Arkturusz Nagyúr és Kuthumi Mester – 7D beavatás

Arkturusz Nagyúr és Kuthumi Mester – 7D-s beavatás


Csatornázta: Michelle Eloff

2005, szeptember 6-án, Johannesburg, Dél-Afrika

Fordította: Hatejer Emese

Hanganyag letöltési linkje(Gárdi Mariann hangjával): http://www.mediafire.com/download/3vjurmlcoy4d0k4/7D+Arkturusz.mp3

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó entitással, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ezen a napon, és hogy elhozzam számotokra a szinkronicitás, a gyógyulás, a tisztaság és az ártatlanság áldását. Üdvözlet szeretteim.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Testvéreim, összegyűltünk veletek egy nagyszerű cél végrehajtása végett, ami nem más mint, hogy az emberi világ összehangolja a tudatosságát a gyógyulás magasabb vibrációival. A rács, amelyet létrehozunk ma, az egyik olyan, amely egyesül az élet összes királyságával/birodalmával, felhasználva az energia vibrációit, amelyeket ezek a királyságok/birodalmak bocsátottak ki azért, hogy segítsék a hang, fény, harmónia és tudás alakzatait, hogy támogassák egymást kölcsönösen az erő integrálásában, amely minden királyságot/birodalmat képvisel. Ez szükségszerű a gyógyulás összes dimenziójáért, hogy integrálják egy harmonikus szinten az összes királyság/birodalom számára. Arkturusz Nagyúr jelenléte önmagában már egy mély változást fog okozni a testeteken belül. A változás, amit Arkturusz Nagyúr idéz elő, a mentális testetekből fog kiindulni, majd az érzelmi testeteken át dolgozik, és azután a fizikai testetekkel fog munkálkodni. Miután energiájának jelenléte belépett a fizikai testetekbe, integrálni fogjátok a jelenlétét a spirituális testbe. Az ok, amiért Arkturusz Nagyúr kifejezetten a mentális testen lép be először, azért történik, hogy harmonizálja az Anya/Atya Isten és az univerzális bölcsesség felsőbb elméjének magasabb frekvenciáit, hogy felülírja az alacsonyabb kondicionáltságot [feltételesség] és hitrendszereket, amiket a korlátozott hiedelmek manifesztáltak, tekintettel a testetek képességére, hogy meggyógyuljon, és hogy válaszoljon a gyógyulás magasabb vibrációira.

Engedjétek meg számunkra, hogy előkészítsük az energiátokat, Arkturusz Nagyúr fogadására. Ő egy nagyon magas, erőteljes, vibrációs energiát hoz magával. Ez az energia olyan finom, hogy időnként nehéz lehet számotokra megérezni a saját energiátok vibrációit keresztülhaladni a saját testeteken. Ez alatt azt értjük, hogy néha úgy érezhetitek, hogy a fizikai testek nem a Földön van, ezért néha képtelenek lehettek érezni a saját fizikai testetek vibrációit.  Néhányan a jelenlétében légszomjat tapasztalhatok. Ha a fenti tünetek bármelyikét tapasztalnátok a jelenlétében, egyszerűen húzzátok le a lélegzetet egészen a gyökércsakráig és hívjátok a Gyógyító Angyalotok jelenlétét, hogy igazítsa és hangolja össze az energiátokat egyidejűleg Arkturusz Nagyúréval. Újra fogjuk kalibrálni az energiátokat a beavatás folyamata alatt. Fontos, hogy lehetőleg, ne próbálj meg, bármilyen negatív, félelemmel teli, stresszes, szorongó vagy korlátozó gondolatokba és érzésekbe kapaszkodni.

