Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk


 

Csatornázta: Michelle Eloff©
Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3
Fordította: Hatejer Emese
Forrás: lightweaver

Mária Magdolna vagyok és üdvözletem és isten hozott titeket a fény, az igazság és a szeretet isteni jelenlétében. Utazásotok minden egyes napja tovább bővíti azt, amit a múltban létrehoztatok. A bővítés folyamata lehetővé teszi számotokra, hogy lássátok, mi az, amire energiátokat összpontosítjátok. Ezt annak az eredményeként látjátok, amit az adott pillanatban megéltek. Ne feledjétek, hogy minden pillanatban átléptek a következőbe, különösen akkor, ha összehangolt erőfeszítéseket tettetek a változás elérése érdekében, néha a fordulópontok a legnehezebbek, a legnagyobb kihívást jelentők. Ennek az az oka, hogy eltávolodtok a régi világtól, és integráljátok az összes újdonságot az új életetekbe, amibe belefektettétek az energiátokat.

Az új életetek a mélyebb betekintések, a nagyobb világosság és az autentikus/hiteles Énetekkel való sokkal erősebb kapcsolat alapján jön létre. Ez az utazás éber tudatot igényelt, arra kért benneteket, hogy váljatok jobban tudatossá önmagatokkal kapcsolatban, és váljatok tisztábbá képességeitekben, hogy megértsétek az éber tudat fontosságát és azt, hogy milyen fontos szerepet játszik abban, hogy bölcsen és szeretettel tudjatok élni és cselekedni. Ez azt is megmutatja, miért olyan fontos az éber tudat, különösen akkor, ha jobb fejlesztésekre van szükségetek az élet összes területével való kapcsolatotok terén.


Minél inkább tudatába kerültök gondolataitoknak, hozzáállásotoknak, viselkedéseiteknek, hiedelem/hitrendszereiteknek és az általatok kialakított identitásoknak, annál tudatosabbá váltok, hogy tudatalatti szinten mi motivál titeket, pozitív vagy negatív irányba. Ez segít felismerni azokat az elerőtlenítő identitásokat, amelyekhez kötődtetek, és amelyek gyakran öntudatlan mintákká válnak, amelyek blokkolják a képességeteket, hogy meghatalmasodjatok és függetlenné váljatok, és ezáltal blokkolja azon képességeteket, hogy életeteket olyanná alakítsátok, amire valóban vágytok.

De mi az, amire igazán vágytok? Mit kell tudatosítanotok magatokban, hogy az életeteket olyanná változtassátok, amire valóban vágytok? Olyan gyakran az emberek jobb életért, új ösvényért, nagyobb tisztánlátásért kiáltanak, de még mindig nem tudják, mit akarnak a már nem kívánatos helyett. 

Mindig fontos tudni, hogy mit nem akartok, ez az első lépés az életetekben, és szükséges legfontosabb változtatások megtételéhez, de valódi énetek mélyebb tudatosítása nélkül szinte lehetetlen lesz tudni, hogy mire vágytok igazán, ezért a Víz Csakrák harmadik szintje, amely a szexcsakrátokon belül található, lehetőséget kínál arra, hogy az általatok választott új élet áramlatában ússzatok, és ezáltal jobban kapcsolódjatok ehhez, hogy jobban tudatosuljon, hogy mik is a legmélyebb vágyaitok valójában.

Az éber Tudat Törvénye és a Föld Kapuk, amelyekkel kapcsolatban vagytok, hogy segítsenek elpusztítani a „tévhit démonát”, amellyel jelenlegi életetek számos ciklusa során azonosultatok. A „tévhit démona” az a részetek, amely külső hatás által rátok vetített hamis hiedelem/hitrendszerekhez kötődik. Ez egy tévképzet, egy megtévesztett hiedelem, mert nem tényeken alapul, nem valódi hiteles valóságon alapul, valósnak látszó hamis bizonyíték, más szóval a külső félelem a másiktól, a mástól, amit magatokra vettetek, és valódi identitásotok részeként fogadtátok el. Ezek a múltban történt elfogadások most arra ösztönöznek benneteket, hogy alkalmazkodjatok és elengedjétek őket, hogy elengedjétek őket az átalakulás világába, hogy segítsenek abban, hogy bízzatok az isteni ihletésű részeitek belső bölcsességében, akik felismerték a megtévesztett részeiteket, és azt suttogják, hogy hatoljatok beljebb, ássatok mélyebbre, fedezzétek fel a bennetek lévő ismeretlen belső birodalmait, hogy felismerjétek a káprázat démonait, és halálra szeressétek őket. 

Az egész emberiség fejleszti azt, amit tudatossági intelligenciának nevezünk, éppúgy, mint ahogy ti is dolgoztok érzelmi intelligenciátok, spirituális intelligenciátok és felsőbbrendű elmétek megerősítésén. Most valami új, valami merész és teljesen másfajta szakadéknál álltok. Ezek a különbségek jelentik a nagy változást az életetekben, mert a tudatosság megmutatja, hogy mindannyian egyek vagyunk. Egymás szükségleteinek és vágyainak tudatosítása arra ösztönöz, hogy kifejezzétek hálátokat azért, amitek van, azért, amit megtapasztaltok, és életetek azon pontjáért, ahol találjátok magatokat. A hála hozzáállása lehetővé teszi számotokra, hogy energiáitokat a kifejezés egy teljesen új magasságába emeljétek. Az észlelés/érzékelés és az öntudat ezen új szintje nagyobb betekintéssel és világossággal áld meg abban az irányban, amely felé haladtok, de először magatokhoz kell ölelnetek a Gyógyítás és a Megbocsátás Törvényét, hogy az Önátadás, a Szeretet, az Elfogadás, a Változás, a Természet és a Csodák Törvényei átölelhessenek titeket, és az átalakulás szárnyain hordozhassanak titeket, feljebb emelve, és ahogy egyre mélyebbre ástok, és magasabbra szárnyaltok belül.


Nagyon gyakran halljátok, hogy a belső világotok hozza létre a külső világotokat. Gyakran elhangzott, és bármennyire is közhelynek hangzik, ez igaz, azonban vannak bizonyos dinamikák, amelyek befolyásolják az életeteket, amelyek kívül esnek az irányításotokon, a különbség azonban most az, hogy a nagyobb tudatossággal rendelkeztek, az éber tudatotok szintje sokkal számottevőbb, mint hat hónappal ezelőtt volt, és még jelentősebb, mint tizenkét hónappal ezelőtt volt, és ha három hónappal ezelőttre néztek, még egyszer látni fogjátok, hogy növekedtetek, az öntudatosságotok és az életetek elmélyült és megerősödött, és a kapcsolatok, amelyet más dimenziók világaival kötöttetek, a sárkányokkal és lovasaikkal, a csodálatos fénylényekkel, amelyek összekapcsolódnak veletek, azokkal a lényekkel, akik vezetnek, támogatnak és inspirálnak, energiájukat még tovább terjesztik felétek, elérve a lényetek közepének belsejét, és magukhoz húznak, magukhoz hívnak, újabb lépés megtételére bátorítanak.
Bár közületek sokan fáradtak, néha tehetetlennek és reménytelennek, kétségbeesettnek és kiábrándultnak érzik magukat, tudjátok, hogy ezekben a pillanatokban óriási áttöréseket értek el, mert elértetek egy belső töréspontot, és amikor belül megtörtek vagytok akkor, áttörtök azon, ami gátolta erőfeszítéseiteket a múltban, ami el tudott rejtőzni a látóteretek elől, az már nem kerülheti el a belső látásotokat, mert a számottevő tudat világába léptetek. Új módot fogadtatok el, egy olyan módot, amellyel elfogadhatjátok, hogy az önátadás az egyetlen módja annak, hogy a Változás Törvénye elvigyen titeket a csodálatos sugaraival, hogy találkozzatok a Gyógyítás Törvényével, és a Megbocsátás Törvényén keresztül megtapasztaljátok az élet csodáit és megértitek, hogy a Tisztességes/Méltányos Csere Törvénye mindig lehetőséget kínál számotokra a szabad akarat felhasználására, amit elfogadtok, aminek átadtátok magatokat, hogy megnyilvánulhasson.

Az élet minden dobbanó szívvel változik. A szíveteken áthaladó életerő minden egyes része emlékeztet arra, hogy az élet zajlik, az élet történik, és semmi sem áll meg. Lehet, hogy néhányan úgy érzitek, hogy van idő megtenni azt, amiért idejöttetek, talán úgy érzitek, hogy még sok évig ezen a Földön lesztek, talán úgy érzitek, hogy azok, akiket szerettek, és akik iránt elkötelezettek vagytok nekik is van idejük, és szabadidőtökben felfedezhetitek ezeket a birodalmakat. Igen, ez bizonyos mértékig igaz, azonban a világotok változik, nagyon gyorsan halad túl régi létezésetek birodalmain, olyan sebességgel, amit fel sem fogtok, ezért az, amit hosszú időnek éreztek a Földön, az nem valós csak egy érzés, ami arra hívná fel a figyelmeteket, hogy van vesztegetni való időtök, de ez nem igaz, inkább azt üzeni nektek, szeretteim, hogy fogadjátok el most az arany lehetőséget, hogy áthaladjatok a Mennyország Arany Kapuján, és megtegyétek azt, amiért jöttetek, ez pedig a spirituális integráció és felébredés, érzelmi átalakulás és érés, alkímiai aktiválás és megértés három vagy több életidőnyi (idejének) teljesítése olyan szinteken és módokon, amelyeket a Fénymunkások közössége soha nem fejezett be és nem horgonyzott le sikeresen a Földön olyan számban, mint amilyeneket jelenleg együtt alkottok meg itt a Földön, soha nem történt még ilyen.

Világotok változik, mert képesek vagytok elfogadni, elismerni, növekedni és megengedni, hogy az isteni továbbra is inspiráljon titeket. Örömmel fogadtátok ezt az életetekben, mert sokkal mélyebb szinten tudjátok, hogy nagyon sok a tennivalótok. Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy sokan közületek szoronganak és nyugtalanok, mert tudjátok, hogy már nincs sok időtök hátra, mert tudjátok, hogy nagyon sok a tennivalótok, és akik úgy érzitek, hogy van időtök, az nem azt jelenti, hogy mivel így érzitek, nem érzitek emellett a nagyobb célotok sürgetését vagy fontosságát, egyszerűen csak más szemszögből tapasztaljátok meg ezt és tudatában vagytok ennek.

Tehát, ezért, hadd adjunk egy kis ellentmondást, amelyen elgondolkodhatok. Azok közületek, akik úgy érzitek, hogy több, mint elég idejük van, most fordítsátok meg tudatosságotokat, és vegyétek észre, hogy bár van ennyi időtök, ami igaz, a lehető legjobban használjátok ki azáltal, hogy megtöltitek azt spontaneitással, azzal az erővel, amely képes rávezetni ezeket az álmokat és kívánságokat, hogy átéljétek álmaitokat a valós világotokba. Ragadjátok meg két kézzel az életeteket most, és ne késlekedjetek, hanem cselekedjetek, és jutalmat kaptok azért, hogy mennyi mindent megtehet ebben az életben, mert még nagyon sok a tennivaló.

Azok, akik aggódnak amiatt, hogy kifutnak az időből, ismerjétek el, hogy tisztában vagytok azzal a ténnyel, hogy nagyon sok a tennivaló és legyetek a pillanatban. Fogadjátok el ezt, mert tudjátok, hogy nagyon sok a tennivaló, és lesz elég időtök arra, hogy megtegyétek ezeket. Állítsátok be perspektívátok paradigmáját, és vonjátok össze ezeket a nézőpontokat, és vigyétek mindkét oldalt a tudat mélyebb szintjére, és nézzétek meg, hogyan használhatók fel arra, hogy minden rész felülemelkedjen jelenlegi perspektíváján, és meglássa ezt egy más szemszögből.
A tudatalattitok tudja, hogy sokkal nagyobb kép tárul elétek, mint aminek tudatosan tudatában vagytok. Elegendő pozitív energiát merítettek ahhoz, hogy továbbra is motiváljon a lélek és a szellem teljes és tökéletes felszabadulása felé vezető úton. A legyengítő identitások, amelyekhez ragaszkodtatok, már felszabadultak, több mint félúton vagytok. 

Most arra kérünk lazuljatok el, és adjátok át magatokat.

