Kuthumi Nagyúr - Új dimenzionális színek és csakrák

Kuthumi Nagyúr - Új dimenzionális színek és csakrák

 

Michelle Eloff©

Johannesburg, 2005. Július 20

Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: http://www.mediafire.com/download/qcb9k257g76dhm7/uj+dimenzios+csakrak%282%29.mp3

vagy

Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=0oaQIymIbpw

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

______________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy elhozzam számotokra a képzelet áldásait, a belső bölcsesség és megértés integrációjának áldásait.

Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, az új élet jelenlétében megtartjuk az Új Kort, amely az Arany Kor hajnala, elhozva számotokra a lehetőséget, hogy integráljátok a magasabb vibrációkat. Ezek a magasabb vibrációk számos testeteken keresztül kapcsolódnak. A rezgésekhez, a testeteknek most hozzá kell szoknia, hogy a magasabb vibrációkat integrálja a csakrikus rendszeren keresztül, kifejezetten a torokcsakrán át, az emberiség érdekében. A bolygó szintű tudatosság harmadik központja a torokcsakra. Ez a másik oka, amiért olyan sok feldolgozás történik a torokon keresztül, valamint a füleken, az orron, a szemeken és a pajzsmirigy és mellékpajzsmirigyeken keresztül ilyenkor.

Az emberiség most újra megleli az igazságának hangját; a hangot, amelyet eónokon keresztül elfojtottak. Annak érdekében, hogy ez az új energia, vibráljon az igazságában, a korlátozás összes elemi részecskéjének fel kell szabadulnia a torokcsakrán keresztül, annak érdekében, hogy lehetővé tegye a magasabb vibrációkat a harmadikszemnek és koronacsakrának, valamint a szívnek és az alsóbb csakráknak, hogy istenien kifejezettek legyenek. A kommunikáció egy létfontosságú kulcs a személyes fejlődésetekért, mert az információ megosztásán és a vibrációk közvetítésén keresztül a fény részecskék áthatolnak a sűrűségen. Biztos vagyok benne, hogy sokan tisztában vagytok a kimondott szó hatalmával/erejével. Minden szó egy vibrációt tartalmaz. Ezek a vibrációk vagy építő, haladást szolgáló és pozitív jellegűek vagy romboló, pusztító természetűek. Ezt a kommunikátor által létrehozott energia minősége határozza meg. Sok hónapja dolgozunk már nagyon intenzíven a torokcsakrátokon. A torokcsakra egyenesen kapcsolódik a napfonathoz, ami nagyon fontos abban az értelemben, hogy segítsen az embereknek a tudatos útjukon integrálni az erejüket, az isteni akaratukat és bölcsességüket és ezáltal segítve a folyamatot, hogy képesek legyenek lépéseket tenni és döntéseket hozni a személyes igazságuk alapján. Mindezek most elhozták annak a lehetőségnek a manifesztálódását, hogy aktiválódjanak az új dimenziós csakrák és hogy integrálják a szín rendszerüket.

Ahogyan a magasabb vibrációs csakrák behatolnak a sejtes szerkezetekbe, megteremtik a fényt a testben, a testeitek újra fogják rendezni az atomikus felépítésüket. Ezek a változások a formában azt fogják eredményezni, hogy sokatoknak megváltozik az formája, más szóval a testalkatotok. Sokatoknak szüksége lesz arra, hogy fizikailag változzon. Lehet olyan, hogy mindenetekkel együtt egy új helyszínre költöztök. Földrajzilag oda lesztek téve, ahol legjobban fogják támogatnia az energiátokat. Az új csakrák, a vibrációik, amelyek az új színeken keresztül jönnek létre, eléggé erőteljesek, hogy behatoljanak a sűrűség molekulái között lévő kis terek minden zugába, és ezeket most megkapjátok. Ezek léteznek a fizikaiban és az éteriben. Nem korlátozódnak egy emberi lény fizikális energiáira. Minden létező energián belül megtalálható. Ahogyan elkezditek hasznosítani ezeket az új vibrációkat és összehangoljátok a tudatos tudatosságotokat a színekkel és kristályokkal, minden eltérően kezd el előtűnni számotokra. Ez a vibrációtok emelkedésének eredményeképpen történik meg és a tudatosságotok a felemelkedés létráján egy újabb fokot tesz meg. Minden alkalommal, amikor megmászol (egy újabb fokot), még több információt integrálsz be. Ez az információ elősegíti a még több fény integrálásának az eljárását, amely megteremti a lehetőségeket számotokra, hogy még mélyebb bölcsességet szerezzetek.
A 7. dimenziós kristály(os) testetek és a 7. dimenziós csakráitok aktiválását, a torokcsakrátokon keresztül fogjuk kezdeni. Ezt meg kell tenni ilyen módon abból a célból, hogy támogassuk és megkönnyítsük az integráció aktiválását számotokra és az összes többi fénymunkásnak is, és azok, akik válaszolnak arra a folyamatra, hogy a lényük belül mélyen felkavarodjon, ezért hunyd le a szemed most, hallgasd a szavaimat, engedd meg a képzeletednek, hogy képeket hozzon létre, miközben én beszélek és keresztül foglak vinni a személyes aktiválásodon.

A torokcsakrád egy ajtó a másik világba. Ez összes szó összes vibrációjának minden lenyomatát tartalmazza, a szavakéit, amiket kiejtettetek. Ez a vibráció befolyásolja az energiát, ami keresztül rezeg a füleiden és ahogyan integrálod az energiát, ami vibrál és behatol a füleidbe, így hatással van a tisztán hallásodra. Ezek a rezgések a torokban hatással vannak a szemeidre és arra, ahogyan látsz.  Ez szintén kihatással van a tobozmirigyre és arra is, hogy képes legyél hasznosítani a belső látásodat. Az orrodnál van egy csakra pont, ami közvetlenül kapcsolódik a nőies vagy anya energiához. Az orrod hegye aktiválja az energia egy kristályos köpenyét, amely a védelem egy köpenyeként cselekszik, mint a magzatburok egy anya méhének belsejében. A védelem ezen erőteljes szerkezete megtart téged, a belső gyermekedet és a serdülő énedet ezen belül a köpenyen belül azért, hogy biztonságosan integrálhasd és elengedhesd azt, ami többé már nem szolgál téged. Minden alkalommal, amikor megérinted az orrod hegyét, aktiválod ezt az energiát. A gyerekek szeretik dörgölni az orrukat; tudják, hogy ez az energia egy emlékeztető az anya méhén belüli biztonságos térre, ahol a szellem fényében voltak tartva, függetlenül az anyjukkal való érzelmi tapasztalataiktól.
A bejárat a másik világokba a torokcsakrádon keresztül támogat téged, a jövőbeli és a jelenlegi, párhuzamos és alternatív valóságaid Akasha feljegyzéseseibe való belépésbe. Ez megadja számodra a lehetőséget, hogy a verbális lenyomatokra sokkal tudatosabbá válj, azokra, amiket jelenleg teremtesz a fizikális, érzelmi, mentális és éterikus testeidben. Az új dimenzionális csakra a torkod számára a Zafír csakra. Ez egy zafír vibráció, és a zafír drágakő segíti a bejövő energiát és kimenő energiát. Sok ember még mindig öntudatlanul működik a torokcsakráját illetően. A verbalizáció, - a szavak sokszori ismételgetése -, ha negatív természetű, akkor létrehoz egy romboló lefelé tartó spirált, amely továbbra is szabad utat enged a negatív vibrációknak, mint a verbális/szóbeli/ visszaéléseknek, bántalmazásoknak, és ezek továbbra is pusztító teremtő erőket hozzanak létre. Most azt kérdezhetitek, hogyan lehet egy (kreatív) teremtő erő - romboló/pusztító hatású vagy hogyan lehet egy pusztító/romboló erőt- kreatívnak, teremtő jellegűnek tekinteni?

Ebben az esetben, lásd ezt egy lehetőségként, hogy sokkal tudatosabbá válj arra, amit kiejtesz a szádon, és amiről beszélsz és arra, amit mások beszélnek körülötted. Mások romboló, negatív verbális kommunikációja hozzá fog járulni, hogy felvilágosítsd őket arról, amit bevonzanak és ezáltal megadva nekik a lehetőséget, hogy tudatossá váljanak arra, hogy a negatív energiájú verbális kommunikációjuk mivel jár és ez megadja nekik a lehetőséget, hogy más módon kommunikáljanak. A gyerekeknek sokkal jobban szükségük van erre, mint valaha. A gyerekeknek meg kell érteniük a pozitív kommunikáció fontosságát. Létfontosságú, hogy az egész emberiség megértse a kimondott szó hatalmát és erejét és azt, ahogy a hibás, hiányos kommunikáció félreértésekben nyilvánul meg, amely az energia összhangjának hiányában manifesztálódik. A hibás, hiányos kommunikáció félreértést idézett elő, ami mindenféle dilemmában végződött. Felelősek vagytok a közlésekért, amiket átadtok; ezért minden szavadat tökéletesen válaszd meg. A kommunikációhoz hozzátartozik minden, amit gondoltok és éreztek, miközben kommunikáltok. Ez biztosítani fogja, hogy a közlés, amit átadtok, teljes legyen.

Most képzelj el egy bejáratot a torokcsakrádba feltöltődni egy pompás zafír fénnyel. A zafír energia vibrációja létrehozza az energia egy sugarát, ami az összes szóbeli kommunikációtokat átviszi a 7. dimenzió portáljain, ami a mágia, csodák és a manifesztáció energiájának részecskéit hordozza.  A szavaidon keresztül manifesztálsz és meg van a képességed, hogy megválaszd, amit a zafír sugár felhasználásán keresztül manifesztálsz. A Zafír Csakrád, ahogyan erre a 7. dimenzióban hivatkoznak, 7 cm-rel előtted rezeg összehangolódva a torokcsakráddal, és 7 cm-rel mögötted is igazodik a torokcsakrádhoz. Ezen bejárat aktiválja a 7D-s fény átjárókat, hogy beléphess a felsőbb csakrákba és keresztülmehess a hídon; vagyis a szívcsakrádon, belépve az alsóbb csakrákba.

Érezd a zafír energiát, ahogy eltávolítja a sűrű energia összes ezen részecskéjét, ami negatív szóbeli kommunikációban, önkritikában és ítéletben nyilvánul meg. Képzeld el ezt a fényt, ahogyan megteremti a zafírkék csillagok egy fenséges galaxisát. Képzeld el a zafír energia vibrációit csodálatos geometriai alakzatokban és formákban manifesztálódni mindenben, amely megerősíti a torokcsakrád és tökéletesen összehangolódik a zafír csakráddal.  Amikor a tudatosság és energia 5. és 7. dimenziós szintjei egyesülnek, a zafír energia ennek mélyén tartózkodik; az 5. dimenzió középpontjából a gyöngyház energiát integrálják a zafírba és ez fémessé válik. Lásd ezt összeolvadni ebbe a fémes színbe. Képzeld el ezt áthatolni az összes finom testeden és most hagyd, hogy ez tápláljon.

