Kuthumi – Az ősi mesterek bölcsessége

 Kuthumi Mester – Az ősi mesterek bölcsessége


Michelle Eloff©

2006. július 6, Dél-Afrika, Johannessburg

Fordította: Hatejer Emese

Forrás: lightweaver

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési helye: http://www.mediafire.com/download/3wnf5z0lymix7x4/osi_mesterek_bolcsessege.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a gyógyulás, a nevetés, a szeretet és felszabadulás áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretett fivéreim és nővéreim, a Fény ősi Mesterei összegyűltek velünk ezen a napon megalkotva az energia egy testét, hogy mindannyiótokat egyénileg támogassanak, kapcsolatba lépni a magasabb tudatosság Mestereinek, Úrnőinek és Nagyurainak ősi bölcsességével. A mai nap már önmagában is egy ok a nagy ünneplésre, mert itt van ez az energia, amit az Ősök horgonyoznak le ma, ami felkészíti az emberiséget, hogy keresztülmenjen a mágia és csodák 7:7 (hetedik hó hetedikei) kapuján, amit Merlin Nagyúr aktivált. A Nagy Fehér Testvériség az, akik az Ősök központi energia pontjában vannak, és megalkottak egy lehetőséget az emberiségnek, hogy elérje ezt az erőteljes ősi bölcsességet azért, hogy csodálatos változásokat idézzenek elő az életükben, és ez nagyobb önismeretet eredményez, és ez által a világ nagyobb tudatosságát körülöttetek. Az út, amit jártok az egyedi, még ha hasonló tapasztalásokat osztotok is meg másokkal. A lenyomatotok (imprint) és frekvenciátok, amit kisugároztok az individuális, nem hasonlítható bármely más univerzuméhoz, ezek az energiák egybeszövődnek, a szeretet egy takaróját szőve, hogy segítsék a bolygótok gyermekeit, hogy ez alkalommal megőrizzék a kapcsolódásukat az Arany Kor ősi bölcsességéhez. Minden, amire ez idő tájt emlékeztek, amelyet sokan új információként érzékeltek, új dolgok megtanulásaként, azok valójában a Föld Anya eredeti Isteni Arany lenyomatai. Ez az információ az eredeti Arany Korból származik, amibe a világotok ismét be fog lépni. A bolygótok, mint egy rendszer, keresztülment sok ilyen cikluson és még egyszer keresztülmegy egy ilyenen, ezért összegyűltünk veletek és az Ősi Mesterekkel, hogy megnyissuk a bölcsesség átjáróit, hogy az átalakulás erőteljes hullámait idézzük meg, mivel az emberiség kész arra, hogy megkapja ezeket.

A fénymunkások tucatjai ébrednek fel minden egyes nap, amely már önmagában is egy újabb ok az ünneplésre. A fénymunkások kritikus tömege felébredt, azonban ez nem azt jelenti, hogy meg fogunk állni ennyinél, mivel ezt azokkal is meg fogjuk osztani és át fogjuk nekik adni, akik készek befogadni az áldásokat. A bolygó fénymunkásai beleértve titeket is, és mindenkit, akik előtettek jártak, a legsötétebb korokban, hogy elhozzák a bolygótokra a fényt. A Nagy Fehér Testvériség előidézi az áldásokat számotokra, hogy megkapjátok azokat ma, az áldásokat, amit Merlin Nagyúr hozott el a hálájuk egy gesztusaként és a mély szeretetet mindnyájatoknak a bátorságotok elismeréseként. A kihívások következtében rengeteg lélek fordul el az önmeghatalmasodás útjától, ami az igazságra való emlékezéssel jönne el, és a komfort zónákból való kitöréssel, mert az önszabotáló minták vagy tapasztalatok, amik eljátsszák magukat az életben, személyes erejét/hatalmát megbénítják.

Kitartottatok, türelmesek voltatok önmagatokkal és hittetek és hisztek a Szellem erejében/hatalmában, elvisz az autentikus énetek teljes magatokévá tételéig. Az Ősök bölcsessége a legnagyszerűbb ajándékokat hozza el számotokra, amivel felruházza az emberiséget és ez az én ismerete.

Thoth Nagyúr előidézi mindannyiotoknak az arany bölcsesség ajándékát. Ő is nagyon aktív ezekben az időkben az atlantiszi technológia alapjainak lefektetése terén, hogy az még egyszer az erejébe lépjen és az eredeti atlantiszi technológia sablonjai között az elmúlt 8 Arany Kor rácsait szövi. Szeretteim, nem tudom kifejteni nektek azt az erőt, ami planetáris szinten bontakozik ki ez időben. Lehetetlen kifejteni ezt emberi szavakkal vagy bármilyen más nyelven. Csak az energia nyelvezete képes ezt közvetíteni, és ez akkor is még csak az energiák teljes kapacitásának egy aprócska kis része, ami bejön. Már tanúi voltatok a fény erejének és a változásoknak, amit előidéztek. Az Ősök bölcsessége a változás egy másik szintjét hozza el. Mindannyiotoknak megadják a lehetőséget, hogy a saját felelősség egy szintjére lépjetek, arra amit még nem mutattak be a fénymunkásoknak. Megadják a lehetőséget, hogy az életet annak teljességében tapasztaljátok, beleértve ebbe az élet összes isteni aspektusát, beleértve ebbe az anyagi világ élvezeteit is. Átadják ez a felelősséget, azért mert elég nagyok és szépek vagytok már ahhoz, hogy megtartsátok saját magatokat, hogy vigyázatok magatokra, hogy kivitelezzétek a védelmeteket, és igényes döntéseket hozzatok. Megkaptátok a bizonyítványt, és többé már nem az óvodában vagytok. Ne várjátok el, hogy majd kanállal fognak etetni.

Szeretteim, vizsgáljátok meg magatokat, és ismerjétek el, hogy voltak emlékeitek az Anya/Atya Isten esszenciájáról és arról, ahogyan az Anya/Atya Isten rajtatok és másokon keresztül munkálkodik. Emellett lerögzítitek az Ősök bölcsességét ma, és lehorgonyozzuk az angyali energiákat újabb szinten a Föld bolygón. Ez azt jelenti, hogy a Szellem hírnök angyalokként fog használni titeket. És be fogtok lépni az emberek életébe üzenetet hozva nekik az Istenitől. Kiérdemeltétek a szárnyaitokat szeretteim, tehát tárjátok ezt ki. Ne félj az Isten Önvalód szavának közvetítésétől, hogy segítsd másoknak az öngyógyítás és az öntudatossá válás még jobb megértését.

Ez egy örömteli időszak, még ha sokan kihívásokkal is néztek szembe. Mert minden kihívás, amelyen felülkerekedsz és az egód minden aspektusa, amit megtanultál uralni, ezek közelebb visznek téged ahhoz, hogy integráld önmagad minden letöredezett aspektusát és eggyé válj az autentikus éned minden aspektusával. Ez nagyon fontos beavatásokra való felkészülési időszak, amelyek a nem túl távoli jövőben fognak lezajlani. A lelkeitek szólították a Szellemet a beavatásaitok eljöveteléért és azért, hogy ezek haza vigyenek, hogy úgy mondjam. A beavatások magukban foglalják az egyesülést tudatosan, az emberi formában a Monádotok teljes erejével/hatalmával. A Monád a teljes, egész én, az Isteni én, ami egy az Anya/Atya Istennel. Ez az én összes aspektusának integrálását jelenti, a párhuzamost és alternatívat, integrálva az én összes multi-dimenzionális aspektusának energiáit. Nem kell megmagyarázni annak mérhetetlenségét, amit ez maga után von. Biztos vagyok benne, hogy érzékelitek.

A folytatás végett el kell kezdenünk mindannyiotokkal az energia aktiválásokat, amelyeket a Nagy Fehér Testvériség és az összes Úrnő és Nagyúr és az Ősi Mesterek fognak levezényelni, azok, akik a felvilágosodás számos útját járták.

Kérlek hunyd le most a szemeidet. Helyezd magad kényelembe. Vegyél egy mély lélegzetet az orrodon át kilélegezve a szádon keresztül és lazítsd el a testedet. Újabb mély belélegzés, húzd a vállaidat hátra, hogy megnyisd a szívcsakrádat, ahogyan kilélegzel lazítsd el a vállaidat. Újabb mély belélegzés, és ahogyan teljesen kilélegzel lazítsd el a testedet még egyszer. (szünet)

Most kérd meg a Nagy Fehér Testvériséget és az Ősi Bölcsesség Mestereit, hogy lépjenek be az energiameződbe, ha ez a kívánságod és az akaratod, akkor add meg nekik az engedélyt, hogy hozzáférhessenek a csakráid energiájához. (szünet) Szólítsd az összes személyes Vezetődet, Őrződet és angyali segítőidet és a Fény bármilyen más Létezőit, akikkel rendszeresen dolgozol. (szünet) Használd a képzeletedet elképzelve önmagad a Nagy Fehér Testvériség egy ősi, szakrális templomának a közepébe állni. Ezen templom hozzákapcsol téged az ősi Misztérium Iskolák összes energiájához, amikben tanultál, az összes életidődön keresztül, ezért hozzákapcsol téged a Nagy Mesterek összes ősi bölcsességéhez, amelyek hatást gyakoroltak rád, és amelyekkel dolgoztál. (szünet) Tölts el egy pillanatot, hogy üdvözöld minden idők Fény Nagyurainak, Fény Úrnőinek, a Fény összes nagy ősi Mesterének jelenlétét, és ha ez a kívánságod és az akaratod nyisd meg az energiameződet, hogy befogad a szeretetüket és üdvözöld az áldásaikat. (szünet) Most, szerettem, az egyik oldaladra Maitreya Nagyúr és a másik oldaladra Sanat Kumara áll. Ők az ősi bölcsesség két nagy mestere, akik személyesen fogják felügyelni az agyad összes szunnyadó aspektusának aktiválását, ami tudatosságot tartalmaz, ezért az összes ősi bölcsesség emlékét, aminek már mesterei vagytok és megtestesítetek. Képzeld el, ahogyan Maitreya Mester a bal kezét a fejed bal oldalára helyezi, és Sanat Kumara a jobb kezét a fejed jobb oldalára helyezi. (szünet) Képzeld el, ahogyan mindkettőjüket hallod egy mély belégzést venni, és ahogyan kilélegeznek a szájukon keresztül, kiengedik a levegő elemet, hogy megtisztítsa az energiákat és elkezdje az aktiválást az agyad jobb és bal féltekéjén, ami az ősi bölcsességet tárolja. (szünet) Lélegezz, miközben ez a folyamat aktiválódik. (szünet) Maitreya Nagyúr a jobb kezét a szív csakrád hátuljára helyezi, más szavakkal a hátadon a szív csakrád területe fölé. (szünet) Sanat Kumara a bal kezét a gerinced kiinduló pontjához a hátadnál. Képzeld el felmelegedni a testedet ezen a két területen, ahogyan az energia áramlik belőlük a gyökércsakrádba és a szívcsakrádhoz. (szünet) Lélegezz be mélyen és lélegezz ki teljesen, ahogyan ez a folyamat kibontakozik. (szünet) Szeretett Sanat Kumara elkezd kibocsátani nagyon magas frekvenciás energiákat mindkét kezének tenyérből. Ezek felszívódnak a gyökércsakrádba és az agyad jobb féltekéjébe. Ez beindítja az elektromos áram felgyulladásának folyamatát az agyadnak azon területeibe, amik a mai napig szunnyadnak. Tölts el egy pillanatot, hogy elképzeld ezt az energia áradást a tested jobb oldalán. (szünet)

Kedves Testvéreim, ez az energiaaktiválás mélységes hatással lesz a gyökércsakrátokra egy nagyon pozitív módon. Ez az energia megváltoztatja az összes régi gyökerű hiedelem rendszert, amelyek akörül forogtak, hogy elhittétek a képtelenségeteket, hogy az agyatokat teljes kapacitásában aktiváljátok. Az ok, amiért a gyökércsakrát tisztítjuk, azért van, mert ez kitisztítja az összes hiedelem rendszert a generációkon/nemzedékeken keresztül, amelyek megelőztek titeket. A gyökércsakrátok tartalmazza a mag/központi hiedelem rendszereteket a genetikai leszármazásotok mentén. Ezért az összes régi paradigma törzsi tudatossága, ami befolyásolt benneteket, ezek most eleresztésre fognak kerülni napok és hetek alatt, hogy megtapasztalhassátok az autentikus mag/központi hiteitek nagyobb tudatának dicsőséges folyamatát azzal a kapcsolatosan, aminek már mesterévé váltatok és az ősi bölcsességnek, amit megtestesítetek.