Most megkérünk rá, hogy hunyd le a szemeidet, kezdjük a folyamatot mély belégzéssel és kilégzéssel, és ezáltal harmonizálva a testedet. Kérd fel Arkturusz Nagyúr jelenlétét, hogy legyen a jelenlétedben. Hívd meg a fényét, hogy egyesüljön a tiéddel. Hívd meg az összes személyes vezetődet. Kérd fel a mester vezetőidet, a kapuőrződet, szólítsd a mennyei/égi mestered, és a fény bármilyen más lényét, akikhez vonzódást érzel. Hívjuk elő Sananda Nagyúr jelenlétét, hívjuk meg Mária Úrnőt, és hívjuk meg a naprendszeretek gyógyító nagyurait és úrnőit. Szükséges, hogy mélyen belélegezzetek, és ki, miközben továbbra is ezt tesszük. Én most távozom és utat engedek Arkturusz Nagyúrnak.

Áldásom legyen mindnyájatokkal. Adonai.

Arkturusz vagyok, Arkturusz Nagyúr.  Üdvözletem.

Eljöttünk, hogy elősegítsük és megkönnyítsük a tudatosság birodalmainak mély belső aktiválását, amely a csakrikus rendszereteken belül tárolódik, a tudatosság szintjei elrejtve a DNS-etekben, amelyeknek ezen a ponton még nem értitek a működését. A válaszotok az volt, hogy ez a beavatás támogasson majd sok ciklus rejtett kulcsainak és emlékeinek feltárásában a személyes aktiválásotok révén. A felébredés céljáért ezek az emlékek segíteni fognak a Földön élő összes királyság [ásványi, növényi, állati] kollektív tudatosságának, hogy válaszoljanak az energiára, amit mi, Arkturusziak, hoztunk a Föld bolygóra.

Eljöttem, hogy felébresszem a fény hírnökeimet/megbízottjaimat és ti mindnyájan ezen hírnökök vagytok. Sokan vannak, akik válaszolnak az Arkturusz fényére, és annak érdekében,  hogy az energiátok integrálja ezt, amit megteremtetünk, fel kell ismernetek a kulcsaitokat. A belső megvalósítás és ezen kulcsoknak feltárása azok, amelyek meg fogják nyitni az univerzális energia mechanizmusainak a belső tudásban, megértésben lévő dimenzióit és ami a  legfontosabb az, hogy hogyan használják fel a kvantum energiát a létezés minden pillanatában, még azok is akik nem tudatosak ennek mechanizmusaira. Elkezdjük ennek az integrációnak a folyamatát a nagyobb kollektív tudatosságért. Az egyensúlyt manifesztálni kell a mentális, érzelmi és fizikai testek között. Ez tükröződik az élet összes aspektusában. Minden emberi lény megtapasztalja és keresztülmegy az elengedés és a gyógyulás formájában ezen, és meg lesz teremtve egy hatás és átalakulás a fizikai világotokban. Az ok, amiért az emberi testeknek nehéz válaszolnia a vibrációs gyógyításra, az hogy és még nem képes tisztán megbízni az energetikai gyógyításban/gyógyulásban, és ez az asztrális sík kollektív energiája végett van. Ez mint egy mérgező felhő nehezedik az emberiségre, és a méreganyagok ezen zuhanya beszivárog a finom testeitekbe is. Ez az oka annak, amiért a gyermekek nem képesek megtisztítani a testüket a kóroktól és betegségektől, allopátiás/hagyományos orvoslás beavatkozásának segítsége nélkül. Ez a felelősségetek a fény, nem csak Arkturuszi nagyköveteként/hírnökökként/megbízottként, de a fény nagyköveteiként/hírnökeiként/megbízottjaiként az összes szinten, véget vetve a mérgező dimenzióknak, vagyis az alacsonyabb asztrális síknak – az alacsonyabb síkja, a 4. dimenzióban van. A 4. dimenzió 2 szintből áll – alsó és felső szintből. Mindnyájan a személyes fejlődéseteken és a tudat manifesztációján keresztül, azokon amelyek előjönnek, hogy megtapasztaljátok ezeket, és ahogyan ezt véghezviszitek ezt a beavatás kihívásain és akadályain keresztül, meghatározza azt, ahogy az energia átalakul a testetekben és a jelenlétetekben.

