Serapis Bey Mester 7. dimenziós beavatás

Serapis Bey Mester 7. dimenziós beavatás


Csatornázta: Michelle Eloff ©
2005. március 2, Johannesburg, Dél-Afrika
Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Letöltési link:

http://www.mediafire.com/file/dzy79zk4lo0d8kw/Seraphis_Bey_7D.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

__________________________________________________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam nektek a szeretet áldásait, a bölcsesség, az igazság és a tudás áldásait. Üdvözlet szeretteim!

Szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, ahogy mindnyájan az igazságotokon belül vagytok tartva és támogatva a tudatosságotok felemelésében a 7. dimenzióba, szintén segítve vagytok, hogy elengedjétek magatokból az alacsonyabb vibrációkat a 7 fő csakrán keresztül, a tudatosság négy testén keresztül, ami megkötve tart titeket az alacsonyabb földi tudatosságban. Serapis Bey Mester előre fog lépni, hogy elvigyen mindnyájatokat a fény integrálásának ezen utazásán keresztül. Teljesíteni fogja a felemelkedés folyamatát veletek, és én, még később beszélni fogok. Ezért, most Adonai.

Serapis Bey

Serapis Bey vagyok, a Negyedik Sugáron érkeztem, üdvözletem. Isten hozott a magasabb intelligencia síkján. Támogatunk (titeket) a tudatosságotok behúzásában a bölcsesség magasabb síkjaira. Most átöleljük az összes fizikai testeteket és az átszállítási folyamatotokat elősegítjük a fény egy energia járművében, hogy beavassunk Luxor Templomában.

Kérlek, hunyd le a szemedet, kerülj a tested középpontjába a lélegzeted segítségével. Lélegezz be mélyen és kilélegezve teljesen. Most kérd a Lélek/Szellem magasabb szintjeinek jelenlétét, hogy emelkedjenek elő belőled. Kérd meg ezt az energiát, hogy terjedjen a fizikai testeden túlra, és ezáltal aktiválja a csillag tetraéder (tetrahedron) Merkaba fénytestedet.

Képzeld el magad lebegve a fény ezen három-dimenziós formájának a középpontjában, és egyszerűen használd a szándékod, hogy az éteren keresztül átszállítsd magad a beavatás templomába Luxorba, amivel már összekapcsoltuk az energiáidat. A beavatásod ideje alatt, továbbra is fény Merkaba járműdben fogsz tartózkodni, annak érekében, hogy képes legyél manifesztációiba hozni a harmónia minőségeit, azért, hogy felszámold a konfliktus bármilyen palástját, ami a tudatosság alacsonyabb világához tart kötve a szintetikus (mesterséges) Merkabához láncolva.

A fény testvérei és nővérei, a jelenlétünk ma veletek az energia egy nagyon jelentős új rácsát manifesztálja, amely kimondottan Hét Nagyúr által lett megteremtve. Ezek a Nagyurak voltak felelősek, azért, hogy keresztülvigyenek minden emberi lelket az élet utazásán és kihívásain, annak érdekében, hogy kilépjenek az éjszaka sötétjéből a reggeli napra. Ti szimbolizáljátok a felemelkedő Napot a tudatosságon belül. A Nap sugarai tovább áradnak a lényeteken keresztül, elhozva a fény világosságát mindennek a környezetetekben.

A következő 8 nap során fontos ennek a rácsnak a leföldelési és megerősítési folyamata és az is, hogy ti is földeltek legyetek. Bárhol is leszel az elkövetkező nyolc napban, az megmutatja, ahol bizonyos földelési pontot kell előkészítened, vagy megerősítened. Ezeken a pontokon az energia örvénye életre lesz keltve, segítve azt a célt, hogy a kollektív tudatosság elszakadjon a sötétség rabságából, azért, hogy belépjen a szabadság szabad szárnyalásába. Mindnyájatoknak szembe kellett nézni a rabságból kitörés kihívásával és vannak, akik elkezdték megtapasztalni a szabadság szárnyalásának kezdeti állapotát. A következő 8 nap elhozza az út egy végét, egy ajtó bezárul minden alkalommal, egy világ, ahová már nem tartozol.

