Kuthumi mester - A.D.D/ADHD-ről

Kuthumi mester - A.D.D/ADHD-rőlMichele Eloff©, 2003
Fordította és hanganyagot készítette: Marga
Forrás: lightweaver

Youtube-n hallgatható verzió: https://www.youtube.com/watch?v=quaVwz0T-ms

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és fény sugarain jöttem üdvözölni titeket ebben az időben, hogy elhozzuk nektek a bölcsességet, amit kerestek, hogy segítsen az ébredés útján és a gyógyulás ösvényén benneteket. Üdvözlet testvéreim, szívünk szeretetével köszöntünk benneteket.
 
Ezekben az időkben, nagy szükség van a különböző holisztikus technikákra, hogy segítse ezeket a gyerekeket, akiket jelenleg gyakran tévesen kezelnek, az igazat megvallva szenvednek ezzel a betegséggel, amelyre gyógyszernek nevezett vegyi anyagokat adnak a szervezetüknek. A legzavaróbb tényező ebben az időben, hogy sok gyerek, akik 5-6 év alattiak, Ritalin és Dexedrine nevű szereket kapnak, vagy mást, amelyek nagyon negatív hatással vannak az agy kémiai szerkezetére. Ezek a vegyi anyagok bizonyos értelemben az agyat lelassítják annak érdekében, hogy passzivitást érjenek el a gyereknél. Mindazonáltal nagyon gyakran, diagnosztizálnak figyelemhiányos hiperaktív zavart ADHD vagy Attention Deficit Disorder /ADD –t ami egyszerűen a Fény létezése ezekben az új gyerekekben, akik ez időben születtek a Földre. /„Az ADHD nem olyan, mint a cukorbetegség, és a Ritalin nem olyan, mint az inzulin. A cukorbetegség valódi orvosi állapot, ami objektíven diagnosztizálható. Az ADHD egy kitalált címke, és semmilyen objektív, bizonyítható módon nem azonosítható.” – Dr. Mary Ann Block, a „Ne legyen több ADHD” című könyv szerzője (2001) 1987-ben a „figyelemhiányos hiperaktív zavar” (Attention Deficit Hyperactivity Disorder – ADHD) létezését az APA (amerikai pszichológus társaság) bizottsági tagjai szó szerint megszavazták, és nagy gonddal bevezették. Egy éven belül csak Amerikában 500 000 gyereket diagnosztizáltak ezzel. Mára világszerte 17 millió iskolás gyermeket diagnosztizáltak mentális zavarokkal, és kokainhoz hasonló serkentőszereket, valamint erős antidepresszánsokat írnak fel nekik kezelésként. A magyarországi tendencia is hasonló.../
/Magyarországon forgalmazottak még, stimuláns és nem stimuláns „gyógyszerek” : Metadate , Methylin , és általános MPH , hatásai csak az utolsó négy órában . Kiterjesztett vagy késleltetett felszabadulású formák Ritalin SR , Metadate ER és Methylin ER . Az újabb kiterjesztett kiadás MPHs a Concerta , Metadate CD és a Ritalin LA, Dextrostat és van még, Adderall, Dexedrine Spansules, Atomoxetine, Dezipramin ( Norpramine )
 
A szülőknek, akik őrzői ezeknek a gyerekeknek meg kellene tanulniuk alkalmazkodni ahhoz, amit ezek a gyerekek igényelnek, nem csak a környezeti, de a fizikai és érzelmi igényeikhez is. Azok a gyerekek, akik koncentrációs nehézségekkel küzdenek, konkrét feladatokat kapjanak egyetlen adott időpontban pl. az állatvilág segítségét is igénybe véve. Talán rendszeresen kellene olyan helyekre járni velük, ahol bizonyos állatok és a gyermekek rendszeresen 10-15 perc erejéig együtt lehetnek és megfigyelhetik őket, pl: hogyan esznek, és a többi szokásaikat. Ez elkezdi fejleszteni a fókuszálási képességüket. Több kreativitásra ad lehetőséget nekik. Ezek a gyerekek nem tudnak szigorú, fegyelmezett módszerrel tanulni, mert ettől még inkább zavarodottabbá válnak. Igazából az egész oktatási rendszernek új tematikára van szüksége, hogy felzárkóztassák őket, és ezt figyelembe véve, találni egy utat, hogy ne kelljen ragaszkodniuk a tanítóknak a konvenciókhoz.
 
Ezeknek a gyerekeknek sokat kell a természetben lenniük. Ha az időjárás nem teszi lehetővé ezt, akkor olyan környezetet kell kialakítani számukra, amely annyi természetes anyagot tartalmaz amennyi csak lehetséges, nagyon kevés gyárban alkotott „modern alapanyagú” tárgyakkal. Agyag, szerves festékek, újra hasznosított papír, fából készült játékok mind nagyon fontosak. Mindegyik gyereknek szüksége van arra, hogy lehetőséget kapjon kifejezni az önmagában lévő energiát, szükségük van ennek közvetítésére, még azoknak is, akiket helyesen diagnosztizálnak, de a gyerekek arra kényszerülnek, hogy beleilleszkedjenek abba az öntőformába, amit a felnőtt világ teremtett számukra - a tanárok és az orvosok és a szülők- ezért van szükségük a megfelelő környezetre, hogy támogassák a szükségleteiket.
De aminek valójában történnie kell az, hogy a felnőtteknek meg kell tanulni alkalmazkodni ezeknek a gyermekeknek a szükségleteihez, mert ők a lelkek egy teljesen különböző fajtái - most érezzük, hogy sok szülő és tanár egyetért evvel és mosolyog, amikor ezt olvassa. Bizony hogy különbözők.
 
Azt fogod találni, hogy ezeknek a gyerekeknek az oktatása túlmutat a megszokott oktatási paramétereken, mert magába foglalja ezeknek a Csillag gyerekeknek szüleinek tanítását is. Minél több szülő belátja, hogy a gyógyszerként adott vegyi anyagok befolyásolják a gyermek hosszú távú életét, talán annál többen elkezdik megkeresni azokat az alternatív módszereket, amik egyensúlyba hozzák a gyerekeket.
Javasolnánk, hogy minden helységet, amit csak lehetséges, tölts meg levendulával. A levendula a nyugalom energiáját bocsájtja ki. A színeknek, amelyek a gyermek környezetében előfordulnak, szintén nyugtatónak kell lenniük, lágy árnyalatokban: pasztell zöldek, kékek és rózsaszínek, őszibarack és a sárgabarack, sápadt, nagyon halványsárga, ami lecsendesíti őket. Semmilyen körülmények között piros, vagy élénksárga, mert ezek serkentik/izgatják a gyermeket. Még a ruháinak is, amit visel, pasztell árnyalatokban ajánlatos beszerezni. A feketét sem jó használni.
 
Gyakran a harmadik dimenziós, hatodik és hetedik, nyolcadik dimenziós világhoz való hozzáférésük váltakozása okozza a zűrzavart ezeknél a gyerekeknél, amihez a Tudat testükkel jutnak el. A legtöbb ember nincs tudatában ennek, és ezért befolyásolják Ritalin és Dexedrine szerekkel a gyerekeket, és evvel leállítják a hozzáférést ezekhez a dimenziókhoz. Azoknál az ADD-s gyerekeknél, akik kifejezetten agresszívek és az Add-s /hiperaktív/ gyerekeknél, meg kell figyelni mi váltja ki az agresszivitást. Gyakran az okozza, hogy bizonyos energiák érik őket, amit nem tudnak szavakkal kifejezni. Szerepet játszik ebben a gyökércsakra, a szokásosnál aktívabban működő energiájával hozzájárulva. Ez okozza a frusztrációt, és sokszor okozza az agresszív viselkedést.
 
Azt fogod találni, hogy sok ilyen Csillag Mag Gyerek nincs hozzászokva, a harmadik dimenziós világhoz. Ezért meg kell tanulniuk, hogyan kell alkalmazkodni a túlélési mechanizmusokhoz az emberi forma genetikai állományában. Ez is eredményezheti az agresszív viselkedést. Kialakítva egy olyan környezetet, amely nem táplálja a bázis (gyökér) csakrát, hanem segíti megnyugtatni a gyermeket. Azok az ételek is nagyon fontosak, amelyek nem serkentik ezt a csakrát. A cukor az egyik, amit kerülni kell ezeknél a gyerekeknél, mert a feldolgozott ételek közé tartozik. A feldolgozott élelmiszerek ingerlik a gyermek idegrendszerét. Felesleges energiatermelést váltanak ki, és hozzájárulnak a kiegyensúlyozatlanságához. A cukor a gyümölcsben- és a méz a természetes formájában megfelelő, ám ezeknek a gyerekeknek mindent egybevéve, el kell kerülniük mindenfajta feldolgozott ételt. A vegyi anyagok is okozhatnak ártalmakat, mert a természeti és testi összességük, nem olyan, mint a fizikai test felépítése a régebbi időkben. Ennek eredményeként, a testük fellázad sok élelmiszer ellen. És e miatt szenved allergiától olyan sok gyerek és felnőtt ezekben az időkben.
A testük összességében más. Ezek a gyerekek nem kétszálú DNS-sel; hanem legtöbbször 12-13-szálúval rendelkeznek, amiből több szál aktív./a tudomány még nem ismeri fel/ Ezért nincs semmilyen jártassága a felnőtteknek, amivel támogatni tudnák ezeket a gyerekeket. Ezért ajánlatos organikusan termesztett gyümölcsöt és zöldséget adni nekik. Javasoljuk a szülőknek, bio kiskert létrehozását, megkönnyítésül. Amikor a gyermek nem organikusan termesztett zöldséget vagy gyümölcsöt fogyaszt, illetve manipulált GM-t (genetikailag módosítottat) ez is negatívan befolyásolja az energiáját.
 
