Mária Magdolna - Magdolna Láng Aktiválás és Tűz Ceremónia



Magdolna Láng Aktiválás és Tűz Ceremónia

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg; 2006. január 20

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a megértés, a mélyebb felébredés, a humor és a béke áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, az életnek hívott hatalmas csoda jelenlétében állunk, és elhozzuk számotokra a Megvilágosodás 12 Buddhikus Oszlopának energetikai áldásait. A fény ezen oszlopai eljöttek, hogy támogassanak az emlékezésben a személyes utazásotokon, ennek célja az energia egy kollektív tudatosságaként, hogy hozzájáruljon és elősegítse a megvilágosodás egy fajta folyamatát, a belső tudatosságban egy még mélyebb szinten. A megvilágosodás jelenléte az, ami arra bátorítja a lelked, hogy folytassa az utazását az önfelfedezésének ösvénye mentén, és az emberiség, mint egész, a nagyszerű új kezdetek határánál van. A megvilágosodás folyamata behatol az összes sűrű vibrációba, és most biztonságosan megpihen a Föld Anya magjában, és az emberiség kollektív tudatosságában.

A jelenleg zajló változások minden emberre hatással vannak tekintet nélkül, a tudatossági vagy érettségi szintjükre. Ne feledjétek, mikor az egyén a változásért, a gyógyulásért és a békéért folyamodik,- minden dolognak, ami diszharmóniát, zavart, pusztítást és rombolást okozott, előtérbe kell kerülnie, azért, hogy megtisztított legyen, és ezáltal lehetővé téve a fény minden minőségének bejövetelét.

Az eltérés most az, hogy Mária Magdolna visszakövetelte az őt megillető szerepet és kulcsfontosságú szerepet vállalt az emberiség Megvilágosodásáért, és a 12 Magdolna Rózsa, amit a Megvilágosodás Lángjaiként is ismertek, most összhangban vibrál a Megvilágosodás 12 Buddhikus Oszlopával, és a bepillantásokon keresztül, amit Buddha hozott a bolygótokra, mind fel fogjátok fedezni, hogy a Nagy Mesterek tanításai mindig is egyek és ugyanazok voltak (egy forrásból származtak), még akkor is ha ezeknek az értelmezésnél, az egyének hitrendszerei és észlelései elkülönülést és elkülönülő hiedelemrendszereket okoztak.

Most az embereken múlik, hogy tudatába kerüljenek az igazi szívbéli vágyaiknak az életben; mivel ennek megértéséhez autentikusság szükséges, az egyén rá fog jönni, hogy a legtöbb dolgot azért hajszolta, hogy kielégítse azzal az autentikus szükségleteit, de igazából mindez csak az illúzió része. A szentírás azt mondja: ”Keressétek először Isten királyságát és az ő igazságát, és ráadásként ezek is mind megadatnak nektek.”

Mit érzel Isten Királysága benned van? Ez az amiről hiszed, hogy keresed? Egyszer meg fogjátok ezt érteni, akkor rá fogtok jönni, hogy semmi más nem számít az autentikus megnyilvánuláson kívül, mivel ez a legmélyebb szükség, ami elvezet a válaszhoz minden kérdésedre. Az emberek sok névvel látták el ezt [itt a belső lényed birodalmára utal, amit pl. a keresztények Isten Királyságának hívnak]. Fedezd fel a saját elnevezésed; mivel annak tudása által, hogy mi ez, meg fogod érteni, hogy hová is kell menned. Szeretteim, én most utat engedek Mária Magdolnának, hogy előjöjjön és lehorgonyozzátok a második Magdaléna Rózsának és Megvilágosodás lángjának az energiáját. Mindnyájan áldottak lehettek. Kuthumi vagyok. Adonai.

 

Mária Magdolna vagyok. Üdvözletem!

Örömmel tölt el a jelenlétetek ma, mivel összegyűltünk, hogy egyesítsük tudatosságunkat, és képesek vagyunk megszőni a táplálás, gondoskodás és oltalom egy új takaróját a szeretett bolygónk számára. Gaia Istennő a Megvilágosodás nagy Nővériségének 24 Istennőjének egyik nővére, és ahogyan összegyűlünk és egyesítjük a szeretet nagyobb tudatosságának megértését, képesek vagyunk támogatni őt Istennőként a kollektív, univerzális elmeként megkeresve a nagyszerű jelenlétét az energia pöcegödrén belül, ami eddig a pontig, szenvedést és fájdalmat okozott.

Ezen rózsák aktiválásával előidézzük számotokra a kiterjesztett megvilágosodás nagyobb lehetőségét. Ez felkínálja számotokra az isteni lehetőséget, hogy a Megvilágosodás Lángját a szívetekben hordozzátok, az emlékezés Rózsája mellett. Ünneplem a választásotokat, hogy velem vagytok ma, egyesítjük és felépítjük az Emlékezés Lángjának aktiválásából a másodikat, ezért felébresztve az emberiséget, fénybe borítva őket, és elősegítve a Nagy Felébredést. Mert az emberiség megnyitotta a szívét, hogy elfogadja Magdolna Istennő jelenlétét, ez a kreatív teremtő energia 12 új átjáróját nyitotta meg, megosztva ezt fénymunkásokkal is egyaránt. Minden fénymunkás a bolygón, aki a megvilágosodás frekvenciáival isteni összehangolódásban van, a Fény és Megvilágosodás összes Mesterén keresztül, megkapja ezt a jelenleg beáramló energiát. Használd ki az inspirációt, ami hozzád jön; válaszolva a keresés és érintés belső érzésére… az összes út, ami a béke mélyebb érzésébe fog elvinni téged, abba amit valójában minden ember keres a bolygón. Az egyén nem találhatja meg a béke pontját belül, addig, amíg nem érti meg, hogy a darabkái miért nincsenek egyben.

Tudatában vagytok annak a ténynek, hogy a világotok az elkülönültség tudatosság csapdájában van. Mindenki azt hiszi, hogy egy különálló sziget önmagában. Ennek következtében, sokan nem képesek ezeknek az energiáknak a vibrációját elég sokáig fenntartani, hogy az Isten és Istennő házassága és szakrális újraegyesülése globális szinten manifesztálódhasson. Van azonban egy különböző megoldásunk erre, és ez a megoldás az, hogy behozzuk az energiákat, váltakozásokban, és minden egyes fénymunkás magára ölti az energia egy aspektusát és elveti oda, ahová úgy gondolja, hogy menjen és ez az egység eredeti sablonjának állandó újra összekapcsolódását manifesztálja, összekapcsolva mindenkit a létezés egy vibrációjába és annak legnagyobb formájában, ami valaha is létezett az isteni kifejeződésben.

Mindegyikőtök hordozza a Mesterek, Angyalok, Arkangyalok, az Istenek és Istennők fényének egy vibrációját, és ezáltal mindnyájan összekapcsolódtok. Az a kérésünk, hogy mindannyian becsüljétek az összeköttetéseteket és lássátok az én emberi aspektusát, mint ami szabotálja az erőfeszítéseiteket vagy a felejtés homályának állapotában tart titeket, az által, hogy mindig szolgalmasak vagytok a belső minőségeitek keresésében, ami mindent tökéletessé fog tenni az életetekben, és ahhoz fog vezetni, hogy másokban is felfedezitek ugyanazt, mivel mikor felfedezitek ezt, automatikusan azt akarjátok majd, hogy ezt mások is megtapasztalják, azért mert ez egy ilyen csodálatos tapasztalás.

Kérlek most fókuszáld a figyelmedet a szívcsakrádra. Lásd a szívedet egy rózsaként – bármilyen csodás színben, amelyben el kívánod ezt képzelni. (szünet) Lásd ezt a rózsát, mint egy örökké zöldellőt növényt, amely soha sem hullajtja el a szirmait. Ez mindig élettel telien vibrál, és az illata, mindig érezhető. (szünet) Ez a rózsa szimbolizálja a folyékony szeretet jelenlétét, Ez a feltétel nélküli szeretet energiája. Amikor a szeretet folyamatosan áramlik bármilyen (fizikai) járművön keresztül, a jármű /test soha sem romlik el semmilyen formában sem. Fenntartja a tökéletes vibrációját és az életerejét is.

Nyisd meg az energiádat, hogy befogadd a folyékony szeretet áramlását/folyását. Hívd meg, hogy jelen lévő legyen, és teljes a lényedben. (szünet) Kérd, hogy legyen teljes és legyen jelen a fizikai testedben, az elmédben, az érzelmeidben. (szünet) Kérd, hogy a folyékony szeretet hatoljon be a gondolataidba, a hiedelem rendszereidbe, és önmagad összes aspektusába, azokba amelyek hatással vannak a viselkedésedre napról napra. (szünet) Képzeld el önmagad, ez te vagy, feltöltötten a folyékony szeretettel, és elismerve, hogy te, ennek a folyékony szeretetnek egy edénye/eszköze vagy. Egy eszköze vagy ennek mások számára, hogy kapcsolatba lépjenek, megízleljék, és hogy megtanulják hogyan kell ezt befogadni állandóan, folyamatos jelleggel, csak úgy mint ti, akik tanuljátok, hogy hogyan kell ezt csinálni. (szünet)

Ahogyan a folyékony szeretet állandó jelleggé válik, segíteni fog emlékezni a teremtésed eredetére. Ez kiváltja az autentikus szereteted, a hamisítatlan és feltétel nélküli szereteted megtapasztalását és érzését; a szeretetét, ami a könnyeket örömmé változtatja, a szeretetét, ami nem remél, és mindent meg akar tenni avégett, hogy egy egyesült lénnyé váljon veled.

Összpontosíts a szívcsakrádra, és próbáld meg és érezd; ha nem tudod érezni, akkor csak képzeld el, milyen érzés lenne, megtapasztalni a szeretetet minden nap minden pillanatában, és minden, ami történik körülötted, a szeretet által érintődik meg, és mindenre, ami körülötted történik arra a szeretet pontjából reagálsz – és ez a szeretet felvilágosít téged. (szünet) Ez megmutatja számodra az összes értékes drágakövet és kincset az életedben. Ez megmutatja számodra azt, ami azon a személyen túl létezik, akit önmagadként tudsz elképzelni, hogy az vagy. (szünet)

Az igazság az, hogy nincs semmi más, aminek a szereteten kívül léteznie kellene. Ez a szeretet meghalad mindent, ez egy olyan szeretet, ami feloldja az összes sűrűséget, negativitást vagy sötétséget. Ez a szeretet különböző, ellentétes azzal, amit hosszú időn keresztül mostanáig tapasztaltál. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbbetek volt egy kis időre bepillantása ezen erőteljes szeretetbe.

Ez a szeretet most az ajtód előtt áll és bekopogtat, kérve, hogy egy állandó kelléke lehessen az életednek. A rózsa, és az illata, az emlékeztetőd, hogy a szeretet az autentikus szükségleteid része. Ma előrelépsz, hogy megkapd ezt az értékes rózsát. Lélegezd be az illatát, és engedd meg ennek az illatnak, hogy átitassa a testedet; engedd meg ennek az illatnak, hogy megcirógassa az összes érzékedet, és lágyan megérintse a sejtszintű emlékeid magját. Képzeld el a rózsa lényét a kezedben most és szagold meg ennek az isteni illatát. (szünet) Engedd meg az illatnak, hogy megtöltse az orrodat és a szíved kombinált energiái egy rózsaként elkezdik mélyebben felkavarni, egy emlékezet aktiválást, a Megvilágosodás egy folyamatát- ez később be fog szűrődni a DNS-edbe is -. Ez a rózsa ekkor elkezd feléleszteni egy új lángot. Képzeld el, ahogy ez az új láng felgyullad és elfoglalja helyét bárhol a testedben, amit választasz, és ez a láng a szenvedély egy mélyebb szintű lángjává válik – az intuíció lángjává, a lánggá, ami fényt és világosságot hoz. Ez a láng felmelegíti a szíved, és felolvaszt mindent benned, amit az Istentől, a Szellemtől, a Lélektől, a legközelebbi és legkedvesebb barátaidtól és családodtól való elkülönültség érzéseként tapasztaltál meg. Ez a láng az, ami elégeti a kötelékeket/zsinórokat, amik hozzákötöttek azokhoz az emberekhez, helyekhez, tapasztalatokhoz és kapcsolatokhoz, amik egészségtelenek voltak, és amiknek reménytelenül szükségük van arra, hogy végük szakadjon és hogy ezáltal szabad légy.

Szeretteim, amit ma integráltok az fel fogja olvasztani a jeget bennetek és körülöttetek. Ennek a lángnak a lerögzítése és a rózsa egy energetikai újraegyesülést fog előidézni globálisan, olyat, ami előkészíti a terepet a kollektív család fizikai és tudatos kollektív újraegyesülésének. Itt az idő, hogy emlékezzetek és újraegyesüljetek a Csillag Családotokkal, a lélek csoportjaitok összes tagjával, akikkel együtt dolgoztatok korábban, akik most összegyűlnek, hogy végrehajtsák a nagyszerű feladataikat szolgálva a fényt, megvilágosítókként, és, én Mária Magdolna, elkísérlek titeket ezen az utazáson. Veletek járok az oldalatokon fogva a kezeteket, megnyugtatva, ha ez szükséges, vezetve titeket és világosságot hozva nektek. A természeten keresztül kommunikálok veletek, és a növényi királyság szépségén keresztül is.

Tölts el néhány pillanatot, hogy belemerülj a rózsád illatába, a folyékony szeretet esszenciájába, és a Megvilágosodási Lángodnak melegségébe. Engedd, hogy ezek beszéljenek hozzád, sugallva, mi az utad a mai naptól fogva.  Állj meg egy pillanatra, hogy egyszerűen csak benne legyél. (hosszú szünet)

Tűnődj el egy pillanatra: ”Hogyan érzed magad mikor az emberiséget megvilágítóként/felvilágosítóként szolgálod?” ”Mit gondolsz, ezekben az időkben, hogyan tudsz leginkább szolgálni?” és  ”Hajlandó vagy-e arra, hogy a Szellem kiterjessze a szolgálatod utazását, és hogy feltárja számodra a szolgálatod nagyszerűbb módjait, felvilágosítóként/megvilágosítóként?” (újabb hosszú szünet)

Képzeld el önmagad egy kristály táblára leírni azt, amit választasz. (szünet) Ha hajlandó vagy arra, hogy a Szellem kiterjessze az utad, hogy feltárja számodra a nagyobb módokat, kérlek írd le az engedélyed/hozzájárulásod a Kristály Táblára. (szünet)

A Személyes Mester Vezetőd a jelenlétedben van már. Mozgasd a fókuszod oda, ahol a Vezetőd van, az útját feléd veszi legyen ő akár férfi akár nő. A Vezetőd üdvözöl téged a Megvilágosodás Templomában, és tiszteletben tartja a választásaidat és kívánságaidat, hogy elismered, hogy a Szellem kitüntetése, amit választottál, és ti is megtisztelve vagytok, hogy tiszteletben tartjátok a szerződéseteket.

