Vénusz Istennő és Kuthumi Mester - A Nőiesség és a szexcsakra gyógyulása

Vénusz Istennő és Kuthumi Mester - A Nőiesség és a szexcsakra gyógyulása


 

Dél-Afrika; 2005. Augusztus 31, Szerda

Csatornázta: Michelle Eloff

Fordította: Hatejer Emese

A hanganyag, ami megkönnyíti az elmélyülést, itt letölthető(Gárdi Mariann hangjával):

http://www.mediafire.com/?jv4ze4yx3cal95k

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam nektek a bölcsesség, a bizalom, a fény, a szinkronicitás és a mennyei látomás áldásait.

Üdvözlet szeretteim!

Szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Nővéreim, azért gyűlünk össze veletek ezen a megszentelt napon a Minden Ami Van fényében, hogy létrehozzuk a szeretet, a béke és harmónia vibrációját, hogy beavassuk a fény rácsait. Ezen Vénusz istennő fog keresztül vinni titeket, támogatva mindannyiótokat ebben az aktiválásban, hogy ezzel a fény újabb felemelkedési hullámait indítsuk el, a további felemelkedés reményében, a bolygó gyógyulásáért és annak tudatosságáért.
A világotok folytatja a felemelkedését ezekben a vibrációkban, a felébredést egy felgyorsított ütemben, újabb tudatos aktiválásokat lehetővé téve, és ez elősegíti az energiák egyesülését, valamint a háló körüli munkákat, átjárókat, a fény hálókat, a fény planetáris köpenyét, és bármi mást, amit létre akartok hívni, azért hogy támogassátok vele ezt a célt, megtartva az emberiség és minden más életforma tudatosságát, amivel megosztjátok életeteket.

A mai napon Vénusz istennő nem személyesen neked segít, hanem mindannyiótokkal dolgozni fog és mindannyiótokon keresztül, hogy meghatározza a „gombjaitok” helyét, úgy szólván, ami megtartja a fényt a szexcsakra gyógyulásáért, a bolygó végett. 

Annak érdekében, hogy elkezdjük ezt a folyamatot arra kérlek mindannyiótokat, hogy helyezzétek a figyelmeteket a gyökér- és a szexcsakrátokra, és ahogy belélegeztek képzeljétek el, ahogy a fény manifesztálódik ebben a két csakrátokban, és lélegezzetek ki minden feszültséget és engedjétek meg ezeknek a csakráknak, hogy manifesztálják a béke egy állapotát.

Most hívd meg Vénusz istennő jelenlétét és adj engedélyt neki, hogy belépjen az energiameződbe az aktiválás céljából és, hogy elfoglalja helyét ezen a napon. Most, hogy ez megtörtént, félreállok, utat engedve Vénusz istennőnek, hogy folytathassa fényének átadását.
Áldásom legyen veletek.
Adonai.

Vénusz istennő

Vénusz vagyok, az Élet Istennője.

Egybegyűltünk veletek a mai napon, megengedve a tudatosság minden szintjének, hogy az új élet rácsai áthassák, ezzel beintegrálja azokat, az emberiség szívcsakrájába és azon keresztül.

