Metatron Nagyúr - 7D beavatás

 Metatron Nagyúr 7D beavatás


Csatornázta: Michelle Eloff ©

2005. Március 10, Johannesburg, Dél-Afrika,

Fordította: Hatejer Emese

Forrás: thelightweaver

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

A hanganyag letöltési helye:

http://www.mediafire.com/file/ssjj78s8udvr2sw/Metatron+7D+beavat%C3%A1s.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

__________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ezen a napon, és hogy elhozzam számotokra a tisztaság, az ártatlanság, a bőség és az integráció energiáinak áldását.

Üdvözlet szeretteim.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén. Fény fivérei és nővérei, ahogy összegyűlünk veletek a Krisztusi energiák jelenlétében, üdvözöllek titeket a fény világában, a fény jelenlétében, amit a szeretet egy isteni formája által fejeztek ki. A jelenlétetek és a Szellem/Lélek jelenléte, ami a fény, a hang és az energia számos más frekvenciájának egy egyesített formája, ami a finom fizikai testeitek vibrációján keresztül nyilvánul meg, beleértve ebbe a fizikai testeteket is, és a vibrációk kiáradtak a fénytestetek által, amit a Szellemi Létezők tartottak.

Metatron Nagyúr úgy is ismert, mint Metatron Arkangyal, a Fény Ura, és most előlép, hogy keresztülvigyen titeket a személyes 7. dimenziós beavatásotokon a fény világába, ahonnan jöttetek és ahová visszatértek, és ez az a tudatossági szint, amelyen keresztül vezetni fogsz. Most utat engedek Metatron Nagyúrnak, hogy beszédet intézzen hozzátok, az üzenete befejeztével ismét visszatérek. Adonai mostanra.

Metatron

Metatron vagyok, minden Fény Arkangyala, üdvözletem. A jelenléteteket ma tiszteletben tartjuk és elismerjük, elfogadjuk, a döntéseteket, hogy beléptek a fény Új Világába, hogy egy legyen veletek. A fény világa felfed mindent. Feltárja azt, amit figyelmen kívül hagytok, mindent, amit semmibe vetettek és azt, amit eddig, egy bizonyos fokig tagadtatok. Nem csak az árnyék aspektusokról beszélünk, amit megtagadtatok, sokkal inkább a fény aspektusokra utalunk most bennetek, amiket a mai napig figyelmen kívül hagytatok.

Ezen beavatás a planetáris felébredés célját szolgálja csak úgy, mint az összes többi teszi, azonban ez egy fényt hoz a családotok minden aspektusába. Minden személy, aki kapcsolódik hozzád genetikailag és energetikailag, meg fog érintődni ezen fény által. Eljött a fény ideje, hogy beszivárogjon a sötétség minden zugába, ahol a stagnálás legyökereztette magát. A fény egy új útvonalra irányítja az energiáját, és ti is meg fogjátok tapasztalni az energiátok újracsoportosítását; talán még a személyes célotokban és terveitekben is.

Az emberiség isteni terve egy gyorsított ütemben változik. Ezt az ütemet, a fény integrálása eredményezte a világotokban, ezért sok változás zajlik le, olyanok, amikre még a magasabb világok kormányzói sem számítottak. Ez egy jó jel, azért mert a jóslatok a bolygótok számára ez idáig, már nem olyan pontosak, mint amilyenek a múltban voltak. Ez egy jó dolog. Az emberek azt választották, hogy megvilágítják az életüket és felelősséget vállalnak azért, amit megteremtettek, létrehoztak és azt választják, hogy új teremtéseket manifesztálnak.

