Melchizedek Nagyúr - 7.dimenziós beavatás 1

Hetedik dimenziós beavatások (ebookból) 1. rész

Melchizedek Nagyúr 7.dimenziós beavatás

 


Michelle Eloff © csatornázásában, Johannesburg, Dél-Afrika
2005. február 16
Fordította: Hatejer Emese

Hanganyag letöltési linkje(Gárdi Mariann hangjával): http://www.mediafire.com/download/lbmfwbawku43fyf/7D+Melkhizedek.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.
______________________________________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra az integráció, a betekintés, a kifejezés és a fény Krisztusi énjének magasabb bölcsessége általi integrálás áldásait. Üdvözlet szeretteim.

Nagy örömmel és élvezettel tölti el szívünket, hogy itt lehetünk veletek a mai napon, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.
Szerettet fény fivérei és nővérei, ahogy összegyűlünk veletek ez alkalommal a Krisztusi Energiák jelenlétében, átölelünk titeket a fény és a hang magasabb kamráin belül behúzva az energiátokat és a tudatosságotokat a geometrikus energia szent kamráiba. Ezek a kamrák ott vannak, hogy támogassanak titeket és, megkönnyítve a fény és hang magasabb szintjeinek az integritási folyamatát, hogy mindnyájatoknak felfedje magát most. Az energia ezen áramlatai megajándékoznak titeket a lehetősséggel, hogy az életetek sok elerőtlenítő szakaszából kilépjetek és felemeljétek a tudatosságotokat a világotok jelenlegi élet stílusainak sűrű mátrixain túlra.

A tudatosságotokat felemelve az élet első, második és harmadik dimenziós területein túlra, ez az, ami kifejezetten elhoz egy üdvözülési állapotot. A üdvözülés megtapasztalása minden bizonnyal egy lelki állapot és ugyanannyira egy tudatossági állapot is. Felismerve azt, hogy ez átjáró a mennyből a földre,  megnyitjátok a tudatosságotokat a sok új világnak.

Melchizedek Nagyúr ezen lehetőség egy új szintjét hozza el mindnyájatoknak itt ma. Az energia, amit elvisztek magatokban a mai nap eredményeként, ki fog áradni a csakráitokon keresztül és a mágneses mezőtőkőn át megérinti a szíveket és azoknak a magasabb tudatosságát, akikkel kölcsönhatásba kerültök, és ezáltal megadva nekik a lehetőséget, hogy belépjenek az isteni énjük magasabb kifejeződésébe. Más szavakkal,  választhatják,   átölelhetik annak lehetőségét, hogy a régi harmadik dimenziós paradigmából kiemelik a tudatosságukat, amihez legjobban hozzászoktak és az életük valóságának hívják.

Ahogy Melchizedek Nagyúr átadja ezt az energiát nektek ma, fontos, hogy közületek mindenki felismerje, hogy a jelenlétetek itt és (azoknak is akik ezt egy későbbi időpontban olvassák) egy különleges cél miatt van. Azok, akik összegyűltek itt ma, vagy (olvassák ezt) különböző helyekről jöttetek.
A helyszínek, amin találjátok magatokat földrajzilag, olyan helyek, ahol az elmúlt inkarnációitokban laktatok, amikor a fény összes szent ajtaja nyitva volt. Más szóval, az összes szakrálisan megtisztult helyen, ahol az életet adó erő teljesen nyitott volt (és szabadon áramlott). Ahol most találjátok magatokat földrajzilag azért a célért van, hogy újraaktiváljátok ezeket az energia rácsokat. Mindnyájatoknak szakrális geometriai kódok vannak a teste belsejében. Ez azt is jelenti, hogy bárhová utazzatok is, aktiválni fogjátok az energia, a fény és a hang megszentelt örvényeit [vortex], ezeken a területeken belül is. Néhányan itt ma, és akik ezt később olvassák egész tengereken keresztül fogtok átutazni. Ezek az utazások az eljárás folyamatának a részei az energia egy vezetékeként, hogy elhozzák a fényt és a hangot újra a teljes megnyilvánulásukba. Tehát engedjétek meg most, hogy elkezdjük a beavatást Melchizedek Nagyúrral. Én most távozom tőletek, áldásom és Adonai.

Melchizedek vagyok, a Melchizedek Rendjéből. Üdvözlet.