A kulcsok felkavarodnak bennetek - miközben átadjuk az információt - a gyökércsakrátokban és a szexcsakrátokban, és a korona- és harmadikszem csakráitokban. 7 napba fog telni számotokra, hogy az asztrális sík alacsonyabb aspektusait teljesítsétek, és túllépve ennek határain és belépve a 4. dimenzió magasabb dimenzionális szintjére. Az alacsonyabb sík integrációja egyszerűen a képzettársítás/asszociáció megértése számotokra, ahogyan egy emberi lény lecsökkenti a vibrációkat a személyes kondicionálásának, és hitrendszereinek eredményeképpen. Be fogtok lépni a genetikai lenyomataitok sűrű vibrációjába, és felemelitek ennek vibrációját a felszabadult gondolkodás, érzés és isteni kifejezés magasabb oktávjaiba.

Átmentetek sok sötét éjszakán, amely elhozta a lelketeket az új hajnal üdvözlésére, ahol az új fény elnyelődött a tudat minden szintjébe tudatosan és tudattalan. Ez az, amely most a tudattalanból a felsőbb bölcsesség birodalmainak tudatosságába lép be, kapcsolódtatok az elmúlt 8 hónap során (korábbi 7. dimenziós anyagok). Az eljövetelem, hogy kapcsolódjak mindnyájatokhoz ezen a módon, lezárja az elmúlt 8 hónapos ciklust, és megemeli a fizikai testetek teljes vibrációját egy magasabb oktávra. A 8-as egy nagyon fontos vibráció mindnyájatok számára, és ezért a 8. napon miután tejesítettétek a 7 napos ciklust, keresztül fogtok menni az energia egy még újabb szintű integrációján, amely felemeli a teljesen uralt és fény Krisztusi Éneteket a 12. dimenzióba. Át fognak szállítani titeket a 12. dimenzió 12 szintjére ahol, én, Arkturusz Nagyúr személyesen fogok eljönni és találkozni veletek, és elkísérlek titeket a 12. dimenzió 22. szintjére, ahol tanácskozni fogsz a Fény Galaktikus Föderációjával. Kapni fogtok egy lenyomatot, amely fel fogja szabadítani a kulcsokat a napfonatcsakrátokban és torokcsakrátokban. Ez további 7 napot fog igénybe venni. A 7 napos ciklus a 9. napon fog elkezdődni. Más szóval, az első napon a 8. nap után, ez a következő 7 napos ciklusotok kezdete lesz. Az újabb 7 napos ciklus végeztével, ahogyan elérkeztek újra a 8. napra, én, Arkturusz Nagyúr találkozom veletek ismét a 12. dimenzióba, és elkísérlek titeket a 12. dimenzió 13. szintjére, ahol találkoztok majd Shamballa Hierarchiájával és a Galaktikus Tanácsával.  Ez elszállítja majd a tudatosságotokat a 12. dimenzió 44. aspektusába, a szintre ahol a fény összes hierarchiája összegyűlik. Az energia ezen kollektív összejövetele otthont ad a hang vibrációinak, amely előidézi az energetikai gyógyulást/gyógyítást az összes bolygó számára, amelyek a fény egy adott frekvenciáján keresztül rezonálnak, amelyet csak a 6. dimenzión keresztül tudnak összhangba hozni.

A 6. dimenzió a szeretet folyékony energiája, amellyel mindnyájatoknak harmonizálnia kell azért, hogy a feltétel nélküli és isteni szeretet tökéletes egyensúlyának manifesztációját előidézze, azért, hogy hasznosítsa a szín, hang és fény vibrációit. Az energia ezen kombinációja szétszedi az alacsonyabb vibrációs tudatosság 4. dimenzióban lévő mérgező felhőjét. Ez felszabadítja a korlátozottság tudatosságot, amely megakadályozta a fizikai testet, hogy az energetikai gyógyítás/gyógyulás magasabb vibrációit befogadja.  A gyorsaság, amellyel ezt az energiát integrálni fogjátok fel fog fokozódni. Személyesen fogom megtartani az energiátokat a 12 napon a végső találkozó után, és ezen a 12 napon keresztül, a szívcsakrátok átmegy majd a 44. szint és a 6. dimenzió integrációján, előtérbe helyezve a folyékony szeretet esszenciájának egy mélyebb megértését a tudatos tudatosságotokba, és ezért annyira fontos a földi birodalom számára, hogy integrálja ennek a vibrációját.

