Mária Magdolna – 7D beavatás

 Mária Magdolna – 7D beavatás


Michelle Eloff©

2005. február 25.-én

Fordította: Hatejer Emese

Forrás: lightweaver

A közvetítésben említésre kerül Tom Kenyon és Judi Sion könyve: Mária Magdolna üzenetei. A teljes könyv innen tölthető le: http://www.mediafire.com/download/wi8k6db58lx7hba/Tom-Kenyon-Judi-Sion-Maria-Magdolna-Uzenetei.pdf

Gárdi Mariann által készített hanganyag letöltési linkje:

http://www.mediafire.com/file/217n44wzuxof035/7_dim.m%25C3%25A1ria_m..mp3/file?fbclid=IwAR1xExaknSY99wwIY2533I4npa0IFh5eEL6gThIjpW5HkNb7TrnVPtwllIs

Youtube-n hallgathatós verzió: https://www.youtube.com/watch?v=JIQsJ8D8ymE&fbclid=IwAR3vtlJ-7B78UE95pvkkNnaZqlVhmBAe3t0bdv4qH5zLNAA4sCMm7PomZXo

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

__________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy elhozzam számotokra az integráció, a felemelkedés, a megújulás és az újrarendeződés áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretett testvéreim, ahogyan összegyűlünk veletek a Krisztusi energiák jelenlétében, átölelünk mindnyájatokat, a védelem egy erőteljes kúpjával, hogy támogassunk titeket a fény felemelkedésében, amit egyénenként választottatok, hogy megtapasztaljátok ezen a napon. Az utazásotokat a 7. dimenzióba Mária Magdolna fogja segíteni, a tudás, a hatalom, az erő, a bölcsesség, a szeretet, a hang és a fény belső minőségeinek a felébredési céljából az igazság hetedik pontjából, a lényetek minden egyes és minden mag sejtjébe.

Ezen folyamat azt is jelenti, hogy aktiváljátok a tudatosság összes szintjét a kromoszóma szerkezeten belül, hogy beszivárogjanak a fény energetikai mintáiba, a jövő generációiért, hogy keresztüljöjjön egyenesen a genetikai leszármazási ágatokon, spirituálisan, fizikailag, érzelmileg, mentálisan. Ez szintén kiterjesztik a multidimenzionális énjeitekbe, valamint azon aspektusaitokban, amit jelenleg a párhuzamos (és alternatív) valóságaitokban testesítetek meg. Szeretteim, ezen beavatások behatolnak a tudatosságotok összes szintjébe, ezért, ez be fog szűrődni ezen aspektusaitokba, amiket jelenleg tapasztaltok a tudatosság bármilyen formájában. Ez azt jelenti számotokra, kollektív lélekként, hogy változásokon mentek keresztül olyan szinteken és dimenziókban, amelyeket jelenleg figyelmen kívül hagytok. Ez nem azt jelenti, hogy ezeknek a hatásait nem érzitek. A Föld Anya a közelmúltban esett át a tudatosságának egy hatalmas elmozdulásán, és ez keresztülszűrődik önmaga minden aspektusán, megtapasztalva a tudatosság bármilyen fajtáját. Ti szeretteim ennek folyamatos részei vagytok. Organikus anyagból álltok, ahogy ő is. Ti is egy szuper-tudatosság vagytok, Isten/Istennő Elme, mint ő. Tehát, amit ő tapasztal azt ti is, és Vica-versa.

Mária Magdolna előrelép ma, hogy támogassa annak célját, hogy aktiválja a szükséges eszközöket a testeteken belül, hogy segítsen nektek, az igazság, tudás, erő, hatalom, bölcsesség, szeretet, hang és fény manifesztációjának egy facilitátoraként/elősegítőjeként/, felébresztve az emberiség szívében ezeket az eszközöket, amik szolgálni fognak titeket személyesen is, és hogy segítsen megpillantani a fényt önmagatokban, hallani a hangot a lelketekben, kapcsolódva a lényetekben rejlő szeretettel és bölcsességgel, segítve titeket a tudás hatalmának a megértésében. Ez a tudás erő. Az igazság teszi ezt lehetővé. Most félreállok az útból és átadom a helyet Mária Magdolnának, hogy átadja az üzenetét számotokra, újra vissza fogok térni, ha ő már végzett. Ezért egyenlőre adonai …

ooooo

Mária Magdolna vagyok, üdvözletem. Isten hozott titeket testvéreim a fény ezen ashramjába, amit Jézus Mester tart meg, Sananda Nagyúr segíti és Maitreya Nagyúr áraszt el fénnyel, és ami a magasabb bölcsesség birodalmain keresztül integrálódott a Nagy Fehér Testvériség szeretett Mesterei által. A jelenlétetek nagyon értékes a világotok és a fény világainak számára. Eljöttem, hogy üdvözöljelek titeket a fény katalizátorainak a szerepében. Üdvözöllek titeket az átalakulás világában. Az életem történetét fölöttébb félreértelmezték. Az Anya/Atya Isten képviselése mindig azt jelentette, hogy az olyan életnek a lényegi megértése legyen, amit én, Mária Magdolna és Jézus tapasztaltunk.

A torzítások abból a célból voltak, hogy az emberiség továbbra is a hatalomtól megfosztottságban tartózkodjon. Biztos vagyok benne, a legtöbben tudják, hogy amikor a Szentírást megírták nem vették szó szerint. A hatalmon lévő emberek egy csoportja változtatta meg a tanításokat, abból a célból, hogy fenntartsák az erőteljes pozíciójukat. A társadalom többsége akkoriban nem volt képes írni és olvasni. Ez biztosította ezeknek az elitistáknak, hogy fenntartsák a hatalmukat, az irányításukat és az ellenőrzésüket az emberiség fölött.

