Kuthumi - Merkúr, a Kommunikáció Bolygója és Torokcsakra Aktiválása

Kuthumi - Merkúr, a Kommunikáció Bolygója és Torokcsakra Aktiválása


Michelle Eloff©

2006. május 4, Dél-Afrika, Johannesburg,

Fordította: Hatejer Emese

 

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

__________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a harmónia, a betekintés, az erő és az isteni akarat áldásait. Üdvözlet szeretteim. És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretett testvéreim, nem csak a Merkúr jelenlétében üdvözlünk titeket, hanem az isteni elme jelenlétében is. Ezen erőteljes hatás az egyik, amely előidézi az energia nagy mennyiségét és felemeli a tudatosságot azért, hogy elősegítse az én megszentelt aspektusának integrációját. Az én ezen három megszentelt aspektusa a Szellemi Én, a Csillag Én és az amit mi Spirituális Énnek hívunk. Ezen isteni aspektusok megteremtik azt, amit a kvantum testetek számos szintjeként ismeritek, és ez elősegíti a kozmikus torokcsakrátok aktiválását is. Összehangolódva Merkúr Nagyúrral, és felismerve Thoth Nagyurat is, előidézve ezzel az én három aspektusának egy isteni aktiválását és integrálását.

A Szellemi Énetek nagyon hasonlít a Felsőbb Énetekre, a Csillag Énetek az én csillag mag aspektusa, ami megtestesíti a csillag világ vibrációit, és a spirituális énetek az isteni aspektus, ami a fizikai inkarnációban a felemelkedés spirituális ösvényét követi. Ezen három aspektus hozzájárul a nagyon erőteljes felemelkedési testhez a kvantum világba. A felemelkedési testetek és a kvantum testetek előbb-utóbb ugyanazzá a testté válik, még ha ez időben ezek különböző vibrációkat testesítenek is meg, igazodnak a teljes Mesteriséged és Krisztusi Fény Éned teljes oldalainak különböző aspektusaival. Ezen utazás a Merkúr energiájába, a kommunikációbolygó (energiájába), elősegíti egy új ciklus megszületését, azt, ami fel fogja tárni számodra az igazságodról való beszélés nagyon mély fontosságát. Az egyéni igazság kommunikálása nem arról szól, hogy legyél őszinte másokkal, ez annál sokkal több, ez arról szól, hogy legyél őszinte önmagadhoz. A tagadás/visszautasítás a betegségek és a diszharmónia legnagyobb oka a világotokban; és a Merkúr jelenléte aktiválja a kozmikus torokcsakrát számotokra egyénenként, és a Földbolygó kollektív tudatossága számára is.

Görögország hatalmas átalakuláson megy keresztül ezen kozmikus szövetség következtében. A szent kommunikáció egy kozmikus magja került lehorgonyzásra 2006 júniusában, Görögországban. A tudatosság e különleges magja aktiválja az autentikus igazság kommunikálásának egy folyamatát globálisan. Ezekben az időkben, Görögország a hatalmas eleresztések/felszabadítások egy középpontja a torok, a pajzsmirigy és a csecsemőmirigy között bolygó szinten. Energetikailag, ez aktiválja a kommunikáció intenzív folyamatait abból a célból, hogy előidézze a kozmikus összehangolódást külsőleg és belsőleg is a létezésben, azon célból, hogy manifesztálja a harmóniát a Földön.

Thoth Nagyúr nagyon szorosan együtt működik Serapis Bey Nagyúrral, aki ez időtájt a Konfliktuson keresztüli harmónia 4. Sugarát tartja. Ezen különleges sugarat leginkább a szívcsakrával társítják, de, ezen egyedi célból az emberiség rehabilitációjának idővonalán, ez a sajátos sugár a torokcsakrára fókuszálódik és az igazság hangján keresztül, és a harmónia képes megnyilvánulni a konfliktus és káosz közepette. Az emberiség egészének, legyen az a kormány, üzlet, vagy család, most szembe kell néznie az igazsággal, nem úgy mint azelőtt, és a kommunikáció az, ami összehozza az igazi közösségeket, azért, hogy megszentelt kommunikáció történhessen; a közös egységek megszentelt házassága, összhangban vibrálva és a fény kozmikus tervéhez igazodva meghatározva a közös egységeket a közösségi egységben. Ez csak ekkor jöhet létre a kommunikációval, a közösségi kommunikációval.

Sok éven át tanultátok, azt hogy beszéljetek az igazságotokról, hogy amit mondtok úgy is cselekedjetek (walk your talk), hogy legyetek öntudatosak azért, hogy megértsétek, hogy mi rejlik az elme és szív feltételei mögött. Az elme feltételei Merkúr Nagyúr reflektorfénye alatt vannak most. Mivel ez a mentális energiákra fókuszál, hogy elhozza a világosságot a minták tekintetében, amelyeket követtek, amik folyamatosan újra-teremtik a ciklusokat az életetekben; legyen ez a karrieretekben, a személyes életetekben a családotokkal vagy a társadalommal, még a környezetetekkel is, ahol földrajzilag éltek, befolyással vannak ezek.

Szeretett testvéreim, a fátylak eltávolítása teljesen aktív folyamat az életetekben és valóban elértétek azt a pontot, ahonnan nincs visszatérés. Az egyetlen út számotokra most előre felé van, és ez a kozmikus összehangolódás előidézi számotokra az energia egy összeadódott erejét, mint egy forgószél olyan az elmétekben, elfújja a kétség, elutasítás és tagadás pókhálóit, csak az igazság meglátását hagyja meg, és ezen látomás válik a kommunikáció számára sablonná. Azok, akik ahhoz ragaszkodnak belül, hogy a tagadásban, elutasításban maradjanak, vagy akik visszautasítják az igazságot bármilyen adott pillanatban, az energia erősségének intenzitásában fogják találni magukat.

A lelketek válaszolt a Nagy Fehér Testvériség hívására, hogy fokozzák a nyomást a tudatos emberi énetekre, hogy a cselekvés színterére lépjen, hogy a tudatos ént cselekvésre kényszerítse, azért mert az igazság az a sablon, amiből teremtetek. Az ember hiszi azt, hogy az igazság csak egyszerűen arról szól, hogy nem gyártasz történeteket, vagy nem túlzol bizonyos területeken az információk továbbításával kapcsolatban. Ez az igazság egy aprócska aspektusa, amire most utaltunk. Igazmondónak lenni, veled kezdődik és nem másokkal. Ezért az önismeret eszköze a legnagyobb szövetségesed és a benned rejlő belső bátorságot átölelve, hogy igazmondó legyél önmagadhoz, ez a kulcsod a szabadsághoz. Nincs kétségem afelől, hogy nektek, néhány vagy más szinteken, már szembe kellett néznetek ezen aspektussal. A kérdések az elmétekben és szívetekben vannak. Az egyetlen módja, amivel még több világosságot fogsz szerezni az, hogy legyél teljesen őszinte, nyílt és legyél magadhoz is őszinte, azzal kapcsolatban, amit érzel, amire vágysz, amit megérdemelsz.

Az őszi időszakban keresztülmentek az önvizsgálat egy nagyon mély ciklusán és a pillangók a torokcsakrátokra szállnak le megpihenni, és elhozzák az átalakulás ajándékát. Ezen jelenlét támogatja a befelé fordulás idejét, azért hogy ne váljon ez egy szélcsenddé/szünetté vagy hibernálássá nem túl sok történéssel, hanem a befelé fordulás aktív idejévé, vagy az önvizsgálat aktív időszakává váljon, amelyet jobban megértetek. Nem lehet ezt megúszni ez alkalommal, különösképpen, amikor ez bennetek rejtőzködik. Most nem másokra utalok a külső világotokban, hanem csak rátok, és ez az énnel való kapcsolatról szól. Az énnel való őszinteség elősegíti az én ezen három szent aspektusának teljes integrációját: a Szellemi Énét, a Csillag Énét és a Spirituális Énét. A spirituális én az én aspektusa bennetek, ami lerögzíti a lélek rítusát a fizikai létezésben, egyesítve az anyagit a szellemmel és csillagokkal és ezen isteni aspektusok szentségével, azzal, ami létrehozza az új kvantum testet.

Engedjétek meg most nekünk, hogy a Merkúr energiáiba vigyünk titeket, ahol összehangoljuk az energiáitokat a különböző vibrációkkal és aktiváljuk nektek az összehangolódás egy kozmikus magját és elrendezzük bennetek ezeket a vibrációkat, amik meg tudják idézni a változás forgószelét az életetekben, és szó szerint szédítően hatva. Kezdjünk bele a folyamatba!

Tehát vegyél egy mély lélegzetet be az orrodon keresztül és fújt ki a szádon át, csendesítsd el az elméd és lazítsd el a tested. (szünet) Miközben belélegzel, lásd a testedet feltöltődni fénnyel és ahogyan teljesen kilélegzel, képzeld el önmagadat megpihenni. (szünet) Hívd Merkúr Nagyurat, a szárnyas hírnököt, és szólítsd Thoth Nagyúr energiáját. (szünet) Kérd, hogy legyél összehangolva a személyes Kozmikus Merkúr Vibrációddal és ahogyan belélegzel, lásd a torokcsakrád megnyílni, hogy befogadja ezt a vibrációt. (szünet) Ez a kozmikus vibráció tökéletes harmóniában van a Szakrális Hangod hangjegyével és a kettő támogatja egymást. Képzeld el ezt a két hangot aktívvá válni; nem számít, hogy tudod-e mi az. Csak képzeld el a hangok aktiválását a torokcsakrádban, és a vibráció felszabadít bármilyen energetikai természetű növekedést, vagy bármilyen energetikai természetű blokádot vagy bármilyen mag mintázatot, ami a torokcsakrában önmagában tárolódott el, amik hozzájárultak ahhoz, hogy a félelem bármilyen szintjét megtapasztaljátok, a beszélt igazságotokra való tekintettel. (szünet) Miközben ez történik, üdvözöld Thoth Nagyurat a jelenlétedben. Egészen közel jön hozzád, és a jobb kezének tenyerét a torokcsakrád fölé helyezi, és rögtön érzed az energiájának melegét és azt, ahogyan az energia elősegíti az eleresztését, annak, amiért kifejezted szándékodat. (szünet) Vedd figyelembe, hogy a torkod képes felszabadítani ezt az energiát harmonikusan, elegánsan, szenvedésmentesen és békésen. (szünet)

