Kuthumi - A Kozmikus DNS 1-2. szálának Aktiválása

 A Kozmikus DNS 1-2. szálának Aktiválása


Csatornázta: Michelle Eloff ©

Fokváros - 2006. szeptember 15

Fordította: Gárdi Mariann

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

__________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a nyugalom, a harmónia, az integritás és a fény áldásait.

Üdvözlet, szeretteim.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, ahogy Krisztus fényének jelenlétében állunk itt veletek, meghívunk az Igazság Templomába. Amikor is az autentikus énetek előtt álltok meg, és tanúi lesztek a párbeszédnek, ami köztettek és az Isten/Istennő elméje között zajlik le és így ez az Istenek bölcsességének megértését és az integrációját eredményezi, hogy úgy mondjam.

Mindannyian istenien reagáltatok az összes fényre, amelyek az igazság világán belül találhatók és egy olyan ösvényt választottatok, amely biztosítani fogja számotokra, hogy felfedezzétek az összes kincset, ami bennetek létezik. Megtaláltátok azt, hogyan sétáljatok az élet ösvényének kihívásokkal teli útján. Azonban mindannyian úgy döntöttetek, hogy érdemesek vagytok erre, amit ma kaptok, és az utazásotok mellett kitartottatok, és számos utazásotok már bevégződött.

Mindegyik ciklus, amit befejeztettek, minden lecke, amit elsajátítottatok, ellátott titeket a tudással, eszközökkel és képességekkel, hogy felismerjétek a lehetőségeket, amit a Fény Nagymesterei bemutatnak/átnyújtanak számotokra, és akkor ennek megfelelően válaszoltatok erre, mert a Lelketek Isteni Kódjával harmóniában éltek. Anya/Atya jelenlétének fénye benned van. Ez az energia, ami motivál téged.

Most a Nagy Fehér Testvériség jelenlétében állsz, készen arra, hogy aktiválják a Kozmikus DNS-ed, azt az energiát benned, ami mélyebbre fog vezetni a fény világában. A kozmikus DNS-ed a tudatosság és az információ sok szintjéből áll, amelyek a magasabb tudatosság birodalmaiba fognak vezetni, és önmagad azon birodalmaiba is, amelyek mostanáig elkerültek téged.

A 12 szálú Kozmikus DNS-ed aktiválása egy teljesen más sztratoszférába fog átlendíteni téged, ami feltárja a személyes isteniséged és a Minden, Ami Van isteniségének aspektusait. Ez megteremti a belső erőt és elszántságot, hogy továbbra is ezt az utat válaszd. A Fénymunkás útja nem rejt veszélyt magába. Nincs akadályokkal tele. A Fénymunkás útja olyan ösvény, amely felkínálja a léleknek a lehetőséget, megtanulja uralni mindazt, ami előtte fekszik.

Nos, szeretteim, ennek a nagyszerű változásnak a legnagyszerűbb aspektusa, hogy szembenézzetek az életetekkel és elismerjétek szerepeteket annak megteremtésében.

Elérted az elme hatalmának és felhasználásának csúcspontját. Itt az idő, hogy fény további hányadosával együtt használd ezt a nagyon is hatékony eszközt. Kezdjük el most az integrálást. A kozmikus DNS-t, az energia 6 arany elektromos impulzusa és az energia 6 platina impulzusa alkotja.

Fel és lefutkosnak a fizikai tested csakráiban, és behatolnak a csecsemőmirigy csakrádba, valamint az álladnál, az orrodnál lévő csakrákba, és homlokodnál, a hajad vonalánál található csakrákba, és a fej hátsó részének csakráiba, a mellék csakrákba a térdhajlatba, a sípcsontnál lévőkbe és a bokák, és a talpak csakráiba is. Kapcsolatba lépnek a kozmikus vibrációval, ami meg fogja emelni a rezgéseket benned, bemutatva számodra egy isteni utat, és ily módon (ez az út) mélyebbre visz annak megértésébe, mit jelent, hogy igazán szabad légy.

Tehát, szeretteim, engedjétek meg nekünk, hogy most elvigyünk titeket a Kozmikus Fény birodalmaiba, és ahol a kozmikus DNS-etek első és második szálának aktiválásával fogjuk kezdeni  és a fény magasabb hányadosának fokozott integrációjával.

Ez az aktiválás most azt igényli, hogy fogjátok meg egymás kezét, hogy a fizikai testetek csakrái kapcsolódhassanak.  /aki egyedül végzi, az képzeletben fogja meg a tudatába első sugallatra érkező két személy kezét. / Tehát, kérlek fogjátok meg egymás kezét.

Vegyél levegőt az orrodon keresztül, lélegezz teljesen ki a szádon át.

Vegyél még egy újabb mély lélegzetet be, és ahogy kilélegzel, érezd a Szellem jelenlétét a szobán keresztül mozogni, és csatlakozni, a bal oldaladon lévő személy szívcsakrájához.

Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen. A Szeretet Kozmikus Fénye megnyitja a szívcsakrád ösvényeit, és ezt a szeretetrezgés mozgasd a jobb oldali személyhez. Érezd a kapcsolatot, érezd a belső tudásod felkavarodását, hogy a fény és szeretet mindig az igazság birodalmaiba fog vezetni, függetlenül attól, amit az egód próbál keresztbe tenni az utadon.

Lélegezz kényelmes ritmusban, még mindig érezve a szeretetrezgését, ami a csoport a körül mozog az óramutató járásával megegyező és az óramutató járásával ellentétes irányban, ami megteremt egy férfias és a nőies spirált kifejezve a szeretet és fény minőségeit.

Hagyd a tested ellazulni, és miközben elvisszük az energiádat a Nagy Fehér Testvériség Kozmikus Templomaiba.

Képzeld el magad ezekben a nagyszerű Kozmikus Templomokban állni, ahol a Nagy Fehér Testvériség tagjaival találkozol, nem számít, ha nem tudod, kik ők névre szólóan. Itt van Arkturusz Nagyúr, Ra Nagyúr, Maitreya Nagyúr, Lady Guinevierre, Merlin Nagyúr, Arthur Nagyúr, Lancelot Nagyúr, Afra Nagyúr, Lady Celeste, Lady Nada, Lady Quan Yin, Ízisz Istennő, Istár Istennő, Nefertari Istennő, Hatsepszut Istennő, Szekhmet Istennő, Tut Nagyúr, Lord Akhenahten, Serapis Bey Nagyúr,  Metatron Nagyúr, Sananda Nagyúr. És Ashtar Parancsnok, Monka Parancsnok, Lady Portia és a Szíriusz Ura Syra Nagyúr.

Szeretteim, kapcsolódjatok össze ezen össze lénnyel, akik körétek gyűltek, hogy tanúi legyenek a DNS kozmikus szálainak az aktiválódásánál a Fénymunkásokban, hogy felelősség teljesen megtartsák a Fény Kozmikus Kapuit és planetáris horgonyokként szolgáljanak kozmikus rezgések számára. Mindenkit egy nagyon speciális rácsban tartanak, a Fény rendszerein keresztül szőtt keretek között, a csakrák területein. Ezek a fényrendszerek a fizikai testetek 7 fő csakrájának rácsaiban vannak lerögzítve. Képzeld el, a fizikai tested hét csakráját, folyékony fáklyaként világítani, ahogyan a Kozmikus Fénykódjaival beleszövik a tudatosság nagyon finom szálait. 

Lélegezz be mélyen és lélegezz ki teljesen kifújva a levegőt.

Most Apollo Nagyúr jelenik meg előtted, és egy arany lemezt tart a kezében.

Ezen a lemezen feliratok vannak, egyedi szent kódokkal. Az egyedi szent kód a fény kombinációját tartalmazza, amely aktiválni fogja a DNS-ed kozmikus szálait, amely által teljesen tudatába kerülsz az isteni üzeneteid, és az isteni kapcsolataid aláírásával, amely a Földön létező lelkek között található, akik egy egyedi részeid. Ez a lelkek egyesítése, ami végbe fog menni. Ha készen állsz, vegyél még egy mély lélegzetet, és vedd el ezt a lemezt Apollo Nagyúrtól, és tartsd ezt a szívcsakrád fölé. Érezd, ahogy folyékony arannyá válik, összevegyülve a szívcsakráddal, a feliratok eggyé válnak az isteni tervrajzod sablonjaival.

