Kuthumi - 4:4 Az aktív cselekvés channellingje

 Michelle Eloff (08.03.13) - Kuthumi: 4:4 Az aktív cselekvés channellingje


Michelle Eloff© közvetítése által

Johannesburg – 2008. március 13.

Forrás: thelightweaver

Fordította: Mácz Annamária

A hanganyag letöltési linkje(Szigeti Antal hangjával):

 http://www.mediafire.com/download/grbxjvk1ctat6rc/4_4+Az+aktiv+cselekves+channellingje.mp3

 

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó entitással, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal és elhozzam nektek a könnyűség, az autentikusság, a móka és a gyönyörűség áldásait. Üdvözlet, szeretteim.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban isten tenyerén tartunk benneteket.

Mindannyian csodás módon teszitek magatokévá az új energiákat. Igen, az én összes aspektusa kihívások előtt áll most, hogy a lehető legautentikusabb módon beintegrálja ezeket az energiákat. Jelenleg az autentikus én a hajtóerőtök. Ez az a részetek, amelyik soha nem tolerálja az illúziók semmilyen szintjét. Az autentikus én a háttérben rejtőzködött ciklusok százain át és most ez a részetek áll az életetek előterében, felfedezitek énetek ezen aspektusának nyers erejét. Ez a részetek a szerető, a gondoskodó és a harcos kombinációja, ezt a három erőt egyesítve, mely három rész alkotja a Nőies Szent Háromságot, és a Férfias Szent Háromságot, és válik azzá, amit ti Dávid csillagként láttok, háromdimenziós formájában pedig merkaba rácsként ismert.

Autentikus éned minden dimenzióját beszívja a DNS-ed. Azért mondom, hogy beszívja a DNS-ed, mert legalább annyira a Lélek Jelenlétének külső forrásaiból származik, mint amennyire már bennetek is létezik. Azonban mivel működnek a pajzsok, amelyek valójában nem védelmi pajzsok, hanem inkább illúzió pajzsok, ezért nehéz volt áttörnötök a pajzsokat fenntartó mechanizmusokat, tehát most egyesítjük a belső erőt a Lélek külső erejével, és az új világotok így bukkan fel.

Április hónapban az új élet általad választott összes struktúrája szilárdan gyökeret ver a fizikai valóságban; abban a külső valóságban, amit életnek nevezel. Olyan időszak ez, mikor hasznosítjátok a női Szent Háromság integrált energiáit, a szűzét, az anyáét és a matrónáét, most pedig azt az energiát köszöntitek, amit fiatal harcosnak, fiúnak nevezünk, illetve apródként is szoktak rá utalni. A fiatal fiú teli van izgalommal, nyílt szemmel csodálkozik rá, milyen lenyűgöző is a világ. Ő más szemszögből látja a világát, mint a fiatal szűz. Amint körbenéz, ő a cselekvésre képes erejét látja, az ötleteket az elméjében, a benne lévő kreatív erő sürgetését, ami arra ösztönzi, hogy mindaz legyen, aki valójában.

Ez alkalommal az apród négyéves aspektusával dolgozunk majd, majd a nyolc évessel, aztán a tizennégy és tizenhat éves aspektusával. A négyévessel kezdjük, mert ez az az év, amikor az ön-értékelés elkezdődik, amikor az önbecsülés kialakul, nagyrészt az apa hatására. Vizsgáljátok meg a viselkedését, amikor hatással van rátok, ahogy veletek szemben viselkedik, és ezeket a finom kivetüléseket az energiátok mind magába szívja, ezért egy külső energiát fogadtok be, ugyanúgy, ahogy azokat az energiákat, amelyeket most vetítünk felétek, és amelyeket most szívtok be az energiátokba.

