Kuthumi – Egy elragadó csakra kiegyensúlyozó meditáció

 Kuthumi – Egy elragadó csakra kiegyensúlyozó meditáció

10428019_372268229613065_6574449025691765958_n.jpgMichelle Eloff©
2005. augusztus 11, Dél-Afrika, Johannesburg

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési helye: http://www.mediafire.com/file/6ysyc4y4lzs8p6j/csakraharmonizacio.mp3

Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=21L-P8oWVN8

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó entitással, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy elhozzam számotokra a fejlődés, a megértés, a leföldeltség és a további beavatás áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, ahogy összegyűltünk veletek a Krisztusi Fény jelenlétében, harmóniát szeretnénk hozni a testetekbe, békét az elméteknek, és örömöt a szellemeteknek. Ez az ünneplés és állhatatosság egy időszaka, a türelem gyakorlásának egy ideje és a bizalom alkalmazásának egy ideje is. A világotok óriási változáson megy keresztül. Ezek a változások arra kényszerítenek mindnyájatokat, hogy túllépjetek a világon, amin úrrá lettetek és hogy a stagnáló világ fölé emelkedjetek és megtaláljátok a szeretet, élet, bölcsesség és szilárdság tornyát, aminek a képződménye a korlátozás világa felett van.

A kihívásaitok nem akadályok; egyszerűen eszközök, amit megtanultok, hogyan uraljátok azokat annak érdekében, hogy megteremtsétek a világot, amit a Felsőbb Énetek felfed számotokra. Nem vagytok korlátozva létezőként; a hitrendszereitek és a félelmeitek által lehettek csak korlátozottak. Amit ma elhoztam nektek, az egy ajándék Istentől, egy emlékeztető, hogy amire megnyitottad magad ma egy ajándék lesz, amit magaddal viszel örökre. Zárjátok a szívetekben a szavakat, amiket megosztottam veletek.

Játsszátok le őket újra az elmétekben, újra és újra ismét, és emlékezzetek, hogy a világ, amit megteremtettetek az alapján jött létre, amiben hisztek. A világ, amit megalkotsz, az alapján jön létre, amit hiszel. A fény aktiválása, amin keresztülviszünk ma az egyik, ami segíteni fog nektek szolgálni azokat a változásokat, amin átmentek, hogy segítsen emlékezni a szavaimra. Minden alkalommal, amikor félelmet érzel a szívedben, emlékeztesd magad arra, hogy megtanulod azt, hogy hogyan válj mesterévé a bizalom eszközeinek. Emlékezzetek, hogy hogyan emelkedjetek a korlátozások stagnáló világa fölé és fedezzétek fel a bőség világát, a bölcsességetek, a szeretetek és szilárdságotok személyes tornyát. Meg van az erőtök és belső tudásotok, hogy biztosítsatok mindent, amire szükségetek van, amit tudnotok kell az életről bármit, ami benned van, vagy közvetlenül előtted.

Én, Kuthumi Nagyúr, az összes Tanítók Tanítója, a Teremtésetek síkjának Mestere; előttetek állok, a Bőség Mestereként. Az alkalmazott bölcsességen, tudáson keresztül, amit az elmúlt években szereztetek, amelyek a jelenlegi életidőtöket és azelőtti életeiteket alkotják, amelyek mélyen bennetek tárolódnak. Létrehoztatok egy lehetőséget, hogy az energia rendszereteket finomra hangoljátok és hozzáférhessetek az információhoz, amely bölcsességként manifesztálódott, amelyet igen gyakran alkalmaztok. Én, Kuthumi, segíteni fogok nektek most, hogy egy kicsit feljebb tekerjétek a hangerőt, hogy egy kis üzemanyagot adjatok a belső tüzetekhez, hogy sokkal fényesebben ragyogjatok afelé, amelyre vágytok, hogy felfedezzétek és megértsétek.