Lélegezz be mélyen, és kilégzéskor lazulj el, így az energia kecsesen áramolhat rajtad keresztül. Maitreya Nagyúr újrakalibrálási harmonizálást végez a testedben és a frekvenciákban, amelyek éppen integrálodnak.

Ismét végy egy mély lélegzetet, és kilégzéskor Maitreya Nagyúr jön, és eléd áll, a jobb keze mutatóujját a szívcsakrádra helyezi, és egy újabb szinten kezdi el az aktiválást. Ez az aktiválás megnyitja a rezonanciákat a Kozmikus Szeretetre, és az aktiválja a Kozmikus DNS-ed 2. szálát. Ez a DNS-t tartalmazza a szeretet kozmikus vibrációit tanítva neked az igazságot, arról, amit a szeretet fejez ki és hogy miként testesítsd meg a szeretetet, és ahogyan számos módom mutatja be magát számodra. A szeretetet nem lehet mindig egy olyan módon integrálni, amit az egyén választ, de kapcsolódhatok azokhoz, akik mélységes szeretetet testesítenek meg egymást iránt és felfedezhetitek ennek legmélyebb módjait a fény megosztásán keresztül, ez az amelyen keresztül a kozmikus DNS 1. szála kifejeződik.

Ez a fény az, ami feltárja a kapcsolatok mélységét az emberi lelkek között és az emberi lélek és Atya/Anya Istenünk között. Ahogyan erősödik benned a szeretet, úgy mutatják be a másik feled fényét; a lelket, akinek az idő eónjai óta kell együtt haladnia veled, akivel nem lehettél együtt minden lét időd alatt, de most már eléd tud áll. A szemeitek találkozhatnak, szívetek összekapcsolódhat, érintkezhet, és örülhetek, tudván, hogy megtaláltátok egymást újra, sétálhattok az ösvényen kifejezve a szereteten belül lévő fényt. Néhányan talán már az adott partnerrel vagytok. Mások lehet, hogy csak a közelmúltban találkoztak, és néhányan talán még majd csak fognak, de a másik feled része az Isteni Kozmikus Fény lehorgonyzásának és megmutatja, hogy az Isteni Kozmikus Fény és az Isteni Kozmikus Szeretet az az energia, amely egyesíti a mennyet és a földet.

Tárd ki a szíved újra és tedd lehetővé a szeretet és fény rezgéseknek, hogy keresztülhaladjanak rajtad, és lélegezz.

Ashtar Parancsnok most aktiválja az energia tizenkét sugarát a szívcsakrádban. Ezek a sugarak kinyitják azokat az átjárókat, amelyeken keresztül a DNS tizenkét kozmikus szála rezeg. Ezek azok a portálok, amelyek elvisznek a magasabb tudatosság dimenzióiba, az én nagyobb fokú tudatosságának szintjeire, és önmagad másik felének szintjeire is. E kettő összeadódik, akár emberi formában van, vagy sem, ez elvezet közvetlenül a Kozmikus Isteni Megfelelőd Magjához. Ez az Isteni Megfelelőd benned van, és ez az aspektusod visszatükröződik rád, megmutatja a nagy fény és a nagy szerelem igazságát, amely a magasabb birodalmakban létezik, amiről úgy érzed, hogy hívogat téged, és ami motivál és kitartásra inspirál, hogy a ciklus teljes legyen, mivel úgy döntöttél, hogy ebben az életedben megtapasztalod ezt.

Lélegezz, miközben Ashtar parancsnok növeli a rezgést és a most már 25% fény hányados pulzál az éteren keresztül, ami kapcsolódik a szív 12 portáljához. Lélegezz, amíg ez a fény áthalad a felső és az alsó csakráidon, minden kisebb csakrán, valamint az érzelmi, mentális és spirituális testeiden.

Lazíts el minden izmot a testedben, amíg az energia minden sejtedbe belép.

Most szeretteim, a DNS-etek első Kozmikus Szála megnyitja a tudatosságotokat a Felsőbb énetek tudatosságának 13. dimenziójára. Ez előidézi a közvetlen kapcsolatot a Felsőbb Énnel a szívcsakrán keresztül.

Ez létrehozza a kommunikációt közted és a Kozmikus Megfelelőd között is. Függetlenül attól, hogy már együtt vagy-e vele ebben az életben, vagy még nem, a kötelék létrejön. Ez a kötelék, ez idő alatt végig kísér, megnyugtatva, hogy erre a mély szeretetre készen állsz, és méltó vagy a megtapasztalására. Még ha ez a szeretet nem is az, amit fizikailag megosztjátok, az éteri síkon táplálni fog, mert kozmikus szerződésben szolgáljátok egymást ily módon, létrehozva a kapcsolódást, hogy legyetek ott a másiknak.

Ez elviszi a szeretet és kozmikus kapcsolat ezen energiáját az Isteni Nőiesség legmélyébe, ahol Istár Istennő, Ízisz Istennő, Lady Nephretari, Lady Hatsepszut és Szekhmet energiáival összekapcsolódtok. Ezek az Isteni Fény ezen Istennői biztosítják a Kozmikus Szeretet kozmikus rezgéseit, amit 2. DNS-szálban tárolódott, és a fény és a szeretet szálait egybeszövik, lerögzítve a fény és a szeretet legtisztább rezgéseit, hogy jövetelét megtapasztaljátok, a nem túl távoli jövőben. A fénynek és a szeretetnek ez a kombinációja lesz az ihlet lángja. Ez a láng egyesül a tűz csakrákkal a napfonatban, amire Lady Quan Yin vigyáz, és megnyitja Isteni Erő és Akarat Szent Lángját és egyesít titeket a belső síkokon a Kozmikus Megfelelőtökkel.

Néhányotok azt érzi talán, hogy elsöprő szeretet tölti be a szívcsakráját, ahogy a Kozmikus Megfelelőjének Isteni Jelenléte összekapcsolódik vele. Ez a kozmikus Kiegészítő visszatükrözi a szeretet összes isteni esszenciáját és isteni aspektusát, amire egész életedben vágytál. Azt, amit kerestél anyádban és az apádban, a barátokban, szerelmeidben, és önmagadban. Egész idő alatt ezt a Kozmikus Megfelelőt kerested. Légy nyugodt, tudván, ahogy ez az aspektus most egy veled a szívcsakrád tiszta vibrációin keresztül. Az ok, amiért ma ezt a rezgést, lehorgonyozzuk veletek szeretteim, azért van mert kifejezitek a fény és szeretet tiszta rezgéseit, amelyek a Kozmikus Fény és a Szeretet Portáljainak megnyitásához szükségesek, hogy az emberiség képes legyen legyőzni a zavarát a szakrális/szentséges és a profán szeretet között. A szex nagyon szép aktus, amikor a szívcsakrával kapcsolódik. Az emberiség elsősorban ezt a gyökércsakrán keresztül tapasztalja meg, a két kozmikus DNS szál aktiválása viszont megnöveli a fény hányadosát, és a bolygó rezgését felemeli az gyökércsakrából kiindulva a szexcsakrán át, és a napfonaton áthaladva a szívbe emeli azt, ahol a szentséges szeretet, a szakrális szex és a megszentelt koncepció megnyilvánulásba léphet.

Végy egy mély lélegzetet, ahogy ezek a kozmikus rezgések felfelé haladnak az alsó csakrákon keresztül kirobbanva a fény és szeretet rezgéseiben a szívcsakrádon belül, behúzva még több fény és a szeretet rezgést a Kozmikus Megfelelődtől. Ashtar parancsnok növeli a fényfrekvenciát 40%-ig emelve. Most aktiválunk egy pontot az orrod fölött a szemed között. Ez a kozmikus fénypont az első DNS-szálért van. Ez az energia frekvencia egyesít téged a Mester Vezetőid, a Gyógyító Angyalaid és a Mester Tanítóid magasabb aspektusaival.