Engedd tehát, hogy a „tévhit démonja” elpusztuljon ennek a Kozmikus Törvénynek az erőteljes lángja által, és engedd, hogy a Föld Kapuk, a drágakő minőségű hatalmas szent sugarak feltöltsék testedet, és most arra kérünk, hogy add át magad azoknak a csodálatos színes sugaraknak, amik a Föld Anya testének magjából származnak.

Ezt az energiát motivációként és inspirációként nyújtja feléd, hogy a lehető legmélyebben megnyílj, és bízz egy Magasabb Rendben, amely a hatalmas bölcsesség, a szeretet és a kegyelem magasabb forrásából származik, egy olyan energiából, amely képes túllátni az alsó egódon, egy olyan energia, amely megérti a jelenlegi földi tudatosságod feletti törvényeket, és megnyugtat a jelenlétéről.

Föld Anya tartja ezt a jelrendszert a testében, és most arra kérnek téged, hogy add át magad, engedd, hogy a "tévhit démona" belezuhanjon a csakráidba érkező drágakő-minőségű színek kristályos sugaraiba, és lásd, ahogyan a téveszme minden démonát mind a hét fő csakrádban feloldják, felszabadítanak téged, teljesítve az álmot, teljesítve belső vágyaidat. Azok a vágyak, amelyek kiterjednek, kitágulnak és gyökeret eresztenek nagyobb tudatosságod jelenlegi emberi éned tudatán belül.

Érezd, hogy ezek a sugarak megnyitják csakráidat a kreativitás világa felé. Tudd, hogy ez a hét Föld Kapu segít abban, hogy fizikailag megmutasd az elért mélyebb tudatosság eredményeit, az éberebb tudatot, amely felé jelenleg haladsz, a mélyebb tudatosságot, amelyet jelenleg integráltál, és azt, amit már befogadtál és fizikai valóságod részévé tettél.

Fizikailag a világod a nagy változás forgatagában van. Fizikai tested kolosszális változásokon megy keresztül minden szinten. Tested atomjai a tudatosság, az éber tudat, a fény, az igazság és a szeretet magasabb frekvenciáira reagálnak, és vannak olyan részeid, amelyek most megadják magukat, az alsóbb egódon túli részeid is megadják magukat az engedélyed nélkül. Ennek az az oka, hogy ők a felsőbb egód, ezek azok a részeid, amelyek jobban tudnak, mint az alsóbb aspektus. Ez a belső alkimista, az a meghatalmasodott részed, amelyik tudja, hogy itt az ideje átadni magát, aki tudja, hogy itt az ideje, hogy bízzon a nálad nagyobb erőkben, azokban az erőkben, amelyek messzebbre látnak, mint te most. Adj hálát azoknak az erőknek isteni beavatkozásukért, amelyek megmutatják, hogy a tévhit egy démon, olyan amely megköt, a régi világhoz láncolva tart, a régi világba, ahol elfogadtad a hamis bizonyítékokat és illúziókat, a valóság látszataként fogadtad el és identitásod részévé tetted ezeket.

Érezd, ahogy Föld Anya köréd vonja szeretetét, miközben belső bölcsességét, belső erejét és bátorságát megerősítésként, jóváhagyásként és támogatásként nyújtja feléd, és megmutatja, mennyivel nagyobb vagy, mint ez a hamis bizonyíték, ez a hamis kép, ez az illúzió. Mennyivel erősebb vagy a hamis elvárásoknál, és hogy merész lépésekkel, a bátorságoddal és mindent másképp csinálva megváltoztatod a valóságod megjelenését.

Ha mindent másképp csinálsz, mélyebb tudatosságra teszel szert, és ez a mélyebb tudatosság a következő merész bátor lépésre sarkall. Minél többet teszed ezt, az élet annál inkább támogat téged ilyen módon, és még a kihívásokkal szemben is meglesz a kellő tudatosságod, a betekintésed, és ennek következtében a bölcsességed és a szereteted, hogy a lelked legmagasabb akaratának megfelelően cselekedj.

Vegyél egy mély lélegzetet, és engedd át magad a Föld Anya átalakító energiáinak, add át magad önbizalmának és hitének, a képességedbe vetett bizalmának, hogy átalakítod a régit, sikeresen azonosítod a valódi vágyaidat, miközben éber tudatod továbbra is megalapozza az általad teremtett új élet mély alapjait.

Most terjeszd ki az éber Tudat Kozmikus Törvényének Kozmikus Lángját és a csakráidon keresztül érkező drágakő sugarak energiáit a Föld Anya testébe. Terjeszd ki az energia hatalmas hullámát Kínára, itt rögzül le az éber Tudat Törvényének lángja. Terjessz ki egy másikat Japánra. Vetíts ki egy másikat Indiába. Egy másikat Szentpétervárra és végül Moszkvába Oroszországba.

Ezeket az energiákat most bolygószinten is kiterjesztik, és megnyitják a Víz Csakrák harmadik szintjét, amelyek a szexcsakrádban találhatók, kiterjesztik nektek, mint értékes egyéneknek, valamint a bolygótokon élők számára, tovább erősítve testedet és energiáidat a Víz Sárkányok visszatérésének idejére.

Azáltal, hogy megölöd a „tévhit démonát”, az éber tudatosság révén meghatalmasítod magad, a „káprázat és illúzió démona” elesik, és magával viszi a zűrzavart. A Víz Sárkányok elhozzák az életnek ezt az új áramlását a Víz Csakráidon keresztül, és arra kérnek téged, hogy jegyzeteld le, mik a vágyaid, és hogy aktiváld Víz Csakráid harmadik szintjét, és a tizenegy energia következő dimenziója, a Víz Csakra, amely immár harminchárom csakra, tizenegy dolgot kell leírnod, függetlenül attól, hogy mik azok, többé nem választod azt, hogy része legyen ezeknek az életedben. Az energia három szintje, amelyek most egyesülnek, és segítenek fizikailag manifesztálni azt, amire igazán vágysz. Ez a tizenegy dolog, amit fel kell sorolnod, olyan dolgok, amiről tudod, hogy már nem fontosak az életedben, majd kezdd el leírni az ellentétüket, mert azt fogod látni, amiről már tudomást szereztél, az megmutatkozik, amire már nincs szükséged. Három energiaszint, amelyek most egyesülnek, és segítenek fizikailag manifesztálni, azt amire igazán vágysz. Ne csak 5 percet tölts el ezzel, fektess bele némi időt, mert az energia befektetése fel fogja tárni számodra az energiáid rejtett szintjeit és nagyobb tudatossággal ajándékozz meg, ezért az utolsó három törvény – huszonnégyes, huszonötös és ez a huszonhatos törvény harminchárom új energiapontot hoz létre a testedben a Víz Csakrák formájában, megnyitva kreativitásod, a női esszenciád zsilipjeit, és a képességed, hogy az Élet Szent Vizével áramolj, hogy lemosd a régit, és gyökeret eressz a tudásban és az önátadás rutinjában, bízva a magasabb tervben, másnak lenni, másként cselekedni, másként választani, és mindeközben nagyobb tudatosságra, mélyebb bölcsességre szert tenni, és erőteljes átalakulást hozva az életedben. 


Képzeld el egy pillanatra, hogy mennyire másnak fogod magad érezni, és mennyire más lesz az életed, ha legyőzted azt, ami most kihívás elé állít. A kihívások leküzdésének egyik módja jelenleg az, ha az ellenkezőjére összpontosítasz. Az áldások és a jutalmak, amelyek a türelmedért és a kitartásodért érkeznek, és a bátorságodért, hogy megengeded magadnak, hogy elengedd a „tévhit démonát”, más szóval mindazokat a hamis hit/hiedelemrendszereket, amelyek akadályozták a fejlődésedet, mindazokat, amelyek megfosztottak attól, hogy erősebbé és függetlenebbé válj, és azt éljed meg, amire igazán vágysz.


Ezen Kozmikus Törvény egy kulcs, lángjának fénye világítja be a sötét éjszakát, és ezek a Föld Kapuk bevezetnek benneteket belső világotok szent csodáiba, hogy valóban egy másfajta külső valóságot teremtsetek, mert kiérdemeltétek a jogot ennek megtapasztalására, elvégeztétek a munkát, és folytatjátok a munkát továbbra is, és az Anya/Atya Isten által megtestesített tudatosság, amely motiválta és inspirálta őket, hogy megteremtsék azokat a kiváló lényeket, akik mindannyian vagytok, folyamatosan növekszik a tudatosságban minden alkalommal, amikor ezt teszitek, mert ahogy kiterjesztitek a tudatosságotokat, nagyobb potenciálotok láthatóvá válik a világ többi része számára is, és amikor ez az erő és fény látható számotokra és a világ többi része számára, az Anya/Atya Isten új fénnyel lát el, és mélyebb szinten ismeri fel nagyszerűségüket, egyszerűen azért, mert megvan ez bennetek. Ez nem jelenti azt, hogy az Anya/Atya Isten tudatlan bármiben is, csak annyit mond, hogy amikor felébredsz, a kép világosabb lesz, a színek pedig felerősödnek.

A tudatosság egy új sugara lélegzik az általad teremtett élet képe alatt, és az Univerzumban minden dolog jobban felfigyel rád, mert fényesebb vagy, erősebb és ragyogóbb, magabiztosabb vagy. Ez a magabiztosság arra késztet, hogy lényed minden porcikájával átöleld az életed, hogy hálát adj azért, amiről tudsz, az elsajátított képességekért, az áldásokért, amelyeket kaptál, és ez lesz a hajtóerő, hogy túllépj azokon amik jelenleg korlátoznak, gátolnak és akadályoznak.

Megtetted korábban, most is megteszed, és újra meg fogod tenni. Túl fogsz emelkedni mindenen, ami most rád nehezedik, megszabadulsz tőle, csak légy türelmes még egy kicsit, tarts ki még egy kicsit. Olyan közel jársz céljaid eléréséhez, mi pedig a célvonalnál vagyunk, megvilágítjuk a fényt, hívunk, bátorítunk, várakozással ünnepeljük a hazatérésedet, átlépve azt a határvonalat, ahol belépsz az öntudatosság, a tudatosság és az elfogadás kiterjesztettebb világába, és ünnepelni fogunk, amikor megérkezel, örülve annak, hogy az energiád kiterjedt, hogy megnövekedett és hogy te mint egy lélek emberi alakban egy újabb beavatást fejeztél be. Felkaroltad Autentikus/
Hiteles Éned egy másik aspektusát, és elsajátítottad a belső alkímia egy másik szintjét. Ez mindig nagy ünneplésre ad okot, mert felemelkedtél, feljebb emelkedtél egy további lépcsőn a mennyországba vezető lépcsősoron, a személyes mennyországodba, amely a mennyország nagyobb kiterjedésének számos palotájából áll, mindannyian egyesültök a kegyelemmel teli és elszánt erőfeszítéseitek által, hogy megerősítsétek magatokat, és ne adjátok fel önmagatokat, és soha ne adjátok fel az életet, mert az életeteket érdemes élni.


Minden lélegzetvételeteket megérdemlitek, mert képesek vagytok pozitív és észrevehető változást elérni a Földön a választott életetekkel, az általatok választott cselekvésekkel, valamint azáltal, hogy mélyebb és erősebb köteléket alakítotok ki önmagatokkal és azokkal, akiket szeretek, akik a legjobbat akarják nektek, azokkal, akik bátorítanak, gondoskodnak rólatok és vigasztalnak, és hívnak, hogy jöjjetek a fénybe, bízzatok bennük, elengedjétek, és hagyjátok, hogy a szeretet vezessen titeket az energia felé, amely folyamatosan motivál és feltölti a szeretettartályotokat. 

Legyetek békében, tudván, hogy van egy isteni terv, isteni tervezésűek vagytok, és ez a terv isteni módon, tökéletes, harmonikus és csodálatos módon fog megnyilvánulni. Ez egy ígéret, mert a Változás Törvénye elkerülhetetlen, és meg fog történni. Megadtad az alaphangot, elgurult a labda.
Veletek vagyunk. Őrangyalaitok veletek futnak, és minden erőfeszítéseteket megünnepeljük.

Vegyél még egy mély levegőt be, majd lélegez ki teljesen, miközben hálát adsz mindazért, amit átéltél. Adj hálát Föld Anya testének erőteljes sugaraiért, ami a testében képződnek drágakövek formájában, amelyek feléd nyúlnak. Adj hálát a bátorságáért, a világosságáért és azért, hogy példaképként nézhetsz rá, hogy bátorságra, kitartásra motiváljon, és soha ne fogadd el a korlátokat életed meghatározó és döntő tényezőjeként.