A beavatás egyik legfontosabb része, amit véghezviszünk ma, hogy áttörjük a teljes mátrixot, ami gyökeret vert, amikor a Szentírást szándékosan megváltoztatták, hogy az emberiséget az illúzió egy csapdájában tartsák. A bujaság tudatosság, az áldozati tudatosság, a szegénység és feltételhez kötött szeretet tudatosság, amelyek irányították, szabályozták a világotokat az idő eónjai óta. Az odaadás hatodik sugara volt az egyik leginkább félreértelmezett és ezzel éltek vissza legjobban a földi valóságotokban hét fő sugara közül. Kereszténység volt felelős ezért, nem a keresztények, akik követik a hitüket, de az eredeti hatalmak voltak, akik szánt szándékkal eltorzították a tanításokat. Úgy gondolták, hogy ha az emberiséget meglehetne győzni arról, hogy értéktelennek, erőtlennek, tehetetlennek érezze magát, azzal kapcsolatban, hogy közvetlenül kommunikáljanak az Istennel, akkor az emberiség soha nem fog fenyegetni bármiféle lázadással. Azt hitték, ezen perspektíva garantálja a hatalmi pozíciójukat az örökkévalóságig. De nem számoltak azzal, hogy az emberekben velük születik a fényhez vezető iránytű is, ami végül a bukásukhoz vezethet. Ez időbe telt, de minden bizonnyal létre jött.

Nagyon megtisztelő számomra, hogy jelen lehetek veletek ma testvéreim, a jelenlétetek támogatja a kódolások újraaktiválásának a folyamatát és keresztülviszi a világotok tudatosságában. Mindnyájatok tapasztalta Jézus Mester életét. Szemtől szemben találkoztatok vele, kapcsolatban álltatok vele, ahogyan velem is. Létfontosságú, hogy létrehozzuk ezt a kapcsolatot/összeköttetést azért, hogy emlékezzetek arra, amit hallottatok és láttatok. Az emlékezés, ami katalizátorrá válik a világban. Elkezdünk csatlakozni a pontokhoz egy bizonyos értelemben, összehozva az összes lelket, akik ott voltak, akik első kézből megtapasztalták ezt. Aktívan dolgozunk, hogy segítsünk emlékezni számotokra, ti lesztek az információ átadói, tanítói, írnokai és kommunikátorai, hogy ne legyenek képesek megtagadni ezt többé, azért mert az emberek rezonálni fognak az igazsággal. Emlékezni fognak az igazságra, a valódi igazságra. Elkezdenek majd emlékezni arra, amit elfelejtettek és elfogják felejteni, amit rájuk erőltettek, hogy mindig emlékeztesse őket arra, hogy elnyomottak/hatalomtól megfosztottak. 

A következő években, én, Mária Magdolna és Jézus Mester fogunk veletek dolgozni. Aktívan dolgoztok a felemelkedéssel, és a felemelkedés nem csak a személyes fejlődésről szól, hanem valójában ez a felemelkedés az egyik legfontosabb a bolygótok gyermekeiért. Látjátok ez rendkívül fontossá vált, a kommunikáció és a kapcsolatok kiépítésének régi módjait az Istennel nem háríthatjátok át más generációkra. Egyszerűen, mert ez az embereket az erőtlenség, a bénultság és a hanyagság egy állapotában tartja. A hit az emberek szívén belül, akik követik a hitüket tiszta és valódi. A tanítások rendszerére utalunk, amit az emberek igazságként elfogadtak. Mindegyikőtöknek vannak eszközeitek, hogy előidézzétek az univerzális spiritualitás igényének valódi igazságát a férfiak, nők és gyermekek szívében és elméjében. A szívek és elmék egyesülését, ezek többé már nem elkülönültek. A világotok elmozdul a polaritásból és dualitásból, és én vagyok a felelős azért, hogy az ősi istenek és istennők emlékezzenek arra, hogy kik is ők valójában, emlékezve a szerepükre, amit a teremtés egészében töltenek be. Te egy isten vagy istennő vagy, azért mert az Anya/Atya Isten egy része vagy. Az Anya Isten és az Atya Isten egyek, ahogyan ti is azok vagytok.

A szerep az, hogy ráébresszétek az emberiséget a tényre, hogy a dualitás egy illúzió, egy hatalmas feladat, de mindnyájatoknak megvan a képessége arra nézve, hogy megteremtsétek az új valóságot. Már megtettétek ezt, így ez nem lesz teljesen új számotokra. Úgy találhatjátok, hogy az általatok bevonzott emberek száma meg fog növekedni, és azon emberek is, akik a belső Istennőt vagy Istent keresik az is meg fog emelkedni, és néha rejtélyes úton-módon fognak rátok találni, vagy ti találhatjátok magatokat különböző helyszíneken vagy helyzetekben, amiket nem tudatosan terveztetek el, hogy ez így legyen. Azonban, aki ott lesz, egy céllal lesz ott veled.