A szeretet és igazság rezgései utat csinálnak maguknak, a szívcsakrán keresztül áthatolva a sűrűség azon fátylain, amik az emberiség gyökér- és szexcsakráját a fejlettség egy leállított állapotában tartották.
Az életre való felébredés olyan dolog, amivel megáldottak és továbbra is megáldanak titeket, hogy megtapasztalhassátok az élet ciklusait az életetek többi részéért az élet minden szintjén.
A mai napon én, Vénusz istennő, segédkezem neked az Istennő két arcának az integrálásában azért, hogy te, mint Istennő békét köss az Istennővel, amit képviselsz, az Isteni Fenségű Istennővel amit kifejezel, és evégett a planetáris tudat elkezdi befogadni a fényen keresztül áramoltatva a Minden Élet Istennőjének az életerejét.
Minden istennőnek két arca van, ez a gondoskodó anyáé és az amazoné. Ez egyensúlyozza ki az Istennőt; de ettől az egyensúlytól megkövetelik, hogy képes legyen támogatni a férfias energiát nem csak egyedül a bolygóért, de önmagáért is. Vénusz Istennő gyökerei amint tudjátok, 3 fő területen tartják meg a bolygótokon, név szerint Egyiptomban, Görögországban és Angliában, ezen a 3 ponton jelenleg az energiái sokkal mélyebb szinten aktívabbak azért, hogy összehangolja a bölcsesség magasabb fényét, hogy behatoljon a szívcsakrán, hogy ez a gyógyulási folyamat helyet foglaljon a összes ember gyökér- és szexcsakrájába és a földtani rendszeretek szenthelyein. 

A Földetek geológiai rendszere ugyanúgy egy test; az élet egy rendszere, úgy, mint te. Annak érdekében, hogy elhozzunk a gyógyulást a fénytestnek, ami megtart téged, meg kell engedned, hogy ez a gyógyítás keresztül folyjon rajtad, és emiatt az emberiség összes aspektusa ami a tagadás állapotában honol, fel fog tárulni, még akkor is, ha ezt erővel kell megtenni, de nem a sötétség lesz az, ami kinyílásra kényszerítené ezt.

Ez a lélek szükséglete és a belső vágy a gyógyulásra és a megnyílásra, ami végrehajtja ezen változás ciklusait, hogy ez végre eljöjjön. A fény összes új rácsai aktiválódnak és aktiválódtak az elmúlt hónapok eredményeként, felgyorsult eltolódással planetáris szinten az emberek érzelmi és mentális testében és az Istennő testében is.
A bolygótok Istennőjének teste Gaia; ő egy élő rendszer az élet nagyobb testén belül. Neki is két arca van, mint minden Istennőnek a bolygón, ez segíti őt a fennmaradásban.

Nagyon fontos, hogy meglásd az Istennő szerepét, az ő feladata felülmúlja a férfiét, nem azért hogy visszaéljen ezzel, hanem azért mert képes rá. Ezzel nem azt akarja kifejezni, hogy ennyivel jobb, mint a férfi, de az univerzumotok aláírásának energiája egy kreatív valami, ami a nőies erőt szimbolizálja. A nőies erőt ábrázolják kerek energiának; a férfias erő képviseli a szögletes energiákat, a négyzet férfias, a kör nőies. Minden egyedülálló bolygótok a galaxisotokban kör alakú, megmutatva neked, hogy a nőies más szóval az Istennő felelős a kreativitásért, a férfias erő felelős azért, hogy kreatívan tegyen, és ez cselekvésként nyilvánul meg. A két energiának együtt kell dolgoznia. Ez szimbolizálja az Istennő két arcát, a gondoskodót és az amazont. Az emberiségnek el kell fogadnia, hogy az istennő lényének amazon aspektusa, az ő belső férfiassága, és ez könnyebbé teszi a nőknek, hogy integrálják az egyensúlyt önmagukon belül. Neked, mint istennőknek most elő kell lépned és integrálni az energia három új szintjét, ami összehangolt erőként kifejeződve az életedben megnyilvánul. Ez manifesztálódni fog az érzelmi és mentális testeden keresztül. A fizikai testednek is szükséges, hogy beintegrálja ezeket magába, ezzel behozva a teredbe sok lehetőséget, hogy kinyilatkoztasd az Istennő erejét, aminek az ereje abban áll, hogy hordja mindkét arcát.