Felemelkedett Mesterek vagytok egy fizikai formában. Nagy részét elfelejtettétek annak, hogy kik is vagytok. Azonban már nagymértékben emlékeztettek rá, hogy kik is vagytok. Én, Arkturusz, itt a szeretet jelenlétében mindnyájatokkal, hozzájárulok az újra felébresztésetekhez. Mindannyian lényeges alkotó elemei vagytok a planetáris rácsok újrarendezésének, amely le fogja rögzíteni a színek, hangok és a fény vibrációit, ez támogatni fogja a tudatosság összes birodalmát, akik a Földön élnek, hogy átadják magukat a vibrációknak, amit a Fény Galaktikus Föderációja, és Shamballa Hierarchiája és Galaktikus Tanácsa hoz el. 

Az energia ezen különleges rácsa, amelyet a mentális testeteken belül hoznak létre, amelyen az érzelmi testeteken keresztül fogtok hozni, és ezután pedig a fizikai testetekbe, ez létre fog hozni és kiépít egy kommunikációs hálózatot velünk, az Arkturusziaikkal, és a személyes Arkturuszi tanácsadóddal/mentoroddal. A lények ezen különleges csoportja, egy telepatikus és mentális jellegű kommunikáció további sablonjait fogja megalkotni a Plejádiakkal, a Szíriusziakkal, a Vénusziakkal és a Neptunusziakkal. Minden Kapcsolatot hozzákötnek egy kulcshoz a csakrikus rendszereteken belül. Minden csoport megtart egy oktávot, amely felkavarja a mélyebb felébredést. Felszínre hozzák a Mesterek memóriájában azt, aminek teljes mértékben tudatában voltatok Atlantiszban, és Egyiptomban. A jelenlétetek a Föld bolygón már önmagában egy kulcs. További kommunikációs hálózatokat hozzunk létre a csoportokkal Dél-Afrikában, az Egyesült Királyságban, és Egyiptomban, az Amerikai Egyesült Államokban, Oroszországban és Ausztráliában. Az össze ezen hely adóállomás a kommunikáció számára és a kapcsolat tartásért, amit létrehozunk. Le fogunk rögzíteni állomásokat Görögországban, Olaszországban, Dél-Amerikában, Genfben Svájcban, Alaszkában, és az északi és déli sarkon. Emellett az egyenlítő mentén felállítunk 3 nagyon fontos kapcsolati helyet és adóállomást, Irakban, Törökországban és Marokkóban. Annak ellenére, hogy óriási fizikai diszharmónia van ezen területek közül néhánynál, meg kell értenetek, hogy ez nem akadályozza meg a Föld magasabb tervét a kibontakozásában.

Mindnyájatokat bekódolták az isteni tervvel. Az energia egyéni csatornái vagytok, az információ közvetítői és lehorgonyzói is. Ez az információ a vibrációk formájában sugárzódik ki, a hangon keresztül és az érintésen keresztül. A jelenlétetek már önmagában is egy aláírást tartalmaz. Ez az amely harmóniában rezonál ezzel, amire a kód válaszol és aktiválódik általa. Ti vagytok az Arkturuszi tudatosság nagyköveteinek, megbízottjainak 4. hulláma, amit életre keltettetek. Ez alatt azt értem, hogy felébredtetek általa. A Fény Arkturuszi Csoportjainak egy nagykövetekként/hírnökként/megbízottként, jelenleg megkapjátok a színeiteket.