Az út intenzitása céllal volt. A célod az volt, hogy emlékezz ki vagy, hogy megtanuld, megérdemled az életet és a fényt, és hogy felismerd, az élethez és fényhez való isteni jogodat. A Harmónia Negyedik Sugara az, amin keresztül a Konfliktus fölé emelkedtek. A Földetek jelenlegi állapota a konfliktus közepében van. A fény bizonyos személyeire hagyták, hogy a félelem konfliktusának és zavarának világából kilépjenek, és átöleljék a fényt. A kihívásaitok gyorsan jöttek, most fellélegezhetek egy megkönnyebbült sóhajjal, átadva magatokat a tudás kényelmének, hogy a pihenést kiérdemeltétek. Ez nem lesz egy hosszú pihenő, mert fontos, hogy ne érezzétek úgy magatokat, mintha komfort zónába lennétek, önelégültségbe esve, ami elfojtja a növekedéseteket.

Én, Serapis Bey, beleegyeztem abba, hogy mindnyájatokkal szolgálok annak érdekében, hogy manifesztációba hozzam az új rácsot az új életért.

Használd a képzeleted, hogy lásd magad a Luxori beavató templom belsejében, csatlakozik hozzád az összes Mester Vezetőd és Tanárod. Üdvözöld őket. A Gyógyító Angyalaid, Vezetőid, Őrzőid, a lelked magasabb tudásának őrzői is csatlakoznak hozzád. Üdvözöld őket is.

Most be kell hívnod a Felsőbb Éned és megidézni az éned, aki teljesen uralja/elsajátította az összes szintet, aki teljesen elsajátította a lelked összes aspektusát a tudatosság összes dimenziójában, és húzd be ezt a fény Merkaba járművedbe, ezen a ponton nézz egyenesen ennek a rendkívül magasan fejlett mester lénynek a szemébe, a tiédbe, és ismerd el, hogy a jelenlegi utazásod elvisz téged az újraegyesülés pontjára önmagad ezen felsőbb aspektusával, ami vezet téged.

Tudomásul véve, hogy a választott utazásod a 7. dimenzióba egy lépés ezen fény igénylésének és vállalásának az irányába. Elképzelve önmagad ezen felsőbb aspektusát kivetítve a fény, a bölcsesség, a szeretet, a tudás, az igazság és a hatalom egy erőteljes sugarát a fizikai testedbe. Képzeld el a 7 csakrádat válaszolni erre, üdvözölve a vibrációkat.

Ezen fény megtart téged a védelem egy erőteljes pajzsában. Ezek a vibrációk összehangolódnak az energiád új rácsával és felemelik az alsóbb testeidet a 7. dimenzió magasabb birodalmaiba. Ez a folyamat 48 órát fog igénybe venni, arra hogy befejeződjön.

Ez az a pont, ahol segítenünk kell nektek kiszabadulni az alacsonyabb világból, azonban kérnetek kell. Ha hajlandó vagy a szívedben és az elmédben, kérd a magasabb(an fejlett) Nagyuraktól ( hogy működjenek közre és fejezd ki a szándékodat és a választásodat arra), hogy most eleresztesz és megszabadulsz fizikálisan, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan minden élősködőtől, bármilyen szondától, amik támadják és megzavarják a fényesebb éned szentségét, és hogy legyen megteremtve egy pajzs Sananda Nagyúr, Ashtar Parancsnok, Jézus Mester, Kuthumi Mester, El Morya Mester és a Kegyelem Hatalmas Elohimjai által. Kérd, hogy ez a pajzs legyen létrehozva abból a célból, hogy a fény magasabb világain belül tartsa a testeidet, és folytassa a szétszedését bármilyen kísérletnek, (ami arra törekszik), hogy újra hozzákapcsolódjon az energiádhoz bármilyen módon, egy alacsonyabb vibráció és jelleg akármilyen szondájával vagy parazitájával.

