Ízisz Istennő – Nőnapi chanelling

Ízisz Istennő – Nőnapi chanelling 

Csatornázta: Michelle Eloff©
2005. augusztus 9- én, Johannesburg, Dél-Afrika
Fordította: Hatejer Emese

Hanganyag letöltési linkje(Gárdi Mariann hangjával):http://www.mediafire.com/download/6t43vbsh2ft7p86/N%C5%91napi+k%C3%B6zvet%C3%ADt%C3%A9s.mp3

vagy Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=d341BAf91hc

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

____________________________________________________________________________________________________________________
Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a melegség áldásait, a boldogság áldásait, az öröm és a megvalósítás áldásait. Üdvözlet drága nővéreim.

Nagy örömmel és élvezettel tölti el szívünket, hogy itt lehetünk veletek a mai napon, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.
Szeretett nővéreim, ahogy megtartunk titeket a fény jelenlétében, Ízisz Istennő el fogja hozni nektek az információt ezen a napon. Amíg átadja (az üzenetét) én továbbra is megtartom ezt a teret a fény ezen rácsában, hozzájárulva a felemelkedés energiájához, ami eljön, hogy integráljátok ma. Ezért most távozom. Adonai, és áldásaim.

0oooo0oooo0

Ízisz vagyok, a Hold Istennője, az Élet Istennője. Üdvözöllek és Isten hozott.

A jelenlétetek itt ma az öröm sugarán át érkezik, ahogy ma összegyűltünk az Istennő egy erejeként, nőkként megállva a női teremtő, a Nagy Anya fényében, üdvözlünk a fény templomaiban, azért hogy megőrizhessétek a fényt, amit azért teremtettetek meg, hogy az életbe több fényt hozhassatok.
D
rága nővéreim, integrálva az Anya Istennődet és megnyitva a tudatosságodat az isteni természetnek, ami kifejezésre juttatja a teremtést, ami egy fontos rész, annak érdekében, hogy jobban megértésétek a hatalmatokat nőként és teremtőként. A teremtés nem a kivitelezésről szól. A teremtés nem manifesztációról szól. Nem csak a megnyilvánuló lélekről az anyagba, hanem figyelembe kell venni azt az állapotot is, ami meghaladja a szellemet. Jelenleg átutaztok Ízisz fátylain, ami egy Istennőként tárul fel, - a sajátotokat is beleértve – meghatalmasítjátok magatokat a Nagy Istennő és a Mester Alkimista tekintélyével, aki elhozza számotokra a természetetek törvényeit, ami segít megérteni nektek az alkímia összes törvényét. A fenséges Istennő a legnagyobb teremtő az anyagi világban, mert ő képes integrálni, amit a természet magában foglal és ezen keresztül magához ölelni az Isteni magot és formába önteni azt.

Ti egy formája vagytok (ennek), ami az Isten magjának és az Istennő kreatív teremtő alkimista képességeinek egyesülésén keresztül lettek megteremtve. A férfi az, aki elülteti a magot, más szóval, a szellem az Istennő méhén belül. Ez a mag legyökerezteti magát az ő testiségén belül és így a mag egy forma lesz, ez anyaggá válik, aztán ez emberi lényé válik.

Az idő rajtatok áll istennők, hogy felismerjétek a hatalmatokat a lélek teremtőjeként és manifesztoraként* az anyagba, ahogy meghaladjátok a sűrűség dimenzióit, és felébresztitek a személyes éneteket és felébresztitek a személyiségeteket alkotó összes aspektus legmagasabb isteni természetét is.