Most vidd a fókuszodat a szívcsakrádra. Érezd ezt a csakrát felkavarodni válaszolva a figyelmedre. Ahogy az emberiség megemeli a vibrációját, egyre több ember kerül tudatába annak a szükséges dolognak, hogy gyakorolja a feltétel nélküli szeretetet és átültesse annak folyamatába, hogy gyakorolja az önszeretetet.  Aktiválva ezt az új dimenzionális csakrát és ennek színét, felerősíti annak szükségességét az emberiség számára, hogy gyakorolja az önszeretetet és a feltételnélküli szeretetet. Ez megnöveli a vibrációkat, hogy az isteni szeretet sablonja integrálódjon és így a fénymunkások az isteni szeretet magasabb szintjei felé egy erős húzást kezdtek el érezni, ami a 6. dimenzión keresztül áradt ki; ez a folyékony szeretet dimenziója, amelyen keresztül az összes fény áthalad. A szívcsakrád megnyílik az összes energia örvényre, hogy integrálja a bizalmat és az isteni jogot, hogy szeress és szeretve legyél. Az új dimenzionális csakra aktiválásával összezúzzátok a sablonokat, amelyeket megtartottatok a tudatosságotok bármilyen szintjén is, amely a feltételhez kötött szeretetben tartózkodott. A folyamat az, hogy szálakra bontsátok/kibogozzátok a sejtlenyomataitokat és felszabadítsátok őket a múltbéli kondíciók emlékeiből, amelyek rátok rakódtak, az egyének által, akik azt hirdették, hogy szeretnek titeket, aztán szakítottak veletek, vagy keményen visszaéltek ezzel a szeretettel.  Mindenki a Földetek történelmében, akikkel kölcsönhatásba kerültetek, akik azt hirdették, hogy szeretnek, és feltételeket szabtak számotokra, most elkezditek, az ezek alóli elengedési/felszabadulási folyamat megtapasztalását. Nem kell többé a feltételhez kötött szeretethez kötve lennetek vagy ezáltal korlátozva. Választhatod, hogy újra kapcsolódsz ehhez, de többé nem köt meg, nem korlátoz le. Képzelj el mindenkit felszabadulni ebben a rácsban, aki beléd kapaszkodik, ezáltal hozzákötve téged a feltételhez kötött szeretethez, és engedd meg magad, hogy tovább lépj. Képzeld el az energiád bármelyik részét, amit mások magukhoz erősítettek, kötöttek, azokat, akik feltételhez kötött szeretetet raktak rád, eleresztődni, miközben lehetővé teszik számodra, hogy tovább lépj.

Most vegyél egy mély lélegzetet be, és ahogyan lélegzel a testedbe, a Smaragd Sugár aktiválódik a szívcsakrádban. Ez a smaragdzöld vibráció behúzódik az 5. dimenziós energia gyöngyházába és felemeli ezt a 7D-be. A 7D energiának a jelenlétébe a rózsaszín turmalin (energia) elkezd összeolvadni a smaragd (energiával), létrehozva egy 7D-s kristály vibrációt. Ez a vibráció a szeretet egy rezgésében tartja a rózsaszín és zöld energiákat. A smaragd csakrád 7cm-re előtted terjed ki, összehangolódva a szívcsakráddal és ugyan úgy a hátsó résznél is kiterjed 7 cm-re és összeigazodik a szívcsakráddal.

Most húzd be egy mély lélegzettel ezt megtartva a szívcsakrádban. Ahogy kilélegzel, fújd ki egyszerre a szívcsakrádon az energiát előre és hátulra. Ez kiterjeszti a smaragd csakrádat az összes finom testedbe és a dimenziókon keresztül felhúzza ezt megtartva téged a 7D-be, tökéletes harmóniába és összhangban vibrálva a zafírcsakráddal.

Finoman mozgasd most a figyelmedet fel a harmadikszemedre. Érezd a harmadikszemedet gyengéden válaszolni az összpontosított figyelmedre. Ahogyan a bolygótok keresztül ment a változásain, sokan fejeztek ki egy vágyat arra, hogy megerősítsék a pszichikai képességeiket. Fel akarják nyitni a harmadikszemüket, hasznosítva a belső látásukat; fejlesztve a tisztánlátó képességeiket. Egy dolog azonban feledésbe merül és még pedig az, hogy egy pszichikai képességekkel megáldott lénynek lenni nem egy elbűvölő, elkápráztató dolog. Ez egy olyan szerep, aminek aktiválása felelősséget hordoz magában. Az új dimenziós harmadikszem csakrát aktiválva még több energiát engedsz be, ezért felgyorsítod a harmadikszem képességeinek aktiválódását, és ez megerősíti az egyéni tisztánlátó képességet, de ezzel együtt hozzáadva a felelősséget is. Ezeket az eszközöket nem lehet az elbűvölés, elkápráztatás, csillogás céljára használni, ez nem egy vásári mutatvány; nem szabad a másik akaratának legyőzésére használni; vagy szándékosan félrevezetni a másikat vagy tudatosan olyan hamis látomásokat, képeket kivetítenie feléje, amelyek negatív vibrációkat hordoznak, és visszaélés céljából történnek. Ilyenképpen cselekedve ez kimeríti az energiamezőt, ami megtartja a spirituális energiát, ami szükséges lenne, hogy fejlessze a harmadikszem eszközeit, azért, hogy az 5. dimenzióból a 7. dimenzióba rezeghessenek az egyének. Tisztán látni olyan dolog, amit lehetővé teszel saját magadnak, hogy megtedd. A lelked megadja ennek áldását, ha készen állsz. Azáltal, hogy azt választod, hogy integrálod az új dimenziós csakrákat és az energiájuk magasabb vibrációit, megkapod az értesítést a lelkedtől, hogy készen állsz erre, hogy ezt megtedd. Ezért végy egy mély lélegzette be, kilélegezve gyengéden a szádon át, és kezdd elképzelni egy pompás tanzanit színét manifesztálódni a harmadikszemed középpontjába. A tanzanit színe az indigó és ibolya fénysugár egy keveredése az adott szín rezgésétől függően. Mindnyájan a tanzanit rezgés egy különböző szintjét fogjátok bevonzani. Néhányan inkább egy ibolya rezgést fogtok magatokhoz vonzani, mások pedig sokkal inkább egy indigókék vibrációt fogtok vonzani a lelked színének sugarától függően.

A tanzanit csakra színe egy nagyon mély indigókék tanzanit ékkő. 

zoisite-tanzanitedouble.jpg

Most lélegezd a gyöngyház energiát fel az 5. dimenzión keresztül a 7. dimenzióba és lásd ezt, mint egy fenséges, csodálatos fémesen vibrálást, ami fényben sziporkázik. Képzeld el, ahogyan a galaxisok megnyitják az energiájukat neked azáltal, hogy azt választod, hogy aktiválod ezt a csakrát, és integrálod a fény magasabb rezgéseinek színsugarát. Miközben az új látomások eljönnek hozzád, irányítani fogják azt, ahogyan kivitelezd azt, amit látsz. A látomások nem korlátozódnak a jóslásra és valójában nagyon kevés lesz az ilyen jellegű dolog. Amit látsz majd az a bölcsesség hatalma a szereteten belül, amelyet az Anya/Atya Isten fénye teremtett meg, és az éteri szinteken keresztül nyilvánult meg, és az útját a Föld Anya éterikus és majd a fizikai mezőiben vette. Látni fogjátok a fényt a szunnyadó fénymunkásokon belül is. Néha járműként lesztek használva, hogy felébresszétek őket. Lesznek időszakok, amikor a vezetőitek használni fogják a felerősített belső látásotokat, ez azt jelenti, hogy rajtad keresztül fogják közölni az útmutatásokat, amelyeket át fogtok adni javaslatok formájában. Az ibolya láng arkangyali vibrációja, amit St. Germain tart meg megnövekedik rezgésében a tobozmirigyetekben. Ez az ibolya vibráció úgy cselekszik, mint egy láng, amely feloldja az illúzió összes látomását. Ezért tudjátok, hogy ami a látásotokon keresztül jön a belső látomásotokon keresztül az az igazság. Az igazság jön keresztül a belső látomásotokon. Bíznod kell, hogy meg tudod tenni ezt, és a fény által mindig támogatott tudsz lenni. A tanzanit csakrád elkezdi rezgését 7 cm-re a harmadikszemed előtt és 7 cm-re is mögötte.  Ez az, ahol az energiák megváltoznak, azért mert a vibráció bejön a fejed hátulján át és százszorosan meg fog emelkedni, azért mert ez a csakrákon keresztül a fejed hátuljánál, az a hely, ahol kifejleszted az igazi tisztánlátásod látomását.

A fejed hátuljánál lévő csakrák a legfogékonyabbak a szellem energiájára és ma aktiváljuk a 44 kisebb csakrát az agyatok nyúltvelőjének és nyakszirtjének területén. Ez a fejed hátsó részénél a nyakad tarkójához vezet. A 44 kisebb csakra csak akkor aktiválódik, amikor már kellően integráltad a 7D-s energiát. Mihály Arkangyal dolgozik ezeken a különleges csakrákon keresztül kifejezetten.

Elhoz nektek egy csodálatos ibolya energiát St. Germainnel és elhozza a fény Zafír Sugarát a torokcsakrátokon keresztül azért, mert ez lesz az, amelyet az igazsággal fogtok látni, kommunikálni. Egy pillanatra most, csak képzeld el ezt a 44 kisebb csakrát aktívvá válni, érezd ezt az energiát biztosan megtartani téged a 7D-s kristály testedben. Mihály Arkangyal most megteremt egy platinából és titániumból készült pajzsot, amelyet energetikailag a fejed hátulja fölé helyez. Ez egy biztonságos bukósisakként viselkedik, hogy úgy mondjam.  Az ok, amiért ezt teszi, azért van, mert minél a magasabbak a vibrációid, annál több figyelmet vonzol be, és nem csak a fény oldalán lévőktől. Az alsó 4D-s világ úgy fog látni titeket, mint a tábortüzet egy sötét éjszakában.

