Kuthumi - Mester vibrációs beavatás az Autentikus Énbe

Michelle Eloff (08.01.04) - Kuthumi: Mester vibrációs beavatás az Autentikus Énbe

Forrás: lightweaver

Fordította és hanganyagot készítette: Szigeti Antal

Hanganyag letöltésének helye: http://www.mediafire.com/download/5fvzqckmkua7tqq/11_1+Mester+vibr%C3%A1ci%C3%B3s+beavat%C3%A1s+az+Autentikus+%C3%89nbe.mp3

Michelle Eloff©-on keresztül
Johannesburg - 2008. január 4.

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

OoooOoooO

Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain jövök el hozzátok, hogy mindnyájatokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek az autenticitás, a bizalom, a könnyedség és a szabadság áldásait. Üdvözlet szeretteim!

És nagy örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben gyűlünk ma össze veletek, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, Mester Vibráció beavatás a mai nap. A 11 mester szám és a 22 mester szám vibrációit egyaránt tartalmazza a Mennyei Bölcsesség frekvenciája. Ez a Mennyei Bölcsesség lehetővé teszi, hogy mélyebben megértsd azt, ami belülről felkavar, ami az én aspektusainak formájában tárul eléd, [és] aminek szüksége van a megértésedre és az elfogadásodra is.

Újévkor beszéltem erről a beavatásról, és ez az év a beavatás fontos éve, a beavatásotoké, a kezdeményező képességetek felhasználásának éve, melyben létrehozzátok a kívánt változásokat. [Az eredetiben minden mondatrészben szerepel az ’initiate’ = ’beavat, kezdeményez’ valamelyik formája.] Ezen a napon magatokhoz ölelitek erőteljes egyedi fényeteket, melyet megtestesítetek. Ez a fény nemcsak olyan frekvencia, mely megvilágítja előttetek az ösvényeteket, hanem olyan frekvencia is, amelyik megvilágítja a bennetek lévő belső világot. Ez [a belépő,] a kezdete a közös utazásotok egyik legfontosabb szakaszának. Itt az ideje az életben tükröződő én átölelésének. Hosszasan, sokszor beszéltünk a tükröződéseidről, arról, hogy a kapcsolataid - és általánosságban az élet - hogyan tükrözik a belső énedet. Ezen belső én megértése egyedivé válásod utazásának egyik része, egyedi [lény]ként látva önmagadat, egyediként kapcsolódva mindahhoz, ami rajtad kívül van. Abba a helyzetbe hoztad magad, hogy jobban megértsd a mindennel egynek levés fogalmát.

Azért kérem azt, hogy előbb egyéniesítsd magad, és [csak] azután kapcsolódj a külső világhoz, mert kezdetben, a kollektív birodalmaiban megvan annak kockázata, hogy elveszítsd önmagad, és vannak akik ténylegesen elmondhatják, hogy [velük] ez már megtörtént. Ezért hát azt mondom most neked, hogy el fogom kezdeni ellenőrizni a testeden keresztüláramló energiát. Úgyszintén be fogom állítani a frekvenciákat a csakráidban, melyek [így] támogatni fogják mindazon információ beintegrálódását, amelyeket ma átadok neked, csakúgy mint ezen információk finom[energetikai] aspektusait. [illetve ezek beintegrálódását] Mindössze annyit kell tenned, hogy becsukod a szemed és meghallgatsz. Ha olvasod ezt az információt, akkor arra kérlek, hogy anélkül olvasd ezt az információt, hogy értelmeznéd, vagy elemeznéd. Áramló módon olvasd. A szavak meg fogják találni a saját útjukat a lényedbe, és oda érkeznek, ahol majd befogadod azokat, ahol meglesz a belső megértésed, és kezdetben ez nem szükségképpen valamelyik tudatos aspektusod lesz. Ezért hát türelemre lesz szükséged e folyamattal kapcsolatban.

[nyomatékosan] Egyedi [lény] vagy. A Föld nevű bolygón élő emberi lény vagy. Abban a birodalomban foglalsz el egy térrészt, ami gondolati mechanizmusok rendszerének révén került megteremtésre. E mechanizmusok nem szükségképpen olyanok, melyeknek az a szándéka, hogy a legjobbat hozzák ki belőled. Mindazonáltal megvan a lehetőséged, hogy kihozd magadból a legjobbat, amikor felismered, hogy e mechanizmusnak rejtett ’rendszere’ van. Gyakran hivatkoznak erre úgy mint ’a program’, ’az illúzió’, és ’a mátrix’.

Néhány évvel ezelőtt hosszasan beszéltem az életről a gömbakváriumban, nem túl régen [pedig] dolgoztunk ezen azok nézőpontjából, akik készek kitörni a mátrixból. Számos szint van az úgynevezett mátrixban, ám minden egyes alkalommal, amikor átlátod a mátrixot, egyre több eszközöd lesz, hogy a befolyásán kívül tudj maradni. E mechanizmus eddig letiltott állapotban tartott téged. Felgyorsítjuk az e mechanizmus erődítményéből való megszabadulás folyamatát azok számára, akik készek erre. Még azok számára is közületek, akik tudatában vannak ennek az ellenőrző mechanizmusnak, vannak olyan szintjei a mátrixnak, amelyekről le kell kapcsolódniuk. És egyre gyorsul mindennek a bekövetkezte.

Sokszor beszéltünk az arany korról, az arany tudatosság világáról, az alkímia utazásáról. És 2008 az volt Alkímia Tudatosság éve, és átöleljük a Tudatosság Alkímiáját. Ugyanakkor ez az energia nem korlátozódik 2008-ra, és a rád gyakorolt hatása számos elkövetkező évben [is] folytatódni fog.

Az általad most átölelt ajándék az a lehetőség, hogy teljesen átöleled az egyediségedet, hogy teljesen átöleled (lassan) azt, aki vagy. Éppen mostanában adtam át azt a közvetítést mindannyiótoknak, [melyben] megbecsülöd, átöleled az egódat, lehetővé téve, hogy az egód a szövetségeseddé váljon. Az egó átölelése része a most végbemenő folyamatnak. Ennek célja és ereje létfontosságú része az egód átölelésének, ahogy egyénként elfogadod ember mivoltodat, feltétel nélkül elfogadod önmagadat. Ítélkezés, eltaszítás, kritizálás, és gúnyolódás jön létre az egyén éntől való félelmének eredményeképpen. Abban a percben, amikor ellököd, kritizálod vagy elítéled önmagadat (lassan) [már] nem öleled át az egyediségedet. Olyan üzenetet küldesz a tested sejtjeinek, hogy nem vagy teljes abban, aki vagy, és ami vagy itt és most. Tudd, hogy bár ez igaz lehet, másrészt hamis is, mert a pillanatban [a jelenben] vagy minden, lehetsz minden, mert a holnap még nincs veled, a tegnap pedig [már] elmúlt.

Teljesen átölelve azt az egyediséget, ami vagy, és egy módon elkülönülve az életed összességétől, és teljesen lekapcsolódva [a külvilágról egy mértékben], lehetővé válik számodra érintkezésbe kerülni azzal, aki és ami vagy. Ez nem valami olyasmi, amit folyamatosan fogsz csinálni, (lassan) [hanem] egyszerűen egy pillanat az időben, amikor meg fogod ezt tenni, talán egy időtartam - egyik napon, [vagy] hetente vagy havonta. És ez inkább az elvonulás szándéka. A befelé fordulásról szól ez, a külső világról való lekapcsolódásról. Önmagad elkülönítéséről mindattól, ami eltéríthet téged attól, aki vagy. Így a [világtól való] elkülönülés és a [róla való] lekapcsolódás szintén fontos cél. Ez vezet el [téged] a csendhez. Hiszen amikor elkülönülsz és lekapcsolódsz, még távolabbra kerülsz [a ’mátrixtól’], [akkor] az énnel való egység terében vagy. Azon a helyen vagy, ahol ott van mindaz, ami vagy. Az éned előtt állsz, olyan térben, ahol nincs semmi, amihez hasonlíthatnád magad, semmi, amihez viszonyulhatnál, [nincs] semmi, ami kihúzna téged az énedből, ami eltérítene és elválasztana téged az énedtől, vagy eltávolítana [tőle].

Az egyediség átölelése lehetővé teszi, hogy átöleld a kollektívet az erő szemszögéből. Képtelen vagy átölelni a kollektívet az erő szemszögéből, amíg el nem érted a saját erődet, és amíg teljesen be nem léptél az igazságodba. Ez az, amire mi az autentikus énként hivatkozunk. Egy további aspektus, amiről [korábban] hosszasan beszéltem, hogy addig nem leszel képes teljesen elfogadni az igazi [az autentikus] énedet, amíg megtorpansz, és nem fogadod el az egyediségedet. És kérlek, vedd észre, hogy az egyediség, a függetlenség, sőt a belső [dolgok], a belső én, az ÉN azok, amik elsősorban igénylik a figyelmedet. [Az eredetiben e fogalmak mindegyike ’in’ szótaggal kezdődik, melynek külön nyomatékot adott!] Szükséged van önmagad megfigyelésére, hogy összeszedd mindazt az információt, ami szükséges az igazságod teljes beintegrálásához, abból a célból, hogy az életed részesévé válj, az erő szemszögéből. Szükséged van rá, hogy először önmagad részévé válj, és [aztán] ez teszi lehetővé, hogy túllépj a kontrollmechanizmus azon programjain, melyek ahhoz a hiedelmedhez vezettek, hogy el vagy különülve az éntől. És ez az, amiben a legnagyobb illúziók egyike rejlik: az a hiedelem, hogy el vagy különülve az énedtől, [hogy] nem csak Istentől, vagy az Anyatermészettől vagy elkülönülve, vagy bármi mástól, ami körülvesz. Csak azért érzed magad Istentől elkülönültnek, mert az énedtől elkülönültnek érzed magad.

Önmagad egyediként való elfogadásában [ennek részeként] elfogadod magad emberi lényként, és elfogadod az én és az emberként való létezés összes aspektusát. Olyan birodalomba kerültél, ami kihívás lesz a hiedelemrendszered számára. Ez nyomogatni fogja a gombjaidat, kihívás lesz a gondolatmintáid számára, és ami a legfontosabb az észlelésed, a megértésed számára. Miért? Mert arra kértünk, hogy tekints önmagadba, lépj túl az önmegtagadáson, [hogy lépj be önmagad] teljes elfogadásába. Ez lehetőség arra, hogy sokkal mélyebb szinten felelősséget vállalj [önmagadért,] az énért, észben tartva, hogy a felelősség egyszerűen az énnek, az életnek való válaszolás képessége. [szójáték: felelősség: ’responsibility’ – válaszol: ’respond’] És az életed annak külső kifejeződése, ami benned belül történik, sokszor bármi másnál jobban felerősítve a tudatalatti elme segítségével, egyszerűen azért, mert a tudatalatti elme az a részed, amelyik mindig éber, mindig aktív, mindig működik, bevesz és kiad [információkat]. Az a részed ez, amely sosem alszik, az a részed, amelyik sohasem véti el a ritmust. Az én ezen aspektusa értékes eszközöket hordoz, valójában néhányat a legmeghatalmasítóbb, lélekfelszabadító eszközeid közül, más szóval az erősségeidet. Az egyetlen út ezekhez [önmagadon,] az éneden keresztül vezet. Ezen azt értem, hogy annak elfogadásán keresztül [vezet,] hogy ki vagy Te, [azon keresztül] hogy megtudd, ki vagy Te, más szavakkal, hogy meglásd igazi [autentikus] énedet, annak minden részét.

