St. Germain - 7. dimenziós beavatás

St. Germain 7. dimenziós beavatás



Michelle Eloff © csatornázásában
Dél-Afrika, Johannesburg; 2005. február 26
Fordította: Hatejer Emese

Forrás: www.thelightweaver.co.za

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/px2nkkf5qcetfyg/7D+St+Germain.mp3

 
Youtube-n hallgathatós verzió:  https://www.youtube.com/watch?v=TSAx_hyi_YQ

 [Ajánlom az alábbi könyvet hozzá: Elizabeth Clare Prophet - Ibolya láng - meggyógyítja a testet, az elmét és a lelket http://www.mediafire.com/file/uirsgoedc7gie3u/Elizabeth_C.Prophet_-_Az_Ibolya_lang.pdf/file]

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_____________________________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a melegség, bölcsesség és tudatosság áldásait. Szintén elhozzuk számotokra, a fény magasabb integrált hányadosait. Üdvözlet szeretteim.

Nagy öröm és élvezet tölti el szívünket, hogy itt lehetünk veletek a mai napon, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretett egy, összegyűltünk itt ma veletek abból a célból, hogy további energiákat fektessünk be a lelketek fejlődésébe és a tudatosságotokba emberi lényként. Minden lélek egy felgyorsított ütemben növekszik és a mai összejövetel felkínálja a lehetőséget, hogy megértsétek az élet különböző királyságait, ahogyan azok egyesülnek, és ahogy ti emberként kapcsolódtok ezekhez az aspektusokhoz.

Az Ötszörös-láng aktiválásotok segít felemelni a tudatotokat a tudatosság magasabb szintjeire azért, hogy megértsétek a helyzeteteket és a célotokat a közvetlen közösségeteken belül, valamint a Kollektív Tudatosság terjedelmesebb közösségében is.

Mindenki közületek feltárja a spirituális utazásának egy mélyebb aspektusát. Aktívan dolgoztok, hogy túllépjetek az illúzió dimenzióin, és ez által belépjetek a tudatosság dimenzióiba. Időnként ez a folyamat intenzív, azért mert ez megmutatja nektek az illúzió összes aspektusát, amely a mai napig irányította az életeteket; amely eddig a pontig a kihívás, a korlátozás, a szegénység tudatosság és az áldozati tudatosság bármely formáját eredményezte, - a feltételhez kötött szeretet tudatosság összes aspektusát, és a félelmet, ami csapdában tartott titeket a bujaság tudatosságban. A spirituális utazás nem arról szól, hogy a hét egyik napján szánj erre egy napot odaadással. A spirituális utazás arról szól, elszánd magad az utazásnak, kiterjesztve a tudatosságodat, és ez által hozzájárulva a tudatosság kiterjesztéséhez a környezeteden belül is. Az egy napos odaadás korlátozza a lehetőségeidet. Felismerve, hogy az ember kapcsolatban van a Szellemmel, vagy az Anya/Atya Istennel – bármelyik nevet is választod, hogy használod, ez benne van a lényed minden rostjában. Tudomásul véve, hogy a jelenléte napi szintű, elismerve a lehetőségeidet. Elismerve a lehetőségeidet, mint ami még beteljesületlen - képes vagy, hogy tudomásul vedd ennek a potenciálját.

St. Germain fog társulni hozzátok most, hogy elősegítse a folyamatot aktiválva az Ötszörös-lángotokat.
Támogat majd titeket a tudatosság szükséges szintjeinek megszületésében számotokra, hogy felismerjétek a jelenléteteket mindenen belül, amit megtapasztaltok és, hogy ráébredjetek arra, hogy a visszatükröződésetek minden, amit láttok. Ezért szeretteim, én most hátra lépek. Azonban vissza fogok térni, amikor St. Germain teljesen átadta az üzenetét. Adonai mostanra!


Saint Germain vagyok.

Üdvözletem!

Isteni egy, a jelenlétetek ma az élet egy ünneplése. Az Angyali Birodalom, az Állati és Növényi Birodalmak itt vannak, hogy emlékeztessenek titeket arra, amire készültök. A fény egy szerves testei vagytok. A fény, jelen van az Anya/Atya Isten kifejezésének összes formájában. Annak érdekében, hogy felismerjétek a teljes potenciálotokat/lehetőségeteket, fel kell ismernetek az Anya/Atya Isten potenciálját mindenben, amit megteremtett. Minden virág, amit láttok, minden madár amit hallotok, a természet minden aspektusa amit megérintetek a lényetek belső minőségének egy visszatükröződése – a minőség, amit még nem tettetek magatokévá teljes egészében.

A régi mesterek eónok óta tanították az önismeret elérésének fontosságát. Anélkül, hogy megismernétek magatokat, soha nem ismerhetitek meg az Istent se. Nem tudod felismerni a hatalom ajándékát ezeken a megnyilvánulásokon belül; ezért nem ismered fel a képességed erejét, hogy manifesztálj mindent, amire szükséged van fizikailag, érzelmileg, és mentálisan az életedben. A finom testeid a potenciális/lehetséges vibrációidat állandó jelleggel tartják. Ahogyan felhasználod ezt a hatalmat, az meghatározza annak a tapasztalatnak a minőségét, amit manifesztálsz.

A tudatatlanság az embert korlátozottnak tartja meg. Ez az alacsonyabb tudatosság sűrű vibrációiban tartja fogva az embert – az alsóbb világokéban. Az emberben benne rejlik az a képessége, hogy túllépjen a korlátozáson, ami a világotok jelenlegi formáját idézte elő.

Az elmúlt korokban a világotoknak szembe kellett néznie rengeteg sötét korszakkal és a pusztítás sok ciklusával. A pusztítás, rombolás lenyomatait a sejtjeitekben most megváltoznak. Ti azonban, kötelesek vagytok tudatosan és aktívan dolgozni a személyes folyamatotokkal kiterjesztve a tudatosságotokat a korlátozáson túlra, amit a mai napig megtapasztaltatok. A tudomány egy csodálatos eszköz. Ez feltárja azt, amit nem mindig értetek, de még a tudomány is korlátozott. Ez az egyik oka, amiért az emberek, beleértve a gyermekeket is, egyre tudatosabbá válnak más világokra és más jelenlétekre önmagukon belül, és magukon kívül is.