Képzeld ezt az energia központot megnyílni, hogy megkapd a fény kozmikus rezgéseit, miközben sugarak rajtad keresztül pulzálnak kapcsolódva az orrtöved fölötti Csillagmag ponton keresztül, előidézve a magasabb tudatosság felgyorsított rezgéseit. Érezz a fénysugarakat érkezni a körülötted lévő lényektől és behatolni az orrnyereg fölötti ponton, amik megnövelik a tobozmirigy, a hipotalamusz rezgéseit és újrakalibrálják a frekvenciákat, amik befolyásolják a paraszimpatikus idegrendszert. Ashtar parancsnok már 45% fénnyel töltötte a szervezetedet.

Ezek a rezgések teljesen megtisztítják az éteri törmelékeket teljesen hálózatát a fizikai testetek csakráiba. Átmossák az érzelmi, mentális és spirituális testeket és az asztrális test körül, és kihúzzák, lekapcsolják az alacsonyabb frekvenciájú információk, rezgések, függőségek, hitrendszerek és attitűdök kapcsolódásait, amelyek nem támogatják az isteni lelkedet, abban amit megkíván tapasztalni. Lélegezz figyelmesen, amíg ez a fény spirál keresztülhalad minden szinten körülötted, teljesítve egy nagyon, nagyon mélyen felszabadító energia tisztítást, ami újra összehangolja a csakrákat, és persze, aktiválja a Kozmikus DNS-t.

Most válj tudatossá erre a Kozmikus fényre, hogy keresztülhalad az energia pontnál az orrod ívénél, keresztülhaladva (A csoporton vagy akiket magad mellé képzeltél) és belép a bal oldaladon lévő embernél létrehozva egy nőies spirált, hullámoztatva a Kozmikus Fényt a tested sejtjeibe, felkavarva az isteni tudatosságot az élet mélységében benned. Most érezd a fény keresztül mozogni rajtad a jobb oldaladon lévő személybe, felébresztve annak igazságának belső tudását, hogy miből áll a fény, mit képes ez tenni, az erejét, tisztaságát és igazságát. Ez létrehozza a férfias spirált megformálva egy tökéletese kiegyensúlyozott rezgést és szilárdan lerögzíti a Kozmikus Fényt a tudatosságodba és a fizikai tested 7 csakrájának tudatosságában és az összes kisebb csakrákba valamint a csecsemőmirigy csakrában is. A csecsemőmirigy csakra a csecsemőmirigyben található. Ez a csakra már egyre aktívabb a fénymunkásoknál. Ez a Belső Mag Lélek tudatportálja. Ez a csakra szabályozza a Lélek Védelmet és nagyon fontos kulcs a jólétetekkel kapcsolatban érzelmileg, mentálisan és spirituálisan.

Végy egy mély lélegzetet. Most, az összes Isten, Istennő, Nagyúr és Úrnő közelebb húzódnak hozzád, megfogják egymás kezét és kört alkotnak körülötted. Most láthatóvá válik előtted a jelenléte vagy az energiája, az Isteni Kiegészítődnek. Nem számít, ha nincs arca. Csak csatlakoztasd az energiád a jelenlétéhez. Szemed még tartsd zárva, nyisd meg a szíved, ha nincs még nyitva. Lélegezz be! Nyisd meg a tested, hogy érezd a Kozmikus Szeretet erejét, ahogyan átmos téged, beléd töltődik, egyesít téged az Isteni Anyával és az Isteni Atyával és a legtisztább és legigazabb Isteni Szeretettel, amit valaha is megszerettél volna tapasztalni. Most hadd töltse fel a feltétlen isteni szeretet mindkettőtök lényét. Lélegezd ezt be. Engedd, hogy ez feltöltsön téged.

Ismerd fel milyen mélyen, őszintén, feltétel nélkül és tisztán szeret és elfogad téged és a Kozmikus Megfelelődet. Érezd ezt az isteni egyesülést ami lezajlik, az energia ezen kifejeződése előtted áll, mielőtt kihúznád a kezed az övéből, hullj bele a szeretet ezen ölelésébe, tudva, hogy ez a fény és szeretet a legigazabb, amit valaha is éreztél.

Lazulj bele ebbe a szeretetbe, és tudd, hogy az Atya/Anya Isten, és a Kozmikus Megfelelőd eggyé váltak veled, és ezáltal integráltad az isteni egészet és ez az energia most újrakalibrálódik benned, hogy a Kozmikus Én és a Kozmikus Megfelelő esszenciájában állhass. Képes vagy lángra lobbantani a Kozmikus Isteniség szenvedélyét, fényét és motivációját, ami arra inspirál, hogy megéld az, amit Kvantum Tervrajzként[blueprint] ismeretes. Ez az energia mágnesesen bevonzza téged a  tudatosság és spirituális technológia magasabb sztratoszféráiba. Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen. Szentelj néhány percet, arra, hogy kommunikálj a Kozmikus Pároddal, és érezd, amit ez az energia mondani akar neked.

Tedd lehetővé önmagad számára, hogy kifejezd a legmélyebb igazságaidat, és engedd meg a Fény Mesterinek, hogy átalakíthassák és átváltoztassák, aminek készen állsz a változtatására.

Ehnaton Nagyúr közeledik. Egy gyönyörű rózsakvarc tábla van a kezében. Ez egy isteni kódolt üzenetet tartalmaz szimbólumokkal, hangokkal és rezgésekkel, amelyek által lehorgonyzódik a Mennyei Kozmikus Fény és Kozmikus szeretet lényege, szilárdan a fizikai tested csakráiban és az érzelmi, mentális és spirituális testeidben.

Ha készen állsz, hogy Ehnaton Nagyúr átnyújtsa, vedd el, és ő aktiválja a rezgéseket. Tartsd ezt a szív- és napfonat csakráddal szembe, és lélegezd be a hang rezgéseket a testedbe. Figyeld meg, ahogy a rózsakvarc tábla kristályos folyadékká válik és egyesül a csakrákkal, a felső és az alsó csakrákon keresztül beszűrődik a tested sejtjeibe, és a tudatos tudatodba. Ez a tábla kiváltja a fény kódok mélyebb tudatosságú kibontakozását, amit eredetileg a Nagy Fehér Testvériség által lett bekódolva. Megállapodás született, hogy ebben az időben ez az aktiválás, mint a Kozmikus Beavatás elérhető legyen. Az összefonódás a Kozmikus Megfelelőddel, a nagy szerelem és hajlandóság elfogadása, hogy megtapasztaljátok bármilyen módon, ahogyan bemutatásra kerül ez számotokra, és ez az a kód, ami feloldja a kódolásokat benned.

Végy egy mély lélegzetet, és kilégzéskor Ashtar Parancsnok és Monka Parancsnok létrehozza a végső rácsot. Ez a rács egyesül a csakrákkal, létrehoz egy csodálatos fénytakarót a fizikai tested körül. Ez a kozmikus fénytakaró az, ami kapcsolatban tart téged a Kozmikus Pároddal - összeolvasztva téged a Kozmikus Megfelelőd ezen aspektusával és megtartja a szeretet áramlását, az elevenséget és az igazságot. Ne feledd, hogy egynek lenni a Kozmikus Megfelelőddel, azt is jelenti, hogy egy vagy az Anya/Atya Istennel is. Állj meg egy pillanatra, és vedd tudomásul, hogy ez azt is jelenti, hogy egy vagy az egész Kozmikus Éneddel, és a Kozmikus Éned felébredése az, ami hozzáférést ad a 77. Dimenziós Kvantum Spirituális Technológia Isteni Csillag Kapuihoz, megnyitva ásványok és kristályok világának és az Isteni Fény világának dimenzióit, amelyek megmutatják az igazságot, amit az Anya/Atya Isten tart a lényének közepébe. Tudd, hogy minden rendben van, és mindig is az lesz a fény világaiban. Lélegezz teljesen be és ki. Az energia most lepecsételődik. Érezd, ahogyan a fény befejezi az integráció folyamatát lecsillapítva energiákat és mindent tökéletes harmonikus isteni rezonanciába rendez.