Vegyél egy mély lélegzetet be, és ahogyan kilélegzel, Sanat Kumara az energia egy újabb erőteljes vibrációját szabadítja fel. Ez az aktiválást egy még mélyebb szintre viszi. (szünet) Néhányan talán bizsergést vagy nyomást éreztek a fületekben, és a koponyátok jobb oldalán. Ne pánikolj, csak lélegezz! Egy kicsit hosszabb, mély lélegzet be, és lélegezz ki teljesen. Az energia mélyebbre megy addig, amíg a koponyád és tested teljes jobb oldala zúgni kezd az új energiával. (szünet) Most vidd a figyelmedet Maitreya Nagyúrra.

Egy mély belélegzést vesz, és ahogyan kilélegzik. Mélyen belélegzik és ahogyan kilélegez, kivetíti az energia egy nagyon erőteljes magas frekvenciáját a szívcsakrádba és az agyad bal féltekéjébe. Érezd az energiát belépni és keresztülmenni a tested bal oldalának egészén. Lélegezz be mélyen, és lélegezz ki teljesen, ahogyan Maitreya Nagyúr megidézi a fény vibrációit, hogy fénnyel árassza el az én logikus aspektusait, amik a félelmek által az igazságok fölötti kielemzést/analizálást eredményezték és ezáltal elveszett az igazság meglátásának képessége. Képzeld el a ragyogó fehér fényt a bal oldaláról megtölteni a tested bal oldalsó felét, aktiválva az agyad bal féltekéjének összes szunnyadó aspektusát, amelyek az ősi bölcsességet tartalmazzák, azokat amelyeknek már mesterévé váltál (valamelyik életedben). (szünet) Lélegezz be mélyen és lélegezz ki teljesen. Az energia megnövekedik frekvenciájában, sokan talán úgy érezhetik, hogy a testük hőmérséklete is megemelkedett, csak lélegezz. Ugyan az a nyomás vagy bizsergés nyilvánulhat meg a bal füled felett és a koponyád bal részénél, csak lélegezd ezt be. (szünet) Maitreya Nagyúr most kibocsát egy erőteljes fehér fényt a szívcsakrádba. Ez a fény abból a célból van, hogy az összes megsebzett részt kitisztítsa szívcsakrádból; az árulás, a csalódás és a megtévesztés sebeit, amelyek a múltbeli tapasztalatok számos és sok idővonalán megfertőzték a szívcsakrádat, ami aztán azt a félelmedet eredményezte, hogy nem mertél, hinni és bízni az ősi bölcsességben és képességedben, hogy feltárd önmagad, mint az ősi bölcsesség egy mesterét. Lélegezz be mélyen kilélegezve teljesen, miközben Maitreya Nagyúr felgyorsítja és megnöveli az energia frekvenciáit. Az elektromos impulzusok egyre aktívabbá és aktívabbá válnak az agyad bal agyféltekéjének összes szunnyadó aspektusában. Képzelj el percenként több ezer villámot cikázni az egész agyad fölött, mindkét oldalon, a jobbon és a balon, és lélegezz. Most Maitreya Nagyúr és Sanat Kumara továbbra is ebben az állapotban fognak tartani a következő 12 percben azért, hogy véghezvigyék a teljes energiaaktiválást. Miközben ez történik, kapcsolódsz az összes körülötted lévő Ősi Mesterrel beleértve a Nagy Fehér Testvériség Mestereit is és képzeld el a harmadikszemedet megnyílni, mintha egy hatalmas szem nézne kifelé belőled. Amikor ezt teszed, akkor egy magasabb dimenzióból kezded el látni a világot magad körül. Ezen magasabb dimenziós észlelés az, ami elhozza a mélyebb megértést, hogy milyen az életedet egy eltérő dimenzióból látni. Ez azt jelenti, hogy nem kell fizikailag felemelkednetek egy magasabb dimenzióba, hogy lássátok, mit is jelent az, hogy a tudat egy magasabb dimenzióba mozog és a világot a tudatosság egy új szintjéről látva.

Az elkövetkező 17 napban mindnyájan keresztül fogtok menni egy mély tudat váltáson, amely azt eredményezi a képességetekben, hogy az én tudat egy kiterjesztettebb érzékeléséből lássátok a környezeteteket és a világot. Ez csodálatos új lehetőségeket fog magával hozni, hogy változásokat vigyetek véghez az életetekben, hogy belekezdjetek valami újba és fejlesszétek a bizalmatokat abban a képességetekben, hogy kommunikáljatok az ősi bölcsesség Ősi Embereivel. Mindannyiotokat újra hozzákapcsolnak az összes Ősi Mesterhez, akikkel valaha együtt jártatok és munkálkodtatok. Ez megnöveli a vezetőid mennyiségét, akiknek száma meg fog növekedni és minimum a Fény 22 Lénye fog veletek dolgozni egy adott időben a mai naptól. Ez azt jelenti, hogy mindnyájatokkal egy adott időben ettől a naptól fogva. Ez azt jelenti, hogy mindnyájatok a tanulás nagyon előrehaladott, nagyon mély és rendkívül felgyorsított beavatásain fog keresztülmenni az Ősi Mesterekkel. A Nagy Fehér Testvériség el fog vinni titeket Shamballa, a Szíriusz, a Plejádok, az Antaresz, az Arkturusz és az Androméda ősi templomaiba. Ezen látogatások mindegyike egy beavatási ceremónia lesz. Amikor teljesítettétek a beavatásokat, el fognak vinni a Vénuszra, ahol a legfontosabb Istennői beavatást fogjátok megkapni az életidőtök fényében. Az eredeti világ összes ősi Istennője fog keresztül vinni titeket ezen. Biztosítalak titeket afelől, hogy nem fogtok magatokra ismerni az elkövetkező 18 hónapban. Ti választottátok a mai lehetőséget, azért mert jobban készen álltok a változásra, mint soha azelőtt, készen állsz azt szólás félredobni a szókincsedből ”hogy túl jó, hogy igaz legyen”. Ezek a szavak többé nem léteznek számodra. Minden igaz, mert ez annyira jó és bármiről úgy gondolod, hogy jó, csodálatos, pozitív, mágikus és természetfeletti az igaz és készen állsz erre.

Kérlek vegyél újabb mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen, miközben Maitreya Nagyúr és Sanat Kumara ezeket a vibrációkat a végső frekvenciájára emeli. A harmadikszemed megkapja ezeket a magasabb frekvenciákat most. Ezek az ősi templomokból sugároznak ki körülöttetek kapcsolódva az összes Ősi Mester, a Fény Urai és Úrnői jelenlétében. Most Thoth Nagyúr előrelép és egy smaragdzöld palástot helyez a vállaidra ezzel szimbolizálva a bőség, gyógyulás, és új kezdetek energiáját. Tegyetek erőfeszítéseket, hogy tudatosan kapcsolódjatok a mágia és csodák energiáival, és itt most nem Harry Potter mágiájáról beszélek, hanem az énbe való bizalom, szeretet és hit mágiájáról, a tudás mágiájáról, hogy Isteniek és értékesek vagytok.

Most érezd, ahogyan ezek az energiák feltöltenek téged, az összes körülötted kavarog. Lélegezz be mélyen és teljesen ki. Képzeld el, hogy ez a gyönyörű smaragdzöld átitatja a bőröd összes pórusát, beszivárog a véredbe, az izmaidba, a húsodba, a tested minden egyes sejtjébe, a csontváz rendszeredbe, a csontvelőd összes sejtjébe. Most lásd a hajadat smaragdzölden, a bőröd smaragdzölden, a szemeidet, a fogaidat, a nyelvedet, minden dolgot smaragdzöldnek. Most Thoth Nagyúr fényében jársz, a legerőteljesebb Ősök egyikének fényében, a szerepének megfelelően ő Gaia Istennőt szolgálja ez időkben teljesen, hogy Gaia teljesen integrálhassa a smaragd státuszát. Az összes beavatás teljesítésével, Gaia lesz a legbőségesebb és erőteljesebb bolygó a naprendszeretekben. Az energia, amit megtestesít és el fog jönni, hogy megtestesüljön az élet és szeretet egy bőséges formájának manifesztációját fogja megidézni annak összes alakjában. Ez az erőteljes erő egy rendszeré fog válni a szeretet és megvilágosodás nagyobb leckéiért, hogy mesterévé váljanak a kozmoszotokon belül. Közületek mindenki hozzájárul ennek teljes megnyilvánulásához, amit az előbb mondtam.

Most vegyél egy mély lélegzetet, és ahogyan kilélegzel, tárd ki az energiameződet egy kicsit szélesebbre. (szünet) Az Ősi Mesterek, a Fény Urai és Úrnői most kivetítenek egy energiát, ami a szeretet szimbólumaival, hangjaival, színeivel és vibrációival van megtöltve, és ez újrakalibrálja a testedet, és összehangolja a csakráidat, azért hogy a harmónia egy állapotába tartsanak téged. Lélegezd be ezt az energiát és amint kilélegzel és adj hálát.

Most szeretetteim, az ősi bölcsesség tudatos emlékezetének kibontakozása mindnyájatok számára nagyon egyedi lesz. Azért mondom ezt, mert nem mindannyian kapcsolódtok ugyanazokhoz az Ősi Mesterekhez. Az emlékezésetekbe való utazásotok keresztül visz majd titeket az elmúlt életidők emlékein, amelyeket valójában most párhuzamos életeként fogtok felismerni. Ez önmagában a gyógyulás egy nagyon fontos rendszere és támogatni fog benneteket fenntartani a tudatosság magas szintjeit, amelyekkel érintkezésbe kerültök. Légy tudatában a testednek, annak energia szintjeinek, annak, hogy hogyan érzi ez magát, az érzéseknek ezen belül, és hogy mivel szükséges ezt támogatni/segíteni a nagyon mély és nagyon érzékeny változások ezen időszakában. Biztosítalak téged, készen állsz és tudom ezt, mert itt vagy és hallgatod a szavaimat. Ha van bármiféle különleges kívánságod a nagy bölcsesség ezen Ősi Mestereitől, hogy ezzel támogassanak téged, kérlek tölts el egy kis időt a belső szentélyed csöndjében, hogy kommunikálj erről velük. (hosszú szünet)

Adj hálát ezen Mestereknek, hogy meghallgatták a szavaidat és adj köszönetet a bepillantásokért és válaszokért, amik jöttek. Rajtad áll, hogy befogadó légy a közlésükre. Ne felejtsd el, hogy első 10 másodpercbe érkező gondolatokra figyelj különösen, amik benyomások formájában érkeznek, mielőtt az egó belép és elkezd analizálni/kielemezni, ezért menjetek az első 10 másodpercben felmerülő gondolat érzésével, azzal ami beugrik az elmédbe, mivel ez az igazság. Maitreya Nagyúr és Sanat Kumara most befejezik az energia elektromos rendszereinek aktiválását az agyatok bal és jobb féltekéjében szunnyadó aspektusaikban. Szintén sikeresen befejezték az energia integrációit a gyökér és szívcsakrák végett és lepecsételik ezeket most a testeteken belül. Az energiameződben fognak maradni megkönnyítve és elősegítve a változásokat, amik le fognak zajlani. Tisztában leszel a koronacsakrádban, a harmadikszem csakrádban, a füleidben és szemeidben lévő érzésekkel, ez annak eredménye lesz, amit ma véghezvittünk. Legyél fogékony az szükségleteidre. Próbáld meg elkerülni a mérgező helyeket, más szavakkal, az olyan helyeket, ahol azok az emberek, akik belemerülnek a negatív gondolataikba és szavaikba, összegyűlnek. Próbáld meg elkerülni azokat a helyeket, ahol nagy mennyiségű szennyezettség van jelen és kezeld a testedet szeretettel.