Ezek a gyerekek bizonyos módon „rákényszerítik” az emberiséget, hogy visszatérjenek az alapokhoz, a föld energiájával telített étellel táplálják, amit Földanya vegyszerek nélküli tiszta magokból táplált. A föld szerves trágyával legyen dúsított, nem műtrágyával. Az emberiségnek gyors megoldásokat kell foganatosítania. Nem lehet késlekedni, mert ez fokozza a gyerekek „fogyatékosságát”- szándékosan tettem idézőjelbe, elnézést kérek ezért a szóért.
 
Amikor a gyermek felnőtté válik, és abbahagyja ezeknek a tablettáknak a szedését, akkor a tünetek majdnem minden esetben újra előjönnek, ami végett még inkább romlik az állapota. Mert kialakulhat az ME - myalgic encephalomyelitis /krónikus fáradság érzet sok ADHD és ADD gyermek felnőttkorában. Ők csak nagy nehézségek árán tudnak életük egy adott területére összpontosítani, sok gondjuk lesz a karrierjük, a kapcsolataik terén, ami belső zavarodottságban is megnyilvánul. Ez sok-sok pszichiátriai betegséghez vezethet, hiszen a belső ingereket, ösztönzéseket, már elfojtották gyermekkorban. E gyerekek szülei (lélek) szerződést kötöttek, hogy támogatják ezeket a gyerekeket, ezért nekik is meg kell tanulniuk, hogyan egyszerűsítsék az életüket, milyen szempontból kell megváltoztatni az életüket, mert számottevő energia mennyiség, szükséges ahhoz, hogy őrei, legyenek ezeknek a gyerekeknek.
 
Amikor ezek a gyerekek egészséges ételeket esznek, az energiájuk szép lassan egyre stabilabbá válik. Nem számít, milyen erős ADD vagy ADHD-s a gyermek, a Ritalin vagy Dexedrine hatása nem állítja meg, ezért az egyéni lelki folyamat fejlődéséhez, sok a teendő gyermekkorban megszüntetni. Eltart egy ideig, hogy a világ meggyőződjön arról, hogy ezek az anyagok nagy diszharmóniát okoznak a Jövő gyerekeiben, hogy igazából egy mentálisan zavarodott generációt hoznak létre, érzelmi instabilitással, és a fizikai egyensúlytalansággal.
 
Annak érdekében, hogy egészségesen éljen, a testnek szüksége van arra, hogy egészséges ételekkel táplálják. A szabad tartású csirke kitűnő választás. Azoknak a felnőtteknek is, akik azt választották, hogy megszabadítják a szervezetüket a toxinoktól, előnyös lenne szabad tartásból származó baromfit, azok tojásait, és ahogy mondtam, organikusan termesztett gyümölcsöket és zöldségeket enniük. A lehető legkevesebbet a feldolgozott élelmiszerek bármely formájából. Ez bizonyos fokú felelősséget rak a szülők vállára, de ez is egy lehetőség, hogy megtanulják azt, amit korábban mondtam.
 
Ezek a gyerekek elérik a hatodik, hetedik és nyolcadik dimenziót egy nagyon speciális okból. Ők a felelősek a hasznosítható információk előre-hozatalában egészen 2033-ig. Jelenleg, még ha sok ilyen gyerek nincs is fizikai testben, mindazonáltal ők a felelősek kikövezni az utat, hogy érvénybe léptessék majd azokat.
 
Ezek a gyerekek a jövőben Csillag Mag Gyermekeknek adnak életet, és gyermekeik, további Csillag Mag gyerekeknek, akik feladata az Aranykor megteremtése, hogy az ezeréves béke megvalósuljon. Amíg az emberiség nem támogatja ezeknek a gyerekeknek az útját, a világ nem fogja megtalálni, elérni a teljes harmóniát. Tisztában vagyunk vele, hogy sok felnőtt, a szülők, a tanárok és az orvosok egyaránt, elutasítják ezt az érvet. Ez nem érvelés, vádaskodás; egyszerűen egy tényállás, hogy ez történik ebben az időben. Nincsenek tudatában annak, hogy visszaélnek ezekkel a gyerekekkel és félrevezetik a szüleiket is. Ők szentül meg vannak győződve arról, hogy segítik őket, ezt világosan látjuk. Felismertük a jó szándékukat. Azonban bizonyos szándékok nem tiszták, mert, mint tudjuk, a gyógyszeripar által létrehozott vegyi anyag, elfojtja a gyerekeket. Reméljük, megértitek, amit erről is mondunk. Minél több, szülő nyitva áll a lehetőségre, hogy egészséges módon nevelje ezeket a gyerekeket, azoknál, akik megpróbálják elfojtani a növekedést ezekben a csillag lényekben, annál jobban csökken a befolyásolásuk. Vannak már bizonyos csoportok, akik holisztikusabb módon dolgoznak az evvel a diagnózissal rendelkező gyerekekkel. Azt javasoljuk, nővérem, hogy lépjetek kapcsolatba velük is. Úgy véljük, hogy azok az "Indigó gyerekek. Nem számít a kor, hogy a gyermek kicsi, vagy éppen tinédzser. Az energia, az érzés, a zavar a belsőjükben ugyanaz.
Használjátok, amit az állatokkal kapcsolatosan ajánlottunk, és az agyagozást például, hogy segítsd a koncentrációját. Lehet, hogy a gyermek ingerültté válik, kérdezd őt, és ő próbálja elmagyarázni amit érez, amitől agresszívvá vált. Ha nem olyan gyakran jön elő a dühös állapot, mint a többi gyereknél, esetleg a beszédjén keresztül jeleníti meg az agressziót. Rendkívül ingadozók az érzelmeik. Erre azért van szükség, mert támogatásra van szükségük, hogy képesek legyenek energiákat a harmadik dimenzióba hozni. (ha terapeuta vagy) Felkérheted az Angyali Királyságot, a természet Királyságot és a tündér Királyságot, hogy őrzőket rendelj minden gyermekhez. (ha terapeuta vagy) Ezek az őrzők tanácsot adhatnak, hogy mit kell tenni a gyermekkel, hogy mit javasolj a szülőnek. Ezek a segítségek a gyerekek számára óceán méretű gyógyító energiához hasonlíthatók.
Ez is oka, hogy azt mondtuk a szülőknek, hogy rendezzék át az életüket. Most, sok szülő azt fogja mondani, hogy lehetetlen számukra, megszakítani mindent, hogy a gyerekkel legyenek, ami szükséges az, hogy a szülők egyensúlyt alakítsanak ki munkájuk és a családi környezet között. Sok családnak kihívást jelent ezekben az időkben, nincs anyagi fedezet arra, hogy életük átalakítását véghezvigyék. Talán azért, mert az egyén nem tud dolgozni vállalati szférában, és meg kell találni a módját, hogy fenntartsák magukat és a családot.
Ezek a módok mind a földi energia hasznosításának, (és) a kreativitás megszületésének új módjai, a Szellemi energiának felhasználása, hogy megalkossatok egy támogatási struktúrát, hogy minden egyén önállóvá váljon.
 