A Mester Vezetőd megkérdezi tőled, hogy van-e bármilyen kérdésed Megvilágosítóként/Felvilágosítóként. Ha van, kérlek mondd el most ezeket a Vezetődnek. (hosszú szünet)

Most ad oda a Kristály Táblát a Mester Vezetődnek, ez a Tábla lepecsételődik a fény védelmével. A rózsád és a lángod egy pontos másának lenyomata került a Kristály Tábládra. Ez a Tábla átadásra kerül a Nagy Fehér Testvériségnek, akik a szolgálatotok elősegítésének részei lesznek, Félvilágosítókként/Megvilágosítókként és felügyelni fogják az öntudatosságot/önismeretet a személyes utazásotoknál. Képzeld el, ahogy csoportként kezet fogunk, a fény egy körét formálva. (szünet) Képzelj el egy nagy rózsát manifesztálódni a kör közepében. (szünet)

Ez a rózsa emlékeztető az emberiség számára, arra amit lerögzítettetek ma a földi síkra. Lélegezd be ennek az illatát. (szünet) Méltányolva ennek az üdeségét, amely visszatükrözi az élet üdeségét is, és az élet eme üdesége egy ajándék az emberiség számára, egy olyan, amire minden személy vágyik, hogy megtapasztalhassa.

Az Emlékezés Rózsájának energiája egy mély belső szükségletet indít el, hogy megtaláljad az igazságot az élet célját illetően, és azok akik nyughatatlanul és tudatlanul keresték ezt, most meg fogják találni öntudatosság, önismeret és tudatosság új szintjeit, amely irányítani fogja őket az önfelfedezés, a megvilágosodás és az igazság útján, és néhányan az utadba is kerülhetnek.

Képzeld el az Emlékezés Rózsáját, mint a szeretet egy ajándékát a világodban. Ez is örökzöld; az életereje erős és stabil, az illata mindig jelen van. Képzeld el ezt a nagyszerű, nagy rózsát a körünk közepén elkezd kibocsátani vibrációkat, amelyek manifesztálják önmaguk másolatát, és ezeknek a rózsáknak a másolatai felemelkednek az éterbe és elkezdenek szétszóródni az egész világba. (szünet) Képzelj el többszáz, többezer, többmilliót ezekből a rózsákból szétterjedni és kapcsolódni ezeket az emberiség szíveihez, és minden egyes szív megnyílik, hogy befogadja az Emlékezés Rózsáját, megáldanak az új élet csókjával. (szünet)

Miközben ezek a rózsák szétoszlanak a világotok körül, most láss egy lángot felgyulladni a rózsa középpontjában. Ez a láng nem olyan láng, ami elégetné a rózsát; ez a Megvilágosodás Lángja. Ez a láng az, ami keresztül égeti azt, ami illuzórikus, ami megtestesíti a félelmet és negativitást. Azért mert a rózsa a szeretet tiszta vibrációja, ezt nem lehet elpusztítani. Nézz bele a lángba, és lásd, ahogyan ez a szemeid előtt táncol. Kibocsát egy hangot, és van egy esszenciája, van egy jelenléte. Üdvözöld ezt a jelenlétet. Méltányolva ezt. Kapcsolódva hozzá. (hosszú szünet)

Ez a láng most, mint a rózsa, elkezd most létrehozni önmagából többmilliót, ez az isteni formájának, fényének, melegének másolata; csak lásd, ahogyan az összes láng belép az éterbe új helyeket találva maguk számára. A szívetek a szeretet otthona bennetek. A megbocsátás kinyitja a szeretet otthonának bejárati ajtaját; megértve, hogy minden az életben céllal fordul elő, felszabadítja az egyént az alól a vágy alól, hogy folytassa a szenvedés fájdalmát és harcát. A megengedés jelenti a legegyszerűbb cselekvést a Földön, valamint a szeretet.

Amikor kész vagy kezdj el szeretetet tölteni ebbe a rózsába és ebbe a lángba, felkínálva ezt a szeretetet Gaia Úrnőnek és a világotok embereinek. (hosszú szünet)

És megkérünk, hogy mikor csoportosan összegyűltök töltsetek el egy kis időt azzal, hogy szeretetet küldjetek az emberiségnek, hogy felajánljátok a szereteteket azoknak, akik még nem fedezték fel a válaszokat az ösvényükön, azoknak, akik még nem találták meg a kulcsot, ami a szeretet házának bejárati ajtaját nyitja.

Adjatok feltétel nélkül, és tudjátok, akkor feltétel nélkül is fogtok kapni. Azáltal, hogy szeretetet adtok a világnak, szeretetet adtok magatoknak is. Azáltal, hogy megbocsátotok azoknak, akik észlelésetek/felfogásotok szerint helytelenül cselekszenek, megbocsátotok a világnak, és ezzel bátorságot adtok a világotok számára is, hogy megbocsásson. Az Emlékezés és Megvilágosodás ezen különleges Lángjának és Rózsájának lerögzülésével,ez magával hozza a megbocsátás nagyszerű hullámát is. Ezt áldás kíséri.

Biztos vagyok benne, hogy Kuthumi Mester feltárta már számotokra, hogy Beavatottként, további szinteken fogtok megvilágosodni, és ahogyan a megvilágosodásotok növekszik erejében és hatalmában, ezáltal a felelősségetek, Fénymunkásként, is több lesz. Ezt nem azt jelenti, hogy túl fognak terhelni információkkal vagy feladatokkal, amelyek megfosztanak majd a kiegyensúlyozott élettől. Ez felelősséget jelent önmagad iránt, ami talán a legnagyobb felelősség; felelősséget vállalva az életedért és ez jelentősen megemeli azt a fokot, amit a beavatásod létráján megteszel. Emlékeztetni kívánlak benneteket ezen a napon, azért mert amit ma megtapasztaltok az előidézi a megvilágosodás nagyobb hullámát számotokra, és a megbocsátási folyamatotokban, és nagyobb bátorságot fogtok lelni, hogy még több felelősséget vállaljatok. A Lángod majd hozzáadódik az élet szenvedélyéhez, amit jelenleg tapasztalsz, és hozzáadódik majd a kreativitásodhoz is. Az intuíciód élesebb lesz, és meg fogod látni, nem túl hosszú idő alatt, hogy az egód helyett az intuíciód lesz a cselekedeteit irányítója.

Kérlek emlékezz a szeretet erejére. Emlékezz, hogy egy erőteljes vezeték és eszköz vagy, amin a szeretet áthalad. Emlékezz rá, hogy a Fény egy Pillére vagy; a Megvilágosodás egy Oszlopa vagy.

Most távozzok. Kérlek tartsátok a fókuszotokat a Rózsán és a Lángon, amíg Kuthumi Mester visszatér.

Mindnyájan békében lehetek. Au Revoir.

*************************

Kuthumi vagyok és visszatértem ennél a pontnál. Üdvözöllek újra titeket szeretteim.

Fivéreim és nővéreim, az energia, amit Mária Magdolna nyitott meg mindannyiotok számára az energiamezőtökben, ma hozzá fog adódni a megértésetek személyes folyamatához az élet minőségéről, amit manifesztáltatok, és ahol jelenleg tartotok.

Létfontosságú, hogy mindannyian eszetekbe véssétek annak tényét, hogy a világotok fejlődik. A fejlődés, amiről beszélek igazából egy keringés. A fejlődés egyszerűen az energia Forradalma. Ahogyan az energia folytatja a keringését egy spirállá változik – egy felfelé haladóvá, vagy egy lefelé haladóvá. Planetáris szinten, elegendő lélek lépett be a felfelé haladás forradalmába; ezért ez felhúz mindent, ami ezen energia közelébe lép.

Ez a másik ok, amiért oly sok ember találja úgy, hogy a világuk ilyen gyorsuló ütemben változik. Ez már a ti, a személyes életetekben manifesztálódott. A változás katalizátorai vagytok. Ne riadjatok vissza a helyzetektől, ahol át kell törnötök az illuzórikus hiedelem rendszereken. Ne lepődjetek meg, amikor egy olyan helyzetbe találjátok magatokat, ahol az igazságotokról kell beszélnetek, még akkor is amikor, tudjátok, hogy ki fognak nevetni, elutasítanak, vagy nevetség tárgyává tesznek. A ma elutasítása és nevetségessé tevése válik holnap a hiedelemrendszeré. Így volt ez mindig is. Ne lepődjetek meg, ha katalizátorokként találjátok magatokat az emberek között, akik nem látják az egymással való kapcsolataikban az igazságot, és a tetteitek/cselekedeteitek által csatornává váltok a változásaik, elengedéseik, és a sorsuk útján való szabad utazásuk beállítása számára.

Minél inkább visszariadtok az igazságtól, annál tovább bír hatalommal feletettek az illúzió. A tagadásban élés beránt a kínzás és szenvedés mocsarába. Kevésbé fájdalmas szembenézni az igazsággal, mint hosszú távon tagadni. Az emberek tudni akarják az igazságot. Függetlenül a spirituális vagy vallási választásuktól, az emberek még mindig akarják az igazságot. Ez történik az élet összes területén, tekintet nélkül a kultúrára, függetlenül a státusztól, vagy nemtől. Az igazság ideje a bolygótokon most van, és az ezekkel az igazságokkal való kibékülés, ami egy újonnan megvilágosodott világot szül meg. Ne riadjatok meg azoktól, akik az igazságot keresik. Engedjétek meg nekik, hogy a kérdéseikkel irányítsák a beszélgetés témáját. Nem fogtok csak terápiás munkaterületre korlátozódni. A fénymunkások minden területen jelen vannak. Nem lehettek többé részmunka idős terapeuták, vagy a Mesterek tanításainak részmunka idős követői. Ez most az ”Éld (meg) ezt”, teljesen, minden szinten, és minden módon. Sokan úgy fogjátok találni, hogy ilyen változások következnek be a személyes kapcsolataitokban és viszonyaitokban.

Ez vagy te őszintén, ez számít. A maszkjaitok nem tesznek bolonddá minket. Átlátunk rajtuk és látjuk az igazságot, és biztosítalak titeket minden személy autentikus jelenlétében, jobban túllátunk rajta. Egyedül az egót szórakoztatja ez az álarc. Ezért öleljétek magatokhoz a bátorságotokat, hogy lehullajtsátok a védekezés rétegeit, hogy eldobjátok az álarcotokat, és hogy legyetek azok, akik vagytok, és ha nem tudjátok kik vagytok, akkor legyetek az autentikusságotokban abban, amit gondoltok, hogy vagytok, addig amíg nem lelitek meg ennek egy újabb szintjét, és folytassátok ezt addig, amíg felismeritek, hogy teljesen az autentikusságotokban vagytok.

Szeretteim, tanítókként és megvilágosítókként, a Második Láng és a Magdolna Rózsa, a Megvilágosodás Lángjának, az Emlékezés Lángjának a jelenlétében álltok. Az emlékezés egy erőteljes kulcs a megvilágosodáshoz, és vica versa. Mondtam már nektek korábban, hogy valójában semmi sincs, amit tanulnotok kellene, azért mert már mindent tudtok. Egyedül az történik, hogy elfelejtitek, amit már tudtok. Ez a világotok sűrűsége okozza, amiben vagytok és a hiedelem rendszereitek, amik a védekezés sok szintjét okozzák, amik azokat a felfogásokat eredményezik, amelyek inkább elvakítanak titeket, mint megvilágosítanának. Azáltal, hogy azt választjátok, hogy a szabályrendszereket követitek, különösképpen a szabályokat, amik nem rezonálnak veletek, ez biztosítani fogja, hogy a felejtés állapotában legyetek tartva. És már mondtam, és megismétlem; lépj túl a jelenlegi komfort zónáid illúzióján. Vállaj kockázatokat. Olyan dolgokat téve, amit nem tettél azelőtt. Ezt nem kell szükségszerű valami naggyal kezdeni. Tegyél valami kis dolgot, amit nem tettél azelőtt, és így az önbecsülésed is kiépül, az öntiszteleted növekszik, és mielőtt még tudnád már megmásztad a Himaláyát, gyakorolsz, amikor ott hagyod a pusztító kapcsolatot vagy férjedet, nejedet, a korlátozó hiedelemrendszereket és ekkor az életed béke-teljes. Minden ember békével kapcsolatos meghatározása egyedülálló, ezért fontos, hogy megkeressétek ennek definícióját/meghatározását önmagatokban, és ha ezt a meghatározást hiányosnak érzed, keresd-e mögött is. Merülj mélyre, a nem szó nélkül.

És így van szeretteim, hogy átölelünk titeket az energiában, amit Mária Magdolna idézett elő. Továbbra is megtartjuk a Rózsát és a Lángot veletek. Tudva, hogy a Rózsák és a Lángok integrációjának kisugárzása 21 napot fog igénybe venni, hogy teljesen lerögzüljön. Ez idő alatt folytatni fogjátok a személyes lehorgonyzási folyamatotokat a folyékony szeretet eszközeikként/edényeikként, a megvilágosodás oszlopai Buddha Nagyúr által vezetni fognak. Ismerjétek meg a kapcsolatotokat a Szellemmel, a természettel, és az ki fog terjedni az élettel általában tapasztalatában, és kifejezésében. A megbocsátás körüli gyógyulás és a hála lerögzítése az, ami továbbra is elősegíti a gyógyulást, az elengedést, és az autentikus én megnyilvánulását. Mindenetek meg lehet, amire szükségetek van, hogy létezésbe hozzátok ezt magatok számára kegyelemben, tökéletes, harmonikus, és csodálatos módokon. És soha ne feledjétek, hogy veletek vagyunk mindig, minden módon.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja. Adonai.

 

Kérdező: Kuthumi Nagyúr, a NESARA dolog, Péter rossz weboldalon van? Van valami másik web oldal, ahová mehetne?

Válasz: Igen(, ez téves információ). Szeretteim, hagy emlékeztesselek titeket, az információk megkülönböztető képességére. Az internet az információk tárháza, de az bizonyos, hogy nem minden származik az igazságból, ami a magasabb dimenziók létezéséből jön. Ne felejtsétek a tapasztalás különböző dimenziói léteznek. Néhány információ olyan eseményeket tükrözhet vissza, amelyek a 4. dimenziós, vagy 3. dimenziós tapasztalatokat ábrázolhatja; mások magasabb dimenziós élményként határozhatóak meg. Érted ezt?

Kérdező: Igen. Tudnál nekünk segíteni talán egy jó honlappal, amire Péter mehet… ?