Mindnyájan a Melchizedek Rend tagjai vagytok. Mindnyájan ennek a Rendnek a különböző sugarain belülre estek. Ez a Rend összehangolódik a hang kisugárzásának Rendjével összefüggésben a szakrális geometriai erőkkel, a formátokon belül. Az összejövetelünk ma a 14 összejövetelből az egyik, és mind a fény és a hang geometriai erőinek újraébresztésének a céljáért van a Föld Anya testén belül. Az univerzumotok őrzője vagyok. És szintén az univerzális lélek tudatosság őrzője, ezért a lélek tudatosságotok őrzője is vagyok. Az időtök kezdetén, amikor ti egy lélekként megnyilvánultattok a fény egy impulzusában, jelen voltam. A jelenlétem lángra lobbantotta az élet impulzusát az élet szakrális geometriai formáiban, amik az utazásotokat alkotják az időn keresztül. Én voltam a felelős a fény tudatosság hányadosainak fenntartásáért az Isteni Természetetek szakrális geometriai elrendeződésén belül, ami jelenleg az Ébredés folyamatában van. A DNS-etekként ismeritek ezt. A világotok mindennapi tudománya tévesen azonosította a szunnyadó élet lenyomatotokat, úgy mint ami már elavult. Ez valójában éppen az ellenkezője. Mindannyian egyedülálló módon aktívan dolgoztok, hogy fényt hozzatok az Isteni Természetetekbe és ahogy (ez) felébred, ezek a geometriai impulzusok megújulnak, szolgálva a célját, hogy áthelyezzen titeket a világotok különböző területeire.

A tudatosság, amit a DNS-es belül tartottak sokkal erőteljesebb, mint amit bármilyen emberi elme jelenleg fel tudna fogni. Ez a tudatosság felnyitja minden élet teljes tudatosságát, és minden egyes ember kivétel nélkül kész feltárni ezt. Az ajándékom nektek mára, mint a Melchizedek Rend tagjai, hogy aktiválom az agyatok szunnyadó aspektusait, amik az univerzális elméhez kapcsolódnak, a további felgyorsított tudatosság aktiválásának a céljából. Nagyobb tudatosságon keresztül felkínáljátok a bolygótoknak a további lehetőséget, hogy teljesen körültekintővé váljon a Minden Ami Van-ra.

A szintetikus[mesterségesen előállított] mátrix, amely változatlan maradt a bolygótokon sok koron keresztül, gyorsan veszti el az erőteljességét, annak eredményeként, hogy felébredtek az isteni természeten belül. Minden geometriai forma bennetek vibrál, megnyilvánítva egy hangot és egy színt. Ez a hang és szín vibráció átjárókat manifesztál megadva egy hozzáférést a létezés más síkjaihoz.

Nektek már megadták a hozzáférést az arany tudatosság és geometriai technológia 7. dimenziós síkjához, amely felnyitja a tudatosság mátrixát az agyatokon belül, ami közvetlenül a tobozmirigyen és az agyalapi mirigyen keresztül kapcsolódik hozzátok. Minél több fényt hoztok be ebbe a két mirigybe, annál gyorsabban ébred fel a DNS-etek a teljes potenciáljára.

Napi rendszerességgel, gyakoroljátok a fény belégzését a tobozmirigyetekbe, (a 3.szemeteknél) belélegezve a fényt elől, kilélegezve ezt a fejetek hátuljánál. Ez fénnyel látja el az agyatok sejtjeit, amely alapanyaga a foton energia geometriai rostjainak. A fény mindig életként nyilvánult meg. Ahol a fény hiányzik, ott a sötétség uralkodik. A fény, amit behúztok a testetekbe, megtisztítja az utat az utazás előtt.

Mindnyájan itt ma és (akik olvassák ezt) leváltok a szintetikus Merkabáról, amit eredetileg a Mars lakók és a Nefilimek által lett létrehozva. Néhányan közületek úgy ismerik őket, mint Annunakik.
A csata nagyon régen lejátszódott. Most, hogy közel van a vége, az életük árán is ragaszkodnak ehhez, azért hogy az életet, amit elvonnak ezektől az ”alvóktól” ne vegyék vissza tőlük. Bölcs dolog mindenki számára, hogy tudatában legyen annak a ténynek, hogy sok ember még mindig ”alszik” és a próbababák életét élni, valójában, bábok zsinóron. Mindannyian úgy döntöttetek, hogy áttöritek ezt a köteléket. Nagymértékben képesek vagytok megvédeni magatokat és ezért nem befolyásol titeket sok technológia, amit jelenleg használnak más erők, akik nem testesítik meg a fényt.