Szabadok vagytok, szeretteim, gyertek velünk, és hagyjátok, hogy tovább növekedjünk. A szeretetünk veletek van.

Mária Magdolna vagyok, au revoir.


Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

 

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29

Fordította: Hatejer Emese

Mária Magdolna vagyok és üdvözletem és isten hozott titeket az isteni fény és isteni szeretet jelenlétében.

Sokan közületek úgy érzik, mintha a kihívások intenzitása fokozódna. Ez bizonyos mértékig igaz. Az ok, amiért ez igaz, az az, hogy a folyamataitokat felgyorsították, hogy a lehető legnagyobb teret nyerjétek el, úgymond, ezen hatalmas változás és átalakulás idején.

Bennetek vannak a tudatosság darabjai; önmagatok sebesült részei, és ezekhez a részeitekhez beszélünk most, bátorítva őket, hogy jöjjenek elő, hogy megtörténhessen a gyógyulás, és ezek a részek különösen a megbocsátással kapcsolatos kérdésekhez kapcsolódnak.

A Megbocsátás Törvényét nagyon fontos megérteni. Létfontosságú szerepet játszik a gyógyítás törvényének teljes körű alkalmazásában. A megbocsátás a feltétel nélküli szeretet egy másik szintjére tanít, és megmutatja, mit követel meg tőletek ahhoz, hogy a legjobban fejlesszétek kapcsolatotokat életetek minden területével, és általában az élettel.

Leggyakrabban, ha belül vannak sebesült részeitek, ezek gyakran tudatalatti szinten motiválnak. Ezek a sebzett részek elsősorban negatívan motiválnak, aminek eredményeként kötődtök legyöngítő identitásokhoz, és gyakran öntudatlan mintává válnak, ami blokkolja azt a képességeteket, hogy életeteket olyanná alakítsátok, amilyenre valóban vágytok. Ez akadályozza a megbocsátó képességeteket is.

Néha a megbocsátási folyamat arról szól inkább, hogy önmagunknak bocsássunk meg, mintsem arról, hogy mástól kell bocsánatot kérnünk. De amikor az egyén meg tud bocsátani magának, akkor a másiknak lehetősége van megengedni magának, hogy megbocsásson, ha ez a helyzet. A bűntudat abból táplálkozik, hogy valaki képtelen megbocsátani önmagának. Most, amikor a sérült tudatosság állapotában vagytok, ezek a részeitek abból az eredeti folyamatból táplálkoznak, amely ezt a referenciapontot kikristályosította a tudatotokban.

Minden alkalommal, amikor bűntudatot éreztek, ha olyan helyzetben vagytok, hogy meg kell bocsátanotok, vagy minden alkalommal, amikor haragot és neheztelést éreztek egy másik ember iránt, megbocsátást követelve, feladjátok az erőtöket. Elszivárogtatjátok az energiátokat. Energiátokat a bűntudatotoknak adjátok, vagy az esetleg érzett haragnak és neheztelésnek adjátok át az erőtöket. Ez elgyengíti és elvakítja a látásotokat, aminek eredményeként képtelen lesztek megbocsátani. Ehhez mélyen át kell kutatnotok a lelketeket, egyszerűen azért, mert lehet, hogy egy részetek a bűntudatból táplálkozik, vagy a haragból és a neheztelésből táplálkozik, még akkor is, ha ez személyes erőtök bizonyos aspektusaiba kerül.

Ezért kell feltennetek magatoknak a kérdést, hogy mit hoztok ki abból, ha tápláljátok a bűntudatot, a haragot vagy a neheztelést? Mit tesz ez számotokra? A harag és a neheztelés esetleg emlékeztet arra titeket, hogy éltek? Biztonságosabbnak érzitek magatokat, ha vannak úgynevezett „ellenségeitek”, akiket karnyújtásnyira tarthatok, akik általában megerősítik azt a meggyőződését, hogy senkiben sem lehet megbízni, vagy esetleg bennetek sem lehet megbízni? Honnan származik az eredeti program? Látjátok, mindennek, amit éreztek, számos rétege van, és ha az, amit éreztek megfoszt az erőtöktől, akkor foglalkoznotok kell vele, hogy megengedhessétek, hogy a Gyógyítás Törvénye átvegye az uralmat.

Tehát most arra kérlek, hogy csukd be a szemeidet, ha még nem tetted volna meg, és lazítsd el a testedet, üdvözöld a Föld Kapuk energiáit. A Föld Kapuk szintén kapcsolódnak az 55 kozmikus lánghoz, amelyeket St. Germain gyűjtött be. Ez a különleges energia elvezet téged egy olyan helyre, ahol el kell kezdened megérteni, hogyan hat a tudatosságod a földi valóságodra. Átmentél a Tűz Kapukon, a Szellemet jelképező átjárókon, a Levegő Kapukon, amelyek a Magasabb Elmét, a Magasabb Értelmet képviselik. Átmentél a Víz Kapukon, ami az energia, az átjáró az érzelmi intelligencia dimenziójához kapcsolódnak. Most, amikor a Föld Kapuja előtt állsz, meg kell tanulnod, mit jelent az energiát a valóságodon belül tudatos szinten leföldelni.

Egész életedben energiát földeltél a fizikai valóságodban. Ez elsősorban a tervrajzod alapján készült, amelyet erre az életre kiosztottak. Egy tervrajz, amelyet gondosan állítottak össze az érdekedben, azon alapulva, amit választotál erre az inkarnációra. Életed nagy részében ezek a tudattalan kiváltó tényezők határozták meg életed minőségét, tapasztalatokat, azt, hogy hogyan bántak veled és hogyan kezelted az életet. A fájdalom és a szenvedés része volt az összes tervrajzodnak. A különbség most az, hogy egy teljesen új spirituális valóság birodalmában állsz a Földön. Ez a valóság soha nem volt olyan mértékben része a kollektív emberi tudatnak, mint most. Ezért létfontosságú, hogy felfogd, mit jelent tudatos szinten dolgozni ezekkel az energiákkal, és kapcsolatba lépni belső bátorságoddal és erőddel, hogy teljesen szembenézhess önmagaddal; a sebekkel, a démonokkal és az árnyékokkal, és megértsd, hogy van valami, ami nálad sokkal nagyobb hatással van az életedre, és ez a valami, ami sokkal nagyobb nálad, a külső világ Szellemei az Univerzumban, valamint azok a részeid, amik az erődítményeid/védekezéseid és sebeid alatt rejlenek.

Most eljött az idő, hogy átadd magad a megbocsátás erejének. Ez lehetővé teszi a Víz Csakrák második szintű energiáinak integrálását, amelyek a szexcsakrádon belül találhatóak. Amikor először átadtuk a Víz Csakrák információit, arra kértünk téged, hogy vizsgáld meg félelmeid 11 aspektusát, hogy egyenlővé, de ellentétükké változtasd őket. Most megismétled a folyamatot, és készíts egy listát tizenegy emberről vagy helyzetről, amelyeknek meg kell bocsátanod, legyen az önmagadnak való megbocsátás, vagy az abban a helyzetben lévőknek való megbocsátás. Most ismételd meg a folyamatot, és készíts egy listát 11 emberről vagy helyzetről, amelyeknek meg kell bocsátanod, legyen az az önmagadnak való megbocsátás, vagy az abban a helyzetben lévőknek
való megbocsátás. Alkalmazd ugyanazt az egyenlő, de ellentétes folyamatot, ezért hogyan képzeled el, vagy érzed, hogyan fogod érezni magad, ha ezek az energiák felszabadulnak? Mit gondolsz, hogyan fogsz érezni, ha megbocsátottál az illetőnek vagy a helyzetnek? És még az is előfordulhat, hogy a megbocsátási folyamat részei elsősorban azok, hogy ismételten meg kell bocsátanod magadnak a meghozott vagy meg nem hozott cselekedeteidért és döntéseidért, amelyek megfosztottak hatalmadtól. Talán olyan időkben, amikor igent mondtál, és nemet kellett volna mondanod. Vagy amikor nem hallgattál az intuíciódra, vagy elutasítottál valakit bármilyen okból. Ez nem igazán számít. Az a fontos, hogy megértsd, ha ragaszkodsz ehhez a nehezteléshez, haraghoz és bűntudathoz, az megfoszt hatalmadtól, legyengít. Azokban a helyzetekben, amikor megbocsátasz másoknak azért, amit veled tettek, lehetőséget adsz nekik, hogy megszabaduljanak ugyanazoktól a legyengítő érzésektől, amelyekkel talán te is küzdesz.

Tudd, hogy ezek az energiák mindig váltakozó mozgást hoznak létre, felszabadítva minden érintett felet. Ha megbocsátottál magadnak valamit, amit mással tettél, akkor nem kell arra várnod, hogy a másik megbocsásson neked a valóságodban. Lehet, hogy az a személy továbbment, vagy megszakadt vele a kapcsolat, de elég, ha megbocsátasz magadnak. Ne késleltesd ezt a folyamatot azzal, hogy mások megbocsátására vársz.

A Föld Kapuk megmutatják, hogyan használd fel tudatos elméd erejét, és hogyan irányítsd szándékaid energiáit olyan irányba, amely pozitívan hatnak rád. Abban az irányban, amely továbbra is felszabadít a régi tanulási minták alól, amelyekhez hozzászoktál, az eredeti terv alapján, amelyet ebben az életben meghatároztál. Eljutottál arra a pontra az életedben, ahol felkínálják neked az eszközöket, és megmutatják a kijáratot és a belépési pontot a meghatalmasodott emberi lények új világába, ahol felülemelkedsz a végzeteden, ahogy azt már annyiszor leírtuk, és új értelmet nyersz az életedben, és ennek az új életnek az értelme a bölcsességet és a szeretetet megtestesítő eszközök célirányos alkalmazása, amelyek a hitelesség/autentikusság váltakozó útjait tárják fel előtted.

A Föld Kapuk sokkal sűrűbb rezgést (testesítenek meg), mint a többi kapu, amivel eddig dolgoztatok. Ez most elvezet titeket a fizikaiság pontjához. Ez életetek válaszútjához vezet, ahol olyan döntéseket kell hoznotok, amelyek hatással lesznek fizikai valóságotokra; más szóval a földi életetekre. Miközben átvezetünk titeket ezeken a Föld Kapukon, szeretteim, látni fogjátok, hogyan beszélnek hozzátok a földi életetek különböző aspektusai, felfedve számotokra jelenlegi tudatállapotukat, ami vagy lehetőséget ad számotokra fizikai életetek bizonyos aspektusainak száműzésére, azoknak a száműzésére, amik a múltatokat tükrözték és már beteljesedtek, vagy lehetőséget ad a földi életetek bizonyos aspektusaiban már jelenlévő erő fokozására.

A földi valóság ebben az időben választási lehetőséget kínál, és a választási hatalmatok a szeretet és a félelem motivációja közötti választás képességében rejlik. A motiváció e két aspektusáról hosszan beszéltünk sok közvetítésünkben. Most azonban bizonyos szintű fizikai, gyakorlati alkalmazásban lesz részetek ezekből a leckékből. A jelen pillanatában lenni szintén létfontosságú. Mert ha jelen vagytok, a pillanatban vagytok, akkor gyakorlatilag tudatosan alkalmazhatjátok a tanultakat, ezzel is növelve tudatosságotok erejét.

Tehát amikor eljövünk, hogy ezeket az energiakapukat átadjuk nektek, arra kérünk benneteket, hogy ne feledjétek, hogy ez fizikai, a szerkezet fizikai (szintű) változást hoz. A Föld Kapuk mélyen behatolnak a Föld Anya testébe, ahol is a többi kapu a Föld Anyán túli világok mélyebb aspektusaiba vitt, most pedig bemerészkedtek az ő világának földalatti világaiba, és sok olyan árnyék aspektussal fogtok találkozni, amelyek tartalmaznak néhányat a legnagyobb erősségeitek közül és önmagatok olyan részeit, amelyekről elfelejtettétek, hogy léteznek.