Még akkor is, ha a szülő úgy dönt, hogy saját vállalkozást indít, ahol mások dolgoznak neki, annak az üzletnek a felépítésének a megszokottól eltérőnek kell lennie. A magánélet minden szempontjából figyelembe kell venni. Annak érdekében, hogy termelékenység az anyagi haszonszerzéssel rendszerezetten működjön, az egyes családok szerkezete szerint, ahol van egy időszak a termelékenységnek /munkának/ és van a munkavállalók minden tagjának, elegendő rendelkezésre álló ideje, hogy minőségi családi életük legyen. Ez az új vállalkozások szerkezetének részét képezi. Ezt az információt azért adjuk át most, mert így meg tudja érteni mindenki, hogy ennek mennyire el kell terjednie, mert sok ember bújik a karrierépítés mögé, és egyre kevesebbet figyelnek magukra./ és itt nem a külső megjelenésre gondolok./ Mert az egyensúlyhiány az elme, az érzelmek és a test még nagyobb betegségét okozza. Ezért az egyénnek, annak érdekében, hogy meggyógyuljon, szüksége van, egy pihenőnapra, másik nap a munkára, és ennek rendszeres váltakozására. Az emberek azt mondják, bevesznek egy pirulát. A tabletta nem fogja megoldani a problémát. A pihenés igen. A természetes változás belül és kívül, sok ilyen rendellenességet fog meggyógyítani. Valósítsa meg a napi egyensúlyt, ahol egy bizonyos idejű munkával eltöltött órát, felvált azzal azonos mennyiségű idővel, amit a családdal tölt. Ez az oktatásra is vonatkozik. Gyerekeknek, akiket hat, hét, sőt napi nyolc órát, tantermekben tartanak, és folyamatosan bombázzák az értelmüket, nem szolgál a javukra, hogy valóságosan tanultakká váljanak. A gyermek csak egy órán át befogadó egyfolytában, de a következő tanítási óra előtt, legalább 15-20 percet kellene a természetben töltenie. És a következő órában gyakorlati oktatásnak kellene következnie, és váltakozva az elméleti oktatás óráival. Mert ennek a tanítási módszernek az alkalmazásával, a gyermek vagy felnőtt képes befogadni, és alkalmazni a gyakorlatban, amit tanult. A sok beszéd összekeveredik az agyukban. Sok gyereknek van tanulási nehézsége az iskolában, mert nekik a jobb agyféltekéjük orientáltabb, mint a bal. Ha a gyermekek használhatják a jobb agyféltekéjüket, hogy megértsék a bal agyféltekés fogalmakat, az megmarad bennük az egész életük folyamán. Ez is az egyik, amit megtanítani jöttek a világnak ezek a gyerekek, hogy változtatni kell az egész oktatási rendszeren. Nagyon kérjük a Fény tanárait, hogy dolgozzanak ezekkel a gyerekekkel, és mutassák meg, hogy ezt meg lehet tenni, készen állnak erre.
 
Ezek a gyerekek rövid ideig tudnak koncentrálni, mert ők az Új világ gyerekei, és információkat, energiákat kell behozniuk sok különböző dimenzióból. Amikor a gyerekek érzéseit és tetteit támogatod, akkor egy teljesen más dinamikát hozol létre. Ennek eredményeképpen egy teljesen új dinamikájú energia veszi körül a gyerekeket. Talán ezt már óvodás korban, már iskolakezdés előtt el kellene kezdeni, otthon 15 perc tanító jellegű, majd15 perc játékos foglalkozással.
Ha a 15 perc kezdetben túl hosszú, lebontani ennél kisebb időre, és látni fogják, hogy mennyire fontos az egyensúly. És akkor ők nem lógatják az orrukat az egész foglalkozás alatt. Ne feledd, hogy az elmélet és gyakorlat váltakozásának szükségességét. Ezt figyelmen kívül hagyva, láthatjátok, ahogyan küzdenek a matematikával, mert minden elméleti, nincs gyakorlati szemléltetése, megértése a számok energiájának. Amikor a gyermek is érzi a számok energiáját, hogyan működnek együtt, hogyan sokszorozódnak, hogy alakulnak, hogyan vibrálnak, a gyermek megérzi magában ezt a rezonanciát, és számára olyan természetessé válik majd, mint a beszéd. A matematikai problémák olyan egyszerűvé válnak, majd, mint a karikacsapás. Ez most neked végtelen időt igénylőnek tűnhet, de el kell kezdeni valahol. Most toborozzuk a különböző területeken működő tanítókat, a művészet világából, a matematika területéről, bármelyik témában ahol az érzelmeket, érzéseiket kifejezve tevékenykednek.
 
A zene hangjai. Ez is fontos ezeknek a gyerekeknek az egyensúlyhoz. Most is megemlítjük, mint korábban, a levendula fontosságát a környezeten belül. Ez fontos. Átjárja őket a nyugalom és a lazultság energiája, Talán azt is tudod, hogy lehet ételek is készíteni, amiben van levendula, hogy támogassa ezeket a gyerekeket. Meg fogod találni, ha keresed azokat az embereket akik, holisztikus módszerekkel dolgoznak ezekkel a gyerekekkel, miközben hogy folyamatosan fedeznek fel, amely végül majd teljesen indokolatlanná teszi A Ritalin és Dexedrine, Prozac vagy más egyéb használatát. Tudd meg, milyen veszélyesek ezek. Itt az ideje, hogy megakadályozzátok, hogy a jövő gyermekeinek tönkretegyék az elméjét, hogy elkezdjetek új eszközrendszerekbe vezető utakat találni, hogy megnyíljon az elméjükben az a termékeny oázis, amivel dolgozhatnak.
 
Kuthumi vagyok, és üdvözöllek és megáldalak benneteket.
 
Adonai.
 
További információkat adott Kuthumi egy másik időben.
 
Anya - "Az iskola, nyomást gyakorolt rám, hogy adjak a fiamnak Ritalint. Azt állította, hogy ha nem lesz 100% -os a javulás minden szinten, hat hónapon belül, akkor nem járhat oda tovább. Az egyetlen javulás a viselkedésében volt, viszont semmi változás az órai munkában, hogy pontosan fejezzen be egy feladatot. Azonban rettenetes mellékhatásai voltak gyermekem jellemére és a testi funkcióira.
 
Kuthumi Mester azt mondta, hogy a gyógyszernek olyan hatása van az agyra, hogy akár két évet is igénybe vesz a szervezetből való kiürülése. Gondoljunk, csak bele milyen károkat okoz, ha akár csak egy rövid ideig is használják a Ritalint. ha ennyi idő kell a károk helyrehozatalához. A "szakemberek" azt mondják, hogy elmúlik 1 órán belül, és a mellékhatások 1 napon belül.
 
A növényvilágban találtam meg, hogy segítsek a fiamon. A következő növények esszenciájának cseppjei napraforgóolajba. Ne keverjük össze a virágokat, mert ez megváltoztatja a rezgéseket. Ne használj alkoholt, az önmagában egy tudatmódosító anyag. A cseppeket a gyermek reggel és eleinte az esti órákban is kapta. Tettem kevés cukrot, de nagyon keveset, hogy kellemesebb íze legyen, de kidobtam az összes olyan cukrot, amiben mesterséges adalékanyagok és színezékek voltak.
12 csepp Jacaranda (nem találtam magyar megfelelőjét)
12 csepp Morning Glory hajnalka • kerti folyondár
12 csepp Petunia
12 csepp Bársonyvirág / a tanulás virága /(Marigold)
12 csepp Tetratheas Ericifolia /Fekete szemű Zsuzsi
20 csepp Sárga kannavirág Yellou Canna
 
A fiam még nem is fogyasztotta el a 100ml –t mielőtt már érezte, jó, és azt mondta, hogy nem kell az olaj tovább. Még mindig bajba kerül, de ez normális, mert egy szókimondó gyermek, viszont egyre magasabb pontszámot /osztályzatot/ ér el az iskolai feladatoknál. Azt sajnos nem változtatta meg, hogy ne legyen lusta. Kérjük, ne feledd, hogy a gyermek még gyerek, és mindig szüksége van szeretetteljes figyelemre rendszeresen.
Külső befolyás sosem pótolja a szeretetet.

 

Találtam egy magyar oldalt a hozzávalók beszerzésének segítségére. http://edenesszencia.hu/

Lady Guinevere - Az Új Gyermekek

 Lady Guinevere - Az Új GyermekekMichelle Eloff  közvetítése

Johannesburg – Dél Afrika 2003

Fordította - Gárdi Mariann

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség sugarán jöttem üdvözölni titeket ebben az időben, és isteniségetekben tartani benneteket, és tartjuk a teret, hogy támogassuk vele Lady Guinevere jelenlétét, aki a Fény Új gyermekeinek üzenetét hozza el most mindenkinek.

Üdvözletem és áldásom nektek. Guinevere, vagyok, Camelot úrnője üdvözöllek benneteket ezen az estén, az isteni fényben, és a Krisztus Tudatosság jelenlétében, amely mindannyiótokhoz és a Földanya isteni tervéhez igazodik. Azért jöttem, hogy ma este, elmagyarázzak nektek pár dolgot, hogy megértsétek az Új gyerekeket. Az elmúlt kb 25 évben számos új gyermek érkezett a földi síkra. Ezek a lelkek fényt és új energiát hoztak a bolygóra. Ezeket a gyerekeket sokféleképpen nevezik. Néhányan ezek közül Indigó gyerekek. A többiek neve Kristály gyermek, és az újak úgynevezett Arany gyerekek.

Nevük abból származik, hogy milyen színek kavarognak az energia mezejükben. Az Indigó gyermekek jöttek elsőként. Ők voltak az előfutárai a nagy változásnak. Azért jöttek, hogy megtörjék azokat az egyes rendszereket, amelyek nem támogatják az ébredés tudatosságát. Azért jöttek, hogy megtörjék a félelem és a kontroll rendszerét. Néhányan felcímkézték őket Rendszer rombolóknak. Ezeknek a gyerekeknek - sokan közülük már felnőttek - nagyon sok intenzív élménnyel kellett megküzdeniük. Tapasztalataik lehetővé tették számukra, hogy gyorsított ütemben elszakadjanak a régi módoktól, és átváltoztassák a régi paradigmát az új tudatosságba. Az Indigó gyermekek azért is vannak itt, hogy segítsék az Arany gyerekeket, akik tömegesen érkeznek.