Az a technológia, amit használtak, átmosta a kollektív közösségetek nagyobb részének az agyát, hogy ”alvó állapotban” maradjanak, és továbbra is olyanok legyenek, mint a bábok. Ez az egyik oka, amiért minannyiotokat tudatos szolgálatra hívtak. Megtestesítitek a képességet/adottságot, hogy ellenkezzetek ezekkel az erőkkel, amik megpróbálják fenntartani az elkülönülés fátylait. Ti azonban nem vásároltatok be ebből a szerződésből. Fontos megértenünk és elfogadnunk, hogy rengeteg ember nem fogja az átmenetet választani, és haladni az idővel.

Az idő egy másik szerkezet, ami visszatart titeket és néhányan, akik jelen vagytok ma, manifesztálni fogjátok a felismerést, hogy ahogy az idő korlátainak kényszerei/szorításai az énetek kifejezése, amit az életeken belül megtapasztaltok.

Az energia egy bizonyos sugarait használták fel az elmúlt 4-5 évben a korlátozás urai az által, hogy megpróbálják, és fenntartsák a szintetikus Merkabát.

Ehelyett, egy fantom bolygóra emlékeztető Föld jött létre. Nem is olyan régen, a Földetek és ennek a polarizált aspektusa összeolvadt azért, mert a kollektív közösségetek elegendő tagja döntött úgy, hogy megragadja a felébredés lehetőségét. Azért mert a világ most gyorsított ütemben változik, szükségessé vált biztosítani, hogy a vibrációk, amiknek a megvalósításán mind olyan keményen dolgoztatok, fontos, hogy ezek az erők ne avatkozzanak ebbe bele. Ezért az energia törvénye a fantom Föld manifesztációját eredményezte, amely valójában a Föld lesz, amire úgy mondva a sötétség fog fókuszálni. Az átmenet egy ilyen kegyelem és szeretet (állapota) lesz, alig fogják észrevenni, hogy a saját megteremtett illúzió világuk rászedte őket egy másik illúzióval, megkímélve mindnyájatokat, hogy megtapasztaljátok a boldogság világát, aminek úgymond mindig is szándékozott lenni.

Mindnyájan itt ma és (akik olvassák ezt) földi utazók. A világotok, galaktikus és univerzális cigányai vagytok. Mindnyájatokat személy szerint foglak edzeni, hogy a Merkaba járművetek mind a 17 rétegét felépítsük interdimenzionális, intergalaktikus és interuniverzális utazás céljából. [pl: interdimenzionális = Jellemzően a dimenziók közötti, a dimenziókon átható dolgok. Ilyen pl. a szeretet, a humor, a zene és a művészetek... ] Mindnyájan Föld Kódolók [earth coders] vagytok, és fel lesztek kérve, hogy utazzatok el különböző helyekre a bolygón, hogy lángra lobbantsátok a tudatosság isteni természetét, felébresztve ezt ezeken a területeken belül, ahol laktok, gyakran ellátogatva vagy felkérve, hogy utazzatok el oda.

Megkívánják tőletek, hogy az aktiválások új láncát kezdjétek el, előidézve az események egy új láncolatát, manifesztálva egy mély tisztítást és méregtelenítő szertartást és az elengedés ciklusát Gaia testéért. A teste területei dermedtséget tapasztalnak. Az érzésnek ez a hiánya a szíve mélyén mély bánatként öltött testet. Önként jelentkeztetek, mint a folyamat megkönnyítői/vezetői[ facilitátor] az elengedés folyamatában. Mihelyt a régi utak ajtói szilárdan bezárulnak és az új kapuk aktiválódnak, az Arany Tudatosság teljesen le tud földelődni azokon a területeken, ahol éltek. Kulcsfontosságú tagok vagytok a folyamatban.

Időnként arra fognak kérni titeket, hogy a hangot és a színt használjátok, ezáltal támogatva a Föld Anyát. A hang és szín, amit használtok, létre fogják hozni a harmóniát, ami szükséges azért, hogy egy gyengéd folyamatba helyezzük a Föld Anya testét, a világotok gyermekeinek kedvéért, az egészségüknek, jólétüknek az üdvéért. Mindent egybevéve 13 időkapu van. A 13 időkapu elhozza a lehetőséget azoknak a lelkeinek, amely területen éltek, hogy felébredjenek a szunyókálásukból. A 13 közül, te magad és a fény útitársai elvezetnek a felismeréshez, hogy felismerd, mely kapuk vannak zárva és mely kapuk vannak nyitva. Kérlek, bízzatok az intuíciótokban mindannyian. Hajlandóak vagytok elfogadni ezt a feladatot?

