Kuthumi - 7:7:7 A kvantumfény, az univerzális mágia, csodák és manifesztáció galaktikus lehorgonyzása

Michelle Eloff (07.07.07) - Kuthumi: 7:7:7 A kvantumfény, az univerzális mágia, csodák és manifesztáció galaktikus lehorgonyzása

Forrás: lightweaver

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/id14cqcqakspk8a/777+A+kvantumf%C3%A9ny.mp3

Youtube-n hallgathatós verzió: https://www.youtube.com/watch?v=8j0CBilqFj0

Fordította: Mácz Annamária

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

Michelle Eloff közvetítése révén
Johannesburg, Dél-Afrika, 2007. július 7.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra az átalakulás, az integráció, az egyensúly és az igazság áldásait. Üdvözöllek benneteket szeretteim!

Üdvözlet Kuthumi nagyúr!

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, a mai összejövetel nem csupán bolygó szinten bír óriási jelentőséggel, valójában kozmikus jelentőségű és kozmikus szinten ünneplik. Ez a bizonyos energetikai képződmény létrehozott egy geometriai rezgést, ami egy új frekvenciát aktivál minden szerves élet szervezetében. Ez a frekvencia mágnesesen magához vonzza egy teljesen új foton vibráció integrálásának képességét. Arany fénnyel telt fotongyöngyöket kaptok a mágneses mezőitekbe, és ez önmagában energetikai jelzés minden fényrendszer összes élete számára, hogy a meghatalmasodás új paradigmája most felbukkant a fizikai világban.

Az elmúlt kilenc hónapban egyfajta vajúdás zajlott, és biztos vagyok benne, hogy néhányan csodálkoztatok is, hogy vajon mi a csuda történik veletek ezalatt a kilenc hónap alatt a Jóistennek ezen a zöld bolygóján, és valójában a szülési fájdalmakat tapasztaltátok meg, úgymond. Ma lehorgonyozzátok ezt az energiát. Tekinthetitek úgy, hogy a mai nap megszületik az aranykorszak fénye. Fényrendszerek milliárdjai gyülekeznek a bolygótok körül, miközben hozzátok szólunk. Ez a fény megőrzi pozícióját egészen addig, amíg szükséges, hogy biztosítsa, hogy minden arra hajlandó lélek átjut az új energiarendszerekbe, amik nagyon magas másodpercenkénti rezgéssel vibráló geometriai alakzatok, amik biztosítják minden egyes, a szabadságot választó élő tudatosság számára, hogy elismerik őket, és támogatást nyernek ezen utazás során.

Megismertek egy másik újonnan létrejött rendszert is, amit szeretett Merlinünk teremtett. Nagyon remélem, hogy nem ismerteti az egészet, elvacakolva ezzel az egész mai napot, de majd meglátjuk. (Merlin szeret minket olykor-olykor viccesen emlékeztetni rá, különösen amikor kérdéseket teszünk fel, hogy ismerjük a válaszokat!) Az általa teremtett rendszer neve Trigometrikus Fényrendszer. Ez hétrétegű rendszer, ami beépül fizikai testetek hét csakrájába. A Trigometrikus rendszer a fény három új aspektusát tartalmazza, ami a nőies és a férfias énhez kapcsolódik, ami önmagában életet ad a harmadik elemnek, amit ti gyermekként ismertek. Ez azonban énetek aranygyermek aspektusa, az a részetek, ami számos gyermekkori traumátokat egy új történetté változtatta át.

Szeretteink, arra kérünk benneteket, hogy legyetek ma velünk türelmesek, mert rengeteg mindent kell megosztanunk veletek, és a kedvenc időtöltésem a beszélgetés, úgyhogy nagyon bízom benne, hogy ma nagyon ráértek! Olyan információ ez, ami nem csak most és a közeljövőben szolgál majd benneteket, hanem az elkövetkezendő sok-sok évben is, mert elkezd összegződni bennetek annak megértése, hogy valójában mit is kaptatok ma mindannyian. A hétrétegű Trigometrikus Fényrendszer integrálásán felül és azon túl, aktiválódik angyali DNS-etek is. Ez azt jelenti, hogy ti mind valóban kiérdemeltétek a szárnyaitokat és a DNS mindegyik angyali frekvenciája egy szárnyas rendszert testesít meg. Többet is átadunk majd erről egy kicsit később.

Most persze talán az az egyik legfontosabb aspektusa a mai összejövetelnek, hogy hogyan épül be a pszichológiátokba, a fiziológiátokba és a biológiátokba.

Testetek legfontosabb rendszere jelenleg, amire mi összpontosítunk, az új agykéregállomány (neo-cortex). Ez teszi ki az agyatok 90 százalékát, ha mondhatjuk így. Az új kéregállomány az a része az agyatoknak, amelyik bizonyos módon felelős az intelligenciátok fejlődéséért, és az emberi lények jelenleg a legtöbb fejlődést kimondottan az új kéregállományban tapasztalják. Nos, az új kéregállománynak hat szintje van, és százmilliárd sejt alkotja. Ezen sejtek mindegyike ezer és tízezer közötti szinapszissal rendelkezik. A szinapszisok konnektorok és mindegyikben legalább százmillió méternyi kábelezés van. Nos, ez már önmagában igazán óriási! Ez megmutatja nektek, hogy valóban valami egészen különleges valamiből vagytok. Na mármost, mindez egy igen kicsiny területen helyezkedik el. Úgy képzelhetitek el, hogy mindezt egy akkora méretű és vastagságú tér foglalja magában, mint egy szalvéta; például a vacsoránál használt szalvétátok.

Nos, az új kéregállományra hat ki leginkább a jelenlegi életviteletek. Az első számú „ellenség”, ha nevezhetjük így, a nagy „S”; a stressz. Mivel az új kéregállomány testesíti meg érzelmeitek funkcióit, és számos más szervrendszereteket, ahhoz, hogy intelligens lényként továbbfejlődhessetek, biztosítanotok kell, hogy ezekért a funkciókért felelős szervrendszereitek képesek legyenek megtartani a beérkező energiákat, sőt nem csak megtartani, hanem továbbítani a szervrendszereknek. Emlékezzetek rá, hogy az új kéregállományotok legalább százmillió méternyi kábelezést ölel fel, ez a kábelezés pedig kapcsolódik a szervrendszereitekhez. A központi idegrendszeretek egy másik nagyon fontos része azoknak a hatásoknak, amiken most mentek keresztül. Mikor a központi idegrendszer stressz alatt áll, akkor minden nagyon rossz állapotba kerül a testekben. Dióhéjban tehát, fókuszotok legfontosabb területe jelenleg egyetlen egyszerű szóval összefoglalható: egyensúly, és ha el is felejtetek mindent, amit ma elmondunk, csak egy dologra kell emlékeznetek, az egyensúlyra.

Nos, a modern életstílus nem csupán kevésbé komplikáltabbá tette az életeteket bizonyos mértékig az összes rendelkezésetekre álló csodálatos kütyüvel és rendszerrel, hanem egyúttal bonyolultabbá is tette azt. Mivel mindezekkel a bigyókkal megspórolt időt nem arra használjátok, hogy önmagatokra összpontosítsatok, hanem arra, hogy rendkívül elfoglalttá tegyétek magatokat más dolgokkal. Így a teendőitek száma egyre nő, és egyre kevesebb és kevesebb szabadidőtök marad. Ha az emberiség életvitele továbbra is ilyen marad, akkor visszafejlődik az új kéregállomány energia és információ befogadó képessége. Ez azt jelenti, hogy az agyalapi mirigyetek is elkezd visszafejlődni. Ez pedig azt jelenti, hogy a teljes endokrin rendszeretek leáll. Na most, gondoljatok csak erre a három területre, az új kéregállományra, a központi idegrendszeretekre és az agyalapi mirigyre, ha ez a három terület leáll, az egész fiziológiátoknak lőttek. Akkor aztán nem túl sok időtök marad arra, hogy kitaláljátok milyen kütyükkel tudnátok még több időt megspórolni, hogy még elfoglaltabbá tegyétek magatokat! Szeretteim, ezért is van ilyen sok ebben a modern világban, különös tekintettel a stresszre. Tehát vagy „ellustultok”, vagy meg fogtok halni. Néhányan közületek spirituális értelemben már most is haldokolnak. Ezt persze most humorral és könnyedséggel mondom, de azért van mögötte igazság is, minden vicc mögött ott az igazság egy része, én úgy hiszem!