A jelenlegi változások a Föld Anya energia testesteiben, a rendszerei körül és belső síkjain mélyrehatóak lesznek. Ti már mindnyájan érzitek a befolyását és a változások mellékhatásait, amiken ő átmegy. A fény szakrális természetellenes pecsétjeinek első szintje feltört. Az ok, amiért azt mondtam szakrális azért van, mert az emberiség tudta nem sokkal ezelőtt, hogy az eredeti pecsétek valójában nem voltak aktívak, ez közrehatott a tervvel, hogy sikeresen aktiválásba hozzuk ezt. Jehova természetellenes hét pecsétje a leszerelés/szétszedés folyamata alatt van a tapasztalat mind a 144 dimenzióján keresztül, hogy az emberiség képes legyen tudatosságot behúzni belőle. A 12 szakrális csillag kristály pecsét elkezd vibrálni és kibocsátja az élet egy új erejét abból a célból, hogy felemelje az emberiség tudatosságát. Minél előbb történik ez meg, annál gyorsabban fognak feltárulni a korrupciók és a szörnyű bűncselekmények a világban. Nem gyakran javasoljuk az embereknek, hogy nézzenek híradásokat vagy olvassanak újságokat, ebben az esetben azonban, ezt javasoljuk, hogy nyomon tudjátok követni az új energia hatásait és azt, hogy mekkora gyorsasággal tárul fel a pokol, mindenben, amit eddig éltetek. Amikor a vallásos világ el tudja fogadni, hogy a pokol az nem egy hely a Föld belsejében, ahova halálukkor mennek, vagy hogy a menny az nem fent az égben van, egy olyan hely, ahová szintén menni fognak, szabadjára fogják engedni az igazságot, hogy az elméjük és a szívük állapota valójában a hely ahol a menny vagy a pokol lakozik. A mennybe vezető kapuk a Földön vannak és biztosítalak titeket, hogy ezt már egy pár alkalommal hallottátok, de meg fogom ismételni, amit már Kuthumi számos alkalommal mondott, és ez az, hogy a mennyek királyságát nektek a Földön kell megtalálnotok, mielőtt más dimenziókba be tudnátok lépni. A Föld a Felsőbb Tanulmányok egy iskolája, ez az egyik a felébredés egyik legintenzívebb programjai közül, ami elérhető az univerzumotokban. Azáltal, hogy a Földre önkéntesként jeleneztetek, hogy egy új világba vigyétek át a kollektív tudatosságot, ez önmagában már egy óriási feladat. Ti személyesen is keresztülmentek a sejt szintű lenyomatok és emlékek elengedésén, hogy visszamentek egészen a sötét korszakok kezdetéig. Kapcsolatba léptek az idővonalakkal, ahol néhány a legtraumatikusabb sebek közül keletkezett, azzal kapcsolatosan, hogy megöltek vagy börtönbe vetettek a hitrendszereitek végett és néhányatokat rabszolgákként tartottak, ahol rendszeresen büntettek a hitrendszereitekből fakadóan. A Sátán ivadékának tartottak. Az emberek azt hitték, hogy ti voltatok a sötétség egy magjai. Láttátok, hogy a hitrendszerük lényege hol vert gyökeret, de nem volt mód arra, hogy bizonyítani tudtátok volna az ártatlanságotokat. Most meg van az esélyetek, hogy ezt megtegyétek, nem annyira az ártatlanságotokat(bizonyítsátok), inkább mint a belső érzéseteket, mint azt az érzést, amit meg fogtok mutatni másoknak, hogy a közös érzésnek, annak kellene lennie, hogy mi mindnyájan egyek vagyunk függetlenül attól, hogy hol vagyunk fizikailag és energetikailag. A közös érzésnek annak kéne lennie, hogy mindenki megértse, hogy Isten jelen van minden isteni manifesztációban tekintet nélkül annak formájára/alakjára, ez egyesíti az élet királyságait, ami megteremti a fényt és hangot, amely manifesztálja a szeretetet és a bölcsességet és további hatalmat/erőt és tudást szül meg, amelyet mindig az igazság központi magjában tartottak meg. Az univerzális spiritualitás/szellemiség 7 oszlopból áll. Képzeld el a Dávid Csillagot és a központi pontot benne, az igazság központi pontját. A Dávid Csillag a fénnyel és a hanggal vibrál és ez manifesztálja a három dimenziós szerkezetet, amely végül egy csillag tetraéderré válik, amely valójában mindannyiotok teste körül manifesztálódott, vagy manifesztálódni fog, ha még nem tette meg. Ez a Merkabah testeitek első szintje, gyakran utalunk erre fénytestetekként. Ez az a test, amiben utaztok, amikor interdimenzionálisan ellátogattok valahová, amikor a felsőbb (tudás) ashramjaiba és misztérium iskoláiba utaztok, hogy megkapjátok a képzéseiteket a belső síkokon, azért mert minden egy gyorsított ütemben történik és fontos, hogy ez így legyen, elegendő idő van arra, hogy ezt megtegyük egy fizikai módon. A másik ok, hogy sokan a felgyorsított leckéket tapasztaljátok meg, ezek nagyon intenzív élmények az életetekben, és sokatok úgy érzi, mintha nem lenne elég hely a légzésre két dolog, kihívás között. Arra szeretnélek kérni titeket, hogy törekedjetek arra, hogy az életetekre ünnepélyesen tekintsetek. Ünnepelve a tényt, hogy a magasabb világok által tisztelve és megbecsülve vagytok, ezért, az ilyen kihívások tapasztalása természetesen nem a büntetés céljából vannak, ehelyett megmutatják nektek, hogy mennyire tehetségesek vagytok és azt, hogy mennyire vagytok képesek integrálni és felszabadítani/elengedni bármit az adott pillanatban. Tehát ne féljetek a folyamattól, inkább örüljetek a ténynek, hogy megáldottak titeket a felgyorsított növekedés kitüntetésével. Fogadjátok el, hogy a Szellem meghallotta a kiáltásotokat a Felemelkedésért és ezt megadta. A lépcsőn másztok felfelé a belső mennybe, minden bizonnyal ez ünneplésre ad okot.

Az odaadás hatodik sugara egy út, amelyen mindnyájan jártatok már. Jézus Mester áll most, a nőies oldalatokon, a baloldalon, és én, Mária Magdolna a férfias oldalatokon, a jobb oldalon. Jézus és én elősegítjük a Belső Anya Istennőtök és a Belső Atya Istenetek újra egyesülését. Az Anya Istennő kiemelkedése bennetek felemeli a tudatosságotokat az Univerzális Anya és Tápláló/Gondoskodó legmagasabb szintjeire. Ez előidézi számotokra a hatalom egy újabb szintjét, mint egy teremtő, mint egy tápláló/gondoskodó, és mint egy alkimista. Mindannyian hasznosítjátok a Nap ciklusait, valamint a Hold ciklusait is. Ha a természetes ciklusod nőkként kiszámíthatatlan volt, észre fogod venni körülbelül mindegy 3 hold ciklusnyi időszakon belül, hogy a menstruációd ciklusa a teljes egyensúly állapotába fog kerülni. Bármely nő, aki ezzel a programmal munkálkodik, amit jelenleg bemutatunk a bolygótok számára, aki már nem abban a korban van, hogy menstruáljon, úgy fogja találni, hogy a belső bölcsessége és ereje, a kifejeződés egy új ciklusában manifesztálódik, abban, hogy egy sokkal kényelmesebb módon tud bízni ebben. Ti, akik még mindig megtapasztaljátok a menstruáció ciklusát, úgy fogjátok találni, hogy egyre mélyebbre mentek az Anya Istennő érzékiségében/szexualitásában. Ez nem kizárólag szexuális természetű lesz, hanem az Istennő igazi érzékisége is. Ez kiemeli az emberiség rezgését a gyökér- és a szexcsakra alacsonyabb központú aspektusaiból, amelyeket főként a bujaság tudatosság irányított, és a világ eljön, hogy átölelje az igazi Istennő érzékiségét/szexualitását, aki ad, és aki befogad, aki előidézi az istennőt, aki keresztülmegy Hádész (birodalmain), hogy egy még erőteljesebb szinten egyesüljön (önmagával), inkább mint a törött vagy vonzó áldozati tudatosságban dagonyázzon. Látni fogjátok, hogy a nők ereje felemelkedik, mint még soha azelőtt. Az Istennő el fogja foglalni a jogos helyét a társadalom minden szektorában. Mindannyian hölgyeim, itt ma egy szerepet játszotok a társadalom különböző szektoraiban, hogy szilárdan leföldelve álljatok, és hogy legyökereztessétek az Anya Istennő teljesen meghatalmasodott istennői energiáját az adott környezetben. 