Azt szeretném, ha most elképzelnéd magad a Föld Anya testén fekve, érezve, hogy az energiája támogat téged, érezve a teste szerkezetét a tiéd alatt. Képzeld el, hogy az energiád és az ő energiája eggyé válik, és üdvözöld őt a testedben, és fogadd őt fizikai életed tudatosabb részeként. Valójában, ő az, aki életben tart nagy részében azzal, amire szükséged van a fizikai életben maradáshoz. A teste táplálja azt, ami el van ültetve benne, és amit beviszel a testedbe (táplálékként). A teste táplálja azt, amit lenyelsz, ami nem csak a növényi vagy a zöldség királyság. Testének ásványi anyagait és tápanyagait folyamatosan használják, hogy harmóniát és egyensúlyt teremtsenek a fizikai testetekben.

A Víz csakrák és a Föld csakrák kombinációja lehetőséget teremt számodra, hogy túllépj mélyen rögzült hit/hiedelemrendszereid és téves hozzáállásaid száraz aspektusain, amelyek az gyökércsakrádban, a Föld Elemben tárolódnak. Ha a gyökércsakrádat nem táplálja bölcsesség és szeretet, az egészséges érzelmek, teljesen integrált erő és magasabb tudatosság, akkor a gyökércsakrád terméketlen/meddő földdé válik. A Vízcsakrák öntözik a Földet, más szóval a gyökércsakrádat azokkal az érzelmi és kreatív energiákkal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy termékeny talajt hozz létre életed magvainak elültetéséhez! Amikor a Földet a kreativitás, a szeretet és a bölcsesség vize táplálja, nem próbálsz behatolni a kőkemény földbe, a föld laza, könnyebb beleásni és a mélységbe ásni, nem csak felfedezed, mi rejlik a Föld Anya testének felszíne alatt, vagy a gyökércsakrád felszíne alatt, de megteremted azt a teret is, ahová biztonságosan elültetheted ezeket a magokat. Emlékezz tehát erre, és minél jobban megengeded a Vízcsakráknak, hogy támogassanak téged az Élet Vizének harmonikus átfolyásával, annál könnyebb lesz a Földcsakrádat jól megöntözni.

A tudatosság egyik szintje sem létezhet a másik nélkül. Egyesek vitatkozhatnak, és azt mondják, hogy az emberben csak egy tudati szint van jelen a viselkedésének megfigyelése alapján, azonban e mögött a tudatalatti és tudattalan tudatosság számos szintje rejlik, amelyeket az emberi tudat nem integrált, vagy nem vált tudatossá ezek felől. Ezért a Föld Kapuk új utat törnek, még tovább nyitva a belső világ felé vezető ajtókat, mélyebbre visznek tudatalattid és tudattalanod földalatti világaiba, hogy ne motiváljanak láthatatlan erők, amelyek ide-oda taszigálnak, fokozva félelmedet, szorongásodat, zavarodottságodat és időnként téveszméket és illúziókat okozva, amelyeket valóságként fogadtál és fogadsz el. Soha ne felejtsd el, mit jelent a félelem – hamis elvárások (és bizonyos esetek, bizonyítékok), amelyek valósnak tűnnek. Nyilvánvaló lehet számodra, hogy nem szeretsz, mert szeretetlenül viselkedsz magaddal és másokkal szemben, de ez a valódi, alapvető esszenciád? Nem, ez nem az! A bizonyítékok azt mutatják, hogy van egy probléma, amelyet meg kell gyógyítani, együttérzésre van szükség, és képesnek kell lenned arra, hogy más módon tápláld magad. Nincs helye kifogásoknak. Az ember nem kereshet kifogásokat az elakadásokra, különösen akkor, ha nem hajlandó semmit tenni ellenük.

Sokszor hallottátok már, hogy ti lesztek az a változás, amelyet látni szeretnétek a világban, és ez pont itt van most. A Föld Kapui ezt hozzák magukkal. Ez az a pillanat, amikor beillesszük ezeket az energiákat a Föld Anya testébe, és amikor a Kristály Kapukkal érkező Kristálycsakrák aktiválódnak, amelyek aztán kikristályosodnak a Föld Anya fizikai voltának belső struktúrájában, egyesítve a tudatosság minden szintjét, és amikor ez a testében tetőpontjára ér, akkor ez egy csodálatos, kolosszális energiahullámot szabadít fel az egész emberiség számára. A nyitott szívűek pedig felismerik ezt, és továbbra is példát mutatva vezetek, hogy energiák, és Fényvivők legyetek világotok többi része számára.
 
Most még mélyebbre fogjuk vonni az energiátokat a Föld Anya testébe, és ezen a helyen vagy egy új kapcsolat kialakításába kezdesz, vagy megerősíted a jelenlegi kapcsolatodat az ő világának energiaterületeivel, tehát a tündérbirodalommal. Ezeknek a lényeknek a világa, akik a testében, a hegyekben élnek. Kapcsolatba léptél azokkal a lényekkel, akik a víztestekben élnek, a testén és a testén belül. Ez is magasabb és erősebb szintre fog kerül.

Ezért arra kérlek, hogy teljesen add át magad, engedd meg, és tedd lehetővé, hogy képzeleted elvigyen egy utazásra a belső világba, ahol lehetőséget kapsz arra, hogy találkozz még több családtagoddal, akik jelenleg más testben vannak, mint a tiéd, mégis megtestesítik a szeretet és bölcsesség ugyanazon az esszenciáját, amelyből létrejöttél, és amelyen keresztül létrejöttél, és amelyen most át fogsz haladni, hogy egy magasabb létállapotot érj el, belül és kívül. Érezd, ahogy a Föld Anya testének belső energiái a tiédbe ömlenek, összegyűlnek a gyökércsakrádban, Fénye és alapvető lényegi mag ereje beágyazódik a Föld Csakrádba.

Egy pillanatra gondold át, minek is volt kitéve a Föld Anya, a visszaélést és bántalmazást, aminek alávetették. Testét bányászattal erőszakolták meg. Vannak, akik kísérleteznek a testével, bombákat robbantanak fel a testén, mélyen belefúrnak teste magjába, mindezt egyesek, öntudatlan lényekként teszik és másokat pedig, egyszerűen a kapzsiság motiválja. Mindennek ellenére, aminek ki volt téve, még mindig erős, bár ezen a ponton sebezhető, rendkívül sebezhető, és sokkal gyengébb, mint korábban volt. Válaszolt a változás felhívására, és megengedi a testének, hogy megbocsásson, elengedjen. Kioldási pontjait aktiválták. Emiatt vulkánok törnek ki, földrengések történnek, a föld sárcsuszamlással mozog, és sok más úgynevezett „földi változás” zajlik folyamatosan. Ez a bizonyíték arra, hogy hajlandó megengedni a testében bekövetkező természetes változásokat.
 
Azt akarom most, engedd meg, hogy az iránta érzett szereteted kiáradjon a szívcsakrádból, és feltöltsd vele a testét. Húzd az energiát a Forrásból a szívébe, és terjeszd ki felé. Adj neki egy gyógyítást. Simogasd meg a belső világát azzal a képességeddel, hogy táplálj, gondoskodj és együttérző legyél. Érezz együtt azzal, amin keresztülment. Ismerd el, mennyi erő és bátorság kellett neki, hogy ellenálljon mindennek, aminek ki volt téve. Még mindig ad. Továbbra is támogat titeket, továbbra is lélegzik, és a szíve továbbra is dobog.

Most fogd ezt az energiát, és fordítsd magadra, mindennel együtt, aminek ki voltál téve, minden kihívással, amellyel szembesültél, még mindig lélegzel, a szíved még mindig dobog. Lehet, hogy nagyon kiszolgáltatott helyzetben vagy. Gyengébbnek érezheted magad, mint korábban. Elérkezett azonban az ideje, hogy megtörténjenek a nagy változások, és hogy a földi valóság felülemelkedjen azon, aminek alávetette a tudatlan és kapzsi tudatosság. És az intelligenciád spirituális, intellektuális és érzelmi szinten elhozza neked az erőt, hogy szeretet és bölcsesség által motiváltan vezesd az életed.

Miközben mindezeket az energiákat a testedbe húzod, azokat amelyeket a Föld Anyának is adtál, ő is hasonló vibrációkat küld a testedbe, az energiacsereként, és megköszöni neked, hogy ebben a pillanatban megragadtad a lehetőséget, hogy elismerd, hol tartasz életednek ezen a pontján, és hogy tudatos cselekvés mellett döntöttél az átalakulás és az átváltozás érdekében. ami már nem támogatja a fejlődésedet.
 
A Föld Anya most hét Szent Drágakő Sugarat terjeszt ki a testedre, amelyek összekapcsolódnak tested hét csakrájával. Ezek a Drágakő Sugarak a Föld kapui, és lehetővé teszik, hogy felfedjék magukat előtted egyszerűen a csakráidba érkező színek által. Lélegezz be őket, és add át magad az első hét Föld Kapu és a huszonötödik kozmikus törvény aktiválásának, és fogadd el az erődet a megbocsátásra és feléd érkező (neked való) megbocsátásra.
 
Engedd meg, hogy ez az energia most átáramoljon a Föld Anya testén, és lángra lobbanjon a Földön Dániában, az Amerikai Egyesült Államok területén, Afrika kontinensén, Oroszországban Szentpéterváron és Moszkvában. Ezek az energiák, megtartva a lángokat, most kiterjesztik fényüket az egész bolygóra, és befejezik a Vízcsakráid második szintjének megnyitását, amely a szexcsakrádon belül található. Ez erősebb gondnokságot hoz létre, hogy a Víz Sárkányok és lovasaik visszatérése zökkenőmentesen, kecsesen, könnyedén és harmóniában történhessen.

Vegyél egy mély lélegzetet be, lélegezz ki teljesen, és mondj hálát a Föld Anyának azért, amit most tapasztaltál. Adj hálát magadnak, hogy úgy döntöttél, hogy elindulsz a Föld Kapu beavatások ezen utazásán. És adj hálát az életnek azért az életért, amit adott neked, mert felkészített erre az időre, felépítette a tudatosságodat, egészen addig a pontig, ahol már képes vagy tudatosan felismerni azt, ami legyengít és demotivál téged.

Nagyon gyengéden kezdd el visszahúzni a tudatosságodat a fizikai testedbe, tudva, hogy szilárdan legyökerezteted magad a Földön, ahogyan a mennyben vagy, és hogy az előrefelé vezető út egy másik fizikai valóságot hoz létre számodra, azt amelyet tudatosan szándékozol létrehozni, az adott pillanatban hozott döntéseid és választásaid alapján. Ezért élj a pillanatban, és ezzel egy másik jövőt teremtesz, nem csak magadnak, hanem a Föld Anya minden lakójának is.
 
Mindannyian megtalálhatjátok a békét, a felszabadulást és az erőt, hogy felülemelkedjetek azon, ami már nem szolgál benneteket.
 
Mária Magdolna vagyok, és irántatok érzett szeretetem mindig jelen van. Au revoir.Mária Magdolna - A Gyógyulás Törvénye és a 141-144. Víz Kapuk

Mária Magdolna - A Gyógyulás Törvénye és a 141-144. Víz Kapuk


 

Közvetítette: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 26

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Mária Magdolna vagyok és üdvözletem és isten hozott titeket a fény és szeretet isteni jelenlétében.

Örömmel tölt el bennünket, hogy mindannyiótokkal jelen lehetünk ebben a pillanatban, amikor elhozunk egy újabb Kozmikus Törvényt. Ezek a törvények arra valók, hogy az idő minden pillanatában a lehető legmélyebb szinten segítsenek felébredni, és folytassák a támogatásukat az önismeret fenntartásában és elsajátításában.  

Azáltal, hogy tisztába kerültök önmagatokkal, érzelmeitekkel, érzéseitekkel, gondolataitokkal és cselekedeteitekkel, erősebbé válik az önerőtök, és ekkor olyan erős helyzetbe kerültök, hogy valóban képesek vagytok szabad akaratotokat használni, és olyan döntéseket hozni, amelyek gyógyítanak és elhozzák számotokra az elme, a test és a Szellem felszabadulását oly módon, ami valóban szabaddá tesz, hogy azzá váljatok, amik csak lehetek.

A félelem az, ami gátolja a lélek és a Szellem azon képességét, hogy eggyé legyenek és szabaddá váljanak, mert a lelket nagyon gyakran még mindig befolyásolhatja az alsóbb egó azon törekvése, hogy biztonságban tartsa magát, ezért az öntudatosság létfontosságú összetevője a tetteitek/cselekedeteitek megértésének, és elkezditek jobban tudatosítani a tudatalattitokból hozzátok érkező üzeneteket.