Felajánlom magam nektek istennők ma abból a célból, hogy kiterjeszthessétek magatoknak a hold energiám egy aspektusát, szintén a Vénuszi energiám egy aspektusát. Integrálva ezt, elhozza számotokra a manifesztáció és a dematerializáció[anyagtalanná tevés/válás] gyakorlatait. Viszont, a dematerializáció folyamatán keresztül nem tűntök el. Egyszerűen csak átalakítod azt a dolgot, amire már nincs szükséged az anyagi létben, vagyis amire a fizikai életednek többé már nincs szüksége. Átalakítjátok önmagatok sűrűbb aspektusait, és felemelitek a bölcsesség és tudás magasabb birodalmaiba, de továbbra is megnyilvánítva az anyagot a fizikai világban.

Az Istennőt mindig kijelölték, hogy felemelje a tudatosság szintjeit a lények bármilyen csoportjában, tanítva, fejlesztve, keresztül mozgatva az evolúciós ciklus bármilyen formájában. Ez mindig az Istennő felelőssége, hogy átalakítsa a tudatlanságot meghatalmasodássá és tudássá.

Ma a Nagy Istennő jelenlétében állva, felajánlották nektek a lehetőséget, hogy egyesüljetek az Univerzum összes Istennőjével, és együtt dolgozzatok velük egyénileg és kollektíven is.
Ahogy szembe néztek az Istennő két arcával, fel fogjátok ismerni ennek az erőnek a hatalmát, amelyet az emberiség integrált és Vénusz Istennő földelt le nem is olyan régen. Ezen a nőnapon az univerzális Istennők megnyitják az Istennő három szent helyét - amelyek közül az egyik a delphoi jósda, ahová el fognak titeket vinni a fény testetekben, és a következő 11 napban, hozzáférésetek lesz ehhez a nagyon hatalmas erőhöz. Az utazásotok ezen helyekre azért van, hogy felfedezhessétek az egyedi kapcsolatotokat az Istennőkkel, hogy megjegyezzétek és megfigyeljétek, amit felétek kommunikálnak.

A világ nőinek, a pszichikai és spirituális képességeit felemelik a nagy Shekinah Istennő, minden anyák anyjának, felsőbb fenséges isteni természetébe. Annak érdekében, hogy teremtők legyetek, akik mellette állnak, kifejezésre kell juttatnotok az életetek kapcsolatát a belső Istennőtökkel, amely meghatározza majd a kapcsolatotok minőségét, amit Shekinah Istennővel tartotok fent. Táplálni fogja a kapcsolatot, amit a Gaia Istennővel tartotok fent, amelyen éltek és lélegeztek, és ő is átadja nektek a nagyobb felelősséget és a nagyobb lehetőséget, hogy folyamatosan társteremtsetek /együtt teremtsetek [co-create].

Az idő eljött a fény világának istennőiért, hogy elismerjék őket a közösségért és a társadalomért való közreműködésükért. Nagy figyelmet fordítunk azokra istennőkre, akik a normális világot szolgálják; Azt értem ”normális” alatt ebben a világban, hogy mások hogyan vélekednek róla, azok akik jelenleg nem ismerik el azt a sok módot, amin keresztül az Istennő munkálkodik.

Az Istennő minden aspektusát most tisztelnetek kell. Megbecsülve a hatalmát és a nagyságát. Az Istennőnek nem kell létrehoznia egymillió dolláros céget, hogy elismerjék a képességét, hogy teremtsen/alkosson. Istennő az, aki átöleli önmagát és éppen annyira fel kell ismernie az összes többi Istennőt, akik együtt haladnak vele az úton. A világotok Istennői, akik azt választják, hogy táplálják a bolygótok jövőbeli Isteneit és Istennőit – őket is el kell ismerni a hatalmukért és a szeretetükért. Ne korlátozzátok a Nagy Istennő elismerését. Ne korlátozzátok a nők napját az év egy napjára. Mert úgy véljük, az lenne igazán csodálatos, hogy minden napot az Istennő egy napjaként ünnepelnénk meg.
Istennőként vannak tulajdonságaitok. Ezek a tulajdonságok, amiket el kell ismernetek önmagatokban. Ezért az univerzális Istennők jelenlétében megkérnek most, hogy adjátok át, mi az amit elismertek a belső Istennőtöknél, és azt ahogyan ezt visszatükröződni látjátok a külső Istennőkben. Nézzetek mindegyik Istennőre, aki megosztja ezt a teret veletek. (Ha olvassátok ezt vagy hallgatjátok, akkor gondoljatok a környezetetekben lévő Istennőkre). Érezzétek a jelenlétét, és a kifejeződését annak, amit éreztek, amit érzékeltek, és amit legjobban tiszteltek az Istennőknél.