Most láss egy csodálatos türkiz fényt felgyulladni Thoth Nagyúr torokcsakrájában és ez a fény elkezd kifolyni a torokcsakrájából , behatol a kezébe is és belép a torokcsakrádba. A türkiz vibráció enyhíti az elengedést, amin jelenleg átmentek, és a megszentelt kommunikáció egy nagyon magas szintű vibrációját idézi meg ezzel. (szünet) Miközben ez tovább folyik, Merkúr Nagyúr lép elő és magával hoz egy ragyogó színt, egy egyedi színt számodra. Lásd ezt a fényt, ahogyan beburkolja a testedet és Thoth Nagyúr testét is, megteremtve egy megszentelt felemelkedési spirált körülötted, és ez a különleges szín a kozmikus összehangolódásod folyamatának megtörténését szolgálja, valamint a kozmikus torokcsakrád aktiválását és a gyógyulás segítésének lezajlását. (szünet)

Az elmédben, szólítsd most a szellemi éned, (szünet), idézd meg a csillag éned teljes jelenlétét, (szünet), és ismerd el a spirituális éned, aki most te vagy, akit spirituálisként érzékelsz. (szünet) A szellemi éneddel és csillag éneddel állsz, fogjátok meg egymás kezét egy háromszöget formálva. (szünet) Folytasd a mély belélegzést, és lélegezd ki teljesen, és én, Kuthumi előlépek, és egy arany piramist helyezek ezen háromszög középpontjába. (szünet) Fogok egy arany pálcát és megérintem a szellemi éned, a csillag éned és a spirituális éned torokcsakráját, és ez egy erőteljes örvényt aktivál és a piramis középpontjában nyílik meg a háromszög közepében, amit jelenleg formáltok. Ez az örvény [vortex] összehangolódik a torokcsakráddal és elősegíti az én három aspektusának integrációját. Lélegezz, miközben ez az energia munka folyik. (szünet)

Thoth Nagyúr, most a bal kezét a szívcsakrád fölé helyezi a hátadnál; a felemelkedési spirál még mindig spirálisan körülötted és körülötte mozog (szünet) és én most spirálisan elkezdek a háromszög körül járni, amit te tartasz a szellemi és csillag éneddel. Ez a spirál az, ami fel fogja gyorsítani az életed folyamatát, ezen jelenlegi időben, létrehozva egy teret számodra, hogy az autentikus éned szívében élj, az autentikus igazságot hangoztatva. Ez a megszentelt spirál szintén megteremt egy lehetőséget, ami isteni összhangban van a szolgálatod jelenlegi szerződésével, kimondottan a kommunikációval kapcsolatban, ami az örvényt, aktívan fogja tartani a háromszögetek közepében; ezért lehorgonyozzuk a hitelesség arany isteniségét, ami erős kapcsolatot tart fenn az autentikus éneddel, tekintet nélkül bármilyen konfliktusra, amivel szembenézel.

Továbbra is lélegezz be és ki; az energia munka most fokozódik. Néhányan egy kis kényelmetlenséget érezhettek – lélegezzetek (szünet). Az örvény a háromszög közepében most eléri a legmagasabb vibrációját, összevonja a megszentelt éned ezen három aspektusát. Ez a fény egy aranyló zuhanyként kirobban a kvantum éned új aspektusává válva. A kvantum éned ezen része az energia egy örvénye, és állandóan az igazság irányába húz téged; folyamatosan arra késztetve és ösztönözve, hogy az igazságodat kommunikáld. Legyél nyugodt, miközben az összes energia összehangolódik a testeddel és annak rendszere újrakalibrálódik, hogy minden harmóniában és tökéletes szinkronicitásban működjön. (szünet)

Most engedd el a szellemi és csillag éned kezét, miközben teljesen a spirituális éned jelenlétében állsz. Ez a háromszög most egy állandó kapcsolatot biztosít hármatoknak. A piramis egy állandó vonás ebben a háromszögben és az örvény az, ami fenn fogja tartani ezt a kvantum testet, amiről már beszéltem. (szünet) Lépj vissza a fizikai énedbe, aki ebben a pillanatban és időben vagy (szünet) és ismét fókuszálj arra, amit Thoth Nagyúr tesz a torokcsakráddal. (szünet) Érzed az összes energiát összeolvadni; minden energia, amit épp most tapasztaltál meg eggyé válik. Merkúr Nagyúr aktiválja az átalakulás nyolcszoros tervét mindannyiótok számára. Ez a következő 16 napban fog kibontakozni, összhangban a szolgálatod és lélek lenyomatod isteni tervezetével.

Ez a nyolcszoros terv a felgyorsított folyamat része, amit aktiváltál, ami úgy tud szolgálni, hogy az autentikus éned összes aspektusát összehozza, ami szükséges a jelenlegi a más világokkal való előrevivő közvetlen kommunikációért. Ezért az autentikus éned, bármilyen aspektusa, amit jelenleg is tagadsz, arra fog törekedni, hogy utat törjön a felszínre. Lélegezz be mélyen, teljesen kilélegezve.

Thoth Nagyúr most a torokcsakrádról a hamradikszemedhez mozgatja a kezét és a másik kezét a szívcsakrádtól, a hátadnál, a fejed hátsó részéhez helyezi, és belekezd az elméd megtisztításába; a kvantum energia beszűrődik a hüllőagyadba és az emlős agyadba abból a célból, hogy a minták eleresztését szolgálja, azokét, amik már nem szolgálják többé az igazságodat. Ez a gondolatminták, kondicionált hozzáállások és elképzelések isteni eleresztéséhez vezet, azokéhoz, amik a tagadás és félelem által motivált viselkedések egy fajta állapotában tartottak. (szünet)

Lélegezz, miközben ezen energia áthalad az agyad ezen két aspektusán. Ez megteremti az energia egy forgószelét, ami a koronacsakrádon és a harmadikszem csakrádon keresztül, bocsátódik ki. (szünet) Én, Kuthumi most előrelépek és levendulaolajt csöpögtetek a koronacsakrádra, ezáltal elősegítve az összes régi paradigmás energiák gyengéd eleresztését, amik blokkolták a kommunikáció terén az autentikus rendszereidet. A levendulaolaj, amit a koronacsakrádra csöpögtettem, az egy nagyon tiszta és magas vibráció és segíteni fog téged a kommunikációs rendszerek megerősítésében, amik közted és a vezetőid, az univerzum, a szellemi világ és az élet bármilyen más rendszere között zajlanak, azokkal, amikkel létre kívánod hozni a kommunikáció egy kreatív (teremtő) rendszerét. (szünet)

Most ugyanolyan levendulaolajt helyezek a torokcsakrádra is és nagyon gyengéden beledörzsölöm ebbe, elősegítve ugyanolyan finom elengedést és belecsepegtetem a másokkal való kommunikációra, vagyis a más világokkal való kommunikációra. (szünet) Ez a kozmikus összehangolás megerősíti a képességedet a kommunikáció csatornájaként. Ez megnyitja a bölcsesség belső szentélyét, az önismeret belső szentélyét és az isteni akarat, igazság és erő belső szentélyét. Ez a három belső szentély aktív benned és egy kiegészítő forrássá válik számodra, hogy kapcsolódj hozzá, azért, hogy a forrás tisztasága, utasítása, gyógyítása vagy bármilyen más minőséget, amire szükséged van az adott pillanatban. Töltsd el egy pillanatot, azzal, hogy érezd ezen energiákat, e szentélyeket magadban, visszaemlékezve az életre egy tudatos szinten a tudatos énedben, és lélegezz. (szünet)

Thoth Nagyúr most két szárnyat helyez a torokcsakrádra, a hírnök minőségét jelképezve, mert kozmikus hírnökök vagytok. (szünet) Merkúr Nagyúr lepecsételi az egyedi színed felemelkedési spirálját, amit előidézett számodra és ez tartja helyén a Merkúrod kozmikus összehangolását és a kozmikus csakra összehangolást, aktiválva az energia összes forrását, amit szükséged van, hogy fenntartsd ezt. (szünet) Én, Kuthumi a kezedbe adom az arany pálcát, hogy a szellemi éned, a csillag éned és s spirituális éned aktivizálására használd. Ez a motiváció egy eszközévé válik számodra.

Adj hálát most mindenért, amit megtapasztaltál. (szünet) Tudd, hogy Merkúr Nagyúr, Thoth Nagyúr és én, Kuthumi, nagyon közel fogunk maradni hozzád a következő 16 nap idejére. Tedd fel a kérdéseidet nekünk bármikor. Lépj be a belső szentélyedbe és bízz a tisztaságban, ami a kommunikáció tiszta forrásán keresztül fog jönni. (szünet) Az energiaaktiválás most teljessé vált. Folytasd a teljes belélegzést és a teljes kilélegzést, miközben gyengéden visszahúzod a tudatosságodat a fizikai testedbe, az összes új energiát magaddal hozva. (szünet) Az energiák, amik a hüllő és emlős agyaidban helyeződtek el az elkövetkező 16 nap idejére ott maradnak, elősegítve a felgyorsított elengedést és az autentikus éned feltárását.

Szeretteim, a másik nagyszerű leckéje ennek a Merkúrikus kozmikus összehangolásnak [Mercury cosmic alignment], a tudás fontossága, ami az elme egyik szövetségese. Sokan Ellenségetekként kezelitek az elméteket. Miközben folyamatosan küszködtök a régi világ félelmeivel és elképzeléseivel, ezáltal lehúzzátok az energiátokat. Használjátok az elméteket az erőteljes manifesztáció és teremtés egy eszközeként. Használjátok ezt az arra való fókuszálásra, ami a fény autentikus igazsága. Ne teremtsél zűrzavart az elmédben a ’mi van ha’ félelemmel teli látomásaival. Töltsd ezt az időszakot azzal, hogy csakis a legjobbat várd el, elképzelve a sikert és az összes régi ciklusod sikeres befejeződését.

A torkod a híd az elméd és szíved között. Ez kell, hogy legyen az energia egy erős és erőteljes forrása, hogy megtartsa az áthidalás folyamatát a tudatosság mindkét szintjén, hogy isteni harmóniában és isteni szinkronicitásban működjön. Szabadítsd fel az elméd, hogy eggyé váljon az isteni szellemeddel és a csillagenergia és bölcsesség kozmikus világának magjai elvetésre kerülnek. Ez életforrássá válik átadva a kreatív teremtő energiát a jövőtök számára.