Itt van tehát az ideje, hogy újragondolni a fontossági sorrendet az életetekben, jobban, mint korábban bármikor, és Szaturnusz nagyúr az energetikai ellenőrző testület, aki biztosítja, hogy ezt meg is tegyétek. Na mármost, azoknak, akik közületek nem ismernék Szaturnusz nagyurat… sok szerencsét! (nevetés) Vannak Bakok a teremben? Biztos vagyok benne, hogy ők rendkívül jártasak a Szaturnuszi energiákban. Nos, mondjuk úgy, Szaturnusz nagyúr nem szenvedheti az eszetleneket, és úgy gondolja, hogy minden „igen”, egészen addig, amíg ő azt mondja, hogy az „igen” és minden „nem”, amíg ő azt mondja „nem”, mert persze ő tudja, mi a legjobb a számotokra! (még több nevetés) Ebben ne vitatkozzatok vele! Szeretteim, Szaturnusz nagyúr tehát elhozza nektek az összes új struktúrát/szerkezetet, ami a leginkább támogatja azt, amit most behoztok az életetekbe, és mindannyian ezt választottátok, mert ma itt vagytok. És mindenkire, aki majd valamikor a jövőben hallja ezeket a szavakat, vagy olvassa azokat, mindez ugyanúgy érvényes. Úgyhogy ha valaki szeretne távozni, akkor jobban teszi, ha most elmegy… ha pedig nem, akkor néhány hónapon belül ismét elcsevegünk és meglátjuk, hogyan változtak meg a különböző rendszerek az életetekben!

Viszont ti ma a legérdekesebb, legfelszabadítóbb, legklasszabb ajándékokat választottátok, mivel mindannyian, akik ma részt vesztek, az aranyfény háromszor hetes jelzőtüzévé váltok. Minden egyes foton, ami átvibrál a testetek minden egyes sejtjén, és minden foton az energiamezőtökben, ami kibocsátja ezt az aranyfényt, egyúttal egy energiafrekvencia is, ami új mágneses mezőt hoz létre körülöttetek. Ez az új mágneses mező pedig egy konténerré változik, ami felszívja azon szükséges új frekvenciákat, amelyek biztosítják, hogy hétrétegű Trigometrikus Fényrendszeretek a helyén maradjon, és hogy angyali DNS-etek összhangban maradjon a testeteken belül aktiválódott többi rendszer DNS-ével, és hogy az új kéregállomány, a központi idegrendszer és az agyalapi mirigy egyensúlyban maradjon. Ez a mágneses mező azt is biztosítja, hogy ti, mint tudatos lények tudatában vagytok, és óvatosak vagytok a rendszerekkel, amik kiegyensúlyozatlanságot okoznak az életetekben.

Ma bezárulnak a Halak mintázat kapui. Ma teljesen új módon léptek be az aranykorszakba. Azért használom az „új” szót, mert még soha, de soha korábban a Föld történetében, beleértve az összes ciklusát, nem volt olyan nagyszámú csoport – és ezt most bolygószinten értem – akiknek a tagjai azt választották volna, hogy belépnek egy új fényrendszerbe, mint amilyen ma van. Néhányan talán azt is észrevettétek, hogy nem csak az ezoterikus közösségek profitálnak a mai nap háromszor hetes energiájából, hanem számos más rendszer is, és meggyőződésünk, hogy egy hatalmi pozícióban lévő ember, Al Gore, ha jól tudjuk, ez a neve, szintén nagyon fontos univerzális energiát horgonyoz ma le, aminek köszönhetően a kollektív tudatosság összeigazodik a planetáris tudatossággal, és a planetáris tudatosságban lévő minden életrendszerrel. Így aztán, ha volt valaha nap, amikor volt ok az ünneplésre, hát a mai az.

Szeretteink, ideje nekilátnunk az energiamunkának mindannyiotókkal és azt kérjük tőletek, lazítsátok el a testeteket, ahogy az összes új energiarendszer aktiválódik. Én vezetlek keresztül benneteket ezen az energiarendszeren. Pontosan el fogom mondani, hogy mi történik. Nektek csak annyit kell tennetek, hogy megengeditek.

Kezdd egy mély lélegzetvétellel, és miközben kilélegezel, lazíts el minden izmot a testedben.

(szünet)

Folytasd tovább mély belégzésekkel, és minden kilélegzésnél lazítsd el a tested izmait.

(szünet)

Minél jobban ellazulsz, annál befogadóbbá válsz, annál jobban hajlandó a tested kapni.

(szünet)

Csukd be a szemed, ha eddig még nem tetted volna. A szemek bezárása a befelé fordulást szimbolizálja, a benned élő világ felé fordított figyelmet, és a belülről, számos formában és számos nyelven érkező energiák hasznosítását. Ahogy tovább folytatod a lélegzést, talán kezded úgy érezni, hogy a hőmérséklet enyhén emelkedik. Ez az energia, amit tested behúz, minden egyes benned lévő tudatossági rendszert új energiával táplál. Azt szeretném, ha most megidéznéd személyes segítőid jelenlétét, és bármely mesterét vagy angyalét, aki rendszeresen dolgozik veled.

(szünet)

Hívd meg gyógyító angyalodat, és üdvözöljük Merlin nagyúr nagyszerű jelenlétét, üdvözöljük Szaturnusz nagyúr nagyszerű jelenlétét, üdvözöljük kozmikus szüleink, az Atya és az Anya Isten mennyei energiáit.

(szünet)

Arra kérlek, hogy hívd meg összes isteni aspektusodat, amelyek már mesteri szintre fejlődtek, és terjessz ki egy fényfonalat minden párhuzamos és alternatív valóságban létező éned felé, így éned minden része részesül a mai nap energiáinak áldásaiból.

DNS-ed magasabb frekvencián kezd rezegni, és ezzel fényszálakat kezd kiterjeszteni, amelyek kapcsolódnak minden egyes emberhez, aki genetikailag kapcsolódik hozzád, beleértve őseidet is. Ez az energia kiterjed minden veled genetikai kapcsolatban álló lélekre, és azokra, akik még nem érkeztek meg a fizikai inkarnációba. Melchizedek nagyúr most aktivál egy, az aranyfény 44 szintjéből álló csillagtetraédert.

(szünet)

Összehúzza mindezeket az aspektusokat, párhuzamos és alternatív aspektusaidat, tökéletesen mesteri aspektusaidat és az összes genetikai kapcsolatot. Mindez egy hatalmas csillagtetraéderben van. A csillagtetraéder önmagában megtestesíti az energiarendszereket, amik biztosítják, hogy a fény harmonikus módon megszűrve jusson a csakrákba. Nyakszirtetekbe is egy geometriai rendszer van kódolva, kifejezetten az első négy nyaki csigolyátokba. Ez biztosítja, hogy a „lélek székhelyeként” ismert terület tiszta és nyitott maradjon, a veletek és a rajtatok keresztül dolgozó felsőbb fénymesterektől kapott energia befogadására.

(szünet)

Néhányan talán kezdik érezni, ahogy az energia vibrálni kezd, és néhányan talán kissé könnyűfejűnek érzik magukat. Ne törődjetek vele, csak lélegezzetek tovább.

(szünet)

Testetek most magába szívja az energiát, amit korábban sohasem tapasztalt fizikai megtestesülésében. Olyan energiák ezek, amikbe csak akkor csatlakoztok be, mikor a fénytestetekben dolgoztok. Csak lélegezzetek.

(szünet)

Az energia gerinced körül kezd kiterjedni. Amint kiterjed, agyi gerincfolyadékotok egyre több és több információt kezd integrálni, ami az aranykorszak teljes eredeti mintázatához kapcsolódik, amibe most beléptek.