Itt vagytok, hogy megkapjátok a geometriai kódokat, hogy újra felébresszétek a fény és a hang kapuit egy hatalmas területért földrajzilag, a világ azon részéről ahonnan jöttök. Körülbelül 8-11 hónap leforgása alatt, kérni fogják, hogy különböző területekre utazzatok el, néhány ilyen hely közülük Skócia, Írország, Franciaország és Cornwall Angliában, hogy megnyomjátok az új élet gombjait Gaia testén. Megkívánják tőletek, hogy megbízzatok a belső navigátorotokban. Szintén figyelmeztetve lesztek, hogy társuljatok olyan fénymunkásokkal, akik elkísérhetnek és segíthetnek nektek. Hajlandóak vagytok elvégezni ezt a feladatot? Szintén geometriai kódolásra van szükség.

Kanadában szükséges a mínusz 4-es időzóna pontjánál geometriai kódolásokat végezni, kifejezetten aktiválni kell abból a célból, hogy a teljes tudatosságába hozzátok a bolygótok felsőbb egóját. Amerika képviseli a világotok alsóbb egóját, miközben Kanada képviseli a felsőbb egót. A fény ezen pontjait fel kell ébreszteni annak érdekében, hogy a felsőbb egó magasabb bölcsessége beszivárogjon az alsóbb egóba azért, hogy a szükséges mértékben elmozduljon az emberi tudatosságon belül, ami jelenleg ott rejlik, és a jelenlegi hatalmak és erők, amik (ott) vannak, beléphessenek a megfelelő tudatállapotba.

Kulcsfontosságú, hogy ne lazsáljatok és aktívan dolgozzatok az átmenet után és alatt is.. És minden, amit kérünk, hogy tegyetek meg Föld Aktivátorokként és Föld Kódolókként, kivetítve a bölcsességetek magasabb szintjeit, kiterjesztve a tudatosságot és a tudatot a földbe és a környezetbe, amit elfoglaltok. Ez táplálja az energiák összes geometriai formáját az éterben, ahogy átalakulnak a belső fényetek és hangotok fénye és hangja által. Ez az amikor az egész szerkezet a bolygótok változásainak éteri mezőjét megalkotja, és az átmenet által a fantom földre, ez megnyilvánul. (megjegyzés: A várható időpontja ennek a változásnak 2012/12/21-én foglalt helyet, de most is tart az átmenet a fantom földre.) Néhányotoknak ekkor vagy ezután el kell mennie egy olyan helyre, ahol a sárga emberek és a farkasok együtt élnek. Ez a pont a teljes felébredés folyamatának kezdete minden réz bőrű (indián) és sárga embernek (ázsiai) Kanadában és Amerika többi részén, hogy teljesen átöleljék az Isteni Természetűket.

A felébredés folyamata nagy változásokat fog elhozni, még nagyobb zavart, és mind ezért a célért lesz. Visszavenni egyesek hatalmát ellenállást eredményezhet, és a manipuláció jelenlegi erői ellenfognak állni. Minden fénymunkás stratégiailag lesz/van elhelyezve földrajzilag, ahogy a felépítés változásai közelednek.. Mindannyian biztonságban lesztek, még a káosz közepette is. Az Isteni káosz nem ember által irányított, és soha nem jelentette az emberi általi irányítottságot. Az Isteni Káosz egy célt támogat és az embernek meg kell tanulnia megadni/átadni magát ennek. Ez a bizalom és a megadás/átadás leckéje. Szabályozni a körülményeket, megpróbálni kontrollálni az Istent. Hogy gondoljátok azt, hogy mindent megkaptok (így)?

Mindnyájan megtapasztaltátok már, hogy az élet minél inkább irányíthatatlan, annál inkább megpróbáljátok azt irányítani. Ahogy megosztom mindnyájatokkal ezt az üzenetet, Melchizedek Rend tagjai segítenek mindnyájatoknak bekapcsolni a spirituális technológiával kifejlesztett tudatosság geometriai sorozatát. A geometria a testeteken belül különbözik a jelentősebb szervek körül; azonban, a hang, amit ez kibocsát tökéletesen igazodik hozzájuk.

Most a Smaragd Sugár, a Zafírsugár, Ametiszt és Rubinvörös sugarak beszivárognak az energiameződbe. Kérlek csukd be a szemed, és vizualizáld ezt az energiát és fényt beszivárogni az energia és fizikai tested felépítésébe.