Vegyél egy utolsó mély lélegzetet, és ahogyan kilélegzel, húzd vissza önmagad teljesen a testedbe. (szünet) Földeld le magad azáltal, hogy kőrözöl a bokáddal, kőrözöl a csuklóddal, a vállaiddal és a nyakaddal, legyen mindkét lábad a földön. (szünet) Amikor készen állsz, nyisd ki a szemed és összpontosíts valamire előtted, hogy emlékeztesd magad a fizikalitásodban, elismerve, hogy leföldelődtél a testedben. (szünet)

Szeretett testvéreim, miközben ezen közvetítést lezárásához tartunk, megerősítjük azt, hogy kulcsfontosságú az, hogy engedjétek meg, hogy őszinték legyetek magatokkal. Ne féljetek érezni az érzéseiteket. Ha boldogtalanok vagytok, érezzétek azt, ismerjétek be magatoknak, ha boldogtalanok vagytok, ahelyett, hogy ezt a szőnyeg alá próbálnátok söpörni és erőltetnétek magatokat, hogy boldognak érezzétek önmagatokat. Azáltal, hogy bevallod a boldogtalanságodat, képes vagy a boldogtalanság okozóját elkapni és ekkor az erő/hatalom egy helyzetében találod magad, hogy döntéseket hoz, amik aztán változást eredményeznek, és amely garantálni fogja az autentikus boldogságodat. Ez az életed minden területére vonatkozik, ahol nyugtalanságot érzel, ahol kétségbe esett vagy, ahol szomorú, bánatos vagy boldogtalan vagy, bármilyen módon, a kiegyensúlyozatlanság vagy bizonytalanság bármilyen szintjén.

A Merkúr elhozza nektek a kommunikáció ajándékát valamint a tisztaság/világosság ajándékát, ahol is az elmétek a szövetségesetekké válik, ahelyett hogy az elmétek mindenféle játékot űzne veletek, táplálva a félelmeiteket, az elmétek most az igazságotokat táplálja. Ezért, ne félj őszintének lenni magaddal. Azáltal, hogy megtagadod önmagad igazságát, ezáltal garantálod magadnak a nyomort, szenvedést, kínt, boldogtalanságot.

Ezért magatokra, hagylak titeket ezzel a választással és szintén elhozok mindent nektek, amire szükségetek van minden szinten, hogy brutálisan őszinték legyetek magatokkal. Elhozzuk nektek a belső erősség, bátorság és bizalom áldásait önmagatokba, hogy megtegyétek a szükséges lépéseket, hogy teljesen szabadok legyetek.

Bízzatok a sok láthatatlan karban, amik megtartanak titeket és tudjátok, hogy soha nem jártok egyedül, mert mind egyek vagyunk és veletek vagyunk mindig minden úton és módokon. Bízzatok a magatokban lévő fényben, miközben a fény visszatükröződik rátok az Anya/Atya Isten szívéből is. Mindig biztonságban vagytok, és mindig vigyáznak rátok. Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohánja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.


Kérdések és válaszok:

Kérdező(1): Kuthumi Nagyúr tudnál nekem némi betekintést adni a fájdalomba, amit a jobb lapockámba érzek? Jelen volt már régebben is, de az elmúlt néhány hónapban még intenzívebbé vált.

Nővérem, ez a legfontosabb kérdéshez kapcsolódik, a felelősségre vonatkozik, amit a külvilággal kapcsolatban érzékelsz. Ez a felelősség a férfias énedé, amit jelenleg a válladra vettél, amely nem egészen a tiéd, hogy válladra vedd. A fizikai fájdalom kiépülése annak a jele, hogy akármilyen energiák is amiket hordozol, ezek nem a tieid, hogy továbbra is magaddal kéne őket vinned, és előtérbe kell hozni őket, és amit ma tapasztaltál az hozzájárul ehhez. Mivel ez meg fogja mutatni számodra önmagad férfias aspektusával való autentikus kommunikációt, ami veled kíván lenni, ezáltal megkönnyítheted magad, attól, amit többé már nem kell a válladon hordoznod. Ez olyan folyamat volt, ahol válladra vetted bizonyos személyek érzelmeit az életedben, akik arra használtak téged, hogy a válladon kisírják magukat, oszlopként, akire támaszkodhattak. Itt az ideje, hogy eltávolodj ezektől a nehéz sorsoktól, amik másoknak van, más szavakkal, hogy tartozzál másokhoz, nem kell többé magaddal cipelned, ami nem a tiéd. Egyáltalán nincs semmi baj egy vállal, ahol kisírhatják magukat, azzal van probléma, amikor az egyén magára veszi ezeket a problémákat és magával hordozza ezeket, mintha sajátjai lennének.

Kérdező(2): Kuthumi Nagyúr, meg tudnád nevezni a 3 szentélyt újra és tudnál mondani róluk egy kicsivel többet, és hogyan tudjuk elérni őket?

Szeretteim, ezek a szentélyek az énen belül különböző energiákat testesítenek meg az egyén életútja szerint ebben az életben, és az elmúlt életekben is. Mindegyikük megtestesíti a múltbeli inkarnációk különleges elsajátított képességeit. Azáltal, hogy kapcsolatba lépsz a belső szentélyekkel, ott van még sok más is, de a szentélyek, amelyekről beszéltünk, segíteni fognak nektek egyénenként, és ti mint egyének használni fogjátok őket az útmutatás forrásaként és az én forrásaként, bízva bennük és támaszkodva rájuk. Érhető?

Kérdező(2): Meg tudnád nevezni őket újra?

Kuthumi: Meg fogom nevezni neked őket most. Több információ van, amit most át fogok adni nektek. Mindegyik szentély az énen belül egy különleges csakrához kacsolódik. Az önismeret belső szentélye például a gyökércsakrához, valamint a szívcsakrához kapcsolódik, mivel ezen a két csakrán keresztül képes az egyén az én számos aspektusához kapcsolódni, amelyeknek mesterévé vált, amikre az egyén nem tudatos ebben az időben, ez magával hozza a mélyebb önismeretet. A csakrikus rendszereken belül lévő szentélyek az egyéni fejlődés és növekedés különböző szintjeihez kapcsolódik. A bölcsesség belső szentélye, például, a napfonatcsakrához és a harmadikszem csakrához kapcsolódik, mivel ezek a csakrákon keresztül, a bölcsesség mintái tárolódnak. A harmadikszem az a csakra, ami a mintázatok rácsait tárolja az összes életidőben, a napfonat az isteni akarat és cselekvés csakrája. Ezért az életidők alatt ezeken a csakrákon keresztül elsajátított bölcsesség, képességgé válik, amelyen keresztül a bölcsesség lecsatornázódik.

Amikor az egyén az én megértésének utazására vállalkozik, fel kell készülnie, hogy teljesen a mostban munkálkodjon, és ne vesszen bele a múltba vagy a jövőbe. A belső szentélyek az információ számos mintázatát tárolják, amik megtestesítik/kifejezik az összes leckét, amiket megtanultak beleértve a múltat és a jelenlegi idővonalat is.

Az ember nem akar a múltbeli vagy jövőbeli idővonalak foglyává válni, mivel ez megfosztja őt az itt és mosttól. Az itt és most a legnagyobb szövetségetek az autentikus énetek lerögzítésének tekintetében, mivel amit minden adott pillanatban tapasztaltok, az meghatározza a belső szentély további mintázatát. Ezért, a belső szentélyek létezésének tudása által, kapcsolatba lépsz az énen belül lévő örök és korlátlan forrásokkal, amely az úgynevezett belső szentély, táplálva az itt és mostot.

Ez megerősíti a képességedet lélekként, hogy döntéseket hozz, hogy bízz az intuíciódban és hogy tudd azt, amit a szíved mond neked; és ez az ahol az elme egy erőteljes szövetségessé válik. Mivel az elme nem merül bele az önkétség játékába és az egó játszott játékába, ami a ’mi van ha’ félelme által táplált játék, függetlenül a múlt vagy jövő félelmeitől. Az elméd ekkor egy eszközzé válik az itt és mostra összpontosítva; élj minden nap, legyél hajlandó megszólítani a most pillanatában lévő erőt, ami az egyént az egyik pontból a másikba vezeti. Ha valaki túl sokat összpontosít a múltbeli vagy jövőbeli félelmekre, akkor nem tudja teljesen megtapasztalni az énben levés különböző szintjeinek kozmikus jelenlététét, ami minden adott pillanatban benne van.
 

Kuthumi - Namíbiai közvetítés 4Kuthumi Felemelkedett Mester - Namíbia channelling 4

Michelle Eloff©
2006. április. 6, Namibia, Mount Etjo

Fordította: Hatejer Emese

Az előző rész az alábbi linken tekinthető meg: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-namibiai-kozvetites-3.html

Hanganyag itt tölthető le(Gárdi Marianna hangjával): http://www.mediafire.com/file/gqqf7bl043y5qf7/Namibia+4.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra az új frekvenciák, a mélyebb megértés, a magasabb vibrációk áldásait és azt, ami nyílt szemlélődésnek/elmélkedésnek fogunk hívni. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek. Miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén és átölelünk titeket a Minden Ami Van isteni áldásaival. Szeretteim, ez a jelenlegi csatornázás rendkívül fontos, és köszönetet mondunk nektek, hogy rugalmasak vagytok azzal kapcsolatban, amit kértek tőletek, azért, hogy elősegítsétek az energetikai követelményeket éterikusan, kozmikusan és egy planetáris szinten. Üdvözöljük azoknak a jelenlétét a fénytestükben, akik jelenleg nem lehetnek jelen velünk a közvetítés helyszínén, ti is részesei vagytok ennek a folyamatnak, ha úgy döntötök.

 

Szeretteim, ez a különleges üzenet rendkívül fontos. A Kristály Tudatosság aktivál egy 12. dimenziós Mester Bőség Portált, és ebből a célból le kellett horgonyoznunk újabb két Buddhikus Oszlopot, egyet Nametoniban és egyet itt ahol jelenleg tartózkodunk az Etjo Hegynél. Az összes hegy ezen a környéken az energia egy nagyon finom frekvenciáját tartja meg, ami visszhangzik a Föld Anya energia testén keresztül. Ahogy ez történik, ez olyan, mint egy gitár pengetése és minden egyes frekvencia a kreativitás vékony szálán peng, ami az energia rácsát alkotja ezen a különleges területen. A sík hegy (Mt. Etjo) ezen a különleges területe egy nagyon fontos portál az információk tárolására. Ez a kozmikus fény tárháza, ami támogat titeket a kapcsolat létesítésben. Ne nyugtalanítson, hogy mit jelent ez. Ami fontos az, hogy ez az energia ezen nagyon kényes rendszere rendkívül pozitív befolyással lesz az energiátok rendszerére, mint egy egészre, mivel ez azt jelenti, hogy ez segít nektek a teretekbe való mozgásában a kvantum fény kozmikus teremtő mezejébe és ezáltal visszaszerzitek a 12. szintű Mester Bőség energia tervrajzotokat [blueprint/kéklenyomat]. A 12 beavatás, ami aktiválja ezt a tervrajzot egy planetáris szinten és egy új szinten a lényeteken belül, egy fizikális formát kap. Ezért most, ez a különleges és egyedi energia az egyik, amely elnyelődik a talpcsakráitokon át. Ez felhúzódik a testeteken és megállapodik a nyakatok alapjánál.