Kuthumi: Őszintén… Nincsen Google keresőm… ráhagyjuk ezt. Szeretteim, mielőtt végeznénk, meg kell értenetek mit jelent az információk különböző dimenziói?

Kérdező: Jó lenne, ha kifejtenéd?

Kuthumi: A tudatosság különféle szintjei határozzák meg az információ szintjeit, ami az egyének rendelkezésére áll, éppen ezért néhány információ ellentmond a másik információnak. Ezért olyan fontos a megkülönböztető képesség. Ha olvasod ezt az információt, és ez nem rezonál veled, akkor rakd félre; ez akkor nem a te rezgés szinted (még), és akkor próbálj meg önmagadnak valami új információt találni, amiről úgy érzed rezonál veled, és kényelmesen érzed magad vele kapcsolatban. Ez nem az információ elítéléséről szól. Az információ ott van. Ez létezik, azért mert ezt létrehozták, ez létrejön egy formában azért, mert ez létezik valahol és van ott egy szükség ezért, de nem szükségszerűen a létezésen belül, amelyben részt vesztek. Ha a nagyobb képet vizsgálod, látni fogod, hogy ott a létezés számos szintje van jelen – ismeritek már – a párhuzamos univerzumokat, alternatív univerzumokat stb…

A hologram, amiről beszéltünk, egyszerűen egy tapasztalat kivetítése, amit egy kollektív csoport tudatosságának kivetítése hozott létre, és ha ez a hologram széttörik, a hologram minden egyes darabkája még mindig tartalmazza a teljes képet; ez nem vált töredezett képpé; ezért az igazság keresése az, ami keresztülvisz titeket a dimenziókon. A vágy, hogy megleljétek a béke, üdvösség, öröm, boldogság, vidámság igazi pontját, akármi is ez, keresztül fog vinni ezeken a dimenziókon, és ahol 5 évvel ezelőtt voltál az egy teljesen más, eltérő vibráció, mint ahol manapság tartasz. És az információ, amit olvastál, vagy megosztottál, vagy 5 évvel ezelőtt gyakoroltál, úgy érzed visszautasítod és kérdéseid vannak vele kapcsolatban most. Minden növekszik; az emlékezés forradalma – a forradalom és az evolúció valójában ugyanaz a dolog. Ahogyan fejlődsz, örökké felfelé forogsz. Ez azt jelenti, hogy minden más is növekedni fog ezzel, és vannak emberek, akik még mindig egy ilyen információ terében vannak, vagy már beléptek arra a helyre/térbe ahol ti voltatok 5 évvel ezelőtt és az információ vagy anyag, vagy a gyógyulás ezen módozatai támogatják őket most – de nem feltétlenül titeket.

 

Kuthumi - A Türkiz-sugár aktiválása és a 6. és 8. Dimenziós Frekvenciák beavatása

A Türkiz-sugár aktiválása és a 6. és 8. Dimenziós Frekvenciák beavatása

KuthumiMester  közvetítése - Michelle Eloffon keresztül
Johannesburg 2006 január 13
Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

www.mediafire.com/download/3t61c5fd4rb2rbb/T%C3%BCrkiz_sug%C3%A1r.mp3

vagy

Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=2eZwzh-qn70

Megjegyzés: az anyag 2006-ban lett lecsatornázva, de bármikor, ha a jövőben elolvasod hatással lesz rád, és amikor csinálod, akkor kapod meg a beavatást, amit a Kuthumiék 2006-ban közre adtak, tehát nem kell félni,hogy lemaradtál volna bármiről is. :)

Kuthumi vagyok és a szeretet és bölcsesség sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy elhozzam nektek a megértés, a bölcsesség, az integráció és az autentikus éned mélyebb felébredésének áldásait.
Üdvözlet szeretteim. Szívünkben hatalmas örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, mialatt szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, üdvözlünk titeket a 6 dimenziós Folyékony Szeretett vibrációnak Fény Templomaiban és a Krisztusi Fény és Jólét 8. dimenziós vibrációjában, a Fény és a Bőség összes fényének formáiban.
Fivéreim és Nővéreim, ez a nap fontos a kapcsolatok szempontjából.
Amikről beszélek, az az, hogyan kapcsolódsz önmagad összes aspektusához, azokhoz, amelyek még mindig az elkülönültség rendszerében hisznek. A Türkizsugár egyfajta kötőanyagként szolgál a férfi és női önmagad között. Úgy működik, mint egy ragasztó a fény, a bölcsesség és a szeretet összes aspektusa között, és önmagad aspektusai (között), amelyek jelenleg keresgélnek és próbálnak emlékezni.
A Türkizsugár behatol a harmadik szemedbe és ezzel elhoz egy nagyon magas frekvenciájú vibrációt, amely önmagában elkezdi a gondolatok, meggyőződések, attitűdök és feltevések kompozíciójának lebontását, ami az életednek nevezett rendszert alkotja.
Ennek eredményeként, ami ma történik, keresztülmentek 12 kisebb beavatáson, ezzel megkönnyítve a személyes emlékezési folyamatotokat. Úgy döntöttem, hogy nem említem ezt folyamatként többé, a megvilágosodás folyamataként vagy növekedésként az igazságban mind ez benne foglaltatik, egyszerűen Emlékezés. Már teljes potenciálon vagy.
Keresni az energia szerkezetét meghatározza a tény, hogy minden létezik egyszerre, ezért annak az észlelése, hogy a leghatalmasabb, legfejlettebb és felébredt énedé válj, csak egy illúzió. Minden, amit teszel, hogy emlékszel arra, amit elfelejtettél, és emlékezve ezekre, támogatva azokat, akik elfelejtették, hogy felejtettek, és akik azt hiszik, hogy a jelenlegi útjukon mindennek van kezdete és vége.

Amikor egy csoport elkezd emlékezni, hogy mi található a konstrukciókon/felépítéseken/ és kompozíciókon/összeállításokon/ túl, amely valójában csak egy hologram, (akkor) a hologram gyengül az erejében.
Ez elkezd a konstrukcióban törésmezőket előidézni.
A kompozíció ekkor elkezd szétbomlani és felfedi, ami ezen túl található.
Sok éven át mi, a Fény Urai a Fény Úrnőinek a kíséretében, buzgón dolgoztunk veletek, és segítettünk neked, hogy reagálj a belső vágyra, hogy emlékezz. Talán fel tudsz idézni alkalmakat az életedben, amikor egyszerűen tudtál valamit vagy nem, és ez nem olyas valami, amit tanultál vagy tudatosan megmondták neked. Ez egyszerűen a belső tudás, ez a belső tudás, szeretteim, a memória megkavarodása belül. Ezért menjünk egy kicsit tovább, és azt mondjuk, hogy az intuíció, amit ekként ismersz nem létezik. (szünet)
Ennek az oka, hogy amit előjelként érzékeltél az intuícióból fakadóan, egyszerűen annak az emléke, ami már megtörtént.
Most ez megváltoztatja a játékot, nem gondoljátok? <nevetés >

Biztosítalak titeket az elmétek képes lesz arra, hogy az év végéig megtegye az áttörést !! Túl léptek ebben az évben, minden egyes komfortzónán, amit jelenleg élveztek.  Annak ellenére, hogy néha „ a komfortzónában” nagyon kényelmetlen.<Nagy nevetés.>

Azonban ez önként vállalt, a hitrendszereid idézik elő.
Gyakran hallani fogjátok, hogy ezt mondom ez alatt az év alatt, és folyamatosan hangsúlyozni fogom ezt addig, amíg megérzed, mik azok a hitrendszerek amiket belül hozol létre. Évekig mondtuk nektek, hogy a hitrendszereitek határozzák meg az életetek minőségét, most meg van a lehetőségetek, hogy meglássátok ezt, hogy érezzétek ezt, megértve ezt a tapasztalaton keresztül.

Ez egy mélyebb betekintést fog adni.
Ez egy áldás lesz az utazásod során, mert akkor képes leszel arra, hogy behatolj mélyen magadba, és ami korábban elkerült téged és hagyta, hogy csalódottnak, elkülönítettnek érezd magad, és ez felkavart, amit belül úgy érzékeltél, mint ha valami hiányozna, hogy meg kell tenned valamit, de nem tudod, hogy egészen pontosan mit is. Sok ember találja meg az együttes céljuknak a mélyebb aspektusát a bolygón. Össze fogtok gyűlni csoportokba és egyesültök a csillag családotok többi tagjával. Az oka, amiért a csillag családotok sok tagja összegyűlik, hogy itt az ideje, hogy lehorgonyozzátok a fény csillag programjait, ezért ez annak a végső fázisa,hogy összetörje a félelem mátrixát.

A világ, amiben éltek, amit észleltek, ennek a világnak az összetételét egy félelemnek nevezett energia alkotja. Hallottátok tőlünk, hogy azt említettük korábban, hogy az energiák, amik támogatják a félelmet azért teszik, hogy fenntartsák maguknak a - hasonló hasonlót vonz alapelvén-a félelem félelemből táplálkozik energetikáját.
A félelemnek szüksége van félelemre, annak érdekében, hogy növekedjen, és ez az, amiért vannak olyan időszakok az életedben, amikor úgy érzed, hogy szinte lehetetlen, hogy kiszabadítsd magad a félelemből. A világod kompozíciója létrehoz egy félelemnek nevezett rákot.
Most a Folyékony Szeretet 6. dimenziója az ellenszere ennek a méregnek, ezért az, amiért mindannyian érzitek ezt a késztetést, ezt a belső vágyat, hogy csatlakozzatok a Folyékony Szeretet 6. dimenziójához és hogy szabadok legyetek. Hányan közületek érezte már magában, hogy ez az év meghatározza a szabadságotokat? Ebben az évben a múlt aspektusait uralni fogjátok, ami a zűrzavar állapotában tart titeket, körbe futkosva, ahogy egy dilis kutya kergeti a saját farkát.
Valamelyikőtök érezte ezt? <Lelkesen elismerik!>

Most már tudjátok miért. Ez egy fontos időszak a manifesztációra.
Ebben az évben, szeretteim, ahol szembe kerültök a hibátlan Isten/Istennői önmagatokkal.
Ebben az évben megteremtitek a mennyországot a Földön. Ez az az időszak, amikor igazán megértitek, az intellektuson/értelmen túl, hogy a pokol egy lelkiállapot, az a lelkiállapot, (amivel kapcsolatban) úgy döntöttél, hogy foglalkozol, a lelkiállapot, ami valamennyire hozzád nőtt, ez a lelkiállapot, pedig külsőleg ostromolt téged, miközben irányított, és ezt mint sajátodat vetted magadra. Ez az év az illúziók kompozíciójának bukása, az összes ilyen kompozíció, ami ahhoz vezet, hogy elkülönültnek érezd magad, ami érzéseket teremt benned, ami továbbá az eredményezte, hogy cselekvés képtelenek érezd magad, elkülönültséget és a szétkapcsolódást az Anya/Atya Istentől.

Az ébredés tudatossága, nem arról szól, hogy fel kéne ébredned. Az van, amit mondtam, Emlékezés. Az átadás folyamata manifesztálja az emlékezés folyamatát. Látjátok, ezt a világot a félelem rákos sejtje alkotja, vagy hagy hívjam ezt a félelem hologramjának, folyamatosan állandósítja a rezgéseket, azt eredményezve, hogy az emberek a reakciójukkal és viselkedésükkel, továbbra is a félelmet táplálják. Ez irányítja a lényed fizikai aspektusát, ez az agyad legrégebbi/legöregebb része - helyesebben a közepében - ez amit hüllő agyként említenek. Ez a részed, ami túlélésben tart.
Az agyad csillag aspektusának, 95% kihasználatlan potenciál, ez a részed, ami tudja, hogyan kell boldogulni. A hüllőagyad 5%-át használod életed minden területén, ami állandósítja a túlélési (ösztön) tudatosságot.

Ez az a részed, ami megtart az úgy nevezett és nem tisztességtelenségből az állatvilággal szemben, de az állati természetedben. Tehát ma azért vagyunk itt, hogy a Türkiz-sugár támogassa, azt hogy elkezdd a haladást, emlékezve arra, amit már tudsz. Fókuszálj, szándékos tudatossággal távol a hüllőagyadtól és inkább a csillagagyadra, vagy a legnagyszerűbb potenciálodra, szem előtt tartva, hogy a potenciál már létezik, ez már aktív; egyszerűen elsajátítva, hogyan kell használni az agyad ezen részét.

Minél többször választod a túlélést, annál kevésbé fogsz boldogulni. Minél többször döntesz úgy, hogy figyelmen kívül hagyod vagy megtagadod, hogy önmagad (azon) aspektusát válaszd, ami által megtapasztalod a felszabadulást, mélyen rejlő csalódottságot;(és ezt visszautasítva) több csalódottságot, hiányos/ rendellenes működést fogsz érezni. A világotok már teljesen a csalódottság, a kiábrándultság és rendellenes viselkedésállapotában van. A hüllőagy, ami szabályozza a világotokat biztosítani fogja a túlélést a legfontosabb motiválóerőként, más szavakkal a félelem faktorát.
Van erőd, van képességed, vannak eszközeid és adottságod és minden más aspektus, ami szükséges hogy a teljes emlékezet tudatosságába vigyen, ahol megcsapolhatod az agyad teljes potenciálját. Ennek érdekében veletek együtt fogunk dolgozni mindnyájatokkal a DNS szintjén, a DNS nyelvére a tested reagál, és csak 2 szál aktív, mint az agyad hüllő aspektusa, csak két szálon működsz, ami a túlélési program része, inkább mint a teljes képé. Aktiválva a 12 szálat, ez majd megnyitja a játékteret/játékmezőt számodra, elkezdi letölteni a DNS mind a 144 000 szálát, amelynek minden egyes szála a hang 144 000 különböző oktávján rezeg kisugározza a szín 144 000 vibrációját. Nagy, nem gondoljátok? <Nevetés.>

Ezért lehetetlen neked, hogy képes legyél felfogni, hogy ki vagy mi vagy. Ne is tévedj erre, mert csak összezavarod magad. Most, összpontosíts a tudatosságod jelenlegi 5%-án túlra, aktív belemerülés, és emlékezés (által).

Kérlek hunyd le szemed. Helyezd magad kényelembe. Vegyél néhány mély lélegzetet a testedbe, és amint kilélegzel, engedd meg a testednek, hogy ellazuljon és helyezd el magad kényelmesen az ülésen. Helyezd mindkét lábad szilárdan a földre, és a kezeidet pihentesd meg az öledben.

Kezdjük, képzeld el a türkizszínt a harmadikszem csakrádban. Képzeld el ezt, miközben suttog neked a szeretet éterein, és a színe simogatja az érzékeidet, majd óvatosan elkezdi mozgatni az összes csakrádat kiegyensúlyozva, elcsendesítve és nyugtatva a tested, elméd és lelked. 