A Smaragd Sugár kimondottan az, amit aktiválja a fény és hang geometriáját a szívcsakrádon belül kiterjesztve az összes multidimenziós aspektusodon keresztül, kiterjedve a naprendszeren túlra a galaxisotokba és (ezen is) túl, megérintve a magasabb fény és hang világait. Ez a vibráció visszaveri a fényt és hangot, vissza rád, keresztül a galaxisotokon, keresztül a naprendszereteken és a belső világodba.

A Zafírsugár aktiválja a torokcsakrád összes szakrális geometriáját és kiterjedve a fizikai testeden túlra, a fizikai világotokon túlra, túl a naprendszereteken, és a galaxisotokon túlra. Visszatükrözte azt, hogy ti vagytok a fény és hang magasabb szintjei
Az Ametiszt sugár aktiválja az energia geometria erőit a harmadikszemedben és a koronacsakrádban. Most lásd az Ametiszt sugarat behatolni az agyad központjába, megtöltve a tobozmirigyet, az agyalapi mirigyet és az éteri mirigyeket, amelyek megtestesítik a teljes tudatosság kódolásait.
A Mester Vezetőd jelenleg az energiameződben tartózkodik és létrehoz egy kapcsolatot a szívcsakrád, torokcsakrád, harmadikszemed és korona csakráidon keresztül. Most már képesek vagyunk kivetíteni az energia frekvenciáját, hogy a 7. dimenziós aktiválás folyamata befejeződjön az agyad szunnyadó részein és az úgy nevezett kiselejtezett DNS-edben. Azonban engedélyt kell adnod a Mester Vezetődnek, hogy továbbítsa ezt az energiát beléd. Az engedélyed nélkül semmi sem fog történni. Kérlek, tedd ezt meg most.

Lehet, hogy bizsergő érzést tapasztalsz a fejbőrödön vagy lehet, hogy hangot hallasz a belső füledben. Néhányan közületek úgy érezhetik, mintha nyomás lépne fel az agyatokban, toljátok ki a koponyátokból. Kérlek lélegezz mélyen a testedbe, és adj az energiának helyet, hogy beszivárogjon rajtad keresztül. Használd a lélegzeted, húzd az energiát le a gerinceden és engedd ezt megpihenni ott, ahol elképzeled, hogy a kundalinid székhelyének lennie kell. Ez a pont önmagában manifesztálja az alapvető pontok egyikét a 17 Merkaba rétegedbe. Ahogy az agyad szunnyadó részei és a DNS-ed szunnyadó szálai aktívvá válnak, a kundalinid még aktívabbá fog válni. Ez manifesztálódni fog az Isteni időzítésednek megfelelően és harmonikusan bontakozik majd ki a Felsőbb Éned tervének megfelelően.

Behúzva a fényt a toboz és agyalapi mirigyedbe minden nap, képes lesz megtartani az energia áramlását a gyökér csakrád, a kundalinid székhelye, a harmadikszemed és a koronacsakrád székhelye között tökéletesen tisztán és nyitottan. Ez kulcsfontosságú ezért az átkelésért, hogy tiszta legyen a ti érdeketekben is, hogy teljesen tudatos lényként működjetek a organikus [szerves] anyagban. Az áramlás a kundalini erő és a korona erő között lehetővé teszi a tudatosság szabad folyását, ami a gerinced középpontján belül tartott meg, ami kapcsolódik az isteni tudatosság magasabb szintjeivel, ahogy megteremtődött az eredeti geometrikus erőn és a fény kifejezésén keresztül, amit az elektronok idéztek elő. Az energia ezen erői átrendeződötté váltak az energiameződön belül és a Lélek Tudománya felébreszti az összes tudatlanságot és szunnyadó állapotot benned.

A tömeges felébredés könnyen fog manifesztálódni, számotokra még fel is gyorsul. Nem tapasztalnád meg a 7. szintet a 7. dimenziónális beavatásnál, ha képtelen volnál rá. Mivel egy 7. szintű mester felelősséget hordoz, ahogy minden szerep, mint egy vezető az Atya Isten tanításait téve.
A 7. birodalom 7. szintű sugarain keresztül, szolgáljátok az Anya Föld testét és aktivátorokként szolgáljátok az összes geometriai funkciót benne, magatokban, magatok körül és a teste körül. Az energia geometriai atomjai közül egyre több fog még aktívabbá válni ettől a naptól fogva.
A tudatosság más formái még tudatosabbá válnak rátok, különösképpen az állati királyságot és a gyerekeket, akik a Melchizedek Renden keresztül dolgoznak. Hadd emlékeztesselek titeket, hogy a Rendnek a Sugarai, amiken keresztül dolgoztok, a Smaragd, a Zafír, az Ametiszt és a Rubin.