A tudatalatti viselkedés felismerése, mind a pozitív, mind a negatív, létfontosságú, mert ha ez egy negatív, bevésődött hitrendszer/hiedelemrendszer, akkor ez szabotálja az erőfeszítéseiteket és blokkolja a gyógyulási folyamatot. Sokan gyakran frusztráltnak érzik magukat amiatt, hogy képtelenek teljesen megérteni motivációikat, azonban a türelem és a kitartás mindig kifizetődik. Az ismétlés váltotta ki mélyen fekvő félelmeiteket és gátolja a hit/hiedelemrendszereket és hozzáállásokat. Nem fogjátok átalakítani őket egy nap vagy egy hét alatt, de átalakíthatjátok őket, ha türelmesek vagy kitartóak vagytok egy olykor nagyon hosszú ideig tartó időszakig, a megvilágosodás pillanatáig, a felismerés pillanatáig, ez a fordulópont a gyógyulási folyamatotokban, és ez az, amikor felismeritek, hogy elsajátítottatok egy bizonyos aspektust, és a betekintésen/bepillantáson keresztül fakadó bölcsesség az, ami felszabadít, ami szabaddá tesz, hogy felülemelkedjetek a régin, hogy felülemelkedjetek a hamis elvárásokon, amelyek akkoriban valóságosnak tűntek számotokra, és felfedezitek a félelmeitek mögött rejlő erőt, azt a motiváló belső fényerőt, amely int nektek, és arra hív, hogy ereszkedjetek le, és fedezzétek fel, mi rejlik félelmeitek mögött.

Nagyon gyakran felfedeztek néhányat a legnagyobb tehetségeitek közül, azokat a részeiteket, amelyek a félelem alatt rejlenek. Az egyetlen ok, amiért nem fedeztétek fel ezeket még, az az, hogy korábban nem volt bátorságotok ennek mélyére bemerészkedni, de a mostani bátorságotok és merész természetetek gazdagon megjutalmaz majd, ha felülemelkedtek rajta, ha megragadjátok az alkalmat, hogy megtapasztaljátok a mágiát, a csodák, amelyek megnyilvánulnak az életben, amikor átadjátok magatokat a célotok isteni tervének.

A Gyógyítás Törvénye az, a gyógyítás természete az, amit most vagy korábban elmondtam. Ez más törvények csúcspontja, az Átadás/Megengedés Törvénye és a Visszavonulás Törvénye, mert nagyon gyakran, amikor megengeditek magatoknak, hogy visszavonuljatok, és belemenjetek a csendbe, belépjetek a testetekbe, akkor a néma suttogás az intuícióhoz szól, és ösztönösen tudjátok, hogy valamit tennetek kell. Ösztönösen tudjátok, mit kell tennetek, és ha nem látjátok a teljes képet, az nem számít, mert abban a pillanatban tudjátok, mi legyen a következő lépés, és akkor megélhetek minden napot, úgy ahogy jön, tudva, hogy egy szent mintázat bontakozik ki előttetek, amely megérti valódi szükségleteiteket, amely képes kielégíteni a valódi szükségleteiket, amikor átadjátok magatokat, és megengeditek a gyógyulásnak, hogy végbemenjen.

Akkor engeditek meg a gyógyulást, ha elengeditek a félelmekbe vetett hithez való ragaszkodásotokat, amelyek életetek számos ciklusa óta kísértenek. Amikor ilyen módon cselekszetek, amikor úgy döntötök, hogy elég, és beleléptek önmagatokba, akkor képesek vagytok felülemelkedni a végzeteteken, és megélni valódi sorsotokat, amelyet a bölcsesség, az én és a szeretet igaz megértése irányít, és ez az, amikor a Szellem és önmagatok számos magasabb aspektusa egyesülhet veletek, és több kincset tárhatnak fel előttetek, mélyen gazdagítva az életeteket.

A gyógyulás nem egy intellektuális kísérlet arra, hogy megpróbáljuk kitalálni a kiutat egy folyamatból vagy egy helyzetből. A gyógyulás a teljes elengedés, a pillanatnak való önátadás, annak elfogadása, hogy abban a pillanatban az lesz, aminek lennie kell, és ha megpróbáljátok ezt erőltetni, ha próbáljátok megtagadni, nem számít, hogy mi lesz, aminek lennie kell, az van és lesz, és ami mindig is így lesz.

Az öntudatosság lehetővé teszi számotokra, hogy felismerjétek azt, ami készen áll arra, hogy foglalkozzatok vele és elmélyedjetek abban azért, hogy az igazi gyógyulás megtörténjen. Ezek az önmagatok iránti mély együttérzés pillanatai, mert együttérzés és bölcsesség kell ahhoz, hogy megszólítsatok egy olyan részt, amely sebesült/sebzett, és amely bántott titeket, nem szándékosan, hanem egy hamis elvárás, egy hamis program, olyasvalami végett, amit egykor a múltban belétek neveltek, és az életetek egyedi perspektívájává vált, ez az egyetlen referenciapont, amelyre mindig hivatkozhatok.

A gyógyítás valódi természete túlmutat minden védekezéseteken, és lerombolja azokat, azonban abban a pillanatban bátornak kell lennetek, és továbbra is átadni magatokat, és megengedni, bárminek, hogy előtérbe kerüljön, felemelkedjen, hogy szemtől szemben találkozhassatok vele, akkor a képességeteket önmagatok maghatalmasításának egy teljesen új szintjére fordítjátok/állítjátok, akkor feltétel nélkül látjátok magatokat, és abban a pillanatban elfogadjátok, hogy ez az aspektus eddig akadály volt, de mivel tisztában vagytok vele, az már nem akadály most már eszközzé válik, eszközzé, amelyet arra használhatok, hogy átalakítsátok az életeteket, hogy más szemszögből nézzétek meg, milyen a hozzáállásotok vagy hitetek, és továbbra is megvilágítjátok önmagatok egykor észlelt sötét részeit, és átadva magatokat abban a pillanatban, hogy felfedezzétek, mit kell mutatnia nektek, az az, ami képessé tesz titeket a bölcsességben való növekedésre.

Ez az, amikor valóban a választás, a szabad akarat hatalma előtt álltok úgy, hogy úgy döntötök, hogy mélyebbre néztek önmagatokba, ez a szabad akarat, ami elősegíti, hogy olyan választást hozzatok, amely meghatalmasít/feljogosít titeket, és amikor ezt a döntést hozzátok, akkor ismét azt választjátok, hogy kitartotok mellette, akármilyen megpróbáltatás is legyen, mert tudjátok, ha azt akarjátok, hogy a dolgok megváltozzanak, akkor másképp kell csinálnotok a dolgokat, és kitartani, ez egy választás, ami önmagatok megerősítését/meghatalmasítását jelenti.

A kitartás/állhatatosság folyamata megtanít az önátadás leckéjére, és ott több energiát adtok bele befektetve azt a lelketek felszabadulásba vezető utazásba, és amikor átadjátok magatokat, és felismeritek, hogy az önátadás mennyire meghatalmasít titeket, tovább fejlődtök a bölcsességetekben, mert akkor életetek minden más aspektusa felfedi előttetek azt, hogy szükségetek van rá, hogy ugyanazt a folyamatot alkalmazzátok erre, és akkor észreveszitek a belső nyugalom és béke érzetét, mert tudatalattitok egy része elfogadta, hogy az önátadás nem pusztítja el, hanem elhozza azt a békét, amit kerestetek, ami a zűrzavar, a belső káosz és a szorongás alatt rejtőzött, és ekkor kapjátok meg a jutalmat, és akkor igazán megragadjátok a gyógyítás erejét, és alázattal és tisztelettel ölelitek át természetét, és az életetek új jelentést nyer, új életerővel.

Ez a törvény, ez a Kozmikus Törvény és a megmaradt Víz Kapuk egy csodálatos ajándékot hoznak ma nektek – ez az ajándék, hogy megnyitjátok a szexcsakrátokban található Víz Csakráid első szintjét. Az utazásotok ezen a száznegyvennégy Víz Kapun keresztül továbbfejlesztette érzelmi testeteket, lehetővé téve a Víz Csakrák aktiválódását.

A Víz Csakrák ezen első szintje megtestesíti a gyógyulás természetét, azt a képességet, hogy érezzünk, kifejezzünk, olyanok legyünk, mint a víz, hogy a szexcsakra, a Víz elem, kecsesen és könnyedén áramolhasson, átvive rajtatok a kreatív teremtő erőket, amelyek megöntözik a gyökércsakrátok szent földjét, a Föld elemeteket, és új termést vetnek el, és ezzel felkészültök egy csodálatos aratásra, de a tudatosság létfontosságú ahhoz, hogy ezt a törvényt a lehető legteljesebb mértékben ki tudjátok használni, és elnyerjétek azt a bölcsességet, amelyről beszélünk.

Tehát azt akarom, hogy most hunyd be a szemed, ha még nem tetted meg, és koncentrálj a szexcsakrádra. Érezd, ahogy a Gyógyítás Törvényének lángja fellobban a szexcsakrádban, egy gyengéd láng, amely éppen elég meleg ahhoz, hogy megolvassza a jeget a szexcsakrádban, azon részeidben, amelyek még mindig meg vannak fagyva az időben – érzések és érzelmek, amelyeket kikapcsoltál, amelyek olyanok, mint a jégcsapok, élesek és veszélyesek, átvágják azon képességedet, hogy kreatív legyél, hogy tápláld ötleteidet, álmaidat, elképzeléseidet, önmagadat és életedet.

Engedd, hogy ez a láng megérintse mindazon a részeidet, amelyek félnek, azokat a részeidet, amelyek azt hiszik, hogy mindennél vagy bárkinél kisebbek, kevesebb vagy. Ez a Kozmikus Törvény és láng tartja meg azt az energiát, amely aktiválja a Víz Csakráid. Tizenegy csodálatos szivárványszínű és fényes spirál. Ez a tizenegy csakra aktiválja azt a platformot, amelyre új tudatosságot fogsz építeni önmagadról, mint egyénről, mint az életed független irányítójáról, egy független vezetőről, aki magabiztosan elkezdi az életet és mindazt, ami új, és mindazt, ami a növekedés áramlásának biztosításához szükséges egész életedben.

Ezek a Víz Csakrák lehetőséget adnak számodra, hogy elkezdd felismerni a személyiséged sok dimenzióját, emberként, a lelked személyiségeként és a Szellemed lényegeként, és azt hogy hogyan is integrálhatod az igazság ezen sok aspektusát, és élheted meg őket a harmadik dimenziós világban. Ez az élet valódi uralásának művészete, és az energia mester rezgéseinek felhasználása további lehetőséget kínál a mélyebb megértésre, a megvilágosodás szélesebb perspektívájára, és ezáltal a függetlenség mélyebb érzésére.

A függetlenség szintje, amelyről beszélek, nem az elszigetelődésről/elkülönülésről szól, nem az egyedüllétről, ez arról szól, hogy függj a belső tulajdonságoktól, a belső erősségektől, amelyek irányítottak és motiváltak, néma hangjukkal, amelyek suttognak hozzád, fordulópontokhoz vezetnek, olyan pontokhoz, ahol dönthetsz, hogy átöleled a számodra felkínált lehetőségeket.

Azt akarom, hogy add át magad ennek az érzésnek, hogy átadd magad a változás és a gyógyulás lehetőségének e nagyszerű időszakának eszméjének, megismerésének és érzékelésének, ami elérkezett hozzád. Céllal kapod ezeket az energiákat, és a cél az, hogy bővítsd/kiterjeszd a saját gyógyulásodat, elfogadd, hogy mindig újabb lehetőségek jönnek. Minél inkább hagyod, hogy megtörténjen a gyógyulás, annál mélyebbre hatol minden alkalommal, amikor jön, hogy üdvözöljön, és lehetőséget kínál arra, hogy átöleld magad, felülemelkedj sorsodon, túllépj karmádon, és bölcs, szenvedélyes emberként éld meg a sorsod, élénk és szerető lényként, az életet szerető lényként.