Ahogy kifejezitek ezeket a szavakat, belevésitek az energiát éterikus szinten. Ez a fény egy forrásává válik, amelyből minden Istennő be fogja húzni az energiát. Amit elhozunk ma nektek, ez a nők napja, 11 napot fog igénybe venni, hogy teljesítse a ciklusát. És minden alkalommal, az Istennő fénye elhozza, amit meg kell tennetek a 11 napban, hogy teljesítsétek ezt a ciklust, elhozva az én alapos ismeretét és a fény felismerését a helyére. Ez a szívcsakra magján belül helyezkedik el. A torokcsakrán keresztül, ami a kreativitást fejezi ki, és a napfonatcsakrán keresztül, ami az isteni akarat és erő, hogy cselekvés terére lépjen létbe hozva ezt. Ahogy egyre több fény jön elő, ezek a csakrák – a szív, a torok és napfonat, planetáris szinten egyre erősebbek lesznek. A torokcsakra megerősíti magát, ahogy minden nap elkezdődik és elmúlik. Egyre több ember megtalálja a hangját és fejezi ki a kellemetlen érzéseit, kellemetlenségeit, a diszharmóniáját, és a világ többé nem marad csendben. Ahogy a hangok újra előbukkannak, úgy is fogjátok találni, hogy azt Istennő hangja erősebb, mint azt elképzeltétek, és akkor nem lesztek képesek leállítani önmagatok ezen aspektusát újra.

Készen álltok, hogy folytassuk? Kérlek, kezdjük akkor.
Mi az, amit önmagaddal kapcsolatban elismersz? Mik az erősségeid, mint egy istennő? Kérlek, foglald ezt most szavakba, amit te gondolsz erről.

Ha ez megtörtént Nővéreim, az univerzumotok Istennői elhozzák nektek, az isteni mágia templomait. Ez a mágia olyan valami, ami feljogosít titeket, hogy beléphessetek a kreatív teremtő erő és a bölcsesség magasabb szintjeire. Ennek az előkészületnek sok szintje volt. Egy személyes szinten mély tisztítás szükségeltetett mindnyájatoknak. Ez kellett, hogy teljesítsétek a ciklusokat, teljesítve a beavatásaitokat és tudomásul véve, ahonnan jöttök, amit elértettek, már át kellett ölelnetek a jövőtök potenciáljait/lehetőségeit és ezáltal belépve a Nagy Istennő gondoskodó és amazon aspektusainak a hatalmába.

Ha az Istennő nem ismeri el és tiszteli az Istennő két arcát – a gondoskodót és az amazont, nem tudja kiteljesíteni magát ebben a ciklusban. Ahhoz, hogy beléphessetek az isteni mágiába annak érdekében, hogy isteni anyák, isteni teremtők és isteni gondoskodók legyetek, az embernek el kell fogadnia az Istennő isteniségét, és a hatalmát, hogy (kreatívan) teremtsen, és pusztítson, ha szükséges. A teljes Istennő egyedül azt pusztítja el, ami többé már nem szolgálja. Ő a társteremtés(együtt teremtés) egy folytonos állapotában van, ezért helyet csinál az újnak, elsöpri a régit . Ezért olyan fontos mindnyájatoknak, hogy a tudatosságotokat állandóan pozitív erőkkel tartsátok életben. És hogy átöleljétek a bőség, tekintély, kreativitás és szeretet vibrációit. Mivel ezek az eszközök szükségesek, hogy az anyag állapotába hozzátok, amit az isteni mágia megteremt a lélekben. Az isteni mágikus templomotok a lélek magasabb birodalmaiba emelik a vibrációtokat. Amikor az univerzális Istennő egy beavatottjává váltok, meg fognak tanítani, és néhányotokat emlékeztetni, a Főpapnő és a Császárnő eszközeire. A Főpapnő és a Császárnő, Ízisz és Vénusz energiájának a kombinációja, mindegyik kifejezi a teljes Istennő egy arcát.