A Kristály gyermekeknek is egy nagyon különleges és nagyon erős vibrációjuk van. Feladatuk az, hogy felébresszék az elmét - meghaladva azokat a paramétereket, amelyeket a társadalom már megszokott. Az energiákat egy gyorsított ütemben átállítják, arra kényszerítve az elmét, hogy olyan fogalmakat fogadjon el, amelyekről korábban még egy szó sem esett. Az Indigó és a Kristály gyermekek kombinációja nyilvánvalóan elhozzák az áttörést és sok bölcsességet, üzenetet visznek át a médiába. Nagyon inspiráló látni a világban a média segítségével azokat a szavakat és szövegeket, melyeket a bölcsek és mesterek mondtak.

A Kristály gyermekek olyan frekvenciát tartanak fenn, amely valamilyen módon kikényszeríti az áldozat tudatosságból, és az elutasításból való kitörést. Nem nagyon toleránsak abban az értelemben, ha nem mondják el nekik az igazi érzéseiket, vagy, hogy milyen érzés motiválja igazán a tetteiket, és ha nem tiszta valaki a szándékaiban, ami a tettekre motiválja.

Az arany gyerekek azok, akikről ma este beszélünk. Ezek a lelkek szolgálnak, hogy támogassák az Aranykor alapját és teljes eljövetelét. És Kuthumi azt mondta, hogy ezeknek a gyerekeknek nincsenek tervrajzaik, Blue Print, ahogyan tudjátok; ők "Aranynyomatokkal" rendelkeznek. Létfontosságú a feladatuk, sokuk nagyon fejlett lény, aki ismét emberi formát öltött, hogy Gaiát támogassák az átalakulása útján. Ez az átalakulás neked is a terved része, hogy megtapasztald és megértsd a továbbfejlődés érdekében, azt a világot, amit el fogsz hagyni, amikor úgy döntesz, hogy előre lépsz.

A gyerekeid téged meghatározott célokra választottak - nem csak a lelki, és személyiség tulajdonságaid miatt, de a genetikai kódolás végett is. Amikor ezek a gyerekek úgy döntenek, fizikai formába jönnek, segítik a szüleiket a genetikai programok rekonstruálásának intenzív folyamatában.

Ezeknek a lelkeknek nagyon konkrét tervei vannak, ahogy mondtam. Ezért nagyon szilárd alapra van szükségük ahhoz, hogy saját életük szerkezetét felépítsék. Azok, akik nem értik az új gyermekek energiáját - az Indigó, a Kristály, valamint az Arany gyerekekét – felcímkézik őket  ahogy ismertté vált : hiperaktívnak, figyelemhiányosnak, vagy másképp nevezve – ADHD-nek/ Attention Deficit Hyperactivity Disorder-nek, vagy - ADD /Attention Deficit Disorder/. Biztosan tudjuk, hogy ezeknek a gyermekeknek legalább 92% -át rosszul diagnosztizálták.

Az energiájuk annyira különbözik attól, amihez az idősebb generáció hozzászokott, hogy azokat teljesen félreértik. Ez komoly zavart okoz a saját energiájukban is. Azonban mindig van módszer és ezek a lelkek az emberiség megvilágosodásának ajándékát is felkínálják, megmutatva, hogy nem diszfunkcionálisak, egyszerűen mások.

Azért jöttek, hogy megmutassák a világnak, hogy új utat kell találni - meg kell találni , hogy az emberiség tudatossága túlélje azokat a változásokat, amelyekkel mindannyian szemben állunk. Ezek a gyerekek nagyon erős akaratúak, különösen az arany gyermekek. Mikor a világra jönnek, pontosan tudják, hogy kik és miért vannak itt.

Legközelebb, amikor egy csecsemő, vagy kisgyerek társaságában tartózkodsz, egy kis ideig vizuálisan kapcsolódj a gyermekhez. Nézz mélyen a szemébe. Meg fogsz lepődni attól, amit e gyerekek szemében látsz: a bölcsességüket, teljességüket, bizalmukat és persze az erejüket. Az Arany gyerekek azért vannak itt, hogy bezárják a régi kor ajtaját, hogy úgy mondjam, hogy az egész emberiség az új korba - az Aranykorba érjen. Minél több ilyen gyermek érkezik a Földre, annál több energiát képesek megváltoztatni. Fényt és energiát, nagyon tiszta vibrációt bocsátanak ki, képességük a szeretetre, meghaladja azt, amit el tudsz képzelni. Ezek a gyerekek sokkal előrehaladottabbak, mint te voltál ugyanabban a korban, és a kristály- és arany gyermekek fejlettebbek, mint az Indigók - nincs nagy különbség az életkorukban - körülbelül 15-25 év közöttiek. És időben, hidd el nekem, ez nagyon kicsi különbség.

Az új gyermekek közül sokan - már 18 hónapos koruk előtt nagyon érthetően beszélnek. Elképzelhető, hogy képesek ötleteket fogalmazni. A motoros képességek rendkívül fejlettek, érzékeik még hevesebbek. Ezek a gyerekek annyira tudják, hogy ők kik, hogy nem engedik meg a környezetükben senkinek, hogy megtagadják saját igazságukat.

Akik ezeknek a gyerekeknek a szüleik, észre fogják venni, hogy a gyermek pontosan megmutatja, mikor tagadja meg valamelyikük a saját igazságát. Hisztis viselkedésük nem csak azért lesz, mert szomorúak.

Meg fogják mutatni nektek, amit elfelejtettetek magatokról, és emlékeztetnek arra az isteni terv igazságára, amelyet elfogadtál -, hogy szolgálatot tegyél. És napról napra, közelebb kerülsz a további ébredéshez.

És ezek a lelkek nagyon váratlanul érkeznek sok szülőhöz.

Az az igazság, nincs fogamzásgátló, amivel meg lehet állítani ezeknek a lelkeknek, hogy bejöjjenek. Anyák számoltak be arról, hogy a fogantatás előtt a férjüknek vasectomiája[spermavezeték elkötése] volt, vagy nekik volt elkötve a petevezetékük. Vannak olyan esetek is az orvosi folyóiratban: hogy egyik esetben, egy nő petefészek nélkül is megfogant.

Nem csak egy gyermekkel, hanem - három alkalommal fogant meg. Ez megmutatja ezeknek a lelkeknek a meghatározását. Mexikóvárosban is történt egy incidens. Egy földrengés lerombolta a kórházat. Ebben a kórházban több újszülött csecsemő volt. A kereső csapat napokat töltött el az életben maradottak felkutatására. Nyolc nappal később jutottak el a szülészeti részleghez, és 19 kisbabát fedeztek fel a romok alatt és mentettek meg élve. Az ő erejük - a túlélésükre irányuló akaratuk, hogy itt legyenek, példát mutat a világ többi részének, hogy mi az áldás, és az élet ajándék is.

Az arany gyerekek egy teljesen új tudatot is aktiválnak, azzal kapcsolatban, hogy a társadalom, mint az „utcagyerekeket „ úgy kezeli őket. Energiájuk hatására sok embert inspirálnak és motiválnak olyan központok felállítására, ahol ezeket a gyerekeket be lehet hozni és támogatni az élet tudományának megértésében, a gyógyulásban és az isteni tulajdonságok megtalálásán felül, az életüket és a jövőjüket fenntartsák.

Ezek a gyerekek azért jöttek ide, hogy megváltoztassák a tömegeket, és világszerte leszületnek. Azonban számosan érkeztek Dél-Afrikába, valamint az Egyesült Királyságba. Ez része annak a folyamatnak, amely támogatja a bázis-csakrát és a korona-csakrát. Camelot ősi történetét az emberiség tudatában újraaktiválják, és ezek az új gyermekek Camelot idejéhez kapcsolódnak, és sokan inkarnálódtak abban az időben, vagy valamilyen módon részt vettek az energia megteremtésében, és közülük sokan még mindig tartják az igazság sablonjainak rendszerét a fénytestükben.

Ennek az az oka, hogy Arthur király akkoriban lehetővé tette az emberiség számára, hogy feltárja az életet - megtalálják igazságukat és igazságuk megítélése nélkül; Anélkül, hogy valaki akaratát a másikra kényszerítené. És ezt a becsületes rendszert újra meg kell kezdeni.

Mindenkinek tiszteletben kell tartania mások igazságát, hogy kik és mit hisznek. Azok a gyilkosságok, amelyeket az elkövetők hite vagy nem hite végett történtek, véget érnek, és ahogyan ezer és ezer ember elvesztette az életét Camelot idején, több százezer, sőt millió ember vesztette el a vallási intolerancia miatt; Mert az egókat fenyegeti az igazság.