Kérdés: Közbeszólhatok és megkérdezhetem Jézusról az igazságot, és a női követőiről tudnál nekünk erről több információt adni…?

Mária Magdolna: Kuthumi azt mondja nagyon heves vagy ma, jól átsütve, nagyon jól, … ez az, ahol én és Jézus összejöttünk, ott voltak női és férfi követők/tanítványok is. Elégedett vagy ezzel?

Kérdés: Tehát akkor 24 tanítvány volt?

Mária Magdolna: Együtt véve igen.

Kérdés:… női aspektusok valamint férfi aspektusok?

Mária Magdolna: Kuthumi kedvenc mondása, tőle, hogy találd ki és tudd….

Az ok, amiért ez történt, mert az egésznek emléke benned és bennetek van. Ez az információ, amit át fogtok adni, ezek emlékek, ez idő alatti kölcsönhatásaitokat illetően. Ezt az információt már megírták és ott vannak bizonyos erők, ahogyan pontosan tudjátok, akik hozzáférhetnek ezekhez az információkhoz, de tudatosan szabotálják ezeknek az információknak a napvilágra kerülését, ezért más módot kellett találnunk, hogy felszínre kerüljenek ezek. És ezt a módot választottuk. Azáltal, hogy az információ előjön az igazságotok középpontjából, és ez romlatlanul jön elő. Ez a valódi élményetek memória bankjából származik. Előfordulhat, hogy az emlékek alvó állapotban jönnek elő. Lehet, hogy arra inspirálva találjátok magatokat, hogy írjatok egy történetet. Inspirálva érezhetitek magatokat, hogy különböző információs módszereket hozzatok létre, amelyek az Anya Istennő és az Atya Isten Kifejeződését jelképezi, amelyek szövetségben/egységben munkálkodnak, hogy visszahozzák az emberiséget a fénybe és emiatt az életbe is. A húsvét már a küszöbön van, egy másik ok, amiért a hölgyeket összehoztuk. Húsvétkor már az összes tanítvány egy tudatos módon fog kapcsolódni. A feltámadás napján a sejtjeitek manifesztálni fogják az emlékek 65%-át. Az emlékek nem mindig fognak vizuálisan vagy mentálisan gondolatok által manifesztálódni. Ezért nagyon fontos, hogy ismerjétek el az érzéseiteket, elismerve a testeteket, ő lesz a leghangosabb tanítótok és vezetőtök. Néhányan úgy találhatjátok magatokat, hogy újraélitek azokat a tapasztalásokat, úgy találhatjátok magatokat, hogy megfigyelitek az életeteket és betekintéseiteket és a kinyilatkoztatások felgyulladnak a szívetekben és az elmétekben, és megértitek mi folyik az életetekben, azért mert akkor már eszetekbe fognak jutni a tanítások, amit Jézus és én, adtuk át. Ez igazán csodálatos lesz néha, azért mert ahogyan a kirakós darabjai elkezdenek összeilleszkedni, és ahogyan a pontok az életetekben látszólag váratlanul összeilleszkednek. Ezek a kinyilatkoztatások a kulcsok, amit megtanultatok, és amit más embereknek tanítottatok. Az okok közül az egyik, amiért a dolgok kicsúsztak a kezeitek közül, azért van, mert mindannyian, akik elfogadták a tanításokat és az átlagembereknek túl sok erőt adott. Az emberek elkezdtek az áldozati tudatosságukból kiemelkedni és lehetőséget követeltek, egyes támogatási rendszerek hatalomba hozását, és ez  megijesztette a hatalom előnyét élvezőket, hogy kikerülnek a hatalmukból.

A nőket vadászták le elsőként. Ti könnyebb préda voltatok, arra, hogy elhallgattassanak.

Nem megyek bele túlságosan a részletekbe, néhányan már érzitek ezt, érzitek a testetekben, és ez az, ami valójában úgy nyilvánult meg, hogy fontos a nőket elhallgattatni, és a szájukat befogni. A nők az Anya Istennő hangjai. A nőket jobban figyelembe vették, mivel sokkal inkább kapcsolatban álltak az Istennel, mint a férfiak abból az egyszerű okból, hogy ők ki tudnak hordani és életre tudnak hozni, ezért őket ily módon tisztelték. A férfiak elvetették a magot, de nem voltak képesek, hogy az életet táplálják. Az Anya Istennőt tartják a minden élet elhozójának. Sokaknak ez úgy tűnhet, mintha az Anya Istennő az Atya Isten fölött állna, de ez nem igaz, mivel ők Egyek. A világotoknak emlékeznie kell erre a gyermekeitek üdvéért, a bolygótok jövőjének kedvéért. Azonban hiszek, mindnyájatok képességében, hogy azt teszitek, amit tennetek kell.

Kérdés: .... a tapasztalatod és a képzésed szex papnőként Ízisz rendjében… Olvastam egy könyvet… nagyon erős rezonanciát érzek ezzel…. Arra gondoltam, hogy megtudnál-e többet osztani velünk… a tevékenységedről szex papnőként[más néven tantrika, yogini... stb]?

