Kuthumi Mester – Atlantiszi Magok Ébredése – Atlantisz Kulcsai 3. rész – A Fény Egy Új szintje

Kuthumi Mester – Atlantiszi Magok Ébredése – Atlantisz Kulcsai 3. rész – A Fény Egy Új szintje

12278271_10206690124989426_1061633598_n-1-.jpg

 

Michelle Eloff©

Fordította: Hatejer Emese

Dél-Afrika, Johannesburg; 2007. március 19

Forrás:lightweaver

 

Atlantiszi Magok Ébredése 1. - Atlantisz Kulcsai

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-mester-atlantiszi-magok.html

Atlantiszi Magok Ébredése – 2. rész

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-mester-atlantiszi-magok_7.html


(Kapcsolódó közvetítés, amit érdemes megcsinálni: Mihály Arkangyal - Celia Fenn - Árnyék energia és az atlantiszi szerepek - https://spirilego.blogspot.com/2022/10/mihaly-arkangyal-celia-fenn-arnyek.html )

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ezen a napon, és hogy elhozzam számotokra a bölcsesség, a fejlődés, az emlékezés és bizalom áldásait.

Üdvözlet szerettet egy.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, a fény energiája nem egy olyan jelenlét, ami csak energiából tevődik össze, ez a technológia egy rendszere, amely számos fazettából/oldalból áll és bizonyos fokig a technológia egy testének tekinthető. A fény beszivárog szinte bármibe és lehetővé teszi az egyének hogy létrehozzon valami újat, hogy aztán magához ölelje, elismerje, felismerje, megvalósítsa és megértse ezt bármi legyen is ez, aminek az egyén hívja. Ez a feltámadás egy rendszere és ez feléleszti/feltámasztja a testet, a lelket, a szívet, az elmét, minden sejtet és minden atomot belül, bármi is legyen, ami ezen belül létezik.

Ezért az Atlantiszi Magok felébredésével, elhozzuk a fény új testeit, más szavakkal a technológia új rendszereit, ami kifejezi önmagába a fényt, ami a fényben létezik, amely lehetővé teszi az egyének a még újabb lehetőséget, hogy felfogja azt a sok szintet, ami a fényen belül létezik és a fényen túl. Az ember azt kérdezheti, mi létezik a fényen túl, nos még több fény, és azontúl? És kérdezheti az egyén, hogy mi létezik a fényen túl, nos még több fény és azon túl valami több de az nem fény, ahogyan az ti fényként értenétek, ez egy másik energia, másik világ, másik rendszer, amit még nem tudnátok megérteni egyszerűen azért, mert nincs elég lélek a Földön, hogy megértse a fény egyszerű rendszereit, ahogyan azok összetevődnek.

A fény egyszerű rendszereit megérteni létfontosságú azért, hogy az ember képes legyen megérteni az énjét/önmagát. Számos szint létezik a fény megértésére, és ezt azzal kell kezdeni, hogy az egyén megérti, hogy a fény létezik önmagán belül is, éppen annyira amennyire önmagán kívül is létezik a napfény, a holdfény és egyéb mesterséges fények formájában. A fény felismerése belül az embert összekapcsolja az isteni nőies és az isteni férfias holdsugaraival és napsugaraival. A mesterséges fény belül az álarcoknak tekinthető, amit az egyén azért visel, hogy egy boldog, elégedett arcot öltsön fel, hogy olyan legyen, amit a nagyobb közösség kedvéért vesz fel, az elfogadás végett, vagy hogy mások kényelmesen érezzék magukat ezzel kapcsolatban. Ezért a fény aktiválása, ami előidézi az felébredést az Atlantiszi Magok számára, a Szakrális Szimbólumok és a Szakrális Tónusok, a Nap fénye, a Szent Atya, és a Hold, a Szent Anya száműzi az egyén lényéből a mesterséges fény minden rendszerét.