Azt kérdezheted, hogy mit jelent ez, mit jelent teljesen átölelni mindazt, ami vagyok? Mi és ki az igazi [autentikus] énem? Az igazi [autentikus] éned mindaz, ami létezik, mindaz, amit érzel, ugyanúgy, mint mindaz, amit nem érzel, [és ez az egész] az igazi éned mélyén tárolódik. Az igazi, [az autentikus] éned az a részed, amelyik nem fél semmitől, az a részed, amelyik igaz az énhez, amelyet nem ellenőriznek a félelmek, az ítélkezések, a kritizálás, a neheztelés vagy a féltékenység. Ez a teljesen meghatalmasodott részed, az a részed, melyre nem hatnak az élet drámái, [melyre nem hat] az a játék, ami kiváltja az emberekből, hogy irigyen, féltékenyen reagáljanak, hogy gúnyolódjanak, ítélkezzenek, pletykálkodjanak és kritizáljanak. Az [autentikus éned] a részed, amelyet nem befolyásolnak az évek óta közszájon forgó dolgok, melyek oda vezettek, ahol most van a világod, oda [vezettek] ahol Te vagy, a fájdalmad, a szenvedésed, a tudatlanságod értelmében.

Nagyon fontos beavatás ez, nagyon erőteljes, mert megvan a lehetősége, hogy kiszabadítson téged abból a világból, ahová a hiedelmeid juttattak, hogy minden legyél és a minden összessége. Valójában a világ melyben élsz, a világ, melyet minden napodon látsz, csak egy csepp annak hatalmas óceánjában, ami odakinn valójában létezik. A Föld, a háromdimenziós élet a bolhánál is kisebb, ahhoz képest, ami benned és körülötted létezik, amit nem látsz, amit nem tudsz felfogni. Ha komolyan veszed a lelked felszabadítását, ha komolyan veszed, hogy ki akarsz törni ebből, és [komolyan veszed] mostani életed megváltoztatását, lehet, hogy nem akarod megváltoztatni a teljes életedet, talán csak életed egyetlen aspektusának van szüksége változtatásra. Mennyi felesleges a változtatási szükségletből? Melyik a fontos változtatás, és hogyan fogod ezt létrehozni? Annak módja, ahogy ezt megteszed, [maga] az autentikussá válás.

Hogyan válik valaki autentikussá? Lehet, hogy kezdetben egyszerűen nagyon nehéznek fogod találni? Biztos vagyok benne, hogy bele akarsz fogni [és hogy egyre] könnyebbé fog válni. Az autentikussá válás legelső lépése annak elfogadása, hogy emberi lény vagy az úgynevezett tökéletlenségekkel, és hibákkal. Olyan ember vagy, akinek érzései, ítéletei, kritikája és ellenszenvei vannak. És mindez egészen rendjén való. Szánj rá elegendő időt, hogy méltányold azokat az érzéseidet, gondolataidat, és azokat a reakcióidat, melyeket jelenleg elutasítasz. Csak foglalkozz velük egy pillanatra, fogadd el, hogy ez is a Te részed.

A következő lépés, hogy megengedd magadnak, hogy igaz[ságos, hű, lojális, őszinte] légy magadhoz ez jelenti a szükséges változások kivitelezését, melyek azt eredményezik, ami el fog jönni hozzád, [vagyis] a békét, a harmóniát, és a teret, melyben autentikusan élheted az életedet. Ez – nagyon helyesen – maga után vonhatja a mérgező kapcsolatok lezárását, hozhat olyan változásokat, melyek kihívásra késztetik a kényelmi zónádat, feltesznek olyan kérdéseket, melyek kihívásra késztetik más emberek kényelmi zónáit, és ugyanúgy feltesznek neked kérdéseket melyek a legbiztosabban kihívásra fogják késztetni a Te kényelmi zónádat és felkavarnak egy pár érzést benned. De ez jó dolog, mert abban a helyzetben vagy, hogy teljesen megérted azt, amitől Te, mint egyedi [lény] félsz, [megérted] ahogyan reagálsz, és [megérted] hogyan szabotálod a folyamatodat a félelmeid megtagadásával. Ha félsz, akkor képtelen vagy megváltoztatni a félelmeidet, hiszen amitől félsz, az nem szükségképpen közvetlen fenyegetés a túlélésedre, [és valójában] amitől félsz, éppen az lehet az erőd, egyszerűen azért, mert nem érted, és nem tudod, hogyan használd. Az éned e részével való kapcsolatod tökéletesítésének az a módja, hogy elfogadod, hogy szívből üdvözlöd, elkezdesz játszani vele, élményeket szerzel vele és így fogod megismerni.

Meg kell ismerned [önmagadat,] az énedet, igazán meg kell érezned, hogy hogyan érzed magad. Gondolj az eddig eltelt életedre, és légy magadhoz őszinte. Mennyi van az életedben abból, amit szeretsz? Mekkora hányadában áll az életed örömből, szabadságból, szenvedélyből, inspirációból és kreativitásból, és mennyi időt töltesz az életedből olyan tevékenységekkel, amelyek örömöt és boldogságot hoznak neked? Biztos vagyok benne, hogy közületek a legtöbben, ha [csak] nem mindenki - egészen örvendetesen - azt tudja mondani: „Nem sokat.” Azért van ez így, mert életed nagy részét azon golyókkal való zsonglőrködéssel töltöd, amelyek a hiedelmeidet kiváltó programokat hordozzák. E hiedelmek azzal kapcsolatosak, hogy milyennek kellene lennie az életednek. Olyan életet élsz, amelyben az arról szóló hiedelmekhez vezettek téged, hogyan kellene élned. Ez nem szükségképpen jelenti azt, hogy ez az élet az, amelyet igazán kiérdemeltél, csak [annyit jelent, hogy] ezt választottad magadnak.

Így aztán azt kérdezzük tőled, hogy miből állna az ideális életed? Mit csinálsz benne? Ki van benne? Hogyan fogod élni ezt az életet? Sokan úgy találhatják közületek, hogy nagyon nehéz megfesteni ezt a képet. Sokan közületek észreveszik tán azokat a gondolat-villanásokat, hogy „Ó, Jóságos [Istenem] ki lesz ebben benne? Mit fogok csinálni? Hogyan fogom megtenni?” És ne lepődj meg, hogy nem tudod. Azért nem tudod, mert az összes energiád elment az arra való fókuszálásra, hogy mit kellene tenned. Az összes álom, az összes remény és kívánság mind a semmibe halványult. Köddé váltak, csakúgy, mint az igazságod. Ezért az utad során, ettől a naptól kezdve öleld át magad egyedi lényként, hogy felismerd (nyomatékosan) ki vagy, [felismerd] azt az identitást, melyre önmagadként jogot formálhatsz. Mi ez egyáltalán? Ki ő? Mit képvisel? Milyen gondolatai, hiedelmei vannak, és hogyan fogja fel az életet?

Emlékezz a szavaimra; mindaddig képtelen vagy teljesen eggyé válni az élettel, amíg nem válsz teljesen eggyé önmagaddal, [az éneddel]. Elkülönültél az igazi énedtől. Eltávolodtál az énedtől, az igazságodtól, az erődtől és hatalmadtól, ami motivál téged, ami valójában a hajtóerőd számos szinten - olyan szinteken, melyek most alszanak. Igazából most újrateremted önmagad, újra feltalálod, újra kitalálod az igazi önmagadat. Ez időt és elszántságot igényel. Rászánod-e ezt az időt, rászánod-e magad? Én úgy gondolom, hogy igen. Hinned kell ebben. Hívd meg az autentikus énedet hogy vezessen téged a szabadságod ösvénye mentén. Engedd meg az autentikus énednek, hogy megmutassa neked különböző arcaidat. Nézz a tükörbe. Hol áll az autentikus éned?

Sokszor azt utálod másokban, amit nem szeretsz magadban. Ez nem valami olyasmit jelent, amit szükségképpen ki kell löknöd magadból, [hanem] valójában azt a dolgot [jelenti], amit a leginkább el kell fogadnod önmagaddal kapcsolatban. Amikor át tudod ölelni ezt a részedet, ez automatikusan átváltozik fénnyé, és a tükörből ez a fény visszaverődik rád, mert amit hajdan negatívnak vagy sötétnek tartottál, vagy szégyellni valónak az válik az erősségeddé. Ez az a részed, melyet visszaszereztél, átöleltél, helyrehoztál, és most szereted. Ez [a rész] válik leghatalmasabb szövetségeseid egyikévé, és teljesen új módon hatalmasít meg téged. És egyedül Te ért[het]ed meg a szavaimat, és egyedül Te fogod megérteni ennek az erőnek a hatalmas kiterjedését. Egyszer csak megteszed. Önmagad visszanyerése folyamatának e része van kapcsolatban a 11-es mester szám vibrációjával, az egyedi [az 1] tükrözi az egyedit [az 1-et]. A mester önmaga előtt áll, a fény találkozik a sötétséggel, a sötétség a fénybe tekint, eggyé válnak. Fektess időt magadba, hogy előhozd a [külső] világba egyedi [belső] fényedet. Minél egészebbnek érzed magad, annál erősebb leszel, és ez az erő a fény jelzőtüzévé válik mások számára. Így magadon belül erősebbnek fogod érezni magad, hogy kiadd a fényedet, hogy szabadon áraszd a szeretetedet, hogy feltétel nélkül szolgálj.

Egyedinek lenni az, ami vagy. A kollektív része vagy, de mindaddig képtelen vagy teljes erőd birtokában működni a kollektívben, amíg fel nem ismered, mi az egyedi szereped ebben. Át kell ölelni az egyet, mielőtt az kollektíve mindennel [egyesül,] eggyé válik. Az egy Te vagy, az egyedi lény, a közös egy egyik kifejeződése. Időnként az elkülönült egy aspektus veti rá fényét a nagyobb egészre. Bízom benne, hogy látod a nagyobb képet.

Szeretteim, olyan utazás ez, mely fel fogja tárni előttetek az én azon részeit, melyek kopogtattak az ajtódon, [amelyek] felkeltették a figyelmedet, keresték az elismerésedet, a szeretetedet és az elfogadásodat. Add meg magadnak ezt az ajándékot, öleld át önmagadat. Mindaz, amit eltaszítasz magadból, eltaszításra fog kerülni rajtad kívül is, ilyen vagy olyan formában.