(szünet)

Amint ez az információ bekódolódik agyi gerincfolyadékotokba, az agytörzseteket táplálja a gerincoszlopotokon keresztül.

(szünet)

Agyalapi mirigyetek elkezd kiterjedni, elkezdi magába szívni ezt a fényt.

(szünet)

Ahogy keresztül halad az agyalapi mirigyen, betáplálódik egészen a hypothalamusba.

(szünet)

Ez az energia vibrál és eljut egészen az új kéregállományba, és ez a szalagszerű szerkezet úgy szívja magába ezt az energiát, mint a szivacs a folyadékot.

(szünet)

Lélegezz tovább.

(szünet)

Most a 12 új arkangyal jelenléte csatlakozik hozzánk ebben a térben és összekapcsolódik mindannyiótokkal.

(szünet)

Az energia növekszik.

(szünet)

Néhányan kezdhetik forrónak érezni testhőmérsékletüket. Csak lélegezzetek!

(szünet)

Ha valamelyikőtök úgy érezné, hogy az energiaszintje csökken, kezdje el vizualizálni a Föld Anya testének magjában lévő vörös fényt, amint beburkol titeket.

(szünet)

Most pedig, elméd csendjében arra kérlek, hogy ismételd utánam a következő szavakat:
„Tudatosan elfogadom azt az erőt és a fényt, ami ma érkezik. Tudatosan megnyitom magam a fotonfény aranyfrekvenciáinak befogadására, és örömmel fogadom a tudatos intelligencia, spirituális intelligencia és érzelmi intelligencia minden felsőbb aspektusát, és beszívom ezeket lényem legbelsőbb magjába.” Lélegezzetek be, és fújjátok ki az összes levegőt.

(szünet)

„Megnyitom fizikai testem hét csakráját, hogy befogadjam a hétrétegű Trigometrikus Fényrendszert, ahogy azt Merlin nagyúr megteremtette.” Vegyetek mély lélegzetet, amint ez az energia belepulzál testetek hét csakrájába.

Amint ez az energia megérkezik a testedbe, a Fény Nagy Testvériségének nagymesterei összegyűlnek a hely köré ahol vagytok és elkezdenek 222 arany felemelkedési spirált aktiválni.

(szünet)

DNS-ed magába szippantja az összes felemelkedési spirált, ezek összekapcsolódnak a 22 szíriuszi csakrátokkal, és kapcsolatba lépnek minden funkció terén a hétrétegű Trigometrikus Fényrendszerekkel, testetek fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szintjén.

(szünet)

Amint a felemelkedés 222 aranyspirálja növeli rezgését, mindegyikőtök egy felgyorsított gyógyításban és összehangolásban részesül, ez egyben elindítja ennek az új megszentelt helynek az aktiválódását is. Ez a Nagy Fehér Testvériség áldása, akik ezt a fizikai szintű, földrajzi helyszínt ezáltal egyik megszentelt szentélyükké teszik, ahol az általuk hordozott energia lehorgonyozható, ahová eljöhettek, hogy kommunikáljatok, hogy emlékeztetőket kapjatok az egyensúlyban létező erőről. Mindannyian fényrészecskék vagytok ebben a megszentelt aktiválási pontban, mindannyian magatokba szívjátok a felemelkedés egy aranyspirálját, ami napfonatotok erőközpontjában aktiválódik. Ez energiát húz fel a Föld Anya magjából a gyökércsakrátokba, onnan a szexcsakrába, majd onnan a napfonatotokba.

(szünet)

Ez a konkrét szent helyszín gyógyító vibrációval látja el ezt a három alsóbb csakrát, biztosítva ezáltal, hogy minden hajlandóságot mutató lélek befogadja és megérti, hogy a tudatos rendszereknek szükségük van az egyensúly fenntartására; minden lélek, aki kész kiszabadítani önmagát elfoglalt modern életstílusotokból, aki kész kiszabadulni a képzeletbeli szabad világból, és hajlandó belépni saját földi mennyországába, a meghatalmasodás aranykorszakába megérti és megkapja ezt az egyensúlyt. Folytassátok a mély be és kilégzéseket.

(szünet)

A 12 arkangyal most belép ebbe a csoportba és beállnak közétek, szárnyaik pedig rezgést kezdenek kibocsátani.

(szünet)

Testetek válaszol rá, mivel ismeri ezt a rezgést, saját kibontakozó szárnyaitok rezgését… egy oly ismerős hangét, a repülés szabadságának hangját.

(szünet)

Amint a rezgés létrehozza ezt a frekvenciát a körülöttetek lévő éterben, angyali DNS-etek szárnyak módjára elkezd kitárulni, és képzeljétek el, amint ezek az angyali csakrák, amik összekapcsolódnak a DNS-esetekkel, megnyílnak, mindezek a szárnyak aktiválódnak bennetek.

(szünet)

Mindegyik angyali csakra az információ, tudás, bölcsesség egy-egy rendszerét testesíti meg, és ma elhozza nektek ennek a tudásnak, ennek az információnak, és ennek a bölcsességnek az emlékét, mert valójában szeretteim, ti már mind felemelkedtetek, valójában nincs a felemelkedés eléréséhez vezető út. Már ott vagytok. Mindössze annyi történik, hogy emlékeztek rá, hogy már felemelkedett mesteri fénylények vagytok. Lélegezzétek be ezt a tudást a testetekbe!

(szünet)

Egy pillanatra add át magad a látomásnak, miszerint felemelkedett mester vagy, olyan, amilyennek a felemelkedett mestereket érzékeled.

(szünet)

Amikor ezzel a képpel foglalkozol, tested sejtszintű emlékezete újraéled és egy újrakalibrálás zajlik le benned, ami további energiát juttat központi idegrendszeredbe és megerősíti azt.

(szünet)

Egy energiahullám érkezik sebesen agyalapi mirigyedbe, és ez az energiahullám beszűrődik belső elválasztású mirigyrendszeredbe, és egész fiziológiádat energizálja annak tudása, hogy valójában egy halhatatlan lény vagy, azzal a hatalommal, hogy az életet döntésed szerint egy fizikai vagy egy energetikai rendszerben tapasztald meg.

(szünet)

Most pedig, amint ez az energia beáramlik a testedbe, elmédben ismételd utánam:
„Emlékszem felemelkedett mesteri képességeimre. Elismerem, hogy egy már teljesen megvilágosodott mesteri lény vagyok, emlékszem erre most, és emlékezni fogok továbbra is minden egyes nap, életem minden aspektusában, egészen addig, amíg ismét teljesen tudatossá válok arra, hogy ki is vagyok valójában, nem mint emberi lény, hanem mint a tudás, fény, szeretet és bölcsesség aspektusait kölcsönösen összekapcsoló lényisége.”

Folytasd tovább elmédben:
„Emlékszem rá, hogy teljes hatalmammal bíró mesteri lény vagyok. Emlékszem mindenható Én Vagyok jelenlétemre, mert én vagyok a mindenható Én Vagyok jelenlét.”
Lélegezd ezt be!

(szünet)

Képzeld el, amint életet kavar a testedben!

(szünet)

Nem számít, ha semmit sem érzel, egyszerűen képzeld el. Képzeld el, amint tested minden egyes sejtje megtapasztalja ezt a megvilágosító élményt!

(szünet)

Képzeld el, amint tested minden egyes sejtje megtapasztalja az emlékezés egyéni felismerését és minden megvilágosító pillanat aranypillanattá változik, az emlékezés pillanatává.

(szünet)

Most Merlin nagyúr odamegy közvetlenül eléd, olyan közel áll hozzád, hogy érezheted energiájának melegét a testeddel szemben, most kiterjeszti azt, amit ti a fizikai test hét csakrájaként érzékeltek az ő testén, és ezen hét csakra mindegyike összekapcsolódik a tiétekkel. Megszentelt egyesülés jön létre és mindegyik csakra egyesülése elkezd létrehozni önmagában egy isteni, szent, spirális eggyé válást, és ebben az egyesülésben Merlin nagyúr elkezdi belétek árasztani hétrétegű Trigometrikus rendszeretek erejének teljes spektrumát és elkezdi csakráitokba pumpálni a tudást, a bölcsességet, a betekintéseket és a fényt, ami férfias és nőies énetekben rejlik, és ami létrehozza aranygyermeketek testét. Lélegezzétek ezt be és fújjátok ki az összes levegőt a tüdőtökből.