Április hónapban [megváltoztatjuk,] eltoljuk az önértékeléssel kapcsolatos összes régi érzékeléseteket. Kulcs elem ez abban, hogy az emberiség felismerje az összes szükséglete kielégítéséhez szükséges manifesztációhoz [is] elegendő erejét, isteni jogotok bírásának erejét, hogy ezáltal békével, harmóniával teli életet élhessetek, és az összes szükségletetek ki legyen elégítve. Most értünk el egy rendkívüli fontosságú ponthoz, amikor mindenki készen áll arra, hogy meghallja ezt, legalábbis mindenki, akihez ez az anyag eljut: szükségleteid kielégítése képességének, egyáltalán a manifesztálási képességeteknek semmi köze sincs ahhoz, hogy spontán drágaköveket materializáljatok a tenyeretekben, vagy hogy bármi másnak anyagi formát adjatok az adott pillanatban ilyen célokból. A fiatal apród, a fiatal fiú felismeri, hogy a szükségletei kielégítésére szolgáló hatalma az ő belső ereje, ami az önértékelésében rejlik, és ami emlékezteti arra, hogy az én felér a világ összes belső és külső kincsével, és hogy ezek a kincsek sokkal értékesebbek az anyagi jólétnél. Ezért minden cselekedete egy-egy szükséglet kielégítésére irányul, ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy olyan férfivá válik, aki óriási kastélyban él, dúsgazdag környéken, a környék legmagasabb hegycsúcsán; nem, a fiatal apród felismeri, hogy a benne rejlő nyers erő, csodálat, izgatottság és a benne rejlő hév, lendület az ő isteniségének természetes tudata. Isteni természete szerint felkészült, éber és tudatos; és mire tudatos és éber a te természeted? A DNS-edre. Az apród megmutatja neked, hogy a DNS-ed folyamatosan kommunikál veled, de az én tömeges emberi/férfias aspektusával másképp kommunikál, mint az én női aspektusával, ezáltal az apród képes tökéletes életet teremteni önmaga számára, nyugalommal, harmóniával, és önmagába vetett bizalommal teli tökéletes életet, és így bízik minden életben.

Nyugodt, mert tudja, hogy mindenről gondoskodnak minden pillanatban, egyszerűen azáltal, hogy megengedi ezt; és azt szeretném, ha a lehető legtöbbször elolvasnátok ezeket a szavakat, vagy a lehető legtöbbször meghallgatnátok, amit most mondtam, mert annak, amiről most beszélek, számos rétege van. Kicsit részletesebben kifejtem, miről is beszélek mindannyiótoknak. A fiatal fiúnak, akinek önértékelése négy éves korában működésbe lép, manifesztálási ereje hihetetlen mértékben növekszik egészen nyolc éves koráig. Akkor egy másik felgyorsult folyamat veszi kezdetét, és tizennégy éves korában kap egy beavatást, azt, amelyiken a fiatal szűz is átmegy, amikor belép az anya energiába, az első menstruációs ciklusával. Ezzel egyenértékű dolog történik a fiatal fiúval, amikor tizennégy éves lesz. Ekkor egy újabb kétéves beavatás zajlik le tizenhat éves koráig, és csak ekkor lép be abba a periódusba, amit Lovag szakasznak nevezünk.

A nő gyorsabban fejlődik, vagy válik éretté, mint a férfi, mert a nő az, aki megfogan az élettel, akinek ki kell hordania azt, táplálja az életet és ennek a világon semmi köze a nemek szerint diszkriminációhoz, és azoknak mondom, akik szexuálisan diszkriminálva érzik most magukat, hogy lépjetek már túl önmagatokon! Ez tényekről szól, amit az energia képvisel. A Föld Anya testében éltek, és nem az Ég Atya testében, ezért aztán az Isteni Nőiség nőies jelenléte sokkal kézzelfoghatóbb számotokra az Ég Atyáénál. Ha a kozmoszban élnétek és nem egy fizikai bolygón, akkor ez másfajta tapasztalat lenne, ám mivel ti a Föld Anyát választottátok, ezért a nőies energia gyorsabb tempóban dolgozik, mint a férfias. Mindazonáltal a férfias energia erejét tekintve teljesen egyenértékű a nőies energiával. A női energiát azért tartjuk olyan szentségesen mély tiszteletben, mert képes megtartani az életet, képes életet adni. A férfias energiát és annak szentségét azért tartjuk mélyen tiszteletben, mert képes megteremteni azt a biztonságos teret, amiben az isteni nőiesség képes biztonságban gondoskodni, és megtapasztalhatja a várandósság e nagyon szentséges, nagyon erőteljes és nagyon sebezhető időszakát.

El van torzítva a védelmező férfi archetípusa, a fenntartóé, azé, aki megy és megmenti a bajban lévő kisasszonyt. A történet nem arról szól, hogy meg kell menteni a nőt, aki képtelen bármit tenni önmagáért, ez a férfiról szól, aki megóvja az istennő terét, a fogantatás, a várandósság és a szülés rendkívül szentséges időszakában.