Az Arany gyerekek megmutatják az Arany utat, és hogy az Arany út minden igazságok útja - nem csak egy. Bármi legyen is az igazságod, azaz egyik egyetemes igazság. Tehát sok ember, különböző nyelveken beszél, de ugyanazt a nyelvet beszélik.  Az arany gyerekek ennek a tudatos felismerését hozhatják el az emberiségnek.

Itt vannak, hogy mindent felforgassanak. Ők a világ jövőbeli vezetői, és nagyon különböző módon kell támogatni őket, mint ahogy megszoktátok. Az Indigó gyerekek erre sok embert felkészítettek, és ahogy a Kristály és az Arany gyermekek kéz a kézben mennek, a rendszerek végre egyszer és mindenkorra megváltozhatnak.

Sok ilyen gyermek felajánlotta magát a tudománynak annak érdekében, hogy megmutassa az emberiségnek, hogy mit tesznek a régi rendszerek, és röviden  felsoroljuk ezeket.
Az emberi test egy csoda. Minden egyes nap mágiát visz végbe. Ezek a lelkek megmutatják az emberiségnek, hogy a test belső technológiája is fejlődött, és amit a régi időkben használtak, már nem lehet használni, és sok ilyen gyermek elutasítja ezeket az anyagokat. Az oltások egyike ezeknek.

Kimutatták, hogy az oltások bizonyos utóhatásai sok esetben halálosak, és bizonyos rákos megbetegedések a védőoltásokra vezethetők vissza.

Ahogy a világ felgyorsult az emberek eljutottak a gyors étkezéshez, és a gyorséttermek gombamód megszaporodtak. Ez hátrányosan érinti az új gyermekeket, mert a szervezetük olyan érzékeny, hogy nem tudják elviselni az élelmiszerekben lévő vegyszerek, és tartósítószerek mennyiségét, úgy ahogy hogy a felnőttek képesek ezt fogyasztani.

Szeretném hozzátenni, hogy, aki már a saját útját járja, egy ideje észrevehette, hogy a szervezete elutasít bizonyos anyagokat, amelyeket korábban nagy mennyiségben fogyasztott.

Ezeket a gyermekeket tiszteletben kell tartani, és következetesnek kell lenni. Ha elvárod, hogy ezek a gyerekek tiszteljenek téged, akkor példával kell előttük járnod. Ez az egyetlen módja annak, hogy ezeket a gyerekeket fegyelmezni lehessen.  A fegyelem - amint Kuthumi többször elmagyarázta - nem büntetés. Tanítás. Ha pedig arra szeretnéd tanítani a gyermeket, hogyan kell értékelnie magát, akkor értékelned kell önmagadat.

Az általad meghatározott határokat tiszteletben kell tartatnod, és meg kell győződnöd arról, hogy azok a lelkek, amelyekre te vigyázol, tiszteletben tartják ezeket a határokat. Ezek a gyerekek tesztelni fogják határaitokat - a legvégső határig is elmennek. (pl a türelmed esetében), mert meg kell érteniük, hogy pontosan mi a lényege. Ők nem érzik magukat biztonságban, ha nem tudják.

Fel kell erre készülnöd. Légy határozott. Mindig őszinte, és mindenekelőtt, mindig szeretettel teli a családodban. A gyerekeknek határokra van szükségük, hogy fejlesszék az énjüket, és egy erős önérzetet alakítsanak ki. Ez lehetővé teszi nekik, hogy feltárják a világot és magukat, egy biztonságos környezetben. Ezek a gyerekek érintkeznek olyan világokkal, mint ami a te világodon kívül van, és olyan ötletekkel és tapasztalatokkal fognak előrukkolni, amik meghaladják a képzeletedet.

Tedd lehetővé, hogy megosszák a világot veled. A felnőttek nagyon gyorsan a gyerekekre kényszerítik a felnőtt világ tapasztalatát. A felnőttek bezárkóztak, mert elfelejtették a gyermeki lét varázsát. Elfelejtették, hogy a gyermek világa valóságos számukra, fennakadnak a felnőtt illúziókon.

Amikor tiszteletben tartod a gyermek igazságát, elkezded tisztelni a saját belső gyermeked igazságát, és a világod átalakul. Ez lehetővé teszi, hogy megtalálj egy új igazságot, amely automatikusan megváltoztatja a régi, úgynevezett valóságot, és felismered az illúziót, amelyben eddig éltél. És ahogy az igazságod tovább változik, és ahogy az igazság folyamatosan változik, a valóság válik illúzióvá, tehát az illúzióból új valóságba mozogsz.

Az Arany gyerekek felgyorsítják ezt a folyamatot, és ciklusokon belül új ciklust hoznak létre, hogy minden az igazság arany oltárán nyugodjon. Jöttek, hogy megváltoztassák az orvosi világot; Azért jöttek, hogy a vallást felváltsa a spiritualitás; Azért jöttek, hogy megmutassák a világnak, hogy elengedhetetlen egy új oktatási rendszer és hogy az ABC, az osztás és a törtek megtanulása nem mindennek a kezdete és vége.

Megtanítják, hogy egy bizonyos életminőséget kell tapasztalni ahhoz, hogy egy bizonyos tudatosság jelen legyen, és ezért úgy találhatod a gyerekeknek tanulási nehézségeik vannak. Sokan közülük diszlexiásak, vagy talán helyesírás problémáik vannak. Ennek oka az, hogy a régi oktatási rendszerek soha nem voltak kiegyensúlyozottak.

Új utakat mutatnak be a régi rendszerekre adott válaszukon keresztül. Létfontosságú, hogy tiszteljétek ezt. Ugyan kisebb testben vannak, mint ti, de ez egy percig sem jelenti azt, hogy kevésbé intelligensek. Még mindig kapcsolatban vannak az igazságuk nagy részével, valójában sokan többet tudnak, mint te, és több Földi bölcsességgel rendelkeznek.

És mindenképpen sokkal nagyobb a lélek bölcsességük - ami számottevően hiányzik ezen a „küzdőtéren”. Ez nem egy ítélet; Ez tény. És ünnepeljük a lehetőséget, hogy ez megváltozzon. Tedd félre a büszkeségedet, és engedd meg nekik, hogy új utat mutassanak.

A gyerekek más születési módszert választanak a fizikai leszületésnél, és ez egyre gyakoribbá vált. Egyre többen választják a saját otthonukban világra hozni a kisbabájukat. Egyre több nő ragaszkodik hozzá, hogy szülésznő legyen jelen, a jógával, és légzési technikákkal dolgoznak, a szülési fájdalmak enyhítésére. Mindezek olyan jelek, hogy a dolgok már változtak, és még jobban változik majd.

Ahogy a felnőtt tudatosság összeolvad az új gyermekek tudatával, különösen a kristály és arany gyermekekével, akkor azt észleljük, hogy minden a feje tetejére áll, de nagyon kedvező módon. Meg fogsz lepődni arról, hogy mennyire különbözik a világod, amikor így látod, és rájössz, hogy vannak olyan dolgok, amelyeket meglátsz, amiket még ezelőtt soha nem vettél észre.

A kicsit elszórakoztatja, hogy a fejedre állít, és te egy új perspektívából látsz rá a dolgokra. Vagy talán a kicsikéd körbe-körbe futkározik, hogy te beleszédülsz, és ekkor új betekintést nyersz valamibe. Ezek a gyerekek, ha olyan játékokat kapnak, ami neked volt, megmutatják, hogy soha nem értetted az üzenetüket. Vagy, hogy a tündérmesékben, milyen üzenet rejlik a történet mögött.  Pl: A Harry Potter egy erőteljes információ, megláttatja merre tart a világ, megmutatja mennyire könnyű megváltoztatni a valóságot egyszerűen egy másik igazság megvalósításával, és új rendszerek indulhatnak.

Vannak olyan emberek is, akik azt hiszik, hogy én, Guinevere - Camelot, Arthur király és minden lovag egyszerűen egy mítosz - csodálatos történet, amit valaki kitalált. Lord Merlin egy részed. Sokan megijednek, amikor hallják, hogy azt mondom : Merlin, Jézus, Maitreya, Isten – emberek. Ezt nem kell elhinni; Ez az én tapasztalatom. Ezt neked érezned kell.

Az új gyermekek általuk hordozott energiát a Szíriuszból és a nagy Központi Napból nyerik. Sokan közülük a Vénusz, az Androméda és a Cassiopeia energiáit húzzák be. Ezek a fényenergetikai rendszerek szinkronizálják a Föld Anya genetikai rácsának rekonstrukcióját.