Ott az ideje, hogy hálát adj az összes Mesternek, akik jelen voltak, Thothnak, Sanat Kumarának, Maitreya Nagyúrnak, a Nagy Fehér Testvériségnek és az összes Ősi Mesternek, minden idők Nagyurainak és Úrnőinek. Tud, hogy a kapcsolat, ami létrejött továbbra is összeköttetésben lesz veled, hogy kommunikálhass ezekkel a Mesterekkel, mert ők is kommunikálni fognak veled. Ne felejtsd el meghatározni a szándékodat, hogy tudatosan befogadod a Nagy Mesterek ősi bölcsességének feléd irányuló közlését és közvetítését. Adj hálát az angyali státuszodnak és tudd, hogy az Angyali birodalom is számos módon fog veled munkálkodni és fog áldásokat előidézni számodra számos módon. Az angyalok a csodák elhozói, ők a mágia lehorgonyzói. Ne fordíts hátat a segítségnek csak egyszerűen nemet mondva egy angyalnak, mivel létfontosságú megtanulnod elfogadni a kis dolgokat az életedben, amiket felkínálnak számodra azért, hogy felkészítsen téged a nagyobb dolgok megkapására, amit az Anya/Atya Isten hoz az utadba, mivel ha nemet mondasz a kisebb dolgoknak, akkor nemet fogsz mondani a nagyobb dolgokra is. Adj hálát önmagadnak a választásért, amit meghoztál azzal, hogy itt voltál ma és megtapasztaltad ezt az energiát. Adj hálát a dicsőséges lehetőségért, amit megteremtettél a magad számára, hogy munkálkodsz az összes Ősi Mesterrel a fény egy közösségében. Adj hálát és ünnepelj mindent, amit elértél, a kihívásoknak, amiken felülkerekedtél és a leckéknek, amiket elsajátítottál.

Vegyél egy mély lélegzetet most visszahúzva a tudatosságodat a fizikai testedbe. Miközben kilélegzel tudd, hogy továbbra is összeköttetésben van az Ősi Templommal, amit a közvetítés elején láttál. Újabb mély lélegzet be és húzd vissza a tudatosságodat még jobban a fizikai testedbe még mindig emlékeztetve önmagad, hogy összekapcsolódsz az ősi bölcsesség Nagy Mestereinek vibrációival.Vegyél egy utolsó mély lélegzetet be, és ahogyan kilélegzel képzelj el gyökereket kinyúlni a lábadból egészen a Föld Anya magjáig leföldelve téged szilárdan újra a Földön. Körözz a nyakaddal és a vállaiddal, körözz a bokáddal és a csuklóddal, nyújtsd ki a lábaidat magad elé, egyenesítsd ki a gerincedet és üdvözöllek újra itt.

Szeretteim, mielőtt befejezném a közvetítésemet szeretném átadni, hogy ezek az energiák kulcsfontosságúak a tudatosság teljes emlékezetének fenntartásáért a bolygótok gyermekei végett. Ezek a gyermekek 15 éves korukban vannak (megjegyzés: ezek a gyerekek között 2006-ban voltak a legidősebbek 15 évesek, azóta már ők is 25 évesek és hozzájuk csatlakoznak folyamatosan újabb gyerekek is). Nem akarunk megsérteni egy tinédzsert sem azzal, hogy a gyerek kategóriába osszuk őket, de a fény összes gyermekéről beszélünk most. Létfontosságú, hogy a rendszerek a helyükre legyenek állítva, hogy az elméjüket nyitottan tartsa ez az ősi bölcsességekre, mivel tudják, hogy ezek igazak, mivel ez továbbra is megteremti a fény egy kitárt ösvényét, hogy kapcsolatban tartsa őket az autentikus énjükkel. A nem túl távoli jövőben el fogjuk kezdeni a fény tervezeteinek végrehajtását a hátrányos helyzetű közösségek gyermekeiért, hogy támogassuk őket ezen életidő és a múltéletbeli sebeknek a gyógyulásában, és hogy a fény irányába oktassuk őket. Ez az oktatási csoportba fog tartozni, az egység gyakorlatainak oktatásába, az érzelmi intelligencia és spirituális intelligencia oktatásába valamint a jártasságok/gyakorlatok/készségek oktatásába, hogy fenntartsák az életüket fizikailag. Ezek a meghatalmasodási programokat is magukba fogják foglalni, mezőgazdaságilag, és a kreatívan az üzlet és önmeghatalmasodás formájában. Az energiák ma a sablonok lehorgonyzásának részei, amik ezeké az alapzatokká fognak válni ezen projektek számára. Tehát az erőfeszítéseiden keresztül ezt lehetővé tetted és a Szellem meg kívánja köszönni neked. És tehát Szeretetteim, előidézzük nektek az összes áldásokat, amire szükségetek van, hogy végigcsináljátok a megvilágosodás és önismeret/öntudatosság ezen legcsodálatosabb és mélységes időszakában. Bízatok a sok láthatatlan karban, amik megtartanak titeket, amik hordoznak és vigasztalnak és tudjátok, hogy csak egy gondolatnyira vagyunk. Emlékeztetlek titeket arra, hogy legyetek tudatosak a testetek kommunikációjára, legyetek tudatában a gondolataitoknak, amik hatással vannak az elmétekre, amik megnyilvánulnak az elmétekben, mert az ősi bölcsességek elő fognak jönni időnként, áradásként hömpölyögve az elmédbe és máskor meg csak szivárogva. Szórakoztasson minden, ami hozzád jön, mert ezáltal kivonjátok a bölcsesség ékköveit.

Az Anya/Atya Isten Fénye lehet az energia, ami elvezet benneteket az autentikus énetekbe és bízzatok abban, hogy minden rendben van és minden rendbe fog lenni a világotokban. Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohánja, és üdvözöllek és megáldalak benneteket szeretetben. Adonai.

Kérdések és válaszok:

Kérdező: Kuthumi Nagyúr, követem a Crimson Circle-t és Mihály Arkangyalt és szintén foglalkozok másokkal is és bár az összes tanítás többé-kevésbé azonos valamilyen módon, hagyjak abba a többiből néhányat és kövessem azt, ami itt tanulunk veled?

Kuthumi: Szeretett nővérem, üdvözöllek, az összes út haza vezet, ezért nem fogom azt mondani neked, hogy fordul vissza bármilyen mások általi tanítástól is, mivel mindegyikük értékes bölcsességet tartalmaz. Azonban, ha úgy érzed a lényedben, hogy ezen utak közül az egyik közel van a befejezéshez, akkor kérlek tartsátok tiszteletbe ezt mivel, ekkor magatokkal visztek mindent, amire szükségetek van és készen álltok arra, hogy a következő szintre lépjetek. Minden, amit átadtam azoknak, akik azt választják, hogy a tanításaimat követik, mint ahogyan ti ezt teszitek, alkalmazni tudjátok az információt, amit az élet összes területére adtam át és az összes bizalommal, ami létezik. Nem azt mondom, hogy az egyének nem szabad ezt alkalmazni az élet bármely területén, mert ez megfosztja a potenciál vagy lehetőség területén, hogy valami újat nyerjen ki belőle ( a tanításokból). Tehát hallgassatok az intuíciótokra és engedjétek meg az Ősöknek, hogy elvezessenek titeket bármilyen új irányba, ami előtettek áll. Érthető?

Kédező: Igen, köszönöm. Lenne még egy kérdésem, a merkabah, a merkabáh-val való munka, úgy hiszem meg kell ezt tennünk annak érdekében, hogy haza jussunk, de a tanításaiddal Kuthumi Mester, nem úgy tűnik, hogy ezt tennénk. Ez szükséges?

Kuthumi: Nővérem, töménytelen energiának vagytok kitéve és az én integrálása által automatikusan integráljátok a merkabah járműveteket is. Ha az a helyzet, hogy valaki nem aktiválja a merkabáját tudatosan, akkor az egyén nem lesz képes haza menni, de akkor mi van a tiszta lelkekkel, akik még soha sem hallottak a merkaba járműről, nem érik el a világ hálót, mi van velük?

Kérdező: Tudom, ezért kérdeztem.

Kuthumi. Ezért mondom azt, hogy az energia, aminek automatikusan ki vagytok téve aktiválja ezt, bennük is, ha készen állnak rá. Ne fektessetek túl nagy hangsúlyt azokra, akik bizonyos cselekedeteket/tevékenységeket kérnek/követelnek tőletek annak érdekében, hogy garantálják a helyeteket a mennyekben, hogy úgy mondjam.

Kuthumi - (Karmikus) Szerződések tisztítása

 Kuthumi – Szerződések tisztítása


 

2006 június 13
Csatornázta Michelle Eloff
Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

http://www.mediafire.com/download/u94rhms6hrmgc1d/Szerz%C5%91d%C3%A9sek+tiszt%C3%ADt%C3%A1sa.mp3

Hallgathatós youtube-s verzió: https://www.youtube.com/watch?v=GbDsOTyB7o4

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam nektek a szabadság, a béke, a kegyelem és a nevetés áldásait. Üdvözlet szeretteim!

Szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Üdvözlünk titeket az Anya/Atya Isten Isteniségében és a Jelenlétében, és az Isteni Esszenciájuk magján belül tartunk titeket, amint megnyitjuk az energiátokat, hogy a karma kapcsolódó lenyomatai, a szerződések szabadon bocsáttassanak, amik már nem szolgálják a lelketek utazását a jövőbe. A mai folyamat egyedülálló, egyszerűen azért mert Én, Kuthumi foglak támogatni benneteket egy előrehaladó és felgyorsított szerződés tisztítás végrehajtásában, amely feloldja majd a tested sejtfelépítésének éteri hálóján belül, a negatív lenyomatokkal kapcsolatos események és emberek részvételét különböző szerződésben, szerződésekben;(ezeket, ha úgy döntötök, törlitek ezen a napon.

Az 1994-es évben az Anya/Atya Isten megbocsátotta az emberiségnek az összes negatív karmáját. Ez azt jelenti, hogy az összes karmikus szerződés véget ért, feloldódott és semmissé lett.
Az egyetlen probléma az volt, hogy az emberiség többsége mindeddig nem ért el egy pozitív rezgésű kritikus tömeg tudatosságot. Emiatt, kevés energia volt ott, ahhoz, hogy biztosítsa az emberiség tudatosságának a felébredését, hogy megkapja ezt az isteni és megáldott ajándékot. Látjátok, az emberiség még mindig hisz a negatív karma természetének létezésében, (és ez) azt eredményezte, hogy a szerződésekből sokat újraaktiváltak, ami semmissé lett nyilvánítva az Anya/Atya Isten által. Most, ebben az időben, visszaviszünk titeket 1994-be, megtartva titeket az Anya/Atya Isten kibocsátott energiájának jelenlétén belül. Be fogjátok lélegezni ezt az erőteljes energiát a testetekbe még egyszer, de ez alkalommal el lesztek látva az öntudatos tudatosság tényével, (azzal) hogy a szerződéseitek megtisztulnak. Engedjétek meg, hogy elkezdjük ezt a folyamatot, és beszélni fogok nektek a hátralévő időben erről.