Apollo Nagyúr most arra kér, hogy fordíts hátat neki. Miközben háttal állsz, beilleszt egy kis platina lemezt, a második és harmadik nyaki csigolyádba. Ez aktiválja a bőségcsakrákat a torokcsakrában, és összehangolja őket a 22. dimenzióval. Képzeld el, ahogy ez az energia aktiválódik.

Most vesz egy arany lemezt, és beépíti ezt a hetedik nyaki gerinccsigolyád és az első háti csigolyád közé, evvel aktiválja a magasabb tudat kódjait a Mester Tanító és a Felszabadult Kozmikus Én Lélek Felszabadító 44. dimenzióján keresztül. Lélegezd be ezeket az energiákat, miközben Apolló Nagyúr nagyon óvatosan végig húzza a jobb kezének mutatóujját a gerincoszlopodon, összehangolva az energia áramlást, ami a lemezekből áradt ki. Lélegezz miközben az energia aktiválódik. Most behelyez egy kristály lemezt a hatodik és hetedik gerinccsigolyád közé, és aktiválja az isteni tudat magasabb szintjeit, ami a 33. dimenzión keresztül kapcsolódik a hatalomhoz, akarathoz és cselekvéshez. Lélegezz mélyen, ahogy ezt az energia keresztüláramlik rajtad. Most vesz egy titán lemezt, és beilleszti azt az első és második számú lemez közé, és aktiválja a Szakrális Szeretet isteni megértését és magasabb tudatosságát. Ez a 66. dimenzión keresztülmozog. Végül beilleszti az energia egy ibolya fénysugarát, amely befedi a gerinc farkcsonti csúcsát gyökércsakrában (alap csakra) aktiválva Mester Tanító és a Felszabadult Kozmikus Én Lélek Felszabadításának 55 dimenzióját.

Lélegezd be ezeket az energiákat, amíg a jobb keze mutatóujjával gyengéden végigsimít a gerincoszlopodon, és összehangolja az energia áramlását, ami a lemezekből áradt ki. Most a kozmikus aktiválás végső szakasza befejeződött. 

Fordulj meg és néz szembe Apolló Nagyúrral. Adj hálát neki, a mai tapasztalatért. Adj hálát Ashtar parancsnoknak és Monka Parancsnoknak a magasabb fényáramlásért és ellenőrzéséért, amit beintegráltál. Adj hálát minden Istennőnek, Ehnaton Nagyúrnak és többi isteni Mesternek, a fény Nagyurainak és Úrnőinek, akik azért jöttek, hogy tanúi legyenek a Szent Kozmikus aktiválásodnak és a Kozmikus Fény, Kozmikus Szeretetet lerögzítésének és a Kozmikus Megfelelőddel való egyesülésnek. Adj hálát magadnak, hogy hajlandó voltál megnyitni magad az új energia áramlásának, és hogy ezt a finom és mély tapasztalatot befogadtad.

Lélegezz be az összes csakrádba, és nagyon óvatosan kezd visszahozni magad a fizikai testedbe. Vegyél egy mély lélegzetet, majd told az energiát le a csakrákon és földeld le magad a fizikai földi síkon. Először a bal oldaladon lévő embernek, majd a jobb oldaladon lévőnek küldj a szívcsakrádból egy szeretetsugarat. A kozmikus fény takarója most lepecsételődik. Végy egy mély lélegzetet, és lélegezd ki a szádon keresztül. Kulcsold össze a kezeidet néhány percig, miközben lerögzítjük az energiákat. Ez a lehorgonyzás közvetlenül kapcsolódik az Asztal-hegyhez[Table Mountain] Dél-Afrikában, és onnan kiterjed a világ különböző pontjaira.

A kezeidet most tedd a szívcsakrádra, és óvatosan told le az energiát a gyökércsakrádba. Nagyon óvatosan nyisd ki a szemed. Ha még nem érzed magad teljesen leföldeltnek, akkor nyújtsd ki a lábad, forgasd meg a bokád, a csuklód, a vállad, és a nyakadat, hogy az energia az összes fontos ponton áramolhasson a testedbe.

Szeretteim, szeretnénk megköszönni mindenkinek, a lehetőséget, hogy megtörténhetett ma a fény és a szeretet eme nagyon erős rácsának horgonyzása, a Megszentelt Egyesüléséé. A Kozmikus Megfelelőd energetika aspektusainak manifesztálása hatalmas mennyiségű szeretetet fog feléd vonzani annak minden formájában. Tudd, hogy ez a Kozmikus Szeretet változásokat fog hozni az életedben. Ezek a változások, azonban felfedik az erőt, a fény és a szeretet összeolvadt erejét a teremtésedben.

Hallgass a szívedre minden esetben, ne hagyd, hogy egó lebeszéljen bármiről, amit igaznak érzel. Higgy a lélek erejében, hogy képes irányítani az utadon. Ez az aktiválás megmutatja azt a szeretetet, amiről nem is tudtad, hogy létezik. Ez elindítja a szív rácsok aktiválódását, amit a Mesterek keltettek életre az összes kontinensen a bolygón, különösen Egyiptomba, Angliába, Franciaországba, Spanyolországba, Németországba, Kanadába, Izraelbe és Ausztráliába.

És ez így van szeretteim, véget ért a mai energia közvetítésünk, mindannyian isteni áldást hoztunk, megtartunk, és támogatunk titeket minden lépésnél. Fénnyel telítjük választott utadat, és szeretettel, ami támogatni fog belsőleg téged. Tartsd a szíved nyitva Kozmikus Megfelelőd szeretetére, és tudd, hogy ez a szeretet, és ez a fény mindig végigkísér, csakúgy, mint mi.

Kuthumi vagyok a Szeretet és Bölcsesség Arany sugarának chohanja, üdvözöllek és megáldalak benneteket.
Adonai.

A következő részt itt találhatjátok:  https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-kozmikus-dns-1-2-szalanak.html


Kuthumi Mester – Atlantiszi Magok Ébredése – 1. rész – Atlantisz Kulcsai

Kuthumi Mester – Atlantiszi Magok Ébredése – 1. rész – Atlantisz Kulcsai

Michelle Eloff©

Fordította: Hatejer Emese

Dél-Afrika, Johannesburg

2006. szeptember 12

Hanganyagot készítette:Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési linkje:http://www.mediafire.com/download/5bqdc232kxcon16/Atlantisz+1.mp3

(Kapcsolódó közvetítés, amit érdemes megcsinálni: Mihály Arkangyal - Celia Fenn - Árnyék energia és az atlantiszi szerepek - https://spirilego.blogspot.com/2022/10/mihaly-arkangyal-celia-fenn-arnyek.html )

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

___________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ezen a napon, és hogy elhozzam számotokra az élvezet, a pozitivitás, a jólét és béke áldásait.

Üdvözlet szerettet egy.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, üdvözlünk titeket Atlantisz eredeti lenyomatának Arany Tudatosságában. Ez az eredeti lenyomat tartja meg az Arany Magokat és az Arany Kulcsokat, az érzelmi és spirituális intelligenciát, ezért az érzelmi és spirituális szabadságot. Ma a belső gyermeketek végig fog vinni titeket egy nagyon mély átalakuláson, és így Atlantisz Arany Tojása által újjászületek, felemelve, megtestesítve egy arany magot, amely a fény, a szeretet és igazság birodalmain belül lesz gondozva. Ahogyan a mag gyökeret ereszt, fel fogjátok fedezni önmagatok új aspektusait előbukkanni a mély szendergésből, ahol a tudattalan feltárja önmagát számotokra olyan módokon, amelyeket még nem érthettek. Ez az időszak, amikor veletek dolgozunk, a Fénymunkásokkal, hogy lerögzítsük az energiát a jövő számára, mert a fény lehorgonyzása nélkül sok lélek fogja folytatni a mendegélését a sötétséggel teli érzésekben, ami az elveszettség, elhagyatottság, kiábrándulás és csalódottság által jönnek létre az egyénekben.