Mihály Arkangyal kivitelezte a pajzs védelmet úgy, hogy az újonnan aktivált 44 kisebb 7D-s csakra semmilyen módon vagy formában nem lesz összezavarva, akadályozva a fejlődésében (bármi vagy bárki által); 44 órát fog igénybe venni, 44 részletben 1-1 órában, hogy tökéletesen összehangolódjanak. Ehhez szükség van a gyakorlásra a tisztánlátás növeléséért. Legyetek annak is tudatában, hogy a környezetetek is emelkedik. Rendkívül fontos, jobban mint valaha, hogy a védelmi pajzsotokat napi szinten hozzátok létre. Ez egy nagyon érzékeny időszak lesz számotokra pszichésen. Ha nem véditek le magatokat rendesen, akkor nagyon is úgy találhatjátok magatokat, hogy más emberek negatívitásaiba bevonódtok. Azért mert a határaitok az energiatesteitekben olyan világosak, tiszták fényesek ezekben az időkben, hogy be fogtok vonzani olyan embereket sűrű vibrációs energiákkal, akik szomorúak, akik őrültek és akiknek szükségük van a szeretetre. Nem kell elutasítanod őket, de tudatosan a fényben kell tartanod önmagadat. Ne add át nekik az energiádat. Legyél egy olyan edény/eszköz, amelyen keresztül Isten átadja a szükséges energiát/információt, amire szükségük van. Soha nem akarták azt tőled, hogy add át másoknak az energiád. Mindig csak az kérték, hogy legyél egy eszköz/edény, amelyen keresztül az Anya/Atya Isteni munkálkodni tud.

Miközben a platina és titán pajzs megfelelően összehangolódik az energiameződdel, hozd a fókuszod most a koronacsakrádra. Néhányan talán egy kicsit szédelegve érezhetitek magatokat, csak lélegezzetek be. Ha émelygést érzel, told le az energiád a lábaidba és onnan a földbe. Most lásd a koronacsakrádat megnyílni, mint egy nagy szemet felnézve az Ég Atya szívébe. A koronacsakrátok a holdcsakrátok és ennek új dimenziós rezgését a Holdkőn keresztül tartják meg. Minden alkalommal, amikor kapcsolódsz a Szellemmel, még több fényt húzol be ezen a csakrán keresztül. A koronacsakrád az, amely vezet téged a választásaid értelmében a spirituális útadat illetően. A Hold Szemed a Belső Istennőd szeme és ő elhozza számodra a szeretet ezen csodálatos vibrációját abból a célból, hogy meggyógyítsa az összes létidő sebeit, amit annak eredményeként tapasztaltál meg, hogy az Atya Istenre tekintő szemeidet be kellett hunynod, mert féltél a fájdalomtól és szenvedéstől, ami abból származott, hogy szilárdan a személyes hitrendszereid igazságában álltál. A Hold Szemed deaktiválódása az igazi identitásod/azonosságod/ lezárulásához vezetet. Hórusz Nagyúr segítségével, meg fogod erősíteni a Hold Szemed látását és látomását. Ez a szem az Ég Atyára pillant, de ez a saját Istennőd szeme.

 A harmadikszemed ugyanennyi fényt lát, látja az igazságot, és a két szem kombinációja az, ami kiterjeszti/megnöveli a belső látásodat. Ez, ami kiterjeszti és megerősíti a képességedet, hogy meglásd, ami a fizikai világon belül és azon túl van. Most képzeld el a holdkő vibrációját a gyöngyház összes színével feltöltötten vibrálva egy briliáns gyöngyházfényben a fény egy sziporkázó edényeként. Ez a színek egy szivárvány készletét hozza el számodra, amelyik egy a gyöngyházzal. A holdcsakra 12 cm-rel a koronacsakrád fölött tárul ki. Ahogy a 44 kisebb 7D-s csakrád egyre aktívabbá válik, tehát a holdcsakrád is ki fog terjedni méretében és be fog hatolni az energiatesteid mélyebb szintjeibe.

Vegyél egy mély lélegzetet be most, lehúzva az energia egészét a gyökércsakrádba és tartsd a fókuszod ott, ahogy kilélegzel. És így tehát összekapcsoljuk a mennyet a földdel, és beléptek a Gránátcsakrába, ami hozzákapcsol titeket a Föld Anyához; a test, amely megtartotta és hordozta a fizikai testedet sok cikluson és inkarnáción keresztül. Ez az ahol összekapcsolód az indentitásodat a Föld Anyával. A lélek identitásodnak újra kell aktiválódnia egy még tudatosabb szinten abból acélból, hogy elhozza szoláris identitásodat a fizikai manifesztációjába. Aktiválva ezt az új dimenzionális csakrát összekapcsolja az energiádat a monádoddal.

A monádod nem a felsőbb éned. Ez kapcsolódik a lélek energiádhoz és minden egyes monád létre tud hozni 12 lelket és ezen 12 lélek közül mindegyik létrehoz egyenként 12 aspektust, amely a felsőbb énetek, amely számos formán keresztül fejezi ki önmagát, és ez azt eredményezi, hogy olyan lények vagytok, aki 144,000 aspektusból áll és minden egyes monád azonos mennyiségű aspektusból áll, vagy energia vibrációból, amelyeket valamikor választ.  Azáltal, hogy összekapcsolódsz a monádoddal ezen új csakrán keresztül, leföldeled ezt az identitást. Ez azt jelenti, hogy a gyökér rendszered keresztül fog menni egy ”megmetszésen”. Az alap, amelyre megteremtetted az életed el fog mozdulni, mivel ez nem elég erős, hogy megtartsa az új szerkezeteket/felépítményeket, amelyeket létrehoztál. A gyökér vagy alapcsakrád, ahogyan tetszik, a Föld Anya lávájával vibrál, amely az életerő áramlását képviseli rajta keresztül. Amint megnyitod az energiád, hogy megkapd a gyökércsakrád új energiájú csakrikus vibrációjának energia lenyomatát,  létrehozod a Gránátcsakrádat.

Ez a vibráció elhozza neked a nagyon mély és tiszta piros vibrációt, ami hozzákapcsolódva tart az istennőhöz a földön. Amikor a véred és az ő vére együtt áramlik, ő támogat téged és te támogatod őt. Ez a gránát rezgés most megnyitja az portálokat az állat királyság számára, hogy belépjenek a felemelkedésük követező szakaszába. Ez előidézi az energia újabb szintjét, amely támogatni fogja az emberiséget ugyanilyen módon. És így az állati természetetek, a természetetek az összes dolgon belül, elkezd egyesülni és felemelkedni kollektíven. Vegyél egy mély lélegzetet be és lásd a szeretet gyöngyházfényű sugarait előjönni az 5. dimenzión keresztül belépve a 7. dimenzióba és előretör pezsgő jelenlétével a gránát sugár metálos fényét előidézve. Ezen új vibráció és csakrikus aktiválás még több életet idéz elő, hogy támogassa a bolygótokat. Ezzel még több felelősséget hoz el, mint ahogy teszi ezt az energia minden új beáramlásánál. A felelősség, felébreszti az anyatermészet szükségleteit, nem csak egy felületes szinten, de mélyen a lényén belül is, ahol az ember igazán érezhet a Föld Anyáért és vele is, ahol az energiátok rezonál vele. Ezért, ahogy gondoskodtok az igényeitekről/szükségleteitekről így automatikusan biztosítjátok számára és ő hasonlóképen tegyen. A gránátcsakrátok kiterjed három irányba, 12 cm-rel a gyökércsakrátok előtt, 12 cm-rel mögötte, és a két lábatok között. Most vegyetek egy mély lélegzetet be, és ahogyan kilélegeztek, toljátok az energiát a gránátcsakrátokba a két lábatok között és képzeljétek el az energiát előtörni, egyesülni a Föld Anyával. És így a gránát vibrációk a Föld Anyától elkezdenek felkavarodni. Az idő elérkezett, amikor az emberiség többé nem tudja a tudatlanságát mentségként használni a globális felmelegedésnél, az állatokkal, gyermekekkel és nőkkel szembeni visszaéléseknél. Elérkezett az ideje, hogy minden ember elkezdjen felelősséget vállalni saját tetteiért.

Ez bevonja az energiád a szakrális, más néven szexcsakrádba, ahol az Istennő befogadóképessége, fogékonysága tartózkodik. Ez az ahol a Fény vize áramlik, folyik. Amikor a víz nem tud folyni, ez stagnálttá válik vagy befagy. Ezen új dimenzionális csakra aktiválása megolvasztja a jeget, áttöri a gát falait és lehetővé teszi a víznek, hogy áramoljon, folyjon. Ez az áramlás, hatással lesz az emberiség jelenlegi tehetetlenségére, hogy rugalmas legyen és növekedjen az árral. A Szakrális energia ezen folyásának/áramlatának  tovább blokkolása ahhoz vezet majd, hogy az emberek kényelmetlenséget éreznek a saját szexcsakrájukban és korlátozott kreatív teremtő inspirációt és egy tehetetlenséget arra nézve, hogy megoldást találjanak a problémáikra, ha továbbra is ragaszkodnak az élet vize folyásának a blokkolásához, annak blokkolásához, hogy az egyént abba az irányba vigye, amit a lélek megteremtett. A világotok túl sokáig volt a kontroll egy állapotában. És ahogy az Istennő kiemelkedik, hogy a kiegyensúlyozott Isten ereje mellé álljon, így az irányítást le kell rombolni; az együttműködés és az isteni irányítás/vezetés energiája létre fog jönni. Többé az egyén nem másokért fog dolgozni/munkálkodni, hanem az egyének fognak egymásért tenni/munkálkodni. A hatalom hierarchiái, amelyek irányították, kontrolálták a bolygótokat meg fognak változni és a tudat/tudatosság hierarchiája létre jön, hogy azok, akik magasabb természetűek, több tudással rendelkeznek, vezethessék azokat az útjukon és irányítsák az energia szétosztását az összes mester mellett dolgozva, akik fejlődtek a fényben. A szexcsakrád most már a napcsakrád. A citrin csodálatos mély aranyló jellege, amely meg fog tartani titeket az egyenlő nőies/férfias, Isten/Istennő kreatív teremtő erejének hatalmába. A nap meg olvasztja majd a jeget és biztosítja az akadálytalan áramlást, és az Istennő fogékonysága, befogadóképessége fogja vezetni a lélek természet állati és emberi aspektusainak áramlását azért, hogy az összes magasabb vibráció azonos legyen és kiterjessze önmagát a befogadó, fogékony és kreatív aspektusokon keresztül. Ezért az összes fénymunkás belekezd a fogantatás, várandóság és születés egy 9 hónapos ciklusába. Mindegyik egy egyedülálló tapasztalat a személyes isteni tervetekkel és utatokkal kapcsolatban. Valami igazán csodásat fogtok létrehozni az isteniben összehangolódva a magasabb tervetekkel/az isteni összehangolódás által a magasabb tervetekben,/ amely szolgálni fogja a fizikai utazásotokat azért, hogy úgy munkálkodhassatok, mint az Istennő isteni hírnöke és az Anya/Atya Isten közvetítője, megbízottja, nagykövete. A napcsakra az egyetlen, ami kiemelkedik belőled és rajtad kívülre terjed azért, mert ez az egyik, amivel már dolgoztunk egy néhány éve. Képzeld el ezt a fényt felmelegíteni a fénytesteid minden szintjét. Lásd a fenséges citrin arany fényt megtelni az Anya Istennő gyöngyházfényű energiájával az 5. dimenzióból. Lásd ezt a metálos rezgést most mozogni és tökéletesen összehangolódni a Holdcsakráddal, a Tanzanit csakráddal, a Zafírral, a Smaragddal és a Gránát csakráddal.