Vegyél egy mély lélegzetet az orrodon keresztül, kilélegezve a szádon át. Végy még egy mély lélegzetet be, és megint kilélegezve a szádon, csendesítsd le az elméd és lazítsd el a tested.

Érezd a higgadtságot magadban, megtapasztalva a tudást, hogy az összes negatív karmikus szerződés beteljesedett. Képzeld el az élettapasztalataid leülepedett negatív karmikus szerződéseit bármilyen belső félelem nélkül. Képzelj el minden embert, akivel találkoztál, a jó karma ösvényének részeseként, hogy mindegyik személy egy áldás, és hogy megosztottad az összes jó karmát, amit létrehoztál.
Nyisd meg a szíved az Anya/Atya Isten Jelenléte előtt. Kérd fel a személyes Vezetőidet, Angyalaidat és Mester Vezetőidet, hívd segítségül a Fény összes Isteni Lényét, akikkel együtt dolgozol, akikkel biztonságban érzed magad..

Nyisd meg az energiádat és képzeld el, hogy a tudatosságod elkezd visszamenni az időben, az 1994-es évbe – abba az évbe, amikor az Anya/Atya Isten megnyitotta az új energia zsilipjeit és a negatív karma összes szerződését felszámolták.

Engedd meg a képzeletednek, hogy megalkossa az energia ezen a fenséges hullámának képét elmosva a távoli múltad összes szerződését. Próbálj emlékezni, hogy hol voltál 1994-ben és mit tapasztaltál meg az életed ezen időszakában.

Ahogy ez az energia beárad a tested éterikus hálóiba, az illúzió összes fátylába, amik megakadályozták, hogy a elfogadjad azt a tényt, hogy a szerződéseid tiszták, leülepedtek a lényedbe, hogy vezetnek téged ezen új módú irányba manifesztálva a lelked összes ösvényét , hogy az elismerés irányába vigyen, az összes jó karmáéba, amit megalkottál.
Figyeld meg, hogy ez az energia egy adott színben nyilvánul meg a számodra. Vizualizáld ezt a színt, amint a külső birodalmakból belép, áthatva a bőröd, a fizikai testedbe mozog, áthatva a fizikai tested összes sejtjét, minden sejtet a szervezeteden belül, amit felemészt ez a szín. A szín megtartja a rezgéseket, amit az Anya/Atya Isten kibocsátott, hogy megbocsássa az összes negatív felhalmozódást a párhuzamos és alternatív valóságokból.

Engedd meg az emlékeknek, hogy előbukkanjanak, emlékeztetve téged, talán eseményekre, időkre és emberekre. Ne csatlakozz hozzájuk, engedd, hogy leperegjen a szemed előtt, akár egy film.

Ha képes vagy, képzeld el ezt a színt, az összes képbe beszűrődni, amire emlékszel a múltadból. Követve az emlékeid részleteit a jelenlegi idővonaladig és az eseményeket, amelyek a közelmúltba bontakoztak ki egészen a mai napig, amely megérintődik az Anya/Atya Isten kibocsátott színével az 1994-es napon, amikor az emberiségnek megbocsáttatott az összes negatív karmája. Ennek a színnek a vibrációja, aktiválja a haladást a múltad szerződéseinek felgyorsult elengedésébe, megtisztítva minden alternatív és párhuzamos valóság létezéseinek szerződéseit. Ez az a szín, amit bármikor fel tudsz használni, hogy a negatívitás rezgéseit megtisztogasd, amik egy múltbeli tapasztalat emlékének formájában jelennek meg számodra.

Ez a tapasztalat lehet, hogy érzéseket hoz létre benned, az érzések eredményezve régi energia ágaskodásában, (azáltal) ami valójában történik. Ez a szín valami olyasmi, ami átalakítja a személyiséged negatív aspektusait. Ezek mindazon aspektusaid, amiket magadról felfogsz, ami szerinted rossz, gyenge és tudattalan. Vizualizáld ezt a színt, áthatni önmagad összes aspektusát, ami szerinted rossz, gyenge vagy tudattalan. Vetítsd ezt a színt a tested összes területére, ahol észleled a szeretetre méltatlanságot vagy ellenszenvet.

Most engedd, hogy ez a szín kiszűrje a jelen pillanatát, és az összes tapasztalatodat naponta, ami szerinted elfogadhatatlan, szerethetetlen, támogathatatlan, tisztelhetetlen, tudatlan, gyenge.

Minden ember, akit úgy érzel, hogy irritál téged, a szokásaikkal, amikkel nyomkodják a gombjaidat, megmutatja mi ez, ami valójában, magadról szól, amit nem teljesen útnak eleresztett, és önmagad minden aspektusa, amit nem tolerálsz, sőt, a dolgok veled kapcsolatban, amiket mások elutasítottak a fiatalabb éveidben, amikről azt hitted, hogy elfogadhatatlan, elviselhetetlen, gyenge, rossz, vagy nem rokonszenves.

A Karma összes Ura most összegyűlik körülötted és Kwan Yin Úrnő előlép és megfogja mindkét kezedet. Meg kér rá, hogy nézz a szemébe, nyisd meg a szívedet, és fogadd el az igazságot, hogy mentesültél az összes szerződés alól, amiről úgy gondoltad, hogy még mindig köt.
Azt mondja neked - ”Az összes szerződés alól mentesültél, amiről úgy gondoltad, hogy még mindig kötődik hozzád, vagy te kötődsz, bármilyen módon”

Megismétli ezt még egyszer, szorosan tartja a kezed és intenzíven a szemedbe néz, és azt mondja: „Felszabadultál az összes szerződés alól, amiről azt hitted, hogy köt. Most már egyiküknek sincs bármilyen hatalma többé fölötted. Az egyetlen módja, hogy valaha is legyen hatalma fölötted, ha úgy gondolod, hogy mégis van. Mentes vagy a szerződésektől.”

Az összes jó karmád folytatni fogja, hogy megnyilvánítsa ezt az energiát valóságodban, de az összes észlelt negatív karmád beteljesedett.
Megtanultál mindent, amire szükséged van. Most meg van a lehetőséged, hogy előre lépj ettől a naptól fogva és megteremtsd az új tapasztalatot magad számára. Minden alkalommal, amikor azt tapasztalod, hogy a régi módon viselkedsz, végy egy mély lélegzetet és képzeld el a színét a sugárnak, amit az Anya/Atya Isten kivetíttet rád. „
Vizualizáld Kwan Yin Úrnő szemeit és az erőteljes szorítását, és emlékezz: vége van, teljes, és elmúlt! Az ok, amiért ez az egyedülálló folyamat történik, hogy Damien Herceg és Suatra Úrnő, a Felemelkedés Ösvényének két új Felemelkedett Mestere, bezárják az ajtókat ezekhez a karmikus szerződésekhez, miközben lepecsételik az idő ajtóit.
Ez az alternatív és párhuzamos valóságok végét jelenti, ami a szerződések vibrációját megtartotta, amit úgy érzékelsz, mint bármilyen hatalom fölötted, és az elkövetkező 22 hétben vissza fogod nyerni (azt) a hatalmat, ami támogatja önmagad párhuzamos vagy alternatív aspektusaid bármelyikét, ami végigjátszotta ezeknek a szerződéseknek a dinamikáját.

Ez egy alapos folyamat, mert ez azt jelenti, hogy az aspektusaid, amik egy párhuzamos vagy alternatív valóságban élnek, el fogják hagyni a testüket és az energia elnyelődik általad. Ezek csak a a negatív karmikus szerződések amik párhuzamos és alternatív valóságokhoz kapcsolódnak, amiről úgy döntöttél, hogy vége. Az összes többi párhuzamos és alternatív önmagad, továbbra is a megszokott módon (éli, majd életét). A különbség az, hogy az energia, amit kisugárzol tapasztalhatóan felgyorsítja az utazásukat tovább az Ösvényen a Felemelkedésbe. Most még nehéz megértenetek, amit ma teljesítettünk, de a lelked volt, aki kérte ezt, és a tudatos szándékod, hogy véget vessen a régi utaknak, ami azt eredményezte, hogy a karma tisztításának folyamata nagyon egyedülálló.

Az embernek szüksége van arra, hogy önmaga középpontjában legyen, hogy bevonzzon egy ilyen tisztulást, tisztítást és elengedést. Légy hajlandó válaszolni az új kalandra, ami a küszöbödön áll, vagy a küszöb átlépése után jön. Vegyél egy mély lélegzetet be, majd amint kilélegzel, vizualizáld az általad választott szín rezgéseinek hullámait, keresztülmozogni a dimenziókon, ahogy Damien Herceg és Suatra Úrnő megtisztítja az energiát; elkezdik az ajtókat lezárni az idővonalakon, amelyek tükrözik a negatív szerződéseiteket, a ragaszkodásaitokat és hitrendszereiteket, amik a szerződéseitekre vonatkoznak. Figyeld meg, ahogy Damien Herceg és Suatra Úrnő megteremt egy energia rácsot, ami fent fogja tartani a múlt karmájának ajtajainak lezárási folyamatát. Engedd meg a képzeletednek, hogy megalkosson egy víziót, valamit, amit majd fel tudsz idézni, ha szükséges, hogy emlékezzél arra, ami ma történt.

A tisztítás zajlik, az Anya/Atya Isten által kibocsátott színnel, folytatni fogja a tisztítást a fizikai tested sejtjeinek lenyomatában, valamint újrakalibrálva az energiát a testeidbe a fizikai tested körül, kiterjesztve a magasabb birodalmakba, amennyire szükséges.

Az alvási időd együtt fog járni egy nagyon mély lélek(szintű) eleresztéssel, amik kapcsolódnak a múlt ezen karmikus szerződéseihez.
A Mester Vezetőid be fognak lépni az energiameződbe és megkönnyítik az energia sablonjainak integrációját, ami biztosítani fogja a kapcsolatodat a Monádod Isteni Tervével, a teljes egész Egy Vagyok az Isteni/Istennői Énnel (I Am at One with God/Goddess self), ami az aktuális életed legtöbb fontos ösvényének az aktiválásához vezet. Ezt az energiát helyben fogják tartani, amennyi ideig szülséges, hogy integráld az alternatív és párhuzamos énjeid energiáját, akik el fogják hagyni a fizikai testüket és visszatérnek a Forráshoz, egyesülve az energiameződdel.

Ez nem egy (olyan) folyamat, amitől félned kéne! Ez a párhuzamos és alternatív énjeid lehetőségének a része, hogy elérjék a felemelkedést, véget vetve a félelem és szenvedés útjának, és mert újjászületnek, hogy úgy mondjam, energetikailag, egy olyan helyen, ahol a tudatos énjük, te, fel vagy szerelve a tudással, az erővel, és a megvilágított létállapotba visszaviszed őket a ”megbékélésbe”.

Egy pillanatig lélegezz be teljesen és lélegezz ki egészen, ahogy ezek a szavak beszűrődnek az elmédbe és leülepednek a szíveden belül.
Vizualizáld a személyes színed, ahogy vibrációja létrehoz egy energia spirált körülötted, elhozva önmagad minden aspektusát az isteni és harmonikus összehangolást, kecsesen előkészítve az utat a jövőbe, az új holnapba.