Így a fényed erősebbé válik, azáltal, hogy átváltoztatod azt, ami benned van, amitől félsz. Ez a módja a növekedésednek, ez az, ahogyan visszaszerzed lelked azon aspektusait, melyek a megszabadulást keresik, azáltal, hogy szereted őket, azáltal, hogy azt mondod, hogy minden rendben van veled. [az eredetiben: ’by saying you are okay’ – utalás az egyik modern terápiás irányzatra. A könyv címe magyarul: „Oké vagyok, oké vagy!”] Nem számít, hogy az emberek a külső világodban hányszor dicsérnek meg, vagy hízelegnek az egódnak, sohasem fogod elhinni, amíg [Te mást] hiszel magadról, amíg nem vagy képes teljesen elfogadni éned összes aspektusát, a fényt és a sötétséget.

A következő tíz napban tehát fordíts komoly időt arra, hogy elismerd [és megismerd] magad egyedi lényként. Tölts időt ezzel, válaszd le magad a külső világról, különülj el, kapcsolódj le mindarról, ami eltéríthet téged magadtól. És döntsd el, hogy e sok „Te” melyike igényel téged, az idődet és figyelmedet, és add oda nekik önmagadat. Biztosítalak téged, hogy az ennek eredményeként létrejövő gyógyulás automatikusan fog elvezetni téged a megszabadulás irányába, és az általad keresett változás felé.

Ezalatt az idő alatt én, Kuthumi kísérlek téged, személyes segítőiddel, angyalaiddal és őrzőiddel együtt, és biztosítani fogjuk, hogy mindaz, amit be kívánsz hozni, a bepillantások és a tisztaság, kegyelemben, harmonikusan és csodálatos módon manifesztálódjon. Bízz abban, hogy az összes válasz könnyen fog jönni, és ez a tisztaság lesz a szívedben.

Azt szeretném, hogy ragadd meg az alkalmat, hogy megköszönd magadnak azt, hogy rászántad az idődet, és meghallgattad az üzenetünket. Azt szeretném, ha megköszönnéd magadnak, hogy odafigyelsz arra a részedre, amelyiknek borzasztóan szüksége van rád, hogy befogadd ezt az üzenetet. Akár hallgatod ezeket a szavakat, akár most olvasod ezeket, van olyan részed, amelyik most került kapcsolatba veled, és kopogtat az ajtódon, amire válaszoltál és szeretnék gratulálni neked, a választásodért, hogy megkezdted az alkimista erőteljes utazását, az utazást az autentikus énbe. Nagyon felszabadító ez az utazás.

És így van ez, hogy aztán szerettem, átölelünk téged az autentikus éned erejével, átölelünk téged mindannak az isteniségében, ami vagy. És biztosítunk arról, hogy a jelenlétünk veled van, hogy vezéreljen és támogasson téged. Így a teljes éneddé válhatsz. Bízz a sok láthatatlan karban, melyek megtartanak és vezérelnek téged, és bízz magadban, hogy felismered, mi a legjobb a számodra. Bízz abban, hogy az erőd növekszik, annak eredményeképp, hogy meghatalmasítod magad, önmagad egyedi lényként való el- és felismerése révén, [bízz benne, hogy] a kollektív egyben betöltött szereped növekszik erejében, a képességed, hogy másokat vezess, növekszik erejében, és nem azáltal, amit mondani fogsz, hanem egyszerűen azáltal, amit teszel. És az a legfontosabb, amit a saját életedben teszel, ezért lehetséges, hogy mindig minden tökéletesen igazodjon autentikus éned isteni ősmintázatához.

Én vagyok Kuthumi, a Bölcsesség és Szeretet arany sugarának chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.

Kuthumi, Lady Guinevierre, Mária Magdolna, Jezabel: Karácsonyi channelling

Michelle Eloff (07.12.10) - Kuthumi, Lady Guinevierre, Mária Magdolna, Jezabel: Karácsonyi channelling


Forrás: thelightweaver

Fordította: Mácz Annamária

Hanganyagot készítette: Szigeti Antal

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/29bia4tclqt9dsy/2007+kar%C3%A1csonyi+channelling.mp3

Michelle Eloff © közvetítése révén
Johannesburg - 2007. december 10.

Átirat: Samantha Gilbert

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat zajlik le veled is. Nem pontosan olyan, mintha a csatornázó mester jelenlétében lennél, ámbár hatása épp olyan erőteljes. Ne foglalkozz túl sokat a channelling résztvevőinek megadott időkeretekkel. Te is hasonló utat jársz be isteni tervednek, időzítésednek és célodnak megfelelően.

_______________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem hozzátok, hogy mindannyótokat üdvözöljelek most és elhozzam nektek az átalakulás, az integráció, az isteni jelenlét és a fény áldásait. Üdvözlet szeretteim!

Szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze veletek, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteink, ez Krisztus tömeges ünneplésének ideje [lefordíthatalan szójáték: ’Christmas’ – Karácsony; ’Christ-Mass’ – Krisztus-tömeg], ez az az időszak, amikor mindegyikőtöknek lehetősége nyílik a krisztusi tömegtudatosságra összpontosítani. Biztos vagyok benne, hogy már tisztában vagytok a ténnyel miszerint december 25-e nem feltétlenül Jézus Krisztus születésének napja, mindazonáltal ez az a nap, mikor a krisztusi tömegtudatosságot ünnepeljük és a nap, mikor ez [a krisztusi tömegtudatosság] lehorgonyoztatott az emberek szívében. Ezen a napon a legerősebb az energia, mivel a tömegtudatosság teljes egészében erre összpontosul. Valójában a karácsonyi Krisztusi tömegünnep még nagyobb hasznára lenne az emberiségnek, ha naponta tartanák, ám ez jelenleg nem lehetséges, bár ti mégis lehetségessé tehetitek. Ezt oly módon tehetitek meg, ha mindenkiben felismeritek és elismeritek a krisztusi tömegtudatosság jelenlétét, igen, a legtöbbekben el van nyomva, de ott van. A számotokra elérhető krisztusi energia tömeges voltának elismerésével beindul egy hullám-hatás, és így a karácsony, a krisztusi tömeges ünneplés napi szintűvé válhat.

Ma két folyamatot kombinálunk. A krisztusi tömegtudatosság lehorgonyzásával együtt elhozzuk az egység tudatosság ajándékait, amelyek mostani földi lehorgonyzásáért Jezabel istennő, Lady Guineverre és Mária Magdolna a felelősek, egyfajta trióként. Mielőtt elkezdenénk, arra kérlek benneteket tehát, hogy mindannyian hunyjátok be a szemeteket, ha eddig még nem tettétek volna meg, és tudatosan hangolódjatok rá a szívcsakrátokban jelenlévő krisztusi energia tömegjelenlétére.

Próbáljátok ki és képzeljétek el, hogy milyen lenne Krisztus jelenlétében állni, érezni, ahogy átsöpör rajtad az energia és felébreszti az éned "alvó" aspektusait, amik eddig kijátszották tudatosságodat, a krisztusi és az emberi tudatosság közti elkülönítődés miatt. Képzeld el, amint egész lényed megtelik erőteljes, isteni fénnyel, Krisztus esszenciájából származó fénnyel, egy benned élő esszenciából kapod ezt a fényt, egy jelenléttől, amivel egy vagy.

Most arra kérlek, hogy képzeld el ezt a Krisztus energiát, a krisztusi tömegjelenlétet, amint megtölti tested minden egyes sejtjét, és terjeszd ki a fizikai testeden túlra, az általad jelenleg elfoglalt környezetre, majd képzeld el, amint a Krisztus energia ezen tömege behatol a környezetedben lévő összes dolog sejtszerkezetébe, irányítsd a környezetedben lévő összes dolog atomszerkezetének középpontjába. Ezáltal mindent, ami a teredben létezik, megáldasz a krisztusi energia-tömeggel.

Temérdek áll rendelkezésre ebből az energiából mindenki számára. Ez az energia a Forrás része. Ez az az időszak, amikor vezetést kapsz, hogy annak irányába mozdulj, hogy összes energiádat a Forrásból nyerd ki, és ne másoktól vagy rajtad kívülálló dolgokból, hanem közvetlenül a Forrásból. Ez önmagában számos lépést eredményez egy bizonyos irányba, nevezetesen az egység-tudat irányába. Hogy eggyé válhass az egység-tudatossággal, eggyé kell válnod az énben lakozó Krisztus energia-tömegével.

Mostanában beszéltem az egóról, a fényéről, és arról, hogy hogyan támogat benneteket. Ezt az energiát a déli félteke nyári napfordulóján kaptátok meg, ami az északi félteke téli napfordulója, 2007. december 21-én, lehorgonyzása pedig 2007. december 22-én fejeződött be. Ha magatokévá teszitek az egótok fényoldala által küldött ajándékokat, akkor máris jó úton haladtok afelé hogy szert tegyetek az egység tudatosság mélyebb megértésére. Az egység az elkülönültség ellentéte, így ahhoz, hogy valaki túljusson az összes elkülönültség tudatosságon, be kell lépnie az egység tudatosságba.

Most pedig arra kérlek benneteket, hogy hívjátok segítségül Mária Magdaléna erőteljes jelenlétét, üdvözöljétek Lady Guinevierre fényét és nyissátok meg energiátokat Jezabel istennő fogadására.

Erre a három energiára archetípusokként is tekinthetünk, mindegyik egy-egy erőteljes ajándékkal ajándékoz meg benneteket, az ajándék egyedi mindannyiótok számára, azt javasoljuk, hogy hangolódjatok rá és érzékeljétek önmagatok számára, hogy milyen ajándékkal érkeznek, habár a mai, a krisztusi tömegtudatossággal érkező ajándék annak képessége, hogy megnyíljatok és befogadjátok annak rezgéseit, amit mi a Fény 100 000 új jelzőtüzének nevezünk. Ezek a jelzőtüzek belépéseken keresztül manifesztálódnak. [A ’walk-in’ magyarul besétálás, belépés az angol ezoterikus szóhasználatban a „testcsere” jelentéssel is bír, amikor lényegében egy új entitás – ami lehet saját felsőbb aspektusunk is – lép be a testünkbe. (Ariel Arkangyal fénytest című könyvében ezt nevezi leereszkedésnek] Ez azt jelenti, hogy a bolygótokon élő bizonyos lelkek felsőbb aspektusai fizikai megtestesülésbe lépnek. Ez egy integráció, tudatos szinten zajlik, az én felsőbb aspektusaiban. Ez a 100 000 belépés, kimondottan fénymunkásokon keresztül érkezik, akik elérték ösvényükön a mesteri lét bizonyos szintjét, illetve az ő gyermekeiken keresztül, ha ők az engedélyt erre megadják. Nem feltétlenül ezen fénymunkások összes gyermekén keresztül történik, de legalább egyen. (Megjegyzés Michelle-től: Kuthumi ezalatt azt érti, hogy ha egy fénymunkásnak több gyermeke is van, akkor nem feltétlenül fog az összes gyermek belépést tapasztalni, de legalább egy biztosan fog.)

Ha veled nem történik belépés, az nem jelenti azt, hogy bármennyivel is kevesebb lennél annál a fénymunkásnál, aki jelenleg a belépést tapasztalja. Ez már évek óta így megy, és te talán azok közül vagy egy, akik egy későbbi karácsonyi ünnep idején tapasztalják meg ezt az integrációt.