 

Az energia a farkcsontotok és az első nyaki(csigolyátok) között mozog, ami az összes gerinc(táji) munkának egy másik aspektusa, amit már megtapasztaltatok az elmúlt 15 napban. Ezen munkák mindegyike összehangol titeket a bőség ráccsal, ami aktiválva lett különböző pontokon világszerte, valamint mágnesesen összeilleszt titeket egy nagyon különleges Mester Bőség Hálózatba, amit Merlin Nagyúr hozott létre és őrzött meg, amely otthont ad az isteni tervrajzotok kódjának, szintén az isteni lelketek elgondolásának a mesteri tervének is helyet ad. Ez megteremti a rendszerek számtalanjait. Ezen számtalan rendszerek kapcsolódnak minden csakrával a testetekben, megerősítve aminek az elismerési és elengedési folyamatában vagytok és egyidejűleg behozva a tisztaságot, a világosságot azt illetően, amit eleresztetek. Ne ijedjetek meg a gyorsaságtól, amellyel az életetek változik vagy annak mértékétől, amellyel önmagatokról és az életetekről egy mélyebb megértést nyertek. Ez elkerülhetetlen, azért mert a magasabb frekvenciákat választottátok, amelyben létezzetek.

Annak érdekében, hogy képesek legyetek elviselni a 12 beavatás energiáját, amire utaltam, és hogy képesek legyetek megfelelően integrálni az új energiákat, amelyet Merlin Nagyúr idéz elő a Mester Bőség Hálózaton keresztül, szükséges, hogy egy bizonyos szintű ”tisztaságotok” legyen. Mindez azt jelenti, hogy keresztül kell magatokat dolgoznotok az áldozati és a szegénység tudatosságotok régi mátrix rétegei közül számoson, ami a múltban blokkolt benneteket abban, hogy a változás és elmozdulás szintjeit megtapasztaljátok, ami jelenleg folyamatban van számotokra. Ha elvégezitek a munkát, akkor megvalósítjátok vagyis eléritek a ”tisztaság”(gyógyulás) egy szintjét, amely szükséges, hogy megadja számotokra a hozzáférést ezekhez a kódokhoz.

 Ez az adott helyszín nagyon nagy jelentőségű, mert ez is az ősi megszentelt szakrális pontok egyike ahová a Mesterek a nyílt elmélkedésért jönnek. Ez azt jelenti, ők is összegyűlnek, ahogy ti is teszitek sokszor, és ilyenkor mi is csoportosan elmélkedünk (dolgokon) és megosztjuk (ezt egymás közt), azokat az információkat, amelyek fontosak. A nyílt elmélkedés helye, ahol a nővériség és a fivériség, a fény egy szövetségét formálja erőteljesen, ez feloldja az összes sötétséget ezen (a helyen) belül és körülötte.

Sötétség belépési pontjai találhatók ezen a jelenlegi helyszínen. Ez a másik ok, amiért szükséges, hogy elvégezzük ma a munkát és kihagyjuk Omarurut. A vibrációk itt sokkal fénnyel telibbek, viszont a sötétség intenzitása, ami ezen a ponton fészkelt nagyobb veszélyt jelent, mint Omarurunál. A tervváltozást kifejezetten a Nagy Fehér Testvériség kérte és ezen az eseményen elhallgatunk egy csoportból 3 fő entitást, akiknek nevét nem említjük meg, mert nem kívánjuk, hogy aktiválódjanak ezek a vibrációk. Csupán arra van szükségetek, hogy tudjátok, hogy a munka, mint ez, lehetővé teszi az emberek és helyek egy nagyon intenzív és felgyorsított megtisztulását, ma és amikor szükség van rá. Az energia ezen 3 speciális negatív szála a késlekedés és elévülés egy megbénult állapotában tartózkodott és az igazság portáljai közül sokat szunnyadó állapotban tartott.

A következő 3 órában, ezek a sötét szálak eltávolításra kerülnek egy mély szinten. Ashtar Parancsnok már jelen van, ahogy Sananda Nagyúr, Arkturusz Nagyúr, Maitreya Nagyúr, Mihály Arkangyal és az Ashtar Parancsnokság 444 tagjának egy csoportja is. Biztosítani fogják, hogy a sötét szándék ezen 3 szála a naprendszeretekből ki legyen kísérve. (Megjegyzés: Azt ajánlom, fejezzétek ki a szándékotokat, hogy ez így legyen mindenhol másutt is, ezen a bolygón is, ahol szükség van az adott helyen meglévő sötét erő kivezetésére). Ez feljogosít titeket a múlt bármilyen aspektusának egy felgyorsított elengedésére, ami többé nem segíti elő a növekedéseteket előre. Nem számít, ha nem tudod pontosan, mi is ez. Egy kölcsönös érintkezés lesz a lelketekkel és ez a lélek szinten lesz eldöntve, amin túl tudtok lépni és előremozdulni.

Ezért most kérjük, hunyjátok le a szemeteket, ha még nem tettétek meg.

Lazítsd el a tested és koncentráld a figyelmedet a légzésedre. Lélegezz be mélyen és kilélegezve teljesen.

Ahogy továbbra is ily módon lélegzel, lásd magad, átölelve egy ragyogó platina és arany fénnyel. Ez létrehozza a védelem egy mezőjét körülötted, más szóval a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális testeid körül. A személyes Mester Vezetőid megnyilvánítják a jelenlétüket és hozzákapcsolják az energiájukat az aurádhoz és a 7 fő csakrádhoz.

Ahogy folytatod a légzést, a jobb kezük tenyerét a harmadikszem csakrádra teszik és ahogy belélegeznek és ki, tegyél te is hasonlóképpen a harmadikszemeddel. Lélegezd be az energiát a Mester Vezetőidtől és ahogy kilélegzel, ez elereszt bármilyen illúziót vagy fátylat, amelyek megakadályoztak, hogy a komfort zónáidon túl láss. A tenyerükkel a harmadikszemeden, válj tudatossá Maitreya Nagyúr jelenlétére.

Ha nem ismered a hatalmas fénynek ezen Létezőjét, nem baj, csak képzelj el egy tekintélyes jelenlétet, amihez kedved támad. (szünet) Üdvözöld Ashtar Parancsnok és Sananda Nagyúr jelenlétét. Köszöntsd Arkturusz Nagyurat, és üdvözöld az Ashtar Kommandó/Parancsnokság összes többi tagját, akik összegyűltek ezen a helyen.

Mögötted, és néhányan előtted, miközben az új Buddhikus Oszlopok még mindig rögzülnek le és megerősödnek. A víz mindig egy erőteljes pont a Buddhikus Oszlopok lerögzítése számára, mert összeköttetésben áll a Pránavezetékkel minden Buddhikus Oszlop magján belül, amelyik összeköttetésben van a fény összes tagjával, aki aktívan részt vesznek az ilyen lehorgonyozásokon. Ez megerősíti a személyes Pránavezetéketek jelenlétét a fénytestetekbe, folytassátok a mély lélegzést, ez nem csak a fizikai testetek számára válik hasznossá, hanem a fénytesteteknek is. Ahogy ez még több oxigént hoz a testetekbe, a testetek és szervezetetek sokkal nagyon mértékben és sokkal gyorsabban lesz képes regenerálni [újraképezni/megfiatalítani/újjászülni] magát. Szeretnénk, ha egy pillanat erejéig kapcsolódnátok az oroszlánok királyságához. Az ő jelenlétük képviseli az igazságot, bömbölve az igazságot, nem csak beszélve róla, de meg is téve azt. Képzeld el a hangjuk érzését visszhangzani a szívcsakrádon keresztül, és próbáld meg és válj eggyé az oroszlánok hangjával.

Próbáld, megtartani vibrációkat a testedben. Egy oroszlán hangja, a bömbölés, a szív és torok csakrák aktivátorai közül az egyik legtisztább és legerőteljesebb. Ez az az áldás és ajándék, amit elhoznak mindnyájatoknak most. A Buddhikus Oszlop, amit lehorgonyzunk, elő fog segíteni bármilyen gyógyulást, amit megkívántok ez idő tájt. Ez a Buddhikus Oszlop véglegesen lehorgonyozódik itt, biztosítva, hogy a negatív szálak semelyike sem tudjon visszatérni semelyik ponthoz.

A természetes fény ezen a helyen belül felkínálja számotokra az energia egy regenerációját. Ez a lehetőség azért jött, mert mindnyájan részt vetettek a legmélyebb energiamunka egy részében, amit elvégeztetek a mai napig. Itt volt az energia 2244 rétege, amin keresztüldolgoztátok magatokat a Namíbiai utazás (csatornázások) kezdetétől. Mindegyik rétegen belül van 144 réteg. Mindegyik réteg kapcsolódik, a tudatosság és/vagy programozás egy szintjéhez. Ezen vibrációk alacsonyabb szintjei kapcsolódnak a földi síkhoz és a mátrixokhoz, amik hozzájárultak a programozáshoz és a kondicionáláshoz, amit az emberek behoztak, valamint a hitrendszerek, amelyeket elfogadtak és felvettek, amelyek meghatározzák az életmódjukat. Minden egyes vibráció, amivel dolgoznak, és ezen minden szint, amit megszólítottak, ez átalakította a Föld Anya kollektív energia testének frekvenciáját. Minden alkalommal, amikor a kollektív energia teste, kiterjed a ciklus vibrációjában, így tehát az egész bolygó számára bemutatnak egy még újabb lehetőséget, hogy megtapasztaljon egy sokkal előrehaladottabb felemelkedési hullámot. Ez megnyitja az energia rendszereit, hogy lehetővé tegyen mindenfajta magasabb frekvenciájú energiát és technológiát, hogy ezek belépjenek a testének(Gaia) éterikus mezejébe. Ez az információ, akkor feltárul mindenki számára, akik nyitottak rá, hogy megkapják ezt; ez hozzájárul az emberiség fejlődéséhez technológiailag, érzelmileg, intellektuálisan, mentálisan, fizikálisan és spirituálisan. Látni fogjátok, ahogyan a világotok fejlődése, egyre gyorsul, ahogy egyre több energia árad be.