(szünet)

Észrevettük néhányatoknál hogy az energiátok, a testhőmérsékletetek elkezdett süllyedni, ez azért van, mert a fiziológiátok egyfajta sokkot kap, mert ez olyan fajta energia, amihez nem vagytok hozzászokva. Csak lélegezzetek és minden rendben lesz, ígérem.

(szünet)

Most képzeljétek el, amint testetek hét csakrájának mindegyike tart valamit, ami egy arany magzatburokban lévő arany magzatnak tűnik, és Isteni kozmikus szüleink kapcsolódnak a köldökzsinórhoz és az ő tudatosságuk teremti meg a méhlepényt, és az ő energiájuk a magzat tápláléka.

Szeretteink, ettől a naptól fogva hihetetlen emlékezetet tapasztaltok majd, és ettől a naptól számított kilenc hónap múlva megtapasztaljátok saját aranygyermeketek megszületését. Más szavakkal, a belső gyermek belép a tudatosság teljesen gyógyult testébe, amely egy veletek. Ezalatt a kilenc hónap alatt a[z eddig] lefékezett fejlődés minden aspektusa, ami gátol benneteket az előrehaladásban, átalakul majd saját tudatos erőfeszítéseteken, és saját tudatos döntéseteken és vágyatokon keresztül, hogy kiszabaduljatok a szabad világ illúziójából, [abból] amit nyugati életformaként fogadtatok el. Ezalatt a kilenc hónap alatt többet tanultok majd magatokról, mint az elmúlt tíz évben. Visszakövetelitek erőtök azon aspektusait, amelyeket életeken keresztül megtagadtatok, mert ez az erő az, ami megfosztja a hatalmától az összes rendszert, és az összes tudatosságot, ami a Halak módján kormányozza a világot. Hatalmatok visszakövetelésével, és az igazi szabad világában, a meghatalmasodás világában való létezéssel, mindannyian leromboljátok majd a hatalom és az erő helytelen használatának rendszereit, más szavakkal, a hatalommal való visszaélést.

Szeretteink, ez mondhatni új faj születése, lények új fajáé, és ti vagytok ez a faj. Ti most hatalmuktól megfosztott emberek rendszeréből átalakultok a hatalmukkal bíró emberek rendszerébe, akik tudatosan tapasztalják meg az élet emberi rendszerét. Amit ma befogadtatok azáltal, hogy befogadtátok Merlin nagyúr Trigometrikus Fényrendszerét, biztosítja számotokra, hogy a régi véget ér. Megválasztottátok jövőtök irányát. Eljött az ideje, mikor az eddig a kerítésen ülőknek is dönteniük kell, és az elkövetkezendő kilenc hónapban ez lesz a középpontban. Az emberiség egésze számára feltárul ez a lehetőség, mivel így jön létre az egyensúly.

Vegyél még egy mély lélegzetet, és amint kilélegzel, Merlin nagyúr minden csakrádban elkezdi aktiválni a hétszintű Trigometrikus Fényrendszert ibolyalángok formájában (szünet), és most egy ametiszt kristálygömböt helyez a koronacsakrádba, ami a magjából kiáradóan azonnal megtelik fénnyel, és kiterjeszti koronaközpontod energiáját, és kiterjeszti, és még tovább terjeszti.

(szünet)

Ez a kiterjedés annak a döntésnek a szimbóluma, hogy befogadod kozmoszod áldásait és intelligenciáját, a benned létező kozmoszét, és a rajtad kívül létező kozmoszét.

A 12 arkangyal most odamegy mindegyikőtökhöz és szakrális szimbólumokat kezdenek a koronátok fölé rajzolni.

(szünet)

Ezek a szakrális szimbólumok kapcsolatban állnak angyali DNS-etekkel, ami kommunikációs rendszert teremt belső világotok és az angyali, valamint az arkangyali birodalmak között. Ez a belülről kifelé irányuló kommunikáció egyik új módjának megteremtése. Mindazonáltal ez a kommunikációs rendszer tudatos, és a csakrákon keresztül fogjátok megtanulni, hogy milyen óriási erő létezik a mágiában, a csodákban és a manifesztációban, mivel angyali DNS-etek, angyali csakráitok és a hétszintű Trigometrikus Fényrendszeretek a saját személyes portálotok a hetedik univerzumba, a hetedik univerzum küldötteihez, akikké mindannyian váltok, ahol megtapasztaljátok a kozmikus kvantum tudatosság, az univerzális kvantum tudatosság és a kvantumdimenziókon belül létező erő mérhetetlenségét, ami majd inspirál benneteket és utat mutat nektek a hatalmával bíró, mesteri intelligencia lényeként élt új életmódotokban. Most lélegezzétek ezt be magatokba!

(szünet)

Minden egyes alkalommal, mikor belélegzitek, igent mondtok rá, elfogadjátok, és amint igent mondtok rá és elfogadjátok, a Fény Nagy Fehér Testvérisége a meghatalmasodás hangjait kezdi kántálni, és ezek a hangok rezgéseket hoznak létre, amik beszívódnak bőrötök pórusain keresztül, és minden egyes lélegzet egyre beljebb húzza, lényetek középpontjába, ti pedig az arany tudatosság megszentelt testévé váltok.

(szünet)

Minél többször mondtok igent, annál könnyebb átadni magatokat. Csak fogadjátok be!

(szünet)

A konténer, ami most vagy, elkezd átalakulni olyan edénnyé, amelyen keresztül ez az energia, ez az információ és ez a szimbolikus frekvencia csatornázásra kerül.

(szünet)

Mindegyikőtök itt és most az információ és az energia megemelt szintjét kapja, ami saját személyes csatornázási képességeiteket [is] magasabb szintre juttatja, és eltolja minden kapcsolódásotokat, ami képessé tett benneteket, hogy a Halak tudatosság régi mintázatából csatornázzatok, az arany fény paradigmájába.

(szünet)

Mindannyian csatornák vagytok, és az elkövetkezendő kilenc hónapban felfedezitek a bennetek, mint csatornában rejlő erőt. Tudatosan tudatára ébredtek isteni adottságotoknak, és itt az ideje, hogy úgy használjátok [ezt], mint még soha. Azok, akik féltek eddig közületek channelingezési képességük erejétől, tekintet nélkül annak természetére, vagy módjára, olyan arany csillagtetraéderben tartjuk majd, ahol Melchizedek nagyúr, Merlin nagyúr és Szaturnusz nagyúr, valamint én, Kuthumi nagyúr felügyelünk benneteket, az elkövetkezendő 17 napon és éjszakán át. Ezalatt a legfejlettebb, leggyorsítottabb tisztítási eljáráson mentek keresztül, amelynek során megtisztultok a múltbeli mintázatú sokkoktól, traumáktól és félelmektől, amelyek önmagatok hatalmának vállalásával és a kozmikus energiák isteni csatornájaként való teljes lehorgonyzásával kapcsolatosak, mivel ezek a rajtatok keresztül dolgozó energiák biztosítják, hogy a tömegtudatosság a teljes és totális önmeghatalmasodás és mindenféle meghatalmasodás arany paradigmáját válassza. Elérkezett a ti időtök, szeretteink, az az idő, hogy ragyogjatok itt van a nyakatokon. Ez azt jelenti, hogy 17 napotok maradt a kifogásaitok ismételgetésére, aztán vége. Készen álltok erre, tudom, és azért tudom, mert ma itt vagytok.