Az elmédben kérd fel Mihály Arkangyalt,  kérd fel az Univerzális Isten Anyát Shekinah-t, .... kérd fel Ra Nagyurat, ....hívd meg a Fény Aranyküldötteit, hogy veled legyenek.  Kérd fel a Szeretet Platinasugarát, hogy beborítson téged; .... hívd segítségül a személyes Vezetőidet és Angyalaidat  
Ha van egy kedvenc állatod, hívd ezt az állatod, hogy csatlakozzon hozzád. 
Ha van egy kedvenc kristályod, képzeld el ezt a kristályt manifesztálódni a kezedbe most.
Hívd az elemeket - a tűzet, a földet, vizet és a levegőt – és kér a Föld Anya Istennőt Gaiat, amelyen élsz, hogy segítsen téged és, hogy megtartsa az energiád a lehorgonyzási folyamat időtartalma alatt. 
Most felkérjük a Folyékony Szeretett 6. dimenziós testének kollektív tudatosságát; felkérjük a Krisztusi Fény 8. dimenziós testének a kollektív tudatosságát.
Előhívjuk mindannyiótok Folyékony Szeretettének 6. dimenziós testét és a Krisztusi Fényének 8. dimenziós testét egyénileg.
Engedd, hogy ezek manifesztálódjanak a jelenlétedbe bármilyen módon a képzeletedbe vezessen téged.

Most képzeld el magad kézen fogva az összes Fény Lénnyel, akiket megidéztünk.

Vess egy pillantás a Pártfogóid és Vezetőid ezen óriási gyűrűjére; elismerve a szeretetüket, elismerve a fényüket és a hajlandóságukat, hogy ott legyenek és támogassanak téged.

 Mozgasd a fókuszodat a harmadik szemükre és észre fogod venni, hogy a jelenlévő összes Lénynek egy türkizfény csillog a harmadikszem csakrájában.
Ebben az évben a harmadikszem csakrád, aktiválni fogja a türkizsugarat a jelenlegi tudatosság 144 000 dimenziójának mindegyikén keresztül, ami megalapozva az emlékezést a személyes szintedhez kapcsolódva, egy lélekként. A Nagyurak és Úrnők jelenléte melletted, biztosít téged ez idő alatt arról, hogy megkönnyítik az emlékezés minden szintjét, amelyre személyes szinten készen állsz. Biztosítanak téged a védelmükről és a gyógyulás, elengedés, integráció és beavatás megkönnyítéséről. 

Folytasd a lélegzést mélyen belélegezve, majd teljesen ki, és amint ezt teszed, észre fogod venni, ahogy a türkiz vibráció növekszik minden Lény harmadik szemében lévő fényben, és ahogy lélegzel ez a fény erősödik a ragyogásában, amíg nem látod az arcokat, csak egy csodálatos és ragyogó türkiz fényt. 
Légy tudatában, amint a Lények mindegyike elkezd zümmögni egy hangot. Ez a sajátos zümmögés a szíved és a harmadik szemed spontán megnyílását váltja ki, és minden egyes lélegzettel a türkiz fény elkezd feléd gravitálni, addig amíg ez a fény teljesen megtölti az orrodat, és ahogy lélegzel felfelé halad a harmadik szemedbe és lefelé a szívcsakrádba. 

Lélegezz be mélyen és engedd, hogy a türkiz fény keresztülhaladjon a lényed minden egyes rostján és lélegezz ki teljesen. Ez a türkiz fény, képes áthatolni az összes védelmi mechanizmuson, ami belül rögzült vagy a tested sejtfelépítése körül. Hagyjad, hogy a szín sugara megtegye amit kell, és érezd a pompás lények zümmögésének a vibrációit, akik most osztoznak veled a helyen, aktiválva a kisebb csakrákat a testeden belül és körül, ami egy megnövekedett rezgést vagy energia érzetet vált ki benned és körülötted. 

Néhányan úgy érezhetitek, hogy a testetek hőmérséklete kezd megemelkedni vagy az energia bizsergését a kezetekben vagy a lábatokban, vagy az egész testetekben. Egyszerűen lélegezd át magadon az energiát, és tudd, tökéletes biztonságban vagy.

Most képzeld el Ra nagyúr aranysárga rezgései a kör középpontjába mozognak, és ez az arany fény, a türkizsugár és a lelked fénye elkezd egyesülni. Érezd Ra Nagyúr aranysárga vibrációját – másnéven a nagy központi Nap jelenléte, elhozva neked az életerőt, a vitalitást és az energiát. Rá nagyúr egyre több aranyfényt áraszt ki; ez az energia megmozgatja nagyon finom és harmonikus módon a DNS-ed összes szunnyadó szálának (az) aktiválását.

Képzeld el magad ezekkel a lényekkel együtt, és megtöltve a türkiz és aranysárga fénnyel.

Most képzelj el egy női lényt előre menni. Ez Shekinah Úrnő, az univerzális anya, aki a Platina Sugárban tart meg (téged). Kinyújtja a kezét feléd, egész teste a Platina Sugár fenséges ezüst fényével vibrál, és ezt neked adja, ..., a szíved és harmadik szemed válaszol, befogadva, amit kiterjeszt hozzád, és ez keresztül folyik a fizikai tested összes csakráján és áthalad a sejtjeiden, és ez elkezd keveredni a férfi és női alapelved DNS-ének szunnyadó szálaival, hogy tovább támogassa az emlékezés folyamatát. 
Néhány percig engedjük, hogy az energia elrendeződjön benned, még mindig tisztában a zümmögéssel. A zümmögés megkönnyíti ezeknek az energiáknak a helyes integrációját. (szünet)

Folytasd a belégzést teljesen, és kilélegezve egészen.  

Most nagyon óvatosan fókuszálj az agyadra. 
Képzelj el egy energia labdát, amit a türkiz, az arany és a platina sugár alkot, amiket már integráltál a csakráidba és a tested sejtjeibe. (rövid szünet) Képzeld el az agyadnak azt a részét, amit hüllőagyadként említenek. (rövid szünet) Óvatosan vezesd oda a türkiz, arany és platina energia ezen labdáját az agyad középpontjába, és helyezd ezt a hüllőagyad részébe. 
Kérd meg a magasabb világ összes lényének, hogy megkönnyítsék a megfelelő elhelyezését  és a fény ezen labdájának lerögzítését.

Miközben megkönnyítik ezt, azt kérem, hogy mindnyájan ismételjétek utánam gondolatban, az elméd csöndjében:

Én, (itt a neved), tudatosan előhívom az emlékezés folyamatát, amely a csillag agyam, az agyam jelenleg nem használt 95%-a, hogy belépjen a tudatosságomba, belépjen az életembe és emlékeztessen arra, amit elfelejtettem.
Megkérem a Fénylények, a Nagyurak, az Úrnők, az Angyalok és az Arkangyalok támogatását, akik arra a területre specializálódtak, hogy a szunnyadó DNS-t és az agyi funkciók újraaktiválását könnyítsék meg nekem, és tudatosan kérem, hogy a folyamat legyen lerögzített és teljesen aktivált az életemben. Hozzájárulok, hogy követem a Fény Tervét és ezen fénylények által bemutatott irányt (nekem) és ennek során emlékezni fogok.
Én,( mondd a neved ) a szeretetet választom, és tudatosan úgy döntök, hogy emlékszem, és tudatosan azt választom, hogy eggyé válok mindennel, ami alkotott engem, Minden Vagyok, Ami Vagyok.

Lélegezz be mélyen, és a kilégzés a szádon át történjen. Engedd, hogy az energiák leülepedjenek a testedben. Gyerünk folytassuk. A fejedben:
Előhívom a Türkizsugarat, hogy összeköttetésként működjön önmagam összes aspektusa között a jelenleg tapasztalható elkülönülésnél. Kérem a Türkizsugarat, hogy segítsen, önmagam átrendezésében, és emlékeztetve a kapcsolatomra mindennel, ami fény.
Kérem a Kapu Őrzőmet, hogy járjon közbe minden helyzetben, amit mágnesesen magam felé vonzhatok, mint egy régi paradigmás gondolkodásmód következményeként, hogy semmilyen módon ne eredményezhesse számomra, hogy visszaesek a régi módú gondolkodásba, vakhitbe és viselkedésbe.
A szeretetet és a szabadságot választom. Azt választom, hogy tudatosan emlékezzek mindenre ami vagyok, mert minden vagyok, ami vagyok.
Lélegezz be mélyen, és a kilégzés a szádon át történjen.
A Vezetőid most egy újrakalibrálást aktiválnak, hogy támogassák a testedet; ez biztosítja, hogy az energia akadálytalanul áramoljon fel és le a gerinceden, összehangolódva az összes csakráddal. 

Engedd meg kérlek, hogy folytassuk:

Szeretnék hálát adni a Fény összes létezőjének, aki meghallotta a kérelmemet.
Hálát adok neked Anya/Atya Isten, hogy megalkotta az emlékezés lehetőségét számomra.
Köszönetet adok mindenért, amire emlékeztem és hálát adok magamnak, azért hogy manifesztáltam ezt a lehetőséget, hogy emlékezzek, minden vagyok, egy vagyok, és képes vagyok, hogy mindenné váljak, ami vagyok.
Hálát adok a Minden Ami Vannak, hogy megáld engem, mindennel ami vagyok, és mindennel amim van.
Hálát adok, mindenért, ami voltam, és mindenért amit megtapasztaltam, azokért az eszközökért  is és ajándékokért, amik elhoztak ide engem. Köszönöm magamnak, köszönöm Istennek. Köszönetet adok mindennek, hogy emlékeztetett engem mindenre, ami vagyok.
Végy egy mély lélegzetet be, és lélegezz ki, miközben ez az energia leülepedik a csakra rendszeredben.

Végül, folytassuk ezzel:

„Kérem, mindazt amire emlékszem kecsesen és harmonikusan tökéletes és csodálatos módon nyilvánuljon meg. Kérem, hogy az Isten Fényét az erejében tartsam, az Anya Isten Szeretetét a hatalmában, azért hogy könnyen és tudatosan felismerhessem a jeleket és az útmutatásokat, amik a Lélektől érkeznek, hogy támogassanak engem Emlékezve az Utamra. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Így van, és így is lesz. „

Szeretteim, most képzeljétek el ennek az energiának az egészét, amit segítségül hívtatok és ami leülepedett a lényeteken belül kiterjedve a dimenziókon keresztül.  

Képzeljétek el a türkiz, az arany és a platina energiát, ahogy átöleli a Föld Anya kollektív 6. és 8. dimenziós testeit. Elképzelve áthatva az ő testét és kapcsolódva az összes Fénymunkás összes 6. és 8. dimenziós testeivel az egész bolygón.

Lássátok az energia ezen szűrője kapcsolódik a bolygótok gyermekeinek 6. és 8. dimenziós testeinek mindegyikével, és tovább halad, összekapcsolódik az „alvó” testvéreitek és nővéreitek 6. és 8. dimenziós testeinek mindegyikével, (akik) jelenleg a bolygón léteznek . 

Továbbra is lélegezz az egész folyamat alatt, azért mert most horgonyként szolgálsz az energia számára; ennek a hármas rácsnak egy vevője és adója vagy. Bárhová mész lerögzíted ezt, aki csak érintkezésbe kerül veled, azoknak felizzik a hármas rács a bensőjükben, ezért lélegezz és engedd az energia áramlását.  

Lásd a bolygót az energia egy pulzáló labdájaként, a türkiz, az arany és a platina energiából összeállva.

Most képzeld el, ahogy ennek a 3 színnek a vibrációja az egész bolygón megnyitja a portálokat, úgy működnek, mint átjárók a meggyötört és csapdába esett lelkek számára, akik készek arra, hogy átlépjenek.
Nyisd meg a szívcsakrád, kivetítve a Folyékony Szeretet Frekvenciáját, hogy megnyissa ezeknek a lelkeknek a fény dimenzióit.

Lélegezz be mélyen és lélegezz ki teljesen.

Ezek a portálok nyitva maradnak a következő 3 órában. Az energia megkönnyíti az összes léleknek az elengedést, akik készek ott hagyni a régit maguk mögött.

Szeretteim, Fény Aranyküldöttei továbbra is segíteni fognak benneteket a Türkizsugár integrálásában. A horgonyzásunk ma veletek egy nagyon kedvező új energiát hoz el, az egyik, hogy meg fogja könnyíteni az igazságra való nagyobb emlékezést és egy jelentősebb készséget, hogy meglássátok az autentikus ént. Ennek az új látomásnak a következményeként nagyobb lelkesedéseket/aktivitásokat és belső vágyakat, hogy megismerd magad minden szempontból, hogy megértsd, mi volt a felelős a világ kompozíciójáért, ahogy van, és ezáltal meglelve a kijáratot, és a bejáratot a létezés új módjához. A félelem mostani mátrixának a lebomlása olykor azt eredményezheti, hogy az energia változékonynak, kiszámíthatatlanak és őrjöngőnek tűnik. Ha ezt tapasztalod, vagy látod, hogy mások ezt tapasztalják, képzeld el magad az arany, platina és türkiz energia egy labdájának a közepében állva. Ez újra fogja kalibrálni az energiád. Ez középpontba helyez és védelmet nyújt számodra. Használd a türkizszínt amennyire csak lehetséges. Hordj türkiz ásványt magadnál, vizualizáld a Türkizsugarat, és adj hálát magadnak a lehetőségért, amiért úgy döntöttél, hogy felgyorsítod az emlékezés folyamatát nem úgy, mint azelőtt. Légy kész arra, hogy lásd a világod átalakulását; légy hajlandó túl lépni a komfortzónán. Azáltal, hogy kockáztatod, hogy megismered magad. Fejleszted az önbecsülésedet, önbizalmadat és természetesen az önismeretet.

Itt az idő most, hogy visszahozd önmagad a fizikai tested teljes tudatába. Észreveszed, hogy a zümmögés elkezd halkulni, amíg teljes csend nem lesz. Állj meg egy pillanatra, hogy hálát adja az összes Fény Létezőnek, akikkel jelenleg egymás kezét fogjátok. Adj hálát önmagad minden aspektusának, hogy szívesen részt vettek a mai beavatáson. Üdvözöld a türkiz aspektusodat.  Üdvözöld a vibrációt és a táplálást, ami ebből a fény sugárból jött. Mondj köszönetet magadnak azért, hogy azt választottad, részt veszel ezen a mai ünnepségen. 