A Rubin sugár közvetlenül a gyökércsakrádon keresztül dolgozik. Ez sugár gyökereztet le téged a földbe. A jelenlegi választásod, hogy inkarnálodva legyél megkívánja, hogy legyökereztetve legyél a földbe annak érdekében, hogy leföldelt a magasabb tudatosság szerkezeteit a világnak, aminek egy része vagy. Mivel a földeletlenség korlátozottságot okoz a számodra. Mindig fontos, hogy leföldelt és legyökereztetett legyél a földbe valamint legyökereztetett a mennybe. Képzeld el magad, mint egy fa, ha nehézségeid vannak a földeléssel. Mint egy fa, ahogy beszívja a gondoskodást és táplálást a földből, ez szintén bevonja a gondoskodást, táplálást a mennyekből. Ez az amit meg kell tennetek annak érdekében, hogy fenntartsátok a fény szintjeit a testeteken belül, szükséges ahhoz, hogy az életerőt a szükséges szinteken tartsátok, hogy támogassa és elősegítse a fejlődéseteket egy lélekként a fizikai anyagban.

A Mester Vezetőtök be fogja fejezni az aktiválás folyamatát az elkövetkező 12 órában. Ne zavarjon, ha különböző időpontokban ezen időszak alatt, úgy találod magad, hogy megtapasztalod az energia tódulásait a testeden keresztül, zúgó/búgó hangot a füledben vagy egy üres tér érzését vagy amit hallotok vagy mondtok az olyan lesz, mintha visszhangja lenne. Ne izgasd magad, ha könnyedséget érzel a fejedben. Néhányotoknál előfordulhat egyfajta mély fáradtság. Feküdjetek le az ágyba, ha lehetséges és engedjétek az energiáknak, hogy folytassák a beszűrődés folyamatát keresztül rajtatok.

Kérlek lélegezd ezt be a testedbe most, azért hogy összehangoljon veled teljesen a kristály csillag tetraéderrel töltött fény a Tejút középpontjába és a dodekaéder az Anya Föld központjába. Összehangolva az energiádat mindkettővel.
Az energia ezen sugarai a tested középpontjában fognak találkozni, nevezetesen a szívcsakrádban. Az energia munka folytatódni fog a testeidben a következő 72 órán át, amely alatt az integráció 7 szintje végbemegy. Az integráció kapcsolódik a 7. dimenziós tudatosság új világához. Ahogy minden szint integrálódott, és leváltál a szintetikus mátrixról az összes finom testeiden keresztül, és még különösebben a tudatalatti elméddel. Leggyakrabban a tudatalatti elme aspektusa, ami hozzáköti az embert ehhez a múlton keresztül, ezért szükséges, hogy az új energia integrálódjon a tudatalatti elmébe, eleresztve téged teljesen.

A következő tizennégy napban, 14 geometriai forma fog belekerülni az energiameződbe, minden geometriai forma igazodik az univerzális elme 14 aspektusának különböző aspektusával. Az univerzális elme ezen aspektusai kapcsolódnak az agyad szunnyadó aspektusaihoz, amikbe jelenleg be lett hozva a fény. Ez szintén szállítani fogja az energiát a Kozmikus és Földi energia első 14 sugarán keresztül. Ne izgassátok magatokat túlságosan, hogy megpróbáljatok megérteni intellektuálisan mindent, amit leírunk. Ez egy lecke, hogy engedjétek el a szavakat és bízzatok, hogy amikor még jobban meg kell értenetek, fel fogjátok fedezni az eszközöket, hogy megkapjátok a megértést. Az intellektualizálás bonyolítja a folyamatot és manifesztálja a korlátozást, ami az integráció egy kiterjesztett folyamatához vezet. A szíved és tested megérti a szavakat. Most bízom benne, hogy ez elég.

Néhányotokat már ösztönöztek, hogy tanulmányozzátok a Szakrális Geometria működését. Ezen keresztül jobb megértést nyerhettetek, ahogy a világotok, elérte, hogy ekként legyen, és ilyen módon ti is szolgálni fogtok az új világ új elméinek tanáraiként. Én is mindnyájatokon keresztül dolgozni fogok, hatást gyakorolva a bolygótok gyermekeire abból a célból, hogy fenntartsák az energia, fény és hang sajátos körforgását és előrehajtását, hogy megtartsák a geometriai rendszereiket a fényben, tökéletesen összehangolva a Minden ami vannak, a mindenütt jelenvaló energiamezőivel. A személyes választás által, kiléphettek a küzdelemből és a kifejezés új pontjába állva fogjátok magatokat találni. Ez az ahol rájöttök a menny mindig azt jelentette, hogy a Földön legyél. Már korábban említettem, a menny kapui a Földön vannak. Ez a tény. Minél jobban megérted ezt a kijelentést, annál jobban ösztönözöttebbé válsz, hogy megtaláld az Istent/Istennőt itt és most.