Azokra összpontosítunk, akik összehangolódnak a fénnyel és biztosítjuk, hogy a többségük kapcsolatba lépjen ezen információval, hasznosítva ezt az egész nagyobb jójáért. Vannak egyének, akik magas vibrációs energiákat tartanak, akik jelenleg a jelentősebb vállalatokban találhatók meg az egész világon és a fény világítótornyaiként vannak jelen ezekben a cégekben, biztosítva, hogy a változás keresztülmenjen az egész üzleti világon, a sablonok végső eleresztését eredményezve, amik jelenleg az integritás hiányát és a vállalati kapzsiságot tartják (a helyükön), azokat, amelyeket a világotok éppen most tapasztal meg. A világotok többé nem  lehet áldozata a bujaságtudatosság által motivált  egyének viselkedésének. Az ok, amiért ezt mondjuk, azért van, mert egyre több információ áll az emberiség rendelkezésére, hogy ráébredjen a tényekre, hogy különböző utak vannak, és minél inkább azt választják, hogy bevásárolnak abból az elképzelésből, hogy az üzleti játszma részesei legyenek, annál inkább önként felajánlják magukat, hogy úgynevezett áldozatok legyenek. Mindannyian katalizátorok vagytok egy bizonyos értelemben, hogy az emberek tudatára hozzátok a képességüket arra, hogy használják a szabad akaratukat és ne fogadjanak el (gondolkodás nélkül) mindent, ami megadja számukra, hogy mi legyen az igazságuk. Mert, amit igazságként mutatnak be nekik gyakran a legnagyobb hazugság a létezés egészében. Mondtam már ezt azelőtt is és meg fogom ismételni ezt, az igazság (sokszor) sokkal nyugtalanítóbb, mint az hazugságok, amikről az emberiség úgy döntött, hogy elfogadja igazságként. Ez tény, amikor elkezditek látni, amint az emberek a hatalom pozíciójába érnek, sokan inkább úgy döntenek, hogy a tagadás állapotában maradnak, azért mert az igazság annyira hihetetlen, értitek ezt?

Most az energia,  lerögzítésre került a koronacsakrátokon keresztül, és egy további hullám is, az amelyik lehorgonyzásra került a csatornázás előtt, ami egy közreműködő energia, amely előremozdít titeket a megvilágosodás és megértés ösvénye mentén, nem csak az énetekben, hanem ez elhozza a tudást másoknak is, abból a célból, hogy az igazság elismert és elfogadott legyen. A vibrációk az energiameződben magasabb frekvenciájúak. Ez azt jelenti, hogy egyre több ember fogja figyelembe venni, amit teszel. Nem fognak utánatok kémkedni, hanem inkább azok, akiket ismertek egy kicsit jobban tudatában lesznek a finom különbségeknek bennetek. Elkezdenek kérdéseket feltenni, ha pedig nem, akkor sokkal tudatosabbak és figyelmesebbek lesznek arra, amit mondotok. Az önmagukról való gondolkodáson kaphatjátok őket, amely mindig is egy jó dolog.

Tehát szeretteim, koncentrálj újra a platina és arany energiára, ami körülötted forog, miközben felhúzod az energiát a talpcsakráidon és elképzelve az energia egy áramlatát bemozogni a koronacsakrádon keresztül. Képzeld el a Buddhikus Oszlop energiáját elnyelődni önmagadba, behúzva téged a Pránikus csövének központjába és kezdj el lélegezni a korona és gyökér csakráid között. Képzeld el magad,ahogyan a csakráidon keresztül lélegzel, ellentétben azzal, hogy a szádon és orrodon át.  Ahogy az oroszlánok az igazság vibrációit bömbölik, így a 12 Mester Bőség Kódot a testeden belül beavatják. Csak légy tudatos arra, amit a tested érez és bármilyen érzéseket a testedben, ez jelezni fogja, hogy hol voltak ezek a kódolások a testeden belül.

Emlékeztesd magad arra, hogy mélyen belélegezz és teljesen ki, elképzelve önmagad a csakráidon keresztül lélegezve, a koronától a gyökérig, a gyökércsakrától a koronáig. (szünet) Ahol mindnyájan most meg vagytok tartva a Pránavezetéken keresztül, a platina arany energián belül, a Mester Vezetőitek jelenlétében, Ashtar Parancsnok és Sananda Nagyúr, Maitreya Nagyúr és Arkturusz Nagyúr és az Ashtar Kommandó/Parancsnokság tagjai aktiválják a kijárat portálját a 3 negatív szálnak, hogy elkezdjék a távozásukat. Fontos, hogy továbbra is lásd magad az arany és platina fénnyel körülvéve, és ha úgy döntesz, hogy elalszol mielőtt a kijárat ideje lejárna, a platina és arany energiát képzeld el magad körül, és ezzel ess álomba.
A kozmikus összehangolódás lezajlik és a Mester Bőség Rácsok aktívak. Az aktivitás intenzivitása megemelkedik a következő 12 órában.

[[Kérlek most lásd magad kapcsolódni Nada Úrnőhöz, és hozzám Kuthumihoz a kristály tudatosság energiával, és lásd az arany energia finom szálát kiáradni a testedből és képzeld el, ahogy kapcsolódsz ehhez a helyhez és ez elindítja a 12 Mester Bőség Rács bonyolult szövési folyamatát. (És lásd ennek energiája kiterjed a világ többi részére is, valamint arra a helyre, ahol jelenleg tartózkodsz, ez segít lerögzíteni, energiájukban megerősíteni ezeket a rácsokat azokon a helyeken is.) ]

Folytassuk, lélegezz és lazíts. (szünet)

Mihály Arkangyal most egy erőteljes kék fényt kezd el forgatni körülötted. Ez az elektromos kék fény elvág minden köteléket, ami hozzákötött bármihez a jelenben, múltban vagy a jövőben, ami nincs összhangban az isteni terveddel. Csak lélegezz és engedd meg ennek a folyamatnak, hogy kibontakozzon.

Nem számít, hogy mi ez, bármi, amiről tudomásod van vagy sem, csak engedd ezt és bízz meg a folyamatban. Vegyél még egy végső mély lélegzetet, ahogy kilélegzel, lélegezz ki a szádon keresztül és engedd meg, hogy leülepedjen a tested egész energiamezejében, amit megteremtettünk, finoman visszahúzva a tudatosságodat a fizikai testedbe, még mindig kapcsolódva a Buddhikus Oszlop Pránacsővével és az arany platina energián és az elektromos kék fényen belül, amit Mihály Arkangyal hozott létre.

Szeretteim megköszönjük mindnyájatoknak a segítséget ennek az energiának a lehorgonyzásáért. Minden alkalommal, amikor különböző területeken utaztok keresztül, magatokkal viszitek az energiákat, magatok mögött hagyjátok az energiát, átalakítjátok és transzmutáljátok és meghaladjátok. Különbözőek vagytok, sokat többet tanultok magatokról annak eredményeképpen, amit megtapasztaltok és megtapasztaltatok.

Ne zavarjon vagy háborgasson azt, ami nem úgy bontakozott ki, ahogy te elvártad. Minden tökéletes rend szerint volt, a lelketek legmagasabb akaratának megfelelően és a Föld Anya isteni tervének megfelelően. Minden hely, ahol földrajzilag találtátok magatokat, tökéletes volt és az amelyekkel kapcsolódtatok.
Az oroszlánok királysága segíteni fog nektek továbbra is bömbölésükkel. Ez a vibráció az energiamezőtökön keresztül fog visszhangzani még pár órán keresztül. A bömbölésükkel újra fogják kalibrálni az energetikai rendszereteket, megnyitva egyre több szinten torokcsakrátokat és a szívcsakrátokat és ezzel segítve a mester vezetőtőiteket az igazságotok testének újra beépítésében. Az igazság testének sok szintje van, ami összekapcsolódik az érzelmi énetek, fizikai énetek, mentális, intellektuális és spirituális énjeitek különböző aspektusaival, és minden alkalommal, amikor az én bármilyen aspektusa nem válaszol az autentikus vibrációra, az adott a finomfizikai testnek egy része darabokra törik, és újra kell kalibrálni és újjáépíteni és az oroszlánok segíteni fognak nektek ebben a folyamatban. Ezért adj köszönetet nekik és ahogyan a platina és arany látomását megtartod, ahogyan aludni térsz köszönt meg nekik, amit ezzel segítettek.
Szeretteim, akkor végére értünk a közvetítésnek, emlékeztetünk titeket még egyszer a hálánkra és tiszteletünkre irántatok, hogy elhozzátok a fényt a bolygótokra és azért, hogy olyan egyének, mint ti segítenek, akik megtestesítik az integritás, szeretet és önuralás vibrációit. Ahogyan a példán keresztül vezettek, így mi is mellettetek szolgálunk. Továbbra is bízzatok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket és emlékeztetünk titeket, hogy soha sem jártok egyedül, mert mi mindnyájan egyek vagyunk és mi mindig minden úton veletek vagyunk.

És ez így van szeretteim. Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai. 


Kuthumi - Namíbiai közvetítés 3


Namíbiai chanelling 3

Csatornázta: Michelle Eloff©
2006. Április 21, Namíbia, Okakeujo( Etosha [Nemzeti Park])
Forrás: www.thelightweaver.co.za
Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna: http://www.mediafire.com/file/p8ut51jw821uw76/Namibia-3.mp3

Az előző rész az alábbi linken tekinthető meg: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-namibiai-kozvetites-2.html

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

¤¤¤¤¤¤¤

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a nyugalom áldásait, valamint a bizalom, az ártatlanság és a jelenlét áldásait, üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, ez egy nagyon eseménydús idő volt, mióta legutoljára összegyűltünk. Tulajdonképpen a kozmikus aktiválások és összehangolások eseményei nagyon aktívak a telihold időszaka alatt. Ezen kozmikus tevékenységek egésze nagyon mély belső változást eredményez, felismeréseket, és a változások legtöbbeteknek ebben az időszakban jelennek meg. Ha nem tapasztaltatok meg, vagy nem éreztetek semmi kézzelfoghatót, akkor legyetek tisztában vele, hogy ez csak egy késleltetett reakció, hogy a kozmikus események és a ti időtök is el fog jönni, ahol érezni fogjátok az energia erejét, amit felidéztetek, valamint megidéztetek. Ez valóban egy tiszteletre méltó idő, mivel ez az ünneplés, öröm és várakozás egy ideje.