Ez a különleges belépési hullám kimondottan az Ikerláng Egység Tudatosság rácsokhoz kapcsolódik. Az Ikerláng Egység Tudatosság rácsok az „Új Föld rácsok” projekt részét képezik, amit Mária Magdolna, Lady Guinevierre és Jezabel istennő felügyelnek. Az Ikerláng energia önmagában egyik visszatükröződése az Isteni Kiegészítő energiájának, amiről részletesebben beszéltünk a közelmúltban, míg a belépések főleg olyan fénymunkásokkal történnek meg, akik mostani életükben a közelmúltban vagy jelenleg is az elkülönültség egy szintjét és fizikai elkülönülést élnek meg a romantikus kapcsolataikban. Úgy találjátok majd tehát, hogy a belépések elsősorban olyan fénymunkásoknál fordulnak elő, akik nemrégiben váltak el, vagy épp most válnak, esetleg felbomlott egy hosszú távú kapcsolatuk, és az ezekben a kapcsolatokban fogant gyermekek kapnak szintén belépést.

Ennek az az oka, hogy a romantikus kapcsolatok mintája jelenleg a legbecsesebb változáson megy keresztül. A romantikus rezgés alapvető fontosságú, mivel befolyásolja az összes egyéb kapcsolatokkal való aspektust, és az, hogy hogyan kapcsolódsz énedhez szintén fontos, mert hatással van romantikus kapcsolataidra, mindazonáltal a különbség ezúttal, hogy azok a fénymunkások akik nemrégiben váltak el, egy nagyon fontos célból most találkoznak Isteni Kiegészítőjükkel, ez pedig az, hogy biztosítsák, hogy az Egység Tudatosság Idő Lángjának planetáris rácsai gyökeret verjenek.

Mindez egy kibontakozó kapcsolatnak tűnő formában ölt testet. Ezalatt azt értjük, hogy az, aki nem rég szakított, vagy vált el, ezután nem sokkal találkozik valakivel. Néhány fénymunkás visszautasítja ezt a személyt, egyszerűen a nemrég átélt, vagy még mindig érzett fájdalmak miatt, és ezért nem akarnak semmilyen kötődést, vagy romantikus kapcsolatot, mert félnek attól, hogy a múltjukban tapasztalt fájdalmat élik meg újra. Ez igazi kihívás azok számára, akik ilyesfajta szakítást éltek át a közelmúltban, most pedig a szakítás után villámgyorsan érkezik valaki új.

Ha van körülötted valaki új mostanában, akkor a fénymunkások azon csoportjához tartozol, akik az újfajta belső romantika lehorgonyzásáért felelősek, ezért a belépések szerepét képzeld el úgy, mint [új] szerepek tárházának lehorgonyzását.

Most mutattuk be azokat, akik megteremtik az új rácsot, és azok közületek, akik a rács lehorgonyzását az énjükkel való új kapcsolatuk formájában végzik, nos ti tudjátok kik vagytok, egyszerűen ha megadatik a lehetőség, hogy belevágjatok egy új romantikus kapcsolatba, akkor ti ezt a szerepet játsszátok, és arra buzdítunk benneteket, hogy foglalkozzatok a gondolattal, hogy több időt töltsetek ezzel a személlyel, így első kézből tapasztalhatjátok mire is utalunk most. Azok, akiknek mostanában nem nyílt lehetőségük új kapcsolatra, a belső romantikát horgonyozzák le, és azt javasoljuk nektek, hogy kezdjétek ezt el felfedezni belső valóságotokban, mert úgy találhatjátok, hogy több energiátok van társaságban, és erős kötelékeket alakíthattok ki legközelebbi barátotokkal vagy barátnőtökkel, és fejleszthetitek önmagatokkal való kapcsolatotok belső minőségét.

Ennek a projektnek az időtartama alatt a belépések az Egység Tudatosság Ikerláng rácsainak energiáját hordozzák majd, ez az időszak pedig egészen 2033-ig eltart majd. Ez nem azt jelenti, hogy ennek a periódusnak a lezárultával az emberek ismét elkülönülnek, csupán azt jelenti, hogy egy új szintű rács integrálódik a belső és külső romantikus kapcsolatokkal kapcsolatban.

A fénymunkások gyermekei, akik fényt hoznak magukba a felsőbb aspektus belépése által, megadják azon kapcsolatok alaphangját, amiket majd felnőtt korukban tapasztalnak meg. Mindazonáltal sokan ezek közül a gyerekek közül az énjük számos [egymással] kapcsolatban álló aspektusával találkoznak majd, mielőtt elég éretté válnának egy romantikus kapcsolatra. Alapvető fontosságú, hogy a kapcsolataikat tiszteletben tartsátok, és hogy hagyjátok a párnak, hogy megtapasztalják szerelmi kapcsolatuk erejét, hogy ez keresztülvigye őket a gyógyulás bármely olyan szintjén, amire szükségük van.

Most pedig arra kérlek titeket szeretteim, hogy lazítsátok el a testeteket. Lazítsatok és adjátok át magatokat a Krisztus jelenlét energiájának, hogy befogadhassátok a Krisztus-tömeg, a karácsony ajándékait, edényként megnyitva magatokat a befogadásra, és azáltal, hogy ilyen befogadó edénnyé váltok, megengeditek, hogy a krisztusi energia-tömeg keresztül áramoljon rajtatok, és lehorgonyzásra kerüljön úgy a földön, mint ahogy a mennyben van. Amíg ti ilyenfajta edényként szolgáltok, én távozom és átadom helyem Lady Guinevierre isteni jelenlétének, hogy elhozza nektek karácsonyi áldását. Fogadjátok el az ajándékait és legyetek tudatában, hogy kiérdemeltétek ezeket, megérdemlitek ezeket, és ezek az ajándékok mindig a részeitek lesznek.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség arany sugarának csohánja, és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.

0oooo0oooo0

Guinevierre vagyok, Camelot úrnője, és köszöntelek és üdvözöllek benneteket eme ünnep alkalmával.

Ez alkalommal nagyon különleges céllal érkezem minden földi lényhez, célom pedig az, hogy mellettetek legyek, és mindannyiótokat segítsem oly módon, ahogy csak tudom, [segítsek] abban, hogy megnyissátok a szíveteket, hogy befogadhassátok a tiszta, feltétel nélküli, isteni szeretet erőteljes áldásait. Ez a szeretet közvetlenül az univerzum magjából terjed ki feléd, olyan szeretet, amely Kozmikus Szüleink isteni esszenciájából érkezik hozzád. Ez az isteni esszencia Isteni Kiegészítőd magjából terjed ki, olyan energia, aminek a befogadására készen állsz, még akkor is, ha alsóbb, félelmekkel teli egód fél megnyitni a szíved a befogadására.

Ez a szeretet szükséges ahhoz, hogy az Ikerláng planetáris tudatosság egység rácsai teljes egészükben lehorgonyzásra kerüljenek. A szeretettől való rettegés idejének véget kell vetni, és tudom, hogy sokan közületek számos fájdalmas romantikus kapcsolaton vannak túl. Sokan keserűen és cinikusan maradtak magukra, és mélyen rettegnek bármilyen kapcsolattól, ami elkötelezettséggel jár.

Én, Guinevierre, Camelot úrnője, és a Szívek királynője felkínálom nektek a mély belső gyógyulás lehetőségét és arra kérlek benneteket, hogy nyissátok meg a szíveteket, és bízzatok bennem, hogy megnyithatjátok a szíveteket és bízhattok a szeretetben, nem a régi mintázatú szeretetben, amit nem rég engedtetek el, hanem az új mintázatú szeretetben, az Egység Tudatosság szeretetében.

Ha bezárjátok a szíveteket a szeretet előtt, azzal elkülönítitek magatokat a Szeretet isteni esszenciájától. Ha féltek az elkötelezettségtől, vagy attól, hogy kölcsönösen hatással legyetek egymásra valakivel romantikus szinten, akkor nagyon értékes energiától fosztjátok meg magatokat, [olyan] energiától, amire szükségetek van. Értsétek meg, Isteni Kiegészítőtök egy sor különleges energiát testesít meg, amik olyan bennetek rejlő minőségeket aktiválnak, ami kettőtök között tükröződik. A Kiegészítő által megtestesített energiasáv nagyon különleges, és valójában Kiegészítőtök az egyetlen, aki ezt a sávot aktiválni tudja bennetek.

Néhányan készen álltok az Isteni Kiegészítőtökkel létesítendő fizikai kapcsolatra, még akkor is, ha most nem értetek velem egyet. Ellenállásotok múltbeli fájdalmakon és sérüléseken alapszik, de ismét kérlek benneteket, hogy bízzatok bennem, és emlékezzetek rá, hogy a múlt csupán múlt. Itt az ideje megtanulni, hogy alkimistaként az Alkímia Tudatosságban élve, és a Tudatosság Alkímiáját hasznosítva más valóságot teremtetek. Ezt tanította sokunknak Merlin nagyúr, és mi készek vagyunk ezt uralni. Még Guinevierre és Lancelot általatok ismert energiája is megváltozott, és a mi energiánk, a Guinevierre/Lancelot energia, akárcsak a Rómeó és Júlia energia, a Trisztán és Izolda, Ozírisz és Ízisz, Mária Magdolna és Jézus, mind lehetőséget kaptak a tökéletes egységben való egyesülésre.

Az említett párok mindegyikének története keservesen végződött. Szívfacsaró befejezések, fájdalommal, szenvedéssel, halállal, elválással, bűntudattal és meggyötört szívekkel. Minden egyes általam említett pár most kivetíti az új módszereket és utakat az erre hajlandó lelkeknek, ezek a lelkek pedig közületek azok, akik most abban a helyzetben vannak, hogy átölelhessék a romantikus szerelem ezen új szintjét, és ti fogjátok fizikailag megtestesíteni az úgynevezett "boldogan éltek, míg meg nem haltak"-ot.

Párokként a ti feladatotok, hogy lehorgonyozzátok az Egység Tudatosságot és hogy a romantikus szerelembe vetett újonnan megtalált hit és bizalom magjait elvessétek az emberiség tudatosságában. Amíg az egyének elkülönülnek a romantikus szerelemtől, az igaz szerelem sosem verhet teljesen gyökeret a Földön, mert olyan hiedelemrendszer létezik a felszín alatt, miszerint a szerelem fájdalmat szül, és bármilyen elkötelezettség egy férfihoz vagy nőhöz csakis rövid életű lehet, és amint vége a mézesheteknek, a rémálom kezdetét veszi. Ez volt a helyzet a régi paradigma múltbeli mintázataiban, ám én ma szavamat adom nektek, hogy a jövőben ez nem így nem lesz, de az új helyzet csak azon, erre hajlandóságot mutató párok segítségével léphet működésbe, akik most öltenek fizikai testet a Földön.

Az emberiség felé teljesítendő szolgálatod része, hogy lépj túl múltbeli félelmeiden, és borulj Isteni Kiegészítőd karjaiba. Úgy fogod találni, hogy ha megtagadod magadtól ezt a lehetőséget, vagy dacolsz az energiákkal, amik kettőtöket összehoznának, akkor nagyon nehézzé válik szívből cselekedned a továbbiakban, mert úgy fogod érezni, hogy ez a részed hiányzik belőled. Ennek pedig az az oka, hogy beleegyeztél, hogy Isteni Kiegészítőddel beteljesítitek ezt a szerepet.