Mária Magdolna: Minden bizonnyal. Ahogy mondtam korábban az Istennő felemelkedése szexuális/érzéki lényként az élet adásáról szól. A szex pap vagy papnő inkább arról szól, hogy kapcsolatba lépj a szexuális energia erejével. A szexuális energia elő tudja idézni azt, amit ti csodáknak neveztek. Ez erőteljes gyógyulást idéz elő a testben és emellett szétszedi a negatív energia képződményeit vagy bármilyen erőit. Ez az egyik oka, amiért a szexszel visszaéltek (és lealacsonyították egy állatias szintre) ilyen mértékben, azért van, mert belül az emberek tisztában vannak egy bizonyos fokig, hogy milyen erőteljes energia is ez. Csak elfelejtették, hogyan is használják ezt teljes erejében. Azonban, a tudatosság sötétebb szintjei mindig kontrolláló/irányító rendszerként használták fel ezt. A férfiakat az alantasabb, állatias ösztöneik által irányítják, azért mert volt egy időszak, amikor a nők, akik szex papnők voltak visszaéltek a hatalmukkal, hogy megadták nekik ezt az energiát, miközben, szexuális kapcsolatot létesítettek (a férfiakkal) és a férfiakat rabszolgává tették cserébe ezért az energiáért. Életfontosságú, hogy megértsétek, hogy a szexuális energia, amire utalok, nem korlátozódik arra, amit jelenleg az emberek tapasztalnak. Ezt az energiát megfelelően összpontosítva/fókuszálva, megnyitja a hozzáférést más dimenziókhoz az egyének számára. Az ember képes volt belépni a mélységes erő dimenzióiba és behúzni ezt az energiát a Földre.

Az energia ezen manifesztációja előidézte az eksztázis hihetetlen tapasztalását, a tapasztalatokat, amelyek az Anya/Atya Isten tudatosságával való egybeolvadáshoz voltak hasonlóak, ahol minden feltárult. A mai modern világotok azon munkálkodik, hogy a szexuális energia eredeti erejéhez hozzáférjen. A szexuális energiát nem mindig a férfiak jelenlétében használták és volt, hogy a nők ezt csoportokban hasznosították, egyénileg dolgozva, szintén kollektíven (szexuális aktus nélkül), hogy megnyissák magukat a dimenziók számára, amelyek felemelték a tudatosságukat olyan szintekre, amelyeket nem lennétek képesek felfogni jelenleg. 

Ez az energia tudás előidézi az új fajok felbukkanását, a spirituális technológia felemelkedését valamint inkább technikai, orvosi jellegű magasan fejlett technológiákat, egybevonva a (különböző) világokat. Így történt, az ahogyan az Egységesült Univerzumok, gyakran együtt dolgoztak a Bölcsesség, a Hatalom, a Szeretet és a Fény manifesztációjában. Ezen erőnek intenzitását és nagyságát semelyikőtök nem tudja előhívni igazán az emlékezetéből, nem sok értelme lenne összehasonlítani ezt bármilyen szexuális tapasztalattal, amit eddig a pontig éltettek át. Amit eddig tapasztalatok az valójában egy tűhegynyi a szexuális energia, a kundalini belégzésének határtalan, végtelen kifejeződésének azáltal, ahogy egyesül teljes erejében a teljes manifesztációjába emelve a tudatosság erejét, a dimenziókba, amelyeket még el sem tudtok képzelni, előidézve ezt a hatalmat a Föld terébe, és kivetítve ezt a környezetbe. A szépség, amit ez megnyilvánít, elállítja a lélegzetet. Az energia, hatalom és fény ezt előidézi a testedben, valószínűleg azt okozza, hogy feloldódsz. Bár meg van a hatalmad rá, hogy megcsapold az istennő szexualitását/érzékiségét, hogy bevond ennek erejét a világba, látjátok, egyedül a nők képesek használni a szexuális erejüket annak természetességében, hogy megnyíljanak más világok dimenzióira, és behúzzák ezt egy alacsonyabb dimenzióba, olyanba, mint a földi sík, és felhasználják ezt.

Megértettétek ezt? (Igen)

Ennél a pontnál hozzá kell tennünk, hogy az egyik központi oka, amiért a visszaélés ezen szinten van, a vallási hiedelem rendszerek következménye. Ha visszahámoztátok az összes réteget, közvetlenül a magig, a kezdetek kezdetéig, úgy fogjátok találni, hogy ez Jézus Mester eredeti tanításainak meghamisításáig kapcsolódott. A hiedelem az eredetem körül, hogy egy prostituált, egy mocskosnak tekinthető, és egy alacsonyabb természetű vagyok, ez volt az, ami automatikusan bemocskolta a szexualitás megszentelt cselekedetét, a szexualitás/érzékiség szentséges integrációját. A szexualitás hatalom, így megérthetitek, miért volt szükséges biztosítaniuk, hogy ez az erő parkoló pályára kerüljön. Mi a legjobb módja annak, hogy ezt megtegyék, annál hogy az emberek úgy érzik, hogy visszautasították ezt? A másik igazság az, hogy a szex munkások, akiket prostituáltakként ismertek, ez onnan adódott, hogy a rezgéseik lehangolódtak a gyökér- és szexcsakra szintjére, és ebben vannak jelen nagymértékben.

A gyökér- és szexcsakra eltorzítása egy mély belső nyugtalanságot okozott, ezért ez betegséget váltott ki. Az összes betegség azzal kapcsolatos, ami a belső utálathoz, a belső iszonyodáshoz kapcsolódik még az is, ami a vágy konfliktusához és az extrém igény arra, hogy felfedezze az egyének szexuális erejét, teljesítményét. Minden, amit láttok az egyensúlytalanság állapotában leledzik, ez az eredeti igazság eltorzításából származik, és ahogyan egyre több ember békül meg a saját szexuális természetével egy egészséges, építő, pozitív jellegű módon, akkor ezáltal minden újra egyensúlyba fog jönni. A nők fel fogják számolni a betegségeket, olyat mint az endometriózis, a meddőség, a petefészek ciszták és a nemzőszervi rendszer rákja. Sok ilyen betegség olyan életidőkben gyökeredzik, ahol a nő neműeket egyszerűen azért a tényért üldözték, zaklatták, bántották… stb, hogy ők nők voltak.