Üdvözölve az isteni természeted ezen kombinációjának erejét, megnyitja az átjárókat az isteni mágia magasabb birodalmaiba. A természet (világa), mint egy királyság ezért üdvözöl titeket a bölcsesség birodalmaiban és megmutatja, hogyan tudtok kommunikálni vele és hogyan használjátok fel ezt az erőt, hogy megteremtsétek az élet mágiáját. Hasznosítva az elemek erejét, megadva (magatokat) a természet ciklusainak, megértve ennek a nyelvét, és azt, ahogyan ez kölcsön hatásban áll a kristály, növény és állati királyságokkal, átadja nektek a kulcsot a manifesztáció nagyszerű hatalmához. Egy alkimista nem válik mesterré tudás által, hogy hogyan lehet nyulakat kihúzni a cilinderből. Ez, szeretett Istennők, valójában nem mágia. A mágia, hogy kapcsolatot létesítesz az univerzum erőivel, amik megteremtettek titeket, az erőkkel, amik létrehozták a világot, aminek egy részei vagytok. Most már elég hozzáértők vagytok ahhoz, hogy vállaljátok a felelősséget és belépjetek a társteremtés(együtt-teremtés) magasabb rangsoraiba.

Istennők már vártatok erre sok cikluson keresztül. Kívántátok, imádkoztatok érte, fantáziáltatok (róla), vizualizáltátok, megálmodtátok a napot, amikor az Istennő legteljesebb hatalmába tud állni, hogy tiszteletben tartott, elismert és tekintettbe vett legyen, amit ő képvisel, és az, amit képes megtenni. És manifesztáltátok ebben az időben az anyagba, (vagyis a fizikai valóságotokba.) Szükség van egy állandó kapcsolatra a lélekkel, annak érdekében, hogy továbbra is manifesztálódjanak az isteni mágia magasabb minőségei az anyagba, és figyelembe véve, ami nem számít, és átalakítva, túllépve a lélek egy magasabb tudatossági szintjére. És a magasabb szintű lélek, más szóval a bölcsesség, amivel megteremtitek és manifesztáljátok az energia magasabb szintjeit formává és anyaggá.

Érhetően fejeztem ki magam eddig? Elhozva ezt a fényt a világotok nőinek, elősegíti az új ciklus létrejöttét. Ez lehetővé teszi, hogy egy kicsit gyorsabban forogjon a kerék az Istennő javára, hogy az összes hatalomtól megfosztott cselekedetek/tettek semmilyen formáját se biztosítsa. Ez előtérbe hozza az összes emberi természet fontosságát, tiszteletben tartva egy nő hatalmát, méltányolva és boldoggá téve a fiatal Istennő szentségét, hogy kivirágozzon a teljességében. Ez idő tájt, komoly intézkedéseket kell hozni a bolygótokon az agresszivitás minden formájának elkövetése ellen, történjen ez nő vagy férfi által, akik megbecstelenítik, megerőszakolják, meggyalázzák a fiatal Istennő virágázásának szentségét. A rendszereket helyére illesztették a bolygó éteri rácsaiban, ami az jelenti, hogy bármilyen ilyen szintű megbecstelenítésnél, jogsértésnél az elkövető súlyos utóhatásokkal fogja szembe találni magát. Nem csak fizikai szinten, de az összes szinten is. A meghatalmasodás vibrációi veletek vannak. A tudatlanság vibrációi gyorsan oldódnak fel. Emiatt, egyre kevesebb ilyen viselkedés tolerálható. Ez azt is jelenti, hogy kevesebb eset lesz, ami megindokolja az ilyen cselekedeteket. Látni fogjátok, hogy egyre több új törvény lép életbe a virágzó Istennő védelmére vonatkozóan. Egyre több törvény lép életbe egy lélek isteniségével való visszaélés minden formáját illetően. Az isteni mágia jelen lenni az élet összes aspektusában a Föld bolygón megköveteli a tiszta esszencia egy nagyon különleges vibrációját. A bujaság tudatosság meggátolta ezt a tiszta vibrációt, hogy legyökereztesse magát egy planetáris szinten az elmúlt 3000 évben.