Nos, én, Guinevierre, előtted állok, és arra kérlek, hogy nyisd meg a szíved a romantikus szerelem tisztaságának befogadására, engedd meg, hogy a valódi felszabadulás irányába vezessen téged, így teljesíthetjük feladatunkat, biztosíthatjuk, hogy az Egység Tudatosság Ikerláng Planetáris rácsai teljesen integrálódnak az emberiség tudatosságában.

Azzal, hogy hátat fordítasz másik felednek, megtagadod magadtól annak lehetőségét, hogy megtapasztald éned azon aspektusait, amelyeket az Isteni Kiegészítőd által megtestesített energiaspektrum kelt életre, amit csak ő képes kiváltani. Olyanok vagytok, mint egy nagyobb kirakós utolsó két darabja, és kettőtök nélkül a jelenlegi kép nem teljes.

Én tehát a romantikus szerelem birodalmain belül szolgálok, összehozom az embereket a romantikus szerelem nevében. Biztosítom, hogy az archetípusos párok történetei, ahogy én tanultam megnevezni ezeket, átalakuljanak szívbemarkoló tragédiákból szívmelengető, gyógyító szeretetté, örömmé, és „boldogan éltek, amíg meg nem haltak”-ká. Nagy beteljesülést jelent számomra, hogy ily módon szolgálhatok, és bízom benne, hogy mindannyian reagáltok erre a csodálatos lehetőségre, hogy párként, egyként szolgáljatok, velünk együtt. Szükségünk van rátok, és ismét arra kérünk benneteket, hogy tegyétek félre a félelmeiteket, [és] úgy nézzetek annak a szemébe, aki hozzátok érkezik, mint az új szerelmetek szemébe, és engedjétek meg magatoknak, hogy megízleljétek a szeretetüket. Biztosítalak benneteket, nem fogtok csalódni.

Én, Guinevierre, most távozom, helyet adva Mária Magdolnának, hogy elhozza karácsonyi áldását nektek. Töltse meg a szíveteket béke örökre! Isten veletek!

0oooo0oooo0

Mária Magdolna vagyok, és nagy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy jelen lehetek veletek ezen a mai különleges ünnepen.

Szolgálatom szerinti szerepem miatt érkeztem, hogy biztosítsam, hogy az Egység Tudatosság Ikerlángjának Planetáris rácsai nem csak a nők és férfiak szívében kerülnek lehorgonyzásra, hanem a gyermekekében is. Az egység tudatosság az énben kezdődik, és ebben semmi új sincs számotokra. Létfontosságú, hogy minden gyermek megértse saját hatalmával való egyesülésének erejét. A gyerekeknek biztonságban kell magukat érezniük a környezetükben jelenlévő szeretetben, a szüleik közötti szeretetben, és a szeretetben, ami a szüleikből érkezik feléjük.

Egy gyermek nagyon bizonytalannak és félénknek érzi magát, mikor a szülei közti szeretet nem őszinte. Ez történik, mikor két ember úgy dönt, hogy együtt maradnak egy mérgező kapcsolatban a gyermekeik kedvéért, és ma azokhoz szólok, akik közületek ilyen döntést hoztak, és arra kérlek benneteket, hogy gondosan gondolkodjatok el erről. A gyermekek érzékenyek. Rendkívül intelligensek és tisztában vannak vele, mikor a szüleik közti szeretet nem őszinte. Mikor megmaradtok egy kapcsolatban, ami nem hoz beteljesülést és mérgező a számotokra, akkor azt tanítjátok a gyermekeiteknek, hogy a jövőben ők is tegyenek így. Te mint anya, vagy apa, a legjobbat akarod a gyermekeidnek, tényleg azt szeretnéd, hogy a fiad vagy a lányod egy olyan beteljesületlen kapcsolatban élje le az életét, mint a tiéd? Ezt szeretnéd nekik? Nem hinném. Te azt szeretnéd, ha gyermeked megtapasztalná az igaz szerelmet, a beteljesítő, feltétlen, kölcsönös tiszteleten alapuló szeretetet egy férfival vagy nővel, aki igazán szereti őt, és hogy a kettőjük egyesüléséből születő unokáidat egy egészséges, szerető családi környezetben szeressék, táplálják, támogassák.

Ezért most kell cselekedned, mindent meg kell tenned, ami hatalmadban áll, hogy az általad mutatott példa erőt adjon nekik, olyan legyen, ami arra tanítja őket, hogy csakis a legjobbat érdemlik, és soha nem elégedjenek meg bármi kevesebbel. Minél elkülönültebbnek érzed magad az életedben, annál inkább az elkülönültség tudatosságot erősíted. Ez teremtődik meg gyermekeidben is energetikailag, és ez rendellenes viselkedéshez vezet a gyermekeknél.

Nagyon meglepődnél, ha tudnád mi minden történik a világban, ami ahhoz vezetett, hogy a gyerekeket viselkedési zavarokkal félrediagnosztizálják. A gyerekek többsége, akiknél más rendellenességek között figyelemhiányos rendellenességet (ADD) vagy figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességet (ADHD) diagnosztizáltak, egyszerűen a szívük területén fellépő energia rendellenességektől szenvednek, ami az otthonukban uralkodó energia rendellenességek eredménye, és gyógyulásuk kulcsa a szüleik kezében van, a szüleik egymással való kapcsolatában, és szüleik saját énjükkel való kapcsolatában, ami hatással van a szülők és a gyermek közti kapcsolatra.

Itt vagyok tehát, és könyörgöm nektek, vizsgáljátok meg a környezeteteket, vizsgáljátok meg a körülményeiteket, és változtassatok azon, amiről a szívetek mélyén tudjátok, hogy alapvető [fontosságú] változtatni. Ne hagyjátok, hogy a félelem megakadályozzon benneteket ezeknek a lépéseknek a megtételében, mert ez életbevágóan fontos cselekedet és támogatásra fogtok lelni.

Azokhoz is szeretnék szólni közületek, akik már cselekedtek és szakítottak partnerükkel. Ti, akik bűntudatot hordoztok a szívetekben, hogy megfosztjátok gyermeketeket vagy gyermekeiteket az egyik szülő jelenlététől és szeretetétől, kérem, [hogy] engedjétek el a bűntudatotokat. Gyermeketek épp annyira felkészült erre a változásra, mint ti magatok, ez szükséges változás, és a lélek szintjén gyermeketek tisztában van ezzel. Gyermeketeknek tudnia kell mennyire szeretitek őt és biztosítanotok kell őt afelől, hogy a szakítás nem az ő hibája. Ez természetes reakció a gyermekekben, mert már hozzászoktak az elkülönültség tudatossághoz, és konfliktusban állnak az azzal kapcsolatos felfogással és hiedelemrendszerekkel, ahogyan az emberiség a szakításhoz, az olyan házasságok és kapcsolatok felbontásához [hozzá]áll, ahol gyermek is érintett. Lépjetek túl a társadalom régi mintázatú törvényein és felfogásain, és legyetek azok a vezetők, akik valójában vagytok.

Számos csoport alakul, ami olyan embereket hoz össze, mint ti magatok, ahol gondoskodhattok egymásról, ahol gondoskodnak a gyermekeitekről, ahol olyan csoport alakul, ami támogatást, kényelmet és gondoskodást nyújt. Ha nincs ilyen a közvetlen környezetedben, akkor arra biztatlak, hogy horgonyozd le, és kezdd el Te magad, hozd össze az embereket, így a támogatási rendszer számotokra, egyedülálló szülők számára, és a gyermekeitek, akik elvált szülők gyerekei számára elérhetővé válik, így az Egység tudatosság felválthatja az elkülönültség érzését.

Szerepetek fontos, és rendkívül értékes ajándékot hoztok a bolygóra. Ez az ajándék és az áldás, melyet a Krisztus tömegtudatosság ajándékoz nektek, és ez egy végtelen áldás, a tömeges Krisztus energia egy forrása, ami majd motivál és inspirál benneteket, hogy megtegyétek azt, amit meg kell tennetek annak biztosítása érdekében, hogy titeket és gyermekeiteket teljesen átöleljen az Egység Tudatosság.

Mária Magdolna vagyok, Yeshua menyasszonya, és fényemen és szeretetemen keresztül segíteni foglak benneteket és iránymutatást adok. Itt az ideje, hogy távozzam, és átadjam helyem heves [természetű] fénynővéremnek, Jezabelnek. Adjátok át magatokat mindannyian a Krisztus jelenlét isteni ajándékainak! Au revoir.

0oooo0oooo0

Jezabel vagyok, a nők felszabadítója, és üdvözöllek benneteket a jelenlétemben, ugyanúgy, ahogy arra kérlek titeket, hogy [Ti is] üdvözöljetek engem a jelenlétetekben.

A karácsony ünnepe olyan ünnep, ami képessé tesz mindnyájatokat arra, hogy átérezzétek lelketek mélységét, egy nagyon, nagyon szükséges energia ez most. Arra is szeretnék rámutatni ezen különleges alkalommal, hogy bár én a nők felszabadítójaként dolgozom, kapacitásomat a feminin felszabadításának szolgálatába is állítom, ezért a feminin mind a férfiakban mind a nőkben felszabadul annak eredményeképpen, amivel ma érkeztem.

Az Egység Tudatosság lehorgonyzásának kulcsfontosságú momentumaként állok előttetek, és áldásokat hozok számotokra, olyan áldásokat, amik hiszem, hogy segítenek nektek megérteni, hogy a Földön játszott szerepetek nagyon fontos. Ez a szerep katalizátorként hat másokra, hogy felébredjenek az új energiára, hogy rázzák le az álarcaikat, bizonytalanságaikat, kezdjenek el foglalkozni az életükkel, lépjenek túl a régi mintázatú felfogások kényszerein és korlátain. Ezek [a korlátok] mind idő- és energiapocsékolások. Már így is túl sok energiátokat fordítottátok arra, hogy elvesszetek a múltban, hogy elvesszetek a félelemben, hogy újrateremtsétek a múltat, és mi jót hozott ez a számotokra? Nagyon keveset, igazából újrateremtettétek a múltat, mivel olyan sok energiát szántatok rá.

Én, Jezabel, megmutatom neked az átjárót egy új világba, Guinevierre és Mária Magdolna már megtették az előkészületeket, hogy mindez életre keljen. Én vagyok, aki most előtted áll, megragadja a csuklódat és azt mondja, gyere most! Nincs több halogatás, nincs több ühümözés és aházás efelett. Vagy megteszed, vagy nem. Az elkövetkezendő hat hétben döntened kell, hogy az élet megteremtésének régi módszerében maradsz, a "mi lesz ha"-k miatt aggódsz, és attól tartasz, hogy újrateremted a múltat, vagy folytatod az életed, és hasznosítod az Egység Tudatosság Ikerlángjának planetáris rácsait és újrateremted az egység világát, és hidat versz ezzel az Új Világba.