Az amazon istennőt gyakran úgy látják, mint a dühös, frigid és elszigetelt nőket, ez igaz azokra a nőkre, aki még nem integrálták a belső amazonjukat inkább alárendelték önmagukat a külső férfias szerepnek, vagy például egész életükben ezt ültették el bennük. Mikor a férfias alak hiányzik mentálisan, érzelmileg, vagy fizikailag, például egy hiányzó apa alak, vagy egy nőnél, akinél visszaéltek a férfias erővel, nehezen fogja integrálni a belső amazon istennőt önmagába és beragad a férfias forma külső kifejezésébe. Az Istennek is két arca van, viszont ma az Istennő két arcára fókuszálunk.

A fent elmondottak csak rátok várnak az olyan nőkre, mint te vagy, hogy integráljátok a fény kiegyensúlyozott szintjeit és biztosítsátok a világtok lányainak és nőinek, hogy képesek legyenek integrálni harmonikus és kiegyensúlyozott módon mindkét arcukat. Ez nem korlátoz le téged, hogy megtanítsd a fiadnak, hogy hogyan fogadja el, ismerje el és tisztelje az istennő két arcát. Ez az, amiért az istennői szerep olyan értékes, mivel ahogy az anyák befolyásolják a fiaikat, és ez a hatás, ami sokszor eldönti, hogy hogyan látják és kezelik az Istennőt. Mikor a férfiak megtanulják, hogy hogyan tiszteljék a saját belső istennőjüket, értékelve a közreműködését a terükben, ez egy új vibrációt hoz létre, valami olyasmit, ami meglátja a nőies jelenlétének az értékét mindenben, és a nőies jelenlét átölelheti, tisztelheti és értékelheti a férfiasság és az Isten erejét.
Eónok óta arra tanítottak titeket, hogy a szellemi lényt inkább férfiasnak lássátok. Mindez megváltozik. Egyre több gyerek válaszol inkább a nőies jellegre, mint a férfiasra, nem azért mert ez rossz, hanem azért mert ez nem adja meg a szükséges energiát, hogy támogassa ezeket a gyerekeket, hogy manifesztálják a teljes egyensúlyukat önmagukban. Ma a Vénusz 44 Istennőjét hívtuk meg. Ezek a vénuszi Istennők eljöttek, hogy veled szolgáljanak és mindannyiótokon keresztül dolgozzanak, megmutatva nektek, irányítva titeket és tanítva az istennő rituáléjait és szertartásait.

Ezek a rituálék és szertartások nem korlátozni akarnak, az a céljuk, hogy fejlesszenek téged, és az emberiség többi részét. 4 alapvető szertartás van, amit el kell sajátítani minden Istennőnek azért, hogy Gaia Istennő fénye teljesen elfogadott, elismert és gyógyult legyen. Ez a négy szertartás támogatni fogja a bolygótok szexcsakrájának gyógyulását és elősegíti a szívcsakra és a koronacsakra megnyílását. Ennek a két csakrának többé nincs szüksége arra, hogy erőtetve nyíljon meg. Nem kell megtapasztalnotok az energia erőszakos kirobbantását, azért hogy felnyissátok a szívcsakrátokat és a harmadikszemeteket, ezt meg lehet tenni kegyelemben és szeretetben is.

A legelső rituálé, amit minden istennőnek teljesítenie kell és átölelnie, a menstruációs ciklus áldása. A menstruáció egy áldás az Istennőnek, a vér életerő, nagyon szent folyadék. Az Istennő elkülönül önmagától, amikor a menstruációt negatív látásmóddal társítja, hogy ez inkább egy átok, mint sem egy áldás. Egyre több fiatal és érett nő átöleli a menstruációs ciklusát, ami egy erőteljes fizikai időszak és spirituális energia, egy időszak ahol minden nő teljesen összehangolódik Ízisz Istennővel, az isteni mágia királynőjével, látni fogod az Istennő hatalmát és kreatív alkotó erejét átölelve egy egészen új szinten. Ez az Istennő fényének és életének a kötelessége, mint például a tieteké is, hogy megtanítsátok a jövő istennőit a vérzés erejében lévő hatalmukra.
A világotok férfiainak (isteneinek) meg kell tanulniuk a vérzés szentségét az Istennőben, ez jelenti az Istennő készségét, hogy élet erejét adja, hogy gyógyítson és még több mágiát hozzon a bolygóra. Minden alkalommal mikor egy nő, a testéből életerőt veszít, akkor ő elhullajtja az előző hold ciklus régi lenyomatait és megnyílik egész csakra rendszerre, hogy beintegráljon egy erőteljes isteni univerzális mágiát a családja minden tagjának, akikhez genetikailag kapcsolódik, csak úgy, mint az intim partnerének.