Én, Arkturusz Nagyúr, üdvözöllek mindnyájatokat az Arkturusziak hajóján. A hajónk az összes galaxison át utazik az univerzumotokon belül, összegyűjtve/felfokozva a hangot, fényt és vibrációt, hogy támogassa a további vibrációk kollektív integrációját. Ez lehetővé teszi a tudatosságotok megemelését a Földetek számára, és az összes birodalom/királyság számára, akik a Földetek lakosai. Emberiség tudatosságának óriási ereje van. Tudatában vagytok ennek az erőnek. Láttátok ennek az erőnek a pusztító képességét. Most megfordítjátok ennek az erőnek a hatását. Az idő lényege ez, mivel egy lineáris létezést tapasztaltok meg. Mi, az Arkturusziak, a Plejádok és a Szíriusziak segítségével, újratanítunk/nevelünk és újraharmonizálunk mindannyiotokat az egyéni befogadóképességetekben, teljesítményetekben, csoport lélekként és a fény közösségeikként, újraillesztjük az energia sablonjait, újrakalibráljuk a személyes energiátokat, hogy elmozdítsuk és megszüntessük az idő fizikai kényszereit/korlátait azért, hogy átadjátok az energiát és bölcsességet, amit megtestesítetek.

Ez kihatással van a kollektív tudatosságra oly módon, hogy úgy tűnik, mintha az idő felgyorsulna. Az emberek az idő elfogyásának az érzését tapasztalják meg azért, mert szükségszerű, hogy létrejöjjön ez az illúzió annak érdekében, hogy biztosítsák, hogy mindent Gaia isteni tervével összhangba hozzanak. Az idő illúzióját az emberiség kollektíven teremtette meg. Felhasználjuk ezt a teremtést, hogy a tervezetet az isteni helyére illesszük. Mindannyian tudatában vagytok a felgyorsított mértéknek, amellyel energia keresztülhalad időn és téren át. A legnagyobb oka, amiért nehezetekre esik emlékezni egyik pillanatról a másikra, azért van, mert az ”időtlenségben/idő nélküliségben” vagytok. Beléptetek az itt és mostba, és most, teljesen a pillanatban vagytok, de ha azon jár az agyatok mi történt egy órával ezelőtt, vagy mi fog történni egy óra múlva, akkor ez a most pillanat egér utat nyer előletek. Ne arra koncentráljatok, hogy miből maradhattok ki, vagy arra, hogy mit felejtetek el az elmétekből. Ünnepeljétek azt inkább, hogy manifesztáltátok a képességeteket, hogy a jelenben legyetek, miközben beléptek a jelenlét következő pillanatába, vissza fogtok emlékezni, amit abban a pillanatban kell tapasztalnotok. Minél jobban próbálkoztok és erőltetitek az emlékezést magatokban, annál inkább kivonjátok magatokat a kvantum cselekvésekből/tettekből. Tartsd nyilván, amire szükséged van, ha szükséges, de ne veszítsd el önmagad az időben. Mi, Arkturusziak, mindnyájatokkal létrehoztuk a kommunikáció rácsait az elmúlt 8 hónap során. Mi, Arkturusziak, a kvantum energia mesterei vagyunk. Összejöttünk veletek, hogy megmutassuk nektek, vezessünk titeket, és tanácsot adjunk  mindenben, a kvantum világának uralásához.

Én, Arkturusz Nagyúr, személyesen segítem elő a mentális, érzelmi és fizikai testeitek vibrációs frekvenciájának megemelését a kvantum energia 8. szintjére. Már elkezdtétek a felemelkedéseteket a 7. dimenzióból a 8. dimenzióba. Azonban, nem kaptok teljes hozzáférést addig a kvantum természet 8. dimenziós energiájához, amíg sikeresen nem teljesítettétek a 6. dimenzió integrálását, és a folyékony szeretetét. Ezt nem engedi meg a Fény Galaktikus Föderációja, bármilyen fénymunkásról legyen is szó, hogy hozzáférjen a bőség 8. dimenziójának teljes erejéhez, anélkül, hogy előtte nem integrálta a folyékony szeretet 6. dimenzióját. A Galaktikus Föderáció és Shamballa Galaktikus Tanácsa és Hierarchiája, nem fog semmilyen kockázatot vállalni, hogy bármilyen lélek a múlt köreit fussa a fénygyűrűin és egy időben hozzáférést kapjon egy ilyen erőhöz, mivel ez okozta Atlantisz Bukását is.