A leginkább érzékelhető világok jelenléte, az Állatkirályság - Növénykirályság, és a Természeti Királyság többi része. Van egy állati természetetek és van egy növényi természetetek. Van lelki és emberi természetetek. Ezen természetek magasabb tudatosságának integrálása által, manifesztáljátok az Isten Természetének megértését. Az Ötszörös-láng megtestesíti az összes ilyen Királyság minden szintjét. Támogatunk ma titeket a belső fény felébresztésében, abból a célból, hogy segítünk nektek a tudat felemelésében a tudatosság azon következő szintjére, amit készen álltok megtapasztalni.

Hunyd most le a szemed, és helyezkedj el kényelmesen. Mindössze annyit várunk el tőletek, hogy nyugodtan üljetek, lélegezzetek be a testetekbe, erősen megtartva az energiát a lényetek középpontján belül. Töltsd meg a tüdődet levegővel. Lélegezz ki mélyen eleresztve a feszültséget és a szorongást a testedből. Lélegezz be mélyen, megtöltve a tested fénnyel, és lélegezz ki mélyen, hogy ez kényelmesen elrendeződjön a testedben, tartsd csukva a szemedet, egyszerűen meghallgatva a szavakat, amiket elhozunk nektek ebben az időben.

Ti mind az Isten Anya/Atya isteni kifejeződései vagytok. Ezeknek a fenséges Lényeknek a képére teremtődtök meg. Nagyon fontos, hogy megértsétek ezeket a szavakat, és hogy integráljátok az értelmét ezeknek. Integrálva az értelmét, egy új Élet Virágaként bimbódzik ki a tudatosságotok belsejében, segítve titeket a Ki Vagy Te felfedezésében.

A felemelkedés első lángja, amit átadunk ma nektek és aktiválunk a gyökércsakrátokon belül, az a Kék Láng. A képzeletedben, láss egy Kék Lángot felgyulladni a két lábad között. És ahogy ez felgyullad, megtölti a belső lényedet lágy kék fénnyel. A Felemelkedés Kék Lángja a Természet Víz Királyságához kapcsolódik. Ez képviseli az érzelmi testeteket, és a képességeteket, hogy (együtt) áramoljatok az élettel. Mikor az ember az élettel áramlik, akkor a jelenlegi legkisebb ellenállás irányába viszi ez az embert. Ez az Igazságának az irányába viszi az embert. Ott nincs harc, küzdelem, csak megengedés. Most képzeld el magad lebegni a vízben, a szemeiddel nézz fel az égre, ahogy a víz gyengéden elvisz abba az irányba, amit a lélek tervezett számodra. Ez a szelíd áramlás manifesztálja a nyugalmat a gyökércsakrán belül. Ez táplálja a Kék Lángot, fenntartva a fény egy felfokozott szintjét a tested belsejében. Ez megemeli az integrált fény szintjeit az érzelmi tested belsejében, és ez által támogat téged az elmúlt életek sebeinek gyógyulásában, beleértve a múltat a jelenlegi életidődben, hogy érzelmileg érett lehess, és ez által teljesen átölelhesd az Érzelmi Intelligenciádat.

Az érzelmek intelligens kezelése könnyedén. Ez megtöri az érzelmek mintáit, amik irányítják az élettapasztalataidat. Lényeges, hogy megértsétek, az érzelmek nem rosszak. A visszatartott érzelmek kifejezetten rombolóak, és ellenőrizhetetlenül fájdalmat okoz nektek, árt másoknak, és bántja a környezetét. Érzelmileg éretté válni az, ami kiterjeszti a tudatodat a megértés következő szintjére, azzal kapcsolatban, hogy az érzelmek célja, hogy motiválják az embert, hogy megtegye a szükséges cselekedetet, annak érdekében, hogy a Kreativitás és Fogékonyság Lángját életben tartsa. Az irányíthatatlan érzelmek ilyen diszfunkcionális[rendellenes működésű] és romboló viselkedéshez vezetnek a bolygótokon.

A Fény Nagyurai és Úrnői, és a személyes Vezetőitek és Gyógyító Angyalaitok, beburkolnak titeket a Kék Lánggal és továbbra is elősegítik a memóriátok felébredésének folyamatát, tehát emlékeztetnek titeket az Autentikus Érzelmi Énetekre. Az érzelmek rendkívül konstruktívak [építő, haladást szolgáló, pozitív jellegűek]. Az érzelmek ösztönöznek és motiválnak, megteremtik az együttérzést, az empátiát és a feltétel nélküli szeretetet. Ez az emberek fejlődésének egy fontos része. Próbáljátok meg nem figyelmen kívül hagyni az érzéseiteket. Inkább öleljétek át őket, vigasztaljátok őket, és legyetek őszinték a Belső Gyermeketekkel és fedezzétek fel azokat a módokat, ahogy konstruktívan és egészséges módon fejezhetitek ki az érzelmeiteket. Ez a mostani kor olyan, ami megtalálja a konstruktív kezelés módszerét, a belső és külső konfliktusok kreatív kezelését. Ha az érzelmeket a semmibe vevés, bántás, cinizmus, csalódás, kiábrándulás, félelem és düh határozza meg, akkor ez az ember lényének központjában manifesztálódik és a romboló erő válik a motiváló tényezővé az ember életében.

Mind megtaláljátok a módját, hogy az érzelmeket egy egészséges módon kezeljétek. Ez megemeli majd a testetek fizikai energiáinak szintjeit. Ez felemeli a tudatosságotokat a Magasabb Dimenziókba, mivel a harag és félelem bezárva tartja az embert az asztrális síkon belül, ahol ezek továbbra is táplálják a félelem, hiány és vesztesség alacsonyabb Kollektív Tudatosságát. És továbbra is táplálva az áldozati tudatosság, feltételhez kötött szeretet és szegénység tudatosság alacsonyabb világának mátrixait. Ez olyan hely, ahol többé nem akartok tartózkodni, ezért rá kell bíznotok magatokat aktívan és tudatosan az útra, hogy dolgozzatok a személyes énetekkel, megemelve a vibrációtokat és vállalva a felelősséget mindenért, amit éreztek.