És így belépsz a Főnix beavatásába, a Főnix, aki kiemelkedik a megsemmisült múlt hamujából és ez a tűz, ami motiválja a Főnixet, hogy ebből a múltból felemelkedjen, és az Élet Lángja; Ez a tűz az élet iránti szenvedélyed, a belső irányító fényed, ami felmelegíti a szívedet és egy megvilágított állapotban tartja az energiáidat.

Ez az Élet Lángja, amely táplálja az Isteni Akaratodat és összehangolódva tart az Isteni Erővel, hogy létrehozza a földön, amit a Felsőbb Éned megalkotott az Égben.

Vegyél még egy mély lélegzetet be, és amint kilélegzel, adj hálát Damien Hercegnek és Suatra Úrnőnek, amit ők létrehoztak benned és körülötted, ebben az időben. Adj hálát a személyes Angyalaidnak, Vezetőidnek és Mester Vezetőidnek, hogy szemtanúi voltak ennek az erőteljes és fejlett karmikus szerződéstisztítási folyamatnak. Adj hálát az Anya/Atya Istennek a lehetőségért újrakapcsolódva az összes eredeti megbocsátásukkal, amit negatívként észleltél. Adj köszönetet önmagadnak a visszakövetelt hatalmadért és a választásodért, hogy megállsz most ezen az erőn belül, azért, hogy megteremtsd az új holnapot.

Annak érdekében, hogy kiteljesedjen, ami ma történt, arra kérünk, hogy szánj egy kis időt a következő 24 órában, arra, hogy leírod az összes jó dolgot, pozitív, erős és szeretetteljes dolgokat magadról, amit látsz, érzékelsz és tudod, hogy igaz. Szentelj időt magadra.
Elismerve mindent, amit véghezvittél, minden jó és bámulatos dolgot, amit tettél az életedben. Kapcsolatba léphetsz a nagylelkűségeddel, a jóindulatoddal, a humoroddal, az intelligenciáddal, és minden hatalmaddal, amit megtestesítesz. Ez segít abban, hogy beállítsa a pozitív információk morfogenetikus mezejét, ami lerögzíthető számodra a következő 24 órában.

Ez válik az információvá, amit levonsz magadról, és felépítesz. Ha meg van ennek az energiája, egy kicsit menj tovább és vizualizáld a jövődet. Képzeletben legyél boldog, vidám, kiteljesedett és az életcélodat élve, még ha nem is tudod mi az. Ne arra összpontosíts, hogy mit csinálsz, (inkább) fókuszálj az érzésekre, amit majd megtapasztalsz, amikor céltudatosan éled az életed!

Emlékezz az időre, amikor boldog voltál, kiteljesedett és szerelemben az élettel, és helyezd ez a jövődbe. Helyezd ezt a holnapodba, mert ezek az emlékek és érzések, amik kicserélik a régit.

Az univerzum nem szereti az ürességet és mindig feltölti valamivel, és ez az amiért fontos, hogy (tudatosan) eldöntsd, hogy mivel töltöd meg ezt az ürességet.

Végy még egy mély lélegzetet újra és kezd el visszahúzni a tudatosságodat a testedbe. Mindegy egyes alkalommal, amikor kilélegzel; húzd vissza az energiádat a fizikai testedbe, le a lábaidba, a lábfejedbe és a föld magjába. Érezd a fizikai testedet, a benne lévő érzetekkel. Nyújtsd ki a lábad, és körözz a bokáddal. Nyújtsd ki a kezeidet és körözz a csuklóddal.
Isten hozott a földön.

És búcsúzom most tőletek, megáldva titeket az összes erőtökkel, bátorságotokkal, bepillantásaitokkal, és előrelátásotokkal, ami szükséges, hogy átölelje az élet ezen ajándékát. Megbízva a lelkedben, hogy vezessen téged az igazi lelki szabadság irányában.
Elismerve, hogy abba az irányba mész, hogy egy legyél a teljességeddel, pozitív autentikus önmagad. Bízz a sok láthatatlan karban, ami megtart téged, hordoz és vigaszt ad, és emlékezz, soha nem vagy egyedül, azért, mert mi mind egyek vagyunk veled, mindig és minden módon.
Az Anya/Atya isten fénye világítsa be az ösvényt, felfedve a haza vezető utat előtted, és tudd, hogy mindig minden rendben lehet a világodban.
Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és Szeretet Arany Sugarának Őrzője, szeretetem üdvözlete és áldása legyen veletek! Adonai!


Kérdés és válasz:
Kérdező: Kuthumi Nagyúr, kérlek világosíts fel minket, hogy a a szerződések tisztítás az összes fogadalom tisztítására is vonatkozik?
Kuthumi: Igen, mert visszamentettek 1994-be, ahol az Anya/Atya Isten megbocsátotta az emberiségnek az összes negatív karmikus szerződését, beleértve a fogadalmakat.
Kérdező. Nagyobb átláthatóságra van szükségem a morfogenetikus mezővel kapcsolatban, hogyan működjek ezzel aktívan napi szinten?
Kuthumi: A morfogenetikus mezők a kéklenyomatok (blueprints) körülötted, amiből információt vonsz ki. Ezek a mezők eggyé válnak a tudattalannal és a tudatalattival. Az embernek nem kell fizikálisan, tudatosan, fókuszálni a morfogenetikus mezőre, hogy információt húzzon be ebből. Amikor valaki tudatosan táplálja a morfogenetikus mezőt, megtestesítve pozitív, konstruktív, felhatalmazott/feljogosított információkkal, ez automatikusan a sok különböző tulajdonságmeződ részévé válik körülötted, amelyek meghatározzák a mágneses pólusokat, amit magad felé vonzol.
Annak ellenére, hogy a morfogenetikus mező nem fogja megtartani az energiát, mint olyat, egyedüli információként, ez még mindig hat az elektromágneses mező mágnesességére és nagyban befolyásolja azt, amit magadhoz vonzol, és amit eltaszítasz magadtól.
Ez egy információ bank, ami vagy támogat, vagy elpusztít téged, ezért van az, hogy hosszasan beszéltünk a morfogenetikus mezőről a múltban, hogy elveszik a sorsuk irányításának képességét a közösségtől, azáltal, hogy a negatívitással, a sors feletti irányítás elvételével, pusztító információkkal programozták be a morfogenetikus mezőt, amit tudatosan hoztak létre. Megalkották ezeket, és beillesztették a kollektív rácsokba.

Kuthumi - 6:6:6 Csillagkapu aktiválás

 Michelle Eloff (06.06.06) - Kuthumi: 6:6:6 Csillagkapu aktiválásForrás: thelightweaver

Fordította: Szigeti Antal

Michelle Eloffon keresztül csatornázva

2006. június 6-án, Johannesburg, Dél-Afrika

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési linkje: https://www.mediafire.com/file/hql7yqsymfeh2d4/Csillagkapu_%25C3%25A9s_%25C3%25BAj_morfogenetikus_mez%25C5%2591_megteremt%25C3%25A9se.mp3/file

vagy

Youtube-n hallgathatós verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=LGyttnHS8KI

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérjük, vedd tekintetbe, hogy ezen információ elolvasása hatást fog gyakorolni rád. Energetikailag össze fogsz kapcsolódni a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat fog végbemenni benned. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha ott lennél a csatornázott Mester jelenlétében, bár hatása ugyanolyan erős. Ne túlzottan izgasd magad a channeling [vagyis a közvetítés] során a résztvevőknek adott idővonalak tekintetbe vételével. Hasonló [dolgokon] fogsz keresztülmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően. Az ülés összes Kérdéseit & Válaszait meghagytuk az átiratban, mivel úgy véljük, hogy olvasóink számára ezeknek is jelentős hozadékuk van.

______________________________________________________________________________________________

Én vagyok Kuthumi, és a szeretet és bölcsesség sugarain érkezem hozzátok, hogy mindegyikőtöket üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek a felszabadulás, a fény, az integráció és az egyszerűség áldásait. Üdvözlet, szeretteim.

És nagy örömmel és élvezettel a szívükben gyűltünk össze veletek ezen a napon, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Fivéreim és nővéreim, a mai egyike azon napoknak, melyeket be kell vésni a Föld történetének spirituális tábláiba. A mai a legfontosabb napok egyike a folyékony szeretet fényének leföldelésében, és a valaha is a fény közösségében együtt dolgozó független lelkek kollektív tudatossága által létrehozott legnagyobb morfogenetikus mező alapjainak felépítésében.

A 666 szám-kombináció mérhetetlen félelmet hív elő sok ember szívéből. A bolygótokon a kollektív tudatosság uralkodó tapasztalata egy nagyon erős félelemhullám. Ez a folyamat része a hatalom régi birodalmainak, mely megpróbálja fenntartani e helyen eredeti tervét. Akárhogy is, a romboló információk morfogenetikus mezejének kritikus tömege elkezd szétoszlani. Ez azt jelenti, hogy elegendő [számú] fénymunkás van, aki teljesen betölti szerepét, hogy széttörje ezt a morfogenetikus mezőt. Ez nem olyan folyamat, ami egy éjszaka alatt manifesztálódik. Néhány hétre, hónapra van szükség, hogy elmozduljunk ebbe az új állapotba. Ti mindannyian lehorgonyozzátok e morfogenetikus mező vezetékeit [vagy szálait]. Ez az energia ráfókuszálódik az egész világ fénymunkásaira, hiszen a Nagy Fehér Testvériség kiküldte üzenetét az aranykor hajnalát elhozó fénymunkásoknak, hogy fókuszáljanak a 666 fényére.

A hatos önmagában az öröm, az egység, a család vibrációjának száma. Ez a szeretet száma. Ez a szám az, ahol tapasztalható a nőies jelenlét, mely lehorgonyozza a Mennyei Szeretet összes aspektusát. A 6 vibrációja saját ellentétében az, ami a szétválás, az elkülönülés. Ez az, amire a múltban fókuszáltak, ami behozta a 666 megértésébe a negatív vibrációt. Nem vagytok a továbbiakban a 666 negatív vibrációjának befolyása alatt. Nem kell többet bevásárolnotok az elkülönülésből, a szétválásból, a boldogtalanságból, a szenvedésből és a szomorúságból. Ma az emberiség hatalommal való felruházásának napja van, a szabadság, a megszabadulás, és öröm sémáinak leföldelése révén, mind a tudatosság fizikai birodalmaiba, mind az érzelmi, mentális és spirituális birodalmakba. A kollektív tudatosság nagyon fontos beavatáson megy keresztül annak megtanulásával, hogyan használja a kvantumteret [vagy kvantummezőt] a manifesztálás kulcsaként.

Mind alkimisták vagytok. Az alkímia a közönséges fémek arannyá változtatásának tudománya. Ezért alkimistaként, közönséges minőségeiteket átváltoztatjátok arany tudatossággá. Ezt jelenti igazi alkimistának lenni. A félelem a létezés legsötétebb alapérzelmeinek egyike, és amikor valaki tisztán a közönséges tudatosságból működik, akkor tisztán a félelem motiválja. A félelem motivációja az, ami elkülönülten, szétválva tart téged felsőbb énedtől, és az Én felébredt aspektusaitól, melyek az élet minőségeit a jelenleg megszokotton túl tapasztalják.