A 8 millió Csillag Mag jelenleg felébredés folyamata integrálódik a Szent Atya Szoláris Fényébe és a Szent Anya holdfényébe. Ez a rendszer szintén elősegíti a mesterséges fény integrációjának megelőzését, ami a túlélés végett történik az anyagi világban, mivel ez autentikus fény, ami táplálja ennek környezetét , szemben a felélhető/kimeríthető és nem megújuló energia rendszereivel szemben, és ott mindig szükséges egyensúlyba lennie a napenergiának és a holdenergiának, mint hogy rendelkeztek a nappali fény 12 órájával és a hold fény 12 órájával, - éjszaka és nappal, nappal és éjszaka, Atya és Anya, Atya Isten és Anya Istennő, és semmilyen formában sem vagyunk a világosságra vagy a sötétre utalva, mivel használjuk az éjjelt és a nappalt, a napot és a holdat például. A Nap és a Hold fény, az éjszakai időszak képviseli a hely nyugalmát belül, amit gyakran láttok, sötét helyekként egyszerűen azért van, mert ez ismeretlen és ez az amikor az ember kimegy az ismeretlenbe, és ekkor az egyén megtapasztalja a lélek sötét éjszakáját.

A lélek sötét éjszakája a tudatalatti egy helye, a hely, ahol az ismeretlen létezik és az ismeretlen egyszerűen az, amelyet a tudatos elmétek nem ismer. Tehát az Istennő karjaiba való belehullás létfontosságú számotokra, ahogyan a levegő is az, és a napfény is az, ezért az Anya fényének és az Atya fényének megbecsülése egyaránt előidézi az egyensúlyt belül, a Nap fényét, a nappal fényét - a cselekvés idejét és az aktivitásét, az Anya Fényét, a Hold sugarát, a fényt az éjszakában, amely a nőies belső birodalma, az ismeretlen, a misztérium helye, és ez az, amiért a nőket gyakran tekintik rejtélyesnek, titokzatosnak. Vagy a sötét titokzatos idegen, aki sehonnan sem származik, valami, ami titokzatosnak, rejtélyesnek tekinthető. Ez az ismeretlen, ami tudatosan nem tudható meg.

Tehát megértve ezt az időszakot a nappal és éjszaka célját, a Nap és Hold célját és átadva magatokat a ciklusoknak, amelyek elhozzák az Atlantiszi Magok felébredésének újabb szakaszát az énen belül. A szimbólumok ezen jelenlegi elhelyezését készülünk átadni nektek, és ez összehangol a nap fényével és a hold fényével a testeteken belül, és kiegyensúlyozva a polaritásokat az Isteni Férfias és az Isteni Nőies között. Ez elhozza az egyensúlyt az aktív és passzív, a tenni és lenni között. Ez előidézi az introspektív /befelé tekintő, önelemző]szakaszok és az aktív megosztó fázisok ciklusainak megfelelő áramlását. A gyerekek óriási hasznát vehetik ezeknek a polaritásoknak, hogy fenntartsanak egy kiegyensúlyozott állapotot minél hamarabb, mivel a polaritásuk kiegyensúlyozatlanná vált a körülöttük lévő környezett kiegyensúlyozatlansága végett. Hatással van rájuk az anyjuk és apjuk kiegyensúlyozatlansága, a társaikon, a tanáraikon belül lévő egyensúly hiány, és minden egyéb tekintéllyel bíró alak az életükben, akikkel interakcióban vannak, valamint a kiegyensúlyozatlanság, amivel a propaganda alakjában látják el őket, amit tudatalatt hallanak meg, más szavakkal a tudatalatti üzenetek, amivel folyamatosan ellátták őket. Azáltal, hogy a nőies és férfias kiegyensúlyozódik bennük nagyobb eséllyel fenntarthatják az egyensúlyt a saját erőfeszítéseiken/törekvéseiken keresztül inkább, mint hogy önmagukon kívül keresgéljék ezt bármilyen formában, ami leginkább vonzza őket.