Örömmel áruljuk most el ezt a hírt, sürgető késztetéssel a megvalósítására. Az érintett hatóságoknak sok szintje van az igazsághozásban, akik törvényszegést és hűtlen kezelést követnek el az ártatlanokkal szemben is. Ezek ellen a hatóságokon belüli visszaélésekkel szemben is fel kell lépni. Annak érdekében, hogy helyreálljon a tisztaság és az ártatlanság a bolygótokon, ezt meg kell tenni. A világotok Istennői az élet ezen tervezetének részei voltak, ez egy másik ok a világotok nőinek, hogy felálljanak szilárdan az igazságban, egymás mellett inkább mint elutasítva a másikat. Inkább mint, hogy az amazon arcaitok küzdjenek egymással, inkább engedjétek meg nekik, hogy összejöjjenek és formálják az élet határait, ami biztosítani fogja az isteni mágiát a világban, amit létrehoztok. Ez előtérbe fogja hozni az Istennő hangját a férfiakon belül is.

Egy ideális menny felé törekedtek a Földön. Meg lehet csinálni. Elég erősen kell hinnetek (ebben). A cél számunkra, hogy eljöjjünk, bemutassuk a közvetítéseket, mint ez, hogy emlékeztessünk miért döntöttetek úgy, hogy a Földre jöttök. Egyiptom, Atlantisz, Görögország, Törökország, Róma aranyterve mind napvilágra kerül. A fény ezen nagyobb központjai a sötétség kezébe kerültek. A fénynek újból fel kell emelkednie, és ez Anglián keresztül, Afrikán keresztül, a két pont újra fel fog emelkedni, táplálva a bolygó szívcsakráját. A kollektív szívet Egyiptomon belül található, Görögország és Egyiptom Nagy Istennőinek lüktetései egyesültek, hogy a nagy Shekinah Istennővel megformálják ezt, és ő az univerzális Istennőitekkel létrehozza a fény egy takaróját, ami betakar minden Istennőt a bolygótokon.

A takaró el van látva az Istennő szimbólumával, ami az jelenti, hogy ösztönöz és motivál titeket, végrehajtva az élet célját, amelyet lerögzítettetek, a cél visszatéréséért a Földre. Elkezdtek kapcsolatba lépni az eredeti bolygó mintájával Atlantiszba. A bolygót az Istennők hozták létre elhozva a mennyt a földre. Ezután be fogtok lépni Egyiptom arany terveibe, az összes dinasztiáján keresztül. Ezzel egyidejűleg kapcsolatba léptek majd Görögország és Törökország energiáival ugyanazon idővonalak mentén. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy élénken visszaemlékeztek ezekre az előző életekre. Néhányatoknál, előfordulhat, hogy egy ösztönzést vagy egy vonzást érezhettek egy speciális idővonalaknál arra vonatkozólag, amik megtörténtek a múltban. A korábbi ösztönzés vezetni fog a korábbi formában, ahogy keresztülvittek az összes idővonalon, amit említettünk. Ahogy kapcsolatba léptek a Római Istennők hatalmával, elkezditek megérteni, amiért a bujaság tudatosság mátrix a helyére került a félelmetes (férfi) Isten energiái által, amelyet változatlanul tartottak Rómában az összes ilyen ciklus alatt, amely szét fog esni a nem is olyan távoli jövőben.