Fontos, hogy elismerjétek és figyelembe vegyétek mások érzelmeit is. Amikor az ember tagadja a saját érzelmeit, nehéz tudomásul venni mások érzelmeit. Minél jobban elismered a világodat, annál könnyebb lesz számodra, hogy elismerj más embereket a világban, mert ugye, nélküled is létrehozta minden ember a saját világát, amelyben élnek.

Üdvözöld az embereket a világodban, ahol elérhetnek téged és megérthetik a szíved és a lelked isteni tervét. Ők sokkal többet fognak felfedni rólad, mert egy ilyen kapcsolatban, az emberek sokkal többet tanulhatnak önmagukról. Elmenekülve a kapcsolatok elől, azt jelenti, hogy az ember elfut önmaga elől is. Először ki kell alakítani egy bensőséges kapcsolatot saját magatokkal, és a folyamat alatt kifejlesztesz egy bizalmas kapcsolatot az Anya/Atya Istennel. Ennek során vezetni fognak és útmutatást adni, arról, hogyan fejlessz ki konstruktív és működő képes kapcsolatokat abban a külső világodban, ami rajtad kívül van.

Lélegezz be mélyen a testedbe, és képzeld el a Lángot megnövekedni erejében, és ahogy kilélegzel a testedből, engedj el bármilyen érzelmet, amit kényelmetlenek vagy korlátozónak érzel. Vegyél még három mély lélegzetet be és ki, minden alkalommal elengedve azt, ami érzelmileg kényelmetlenséget, kellemetlenséget okoz.

Most képzeld el a Kék Lángot megnövekedni méretében, végig haladva egészen fel a gerincedbe, fel a fejed központjába, és kilépve a fejed tetején, kiterjedve, amíg nem a Kék Láng középpontjában találod magad. Ez a Kék Láng megtölti a testedet a Béke, Nyugalom és Gyógyulás Kék Fényével.

Most képzeld el az Ibolya Lángot felgyulladni a köldököd/a szexcsakra/ területén. Ez a láng felébreszti a spirituális intelligenciát a tudatosságodon belül. A Spirituális Intelligencia Ibolya Lángja segít neked a tudatosságod és hatalmad fejlesztésében, mint egy lélek, és ezáltal megismered azt, ahogyan a spirituális erő világokat mozgat meg, manifesztálja a csodákat és a változást egy pillanat alatt. Ez a láng az Állat Királyság része, és a spirituális intelligencia lelki természetét képviseli, amelyet az Állatvilág jelképez a bolygótok számára.

Az állatokat nem köti az egó korlátozása. Ők egyszerűen jelen vannak. Az ösztön, hogy életben maradjanak, motiválja őket. Nem kötődnek a szegénység tudatossághoz, vagy áldozati tudatossághoz. Nem kötődnek a feltételhez kötött szeretethez, vagy annak szükségéhez, hogy bosszút álljanak, vagy háborút kezdeményezzenek, hogy megvédjék a határaikat. Az állatok tekintettel vannak a természetre, és az állatok felismerik a természetes határokat az egyes fajokon, beleértve a sajátjukon belül is. Alkalmanként, ha túllépik a határt, nagyon gyorsan emlékeztetik őket a hibájukra. Az emberiségnek sok a tanulni valója ezen a területen. Egy hatalomtól megfosztott/elnyomott személynek nem áll rendelkezésére tudás, vagy belső bátorság, hogy fenntartsa a határokat. Ezért nehéz, és időnként a (saját) nézőpontjából lehetetlen fenntartani a határokat. A tere lerohanása manifesztálja a legyengítő érzelmeket és félelmeket.

A szexcsakrád testesíti meg a Teremtés központját. Ez közvetlenül kapcsolódik a harmadikszem csakrádhoz, ahol a spirituális intelligencia tartózkodik. Határok nélkül folyamatosan sebezhető vagy. Nem tudod fenntartani az önbecsülést, és mások körülötted nem lesznek tekintettel rád. Aktiválva az Ibolya Lángot ezen a csakrán belül ez egy gyorsított ütembe mozgatja az energiáidat a jövőbeli életedbe, és támogat az akadályaid feloldásában, ami meggátolt abban, hogy érezd a hatalmadat és erődet, hogy az igazságodban állj, kiállva az igazságodért, és meghatározd a szükséges határokat, hogy azok, akik tiszteletlenek vagy figyelmetlenek egyszerűen visszatükrözték rád ezt – a belső viselkedésedet.

Vegyétek vissza a hatalmatokat, és ha azt választjátok, tanítsátok meg a világnak, hogyan kezelitek ezt. Ha azt szeretnéd a külvilágtól, hogy tiszteljenek/tekintettel legyenek rád, bánj magaddal tisztelettel. Ha azt szeretnéd, hogy a külvilág tisztelje a határaidat, legyél következetes és tiszteld a határokat, amit megszabtál és tartsd fent őket. Ez felépíti a mentális testedet és megkönnyíti a mentális tested érettségét. A Spirituális Intelligencia segít számodra megérteni a bölcsesség erejét és a szeretet hatalmát. Bölcsesség nélkül nem lehet fejlődni, mivel bölcsességet a megtanult leckéken keresztül nyertek, és a ciklusok befejeződnek. Az Ibolya Láng felajánlja nektek a lehetőséget, hogy teljesítsétek a ciklusokat, amelyek önszabotázsban nyilvánultak meg, és konfliktus helyzetekben, ahol a határokat túllépték, azért mert ők voltak a soha jól meg nem határozott első helyen. Tanítsátok meg a világot, hogyan bánjon veletek. Ezeket a szavakat gyakran meg fogjuk ismételni.