Lélegezz be mélyen az orrodon keresztül, majd lélegezz ki a szádon, húzd vissza a tudatosságodat a fizikai testedbe. Összpontosítsd a figyelmedet a fizikai testedre, mozgasd meg az ujjaidat a kezeden és a lábadon is, forgasd körbe a csuklódat és a bokádat, húzd a vállaidat hátra, körözz a nyakaddal, földeld le magad újra a testedbe.

Szeretteim, a Türkizsugár rezgése képes áthatolni a sűrű vibrációk által alkotott 3. dimenziós tudatosságon. A vibrációk számos energia áramot kezdenek elstimulálni jelenleg az agyban, ténylegesen felébresztve a szunnyadó idegvégződéseket. Mivel ezek a szenzorok felébrednek, így az emberi hozzáállás is megváltozik. Minél többet tanulsz a világról magad körül, annál jobban kitágul a tudatod, és meglátod, hogy sokkal könnyebb emlékezni. Az egyetlen dolog, amit megszeretnénk vitatni, hogy az óvatosság fontos, ügyelj arra, hogy ne ess csapdába a csüggedtség, a reménytelenség vagy a negatívitás érzésében, amik az emlékezés következtében jöhetnek felszínre és mindenek előtt annak a felismerése, hogy hogyan voltak az kontrolláló/irányító rendszerek meghatározott helyen és hogyan manipulálják továbbra is az embereket, hogy ne higgyenek önmagukban. Had tájékoztassunk titeket, ezalatt az idő alatt, hogy a technológia a modern világotokban folytatni fogja a fellendülését az úgynevezett  bonyolultságot (sophistication). Erősen buzdítalak benneteket, hogy ne érjenek utol titeket.
A világotok modern technológiáinak mindegyike az életeteket csak még őrültebbé teszi. Még több idő helyett, inkább kevesebb időt ad nektek! Mi történt az életetekben, mielőtt a technológia olyanná vált volna, mint ma? Gondoljatok a szülőkre és nagyszülőkre, mielőtt a mobiltelefonok léteztek volna, akár a faxgépek vagy a számítógépek. Mi történik akkor, mikor mindenki munkaideje véget ér? Mi történik az úgynevezett pihenő napokon? Mi történik? 

Volt időtök pihenii. A modern technológia elvette tőletek mindezt. Tehát ez elengedte a szörnyet, amit STRESSZNEK neveztek. A modern technológia elterel titeket és megfoszt a hatalmatoktól, ez birtokol titeket. Próbáljatok elmenni valahová a mobiltelefonotok nélkül, számítógépetek, laptopotok nélkül, bármiféle technológia nélkül, ami összekapcsol titeket bárki mással. Igen, néhány ember úgy gondolhatja, hogy elraboltak! De akkor mi van. <nevetés> nem lesz képes fent tartani a tempót, és látni fogjátok, ahogy az már nyilvánvaló, a halál sokkal fiatalabb korban fog bekövetkezik, sőt akkor visszamentek majd a régi korba, a múltba, ahol egy megfázás vagy egy influenza megölhetett egy ember, most a modern napok stressze öl meg egy embert. Nincs antibiotikum erre.

Át kell venned az irányítást az életed felett. Nem tudom, hogy bármelyikőtök is emlékszik-e, de volt idő, amikor az emberek féltek, hogy a robotok vagy a gépek átveszik a hatalmat a világ fölött? Képzeld el « ez megtörtént.
A technológia uralja az életeteket.
A számítógépek már uralnak titeket; a mobiltelefonod határozza meg az időd be- vagy kikapcsolását; az emberek elvárják, hogy mindenki elérhető legyen a hét minden napján 24 órában. A pihenő időd megszentelt terének a teljes lerohanása ez.
Ha ragaszkodsz hozzá, hogy ne vegyél lélegzés szünetet, biztosítalak róla a fizikai tested le fog bomlani.
A természet azért van, hogy az életeteket rehabilitálja (helyreállítsa), figyelmen kívül hagyjátok, letagadjátok ezt.
Fuss egyenesen át rajta, vagy fuss a múltba egyenesen. Szeretteim, a modern világ fantasztikus szerkezeteket tartalmaz magában, de higgyétek el, ez megfoszt titeket az élettől, az igazi életminőségtől.
Van egy kihívásom a számodra, tedd el a mobiltelefonod egy hétre, húzd ki a számítógéped pár napra, vagy még jobb kikapcsolni a nap lezárásaként, és semmilyen körülmények között ne kapcsold be addig, amíg a következő nap el nem kezdődik. Kezd el megtanítani az embereknek, hogyan emlékezzenek arra, hogy milyen volt a pihenés. Ha nincs senki, és ha nem fogod megszabni a határokat, és leállítani magad egy időre, mert amit senki nem fog neked megadni, az a tér.
Ez az év manifesztálja a bőséget, és választ kapsz arra, hogy mi is az a bőség, hogyan is van ez.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának és Arany Lángjának chohanja, emlékeztetlek titeket, hogy mi mindig jelen vagyunk, és biztonságos megbízni a sok láthatatlan karban, ami megtart, ami vigasztal, hord és táplál titeket. Emlékezz soha nem vagy egyedül, és  mi mindannyian egyek vagyunk és ezért  veeld vagyunk , mindig minden formában. Érezd jól magad!
Az Isten Anya és Atya fénye és szeretete ragyoghatja be az ösvényt előttetek, és ha érzel magad mellett, akkor szedd össze magad!

Áldásom és Adonai

Kuthumi – Az Istennő teljes kifejeződésében (Az összes Istennői Archetípus)

 Kuthumi – Az Istennő teljes kifejeződésében (Az összes Istennői Archetípus)



Michelle Eloff©

2006. január

Fordította: Hatejer Emese

Forrás: lightweaver

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési helye:

http://www.mediafire.com/file/dm41c6x5ckrk0pm/160930_spirilego_13_noiarchetipus.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra az ünneplés, az öröm és a bizalom áldásait.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Fény szeretet nővérei, ma egy nagyon fontos témáról szeretnénk beszélni veletek. Valójában, egy bizonyos értelemben, egy igen erőteljesen befolyásoló, irányító erő az emberiség tudatosságának fénnyé való átváltozásában. És ez a nő ereje/hatalma, vagy az Istennői energia ereje/hatalma.

Sok-sok idővel ezelőtt, a nők a jókora erő/hatalom helyzetében voltak. Tisztelték őket a bölcsességükért, tisztelték őket a táplálásra és a teremtésre való képességükért. Azonban egyensúlytalanság jött létre, mikor bizonyos nők vagy istennők visszaéltek ezzel az erővel. A nők rabszolgaként használták a férfiakat, csak úgy, mint ahogyan manapság ezt sok nő is tapasztalja, így végül a férfiak kerültek hatalomra, és ahelyett, hogy kiegyensúlyozták volna az energiát, egyszerűen újraélték a női energia általi az eredeti visszaélést. Most a bolygótoknak megadatott az a lehetőség, hogy tökéletes egyensúlyba kerüljön, és ezáltal összehangolódjon a női és férfi energia a bolygótokon.

Már tanúi voltatok, hogy néhány nő, nem mind, elvesztették önmagukat, és ahelyett, hogy meghatalmasodott nőkké válnának, egy nőies, tápláló teremtőkké, néhányan megpróbálták átformálni az energiájukat, hogy olyanokká váljanak, mint a férfiak. És ezen a ponton a félreértés további kiegyensúlyozatlanság veszélyét okozta. Az, hogy erős nővé váljál, nem azt jelenti, hogy olyanná kell válnod, mint egy férfi, és az hogy ha egy férfi egyensúlyban van a nőies oldalával nem azt jelenti, hogy nővé kell válnia, vagy meg kell változtatni a nemiségét. Csupán azt kérik tőletek, hogy legyetek az autentikus énetek és a meghatalmasodott énetek egy azon időben. A női (alap) elv nem létezhet férfias (alap) elv nélkül, és vice versa. Az Atya Isten energiájának magja szükséges, hogy megtermékenyítse és lángra lobbantsa az Anya Istennő élettartalmát, hogy képes legyen táplálni és teremteni.

Tehát az emberiségnek egy bizonyos mennyiségű illékonysággal kell szembenéznie. Ebből az okból mondjuk azt, hogy ez azért van, mert a nők, akik utálják a pasikat, egyéni okokból, akik inkább azt szeretnék, hogy a bolygó mentes legyen a pasiktól, ők egy nagyon intenzív tisztulási és tisztítási folyamaton fognak keresztül menni. Ugyanez vonatkozik azokra a férfiakra is, akik tagadják az istennői energiájukat. Ismeritek a klasszikus macsó férfiakat; nekik is meg kell szólítaniuk az Istennői (alap)elvet önmagukban. Ez szükségszerű annak érdekében, hogy egyensúly legyen.

Az Istennői energia ereje/hatalma az egyik, ami megnyitja a lehetőség ablakait a fény információjának és frekvenciájának szintjeire, hogy támogassa és felemelje a felemelkedési programot, amelyet a Föld Anyáért és a lakosaiért alkottak meg. A nőies energia az, ami kibocsátja/kiárasztja minden emberi lény, teremtő aspektusának szellemét. És az Isteni, férfias aspektus az, ami ösztönzi a cselekvést és a manifesztációját annak, amit megteremtenek.

Amikor egy személyben megfogan egy ötlet, akkor a nőies energia az, amivel ekkor kapcsolatba lép. A nőies energia reagál az Univerzális Elme információjára, megfoganva ezzel, és a szexcsakrában tartva ezt, csak úgy, mint mikor egy ember fogan meg a méhben, és kilenc hónapot a várandósság állapotában tölt el.

A férfias energia vagy Isten Erő az, ami fogja az ötletet és megtörténtté teszi azt, végrehajtja azt a fizikaiban, így ez manifesztálódik a valóságban. Ha valaki úgy érzi, hogy beragadt, stagnál, ösztönzés nélküli, motiválatlan és depressziós, ott általában az én nagyobb része az, ami lekapcsolódott az én Istennői aspektusáról. Emlékezzetek, az Istennő megfogan, az Isten kezdeményez, aktivál és cselekszik.

Így, hogy egy személy megtapasztalja ezt, szükséges segíteni őt, hogy újrakapcsolódjon az Istennői énjével. Először is, el kell tölteni egy kis időt azzal, hogy leírjatok minden dolgot, ami demotivál, nem ösztönöz, vagy a kiábrándultságról szól. Írd le milyen érzés megragadtnak, beragadtnak és elakadtnak lenni. Milyen érzés stagnáltnak lenni. Azt is javasoljuk, hogy kezdjétek azokkal a mondataitokkal(, ha úgy érzed ez segít, hogy):

Ösztönzés nélkülinek/ihletetlenek érzem magam amiatt, hogy......(a következő mondat kezdődhet ezzel),

A stagnáltság érzése olyan érzés, mint a …

Dühös vagyok, mert az életemet stagnálónak és megragadtnak látom, ihletetlenek/ösztönzés nélkülinek és demotiváltnak/motiválatlanak érzem magam és ez annak eredményeként történt...

.(és folytasd tovább az írást)

Elvesztettem a kapcsolatomat az Istennői energiámmal és azt a képességemet, hogy teremtsek és az új ötletek által inspirálva legyek, mert...

...(És írj tovább)

Reménytelenek és tehetetlenek érzem magam, mivel/mert...

… (És folytasd tovább a mondatot.)

Azáltal, hogy így kezditek a mondatokat, szeretteim, az a kifejeződés egy új módozatát teremti meg, hogy a belső gyermek vagy az én bármilyen sérült aspektusa követhető legyen ezen keresztül. Sokszor, amikor valaki azt mondja egy személynek – írd le azt, amit érzel – akkor a sérült személy, aki teljesen ösztönzés nélkülinek vagy motiválatlanak érzi magát, semmi ötlete sincs, hogy hol is kezdje ezt. Ha nem tudják, hol is kezdjék, akkor még inkább motiválatlannak, tehetetlennek és reménytelennek kezdik érezni magukat. Miután leírják az összes mondatot, amit mondtunk, akkor az egyének nagyobb átláthatóságot nyernek és egy kicsit jobban megértik a dolgokat helyzetük körül, és azt, ahogyan ezek lekapcsolták őket az Istennői energiájukról, és aki, vagy ami hozzájárult az energiájuk kettészakadásához. A harag mindig része a folyamatnak, mivel a reménytelenség és tehetetlenség mélyén, harag lakozik, ez általában a félelemként manifesztálódik. Ezt a folyamatot javasoljuk azoknak a férfiaknak és a nőknek, akik elvesztették a kapcsolatukat avval a képességükkel, hogy létfontosságú és szükséges változtatásokat idézzenek elő az életükben.

A férfiak, akik úgy érzik, hogy elszakadtak azon képességüktől, hogy ellássák a családjukat. A férfiak, akik dühösek a nőkre, mert az anyjukkal való kapcsolatuk ahhoz vezetett, hogy elnyomottnak, rosszul ellátottnak érzik magukat, és nem képesek alkalmazni magukban ezt, hogy az energia egy ereje motiválja őket, hogy egy fenntartható élet programot teremtsen maguknak. Az Istennői energia hiánya számos atrocitást eredményezett világszerte. A férfiak félreértették és visszaéltek az Isteni energiájuk erejével és ahelyett, hogy védelmezők, őrzők, családfők, család fenntartók, és beavatottak lettek volna, harcosokká váltak, a háború kitört, erőszakos viselkedés alakult ki, és a nemi erőszak és a gyilkosság vált a világotok bűnözési arányának terjedelmes részévé. A férfiak elfelejtették a helyüket az élet összes struktúrájában, amit az Istennői energia tölt meg.

A humán fejlődés egy másik területe, ami keresztül fog menni változásokon és elmozdulásokon, biztos vagyok benne, hogy sokan közületek már kitalálták, ez a vallás. Különösképpen a vallási kultuszok, közösségek, egyházak és bármi ilyen természetű dolog, ami megtagadja az Istennőtől a megillető helyet az Isten ereje mellett.

A nőies energia/Istennői energia, hozzáadja a dimenziót a lélek előrehaladásához, mivel az Istennő a belső bölcsesség, a belső intelligencia, és én aspektusa és univerzális aspektusa az, ami önmagába vonja ezt, és képes feltárni a belső világokat és a belső síkokat, amit az Isteni aspektus abszolút nem képes megtenni, azért mert nem úgy lett megteremtve, hogy az említett módon működjön. Ezek a belső világok értékes és nagyon fontos bölcsességet és tudást tartalmaznak, ami azt jelenti, hogy további segítségre van szükség a tudatosság kiterjesztéséhez, és minden lélek fejlődéséhez. Ugyanolyan, mint az Isten energia, ami képes feltárni az információt, azon a módon túl, amit sokan univerzális elmeként ismertek, ez túlmegy, túlterjed bármilyen és minden paraméteren, új alapozást teremtve, új információkat feltárva, ez kifelé halad. Az Istennői energia nem tudja felfedezni ezt, azért mert nem úgy tervezték, hogy ezt tegye. Tehát megértitek a férfias és nőies közötti egyensúly fontosságát, és látjátok, amiért az Istennői energia olyannyira fontos az emberi faj forradalmáért, evolúciójáért.