A gyűrűkön való áthaladás nem lesz megengedve semmilyen lékeknek, csak akkor, ha viseli a 6. dimenzió köpenyét. Azt hiszem, megértitek az indoklásunkat. Beavatottak vagytok, és a személyes beavatásaitok sok szintjét teljesítettétek. Integráltátok a színeiteket, és ezeknek a színeknek a vibrációján keresztül rezegtek.

Az Arkturuszi mentorotok már egyesítette az energiáját a csakrikus rendszereddel, és most elkezded a belépésedet a teremtés Arkturuszi birodalmába. Ebben a világban társteremtettek/együtteremtetek az univerzumotok (kvantum) gyógyítóival. Elkezdjük a csakrikus rendszeretek egyesítését a Naprendszeretek Gyógyító Nagyuraival és Úrnőivel. Ez az eljárás, amit jelenleg aktiválnak, és a vibrációtok egyesülni kezd ezzel, egy sejt szinten, be fog lépni az elmétekbe, szívetekbe és fizikalitásotokba az elkövetkező 3 órában. Minden lélegzetvétellel további energiát hozol be a testedbe, hogy fenntartsd az előtted álló ciklust, és hogy biztosítsd, hogy a fizikai tested  képes legyen kibírni az energia sebességét, amit integrálsz, különösképpen a 12. dimenzióba és annak belső szintjeire való szállításod alatt. Megkívánják, hogy kezdjétek el megfigyelni energiátokat a bolygó tudatosságával illetőleg, a változás és az egészség szempontjából. A választásotok összehangolása a vibrációkkal gyógyulást idéz elő ökológiai szinten is, gyógyítja az ózonréteget, és gyógyulást idéz elő a Föld számára, újra megtöltve és kiegészítve azt az ásványokkal, amelyeket kiraboltak belőle, és azáltal, hogy ezeket az ásványok pótlásra és kiegészítésre kerülnek, ez ki fogja egészíteni az emberiség fizikai testét is. Meg van a választásotok, hogy az emberiség tudatosságával dolgozzatok, egy kollektív testként, és felcserélve a korlátozás és tudatlanság kondicionáltságait [feltételesség], ezáltal támogatva a Föld céljának és isteni tervének mélyebb megértését. Választhatjátok, hogy hasonló energiákkal dolgoztok együtt használatba véve az állati királyságot, a növényi birodalmat, vagy a kristály birodalmat. Tölts most el egy pillanatot, hogy fontolóra vedd ezt, és meghozd a választásodat, ha késztetést érzel erre. Ezt a választást bele fogják rögzíteni a kommunikáció rendszerébe, amit létrehoznak. Válogasd meg a szavaidat óvatosan.

Kérik, hogy foglald szavakba a választásodat, amit azzal kezdjél, hogy ”Én (mondd a neved)”, és most mond el a választásodat. [Ez lehet az emberek, gyermekek, állatok, növények és az élővilág egyéb formáink gyógyítása, nőies vagy férfias energiák gyógyítása, visszaélések gyógyítása, Föld gyógyítása, az emberi tudatossággal való munka, vagy bármi, ami csak az eszedbe ötlik]. Fejezd ki a szándékodat erre.