El kell most mondanom valami mást is, ami most nagyon fontos, és ezt el fogom ismételni más üzenetekben is, azért hogy segítsek abban, hogy összeállhasson annak képe, hogy miért vált ez a történet ilyen torzzá. Bizonyos mértékig mindannyiótokat megtévesztett az, hogy bevettétek az egyik legnagyobb létező illúziót, igen, persze tudjuk, hogy ez része volt a döntéseteknek, mindazonáltal ez az illúzió többé nem állja meg a helyét az életetekben. A Háromszoros Istennő és a Háromszoros [férfi] Isten energiáinak integrálásával, a Dávid csillag megteremtésével, és a háromdimenziós szent merkaba megteremtésével kiléptek ebből a mátrixból.

Gondolkozzatok most el a mátrix szón, má-trix [angol szójáték: trix-tricks – magyarul: trükkök]. Trükkök, mi is a trükkök lényege? Az illúzió. Mindaz, ami a régi paradigma mátrixában megtestesült egy-egy trükk. Azt javasoljuk, hogy tudjatok meg minél többet a hologramokról, hogy mi is a hologram. Röviden elmondom nektek, hogy amikor egy hologramot kivetítenek, vagy amikor egy hologram megtestesíti mindazt, ami az eredeti szerkezetben létezik, akkor ez kivetíthető annyi irányba, amennyibe csak szeretnétek, mindig megőrzi a felvétel eredetijének egész mivoltát. Tehát amikor egy hologramot kivetítenek, illúzió jön létre, ezért áprilisban számos holografikus kivetítésről le fogsz kapcsolódni. Azok a hologramok, amelyekben eddig aktív voltál, el fognak tűnni, de te készen állsz erre, már most is ezt tapasztalod. Az egyik pillanatban valami, vagy valaki még ott van, aztán egy szempillantás alatt eltűnik, [az] a valóság, ami az előbb még létezett, szertefoszlik és füstté válik. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy milyen fontos időszaka ez az elengedésnek. Talán áldozatnak érzékelitek, de hadd mondjam el, hogy csupán a régit áldozzátok fel azért, hogy visszakövetelhessétek az eredeti igazságotokat.

Mindaz, amit azzal kapcsolatban tanítottak neked, hogy hogyan kell a férfiaknak és a nőknek viselkedniük, hogyan kéne társ-teremteniük, egymás mellett élniük, elég félrevezető, hogy udvariasan fogalmazzak. Mindez most nagyon gyorsan változik. Szemtanúi voltunk a női hatalom felemelkedésének, ami elvesztette [saját] centrumát, és a nők beléptek az agresszor szerepébe, és kérem, bocsássatok meg a kemény szavakért, de a legjobban úgy tudom leírni ezeket a nőket, hogy ők a herezúzók. Ez kedveseim nagyon szélsőséges állapot. Vannak viszont olyan férfiak is, akik annyira beléptek nőiességükbe, hogy teljesen alárendeltté váltak. Láthatjátok, ezek az energiák próbálnak egyensúlyra törekedni. Ezeknek a szélsőségeknek a negatív kifejeződései jelenleg meglehetősen gyakoriak. Azon energiák integrálásával, amelyekkel márciusban dolgoztunk, és amelyekkel áprilisban dolgozunk majd, visszahozzátok az egyensúlyt, lehorgonyozzátok a stabilizáló energiát.

Sir Lancelot világítja meg a Háromszoros [férfi] Isten lehorgonyzásának ezt az első stációját. Ő magával hozza a lovag energiáit, ugyanakkor ő irányítja a fiatal apródot, megmutatja neki a dolgok csínját-bínját, megtanítja neki, hogyan összpontosítsa az energiáját abba az irányba, amelyikbe szeretné, ha áramolna az energiája. Emlékezteti, hogy ő maga, a Minden Létező isteni kifejeződése, és mindaz, amit hatalmában áll megteremteni, manifesztálódik a fizikai valóságában, legyen az a következő étkezés, vagy a következő milliója, de ez nem szab korlátot, vagy inkább mondjuk úgy, hogy nem korlátozódik az egy millió dolcsi előteremtésére, amire annyi ember összpontosítja az energiáját. Az emberek nagy hibát követnek el, amikor azt hiszik, hogy mester teremtőnek lenni azt jelenti, hogy képesnek kell lenned egy millió zöldhasú előteremtésére, mert különben mint teremtő megbuksz. Nagyon helytelen! Az apród megmutatja neked, hogy az apró dolgokkal kezdj hozzá, a legfontosabb dolgokkal.