Azoknak, akik szülők, tanítsátok meg a gyerekeiteknek a határok fontosságát. Tiszteljétek a gyerekeiteket. Adjatok nekik teret, hogy meghatározhassák az igazságukat. Adjatok nekik lehetőséget, hogy meghatározzák a helyüket számotokra, és így biztonságban érzik magukat önmagukon belül, annak érdekében, hogy magabiztosnak érezzék magukat a képességükben, hogy meghatározzák kik is ők (valójában), és eléggé biztonságosan ahhoz, hogy megszabják a határokat és elég erősek legyenek ahhoz, hogy fenntartsák őket. Adjatok a gyermekeiteknek egy nagyon erőteljes ajándékot, az életben, megtanítva őket a határok fontosságára és támogatva őket a határaikban, így az egész életükben, meg lesz az önbizalmuk és mindig összhangban lesznek a határaikkal – így soha nem kell érezniük, annak szükségét, hogy félelemből feláldozzák a határaikat.

Ezért az Ibolya Láng felnyitja a belső szemed a belső világodra, hogy feltárd magadnak a kapcsolatodat az Anya/Atya Istennel, és azt, amiért a bolygón vagy, ami az utazásod egy nagyobb céljáért van. Azoknak, akiknek az utazásuknak egy részei a gyerekek ebben a létidőben, azért van, hogy őrzőik legyetek ezeknek a fiatalabb embereknek, (mivel ők) a bolygótok jövője. Annak biztosítása érdekében, hogy a diszfunkcionális [rendellenes működésű] viselkedések megszűnjenek az itt és mostban, a ti felelősségetek ennek biztosítása, hogy megszűnjön, és az élet esszenciális készségeit tanítsátok nekik, és a példa által kell vezetnetek. Ezáltal jobbá téve a világotokat, és a gyermekeitek a lábnyomotokban fognak járni. Mindig legyetek tudatában, annak, amit a világ felé mutattok magatokról, mert mindig követni fogják a lábnyomaitokat.

Töltsd meg a tüdődet levegővel és ezáltal megadva a Lángnak az oxigént, hogy kiterjedjen és energiájában megerősödjön. Minden egyes kilégzéssel engedd el a testedből, ami többé már nem szolgál. Folytasd a be és kilégzést. Használd a képzeleted, felhúzva az Ibolya Lángot fel a gerinceden és ki a koronacsakrád középpontján keresztül. Terjeszd ki ezt a fizikai testeden túlra, amíg ez eggyé nem válik a Kék Lánggal és ennek a középpontjában vagy.

Az állati természetetek és spirituális intelligenciátok Ibolya Lángja fel fog fedni számotokra sok technikát a természetes túlélést illetően. Azt is fel fogjátok ismerni, ahogy az Állatvilágot az emberiség egója, hogyan befolyásolta.

Sokan gyakran megjegyzik, hogy a háziasított állat átveszi a tulajdonosa jellemvonásait. Ez önmagában is bizonyítja, hogy az ember és az állat egyek. A tudatosság behatol bármibe, ami a környezetében van, akár ez egy építő vagy romboló jellegű (dolog). Mi járt át? Milyen minőségű energiát bocsátasz ki, ami behatol a környezetedbe? Ez felemelő vagy romboló (jellegű)?

Megfigyelve az Állat Királyságot megmutatja nektek az emberiség Kollektív tudatosságának mentális állapotát. Amikor az állatok pusztítóvá válnak egy környezeten belül, ez jelképezi az emberek romboló mentális viselkedését a környezetben. Az intellektus, amit a gondolat feltételhez kötött mintái által felvetettek, jelképezi a negativitás és korlátozás feltételhez kötött pusztító megnyilvánulásait, és miként az elme bebörtönözve tudja tartani a tudatosságot nagyon hosszú időn keresztül.

Az állatok a mentális testre reagálnak a legjobban. A Lélek animál/elevenít meg titeket, nem az elmétek.

Megértve, hogy a Lélek egy erő, ami keresztülhalad rajtad könnyebbé téve, hogy az elméd egyesüljön az Anya/Atya Isten magasabb gondolkodású spirituális erejével. Emiatt egyre felszereltebbé váltok, hogy egy sokkal tudatosabb manifesztorrá váljatok az életeteken belül. Most végy egy mély lélegzetet a testedbe, elnyelve ezeket a szavakat, amik így kényelmesen elrendeződhetnek a sejtekbe és a lényed tudatosságában.

A következő belégzésnél képzelj el egy csodálatos Arany Lángot fellobbanni a napfonatcsakrádban. Ez a láng életre kelti a kreatív teremtő képességetek hatalmát. Ez életre kelti a képességetek erejét, hogy a cselekvés terébe lépjetek, hogy használjátok az akaratotokat, és előremozdulva az életed irányába, ami szolgálja a Minden Ami Van magasabb jóját. Ez a Láng közvetlenül kapcsolódik a Felemelkedésem Székhelyéhez, amelyet a Himaláján belül tartanak, és a tudatosságotokat az ebbe az utazásba, támogatják ehhez a ponthoz, ezért megkaphatjátok az energia szükséges áldásait, hogy befejezzétek a tudatosságotok emelkedését a 7. dimenzión keresztül.

Az Arany Láng a jövőtök lángja. Az Arany Tudatosság a béke Arany Korába – az ideál, amire mindnyájan törekedtek. Aktiválva ezt a lángot a szíveteken belül ez összehangolja az embert a tudatosságának Felsőbb Énjével, megkönnyíti az Anya/Atya Isten magasabb bölcsességének az integrálási folyamatát, ezáltal a szívetek és lelketek által lehettek motiváltak inkább mint az egótokból.

Az egész világotokra hatással van a Halak Korszak átlépése a Vízöntő korszakba. Az Arany Láng ennek az elmozdulásnak az eredményeként kap lángra. Az arany egy (olyan) szín, amelyet gyakrabban használnak fel a jelenlegi időkben, mint máskor azelőtt. Több aranyréteget fedeznek fel olyan helyeken, ahol már bányásztak és ”üresnek” tartották. Ez az Arany Tudatosság szintjét egy kézzelfogható szinten manifesztálja.