A félelem garantálja az elkülönültség létezését. Ez az a frekvencia, amelyik csapdában, bezárva tart téged a Föld tudatosságának asztrális síkján. A félelemből való kimozdulásod a jegy a szabadságba. És igen, elsődlegesen ez a minimum a lelked felszabadításában. Nem a félelem természetes ösztönéről beszélek, amelyik megóvja a fizikai biztonságodat. Azokról a kollektív illúziókról beszélek, melyek táplálják az elmét csapdába ejtő illúziókat, és azokat az érzelmeket a fizikai körülmények között, melyek nem táplálják senki lelkét, testét, elméjét és szívét. A félelem állapotában élés elhasználja az életerődet, minden tested minden fiziológiai rendszerének tönkremenetelét eredményezve. Az olyan rendszerekben van jelen a betegség, ahol pang az energia, vagy amelyekben a negatív energia túlteng. Nagyon tisztán megérthető ez a pangó víznél. A pangó vízben bilharzia [vagyis egyiptomi métely] tenyészik, és ugyanezt teszi számos más mérgező életforma is. Mindannyiótok méregtelenítési folyamata során tapasztaltátok az utóbbi években, az összes toxin [vagyis méreg] eltávozásának folyamatát az elmétekből, a szívetekből, a testetekből és a lényetekből. Bárhol van jelen méreg, ez maga körül minden másra is szét fogja szórni mérgét. A félelem lett az emberiség legnagyobb legyengítője.

Vegyünk egy gyereket, és mondj neki valamit a mumusról vagy a szörnyekről. Beszélj neki félelmen alapuló fogalmakról és figyeld hogyan változik a gyerek arca. Lásd, ahogy felbukkan a szemében a pánik, és megmerevedik. Vagy elszalad és elbújik a sarokban. Mindannyian tapasztaltátok ezt. Megmutatták nektek a mumust. Megtanultatok félni a szörnyektől, melyeket szánt szándékkal teremtettek meg, olyan rendszer segítségével, mely tudatosan a kollektív tudatosság elerőtlenítésére irányult, hogy fenntartsa [létrehozóinak] hatalmának [meglévő] szintjeit. Ma van [az a nap] amikor becsukódik az ajtó a múlt erői előtt. Meg lettek fosztva minden erejüktől, meg lettek fosztva az általuk a múltban arra használt mechanizmusoktól, hogy folyamatosan fenntartsák az emberiség félelemmel való beetetésének tombolását. Ez a cél előtti utolsó kör kezdete. Fivéreim és nővéreim, most van itt az idő, melynek tanúi lesztek, [itt az idő] hogy kollektíve lebontsuk világotok azon rendszereit, melyek nagy hatalommal bírtak, melyek most hamuvá fognak foszlani, amikor az ördögi gaztetteik napvilágra fognak kerülni. És az igazság e létrejötte amikor az emberiség főnixként kiemelkedhet hamvaiból, visszanyerve a fény igaz hatalmát.

A tűz elemnek újra fel kell lobbannia, és az élet szenvedélyének fényesen kell lángolnia. A tűz elem a napfonat. Ez a csakra az, amelyik kormányozza képességedet, hogy cselekedj, hogy akaratodat használd, és hogy döntést hozz. Mivel az elerőtlenítés világában éltél, napfonatod kisebb lett és megbénult. A bolygó napfonat pontjai közül [vagyis a planetáris hármas csakrák közül] jelenleg sok a háború fájdalmait éli. Az egók közötti csata a csúcsán van, és ennek eredményeként sokan fognak elbukni. Ez nem olyan tisztulás, amitől félni kell. Lásd úgy, mint kollektív méregtelenítést, a régi elengedését vagy lebontását, mert itt van veletek az új. Ez nem valami olyan, amit még igyekezni kell megteremteni. Ez már teljesen manifesztálódott bolygótok éterikus mezőiben. Mindössze annyit kell most tennetek, hogy tudatosan és magnetikusan eléritek ezt [az éteri szintet], és tudatosan be kívánjátok hozni a fizikai valóságba, és szilárdan lehorgonyozzátok. Itt az ideje, hogy megteremtsétek saját részeteket a mennyből a Földön. A 666 vibrációja új, a mennybe vezető lépcsőt aktivál, ahogy mi szeretjük hívni ezt. Ez az új mennyekbe vezető lépcső olyan új felemelkedési spirál, ami Afrika anya szívében van lehorgonyozva. Az energia hat nappal ezelőtt lehorgonyzódott a Kilimandzsárón, és innen kiterjed a világ többi részére. Az elmúlt három évben sok előkészület zajlott, hogy felkészítse az emberiséget e megszentelt felemelkedési spirál lehorgonyzására. A felemelkedés spirálja tökéletes összhangban rezeg a 666 oktávjaival, olyan vibrációt bocsátva ki, ami megnyitja a folyékony szeretet dimenzióit a kollektív tudatosság számára a teljes felébredés ideje alatt.

Ezt az aktiválást a Nagy Fehér Testvériség hagyta jóvá, mint lehetőséget az emberiség számára, hogy belépjen a felgyorsult gyógyító egybeolvadásba a folyékony szeretet erejével. A szándék hatalmának megértése valószínűleg a legfontosabb dolog, aminek megértésébe időt és energiát kell fektetned. Magnetikus vagy. Energiameződ magnetikus, ezért mindaz, amit az energiameződben tartasz, magához hasonlót fog vonzani magnetikusan, ami megfelel a „hasonló hasonlót vonz” [elvének].

Életedben bármikor megváltoztatod a vágyaidat, Te és csak Te vagy, aki változtathat. Hiszen ebben a pillanatban magnetikusan megváltoztatod a frekvenciákat és közvetlenül elindítod az ennek megfelelő magnetikus vonzás folyamatát. Nincs arra mód Isten zöld – és kék! – Földjén, hogy saját teredben önmagad megváltoztatása nélkül megváltoztass valamit. Ezért ne pocsékold az idődet azzal, hogy megpróbálod a férjedet vagy a feleségedet megváltoztatni, vagy apádat vagy anyádat, vagy a családod fekete bárányát. Nézz bele a tükörbe, és ez az, ahol megkezded a változást. Garantálom neked, hogy ennek gyakorlása elhozza a változást vágyaidban.

Most hát, fivéreim és nővéreim, az információ e darabkája alapján Ti vagytok az információ azon új sémája lehorgonyzásának katalizátorai, ami a 666 csillagkapu minden meglévő fényaspektusán alapszik. Az általatok ma előhozott energia olyan energia, amit magatokkal fogtok vinni lelketek létezésének végéig. Tehát túlmegy a jelenlegi életeteken. Elismerünk, mint a földi életet megtapasztaló lelkek kolóniája felszabadításának kulcsát. És bárhol mész túl földi tapasztalatodon, e benyomásod el lesz ismerve, és olyan helyzetben leszel, hogy szabaddá tedd a lelkedet, bármit is választ [lelked] a továbblépésre.

Itt egy kis [energetikai] lenyomat! E kis lenyomat: először magadat tedd szabaddá!

És ismét megígérem neked, örök garanciát adok neked – sosem megy pocsékba a befektetett energia – önmagad felszabadítása körülötted [is] mindent szabaddá fog tenni. Azt mondom ma neked, hogy minden amire szívedből és lelkedből vágysz, a tiéd lehet. Nem az egódról beszélek, a szívedről és lelkedről beszélek – a tiéd lehet. És nem kell nekem eladnod a lelkedet, hogy megkapd! A tiéd lehet, elvégezve a változtatást a vágyaidban másokra vonatkozóan, magadra vonatkozóan. Ez garantálja a szabadságodat. És ez az a nap, amikor a tömegtudatosság megkapja azt az azonos lehetőséget, hogy felszabadítsák magukat [egyénenként a tömegek].

Szeretteim, a segítségetekkel és engedélyetekkel megkértük a Nagy Fehér Testvériséget, hogy fektesse le a valaha létrehozott legnagyobb morfogenetikus mező alapzatait az új világban, hogy ellensúlyozza a félelem energiáit, melyek bénultságban tartással fenyegetik az emberiséget.

Mielőtt ezt megtennénk, hadd magyarázzam meg röviden, mi a morfogenetikus mező, azok számára, akiknek ez nem ismerős. A morfogenetikus mező egy olyan információ-rendszer – mint az ősmintázat/tervrajz [blueprint]. Információt tartalmaz, nem energiát. A morfogenetikus mező által tartalmazott információ soha nem veszíti el az intenzitását. Ez az, ami olyan hasznos eszközzé teszi azok számára, akik tudatosan elerőtlenítik a közösségeket és az egyedi létezőket. A morfogenetikus mező a fizikai formából teremtődik. Vagyis amit belehelyezel, amit beleprogramozol a morfogenetikus mezőbe magad körül, az az alap, vagy az információ ősmintázata/tervrajza [blueprint], ami követ téged [egész] életeden keresztül, együttműködve az általad megtapasztalt akár építő, akár romboló mintázatokkal.

Amikor valami negatívra fókuszálsz, megteremted azt. Ennek oka, hogy megteremtetted az információt megtestesítő morfogenetikus mezőt - melyen hárfázol [eredetiben: you harp on] - és mivel ez sosem veszít intenzitásából, elképesztően tartós, és követ téged, bármerre jársz. És ha Te folytonosan egész idő alatt ugyanarra a félelemre fókuszálsz, a morfogenetikus mező olyanná válik, mint a tépőzár, és hozzád ragad, az energiameződhöz, életed minden aspektusához, felemésztve életerődet.

Amikor valakinek tudatos információja van, ahogy most neked, elnyered hatalmadat, és megvan a képességed, hogy olyan ősmintázatot/tervrajzot teremts, amely nagyon erőteljes információt testesít meg, de csak olyan minőséget, ami megerősíti a forrást, információt vonva ki belőle.

Így, ha az a szándékod, hogy részt veszel e morfogenetikus mező alapzatának megteremtésében, kérem kövesd azt, amit most átadok. Ha viszont nem ez a kívánságod, vagy az akaratod, egyszerűen csak ülj a csendességben, és kommunikálj a [szellemi] vezetőiddel.

Csukd le a szemed, helyezd mindkét talpadat szilárdan a földre. Lélegezz be mélyen az orrodon keresztül, a szádon keresztül kilélegezve, engedd, hogy ellazuljon a tested. Folytasd ezt [egy ideig]. Egyenesítsd ki a gerincedet, húzd hátrább a válladat, és lazítsd el az összes izmot a testedben. Lazítsd el az állkapcsodat, lazítsd el a hasizmaidat, és csak légy a testedben. Arra lesz szükségünk, hogy mindannyian egy-egy nagyon pozitív emlékre fókuszáljatok, vagy egyszerűen gondoljatok valamire, ami fényességet, örömöt és boldogságot hoz a szívetekbe.