Amikor az emberek megbékélnek Istennel és átölelik az Istennői énjeiket és ezáltal lehetővé teszik a hitüknek, hogy elfogadják és megbízzanak az Istenben, hogy a belső motivációjukban legyenek, hogy kövessenek egy autentikus hívást, amely Haza viszi őket, a világ ekkor újra egyensúlyba fog kerülni. Ezért tegyétek meg ezt magatokért, legyetek ez, és ti akik halljátok a szavaimat, kövessétek a szívetek hangját. Isten szól hozzátok a Szíveteken keresztül. Az ember intellektusa/értelme a harmadikszem középpontjában helyezkedik el, amely közvetlenül a koronacsakra alatt található, ez az Anya/Atya Isten trónja, ha hívhatjuk így, ezért a kettőnek együtt kell munkálkodnia. Az Anya/Atya Isten intellektusa és az emberek intellektusa együttesen egy elme, az univerzális elme. A régi világ kondicionáltságainak átszűrése időt vesz igénybe, a türelem és kitartás mindig kifizetődő. Ez az, amit a régi világ erői tettek. Most elérkezett az idő az Új világ erőinek, hogy alkalmazzák ugyanazokat az elveket, elfogadva a felhasználás esszenciáját, de egy teljesen más jellegűt, (mint ami a régi volt.)

Kérdés: Jelenleg kutatom az igazságot rólad és az életedről és nem sok sikerrel teszem ezt, azon tűnődöm, hogy megtudnál-e osztani valamit az igazságról velünk?

Mária Magdolna: Megengedték, hogy felfedjem, hogy minden bizonyossággal én, Jézus Mester női társa voltam. Szeretők voltunk és voltak közös gyermekeink. A gyermekeink a tanítványainkkal hordozták a Föld Anya tervrajzának eredeti tervezeteit az eljövendő az Arany Korba. Harmonikusan éltünk az Esszénusok között. Az Esszénusok akkoriban a Nagy Fehér Testvériség tagjai voltak fizikai testben, ami a Fény sok kéziratát hozta létre, amit Maitreya Nagyúr és a fény tudatosság és fény összes szintjének Nagy Elohimja alkottak meg. Ennek az volt a célja, legyen egy idő, amikor a legnagyobb kollektív ébredés valósult volna meg, amelyet valaha láttak, a tudatosság bármilyen bolygóján is. Az ébredés újrateremtette volna a tudatosság eredeti szintjeit, ami eredetileg a helyén volt és azon is túl; az emberi tudatosság bukása előtt. Úgy tűnt, mintha az összes munka azzal kapcsolatosan, hogy emberi tudatosság emelkedjen sikeres volt, és a terv az útján volt, hogy beteljesüljön. Számos iskolával, gyermekkel és nővel dolgoztam, amelyek gyógyulást tanították, a legtöbb módozat, amely jelenleg hatással van ezekre az időkre is teljesen szabadon rendelkezésre álltak. Az emberek kapcsolatba kerültek azzal, amit létrehoztak önmagukban és önmagukon kívül is. A történetek, amiket a vasárnapi iskolákban és hittan órán tanítottak és a vallási osztályokban az iskolában még csak nem is a jéghegy csúcsa volt, annak amelyek a valódi tanítások voltak és ezért vagyunk itt ma veletek. Ti vagytok a hangjai, elő fogjátok hozni majd a történeteket. Ez talán szürreálisnak hangzik és a világon kívülinek. Ez a világon túli, mivel kiléptek a régiből, és új paradigmába, a Fény új világába léptek, ezért bíznotok kell abban, hogy amit éreztek része az igazságnak. Ne lepjen meg, hogy nem találtok sok mindent az életemről. Sokan rettegnek a naptól, amikor az igazság felszínre kerül, hogy Jézus egy húsvér ember volt, egy szerető volt és gyermekek apja, amelyeket ő nemzett. Ez minden bizonnyal meg fogja változtatni az emberiség evolúciós irányát. Az egyik ok, amiért ez késlekedett azért volt, mert nagy aggodalom volt az emberekben azzal kapcsolatban, hogy meg tudják-e állapítani, hogy amit mondunk az valójában az igazság-e. De elegendő ember van, akik tudatosak, hogy a rendszereket egyensúlyba tartsák azért, hogy az igazság ismert legyen. Lesznek még néhányan, akik nem fogadják el ezt igazságukként, de mikor az idejük elérkezik, akkor rá fognak lelni az igazságra, amire készen állnak. Azokra, akik készek át adni számukra ezt.

Kérdés: Van még sok más kérdés is, ami felmerült bennem.... megkérdezhetném, hogy mi történt a gyermekeiddel, és amiért a fény síkjain, ami megtörtént nem volt elfogadott?

Mária Magdolna: A fenyegetés az volt, hogy az emberek, akik a hatalmat gyakorolták azokban az időkben, a kormányaikon belül sokszor korrupció uralkodott, csak úgy mint manapság.

A gyerekek, a gyermekeink személyazonosságát meg kellett védeni azért, hogy a leszármazási ág, a leszármazottak, képesek legyenek megtartani ezeket a kódokat genetikailag beavatkozás nélkül. A leszármazási ág le fog lepleződni a nem túl távoli jövőben.

Testvéreim, a fény kamra, amelyben megtartottunk titeket a közvetítés ideje alatt befejezte a beszűrődését a lényetek magjába, az aktiválás a teljes kifejeződésébe került és a következő néhány hétben érezni fogjátok az energia hullámait keresztülhaladni a testeteken. Néhányan hőhullámok formájában tapasztalhatjátok ezt meg, néhányan bőrviszketés formájában tapasztalhatjátok ezt.

És időről időre úgy találhatjátok magatokat, hogy pihenésre van szükségetek. Kérlek, hallgassatok a testetek szavára. A kódolások, amelyek jelenleg felébrednek bennetek, automatikusan bemutatják az eszközöket az életetekben könyvek, filmek..stb formájában, amelyekre rábukkanhattok, az ötletek, amelyekkel meg lesztek ihletve, az új módozatok, amelyekre rátalálhattok, mindez az utazás része. A térképet biztosítani fogjuk. Ez bennetek van, és garantáljuk nektek a támogatást, hogy rátaláljatok az utatokra. A vezetőitek olyan célból vannak ott, hogy vezessenek, utat mutassanak. Ezért emlékezz, a kérésre a beavatkozásért. Ha elfelejted bevenni a vezetőidet, miközben ők a tanítóid, akik veled dolgoznak az életed cselekedeteiben, akkor időnként úgy találhatod, hogy túlterheltnek, levertnek, megrendültnek érezheted magad a szolgálatnál fogva, aminek része vagy. Úgy érezheted túlterheltté váltál az életed kötelezettségeivel szemben. Állj meg egy percre!