Milyen gyakran ajánlanak fel neked valamit, mire te visszautasítod? Az ok, amiért visszautasítod, talán a bűntudat, vagy a szégyen; vagy ami a legnagyobb, hogy úgy hiszed, nem érdemled meg, amit adni akarnak neked. Mikor a társaságodból valaki, egy barát, vagy bárki felajánlja, hogy kifizeti a kávédat, a teádat, az ételedet, vagy ajándékot vesz neked, és te azt mondod "nem", akkor tudod-e hogy mit teszel? Nemet mondasz a manifesztálási képességedre! Nemet mondasz magára Isten feléd kinyújtott kezére! Aztán persze ott van a másik szélsőség - az ingyenélők - akik elvárják, hogy mindent ingyen megkapjanak. Az univerzumban mindig minden az egyenlő mértékű energiacseréről szól. Úgyhogy áprilisban szeretteim, seggbe lesztek rúgva, északról és délről, keletről és nyugatról; ha ingyenélő vagy és mindent elvársz a semmiért cserébe, akkor ez a figyelmeztetés, hogy emeld fel végre az üleped, kezdj csinálni valamit, használd a cselekvő erődet, bármire is áhítozz. Ti pedig, akik beleharaptok a titeket etetni próbáló kézbe azzal, hogy rásóztok egy jó nagyot, és nemet mondtok arra, amit nyújt, rajtatok a sor, hogy kinyissátok a szíveteket, hagyjátok el a hamis büszkeséget, hagyjátok el az alacsony önértékeléseteket, és mondjátok szépen: köszönöm! Egy dologra mindig emlékeztetem ezt a csatornámat, és számos más tanítványomat is, ez pedig az, hogy ha nem tudtok igent mondani a kis dolgokra, amelyeket az univerzum leszállít nektek, akkor sosem fogjátok megkapni a nagy dolgokat, amelyek arra várnak, hogy leszállítsák azokat nektek.

Kezdd tehát a kis dolgokkal az életedben. Mondj magadnak igent, amikor szükséges, és mondj nemet, amikor az szükséges. Nincsenek ingyen menetek, valaki mindig fizet a végén, a kulcs az egyensúly. Talán elgondolkozol most azon, hogy "nos, mi köze mindennek a négy éveshez, vagy a nyolc éveshez, vagy a tizennégy éveshez, vagy a tizenhat éveshez?" Szeretteim, itt kezdődik a trágyadomb, hogy úgy mondjam, itt kristályosodik ki sejt szinten a hibás programozás, ezért aztán van a számotokra egy gyakorlatom, mégpedig az, hogy próbálj meg visszamenni negyedik életéved emlékeihez. Ha nem megy, akkor próbálj meg nyolc éves korodig visszamenni, ha pedig, ha még erről sincs emléked, akkor gondolj a tizennégy éves önmagadra, ha pedig még az is túl ködös, akkor gondolj arra az évre, mikor tizenhat éves voltál. Abban a pillanatban amikor megtalálod azt az emléket, amelyik hasonlít ahhoz a nélkülözéshez, amiről eddig beszéltem, akkor pontosan megállapítod a nélkülözési tapasztalataiddal kapcsolatos blokk eredetét, és ekkor Sir Lancelot megkezdi veled a munkát.