Azok az emberek, akik azt választják, hogy a tudatlanság komfortzónájában maradnak, meg fognak tapasztalni egy olyan időszakot, amikor nekik is egy bizonyos irányba el kell mozdulniuk. Az irány nem szükségszerűen felfelé vezet a felemelkedés spirálján a tudatosság magasabb világaiba, ez lehet a tapasztalás egy párhuzamos dimenziójában is. Ez lehet az önelégült egyének kollektív tudatosságának energia elmozdulása vagy változása, a fantom földre, amelyről már hosszasan tárgyaltunk. A fantom földön már sokan laknak az alvó lelkek közül. Ezen a helyen, folytathatják az alacsonyabb világok utazásának megtapasztalását, mind addig, amíg úgy nem döntenek, hogy kihasználják a lehetőséget, amit a Szellem nyújtott át, hogy megemeljék a tudatosságukat és kiterjesszék a tudatukat a fény magasabb világaiba.Ti mindannyian képviselitek a beavatás egy ösvényét. A kifejeződés 10 gyökerének az ösvényét, ami kapcsolódik az Élet Fájához. Én, Metatron, mint vezető és tanító, az Élet Fájának tanításain keresztül segíteni fogok nektek megismerkedni a Bölcsesség Fájával, a Tudás Fájával, a Fény Fájával, az Igazság Fájával és a Szeretet Fájával. A fa az egyensúly egy nagyon erőteljes szimbóluma. Egyénileg és csoportként is az utazásotok manifesztálja az egyensúlyt. A fény és a sötétség nem azok az energiák, amelyeket egyensúlyba kell hozni. Az egyetlen energiák, amelyek manifesztálhatják az egyensúlyt, a férfias és nőies aspektusok, ezenkívül a másik aspektus nem más, mint a fénnyel tükröző fény lesz. Azt választottátok, hogy integráljátok a 7. dimenziós Fénytestetek. Meg fogjátok tapasztalni ezt a folyamatot a következő 21 hónapban. Ezért, legyetek felkészülve, hogy megtapasztaltok egy elbűvölő időszakot, miközben a Fénytestetek egyesül a Kristály testetekkel. Ez a Kristály Test a Fény Testetek része. A kettőt integrálni kell annak érdekében, hogy teljesen rendeltetésszerűen működjetek az 5. , 6. és 7. dimenzión keresztül a tudatosság és a tudat kiterjesztésében a fény és hang magasabb dimenzióiban való előkészületben. A fény és hang vibrációi, amik behatolnak a létezés összes síkjára. A fény és hang teremti az átjárókat a dimenziók, a párhuzamos és multidimenzionális között. Behozzátok a múlt összes fényét és magatok felé húzzátok a jövőtök összes fényét, összegyűjtve ezt a fényfrekvenciát és legyökereztetve szilárdan a gyökércsakrátokban. Az energia e gyökere újra átirányítja/újracsoportosítja a fény áramlását a gerincoszlopotok mentén a koronacsakra és a gyökércsakra között. Miközben integráljátok a Fény Testeteket, a koronacsakrátok egy gyors átalakuláson fog keresztülmenni a felépítésén belül, ezért az agyalapi mirigyetek is meg fogja tapasztalni a változást. Ezért, fiziológiailag egy változást tapasztalhattok az anyagcserétekben és a kémiai rendszeretekben. A hormonális rendszer jobban irányítja a nők viselkedését, mint a férfiakét, ezért a női nem képviselőire ez sokkal inkább hatással lesz, mint a férfiakra. 

Férfiak, úgy tapasztalhatjátok ennek a fénynek a hatását magatokon, hogy az alvási szokásaitok/mintáitok megváltoznak, ezért amit behúztok az agyalapi mirigyetekbe az kihatással lesz a tobozmirigyetekre. Ennek a további fénynek integrálása elő fogja idézni az illuzórikus tudatosság három rétegének a lebontását és eltávolítását az érzelmi testetekből. Néhányan már nyomást tapasztalhattok az érzelmi testetekben.

Nőknél és férfiaknál is egyaránt, ez a nyomás a kollektív tudatosság érzelmi frekvenciáira való az érzékenység alakjában nyilvánulhat meg, amely a környezetetekből ered a sötétség, tudatlanság, egyensúlytalanság, diszfunkcionális viselkedés és embertelenség végett, azok által, akik még mindig diszfunkcionális [működési zavaros] viselkedésűek és tudatlanok a mai napig a világotokban. A diszfunkcionális viselkedés és a tudatlanság a bölcsesség és tudás hiányából fakadnak. Nagyon gyakran a működési zavaros viselkedés abból adódik, amit a sebek okoztak a finom testekben, beleértve az érzelmi és mentális testeket is. Fizikai sebek lehet, hogy nincsenek jelen, de más testek nagyon is hordozhatják a sebeket.