Az emberi szükséglet kívülre lett helyezve és kielégítést keresnek egy kapcsolatban, kielégülést keresnek a tevékenységekben, olyanokban amelyek nem feltétlenül kedveznek a növekedésüknek, drogokat fogyasztva rendszeres szinten más tevékenységekkel együtt, és ez valójában egy mély vágy arra, hogy megleljék a belső egyensúlyt, nyugalmat, békét, harmóniát és az érett kapcsolatot a Szent Nőiesség és a Szent Férfiasság között, a belső anya és belső atya között. Mivel ez a vágyakozás ilyen erős, az emberek gyakran csak előremennek, nem igazán tudva azt, hogy mit is keresnek valójában.

Sokan azt mondják, hogy csak lazítani próbálnak egy stresszes, igényes nap után és egy-két pohárkával leguritanak, ez még nem árt, de amikor ebből egyre több lesz, olyan mértékben, hogy az egyén elveszti az én érzékét/az önérzékelését, elveszti a gátlásait, amelyek azt (az illúziót) eredményezik, hogy az egyén szabadnak, korlátlanak érzi magát és képesnek érzi kifejezni önmagát, hogy kapcsolatba lépjenek a barátaikkal és más birodalmakkal, ekkor az egyénnek újra kell értékelnie a motivációit, ami miatt idáig jutott, mert igazából, akik nem állnak meg két italnál azok keresnek, és a keresés fájdalma az, ami ahhoz hajtja őket, hogy minden elővigyázatosságot sutba dobjanak , hogy megrészegültté váljanak azért, hogy kapcsolódni tudjanak a szabadság érzésével, a gátlások nélküli kifejezés érzetével, a röhögéssel és az ostobasággal – a belső gyermekben. Ezért ezek a szimbólumok létrehoznak egy hasonló hatást, ahol az egyén rendszeres alapon tudja őket használni, előidézve a szabadság ugyanolyan érzését, a gátlás nélküliség, ostobaság és gyerekesség érzését.

Sok ember talán azt mondja a tudatmódosító szerekre, hogy erre van szükségük ahhoz, hogy megnyissák magukat azért, hogy kommunikálhassanak a magasabb birodalmakkal, amely gyakran azért van, hogy az összes védelmet leeresszék, az alsóbb egót kiiktassák szó szerint, és ekkor a kapuk megnyílnak és az egyén kapcsolódik ezekhez. Józan állapotban a védelem falai felemelkednek, az egó éber, örökké figyel és nem hagyja, hogy bármi is keresztüljöjjön, ami kiprovokálná őt a komfort zónájából, ezért ezek a szimbólumok segítenek ezen a területen is. Dolgozzatok velük a testen következetesen, ezalatt azt értjük, hogy minden nap biztosítani fogjuk, ha ez a kívánságotok, hogy megnyíljatok ezen birodalmak történéseire isteni időben kegyelemben és harmonikus módokon. A (drogok hatására) más dimenziókban és más univerzumokban vezető kapu összeomlik, de ez a saját magatok kockáztatása azért, mert ha az ember belép az információ és energia rendszereibe, amit nem ért meg vagy nem képes felelősséget vállalni ezért, akkor több kár okoz mint jót, különösképpen, ha az egyénnek nincs érzelmi intelligenciája, spirituális intelligenciája, és mentálisan nem kiegyensúlyozott a fókuszálás szempontjából, tekintettel arra, hogy mi a prioritásuk az életben. Ha egy személy érzelmileg instabil és kapcsolatba lép ezekkel a birodalmakkal, az egyén ekkor soha nem tudja, hogy mivel lépett kapcsolatba.