Most kérlek hívjátok be Arkturusz Nagyurat. Kérjétek meg Arkturusz Nagyurat, hogy távolítsa el az összes implantátumot, ami hozzákötötte a tudatosságodat az alacsonyabb frekvenciákhoz, alacsonyabb mintákhoz, a sötétség bármilyen szintjéhez vagy párhuzamos szintjéhez. Kérd, hogy tegye ugyan azt, azáltal, hogy eltávolít bármilyen implantátumokat a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális testeidből. Töltsd meg a tüdőd levegővel és lélegezz ki elképzelve magad megszabadulni ezeknek az energiáknak a kapcsolódásaitól. Lélegezz be mélyen még egyszer, és ahogy kilélegzel kérd, hogy legyél felszabadítva akármilyen alacsonyabb frekvenciájú energia kapcsolódásaitól. Ha ezen a ponton bármilyen más kívánságod van Arkturusz Nagyúrtól, hogy segítsen neked akármilyen elengedési folyamatban, kérlek folytasd most.

Miután végzett, adj köszönetet Arkturusz Nagyúrnak, aki a búcsújakor biztosít téged a szolgálatáról és a támogatásáról. Ő a felelős azért, hogy biztosítsa az elengedés és felszabadulás karbantartásának folyamatát, és hogy ez fenntartott legyen addig, ameddig úgy döntesz, hogy a fény magasabb világaival összehangolódsz. Az életed minden bizonnyal meg fog változni. A változások, a megvilágosodásotok egy új szintjének eredményeként jönnek el hozzátok, azért mert a Nap energia egy vezetékei/csatornái vagytok. Ezen kiegészítő fény időnként egy katalizátorként fog működni helyzetekben, amelyek azzal fenyegetnek, hogy lehúzzák az energiáitokat vagy újramanifesztáljátok a rabság egy állapotát. Minél többen választjátok a felvilágosodást annál felelősségteljesebbé váltok, hogy egy tudatosabb életet éljetek. Ez azt jelenti, hogy az univerzális/egyetemes törvényeket és a fény és élet alapelveit aktívan alkalmazzátok. A példa által vezetni, megköveteli, hogy az ember az igazság egy életét vezesse, követve a fény ösvényét.

A bölcsesség egy kulcs, hogy elhozza nektek a teljes rabságból való kilépést. Törekedjetek arra, hogy megtaláljátok az igazságot az élet minden területén, törekedve arra, hogy megvalósítsátok a legmagasabb potenciált/lehetséges végkimenetelt és soha ne érd be bármi kevesebbel, mint amit az isteni jogod által megérdemelsz. A harmónia és konfliktus ösvénye régóta uralkodott a világotokon keresztül. A fény útját választva, felkínálja az alternatívákat a konfliktusokra a jelenlegi világban. Ez azt jelenti, hogy úgy fogtok cselekedni, mint egy tanár, és egy vezető, hogy szemléltessétek másoknak, ahogyan a harmóniát kinyilvánítjátok az életben. Segíteni fognak nektek, kapcsolatba lépni az univerzális bölcsességgel, az univerzális igazságokkal és univerzális tudással és hatalommal annak érdekében, hogy megfelelően tegyétek ezt.

Kérlek kötelezzétek el magatokat az utatoknak, elkötelezve, hogy megtaláljátok az igazságotokat és elkötelezve, hogy manifesztáltok egy fénnyel teli életet. Egyedül csak Isten tekintélyén keresztül látnak el utasításokkal, hogy vezessenek. Más utasítása által meginogtok, ezért tiszteld az igazságod és becsüld meg a szívedet.