Ti, mint Fényhozók olyan módon fogtok szolgálni, hogy segítetek az embereknek begyógyítani a sebüket, ami a tudatlanságban és a működés zavaros viselkedésben nyilvánul meg. Én, Metatron Nagyúr, segíteni fogok mindannyitoknak egyénileg, hogy elismerjétek és felismerjétek a saját sebeteket, ami a diszfunkcionális [működés zavaros] viselkedések bármilyen formájához vezetett a jelenlegi életetekben. Nincs több mentség a sötétségben való maradásra, elegendő fény van bennetek, hogy feltárjátok magatoknak az akaraterőtöket, a szívetek hatalmát és az Anya/Atya Isten hatalmát és erejét, ami jelen van mindenben, amit magatok körül láttok.

A fény, amit mágnesesen vonzotok magatokhoz fel fogja fedni számotokra a fény konstruktív [építő, pozitív jellegű] funkcióit az életetekben, és ezen fény kifejezésén és meghatározásán keresztül, meg fogjátok könnyíteni az átalakulás és transzcendencia folyamatát a személyes életetekben, valamint azoknak az életében, akik eljönnek hozzátok, hogy segítséget kapjanak. Ez a segítség néha öntudatlan lehet, nem mindenki lesz tudatában annak az oknak, amiért veletek beszél. Ők azonban egy későbbi szakaszban megtapasztalják a veletek (folytatott) kölcsönhatásnak az eredményét, ugyanannyira, mint hogy ti is meg fogjátok tapasztalni a velünk való kölcsönhatásnak az eredményét. A fény a gyógyulás és a negatívitás lebontásának egyik legerőteljesebb eszköze, azért mert e fény jelenlétében minden feltárul. Semmi nem marad láthatatlan. A beavatásotok ösvénye az Élet Fáján keresztül felkínál számotokra egy új szerződést az életre/az életbe, megajándékozva titeket egy lehetőséggel, hogy hordozzátok a fény egy új fáklyáját. Ezért ma mindannyiótokat megajándékoznak egy lehetőséggel, hogy belépjetek egy új életciklusba, anélkül, hogy el kellene dobnotok a fizikai testeteket és újra kéne reinkarnálódnotok (újraszületni). Ez azt jelenti, hogy elérkeztetek egy ciklus végéhez és belekezdtek egy újba, hogy felelősséget vállaljatok önmagatok egy magasabb szintjéért és a lehetőségéért, hogy kifejezzétek ezt. Ez az oka, amiért már korábban említettem, hogy néhányan a tervetek, a kívánságaitok és reményeitek egy újracsoportosulását/átirányítását tapasztalhatjátok meg.

Ha nem érzed magad kényelmesen ezzel kapcsolatban, hogy meghozd ezt a választást, akkor ne tedd. Csak akkor, ha elkötelezted magad ezzel (kapcsolatban) és helyesnek érzed a bensődben és együtt rezonál a szíved minden aspektusával. Mindazonáltal, legyél biztos abban, hogy ez a nyugtalanító/rossz érzés igaz, és nem az egód áll ellen az ígéretes, pozitív változásnak. Ha nem vagy hajlandó meghozni ezt a választást, akkor azt javasoljuk, hogy állj le ennek az anyagnak az olvasásával vagy a hallgatásával most. 

Hunyd le a szemed, lélegezz mélyen a testedbe, ahogy kilélegzel, érezd a tested ellazulni. Legyél tudatában, annak, hogy hogyan lélegzel. Általában ahogyan lélegzel, az egy sekélyes, öntudatlan módon történik, vagy inkább tudatosan teszed ezt, belélegezve egészen a szexcsakrádig? Minél több fényt hozol be a testedbe, annál mélyebben kell lélegezned, hogy támogasd mindazt, amit ez előidéz. Ezért tudatosan lélegezz be mélyen, és minden alkalommal, amikor kilélegzel, határozd meg a szándékodat, hogy minden kényelmetlenséget eleresztesz. A lelki szemeid előtt képzelj el egy tekintélyes Arkangyalt középen. Képzeld el, hogy a szárnyait széttárva létrehozza a fény egy fátylát körülötted. Méltányold a fény ezen fátylát, fogadd el egy védőpajzsként.