A pszichológiátok állapota és az érzelmeitek állapota határozza meg, amennyire a szándékotok is, azt, amivel az energia szintetek kapcsolatot fog létesíteni, kapcsolódtok ehhez és beengeditek a szakrális teretekbe. Így ezzel kezdjétek, ha van rá lehetőségetek, amikor ezzel az energiával dolgoztok azt javasoljuk, hogy tegyétek ezt elsőként reggel vagy azelőtt mielőtt elalszotok. Ha ezt a nap végén csináljátok, akkor vegyetek egy kellemes fürdőt, ha nem akarod ezt tenni, akkor nyisd meg az energiádat, mivel a nap összes stressze az energiameződben lehet és engedd feloldódni, távozni ezeket. Azt javasoljuk, ha a fürdést választjátok, hogy adjatok hozzá a fürdőhöz két csepp levendula olajat, egy maroknyi természetes tengeri sót vagy epson sót, két csepp ylang ylangot és egy csepp teafa olajat, - ez a kombináció biztosítani fogja majd, hogy a nap össze mérge, kitisztuljon a testedből vagy energiameződből. Az ylang ylang és levendula segíteni fog a béke és nyugalom egy érzetét előhozni. Gyújts néhány gyertyát, hogy létrehozd a szelídség és béke érzetét a környezetedbe – egy megnyugtató környezet hangulatát megteremtve. Ha szeretnéd, akkor játssz le néhány gyengéd, lágy háttér zenét. Majd vegyél egy kristályt, amihez vonzódást érzel, először tartsd a kristály az összekulcsolt tenyereid között a tenyér csakráid között pihentetve és lélegezz be mélyen és kilélegezve teljesen és kezd el megszólítani a személyes vezetőid és angyalaid jelenlétét. (Ha nincs kristály a közelbe, akkor átnyújtanak számodra egy személyes kristályt, amivel végigvisznek ezen a beavatáson. Csak képzeld el ezt.)

Tehát most, ha ez a kívánságod és akaratod, én, Kuthumi keresztül foglak vinni ezen folyamat vizualizációján, a személyes vezetőd végre fogja hajtani a szimbólumok aktiválását a testeden, miközben a kristályt a tenyereidben tartod.

Tehát érezd a tested ellazultnak és az elmédet elengedettnek, miközben lehunyod a szemed. Csak érezd a kegyelem és béke nyugodt esszenciájával feltöltődni a testedet és elmédet. Üdvözöld a tűz, víz, levegő, föld és éter elemét a teredben és engedd meg az elemeknek, hogy rendbe hozzák az energiádat, bármilyen módon is van szükség erre jelenleg, így kiegyensúlyozva az 5 elemet benned.

Most szólítsd a Személyes Gyógyító Angyalodat és kérd a Mester Vezetődet, hogy lépjen be. Kérd ezt a Lényt, hogy nyissa meg az energiákat azért, hogy kényelmesen és teljesen integrálhasd az energiákat, amelyeket előidéztünk ma az Atlantiszi Magok aktiválásával benned, amely felébreszti a szunnyadó csillag magot benned a tudatos tudatosságod következő szintjén. Kérd, hogy a tudatos tudatosság ezen új szintje teremtsen meg egy hullámzó hatást felkavarva és életre keltve ezt a gyerekekben, akik a fény összes fazettájának/oldalának csillag magjai a létezésben, és akik előidézik a Rend és Fény Megszentelt és Isteni Tervezeteit, amelyeket Atlantisz Aranykorának ideje alatt teremtettek meg.

Most képzelj el egy csodálatos kristály lapot manifesztálódni előtted és a szoba amiben vagy egy csodálatos kristály barlanggá válik, mindenhol körben gyertyákkal. A lángnyelvek fénye a kristályok minden oldalán táncol ezzel egy látványos fényshow-t alkotva számodra. Szivárványokat látsz számos kristályon belül, a kvarc különböző formái eltérő színekben találhatók ezen a barlangon belül. A Mester Vezetőd megkér rá téged, hogy feküdj le erre a kristály lapra és a kristályt, amit a tenyereidben tartottál, helyezd a szívcsakrádra és fektesd magad mellé a kezeidet. A tenyereid lefelé nézzenek a kristálylap felé. A kristály energia összehangolódik a gerinced energiájával, a fizikai tested 7 fő csakrájával, és összehangolódik a tested összes meridiánjával[energiacsatorna] kapcsolódva minden egyes nádival asztrális energiapálya] és idegekkel a testedben. Ez a kristálylap olyan, mint a gyógyulás egy szakrális oltára.