Ez nagyon fontos és nagyon erőteljes alapozása az Istennő sajátos szerkezetének támogatásáért és a Vénuszi energiák leföldeléséért az univerzumotokban. Ez a hullám keresztüláramlik minden Istennőn és segédkezik minden felébredő istennőnek megtartani önmagát az univerzumotokon belül az Isten Anya fényében, amellyel megosztod az életedet.

A második szertartás, amit minden istennőnek teljesítenie kell a fizikai testének felszentelődése.
Mikor egy nő teste felszentelődik, ez egy áldás az Anya Istennő krisztusi fényével. Ez a különleges szertartást ideális esetben egy fiatal Istennőnek a 13. születésnapján kéne végrehajtani. Majdnem minden nő a bolygón nem ment keresztül ezeken a rituálékon és szertartásokon. Ezen esemény alatt az történik, hogy minden Istennő az univerzumotokban összegyűlik és egyesítik az energiájukat a fiatal Istennőjével beléptetve őt az istennőiességbe és megáldva őt az Univerzum minden isteni mágikus eszközével, ami átvezeti őt az inkarnációinak mindegyikébe, és ez aktiválódik a sejtszintű tudatosságában is.

Ez felgyorsítja a memóriájának visszahívását, mint Istennő, mint Papnő, mint Varázslónő, mint Boszorkány, mint Sámán és Gyógyító. Ezért az isteni Nővéreknek fontos, hogy mindannyian beavatódjatok az által, hogy integráljátok az Istennőt. Azt tanácsolom, hogy jöjjetek össze és rendezzetek egy ilyen szertartást és vigyétek hírét ezeknek ünnepségeknek. A felszentelő beszéd létfontosságú, és egyedül csak egy a fizikai síkon beavatott istennő végezheti ezeket a szertartásokat. Ez mindannyiótoknak érhető? Ennek a ceremóniának a végrehajtásával aktiválni fogod a memóriádat és képes leszel sokkal gyorsabban visszaszerezni a mágikus eszközeidet.

A harmadik szertartás az elfogadás rituáléja a test egyesítése a három mágikus erővel, a Hajadonnal, az Anyával és a Matrónával. A hajadon a fiatal szűz, aki tanulja az Istennő rituáléjait, előkészítve őt a gondokodó anyai időszakára. Az Anya időszaka, ahol az Istennő belép az élet adás rendkívül erőteljes szakaszába és integrálja az életet. Ez azaz időszak, ahol keresztül megy a legerőteljesebb gyógyuláson és ezzel a fénnyel támogatva a bolygót. Ez a legtermékenyebb időszaka, ahol gondozza a Földön elvetett magokat. A matróna fázisa, amikor a nők átölelik a földi évek alatt összegyűjtött tapasztalataikat és integrálják a bölcsesség mágikusan káprázatos ajándékát. Átölelve a Matrónát és átölelve az Isten és Istennő összes univerzumának a bölcsességét, és a tapasztalat összes szintjét uralva. Nézzetek körül és észre fogjátok venni, hogy mennyire hevesen elutasítják a Matróna energiáját. A nők félnek attól, hogy átöleljék a Matrónájukat és ez elkülönítve tartja őket az össze Univerzum Isteni Anyjának bölcsességétől. Az elkülönülés megdermeszt titeket abban, hogy szeressétek az Istennőt. Ez elkülönítve tartja a két arcát és elhiteti veletek, hogy az amazonotok a negatív, és ezt gyakran úgy címkézik fel, mint a” Ribanc Arca”.