Mindnyájatoknak van egy szerepe, hogy eljátsszátok ezt ebben a különleges ciklusban, ami kibontakoztatja az isteni természet felébredését mindnyájatokon belül. A legtöbben már tisztábban vagytok annak a tényével, hogy a tudatosságotok a DNS-es belül tárolódik, ami jelenleg még nem lépett be a legteljesebb kapacitásába. A tudósok felfedezik ezt, és ez most már egy tény. Ahogy minden kozmikus esemény kibontakozik, úgy hogy ebből a szunnyadó DNS-ből egyre több aktiválódik a finom energiák eredményeként, amik részt vesznek a játékban az ilyen időkben. A fizikai szemeitek a hatalmas kiterjedésnek egy nagyon korlátozott aspektusát észlelik, érzékelik annak, ami valójában bekövetkezik a tapasztalásotok minden pillanatában, és időnként, mint például a jelenleg zajló kozmikus eseményeknél, még több aktivitás történik meg. Egyre érzékenyebbé váltok erre, és a testetek válaszol ezekre a történésekre.

Ez a válasz időnként megmagyarázhatatlan fáradtság/kimerültség formájában érződik, vagy megmagyarázhatatlan kényelmetlenségként, sajgásként és fájdalomként a fizikai testben. Néhányan gyakran tapasztaljátok, azt amit mi kitáguló fejfájásnak hívunk. Mivel ez a koponya lemezek elmozdulása annak érdekében, hogy képes legyetek még több fényt integrálni, és a tobozmirigy és az agyalapi mirigy megnyílik, hogy ebből a fényből még többet fogadjatok be. Ahogy a tobozmirigy ebből a fényből még többet húz be, és ez egyszer (régen még) a fizikai szemgolyótok mérete volt, amely most egy kiszáradt öreg borsó méretéhez hasonlít, elkezdi újra életre kelteni önmagát és kinyílik a fényre, ami a világokon belül létezik, azokon, amit a fizikai szemeitek nem képesek érzékelni. A tobozmirigy úgy néz ki, mint egy szem és ez a szem felfelé néz a koponyátok koronáján keresztül. A testetek ezen különleges része egyike, mint az agylapi mirigy is, a legrejtélyesebb és megmagyarázhatatlanabb (dolog) a testetek fiziológiáján belül, tekintettel ennek funkciójára egy nagyobb skálán. Emellett irányítja az alvási szokásaitokat, amely a tobozmirigyetek kötelessége, és irányítja a testetek hormonális rendszerét az agyalapi mirigyeteken keresztül, sok más funkció van még, amely nyilvánvaló egy fokig, de az intenzitása és végtelensége még mindig kijátssza a világotok tudósait. Az ok pedig az, hogy ami jelenleg nem kézzelfogható és nem tudják felcímkézni egy olyan formában, ahogyan szeretnék és képesek rá. Ez a folyamat ahhoz vezet, hogy a vizsgálat rendszereinek túl kell mozdulnia az emberi létezés 5 fő érzékének akadályán túlra és elkezdenie feltárni a világokat az anyagi síkon túl és dolgoznia az energiával. Amikor a kutatást az energia energetikai szintjére és hullámaira viszik, megmérve azt, és a mikro- és makrohullámokat felhasználják, hogy megvizsgálják az emberi elme birodalmait és ennek tudatát, a felfedezések sok megdöbbenést fognak okozni. Ezek a felfedezések a nem túl távoli jövőben előtérbe fognak kerülni. Csakúgy, mint,ahogy az orosz tudósok bebizonyították, hogy hulladék DNS valójában nem létezik, és a 95%-a az úgy nevezett hulladék DNS-nek valójában egy kifinomult szerkezet és energia rendszer, (és a tudósok) még nem képesek megmérni ennek teljes kapacitását. De, ahogy a világ technológiailag fejlődik ugyanúgy spirituálisan is, így a rendelkezésetekre álló rendszerek a szövetségesetekké válnak és feltárják számotokra, amit az ősi mesterek mindvégig tudtak és amit sokan megéreztetek ezen túlmenőleg és nem voltatok képesek átadni ezt egy (olyan) formátumban, ami elfogadható volna a társadalom többsége számára. Ez az egyik a számos ok közül, amiért csoportokat hoztunk össze, olyanokat, mint ti vagytok, akik Gaia testén szolgálnak ezeknek a nagyon fontos energiáknak a vezetékeikként, csatornáikként, katalizátoraikként, vezetőikként, karmestereikként és befogadóikként.

A fizikai rendszeretek, a teljes működéseteknek egy szemernyi része, amiből álltok. Ez önmagatok összes finom aspektusa, amiknek fizikailag nem vagytok tudatában, a válaszokra és visszaemlékezések energia rendszereire, amiket aktiválunk az ilyen erőteljes kozmikus összehangolások alatt és összegyűltetek a Fény Mestereivel együtt, az inkarnálódottakkal (megtestesült) és a diszinkarnálódottakkal (testetlen). Mindnyájan jelen vagytok ezekben az időkben beleértve a gyermekeiteket, és egy olyan intenzív átalakulást tapasztaltok meg, hogy a testetek számos aspektusa szó szoros értelmében átalakul a semmibe, azért, hogy integrálja ezeket a finom aspektusokat, amik eddig a pontig kitértek a tudatos énetek elől. Belezuhantatok a működés régi paradigmájának rendszereibe, egy világba, amit hatalmas számú egyének kontrollálásának céljából építettek fel, és arra programozták (őket), hogy nagyon korlátozott szabályrendszerekre reagáljanak és válaszoljanak. Az idő elérkezett, hogy ennek vége szakadjon és ez mint egyéneken, rajtatok áll. Nem számít, hogy mennyi ideig sétáltok a nagyobb öntudatosság, önmeghatalmasítás vagy önismeret ezen ösvényén, az olyan egyének, mint ti is vagytok, ők is kulcsok a kifejezés, teremtés és tapasztalás szunnyadó világának a felébredéséért. Amikor az olyan egyének, mint ti, visszautasítják a régi paradigma feltételhez kötött irányainak, útjainak követését, akkor azzá válnak, amit mi rendszer rombolóknak hívunk. Mivel a régi paradigmában utat kell csinálni és beengedni a megtapasztalható élet egy új rendszerét. A ciklusok mindig jönnek és mennek, ezért bármilyen helyére rögzített rendszernek vége szakad, és egy új kezdődik el, és ez is el fogja érni a végét. A ciklusok célja a tanulás és a növekedés, és ebből a növekedésből egy új rendszer születik, egy feltehetően jól informáltabb, intelligensebb, erőteljesebb, kifinomultabb, és természetesen sokkal tudatosabb, mint az előző. Az öntudatosság, önismeret folyamata, amin keresztülmentetek, hatalmas változásokhoz fog vezetni, azokhoz, amik előttetek állnak. Az utazásotok legfontosabb része arról szól, hogy legyetek igazak, hűek magatokhoz, ahogy az öntudatosságotok és az önismeretetek növekszik. Ahogy az öntudatosságotok és önismeretetek növekszik, nagyobb önbecsülést szereztek. Néhányan már talán hallottatok engem erről beszélni korábban, mindamellett semmi baj nincs azzal, ha valamit többször hallotok, csak, hogy biztos megkapjátok ezt. Ezért az öntudatosság és önismeret, elősegíti az önbecsülés lerögzítését és az út a nagyobb önbecsülés szerzéséhez, az, hogy kockázatot vállaltok. A dolgok által, amit még nem tettetek korábban, különösen, ha olyan szituációban találjátok magatokat, ami már nem szolgál benneteket.

Ha az életed első sorban negatív boldogtalan tapasztalatokkal van tele, akkor biztos lehetsz benne, hogy a lelked biztosítani fogja, hogy valami kataklizma történjen, hogy megváltoztassa a cselekedeted irányát. Szem előtt tartva, hogy az idővonal, amin jelenleg élsz, megadja neked a lehetőséget, hogy ilyen erős közbelépést, beavatkozást tapasztalj a lelkedtől.

A hosszadalmas fájdalomnak és szenvedésnek, ahogy már korábban mondottam vége. Most egy olyan valóságon belül álltok, ami kéri tőletek, amihez valójában ragaszkodtok egy bizonyos fokig, hogy vállaljatok felelősséget az életetekért. Felelősségteljesen létezzetek, hogy válaszoljatok az életre, amit megteremtettetek és még jobbá tegyétek azt. A szokás, gyakran, ami megakadályoz abban, hogy kockázatot vállalj. Ezt, lehet jobban felismeritek a jó öreg komfortzóna néven. Mondtam korábban, hogy a rövid távú kényelmetlenség, amit megtapasztaltok ennek eredményeként, hogy a komfortzónátokból kitörjetek, ez megéri a fáradtságot. Ez kevésbé fájdalmas, mint a hosszú távú kényelmetlenség, amit a jelenlegi komfortzónátok kényelmetlenségében maradva fogtok megtapasztalni. Tehát törjétek meg ezt a szokást szeretteim, vagy egyszerűen csak maradjatok ”birkák”

Azáltal, hogy birka maradsz, elfogadod, hogy az életed osztályrésze a nyomorúságos létezés legyen. Báb vagy egy zsinóron,- ki mozgatja a szálakat- kérdezheted? A báb mestere az alsóbb egó, aki a kondicionálást a helyén tartja – ami az én régihez ragaszkodó, maradi aspektusa, ami sebzett, ami visszautasít minden újat, azért mert a múlt traumatikus volt vagy megmutatták neked, hogy az élet bizonyos irányai fájdalmat és szenvedést hoztak. Most van meg a lehetőségetek, hogy elszakadjatok a nyájtól és oroszlánokká váljatok és bömböljétek az igazságotokat.