Drága, drága Fénymunkások összegyűltünk veletek ma, mivel a 8 millió lélek hívását meghallottuk és ők most már készen állnak a felébredésre, és arra, hogy életre keltsék az arany magokat, amelyek az arany tojáson belül tartózkodtak Atlantisz Szívében. Ezek a gyermekek felállnak az igazságukban, ahogyan a tudattalan bemutatja számukra a lehetőségeket, hogy belépjenek az erejükbe/hatalmukba, megtestesítve a fény minőségeit és az isteni bölcsesség kifejeződéseit. A legnagyobb lecke, ami eljön ennek a 8 millió léleknek a felébredéseként az, hogy sok szülőnek, vagy inkább azt kéne mondanunk felnőttnek, kihívást fog jelenteni az, amit ezek a gyermekek bemutatnak számukra. Ennek célja most azért lényeges, hogy áttörje a régi paradigmájú gondolkodás mintázatát, tekintettel a gyerekekre, arra a felfogásra velük szemben, hogy képtelenek bármilyen értéket is adni, vagy bölcsességet átadni. Az emberiség szemét felnyitják egy mélyebb szinten és megmutatják, hogy az Arany Tojás Arany Magjai jelen vannak és most visszatértek, hogy éljenek, legyökereztetve a fényt a gyermekek szívén keresztül, és ezáltal felkavarva az eredeti Arany Kor tudatosság emlékezetét a felnőtt lelkekben.

Segíteni fogunk mindnyájatoknak, hogy összekapcsolódjatok az Arany Magotokkal, amely támogat majd titeket, hogy szilárdan álljatok az Arany Mag energia egy lerögzítőjeként, és hogy megtapasztaljátok a vezettetést, amelyet a belső gyermek kínál fel számotokra, miközben emlékeztet titeket a szabályokra, más szavakkal az érzelmi és spirituális intelligencia (alap)elveire. Tehát szeretteim engedjétek meg nekünk, hogy elvigyünk titeket Atlantisz szívébe és belekezdjünk az összekapcsolódás folyamatába.

Kérlek helyezkedj el kényelmesen a helyeden. Hunyd le a szemed és vegyél egy mély lélegzetet be az orrodon át, majd kilélegezve a szádon keresztül. Vegyél egy újabb mély lélegzetet be és érezd az energiádat összehangolódni a szellem jelenlétével, miközben kilélegzel, és most lazíts.

A következő belégzéssel, kérd fel a személyes vezetőidet és mestereidet, és ahogyan kilélegzel, érezd az energiádat összehangolódni velük. Folytasd a mély belélegzést, majd lélegezz ki teljesen, elképzelve a tested egyre lágyabbá válni, egyre ellazultabbá és megengedőbbé a fénnyel teli isteni Nagyurak és Úrnők jelenlétében.

Üdvözöld Thoth Nagyurat, amint az energiája manifesztálódik melletted. Egy arany pálcát tart, és elkezdi a pálcát körbelengetni és ez kibocsát egy csodálatos folyékony arany energiát, amelynek hullámai mindnyájatok körül megteremtenek egy arany tojást spirális formában. Ez a folyékony spirál a védelem, a táplálás és megvilágosodás egy pajzsaként szolgál. Lélegezd ezt a folyékony aranyat a tested belsejébe, és képzeld el a folyékony arany energia minden részecskéje táplál minden sejtet a testedbe, lehorgonyozva ezt az arany fényt önmagadba, ezzel az arany tudatossággal.

Emlékeztesd magad arra, hogy lélegezz a folyamat közben, azért hogy az energiák keresztül tudjanak mozogni rajtad, folyékonyan simogatva a tested belsejét és külsejét. Miközben ez zajlik, én, Kuthumi, a Nagy Fehér Testvériséggel, és Thoth Nagyúrral most átszállítjuk a tudatosságodat Atlantisz Szívébe, ahol önmagadat Atlantisz Arany Tojásán belül találod állni.

Atlantisz Arany Tojása egy interdimenzionális portál volt a fény, a folyékony szeretet és kvantum tudatosság világába. Ez a birodalom olyan erőteljes energiákból állt, hogy ha bárki megtestesített egy szemernyi negatív szándékot, akkor az a szó legszorosabb értelmében elégett a jelenlétén belül.

Ez volt annak az oka, amiért csak azok kaptak engedélyt arra, (hogy belépjenek ebbe a portálba), akik a legtisztább szándékkal, legtisztább szívvel és elmével rendelkeztek, még ha mások tudták is hol létezett ez a portál, ezek a negatív szándékok soha nem lettek kibocsátva a dimenzióba, erre mindig ügyeltek. Thoth Nagyúr létrehozta a frekvenciákból kiépített energia egy elektromos mezőjét, ami képes volt behatolni az egyén lélek szándékának magszálába. Ez egy milliszekundum alatt történt és kiküldött egy impulzust az egész rácson keresztül, figyelmeztetve/riasztva az életforma felépítését, amit úgy ismertek, mint a belépő lélek szándékának Arany Tojása, és ez megfelelően válaszolt erre.

Ti itt ma és azok tiszta szíve, elméje és szelleme, akik el fogják olvasni ezeket a szavakat vagy meghallgatják őket egy későbbi időpontban, ti az Arany Tojás eredeti őrzői voltatok, ami Atlantisz Szívén belül tartózkodott. Mindnyájatokat Thoth Nagyúr edzette, hogy fenntartsátok a frekvenciákat, ami biztosította, hogy a negatív szándékkal érkező lelkek ne jussanak be az Arany Tojás magjába. Ti szintén az Arany Magok eredeti manifesztorai vagytok, amelyek az Arany Szíven belül tartózkodnak, amelyet Thoth Nagyúr hozott létre veletek.

Ezek a magok magukban foglalják az élet megszentelt elveit, minden elv egy nagyon egyszerű, de nagyon erőteljes kulcs az érzelmi és spirituális intelligenciának valamint szintén az érzelmi és spirituális szabadság számára.

A 8 millió lélek, akik azt választották, hogy felébrednek az isteni jogukra, hogy teljesítsék az Arany Tudatosságot, amivel meg fogják mozgatni a felébredésüket egy tudatos szinten azáltal, hogy az Arany Mag tudatosságot aktiválják mindnyájukon belül.  

A következő két év folyamán mindnyájatokat meg fogunk ajándékozni a száznegyvennégy (alap)elv egészével. Ezeknek az elveknek mindegyikét alkalmazni kell az egyén saját életébe, felhasználva a saját gyermekei emelkedésére és megtanítva a gyermekeknek ezeket az (alap)elveket. Ha nincsen saját gyermeketek, akkor meg fogjátok ezeket tanítani másoknak.

Az energia, amit most Thoth Nagyúr felkavar a testeteken belül, azok az eredeti kulcs kódok, amiket ti programoztatok be az Arany Tojás eredeti őrzőiként. Ezt a szívcsakrátok és napfonatcsakrátok magján belül tartották meg és így ezért most vegyél egy újabb mély lélegzetet be, a szív- és napfonatcsakrádra összpontosítva, érezve Thoth Nagyúr energiáját behatolni a két csakrában, és felkavarva az életedben a szereped emlékeit az Arany Tojás egy őrzőjeként. Lélegezz, ahogyan az energiák életre kelnek, nem számít, hogy van-e tudatos emléked vagy sem, a tested ismeri az igazságot és ennek megfelelően fog reagálni.

Képzeld el az arany fényt ezen két csakrán belül kavarogni és pörögni a tudatosságod minden atomján keresztül benned, lehántva a feltartoztatott/felfüggesztett fejlődések régi paradigmáit, amelyeket a régi paradigmás érzelmi test tudatosságában tartottak bezárva. Érezd a spirituális és vallási kondicionáltság régi rétegeit lehullani, ahogyan az Arany Szeretet és Arany Tudatosság valódi Arany Magjai visszatérnek, hogy a nappal fényét lássák.