A negyedik szertartás önmagatok teljes egyesítése, a férfias feletekkel is, ez egy szent házasság, ami ilyenkor lezajlik. Istár Istennő már hosszasan közvetített erről a szent házasságról – a férfiak és nők közötti egyesüléséről. Amikor egy Istennő elkülönül a két arcától, és amikor küzd a belső matrónájával, akkor lehetetlen, hogy megtapasztalja a szent egyesülést önmagában. Minden alkalommal, mikor elátkozza a menstruációs ciklus ajándékát, akkor visszautasítja a hatalmát, mint kreatív erőt az univerzumban. Kérlek leánytestvéreim, tanítsátok meg a világotok fiatalabb Istennőinek a szépséget önmagukban, a szépséget és csodát a testükben, és minden mást a testükkel kapcsolatosan. Az emberiség teste egy mágikus templom, olyan valami, amivel súlyosan visszaéltek.

Fehérborjú Bölényasszony a megszentelt tanítások közül sokat átadott az őslakos amerikai indiánoknak; jelenleg ő is a Földön él fizikai testben, beutazva a világ össze kontinensét, hogy meggyújtsa a tudatosság lángját, amely aktiválja az Istennő emlékezetét minden nőben. Hölgyeim, ti felelősségetek, hogy neveljétek a Bolygótokat, a ti felelősségetek, hogy átöleljétek az Isten Erejét, átöleljétek a bolygótok férfiait, és szeressétek őket, és hogy megmutassátok nekik az Istennő hatalmát, ami egy támogatási rendszer és nem egy olyan energia, ami elnyeli őket. Volt egy időszak, amikor a férfiak ilyen módon megtapasztalták az Istennő energiáit, de világotoknak végig kellett mennie annak visszatükröződésén, hogy a férfiak visszaéltek a nőkkel. Ez a viselkedés nőknél, ami a kihasználtságból eredt, sok cikluson át gerjesztette a haragjukat.

A karma, ahogy ismeritek többé már nem játszotta el önmagát, és ha a bolygótok tovább folytatja ezt a szemet szemért elvet, újra és újra fogjátok ismételni ugyanezt a mintát, evégett az egyik félnek úgy kell döntenie, hogy megbocsát, ahelyett, hogy tovább folytatja a visszautasítást. Azért, hogy teljesen összetörjétek a bolygótok bujaság tudatosság mátrixát, be kell lépnetek a fénybe, mint egy teljes mértékben felhatalmazott Istennő. El kell fogadnotok önmagatokat, mint Isteni Női Alapelv, kifejezve a fényt, a bölcsességet és az Univerzális Anya Mágiáját mindenben, amit teszel. Öleld át a fényed minőségeit és urald őket. Az idő, ami elérkezett, mindnyájatokat felkészített, hogy teljesítsétek a feladatot. Ez egy felszabadító gyakorlat lesz az Istennőknek, hogy egyesüljenek és megünnepeljék a nőiességüket együtt. Csodálatos időszak lesz a nőknek, hogy lássátok egymás belső szépségét, inkább, mint elutasítsátok ezt. Nem tudom eléggé kihangsúlyozni, hogy milyen régi ez az elkülönülés.

Hajlandó vagy segíteni? Ha igen, akkor Istennő, kérlek, fogd meg a kezem.