Az elkövetkező 44 napban, támogatni fognak, hogy integráljátok az alapot, amelynek struktúráját/szerkezetét használni fogjátok, hogy megnyilvánulásba hozzátok ezt. Ez az alap tartalmazza az összes aspektust, amit választottál. Ennek az energiának az integrálása, néha olyan érzést hagy maga után, mintha az ember fizikai energiáit leszívták/lemerítették volna. Ne izgasd magad. Inkább etesd a tested annyi nyers étellel, amennyit csak el tudsz fogyasztani. A nyers étel vibrációi támogatni fognak az információ letöltésében, ami szükséges ahhoz, hogy aktiválja a kulcsokat, ami az alapotokat biztonságosan fogja tartani a Föld Anyához és a személyes Arkturuszi tanácsadótokhoz rögzítve. Az energia minden adóállomása és lerögzített rendszere, amelyet előidéztek a Földbolygó számra, létrehoz egy eltolódást és változást a vibrációban. Ez hozzá fog járulni néhány fizikai földi változáshoz. A Föld Anya jelentősebb tektonikus lemezei el fognak mozdulni. Fel fogja szabadítani az érzelmi testének mérgeit, ahogyan ti is teszitek. Ez sok betegséget eredményezett, amelyeket a téli megfázásként és influenzaként asszociálhattok. Az egyik oka, amiért sokaknak nehezére esik megváltoztatni ezen jelenlegi betegségeket [influenza, megfázás] azért van, mert mélyre ható méregtelenítés folyik. Fontos, hogy tisztábban legyetek a ténnyel, hogy a méregtelenítési folyamat nem korlátozódik arra, amit itt és most tapasztaltok. Méregtelenítetek sok párhuzamos és alternatív kapcsolódásokat, amelyek az eleresztés részei, amit létrehoztatok a beavatásaitok során a múlt választásainak eredményeként.  Megszabadultok az őseitek úgy nevezett bűneitől, ezért már nem szükséges, hogy tovább hordozzátok ezeket a lenyomatokat. A testetek a méregtelenítés fokozatosságát választotta; ha egyszerre kellene mindennel foglalkoznotok, akkor teljesen legyengültnek és energia hiányosnak éreznétek magatokat, még ha rendesen tápláljátok is a testeteket.  Néhányatok az energia különböző szintjeivel rezonál, ezért a méregtelenítésetek eltérő lehet. Sokan tapasztaltok az érzelmi testetek méregtelenítésénél egy mély belső ellenállást a változás iránt. Ezt depresszió, vagy/és mélyen gyökeredző harag formájában tapasztalhatjátok, valamint előjöhet irritáció alakjában, vagy belső neheztelésként az emberek iránt, olyan dolgokkal kapcsolatban, amelyek talán nem is zavartak velük kapcsolatban a múltban. Az emberek még túl sem jutottak az elmúlt éveken, hirtelen ezek emlékek formájában felszínre jönnek. Lényeges, hogy megszabaduljatok az összes méregtől, ami a 4. dimenzió mérgező felhőjének helyén tartott titeket, ezért  a világotok megértheti a harmonikus vibrációinak fontosságát, ezáltal a testeitek reagálni tudnak a gyógyítás/gyógyulás vibrációira, ami ki fog szabadítani titeket a finom támadások rohamától, amit a dimenziókon keresztül kibocsájtott negatív gondolatok  idéztek elő, és ennek eredményeként kapcsolódtatok le az Isten/Istennő  magasabb aspektusairól.

Most rajtatok áll egyesíteni a gyógyászat/orvostudomány, ökológia és gyógyítás összes formáját a magasabb vibrációkkal, erre most jobban szükség van, mint a valaha. Már tisztán látjátok miért olyan fontos ez.

A világotok gyermekei számára igen fontos, hogy felhíguljon ez az összesűrített negatív energia. Ez nem azonnali felszámolás lesz; habár miközben ez felhígul, veszít az erejéből, és a vibrációs gyógyulás/gyógyítás egyre nagyobb hatást fog gyakorolni. Ezáltal a kollektív tudatosság rájön, hogy miért van olyan sok orvosnak gondja a diagnosztizálással és miért van olyan sok modern gyógyszer, aminek nincs hatása vagy negatív hatással van az emberi testre. Az emberi test érzékenységi szintje már egészen drámaian megváltozott. Úgy találhatjátok, hogy a testetek nagyon eltérő módon reagálhat dolgokra, mint néhány hónappal vagy néhány évvel ezelőtt. Ez (a test) folytatni fogja a változást, és biztos vagyok benne, hogy legtöbbetek már tisztában van ezzel. A hangsúly most elsősorban az emberi testben lévő gyermekeken van, és más királyságokon, a növényi, állati és ásványi életen. Harmóniába hozva ezeket a rendszereket, ez egy ugródeszka lesz a harmónia összes további szintjének, hogy manifesztálódjon. A Fénymunkások, mint ti, átestetek sok változáson, amelyek a harmónia állapotait idézték elő, és ez energetikailag is hatással lesz a gyermekekre, állatokra és az ásványi életformákra. Ezek a formákat a kommunikáció egy módszereként fogják használni veletek, biztosítva, hogy a fény lerögzítése mindig a harmónia és egyensúly egy állapotában történjen. Újrakalibrálásokon fogtok keresztül menni minden 3. órában az elkövetkező 44 napban, biztosítva, hogy az energiátok ki tudja bírni a fény sebességét, ami eljön. 