Az arany a melegségnek és a gazdagságnak az egyik színe. Ez jelképezi a lélek gazdagságát. Belépve az anyagi forrásokba és a gazdagságba a lényed középpontján belül, és (ezáltal) felismerve, hogy az élet egy bőséges forrása vagy, és soha nem kell, hogy bármitől megfosztott legyél, ha rábízod magad és igaz vagy a spirituális utazásodhoz – hiszen az önfelfedezés utazása, az önmeghatalmasodás utazása. Éld a saját életed. Éld önmagad és fedezd fel, hogy mire vagy képes. Fedezd fel, hogyan működsz, és fedezz fel még többet a körülötted lévő világról. Az Arany Láng kifejezetten önmagához a bolygóhoz, és a Természeti Királysághoz kapcsolódik, és ez megtanítja a feltétel nélküli szeretet alapvető leckéjét. A természet tisztán megbízik a változás ciklusaiban. A természet megadja magát a tél és ősz időszakának. Átadja magát a tavasz és nyár ciklusának, és bízik abban, hogy az ősz és tél eljön, és így szintén a tavasz és nyár is. A tudatlanság és az emberiség általi hatalommal való visszaélés következtében a ciklusok (évszakok) megváltoztak. Mindazonáltal a természet alkalmazkodik és a természetetek is alkalmazkodni fog a megváltozott környezetekhez. Most rajtatok a sor, hogy alkalmazkodjatok a fény környezetéhez, hogy megtanuljátok és emlékezzetek a feltétel nélküli szeretet eredeti lenyomatára. Az Arany Láng beavatja a felfedezés folyamatát, mindazt, ami a sötétségben volt. Ennek a különleges lángnak az aktiválása azért történt, hogy a korrupció leleplezését elindítsa és mindazokat a dolgokat, amik a sötétségbe gyökeredznek.

Lélegezz be mélyen a szívedbe. Képzeld el ezt az Arany Lángot megnövekedni, egészen fel a koronád középpontjába mozogni, kiterjedve a fizikai testeden túlra, és egyesülve az Ibolya és Kék Lánggal veled a középpontba. Ez az Arany Láng az egyik, ami le fogja gyökereztetni a tudatosságodat a 7. dimenzión belül. Lélegezz mélyen a testedbe megengedve a szavaknak, amiket elmondtunk, hogy elrendeződjenek a szívedben. Ahogyan a napok, hetek, hónapok kibontakoznak előttetek, úgy egy mélyebb és jobb tudatossággal fogjátok megérteni ezeket, amit átadtunk ma nektek.

A következő belégzésnél, képzeld el az Ezüst Lángot fellobbanni az agyad központjában. Ez az Anya Istennő Ezüst Fénye – az Atya Isten nőies párja. Ez az Ezüst Láng képviseli a nőies természeteteket - az istennő (alap)elvét bennetek, ami összeköti az energiátokat a belső világotokkal. Ez a láng az, ami az intuíciótokat táplálja. Ez a láng az, ami táplálja az ösztönötöket. Ez a láng táplálja az érzékeiteket – az elsőtől egészen a tizenkettőig.

Az Ezüst Láng aktiválódott ilyen módon támogatva, hogy az érzékek az öt fizikai érzéken túlra fejlődjenek. Erősségeknek fogjátok ezt találni. Egyre tudatosabbá váltok az aktivitására és egy finomabb szintre. Az egyik módja, ahogy ezt leírták, mint fokozott érzékenység a zajokra, és hangok hallása, amit mások nem hallanak. Az emberek a hidegre és melegre való érzékenységről is beszélnek, és más energiák jelenlétére tudatosabbá válnak, amik fizikai szemmel nem láthatóak, amikor borzongás éreztek a gerincben vagy a szőr égnek áll a karotokon ilyenkor a test az érzet egy belső ismeretének meggynyilvánulásán keresztül reagál. (Mi libabőrnek hívjuk ezt!)

Ahogy fejlesztitek ezeket az érzeteket, egyre tudatosabbá fogtok válni, egyre tudatosabbá arra, kik vagytok, és hogy mennyivel több van ott, hogy megtapasztaljátok a világotokban. Ezek a felismerések felfedik azoknak, akik készek erre, az Ember Világ, az Állat Királyság, a Növényi Birodalom, a Természeti Királyság egyesítésének hatalmát. Amikor rezonanciában dolgoztok az összes királysággal, a Föld manifesztálni tudja az egyensúlyt.

A visszaélés véget ér. A tudatosságnak ezzel a szintjével, lehetetlen a természet határainak és törvényeinek figyelmen kívül hagyása /semmibe vevése/ és a tiszteletlenül viselkedés vele szembe.

A működőképesség egy magasabb szintje egy kapcsolattá válik a kölcsönös viszony folyamatával. Talán most már látjátok, hogy miért olyan fontos az összes királyságnak, hogy egyesüljön, és különösen az Emberi Világnak, amelytől azt akarják, hogy a magasabb intelligencia legyen, hogy felébredjen a mérhetetlen fényre, használja konstruktívan, bölcsességgel és szeretettel.

A szeretet, amire utalunk, nem korlátozódik a romantikus szerelemre. A szeretettudatról beszélünk, amely megnyilvánítja a könyörületet, megértést és az energia felhasználását egy gyakorlatias és felelősségteljes módon. A szeretet leckéiből számos van. A tudatlanság korlátozza az embert, hogy megértsétek, a szeretet nem csak romantikus természetű. A szeretet sokkal több, mint amit valaha is elképzeltettek.