Ahogy az energia folytatja a kibontakozását Afrika és Anglia között, érezni fogjátok az energia mozgását saját testeteken belül, a gyökércsakrátokból a koronacsakrátokig, a koronától a gyökérig. Beolvasztjátok az átalakításban lévő energia mozgását a központi csakra rendszeretekbe a szív, torok és napfonat csakrátokon keresztül. Elvárjuk, emlékezzetek arra, hogy leüljetek és időt szánjatok az univerzumotok Istennőire a következő 11 napban és, hogy kialakítsátok a kapcsolatotokat velük. Írjátok le a naplótokba, amit tapasztaltok. További információkat fognak adni, bármilyent, például, hogy dolgozzatok vizualizációban.

Közületek másoknak lehet ez fizikai tanítás, egyszerűen kérhetik, hogy meditáljatok szimbólumokon vagy megerősítéseken, és így tovább. Viszont mindnyájan kapni fogtok valami munkát az Istennőktől. Ez a tevékenység elő fogja mozdítani az isteni mágia sablonjainak a megerősítését bennetek és folytatni fogjátok az emelkedést a magasabb szintek vibrációiba, támogatva a világotok nőinek nagyobb tudatosságát. Szánjatok időt arra, hogy észrevegyétek a környezetetek Istennőit, hogy meglássátok az életüket, a fájdalmukat és a szenvedésüket. Dönthettek úgy, hogy átlássatok az akadályokon túlra, amit megalkottak és együtt táncoljatok, az Istennők hatalmát megformálva, a választással, hogy egyesültök inkább, mint elutasítjátok a másikat.

Az Istennők energiáinak ez az egyesülése, támogatja majd a világotok Isteneit, hogy átöleljék a saját (belső) Istennőiket. Amikor a világotok Isteneire utalok, akkor a férfi nemre hivatkozok, amit olyan nehéz elhinni néhányatoknak. Ők tényleg azok. Emlékezniük kell a céljukra, és az Istennők azt akarják, hogy megtegyék ezt. Miért gondoljátok, amikor azt mondjátok a bolygótokon, hogy minden sikeres férfi mögött áll egy nő? Ti vagytok az erő, ebből az okból. Ez nem azt akarja mondani, hogy becsüljétek le, fitymáljátok le vagy fessétek le őket alsóbbrendűként. Ez tudatlanság volna. Ez megmutatja nektek, hogy az Isten és Istennő energiájának egyesülése rendkívül erőteljes.

Istennők, a ti felelősségetek, hogy a szakrális házasság végbemenjen a belső Istenetek és Istennőtök, és a külső Isten és Istennő között. Felelősek vagytok azért, hogy békét hozzatok a világra, mert ez a hatalmatok belül van. A régi formáknak a bujaság tudatosság általi lerögzítése a következő 24 hónap folyamán gyorsan elbukik. Ti, akik még nem tudjátok, a bujaság tudatosság képviseli valamennyi területet, ami kapcsolódik a kapzsisághoz. A hatalomvágy, a vágy a bosszúra és az erőre, amely háborúként nyilvánul meg. A félelem, amely táplálja az alacsonyabb természet vágyát, amely továbbra is állandósítja a világ lerombolását, amiben éltek. A bujaság, más szóval az egó szükséglete és vágya, hogy irányítsa a világotok formáit, az Isten és Istennő alakjait. A bujaság tudatosság képviseli az összes illúziót a bolygótokon. Az illúziók teremtették meg, amelyeket elfogadtatok és felértékeltetek a világotok által. Ezek a felértékelések gyakran súlyosan torzultak. Ezek a címkék, hogy elkülönüljetek az esszenciátoktól, behelyezve titeket egy kategóriába, ami nem felel meg az igazságotoknak. Minden dolog, ami elkülönít titeket az Isteni akarattól, más szóval az isteni akaratotoktól, el fog bukni. Jegyezzétek meg a szavaimat.