Ezért hunyd le a szemedet. Vegyél egy mély lélegzetet be az orrodon át, majd lélegezz ki a szádon keresztül és képzeld el önmagad az Atya/Anya Isten Isteni Esszenciájának közepében állni. Ahogy továbbra is belélegezel és ki, lélegezd be ezt az Isteni Esszenciát és kilégzéskor teljesen eressz el mindent, ami már többé nem szolgálja az utadat vagy célodat. Képzeld el a béke, öröm és nyugalom teljes érzetét, miközben az Atya/Anya Isten Isteni Esszenciája a lényed minden egyes négyzetcentiméterét feltölti ezzel az Isteni Esszenciával, mélyebbre visznek a szeretet, béke, nyugalom és öröm esszenciájába.

A következő belégzésnél, érezd az Atya/Anya Isten Isteni Esszenciáját belépni a koronacsakrádba. Képzeld el ezt az Esszenciát, ahogyan megtisztítja a koronacsakrád az összes kicsapongó és hiányos, elégtelen vibrációtól, tökéletesen kiegyensúlyozva a koronacsakrádat, és erőteljes kiegyensúlyozódást és kapcsolódást manifesztálva az Univerzumhoz. Válaszd ki a kreativitás vagy pozitivitás egy szavát és helyezd ezt a szót a koronacsakrádba tudva, hogy ez a szó egy vibrációt fog manifesztálni, ami ki fog sugározódni ebből a csakrádból, és ezáltal kreatívan meg fogja nyilvánítani ezt a világodban.

Most lélegezd be az az Atya/Anya Isten ezen fenséges esszenciáját a harmadiszemcsakrádba. Kérd meg ezt az Isteni Esszenciát, hogy tisztítsa meg ezt a csakrádat az összes elégtelen, hiányos és mértéktelen negatív energiától, tökéletes és harmonikus egyensúlyba hozva ezt, megtisztítva a belső látásod, feltárva számodra a negatívitás összes mintázatát és bármilyen más mintázatot is, amelyek szabotálják az életedet ez idő tájt, amelyeket szükséges tudomásul venned és lépéseket tenned ez ügyben. Engedd meg az Atya/Anya Isten Isteni Esszenciájának, hogy megtisztítsa a tested egy fiziológiai szinten ezen a területen. Érezz egy pozitív szót megnyilvánulni az elmédben. Tartsd ezt a harmadiszemcsakrádba és tudd, hogy ezen szó vibrációja az ami meg fog teremtődni a látomásaidon és bepillantásaidon keresztül, és a jelenlegi tapasztalásod valóságba hozza ezt.

Lélegezd az Atya/Anya Isten Isteni Esszenciáját most a koronacsakrádba. Mozgasd ezt az energiát a torkodba és keresztül a koronádon, összehozva az összes energiát, egyesítve a koronát, hamradikszemet és torokcsakrát. Lásd az energiát körkörösen mozogni az óramutató járásával megegyező irányba és miközben ez mozog, az energia megtisztítja a torokcsakrád bármilyen túlzott, mértéktelen vagy hiányos, elégtelen energiát, egyensúlyt előidézve, békét és világosságot hozva. Kérd meg az Anya/Atya Isten Isteni Esszenciáját, hogy szedjen szét bármilyen stagnáló energiát, amik beragadtak a torokcsakrádba, ami gátolta a képességedet, hogy pozitívan, tisztán és őszintén kommunikálj. Minden alkalommal, amikor kilélegzel, dobd el az összes régi energiát, engedd meg az Anya/Atya Isten fényének, hogy elnyelje ezt és átalakítsa.

Most mozgasd az energiát az óramutató járásával megegyező irányba, még mindig a koronacsakrából a harmadikszemen és torokcsakrán keresztül. Tisztítsd meg a csakráidat összehangolva őket és kiegyensúlyozva ezeket.

Most a következő belélegzésednél, mozgasd az energiát a koronádból a füleidig, onnan a torkodig, majd megint fel a füledbe és vissza a koronádba. Mozgasd az energiát körkörösen ily módon. Ezen energia minden egyes forgásával további tisztítást idéz elő, további egyensúlyt és további összehangolódást.