Ezen félelem-mintázatok eltávolítását, átalakítását és átformálását testeteken belül fogjátok megtapasztalni. Fizikailag tapasztaljátok meg azáltal, hogy a bennetek lévő félelmek, amelyek a fizikai világotokban megjelenő félelmekként tükröződnek, [mostantól] eltávoznak, ajtók nyílnak meg, mintázatok tárulnak fel előttetek szó szerint, hogy a létezés új módjában üdvözöljenek benneteket. Képtelen vagyok elmagyarázni milyen rendkívüli és pompás időszak ez. Csak annyit tehetek, hogy megmutatom, és csak úgy mutathatom meg, ha hajlandóak vagytok megengedni, ha igent mondotok rá, ha teljes az önmagatokba vetett bizalmatok, ha hallgatólagosan elfogadjátok, beleegyeztek és átölelitek, hogy egyek vagytok kozmikus szüleinkkel, hogy ti vagytok az arany magzat, akit a kozmikus szülők most táplálnak, és kilenc hónap múlva ti lesztek a felbukkanó aranygyermek. A fizikai világ is, amelyben tartózkodtok, keresztülmegy ezen a változáson.

Most szeretteim, Merlin nagyúr készen áll arra, hogy az energia újabb szintjét hozza el nektek, ami kiterjeszti majd a koronacsakrátokat. Használjátok [az] imaginációtokat, hogy a testetekbe szívjátok [be] a fényt, és minden egyes fényrosttal, amelyet a testetekbe szívtok, ez az energia közvetítődik rajtatok keresztül, és beszívódik a Föld Anya testébe, így testének összes csakrája reagál erre a fényre.

(szünet)

Vegyetek most mély lélegzetet, és amint kilélegeztek, a hétrétegű Trigometrikus Fényrendszeretek beletáplálódik a Föld Anya testébe és rögződik teste minden csakrájába, bolygószerte.

(szünet)

Minden egyes lélegzetetek oxigenizálja a Trigometrikus rendszer ibolya lángjait.

(szünet)

Minden egyes lélegzetetek oxigenizálja a lángokat a Föld Anya testében, így minden életre kiterjed ennek az ajándéknak a hatása.

(szünet)

Most a testeteknek szüksége van egy kis időre, hogy magába szívja ezeket az energiákat. Merlin nagyúr felügyeli majd ezt a rekalibrálást, míg én tovább beszélek hozzátok. Tartsátok a szemeteket csukva és kizárólag testetek oxigenizálására összpontosítsatok.

(szünet)

Szeretteink, az egyensúly, amit láttok majd, valójában tudatos fókuszotok legfontosabb aspektusa. Különösen az életmódotokban lévő egyensúly. Ez az az időszak, amikor a kelet és nyugat teljesen egyesül, mivel a kelet és nyugat találkozásánál jön létre az igazi egyensúly. Le lesztek szoktatva arról, hogy a kütyüitekre bízzátok magatokat, a bigyókra, amelyek nem szabadítanak fel titeket, hogy egyensúlyt teremtsetek az életviteletekben, amelyek több időt teremtenek számotokra, hogy elfoglaltabbak lehessetek. Mindazonáltal a lehetőség adott a számotokra, hogy arra hasznosítsátok a technika modern vívmányait, hogy valóban időt nyerjetek a csendes visszavonuláshoz. Már korábban is mondtam, hogy a pihenőidő, a szabadidő létfontosságú. Amikor visszavonultok, bármely szükséges formában kezelhetitek magatokat. Az elvonulást időről időre megismétlitek, mert szükséges tovább folytatni a feltöltődéseteket. Minimum két nap egy hónapban, két teljes nappal és éjszaka szükséges, de az ideális négy lenne, akkor tápláljátok és gondozzátok megfelelően a négy alsóbb testet, a fizikai, az érzelmi, a mentális, és a spirituális testet. Ha nem szánjátok rá ezt az időt a pihenésre, akkor a testetek újra elmérgeződik a stressztől, kiestek az egyensúlyi állapotból, és kifacsartnak, dekoncentráltnak, betegnek érzitek majd magatokat, mert a stressz kimeríti az új-kéregállományt, kimeríti a tobozmirigyet és a központi idegrendszert, ami azt jelenti, hogy egész fiziológiátok kimerül, és képtelenné váltok rendeltetésszerűen tevékenykedni, ami betegséghez és különböző kóros állapotokhoz vezet.

Az életben minden változik körülöttetek, szeretteim. Felbomlik majd minden szervezet, ami speciális viselkedést követelt tőletek, minden szervezet, ami olyan törvényeket helyezett hatályba, amelyek nincsenek összhangban a kozmikus, univerzális és galaktikus igazsággal. És ti hozzátok be ezeket az igazságokat azáltal, hogy hallgattok a belső hangotokra, hallgattok a belülről létrejövő kommunikáció minden frekvenciájára, és bár ez belülről fakad, a külső világban is felkeltheti figyelmeteket szimbólumokon keresztül, hangokon, képeken, ízeken és szagokon keresztül - úgyhogy használjátok minden érzékszerveteket.

A házasságok és jó néhány kapcsolat fénysebességgel esnek majd szét, ennek pedig az az oka, hogy a házasság a legeltorzultabb intézmény, ami létrejött. A jog nem támogatja az egyén magasabb szintű javát. A házasság általatok ismert formája a Halak kori ellenőrzésre, korlátozásra és bebörtönzésre törekvő mintázatára épül. A kapcsolatok új formája már teljesen aktív, és az emberiség egésze tudomást szerez ezekről az új rendszerekről. Sok ember ment teljesen tönkre a bűntudat eredményeként, az árulás, az elhagyatottság és a traumák okozta fájdalmak eredményeképpen. Ezek a tapasztalatok azért jöhettek létre, mert az emberek elkülönültek önmaguktól, az emberek hittek és hisznek abban, hogy muszáj, hogy legyen valaki más az életükben, aki teljessé teszi őket, aki megerősíti az önbecsülésüket, az önértékelésüket, és akinek ezért tulajdonukká kell válnia, és meg kell tagadnia természetes ösztöneit arra, hogy egynél több embert szeressen, és egynél több emberre akár[csak] ránézzen. Ez nem jelenti azt, hogy soha nem lehettek hűségesek csak egyetlen emberhez. Azt jelenti, hogy az ekörül kialakult torzulások komoly károkat okoztak, így amikor valaki vonzalmat érez, hogy mást is szeressen, de az emberek törvényei hozzákötik egyetlen személyhez, [akkor] a következésképpen kialakuló bűntudat és trauma az igazán pusztító. Az embereknek hatalmában áll, hogy szeressenek minden egyes a bolygón élő emberi lényt. Hatalmatokban áll, és ti nem csak ti vagytok, számos aspektusotok létezik, és majd vonzódtok ezekhez az aspektusokhoz, és néha néhánnyal fizikailag is egyesülni akartok majd. Bár [jelenleg] az emberiség érzelmi érettsége még nem éri el azt a szintet, ahol megértenétek, hogy a monogámia nem az egyetlen lehetséges formája az életnek, és ez nem azt jelenti, hogy nem érdemlitek meg valaki szeretetét, ha az illető arra érez ösztönzést, valaki mást is szeressen, meg még egy másikat, meg egy harmadikat, negyediket is, egyszerre. Ez lesz most a legnagyobb kihívás az emberiség számára, hogy belássa, hogy a szeretetet nem lehet néhány másik halandó ember előtt tett esküvel elfojtani.