Végy egy mély lélegzette be, és ahogy kilélegzel, irányítsd a fókuszod a szolár plexusodra, vagyis a napfonat csakrádra. Ennek vibrációja az egyik, amelyet az emberiségnek integrálnia kell a maga teljességében annak érdekében, hogy a torokcsakra is integrálódjon a maga teljességében. Azért mert a hierarchiákat ellenőrző/irányító hatalom lerombolásához, a napfonatcsakrát meg kell erősíteni, mert ezen a csakrán keresztül, az Anya/Atya Isten Isteni akarata és ereje keresztül fog hatolni és a Fény Felemelkedett Mestereinek hierarchiáján keresztül kifejeződik, hogy aztán, szilárdan gyökeret eresszen. Az idő rajtatok áll, hogy teljesen megértsétek az isteni akarat és erő hasznosítását. Ahogy az emberiség hangja újraaktiválódik, tanúi lesztek a polgárok feljebbemelkedésének, hogy az irányító/ellenőrző hatalom hierarchiáit kihívják és felelősségre vonják és követeljék, hogy a fény vezetése/vezetősége integrálva legyen azért, hogy minden egymással (összhangban) tudjon munkálkodni. Itt a sárga fluorit fénye mutatja meg magát számotokra. Ezen rezgés előidézi a bölcsesség fényét/világosságát amelyet alkalmazni kell annak érdekében, hogy felhasználják az isteni akaratot és hogy a cselekvés mezejére lépjenek. Ennek az új dimenzionális csakrának az aktiválása az, ami aktiválja mindenkinek a bukását, aki azt választja, hogy irányítson, kontrolláljon, és az ellenőrzés és kényszer, erő gyakorlását választja. Itt van az, hogy a feltételhez kötött szeretet, a félreértés és a hatalommal való visszaélés szétrobban a fénybe és felfedik az illúziókat.

Vegyél egy mély lélegzetet a napfonatodba és érezd a sárga fluorit egy pompás sárga energiáját felébredni a gyöngyházfénytől, ami az 5. dimenzióból érkezik. Lásd ezt a csodaszép fényt vibrálni; lásd ezt tökéletesen összehangolódni az összes többi új dimenzionális csakrával. Ez is 7 cm-rel előtted és mögötted található. Képzeld el az energia minden sűrű részecskéjét, ami hozzákötött téged a hatalomtól való félelemhez, a hatalomhoz, amivel visszaéltek vagy az erő/hatalom, amivel te éltél vissza most feloldódik.  

És csak egy pillanatra érezd az Anya/Atya Isten hatalmának/erejének fényét a napfonatod középpontjába meghatalmasítva és felhatalmazva téged, hogy felvedd a jogos szereped, mint a fény egy vezetője irányítva az életedet és megmutatva az utat azoknak, akik most kezdenek el mocorogni a mély álmukból. Itt van most egy újabb kristály vibráció, ami egyesül a sárga fluorittal.


Sárga fluorit

Ezt úgy ismerik, mint heliodor.

Ez szintén nagyon világos a maga sárga vibrációjával. Ez a turmalinok családjának tagja.

heliodor.jpg Heliodor

Lélegezd be ezt a napfonatodba, ennek energiája összeolvad és eggyé válik a sárga fluorit gyöngyházfényével. És akkor üdvözöljétek a Héliosz csakrátokat.

Most töltsetek el egy pillanatot, hogy érezzétek az összes új csakrának az energiáját, amit az energiameződön belül aktiváltak. Bele fog telni egy kis időbe, amíg hozzászoksz a rezgésükhöz; csak figyeld meg a színeiket és tedd lehetővé számukra most, hogy finoman/gyengéden egyesüljenek és beszivárogjanak az energiameződbe. Ez a 8 kristály, egymás kísérői. Ezen végső kristályvibráció egyesül az aurameződdel és a védelem hetedik dimenziós kristályos köpenyeddé válik és ez az ametrin rezgés.

ametrin--1-.jpg  Ametrin

Ez az ametiszt és citrin erőteljes vibrációját tartja meg. Az ametrin felemelkedett a 7. dimenzióba és a változás időszakán át meg fognak tartani. Meg fogja akadályozni, hogy visszaessen a tudatosságotok a harmadik és negyedik alacsonyabb dimenziós rezgésekbe. Még mindig hozzá fogtok férni az 5. dimenzióhoz, mert ez az azonnali manifesztáció dimenziója és egész idő alatt használni fogjátok. Az 5. dimenzióba utaztok, amikor segítetek azoknak, akik a negyedik és harmadik dimenziós alacsonyabb vibrációs (tudatosságban) tartózkodnak. Tehát le fogsz ereszkedni a szolgálatod munkája alatt. Az ametrin megnöveli a vibrációtokat azért, hogy az energiátok folytathassa a felemelkedését, hogy ezáltal találkozhasson a Fény Mestereivel, mert többé már nem fogják lerezegtetni (az alacsonyabb sűrűségre) a vibrációjukat, hogy az emberiséggel dolgozzanak. Az idő elérkezett, hogy felemeljétek a rezgés szinteteket. Most lásd az új dimenzionális csakrák mindegyikét és a színük az ametiszt és citrin egy ragyogó pajzsát tartják magukban és megtöltődtek a gyöngyházfényű rezgéssel, ami így fémessé/metálossá tette őket.

Végy egy mély lélegzetet be, húzd az energiáidat vissza a fizikai testedbe és ahogy ezt teszed, húzd/vond be az új csakrikus energiát magaddal. Erősítsd meg a gyógyulásod angyalának, hogy tudatosan azt választottad, hogy egyesülsz az új dimenzionális csakrákkal, a színükkel és a vibrációjukkal. Erősítsd meg, hogy tudatosan úgy döntesz, hogy az energiájuk rezgésén belül tartózkodj és összehangoltan a vibrációjuk energiájával minden alkalommal. A következő belégzésnél terjeszd ki az új csakrák és az ametrin köpenyed energiáját. Vegyél egy újabb mély lélegzetet be, kiterjesztve a fény, kiterjesztve még inkább, ahogyan kilélegzel. Most kérd fel a Mester Vezetőidet, ha nem tudod a nevüket, csak hívd a Mester Vezetőid és határozd meg a szándékod, hogy ezek az új dimenziós csakrák, színeik és vibrációjuk és az ametrin köpenyed terjedjen ki, hogy beborítsa önmagad összes aspektusát és vibráljon keresztül az alacsonyabb tudatosságon, amelyek jelenleg bármilyen párhuzamos és alternatív valóságban léteznek; és ez által, felgyorsítva a tudatosságuk felébredésének és felszívásának folyamatát. Kérd meg a Mester Vezetőidet, hogy folytassák ezt a folyamatot, amíg szükség van rá, addig, amíg az alacsonyabb tudatosságágú énjeid összes aspektusa teljesen behúzásra kerül a hetedik dimenziós én fényébe. (szünet)

Adj köszönetet a Mester Vezetőidnek, hogy követték az utasításodat és tiszteletben tartották a kérésedet. Köszönd meg a gyógyító angyalodnak, hogy megkönnyítette ezt az aktiválást. Húzd vissza a tudatosságodat a fizikai testedbe, lélegezz be mélyen és teljesen ki. Szilárdan gyökereztesd le magad a fizikai testedbe, ha szükséged van rá, kérd meg a vezetőid, hogy segítsenek neked ebben, és biztosan abban, hogy az új dimenzionális csakráid elkísértek téged és a 7. dimenzión keresztül vibrálnak.
Amikor kész vagy, nyújtsd ki a karodat lábadat, húzd hátra a vállaidat, mozgasd meg a nyakad, húzd fel a szemöldöködet, ráncold a homlokod, majd lazítsd el az arcod, húzd fel ismét a szemöldöködet, és ráncold újra a homlokod, majd lazíts. Ásíts, körözz a bokáddal, hajlítsd be a térdedet előre és hátra. Körözz a csuklóddal és most az energia megfelelően áramolhat rajtad keresztül. Esetleg néhányatoknak előre és hátra, előre és jobbra kell hajolnia, tedd meg most ezt, ha van rá lehetőséget.

És ez így van szeretett egy, továbbra is megtartunk benneteket ezekben az új vibrációkban, segítünk titeket a 44 kisebb hetedik dimenziós csakráitok energiájának integrálásában. Kérd fel Mihály Arkangyal jelenlétét, hogy hangolja össze a tudatosságodat a platina és titánium pajzzsal. Hangolódjon össze téged az ametrin pajzsoddal és az összes egyéb csakrikus vibrációddal. Határozd meg a szándékod, hogy az életen keresztül megtapasztalod a magasabb vibrációkat azért, hogy átadhasd a bölcsességed a magasabb vibrációkon keresztül és a fény egy vezetője legyél azok számára, akiket megmozgat ez. Bízhattok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket, ami hordoz és megvigasztal titeket; a sok láthatatlan szív, ami imád titeket és mindig emlékezhettek, hogy veletek vagyunk mindig minden úton. Szeretteim, mindig minden jól lehet a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.Kérdés és válasz:

Kérdés: Hogyan változik meg a fizikai testünk a felépítésében?

Kuthumi: Szeretteim, ez eltérő lehet mindenkinél, de néha ezek közül az, hogy csökkenhet a testsúlyotok, vagy néhány esetben a fizikai testsúlyotok gyarapodhat attól függően, amit a testek igényel. Változhat a bőr tónusotok vagy bőr színetek. Néhány ember abban tapasztal fizikális változásokat, ahogyan a hajuk nő, vagy a körmük a lábukon és a kezükön gyorsabban nőhetnek.  Vannak, akik talán még azt is megélik, hogy el kell távolítani néhány fogukat, mert több lesz belőlük. Néhány ember már észrevette és ezek inkább férfiak voltak, mint nők, hogy magasabbá válnak a fizikai magasságukban, néhány ember azt mondhatja, igen, mert sokkal jobban kihúzzák magukat, miközben sétálnak…(nevetés) Néhány nő hormonális változásokat tapasztalhat, amely talán a mellük megnagyobbodását okozhatja, plasztika beavatkozás nélkül és még  a testük  alakja is megváltozhat, talán egy alma alakú nőből körte alakú lesz, bármilyen a lédús kedvencek közül.