Kerülj a középpontodba újra és hangold újra a kapcsolatodat a vezetőiddel. Mondd el nekik mire van szükséged és kérd meg őket, hogy avatkozzanak be/lépjenek közbe különböző időpontokban. Kérd meg őket, hogy segítsenek a manifesztálásban azért, hogy az összes szükségleted kielégítésre kerüljön az összes szinten, így harmonikusan és kecsesen tudod megtenni, amit szükséges megtenned. Engedd meg nekik, hogy gondoskodjanak a kisebb részletekről, hogy meg tudd tenni azt, amit meg kell tenned. Az Istennő ereje ott lesz számotokra. Szintén ott lesz, hogy felnyissa a férfiak szívét a (belső) Istennői hatalmukra/erejükre. Ez számos sebet fog begyógyítani a kormányokon belül, az országok között, a családok között, azért mert a Lány/Nő ereje és az Isten hatalma Egy Hatalom.

Kérlek vegyél egy mély lélegzetet a testedbe, miközben belélegzel és ki, láss egy csodálatos folyékony arany energiát belépni a bőröd pórusain és bemozogni a fizikai testedbe. Képzeld el, ahogyan a lélegzeted beszivárogtatja ezt a folyékony arany energiát a véráramodba. Képzeld el ezt a szíveden keresztül szétáradni (a véráramodba), amíg az egész tested nem kezd el ezzel a fenséges arany fénnyel ragyogni. Lásd, ahogyan az arany energia megemeli a rezgésedet, és érezd a tested egyre világosabbá, fényesebbé válni. (szünet) Folytasd a mély légzést a hasadba és ahogyan kilélegzel eressz el mindent, amire a testednek nincs szüksége. A következő belégzésednél képzelj egy pompás ametiszt energiát belépni a tüdődbe és a testeden keresztül mozogni, az Ametiszt mélységes fenséges lilájával tisztán és világosan, lélegezd be ezt, de amikor kilélegzel hagyd elmenni azt, amire a testednek nincs szüksége (szünet), majd irányítsd ezt az Ametiszt fényt, hogy behatoljon az izmaidba, vezesd ezt, hogy átjárja az összes főbb szervedet, addig amíg a csontvelőd nem válik egy sugárzó ibolya fénnyé. (szünet) Emlékeztesd magad, hogy mélyen lélegezz be és ahogyan kilélegzel ereszd el azt, amire többé már a testednek nincs szüksége. Most képzeld el magad a legcsodálatosabb opál közepében manifesztálódni, amit csak el tudsz képzelni, tele különböző színekkel, lágy textúrákkal, és az opál minden színével, ami élettel és fénnyel táplálja a testedet. Szükséges, hogy mélyen belélegezz, és lélegezd ki a testedből mindet, amire többé már nincs szükséged. (szünet) Most képzeld el az opál energiáját összeolvadni és egyként egyesülni az aurikus meződdel, a védelem egy pajzsát manifesztálva körülötted, ami biztonságban tart a középpontjában. Most lásd ezt az opálos energiát áthatni az összes csakrádat és ahogyan be- és kilélegzel, az opál összes színe egyesül a csakráiddal a fény szivárvány örvényeinek egy sorát formázva, amelyek kiegyensúlyozott és harmonikus módon forognak. Emlékeztesd magad, hogy lélegezz a folyamat alatt. A következő belégzésnél láss egy gyémántot manifesztálódni a harmadikszemed közepében és képzeld el ezt kiterjedni a koronacsakrádba is, és miközben be- és kilélegzel képzeld el a gyémánt energiájának fényét és erejét lefelé mozogni a testedben addig, amíg el nem éri a lábujjaidat. Minden egyes be és kilégzéssel mozgasd lejjebb a testedben, és ahogyan ez mozog megtölti a testedet  az igazság energiájával. A gyémánt képviseli az igazság összes fazettáját/oldalát/. A gyémánt fénye feltárja az illúziókat és megmutatja az igazság összes oldalát. Miközben ez a Gyémánt fény megtölti a testedet, meg fogja mutatni az igazság összes oldalát, miközben a napok, hetek és hónapok kibontakoznak előtted, amikor a gyémánt energia eléri a lábujjaidat képzeld el ezt kiterjedni a fizikai testeden túlra, így ez összevegyül az opállal és az aurikus meződdel. Lélegezz be mélyen és ki, miközben ez történik. (szünet) A következő belégzéseddel egy fenséges smaragd manifesztálódik a szívcsakrád középpontjában. Képzeld el ezt a smaragd kristályt kiterjedni méretében vízszintesen és függőlegesen is, és minden egyes kiterjedéssel ez fogja a tudásodat, bölcsességedet, a tudatosságodat és a tudatodat ezáltal kiterjeszteni. Most lásd a tested, ahogy elkezd bugyborékolni az energiával, az energia ezen buborékjai bármilyen szorongás vagy feszültség, konfliktus vagy zavar feloldásának célját szolgálják, bármilyen sűrű energiáét, bármilyen stagnáló és megrekedt energiáét a fizikai vagy éteri testetekben. Képzeld el a smaragd fényt a fizikai testeden túlra terjedni - vízszintesen és függőlegesen - minden egyes lélegzetvétellel, vidd ezt az opál pajzsodon túlra is, majd terjeszd ezt még tovább a helyiségen túlra is, ahol jelenleg tartózkodsz. Vízszintesen és függőlegesen terjeszd ki ezt tovább, amíg át nem öleli az egész bolygót. Ez a smaragd fény átöleli a Föld Anyát épp annyira, amennyire ez átölel téged is. A Föld Anyára már néhány alkalommal hivatkoztunk úgy, mint Smaragd bolygó. Ez azért van, mert a smaragd fény tartja őt összehangoltan az arany tudatosságának isteni lenyomatával. Az arany tudatosság bennetek van és a smaragd fény az (ő) arany tudatossága körülöttetek, körülötte, a szíveitek magjában. Vegyél egy újabb mély lélegzetet be és ahogyan kilélegzel, szeretnénk ha néhány percet arra szánnál, hogy kommunikálj és érintkezésbe lépj a vezetőiddel és hogy meghatározz bármilyen szándékot velük együtt, amiről úgy érzed növekszik a szívedben, ezeket szándékokat hozzáfogják adni a fény programjához, amelyet jelenleg beavatok. Adunk most rá egy kis időt, hogy megtegyétek ezt. (hosszú szünet)

Amikor úgy érzed, hogy végeztél köszönd meg a vezetőidnek a segítségüket, és ahogyan kilélegzel kezd el leföldelni az energiáidat a Föld Anyába, képzeld el, ahogyan lábaidból a gyökerek kiterjednek a lénye magjába, és lásd önmagadat, mint egy fát, aminek a gyökerei a Földben nyúlnak, és az ágaid pedig elérik a mennyeket behúzva az energiát és segítséget/támogatást és a táplálékot mindkettőből.