Bármikor, amikor az ember átmegy a tapasztalat egyik világából a másikba, a léleknek szüksége van arra, hogy az egyén visszatükrözze ezt az utazást. A választásotok következtében, hogy megteszitek ezt az átmenetet, most el kell töprengenetek azon, amit eddig a pontig tapasztaltatok meg.

Most elvárjuk tőletek, hogy elismerjetek legalább 3 eredményt vagy leckét, amit megtanultatok, mindegy hogyan akarjátok ezt magyarázni. Ismerjetek fel két területet, amit nem éreztek még teljesnek, más szavakkal hiányosnak éreztek, ezek hiányos aspektusok, amiket magatokkal fogtok vinni a fény új világába, ahol segítséget és támogatást fogtok kapni, hogy manifesztáljatok mindent, amit megkívántok, annak érdekében, hogy teljesíthessétek azt, amit befejezetlen ügyként ismertetek el. Tölts el egy kis időt, hogy kifejezd és meghatározd azt, amit befejezetlen ügyként érzel és amit szeretnél beteljesíteni. Teljesítve a beavatásodat a céljáért, megkérünk, hogy szóban fejezd ki, amit eredményként ismersz el és azt, amit magaddal kívánsz vinni. A válaszaid befejeztével, a beavatásod útjáról informálni fogunk. Mondd ki a neved, mielőtt folytatnád. (Tarts szünetet, hogy szóban kifejezd az elismerésed és azt, hogy amit választottál az teljes legyen.)

A következő 10 hónapban keresztül fogsz menni és fizikálisan megtapasztalod az Élet Fájának 10 Beavatását.

A következő 30 napban kifejezzük neked az első beavatást - A Korona Beavatását - A Fény Beavatását. Ez a beavatás megköveteli, hogy beavatott tudatosan megnyíljon, hogy megkapja/befogadja a fényt és tudatosan fejezzétek ki a szándékotokat, hogy a fény egy legyen mindennel, kívül és belül is. Ti kifejeztétek a szándékotokat a fény folyamatára, ezért továbbra is mutatja előttetek az utat.

2. Hónap – Nada Úrnő és Uriel Arkangyal elő fogja segíteni a fény és gyógyulás manifesztációját veletek, amikor beléptek az Élet Fájának Második Beavatásába. Az utazásotokon keresztül, elő fogjátok idézni az Isten Atya Bölcsességét, a férfias bölcsességet a gyógyulás, a fény és szeretet manifesztációjának a céljából.Szintén beavatódtok El Morya Mester ashramjának szolgálatába, hogy felépítsétek az Isten-Ént és véghezvigyétek ennek a teremtését azért, hogy manifesztáljátok az egyensúlyt, amit kerestek. A fizikai képességeitek aktívak és folytatják a növekedésüket veletek. St. Germain az Ötszörös Lángjának oltalmában fog tartani. Ez a fény szolgálni fog veletek és továbbra is gondoskodik az ösvényetekről előre.

3. Hónap – A beavatás 3. ösvénye a nőies utazása a megértésbe az Atya Isten hatalmával és bölcsességével kapcsolatban. A nőies Istennő jelenléte egy felgyorsított ütemben hozza el az új életet és időnként ennek szükséges a bölcsességre fókuszálnod, annak érdekében, hogy megértsd az összes női és férfi aspektust és ezek célját. Ez alatt a 30 nap alatt célotok a fény teljes kifejeződésébe jön, és azáltal, hogy a szívetek és bölcsességetek fényét követitek, garantáljátok a további eredményt.

A sötétség síkjai a technológia rendszerein belül manifesztálódtak, ami sok ember tudatát a fejlettség egy feltartóztatott állapotában tartotta. A fény, amit behoztok, eszközként szolgálnak, segíteni ezeknek a közeli és kedves (személyeknek), hogy folytathassák az utazásukat a fénybe.  Összpontosítsatok a fényre, mivel a negatívitás táplálja a sötétség technológiáját és az embereket a múlthoz kötve tartja. Kiköveztek egy új irányt magatok számára és azoknak, akik utánatok fognak jönni.