 

Ahogy neked van egy genetikai rendszered, úgy neki is, ezért úgy döntött, hogy megváltoztatja a tudatát, és az állandóan változik. A Szíriuszi energiát a delfin királyság tartja jelenleg, és ez az, amiért olyan sok ember vonzódik ezekhez a lényekhez, és egyre több gyerek szeretne találkozni a delfinekkel. Felismerik a delfineket, úgy, mint testvéreiket a Csillag nemzetség családjából. Azzal, hogy kölcsönhatásba lépnek a delfin családjukkal, sokkal finomabb módon képesek felépíteni saját energiarendszerüket. Képesek elérni és aktiválni a szunnyadó kódjaikat, amikor kapcsolódnak a delfinekkel. Tehát, ha a gyermek kéri, hogy vidd a delfinekhez, vedd komolyan. Ha érzed a késztetést, hallgass a szívedre - kérlek.  Szükségük van rá. A macskák, az elefántok és a bálnák szintén a szíriuszi családból származnak. Az összes macskaféle, és az összes delfin és bálnafajta kapcsolódik a gyerekekhez. Az új gyerekek telepatikusan kommunikálhatnak ezekkel a teremtményekkel, és elmondhatják neked a történetüket, ha meghallgatod őket. Lehetővé teszik a világnak, hogy újraegyesüljön az állatok, ásványok és növények természeti királyságaival, és újra megtanítják az emberiségnek, hogyan éljen tökéletes összhangban a Földdel.

Az indigó gyermekek, akiknek a Ritalin-t adták, 21 évig fogják azt az "energia" lenyomatot hordozni. Megállapítottuk, hogy a felnőtt indigók, akik a Ritalin-nal voltak kapcsolatban, felnőtt korukra : súlyos depresszióssá, hangulati ingadozásossá váltak, vagy /és nehézségekkel küzdenek a mindennapi életben lévő kapcsolatukban. Ahogy az érzelmi és energiatestjeikkel együtt dolgoztunk, megfigyeltük, hogy ennek nagy része az adott gyógyszer mellékhatásainak következménye.

A gyógyszerek nemcsak fizikailag hatnak. Befolyásolják érzelmileg és mentálisan is őket, mert megváltoztatják a szervezet energiafrekvenciájának rendszereit.

Nem teljesen rugalmasak ahhoz, hogy a naiv vagy tudatlan felnőttek mit etetnek meg velük. És azt hogy tudatlan, nem ítélkezésként mondjuk. Ezért elengedhetetlenül fontos te  és akik ezt tudják, kinyissák a szájukat, és elérhetővé tegyék ezt az információt különböző fórumokon, hogy eljusson  azokhoz, akik nem értik ezeknek a gyerekeknek az érzékeny alkati természetét.

Örömmel mondhatjuk, hogy egyesek sikeresen behatolnak az oktatási rendszerbe és hasonlókba. Nagyon hasznos számodra is, mint lélek, és sok más lélek számára, hogy beviszed a szeretetedet ezekbe a rendszerekbe. Nagyon hasznos lenne neked is, hogy indíts valamilyen nyári tábort, ahol a gyermekek kölcsönhatásba léphetnek delfinekkel, vagy olyan tábort, ahol a növény- és állati birodalmakkal természetes környezetben találkozhatnak, és ahol be lehet őket vezetni az élet felfedezésének módjaihoz.

Kérdések-válaszok

K: Beszéltél a gyerekek legjobb ételeiről. Olyan sokféle "élelmiszer" létezik. Meg engedhetjük, hogy megkóstolják mindet, vagy nem szabad megengedni, hogy ilyen táplálékot egyenek? Tapasztalatom szerint a gyerekek olyan dolgokat kapnak, amelyek kívül esnek az irányításunkon.

V

Ez a gyermek természetes felfedezésének része, de jogosan megakadályozhatod, hogy a lehető legtöbbször haszontalan ételeket egyen. De mivel kölcsönhatásba lépnek más gyermekekkel és olyan környezetben vannak, amely tele van ilyenekkel, legyél egy kicsit rugalmas, és engedd, hogy időnként  ilyet fogyasszanak .A nátrium-glutamát méreg a gyermekek szervezetének, nem nagyon tolerálják ezt a különös anyagot, ezért kerülendő minden áron. / A mononátrium-glutamát a glutaminsav (E 620) nátriumsója.

Lady Ginevere vagyok , üdvözöllek és megáldalak benneteket. búcsúzom tőletek.

Kiegészítés :

A mononátrium-glutamát számos élelmiszer természetes összetevője; az élelmiszeriparban mint ízfokozót alkalmazzák. A mononátrium-glutamátot kémiai reakcióval glutaminsavból (E 620) és nátrium-hidroxidvól (E 524) vagy nátrium-karbonátból (E 500) állítják elő. Genetikailag módosított anyagok.

Ezek is hasonlóak:

E 622 - Monokálium-glutamát

E 623 - Kálcium-diglutamát

E 624 - Monoammónium-glutamát

E 625 - Magnézium-diglutamát

Mostanában van ahol nem írják rá a termékre, számmal, csak annyit, hogy tartalmaz  ízfokozó adalékanyagot. Na erre is tessék figyelni.

 Egy cikkben olvastam, hogy igazából csekély mennyiséget tesznek egy egy ételbe, de ha mellé olyat eszik valaki, amiben hisztamin van , heves reakciókat válthat ki az arra érzékenyeknél. Erős fejfájás, végtagfájdalom, nyaki érzéketlenné válás és émelygés.

A hisztaminról.  - -Hisztaminban gazdag élelmiszerek a vörös bor és sör sajtok, különösen a Camambert, Brie, Gruyere, Cheddar, Roquefort, Parmesan. A sörélesztő, kagyló a halak többsége, a halkonzervek is.

A kiegészítést Marga tette hozzá.

 

Kuthumi - Kommunikáció

Kuthumi - KommunikációCsatornázta: Michelle Eloff

Dél-Afrika, Johannessburg,

2003-ban lett közzé téve

Forrás: palaceofpeace

Fordította: Hatejer Emese

Gárdi Marianna által készített hanganyag letöltési linkje:

http://www.mediafire.com/file/ffdooodyogzj050/Kommunikacio.mp3/file

vagy

Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=N59oAjsMrqs

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.


Üdvözlet szeretett fivéreim és nővéreim, Kuthumi vagyok, üdvözletem. És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, hogy elhozzuk nektek a fény és szeretet ajándékait, hogy megosszuk veletek a tanítást a mai napon.

Sokan még mindig az energia változások forgószelében vagytok, amik most történnek a bolygótokon, és miképpen a szívetek a lényetek bolygója, ezen változásokból sok a saját szívetek közepébe zajlik le. Üdvözöljétek ezeket a változásokat, mert látni fogjátok maholnap, hogy hogyan fordítsátok ezeket a változásokat valamilyen jó célra, mert ezek támogató szerkezetek, és megtartanak titeket a lényetek esszenciájában azért, hogy a fényetek megérinthesse az összes Univerzumot, Galaxist, Bolygókat és mindenki szívét. Ti, akik hallgatjátok ezt vagy olvassátok, a fény vezetői vagytok, tudjátok, hogy szeretünk és magunkhoz ölelünk benneteket, miközben áthaladtok a Szeretet és Fény Átjáróin és dimenzióin annak érdekében, hogy újrakapcsolódjatok az igazi esszenciátokkal. Minden alkalommal, amikor keresztülmentek az Energia egyik Kapuján, akkor még többet nyeltek el a saját esszenciátokból és összehangolódtok még inkább az Aki Vagy Tervrajzával. A Vénusz tranzit óta lehetőséget kaptatok arra, hogy megteremtsétek a Mennyet a Földön is.

Tehát, szedjétek össze most magatokat; egyként szívben, elmében, lélekben és engedjétek meg az energiátoknak, hogy összpontosuljanak, a fényeiteket egy fényként egyesítve, mivel egyéni gyógyulásotokkal, az összes életet is támogatjátok, hogy újrakapcsolódjanak az igazságukkal és megnyissák a szíveiket, a szeretet lehetőségeire és, hogy meggyógyuljanak, amit mindannyian várnak.

Ma elhozunk egy tanítást a KOMMUNIKÁCIÓRÓL. Hányan álltatok már meg, hogy meghallgassátok a körülöttetek zajló kommunikációt? Mikor álltatok meg utoljára és hallgattátok a csevegést, ami az elmétekben folyt le? A kommunikáció hihetetlen erőt tartalmaz. Ez egy olyan energia, ami megérint minden egyes és minden dolgot bennetek és körülöttetek. Abban a pillanatban, amikor egy szót kimondasz, kiküldesz egy energia vibrációt. Ezt úgy is ismerik, mint az energia finom dinamikáit, amelyek bennetek és körülöttetek vannak mindenkor, akár tudjátok ezt akár nem, és ezeket a finom dinamikákat mindenkor tapasztaljátok.

Amikor helytelen módon beszélsz valaki mással/rosszat szólsz valaki másról, az energia megérinti őket. A tudatalatti elméd nem tesz különbséget aközött, hogy mi vicces és mi nem az. Nem tud különbséget tenni a szavak, és aközött amit valaki másról mondtál: ez minden szót szó szerint vesz és személyesen. Így minden alkalommal, amikor elítéled és kritizálod a másik személyt, a tudatalatti elméd ezt szó szerint veszi és megteremted ezt a saját teredbe. Az energia visszatér hozzátok, mert kivetítettétek ezt, és amit kivetítetek az, amit magatokhoz vonzotok aztán. A gondolatok és szavak teremtik az energiát, és miképpen ez a kettő egyesül így megteremtitek a valóságotokat.