Ez nem azt jelenti, hogy nem fog szembesülni a kihívásaiddal, de a benned testet öltő energiákkal a perspektíváid megváltoznak, megemelkednek vibrációikban, és bár a körülmények néha nem változnak olyan mértékben, ahogyan azt remélted, de a helyzeteid megfigyelésének módja más lesz, és ez megváltoztatja a dinamikát, ezért, fogadd el, hogy az egész élet együtt dolgozik, és amikor az élet gyógyító vizével dolgozol, az végigvisz az áramlatán, és megmutatja, merre tart, és amikor találkozik a potenciál hatalmas óceánjával, amelybe az élet folyója vitt, örömmel mosolyogsz, a szíved hálával tárul elénk, és hálát adsz a türelmedért és a kitartásodért, amit tanúsítottál, hogy lelked és Szellemed motivált a jelentkezésre, mert az ajándék nagyon megéri.

Azt akarom, hogy most vond be ezt az érzést a testedbe, képzeld el azt az érzést, hogy szabaddá válsz, amikor találkozol az új lehetőségek nagy óceánjával, és próbáld meg elfogadni, hogy valami sokkal nagyobb vár rád, mint a jelenlegi félelmeid és szorongásaid. A megoldás a jövőben, ami túl van a jelenlegi körülményeiden, az hív téged, és ebben a pillanatban most lehetőséged van eldönteni, hogy megismételd-e a régi utakat, a múltat feszegetve, hibáztatva, bűntudatban élve és ítéletet kivetítve önmagadra vagy esetleg másokra, vagy most szembenézel önmagad vagy a helyzet ezen részével, és légy őszinte, és engedd, hogy felfedje előtted valódi arcát és valódi színeit, hogy megalapozott döntéseket hozhass, hozzáértő cselekedeteket hozhass, és ebben a pillanatban felkínálják neked a lehetőséget, hogy valóban használd a szabad akaratot, felszabadítva az akaratodat, ami azt jelenti, hogy megtapasztalj valami mást, és lehetővé teszed, hogy a gyógyulás valóban lényed mélyén menjen végbe, ahelyett, hogy egyszerűen csak intellektuális vagy felszínes szinten, mert bármennyire is gyógyítasz valamit intellektuálisan, amíg nem érezted a szívedben, addig valóban meg sem gyógyítottad az egész folyamatot.

Ha hagyod, hogy lesüllyedjen a szívedben, és gyökeret verjen benned, az a felemelkedés kapuja, amely megnyílik, hogy befogadhasd és üdvözöl téged a gyógyulás csodálatos birodalmában, ahol biztonságban érzed magad, hogy elengedj, átadd magad, a maga valódi természetében engedd, hogy a félelmeid felhíguljanak a Felsőbb Énedtől érkező szeretet és bölcsesség fénye által. Érezd ezt, ha nem érzed, képzeld el. Képzeld el a megkönnyebbülés, a felszabadulás és a béke érzését, amely mindig az őszinte elengedés, az őszinte önátadás pillanataival jár.

Azt akarom, hogy elmerülj ebbe az érzésbe, és miközben ezt teszed, Mihály arkangyal elhozza az utolsó Víz kelyhet, és ez a négy kelyhet a szívcsakrádhoz tartja, szent vizük a szívedbe ömlik, és lángra lobbantja az életeden belüli új szerkezet tervrajzát, egy új szerkezetet, amely most eljön, hogy lerögzüljön és megalapozódjon a Földön, miképp a Mennyben is, és ez a felkészülésed, az energiák létrehozzák az új fénytestet számodra és az emberiségnek, hogy most, ahogy a Föld kapui jönnek, ezek a szerkezetek/felépítmények bevésődhessenek a Földbe azért, hogy megnyilvánuljanak.

Nagyon fontos beavatásokon mentél keresztül a Tűz Kapukon, a Levegő Kapukon és a Víz Kapukon keresztül, és ezeknek a Víz Csakráknak az aktiválása felfedi számodra, hogy mennyire életbevágóan fontos az érzés, milyen életbevágóan fontos az elme használata ezen érzések megértésére, de a kettőt nem lehet különválasztani, nem élhetsz csak a szívedben vagy csak a fejedben, ennek a kettőnek össze kell olvadnia - a bal és a jobb oldal egyenlő, de az ellentétek folyamatosan kommunikálnak egymással, hogy a lehető legjobban megértsd azokat a motivációkat, így megy végbe a gyógyulás a maga teljességében, és szeretném, ha most engednéd, hogy a létezés érzése átjárja tested minden sejtjét, beköltözve a DNS-edbe, kiterjedjen az ősi származásodra/vérvonaladra, és felszabadítsd mindazokat az önszabotáló mintákat, amelyek blokkolták a gyógyulási folyamatodat, ami meggátolta a gyógyulás áramlását az őseidnél, és most, mintha engednéd, hogy a víz elöntse a testedet, csak hagyd, hogy folyjon, hagyd, hogy minden elmosódjon.

Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen, engedj el, érezd azt a megkönnyebbülést, ahogy a rád nehezedő nehéz víz tömegek most elengedésre kerülnek, többé nem záródnak el benned, nem fagynak meg többé a félelemtől, és a Kozmikus Törvény Lángja melegen tart belül, lehetővé téve, hogy a vizek mindig langyosak legyenek, a fagyos jeges vizek soha többé ne fagyjanak meg újra, amíg az erődet a valódi szabad akarat és hatalom használatára használod.

Vegyél még egy mély levegőt, miközben ezt a tudást, ismeretet és érzést a testedbe vonod.

Azt akarom, hogy most képzeld el az önátadás érzését, hogy lehetővé tegye az igazi gyógyulást kiterjesztve ezt Szentpétervárig és Moszkváig Oroszországban, ahol a Víz Csakrák első szintje aktiválódik a Föld Anya testének azon részén, amely kiterjed a bolygótok többi részére is, és működésbe hozza a Víz Sárkányok és lovasaik visszatérésének utolsó szakaszát a nem túl távoli jövőben, és ez a törvény alapozza meg az Oroszországban lehorgonyzott planetáris gyógyuláshoz aktiválódó energiákat, és ez az új fény test kiépítése számotokra, mint egyének és az emberiség számára is, valamint a Víz Csakrák aktiválása, amely a tudat minden birodalmát egyetlen alakzatba hozza, a tizenegy lépésből álló spirálon keresztül felfedi előtted azt az erőt, amely a 11:11 mesterrezgésében rejlik, mert mindennek megvan a maga egyenlősége és ellentéte.

Tanulmányozd önmagad azon részeit, amelyek megtestesítik félelmeidet, amelyek megakadályozzák, hogy átadd magad. Tizenegy lesz, mert a tizenegy Víz Csakra a gyógyulás erőteljes kulcsát rejti magában, és amikor rájössz, mi ez a tizenegy félelem, tudni fogod, mi az egyenlője, de az ellentéte, ezért tudni fogod, hogy a szexcsakrádban lévő tizenegy Víz Csakra mit jelképez számodra, erejüket és ajándékaikat, amelyeket megtestesítenek, amelyeknek most készen állsz a befogadására és üdvözlésére a megvilágosodás folyamatán keresztül, amelyen keresztül fogsz menni annak a tizenegy félelemnek a felismerése során, amelyek blokkolják gyógyulást.

Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen, és tudd, hogy ezek a félelmek nem fedik fel magukat egy csapásra, légy türelmes és kitartó, és minden félelmet, amelyet felismersz, azonnal jegyezd meg, mi az egyenlője, de az ellentéte, és akkor dolgozol ezzel az energiával ezen szivárványcsakrában, amíg mind a tizenegy fel nem fedi magát előtted.

Tanulni fogtok ezen az utazáson, szeretteim, vezessetek naplót meglátásaitokról, felismeréseitekről. Ezt rögzítenetek kell, és látni fogjátok, milyen erős lehet a valódi gyógyulás.

Az élet gyógyító vize vihet titeket mindig az ő áramlatában, és mindig emlékezzetek mindannyian arra, hogy megvan az erőtök a szabad akarat használatára és a változás bátor végrehajtására, amikor más eredményre vágytok. Szabadok vagytok, fogadjátok el, és engedjétek meg, az életnek, hogy legyen. Használjátok a képességeteket, hogy bölcsen választva cselekedjetek, és éljetek az igazságotokkal.

Mária Magdolna vagyok, a szeretetem veletek van. Au revoir.
 

Kuthumi-Agrippa Nagyúr - A Hold Törvénye és a 134-140. Víz Kapuk

Kuthumi-Agrippa Nagyúr - A Hold Törvénye és a 134-140. Víz Kapuk

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 19

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

(Vegyétek figyelembe, hogy a közvetítés asztrológia megközelítést tartalmaz.)

Kuthumi-Agrippa vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek mindannyiotokat, és hogy elhozzam számotokra a bepillantás, a tisztaság, a világosság, a megérzés, a jövendölés és a kötelesség áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Talán azon tűnődtök, miért hoztam el nektek a kötelesség áldását. Életbevágóan fontos, hogy megértsétek a kötelesség lényegét – nem arról a felelősségről vagy kötelességekről van szó, amelyek elfojtják a hatalmat és elerőtlenítenek titeket, hanem annak időszakáról, amikor elfogadjátok azt a kötelességet magatokkal szemben, hogy befogadjátok Hold Anya lényegét, és engeditek, hogy megmutassa, hogyan táncol át a változás birodalmain, lehetőséget adva arra, hogy elmélyüljetek az érzékeny természetetek mélységeibe, és felülemelkedve azon, ami arra késztetett, hogy valamilyen módon elfogadjátok a változást.

Minden egyes lépés, amit eddig a pontig megtettetek, bizonyos szintű változást okozott, ezek a változások bennetek lehetnek, és ebben a szakaszban lehet még nem egyértelműek tudatos látható szinten, de a változás mindig történik, és amikor az ember eljut egy olyan ponthoz az utazása során, ahol elutasítja a változást, akkor a Hold sugarai fényesen bevilágítanak a tudatalattiba, lehetővé téve, hogy az eddig elrejtett dolgok a tudatos elme fényébe kerüljenek, hogy pozitív változás történhessen, előremozdulás, amely lehetővé teszi a rejtett dolgok illúziójának feltárását, hogy az intuíció megmutathassa annak rejtett kincseit, ami eddig az idejétmúlt felszíne alatt volt.

A Hold Anya tápláló energiát hoz számotokra. Elhozza nektek annak fényét, amit nehezen fogadtatok el, mint a változás körforgását. Méhének esszenciájában tart titeket, táplálva azt, ami bennetek van, és ő a változás elve, a növekedés, a táplálás, a gondoskodás és a pusztulás/hanyatlás (alap)elve. Azért tartja fenn a hanyatlás/
pusztulás (alap)elvét, mert a befejezések/bevégződések energiáját éppúgy birtokolja, mint az új kezdetek energiáját. Energiája mindegyikőtök számára előállítja a nőies, az istennő, a mélyen érzékeny, az érzéki, az intuíció változékony természetét, és összekapcsolja a tudatalattiban lévő összes rejtett láncszemet, és ezeket az aspektusokat a fényre hozza, továbbítja a Földre. Ezért a Hold Anya a fő kapocs az Ég és Föld, az elme és a szív, a tudatalatti és a tudatos között.

Amikor a Hold Anya a növekvő fázisán halad át, melegnek és nedvesnek tekintik. Amikor a Hold Anya fogyatkozó fázisában van, hidegnek és nedvesnek tekintik. Ez az, ami miatt olyan változékony, ez az, ami miatt képes kapcsolódni és leválni, összekapcsoltnak vagy szétkapcsoltnak tűnni.

Mindannyiótoknak személyes kapcsolata van a Hold Anyával, és az ő szellemének természete egy egyéni aláírás, amely a Hold születési táblázatotokban való elhelyezkedésén alapul, más szóval a tervrajzotokban való elhelyezkedésén alapul.

A Hold Anya szelídsége elismerésre méltó, mert nem hoz keménységet ugyanolyan módon, ahogyan a többi rosszindulatú/ártó hatású bolygó teszi. Mindig megpróbálja táplálni a növekedést és a hanyatlás fázisát. Szeretetén, lelketek táplálásának képességén keresztül megmutatja nektek, hogy ami a hanyatlás ciklusában van, az egy nagyon fontos okból jött létre, mert változásra van szükség, a változás a végső garancia az életben.