Próbálj visszaemlékezni és idézz fel több olyan esetet, amikor összehangoltnak érezted magad, békével és életörömmel feltöltöttnek, amikor szerettél minden embert, akire ráesett a tekinteted, és a világ oly csodálatos hely volt. Érezd, ahogy ezen érzések emlékei felkavarják a szívcsakrádat, érezd a kavargást a hasadban, addig, míg ez betölti az egész fizikai testedet. (szünet)

Azt szeretném, hogy most imaginálj egy ősmintázatot/tervrajzot. Információval fogod most bekódolni ezt. Az összes információ fel lesz töltve a fényesség, öröm és pozitivitás érzéseivel, melyekre most csatlakoztál rá. Kezdd el ezen ősmintázat/tervrajz beprogramozását néhány legkedveltebb és legpozitívabb emlékeddel. És ezt bármilyen, az imaginációd révén adódó kreatív módon megteheted. (szünet)

Most kezdd el beprogramozni az ősmintázatodba/tervrajzodba az összes olyan szót, amely pozitív, fénylő és boldog érzéseket vált ki belőled. (szünet)

Most kezdd el beprogramozni azokat a képeket, melyek előhívják az öröm, boldogság és fényesség ugyanezen érzéseit. (szünet)

Most koncentrációdat fókuszáld a közvetlen családodra, hozzád közelálló emberekre, akikkel pozitív, öröm- és szeretetteljes tapasztalataid vannak. Mindezeket programozd be az ősmintázatodba/tervrajzodba. (szünet)

Vidd most koncentrációdat a szomszédaidra, talán a munkahelyi kollégáidra. Lásd mindannyiukat örömöt, boldogságot és szabadságot megélni, és programozd be ezt az ősmintázatodba/tervrajzodba. (szünet)

Terjeszd ezt ki idegenekre is, akiket időnként látni szoktál, de sosem beszéltél velük, és aztán terjeszd túl ezt, a közösségre, a területre, ahol élsz. (szünet)

Vidd ezt tovább, hogy felölelje az egész országot, melyben élsz. Aztán terjeszd ki ez a látomást a kontinensre, melyen élsz. Aztán terjeszd ki a világ többi részére. (szünet)

Vond vissza koncentrációdat az ősmintázatodra/tervrajzodra. Jegyezd meg az összes információt, amit beprogramoztál, és ha szeretnél még valamit hozzáadni, tedd most meg. (szünet)

Engedd, hogy érzéseid és érzelmeid inspiráljanak, hogy mit adj hozzá morfogenetikus meződhöz, hiszen ez felerősíti érzelmeidet és érzéseidet, melyek az ősmintázatodban/tervrajzodba lévő információ által fenntartott intenzitásban gyökereznek. (szünet)

Most imagináld, hogy az általad teremtett ősmintázat/tervrajz összekapcsolódik az összes, e csoportban létrehozott ősmintázattal/tervrajzzal. (szünet) Vizualizáld az ősmintázatodat/tervrajzodat, amelyik most össze van kapcsolódva az összes ősmintázattal/tervrajzzal ebben a teremben, össze van kapcsolódva a bolygó összes olyan fénymunkása által teremtett ősmintázattal/tervrajzzal, akik a 666 vibráció fényaspektusára fókuszálnak. (szünet)

Fivéreim és nővéreim, ez most teljesen aktiválta a folyékony szeretet 666 kapuját, és véglegesen lehorgonyozta a földhöz is, úgy, ahogy az a mennyben van. A megszentelt felemelkedés-spirál megtestesíti a 666 energiáját, melynek alapzata a Kilimandzsárón le van horgonyozva, és szintén teljesen aktívvá válásának befejező fázisában van. A magatok számára általatok teremtett morfogenetikus mező fényszerkezete ugyanekkorra készül el teljesen. És ez az alapzat a bolygószintű morfogenetikus mező számára, aminek helyettesítenie kell az eredeti mátrixot, melyet azok teremtettek, akik az emberiség irányítását választották. És ez a csere végbe fog menni. Lélegezz be mélyen, és amikor kilélegzel, imagináld, hogy az általad teremtett ősmintázat/tervrajz elhelyezkedik energiameződben és Föld Anya kollektív testében. Imagináld, hogy kiterjednek a gyökerek az általad teremtett ősmintázat/tervrajz magjából. Lásd, ahogy ezek a gyökerek átjárják a Föld Anya testét, annak közepe felé haladva. Lásd ezeket a gyökereket megszilárdulni a Föld testének magjában.

Vegyél még egy mély lélegzetet, és miközben kilélegzel, szánj rá néhány pillanatot, hogy méltányold, mit teremtettél. Tudj róla, hogy amit tettél, az nagyon valóságos, és pozitív módon fogsz vele összetalálkozni az életedben, mert ilyen az információ, amit beleprogramoztál. Vegyél ismét mély lélegzetet, és amikor kilélegzel, húzd vissza tudatosságodat a fizikai testedbe, arra a helyre és időre koncentrálva, melyben jelenleg vagy.

Fivéreim és nővéreim, köszönetet kívánunk mondani nektek, a segítségetekért és együttműködésetekért az új séma megteremtésében. A morfogenetikus mező, a mátrix – bárhogy is kívánjátok hívni – a stimuláció energiájának forrásává fog válni, inspirációvá és fénnyé a kollektív tudatosság számára. Ez az információ az, mely minden egyedi lelket arra fog inspirálni, hogy megtalálja saját igazi Énjét, hogy kapcsolatba kerüljön a kvantumbirodalmakban létező igazsággal. A csillagkapu mostani kinyílása az emberiségtől eddig visszatartott igazság feltárulását eredményezi, azt fogja eredményezni - amiről korábban már beszéltem - hogy mindaz, ami a sötétséget megtestesíti, most hamuvá porlad. És ebből a hamuból főnixként felemelkedik az igazság fénye, a szabadság lángja.

Mindannyiótokban megvan a főnix lenyomata [vagyis emléknyoma] a napfonatotokban, ami fel fog támadni, a szabadság lángját hordozva az összes felsőbb csakrátokban, utat törve alsóbb csakráitokon keresztül, planetáris léptékben a kundalini teljes felébredését eredményezve. Lady Gaia kundalinije kavarog, mohón várja e tüzes energia teljes aktiválódását. A tűznek kell átégetnie az illúziót. A romboló düh, az egó tüze fogja okozni azok bukását, akik szándékosan elgyengítik az emberiséget. A szenvedély tüze fogja felszabadítani a lelkeket, hogy teljesen felöltsék teremtő hatalmukat, és hatalmukat elnyert egyedekként felépítsék a fény városait. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a városok fizikailag szét fognak porladni, és nektek fizikailag újra kell építenetek mindent. A tudatosságról beszélek, ami be fog szivárogni mindazokra a helyekre, ahol most laktok, és a Ti megszilárdult dzsungeleitek a fény városaivá válnak. Az uralkodó energia – amennyire meg tudom nevezni – nem a félelem, hanem a szeretet lesz. A szeretetnek – csiszolt ékkőhöz hasonlóan – milliónyi fazettája van. Minden szeglet egy életlecke. Most tanuljátok az igazságot a szeretetről. Amit eddig szeretetként megtapasztaltatok, nem több, mint egy csepp az óceánból. Bízzatok benne, hogy a lelketek, a felsőbb énetek, és összes felsőbb aspektusotok tartja most az irányt igaz, hiteles ösvényetek mentén, így az igazság ösvénye a Ti ösvényetek. Ismételten hangsúlyozom, hogy megváltoztatod, amit meg kell változtatnod magadban, így az, amit kívánsz a szív és a lélek szintjén jön el hozzád.

Szeretteim, azt kívánjuk mindannyiótoknak megmagyarázni, hogy ahová az energia ma vezetett benneteket, ez azt eredményezi, hogy bolygó gyermekei közül sokan nagy mennyiségű dühöt, bánatot, szomorúságot fognak tapasztalni. Azon gyerekek többsége, akik jelenleg testben vannak az afrikai kontinensen, részben Kanadában és Amerikában, Ázsia területein, csakúgy, mint egész Európában, ők voltak azon lelkek közül a legelsők, akik megtapasztalták felsőbb énjük energiájának különállását. Sok gyereknél ez azt eredményezte, hogy nem küzdenek a jelenlegi energiákkal, a szüleik számára szokatlanul viselkedve. Ez el fog kezdeni könnyebbé válni, a 666 energia lehorgonyzásának eredményeként. Mostantól a lélek szintjén ugyanúgy, mint tudatos szinten ők beintegrálják annak tudását, hogy eljött a változás ideje, garantálva lelkük jövőjének biztonságát.

Mindannyiótokat megáldunk bátorsággal, bizalommal és az önmagatokba vetett hittel, hogy lelketek erejével változatlanul teremtsétek a morfogenetikus ősmintázatotokat/tervrajzotokat. Ez nem azt jelenti, hogy többé soha nem lesz rossz napotok - sajnos kiábrándítalak benneteket! (nevetés) Akárhogy is legyen, ez azt jelenti, hogy amit most kitakarítasz, azzal soha többet, soha nem fogsz szembekerülni. Kitörlődik a DNS-edből, ezért véglegesen, teljesen eltűnt a jövőbeli generációk genetikai lenyomataiból. Így, igen, nagyon erős ez most, de ti mindannyian szeretteim befejezitek az apák bűnei továbbadásának mintázatát a következő generációk felé, és azokét, akik ő előttük jöttek. Így örvendezzetek, szeretteim, hiszen szabaddá teszitek az összes jövendő generációt, mivel rátok lett bízva, hogy most véget vessetek a fájdalomnak és a szenvedésnek. Megígérem nektek, hogy le fogjátok aratni a termést a nem túl távoli jövőben. A kinyilatkoztatások és bepillantások [minden]napi tapasztalatotok részévé fognak válni, ellentétben azzal, hogy állandóan aggasztó, kellemetlen gondolatok kísértenének, és félelemmel telt elvárások [dolgaitok kimenetelére vonatkozóan]. Ez már valóban idejétmúlt.

Könyörgök mindannyiótoknak, hogy szenteljetek rá némi időt és gondolkodjatok el a szavaimon. Azt mondom nektek:

Szabadok vagytok! Szabadok Vagytok! Szabadok vagytok!

Mindaz, ami kényelmetlenséget, fájdalmat vagy szenvedést okoz, nem kell hogy tovább veletek legyen, vagy nem kell, hogy életetek része legyen. A 666 csillagkapu tükröt tart eléd, és a Neptunusz, az illúzió bolygójának segítségével, a Plútó, a Merkúr, és az Uránusz segítségével meg fogja mutatni neked, mit utasítasz el. Legtöbbeteknek már megmutatták ezt, de csak abban az esetben, ha úgy döntöttetek, hogy nem láttok meg [valamit]. Bármitől félsz, hogy megtedd, vagy hogy ne tedd meg, ez reflektorfényben fog eléd jönni, mert szabad vagy, szabad vagy a földön megvalósult mennyei részed megtapasztalásában.

Jegyezd meg a kifogásaidat, melyeket minden alkalommal mondasz magadnak, amikor nem teszel meg valami olyat, amiről a szíved mélyén tudod, hogy meg kellene tenned. Minden kifogás az egó felbukkanása, hogy meggyőzzön téged arról, hogy maradj a kényelmi zónádban. És ez szeretteim a régi morfogenetikus ősmintázat/tervrajz információját vonzza. Most van itt az ideje, hogy megcsapold a bátorság benned lévő bőséges tárházát. Sokkal értékesebb lesz annak jutalma, hogy a bátorságodat használod - és széttöröd az összes régi mechanizmust, melyek azt eredményezik, hogy csapdában érzed magad, hogy gyűlölöd az életet - mintha a veszteségtől rettegnél. Tartsd eszedben, hogy soha semmi olyat nem veszíthetsz el, ami isteni jogon a tiéd – soha semmit! Ez energetikailag lehetetlen. És ha átmenetileg eltűnik a teredből, vissza fog térni hozzád. Ez az, amiért azt sugalljuk, hogy ha szeretsz valamit, engedd el. Ha visszatér hozzád, akkor mindig is a tiéd volt, ha nem, sosem volt a tiéd. Ez magában is a leválás, [a ragaszkodás-mentesség] csodálatos leckéje. Az egó saját kényelmi zónájához ragaszkodik, legyen ez személy, munka, otthon, hozzáállás, hiedelemrendszer, szokás. Amikor leválsz erről, az egyetlen dolog, ami számít, az öröm és szeretet megtapasztalása az élet minden pillanatában. És aztán mindaz, amire szükséged van, automatikusan megvan, mert nem harcolsz a folyamatban, hanem vele áramlasz.