Most lélegezd be az Atya/Anya Isten Isteni Esszenciáját a szívcsakrádba. Engedd meg ennek, hogy átmossa a szívcsakrád összes szintjét, eleresztve az össze beragadt, felhalmozódott és hiányos, negatív energiát, a helyére nyugalmat, megértést, bátorságot, önszeretetet és önelfogadást manifesztálva. Kezdj el megalkotni egy képet az Atya/Anya Istenről a szívedben. Ahogyan ez a kép megformálódik, létesíts szemkontaktust az Atya/Anya Istennel és adj köszönetet, a fény összes energiájának ezen csodálatos megnyilvánulásáért, elképzelhetsz mindent, amit eddig tapasztaltál. Adj hálát az összes áldásért, amit megteremtetettek, az összes támogatásért/segítségért, amit adtak, az összes szeretetért, amivel megáldottak, az össze kreativitásért, amivel kitüntetik a lényedet. Adj hálát a belső erőért és bátorságért, amivel fel vagy szerelve, a belső látomásért és szeretetért, ami az ösvényeden tart téged és ami motivál, hogy szembenézz egy új nappal. Érezd az Atya/Anya Isten Fenséges Esszenciáját, hogy a szíved lapját tisztává törli. Érezd a szíved megtelni megbocsátással, tisztasággal és világossággal. Érezd a szíved megtelni örömmel, bizalommal és békével.

 

Továbbra is tartsd fenn a szemkontaktust az Anya/Atya Isten megnyilvánulásával /amilyennek elképzelted/magad előtt. És most, ragad meg az alkalmat, hogy kommunikálj az Istennel. Ne felejtsétek, kérjétek és megkapjátok. Ezért legyetek tiszták abban, hogy mit kértek. (hosszú szünet) Az Anya/Atya Isten, most megkér téged, hogy válasz három szót, ami a fényt képviseli, amit a szíved tiszta lapjára kívánsz helyezni. Tudd, hogy a vibrációik fizikailag manifesztálnak egy teremtést a világotokban. Most fogd meg az Anya/Atya Isten kezét. Hunyd le a szemeidet, vegyél egy mély lélegzetet be, és mozgasd ezt a napfonatcsakrádba.

Itt van az, hogy az Anya/Atya Isten Isteni Esszenciája megtisztítsa a napfonatcsakrád az összes szertelen és hiányos energiától elhozva a békét, az egyensúlyt és a nyugalmat az aktív erőd központjának. Miközben ezen csakra középpontjában állsz, az Anya/Atya Isten tenyerébe tart téged.

Továbbra is tartsd fent a szemkontaktust és lélegezz mélyen és kérd, hogy az összes energia, hozzáállás, hiedelemrendszer és gondolatforma, amik gátolták a képességedet, hogy aktívan használd az isteni akaratodat és erődet most eltávolításra, megtisztításra és lebontásra/szétszedésre kerül az Atya/Anya Isten Fenséges Esszenciája által. Érezd, ahogyan ez az erőteljes Esszencia keresztülmossa a napfonatcsakrádat. Miközben lélegzel, a tisztítás újabb hulláma jelenik meg és minden egyes kilégzéseddel elvetted az összes régi, idejétmúlt energiát. (szünet)

Most már választhatsz egy szót, amit a napfonatcsakrádba helyezel. Ezen szó vibrációja manifesztálódni fog fizikailag a valóságodban. Engedd el az Anya/Atya Isten kezét. Az Anya Isten és az Atya Isten most megerősítik számodra, hogy az esszenciájuk az elkövetkező 36 órában a napfonatodra fog összpontosulni, hogy segítsen téged az önmagadban lévő erő/hatalom középpontjába kerülni és összehangolódni az akaratoddal az Isteni Akarattal. Összpontosítsd az erődet a központodba, ez támogatni fog cselekvés terére lépni az életed bármilyen területén, aminek leginkább szüksége van erre, ezáltal pozitív és kreatív végeredményt biztosítva. Amit manifesztálni fogsz az elkövetkező 36 órában az a kreatív teremtő manifesztáció ugyanazon témáját állítja majd be az életed elkövetkező 6 hónapjában, felkínálva neked egy lehetőséget, hogy a megoldások megnyilvánításának új módjait leld meg, azokra a problémákra, amelyek a hiány és korlátozás egy érzetét okozták számodra. Minden alkalommal, mikor azt érzed, hogy korlátozott, csapdába esett vagy ijedt vagy, akkor lépj be az Anya/Atya Isten Esszenciájába. Lélegezd ezt az erőt a testedbe, válj eggyé ezzel, és bízz. Legyél bizalom teljes és tudd, hogy minden ami a tiéd, az ott is lesz. Most képzeld el ezt az erőt lebontani minden félelmet és negatív kivetítést a külvilágtól, amik befolyással lehetnek a napfonatcsakrádra és kimerítik az energiádat. (szünet)
 