Az elméd szemein keresztül lásd, ahogyan Thoth Nagyúr felemelve mindkét kezének tenyerét feléd fordítja. Az energia két arany labdáját fogod látni mindkét kezének tenyerében. Összpontosítsd a figyelmedet az energia ezen két arany labdájára és vedd észre, ahogyan egy mély lélegzetet vesz befelé és ahogyan kilélegez szakrális geometriai szimbólumokat kezd el formálni tenyerében.

Most emeld fel a kezeidet és képzeld el az energia egy elektromos áramát életre kelni a tenyércsakráidban, megalkotva egy mágneses rácsot közted és Thoth Nagyúr között. Vegyél egy mély lélegzetet be és ahogyan kilélegzel a szakrális geometriai szimbólumok automatikusan feléd vonzódnak és a tenyereid csakráin keresztül belépnek, átáramolva a testeden stratégiailag elhelyezve önmagukat különböző területeken. Továbbra is lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen, ahogyan a szakrális szimbólumok áramlanak, miközben visszatérnek hozzád Thoth Nagyúron keresztül. Ezek a szakrális szimbólumok az emlékezésed Kulcsai. 

Miközben a szimbólumok átjárnak téged, szentelj figyelmet most arra, hogy hogyan érez a tested, vedd észre, hogyan reagál az arany energia szakrális szimbólumaira. 

Miközben ez az átvitel lezajlik, láss fenséges arany szárnyakat előbukkanni Thoth Nagyúr hátából, ezek a szárnyak a Merkúr energiájához tartoznak szimbolizálva az Igazság Magjának Arany Hírnökeit. Miközben a figyelmedet ezen fenséges aranyszárnyakra összpontosítod érezd a felkavarodást a saját hátadon is, miközben az arany szárnyak kezdenek el kiemelkedni a hátadból. Lélegezz miközben az energiák eltolódnak és átformálódnak, tárd szét az arany szárnyaidat, újra lehorgonyozva az igazságodat, hogy te is az Igazság egy Arany Hírnöke vagy. Eleinte kényelmetlenül érezheted magad a szárnyaid súlyától, forgasd meg a lapockáidat érezve szárnyaidat széttárva. Lásd a tollaidat felborzolva és kérd meg a tested, hogy adja át magát ezen szárnyak erősségének.

Thoth Nagyúr is széttárja a szárnyait és a szárnyai végei és a te szárnyaid végei érintkeznek és egy fenséges arany energia manifesztálódik mindkettőtök körül, és ezen arany energia középpontjában egy csodálatos jelenlét emelkedik ki. A jelenlét ezen formája kapcsolódik hozzád megtartva az Arany Mag memóriáját/emlékezetét, amellyel kifejezetten összekapcsolódtál. Folytasd a lélegzést, miközben ez a fenséges forma elkezd feléd mozogni, a szakrális szimbólumok még mindig áramolnak Thoth Nagyúr csakrái és a te csakráid között, a szárnyaitok érintkeznek és a fenséges forma beleolvad a testedbe lerögzülve az Arany Tudatosság Szakrális Magjaiba végig az egész csakrikus rendszereden. Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen.

Most képzelj el csodálatos arany és ibolya színű elektromos áramlatot  kiáradni a testedből, szétterjesztve az arany energiát körülötted és Thoth Nagyúr között, mint az ujjak keresnek valamit, hogy megérintsék azt. Lásd a fény ezen csodálatos áramlatát az Arany Tojáson túlra terjedni érezve azt, hogy ez annak a nyolcmillió léleknek a szívébe vezető út, akik arra várnak, hogy felébredhessenek. Engedd meg a képzeletednek, hogy megalkossa az arany ibolya elektromos ujjak képét megérintve ezeknek az értékes lelkeknek a szívét, az elméjét és érzelmi testeiket, hogy elkezdjenek felébredni. Képzeld el az energetikai rendszerüket, ahogyan válaszol ezekre az energiákra a lényükben, a felébredésre való hívásuk elismerése képen. Képzelj egy ugyanolyan arany- és ibolyaszínű elektromos energiát felgyulladni a szívcsakráikon belül. Lásd, ahogyan ők is széttárják a fenséges szárnyaikat, a szemüket hálával és az öröm teljességével fordítják feléd, mivel elérkezett az idejük az emlékezésre.

Most képzeld el, ahogyan felemeled jobb kezed mutató ujját és egy kilenc-emeletű/lépcsőzetű/rétegű spirált rajzolsz az összes gyermek harmadikszemébe, ezzel tudomásukra adva, hogy készek a felébredésre. A spirált egy központi pontból indítsd, és spirálisan mozgatva az ujjad, rajzolj kilenc spirált. Ez a spirál felnyitja a harmadikszemüket az Arany Tojásra Atlantisz Szívén belül, ahol biztonságosan magukba tudják szívni az Arany Mag Tudatosságot és lerögzíteni ezt az összes csakrájukban a harmadikszemük fölött és alatt is. Ha úgy könnyebb, akkor elég ha egy gyermeket képzelsz magad elé, aki megtestesíti az összes többi gyermeket is.

Most vedd a bal kezed tenyerét és helyezd ezt nagyon gyengéden a jobb fülük fölé és szakrális szimbólumok, amelyeket Thoth Nagyúr adott át neked elkezdik bevésni önmagukat az agyukba. Miközben a tenyeredet a jobb fülük felett tartod, vedd a jobb kezed mutatóujját és rajzolj megint ugyanolyan kilenc-rétegű spirált a halántékuknál. Lélegezz be mélyen és teljesen kilélegezve, miközben ezt teszed.

Most helyezd a jobb kezedet a bal fülük fölé. A szakrális szimbólumok belépnek az agyukba, miközben képzeld el, ahogyan a bal kezed mutató ujjával ugyanolyan kilenc-rétegű/emeletű/lépcsőzetű spirált rajzolsz a halántéknál. Lélegezz, miközben ezt teszed.

Helyezd a bal kezed a jobb fülük fölé újra és a jobb kezedet pedig a balra. Csak engedd meg az összes energiának, hogy belépjenek az agyuk minden sejtjébe újra lángra lobbantva a Tudatosság Arany Magjait bennük. Az energia felkavarodik a lényük mélyén belül behatolva az érzelmi testükbe , és megtöltve az érzelmi testüket a fény ezen csodálatos arany ibolya színű elektromossággal. Ez bemegy a mentális testükbe, feltöltve ezt is a fény ugyanolyan arany- és ibolyaszínű áramával. Miközben ez belép a spirituális testükbe, az arany, ibolya színű fény áramlataival táplálja őket.

Most válj tudatosság ezen gyermekek felsőbb énjére, kapcsolódnak hozzád  szívcsakrádon keresztül és a szívcsakrájukból elismernek téged és társaid, mint az Arany Mag és Arany Tojás Tudatosság eredeti őrzőit. Ezen spirálok, amelyeket berajzoltatok a halántékaikba és a harmadikszemükbe megnyitja a férfias, nőies és belső gyermek tudatosságának mag aktivátorát a tudatos tudatosságukon belül. Thoth Nagyúr támogatásával, a gyermekek felsőbb énje most végrehajtja ugyanazt a folyamatot rajtatok. Légy tudatos arra, hogy egy drága kis ujj kilenc-rétegű/emeletű/lépcsőzetű spirálokat rajzol a harmadikszemedre és a halántékodra is, miközben Thoth Nagyúr mindkét tenyerét a füleid fölé helyezi betáplálva még több szakrális szimbólumot az agyadba. Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen.