A Mester Vezetőd most fogja magát és a lábadhoz áll és egy káprázatos kristály pálcát használva kilenc-szintű spirált rajzol ki mindkét talpadra. Érezd, ahogyan a Mester Vezetőd rajzolja a spirált, és ahogyan mindegyik elkészül előidézi az első aktiválást kiegyensúlyozva a polaritást a Megszentelt Férfias és a Megszentelt Nőies között. A Mester Vezetőd mindkét tenyerét a talpaid fölé helyezi, ahová a spirálok imént vésődtek be az energiameződbe a lábaid körül. Lélegezd be ezt a fényt a testedbe és told ezt a fényt végig fel a lábaidon és egészen fel a koronacsakrádba. A kezeit most elveszi, a Vezetőd most megfogja a kristály pálcát és elkezd bevésni egy öt szintű spirált mindkét lábad öt lábujjának mindegyikénél az energiameződbe és ezt most a nagy lábujjaddal kezdi. Az előbbi kilenc-szintű spirál kiinduló pontjából fog most mindegyik lábujjadra 5 spirált rajzolni, és ezek kapcsolódnak egymáshoz. Lélegezd be mélyen és kilélegezve teljesen, miközben ezt csinálja. A spirálok a lábujjaidnál kapcsolódnak a tested meridiánjaihoz[energiacsatorna]. Ez kapcsolódik bizonyos reflexekhez és akupresszúrás pontokhoz, ami előidézi a jólétet a fizikai testben valamint az érzelmi, mentális és spirituális test számára is. A fény örvényeinek ezen spiráljai belépnek a testedbe és ezzel egy időben átalakítanak bármilyen egyensúlytalanságot a testedben. Átalakítják a negatívitást az ellentettjébe. Lélegezz, miközben a fény ezen örvényei feltöltik az egész testedet elhozva a polaritások egyensúlyát a következő szintre. Ez elkezdi felkavarni a következő felébredési fázis tudatos tudatosságát Atlantiszi Csillag Magként. A Mester Vezetőd fogja magát és a kezed baloldalához áll, és ugyanazzal a kristállyal 13 szakrális spirált rajzol a bokádtól fel egészen a lábadig a csípőd mentén a lábad oldalánál. Ezeknek a szakrális spiráloknak mindegyike négy szintből áll. Lélegezz, miközben mindegyik bevésődik az energiameződbe. A Mester Vezetőd most a bal oldaladhoz lép és pontosan ugyanezt a dolgot teszi. Lélegezz be mélyen, majd kilélegezve teljesen, és a fény 13 örvénye a balodon és a jobbodon is most már teljesen aktív és előidézi a kiegészítő fényt a testedben. Ez megteremtette a fény egy alapzatát számodra. Ezzel a fénnyel a lábaidban képes vagy megbízni a férfias és nőies fényében és az Anya Isten és az Atya Isten fényében, hogy támogatnak téged. Magabiztosan állhatsz a fényben, tudva, hogy biztonságban vagy, és minden jól van a világodban, amit létrehoztál.

Továbbra is lélegezz be mélyen és teljesen ki. Ezek a vonalak a lábaid külső mentén, gyakran tárolják magukban a félelem emlékeit, ezért a sejtek a testedben ezen vonalak mentén egyben azok is, amik a legfogékonyabbak arra, hogy a félelmet eltárolják, ezért van az, hogy néha a nők kifejezetten úgy találhatják, hogy nehéz veszteniük a súlyukból a felsőbb domboknál és a csípőjük területén, azért mert ezek tárolják a félelmet a test sejtjeiben, aminek szüksége van a támogatásra. A csípőtök támogatótok, támaszotok, így ezek a szimbólumok, azok, amelyek a fény örvényei, el fognak kezdeni titeket támogatni a félelem programjainak eleresztésében a testek sejtjeinek ezen területén.