Az élet mágiáját megtapasztalni a megvalósítás pillanatában, hogy igazán szabadok vagytok, hogy igent mondjatok arra, ami elhozza számotokra a boldogságot és nemet mondjatok, arra ami pedig korlátozza a boldogságotok megtapasztalását. Sokan maradnak a nyomorúságos, boldogtalan romboló hatású kapcsolataikban, és a zsákutcába jutott munkahelyeken, olyan helyeken élnek, amik nem támogatják őket, egyszerűen azért, mert úgy gondolják, nincs más út. A fejed teremti a világodat, amelyet a hitrendszereid tüzelnek, és ha mindig azt teszed, amit mindig tenned kell, akkor garantálni fogom, hogy megkapod, amit mindig is kaptál a múltban ennek a viselkedésnek az eredményeképpen. Annak érdekében, hogy valami különböző legyen az életedben, neked is valami eltérőt kell csinálnod. Neked kell kezdeményezned a változást, kivéve, ha persze azt akarod, hogy a lelked valami elég kataklizmaszerű eseménnyel járjon közben. Tehát ma a szellem előtettek áll bemutatva nektek egy lehetőséget, hogy keresztülsétáljatok a változás ajtaján, és kiválasszátok, hogy mit szeretnétek másképp csinálni. Ha nem tudod mi ez pontosan, akkor szánj rá ma egy kis időt, hogy megpróbáld, és hajszálpontosan ismerj fel egy aspektust az életedben, ahol valamiféle változásra vágysz, az elérni kívánt hatás egy új vibrációjának invokációjával (megidézésével) vagy a meglévőhöz képest eltérő helyzetre való fókuszálásával, a lelkedből vagy bármilyen más szinten, amit választasz. Mindez létfontosságú önmagad egy mélyebb aspektusának felébredéséért az utazásod során azért, hogy még öntudatosabb legyél. Légy kész arra, hogy megtörd a régi szokásokat azért, hogy valami eltérőt tapasztalj és ez által megtapasztalva valami különbséget. Vállaljátok a kockázatot, és meg fogtok lepődni, hogy mennyire különbözően fogtok magatokra tekinteni. Ez megemeli az önértékelés vibrációit, amely már önmagában is egy nagyon értékes ajándék, amivel felruházhatod magad.

Globális szinten, sok változás ment végbe, ami megemelte a frekvenciákat, és mindnyájatok szívcsakrájának a vibrációját is, hogy Serapis Bey, Nada Úrnő és Merlin Nagyúr képes legyen aktiválni a Fény Magjának Szívcsakra Gyémántját a Brandberg hegyének szívében. Ez a különleges átjáró most egy teljesen aktív szívcsakra portál a gyógyulásért, és a folyékony szeretett lehorgonyzásának céljáért a Föld Anya számára, és a fény egy másik pontjáért. Nada Úrnő képes volt egyesíteni a Magenta Sugarat a Platina Sugárral és lehorgonyozni ezt. Mindnyájan ténylegesen részt vettetek ebben, azonban ezt a fénytestetekben csináltátok. Amikor intenzív fáradtságot éreztek és olyan érzésetek támad, mintha kiszálltatok volna a testetekből, úgy érzitek, mintha nem mindig lennétek jelen, akkor ez bizonyíték arra, hogy épp valahol máshol dolgoztok a fénytestetekben, ilyenkor azt javaslom, feküdjetek le pihenni és aludjatok egyet, ha van rá lehetőségetek.

A víz a szexcsakra eleme, Namíbia egy igen erőteljes szexcsakra pont, az esős évszakban rengeteg víz esik le (novembertől áprilisig) eső formájában. A víz, áramlást idéz elő, így a fogékonyság újra felszínre kerülhet, valamint az intuíció felhasználása és a kreativitás újbóli megjelenése. A szexcsakra irányítja a fogékonyságot, a kreativitást és a képességet az élettel való áramlásra és (amikor esik az eső szó szerint áramlik a terv). Az Anyatermészet az esőzések által elhozza nektek a tisztulás ajándékát, ahogy a könnyei folynak, így a tisztulás végbemegy, miképpen a test funkciójának a vízrendszereiben is lezajlik a tisztulás, az eső az Ég Atyától jön, hogy a magokat megtermékenyítse, így a Föld Anyát az új életet adó energiával táplálja, ezért az eső valójában a teremtő erőt aktiválja. Sokan azt mondják ”, de ha túl sok van belőle, akkor az romboló hatású”! Nem, nem az. Minden, amit ez tesz, annak a bőséges formájában, elmos mindent ami régi, és amire többé nincs szükség. És amikor sírtok, elmostok mindent, ami régi és amire többé nincs szükség. Ha a testetek vízrendszere nem működik, igen mérgezővé válik, megtapasztaljátok a vese elégtelenségét, a szervezet befejezi a működését és ti elhagyjátok azt. Ugyanaz van a Föld Anya testének vízrendszerével, ő is átmegy valamiféle nyirokmasszáson. Ez a víz, az élet vize, keresztülfolyik rajtatok, megmutatva, hogy hogyan áramoljatok, megmutatva nektek, hogy (a víz) az egészséges érzelem képes behatolni minden területre. Ez életet hozhat oda, amit száraznak és élettelennek észleltek. A vizek által újjáélesztik az élettelen kiszáradt aspektusaidat.

Mindnyájatoknak (azoknak is akik olvassák ezt vagy hallgatják) a gyökércsakrátok és szívcsakrátok kapcsolódott már a Brandberg hegyhez (hasznosítva az itt lévő energiát). A következő 77 napban ez a kapcsolat erősen megmarad. Ez idő alatt Nada Úrnő, Serapis Bey Felemelkedett Mester, aki a legelső Bushman volt, aki megtestesült Földön, és Merlin Nagyúr felügyelik a folyamatot, a szexcsakrátok tisztulásának a folyamatát. Ez felkészülés a Napcsakrátok számára, hogy eggyé váljon a szexcsakrával, ami a teremtés és kreativitás összes isteni szintjének teljes kifejeződéséhez vezet. Tehát hasznosíthatod ezt az időt, amit kértem, hogy nézd meg, amire már nincs szükséged, és ahol változást szeretnél elérni, ez nagyon fontos.

A jelenlegi földrajzi helyszín, ahol magatokat találjátok, a szívcsakra pontjainak egyike, ami kapcsolódik a gyökércsakrához a fizikai testeteken belül. Ez a jelenlegi helyszín szintén egy nyirokcsomó (pont) és az energiátok, úgy hat erre, mint egy masszás, stimulálja ennek a területnek a nyirokcsomóját, elengedve minden mérgező energiát, ami Namíbia éterikus testén belül található ezen a különleges helyszínen. Az energia, amit aktiváltunk ma, hatással lesz a földrajzi helyszín minden aspektusára egy 500 km-es körzetben, ami a bolygó gyógyulásához is hozzá fog járulni.(Ti akik olvassátok vagy hallgatjátok ezt, a ti energiátok is hozzáadódik ehhez egy bizonyos szinten) Ezért, mindannyian, megtartotok egy bizonyos rezgést, ami hozzájárul ennek a területnek a gyógyulásához. Az energiák és a méreganyagok az éterikus mezőben,  kapcsolódnak a visszaélés mintáinak rétegeihez, amik csapdába estek ezen terület asztrális testében. Ez visszanyúlik sok évvel ezelőttig, amikor Dél-Afrika hadereje még teljesen aktív volt ebben az országban. A következő 18 órában a csapdába esett lelkek egy tömeges kivonulását vezetjük le, akik az asztrális síkhoz kötődtek, a sokk, trauma, düh vagy bánat eredményeként, ami kapcsolódott bármilyen visszaéléshez vagy traumához, amit a halál ideje alatt tapasztaltak és rövid idővel a halálukat megelőzően. Sok nőt és gyermeket mészároltak le ok nélkül. Még mindig számos feltáratlan tömegsír van. Ezeknek a lelkeknek szükségük van arra, hogy felszabaduljanak (mivel ezek a lelkek gyakran még mindig befolyással vannak az élő emberekre, akikre sokszor rácsimpaszkodnak, és rajtuk keresztül próbálják meg az őket ért sérelmeiket, ezeken az embereken keresztül megtorolni vagy a céljaikat végrehajtani, amit földi életük során nem voltak képesek véghezvinni). A felszabadulásuk aztán ezeknek a tömegsíroknak a felfedezéséhez vezet, és amikor a csontjaikat megtalálják, akkor a ciklus beteljesülésre kerül. Azonban, szükségessé vált, hogy ezt az átjárót megnyissuk, így áthaladhatnak, azért mert a hatalmas mennyiségű csapdába esett lélek regésének a sűrűsége megakadályozza, hogy életbevágóan fontos energetikai munkák történjenek meg. Amint ezeket a lelkeket már felszabadították, lesz az energiának egy rendszere, amit magában Windhoek-ban aktiváltak. Ez majd csatlakozik, a Vogelfederberghez, ahol Lady Nada aktiválta a Misztérium Iskolák energiáját. A fénynek ez a különleges fonalát, ekkor lerögzítik Brandbergnél. Az energia ezen irányvonala, ekkor le fog kanyarodni 13 irányban, kapcsolódva a fogékonyság mágneses pontjai közül mindegyikkel, megtartva ezen különleges, egyedi vibrációk sablonjának lehorgonyzása végett, az összes régi paradigma elengedését eredményezve, a mintákat, amik a szegénység tudatosságot a helyén tartották, felszabadítva a világotok embereit, hogy elfogadják és magukévá tegyék a hatalmukat/erejüket, és egy virágzó életet éljenek ennek összes szempontjából.

Az utolsó dolog, amit szeretnék megbeszélni veletek a mai aktiválással kapcsolatban és amely az aktiválás egy nagyon fontos része a szív- és gyökércsakráitokon belül, ráadásul támogatja a csapdába esett lelkek felszabadulását, a szabad akarat. Amikor megtagadjátok az igazságotokat, vagy amikor bármilyen olyan helyzeten belül maradtok, ami hozzájárul a bánat, szomorúság, boldogtalanság, tehetetlenség bármilyen érzéséhez és ennek hosszú távú alapjáról beszélek, ami azt jelenti, hogy nem használjátok fel a szabad akaratot. Akkor a bábmester irányít titeket, amiről már korábban beszéltem.

Ha valóban úgy szeretnéd látni magadat, mint aki használja a szabad akaratát, akkor vállalj felelősséget, tegyél lépéseket és tedd azt, amit már rég óta meg kellett volna tenned, és fogd az életed és mozgasd abba az irányba, ami hosszú távú örömöt és boldogságot fog garantálni. A bánat, szomorúság és boldogtalanság pillanatai részei a felemelkedéseteknek és növekedéseiteknek, de ha a végén heteket, hónapokat és éveket tapasztaltok, akkor a helyzetetek valósága az, hogy ott van egy probléma és erre szükséges figyelmet szentelnetek. Az emberiség sok energiát tölt el az életük valóságának tagadásával, mivel elfelejtették mit jelent a jelenben levés és az, hogy aktívak legyenek az életükben. Sok ember diszinkarnálódik, vagyis elhagyja a testét. Kilépnek a saját életükből, és az összes idejüket másokon való aggódással töltik, más emberek életét élve, legyenek ezek a gyerekeik, házastársaik, legyen ez munka vagy a családjuk egyéb tagjai és nem szentelnek kellő időt a saját életükre. Gyertek vissza a Földre, kerüljetek vissza a testetekbe, használjátok a szabadságotokat, függetlenségeteket, hogy használjátok az akaratotokat, hogy válasszatok, döntsetek, hogy válaszoljatok, hisz ez az isteni jogotok. Miért pocsékoljátok el ezt.