Már számos lehetőséget kínáltunk számotokra, és azok közületek, akiknek új partnere lett, mint ahogy azok is, akiknek lehetősége nyílik új kapcsolatot kezdeni önmagatokkal, gyermekeitekkel, nyissátok meg a szíveteket most, használjátok ki, fogadjátok el, és örüljetek annak, amiért imádkoztatok.

Íme a válasz az imáitokra éppen most, sőt valójában néhányan már pár hónapja válaszokat kapnak az imáikra, de múlt újrateremtése miatti félelemhez való köteléketek miatt, nem vagytok képesek észrevenni, vakok voltatok arra, amit az univerzum kínált nektek. Vessetek hát véget az elmebajotoknak, és keressétek azt, aminek értelme van, a belső érzékelés képességét, hogy felismerjétek, hogy hatalmatokban áll és megvan az esélyetek arra, hogy mostantól mindent másképp csináljatok.

Ezzel a jelenléttel megengeditek a krisztusi energiatömegnek – a karácsonyi energiának - hogy felgyorsult tempóban hajtson benneteket a folyékony szeretet, a feltétel nélküli szeretet, az isteni szeretet, a romantikus szeretet, a bőség tudatosság, a győzelem és bizalom tudatosság új mintázataiba. Bármi, amire félelemből nemet mondasz, pangást hoz létre. Ez egy korlátozottsági szintet eredményez, vagy azt is mondhatnánk, hogy késedelmeket és halogatást. Ez a döntések ideje, és ezért az ajándék, amit a Krisztus tömeg-ünneplésén keresztül elhozok nektek, a jelenben létezés hatalma, és annak hatalma, hogy a jelen pillanatban hozzatok döntéseket. A Ti jelen pillanatotok most van, abban a pillanatban, mikor a szavaimat halljátok, vagy azoknak, akik olvassák, ez a ti jelen pillanatotok. Most van itt az ideje, hogy döntést hozzatok. Van egy hathetes ablak-periódusotok attól a pillanattól számítva, ahogy ezeket a szavakat halljátok vagy olvassátok. Utatok jövője tehát most a kezetekben van.

Örülök, hogy veletek tarthatok, hogy irányt mutathatok nektek, hogy segíthetlek benneteket, hogy noszogathatlak benneteket, ha kell. Örülök, hogy lehetőséget kaptam mellettetek szolgálni, benneteket szolgálni és rajtatok keresztül szolgálni, mivel a lelketek adott engedélyt arra, hogy ezen a módon dolgozzunk együtt veletek és ha halljátok ezeket a szavakat, vagy olvassátok ezeket a szavakat, tudatosan válaszoltál lelked sugallataira, hogy megtapasztald azt, amit éppen most tapasztalsz.

Hogy mindezt egyetlen képben foglaljuk össze, itt az idő, hogy teljesen belépjetek az Egység Tudatosságba a szeretet, romantikus szerelem, egység szeretet tudatosság rezgésein keresztül. Túlléptetek az elkülönültség tudatosságon és ez a ti utazásotok a lélek szabadságának egy másik szintjére. Ha elkülönültök a szeretettől, az nem hozza el számotokra a lélek szabadságának ezt a szintjét, az hozza el, ha belevágtok abba, amitől féltek, magatokévá teszitek a gondolatot, hogy amitől féltek, annak mestereivé váltok, és ez a kihívás áll most mindannyiótok előtt.

Ez az ideje azoknak közületek, akiknek megadatik az új szerelem lehetősége, de féltek megragadni, azoknak közületek, akik most arra kényszerülnek, hogy átöleljék az ön-szeretetet, hogy a szeretet szemén keresztül tekintsetek önmagatokra és új kapcsolatot alakítsatok ki magatokkal, azoknak közületek, akik félnek kilépni múltbeli kapcsolataikból, mert az gondolják ezzel tesznek a legjobbat gyermekeiknek, és mindenki másnak is. Ezért aztán így vagy úgy mindannyiótokra hatással vannak ezek az energiák, és néhányotok számára talán kettős folyamat ez, mert lehetőségetek van az új szerelemre az életetekben, és ezzel egy időben át kell ölelnetek az ön-szeretetet is. Vannak néhányan közületek, akik most kapcsolatban élnek, és új szerelem lehetősége sétált be az életükbe, romba döntve ezzel világotokat, és arra kényszerítve benneteket, hogy vizsgáljátok meg, mi az amit akartok, és mi az, amit nem akartok, milyen az életetek minősége, és hogy vajon beérjétek-e a második legjobbal. Ugyanakkor arra is kérünk benneteket, hogy szeressétek önmagatokat, mert ha az afelett érzett bűntudatotok miatt, hogy otthagyjátok, amitek van, [és] visszautasítjátok ezt az új szerelmet, [akkor] a gyermekeitekkel szúrtok ki, mert bár talán nincs valódi oka annak, hogy elhagyjátok a társatokat, de a szívetek mélyén, a lelketek mélyén tudjátok, hogy meg kell tennetek.

Én, Jezabel tehát, aki az egyenes beszédet szeretem, arra kérlek benneteket, hogy emlékezzetek rá, hogy felforgatjuk a világotokat, mindent a feje tetejére állítunk, de ti csak azon a területen fogjátok [ezt] a világotok felforgatásaként, és mindennek a feje tetejére állításaként megélni, ahol valami olyan nincs egyensúlyban, aminek egyensúlyba kell kerülnie, aminek eggyé kell válnia az Egység Tudatossággal, nos ott érezni fogjátok a hatásokat, és ez a mi karácsonyi ajándékunk számotokra. Ünnepeljük most együtt ezt az energiát, és míg e karácsonyi energiára nyitott edényként hallgatod a szavainkat, átölelünk benneteket a háromszoros istennő energiában, a Szent Háromságban, a Férfi, Nő és Gyermek Egységében, összehozva így az Egység Tudatosság szent triádját. Engedjétek meg ennek az áldással teli energiának, hogy beszivárogjon félelmeitek mélyére, hogy átalakítsa ezeket, és úgy tekinthessetek rájuk, mint drágakövekre, kincsekre és ajándékokra az életedben, amik már készen állnak arra, hogy felismerd őket, hogy átöleld és szeresd őket.

Szeretgessétek halálra a félelmeteket, azzal hogy szeretitek azt, amit a Krisztus tömegtudatosság – a karácsonyi tudatosság - csodálatos ajándék formájában elétek tár. Ez az ajándék lehet új szerelem, új szeretet önmagad iránt, a béke és derű új érzése, mert tudjátok, hogy követitek az igazságotokat, hogy a gyermekeitek új ősmintázatot kapnak a jövőjükre, a kapcsolataikra, és a szeretetre, és ezt ti tettétek lehetővé.

Áldás mindannyiótokra, a Karácsony ünnepe itassa át minden napotokat.

Jezabel vagyok. Namaste.

Kuthumi - 12:21 Nyári/Tèli Napforduló Channelling és Energia Aktiválás

Michelle Eloff (07.12.09) - Kuthumi: 21:12 Nyár/Tèli Napforduló Channelling és Energia Aktiválás

 

Forrás: thelightweaver

Fordította és hanganyagot készítette: Szigeti Antal

Michelle Eloff©-on keresztül csatornázva

Johannesburg – 2007. december 9.

A hanganyag letöltési linkje:
http://www.mediafire.com/download/55832qp1874byac/Kuthumi21_12_2007.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

[Megjegyzés: A nyári napforduló az északi féltekén június 21-én zajlik le (esetenként 22-én vagy 20-án), a déli féltekén pedig december 21-én (esetenként 22-én). A téli napforduló az északi féltekén december 21-én van (esetenként 22-én), a déli féltekén pedig június 21-én (esetenként 22-én vagy 20-án).]

OoooOoooO

Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain jövök elhozzátok, hogy üdvözöljelek mindannyiótokat ez alkalommal, és elhozzam nektek a fényesség, a bizalom, a tisztaság és a hit áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy öröm és boldogság van a szívünkben, hogy mindannyiótokat átölelhetünk a fényben, a bölcsességben, az igazságban és az Atya/Anya Isten jelenlétének teljességében.

Szeretteim, a december 21-ei napforduló ünneplése valójában ugyanúgy előkészület valamire, mint integrálás. A 21:12 kapu az energia előkészítése, hogy mindenki az északi és déli féltekével egyidejűleg dolgozzon, de azért dolgozzon az ellentéten is, amit a féltekék képviselnek. Ez az előkészület lehetővé teszi a test számára, hogy megtapasztalja azt az utazást, melyet a lélek fényének segítségével választott, és így felkészüljön arra, amit az integrálódás követel az emberi éntől.

A tényleges napforduló december 22-én lesz, mégis a 21-ei nap a test felkészítésének nagyon fontos napja. Ezek az energiák nem korlátozódnak erre az általunk most adott két dátumra, mert az energia mindig jelen van, habár a most megadott dátumok különleges vibrációt hordoznak, ami hozzáadódik ahhoz, ami történik, mégis hasznos lesz számodra az energiájuk, függetlenül attól, hogy mikor történik.

Közületek azok, akik az északi féltekén élnek, a téli napfordulón fognak keresztülmenni, a déli féltekén élők pedig a nyári napfordulón, de más energiák is játékban vannak, olyanok, amelyeknek mindannyian tudatában kell, hogy legyetek. Sokan közületek bár a déli féltekén élnek, mégis a sötét éjszaka téli napfordulójának folyamatán mennek keresztül, mások közületek az északi féltekén élnek, mégis a déli félteke nyári napfordulója történik meg velük, az, ami az álomhoz és a mézeshetekhez (méz – hold) kapcsolódik. [angolul ’honeymoon’ a mézeshetek, a nászút; ennek összetevői a ’honey’ – méz, és a ’moon’ –hold; leginkább akkor érthetitek meg, hogy miről van szó, ha a mi Szent Iván napunkra gondoltok, és Shakespeare ’Szentivánéji álom’ című darabjára.] Ez időnként sokakban azt eredményezi, hogy összezavarodnak, hogy min is mennek keresztül. Az ok, ami miatt ez bekövetkezik, az, hogy közületek mindenki a DNS-ében tárolt energia legbelső magjában lévő energiákból alakul át és változik át. Ez nem korlátozódik a jelenlegi genetikai idővonalra, hanem rácsatlakozik mindenki egyedi idővonalára is, melyet jelenleg átélsz, ami azt jelenti – ha például ránézel a családfádra – hogy bár a déli féltekén élsz, az energiád többsége genetikailag északi féltekés alapokon nyugszik [tehát a felmenőid többsége az északi féltekéről származik], amilyen messzire visszamegy az energia. És ugyanez igaz lehet fordítva is, ha az északi féltekén élsz.