4. Hónap - A 4. beavatás az Uralkodó beavatása, akinek mindenkor ki kell fejeznie a feltétel nélküli szeretetet, szenvedélyt, kegyelmet önmaga és mások iránt. Ez a beavatás a torokcsakrára lesz hatással leginkább. Ezért ezt Mihály Arkangyal, én, Metatron Arkangyal és Zadkiel Arkangyal fogjuk támogatni és segíteni fogunk nektek az új alapok megalkotásában, amelyekből építkezni fogtok, hogy biztonságosan tartsa és  táplálja a kreativitásotokat. Ez alatt az időszak alatt a fény egy hangjai lesztek majd a jövő számára, azért mert megtestesítitek az indigó, kristály és arany sugarakat. Szintén kapcsolódtok a fény szíriuszi Mestereihez és ezért ki kell tartanotok és az ösvényeteken maradni a befejeződéséig. Valamint az Indigó Sugár gyermekei, a kristály gyerekek és az arany gyermekek egy hangjai lesztek. Tisztává teszitek a fény útját számukra, hogy követhessenek. Előkészítitek a Földet számukra, hogy megkapják a fény magjaikat, azért, hogy mindnyájuk hasznára váljon, amikor az aratás ideje eljön. A fény, bölcsesség és tudás az Arkangyaloktól érkezik hozzátok, akik szolgálnak és vezetnek majd titeket. Felelősséget kell vállalnotok, hogy használjátok a fogékonyságotokat/befogadóképességeteket, hogy meghalljátok a közvetítéseinket az inspiráció, ösztönzés, vezetetés és útmutatás bármilyen formája által, hogy valóra váltsátok, amiről úgy döntöttetek, hogy a fény új világába jön veletek. Válasszátok meg a kommunikációtokat (vagyis a gondolataitokat, szavaitokat, érzéseiteket…stb) bölcsen. Éljetek mindig integritásban. Hamarosan megértitek miért.

5. hónap – Az 5. beavatás a Harcos Beavatása. Az ösvényetek ezen időszak alatt megtanuljátok a fény és energia helyes használatát, és azt hogy nyugalmat hozzatok az emberi természet konfliktusába. Olyan helyekre és terekbe léptek be, ahová sokan félnek bemerészkedni. Ti azonban feltárjátok a félelemmel teli embereknek a démonaik igazi arcát azért, hogy felismerhessék az illúziót, amelynek alapján az életüket élik. A fénymunkások Mihály Arkangyal mellett dolgoznak és bölcsességgel és diplomatikusan fedik fel az igazságot. Mindig legyetek tudatában, hogy hol van az egótok, soha ne váljatok önelégültté.

6. hónap - A 6. Beavatás a Nap Beavatása, amely manifesztálja a szépséget. Az ösvényetek ez alkalommal fel fogja tárni az embereknek az igazságot a szépségről – a szépség megmutatkozik az Anya/Atya Isten kreatív teremtő erejének az isteni kifejeződése általi minden manifesztációjában. Minden alkalommal kérni fogják, hogy legyél tudatos és hangolódj össze a Szellem szépségével, a szépséggel önmagadban, az Isten erejének szépségével, amit a Nap képvisel és az Istennő szépségével, amit pedig Gaia Úrnő képvisel – vagyis a Föld Anya. Sok gyermek fogja nézni az energiamezőtöket és kényelmesen fogja érezni magát abban a tudásban, hogy szabadon fel tudjátok ismerni a Szellem szépségét. Mivel ők is olyanok, mint ti, akik le fogják rombolni az illúzió mátrixát azt illetően, hogy mi szép és mi nem az. Ez az élet összes aspektusára vonatkozik - emberi, állati és a természet minden aspektusára. A szépség minden aspektusa, amit elismersz, a részeddé válik, és a fény gyönyörűséges.