Ahogyan a megszentelt, összes bölcsességgel ellátott, teljesen kiegyensúlyozott és meghatalmasodott belső gyermeked tudatossága kiemelkedik, előjön és megáll az érzelmileg intelligens énedbe és a spirituálisan intelligens énedbe. Képzeld el, hogyan néz ki az érzelmileg intelligens-éned és lásd, hogyan néz ki a spirituálisan intelligens-éned. Lásd  a kiegyensúlyozott intellektuális ént beállni ezen két aspektus közé és azután lásd a Fény kiegyensúlyozott Arany Belső Gyermekét előtted állni. Vegyél egy mély lélegzetet be és amint kilélegzel, lásd az én minden aspektusát egyesülni és belépni a lényed belsejébe. Továbbra is lélegezz, amint az én összes ezen arany aspektusa egyesül és lerögzíted az érzelmileg intelligens énedet, lerögzíted a spirituálisan intelligens énedet és lehorgonyzod az Arany Belső Gyermek teljesen kiegyensúlyozott és egészét, és most üdvözöld az intellektuálisan kiegyensúlyozott éned.

Minden egy, mindegyik összekapcsolódott, mindegyik tisztában van egymás igényeivel/szükségleteivel. Vegyél egy újabb mély lélegzetet be és amint kilélegzel vedd tudomásul, hogy ugyan ilyen folyamat bontakozik ki ezen 8 millió gyermek mindegyike számára is.

Szeretteim, ha vannak gyermekeitek, akkor ők is részesei ennek a 8 millió léleknek, ezért előkészítettük a saját belső gyermekeitek számára, hogy keresztülmenjenek a felébredés még mélyebb szintjein. Azok, akik összhangba kerültek más világokkal már készen állnak arra, hogy átöleljék a felkavarodást egy mélyebb szinten mivel ők is úgy fognak cselekedni, mint az elődeik a 8 millió gyermek között, biztosítva, hogy az élet összes aktivitása lerögzítésre kerüljön a teljességében, emiatt nektek a szülőknek, őrzőknek, nagyszülőknek, dédszülőknek, testvéreknek és rokonoknak mondom, legyetek nyitottak arra, hogy meghalljátok a bölcsességet, amelyet a gyermekek ajánlanak fel számotokra. Ne legyetek túl elhamarkodottak, hogy félretoljátok az észrevételeiket, megjegyzéseiket, mivel készen állnak arra, hogy megmutassák ezt nektek. Ezen lelkek mindegyike megtestesíti az ősi utak szakrális mestereinek aspektusait.

Vegyél egy újabb mély lélegzetet be, miközben Thoth Nagyúr lepecsételi az energia aktivitását benned, ami meg fogja őrizni a lerögzítés folyamatát, azt amelyet bevontatok a lényetekbe ma. Ezek az energiák továbbra is fent fogják tartani az érzelmileg intelligens és a spirituálisan intelligens énetek elevenségét. Táplálni fogja az Arany Belső Gyermeketeket és az intellektuálisan kiegyensúlyozott ént, és ez kifejezésre juttatja a meghatalmasodott, egészséges és kiegyensúlyozott fizikai énként megtapasztalva az emberi életet.

Húzd vissza a tudatosságodat az Arany Tojásba. Még egyszer Thoth Nagyúr eléd áll, az arany szárnyainak hegyével megérinti a te arany szárnyaidat. Miközben kitárja a kezeit, látni fogod mindkét kezében egy-egy Arany Mag nyugszik. Ez az Arany Mag az új tudatosság egy szintje, amelyre ráébredtél. Mindnyájatoknak adni fog most egy, vagy több kulcsszót.

Thoth Nagyúr rám bízta ezt az információt, amelyet most átadok nektek. Tartsd az energiát az Arany Tojásban, hunyd le a szemed és, amint megkapta a szót és egy szimbólum képét, helyezd ezt a szívcsakrádba. Azoknak, akik olvassák vagy hallgatják ezt az anyagot, olvassátok el vagy hallgassátok végig az alábbi listát, és intuitíven és spontán válasszatok ezek közül.

1. A kulcs, amelyet Thoth Nagyúr bemutat neked, kifejezi a MEGADÁS/ÖNÁTADÁS szavát.

2. Thoth Nagyúr átadja neked a kulccsal a SZABADSÁG szavát.

3. Thoth Nagyúr átadja neked a kulcsodat a FELSZABADULÁS szavával.

4. Thoth Nagyúr előtted áll és átadja neked a kulccsal a FÉNY szavát.

5. Thoth Nagyúr előtted áll és átad számodra a kulccsal egy két szóból álló szót – KORLÁTLAN POTENCIÁL.

6. Thoth Nagyúr előtted áll és átadja számodra a kulccsal a VIRÁGZÁS szavát.

7. Thoth Nagyúr átadja neked a kulcsot két szót kifejezve – SZAKRÁLIS CSEND.

8. Thoth Nagyúr átadja neked a kulcsot a SZÉPSÉG szavával.

9. Thoth Nagyúr előtted áll és átadja neked a kulccsal, ami megtestesíti a VILÁGTANÍTÓ szavát.

10. Thoth Nagyúr előtted áll és átad neked a kulccsal két szót, - KREATÍV KIFEJEZÉS.

11. Thoth Nagyúr átadja neked a kulcsodat, ami magában foglalja a VILÁGMESTER szavát.

12. Thoth Nagyúr átadja neked a kulcsodat, ami magában foglal két szót – ARANY

ŐRZŐ.

13. Thoth Nagyúr a kulccsal átadja neked a VEZETŐ szavát.

14. Thoth Nagyúr számodra arany kulccsal átnyújtja a SZERETET megszentelt szavát.

15. Thoth Nagyúr átadja számodra arany kulccsal a CSILLAG szavát.

16. És végül Thoth Nagyúr átadja számodra arany kulccsal a TERMÉSZET szavát.

Szeretteim, érezzétek az energiát magatokban és körülöttetek mozogni és a Fénymunkások csoportjaként világszerte, miközben Thoth Nagyúr létrehoz egy újabb Arany Spirált a Fénymunkások csoportja körül kollektíven, és az Arany Magok lerögzítésének utolsó szintje most bevonódott a lényetekbe.

Szeretett egy, az Arany Magok, amiket megkaptatok, a kulcsotokkal együtt, nagyon fontos szavak valójában. Minden egyes szó egy kulcs. Emlékezzetek erre, mivel ez az a szó, ami Atlantisz szívén belüli Arany Tojás Magjainak az emlékezetét kioldja. Mindnyájan szorgalmasan együtt dolgoztok fenntartva a Felvilágosodás eredeti Mester korának arany (alap)elveit. Ti, a Felvilágosodás Mesterei lehorgonyozzátok az érzelmi intelligenciát és spirituális intelligenciát az Arany Gyermek Tudatosságán keresztül azért, hogy manifesztálja a világotok kollektív tudatosságának belső mag stabilizátorát. Az egészség, az egész belső gyermek a mag stabilizátorotok – ez a kollektív testetek gerincoszlopa.

Mindnyájan hozzájárultatok ennek a szakrális rácsnak a napi szintű fenntartásához és ez a szándékotok, szívetek, elmétek és lelketek tisztaságán keresztül történt, hogy egyetlen sötét entitás se tudjon behatolni az Arany Tojáson keresztül. Ez mindig biztonságban volt és most készen áll arra, hogy még egyszer visszatérjen a Fénymunkásokhoz. Az isteni igazságotok, hogy megkapjátok az Arany Tojáson belüli Arany Magok áldásait, mert ezek a magok gyökeret fognak ereszteni az életetekben és bőségesen táplálni titeket. Mindnyájan az Arany Kor Magasabb Tervezetének megfelelően dolgoztatok. Igen, ti és küzdötök az egóval, de a szívetek tiszta és ezt elismerjük. Ne keveredjetek bele az alsóbb egó világának drámájába. Ne nyomd össze magad a melódráma, megtévesztés és illúzió takarói alatt. Összpontosíts a célodra és ahogyan elkötelezetten szolgálsz a fényen belül és szolgálod a fényt. Nem lennél itt ma az energia részeként, ha nem lenne tiszta a szíved és ha a szándékaid nem testesítenék meg  a fény kódjait. A mai folyamat el fog távolítani sokat ezekből a régi paradigmás érzelemi és spirituálisan éretlen reakciós minták közül. 