Tehát összefoglalva, a mai folyamat elősegíti a csapdába esett lelkek felszabadulását, lehorgonyozva az energiákat a gyökér- és szívcsakrákon belül, segítve a 3 pont kapcsolódását Windhoektól Vogelvederbergig és Brandbergig. Ez a vágy aktiválódása belül és az élethelyzeted valóságának elfogadása, választasz, hogy kockáztatsz, és meghatalmasítod önmagad azáltal, hogy tudatosak vagy arra, amire többé nincs szükséged, és helyette arra összpontosítasz, amire) vágysz vagy akarsz és önbecsülést nyersz. Ez az ajándék, amit ennek a helynek hoztatok, és ez az a cselekedet, ami energiává válik, ami serkenti ezen terület nyirokcsomóját, az életerőnek az áramlását eredményezve, ami a szegénység tudatosság régi paradigmájának mintáját meg fogja törni és felszabadítva mindenkit, hogy a kreatív teremtő erejük jelenlétének hatalmát/erejét felfedezzék. A szabad akarat az egyik, ami az élettel áramlik. Aminek ellenálltok, kitart, ezért amit tagadtok, nem fog nyugtot hagyni nektek, addig, amíg el nem fogadjátok, addig, amíg nem teszitek sajátokévá, mert ha egyszer már figyelmet szenteltél neki, ez szabadon továbbhaladhat, ahogy ti is. Tehát a romboló minták vagy bármilyen minta az életetekben, ami nem hozza meg az örömöt nektek, egyszerűen a tagadás vagy ellenállás mintája. Fiziológiailag változásra számíthatsz az agyalapi mirigyben és a tobozmirigyben. Hölgyeim és uraim, talán egy kis hőhullámok törhetnek elő.

Ez egyszerűen kiegyensúlyozza az agyalapi mirigy energetikai rendszereit hormonálisan. Ha bármelyikőtök nagyon sírósnak érzi magát, akkor rákenhetitek ezt a hormonjaitokra. (nevetés) Mivel a tobozmirigy több fényt hoz be, az alvási szokásaitok megszakítását tapasztalhatjátok, magyarul többször is felébredhettek az éjszaka közepén, ez azért van, mert a tobozmirigyetek határozza meg az alvási rendszereiteket, azért ez megmagyarázza, miért fordulhat ez elő. Tölts el egy kis időt, hogy kapcsolódj a földdel és az állatokkal. Ez is nagyon fontos. Minden állat, amit láttok, vagy kapcsolatba léptek vele, átad nektek egy ajándékot vagy üzenetet. A mókusok például gyűjtögetők. A mókusok jelenléte megmutatja nektek, összegyűjtitek az energiát, gyűjtitek az információt és bármit, amit intuitíven érzel, hogy része legyen a folyamatnak. Tehát figyeld meg, mi van körülötted, és engedd beszélni ezt hozzád. Ha nem tudod, mi ennek az üzenete, egyszerűen kérd, hogy ez legyen integrálva, és hogy a képzeleted, kapcsolódjon bármihez és lásd, amit kitaláltál. Legyél kreatív.

Szeretteim, mielőtt teljesen befejezzük ezt a közvetítést, szeretnénk aktiválni az energiák végső szakaszát a toboz és az agyalapi mirigyekben. Ezért egy pillanatig csukd le a szemed, és tölts el néhány percet mélyen belélegezve és teljesen ki. (szünet) Légy tudatában, hogyan érez a fizikai tested. (szünet) Legyél tisztában a levegővel, amivel megtöltöd a tüdődet, és ahogyan kiáramlik a szádon vagy az orrodon. (szünet) Összpontosíts a fejedre és oda ahol elképzeled, hogy a tobozmirigy és az agyalapi mirigyek vannak. Nem számít, ha (ennek helye, amit elképzelsz) nem teljesen helyes, biztosítunk majd, hogy eltaláld a jelzését. (szünet) Kérd a személyes angyalod az aktiválás (céjából), hogy lépjen be az energiameződbe és képzeld el ezen angyalt megérinteni a fejeden a koronát és felgyulladni az energia elektromos áramát. (szünet) Ez az elektromos áram aktiválja az összes szunnyadó energiát a toboz és agyalapi mirigyeken belül és új üzeneteket szállít a neurotranszmittereknek [ingerületátvivő anyagok*]. (szünet) Ez most aktiválja az energia egy új áramlatát az idegrendszereteken keresztül és ez megnöveli az energia folyását agy-gerincvelői folyadékon keresztül. Csak képzeld el ezt az elektromos áramlatot fel és le mozogni a gerinceden és ahogy ezt teszi, a tested összes csakráját, az energiáidat átrendezi és újrakalibrálja, ahhoz vezetve, hogy kipihentnek, kiegyensúlyozottnak és békésnek, nyugodnak érzed magad. (szünet)

Most képzeld el magad belépni egy hatalmas kristálygömbbe. A kristálygömb úgy működik, mint a védelem egy gömbje körülötted, biztosítva, hogy az energia ezen áramlat mindig folyékony legyen egy kiegyensúlyozott módon, és akadálytalan legyen minden külső befolyástól vagy erőtől. (szünet) Ez biztosítja, hogy az aktiválás, ami a toboz és agyalapi mirigyedben zajlik le, harmonikusan, kecsesen, tökéletesen, kiegyensúlyozottan és csodálatos módokon bontakozzon ki. Állj meg egy pillanatra, hogy körülnézz a kristálygömböd belsejében. (szünet) Előfordulhat, hogy egy szín manifesztálódik a kristályos szerkezeten belül. (szünet) Lélegezd ezt a színt be, ha manifesztálja magát. (szünet) Legyél tudatos arra, hogy hogyan érzed magad, és arra, ha bármilyen egyéb hangok, szimbólumok, gondolatok jönnek elő. (szünet) Adj hálát az angyalodnak, aki aktiválta ezen elektromos áramot. (szünet) Adj köszönetet a személyes kristálygömbödnek, hogy megengedte neked a hozzáférést és beleegyezett abba, hogy megvédjen téged ez idő alatt. (szünet) Szeretnénk megragadni a lehetőséget is, hogy helyreállítsuk a fény legmagasabb rezgéseinek összes vibrációját annak érdekében, hogy védetten tartson titeket a csapdába esett lelkek tömeges kivonulása alatt, hogy biztonságosan tartsa az energiátokat, azért hogy ne tudjanak belétek kapaszkodni. Vegyél egy mély lélegzetet be és amint kilélegzel teljesen, adj köszönetet önmagadnak, hogy meghoztad ezt a választást, hogy keresztülmész ezen a tapasztaláson. (szünet) Továbbra is lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen, érezd magad leföldelődni a fizikai testedben. (szünet) Amikor készen állsz, nyisd ki a szemed, húzd a vállaidat hátra, körözz a nyakaddal és ez leföldel majd téged.

És ez így van szeretteim, megáldunk mindnyájatokat a belső erővel és bátorsággal, hogy szembenézzetek az igazsággal. Megáldunk mindnyájatokat a belső megértéssel, az öntudatossággal és az önismerettel, hogy bármi is a választásotok, támogatják az igaz okokat, és azért mert az irány, amibe bevonnak, az igazságotok, ez nem tud elbukni és egyáltalán nem fogtok lemaradni róla, vagy bármi másról. Bízzatok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket és tudjátok, hogy soha nem jártok egyedül, mert mindnyájan egyek vagyunk, és mindig veletek vagyunk minden formában. Az Anya/Atya Isten fényében lehettek fényesen ragyogva az utatokon, amit ti választottatok, hogy jártok, és minden egyes lépésetek szilárd, magabiztos lehet. Bízzatok a képességetekben, hogy válaszoltok az életre, amit magatokhoz hívtatok.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja, szeretettel üdvözöllek és megáldalak benneteket.

Adonai

Kérdés és válasz:

Kérdező. Kuthumi Nagyúr tudnál nekem több információt adni Merlin szerepéről, amivel nem vagyok tisztábban?

Kuthumi: Merlin az univerzum mester teremtőinek egyike, ezért a jelenléte szükségszerű azért, hogy ez a hely egy megszentelt csakra pont legyen és ez a teremtések aspektusa. Ezért lehorgonyozni a kreativitás arany magjait létfontosságú és ez az, ami általában az öve, vagyis Merlin célja.

Kérdező: Kuthumi Nagyúr megmagyaráznád nekem mi az a hulladék DNS, még sose hallottam róla korábban.

Sok tudós ez alatt arra utal, amire mi szunnyadó DNS-ként hivatkozunk, a két aktív szál mellett, amin az emberiség jelenleg funkciónál. 12 szál van összesen, ez most már tudományosan bizonyított, de mivel ők nem tudják és nem értik, hogy mi a másik 10 DNS szál funkciója, ezért ezt hulladéknak bélyegezték, semminek, azért mert nem tudták leolvasni a működését. A 10 megmaradt szál nem működik egy ilyen sűrű vibrációban, mint ami a 3. dimenziós világé. Mindegyikük egy sokkal magasabb rezgésen működik. Ez nagyjából az hang útjának utazása a különböző dimenziókon keresztül és amikor eléri az anyagi világ sűrűségét lelassul. Ezért minden lelassul.

A neurotranszmitter

*Az ingerületátvivő anyagok vagy neurotranszmitterek specializált kémiai hírvivő molekulák, melyek feladata, hogy egyik idegsejttől a másikig, a szinapszison "átúszva" üzenetet szállítsanak. Ilyen például az acetilkolin, dopamin, noradrenalin, szerotonin. Legtöbbjük az idegrendszerben termelődik, csak ott található meg és ott fejti ki hatását, de vannak, amelyek a vérben szétterjedve is fejtenek ki hatást (például adrenalin). Néhányuk a testben hormon, az agyban neurohormon szerepet tölt be.

A 4. rész az alábbi linken tekinthető meg: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-namibiai-kozvetites-4.html

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...