A következő belégzésednél, lásd az Atya/Anya Isten Fenséges Esszenciáját behatolni a szexcsakrádba. Érezd ennek csodálatos erejét/hatalmát kiegyensúlyozni ezt a csakrát és elengedni az összes mértéktelen és hiányos energiát, ezáltal harmóniát és folyékonyságot manifesztálva, összehangolva önmagadat a rugalmassággal, a szenvedéllyel, a kreativitással, a fogékonysággal és a befogadóképességgel. Érezd az Anya/Atya Isten energiájának melegét a szexcsakrádban. Ez a melegség felolvaszt bármilyen aspektust, amik megfagytak az időben, önmagad bármilyen aspektusát, amikről úgy érzed, elkülönítenek/elválasztanak az új világtól, amit megteremtesz. Érezd, ahogyan az Anya Istennő jelenléte feltölti ezt a csakrát. Fogadd el az áldásokat, amiket megidéz számodra. Az áldások között van a bepillantás, a hit és a bizalom abban a képességedben, hogy megengedd az élet áramlását/folyását, hogy megbízz az Istenben, hogy higgy önmagadban, és hogy engedd meg az élet szenvedélyének, hogy megvilágítson téged és vezesse a cselekedeteidet. Lélegezd be ezeket az áldásokat a szívedbe, elmédbe, lelkedbe. Lélegezd ezt a meleg energiát a szexcsakrádból fel a napfonatodba, lélegezd fel a szívedbe, a torkodba, a harmadikszemedbe és a koronádba. Engedd meg ennek az energiának, hogy kifolyjon a koronacsakrád fölött és beburkolja a tested a védelem és béke biztonságával, melegségével. Az Anya Istennő megkérdezi, hogy van-e valami, amivel segíthet téged. Kérlek közöld most ezt vele, ha van ilyen. (szünet) Most arra kér, hogy válassz két szót. Tartsd ezeket a szexcsakrádban, tudva, hogy a szavak vibrációja ki fog sugárzódni ezekből a csakrákból, tapasztalatokat manifesztálva a valóságodba.

A következő belégzésednél, mozgasd az Anya/Atya Isten Isteni Esszenciájának energiáját a gyökércsakrádba. Érezd ezt az erőt, ami felszabadítja az összes felesleges és tökéletlen energiát ebben a csakrában, egyensúlyt és igazságot manifesztálva. Képzeld el az Isteni Esszenciát szilárdan legyökereztetni téged a Földre, leföldelve az autentikus éned minden felsőbb aspektusát a fizikai testedben, a fizikai valóságodban, és ezáltal szolgálva a célodat a Földön.

Vegyél egy újabb mély lélegzetet be, húzd az Isteni Esszenciát a gyökércsakrádba egészen le a lábaidba, legyökereztetve magad a földre, miközben kilélegzel. Az Anya/Atya Isten Isteni Esszenciája előidéz számodra egy teljesen új gyökérrendszert. Ez a gyökérrendszer felülírja a régi paradigmátok tudatosságának gyökérrendszerét, amely elkezd beállítani egy új színpadot az élet számára, megnyilvánítva ezzel az életetek egy új színpadát. Öleljétek át ezt az áldást őszinte hálával, és bizalommal.

Legyél önmagad középpontjának tudásában, ez az új színpad szolgálni fogja az Isteni célodat, a színpad amelyről kifejezheted az Anya/Atya Isten Isteniségét magadban. Ez egy színpad számodra, hogy kifejezd a kreativitásod, hogy teremts egy új színdarabot, vagy drámát – kinek melyik tetszik – egy lehetőséget magad számára, hogy tudatosan befektess az Anya/Atya Isten erejébe. Egy új ösvényt, egy új irányt manifesztálva előrefelé, használva az újonnan felfedezett akaratot, aminek jelenleg az Anya/Atya Isten a középpontjában tart, amelynek a közepében vagy, amely megteremti az akaratot, hogy mozgásba hozzon egy új valóságot. Mert ahol jelen van az akarat, ott mindig lesz egy út is.