A nőiességetek Ezüst Lángjának hatalma előidézi a belső fényt a belső énetekből a külső világba. Ez a képességetek, hogy megbízzatok az Anya/Atya Istenben. Ez a képességetek, hogy alkossatok/teremtsetek. A képességetek, hogy átadjátok magatokat, és a képességetek, hogy higgyetek. Akár egy férfi, vagy egy nő vagy, a nőies (alap) elvetek egy részetek. Egy nő férfiasabb tud lenni, mint nő, a saját nemében. Ugyan ez érvényes a férfi nemre. Rendkívül fontos, hogy minden emberi lény, megnyilvánítsa a tökéletes egyensúlyt a férfias és nőies (alap) elv között. Az egyenlőség fontos a minőségek végett, amit ezek az elvek mindegyike megtestesít. A nőies elv tartja a felelősséget, amit a férfias elv nem tud. Ennek egyedülálló szerepe van. Ezért minden olyan férfi vagy nő, aki visszautasítja a nőies (alap) elvét, megfosztja magát a képességtől, hogy teljes életet éljen. Elvághatjátok magatokat az intuíciótoktól. Elvághatjátok magatokat a belső ösztönötöktől. Elzárjátok a kreatív csapot, és a fény áramlása stagnálttá válhat. Ez végül fiziológiai fogyatékosságban és betegségekben nyilvánul meg a fizikai testeken belül.

A Növényi Királyság kulcsfontosságú szövetségese ennek a területnek a nőies elvvel. Mivel a Növényvilág minőségei felébresztik a belső istennőt, azért, hogy kiemelkedhessen a félreértés sötétségéből, és elfoglalja az őt megillető helyet, hogy a belső isten mellé álljon. Ezért Hölgyeim és Uraim, öleljétek át a belső nőies éneteket. Engedjétek meg a belső istennőtöknek, hogy elhozza számotokra a tapasztalás ajándékát az élet beteljesedését. Ha a férfiak átölelik a nőiességüket, hozzáadják ezt az erejükhöz teremtőkként. Minden embernek tudnia kell, hogy ez az ő nőies énje, amely bevonzza az ihletet, sugallattal megtöltve őket, és ösztönzi őket, hogy megnyilvánítsák az ötleteiket. A nőies nélkül jelenleg nem tudjátok integrálni a kreativitást. A képzelet a nőies elved egy aspektusa.

Az Ezüst Láng olyan, mint a köldökzsinór, amely összeköti a magzatot a fizikai anyjával. A köldökzsinór a nőies énedben újjáépül, hogy a korlátlan erőforrás és bőséges kreativitás méhlepényéből táplálkozhassatok, a betekintés, világosság és békenyerés céljából. Ahogy belélegzel a testedbe most, engedd meg az Ezüst Lángnak, hogy kiterjedjen, keresztülhaladjon a koronacsakrádon, addig, amíg átöleli az egész tested – eggyé válva az Arany Lánggal, Ibolya és Kék Lánggal.

Amikor következőnek belélegzel, képzelj el egy Fehér Lángot manifesztálódni magad körül, átölelve a másik négy láng közül mindegyiket. Ez a Láng képviseli a teljesen Mesterré vált/Uralt Éned megnyilvánulását. Amikor az ember tudata összehangolódik a 7. dimenzióval, az ember az Atya Isten férfias forrásából merít, kapcsolódva a mennyhez. Az Atya Isten férfias elve segít nektek elhozni azt a megnyilvánulásba, amelyben a nőies elv elvetette a magot a tudatosságotokon belül, és amit a nőies elv táplált az ötletek, tervek és tudatosság formájában. Elhozza az energiát, hogy leföldelődjön a Föld Anya testében, amelyre annak érdekében van szükség, hogy manifesztálja a szükségleteidet, megvalósítva azokat.

Az Ötszörös Láng a természet minden szintje általi összes aspektusának integrációja az élet összes Királyságán keresztül, amelyek megjelenítik a bennetek lévő férfias és nőies természetet. Az Atya Isten aspektusa felkínálja nektek az energiát, ami szükséges ahhoz, hogy felálljatok a fény gondviselőiként, az energia gondviselőiként, ami szükséges, hogy motiválja az összes terveteket a cselekedetbe. Amikor cselekedetben folytatod a nőies elved energiájának táplálását, állandósítja a Teremtés folyamatát. Cserébe a nő táplálja a férfi elvet, állandósítva a fizikai manifesztáció folyamatát. Mindkettőt egybe kell olvasztani, hogy minden megfelelően működjön az életetekben.

Ez a láng körülötted lepecsételi ezeket az energiákat az összes testeden belül. Ez egyesíti az összes finom testedet eggyé a 7. dimenzión belül, és elkezdi feltárni számodra a lelked belső erejét. Ha még nem érintetted meg ezt az erőt, ez nem lesz hosszú, mivel ennek a napnak a folyamataként, eljutsz oda, hogy felismered a szavakon keresztül, amit átadtunk nektek, hogy Minden Egy [All is One]. Azt, hogy az ember soha nem különülhet el (teljesen) a természet összes formájától és az összes Királyságtól, ami egy vele, azért mert minden embernek van egy Állati Természetes és egy Növényi Természete is.

Az emberi természetetek az átalakulás folyamatában van. Ez újrafejleszti önmagát azért, hogy újraegyesüljön az Egyensúly eredeti elveivel, és ez által, minden egyensúlyba jöjjön. Fel fogjátok ismerni a természeteiteket az Állati és Növényi Birodalmakon belül, a természetet önmagába - a Víz Királyságán keresztül, a Tűz Királyságán át, a Levegő elemén és a Föld elemén keresztül, ami kifejezi mindezeket a királyságokat.

Az által, hogy felismered az állatokat, amikhez leginkább vonzódsz, a növényeket és az illatukat, amikhez vonzódsz, a Víz, a Tűz, a Levegő, a (Föld), bármelyik is vonz a leginkább, feltárja számodra a kapcsolatodat minden élettel. Töltsetek el egy kis időt, hogy jobban tanulmányozzátok a vonzalmaitokat (ezek iránt a dolgok iránt). Ez megmutatja nektek a további erősségeiteket és a minőségeket/sajátságokat, amiket a mai napig nem ismertetek fel. Ez meg fog hatalmasítani titeket, és hozzájárul a képességetekhez, hogy teremtsetek és gondoskodjatok.