Gondoskodni akar rólatok, miközben ezt abban az asztrológia jegyben teszi, ahol a születésetekkor állt. Amikor áthalad az égbolton, hozzáadja tulajdonságait/minőségeit ahhoz, amit felkínál nektek, isteni energiája mindig táplál, átvonuló jegye/aláírása lehetőséget kínál arra, hogy vagy felülemelkedjetek természetetek érzelmein és érzékenységein, vagy máskor pedig elvisz a természetetek érzékenységébe, hogy megmutassa, ami rejtett, hogy megmutassa mi is illúzió. Ő az intuíciótok hangja, és az emberi természet összes nőies és befogadó, valamint reaktív tulajdonságainak éjszakai szakaszát képviseli.

A folyamata két cikluson keresztül visz titeket – a hetes és a kilences cikluson. A méhben eltöltött kilenc hónap Hold Anya jege/aláírása. A csakrákon keresztüli változás hét fázisa szintén Hold Anya jegye/aláírása. Kilenc év, kilenc hónap, kilenc hét és kilenc nap a Hold Anya isteni kezének mindezen minősége, amely egy olyan ösvényen vezet, amely megnyitja számotokra az érzelmi természetetek, az anyátokkal, női rokonaitokkal való kapcsolatotok természetének megértését, ha vannak, és megmutatja nektek önmagatok ezen részének rejtett természetét, amely saját érzelmeitek vizes fázisaiba/szakaszaiba esik.

A Hold Anya az intuíciótokon keresztül beszél. A szex és torokcsarkán, az isteni teremtő erején keresztül jön felszínre. Természete és ereje megerősíti kapcsolatotokat az általa megtestesített isteni tulajdonságokkal. Ő egyenrangú (partnere) és ellentéte a Nap Atyának. Ő a visszatükröző természete annak, amit a fizikai világotokban meg akartok nyilvánítani.

Érzelmeitek megtagadásával nem tudjátok megteremteni azt, amire vágytok a fizikai világban, ezért elismételjük számotokra, hogy a Hold Anya az összekötő kapocs a Mennyország és a Föld között, ezért ahhoz, hogy manfesztálhassatok a mennyországból a Földön kötelességetek, hogy megengedjétek magatoknak, hogy elmélyedjetek természeteteknek vizes aspektusaiban, engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek az érzelmeiteket, engedjétek meg magatoknak, hogy felfedezzétek a rejtett illúziókat, amelyek kikerülnek titeket, azokat a rejtett dolgokat, amelyek megkerülik azokat a problémákat, amelyek depresszióhoz, félelemhez és most még inkább, mint valaha, a jövőtől való félelemhez vezetnek.

Világotok most egy óriási változás állapotában van. Ez a Hold Anya energiájának természete a többi bolygó többi szellemével kombinálva, és ez az oka annak, hogy a Hold Anya az utolsó Szellem azon bolygók természetéből, amelyeken jelenleg veletek dolgozunk. Ő a leggyorsabban mozgó Szellem, mert huszonnyolc nap alatt végigmegy a teljes ciklusán, ezért 28 nyolc naponként egy tizenkét éves ciklust teljesítetek, miközben áthalad a csillagkép tizenkét jegyén. Az állatövi jegyeken. Ez egy másik ok, amiért mindannyian arra szólítunk titeket, hogy legyetek rugalmasak, legyetek fogékonyak, és engedjétek meg, hogy a Hold Anya ciklusai átvigyenek benneteket az isteni természeten keresztül a hat bolygó másik hat Szelleméhez fűződő kapcsolatával, amelyek befolyásolják a tervrajzotokat.

A Hold Anya hatással van életetek minden látható és láthatatlan területére. Jóllehet természete időnként ártalmasnak tekinthető, mivel az éjszakához kötődik, ő a ti nagy szövetségesetek, mert az éjszaka sötétségébe mélyedve a Hold sugarain keresztül a sötétség világos oldala jelenik meg. A betekintés dimenziójába juthatok azáltal, hogy elfogadjátok a misztikus természetét és összekapcsolódtok az intuíciójával, és tudjátok, hogy a Hold Anya misztikus természete túlmutat az intellektuson, és megköveteli, hogy átadjátok magatokat rejtett természeteteknek, az élet misztikus oldalának, amely a Hold forrásának teremtő erején keresztül működik - a táplálás, a gondoskodás, a változékonyság, amit ez az isteni és kitűnő női energia hoz nektek.

Hold Anya a legerősebb pozíciójában van, amikor a Bikában van. Tartós és biztonságot adó, amikor a Rákban van, abban a jelben, amelyen uralkodik. Amikor kihív, a Bak jegyében van, és nem tudja megvalósítani azt, amit a Skorpió jegyében ígér, de amikor a Rákban van megmutatja, hogyan idézik elő a fényetek, az érzéseitek, valamint az otthonhoz és a biztonsághoz való kapcsolatotok a tartós és biztonságos változásokat, amelyekre vágytok. Amikor a Bakon és a Skorpión keresztül halad, a lelketek sötétségébe taszít, azokba a részeitekbe, amelyek félnek, olyan részeitekbe, amelyek félnek a jövőtől, és még a legjobb pozíciójában is a Bikában, továbbra is kihívást jelent majd, hogy felülemelkedjetek a jövőtől való félelmeken, és hogy elfogadjátok azt a képességet, hogy bízzatok abban, hogy képesek vagytok jó irányba változtatni a dolgokat.

A Hold Anya nem pusztító energia, hanem elveszi azt, ami romlik/pusztul/hanyatlik, és megmutatja, hogyan ápoljátok a még élő részeket, és hogyan emelkedjetek felül az elpusztulón/hanyatlón. Lekaparja azt, ami rohadt, és megmutatja azt a csodálatos gyöngyházfényű gyöngyszemet, amely a félelmeitek alatt rejlik.

A Bakot a Szaturnusz, a karma ura uralja. Amikor a Skorpió jegyében tartózkodik a Marsban, arra kényszerít, hogy kezeljétek ezeket a félelmeket, és változtassatok azáltal, hogy felszínre hozzátok a kihívást, hogy elkülönülhessetek attól, ami a mögöttes rothadást, hanyatlást és romlást okozza. Fénye megnyugtatja lelketeket, amikor átadjátok magatokat, és megengeditek, hogy tápláló természetének szent gyógyító vize más utat mutasson nektek, és feltárja előttetek a sötétség völgyein át vezető utat, bízva abban, hogy sugarai megmutatják az utat és ez, szeretteim, azért olyan életbevágóan fontos, hogy mindannyian megtanuljátok a Hold Anya ciklusait, megtanuljatok együtt dolgozni természetének különböző aspektusaival, és hogy ő hogyan támogat benneteket még azokban a pillanatokban is, amikor elhitetik veletek, hogy egy olyan illúziórikus helyzetben vagytok, amely letör titeket.

Ciklusa változást ígér, és amikor el tudjátok fogadni, hogy sokkal könnyebb belenyugodni abba, amit hoz, engedjetek el, és engedjetek utat az újnak, ezért kilenc másodperceben, kilenc percenként és kilenc óránként van egy részetek, amivel szembe kell néznetek valamilyen változással, egy pillanattal, amikor el kell engednetek, és engednetek kell, hogy az isteni tápláló/gondoskodó hangjának következő aspektusa vezessen és támogasson.

Ez a kozmikus törvény a változás természete, a rugalmasság természete, az Istennő, és hogy ennek a csodálatos, vendégszerető energiának az érzéki, érzékeny energiái megmutatják az alatta rejlő rejtett dolgokat, amelyek nem gyengeségek, hanem valójában erősségek. Megmutatják önmagatok rejtett kincseit, és feltárják az intuíciótok erejét.

Néhányotoknak több kihívást rejt a kapcsolatuk Hold Anyával, mint másoknak, ez a kihívás azonban azért van, hogy megmutassa nektek azt a lehetőséget, amely ebben az inkarnációban érkezett hozzátok, amelynek elfogadását vállaltátok, hogy felülemelkedjetek és egyensúlyt hozzon életetekbe a változás elvén keresztül, hogy lelketek gazdagsága felismerhetővé váljon és megnyilvánulhasson a Földön, ahogyan a Mennyben is.

Miközben veletek vagyunk a 23. törvény jelenlétében, aktiváljuk az energiákat a következő változási ciklushoz, amely a nem túl távoli jövőben Oroszországban végbemenő aktiválásokon keresztül érkezik. Az Egyiptomban lehorgonyzott 22 Kozmikus Törvény kikövezte az ösvényt a Hitelesek/Autentikusok számára, hogy megértsék azt a dinamikát, amelyet mindannyiótoknak bemutatnak, mint alkimistáknak, akik a hétköznapok fölé emelkednek. Kapcsolatba kellett lépnetek az érzelmeitekkel, az érzéseitekkel, és még sok minden vár rátok. Jelenleg minden folyamatot felgyorsítunk, hogy megmutassuk, milyen életbevágóan fontos a pillanatban lenni, és átadni magunkat a változások körforgásainak, mivel az értelem korszaka véget ért a többségi uralom tekintetében. Most itt az ideje, hogy az intuíció átvegye a helyét, és ennek során felemelkedjen, hogy a fej és a szív, a jobb agy és a bal agy azonos pozícióba kerülhessen, és megtalálják a helyüket a Nap és a Hold sugarai között, mindannyiótoknak ez a változás mindig pozitív, hogy a Nap sugarai rávilágítanak arra, ami az éjszaka sötétjében rejtőzködött, de a Hold Anya ciklusain keresztül minden kiderül a Nap Atya segítségével, mert ő tükrözi vissza azt, ami a Nap Atya testében van, és ami a mennyekben van, azt a Földre hozzák.

Ezért a növekvő szakaszában feltárul gondoskodó és tápláló képességének melegsége, megmutatja a gondoskodó anya oldalát. Fogyatkozó szakaszában, amelyet hidegnek és nedvesnek tartanak, úgy tűnhet, mintha nehéz változást hozna a felszínre, de ekkor ő a tápláló, gondoskodó anya, aki megmutatja, hogy gondoskodó természetén keresztül azt, ami hanyatlik/pusztul, elő kell hozni ezt a Nap Atya segítségével, hogy pozitív változások valósulhassanak meg, hogy az illúzió lerombolódjon, és ekkor az igazság, szilárdan legyökerezhessen a termékenység talajában, a valódi növekedésnek az igazsággal táplált termékeny oázisában, amelyet egy egész tiszta szív táplál.

A tiszta szív nem olyan szív, amely mentes a hibáktól, a bűntudattól vagy az ítéletektől, mert ez az emberi aláírás egyik természete, amellyel mindenkinek meg kell küzdenie. A tiszta szív olyan szív, amelyet valóban az őszinte vágy motivál, hogy azt tegyétek, amit akartok, de nem ártotok senkinek. A tiszta szív olyan szív, amelyet az igazság megismerésére, a szeretet megismerésére és a bölcsesség alkalmazására irányuló őszinte vágy motivál rejtett lista, manipuláció nélkül, és az őszinte vágy, hogy megismerjétek az illúziókat, amik tudatalatt motiválnak titeket. Amíg az emberi világban éltek, kihívást jelentenek majd a hétköznapi világ alacsonyabb frekvenciái, de amikor a szívetek tiszta, ahogy az imént leírtam, felülemelkedtek föléjük, és legyőzitek ezeket a kihívásokat, és a Nap Atya és a Hold Anya természetének kombinációja által, meglátjátok majd az igazságot. Fényetek igazsága megmutatkozik nektek, és ebben kell bíznotok, drágaságaim.

A következő hetekben az igazság sokféleképpen tárul fel majd előttetek, ugyanis a Merkúr jelenleg a Bika jegyében halad retrográd mozgásban. A Bika az élet földi értékeit képviseli. A hazugokat, csalókat és tolvajokat kedvelő Merkúr magára vállalta, hogy belép a buja értékek birodalmába, és leleplezi ezen természetet, ahogy azt a Merkúr törvényében leírtuk.

Ez az az időszak, amikor a Hold Anya a Merkúrral egyesülve megmutatja, hogyan használhatjátok ezeket az eszközöket, és felülemelkedhetek azon, ami kínoz, ami elkerül titeket, és szabaddá váltok, ebben kell bíznotok. A Hold Anya megmutatja, hogyan bízzatok magatokban, hogyan bízzatok az intuíciótokban, hogyan mélyedjetek el az életetek során átélt bántalmazások alvilágába, és lássátok meg az igazságokat, és ne az áldozat szemszögéből, hanem a győztes szemszögéből lássátok őket, mert ha megértitek, hogy a Föld Anya a Hold Anya által a Földre tükröződő energiákat tároló csatorna, akkor megértitek, hogy az áldozati természet legyengülés/elerőtlenedés, a győztes természet pedig újjáéledés, képesség arra, hogy objektíven felismerjétek, mi erőtlenített el benneteket a múltban.   