Nincs már több hely az ilyen negatívitásnak és az ilyen félelemnek a magasabb vibrációkban.

Nagyon jó nővéreim, eljött az idő most, hogy lepecsételjük ezt az energiát. Az univerzális Istennőknek most ki kell lépniük ebből a pontból és a magasabb birodalmakba fognak elvinni titeket, amelyekben kommunikálnak majd veletek és segíteni fognak titeket. Az isteni mágia megértése idővel el fog jönni. Legyetek figyelmesek, tudatosak, fogékonyak és kifinomultak az Istennőkre bennetek és körülöttetek. Akkor pontosan meg fog jelenni, mit kell tenni és hogyan kell csinálni. Ebben bíznotok kell.

A Főpapnő és a Császárnő megnyilvánításán keresztül, megtanuljátok majd a manifesztáció és a teremtés hatalmát. Emlékezzetek arra, amit Ízisz képvisel, és felfedtem magam előtettek és bennetek. Becsülve az elkötelezettségeteket Istennőként, akik elhozzák a változást és megszülik az új világ tudatosságát. Mert ez az isteni jogotok és az ok, amiért a földre jöttetek ebben a jelenlegi ciklusban. Az összes Istennő fénye áldjon meg titeket, gondoskodjon rólatok, oltalmazzon titeket és vezessen benneteket. Az Istennők fénye ösztönözzön titeket a kreativitásotokban és motiváljon a cselekedeteitekben. Lehettek békében, tudva, hogy a magasabb fény társteremtői vagytok. Azt hogy ti az isteni mágia egy manifesztorai vagytok és az isteni mágián keresztül, az aranykor teljes erejével el fog jönni a létezésbe.

Ízisz vagyok, a Hold Istennője, az Élet Anyja. Búcsúzom.
…............................................................................................................................................................
Magyarázat:
* Manifesztor: egy olyan szuverén személy/lény, aki korlátok nélkül szabadon képes manifesztálni azokat a dolgokat, amire szüksége van minden szinten. …............................................................................................................................................................
Kérdés-válasz
Kérdés: Istennő, a gyerekekről, különösen azokról, amelyeket megerőszakolnak, ez azt jelenti, hogy ott a lélek bevonzotta ezt emberi nézőpontból, valami oknál fogva a másik embert?

Ízisz Istennő: Nem a gyerek lelke választja az ilyen jogsértést, megszentségtelenítést, megbecstelenítést. A felelősség terhe az elkövetőn van. Az elkövető gyakran szembesül a választással. És (a férfi vagy nő) saját választása határozza meg a végeredményt és az adósságot a léleknek, hogy bántották. Világos?
Kuthumi azt jelzi, hogy alaposan ki kell fejtenem ezt. A Karma Törvénye szerint, azt gondoljátok, ha öltetek, akkor titeket is meg fognak ölni. Ha megerőszakoltatok valakit, akkor titeket is meg fognak erőszakolni. Ha loptatok, akkor titeket is meg fognak lopni. Nem ez a helyzet azonban és nem ez volt egy ideje már. Ha egy lelket megsért, meggyaláz egy másik lélek, meggyilkol, meglop, megerőszakol, minden helyzetben, az elkövetőnek nem ugyan abba a formában fogja vissza szolgáltatnia a léleknek. Minden lélek egészen 12 éves koráig nem választ egy ilyen barbár megszentségtelenítést. Mint már mondtam, a felelősség terhe is a törvénysértőé.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...