7. Hónap – A 7. beavatás Fényt hoz az intellektusnak – az intellektus összes aspektusának - a mentálisnak és spirituálisnak. Az átalakulási ciklusotok kifejeződik, ennek eredményeként átjárja a férfiak és nők belső intellektusainak tereit ez alatt a 30 nap alatt – azt az intellektust, ami elkülönítette őket az érzelmi és spirituális intelligenciájuktól. Ez egy fajta hídként fog szolgálni a felsőbb elme és az alacsonyabb elme között. Ezt,  különösen a szívcsakrán keresztül segítitek elő. Befejeződik a megpróbáltatásokkal kapcsolatos felkészítés erre az útra.

Én, Metatron végigvezetlek, és segíteni foglak benneteket, hogy elegendő fényt tudjatok teremteni, hogy kívánt változást manifesztáljatok, azokon a helyeken ahol szükséges. Be fogjátok hozni a fényt a családotok és az egyének számára a szívük terébe, és az üzleti világba is. A szívtér egy igen illékony hely. A düh, a szenvedés és a bánat sok ember szívének magjában megtalálható. Szükségük van a fényre, hogy világosságot, tisztaságot nyerjenek, és ti elő fogjátok segíteni ezt. Fejezd ki a szándékod tudatosan ennek manifesztálódásáért és akkor tudd a kétség árnyékán túl, hogy a fény egy veled, és ez be fog lépni a fizikai létezésedbe.

8. hónap – A 8. beavatást a Hold szimbolizálja, és az alap/alapzat felépítése. Ha az alapzat/alap hiányolja a fényt a felépítéséből, nem tud erősen megtartani ez alatt az időszak alatt. A célotok most az, hogy megtanítsátok a kreativitás erejét és a férfias és nőies tudatosság esszenciáját a fény egy egységeként működtetve, megteremtve az életet. Az Új Világ alapzatainak muszáj megtestesíteniük a fényt, annak érdekében, hogy ez érvényesüljön. Az összes sötét éjszaka, amit elviseltetek a beavatásotok volt, és előkészített erre a feladatra. Az élet játékának sok területére be fognak vinni benneteket, hogy megmutassák ennek az igazságnak az erejét. Felkérnek majd, hogy lépjetek kapcsolatba a tudatlan és a bölcs nőkkel/férfiakkal. Soha ne fordítsatok hátat egy lehetőségnek, hogy kölcsönhatásba kerüljetek a tudatlan nőkkel/férfiakkal vagy bölcs férfiakkal/nőkkel, mert ilyenkor valamit adtok, és valamit kaptok is.

9. Hónap – A 9. Beavatás utazás a feltétel nélküli szeretetbe, feltétel nélküli elfogadásba és a feltétel nélküli manifesztációba, mindenbe, amit a fénynek fel kell kínálnia. Az ösvény előttetek a szolgálat útjának egyike, a föld gyermekeiért, a Föld Anyáért és a földetek számos nőjéért. A fény, amit integráltok új szemeket fog adni nektek, a látást, hogy észrevedd a gyermeket belül másban, és megértsd ennek sebét. A Fény Nagyurai meghívnak téged a fény egy új kreatív teremtő világába, egybe, amelyben segíteni fognak, hogy integráld a fogékonyságodat és a kreatív (teremtő) oldaladat, mint egy kifejeződése és társteremtője a Szellemnek. Az állati és növényi birodalom is válaszolni fog a jelenlétetekre. A víz, az az elem, ami leginkább szolgálni fog benneteket, táplálva titeket és enyhítve a stresszt, amely az életben megnyilvánulhat, ahogyan utaztok, újra lángra lobbantva a befogadóképességet és kreativitást a földetek gyermekeinek szívén, elméjén és szellemén belül. Valamint a föld belső gyermekeiben és a Földben önmagában. Elismerve a képességed, hogy felismered a sötétséget belül és elismerve a képességed, hogy felismered a fényt a legsötétebb éjszakában is.

10. Hónap – A 10 beavatás utazás a Teljes Egész Énbe, önmagad mélységeibe való utazás.

A különbség ebben az utazásban az, hogy abban a helyzetben leszel, hogy tudatosan megfigyeld, hogy mennyire változtál és alakultál át az elmúlt 9 hónapban, (a 9 hónapos utazás során), és hogy most már kész vagy újjászületni a Teljes Egész Éneddé. Fenntartva, amit megtanultál, alkalmazva a bölcsességed és magabiztosan élve az EGÉSZ életedet a legteljesebb módon.