Ennek a törvénynek a leckéje az, hogy megmutatja nektek, hogy egy olyan utat jártatok be, hogy lélekként felvállaltátok, hogy konkrét karmával foglalkoztok, hogy foglalkoztok azzal a végzettel, amelyet a Föld spirituális történelmének ebben a bizonyos időpontjában választottatok, hogy a legjobban megértsétek a változás természetét, hogy a legjobban megérthessétek, hogyan irányítják az élet misztikus aspektusai az igazságot. Az igazságot nem adják át mindenkinek egy csapásra, mert akkor nem szolgálna titeket. Ha elmélyedtek az ismeretlenben, és legyőzitek az ismeretlentől való félelmet, gazdag jutalomban részesültök. Amikor elmélyedtek a végzetetekben, és felismeritek a karmátokkal járó félelmeket, ahol a múltban úgy döntöttetek ekkor, hogy nem küzditek le egy problémát, ezért vissza kellett térnetek.

Mindannyian, akik most hallják a szavaimat, és akik jönnek majd, hogy hallják ezeket, és olvassák ezeket a szavakat a jövőben, céllal halljátok ezt, mert ti vagytok „a kiválasztottak” – akik úgy döntöttek, hogy ebben az időben leinkarnálódnak, és vállaljátok, hogy kötelességtudóak legyetek a (Planetáris) Szellemekkel és természetükkel kapcsolatban, más szóval a planetáris természetekkel szemben, és felülemelkedjetek azokon a legyengítő természeteken, amelyek megnyomorították a társadalmakat a negatív oldaluk révén, amelyet olyanok használnak ki, akik a maguk módján legyengültek, és érvényre juttatták e (Planetáris) Szellemek sötétebb szabályait.

A fény seregeként jöttetek, hogy felülemelkedjetek ezeken, magatokra öltsétek a saját félelmeiteket, saját legyengítő/elerőtlenítő természeteteket, hogy magatokra öltsétek a sötét oldalatokat és megfordítsátok, fénnyé változtassátok és felülemelkedjetek rajtuk, és ezért vagytok a fáklyahordozók, ezért vagytok a fény vezetői, ezért létfontosságú, hogy kézbe vegyétek magatokat, és soha ne hibáztassatok, soha ne üljetek le ítélkezni, és azokban a pillanatokban, amikor megtaláljátok önmagatok, ha ítéletet akartok kivetíteni, vagy hibáztatni akartok, állítsátok le magatokat, és ismerjétek el, hogy bármi, ami veletek történt, az egy meghatározott természet eredményeként történt, amely lehetőséget kínál arra, hogy a Lélek nyelvének egy aspektusát kombinálva lássátok, beszélgetést alkossatok, egy üzenetként szól hozzátok, hogy felkeltse a figyelmeteket és azt mondja nektek, hogy ez egy lehetőség, hogy felülemelkedjetek, vagy jól csináljátok, túllépjetek ezen, átlépjetek az élet következő fejezetébe, viszont (ehelyett) az történt, hogy az emberek az élet régi könyvében ragadtak.

Az élet régi könyve hamuvá lett, és ezért kapnak olyan sokan lehetőséget, hogy megismerjék a mágia valódi természetét, az alkímia erejét, valamint a (Planetáris) Szellemekkel való együttműködést és a kozmikus irányító erők természetét, amelyek uralkodnak rajtatok, nem azért, mert áldozatok vagytok, hanem azért, mert mélyen magatokban tudjátok, hogy ezek a mindenható Szellemek az Univerzális Törvények irányító kozmikus erői, és mivel egy lélek vagytok, irányítva vagytok ezen törvények által, és lehetőségetek van emberként a Földön, hogy elsajátítsátok az általuk hozott leckéket, ezért vagytok most a Földön, ezért most kézbe kell vennetek magatokat, és abba kell hagynotok az áldozatnak levés cselekedetét, és ne vetítsetek ki semmit a másikra, és teljes felelősséget kell vállalnotok önmagatokért, mert ez a kötelességetek lélekként, mint Atya/Anya Isten isteni kifejeződése.

El tudjátok képzelni azt, hogy az Atya/Anya Isten kozmikus lényként áldozatként élnének? Áldozatként fejeznék ki természetüket? Hol lenne a világotok? És bár világotok jelenleg legyengült állapotában van, az eddig elrejtett sebek mindegyike felszakad. A Föld Anya teste megreped, hogy felfedje ezeket a visszaéléseket, haragja kitör, hogy felfedje, hogy ezt a visszaélést többé nem fogják elfogadni, és ha visszatértek az elmúlt néhány évben hozott üzenetekhez, látni fogjátok, ahol beszéltem nektek azokról az időkről, amikor a Föld Anya már nem bírja a bántalmazást, teste megrázkódik, haragja kitör, és az én szavaim azok voltak, hogy Földetek szunnyadó vulkánjai felébrednek, mert ami az ő testében történik, az a ti testetekben történik. Ahol titeket bántalmaztak, ott őt is, és fordítva. Itt az ideje, hogy mindannyian szívetekbe fogadjátok szavainkat, és megértsétek, hogy okkal beszéltünk az együttműködésről, mert itt az ideje, hogy együtt álljatok, mert a világ mozog, a Föld szó szerint mozog a lábatok alatt. A változás mozgása megtörténik, nem jönni fog, hanem most történik folyamatosan.

Tehát lépjetek be a testetekbe, legyetek jelen, nézzétek meg a démonaitokat, engedjétek, hogy jöjjön a változás, váljatok folyékonnyá, és ismerjétek el az életeteket, ismerjétek el a félelmeiteket, ismerjétek el a bizonytalanságotokat, szálljatok le a magas lóról, engedjétek el a sértődékenységeteket, és nőjetek fel, váljatok éretté, mert ezt hozza el a Hold Anya – az érettség ciklusait, és ahogy most a Víz Kapuk (sorozat) végéhez érünk, érzelmileg intelligens lényként kell felkarolnotok az erőt, hogy példát mutassatok, hogy meg tudjátok mutatni azoknak, akiket még mindig legyengítenek a félelmeik, hogy nincs helye az áldozatként való élésnek, és biztosíthatlak titeket, hogy az Isten és az Istennő a tanúim ebben a pillanatban, hogy ha valaki, aki annyit tud, mint amennyit most tudtok a mi tanításainkon keresztül (nem csak ennek a csatornának a forrásán keresztül, hanem az istenek hírnökeinek sok más forrásán keresztül), ha ragaszkodtok ahhoz, hogy tudatlanok, éretlennek és áldozatok maradjatok, hát legyen az, és ezeknek a hit/hiedelemrendszereknek és hozzáállásoknak a következményei a ti sajátotok lesznek.

A Szoláris Arkangyalok Királya vagyok. A Szeretet és Bölcsesség Királya vagyok, és ezért mindannyiotok előtt állok mindenható arany sugarammal, és átölellek titeket és arra kérlek mindenkit, hogy álljon az Atya/Anya Isten fényébe, és tegyétek meg, amit kértünk a lelketek túlélése érdekében, a Föld Anya túlélése érdekében. Ez a felszólítás nem szidalmaz titeket, hanem az Univerzális Szellem magjából való felhívás mindannyiótoknak, hogy valóban ébredjetek fel, értsétek meg igazán ezeket a rejtett aspektusokat, öleljétek át őket és haladjatok előre, mert ti vagytok mind a kulcsok, amelyek feloldják azokat a láncokat, amelyek titeket és az emberiséget az áldozattá válás és az áldozattudatosság régi világához kötik.

Higgy a Szellem erejében, hogy felülemelkedj a régin, hogy felülemelkedj a sötétség minden aspektusán, mert egy kis lángra van szükség ahhoz, hogy fényt hozz a legsötétebb szobában, ezért egyetlen tiszta szándék szétzúzhatja a sötétség félelmetes szorítását, és ez, szeretteim, ez az, amit kérünk tőletek. Arra kérünk benneteket, hogy engedjétek növekedni tiszta szellemeteket, azt a hatalmas belső bátorságot és lelketek eltökéltségét, amely idáig juttatott benneteket, és terjesszétek ki a Hitelesek/Autentikusok Útját, hogy még többen kövessék.

És mindegyikőtökön keresztül, szeretteim, most lehorgonyozzuk ennek a 23. törvénynek ezt az erőteljes erejét a szívcsakráitokon keresztül Lagosban, Csádban, Szenegálban, Ecuadorban, Szentpéterváron és Moszkvában, és megnyitjuk a fénytestek nyolcadik szintjét a bolygótok körül, felkészítünk mindannyiótokat a Víz Sárkányok és Lovasaik végső visszatérésére, ami az érzelmi intelligencia testének teljes feltámadását jelenti, a víztestekét, amelyek megváltoztatják a Föld Anya testének szexcsakráit és torokcsakráit, beleértve a tiédet is, és most elkezdünk veletek mint Fénymunkásokkal dolgozni azon, hogy csakráitokat az evolúció olyan rendszerébe vigyétek, amelyet még soha nem mutattak be a földi birodalomban élő embereknek.

Ez az a munka, amelyet a szent helyeken keresztül aktiválunk Oroszországban, és felkészítünk benneteket, arra amit a következő öt évben követni kell. Mindannyiótokat stratégiailag a helyükre állítunk, hogy megtartsátok az általunk létrehozott erőteljes rácsokat, és ahogy felgyorsítjuk csakráitok növekedését, és felfedjük előttetek annak a magasabb dimenzióját, amit ezek az erőteljes aláírások megtestesítenek, akkor megértitek a mai napon átadott szavaimat, és miért volt olyan életbevágóan fontos számotokra, hogy átadjátok magatokat a Hold Anya Szelleme természetének, és hogy megismerjétek a nyelvét, és átadjátok magatokat neki.

Tehát, szeretteim, bár nem vittünk titeket vizualizáción keresztül, a testeteknek hallania kellett szavaim hangsúlyát. Azok az energiák, amelyeket most átvezettem, megérintették DNS-etek mind a tizenkét szálát, és egy nagyon mély folyamatot aktiváltak. A következő hét napban dolgozzatok szorosan a vízzel. Tiszteljétek a Hold Anyát és a veletek való személyes kapcsolatát. Engedjétek meg magatoknak, hogy rugalmasak legyetek, érezzétek az érzéseiteket, engedjétek, hogy áradjanak az érzelmek, és írjátok le, amit éreztek, írjátok le a félelmeiteket, a reményeiteket, a kívánságaitokat, az izgatottságotokat, a megértéseteket, a megértés hiányát, és engedjétek meg, hogy vezessenek. Kommunikáljatok vele, elkezdve megérteni az isteni nőies istennői energia csodálatos testének valódi erejét.

Arra kérem mindannyiótokat, hogy legyetek békében, és tudjátok, hogy a lángok, amelyek fellobbantak, egy erős tűzgyűrűben tartanak benneteket, és biztonságban vagytok, védettek vagytok, és miközben megfigyelitek a világotokban gyorsan kibontakozó káoszt, tudjátok, hogy ezek az idők, amelyekről beszéltünk, amikor az, ami eddig a föld alatt volt, elrejtve, most napvilágra kerül, hogy a jövőtök más legyen, mint amilyen a múltatok volt. Ami el van rejtve, az feltárul, és bármennyire is megdöbbentőnek tűnik, ez a felemelkedés a szabadság felé, mert már nincs rejtve. Most az egyénnek és a csoportok összeolvadhatnak, és valóban tehetnek valamit azzal kapcsolatban, ami egykor ismeretlen volt, és ez a fény ereje szeretteim, használjátok ezt.

Továbbra is bízzatok a sok láthatatlan karban, amelyek szeretnek és támogatnak titeket, valamint a sok láthatatlan szívben, amelyek imádnak titeket, és tudjátok, hogy mindig jelen vagyunk, és én, Kuthumi-Agrippa, erőmben és jelenlétemben tartlak benneteket a kollektív szívemben, és megmutatom nektek az arany ösvényt a szeretethez és a bölcsességhez, a Szoláris Arkangyalokból álló seregemmel, veletek vagyok minden lépésnél. Legyetek békében. Adonai.
Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...