A Fény nővéreiként üdvözlünk az univerzumotok, a galaxisotok, a naprendszeretek, a bolygótok Isten Anyjának jelenlétében. Üdvözöljük a Vénusz 44 hercegnőjét és üdvözöljük az Istennőt mindannyiótokban.
És most hívd meg a Gyógyulás Palástjának fényét és teljes erejét a Földbolygó szexcsakrájának gyógyulásáért. Istennő képzelj el egy piros és narancssárga fényt behatolni a bolygóba, képzeld el ezt a fényt kiterjedni minden irányba összetalálkozva az összes kontinens szexcsakrájával.

Képzeld el, ahogy a szexcsakrád megnyílni és lépj kapcsolatba az Istennő erejével, és hívd meg a gondoskodó és amazon istennődet teljes erejükkel és engedd meg az univerzális Anyának, hogy energiákat küldjön át az istennői csakrátokon keresztül, és most lásd ezt szívcsakrádként.

Fogadd el önmagad, a teremés kelyheként, ismerjétek el az Anya Istent, a teremtés gráljaként, és fogadjatok el minden bolygót a naprendszeretekben, mint a teremtés grálja.
Kérlek, most mondjátok utánam.

Mi a Föld Istennői hívjuk az Univerzális Anya erejét és fényét, és az Istennő energiáinak minden aspektusát.
Hívjuk a naprendszerünk összes Istennőjének szeretetét és erejét, a fény tanácsának Istennőit és felajánljuk önmagunkat a szeretet csatornájaként, amely a fényen keresztül fog áthaladni, hogy elhozza a gyógyulást a bolygónk szexcsakrájának.

Hívjuk minden egyén lelkének megszentelt rácsait a bolygón, ami megköveteli a szexcsakrájuk gyógyulását.
Hívjuk az Univerzális Anya hatalmát és bölcsességét és az összes univerzális istennőt, amely kiárad a szívéből és kérjük a fény leplét, hogy átölelje a Föld Bolygót, elindítva és teljesen aktiválva a szexuális visszaélések és a bujaság tudatosság gyógyulását a bolygónkon.

Vegyél egy mély lélegzetet és amint kilélegzel, engedd meg az energiáknak, hogy kényelmesen elhelyezkedjenek a csakráidban. Most vizualizáld az Univerzális Anya Istennő hatalmas erejét, ahogy keresztülmegy a szívcsakrádon az óramutató járásával megegyező irányban.

Minden alkalommal, ahogy belélegzel, képzeld el, egyre gyorsabban és gyorsabban mozogni ezt, amíg az energia egy erőteljes örvényét manifesztálja.

Az Univerzális Anya/Atya Isten által létrehozzuk ezt az energia örvényt, hogy kihúzzuk a bolygóból a visszaélés lenyomatait és a bujaság tudatosság összes gyökerét.
Hívjuk meg Mihály Arkangyalt.
Hívjuk meg Metatron Arkangyalt.
Megkérjük neked a Hatalmas Arkangyalokat, hogy átvegyék az irányítást az örvény felett, hogy biztosítsák, hogy a visszavont energiák a bolygóból a fénybe kerüljenek, ahol átalakulhatnak és visszatérhessenek a bolygóra szeretet energia alakjában.

Most helyezzétek a tenyereteket a szívcsakrátok fölé és folytassátok az ismétlést utánam.

Én Vagyok az Élet Istennője.
Én Vagyok a Fény Istennője.
Tudatosan ezt választom és engedélyt adok Fényem legmagasabb kifejeződésének, hogy együtt megtanítsuk az emberiséget az Isteni felséges Istennő igazi hatalmára, jelenlétére és mágiájára.
A mai naptól kezdve kérem, hogy az Univerzális Istennők egyesítsék az energiájukat az összes csakráimon keresztül és a galaxis, naprendszer és a bolygó összes többi isteni fenségű Istennőjével.
Kérem a támogatást, útmutatást, és irányítást, hogyan szolgáljak, amerre megyek, mint nagyszerű fényhozó Öntudatos istennő.
Ez így van, és kérem, hogy ez mindig így legyen.