Szeretteim, végigvittelek titeket ezen az utazáson az Atya/Anya Istennel azért, hogy megmutassam nektek, hogy hogyan öleljétek át a Teremtőtök Isteni Esszenciáját és hogyan idézetek elő új energiákat a lényetekbe, elvetve a régi irányokat, ezáltal egyensúlyt manifesztálva. Most, az összes ezen energia bennetek, előtettek és körülöttetek van, Kérd az összes ősi, erőteljes Isteni és autentikus tudásod, mindazt ami az élet, ami pozitív és ami az anya/Atya Isten, ami szolgálni fog téged ebben az életben az életedbe lépjen,és belép, hogy a tudatos elmédet és a tudatos énedet előtérbe hozza, és a bölcsesség eszközeként eléd terüljön, amivel megáldottad magad azáltal, hogy bíztál az Anya/Atya Isten szeretetében, azáltal, hogy tudod, hogy az Isten esszenciája az, ami arra sarkal téged, hogy teremts. Képzeld el ezt az esszenciát behatolni az összes akadályba, az összes idővonalra és nyisd meg az ajtókat ezen tudás előtt, hogy erőteljes eszközzé váljon, bölcsességként, amely továbbra is végigvezet téged az életben. Vegyél egy mély lélegzetet ismét. Érezd ezt az Isteni Esszenciát keresztülhaladni a csakra rendszereden. Érezd magad legyökeredzni és leföldelődni a Földön. Most idézd meg önmagad számára, az összes energiát és támogatást, amire szükséged van, hogy teljesíts bármilyen befejezetlen ügyet, azért, hogy lepecsételd a régi világba vezető ajtókat. Folytasd a belégzést kényelmes tempóban. Tartsd a szemeidet még mindig lehunyva. Ne feledd az energiát, aminek középpontjában tartanak.

Szeretteim, olyan világot foglaltok el, ahol több milliárd másik lélekkel osztjátok meg a teret. Az energiáik befolyásolják az életeteket, kihatással vannak a hiedelem rendszereitekre és a hozzáállásotokra az élettel és önmagatokkal is. A világotok (egyénei) túlságosan aggódnak azzal kapcsolatban, hogy mit gondolnak mások, mit hisznek mások, olyannyira, hogy elfeledkeztek önmagukról, és megteremtettek egy valóságot, amiben a kivetítéseiken keresztül élnek.

Kivetített életet élni, olyan, mintha diszinkarnálodott [fizikai testben nem megtestesült] lényként élnétek. Minden, amit tapasztaltok, mindenki más világba való kivetítésein alapulnak. A kivetítésetek és az emberiség többi részének kivetítései egy tapasztalatot manifesztálnak, amelyről most úgy hiszitek, hogy az az élettapasztalatotok. Ti mind nagyon érzékenyek vagytok a jelenlegi világ kivetítéseire, ezért olyan létfontosságú, hogy önmagatok középpontjában legyetek minden nap, ennek kihagyása nélkül, az Anya/Atya Isteni Esszenciáján belül.

Érezd az Anya/Atya Isten akaratát és erejét a napfonatcsakrádban, mivel a társadalom kivetítései ezt a csakrát befolyásolják leginkább. Ez a csakra befolyásol titeket, amikor döntéseket hoztok és cselekedtek. Hogy mennyire érzed magad biztonságosan a világban, a napfonatcsakrád határozza meg. Helyezd önmagad a középpontodba ezen a módon megtisztítva önmagad a mértéktelen és hiányos energiától, amit a külső világ kivetítései hoztak létre, és ez visszavisz téged a középpontodba. Ez összehangolja az összes energia rendszeredet az Isten akaratával, amely, mint bizonyára tudod már, valójában, a lelked akarata.