Soha ne fordíts hátat egy lehetőségnek, amelyből bölcsességet nyerhetsz, vagy a fénybe vezethet. Te irányítsd az életed, ne mások. Minden ember felelőssége, hogy irányítsa az életét és a leválás lehetővé teszi az embernek, hogy ezt tegye. Más emberek életének nagy drámáiba részt venni elterel téged a saját életedtől. Ez akkor nyilvánul meg, amikor az emberek arra koncentrálnak, hogy kibeszéljék más emberek életét, választásait és döntéseit, megítélve őket, bírálva őket, kritizálva őket, és nem fordítva figyelmet a saját útjukra. Ezek a belekeveredések és ragaszkodások a negatívitáshoz vezetnek, szörnyű következményekkel fognak járni. Eljött az idő, ahol minden, ami a hamis elmarasztaló ítéletben és kritikában tartózkodik, fel fog tárulni és amelynek az igazi hiányosságért, felelősséget kell majd vállalnotok.

A beavatásotok ma kiszabadít benneteket a kritika, bírálat és ítélet világából. Ez elvisz titeket a vágytól vagy szükséglettől bármilyen módon, hogy ne vegyetek részt mások megítélésének vagy kritizálásának semmilyen formájában. A pletyka az aminek ezt nevezik.

A beavatásotok ma átemel a félelem és hiány, veszteség és korlátozás világain és elhozza nektek, hogy leülepedjen minden élet Napjának szívén belül. Ez a Nap fogja az energiátokat élénken tartani és támogatni titeket a törekvésben, hogy elérjetek mindent, amit képesek vagytok megtenni ebben az életben.

A lények jelenléte a beavatás templomában veletek most megkér rá titeket, hogy menjetek és szolgáljatok velük (együtt) és tanítsátok meg mindenkinek (ezeket), aki a konfliktuson való felülemelkedés fontosságának igazságát keresi. Ezt fogjátok tenni, ahogy ti önmagatok elsajátítottátok és mestereivé váltatok ennek. Itt vagytok, hogy megtanítsátok nekik a bölcsességet, amit szereztettek és azt, hogy hogyan használják a kreativitást, hogy harmóniát manifesztáljanak.

A harmónia e manifesztációja a kreativitás sok ágazatán jön át; zene, költészet, tánc, még a sport is kreatív művészetnek tekinthető. Ezek mind olyan mechanizmusok/szerkezetek, hogy megoldásokat idézzenek elő. Arra kell használnotok ezeket a kreatív eszközöket, hogy megtaláljátok a megoldásokat bármire, ami kihív titeket az adott pillanatban. Összpontosíts egy megoldás meglelésére inkább, mint egy problémára a közelben. Összpontosítás által manifesztálni egy megoldást gyorsabb, mint a problémára koncentrálni.

A Nagyurak és Mesterek, akik kérték ezt, biztosítanak titeket, hogy soha nem lesztek belökve olyan helyzetekbe, amivel nem tudtok megbirkózni, és soha nem lesz az életedben vagy a fényedben, hogy egy kompromittáló/kellemetlen helyzetbe tesznek. Ezt kívánják tőletek, hogy bízzatok az erőtökben, a hatalmatokban, a bölcsességetekben, a tudásotokban, a fényetekben, és az Anya/Atya Isten szeretetében és bizalmában, hogy vezet titeket és vigyáz rátok mindig.

Most már készen állsz, hogy a Felemelkedésem székhelyének az irányába mozdulj és elfoglald a jogos helyedet rajta. A fény Merkaba járműved elkísér téged. Ahogy elfoglalod a helyed vegyél egy mély lélegzetet be és amint kilélegzel helyezkedj el kényelmesen a fény ezen trónján. A székhely a nagyon erőteljes energia számos szerkezetéből és frekvenciájából áll. A csakráid mindegyike válaszol ennek jelenlétére és erejére/hatalmára. Minden csakra felragyog, mint a fény egy lángja.