A Vezetőd most fogja a kristály pálcáját és a szeméremcsontod fölé tartja ezt és nagyon gyengéden elkezd belevésni egyetlen egy spirált – egy tizenkét szintű spirált - a gyökércsakrádba. Lélegezz, ahogyan ezt a spirál megteremti – a fény még újabb örvényét. Látni fogod, hogy ez a spirál újabb tölcséré válik, a fény egy örvényévé belépve a bensődbe. A vezetőd a bal kezének vagy jobb kezének tenyerét, attól függően, hogy melyik oldalon áll, a gyökércsakrára helyezi, a szeméremcsontodra. Az energia a tenyér csakrájából megtölti a gyökércsakrádat bármivel, amire jelenleg szükséged van. Ezek az energiák biztosítani fogják, hogy az összes Atlantiszi Mag életbe rázódjon, hogy a következő szintjükön, a 7 fő csakrán keresztül fel tudjanak ébredni.

A Vezetőd most belevési a tizenkét-szintű spirált a szexcsakrád fölé. Lélegezz, miközben ez történik. Pontosan ugyan azt teszi, mint amit a gyökércsakrádnál tett. Lélegezz be mélyen és lassan ki. Ha végzett, ugyan ezt a folyamatot végzi el még a napfonat- és a szívcsakrádnál, majd a torok, harmadikszem és legvégén a koronacsakrádnál is. (hosszú szünet)

A Mester Vezetőd most egyik tenyerét a koronacsakrád fölé helyezi és a másik tenyerét pedig a szeméremcsontod fölé és elkezdi az energia szabad folyását biztosítani az összes csakra között kiegyensúlyozott módon.

Most a Vezetőd a bal kezed tenyerét felfelé fordítja és ugyanolyan tizenkét szintű spirált rajzol a bal tenyeredbe. Ez megnyitja a fény egy megszentelt örvényét. Ez a befogadó örvényed előidéződik a fényben, elhozva mindent, amire szükséged van. A Vezetőd most gyengéden a bal kezed tenyerét közvetlenül a szexcsakrád fölé rakja összekapcsolva a befogadó kezed a befogadó csakráddal.

A Vezetőd most a másik oldaladra megy és fogja a jobb kezed tenyerét, majd ugyanolyan tizenkét szintű spirált rajzol a tenyeredbe aktiválva a fény egy megszentelt örvényét, az adakozás örvényét. Ez az, amin keresztül őszinteséggel, nyíltsággal adsz, az elme és szív békéjével, mindent, ami szükséges. A Vezetőd megfogja a jobb kezed tenyerét és a napfonatcsakrád fölé rakja hozzákapcsolva ezt a csakrádhoz, amelyből adsz.

Engedd meg az energiáidnak, hogy kapcsolódjanak harmóniában és békében. Lehet, hogy elkezded érezni az energiát a tenyér csakráidban megemelkedni vibrációikban, miközben a csillag magok ezen csillag energiája benned elérik a tudatos felébredésük következő szintjeit. Érezheted ennek a felébredésnek a vibrációit. Az összes kristály a barlangban harmonikus hangzást kezd most el kibocsátani, amely belép a tested sejtjeibe kapcsolódva a Csillag lenyomatod DNS-ével, Atlantisz Arany Érájának emlékeivel és az összes egyéb igazsággal, amire készen állsz meglátni, tudni és megérteni.

A Vezetőd most a fejed koronájához lép és gyengéden elkezdi kopogtatni/ütögetni a koronádat egy kristállyal, előrehajolva és egy csókot nyom a harmadikszemedre. Most a lábaidhoz lép és mindkét lábad talpát megütögeti/kopogtatja a kristállyal és mindkét lábfejedre egy csókot nyom, lepecsételve és teljesítve a folyamatot.

Csak engedd meg magadnak, hogy befogad a kristály energiákat, miközben továbbra is be- és kilélegzel, elnyelve a hangokat, a fényt és a színeket. Miközben ez történik egy nagyon gyengéd átvezetéssel visszahoznak téged a földi síkra és a földi tudatosságba.