Az Anya/Atya Istennek tudatában kell lennie minden egyes lélek isteni tervének. Az Isten/Istennő soha sem fog összekeverni bárki mással. Mindannyian, akik jelen vagytok itt, és azok, akik olvasni vagy hallgatni fogják ezeket a szavakat a jövőben, a kihívásotok az, hogy mesterévé váljatok a bizalom és hit eszközeinek. Mivel, ahogy a világotok változik és folytatja a fejlődését, ahogy van, képesnek kell lennetek arra, hogy magabiztosan használjátok a bizalom és hit eszközét. Ez az eszköz szétszed bármilyen formát, ami korlátozni vagy szabotálni képes téged. Ez a tanulás ideje, higgy azért, hogy láss. Itt az idő, hogy a teljes/egész létezéseteket átadjátok magatokat az Anya/Atya Istenek, a Szellemnek, és megengedjétek az életeteknek, hogy kibontakozzon abból, amit az Anya/Atya Isten teremtett számotokra, ahelyett, hogy az bontakozzon ki, amit az egótok teremtett.  Már mondtam korábban, és megismétlem – az alsóbb egó és a lélek soha nem lehet társteremtő. Mivel az alsóbb egó az, ami csapdában tart titeket abban a hiedelemben, hogy korlátozottak, értéktelenek és gyengék vagytok, vagy hogy nem vagytok képesek teremteni.

A lelketek számos beavatáson ment keresztül és ez egy nagyon magas rezgésű dimenzióban működik és arra szólít, hogy lépj előre, belekóstolva valami újba, valami kellemesbe, és az életetek nem lesz soha ugyanolyan. A harcotok a túléléssel el fog maradozni és az élet kellemessége, amelyre olyan mélyen vágytok a tiétek lesz. A lelketek ígéri ezt nektek, miként az Anya/Atya Isten is ezt teszi, a Mesterek, az Angyalok és az Univerzum is ezt teszik. Tudjátok miért? Azért mert ez az Isteni Jogotok. A világotok kivetítései azt eredményezték, hogy elfelejtettétek, hogy hogyan éljétek az életeteket, hogyan éljetek, mint az életetek vezetője, hogyan éljetek meghatalmasodottan és bízva abban a képességetekben, hogy megválasszátok azt, hogy mi befolyásolja az életeteket és hogyan irányítjátok az életeteket.
 
Az, amit ma mutattam nektek szeretteim, az egy rendszer, amit olyan gyakran alkalmazhattok, amilyen gyakran csak úgy döntötök, hogy támogasson titeket a gondolkodás, félelem régi módjainak, és a hit/hívés régi módjainak eldobásában. Mert a világotok annyira tele van negatív kivetítésekkel, gyakran úgy érzitek, és féltek attól, hogy visszafejlődtök, ahelyett, hogy előrehaladnátok. Ma manifesztálsz egy eszközt magad számára, hogy biztosítsd, hogy azt érezd, hogy gyakrabban haladsz előrefelé, mint hogy attól félsz, hogy visszafejlődsz. Megteremtettél egy eszközt arra, hogy emlékeztessen téged az erődre, hogy uralod az eszközöknek, amik kihívás formájában jönnek. Mindezek a kihívások kihívják az elmédet és a kreativitásodat, hogy kiterjessze önmagát. Mind képesek vagytok arra, hogy a legkellemesebb életeteket éljétek, el tudnátok képzelni és mindannyian itt vagytok, hogy megkapjátok ezt a tudást azért, hogy megmutassátok másoknak, hogy hogyan tegyék ugyanezt. Az életetek irányítása az egyik legnagyobb ajándék, ami magatoknak adhatok.

Amikor megadod magad mások kivetítésének, akkor nem irányítod az életedet. És amikor kivetíted a hiedelmeidet és hozzáállásaidat másra, elvárjátok tőlük, hogy azt az utat kövessék, ami megteremtettetek, és elvárod, hogy a másik irányítsa az életedet. Oszd meg a bölcsességet és tudást, amivel rendelkezel, de soha ne helyezz elvárásokat másokra, hogy megváltoztassák a világukat. Add meg nekik a lehetőséget, hogy eltérő utat választhassanak azáltal, hogy irányítod az életedet és evégett a példa által vezetsz. A feltétel nélküli szeretet az egyik legerőteljesebb cselekedet. Amikor az egyén elvárásokat helyez a másikra, akkor az egyén nem engedi meg a másiknak, hogy a saját életét irányítsa. Még ha az életük a zsákutca irányába is tart, akkor is ez az az élet, amit ők választottak és azon keresztül, ahogy az életeteket irányítjátok, ezáltal felkínáltok nekik egy lehetőséget, hogy valami eltérőt válasszanak, ezért rendkívül fontos, hogy autentikusan éljetek.