Ezt most részletesebben ki kell fejtenem, mert ez is része az egyensúlyrendszernek, és fontos kérdésnek számít a jelenleg a bolygón élő emberek millióinak szívében és elméjében. Amikor találkoztok valakivel és szerelmesek lesztek, fejlődési periódusotok egy bizonyos szakaszában vagytok. 5 évente a teljes szervezetetek változáson megy át, különös tekintettel a mentális és az érzelmi szintekre. Spirituális értelemben a változások egyfolytában zajlanak. Ha egy pár tagjai nem változtatnak kölcsönösen az életmódjukon, hozzáállásukon, hiedelemrendszereiken és érzékelésükön, hogy megkönnyítsék a változást, és alkalmazkodni tudjanak hozzá, akkor a konfliktus válik kapcsolatuk természetévé, és ez a mozgató erő egyre több és több kárt okoz. Soha nem vették tekintetbe, hogy a lelkek dönthetnek úgy, hogy teljesítik egy másik lélekkel kötött szerződésüket, ami eltarthat néhány hétig, néhány hónapig, néhány évig, néha pedig egy egész életen át. Ezt soha nem vették tekintetbe, ezért mondjuk azt, hogy a házasság régi mintázatú intézménye nem támogatja az egyén tágabb értelemben vett javát. Hiszen olyan törvényeket léptettek életbe, miszerint ha úgy merészelnétek dönteni, hogy elálltok a kötelezettségetektől, akkor a pokolban égtek el, mivel fogadalmat tettettek Istennek, hogy szeretni és engedelmeskedni fogtok, jóban és rosszban, egészségben, betegségben, szegénységben, gazdagságban, még akkor is ha a férjetek hülyére ver, bizony! Ezt mondjuk néha a feleség is megteszi, tanúi voltunk.

Szeretteink, eljött az ideje, hogy magatokra gondoljatok, és önmagatokért érezzetek. Van-e értelme ma esküt tenni egy személynek, hogy vele töltitek az életetek hátralevő részét, mikor még azt sem tudjátok, hogy holnap mi történik a saját életetekben? Elkötelezhetitek magatokat, hogy ezzel a személlyel maradtok, amíg mindketten ezt választjátok; ez teljesen más, és ez az, ahol az egyensúly létrejön. Azért beszélek erről, mert az emberek egyre jobban magukhoz ragadják hatalmukat, erejük belső érzékelésében. Megtanuljátok, hogy a boldogságotok senki máson nem múlik, csak rajtatok. Emlékeztek rá, hogy minden veletek kezdődik és veletek ér véget, ezért az, hogy van-e partneretek, vagy nincs, nem határozhatja meg azt, hogy boldogok vagytok-e vagy sem. Gondolkodjatok el ezen, és ez beszűrődik életetek számos területére, mert ez az egyik legnagyobb lépés annak megértésében, hogy miért vagytok azokban a kapcsolatokban, amelyekben vagytok, nem csak életetek párjával, hanem minden kapcsolatotokban. Kölcsönösen egymásra vagytok-e utalva? Milyen szükségletet elégít ki a kapcsolat mindkettőtök számára? Sértő-e érzelmileg, mentálisan, verbálisan, fizikailag vagy energetikailag? Amint mondtam, itt az ideje, hogy magatokért érezzetek, és magatokra gondoljatok. Ha befelé fordultok és megkapjátok a válaszokat önmagatok számára, akkor képesek lesztek változtatni azon, amin változtatni kell, és ezen a területen lesz majd Szaturnusz nagyúr segítségetekre.

Kedveseink, néhányan nem látjátok el a testeteket rendesen oxigénnel. Látjuk, amint az energiák kiegyensúlyozatlanná válnak. Lélegezzetek be mélyen, majd teljes kilégzés.

(szünet)

Most figyelmeteket ismét összpontosítsátok Merlin nagyúrra.

(szünet)

Miközben erre fókuszáltok, ha készen álltok, és hajlandóak vagytok szívetekben kinyilvánítani [azon] szándékotokat, hogy az életetek minden nem egyensúlyban lévő része táruljon fel előttetek tudatosan, kegyelmesen, tökéletes és csodálatos módokon (szünet), [akkor] kérjétek azt, hogy kapjatok vezetést, támogatást és tudatos irányítást annak tekintetében, hogy mit kell megtennetek ahhoz, hogy egyensúlyt hozhassatok életetek minden területére, kegyelemmel, tökéletes, harmonikus és csodálatos módokon.

(szünet)

Kérjétek Szaturnusz nagyurat, hogy fedje fel előttetek azon rendszereket, amelyek bebörtönöznek benneteket, és hogy könnyítse meg ezek eltávolítását, kegyelemben, tökéletes, harmonikus és csodálatos módokon.

(szünet)

Most azt akarom, hogy a szívetekben ismételjétek el 22-szer a megerősítést: „Az egyensúlyt választom”.

(szünet)

Hívjátok meg a tűz elemet.

(szünet)

Képzeljetek el lángokat magatok körül, és ezek a lángok keresztülégetik az illúzió fátylait, az összes illúziót, ami a kiegyensúlyozatlanság bármely állapotában tart benneteket.

(szünet)

Azt akarom, hogy képzeljétek el, amint Szaturnusz nagyúr jön, és mögétek áll. Érezhetitek energiájának melegét a hátatokon.

(szünet)

Nagyon gyengéden jobb kezének tenyerét a nyaki területetekre helyezi, és jobb kezének csakrája megnyílik és egy erőteljes energiahullám érkezik rajta keresztül, ami feltölti az agyatokat, és fel-le mozog a gerincetek mentén.

(szünet)

Csontváz rendszeretek a testetek struktúrája. Az energia belép anatómiátokba, a testetek rendszereibe, amik tükröződnek az életetekben, ami hatással van a fizikumotokra. Merlin nagyúr táplálja testetek funkcionalitását, fiziológiátokat, így Szaturnusz nagyúr és Merlin nagyúr létrehozza ezt az erőteljes energiatestet körülöttetek, ami támogatja a fizikumotokat és fiziológiátokat, és ami előidézi majd az összes változást, ami most és a következő kilenc hónapban szükséges ahhoz, hogy biztosítsa átalakulásotok befejeződését, hogy minden Halak mintázatú maradvány átalakuljon, felszabadítva benneteket, hogy olyan emberi lények legyetek a Földön, [mint] amilyenek a mennyekben vagytok.

Na most, olyan emberi lénynek lenni a Földön, mint a mennyekben, nem azt jelenti, hogy szenteskedő módon kell viselkednetek, mert azzal megtagadnátok saját igazságotokat. Azt jelenti, hogy követitek az igazságotokat, spontán módon éltek, tiszteletben tartjátok azt, amit igaznak hisztek, más szavakkal, azt teszitek, amit az adott pillanatban a legjobbnak ítéltek, megbecsülitek a saját életeteket és mindenki másét is. Mennybéli módon emberi lénynek lenni azt jelenti, hogy nevettek az életen, és felvállaljátok saját egyéni gondolkodásmódotokat és beállítottságotokat. Megengeditek magatoknak, hogy dilisek legyetek, hogy gyerekesek legyetek, vagy komolyak, hogyha kell, megengeditek magatoknak, hogy nevessetek, hogy sírjatok, hogy sírjatok és nevessetek, és hogy soha nem ítélkeztek magatok vagy mások felett, hogy uraljátok az életeteket, mint saját teremtményeteket, ennek megfelelően játszotok vele, teremtitek újra, adtok hozzá, vesztek el belőle, tatarozzátok és frissítitek fel, akárcsak otthon tennétek. Azzal, ha életeteket saját isteni teremtésetekként ismeritek el, elnyeritek az erőt, hogy változtassatok rajta, amikor csak akartok. Mikor másokat vádoltok azzal, hogy hozzájárulnak a teremtésetekhez, vagy azzal, hogy beleavatkoznak, megfosztjátok önmagatokat az erőtöktől, és gátoljátok a képességeteket, hogy változtassatok ezen a teremtésen, elfojtjátok azon képességeteket, hogy az egyensúlyt válasszátok.

Vegyetek most egy mély lélegzetet, amint Szaturnusz nagyúr bal kezének tenyerét gerincetek aljára helyezi, egy másik erőteljes energiaáramlatot aktiválva gyökércsakrátokban, ami lejut a földbe és fel a gerincetekbe ezzel egyidejűleg, ez most teljesen leföldel benneteket úgy a földbe, ahogy a mennyekben léteztek.