Kérdés(2): Dolgozva a csakra színekkel és a 4. és 5. dimenzió…(nem hallható a kérdés)

Kuthumi: A 7D-s csakrák a 4D-s és az 5D-s csakrák magasabb vibrációi. Ezért ezekkel a csakrákkal dolgozva előkészíti az egyéneket, akik készek arra, hogy a 4D-s síkon túl/fölé emelkedjenek, ami asztrális síkként is ismert. Ösztönözve lesztek arra, hogy az új dimenzionális csakrák színeit is használjátok, de nagyon körültekintőek lesztek azzal kapcsolatban kiknek is mutatjátok meg őket. Értitek? Azért mert a teremtéseiteket elsősorban a gyógyítás/gyógyulás területen használjátok fel, nagyon fontos lesz, hogy bölcsességgel használjátok (ezeket a színeket). Az üzenetem számotokra, hogy engedjétek meg magatoknak, hogy megnyíljatok az információra és az energiára, amit a vezetőitek próbálnak majd átadni nektek az elkövetkező években. Ez az információ, amit sok alkalommal éreztetek. 

Mihály Arkangyal - 7. dimenziós beavatás

Mihály Arkangyal - 7. dimenziós beavatásCsatornázta: Michelle Eloff©

2005. július 15.-én

Dél-Afrika, Johannesburg

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

 

 

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és hogy elhozzam számotokra a nyugalom, a bölcsesség, a belső integráció és a bőség áldásait.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim előkészítjük Mihály Arkangyal energiájának leföldelődését. Azt kérjük, hogy mindegyikőtök helyezze magát a középpontjába az isteni fénybe, amit a fény és a tisztaság legmagasabb birodalmának tartotok. Engedd meg magadnak, hogy megleld a békét, megtaláld a középpontodban levés érzetét ezen a jelenléten belül, és hogy jelenlétedet teljes mértékben a jelen pillanatba hozzad. Lélegezz be mélyen a testedbe, lehetővé téve az oxigén számára, hogy megnyissa tested sejtjeit, abból a célból, hogy integráld azt a fényt, amellyel összehangolódsz, és fejezd ki a szándékodat arra, hogy minden kilélegzéssel, amit kilélegzel eleressz mindent magadból, amik nem tartanak meg a fénybe,  azért, hogy folytathasd a fény középpontjába való levésedet a mindenség jelenlétén belül minden lehetséges módon.

Itt az ideje, hogy jelenlétedbe hívd az égi mestered fénylényét, szólítsd Őrangyalaidat és minden más vezetőt, hogy támogassanak és segítsenek neked a Felemelkedésed személyes útján. Ha ez a tudatos kívánságod és akaratod, adj engedélyt Mihály Arkangyalnak arra, hogy összekapcsolja az energiamezőjét a tiéddel .... és ezzel az 1–től 7-ig terjedő sugarakat aktiválja, azokat, amik kapcsolódnak az első hét csakráidhoz is. Képzeld el az energiádat összekapcsolódni az övével, és hozd tudatosságodat a béke és a nyugalom egy újabb szintjére. Add át alsóbb egód az Anya/Atya Isten világosságának és fényének, hívd Felsőbb Éned erejét és jelenlétét, és kérd, hogy mindazt, amit fel kell szabadítanod tudatodból, nyilvánuljon meg a kegyelem által és tökéletes, harmonikus és csodálatos módokon.

Szeretteim, most távozom, és átadom a helyem Mihály Arkangyalnak, hogy átadja az üzenetét és előidézze a fény aktiválását, amit kértetek.

Kuthumi vagyok, Adonai.

 

oOoOoOoOoOoMihály Arkangyal

 

Mihály vagyok, az emberiség Arkangyala és védelmezője, üdvözletem. Csatlakozom hozzátok a fény jelenlétében, hogy támogassalak a felébredésetekben és feltárjam a tudatosságotok összes szintjében lévő erőt, ami a teremtés összes formájában létezik. Megteremtettek, nem csak azért, hogy a fényt tartsátok, hanem hogy teremtsétek is a fényt. Ma a leckéim fel fogják tárni számotokra, hogy pontosan mi is volt eddig a küldetésem a bolygótokért, és hogy ti mint fénymunkások részesei vagytok ennek a küldetésnek. Feltétlenül szükséges, hogy ez a tudás az emberi tudatosság részévé váljon, annak érdekében, hogy megnyilvánuljanak a fény különböző szintjei, amelyek ahhoz szükségesek, hogy bolygótokat evolúciós ciklusának következő szintjére vigyék.

Az emberiség évszázadok óta belső harcokkal küzd. Én, Mihály, az emberiség védelmezője mellettetek álltam, bennetek és rajtatok kívül álltam tükrözve a belsőben lezajló küzdelmet, az alsó énetekben zajló belső csatát, a Felsőbb Énetekkel vívott harcot. Ezt a csatát eljátszották az alsóbb világok és a felsőbb világok között, ez megnyilvánult külső valóságotokban, abban, amelyet megteremtetettek. Küldetésem mindig az igazság feltárása volt; ezért van az, hogy az Excaliburt, az Igazság kardját markolva állok. Ez a jelkép az, ami megöli az ördögi sárkánykígyót bennetek; a sárkánykígyók mindig a belső énetek a felsőbb énetektől való elkülönülést képviselték. Az emberiség tudatossága olyan bukást hozott létre, amely korszakokon keresztül létezett, a szimbolikusan - a sárkánykígyó - ennek a belső csatának az eredményeként jött létre.

Az összes történetben, amelynek tanúja lehetettek, a lovag fényes páncélban, megmenti a veszélyben lévő lányt, és megöli a sárkánykígyót. A ragyogó páncélú lovag egyszerűen a ti belső Istenetek volt, aki kétségbeesetten próbálta megmenteni az Istennőt, akitől elszakadtatok az tudatosságotok elvesztésének következtében, mert az emberiség egy anyagias világba süllyedt. A világ eljutott a materializmus egy ilyen pontjáig, még egyszer mindegyikőtök elé állok, és arra kérlek titeket, hogy ne különítsétek el magatokat az anyagi világtól, hanem inkább integráljátok a spirituális világot és olvasszátok ezt össze az anyagi világotokkal. Emlékeztetni jöttelek titeket a szuper érzékeny énetekre. Éreztétek a hívást, hogy egyesítsétek az emberiséget az igazsággal. Eljöttetek, hogy felnyissátok szemeiteket arra, amit elfelejtettetek és nem láttok. Ma az ásványi testetekről foglak tanítani titeket, és elmondom nektek, hogy amit látható emberként láttok, és amit fizikai testként láttok, az valójában az ásványi test. A lelketek részecskék formájában manifesztálódik, amelyeket fizikaiként láttok, a maradék részetek láthatatlan. Kölcsönhatásba léptek annak a teljes alkotóelemnek az egyedülálló rétegével, amit emberi lénynek érzékeltek. Az emberi lény természetének csak egyetlen egy szintjével kell foglalkoznotok. Kölcsönhatásba léptek az emberi én állati természetével. Sok szintből álltok, és miközben a szoláris angyalok jönnek, hogy üdvözöljenek titeket, újra bemutatnak az Isteni Angyali Jelenléteteknek, azon részeteknek, amely láthatatlan, és láthatóvá válik azáltal, hogy felismeritek, hogy amit láttok, az sehogy sem közelíti meg azt, amik vagytok. A legnagyobb részt vízből álltok; ezért lényetek folyékonysága sokkal nagyobb, mint lényetek szilárdsága. Ha a szilárdság csekély aspektusával társítjátok össze magatokat, mivel annyira összetársítjátok magatokat az anyagi világhoz való kötődéssel, és ezt tettétek érzékeny/fogékony énetekké, és elfelejtettétek a szuper érzékeny/fogékony éneteket.

A küldetésetek az FÉNYMUNKÁSOK, hogy ISMÉT EMLÉKEZETEK önmagatok összes más aspektusára is és megnyissátok az anyagi világot, hogy integráljátok a szuper érzékeny/fogékony világokat is, azért hogy az, ami jelenleg láthatatlan láthatóvá váljon, és amely jelenleg látható a láthatóság újabb szintjére lépjen, már nem a tudatosság, a kisebb érzékenységűvé válás elsődleges fókuszává.

Semmiképpen sem arra kérlek benneteket, hogy váljatok le az általatok tapasztalt fizikaiságról, hanem arra kérlek benneteket, hogy kapcsolódjatok össze újra az éterikus világ magasabb érzékeivel/érzékszerveivel, hogy az láthatóvá válhasson. Mindannyian itt engedélyt adtatok a Mihályi tudatosság egy aspektusának integrálására, ez a kozmikus jelenlét a teremtésetek kezdetétől fogva veletek volt. A Mihály energia állandóan jelen volt, ti ezt az igazságotokként ismertétek, de elsősorban (önmagatokat) az alsóbb testetekkel való összetársítás végett ez eltorzult. A lelketek sokkal nagyszerűbb, mint amit valaha el tudtok képzelni, és ahhoz, hogy világotok tovább fejlődhessen azon, amelyre teremtődött, túl kell lépnetek állati természeteteken és integrálnotok kell a magasabb vibrációkat.

Ennek teljesítéséhez aktiválnunk kell a magasabb szintű kommunikáció zafír sugarát, amely a torokcsakrátokon keresztül aktiválódik. Ezenkívül aktiváljuk a 8-tól 12-ig terjedő felsőbb sugarakat is. Ez a Felsőbb Énetek által lángra lobbantja a bőség tudatosságot, a Felsőbb Énetek kilencedik sugarán keresztül aktiválja humanitárius tudatosságotokat, és új szintű fényt ad a magasabb bölcsesség átalakító sugarához a Felsőbb Énetek révén. Ez életre kelti a fény teljesen mesteri és Krisztusi énjével való újrakapcsolódást, Felsőbb Énetek tizenegyedik sugarán keresztül, és ez az élet újrakapcsolódásában manifesztálódik az isteni természetetek mind a 12 szálán keresztül, miközben ez felébred, a szuper tudatos énetekben rejlő (dolgokra) való emlékezésen keresztül. A tudatosság ezen szintjeinek behozzása az emberi tudományok evolúciós mintázatába szükségszerűvé vált annak érdekében, hogy a régi tudatosság túl léphessen azokon a vibrációkon, amelyeket Atlantisz tartott és azokban az időkben kerültek a helyükre, amelyek annak pusztulását eredményezték. Világotok már mutatja nektek a romboló/pusztító erők következményeit, látjátok a Föld Anya testének a kimerülése és kiaknázása által bekövetkezett következményeket, akárcsak a fizikai ásványi én test kimerülését, amivel összetársítjátok magatokat. Az állati természet nem elegendő ahhoz, hogy tápláljon titeket a létezésen és az idővonalakon keresztül, amelyek a magasabb világokba visznek, annak érdekében, hogy a Szellemi és vallási én és a tudományos én egyesülhessenek a Szellem és a vallás révén. Meg kell értenetek, hogy amit létezésben látok, az egy csepp a tengerben, eljött az ideje annak, hogy teljes mértékben elfogadjátok Angyali jelenléteteket.