Az érzelmi testetek egy harmonikus módon válaszol az energiára, amivel az Arkturuszi mentorotok/tanácsadótok jelenleg feltölt. Hasznotokra fog válni, ha ma szilárdan leföldelitek magatokat, a vibrációk miatt, amiknek ki vagytok téve, nehezetekre eshet koncentrálni, vagy fókuszálni bármire is 15 vagy 30 percnél hosszabb ideig. Használd azt, ami legjobban támogatja a személyes leföldelési funkciódat. Itt az idő most, számunkra, hogy visszavigyük a tudatosságotokat a fizikai földi síkra, leföldelve titeket vissza a fizikai testetekbe. Lélegezzetek mélyen, hogy visszahozzátok a tudatosságotokat a csakráitokba – üdvözlet újra a Földön. Fontos hogy mindannyian érezzétek teljesen leföldelve önmagatokat a testetekbe. Lélegezzetek mélyen, és lássátok mindegyik csakrátokat feltöltődni a színnel és fénnyel. Lássátok ezt az energia egy harmonikus áramlásaként forogni. Folytassátok a légzést, addig, amíg nem érzitek magatokat teljesen békében a fizikai testetekben, teljesen tudatosnak, és teljesen tudatába mindennek bennetek és körülöttetek. Fény testvéreim, én most távozom és átadom a helyemet Kuthumi Nagyúrnak. Arkturusz Nagyúr vagyok, jól lehettek, fény és áldásom. Búcsúzom!

Kuthumi vagyok, és visszatértem ennél a pontnál. Üdvözletem Testvéreim.

Szeretett testvéreim, a beavatás, ami lezajlott ma talán az egyik, ami leginkább kihatással lehet a fizikai testetekre, ha még nem tapasztaltatok hord erejű változást a múltban. Ezért fontos, hogy megismételjem, amit Arkturusz Nagyúr mondott, hogy valódi ételekkel tápláljátok a testeteket. Ez az energia szükséges, hogy támogassa a fizikai energia szintjeitek fenntartását.

Szeretteim, elérkezett az idő számunkra, hogy befejezzük ezt a közvetítést. És ez így van átölelünk mindnyájatokat a folyékony fény fényében. Támogatunk titeket az utazásotokon, és elhozzuk azt, amelyre szükségetek van, hogy megtartson titeket minden szinten. Bízzatok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket, ami hordoz és kényelembe helyez, és tudjátok, hogy soha nem jártok egyedül az úton, mert mi itt mindnyájan, mindig és minden úton veletek vagyunk.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja, szeretettel üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai

Kérdés-válasz:

Kérdés: Van bármi is amit meg kell tennünk a közvetítéssel kapcsolatban, vagy csak haladjunk az áramlattal?

Kuthumi: A személyes vezetőitek vezetni fognak benneteket. Lesz néhány információ, ami különböző forrásokból fog előjönni, amelyek keresztül fognak vinni titeket a beavatásaitokon. Szintén elő fogjuk idézni az összes információt, ami szükséges és ez össze fog hangolni azoknak a Felemelkedett Mestereknek, Csillag Világok Nagyurainak és Úrnőinek, az állati, a növényi és ásványi birodalmak vibrációival, akikkel dolgozni fogtok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...