A humán gyógyulási folyamat következő fázisa, az Istennői energia tekintetébe, a következő: az, ahogyan az Istennőt érzékelik/észlelik. Megteremtették azt az illúziót, hogy egy Istennőnek, egy bizonyos módon kell kinéznie. 13 Istennői lenyomat vagy sablon van, amely azt jelenti, hogy 13 test/váz típus van, 13 nőies vagy Istennői archetípus van. A probléma az, hogy a társadalom még csak az ilyen típusú testeket/vázakat tűri el és ezeken az archetípusokon keresztül. Az egyik, amit mindannyian jól ismertek a vékony, cicababa nő. ”A Barbie” archetípus. Ez a hozzáállás és tudatosság szint azt eredményezte, hogy számos működési zavar alakult ki a társadalomban a férfiakban és a nőkben. Ahhoz vezetett, hogy nők milliói megriadtak az isteni lenyomatuktól, elutasítják az autentikus ént, az autentikus természetüket és az autentikus lényüket. Ez megteremtett egy illúziót sok férfi számára is, akik arra törekszenek, hogy ”birtokolják” az adott fajta nőt, és magukat egy ilyen fajta ”istennővel” lássák a karjukban. Mivel ez megteremt egy bizonyos helyzetet vagy erőt, esetleg hatalmi státuszt az adott férfi számára, mert ő elérte vagy meghódította, és most már az övé.

A nőknek vissza kell venniük a hatalmukat. A nőknek meg kell látniuk, hogy milyen erősek is valójában, azzal, hogy autentikusak, és elutasítják az illúziót, azt amit a társadalom hozott létre és megköveteli tőlük, hogy ezt betartsák annak érdekében, hogy elfogadhatóak legyenek. Ha a nők továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy olyan testalkathoz igazítsák magukat, ami nem a saját isteni lenyomatuk alakja, akkor betegségeket fognak manifesztálni a testükbe. Úgy fogják találni, hogy a negatív érzelmek, ezzel kapcsolatosan el fogják pusztítani őket. Azt is észre fogják venni, hogy az erőfeszítésük, hogy a testüket egy ilyen formába vagy alakba erőltessék, az ami ellentétes az isteni sablonjukkal, szabotálva lesz.

Szeretteim, a média játssza a legfőbb szerepet ennek az illúziónak a fenntartásában és támogatásában. Számos magazin és film állítja, hogy már megváltoztatta az álláspontját és a test formájának és megformázásának egészségesebb módjait reklámozzák és támogatják, azonban a nap végén, minden hirdetés olyan nőket mutatnak, akik nagyon egy forma alkatúak, csak az arcuk különböző.

Hadd tegyük hozzá ezen a ponton, és ezt létfontosságú szem előtt tartani, hogy ha egy férfi vagy nő veszélyesen túl súlyos, más szóval elhízott, és a túlsúlyuk veszélyezteti az egészségüket, létfontosságú, hogy az a személy megtegye a szükséges lépéseket, hogy az életét újra kiegyensúlyozza. Az egészséges életstílus rendkívül fontos. Az elhízás nem egy Istennői sablon. Nagyon lényeges, hogy az emberek rádöbbenjenek, hogy az élet 12 (alap) elve, az élet arany (alap)elvei, támogatják az Istennői energia manifesztációját, oly módon, hogy az Istennői energia 13 sablonja egy egészséges módon legyen fenntartva. Nos, egy személy lehet vékony és az ”Istennő” modern képmásával rendelkezhet, de érzelmileg és mentálisan eközben súlyosan sebzett és boldogtalan lehet. Tehát a fizikai forma, a test alakja, ahogyan az arc vagy test kinéz, annak egyáltalán semmi köze az Istennő hatalmához.

Egy Istennő szorongásában veszélyes, romboló és képtelen hozzájárulni az Istennői sablon helyreállításához, ugyan úgy, mint egy férfi, akinek Isten energiája sebzett, ő is nagyon veszélyes és pusztító. Ezek általában azok a férfiak, akik a hatalom/erő egy pozíciójában vannak, nem csak az üzleti világban lévő férfiak, vagy azok, akik dúskálnak a pénzben, bármilyen férfi, aki hatalmat gyakorol, ahol az emberek félnek tőle, ahelyett, hogy mentorként tisztelnék őt, ezek a férfiak általában állandósítják a gyökércsakrából kiinduló visszaéléseket és folyamatokat és más tevékenységeket, amik a gyökércsakrához kapcsolódnak. Azért, hogy az ”Isten” begyógyítsa a sebeit, az Istennőnek el kell ismernie az saját erejét, a belső szépségét, az intelligenciáját, és a képességét, hogy teremtsen bármit, amire a lelke vágyik összhangban az Isten Legmagasabb Akaratának tervével. A nőknek el kell ismerniük, hogy egyenlők az Isten erejével; hogy az Istennőnek egyenlő jogai vannak. Az Isteni joga, hogy az Isten energiája mellett álljon. Általában, mint kísértés úgy vették figyelembe, mint amit a nő képvisel – a csábítót. Ez csak egy másik eszme volt, ami eltorzította az emberiség gondolkodását az istennői (alap)elvről és valójában a nőkről. Ti itt hölgyeim ma és minden nő, akik ezt egy későbbi időpontban fogják olvasni, egy ígéretet tesztek ma saját magatoknak, hogy erőfeszítéseket tesztek azért, hogy önmagatokat egységes és egyedi Istennőként ismerjétek el, hogy autentikusak vagytok. Rábízva magatokat arra, hogy át fogjátok adni magatokat és lehetővé téve a Fenséges Istennői sablonnak, hogy kecsesen és harmonikusan emelkedjen a felszínre, és hogy tudtok és fogtok is a példa által vezetni, és az autentikus Istennőt képviselni.

 

Ahogyan minden Istennő megengedi önmagának, hogy a természetes formájába lépjen fizikailag, intellektuálisan, érzelmileg és mentálisan, az egész sablon a Föld Anyán is át fog alakulni, azért mert az autentikus Istennő ereje/hatalma, az autentikus nő ereje/hatalma, automatikusan megszüli az autentikus Istent – a férfit, aki elég biztonságot érez önmagában és elég meghatalmasodottnak önmagát, hogy Fenséges Isten legyen, amire szánták, hogy legyen, tehát így teljesen át tudja ölelni a Fenséges Istennői aspektusát, és hozzájárulva az arany lenyomat teljes manifesztációba való hozzásának folyamatát az emberiség számára.

Vessetek egy pillantást a nőkre, töltsetek el némi időt azzal, ha ráértek, elmenjetek és igyatok egy teát vagy egy kávét, és nézzétek meg a nőket, akik elvonulnak előtettek, nézzétek meg a fizikai felépítésüket, és látni fogjátok, hogy mennyire különbözőek, és fel fogjátok ismerni a különböző sablonokat is. Bizonyos modellek a társadalomban megérintették őket.

Ott van körte alkatú test; az alma alkatú test; a homokóra alkat; a forma, amely széles váll és kis csípővel rendelkezik...stb. Az atletikus testalkatból kétféle van a vékony és a nagyon izmos. Sok nő, akik magasak nem fogadják el a magasságukat, azt a sablont. Akkor van ott egy olyan alkat, ami a Föld Anya, vagy (ősidőbeli) Anya Istennő típus. Ezek olyan nők, akik telt keblekkel, dús csípővel és telt pocival, húsos karral és lábbakkal rendelkeznek, egy nagyon nyílt arccal, nagyon nyílt energiával. Nos ez a sablon az egyik, amelynél óvatosnak kell lenni, mivel nem utalunk elhízásra, ez az a nő, aki amióta megszületett ilyen alkatú volt, attól függetlenül mennyit diétázott vagy mennyit edzett, a test alkata nem változott.

Maradt még három alkat valójában, az atletikus alak al-sablonjainak hívhatjátok őket, ami gyakran válik azzá, amit matróna sablonnak hívunk, más szavakkal, az érett nők. Sok nő úgy találta, hogy megváltozik a formája, ahogyan bölcsebbé válik, az élettapasztalatuk eredményeként és a hormonális változások következtében, a testük ebbe a három al-szintű kategóriába fog esni. Ez gyakran úgy történik, hogy a mellük alakja megváltozik, a fenekük alakja is változhat, gondoljuk, most néhányan azt mondjátok, hogy a ”gravitáció szívás”. Tehát az érett Istennő, akire gyakran utalnak úgy, mint Matróna, és mindnyájatoknak meg kell adni önmagatoknak a teret, hogy átalakuljatok érett Istennővé. Tehát az atletikus sablon talán veszít az izom tónusából, és talán társul hozzá némi lágyság a has területén, a csípő területén, és talán még a felkar és a mellnél is.

Tehát, amikor egy homokóra alakú nő érett Istennővé válik és hozzáadódhat a lágyság egy szintje. Azt próbáljuk mondani szeretteim, hogy az érett istennő elfogadja a természetes változásokat, amik azzal járnak, hogy bölcs Istennővé válik. Amikor is minden nőnek át kéne tudnia magát adni a közeledő korának, elfogadva ezt és integrálva az új sablont sokkal harmonikusabb és békésebb módon. Az érett Istennő utolsó sablonja, nagyon magas vagy nagyon alacsony sablon, ami mindig sovány, és a megereszkedett bőrükkel kihívásaik lehetnek, nem sok súly gyarapodásuk van vagy a puha területeken, de a bőr megereszkedik.

Az információ, amit át fogunk adni nektek most nem olyas valami, amit egy kozmetikai krémes tubusban megtalálhattok, amit reggelenként szoktatok használni, ez inkább egy belső energia, egy belső fény, és éterikus botoxnak fogjuk hívni! (nevetés) Szeretteim, ez nagyon egyszerű és valójában olcsó... A hozzáállás az egyik kulcs a hosszú élettartamhoz.

Az Istennő fél az öregedés folyamatától. A félelme feléleszti a halál hormonokat és ez automatikusan maga után vonja a test romlását, leépülését, a test degenerációját. Nos szeretteim, nézzetek meg bármilyen nőt, és persze férfiakat is, akik spirituális úton voltak és vannak.

Egy olyan nő, aki el fogadja önmagát, aki pozitívan áll hozzá az élethez, aki a szellem minden aspektusát megeleveníti és aki a fénnyel dolgozik, az kortalanak tűnik. Lehet, hogy teljesen megdöbbennétek, ha egy ilyen nő fizikai életkorát összehasonlítanátok a fizikai kinézetével. És mondtuk, a csoda nem egy tubus krémben lakozik, hanem ez az egyénen belül található.

Minél több fénnyel látod el magad és minél többet gyakorlod az önszeretetet, annál fiatalabbnak fogod érezni magad és a kinézetedet is. A magasabb síkú mesterek ábrázolásának nagy része a nagyszerű szépség. A fizikai szépség. És ez nem csak azért van, mert a személyek lerajzolták ezt, vagy egyszerűen csak egy idealista kép akarna ez lenni, ami lehet, hogy visszatükrözi a mély belső vágyaikat, ez nem igaz, mivel ezek a portrék, leírások valójában a színtiszta igazságot ábrázolják, azért mert a mesterek, a nagyurak és úrnők, elvetik a halál hormont, hogy úgy mondjam, és örökké fiatalok maradnak. Az igazság valójában, hogy ezeknek az embereknek a teste – ami így néz ki, általában a végső érettségét 30-35 éves kor körül éri el és a 30-35 éves fizikai megjelenés marad meg, addig amíg egy személy nem választja azt, hogy leveti magáról ezt a testet.

Tehát visszafordíthatjátok az öregedés folyamatát azáltal, hogy beruháztok, no nem pénzzel, hanem energiával és idővel önmagatok belső énjének a gyógyulásába. Kinyitva a csapot az Istennői energia számára, hogy keresztülfolyjon rajtatok, a pozitivitást választva, az igazságot, könnyedséget, fényességet és szeretetet választva - és az emberek majd tudni akarják, hogy mi a titkotok. Az az igazság, hogy ez tényleg működik.

Szánjatok időt rá, hogy megvizsgáljátok a női mestereket és a fizikai világ más aspektusait, akik a fény ösvényén jártak, és nézd meg a bőrüket, a kisugárzásukat, még azt is ha megváltozott a hajuk színe, ez fénnyel telítődött, azért mert a nő átadja magát a változás természetes ciklusának, és ez szeretteim, az Istennő erejének/hatalmának csak egy még újabb aspektusa. Ahogyan egy fiatal nő, az Istennői energia is tartalmaz egy bizonyos frekvenciát, miközben a nő éretté válik egy bizonyos korúvá és anyává válik, általában ott az Istennői energia egy másik frekvenciája van jelen, és ahogyan a nő tovább érik, az Istennői energiának ott is egy eltérő aspektusa jön létre. Erre gyakran utalunk Háromszoros Istennőként, vagy Lányként/Szűzként, az Anyaként/Császárnőként, és a Matrónaként. Amikor egy nőnek elmúlik a menstruációs ciklusa, akkor ő a tapasztalat egy másik birodalmába lép be és az Istennői energia kifejezésének egy másik aspektusába, ugyan így tesz a szűz is, amikor a szűz szexuálisan aktív nővé válik, belép az Istennői energia egy újabb szintjére. Mind a három nagyon különleges erőt tartalmaz. A Háromszoros Istennő energia az, ami egy nő számára kulcsfontosságú eszközöket ad és támogatja a struktúrákat, hogy a nőiességében fejlődjön. Azonban a férfiak által uralt világban, és az illúzió világában, a Háromszoros Istennőt nagymértékben elvágták. Most eljött az ideje annak, hogy feltámasszuk ezeket az aspektusokat. Ezért van az, amiért az Istennői energia ”tisztelete” valami olyasmivé válik, ami egyre több ember vonz. A pogányság például aktív gyakorlattá vált újra. Ez egyre nagyobb népszerűségnek örvend valójában. Sok ember most kezdi elfogadni a Pogányságot, mint fehér (mágia) művészetet. A fény egy gyakorlatát. Sok ember kezdi felismerni, hogy az Anya Istennő ugyanolyan fontos, mint az Atya Isten. Minden nőnek szükséges lehetővé tenni ezt a gyakorlatot és folyamatot, hogy egyesüljön felszínre emelkedjen önmagán belülről.

