környezetednek, te ennek tudatában vagy? 
K: Igen. Köszönöm. 

 
És ez így van, akkor szeretteim, továbbra is támogatunk energetikailag benneteket ebben a létidőben. Bízzatok a sok láthatatlan karban, hogy megtartanak és vigasztalnak ebben az időben, és emlékezzetek, hogy mi mindig minden formában, veletek vagyunk, és arra, hogy csak egy röpke gondolatra vagyunk tőletek. Anya-Atya Isten fényében járjátok utatokat, minden lépéssel egyre stabilabban és magabiztosabban, és történjen veletek minden mindig jól világotokban.
 
Kuthumi vagyok a szeretet és bölcsesség Arany sugarának, chohanja, szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. 
Adonai           

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...