Testvéreim, üdvözlünk mindnyájatokat odaadás hatodik sugarának hetedik dimenziós tudatosságában. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy képesek vagyunk megosztani veletek a magasabb világok fényét és bölcsességét.

Mária Magdolna vagyok és békében lehetek, namaste.

                                       ooooo

Kuthumi vagyok és visszatértem ez alkalommal, hogy folytassuk az energiátok megtartásának folyamatát a fény szintjeiben, amit aktiváltunk a finom testeiteken belül. Testvéreim a csakrátok mindegyike felemelkedett a fény egy járművén belül és az energia egy spirálján belül tartják a hetedik dimenzióban. Az energia ezen spirálja segíteni fog nektek megemelni a tudatotok szintjeit a régi paradigmákon túlra, amihez már hozzászoktatok a vallási és spirituális tanítások bármilyen szintjei körül. Az utazás az, hogy rátaláljatok a személyes Istenhez vezető utatokra. Az utazás az, hogy ráleljetek a hangra, ami felébreszti majd az Istennőt bennetek. A felfedezés és a manifesztálás eljárása, ami manifesztálni fogja a kifejeződés, felfedezés, tapasztalás rendszereit, mivel mások is el fogják érni ezt a pontot, hogy felhasználják és meghatározzák ugyanazt az autentikus igazságot magukban. Az univerzális spiritualitás az Anya/Atya Isten ígéretéről szól, ami rezonál minden férfi, minden nő és az összes gyermek szívével, függetlenül a kultúrájuktól, nemüktől vagy fajuktól. Ez az amiről az igazi közös egység, bensőséges kapcsolat, lelki közösség szól. A lelki közösség a fény közös egységeinek egyesülése mindenen belül. A szentséges lelki közösség a fény összes ezen spirituális egységeinek egyesülése az univerzális isteni igazság kifejeződése, megtapasztalása, vidámsága és összeolvadása bennetek. Az Anya/Atya Isten üzenetei és a tanítások elkülönülése a végéhez ért, és ahogyan Mária Magdolna belép a teljes szerepébe Jézus Nagyúrral, így látni fogjátok az emberiség a létra egy másik fokára lép. Nagy változás zajlik a világotokban. Ez a béke megnyilvánulásának kezdeti katalizátora. Fontos azonban szeretett testvéreim, ne váljatok zavarodottá, ha a helyzet úgy tűnik rosszabb lett, mielőtt ez jobbá válna. Az, ami úgy tűnik, hogy egy rosszabbodó helyzet az a sötétségnek a feltárása és kitétele lesz, annak, amit a múltban gyakoroltatok és életetek meg. Elismerése annak, amit mindig is megtörtént békét hoz majd létre. Hanem az egyénnek tudnia kell, hogy mi az, ami kibillenti az egyensúlyából azért, hogy manifesztálhassa az igazi egyensúlyt.

Mindannyian támogatva lesztek, hogy megtaláljátok ezt a belső békét és egyensúlyt önmagatokban, és kérlek hallgassatok Mária Magdolna szavaira, és kommunikáljatok rendszeresen a vezetőitekkel, hogy ne találjátok magatokat az Anya/Atya Istentől való elkülönültség érzésében, vagy elhagyottnak semmilyen módon. A Belső gyermek egy mester a szó legszorosabb értelmében, te mint felnőtt, a beavatott, aki a felelősséggel bírsz, hogy a belső gyermeket kihozd a felfüggesztett fejlődés állapotából és hogy beemeld ezt, mint ti a saját gyermekeiteket is beteszitek a szeretet, béke és harmónia egy struktúrájába.

Ez a másfajta gyermeknevelési folyamat a szabadság más szintjével való összehangolódásba fog hozni titeket, amely megmutatja majd nektek, hogy hogyan támogassátok és hogyan lendítsétek folyamatba, hogy a bolygótok gyerekeinek vezetői legyetek. Szívesen vállaltátok ezt a felelősséget, mivel ez a szerződésetek része volt, hogy a Földre jöttök. Most csak egyszerűen emlékeztek arra, hogy mit kell tennetek, még ha nem is emlékeztek a beleegyezésetekre. Szeretteim, ez a végső ébresztő hívás, ez a belső iránytű ébredése, hogy rárakjon az univerzális énetek és egyetemes igazságotok megnyilvánulásának univerzális útjára.

És ez így van szeretteim, hogy átölelünk mindnyájatokat a Minden Ami Van fényében és a hatalmában, a szeretetében és hangjában, tudásában és bölcsességében és igazságában. Átölelünk titeket a teljesen kifejezett Istennő és Isten énetekben, megáldunk benneteket az isteni betekintéssel, a körültekintéssel, az utólagos előrelátással, a világossággal, a bátorsággal, a türelemmel és a kitartással, hogy folytassátok az utazásotokat, és hogy lássatok át a versengésen. Bízzatok ebben a számos láthatatlan karban, ami megtart titeket, tudva, hogy soha nem voltatok, vagy lesztek egyedül a járt úton, mivel mindannyian egyek vagyunk és egyek veled mindig minden úton. Az Anya/Atya Isten/Istennő fénye és szeretete lehet veletek, átölelhet benneteket, és keresztülragyoghat rajtatok, így minden alkalommal tisztán láthatjátok az irányt, amin haladtok, az ösvényt előtettek, és minden, ami a lelketek igénye és kívánsága, vágya manifesztálódhat kegyelemben tökéletes és csodálatos módokon, a bőség forrásain keresztül, amelyeket az Anya/Atya Isten biztosít, minden, mindig jó lehet a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és a Szeretet Nagyura, és üdvözöllek és megáldalak benneteket szeretetben. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...