Folytasd a fény vizualizálását, ahogy az beárad a bolygóba, miközben áthatol a Föld Anya testén. Képzeld el, ahogy ez a fény beszivárog a testének minden egyes sejtjébe, és lásd, ahogy minden egyes sejtje fénnyel töltődik fel, meggyógyítva a visszaélések emlékét és lenyomatait.

Most mond el magadnak, hogy biztonságos számodra, hogy teljes egészében elfogad a benned élő Istennőt, aki vagy. Mond el magadnak, hogy teljesen biztonságos számodra, hogy meghatalmasodott, intelligens és bölcs legyél. Biztonságos számodra, hogy kifejezz, alkoss, teremts, és hogy irányíts. Biztonságos számodra, hogy gondoskodj, ölelj, elfogadj, és hogy gyógyíts.

Lélegezd be ezt a csakráidba, és csak enged meg a fizikai testednek, hogy befogadja ezeknek a szavaknak az energiáját, amiről beszéltünk, és amit továbbítottunk.

A következő 72 órában az Univerzális Anya Istennő tovább folytatja ezeknek az energiák közvetítését és a fény árasztását rajtad keresztül, hogy ez a folyamat szilárdan lehorgonyzódjon a gyógyító lepelbe, amit aktiváltunk. A gyógyulás köpönyegén belül tartunk, megadva a lehetősséget, hogy keresztülmenj a személyes felszabadulásodon.

Ez a fény behatol a központi memóriád sejtjeibe és elindítja minden emléked felszámolásának folyamatát, ami a visszaélésekhez kapcsolódik, különös tekintettel a szexuális természetűekre. A bolygótok szexcsakráját komolyan kihasználták. Annak érdekében, hogy a szexcsakra teljesen újraaktiválódjon az emberiségben, épp úgymint bennetek különös tekintettel a nőkre, meg kell gyógyítaniuk a szexcsakrájukat, átölelve a belső erejüket és félelem nélkül emlékezniük, hogy hogyan gondoskodjanak és alkossanak, szolgáljanak és gyarapodjanak.

Ez a ti isteni igazságotok, hogy megtapasztaljátok a bőség felsőbb minőségeit. Az isteni igazságotok, hogy elismertek és kitüntettetek legyetek a közreműködésetekért a planetáris tudatosságban és a titeket megillető helyen az univerzumban, elismerve minden más által.

A ti példátokon keresztül fognak más Istennők is emlékezni erre. Mi, az Univerzumotok Istennői kérünk titeket, hogy hozzatok létre csoportos programokat, foglalkozásokat, hogy támogassátok a világotok Istennőit az erejükre való emlékezésben.

Mi az Univerzumotok Istennői megkérünk rá titeket, hogy mutassátok meg a világotok Isteneinek az Istennő másik arcát, arra kérünk, hogy engedjétek meg nekik, hogy lássák a szeretet hatalmát az Isteni nőiességen keresztül, hogy lássák az Isteni nőiesség erejét, nem úgy mint egy manipulatív, sértegető és támadó energiát, hanem úgy mint ami szolgál, segédkezik ennek a gyógyító energia hullámnak, és segédkezik a férfiak belső istennőjének gyógyulásában. Azoknak a férfiaknak, akikkel most vagy korábban, súlyosan visszaéltek a nők. Ezek a jogtalanságok nem korlátozódnak csak erre a létidőre, ezek kihatnak minden idősíkra. Remélem, megértitek, hogy mit tettünk és mi történt itt ma.

Testvéreim eljött az idő, hogy távozzam és befejezzük mai átvitelünk aspektusát. Megkérlek titeket, hogy annyiszor ismételjétek meg ezt az üzenetet, ahányszor csak tudjátok, addig, amíg nem tisztelitek a belső Istennőtöket, ami a második minőségeteké válik.

Lépjél Istennő, lépjél, beszélj Istennő beszélj, és éld az életed autentikusan!