A személyes szakrális geometriátok impulzusainak aktiválása, ami jelenleg zajlik, ahhoz vezet, hogy eljön a felszabadulásotok ideje az idő alól, ami most érkezik el, és ez egyesülni fog az isteni időzítésetekkel. Ez elhozza számotokra az itt és most fontosságát, hogy jelen legyetek. A Melchizedek Rend mindig is felelős volt annak biztosításáért, hogy az emberiség tudatossága felismerje a menny megnyilvánulását a Földön.
Az univerzumotok őrzőjeként, biztosítalak benneteket arról, hogy a Fény Palástja ösztönzi a felismerést, hogy a menny és a föld, egy azoknak a szívén és elméjén belül, akik veletek haladnak.

Ez a Palást úgy működik, mint egy kulcs, kinyitva az ajtókat, hogy a helyiségek tudással töltődjenek meg. A helyiségek, amin be fogtok lépni Amenti (csarnokainak) termein keresztül, át Shamballa világaiba. Keresztül a Feljegyzéseik Termén, Agnea világának belsejébe, a Hang és Fény Urainak az elméjén keresztül fogtok utazni.
Az energia birodalmaiba utaztok majd kapcsolódva Agnea világaihoz, ami megtartja az univerzumotok eredeti igazságát, ahogyan a világotok kezdődött. A fizikai sík hangja a mennydörgés. Amikor a Lélek/Szellem megérinti a Földet, mennydörgés hallatszik. Az ősrobbanás vagy Nagy Bumm volt a mennydörgés hangja, ami manifesztálva a lélek formát, kapcsolódott az energia egy fizikai manifesztációjában az elektron, a proton és a neutron eredményeként. Mindnyájan ősrobbanásként kezdőtettek el. A hang hozott titeket a fénybe. A fény, ennek az ereje, keltett titeket életre. Minden lélek lángra lobbant a hangon és fényen keresztül.

Az integráció, amit elhoztunk nektek ma, folytatódni fog az energiamezőtökben és a finom testeitekben, felépítve a Merkaba járművetek összes szintjét, különböző igazságokat fognak nektek megmutatni a világotokat illetően, mint ahogy (jelenleg) ismeritek. Az igazságok nem fognak eltérni az igazságban. Különböző igazságokat fogtok majd látni, amik a Minden ami van központi igazságát alkotják.
A felelősségetek és feladatotok nyomon követni ezeket az igazságokat. Ez felfedi majd az igazságokat a saját eredetetekről, ez feltárja az igazságokat a Föld Anya eredetével kapcsolatban, és azokat a szerkezeteket, amelyek teljes összehangolódásba fogják hozni őt, ezáltal teljes felemelkedést eredményezve neki és mindenkinek, aki összehangolódva dolgozik vele.

Mindnyájan aktívan megmásszátok a lépcsőt a mennybe, újra felemelkedve a spirálon keresztül, amelyen a tudatosságotok (egyszer)leesett. A Melchizedek Rend tagjaiként, megadták a lehetőséget nektek, hogy belépjetek a Szakrális Könyvtárakba a tudatosság eltérő síkjain belül, ahogy teljesítitek a beavatásotok különböző szintjeit.

A Nagy Központi Nap fénye tökéletesen összehangolódik a szexcsakrátokkal ebben a jelenlegi időben. A Bika[Taurus csillagkép]energiáján keresztül, támogatva lesztek bármilyen sablon manifesztálásában, amit megkívántok, hogy biztosítsa az eszközök manifesztációját a fizikai világotokon belül a módszerekért, amik felkészítenek az utazásotokra, vagyis eltérő pontokra a földön, hogy végre hajtsátok a feladatokat, amit kértünk.

Nektek és más fénymunkásoknak szükségetek lesz arra, hogy felébresszétek az energia jelenleg szunnyadó 5 pontját Egyiptomban. Segíteni fogunk ezeknek a pontoknak a feltérképezésében, amelyek Kairó és Luxor közé esnek. Szükséges lesz, hogy megbízatok a személyes intuíciótokban, hogy elvezessen ezekhez a pontokhoz, ahol a fény újra meg fog születni. Két pont Mozambikban van, amit aktiválunk. Az aktiválás eredeti Arany Gyermek pontjának a következő szakasza már aktív. Ez a Szakrális Rács össze fog kapcsolódni a belső Arany Gyermeketek tudatosságával.