Itt az ideje, hogy megvirradjon az emberek számára, hogy megtanulják azt, hogy hogyan beszéljenek/szóljanak szívből. Itt az ideje kiépíteni a belső kommunikációt, és kifejezni a Megszentelt Kommunikációt, ami a szíven keresztüljön; a szeretet és igazság szavait, amelyek a lelketeken keresztül táplálnak titeket, és amelyek támogatni fognak titeket. Miközben ezt az életidőt éled, tedd, amit akarsz, de ne árts senkinek. És, amikor szavakkal szólsz, amik nem tartalmazzák mások számára a fény legnagyobb tisztaságát, akkor ártasz/kárt okozol nekik. Mindamellett, fontos számotokra, hogy tudjátok és megértsétek, hogy ha van egy kérdésetek/problémátok egy másik személlyel kapcsolatban, és tudatosan dolgoztok ezzel az energiával azáltal, hogy megteremtetek egy teret, ahol egy magasabb szinten kapcsolódhatok ehhez a személyhez és kéritek, hogy legyenek a fényben és szeretetben tartva, és hogy a szavak, amelyeket kiejtetek, ne sértsék meg őket sehogy sem, és akkor kiereszthettek mindent a torkotokból. A legjobb módja, hogy ezt tegyétek az, hogy mondjátok ezeket a szavakat egy lángba és kérjétek, hogy az energia legyen elvíve a fény egy helyére, és legyen újrahasznosítva a szeretetben, és hogy táplálja azt a személyt, akiről beszéltek. A szándékod az, hogy ne árts ennek a személynek semmilyen módon, a szándékod az, hogy kifejezd az érzéseidet és érzelmeidet annak érdekében, hogy meggyógyítsd magad és egy megoldást találj, ha szükséges, vagy, hogy tegyél egy egyszerű lezárást.

Azáltal, hogy tudatosan tisztába kerülsz azzal, hogy mit mondasz, gondolsz és teszel, megtanulod, hogyan válj válaszképessé, nem pedig hatásképessé és ezáltal üdvözölni fogod a békét, ami képes reagálni arra, amit az élet hoz el számodra ellentétben azzal, hogy hatással legyen rád, ami az utadba kerül. A kommunikáció egy lényeges életkészség és az, hogy miképpen kommunikálod /közlöd a szükségleteidet, érzéseidet és érzelmeidet az egy nagyon fontos pont.

Most szeretnénk elvinni egy utazásra, egy utazásra, ahol találkozni fogsz a párbeszédeddel. Gyengéden engedd meg a tudatosságodnak, hogy egy szentséges helyre menjen a képzeletedben, egy fajta csodaországba, ahol minden lehetsz és mindent érezhetsz, ami (te) vagy, és senki és semmi nem fogja kihasználni az energiádat semmilyen módon.

Érezd a szeretetet és békét ebben a térben és engedd meg ennek, hogy átöleljen és támogasson. Figyeld meg a környezeted és lépj kapcsolatba egy állattal, növénnyel, kristállyal vagy angyallal. Ez lehet, akár egy személy is, akár élő vagy holt. Légy nyitott arra, ami/vagy aki bejön, hogy támogasson téged ezért a fontos célért. Most lásd a fehér fényt belépni a koronacsakrádon keresztül. Engedd meg ennek, hogy gyengéden keresztülhaladjon az egész testeden feloldva az összes szorongást, stresszt és lehetővé téve a fénynek, hogy áthaladjon a talpaidon azért, hogy hozzákapcsoljon a Föld Anyához, átalakítva az esetleges stresszt, feszültséget vagy fájdalmat. Megengedve magadnak, hogy belelazulj ebbe a pillanatba és megnyisd a szívcsakrád, az elméd és az összes érzéked a Mesteri Éned felé. Képzelj el egy ibolya fényt felfelé áradni a Föld Anyából, belépve a lábaidba, felfelé mozogva a testedbe, nyugtatva, ellazítva, megtartva és gyógyítva téged. Engedd meg ennek, hogy kilépjen a koronacsakrádon keresztül és a lila fény egy zuhanyaként kirobbanva egyesül a fehér fénnyel így tartva meg téged a biztonságos, nyugodt energiában.

Most engedd meg az elmédnek, hogy egy könyvvé váljon. Képzeld el ezt a könyvet magad előtt és nyisd ki. Ebben a könyvben található az összes szó, amit folyamatosan magadnak mondasz/hajtogatsz – az összes kétséged, félelmed, aggodalmad és szorongásod. Nyisd ki ezt bármelyik oldalon és engedd meg magadnak, hogy eltölts azzal egy pillanatot, hogy elolvasod az ott található szavakat. Legyél spontán és menjél azzal, amit a képzeleted mutat számodra. Ennek a gyakorlatnak a célja, hogy segítsen neked felismerni, hogy hogyan húzod le a saját energiáidat a negatív belső párbeszéddel. Most csukd be a könyvet és képzelj el egy gombot, ami az elmédhez kapcsolódik. Nyomd meg ezt a gombot és engedd meg a szalagnak az elmédben, hogy visszajátssza neked azt, hogy hogyan kritizáltad és ítélted el önmagad. Mi a leggyakrabban emlegetett dolog, amit önmagadnak mondasz, és amit önmagadról szoktál mondani másoknak? Például: “Soha nem tudnám megtenni ezt: Annyira buta vagyok; annyira kövér vagyok; annyira csúnya vagyok; annyira gyenge vagyok..stb”. Ezek azok a gondolatok, amit legtöbben gondoltok. Hiszel abban, hogy a legtöbb ember az életedben jobb helyzetben van mint te vagy, jobban végzik a feladatukat mint te? Még ha nem is kedvelsz egy embert, akkor is találsz valamit vele kapcsolatban, ami jobb benne, mint benned, és ezáltal lehúzod az energiádat? Ha ezt teszed, akkor ne csodálkozz azon, hogy olyan kimerült vagy, mivel annyi időt töltesz azzal, hogy megpróbálod felépítgetni az energiádat, és egy pillanat alatt a negatív gondolatok és megjegyzések újra lehúzzák azt.

Hogyan éreznéd magad, ha valaki előtted állna és ezeket a szavakat mondaná neked, (amikkel te illeted önmagad)? Fájdalmat éreznél és megszégyenülve éreznéd magad, nem? Néhányan a fájdalomtól zokognátok. Mások közületek haraggal megtorolnátok és még talán a másik személyt is megütnétek. Néhányan nagyon értéktelennek éreznétek magatokat. Mégis ezt teszitek magatokkal. Ez a belső kommunikáció zajlik le a létezésetek legtöbb pillanatában.

Most kapcsolódj össze valakivel vagy valamivel, akivel/amivel nem vagy elégedett. Mit szeretnél mondani ennek a személynek vagy mit szeretnél közölni erről a szituációról/helyzetről? Felismered a tükörképet? Más szavakkal, látod azt, hogy ezen személy viselkedése, hogyan tükrözi vissza a viselkedésedet önmagaddal kapcsolatban vagy önmagadról a gondolatokat? Vagy az esemény tükröz vissza egy mintát, amit megteremtettél az életedben a különböző körülmények következtében? Elég őszinte tudsz lenni magaddal ahhoz, hogy felismerd ezeket a visszatükröződéseket/tükörképeket azokban, akiket nem szeretsz? Képes vagy felismerni azt, hogy a szavak, amelyeket mások elítélésére használsz visszatükrözik azt, ahogyan önmagadat ítéled el? Ahogyan ítéltek, úgy fognak elítéltetni, és ezáltal folytatjátok a kivetítés és visszatükrözés ördögi körét; az ítélkezést, kritizálást és a pusztítást. A legszomorúbb dolog az, hogy általában az emberek ezt oly könnyedén és nagyon gyakran bűntudat nélkül teszik. Itt vagyunk, hogy támogassunk titeket ennek megváltoztatásában.