Adj köszönetet a kristály barlangnak a gyógyulás ajándékaiért, amit elhoztak számodra. Adj köszönetet a Mester Vezetődnek és adj köszönetet minden más Létezőnek, akik jelen voltak, akik elősegítették, vagy akik csak szeretetet hoztak számodra vagy bármi mást, amire szükséged volt. Adj hálát önmagadnak a meghozott választásért, hogy keresztülmész ezen a tapasztalaton. A kristály a szíved fölött most eggyé válik a szívcsakráddal. Vegyél egy mély lélegzetet be, majd teljesen lélegez ki, ahogyan elkezded tudatos tudatodat és tudatosságodat visszahúzni a fizikai testedbe.

Húzd az energiád a koronacsakrádon keresztül be és ki a gyökércsakrádon át visszaföldelve magad szilárdan a fizikai testedbe, lélegezz be mélye és teljesen ki.

Nyújtsd ki a karod, forgasd meg a csuklóidat, körözz a lábaddal és a bokáiddal, forgasd meg a vállaidat és a nyakad és ez jobban visszahoz téged a testedbe. A polaritás a testedben most egyensúlyba került, a csakrák összehangolódtak és belekezdtél az első szakaszba, aktiválva az állandó átjárókat a világokon túlra - a fény világainak összes oldalába/fazettájába.

Minél jobban keresztülmentek, amin most keresztülmentetek annál erősebbé válik a fényetek, annál erősebb lesz a kapcsolódásotok, és mélyebb megértéseket.

Ha teljesítitek, ezt elvégezhetitek ezt más embereken is az ő engedélyükkel, de ugyanolyan módon tedd, mint a Mester Vezetőd tette, létrehozva egy ugyanolyan nyugodt környezetet az egyén körül. A 6 éven felüli gyerekekkel is megcsinálhatjátok ezt, ha előtte engedélyt kértetek a szellemüktől. Biztosítalak róla, a gyerekek ezt nagyon fogják élvezni.

Mindegyik spirált, amit említettem a vizualizáció során, a fény örvényei, és ezek portálokká válnak - bárminek is kívánod hívni őket - a fény világaiba. Ez hozzáadódik a fény dimenzióihoz a testeden belül és minél inkább ezt a fényt megtartjátok, annál könnyebb lesz számotokra felismerni ezt a fényt, hogy belül dolgozzon és hogy lehetővé tegye azt, hogy kiáradjon belőletek megteremtve a fény egy világát bennetek és mindent körülöttetek.

Ez egy nagyon megnyugtató folyamat a gyerekek számára bármilyen trauma után, kifejezetten a fény visszahozása terén önmagukba és a polaritások gyógyításában, kiegyensúlyozva a csakrákat és előidézve a jólét egy átfogó érzetét és újrakapcsolódás az Isteni Belső Anyához és az Isteni Belső Atyához. Amint ez a folyamat lezárult azt javasoljuk, hogy talán igyatok valami meleget vagy hideget, attól függően, hogy mit részesítetek előnyben, csak hogy fenntartsátok az energia áramlását.

Ahogyan egyre több és több Arany Mag kel újra életre, más szóval feléled, annál erősebbé válik a fény a Föld Anyán és annál több lesz a lehetőség a gyarapodásra. Tehát tartsd önmagad a fényen belül és tudd, hogy ez a te időd, hogy teljesen belépj a gyarapodás tudatosság fényébe.

És ez így van, elhoztuk az összes áldást, amit az egyének magasabb énje megkívánt, hogy biztosítsa, hogy minden aminek lennie kell összehangolódhasson a Minden Ami Van isteni tervével. Továbbra is bízzatok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket, ami szeret titeket, ami kényelembe helyez és hordoz titeket. Érezd az Anya/Atya Isten jelenlétét magadban és ismerd el az erődet az adásra és ismerd el az erődet a befogadásra, ami egyenlő és kiegyensúlyozott áramlásban van. Ez korlátlan esszenciájában, tehát soha nem ér véget az adás, és soha nem ér véget a befogadás. A Minden Ami Van fénye éghet fényesen azért, hogy mindig tisztán és világosan láthassátok, hogy merre van az irányotok.

Én vagyok Kuthumi, a szeretet és bölcsesség arany sugarának csohánja és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.


Az utolsó negyedik rész linkje:  

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-mester-atlantiszi-magok_13.html?m=0


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...