Az a pont, ahol az elefántok laknak Botswanaba, Afrika, ahová már néhányan elutaztatok. Az energia négy pontja, várja az aktiválást ott, és van egy pont Zimbabweban, amit hozzákapcsoltak Botswanahoz, amely majd felszabadítja a tudatosság jelenlegi szintjének Csillag Tetraéder Sablonjának az utolsó szakaszát a világotok kollektív közösségért. Ez támogatni fogja és megkönnyíti a tudatosságuk emelkedésének előkészítését az energia mozgásáért a fantom föld és az igazi világ, az autentikus fény és hang között.

Most képzeljétek el mindnyájan az energiátokat egy csoportként egyesülve egy körként. Vetítsd ki az energiát a szívcsakrádon át mozgatva a jobb oldaladon ülő emberhez. Mozgasd az energiát a szívcsakrádból a melletted lévő személy szívcsakrájába és hogy az energia a csoportotokon keresztül körbejárjon. (Azok, akik egyedül olvassátok vagy hallgatjátok ezt, ti, képzeljétek el magatokat, kapcsolatba lépni a Fénymunkásokkal energetikailag mindenhol és kövessétek a folyamatot.) Lélegezzétek be az energiát a csoport körül, és minden belégzéssel és kilégzéssel toljátok ki az energiát gyorsabban, amíg ez egy spirálként nem nyilvánul meg, és toljátok az energiát fel és ki a csoportotok középpontján keresztül. Lélegezzetek, ahogy ezt teszitek; fenntartja az energia mértékét lüktetve a szívcsakrákon át. Ez továbbra is táplálja majd a spirált. Ez automatikusan behúzza a szívtudatosságotokat a 7. dimenziós birodalomba.

Most mozgassátok az energiát a harmadikszemetekből a személyhez a jobb oldalatokon. És vetítsétek ki az energiát a harmadik szemtől a harmadikszembe ugyanolyan módon. Lélegezve ezt a csoport körül. Kivetítve ezt gyorsabban, érezve, ahogy a légteretek megtöltődik energiával. Forgassátok ezt gyorsabban és ez is manifesztálni fogja az energia egy spirálját, felfelé haladva a csoport középpontján keresztül, behúzva a tudatosságot ki a fizikai birodalmakból és be a spirituális birodalmakba, ezáltal megemelve a vibrációtokat teljesen a 7. dimenziós tudatosságba és kifejezésbe.

Lélegezzetek nyugodtan, ahogy a két energia folytatja az áramlását a szív csakrátoknál és harmadik szemeteknél, táplálva a két spirált, ami a szívetek és spirituális tudatosságotok felemelésért felelős a 7. dimenzióba, ahol az elkövetkező 72 órában, integrálni fogjátok a fény és hang összes szintjét, amit kértetek, hogy a szakrális geometriát teljesen aktív és isteni egyesülésben tartsa a Föld Anyával és az Ég Atyával.

Egy arany gömb közepébe helyezünk benneteket,(ez az) az életet adó fény köre[ life giving light], amely bevonja a világotok tudatosságát az Arany Kapukon keresztül az Arany Korba. Lepecsételjük az integráció és aktiválás folyamatát azért, hogy biztonságban lehessetek, védetten és békében legyetek ennek a folyamatnak a befejezéséig.

Az azonban létfontosságú, hogy teljesen tartózkodjatok az alkohol bármilyen bevitelétől a 72 óra időszaka alatt. Tegyétek el az alkoholt ezalatt az időszak alatt mivel ez megállítja ezt a folyamatot, és visszafordít sok mindent, amin ma itt dolgoztatok. Ha rendszeresen dohányzol, kérlek tegyél meg mindent a tudatos hatalmadért, hogy tartózkodj ennek a használatától ugyan csak 72 óráig.

Szeretett Melchizedek Rend Fény Küldöttek, hálát adok a jelenlétetekért, és a hajlandóságotokért a részvételre. Folytatni fogom az érintkezésemet veletek egy személyes módon a fény, a színek és a hang geometriájának felhasználásán keresztül. Manifesztáljátok szerencsésen az életeteket és soha ne felejtsetek el, játszani. Melchizedek vagyok, a fény és a hang őrzője az univerzumotokon és a bolygótokon belül.

Egyek vagyunk. Isten veletek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...