Lásd most megint önmagad ezen könyvet fogva és válassz egy oldalt, és minden negatív szónak, amit olvasol írd le a teljes ellentettjét; a pozitívat, megváltoztatva ezáltal ennek az energiáját, és minden pozitív szót, amit leírtál, képzeld el ezen fény erejével felemeli az energiádat, a szeretet és fény egy új szerkezetét felépítve, ami támogat téged az igazságodban. Amikor végeztél csukd be a könyvedet, térj vissza a gombhoz, amivel bekapcsoltad a szalagot a fejedben és változtasd meg a szavakat a szalagodon is, beprogramozva önmagad a fénnyel, a szeretettel és a pozitív szavakkal. Meg van az erőd ahhoz, hogy ezt megtedd. Engedd meg az érzéseidnek, hogy megnyíljanak a lény fényére, aki azért jön, hogy tudatosan átalakítsa a nehéz energiát pozitív és szeretetteli energiává. Nyisd meg az érzéseidet azért, hogy érezd ezt a fényt. Most kapcsolódj a személlyel vagy helyzettel újra, felismerve benne a tükröződést/tükörképet, felismerve benne a sebzettséget, a félelmet, a szomorúságot vagy szenvedést, amit ez a másik egyén vagy az adott helyzet tartalmaz, és amit visszatükröz rád, és most csak egyszerűen szeresd ezt a személyt vagy helyzetet. Mivel minden ítéletet a szeretetteli szavak tudnak begyógyítani. Mivel minden kritika helyét a bókokkal tudod újjáépíteni és ismét lehetővé teszi az érzékeidnek, hogy egyszerűen érezd az erőt, ami a sötétség fénnyé való átalakításánál jön, a nehézség könnyűséggé és a harag szeretetté való átalakítása révén jön.

Miközben ezen energia átalakításával dolgoztok, ezáltal tudatosan támogatjátok önmagatokat a Fény Rácsain keresztül való áthaladásban, amit azért teremtettek meg, hogy segítsen nektek, és meg fog titeket tartani ameddig szükségetek van a támogatásra, hogy átalakítsátok ezt az energiát, azért hogy állandóan tudatában legyetek a kommunikációtoknak, legyen az külső vagy belső kommunikáció, és segíteni fog felépíteni a belső és külső közösségeteket is.

Most jeleníts meg egy tükröt magad előtt és lásd benne önmagad. Nézd meg most magad, és most mondj valami ítélkezőt vagy kritizálót önmagadról, és lásd, ahogyan az energiád összerezzen és összehúzza magát, és minden alkalommal, amikor azt mondod, hogy nem tudsz valamit elérni, ugyanez a dolog történik. Ez olyan, mintha egy tüskés botot szúrnál a hátadba, kilyukasztva az energiát, ami tart téged. Idézd fel az összes negatív és sértő dolgot, amit más emberek mondtak neked, és lásd, hogy az önpusztító és visszaélő hozzáállásod hasonló fájdalmat manifesztál.

Most folytasd önmagad vizsgálatát a tükörben, és kezdj el most szerető és bátorító szavakkal szólni magadhoz. Nézz a szemedbe és engedd meg magadnak, hogy meglásd a fényt és szépséget, amit tartalmazol. Ki mondja neked, hogy nem vagy elég okos, nem vagy elég szép, ki mondja neked, hogy nem vagy tökéletes oly módon, aki vagy? Mindenki tökéletes a térben vagy helyzetben, amiben vannak, nem számít kik is vagytok, hol vagytok, vagy mit tesztek, azért, mert amit megtapasztaltok, az tökéletesen összhangban van a valóságotokkal, amit teremtettetek. És a valóságotok körülményei tökéletesek, azért, mert kezdeményeztétek a változásokat, amit igényeltek, azért, hogy előrefelé mozdulhassatok az életetekkel. Ezért, tökéletesek vagytok úgy, ahogy vagytok, mivel Isten teremtette az energiátokat a Szívéből, ahogyan ezt az Anya Istennő is tette. Ezen erőteljes Kreatív Teremtő Erő kifejeződései vagytok.

Minden élet tökéletes és ti mindnyájan ezen egész egy részei vagytok. Add meg magadnak az élet ajándékát, azáltal hogy egyszerre egy lépést teszel, pillanatról pillanatra, nyisd meg a szívedet önmagad előtt, kiépítve a pozitív kommunikációt magaddal és másokkal is körülötted. Minél jobban kiépíted ezt a fény kommunikációt, annál inkább felépíted a saját fényedet, függetlenné/önállóvá válva, mivel segíted önmagad, hogy meggyógyulj és teljessé válj újra; egésszé a tökéletességedben.

Állj meg egy pillanatra, hogy lásd magad úgy, mint egy tökéletes lény. Nézd meg az összes erősségedet. Vizsgáld meg a befogadóképességet, a teljesítményeidet...stb, amit szeretned kell. Tehát, engedd meg ennek a napnak, hogy a jelenlét napja legyen. Ajándékozd meg magad a jelenlét ajándékával. Engedd meg magad számára, hogy érezd a jelenléted erejét és azt, amire képes vagy. Sokkal többre vagy képes, mint amit valaha is képzeltél. Higgy magadban. Meg van az erőd ahhoz, hogy felállítsd az új kommunikációs rendszert önmagadban és a többi testvéreddel együtt. A választás a tiéd, ennek ideje most van, és itt vagyunk, hogy támogassunk. Mindössze annyit kell tenned, hogy kérj. Adj hálát a szentséges helyednek, hogy ebben a fényben tart téged. Adj köszönetet az energiának, hogy előlépett, hogy támogasson és segítsen téged ebben a térben. Adj köszönetet önmagadnak a belső erődért és bátorságodért, hogy kapcsolódj a múltad emlékeivel és energiájával és adj hálát a jelenléted potenciáljára való emlékeztetésre, és (azért) amire valójában képes vagy. Gyengéden hozd a tudatosságodat vissza a testedbe; húzd ezt keresztül a koronacsakrádon, engedd meg ennek, hogy lefelé mozogjon a gerinceden, és a gyökércsakrádon át lép ki. Engedd meg az energiának, hogy lefelé haladjon a lábaidba és a talpadba kapcsolódva a Föld Anyához, leföldelve téged és szilárdan megtartva. Érezd a szíved dobogását a testedben, és amikor készen állsz, nyisd ki a szemeidet.

Minél tudatosabbá válsz azzal kapcsolatban, hogy hogyan kommunikálsz, annál inkább képes leszel kezelni/irányítani az élettervedet. Minél inkább tisztába kerülsz az energia és az Univerzális Törvények finom szintű dinamikáiról, annál jobban képes leszel hasznosítani ezt az információt, hogy támogasson másokat is a fényük felépítésében. Oszd meg ezt a saját gyerekeiddel, a barátaiddal és bárki mással, akiket nyitottnak érzel ezekre az információkra. Tudva, hogy eljön majd az az idő, amikor meg fogják kérdezni, mitől vagy te olyan más, és ez lesz az az idő, amikor közölheted az igazságodat. Igenis, tudjuk, hogy a napotok nem minden egyes pillanatában fogtok tudni pozitívan kommunikálni, mivel a tanulás, növekedés folyamatában vagytok, és még szoktatjátok magatokat az önuralás eszközeihez. Minél tudatosabbak vagytok, annál több lehetőségetek van, hogy mestere legyetek/uraljátok a terveteket. Ne légy mérges magadra, mert nem tudsz minden pillanatban pozitív lenni. Fogadd el azokat az időszakokat, amikor negatív vagy, ítélkező vagy, kritizáló vagy és szeresd magad ebben a helyzetben. Szeresd magad eléggé, ahhoz hogy felismerd ezt és folyamatosan dolgozz ennek megváltoztatásával. Még ha valaki más feldühít is, akkor is ismerd fel a tükörképet benne. Szeresd magad és azt az embert ebben a térben. Adj magadnak elég teret, ahhoz hogy kifejezd azt, hogy amit érzel, de ne akadj fent a negatív energia kivetített pókhálójában, azon az érzésen, amit a felé az ember felé kiküldesz, és evégett egy bumeránghatást létrehozva. Ezért olyan fontos, hogy élj a pillanatban, hogy légy tisztábban azzal, hogy mit érzel, gondolsz, teszel és mondasz minden egyes pillanatban; és az idő múlásával mind megtanuljátok, ennek megértését.

Fogjátok a leckéket, amiket megtanultatok a múltban és használjátok őket, hogy a példa által vezessetek. Ha kell, közöljétek a véleményeteket, mondjátok el, amit őszintén el kell mondanotok, és akkor engedjétek ezt szabadjára. Ne lovagolj egy témán állandóan.

Segítünk titeket most úgy, mint azelőtt soha, mivel mind készen álltok rá, hogy ebben a fényben tartózkodjatok, most mind készen álltok reagálni arra, ami az utatokba kerül. Használd a készségeidet és erősségeidet, éld az életedet, úgy mintha képes lennél manifesztálni az álmaidat az életedben és legyél minden, ami vagy, mivel mi tudjuk, hogy képes vagy erre.

És ez így van, és én Kuthumi a kezemet a szívedre helyezem, megáldalak téged a belső erővel és bátorsággal, hogy a kommunikáció tiszta és világos csatornájává válj, lehetővé téve a lelked energiájának, hogy a szíveden keresztül beszéljen.

Megáldunk titeket az isteni bepillantással és a világossággal, hogy meglássátok a szívetekben rejlő igazságot és mások szívében is körülöttetek. Bízzatok a sok láthatatlan karban, amik megtartanak titeket, mivel sok van. Kérjétek a segítségünket és tudjátok, hogy jelen vagyunk. A béke és szeretet örök áldása és a Megszentelt Kommunikáció legyen veletek. Kuthumi vagyok és üdvözöllek titeket szeretetben. Adonai.


Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...