Ezen fények behatolnak a sötétségbe benned és körülötted, és felfedik neked a bölcsességet és a hatalmat/erőt belül. Ezen fény feltárja számodra a potenciálodat, az erősségedet, és a bizalmadat, hogy mennyire vagy képes előremozdulni.

Továbbra is maradj ülve és képzeld el a fény erejét, a bölcsesség erejét, a hatalom és élet erejét keresztülhullámzani a testeden, és képzeld el az egész lényed beleértve az érzelmi és mentális testeidet is, túlemelkedni a korlátozás és rabság frekvenciáin és bemozdítva téged a fény birodalmaiba.

Képzeld el magad a fény ezen helyzetén belül megtartva, és kényelmesen lélegezz be és ki. Eleinte nehéz lehet a számotokra, hogy fenntartsátok a megértéseteket/felfogásotokat, amiről ma beszéltünk nektek. Ez kitartást és gyakorlást fog igényelni, hogy emlékeztessétek magatokat, hogy (ebben) a világban vagytok, de többé már nem (a régiben). Mindamellett hozzá fogtok szokni ehhez, minél inkább azt választjátok, hogy az Új Világ fényére fókuszáltok, amibe beléptek.

Használd a szándék erejét/hatalmát, hogy megerősítsd a Szellemnek a választásaid és lelked vágyait. Emlékezz, hogy arra törekszel, hogy a legmagasabb potenciálodat/lehetőségedet manifesztáld. Kérj napi segítséget, hogy megérts bármit ami jön, hogy kihívjon téged. Kérd a betekintést, hogy tisztán megragadd és megértsd a fényt, amit az Anya/Atya Isten mutat be számodra a Hét Nagyúron és az ő kihívásaikon keresztül. Miután megemeltétek a tudatosságotokat egy magasabb szintre, könnyebbé fog válni, hogy felismerjétek az össze kihívást, mint lehetőségeket.

Arra ösztönzünk, hogy tudatosan azt válasszátok, hogy a kihívásaitokat lehetőségekként lássátok, növekedésként inkább, mint korlátozásként. Hogy túlemelkedjetek a régi életetek korlátozásán, aminek tudatosan tudatában kell lennetek, ami megkívánja tőletek, hogy a tudatosságotokat az Új világra való fókuszálásban tartsátok. Gyakoroljátok ezt. Emlékeztesd magad naponta arra, hogy mit törekszel elérni, megvalósítani! Becsüljük az utazásotokat és minden más személy utazását is. Használd a tisztánlátás hatalmát és bízz a szíved hangjában, hogy megmutatja a fény útját, és minden rendben lehet a világotokban.

Továbbra is meg fogunk tartani titeket az energiáimban a Felemelkedésem helyszínén és a fény erőiben a következő 48 órában. Azért, hogy ismert legyen a tudatosságotok összes szintjén, hogy a hetedik dimenzió beavatottjai vagytok, és hogy a fényt választottátok a korlátozásokon túl, hogy a szeretetet választottátok a félelmen túl, a felelősség mellett döntöttetek a társfüggőség helyett, és ez elismert a fény összes szintjén, amiről úgy döntöttetek, hogy egy csatornái legyetek az Isten Napjának/Fiának, hogy rajtatok keresztül dolgozzon. Mivel bennetek a Nap felemelkedik és rajtatok keresztül a Nap felemelkedik másokban is, akik a fényt keresik. Ti vagytok a kikelet hírnökei és a fény országútjának utazói. Veletek ünneplünk.

Legyetek tudatában annak, amit a testetek érez, és amibe az elmétek hajlik, hogy belekapaszkodjon a következő 8 napban. Engedjétek meg magatoknak, hogy felfedezzétek az új érzéseket magatokban. Az impulzusok és ösztönzések előbújhatnak, mint a motiváció szerkezetei, ahogy elkezdtek aktívak lenni a fény által az új utatokon ez idő alatt, tehát szenteljetek figyelmet ennek.