Tehát, ez a gyógyulási folyamatotok része, szeretteim, a Háromszoros Istennőtök újrarendeződésének is meg kell történnie, vissza fogtok menni a szűz sablonhoz, begyógyítva az abban az időkeretben létrejövő sérüléseket. Belépve a szűz Istennő autentikus erejébe, amit ő képvisel, amit ez felkínál, és amit meg kellett volna tanulnotok és szerzetek ez alatt az időszak alatt, egészen addig amíg egy szexuálisan aktív nővé váltatok volna. A szexuális aktivitás időszakának különleges idejére gyakran hivatkoznak úgy, mint az anya időszaka – az Istennő tapasztalásának második szakasza. Vissza tudtok menni ebbe az időbe, akár van gyereketek, akár sem, ez nem számít, visszamentek az időben, és megvizsgáljátok ezt, begyógyítjátok a sérüléseket, és kapcsolatba lépve a lehetőség és bölcsesség szintjeivel, ami bemutatta önmagát, vagy bemutatja önmagát az Istennői sablon anya szakaszáig.

A matróna vagy érett nő sablonja általában egy adott időbe lép életbe, amikor az élet közepi krízis, más néven kapuzárás(i pánik) megy végbe, vagy úgy is mondhatjuk, amikor a nő életében elmúlik a havi menstruációs ciklus. Ha még nem tartasz itt, akkor tudd, hogy azáltal, hogy fejleszted és gyógyítod az Istennői energia korábbi két aspektusát(szűz, anya), képes vagy megtapasztalni a Hármas Istennő teljes erejét az Istennői sablon utolsó szakaszában.

Nos, az archetípusok is számos módon nyilvánulnak meg.

Ott van (1) a Hajadonotok vagy más néven a Szüzetek, (2) az Anyátok/(Császárnő) vagy a szexuálisan aktív istennő, és (3) a Matróna, amely a bölcs idős asszony, ez a három archetípus. Akkor ott van nektek (4) a Csábító vagy a Rossz Lány/Céda, (5) az Áldozat, (6) a Tápláló/Gondoskodó, (7) a Megmentő, (8) a Mártír, (9) a Férfi Istennő - ez az a nő, aki a férfi energiájában van, és elveszítette a kapcsolatot a nőies energiáival - (10) a Siránkozó Nő egy olyan nő, aki annyira a nőiességében van, hogy teljesen elvesztette azon képességével a kapcsolatot, hogy gondoskodjon magáról bármilyen módon is. Ezek különböző áldozati archetípusok. (11) az Erőszakos Sérült Nő, (12) a Passzív Sérült Nő, és végül a (13), a Mester Istennő.

Magyarázatot fogunk adni erről a 13 aspektusról, amely majd megadja nektek, gyönyörű istennőknek a lehetőséget, hogy megértsétek, vagy legalábbis felismerjétek, melyiket fejezitek ki. Semelyik archetípus sem rosszabb a másiknál. A végső célotok magától értetődően az utolsó archetípus, amely a Mester Istennő. A 12 archetípusnál nem arról van szó, hogy az egyik jobb vagy rosszabb lenne a másiknál, mindegyikük a gyógyulás céljáért van jelen, és valójában az egyik módja, ahogyan ezekkel az archetípusokkal együtt lehet dolgozni, azaz, hogy alkalmazzátok az élet 12 arany elvét. Az archetípusokkal, amiket átadtunk nektek, át fogjuk adni számotokra ezen adott aspektusok árnyék aspektusát is, és el fogjuk mondani, amit az aspektusok felébredett aspektusa jelent, ami végén a Mesterré vált Istennő.

1. Szűz/Leány

Az élet első 12 éve, ez általában a szűz leány időszaka, azelőtti időszak, amielőtt a nő belépne a menstruációs ciklusába, keresztülmegy az önbecsülés, önértékelés, és az én képének megteremtési folyamatán, azon, ahogyan el fogja fogadni magát, ahogyan alkalmazza önmagát, és ahogyan bemutatja magát a világnak. Ez az archetípus enyhén megváltozik, amikor a menstruációs ciklusa beavatásra/felavatásra kerül, és ettől fogva kezdi megtanulni, hogy hogyan alkalmazza a nőies erejét a másik nemmel szemben. A szűz archetípusa, azonban, veszélyes is lehet, abban az értelemben, ha egy érett nő jeleníti meg ezt az archetípust, és úgy viselkedik, mint a tudattalan fiatal szűz, aki nem tud semmit magáért tenni. Ebben az értelemben ez egy fajta manipuláció. Ebbe most nem megyünk bele részletesebben, mert nagyon hosszú információ lenne.

Anya/Császárnő

Ennek a kezdete az, amikor a nő szexuálisan aktivvá válik. Ez függ az életkortól is és amikor a nő úgy dönt, hogy odaadja magát egy férfinak. A múltban számos kultúrában, a nők csak a tizenéves koruk végén váltak szexuálisan aktivvá, néha ez a húszas éveik közepén történt meg, ami az jelenti, hogy az érési folyamatuk valamivel később történt meg, azonban a modern időkben, valamint néhány ősi/régi kultúrában, a nő akkor válik szexuálisan aktivvá, amikor még a tudatállapota egy Szűzé, amely szintén problémát okoz, azért mert ők még ezt az energiát jelenítik meg, és nem értik meg, hogy hogyan hasznosítsák a szexualitás erejét.

Minden nő gyökércsakrájában ott van egy energia pecsét, ezt nevezik szüzességnek. A pecsét, amikor áttörik, megnyitja a nőies tudatosságot az anya energiára, az anya bölcsességére, és ekkor kezdi a nő önmaga új aspektusát és az új tudatosságát előhívni. Elkezdi feltárni az erejét, és azt, ahogyan ezt tovább a másik nemmel lehet használni. Elkezdi megtalálni, felfedezni a kreatív képességeit, és aztán elkezd foglalkozni, ha a jelen élet idejében azt választotta, a gyermek nemzés folyamatával.

Minden egyes gyermek, aminek életet ad, egy újabb pecsétet tör fel, és felnyitja számára a tudatosság egy újabb szintjét, így további dimenziók adódnak hozzá a felébredési folyamatához. És általában, az anya/anyaság életszakaszában történik az, ahol az egyén a legtöbbet tanulhatja önmagáról. Ezen időszak alatt ezen archetípus veszélye az, hogy ha a félelmeit/akaratát a gyermekein, férjén/partnerén vagy karrierjén keresztül kezdi el megélni.

Matróna

Az érett nő elér egy pontot az életében, ahol már remélhetőleg a nagyobb fokú önelfogadást ért el, különösképpen, ha az önelfogadás egy kapcsolódó téma volt egy sebhez, ami a szűz éveiben keletkezett. Ki fogja fejleszteni az önszeretet, az önalkalmazhatóság és belső tudás egy mélyebb érzetét, a szűz és az anya tapasztalatainak következtében. Ez a szakasz, ahol az érett Istennő lehetőséget kap arra, hogy át adja önmagát a megbocsátásnak, a szűz és más állapotok sebeinek az elengedése által,és amik ebből származtak, ezzel beburkolja magát erőteljes Istennőként. Ennek a résznek az árnyék aspektusa az, ha a nő keserű, cinikus, rosszindulatú ”vén banyává” válik, ha mélyen sebzett, különösen ha nem ad magának teret és időt az önszeretetre és arra, hogy megbocsásson másoknak és önmagának. Az is lehet, hogy a cinizmusával és kiábrándulásával megfertőzhet és kárt okozhat más nőknek az életében - akik az életük szűz vagy anya fázisában vannak - ha úgy dönt, hogy a tudatosságuk és utazásuk árnyék aspektusaival húzódzkodik állandóan elő.

A bölcs Istennő ereje az, ami segíthet a szűz és anya Istennőnek begyógyítani a sebeiket, és így nem kell arra várniuk, hogy elérjék az életük harmadik szakaszát, hogy meggyógyítsák ezeket. Általában az Istennő harmadik szakasza az, ahol a nő képes elfogadni az autentikusságát, a fizikai külsejét, és a belső szépségét, de lehet, hogy ezt sokkal hamarabb eléri az életében.

A csábító

Ez az archetípus általában már a korai években eljátssza magát, nem korlátozódik egy bizonyos korra, de általában 14 évtől felfelé. Nos a csábító általában egy sebzett nő, aki szerelmet/szeretet és elfogadást keres és elcsábítja a másik nemet azért, hogy manifesztálhassa a szükségletét/igényét a szeretetre és elfogadásra. A csábító feltételeket helyez a szeretetére, amely gyakran vezet további sebekhez és az úgy nevezett pofára eséshez. Egy ilyen nő hatalmas hangsúlyt fektet a fizikai megjelenésére és lehet, hogy plasztikai műtétekhez folyamodik a fiatal éveiben, hogy megpróbálja fenntartani a Fantázia világból kilépő Álomlány elbűvölő képét. Szüksége van arra, hogy vágyjanak rá és ácsingózzanak rá a férfiak és ez a biztonság egy hamis érzetét manifesztálja a belső gyermeke számára. Kívánatosnak és akartnak érzi magát. Ezen archetípus másik árnyék aspektusa az, ha a nő annyira kétségbeesetten akarja, hogy szeressék és elfogadják, hogy elveszti önmagát a kapcsolatban és nem szab határokat. A férfiak nagyon birtoklóak és visszaélőek lehetnek, ami megnehezítheti azt hogy meghatározza az igazi énjét. A csábító pozitív aspektusa az, ha egyszer már megtapasztalta a csábítás erejét, és ezt önbizalommal tudja használni, a szexualitását is, hogy egy egészséges kapcsolatot építsen ki a partnerével. Ez fenn fogja tartani az önbizalmat, és meg fogja tanítani az önelfogadás és önszeretet fontosságát. Ebben az esetben ez az, amikor a plasztikai műtét azt jelentheti egy nőnek, hogy képessé válik teljesen átölelni magát, különösen, ha súlyos testi torzulása van, de nem válik a plasztikai műtétek rabjává, amely veszélyes mert csapdában tartja a nőt ezen archetípus árnyék aspektusában. Hadd tegyük hozzá azt is, hogy a Csábítónak, is van pozitív oldala, szerencsés archetípus ez, mert jó lesz a művészetekben, a táncban, éneklésben, és színészkedésben, sőt a szórakoztatásban úgy általában.

Áldozat

Az áldozati archetípus a korai életszakaszban manifesztálódik. Ezek azok a nők, akik a visszaélés valamilyen szintjét tapasztalják, akár fizikailag, érzelmileg. mentálisan vagy verbálisan, az életük korai szakaszában. És ezen elnyomó/hatalomtól megfosztó tapasztalás végett, egyre jobban elnyomottabbakká/hatalomtól való megfosztottakká válnak. Ezen archetípus csalódottá, cinikussá válhat és a meggyógyítatlan áldozati archetípus végül egy cinikus vén banyát eredményezhet, amiről már beszéltünk korábban. Az áldozati archetípus biztos halálra ítéli a Háromszoros Istennőt és ahhoz vezet, hogy az Istennő megbénul, megdermed és elnyomottá/hatalomtól való megfosztottá válik az adott inkarnáció idejére. Ha az Áldozati Archetípus meggyógyul, akkor Mester Istennővé válik, és az áldozati archetípus kifejleszthet egy rendszert a gyógyulásra, ami segíthet más áldozatoknak önmagukat meghatalmasítani, így ezért azt mondjuk, hogy mind a 12 eredeti archetípus végén a 13. archetípusban a Mester Istennőben teljesedik ki. Az archetípus árnyék aspektusa, amikor gyógyulttá válik, akkor bölcs aspektus lesz. Akkor, ha az áldozat nem tagadja meg magától azt a lehetőséget, hogy meghatalmasodjon, függetlenné és önállóvá váljon, és a meggyógyított aspektusa megnyílik a lehetőségre és gyakran az Isteni tervével összhangban dolgozik az élete munkáján.

Tápláló/Gondoskodó

A Tápláló/Gondoskodó archetípus az egyik, aki vigyáz mindenkire maga körül; a veszélye ennek, az hogy saját kárára magától megtagadja gondoskodást, táplálást vagy önmaga feletti anyáskodást, és elkezdi méregetni az önértékelésére alapozva, ahogyan mások válaszolnak a táplálására, gondoskodására… annál jobban szüksége van, hogy méltónak/érdemesnek érezze magát (erre a posztra). Ez az el nem ismertség érzését hagyja maga után a nőben. Ez maga után hagyhatja még a sértődöttség, a holtfáradtság, a rendkívüli kimerültség érzetét, és ez szintúgy elkülöníti őt az autentikus énjétől, különösen, ha más embereken keresztül éli meg a táplálását, gondoskodását. A tápláló/gondoskodó pozitív, bölcs aspektusa az aki, biztosítani tudja a családjának, barátainak, vagy bármilyen más szerettének, hogy több lehetőséget ad nekik, hogy többet fedezzenek fel saját magukról. Segítő kezet ad nekik, egy vállat, amin kisírhatják magukat, figyelmesen meghallgatja őket, és egyidejűleg önmagára is szentel elég időt, gondoskodva magáról, egyensúlyt teremt, meghatalmasítja önmagát, a példa által vezet abban, ahogyan másokat táplál/gondoz, azt mondhatjátok, hogy ő egy kiegyensúlyozott Istennő.

Ennek a pozitív aspektusa azt is tudja, hogy hogyan szabjon határokat, hogy fenntartsa az egyensúlyát, ahol az áldozati archetípusnak fogalma sem lenne róla, hogy hogyan szabjon határokat. A tápláló árnyék aspektusa szintén nem tudja, hogy hogyan szabjon határokat, és ezért gyakran a gyerekek, a partnerek, a rokonai, az ismerősei és kollégái gyakran kihasználják a nagylelkűségét és irreális elvárásokat helyeznek vele szembe. Túl sokat vállal magára általában, és ezért sűrűn támaszkodik kémiai anyagokra, hogy kihozza őt a depresszióból és emellett netalántán úgy találja magát, hogy depresszióssá válik attól, hogy meghízik, szeretetlennek érzi magát, és kikéri magának azt a tényt, ha azt mondják neki, hogy túl keveset foglalkozik önmagával, és nem tesz semmit ezzel kapcsolatosan, mert túlságosan elfoglalt azzal, hogy megcsináljon mindent mások számára. Ez valójában az identitása részévé válik, amely azt hiszi, hogy ez az ő igazi énje, pedig nagyon is téved.