Most felszabadítalak titeket a jelenlétem intenzitása alól. Kuthumi veszi most át a helyem és fejezi be ezt a beavatást. Viszlát.

-----------

Kuthumi vagyok és visszatértem ez alkalommal, hogy jelen legyek mindnyájatokkal és hogy befejezzem a jelenlegi ciklust, integrálva a fényt, amelyről úgy döntöttetek, hogy egyesüljön veletek, és elhozom számotokra a további világosságot vagy a szükséges megértést azért, hogy tiszták lehessetek a szívetekben és az elmétekben bizonyosak afelől, amit Metatron Nagyúr megosztott veletek.

Szeretteim, először is nagy támogatás lesz jelen mindnyájatok számára, hogy megvalósítsátok a választásotokat, hogy belépjetek a kifejezés új világába, ami minden bizonnyal el fogja hozni a különböző tapasztalásokat és körülményeket. Ezek nem szükségképpen lesznek kihívást jelentő természetűek, sokkal inkább felemelő jellegűek lehetnek. Láthatod, minél inkább felemeled a tudatosságodat a fény világaiba, annál inkább képessé válsz meglátni a fényt, megtapasztalni a fényt, még a kihívásokkal szemben is, a fény könnyebben felismerhetővé válik, jobban, mint, hogy a személyiségetek bármilyen félelmében, negatívitásban vagy sötét aspektusában dagonyázzatok. Mindnyájan keresztül fogtok menni egy gyors változáson, elmozduláson, egy átalakuláson, bizonyos személyiség jegyeknek a változásán. Ez többet húz be az autentikus énedbe és felépíti az autentikus identitást így azonosulhatsz mindazzal, amit a fény feltár számodra, mint az isteni autentikusság egy visszatükröződéseként. A következő néhány órában a testetek teljesíti a beavatását és a 7. dimenziós energia integrálását.

Felszívjátok a fény egy hatalmas mennyiségét a koronacsakrátokon keresztül, ezért ügyeljetek arra, hogy megfelelően leföldeltek legyetek. Úgy találhatjátok a fény ezen vibrációjával, hogy nehezetekre esik koncentrálni vagy akár aludni. Ha ez a helyzet, akkor próbálkozzatok kreatív feladatok végrehajtásával, hogy fókuszáljátok az energiátokat, hogy újra összehangoljátok az energiátokat a fény síkjaival, amelyben léteztek. Ez nem azt jelenti, hogy az energiátok leereszkedik a 3. dimenziós tudatosságba. Mindössze annyit jelent, hogy újra legyökereztetitek magatokat a földbe azért, hogy magabiztosan és sikeresen manifesztációba hozhassatok mindent, amire szükségetek van, hogy teljesítsétek sorsotokat és célotokat a következő ciklusban.

Szeretnénk most, hogy töltsetek el egy pillanatot és lélegezzetek be a testetekbe mélyen és miközben belélegeztek és ki, töltsétek meg a testeteket fénnyel, megtöltve ezt az egyensúly egy érzésével. Töltsétek meg a testeteket erővel elismerve, hogy a fény ereje/hatalma jelenti a bölcsességet. Tudomásul véve, hogy a bölcsesség lehetővé teszi az egyénnek, hogy jobban hasznosítsa a szeretet erejét. Elfogadva, hogy amikor jobban megérted, hogyan használd a szeretet erőit, hogy minél több tudást nyerve, további bölcsesség szülessen meg.