Minden csakrátok tökéletes harmóniában van a 7. dimenzióval és a beavatás templomával, amiben jelenleg helyet foglaltok. A fény csillag tetraéder Merkaba járművetek veletek marad a következő 48 órában. Ez azt jelenti, hogy nem kell tudatosan elképzelnetek, vagy megidézni ezt. A 48 órás időperiódus alatt inter-dimenzionálisan utazni fogtok és megkapjátok a további fény szimbólumok kódolásait, amelyek a bölcsesség és tudás aktiváló kulcsaiként szolgálnak, amik a lényeteken belül tárolódnak, amit egyedül csak akkor érhettek el, amikor a tudatosságotok a 4. dimenzió fölé emelkedik. Ti ezt már megtettétek és ezért kiérdemeltétek, hogy megkapjátok a fény ezen szimbólumait. Legyetek tudatosak az álmaitokra, legyetek fogékonyak és tiszteljetek bármilyen impulzust, ami elindít egy érzést bennetek. Elhozzátok az új hajnalt, segítitek a napfelkeltét és segítitek felébreszteni az alvó lelkeket, akik az utazásotok egy részei a fény új világaiba. Segítsetek ezeknek megkeresni az igaz utat, hogy megtalálják a lábukat, megleljék az útjukat, megtalálják az Anya/Atya Istent belül.

Az egész energia feldolgozást, amit létrehoztunk veletek, és amelyet megalkottatok velünk a következő 48 órában veletek fog maradni. Be fogjuk fejezni az első öt szintetek folyamatának integrációját most és a fennmaradó idő maradékában továbbra is integrálni fogjátok az új fény kódokat, amíg a rendszeretek teljesen befejezi az életet adó fény 13 szintjének integrálását.

Kérd, legyél védelem alatt, amint visszahúztad a tudatosságodat a fizikai testedbe még mindig tökéletesen összehangoltan maradva és még mindig kapcsolatban azzal, amit létrehoztunk veletek. Garantálom a szolgálatomat és a jelenlétemet, a támogatásomat, segítségemet, védelmemet, a tanácsadásomat, útmutatásomat, a szeretetemet és bölcsességemet a fény és bölcsesség magasabb világainak szolgálatában, a világotok tudatosságának megemelése céljából a fény új Arany Korában. Lehetek, fény nővérei és fivérei, kapcsolatban velünk a fény magasabb világaiban, ahol átölelhetitek a spirituális energia világát, amint magatok mögött hagytátok az alacsonyabb pszichikai energia világát.

Az integrációtok elősegíti a megértés újratájolását, a különbséget az alsó pszichikai energia és a magasabb spirituális fény között. Ezen keresztül még mindig képesek vagytok felhasználni a pszichés képességeiteket, a különbség lényege az energia, amit felhasználtok egy sokkal magasabb vibrációjú, mint (ami) az alsó asztrális síkon (volt).

Mindnyájatok képviseli az új fény 7. dimenziós testének egy csakráját, ami létrehoztok. Ezen teremtés célja, hogy a fény kiteljesedett testét felépítse, ami teljes manifesztációba fog jönni a következő 30 napban. A fény e teste a magasabb bölcsesség arany gyermekének egy manifesztált aspektusa, előkészülve az élő Krisztus eljövetelére. Energetikailag kapcsolódtok más emberekhez a bolygón, akik dolgoznak ezekkel a folyamatokkal.

Az Arany Gyermek a fény gyermeke, aminek a fénymunkások segítettek megszületni. Meg lesztek áldva eszerint. Tehát most menjetek tovább, ragyogjon a fényetek, kiterjesztve ezt, megmutatva magatokat és a világot a bölcsesség hatalmával a fényben megfürdetve és a csodákban, amit manifesztál.