Nincs szükségetek, hogy zavarodottak legyetek a külső világ elvárásai miatt. Nem kell kontrolláltnak, irányítottnak, vagy szabványnak lennetek, azért mert a külső világ előírja, hogy hogyan nézetek ki, hogyan kéne éreznetek, gondolkodnotok, vagy viselkednetek. Az istennő egyéni, egyedülálló és isteni. Ha egy egyedi Istennő összejön más egyedi Istennőkkel, akkor ott ők egy nagyon erőteljes fényrácsot alkotnak. Az egyediségéért fénnyel meghatalmasodott istennő, nem veszti el a többi fényét, megtartja magát szilárdan az összes Fényben és Erőben, egy útjelző mindenki más számára, együtt áll minden Istennővel és nem érzi kevesebbnek magát a többinél.

Ez az integrálás első fázisa az Istennőnél. Mindig több szakasz jön, a fázisokat be kell integrálni a férfiakba is.
Áldásom és Ég Veletek.

Kuthumi Nagyúr

Kuthumi vagyok és visszatértem hozzátok ennél a pontnál. Üdvözlet Nővéreim.

Én Kuthumi, Vénusz, Maitreya, Mihály Arkangyal és Gábriel Arkangyal tartjuk a Fény Rácsait a 44 vénuszi Istennővel, hogy segítsünk mindannyiótokat és elősegítsük az isteni rács és a Fény hálózat körüli munkákat, amit mindannyiótokban az Istennő alkot.

Nővéreim megkérünk rá titeket, hogy a következő héten vizualizáljátok az Univerzális Anya Fényének átható Anya Isteni alakját elhozva az életet a testébe, támogatva mindannyiótokat, hogy felszabaduljon bármilyen trauma bennetek, amit a testeken belül tároltok a szexuális csakráitok fölött, ami korlátozta vagy gátolta a képességeteket, hogy ez teljesen feloldott és felszabadított legyen.

Az igazság szabaddá tesz, ez azt jelenti, hogy a bepillantásaid, azok, amik megmutatják neked az igazságot a valóságodról, ami a teredet alkotja, hogy átadják és megteremtik a helyet számodra, hogy biztosan el tudj engedni és bízzál, abban, ami előtted elterül, és ez nem olyan dolog, ami bánt téged, hanem inkább átölel és elirányít egy új tapasztalatba. Az istennői tudat szerepének beintegrálása drámaian megnőtt. Egyre több nő lép be a saját Istennőiességének Fényébe, te is így teszel. Lehet, hogy a férfias oldalad kihívott, nem azért mert meg kellett tagadnod vagy feladnod, egyszerűen, azért mert meg kellett engedned az Isten és Istennő belső egyesülését. A belső Istened az Istennőn belül megtanulta, hogy hogyan gyarapodjon inkább, mint egyszerűen túléljen, ez volt az Istennő második arcának, vagyis az amazonnak a kihívása, amit sokszor félreértelmeznek.
Szeretett nővéreim, az univerzális Istennő fénye átölel mindannyiótokat, hogy szabadon kifejezhessétek az igazi identitásotokat.

Szóval nővéreim bízzatok a sok láthatatlan karban, amelyek megtartanak titeket, ami kényelemmel áld meg, és tudjátok, hogy soha nem vagytok egyedül az utatokon. Elismerjük, hogy eljött a változás ideje számotokra. Elismerjük, hogy ez a legnagyszerűbb tapasztalás a Bolygótok spirituális történetében, és tudd, hogy mi az, amit teremtesz és mi az, aminek életet adsz, vagy mi az, ami kirekeszt az életedből.
Szeretet Együnk, minden, amit megköveteltetek, hogy elhozzátok az Istennőt a teljes isteni egyensúlyának kifejezésébe, megtörtént kegyelemben, tökéletes és harmonikus módon, és tudjátok, hogy mindig minden tökéletes lehet a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...