A mai aktiválás célja az emberiség akaratának újra összehangolása minden, ami létezik teremtőjének isteni akaratával. Az elmúlt évezredekben az emberi lények nem léteztek úgy, ahogy ma látjátok őket, az emberek ugyanúgy léteztek, mint az Angyalok és Arkangyalok is. Szerepük nem szabad akaratból való volt, miképpen ismeritek ezt, nem volt vágy a szabad akaratra, ahogy ismeritek ezt, mert az akarat egy volt a teremtő isteni akaratával. Ezért minden annak isteniségében nyilvánult meg. Az, amire jogosultak voltatok az az érzelmi érés volt. Ahogy az érzelmi test az evolúció eredményeként éretté vált, bizonyos lények szerepében volt egy másik akarati szint megtapasztalásának vágya is, a vágy, hogy szabadok lehessenek, szabadon tapasztalhassanak valami mást. És így a teremtés megnyilvánulása, amelyet most megtapasztaltok, megkezdte az én materializálódását. Ez a sárkánykígyó szimbólumaként valósult meg, ez a sárkánykígyó körbetekerte magát a szívcsakra körül, és létrejött a belső csata energiája az alacsonyabb énnel és a magasabb énnel. A sárkánykígyó-energia megértése segít megérteni, hogyan veszett el az emberiség tudatossága a csatában. Ezt a háborút évszázadok óta folytatják, de a ciklus befejeződött, mivel mostantól a spirál felfelé halad, és lehetőséget kínál a fénymunkások számára a fejlődésre és újabb kifejeződésre, valamint a jelenlegi kifejeződésre, az, hogy voltak olyan lények, akik feltámadtak, akik olyan tapasztalatot kértek, amely felszabadítja őket, hogy újra összeolvadjanak az isteni akarattal. Ezt megtisztelték, mert része az evolúció tervének, mégis vannak olyanok, akik elakadtak a sárkánykígyóval vívott harcban, akik olyan mértékben társították önmagukat a sárkánykígyóval, hogy nem látnak túl rajta.

A fény Mesterei visszatértek, az Angyali jelenlétetek újjászületett, és mindannyian katalizátorok vagyunk a szuper értelmes/érzékeny én újraaktiválásában, azért, hogy felismerhessétek, hogy láthatatlan lényekkel osztjátok meg a világot, amelyek valójában láthatóak, és a jelenlegi látásotok látási viszonya megváltozik. Minden látott forma az ásványi anyagok miatt létezik, amelyek egybevonják önmagukat, azért látjátok ezt, mert az állati természeteteken keresztül érzékeltek. Szuper értelmes/érzékeny éneteken keresztül érzékelitek az igazságotokat. Most a Föld evolúciójának olyan időszakában vagytok, amikor a Szellem már nem ereszkedik le a spirálon, most felfelé haladtok a spirálon, hogy találkozzatok a Szellemmel a magasabb síkokon, és ezekről a szintekről működjetek. A tudatosságotok tudatosabbá válik, megszűnik az igényetek arra, hogy önmagatokon kívül keressétek a fényt, mert felfedezitek azt a fényt, amely az állati természet látásán kívül létező minden(ség)ben rejlik. Rajtatok múlik most, hogy integráljátok mikro tudatosságotokat, kitárjátok a szárnyaitokat és repüljetek.

Most kérlek vidd a figyelmedet a szívedre,  húzd hátra a vállaidat, így teret adva a szívednek a kiterjedésre. A fényszárnyaid a tested hátulján nyilvánulnak meg, közvetlen összhangban a szívcsakráddal. A szárnyak a szeretet erejével, szuper értelmes/érzékeny éned isteni szeretetével jelennek meg. Az az én, amelyet az Anya-Atya Isten akarata inspirált, nem pedig az állati természet (egó) akarata. Most kérem az engedélyedet, hogy beléphessek az akasha feljegyzéseidbe, hozzáférhessek szuper értelmes/érzékeny éned tudatához, és az engedélyeddel összekapcsollak téged ehhez a szívcsakrádon keresztül. Gyere most velem, képzeld el magad egy olyan térben, amely hasonlít az akasha feljegyzésedre, engedd, hogy bármilyen látomásban kibontakozzon. Ez az a hely, ahol létezik minden, amit valaha is tapasztaltál bármilyen szinten, minden dimenzión keresztül. Itt hozzáférhetsz minden létező válaszhoz, itt megvan hatalmad a válasz lekérésére. Ha isteni akaratod hordozni Mihály kinyilatkoztatásának fényét és a Szoláris energia Angyalainak fényét, és Angyali jelenléteddé és Szoláris Angyallá válni, akinek teremtettél, akkor hívd meg Szoláris Angyali Jelenlétedet, hogy teljes mértékben lépjen be az állati természetedbe és hogy váljon eggyé az ásványi jelenléteddel, amellyel összetársítod magad. Minden alkalommal, amikor levegőt veszel a testedbe, érezd, hogy a szoláris fény tüze tölti fel a lényedet. Töltsd fel magad, túl az ásványi fizikai éneden; terjeszd ki a szoláris tűz fényét a fizikai testeden túlra. Miközben ezt teszed, képzeld el a szárnyaidat a szívcsakrádon keresztül kiterjedni( hátrafele), érezve őket. Ennek során képzeld el, hogy a szárnyaid átnyúlnak a szívcsakrádon, érezd őket, ahogyan kinyúlnak, kiterjednek és kitárulnak. A szoláris fény szárnyaid azok, amelyek hordozni fognak téged az éterbe, hogy a jelenlegi világotok sűrűsége fölé emelkedjél, a tudatosság fölé, amelyekhez konkrétan társítod magad.

A lét/lény könnyedsége, ami létezésbe lép, rajtad keresztül fog kiemelkedni, hordozva téged. Bíznod kell abban, hogy képes vagy meghaladni a félelem világának kollektív tudatosságú sűrűségét.

Szólítsd az isteni Angyali Jelenlétedet és fejezd ki a szándékodat, hogy az állati természeted fölé kívánsz emelkedni, az ásványi fizikai testiséged fölé, amelyhez társítod magad, és fejezd ki szándékodban áll újraegyesülni az Anya-Atya Isten és Istennő isteni akaratával, amelyből teremtő módon születtél. Kifejezve, hogy szándékodban áll, hogy Angyali Jelenléted leföldelje önmagát a Szoláris Angyali Jelenléteden át, szilárdan egyesülve a Föld Anyával, és enged meg önmagadnak, hogy behatolj az anyagi világba, és szuper értelmes/érzékeny éneddé válj. Lélegezz mélyen a testedbe, érezd, ahogy a szívcsakrád kiterjeszti az energiáját a Földeteken túlra, tágítsd ki és öleld át naprendszereteket Szoláris Arkangyal jelenlét által. A Szoláris energia Angyalai most belépnek a szexcsakrádba, amely közvetlenül a köldököd alatt helyezkedik el, az Isteni Természet Tudatának egy szálát kiterjesztik a napcsakrádba, amely a szexcsakrád és az gyökércsakrád között helyezkedik el. Belélegzik a szoláris tüzet a gyökércsakrádba, ez kiterjeszti a tudatosság fényét az állati természetedben, hogy megérezhesd szuper értelmes/érzékeny éned erejét, miközben a Szoláris Arkangyali Jelenlét felkészít arra, hogy elfogad és a Mihály Arkangyali Tudatosság aspektusát, amelyet mindnyájatoknak hozok ezen a napon. Érezd az energiát, amely alacsonyabb csakráidon átkering; most képzeld el a csodálatos zafír energiát a torkodban, amely a gyökércsakrádból, a napcsakrádon át, a szakrális csakrádon át a napfonat csakrádba és a szívcsakrádba vonja a napsütést, behúzza a szoláris tűzet a gyökércsakrádból, fel a napcsakrádon át a szexcsakrádig, onnan belép a napfonatcsakrádba és belép a szívcsakrádba. Miközben ez az energia összegyűlik a torokcsakrádba a zafír sugár az ásványi állati éned fizikaiságán túlra terjed, és ez kiterjeszti a tudatosságodat, hogy újraegyesülj a szuper érzékeny/értelmes éneddel, hogy olyan csatornává válhass, amelyen keresztül a kommunikáció keresztül fog jönni, és én, Mihály Arkangyal a kinyilatkoztatásaimat elhozom a világotokba. Azok az igazságok, amelyek feltárulnak előtted és önmagad minden olyan aspektusának, amelyet az észlelt emberek tükröznek, akik megosztják veled az életet, amit a fény megtapasztalásainak korlátozott észlelése fejezett ki az anyagi világon keresztül, most ennek kifejeződésén túlra terjed és újraegyesül a magasabb tudatosság multidimenzionális szuper érzékeny/értelmes énjeivel. Azok, akik készek újraegyesülni az isteni világokkal, ki fognak emelkedni a sárkánykígyó testéből, befejezve az (egós) akaratok csatáját, befejezve a fény és a sötét énnek harcát, a Szoláris Arkangyal jelenlétének teljes jelenlétében állva, és kisugározva ezen keresztül a szoláris jelenlét vibrációját. Az Oroszlán kapuk teljesen aktívvá válnak, és a nőstény Oroszlán jelenléte, amely minden korban az igazság volt, az anyagi kort megelőzően, ismét azzá válhat. Amint ezzé válsz, ilyen leszel, tehát még egyszer észreveszed, megszabadulsz azoktól a láncoktól, amelyek az anyagi világ stresszéhez, hiányához és nélkülözéséhez kötnek.