Ne féljetek kiállni az igazságotokért és ne féljetek, hogy kihívjatok bármit, amit sötétségként észleltek. Ne félj azoktól a kihívásoktól, amit gonoszság erejeként észleltek és az igazság bölcsessége szét fogja bontani a világ fölötti befolyását. Ti vagytok a kulcsok, ugyanannyira ahogy nektek kulcsot fognak adni, hogy kinyissátok az ajtókat a fény magasabb világaiba. Az életetek ettől a naptól kezdve a fény új korának, új hajnalának, fényének a magasabb frekvenciáival és vibrációival lehet telve. Az életetek az Anya/Atya Isten isteniségének egy kifejezése lehet bennetek, Anya/Atya Isten, aki megtart a menny és föld vibrációiban és akkor felfedezhetitek az átjárókat a mennybe. Serapis Bey vagyok, namaste.

Kuthumi vagyok visszatértem ez alkalommal szeretteim, hogy segítselek mindnyájatokat és hogy veletek ünnepeljek ebben az időben, ahogy behúzzátok a lényetekbe a fény új szintjeit, amit a szeretett Serapis Bey megkönnyített nektek, hogy integráljátok. A fény új világainak az elveit megérteni nagyon fontos. Az Új Világ ezen új elveit, amiről beszélünk, valójában nem új számotokra. Sokatoknak már voltak betekintései ezekre a bölcsességekre és igazságokra, de nem azért mert valahol máshol ezt már olvastátok vagy hallottátok, és akkor megkérdőjeleztétek a forrását vagy a hitelességét. Most szabadok vagytok, hogy felfedezzétek ezeket a kinyilatkoztatásokat szeretteim, és a gyakorlatba helyezzétek azt, amelyről azt érzitek, hogy a fény magasabb vibrációit tartja meg, azért, hogy folytassátok a növekedést és így a fény egy világítótornyai lehettek mindig azok számára, akik még mindig keresnek. Látjátok az új világban és az új utakon, amiket választottatok, hogy besétáltok a szükségleteitekbe, amit a magasabban fejlett lelkek lehetővé tettek azoknak, akik kisebb evolúciójúak, hogy megtalálják az útjukat a magasabb birodalmakba, csakúgy, mint a Felemelkedett Mesterek és a Fény Nagyurai és Úrnői közül sokan előléptek, hogy megmutassák az irányt. Minden együtt dolgozik. Ezért, amikor az egyén az elkülönülést választja, akkor lemondást, elutasítást, elszigeteltséget érez. Bizonyos értelemben, ti vagytok a hegesztőpálca, amit Isten használ, hogy visszahozza az embereket az Isten bölcsességbe, az Isten tudatosságba és az igazi tudásba és megértésbe arról, hogy milyen Anya/Atya Isten valójában. Ezt számos más vallásra szedték szét, ennek az újraegyesülése véghez fog menni. Ez az amiért ez szükséges az egyéneknek, úgy mint önmagatoknak, hogy a lángotokat tartsátok fényesen égve és a lángotokat magasan világítva tartsátok. Ha bármikor kimerültnek érzed magad az utazásodtól, minden amire szükséged van, hogy megtedd, az, hogy kérd fel a fény magasabb világainak Nagyurait és Úrnőit, és kérd meg őket, hogy tartsanak meg téged, hogy újraenergetizálják a testedet, hogy minden élet forrásának életerejével újra összhangba hozzanak, és újra fel fognak tölteni. Mert ez azt jelenti, hogy a pohár mindig csordultig van energiával.

És ez így van szeretett egy, hogy átölelünk mindegyikőtöket a Nap erejével, az erősségeitek által megcsókolva, és ennek a sugárzó jelenlétnek és az energia isteni forrásának a támogatásával. Megáldunk mindnyájatokat mindennel, amit megkívántok, annak érdekében, hogy fenntartsátok a tudatosságot a magasabb szintjeiteken, és hogy a fény magasabb világaiban tartsátok magatokat.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és a Bölcsesség Ura, és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...