(szünet)

Azoknak az energiáját, akik félnek itt lenni a Földön, most keresztülhúzzuk Szaturnusz nagyúr energiáján, hogy lehorgonyozzuk őket, mivel nem tudtok teremteni a fizikai világban, ha nem vagytok leföldelve a fizikai világban. Nem húzhatjátok le a mennyekből azt, amire a Földön szükségetek van, ha nem vagytok leföldelve a földbe. A gyökércsakrátok a föld elemetek, a földelő elemetek, és azért, hogy megteremthessétek azt az életet, amire vágytok, és amit megérdemeltek, működnötök kell a fizikai világban, a Földön kell lennetek, itt kell lennetek és tudatosnak kell lennetek, és részt kell vennetek az életben. Ha ezt teszitek, teljes erőtök birtokában abszolúte megteremthettek bármit, amire szükségetek van, és soha egyetlen nap sem kell nélkülöznötök.

Mikor úgy találjátok, hogy hiányt tapasztaltok, ha úgy találjátok, hogy nem tapasztaljátok meg az élet áramlását, legyen az pénzügyi vagy más téren, akkor nem vagytok leföldelve. Kössétek le a gyökereiteket újra a földbe és parancsoljátok, hogy minden, ami isteni jogotoknál fogva a tiétek, jöjjön el hozzátok, mert minden egyes emberi lény számára egyenlő mennyiség áll rendelkezésre a Földön mindenből. A Lélek világában abszolút nincs korlátozás.

Most nyissátok meg a teljes szervezeteteket, hogy befogadhassátok a Forrás végtelen bőségét, mert ez a mágia, a csodák és a manifesztáció energiája. Ez a kvantumkozmosz ereje és a tiétek, rácsatlakozhattok, a tiétek, elvehettek belőle, mivel az utánpótlás állandó állapotában létezik.

(szünet)

Most hagy szűrődjön be ez a végtelen Forrás és ennek bőségrendszerei minden egyes teremtésbe, hogy megtöltse életetek minden területét, (szünet) és most én, Kuthumi, szövök egy új, közvetítő energiát gyökér és koronacsakrátok közé, olyat, ami fölétek helyezve összekapcsolódik a Föld Anyával és a Kozmosszal.

(szünet)

Ezen a napon tehát megkaptátok, amit kértetek. Minden ima, amit elmondotok meghallgatásra talál, minden feltett szándékotok elismerésre talál, minden kérésetek teljesül. A félelmetek és a korlátaitok akadályoznak meg benneteket abban, hogy megkapjátok, hogy meghalljátok, és így kiegyensúlyozott fizikai életet élhessetek, beleértve az érzelmi, mentális és spirituális egyensúlyt. Megkaptok mindent, amire a lelketek vágyik, és amire szüksége van, hogy biztosítsa a teljes emberi életet, hogy kényelmesen élhessetek, hogy összes fizikai és anyagi szükségletetek kielégítődjön, és ebben a térben tovább tökéletesíthetitek, amit kell, érzelmi, mentális és spirituális szinten. Soha senki nem akarta, hogy a fizikai hiány vagy veszteség miatt nyugtalankodjatok, tehát megteremthettek egy kényelmes fizikai környezetet, hogy figyelmeteket arra összpontosíthassátok, hogy mesterévé váljatok annak, amit érzelmi, mentális és spirituális szinten uralni választottatok, és ami automatikusan fizikai valóságotok részévé válik. Most az új világ vezetőiként előrementek, hogy segítsetek azoknak, akik még nem értik hogyan működnek ezek az új módszerek. Segítetek nekik, tanítjátok őket. Azáltal teszitek, amit magatokért tesztek; példát mutattok.

Merlin nagyúr és Szaturnusz nagyúr energiái most egyesülnek, mint a DNS dupla spirálja.

(szünet)

Hat ezek közül a spirálok közül most manifesztálódik bennetek, három Merlin nagyúr energiáját szimbolizálja, három pedig Szaturnusz nagyúr energiáját szimbolizálja és ezek az erők együtt dolgoznak majd.

(szünet)

Míg ebben az erőteljes energiarendszerben álltok, arra kérünk benneteket, hogy tegyetek fel magatoknak néhány nagyon fontos kérdést, olyan kérdéseket, amik segítenek meghatározni, hogy mely struktúrák működnek az életetekben és melyek nem, a legelső kérdés pedig az, hogy „Boldog vagyok?”

(szünet)

Bármikor nem a válasz, kérdezzétek meg magatoktól: „Mi az, ami miatt boldogtalan vagyok?”.

(szünet)

Bármi miatt is vagytok boldogtalanok, az olyan struktúra, ami már nem szolgál benneteket, ami számotokra nem működik, és [ez] azt jelenti, hogy mivel már tudatában vagytok, ezért már abban a helyzetben vagytok, hogy cselekedhettek, megváltoztathatjátok, és ezekkel a működésbe helyezett energiarendszerekkel támogatást nyertek a változtatáshoz. Szaturnusz nagyúr energiája ott van, elkötelezve nektek, és az ő elkötelezettsége és ígérete biztosítja, hogy nem eshettek semmilyen kifogás illúziójába, ami arról győzhetne meg benneteket, hogy a komfortzóna kellemetlenségében kéne maradnotok, és így az egyensúlytalanság világában kéne élnetek.

Szaturnusz nagyúr és Merlin nagyúr megmutatja majd nektek a kiutat ezekből a rendszerekből. Mindazonáltal akarnotok kell kilépni a tagadásból, akarnotok kell cselekedni és hinni, bízni abban, hogy az igazságotokba léptek, az egyensúlyba, és abba, ami táplálja az életeteket, olyan életet, amelyben kivirultok. Ezek nagyon egyszerű kérdések, amiket minden nap feltehettek magatoknak, és amik felfedik nektek [azokat] a struktúrákat, amik már nem szolgálnak benneteket, és ha úgy találjátok, hogy nehezetekre esik kitörni ezekből a struktúrákból, akkor kérdezzétek meg magatoktól, hogy „Milyen félelmet táplál ez a hamis rendszer? Milyen illuzórikus hiedelemrendszert tart életben ez a struktúra?”. Más szavakkal, mit kaptok tőle? Sokszor az emberek inkább folyamatos fájdalomban élnek, hogy emlékeztessék magukat, hogy még életben vannak, minthogy megkockáztassák a régi módszerekből való kitörés félelmét, mondhatni, nem kockáztatják meg ennek a félelemnek az elvesztését, mert ez segít nekik abban, hogy érezzék, hogy élnek. Ez a félelem egy identitássá vált. Mi bízzunk bennetek annyira, hogy tudjátok bármely kétely árnyékán túl, hogy életetek mely területei fognak változáson átmenni, hogy mely struktúrák kerülnek eltávolításra, és hogy a szívetek mélyén tudjátok, hogy minden rendben van, mert mindez azért történik, mert olyan helyre juttat benneteket, ami a javatokat szolgálja, olyan helyre, ami visszatükrözi igazságotokat, [arra] a helyre, ami tényleg a ti szabad világotok.

Szeretteink, Kozmikus Szüleink most áldásokkal árasztanak el benneteket. Ezek az áldások beszívódnak testek szerkezetébe fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten, beivódnak energiamezőtök mágneses rezgésébe.

(szünet)

Szaturnusz nagyúr és Merlin nagyúr kapcsolatban marad veletek ezen a módon a következő tizenhét nappal és éjszaka. Kollektív energiánk és kollektív energiatestünk, ami ma létrejött [közösen] az arkangyalokkal, a Nagy Fehér Testvériséggel, és minden fénylénnyel, akihez kapcsolódtok, megtart benneteket a következő kilenc hónap során, biztosítva, hogy az aranygyermek mester állapotának teljes tudatosságában szülessen meg. Öleljétek át ezt az erőt adó időszakot, melynek idején jobban megismerhetitek önmagatokat és új igazságokat fedezhettek fel az életről.

Itt az ideje, hogy köszönetet mondjatok mindazért, amit kaptatok. Érezzétek, amint testetek folyékonnyá válik, és összekeveredik mindezekkel az energiákkal, és ez a könnyedség, képlékenység keresztüláramlik életetek minden területén, a létezés minden szintjén, a párhuzamos és az alternatív valóságokban is. Minden és mindenki, aki energetikailag vagy genetikailag kapcsolódik hozzátok, nagyon hasonló változásokon megy keresztül, és ez egy másik módja annak, hogy viseljétek a fényt és vezetőként járjatok, megteremtve az utat azok számára, akik követnek benneteket. Köszönjétek meg magatoknak, hogy ezt a szerepet választottátok.