A bölcsesség folytatja a manifesztációját a világotokon belül mágnesesen bevonzva a további fényt. Ezen fény, a tudatosság összes formájának táplálását, és több életet ad neki. Ez a fény az erő egy formája, és az utazásotok a 7. dimenzióba ma segíteni fog nektek, hogy meglássátok a belső erőt. Próbáld megérteni, hogy a fény nem korlátozódik arra, amit látsz, amikor felkapcsolsz egy lámpát vagy amikor meggyújtasz egy gyertyát, a fény jelen van az alázat minden formájában. Ez jelen van az integritásban, megjelenik a hiten és a bizalmon belül, és ez jelen van a kreativitás kifejeződésén belül is. Az élet növekszik, ahol a fény jelen van. Ezért elismerheted, hogy minden aspektus belül, ami növekedett/gyarapodott, azért történt, mert használod a fényt. Kérd fel a fény létezőinek jelenlétét, hogy tápláljanak további fénnyel azért, hogy az életed folytathassa a növekedését. Az élet és fény megnyilvánulásának folyamata, segíteni fog neked átölelni azt, abban amit többségében szándékozol, és ami a feltétel nélküli szeretet kifejeződése, önmagad és a világod feltétel nélküli szeretetének kifejeződése. A fénynek legerőteljesebb kifejeződése a feltétel nélküli szeretet formája, ezért nagyon is jó úton haladtok, hogy megtaláljátok ezt, integráljátok ezt, érezzétek ezt, és kifejezzétek.

A kihívás a fény és a sötétség világa között, már eónok óta zajlik benned. A küzdelem az alsóbb egó és a felsőbb én között, a küzdelem, ami kétségben manifesztálódik, és máskor meg bizalomban, fájdalomban, majd élvezetben, sikerben, és majd amit kudarcként érzékeltek, ezek a csatározások nem lesznek veletek az örökké valóságig. Mert a választás erején/hatalmán keresztül egy eltérő világot választottatok, felhasználtátok az isteni jogotokat, hogy szabadon válasszatok és bizony, ahogy a nappal követi az éjszakát egy új világot tapasztaltok majd meg. Egyet, ami táplálni fogja a szellemeteket, egyet amelyben ki fogtok virágozni.

Válaszoltál a Lélek hívására, hogy felvedd a Fény Köpenyét, és hogy vezess, utat mutass. Mihály Arkangyal vezet, utat mutat, irányít mindnyájatokat, hogy megtartsátok igazságotok kardját határozottan, magabiztosan, félelem nélkül és hogy mindig legyen elismerve az isteni jogotok, hogy kifejezzétek az igazságotokat, hogy ez meghallgatásra találjon, kifejezve az isteni jogotokat, hogy gondoskodjanak erről, hogy táplált legyen és hogy szeretve legyetek, az isteni jogotokat, hogy elfogadottak legyetek és az isteni jogotokat, hogy elfogadjátok, az isteni jogotokat, hogy egyek legyetek a Minden Ami Vannal.

Isteni jogotok, hogy a Földön legyetek szeretteim, mivel ti vagytok a Változás Hozói, ti vagytok a Fényhozók. Ti vagytok a személyek, akik megtisztítják, szabaddá teszik az utat a fény gyermekeinek, akik a napból jönnek, a csillagokból érkeznek, a fény magasabb világaiból jönnek, amely keresztül fogja vinni a világotokat az Arany Koron. Örvendezünk ennek az energiának beteljesedésén, örvendezünk elismeréssel adózva választásotokért, hogy vezetek, éltek, hogy szeretve vagytok, hogy megtapasztaljátok és kifejezitek a szeretetet, és hogy felismeritek, hogy a fény isteni megnyilvánulásai vagytok. Ezért nincs sötétség, ami gyökeret verhetne az elméitekben, mert a szándékotok jelenléte automatikusan lebontaná, amit meghatároztatok magatoknak.

És ez így van, átölelünk mindnyájatokat a fény összes aspektusának erejében és hatalmában, ami egy veletek. Megáldunk mindnyájatokat a fény minden eszközével, mert megköveteltétek, hogy manifesztáljátok a sorsotokat, a teljes ciklust, amibe beléptek. Bízzatok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket és tudjátok, hogy soha nem vagyok egyedül az úton, mivel mindnyájan egyek vagyunk és veletek vagyunk mindig és minden egyes úton.

Szeretteim, lehettek a bölcsesség gyöngyei, amik az Anya/Atya Isten szívéből hullottak alá, megtalálva a nyugalom egy helyét bennetek, és mindig minden jó lehet a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja, szeretettel üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...