Az emberiség evolúciója elérte azt a pontot, ahol az anyagi világ, a szellemi világ, a tudományos világ és a vallási világ egyesül, egyesül kelet és nyugat, a sötétség és a fény eggyé válik, amikor a fény felemészti a sötétséget, és a fény létezik a tudat/tudatosság minden atomjában. A benned lévő hidrogént alkotó atomokban, a szoláris fény kiterjed és erősebbé válik, ez az erő a bátorság oroszlánszívét szüli, és így isteni világotok elengedi az irányítást. Szabaddá váltok a sárkánykígyó szárnyaitól, és megtartjátok angyali szárnyaitokat, és elrepültök a Vízöntő Tudatosság új világának az arany korának a hajnalába. Az energiasíkokon további négyszáznegyvennégyezer fény jelenlét kapcsosodik össze az egész Földön, és hangolódik össze ezzel a jelenléttel. Arra kérlek, hogy mélyen lélegezz be fizikai testedbe, és hívd elő a Mihály Arkangyali tudatosság azon aspektusát, amely isteni összhangban vibrál Szoláris Angyalod és Szoláris Arkangyali és szuper értelmes/érzékeny éned isteni akaratával, hogy teljesen egyesüljön veled és eggyé váljon veled. Létfontosságú, hogy ezen folyamat alatt lélegez; minden lélegzet fényt hoz a testedbe.

Képzeld el az ásványi-állati ént kiemelkedni, és találkozik a Szoláris Arkangyali éneddel, érezd, ahogyan kiemelkedik, hogy összeolvadjon a szuper érzékeny/értelmes éneddel, és egyesítsd az energiádat a közeledben lévő jelenlévő minden emberrel, ha vannak és a négyszáznegyvennégyezer fény jelenléttel. Lásd, ahogyan mindannyian kitárjátok a szárnyaitokat, és miközben ezen szárnyak megnyílnak körbeölelik a bolygótokat, és te és a többi fénymunkás a fény szoláris gyűrűjét képzitek a bolygó körül. Most vetítsd ki a zafír sugarat a torokcsakrádból a bolygóba, azzal a szándékkal, hogy a zafírsugár az igazság magasabb vibrációit hozza el, amelyet minden emberi lény lelkében jelen lévő fény hangjain keresztül kell kommunikálni. Képzeld el, ahogyan a zafírsugár növekszik a vibrációjában, amely behatol minden jelen lévő állati természetbe és minden jelenlévő ásványi testbe. Hívd elő az isteni igazságodat, miközben szövetséget alkotsz a Szoláris Angyali és a Szoláris Arkangyali erőkkel, miközben integrálod a Mihály Arkangyali energia aspektusait, amelyeket mindegyikőtökre kiterjesztek, és lehetőséget kaptok arra, hogy bármelyik térségbe vagy területre költözzetek, a földi léten belül. Ez lehetőséget fog adni a szoláris fény kisugárzására, a fény behozatalára a mindenki másban lévő szoláris jelenlétbe, aki készen áll arra, hogy befogadja ezt. Most el kell döntened, hogy fizikai ásványi sűrűségű fizikai világban kívánsz-e fizikai katalizátor lenni, vagy pedig a víz és a folyékonyság érzelmi világában kívánsz katalizátor lenni. Bármelyik döntést is választod, az meghatározza, hogy hogyan befolyásolod az emberek életét annak érdekében, hogy teljes tudatosságba hozd őket, és tudva, hogy az evolúció ideje eljött. Ez az evolúció nyilvánítja meg azt a forradalmat, amely az emberiséget a kifejezés következő szintjére repíti, és támogatja azt, hogy az emberek ne csak állati természetű ásványi kifejeződések legyenek, hanem angyali lényekként segítsék az Isten isteni tervének végrehajtását, kifejezve és létrehozva az Anya Isten isteni sablonját.

Húzd vissza a tudatosságodat a bolygóra, húzd vissza a tudatosságodat a testedbe, érezd az energiádat visszatérni a fizikai énedben. A következő 7 órában a tested tovább folytatja majd az integrálást.

A szoláris jelenléted az elkövetkező 7 napban továbbra is feltárja majd előtted, ahol az állati természeted korlátozza az igazságod kifejeződését, és anyagi világod mely területén kell elengedned a szorítást, annak érdekében, hogy véget érjen a felsőbb és az alacsonyabb éned közötti csata. Folytatja az integráció folyamatát bolygótok kollektív tudata érdekében, a kapcsolatodat a Szoláris Arkangyali fényszövetséggel és a Szoláris Angyali jelenlétével és önmagad összes magasabb szintjével összekötetésben fog maradni.

Annak érdekében, hogy lepecsételjük ezt az energiát, húzd a zafír fényt a harmadikszemedbe, fel ezt a koronacsakrádba, engedd meg ennek, hogy kiáradjon az energia testeidbe. Ez a zafírsugár továbbra is védő pajzsként szolgál majd körülötted. Olyan mechanizmusként fog működni, amelyen keresztül állati természeted felemelkedik. Ha többen csináljátok, képzeld el a koronacsakrádtól a bal oldaladon lévő ember koronacsakrájáig haladó zafírfényt, most pedig képzeld el a jobb oldali személy torokcsakrájához kapcsolódó zafírfényt. A zafírfény a csoporton keresztül pulzál. Most lepecsételjük az igazság és az isteniség magasabb tudatosságának zafírsugarát mindannyiótokban és a szuper érzéki ének szintjein keresztül, amelyek a magasabb bölcsesség isteni tervét hozzák a létezésbe a bolygó számára. Folytatjátok majd a 8-tól 12-ig terjedő sugarak magasabb bölcsességének integrálását, és mennyei mestere és vezetők tanítani fognak titeket ezen vibrációkon keresztül, és mindenki számára feltárják azt a tervet, amelyet az arany tudatosságról terveztettek el a terv részeként, és az Atlantiszi lenyomaton túlra visz titeket és a világotokat , és az arany világ isteni arany tudatosságába, amely soha nem jött létre. És így van, hogy én, Mihály Arkangyal, az emberi faj védelmezője, megáldalak mindnyájatokat a szoláris fényetek tüzével, búcsúzom.

 

OOOO

 

Kuthumi vagyok és ennél a pontnál visszatértem üdvözletem szeretteim. Testvéreim, az az energia, amelyet ma bemutattak, idegen számotokra abban az értelemben, amit eddig a pontig tapasztaltatok. Az egyetlen ok, amiért idegen számotokra, az önmagatokat a fizikai testetekkel való összetársítás miatt van, amelyet olyan komolyan vetettek. Biztosíthatom, hogy sokan felidézitek azokat a tanításokat, amelyeket a Szellem hozott, és arra kértek benneteket, hogy lépjetek túl a fizikai világgal való társításon, hogy bízzatok és lépjetek túl azon, amit kondicionálásaitokon és hit/hiedelemrendszereitek által megteremtetettek. Erre az időre végigvittek titeket az útmutatás ezen folyamatán, hogy könnyebben integrálhassátok azt, ami túl van azon a fizikaiságon, amelyet fizikai létezésként elfogadtatok. Mivel integráljátok a kvantum tudatosságot, létfontosságú számotokra, hogy el tudjátok kezdeni meglátni, hogyan határozta meg pszichológiátok a fiziológiátokat azt, amellyel összetársítottátok önmagatokat, most a pszichológiátok elmozdul annak állati szerkezetéből, ahogy Mihály Arkangyal leírta ezt, és most kvantum pszichológiába lép be, ahol még több válik lehetővé. Ez az a terület, ahol a tudomány és a Szellem vagy a tudomány és a vallás összeolvad, és az emberiség elkezdi sokkal tisztábban látni, hogy egyik sem létezhet a másik nélkül. Az emberiség látni fogja, hogy Kelet és Nyugat egymás tükörképei, valamint Észak és Dél is az, és amikor mind a 4 polaritás összeolvad, tehát az egységes isteniség egyes kifejezéseiként fognak létezni. Atlantiszi idők során a 4 polaritás inkább elkülönült, mintsem közelebb került volna egymáshoz. Ezek a polaritások földetek négy elemén keresztül léteztek. Mindezekből az elemekből tevődtök össze, válaszoltok és reagáltok ezekre az elemekre.

Sok-sok ciklus alatt mondták nektek, hogy egyek vagytok a Földdel. Egyek vagytok mindazzal, ami van. Most már elkezdtétek kicsit jobban megérteni, mit is értettek ez alatt. Bennetek van a víz eleme, az elmétek a levegő elemetek, kreatív teremtő szenvedélyetek a tűz elemetek, és a manifesztálási képességetek a föld elemetek. Mindennek kiegyensúlyozottnak kell lennie ahhoz, hogy a létezés harmonikusan megnyilvánuljon. És ahogyan férfias és nőies éneteknek össze kell olvadniuk és kiegyensúlyozottá kell válniuk, ugyanígy kell a látható és láthatatlan éneteknek is. Ahogy fejlődtök és éretté váltok, túl fogtok látni az egyedülálló valóságon, a megszokotton és látni fogjátok amit elfelejtettetek. Nem mindig voltatok ily módon korlátozva, a gyerekek ezt bizonyítják. Gyermekekként, akik tisztán láttak, ahogyan a gyerekek ma is, váljatok olyanná, mint a gyermekek, hogy beléphessetek a mennyek országába. A mennyország nincs felettetek, vagy rajtatok kívül, hanem bennetek van, és a mennyek országának érzékeléséhez túl kell látnotok a valóságnak elfogadott korlátozott tudatosságon.

Tudom, hogy tudjátok, hogy amiben léteztettek eddig az nem minden volt. Mindig tudtátok, hogy több is van az életben, mint amit látok. A testetek minden sejtje ismeri a teremtés és a létezés igazságát, és eljutottatok oda, ahol is szabadon megismerhetitek az igazságot. Most eltávolodtok a sűrűségtől, és ahogy előrefele mozogtok, az energia felkavarodik, és hullámhatás jön létre, és a tudatosság minden új hulláma hatással lesz a tudatosság alacsonyabb és magasabb szintjeire, és azokra is, amelyek még mindig a sűrűségben vannak zárva felrázzák a világot, talán még fel is kavarják. Ne tagadjátok meg magatoktól azt az áldást, hogy összeolvadjatok szuper értelmes/érzékeny önmagatokkal, mert azok, akik még mindig alszanak, nem hiszik el, hogy amit a szívetek tud az igaz.