(szünet)

Mondjatok köszönetet az életetekben adódó minden egyes lehetőségért, hogy felismerhetitek hatalmatokat. Néha ez azon döntés által nyílt meg számotokra, hogy olyan családba születettek, ahol durva és sértő volt a kapcsolatotok a szüleitekkel. Durvaságuk felfedte számotokra, hogy miben rejlik az erőtök. A rugalmasság valószínűleg az egyik. Az erő, hogy tudjátok mit akartok, függetlenül attól, hogy mit mond mindenki más. Nemtörődömségük megajándékozott benneteket azzal, hogy az igazságot keressétek, és így meg is találtátok. Minden akadály, minden korlátozás, minden fájdalom, minden bántás, minden árulás, és minden trauma, amit elszenvedtetek, ajándék volt számotokra, hogy többet megtudjatok magatokról és az életről, hogy felismerjétek az erősségeiteket. Gondoljatok bele, ha néhány dolog nem történt volna meg, itt lennétek-e most, ahol vagytok? Tudnátok-e magatokról azt, amit most tudtok? Így hát ahelyett, hogy az önsajnálatban dagonyáztok, és rázendítenétek a „Jaj nekem!” nótára, pöcköljétek le ezt a kis piszkot a vállatokról, és ünnepeljétek a durva szülőket, örvendezzetek a durva szülők miatt, mert életetek legnagyobb ajándékát adták nektek. Megmutatták nektek, hogy milyen erősek tudtok lenni, hogy milyen erősek vagytok. Segítettek, hogy rácsatlakozzatok az erőtökre és lehetőségeitekre. Szóval itt az ideje új történetet írni, az ajándékok történetét, amik a fájdalmas életetekből fakadnak, a sajnálkozás állapotából, amiben bármennyire sok évet is töltöttetek, mert szeretteink, ez lesz a kulcs a szabadságotokhoz, a kulcs a kozmoszhoz, mert egyetlen múltbeli tapasztalatnak sincs olyan hatása rátok, ami megakadályozhatná, hogy előrébb jussatok, és a kapott ajándékokat megköszönve szabadok vagytok. Szánjátok hát rá az időt, hogy új történetet írjatok, az életetek olyan történetét, amilyennek ti szeretnétek azt.

Vegyetek még egy mély lélegzetet! Amint kilélegeztek, eresszetek el minden feszültséget a testetekből, és most engedjétek meg, hogy a háromszor 7 energiái teljesen integrálódjanak testek mind rendszerébe fizikálisan, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan és ismerjétek el, hogy isteni portál vagytok a mágia, a csodák és a manifesztáció kozmikus kvantumvilágához.

(szünet)

Ismerjétek el, hogy isteni csatornák és mindenható társ-teremtők vagytok.

(szünet)

Most szánjatok rá egy percet és áldjátok meg a Földet, ahogy titeket is megáldottak.

(szünet)

Vizualizáljátok, ahogy ezek az áldások visszatükröződnek körülöttetek, megáldva minden egyes a bolygón élő emberi lényt, pont úgy, ahogy titeket áldottak ma meg, és terjesszétek ki ezeket az áldásokat minden létező életformára.

(szünet)

Mondjatok köszönetet minden testvéreteknek, aki úgy döntött, hogy a felszabadulás ösvényét járja.

(szünet)

Tisztelj meg mindenkit, akit ismersz, és akiket nem ismersz, akik úgy döntöttek, hogy kilépnek az áldozat tudatosságból, és a meghatalmasodást választják.

(szünet)

Köszönd meg minden fénymunkásnak a bolygón, aki úgy döntött, hogy összetart, lehetővé téve az olyan napokat, mint ez a mai is, és a rendkívüli, kivételes áldásokat és ajándékokat, akik ők maguk.

(szünet)

És most, bár ez néhányotoknak talán egy kelletlen köszönöm lesz, de köszönjétek meg magatoknak, hogy ebben az időben emberi lényként inkarnálódtatok a Földre, mert ha nem így lett volna, akkor ami ma történik, talán meg sem történt volna. Beleegyeztetek, hogy ez irányban munkálkodtok, és tiszteletben tartottátok ezt az egyezséget, és ezért mi mondunk köszönetet nektek, ezért is állunk mindig ennyire a közeletekben, hogy biztosítsuk, hogy soha nem vagytok egyedül, és emlékeztessünk benneteket arra, hogy milyen nagyon szeretve vagytok, és hogy mindig láthatatlan karok hordoznak és vigasztalnak benneteket. Sok - mondjuk úgy - díj jár az utatokon hozott erőfeszítéseitekért, az áldások az úgynevezett „40 évért a sivatagban”.

Szeretteink, kéjeleghettek a fény erejében, a hozzátok érkező fény teljesen elvakíthat benneteket, ejtsetek örömkönnyeket a tudásért, hogy az általatok választott fény isteni, hogy célja van, mint ahogy mindig is volt, és most elérkezett az idő, hogy nekikezdjetek életetek programjának, és a lehető legteljesebben megéljétek azt.

Kezdjétek visszahúzni a tudatosságotokat a fizikai testetekbe, biztosítva, hogy teljesen leföldelitek magatokat a fizikai testetekben.

Miközben ez megtörténik, arra kérünk benneteket, hogy bal kezetek tenyerét helyezzétek a gyökércsakrátok fölé, a jobb kezetek tenyerét pedig a koronacsakrátok fölé, és áldjátok meg ezeket a csakrákat, amivel csak szeretnétek, és fogadjátok el, hogy amint fent, úgy lent. Fogadjátok el, hogy azt választjátok, hogy olyan életet éltek a földön, mint a mennyekben, gyökér és korona.

(szünet)

Most bal kezeteket csúsztassátok a szexcsakrátokra, jobb kezeteket pedig a harmadik szem csakrátokra, és áldjátok meg ezeket a csakrákat azzal, hogy elismeritek, hogy azt választjátok, hogy befogadóak lesztek, és hogy belső látomásotokon és belülről fakadó inspirációtokon keresztül társ-teremtetek, és hogy belső látásotokban bízhattok, ezért megadhatjátok magatokat az élet folyásának.

(szünet)

Most csúsztassátok a bal tenyereteket a napfonatotokra, a jobb tenyereteket pedig a torkotokra, megáldva ezeket a csakrákat, amivel csak szeretnétek, elismerve, hogy hangotok az erőtök, hogy meghatalmasodott lények vagytok, akiknek jogában áll hangot adni igazságuknak. Joguk van kimondani ezt az igazságot és joguk van arra, hogy meghallgattassanak, [elismerve] hogy a hang ereje olyan, ami képes gyógyítani, olyan, ami felszabadíthat, és az erő olyan eszköze, amit soha nem használtok mások megbántására, vagy bármilyen módon történő megsértésére.

(szünet)

Végül csúsztassátok mindkét kezeteket a szívcsakrátokra, megáldva ezt a csakrát az általatok választott dolgokkal, és közben ismerjétek fel, hogy minden egyes emberi lényt képesek vagytok szeretni a bolygón, minden egyes létező organizmust. Ismerjétek fel, hogy teljes egészében szeretetből álltok, és a szeretet megtagadása, vagy a szeretet megtiltása nem elvárás, isteni természetetek, hogy viszonozzátok, hogy szeressetek, isteni természetetek, hogy nyitottak legyetek és befogadjátok a szeretetet. Így van ez, és mindig is így lesz.

(szünet)

Most karoljátok át önmagatokat és szeressétek önmagatokat. Ahogy ti a szeretet jelenlétében tartjátok önmagatokat, úgy tartunk mi is benneteket, úgy tartunk minden életet. Köszönjük nektek ismét.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség arany sugarának chohanja, és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket.

Adonai.

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...