Engedjétek hát el félelmeiteket és aggodalmaitokat, engedjétek el a szokásaitokat, a függőségeiteket emberektől, helyektől, anyagoktól és energiáktól, és [ugyanúgy] biztosítalak benneteket, ahogy megteszi ezt az összes univerzális fénylény, hogy utána mindaz, amire valóban szükséged van, szó szerint az öledbe fog hullani. Ez a törvény. Világos ez? Nagyon jó.

Szeretteim, mielőtt befejezzük ezt a közvetítést, ismét azt kérem, hogy emlékezzetek a 666 számkombinációban rejlő fény erejére. Minden alkalommal, amikor ennek fényes oldalára fókuszálsz, megerősíted az információt az általunk teremtett új planetáris morfogenetikus mező alapzatában. Megerősíted a testedben az életerőt is.

Tudjátok-e, hogy a numerológusok miért nem voltak képesek megtalálni a 666 számot a világ sok olyan, általuk tanulmányozott vezetőjében, akiket anti-Krisztusnak bélyegeztek? Azért, mert a 666 nem az ördög száma! Gondolhatjátok, hogy mit kapnának, ha az lenne!

A három hatos (666) a szabadság számkombinációja. Ez a bejárat a 9-dik dimenzióba. Mennyi 6×3? Tizennyolc. Mennyi 1+8? 9=spirituális világosság? A régi befejezése az új ígéretével – a 9-dik dimenziós feltétel nélküli szeretet.

Ez az, amit a 666 hozott, és ezután az emberiség miért nem tudja tapasztalni ennek erejét? Mert agymosást kaptak, féljenek a 666-tól, lévén ez az úgynevezett ördög. Emlékezzetek arra, amit a mumusról és a szörnyekről mondtam – „azért készültek, hogy féljetek tőlük”. A manipulátorok mondták: „El fognak tőle szaladni, és alázatosan hajlongnak a sarkon. A mi munkánk számukra elvégeztetett, soha nem kell félnünk az erőnk elvesztésétől.” Vettétek az adást?

Tehát a 666 a barátod, Ez a szabadság vibrációja, a 9-dik dimenziós feltétel nélküli szereteté. Itt az idő, ma, a spirituális világosság hajnalodása, melyhez hasonlót a világotok még nem tapasztalt. És ha úgy gondolod, hogy az emberek az utóbbi három évben gyorsan felébredtek, figyeld e folyamatot a mai naptól kezdődően. Ez a felemelkedés hulláma, ami tisztítja az utat számukra. A víz tisztít. Vízre szükséged van, hogy az támogassa tested méregtelenítési folyamatát. A könnyeid is a méregtelenítés egyik formája. A változás e hulláma segítségével eljön a lecke uralása – együtt menni az élet áramlatával. Ami ennél [is] jobb, növekedni az élet áramlatával! Tested teljes vízháztartása azon alapszik, hogy együtt áradsz-e az élettel, vagy sem. Így az összes víz, ami a múlt év során jelen volt a Földön, annyi volt, amennyire a Földanyának szüksége volt, hogy méregtelenítse a testét. Ne félj a víztől – áradj együtt vele. Ne félj a 666-tól – játssz vele!

Táncolva és nevetve járd utadat a 666 csillagkapun keresztül a folyékony szeretet birodalmaiba, keresztül a mágia, a csodák és a manifesztáció dimenzióján, némi időt töltve a játszadozással a bőség nyolcadik dimenziójában, letáborozva megpihenni a 9-dik dimenziós feltétel nélküli szeretetben.

Közületek sokan meg fogják tapasztalni azt a békét, ami a körülötted lévők felé irányuló feltétel nélküli szeretet érzéséből származik. A mások felé irányuló feltétel nélküli szeretet legyökerezése a szívedben sokszor [éppen] az, ami meg fogja nyitni az utat, hogy megtaláld a szabadságot – hogy magad mögött hagy őket, ha ez a lelked választása, és új irányba indulj, vagy hogy együtt menjetek.

Így aztán szeretteim, a spirituális történelem e napját bevégeztük, mindannyiótokat megáldunk bőséges örömmel, egységgel, megáldunk benneteket a nevetés és szabadság energiájával, és mindazzal, amire szükséged van, hogy a fény ősmintázatához igazodva tartsd magad.

Bízz a sok láthatatlan karban, mely megtart és hordoz téged a változás e csodálatos időszakában. Tudd, hogy soha nem mész egyedül, hiszen mindannyian egyek vagyunk, és mindig, mindenféle módon veled vagyunk.

Az Anya/Atya Isten fénye fényesen keresztülragyoghat a szíveden, megtisztítva az ösvényt előtted. Tudd, hogy minden rendben van a világodban, és egész idő alatt védelemben és vezetésben részesülsz.

Én vagyok Kuthumi, a szeretet és bölcsesség arany sugarának csohánja, és búcsúzom tőletek, és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.


 

Szeretteim, van-e valamilyen kérdés, amiben segíthetnék most nektek?

Kérdés: Kuthumi Mester, pillanatnyilag [nyakig] ülök a numerológiában, és zavarban vagyok az „Y” elhelyezésével kapcsolatban, hogy ez magánhangzónak, vagy mássalhangzónak számít. Tudnál-e nekem erről információt adni?

Lord Kuthumi: Jelenleg az „Y” magánhangzónak számít, mint nőies [jellegű] energia. Érted?

Kérdés: Tehát magánhangzónak tekintendő?

Lord Kuthumi: Igen. Szívesen.

Kérdés: Lord Kuthumi, egyik barátom (Gillian Omani) helyett van kérdésem, aki Londonban ébred a felgyorsult fényben. És szeretném helyette megkérdezni, hogy kik az ő spirituális szülei [’Spirit Father and Mother’ – az eredetinek szó szerint megfelelő „szellem apa” és „szellem anya” magyarul félreérthető. A korábbi channelingek egyikében hosszabban foglalkozott ezzel Kuthumi Mester, és azóta nagyon sokan ezt kérdezik], és van-e üzenetük a számára, különösen abban a tekintetben, hogy a jelenlegi állapotban költözzön-e New Yorkba.

Lord Kuthumi: Hogyne. A spirituális apja Lord Merlin, a spirituális anyja Lady Pallas Athena. Nővérem, nem a mi tisztünk megmondani sem azt azt hogy elköltözzön New Yorkba, sem azt hogy maradjon. Akárhogy [is legyen], azt tanácsoljuk neki, hogy keresse a belső lényét, és határozza meg, hogy pontosan mi fogja számára a legnagyobb boldogságot eredményezni, ami a szabadság érzetével fogja táplálni a lelkét. Bízunk benne, hogy ezt megtéve sokat fel fog fedezni a félelmeiről és a vágyairól. Ez a tevékenység az, ami fel fogja őt készíteni a jövőre, és segít neki a jövőt illető döntéseinek meghozatalában. Világos ez? (Igen, köszönöm.) Nagyon szívesen. Áldás és béke legyen veletek.

Kérdés: Lord Kuthumi, a korábbi channelingekben megemlítetted a morfogenetikus mező felfedezőjét [vagy bevezetőjét – eredetiben ’founder’]? Ki ez a felfedező?

Lord Kuthumi: Ez valójában Dr. Rupert Sheldrake.

Van-e valamelyikőtöknek kérdése a mai energiák tekintetében, és hogy mi az, ami ma feltárult?

Kérdés: Lord Kuthumi szeretettel üdvözöllek tégedet [régies szóhasználattal az eredetiben]. A kérdéseim a felfedezés folyamatához kapcsolódnak, amire már készen állok, hogy milyen mértékig tudom kiterjeszteni a felemelkedés megteremtésének határait mások számára – és respektálva azt, hogy ez az ő utazásuk – a világossághoz vezető végső folyamatomhoz, ami magába foglalja az atomi fázisú eltolódást?

Lord Kuthumi: Fivérem, ez a felemelkedési folyamat számos szintjére hatást gyakorolhat. Ami most a legfontosabb, hogy bármilyen mag-csoporttal is dolgozol együtt, legyen a csoport teljesen tudatos, és támogató az energia felhasználására, hogy elhozza a további világosságot [illumination]. Nem túl régen, valójában néhány héttel ezelőtt, megnyílt a 9-dik dimenzió a kollektív tudatosságra, elhozva a spirituális világosság energiáját. Ez sok régi út lezárulását eredményezte, az új élet és új kezdetek ígéretével. Az új ígéretének nagy része, a régi magunk mögött hagyásának eredménye, amiről beszéltél, és a spirituális világosság eredményezi az egyéni hatalom elnyerésének érzetét, hogy maguk mögött hagyják a régit, és magukhoz öleljék az új ígéretét. Érted ezt? (Köszönöm. Teljesen.) Áldás és béke legyen veled. Valamilyen további kérdés?

Kérdés: Üdvözlet Lord Kuthumi, van-e most üzeneted Gilla és Warren számára?

Lord Kuthumi: Igen, bizonyára van. A fiuk, Troy, nagyon, nagyon fontos időt választott, hogy lehorgonyozza fizikai testét ebben a korai szakaszban. Huszonöt hét az ideje, amikor a lélek lehorgonyozza az új vibrációkat a formálódó magzatban, aki kapcsolódik 13 [szellemi] vezetőjéhez, spirituális szüleihez és földi családjához. Az erő sémáját fejleszti ki a családja számára. A bátorság tanítását hozza a családjának, és mindig az erő ikonját fogja képviselni, az életre irányuló szándékot és akaratot a szüleiért. Kérlek, add át szeretetünket a szüleinek. Lady Mary [Mária] és Lady Nada folyamatosan a kis Troy mellett vannak. Habár fizikai teste még oly kicsi, ereje valójában egy hatalmas angyalé. Az összes vezetője és spirituális szülei jelen vannak. Lady Mary a spirituális anyja és Lord Metatron a spirituális apja. Hinniük kell Troy képességében, hogy keresztülhozza ezt [a fátylon, a megszületésen] és egész idő alatt tisztelniük kell a döntéseit, illetve amit megteremtett magának, hogy ebben az életben megtapasztalja, tiszteletben tartva ezen élet folyamán, és ami természetesen mindenkire vonatkozik a Földön.

Azt javasoljuk, hogy Troy szülei naponta kommunikáljanak a spirituális szüleivel, bármilyen vezetést vagy javaslatot kérve Troy energetikai szükségleteire való tekintettel, ami fizikailag segíteni fogja a kis emberi testét. Létfontosságú, hogy telepatikusan kommunikáljanak Troy-jal, hiszen ez teszi számukra lehetővé, hogy információt fogadjanak be tőle, a jelenlegi szükségleteit illetően. Ha ez lehetséges, Troy kéri, hogy egy-egy ametiszt és kvarckristályt helyezzenek az inkubátorába, vagy nagyon közel az inkubátorhoz, lehetőleg inkább bele. Mondd az anyjának, hogy legyen kreatív.

A korona csakra a kvarckristály vibrációt fogja tartani, és az ametiszt a gyökércsakra vibrációt, és az energiaáramlás a gyökér és korona között nagyon fontos rész, az arany kor összes információját hordozó morfogenetikus mezők megteremtésében. Ez az energia kis lesz most egyensúlyozva Anglia és Dél-Afrika között. E folyamat életfontosságú a szilárd gerincoszlop felépítésében, illetve a bátorságéban, mellyel kapcsolódik a világ többi részéhez. Más szavakkal: autentikus élet. Érted? (igen, köszönöm.)
Áldás és béke legyen veletek és a fiaddal, hogy jöjjön, Troy-jal és szüleivel, és neked is Douglas a gyerek apjának. Nem fogunk elhagyni benneteket!

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...