Hallottátok már azt a mondást: 'Élj úgy minden nap mintha az lenne az utolsó’. Azt kérem játssz el ezzel az elmédben újra és újra. Mi lenne, ha ma lenne az utolsó napod a Földön, akkor a szíved örömmel lenne tele vagy megbánással teli lenne? Bűntudattal teli vagy kegyelemmel teljes lenne? Élj minden nap úgy, mintha az utolsó lenne, azt jelenti, hogy éld az életed teljesen egészében az adott nap. Soha ne hajtsd a fejed alvásra, amíg megbánás van a szívedben. Fejezz be minden napot azzal a tudással, hogy az az életed legjobb napja volt. Ily módon megtanulod megérteni minden pillanatban rejlő értéket. Érted, hogy mit jelent az, hogy minőségi életed legyen? Miért vesztegetitek az életeteket az aggódásra, a félelemre, a riadtságra, a rettegésre, az iránt, ami lehet, hogy bekövetkezik vagy lehet, hogy még sem következik be. Élj minden nap, úgy mintha az utolsó lenne, megbánás és bűntudat nélkül.

Szeretteim, ez egy nagyon fontos időszak számotokra. Arra kérünk, hogy engedjétek meg a Szellem szavainak, hogy keresztülvibrálhassanak a tudatosságotokon, és emlékezzetek az erőre, ami az egyén képességében rejlik, hogy legyen bizalma és hite, hogy átadja önmagát, hogy elengedjen és engedd, hogy Isten átvállalja ezt. Összegyűltünk veletek, hogy megnyissuk az ajtókat a jövőtökre és megmutassuk számotokra, hogy van egy jobb út, egy kecsesebb mód, és hogy biztonságos számotokra, hogy megbízzatok az Atyátokban, a Mennyben, hogy támogat titeket, ugyanígy bízva az Isteni Föld Anyában, hogy a testén tart titeket. A gravitáció soha nem hagy cserbe – az Isten se fog.

Gondolom a hölgyek ezt jobban tudják, mint bárki más. (nevetés)

Szeretteim ne feledjétek, hogy egy Mester, Mester Tervéből teremtődtetek meg. Ezért, csakis Mesterek lehettek. Az Anya/Atya Isten Szeretete és Fénye visszhangozhat keresztül a lényetek minden egyes négyzetcentiméterén és ez lehet az energia, ami motiválhat titeket az összes szinten. Bízzatok a sok láthatatlan karban, amik megtartanak titeket, amik hordoznak és kényelembe helyeznek, és azokban a számtalan láthatatlan szívekben, ami feltétel nélkül szeret titeket. Minden, ami a lelketek vágya, biztosítva lehet, hogy a terved  teljesen manifesztálódjon kegyelemben, tökéletes és csodálatos módokon és  minden mindig jól lehet a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany sugarának Chohánja és üdvözöllek és megáldalak titeket szeretetben. Adonai.

 

Kérdező(1): Kuthumi, múlt héten elmentem egy találkozóra, egy adott helyen, …(nem hallgató), és egy csoporttal voltam, és ez már azelőtt is megtörtént. És akkor és most is nagyon depressziósnak érzem magam, és ez egy borzasztó érzés volt. El tudnád nekem magyarázni, hogy mi történik?

Válasz: Nővérem, sok fénymunkás, akiknek energiája nagyon érzékeny szinten van jelenleg a depresszió megmagyarázhatatlan hullámait tapasztalja, és teljesen levertek, céltalanok, kedvetlenek, fáradtak és még betegek is. Ezt a mély szintű tisztulás okozza, amin a Föld Anya jelenleg keresztülmegy és nagyon erős befelé forduló/introspektív energia öleli át jelenleg az emberiséget. Gaia önmaga is kitisztítja a depresszió hullámait a testéből, amiket magában tartott. A depresszió egy ki nem fejezett energia, és ahogyan az energia, és a depresszió, ami olyan sokáig mélyen lapult, elkezd utat találni, hogy felszínre jöjjön, és ez nagyon illékony energiák kitörését okozza. Ez a másik ok, amiért a fénymunkásoknak a középpontjukban kell lenniük napi szinten, és még néha a nap folyamán is.