Így ne korlátozd magad [annak alapján] hogy jelenleg hol vagy földrajzilag. Nagyon fontos most a gyógyulás két típusa – ha hívhatom ezt így – és minden napforduló és napéjegyenlőség energiái nagyon fontosak, mert ezek az átmenetek az évszakok között. Ezek a Te átmeneteid is, melyeknek a tudatában kell lenned, azáltal, hogy tudatában vagy, hogy mit hoz ez számodra – és ezzel tovább tudsz lépni az igaz éned fényébe. Ez a különleges napforduló áldás, ami feltárja számodra igaz éned esszenciáját. Az igaz éned Te vagy, az a Te, aki nincs letiltva a külső világ rólad alkotott ítéletei által, az a Te, aki nincs letiltva semmi által sem, amit a társadalom rád vetít. Lényegében az igazán szabad szellem éli igazságban az életét, és a Te életed igazságban élése az igazságod megengedéséről szól, hogy az igaz éned élő legyen, az a részed legyen, amelyik kifejezi önmagát.

Szánj most rá egy pillanatot, és gondold meg, hogy igaz énedből mennyi válik tisztán nyilvánvalóvá azokban, akik éppen most körülötted élnek. Mennyire van jelen a valódi Te a testedben leföldelve, az életedet élve, kölcsönös kapcsolatban a szeretteiddel, a barátaiddal és az ismerőseiddel? Azt kérdezem tőled, hogy ki az, aki igazán éli az életedet? Ez új jelentést ad ahhoz a kérdéshez, hogy „ki vagyok én”? Bármikor, ha felteszed ezt a kérdést, az igaz éned próbálja megragadni a figyelmedet. Annak esszenciája, hogy igazából ki vagy, ki kell, hogy fejeződjön rajtad keresztül, így léphetsz be a [fejlődési] ciklusod következő szakaszába, annak ciklusába, hogy kifejezd ki vagy Te. Létezésed és igazságod megélésének ciklusába. Ez nem azt akarja jelenteni, hogy a ciklus a végéhez fog érni, és tovább nem fogod megélni az igazságodat, mindössze annyit jelent, hogy minden ciklus beteljesíti önmagát, Te beteljesíted önmagad egyik részét, és belépsz az igazságod következő szintjére.

Mindannyian készen álltok. Ha hallgatod ezt, vagy azok közületek, akik olvasni fogják e szavakat mind készen álltok, hogy belépjetek az igazságotok következő ciklusába, hogy visszanyerjétek autentikus énetek következő szintjét, ahogy gyakran hivatkozunk erre. Ezen isteni részed átölelésével megengeded magadnak, hogy olyan birodalmakat fedezz fel az életen belül, és különösen a saját életeden belül, amelyekkel még nem találkoztál, és a Ti ajándékotok szeretteim e napfordulótól az, hogy megértsétek az egó esszenciáját.

Figyeltük, hogyan billent ki az egyensúlyból az egó megértése, szó szerint az egyik végletből a másikba esve. Egyrészt azt kell megérteni, hogy az emberi tapasztalás nem valami rossz dolog, hogy az egód nem valami rossz dolog, nem olyan valami, amit el kell taszítani, [hanem olyan] valami, amit meg kell érteni, [olyan] valami, amit uralni kell. Ameddig csak megtestesülsz emberi testben, meg fogod testesíteni az egót. Még bármelyik mester a lélek-tudatosságában is még mindig tapasztalja az egót, mert az egónak különböző szintjei vannak. Az egó valójában sokszor motivál téged úgy, hogy nincs jelen az önelégültséged, ami rombolóbb lenne az egó jelenléténél.

Az emberek a reakcióikban [olyanná] váltak, hogy nagyon gyorsan rámutatnak mindenkiben az egóra, ami már önmagában is a másikban jelen lévő egó megítélése és eltaszítása. És ugyanígy ítélkezés a másik személy igazsága felett [ugyan]ebben a pillanatban. Az ítélkezés önmagában [is] „egó-motivált” cselekvés. Azt szeretném, ha megértenétek a helyet, ahonnan az egó jön. Az egó a nagyobb cél ön-szolgálásának egyik aspektusa, és amikor képes vagy átölelni az egó nagyobb célját, [akkor] összevegyülsz vele, dolgozol vele. Mindazonáltal az történt, hogy a legtöbb ember megpróbálta eltaszítani az egót – és amikor azt mondom, hogy a legtöbb ember, [akkor] túlnyomóan a spirituális ösvényen lévő emberekről beszélek, mert itt a legnagyobb az egó felismerésére irányuló tudatosság.

Így most mindegyikőtöknek más szemmel kell az egóra nézni, és öleljétek át nagyon fontos részetekként, nem úgy, mint egy olyan részeteket, amelyik meg fog fosztani benneteket bármi isteni vagy szent dologtól, hanem inkább lássátok úgy az egót, mint isteni és szent szövetségest, mert az egó legalább annyira az ellenőrzése alatt fog tartani téged, ahogy Te megtanultad az ellenőrzésed alatt tartani az egódat. Ennyit a harmonikus és kiegyensúlyozott kapcsolat megteremtéséről lényed e részével.

A legfontosabb dolgok egyike, amit az emberek, mint ti magatok is, készek megérteni és igazán beintegrálni a tudatosságukba és az észlelőképességükbe, és ténylegesen elkezdenek megélni, az, hogy embernek lenni szent és szakrális tapasztalat, hogy fizikai testben jelen lenni isteni és szakrális tapasztalat. Létfontosságú, hogy ez a megértés be legyen integrálódva a létezésbe, és ez az, ami az előkészítő energia minderre, megnyitja a lényedet, előkészít arra, hogy teljesen beintegráld az emberi énedben való jelenlét fontosságának megértését, átöleled az egód esszenciáját, ami igaz éned részeit testesíti meg, így igazságos lehetsz magadhoz, így az igazságodban élhetsz.

Ahhoz, hogy szeresd önmagadat, hajlandónak és képesnek kell lenned szeretni önmagadat; szeretni a fizikai testedet, szeretni a személyiségedet, szeretni az egyediségedet, úgy szeretni magadat, ahogy másokat szeretsz. Gondolj valakire, akit nagyon szeretsz, nézd meg, hogy mi az, amit szeretsz ebben ez emberben, vannak-e bizonyos dolgok, amit tesz, amit mond, ahogy létezik és ahogy kifejezi magát – amit szeretsz és ami jelen van benne. Ez az egyedi ebben az emberben. Ez az, ami vonz téged ebben az emberben. Ez az, amit szeretsz benne, és ezekre a minőségekre van szükséged, hogy önmagadat szeresd – az egyediséged, a bemondásaid, az összes egyéni sajátosságod, az összes apró dolog, ami valóban azzá tesz, aki vagy, anélkül, hogy megpróbálnád cenzúrázni ezt, szabotálni vagy elnyomni. Képtelen vagy folytatni az elnyomás, az elfojtás, a pangás és a tompaság napjait, és nem fogod folytatni, mert az egód most az átalakulás nagyon erőteljes ciklusán megy keresztül, ami hihetetlen átváltozást fog eredményezni, [hihetetlen változás] megy végbe.

Most az energia, ami annak eredményeként fog jönni, amire felkészültél, [és] ami be fog szivárogni a testedbe december 22-én, vagy bármikor máskor, amikor úgy döntesz, hogy ismét ezzel az energiával dolgozol, [ez az energia] ki fogja nyitni a szemedet arra, hogy mit fog most csinálni veled az egó, és mit fog tenni érted. Ez azon álom átölelésének ideje, amelyik a nyári napforduló idején létezik, a mézeshetek ˙(méz – hold) ünneplése, és annak is az ideje, amikor be fogsz lépni a sötét éjszakába – mondhatni, hogy elengedj és szabaddá válj. Így észak és dél egyesül, a tél és a nyár átöleli egymást, és nincs elkülönültség. Az esszenciában soha nincs elkülönültség, csak az elkülönültség illúziója, a különbözőség érzékelése, és ez az, ami arra vezeti az embereket, hogy elkülönüljenek másoktól, önmaguktól és az élettől, mert elégtelennek és tökéletlennek észlelik önmagukat vagy másokat, és nem felelnek meg annak a számos nevetséges szabályrendszernek, amelyeket [mind] ember alkotott.

Így azt szeretném, hogy minden nap csak két percre ülj [le] nagyon elcsendesedve, és ez alatt a két perc alatt azt szeretném, hogy öleld át az egódat és szeresd, köszönj meg neki mindent, amire ráirányította a figyelmedet. Az egód jelenléte nélkül nem tanulhattad volna meg a leckéidet, melyeket megtanultál. Az egód e módon való átölelésével Fénymunkásként uralod a legbonyolultabb dolgok egyikét, a spirituális kereső értelmében mindig uralnod kell/uralni fogod [az egódat] az emberi, fizikai, spirituális tapasztalat megélésével kapcsolatosan.

Azt szeretném, ha most megéreznéd, hogy a testedben hol érződik valamiféle szorongás, talán feszültség, bármiféle kényelmetlenség, különösen amikor azt mondom, hogy az egód jó.
Hol érzel a testedben kényelmetlenséget vagy bármit ezzel a dologgal kapcsolatban, amikor azt mondom, hogy az egód fontos része a fizikai síkon [történő] utazásodnak?
E két terület a testedben lehet különböző [helyen], vagy ugyanazon a helyen, azt jelezve neked, hogy hol tárolódik a testedben az egó téves felfogása és eltorzult érzékelése, és azt szeretném, hogy fókuszáld most a figyelmedet erre a két helyre, vagy ha ugyanazon a helyen vannak, akkor fókuszálj csak arra a helyre.
Most azt szeretném, hogy a két karoddal vedd körül ezt a helyet a testedben, [és] képzeld el magadat, amint megöleled, mintha megölelnél egy olyan embert, akit szeretsz.

Az egód nem az ellenséged, és tested e része, ahol ez a torzulás tárolódik, kész elengedni magából az energiát. [Egód félreértelmezése] ahhoz vezetett, hogy oly módon érzel, létezel és viselkedsz, hogy ez elkülönültséget teremt, az egó eltaszításának eredményeként. Azt szeretném, hogy lélegezz szeretetet ebbe a részedbe, és azt szeretném, ha bensőségessé válna [kapcsolatod] az egóddal, hogy úgy lásd az egódat, mint olyan aspektusodat, amelyik egész idő alatt igazságod fontos részét hordozta. Nagyon fontos minőségei vannak az egódnak, amelyeket vissza kell szerezned, amelyeket teljesen át kell ölelned és el kell fogadnod, mivel így léphetsz előre.

Szeretteim, az egótok eltaszítása, az egó feletti ítélkezés sokszor eredményezte bennetek a hiány, a szegénység, a feltételekhez kötött szeretet és az áldozati tudatosság megtapasztalását. Önmagad elkülönítése egód ajándékaitól elválasztott téged életed sok értékes minőségétől. Az egód aspektusaiként olyan részeidre hivatkozunk, amelyek arra irányítanak és késztetnek téged, hogy sikeres légy, függetlenül attól, hogy mi számodra a siker meghatározása. Az egód, az a részed, amellyel most össze kell barátkoznod, olyan részed, amelyik fellobbantja a tüzet és a szenvedélyt benned, az a részed, amelyik azt akarja, hogy nyúlj ki a világ felé, és tegyél hozzá valamit, az a részed, amelyikben megvan a szikra és a mersz [a „spiritusz”] megtenni bármit, amit meg kell tenned, hogy megbizonyosodj arról, hogy rendelkezésedre állnak az eszközök, hogy behozd az életedbe leghatalmasabb álmaidat.