Nem kell tovább tagadnotok önmagatokat. Ha egy dolgot, megengednétek nekem, hogy elmondjam nektek, és soha többet nem beszélnék hozzátok az az lenne, azok a szavak, amiket elmondtam most nektek. Ne tagadjátok magatokat, azért mert mások nem látják azt, és nem érzik azt, amit éreztek. Hosszú idővel ezelőtt eladtátok a lelketeket és most elnyertétek a jogotokat, hogy visszaszerezzétek azt. Szerezzétek vissza a lelketek erejét/hatalmát nem ezoterikus, vagy new age-s vagy metafizikai, esetleg okkult módon, ez egy isteni jog. Minden ember hitétől függetlenül kapja meg ezt a lehetőséget, és ez számos módon nyilvánul meg. Az emlékezés útját választottátok, mint mindenki más, ezért is olyan veszélyes a másik ember személyes ösvényén való ítélkezés, mivel amikor elítélitek, akkor korlátozzátok a tapasztalásotokat. Mások feletti ítélkezés által korlátozva újra eladjátok a lelketeket. Megfosztottátok magatokat az igazságtól, mert túl nagy hangsúlyt fektettetek az elfogadás és a megerősítés külső forrásaira. Most az igazság és a megerősítés forrása emelkedik ki belőletek, onnan, ahol ez mindig is létezett, és vonzani fogjátok azokat, akik az igazság belső forrását tükrözik.

Felelősséggel tartoztok belső lelki énetekért, felelősséggel tartoztok növekedésetekért és a fejlődésetekért. Az energiátok eladásának ciklusai már régen véget értek. A szenvedés megszüntetése érdekében választanotok kell, hogy megtapasztaljatok egy másik utat, amikor pedig meghoztok egy döntést, cselekednetek kell. Te, és csak te tudod megváltoztatni a valóságodat. Te, és csak te teremheted meg a létezésedet harmonikus módon, boldogan és isteniként, senki más nem felelős ezért, csak te.

Megkaptad azt az áldást, hogy visszaszerezd az igazság kardját. Mihály Arkangyal sok ciklus óta utazott veletek, és most még egyszer veletek áll, az illúzió fátyolait átvágva mutatja az új világot. Csak ti dönthetitek el, hogy új szemekkel látok-e vagy sem. Soha többé nem hibáztathatok senkit semmiért az életetekben, mert isteni lények vagytok, teljes felelősséggel tartoztok azért, amit létrehoztatok, mert intelligenciából és tudatosságból álltok, amely lehetővé teszi, hogy ez így legyen, és ha azt akarjátok, hogy kiterjedjen a tudatosságotok és felnőjetek az utatokhoz, akkor engedjétek el az alsóbb egót. Válasszátok a küzdelem befejezését, és tapasztaljatok meg valami mást/eltérőt, mondtam már ezt szeretteim azelőtt, hogy ha továbbra is azt teszitek, amit tettetek, akkor állandóan azt fogjátok kapni, amit eddig is kaptatok; ez ilyen egyszerű. Minél jobban keresitek az igazságot önmagatokon kívül, annál inkább illúziót fogtok találni, mert rajtatok kívül ez nem létezik, hatalmatok/erőtök bennetek van, az erőtöket/hatalmatokat, senki másban vagy semmi másban nem fogjátok megtalálni. Ez okozta az emberiség bukását. Mivel önmagatokon kívül kerestétek a szeretetet, önmagatokon kívül megküzdöttetek a válaszokért, és elfelejtettetek a tükörbe nézni, és meglátni a magatokban létező igazságot. Minden egyes nap magatokkal viszitek azt. Jártok benne, ezért álljatok meg most a változásért, és fordítsátok befelé a látásotokat, és ismerjétek fel, hogy ez az egész idő alatt az arcotokba bámult. Adjátok fel az áldozati archetípusotokat szabaddá téve, hogy átalakulhasson a Szoláris Arkangyali Énetek fénye által, válasszátok a győzelem tudatosságot, és adjátok fel a szegénység tudatosság iránti engedékenységeteket és adjátok fel az önmagatok isteni jogaitoktól való megfosztását. Válasszátok a jólét tudatosságot, adjátok fel a bujaság tudatosságot, adjátok fel az egótok bosszúvágyát, adjátok fel az egótok vágyát, hogy a félelemhez ragaszkodjon, mivel ez tartja helyén az áldozati tudatosságot, ezért hisztek abban, hogy nincs elegendő energia bolygótok fenntartásához.

Nem kell félnetek a hatalomtól/erőtől, az egyetlen hatalom, amelytől félnetek kell, az a hatalom, amelyet a bujaság tudatosság irányít, ami mindenhez ragaszkodik, nem engedi meg az energia szabad áramlását, mert hisz a szegénységben. Nem vagytok szegény lelkek, nem vagytok áldozatok, adjátok fel a háborút. A háború, a bosszú és a félelem alkotja a bujaság tudatosságot, adjátok fel a feltételhez kötött szeretetet/szerelmet, az igazi és valódi szeretet SOHA nem feltételes, egyszerűen VAN, BÍZZIK, ez az ISTENI AKARAT isteni kifejeződésében.

Mihály kinyilatkoztatásai igen egyszerűek szeretteim, mégis az emberiség számára a legnehezebb integrálni ezeket, mert megkövetelik, hogy minden ember teljes felelősséget vállaljon saját életéért és teremtéseiért. Megkövetelik, hogy minden ember teljesen belépjen a hatalmába/erejébe, és elengedjen mindent, amire élete és AZONOSSÁGA/IDENTITÁSA épült.

Az emberiség ragaszkodik a betegséghez, mert az identitásukká vált. Az emberi lények azonosulnak a fájdalommal és szenvedéssel, a szegénységgel és a korlátokkal, mert ez az, amit valóságként ismernek. Imádkoztok, hogy megszabaduljatok a fájdalomtól és a szenvedéstől. Sok ember kérdi Istentől, miért szenved így a világ, nem az Isten feladata, hogy megváltoztassa a világotokat, hanem rajtatok múlik, hogy hagyjátok-e a bennetek lévő Istent, hogy rajtatok keresztül szolgáljon, és az egyetlen módja az, hogy feladjátok táncod belső ellenségedtekkel, úgyszólván az ördöggel.

Némi megszokás kell hozzá. A saját erőtöktől/hatalmatoktól szótlanul fogtok maradni, tehát bátorítalak titeket, hogy a legtöbb erőfeszítéseteket tegyétek ebbe bele. Bátorítalak titeket, hogy álljatok önmagatok elé és vizsgáljátok meg a saját éneteket és öleljétek át azt, ami a maszkok mögött rejlik, azok mögött, amiket magatokra öltöttetek, és azt hittétek, hogy ez az igazi énetek. Bátorítalak titeket, hogy hívjátok ki az identitásotokat/önazonosságotokat, hogy megleljétek az igazságot. Mert más különben hogyan fogjátok megtudni mi az igazság, és az igazság a változás egy állandó állapotában van, mert fejlődtök, és ahogy fejlődtök, felfedezitek a magasabb rendű igazságokat, amelyek más igazságokat kifejezetten elavulttá tesznek számotokra. Bízom benne, hogy egyértelművé tettem magam, ugye?

Tehát akkor szeretetteim, továbbra is átölelünk mindannyiótokat abban az erőben és fényben, amelyből megteremtésre kerültetek, és amelyekbe minden egyes lélegzetvétellel, amit vesztek egyre jobban belementek. Mindannyiótokat megáldunk mindennel, amire szükségetek van ahhoz, hogy isteni akaratotok teljes mértékben megnyilvánuljon. Bízzatok abban a sok láthatatlan karban, amely megtart titeket, és tudjátok, hogy soha nem jártok egyedül, mert mindannyian egyek vagyunk, és mindig és mindenféleképpen veletek vagyunk. Az Anya és az Atya Isten fénye továbbra is ragyogjon az előttetek lévő ösvényre, és minden lépésetek legyen egy szilárd lépés, és mindig minden jól lehet a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarána Chohanja, Adonai.

 

Kérdések és válaszok:

 

Kérdező 1: hányan élték túl az atlantiszi pusztítást, és miért van ekkora szakadék a régészetben ... a pusztulás időszakától kezdve az új időszak megjelenéséig….?

Kuthumi Mester: Thoth pontosan 1 millió lelket hozott magával; ezek a lelkek a fizikai lét és az éteri lét atlantiszi lenyomatából származtak. Az egyetlen ok, amiért régészeti szempontból hiányosságok vannak, az az, hogy Atlantisz és Egyiptom között volt egy olyan időszak, amikor a Fény Urainak különösképpen az Ashtar Parancsnokságnak kellett beavatkozniuk ahhoz, hogy újra kiegyensúlyozzák azt, amelyet az akkori tevékenység eredményeként az egyensúlyból kilökődött. Azt is teljesen nyugodtan mondhatom, hogy a bizonyítékok valószínűleg a következő 30–40 évben jönnek elő, de remélhetőleg körülbelül 20 évvel előbb, amelyek megszüntetik ezt a szakadékot, mert az emberek készek elfogadni a bizonyítékokat. Itt az úgynevezett hiányzó láncszem elmagyarázásra fog kerülni, és meg fogják magyarázni a bölcsészettudomány evolúciójának számos változását.

 

Kérdező 2: A kérdésem 2 héttel ezelőtti londoni robbantásokra vonatkozik, számos bosszútámadást hajtottak végre, elsősorban az angliai londoni muszlimok ellen. Tényleg a muszlim fanatikusok azok, akik öngyilkos merényleteken hajtottak végre…… a metróban és a buszon… mert azt mondják, hogy most a nyomozási bizonyítékot találtak a bombarobbantások helyszínén, nem értem, hogy ha a helyet lebombázták, hogyan találhatnak dokumentumokat a bűncselekmény helyszínén. Mi ez a bizonyíték? …… .. Valamit az illuminátusokról…

Kuthumi Mester: Nővér, hadd fogalmazzunk meg neked, az Illuminátusok nem korlátozódik csak amerikaiakra vagy írekre, hanem bármilyen rendelkezésre álló forrást felhasznál, amely tovább táplálja a félelem sötétségét. Érted? Tehát bármilyen néven is címkézik fel (ezt a szervezetet), ez nagyon veszélyes és sötét a létezésében. A 777 a tudatosság 7 sugarán átívelő tudatosság mind a 7 szintjének a megnyitásáról szól, amelyek elérésére az emberiség törekedett. Amint a felemelkedési folyamat folytatja a kiterjedési folyamatát, a csakra rendszer is tovább bővül. Látjátok, hogy az emberiség hajlamos arra, hogy az összes előforduló negatívumra összpontosítson, ahelyett, hogy meglátná, milyen fény (pozitív jellegű) történés kerekedik ki a történtekből, és ha az emberiségnek az ajándékra kellene összpontosítania, akkor azonnal megtalálnák a megoldást, de mivel a negatívitáson hárfáznak, ha ez megtörténne teljesen elveszítenék az összeesküvésük alatt a talajt. Érted?

Kérdező 2: Igen, köszönöm.

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...