Például, megértve az állatok viselkedési mintáit, amelyekhez vonzódtok, megmutat bizonyos viselkedési mintákat olyan helyzeteken belül, amely utánozza a természet környezetét, amiben egy állat él. Annak az állatnak az erősségei felfedik számotokra a belső erősségeket, amik nektek is vannak. Használjátok őket szimbolikusan.

Használjátok őket a mentális testeteken keresztül, szintén újraprogramozva a kondicionálásotokat a múlt világaiból és időiből, amik korlátozó tapasztalatban és tudatosságban nyilvánultak meg.

Tanulmányozva azokat a növényeket, amikhez vonzódsz az illatuk egy mélyebb megértést fog adni, arról, amire a testeteknek szüksége van, annak érdekében, hogy fenntartsa az egészséget és a jó vibrációkat. Ez az egyik oka, amiért az aromaterápia olyan népszerűvé vált. Az emberiség felismerte, szüksége van arra, hogy integrálja ezt a különleges királyságot. Bárki, aki kiváltságosan belélegezhetett egy kellemes aroma illatába megtapasztalhatta a nyugalom és béke előnyeit manifesztálva ezt. Használjátok fel ezeket a forrásokat, hogy elhozzátok az életetek és a testetek egyensúlyát.

Nektek csoportként, és mindenki, aki hallgatja vagy olvassa ezeket a szavakat a jövőben, az Ötszörös Láng aktiválása elviszi a tudatosságotokat és a tudatotokat a társadalom kondicionált határain túlra a más királyságokkal való kapcsolatot illetően. A felismerésetek növekedni fog a hónapok alatt, hogy kézzel foghatóan elhozza nektek az ezekkel a világokkal való kapcsolatotok megtapasztalását. A felismeréseiteken keresztül könnyebb lesz számotokra a példán keresztül vezetni, hogy kisugározzátok a lélek hatalmát az összes királyságon belül, és segíteni fogtok másoknak is meglátni a kapcsolatukat és azt, hogy biztonságosan elfogadjanak más királyságokat önmaguk egy részeként.

Szeretteim, az áldások, amiket a lélek elhoz nektek és értetek, szintén méltányolja, hogy a Rituálé, Szertartás és Mágia 7. sugara egyszerűen a felismerés folyamata mindennek benned és körülötted. A hála, elismerés egy magatartásának a fenntartásával, ahogy tudomásul veszitek az Anya/Atya Isten jelenlétét a Minden Ami Vanban. Legyetek kedvesek magatokhoz. Gondoskodjatok magatokról. Szüntessétek meg az ítéleteteket magatokról. Szüntessétek meg az ítéleteteket másokról.

Az Ötszörös Lángotok sikeresen aktiválódott a teljes csakra rendszereteken keresztül. Sikeresen aktiválódott az összes finom testeiteken keresztül. A folyamat néhány napon keresztül folytatódni fog, elhozva, hogy integráljátok az információ összes szintjét, amit átadtunk. Szánjatok időt arra, hogy kölcsönhatásba lépjetek a természettel az előtettek álló napokban.

Lélegezz mélyen a testedbe, felszabadítva azt, ami súlyosan nehezedik rád. És amikor a következő belégzést veszed, képzeld el az összes lángot egyesülni egy lángként égve, fényesen a lényed középpontjából elhozva a fényt minden helyzetbe. A láng melegen tart majd téged. Meg fog védeni. Ez elhozza a fényt, amire szükséged van. Táplálja majd a tested és lelkedet. Ez a Szenvedély Lángja. Ez az Élet Lángja. A Fény Lángja. Mindez további életet hoz világra. Elhozza nektek a szeretetet, elhozza a bölcsességet, elhozza a lehetőséget, hogy kapcsolatot létesítsetek a tudás hatalmával, és hogy felismerjétek, a tudás táplálja a hatalmat.

A tudatlanságban élés napjai minden bizonnyal a végükhöz értek.
Kuthumi Mester már beszélt arról, hogy a tudatlanság igazából NEM BOLDOGSÁG. A felébredés folyamata, ennek a felismerés időnként kihívás lehet, és talán még fájdalmas is. De miután ez a felismerés, hogy az ember megtapasztalja igazi boldogságot. Azt választani, hogy a tudatlanság világában maradtok, megfoszt titeket az élettől. És eljön a nap, amikor majd nektek – valamikor majd – túl kell lépnetek az akadályokon, amik megakadályozzák, hogy tudatotok kiterjedjen. Meghoztátok a választásotokat és veletek ünneplünk és továbbra is támogatunk titeket a folyamatba, ami kibontakozik ebből az egyből továbbra is, felemelkedve a fény spirálján és ez által megtalálhatjátok a Boldogságotok Pontját.

St. Germain vagyok, a 7. Sugár Ura és biztonságban tartalak titeket az Ötszörös-Lángban. Az életetek fényesen éghet örökké, Au Revoir!


0oooo0oooo0

Kuthumi vagyok és visszatértem ez alkalommal.

És ez így van szeretteim, átölelünk mindnyájatokat a személyes igazságotokba. Segítünk nektek mindannak a definíciójának a felfedezésében, amik ti vagytok és abban, akik vagytok, és ahogyan a természetetek összes aspektusa alkot titeket, mint egy egész lény. Segítünk mindannyiotoknak külön-külön, hogy biztonságban, és magabiztosan kifejezhessétek a természetetek összes aspektusát, annak érdekében, hogy megtapasztalhassatok egy teljes életet.

Segíteni fogunk közületek mindenkinek a világotokban, mint egy spirituális vezető, vezetve a példa által, és hogy megmutassuk másoknak a közeli és kedves, valamint idegen embereknek, a Lélek természetének hatalmát és hogy mennyire fontos egy spirituális életet élni. A spiritualitás annak a rítusa, hogy elismered a Lélek jelenlétét mindenben, szem előtt tartva, hogy a Lélek elevenít meg téged, nem az egód, nem az elméd. Spi(rituál).