Megmentő

Az, aki ott lesz mindenki számára bármikor, és kíméletlenül megoldja mások problémáját, a békéért gyakran feláldozza a saját energiáját és feláldozza önmaga lehetőségeit is. Össze lehet ezt az archetípust keverni a táplálóval/gondoskodóval, azonban a megmentő általában olyan szituációkban jelenik meg, ahol mindig ő fog megmenteni valakit, aki le van égve/tönkrement. Átveszi az összes problémát a gyermekeitől és próbálja megjavítani őket, beleértve a sérült férfiakat is. Gyakran úgy találja, hogy a bizalmát ezek az egyének árulták el. És sok ilyen nőnek idáig fajul a kapcsolata, ahol a partnere kihasználja őt újra meg újra, a társa mindig újabb és újabb ígéreteket tesz, de soha sem tartja be őket, talán fizikailag is bántalmazza őt, aztán meg megígéri, hogy soha többé nem teszi ezt újra, de a szokás hatalma nagy és ezen viselkedés mintája ismétlődni fog. A bántalmazó általában egy olyan személy, akinek komoly érzelmi problémái vannak saját magával, és akiknek a belső gyermeke komolyan akarja, hogy megmentsék és gondozzák, táplálják, de nincs meg hozzá a kellő érzelmi tudatossága, hogy mit kéne ez ügyben tennie, hogy begyógyítsa a sebet és ezáltal egy egészséges tápláló, gondoskodó kapcsolatot manifesztáljon. Jó példa erre egy alkohol- vagy drogfüggő ember, akinél megmutatkozik a depresszió, bizonytalan vagy veszélyes, sokszor még munkanélküli is, és ekkor sokszor belép egy megmentő, hogy megmentse őt és egy jobb életet mutasson neki. A megmentő azonban nem tudja, hogy az áldozat valóban megakar-e szabadulni ettől vagy nem, főleg ha a sebei nagyon mélyen gyökeredznek és már az identitásuk részévé vált, és ekkor ők gyakran használják ezt, hogy manipulálják az útjukba kerülőket és a saját életüket. Szem előtt kell tartanunk azonban, hogy ez nem mindig egy szándékos és tudatos cselekvés, mivel ez gyakran tudattalan, és egyszerűen nem képesek ebből kiszállni, nem tudnak másképp cselekedni.

A megmentő bölcs aspektusa képes felismerni az úgy nevezett leégett/tönkrement egyéneket, és megadja nekik a lehetőséget, hogy a személyes választásuk által begyógyítsák a sebeiket, ahelyett, hogy rájuk erőltetné ezt, és ezért a helyes irányba tudja őket terelni, az önmeghatalmasodás irányában, és nem teszi meg ezt helyettük, vagy nem áldozza fel önmagát, miközben arról győzködi saját magát, hogy meg fognak változni. Megadja nekik a hatalmat/erőt, hogy ezt saját magukért tegyék meg. Időbe telik, hogy munkálkodjon a saját kérdéseivel, problémáival biztosítva, hogy kapcsolatba legyen az autentikus énjével.

Mártír

A mártír, ami tartalmaz néhány aspektust a megmentőből és a táplálóból/gondoskodóból is, és néhány összetevőt az áldozatiból is, általában öntudatlanul is megtesz mindent az erejéből, hogy egyszerre megmentsen mindent és mindenkit, azonban, ezt egy passzív agresszív módon fogja tenni gyakran verbálisan kifejezésre juttatva a harag, frusztráció és neheztelésének szintjeit. Gyakran panaszkodik, siránkozik, mindig a kétségbeesett érzéseiről nyafog és a sok szörnyűségekről panaszkodik az életében, de sokszor nem ragadja meg a lehetőséget, hogy meghatalmasítsa önmagát, egyszerűen azért, mert gyakran fél, hogy mi lesz vele, ha kilép a komfort zónájából. Más emberek szánalmától, sajnálatától és szeretetétől virágzik, attól, hogy hallja azt, hogy mennyire csodálatos is ő, hogy ennyit feláldozott mások megsegítéséért. És biztosra megy abba, hogy mindenki tudja, hogy mennyit tett meg másokért. Elképzelni sem tudja, hogy hogyan tehetné ezt bármilyen más módon is. Habár a megmentő és tápláló/gondoskodó sok érzelmet tesznek ebből magukévá és megtagadják az adott aspektus árnyék aspektusát, nem fejezik ki a negatív érzelmeiket, nehogy másokat megbántsanak. A mártír nagymértékben nyitott lesz ezzel a móddal kapcsolatban, akár verbálisan, akár időnként agresszív viselkedésen keresztül (is kifejezi magát), amely a dolgokkal való megbirkózás készségeinek hiányát árulja el, mivel az élete olyannyira telve van a stressz számtalan szintjével. A mártír gyakran keresni fogja a tetteiért és cselekedeteiért való elismerést és nagy mértékben tud manipulálni is.

A mártír, aki meghaladta az árnyék aspektust és belépett a bölcs aspektusba, az rá tud mutatni arra, hogy minek van szüksége megmentésre, mit kell kijavítani, és képviselni. Másoknak tudatosan át tudja adni, hogy hogyan dolgozzanak együtt, hogy hozzanak létre változásokat és képes kommunikáció által kifejezni a szükségleteit érett és tiszta módon.

Férfi Istennő/Férfias Nő

Az egyik, akiről már beszéltünk korábban, aki elvesztette magában a hitet és azt hiszi, hogy annak érdekében, hogy egyenlő legyen egy férfival, neki is férfivá kell válnia. A negatív oldal ezeknél is, mint a csábítóknál, ők is sokszor zilált szexuális életet élnek, (és sokszor bocsátkoznak alkalmi kapcsolatokba, vagyis alacsonyabb rendű intimitás nélküli kapcsolatokba). A különbség ezen archetípus szexuális promiszkuitásában az, hogy nála ez inkább egy hódító jelleggel fejeződik ki, a vadászatba, zsákmány elejtésben és leigázásban, míg a csábítónál inkább a kísértés vagy elcsábítás azért, hogy szeressék, a hatása alá kerüljenek és ragaszkodjanak hozzá. Ez az archetípus szintén az egyik, amelyet gyakran olyan nők öltenek magukra, akiknek keményen el kell látniuk magukat fiatal korukban vagy egyedül álló szülőként kell helyt állniuk; akik ösztönösen kapcsolódnak ehhez az archetípushoz annak érdekében, hogy gondoskodjanak és kiváltképp védelmezzék vagy biztosítsák a fiataljaik számára a szükséges dolgokat.

A férfias archetípus bölcs aspektusa abban a nőben nyilvánul meg, aki felismeri, hogy szükséges aktívan cselekednie/aktívnak lennie. Az ilyen nő felhasználja a nőies erejét és az intelligenciáját, hogy lehetőségeket teremtsen önmaga számára, ötleteket eszeljen ki és akcióba lendítse őket. A nők, akik a saját üzletüket építették fel a semmiből, és nem vesztették el az érintkezésüket a nőiességükkel, és azok a nők, akik erőteljes pozíciókat értek el nagyvállalatoknál, és nem vesztették el a nőiességüket, ez egy tökéletes példa ezen archetípus bölcs aspektusára. Az ilyen nő megtanulta, hogy hogyan használja a férfias energiáját cselekvésbe lendítve, ami a kreativitásából fogant meg. Jó üzleti érzéke van. A pénzt bölcsen használja, tud tervezni, és átruházni is másra. Kiegyensúlyozott módon biztosítja és tartja fenn az életét.

Siránkozó Nő

Ez a nő, aki nem csak áldozat, hanem síróbaba/nyafogós baba és manipulátor is, siránkozó nőnek nevezzük őt, mivel gyakran megbánt, visszaél és manipulál más embereket érzelmileg és talán a könnyeit használtja, hogy kierőszakolja a saját ”maga igazát” vagy valamit másoktól ,vagy ezáltal meneküljön ki egy helyzetből. A módja ennek, hogy nagyon érzően/érzékenyen beszél, könnyedén megsértődik, nem hajlandó építő módon használni a kritikáját és a haragba, dühbe és neheztelésbe fog kikötni ennek eredményeként. Lehet, hogy passzív agresszív módon nyilvánul meg valamilyen szinten vagy magáévá teszi a haragját és még jobban manipulál az érzelmi zsarolás felhasználása által. Ezek a nők hajlamosak betegségeket manifesztálni a fizikai testükbe, még inkább, mint más archetípusok, és a betegségüket, a kórjukat, vagy gyengélkedésüket is manipulációra használják. Az identitásuk részévé teszik ezt és manipulálnak más embereket maguk körül ennek eredményként. A nő, aki túllép ezen és ennek a bölcs aspektusává válik, megtanulja, hogy hogyan használja az érzékenységét, olyan módon, hogy megtanulja az energiákat pszichésen olvasni. Az ilyen nő valójában nagyon intuitív, ha megtanul kapcsolatba lépni az adott archetípus pozitív aspektusával. Megtanulja elkülöníteni a sebzett énjét a mester aspektusától és a kritikát építő jelleggel képes felhasználni. Képes megvizsgálni önmagát és tudatosan és hatékonyan elvégezni a szükséges változtatásokat azáltal, hogy ellenőrzése alatt tartja az alsó egóját és bízik az életében.

A nők, akik irányt változtattak az életükben, és akik szembenéztek halálos betegségekkel vagy súlyos elgyengüléssel a betegség vagy betegségek eredményeképpen, és tanultak az önmaguk bölcs aspektusairól és felismerték, ahogyan a siránkozó sebeik fertőzést és gyulladást okoztak, és irányt változtattak e téren, szolgálva és vezetve a példa által, megmutatva másoknak is, hogy hogyan alakítsák át a betegségeiket és hatalmasítsák meg önmagukat, és még a nők is, akik nem teljesen gyógyultak fel, de még sem használják a betegségüket mankóként, és egész nap erről panaszkodva, siránkozva, ők is ezen aspektus bölcs aspektusát képviselik. Egy nő, aki ily módokon manipulál, őt nevezik siránkozó asszonynak, azért mert a siránkozó sebei motiválják őt a legmélyéről.

Az erőszakos/indulatos sebzett nő

Ez az a nő, aki általában haragban áll az életével. És ez a pontos leírása neki. Agresszív, türelmetlen, intoleráns, és azt hiszi, hogy a világ tartozik neki valamivel. Lehet, hogy agresszív leszbikus, vagy extrém módon irányítja a személyes kapcsolatában a férfi partnerét. Vezeti a háztartást, döntéseket hoz, de nem támogató módon, hanem agresszív módon teszi ezt. A partnerére mint papucs férjre/pasira lehet utalni. Ezek a nők azok, akik nem adnak a gyermekeiknek kellő teret arra, hogy önmagukról tanuljanak és gyakran érzelmileg, verbálisan (szóban) visszaélnek, és talán fizikai visszaélés is lehet ott.

Ennek a bölcs aspektusa, egy olyan nő, aki fogja ezt az energiát és arra használja ezt, hogy motiválja önmagát, hogy változásokat hozzon az életében vagy a világba, ami eleinte ezt a mély haragot hozta létre benne. Segíteni tud más agresszív nőknek meggyógyítani a sértődékenységét/kihívó viselkedését, és segít kiegyensúlyozni őket, és lehetőséget ad nekik, hogy a saját istennői hangjuknak hangot adhassanak. Ezek a nők a változás és átalakulás nagy mozgalmait indíthatják el, megnyitva az ajtót a jelentősebb átalakulás előtt, hogy pozitív módon befolyásolja a társadalmat. Ők azok az egyének, akik kiállnak az erőszak és visszaélés megállítása mellett és más ilyen nemes ügyek mellett is. Egyes esetekben ezeknél a nőknél időnként úgy tűnik, hogy nagyon érzéketlenek és nagyon analitikusak [elemzők] tudnak lenni; és néhányuk nagyon magas pozícióban van az üzleti életben. Nem mindegyik közülük. Még ha ezek a nők érzéketlennek is tűnnek, ők valójában, rendkívül érzékenyek, és az agressziójuk egy fajta reakció a roppant érzékenységük végett egy adott területre, és maguk köré nagyon szilárd védelmet építenek ki. Ezek a nők, ahogyan a többi archetípusnál is, hajlamosak az önmagukkal szembeni visszaélésre; kiváltképp alkohollal és tablettákkal.

A passzív (meg)sebzett nő

Ezen adott nővel gyakran úgy lehet találkozni, mint egy passzív agresszív személyiséggel. Ezt a személyiség típust be lehet sorolni más kategóriákba is, abban az értelemben, hogy manipulatív lehet, szándékosan elrendezi maga körül úgy a körülményeket/helyzeteket, hogy másokat nagyon is tudatába hozzon a hiányosságaiknak... ők gyakran a csöndes hallgatók vagy csöndes gyógyítók, és ki fognak kapcsolni vagy nem adnak ebből az oldalukból betekintést egy vagy több hétig, vagy talán kevesebb. Sőt egyesek azt mondják, hogy könnyebb kezelni az agresszív archetípust, mint a passzív agresszívet, azért mert ez olyan, mint borotvaélen táncolni. Ez a személy egy időzített bomba legbelül és soha nem lehet tudni, hogy mikor fog robbanni/lecsapni. A passzív agresszív veszélye az, hogy magáé fogja tenni a haragját, el fogja zárni az érzelmeit, amelyek érzéketlenné teszik őt mások valódi szükségleteire a környezetében, kiváltképpen azokra, akik a legkedvesebbek és a legközelebb állnak hozzá, olyanokra mint a gyerekek, közeli családtagok és barátok, ez elkezd kifejleszteni egy nagy űrt/szakadékot a kapcsolataiban, és aztán nagyon össze fog törni, mert a gyermekei/családja/házastársa nem fogja támogatni őt vagy esetleg a férje elfut előle és valaki mással viszonyba kezd, vagy lelép… stb.

A bölcs aspektus vagy átalakult aspektus az a nő, aki kapcsolatba lép a haragjával, és a bölcs ”agresszív” archetípus megtanulja azt, hogy hogyan használja ezt motivációra, hogy előrelendítse magát az elején, azáltal, hogy átalakítja ezt egy pozitív mozgató erővé. A bölcs passzív agresszív (nő) már nagy mennyiségű érzelmi érettséget sajátított el. Megtanulta a kommunikáció fontosságát, konstruktívan és teremtő módon foglalkozik a konfliktussal, szintén foglalkozik a múltból eredő sebeivel, csak úgy, mint az agresszív archetípus körüli tökéletességre való törekvéssel(perfekcionizmus) és a kontrollálással is foglalkozik. Szintén meg fogja tanulni, hogy hogyan különítette el a viselkedése más emberektől és hogyan választotta le az emberiség maradékáról, rosszabbítva a helyzetét. (Ha átdolgozta magát ezeken a témákon, akkor), jól csinálhatja ezeket egy olyan pozícióban, mint a tanácsadó, vagy pszichológus, azért, hogy segítsen másoknak is felülkerekedni az énen.

MESTER ISTENNŐ

Ezeknek az archetípusoknak az összes bölcs aspektusa. (Olyan nő, aki már meghatalmasodott önmagában, teljessé vált.)


Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...