A belső gyermeked le fogja rögzíteni az újjászületés folyamatát a hónap 21.-ei napján, amely időszakban újjászületek az arany tudatosság érzelmi és spirituális intelligenciájával, ami szükséges ebben az időben. Az energia arany és ibolya impulzusai körülöttetek az energiamezőtökben folyamatosan fent lesz tartva. Ez a helyén fogja tartani a kapcsolatotokat a 8 millió lélek felébredésével, az Arany Tojás eredeti magjaihoz, Thoth Nagyúrhoz, hozzám Kuthumihoz és a Nagy Fehér Testvériség összes tagjához és az Isteniség Ősi Mestereihez, akik veletek dolgoztak és rajtatok keresztül Atlantisz első teremtésének eredeti idejében.

Most tölts el egy kis időt, hogy elképzeld a teljes érzelmi intelligencia, az egész spirituális intelligencia érzését egyként önmagaddal. Képzeld el a folyamatos kapcsolódás érzését a teljes egész belső gyermekedhez, lásd az összes sebet gyógyultnak, az egót az eredeti rendeltetése szerint szolgálni, és a többi tevékenységet tisztán a lelked motivációja által működni. Minden alkalommal, amikor úgy veszed észre magad, hogy visszaestél a régi utakra és az alsóbb egódból reagálsz ahelyett, hogy a lélekből reagálnál, ilyenkor emlékezz, arra, amit mondtam. Képzeld el, amit csak el tudsz képzelni. Menjél bele az érzésekbe, hogy milyen érzés lenne, hogy egész legyél. Használd fel az elméd és a gondolataid hatalmát, hogy létrehozd azt a valóságot, amit választasz, és ezt már sokadik alkalommal mondjuk az évek során. Fel fogjátok ismerni, hogy milyen fontosak is voltak ezek a szavak.

Vegyél egy mély lélegzetet be és kilélegezve teljesen, miközben Thoth Nagyúr összecsukja a szárnyait, ahogyan te is összezárod a tiédet, még a szárnyaitok hegyének érintkezésének arany lenyomatát fenntartjátok. Adj hálát Thoth Nagyúrnak, adj köszönetet a Nagy Fehér Testvériség Mestereinek, adj hálát a személyes vezetőidnek és őrzőidnek, valamint a fény angyalainak és Mestereinek, akik jelen vannak és akik rajtad keresztül és veled dolgoznak.

Adj hálát önmagadnak és a választásodért is, amit meghoztál ma és adj köszönetet a 8 millió gyermeknek, akik összekapcsolódtak veled a mai napon, akik aktiválták a három spirált az energiarendszereden belül. Tudva, hogy az Arany Tojás egy aspektusa vagy, és hogy a tudatosságod mindig kapcsolatban fog maradni ezzel.

Miközben visszahúzod a tudatosságodat a fizikai testedbe, képzeld el az Arany Magokat, ahogy veled utaznak. Ezek a magok most más a tested összes csakrájában elraktározódnak és a lényed összes sejtjében is. Lélegezz be mélyen és ahogyan kilélegzel teljesen földeld le önmagadat a fizikai testedben érezve az energiádat a gerinceden leterjedni, le a lábaidba és végén kapcsolódva a Föld Anyához a talpaidon keresztül.

Lélegezz be mélyen és ahogyan kilélegzel teljesen, továbbra is húzd a  tudatosságodat szilárdan vissza a testedbe, lerögzítve önmagad biztonságosan a Földön és a jelenlegi idővonalon. Amikor kész vagy, nyisd ki a szemeidet, forgasd meg a nyakadat és vállaidat, körözz a csuklóddal és bokáddal, és érezd önmagadat elnehezülni a testedben. Isten hozott újra a testedben.

Szeretteim, a spirál, amelyet bemutattak nektek, hogy megcsináljátok a gyerekekkel, és amelyet megkaptatok, végezzétek el a saját gyerekeitekkel is ha vannak, és bármilyen más gyermekekkel is, akikkel kapcsolatba kerültök. Az nagyon fontos, hogy vegyétek figyelembe, hogy az adott gyermek a 6 éves kort betöltse. Mielőtt megcsinálnátok ezt a folyamatot velük feltétlenül kérjétek bármelyik gyermek Felsőbb Énjének teljes engedélyét, és ha megadta, akkor végezzétek el ezt a folyamatot rajtuk is. Kérjétek, hogy annyi integrálódjon beléjük ebből, amennyire az adott pillanatban szükségük van.

Tisztázom a spirál kinézetét és a folyamatot még egyszer – Képzeld el a spirál központi pontját és rajzolj spirális mozgást a mutató ujjadat spirálisan mozgatva – csináld meg ezt kilencszer. Majd vidd a kezed a gyermek harmadikszeméhez, a jobb halántékához, a bal halántékához, esetleg fordítva is megcsinálhatod, bal és jobb, amelyre a gyermeknek szüksége van. Majd kiegyensúlyozása érdekében, meg kell tenned ugyanezt a dolgot a tarkójuknál is. Ez aktiválni fog egy biztonságos „Dugó Eltávolító Eljárást”, amelyet Merlin Nagyúr és én, Kuthumi, fogunk felügyelni. Ez az első szakasza az új energia gyerekekbe való átvitelének fizikailag és energetikailag.

Ahogy már mondtuk, ti akik részei voltatok ennek az energiának, a saját gyermekeitek is a 8 millió gyermek felébredésében benne vannak. Néhányuk nagyon mély álomból ébred fel. Néhányuknak olyan szüleik vannak, akik nagyon közel állnak a tudatosság magasabb világaihoz. Az energia arany és ibolya szála létre fog hozni egy mezőt körülöttük, amelyet Thoth Nagyúr és ti tartotok majd fent energetikailag, így tehát rugalmasak és életerősek, kitartóak lesznek abban amit kértek, hogy véghez vihessék az aktiválásokat, ami rájuk lett bízva, hogy megtegyék. Azok a gyermekek, akik felébredtek egy fokig, a felébredésük folyamatának mélyebb aspektusaiba fognak lépni. Számos gyermek, különösképpen a fénymunkások gyermekei, olyanokéi, mint ti, belépnek majd a szolgálatuk szerepeibe. Nem számít, milyen (idősek) a földi éveikben, képesek lesznek ezt most lerögzíteni.

Ez a 144 eszközből az első, amelyet át fognak adni, a spirál egy fontos kiindulópont, mert aktiválja a felemelkedési spirálokat és lerögzíti a felébredés 5 hullámát a gyerekek számára, akik készek erre. Még a 8 millió gyermeken felül is lehetnek, olyanok, akik kérik a felébredésüket, az energia beszivárog azokba a gyermekekbe, akiknek szükségük van a támogatásra, szükségük van az érzelmi és spirituális táplálásra. Ez energetikailag fog megtörténni. Ezek közül a gyermekek közül néhányan lehet, hogy csak gyógyulásért vagy egy gyengéd érintésért, egy mosolyért vagy ölelésért jönnek. Azok, akik hívták a gyógyulást a belső síkokon, ezt a hívást tiszteletben lesz tartva, hogy megkapják a jelenléteteket, miközben becsülni fognak, hogy meghallottátok a hívásukat. Tehát szeretteim, a fény összes Mestere köszönetet mond a választásotokért, hogy jelen vagytok velünk ma, és hogy az Arany Tojás eredeti őrzőiként szolgáltok, miközben az Arany Magokat hordozzátok.

Az összes fény, ami csodálatos, tiszta, vibráló, élénk és bőséges, egyesülhet veletek az összes szinten és minden módon amelyet választotok. Bízzatok a sok láthatatlan karban, amik mindig jelen vannak és tudjátok, hogy soha nem jártok egyedül. Az Anya/Atya fénye ragyoghatja be fényesen az ösvényt, amelyen jártok és mindig minden rendben lehet a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

A második rész az alábbi linken olvasható:

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-mester-atlantiszi-magok_7.html

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...