Lássátok az életet az Anya/Atya szemén keresztül. Más szavakkal, a kiegyensúlyozott éned szemein keresztül – nőies és férfias – és fel fogod ismerni a lelket belül. Valójában egy nagyon jó példa arra, hogy felismerjétek a lélek szépségét egy emberben, amikor az ember egy személyre néz és összezavarja a szépség, amit látnak. A szépség nem lehet hagyományosan esztétikai, de a lélek kiárad a személyből, sokkal szebbé teszi őket, mint a szépség modern, nyugati emberek által elfogadott fogalmak ideálját, amely nem lelki. Ez fizikális. A belső szépség a Lélek jelenléte. Ez a fény belül. Ti mindnyájan el fogjátok érni, hogy meglássátok azt a nem túl távoli jövőbe, valakin belül, akit ismersz vagy valakiben, akit hamarosan meg fogsz ismerni.

A gyerekek árasztják ezt szintén magukból. Engedjétek meg nekik, hadd mutassák meg nektek a ”be (kapcsoló) gombot”, ami meg fogja nyitni a spirituális energiák zsilipjeit bennetek. Ne tévesszük össze a spiritualitást és a vallást. Két külön világ a kettő. A Lélek életet adó erő. Egy jelenlét, ami megtestesíti az integritást, az igazságot, a bölcsességet, a tudást és a hatalmat. És ha e szerint az elvek szerint éled az életed, (akkor) egy spirituális Életet élsz. A Lélek bennetek táplálja ezeket az elveket.

Bízzatok a sok láthatatlan karban, amelyek megtartanak mindnyájatokat, amik hordoznak és vigasztalnak, és tudd, hogy soha nem mész egyedül, mivel mindnyájan Egyek Vagyunk, és mindig veletek vagyunk, minden módon és úton. És mindaz meglehet, amiért a szívetek és lelketek vágyakozik és megkíván, hogy manifesztáljon egy teljes életet részetekre – azt amelyik tökéletesen összehangolódik a Lelketek és a Föld Anya magasabb tervével – manifesztálva kegyelemben, tökéletes, harmonikus és csodálatos módon. És ez manifesztálhatja a bőség forrásain át azon keresztül, amelyet az Anya/Atya Isten nyújt. Mindig minden jól lehet a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és a Bölcsesség Nagyura, és szeretetben üdvözöllek és áldalak meg benneteket. Adonai.


Kérdések és válaszok:

Kérdés: …valamit a háztartást elárasztó hangyákról…

Kuthumi: Szeretett nővérem ez a dilemma nem csak a te háztartásodra vonatkozik, higgy nekem. A hangyák képviselik a szorgalmat. Azt is képviselik, hogy mennyi erő van a közösségi összejövetelekben és az egyként működésben. Látjátok, hogy az emberiség elkülönült önmagától és gyakran nehezen dolgoznak együtt egy csapatként. Még a családokon belül is elkülönülés van. A polaritások/ellentétességek/, amiknek a világot kitették, most különböző módokon keresztül tanítják az Állat királyságokon keresztül, és ez az, amit a hangyák is képviselnek.

Az szintén fontos, azonban figyelemmel kísérni, ahogy a hangyák beszélnek hozzátok, és ez talán lehet szolgálat a számotokra, hogy figyelj és tanulj, ha úgy érzed elárasztottak a hangyák. Talán vannak határok, amiket túlléptek az emberek. Vagy az energia szinteteket nem tartják tiszteletben. Ha nem úgy gondolod, hogy ezek közül bármelyik is lenne, akkor egyszerűen köszönd meg a Hangya Királyságnak, azért amit elhoztak neked, és elismerve a felismerést, amit megmutattak számodra, és ekkor kérd meg őket, hogy költözzenek ki.

Kérdés: Kuthumi Nagyúr, St. Germain arról beszélt nekünk, hogy használjuk a Természeti Királyságokat, hogy jobban megértsük magunkat. Hogyan kéne használnunk a négy elemet? A sivatagot szeretem, szóval mit jelent ez számomra?

Kuthumi: Szeretett Nővéreim, az emberek gyakran úgy veszik figyelembe a sivatagokat, mint kopár, élettelen helyeket. De valójában a sivatagok hemzsegnek az élettől - gyakran láthatatlanul. Tehát számodra ez képviselheti az élet láthatatlan aspektusait, amik benned nyüzsögnek, amelyeket elkezdtél feltárni.

Kérdés: Ez az amit javasolsz, hogy tegyünk?

Kuthumi: Igen! Ha ti mind a négy elemhez vonzódtok, akkor ez az amivel dolgozzatok. Ha ott csak egyetlen egy, vagy kettő elem van, hát legyen. Az embernek nem kell szükségszerűen mind a négy elemmel dolgoznia, csak azzal, amelyet úgy érzed, hogy leginkább hív, azért mert ez egy mélyebb betekintést/bepillantást és világosságot fog adni a személyes Természetedet illetően.

 ui: George Adamski könyvében is szépen megfogalmazzák:

„A Te bolygódon, a látott formákra különböző nevekkel hivatkoztok – ember, állat, növény, és így tovább. A nevek az emberi érzékelést tükrözik, azonban a végtelen tengeren, a neveknek, ahogy azokat használjátok, semmi értelme. A Végtelen Intelligencia nem tudja megnevezni önmagát, mivel teljes mértékben tökéletes. És minden forma mindig is létezett és mindig is létezni fog, a tökéletességben lakozván.”
„A sok-sok forma között az egyiket ’embernek” hívod, meggyőződése, hogy ő jelenti az egyetlen intelligenciát a Földeteken. Ám ez nincs így. Sem a világotokon, sem bárhol a végtelen Világegyetemben egyetlen olyan megnyilvánulás sincs, mely ne rendelkezne az intelligencia valamilyen fokával. Mivel az Isteni Teremtő által létrehozott valamennyi forma egyben küldött is a Teremtő révén, az ő megnyilvánulása, az Ő intelligenciájának gondolat-kivetülése.”
„Mint emberek, ennél nem vagytok semmivel sem többek, sem kevesebbek. Minden létező támogatást kap és az intelligencia lehetőséghez jut általa kifejeződni, az Isteni kifejeződés.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...