Hányszor volt az, hogy ránéztél magadra vagy valakire akit ismersz, és sikeres embernek láttad és elítélted? Most, arra van szükséged, hogy brutálisan őszinte légy magadhoz. Hányszor vádoltad őket elméd és szíved csendjében azzal, hogy egoisták, pénzéhesek, kapzsik és kéjvágyók? Miért van az, hogy a siker, a teljesítmény, valaminek az elérése vagy a kényelem manifesztálása egoizmusként jelenik meg [számodra] és ennek eredményeként elutasításra kerül, mert nem felel meg a társadalmi normák meghatározásainak arról, hogy mi a jó, [mert nem olyan, mint] ahogy a spirituális és szent emberek élnek, [mint az a] kód [szabályrendszer] ami szerint és ahogyan élnek?

Az áldozat nem valami olyan, ami nemesebbé tesz, az áldozat bennehagy téged a szenvedésben, elkülönülve és elszigetelve. Ezért ez a létfontosságú energia-aktiválás, ami keresztülhoz téged a 21:12 kapu energiáin, elhozza az emberiségnek a lehetőséget, hogy átölelje az egót az én egészséges érzetével, [önérzettel, öntudattal,] érintetlen önszeretettel, önértékeléssel, önfegyelemmel, és az én olyan érzetével, mely oly erős, oly egészséges, hogy az egyén képes felhasználni a kvantummező vibrációit és frekvenciáit oly mértékig, ami manifesztálja a jelentkező szükségleteidet, és amikor átöleled az egódat oly módon, hogy le vagy földelve a testedbe. Az egód leföldel téged a testedbe, így minél jobban elkülönülsz tőle [vagyis az egódtól], és [minél jobban] eltaszítod, annál kevésbé földeltté válsz, és Te tudod, hogy minél kevésbé földelt vagy, annál nehezebb manifesztálnod a jelentkező szükségleteidet a fizikai valóságodban tekintet nélkül arra, hogy milyenek a hiedelemrendszereid.

Mondogathatod magadnak, amíg az arcod elkékül, hogy kész vagy manifesztálni a bőséget, ha eltaszítod az egót, ítélkezel és eltaszítod bárki más egóját, akkor nem vagy leföldelve a saját [teremtő] hatalmadban, hogy felhasználhasd az egó hatalmát, és teljes manifesztációjában behozd ezt az új vibrációt.

Vegyél hát mély lélegzetet most, a szádon keresztül kilélegezve, miközben elengedsz [mindent] és elmerülsz a fizikaiságodban. Lélegezd be az energiát azokba a részeidbe, amelyeket átölelve tartottál, és most azt szeretném, hogy teremtsd meg tested e részét emberi formában, és nézz rá úgy, mintha ember lenne, és lásd ezt az embert az érzéseivel, reményeivel, kívánságaival, álmaival, félelmeivel és bizonytalanságaival valaki olyannak, mint Te vagy, és ismerd el ezt az embert, mint a részedet, mint a kiterjesztésedet, [aki] megéli azt, amit belevetítesz.

Ez azt jelenti, hogy mindaz, amit igaznak hiszel az egóról, az hasznavehetetlen e formájában. Minél jobban nézed ezt a részedet, annál jobban összekapcsolódsz az erejével és a képességével, hogy előrehajtsa az igazságodat. Azt szeretném, hogy kérdezd meg az egódtól, mi a legnagyobb erőssége éppen most. Azt szeretném, hogy mondd meg az egódnak, hogy készen állsz és hajlandó vagy átölelni ezt az erősséget, és megengeded, hogy kifejeződjön, mint igaz éned része, mert az, [vagyis valóban az igaz éned része,] és amikor szükséged van rá, hogy becsületes legyél magadhoz, és válaszolj arra, hogy mitől félsz, mi fog történni, ha átöleled ezt a részedet, az egódat, ha megengeded, hogy rajtad keresztül kifejeződjön ez az erősség – mit gondolsz, mi fog történni? Talán attól tartasz, hogy el fognak taszítani az emberek, hogy megítélnek vagy kritizálnak téged.

Gondolj most erre – valamiképpen az emberek megítélnek, kritizálnak vagy eltaszítanak téged, még akkor is, amikor elkülönülsz egód e részétől, még akkor is, ha nem fejezed ki ezt az erőt és hatalmat, még akkor is tapasztalod az elutasítást, a kritizálást és az ítélkezést, így tehát mi lesz a különbség? Nagyon nagy különbség lesz, szeretteim, az a különbség, hogy ki fogod fejezni az igazságod egyik részét. Bárki más esetében nem volna különbség, mert ők ugyanúgy fogják folytatni, hogy ítélkezzenek feletted és kritizáljanak, de a számodra nagyon nagy különbség lesz, mert át fogod ölelni erőd egyik aspektusát, ami e formájában egónak bélyegezve el volt rejtve, mellyel kapcsolatban abba a hiedelembe ugrattak be, hogy milyen rossz ez a részed, miközben ez mindig az igazságod egyik része volt, és erőd egyik része, az a részed, ami kulcs a Te szabadságodhoz.

Szánj hát rá egy kicsit több időt, hogy egód e részével leülj, és talán az általam kért két perc alatt minden nap, amit az egódra fordítasz, szórakoztasd e részedet, beszélj hozzá, és kérdezd meg, hogyan szolgál téged, hogyan tudtok szövetségesekként ketten együtt dolgozni, hogy álmaitokat megvalósítsátok. Lásd az egódat úgy, mint a horgonyodat a fizikai valóságba, és emlékezz rá, hogy megváltoztattuk az egóhoz való hozzáállást. Az egód a szövetségesed, nem azért van, hogy szabotáljon téged, vagy hogy bármit is megtagadjon tőled, [csak] a te félelmed, hogy ezt teszi.

Vegyél másik mély lélegzetet, és miközben kilélegzel, engedd meg a testednek, hogy ellazuljon, és átadja magát ennek a teljesen új koncepciónak/elgondolásnak azzal kapcsolatban, hogy igazából mi is az egód [tulajdonképpen].

Azt szeretném, hogy megérezd az igaz(i) részeidet, más szavakkal a valódi önmagadat, azt, akit nem mutatsz meg a világ többi részének, túllépve a maszkokon, a lepleken és a dobozokon, melyek bekorlátoztak téged, továbblépve ki a világba, hogy [e részeid] megmutassák magukat, és hogy közülük mindegyik a Te részed, az igazság. Csak engedd a részeidnek, hogy folytassák színre lépésüket, és miközben mindegyik előlép, ott állnak egymás mellett, és figyelik a többieket maguk közül.

Néhányan közületek úgy találhatják, ahogy figyelik egymást e részeik, hogy felismernek valamilyen minőséget vagy viselkedést, amit ezek a részek megtestesítenek, amit elutasítottak a hozzá közelálló emberek, és időnként ugyanúgy [akár] idegenek is elutasítottak. Csak figyeld őket, mert ezek azok a részeid, amelyeket nem engedtél ki.

December 21-e és december 22-e között keresztül fogsz menni egy felgyorsult felkészítési és integrálási folyamaton – mindazon részeid integrálásán, amelyeket előre léptettél az árnyékból a fénybe, az erő fényébe, amit megtestesítesz, és mindezek a részeid, melyek ahhoz a többi részhez kapcsolódnak, amit egónak nevezel. És Ti mindannyian csatlakozni fogtok ezekhez az erőkhöz, és kölcsönösen kiemelitek és felerősítitek egymás erősségeit, és együtt dolgoztok felhasználva ezeket az erősségeket, hogy megtegyétek életetek következő lépését, hogy olyan helyzetbe hozzátok magatokat, melyben bele tudtok nézni a saját szemetekbe. És látjátok a saját éneteket, és közelről érzitek az énetekre irányuló szeretetetek erejét, a megértésetek erejét, [látjátok] hogy milyen fontos az igazságotok, hogy milyen meghatalmasító az igazságotok, amit képtelenség tovább elrejteni a világ elöl, mert a világ elöl való elrejtése megtagadja a világot, az erősségeid és hatalmad áldásait és ajándékait, és azt, amit Te vagy képes adni a világnak, tenni a világért és a világgal, annak eredményeként, amit megtestesítesz.

Add hát meg magadnak az igazságod ajándékát, és minden nap tégy erőfeszítést, hogy az igazsággal teljesen élj, hogy engedd keresztülragyogni az igazságodat, függetlenül attól, hogy mások mit fognak gondolni, tenni, vagy mondani. Egód ezen aspektusa egy fényminőség, emiatt ez nem fog másoknak előre megfontolt, rossz szándékú módon ártani, vagy bármilyen szándékkal megfosztani vagy megtagadni bárkitől bármit. Ez a Te időd, hogy kifejleszd az egódba vetett bizalmadat. Teljesen új kapcsolat születik, teljesen új erő lép színre, miközben az árnyék és a fény egyesíti erőit, és hatalmas új erő születik, olyan, ami szabaddá tesz téged, ami felszabadít téged, hogy érezd e belső erő esszenciáját, ami olyan motiváló erő, ami álmaid és szükségleteid saját valóságodban való manifesztálásának irányába vezet téged.

Vegyél még egy mély lélegzetet, és amikor kilélegzel mondj köszönetet az egódnak. Vegyél másik mély lélegzetet, és kilégzéskor mondj köszönetet az összes részednek amelyik előlépett, az összes részednek, amelyik kész felragyogni, üdvözölni a világot és megosztani fényét a világ többi részével. Tartsd az eszedben, hogy ez a Te időd, hogy kifejleszd az önmagadhoz és az egódhoz való viszonyulás teljesen új módját. Nincs helye az ítélkezésnek, sem magad felett, sem bárki más felett. A mesterré váláshoz uralnod kell azt a részedet, amelyik [ha mégsem uralod] a választással lerombolja az ént, és lerombol másokat.

Kész vagy tudatosan felfogni az egó technikai aspektusait a lelkedhez és a szellemedhez való kapcsolatában kifejezve, és [megérteni] az egó különböző szintjeit és erejét, és ez az [a mód], ahogyan át fogod ölelni a Tudatosság Alkímiáját és használod az Alkímia Tudatosságot is, hiszen ez annak a bölcsessége, aki tudja, hogy milyen kincs rejlik az egóban.

Szeretteim, azt javaslom, hogy néhány percig maradjatok csendben, csak összekapcsolódva ezzel a részetekkel, melyet egótokként ismertek, amitől féltetek, amitől megtanultatok megbokrosodni [mint a lovak], és aminek segítségével jobban megismeritek magatokat. Amíg ezt teszitek, mi átölelünk benneteket mindazzal a fénnyel, ami belül bennetek rejlik, mindazzal, ami megtestesíti és visszatükrözi az igazságotokat. Bízunk benne, hogy az én békéje és szeretete mindig jelen lesz, vezérelve és motiválva benneteket. Tudd, hogy mindig jelen vagyunk, figyelünk rád, együtt megyünk veled, kalauzolunk téged, szeretünk téged és szolgálunk melletted.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség arany sugarának csohánja, üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...