Kérdező(2): Kuthumi Mester holnap lesz a születésnapom, tudnál erről valami információt adni.

Válasz: Minden születésnap az energia és egy új ciklus új hullámának a megszületését jelenti. Minden alkalommal egy új ciklus jön, és az egyénnek megvan a lehetősége, hogy magához ölelje az érzelmi és mentális érettség egy új szintjét. A Szellem előidéz nektek egy lehetőséget, hogy átöleljétek az érési folyamatotokat kegyelemmel és harmonikusan, és hogy megforduljatok és megvizsgáljátok magatokat, elismerve azt, amit meggyógyítottatok, és azt ahol most vagytok, hogy elismerjétek mennyit nőttetek.

Kérdező(3): Kuthumi Mester, két kérdésem lenne. Sok fájdalmat tapasztalok a testemben, energetikai változást és hasonló dolgokat, és az elmúlt néhány hónapban, kifejlődött egy csomó/daganat a nyakam hátuljánál. El tudnád magyarázni nekem mi ez? És két nappal ezelőtt volt egy álmom, amiben néhány tudományos információt csatornáztam. Azt hiszem ez te voltál, átadtál nekem némi információt. Tudnál erről némi felvilágosítást adni?

Kuthumi: Természetesen. A változások következtében van, amit az emberiség megtapasztal energetikailag, a fizikai test végig megy egy fajta mutációs folyamaton. Ez a mutáció gyakran vezet fizikai kényelmetlenséghez és biztosítalak titeket, hogy minden egyes személyre tudatosan hatással van az energia a tudatos választásuk következtében azért, hogy behatoljanak és tovább lépjenek a régi paradigmán, és ezért a fizikai kényelmetlenség néhány szintjét tapasztalják a testük néhány vagy másik területeiben. A gerinc az energia hatalmas masszív hullámait tapasztalja, és amikor ott az energia alakjának stagnáló forrása van jelen, akkor ez beszorulttá/beragadttá válik a test egyik területén. Ez tapasztaltad meg csomóként/daganatként. Azt javasoljuk, hogy idézd meg a gyógyító angyalod és Arkturusz nagyúr támogatását, és kérd, hogy az összes szükséges gyógyulás menjen végbe a lelked legmagasabb akaratával összhangban, hogy elmozduljon az energia és hogy feloldódjon a daganat/csomó.

Az energia, amiből részesültél az energiám egy aspektusa volt, amit Püthagoraszként ismersz. azt javaslom, hogy hangolódj össze gyakrabban ezzel az aspektussal, annak érdekében, hogy megkapd, amire szükséged van ez alkalommal, amely a jövőd kivetítésének és az élet tervezeteinek része.

Kérdező(4): Kuthumi Mester, mi jelentősége a tüzeknek/tüzeseteknek (pl:erdő tűz).. ?

Kuthumi: A Tűz egy elem, egy nagyon erőteljes tisztító (energia) és ez úgy működik, hogy megtisztítja a Föld étereit a negatív és stagnáló asztrális energiáktól. A tűz elem kapcsolódik a haraghoz; ezért, szükség volt erre az elemre, hogy a harag sűrűségének kitisztítására használják a bolygón, ami különböző helyeken nyilvánul meg. Ez az elem az intuíciót is képviseli. Amikor az egyént a harag motiválja, az egyén nem hallja az intuíció hangját. Az egyén felhasználhatja a haragját, hogy az ember önmagát motiválja arra, hogy valami újat és pozitívat megteremtsen. Ezért most a tűz elem kitisztítja a harag energiáját megadva a terület lakosainak azt a lehetőséget, hogy kapcsolatba lépjenek az intuíciójukkal és létrehozzák a teremtés egy különböző rendszerét. És ez az információ alkalmazható az összes területre, ahol tűz tör ki. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...