Az elkövetkezendő tíz napban mély beavatáson visz keresztül, ennek a beavatásnak a következményeként pedig mindazt elengeded a külső világban, ami a nélkülözést, a hiányt, a korlátozottságot képviseli, mindazt, ami azt képviseli, vagy azt mondja számodra, hogy nem érdemled meg, hogy nem vagy méltó, nem vagy elég jó, hogy képtelen vagy rá, vagy bármilyen módon kevés vagy. Fizikai elengedés, szeretteim. Rá fogtok jönni, hogyha ellenálltok a folyamatnak, akkor a fizikai testetek reagál majd, és megtalálja az elengedés módját, és kérem vegyétek figyelembe, hogy ez nem fenyegetés, ez nem fenyegető, hanem bátorító üzenet, hogy [általa] váljatok tudatossá arra, mit manifesztáltok [ön]magatok számára, hogy így ébredjetek rá annak lehetőségére, hogy egy felgyorsult folyamatban elengedjétek mindazokat a programokat, hozzáállásokat, hiedelemrendszereket, vagy más negatív lenyomatokat, amelyek eltiporták az önbecsülésedet. Sir Lancelot megmutatja neked, hogy milyen fontos elismerni azon képességedet, hogy manifesztálj valakit, aki meghív egy csésze kávéra vagy teára, elismerni, hogy milyen ügyes vagy! [Milyen fontos elismerni] azon képességedet, hogy megteremts bármit, amire az adott pillanatban szükséged van, legyen az a következő ebéded, vagy a következő milliód, de ne kövessétek el ugyanazt a hibát megint, hogy megfosztjátok magatokat az élettapasztalatotok legnagyszerűbb részétől azzal, hogy azt képzelitek egy rakás szerencsétlenség vagytok, mert nem manifesztáltatok még egymillió dollárt. Higgyétek el nekem, az a millió sokkal több gondot okozna, mint amivel most törődni lenne kedvetek, mert például tudnátok-e, hogy mihez kezdjetek vele? Tudnátok-e kezelni? Okozna-e álmatlan éjszakákat? Tudjátok-e mit követel meg tőletek egymillió dollár megteremtése? Lelkileg felkészültetek-e rá? Csak nagyon kevesen felkészültek fel erre.

Kezdd az itt és mosttal, azzal, ahol most tartasz, mert ha van egy millió dollárod a bankszámládon, de a szívedben, az elmédben, a testedben, a lelkedben szegény vagy, akkor az a millió nagyon gyorsan el fog tűnni, mert a mintázatod a szegénység. Bízom benne, hogy kezd összeállni a kép arról, amiről beszélek. Hogy igazi milliomos légy merülj el a benned létező milliónyi ajándékban, amit első kézből tapasztalhatsz meg a külső valóságodban. Igen, sok mindent elvesznek majd, de ami ezek helyére jön, az négyszerese lesz mindannak, amit elengedtél, és amit most elengedsz.

Az Atya/Anya Isten soha semmit nem vesz el tőled, soha; Te vagy az, aki feladja a dolgokat, vagy valamilyen szinten azt gondolja, hogy nem érdemli meg azokat, és olyan szituációt teremtesz, ami elveszi tőled. Megtörténik a beavatkozás, a hozzátok hasonló, hajlandóságot mutató lelkek előtt feltárul, hogy eddig ezt csináltátok, ehhez vagytok hozzászokva, mivel jobbat eddig nem tudtatok - de most már vadiúj szerszámkészlettel rendelkeztek, egy teljesen új, lehetőségekkel teli szerkezettel, de ó, édes istenem, akkor jön az utolsó dolog, hogy nincsenek többé kifogások. „Óh, te jószagú Atyaúristen, hát mihez kezdek majd a kifogásaim nélkül? A kifogásaim nélkül magamba kell néznem, ez gáz!” Mint ahogy az árnyékod követ, bármerre mész, ugyanígy lesz azzal is, amit tagadsz, mert minden az én felé fordít téged. Behoztad a Háromszoros Istennőt, itt van, tanít téged, ő te vagy, és nem enged majd el az igazságnál semmivel sem kevesebbel. Autentikus éned összes férfias és nőies aspektusodból áll, ezért mondja ezt így az autentikus éned és nem másként.

Használd ki ezt a tíz napot, és szabadítsd meg magad mindattól, ami az önbecsülés hiányát tükrözi bármilyen módon. Használd ki ezt az időt, és fordítsd figyelmedet komolyan a négy, a nyolc, a tizennégy és a tizenhat éves felé. Hadd mondják el neked azt, amit most tudnod kell, mert készen állsz rá, hogy meghalld, az éned e férfias része felfedi számodra a manifesztáció mágiáját, amit ő a tágra nyílt szemű csodálkozás által testesít meg, az apród ártatlansága által, aki alig várja, hogy elindulhasson, aki tele van ötletekkel, aki meg akarja ragadni a világot, és meg akarja azt hódítani a fényével. Tiétek a világ, a világ, amit az érzékeléseteken, és a hiedelemrendszereiteken keresztül teremtettetek, és most meghódítjátok a világot, amelyet a fényetekkel teremtettetek, és ez drágáim, [az] az ajándék, amit Háromszoros [férfi] Isten energiája integrálásának első szakaszával kaptok.

Lancelot nagyon bölcs energia, legalább annyira, amennyire ezt a Lovag energiájáról gondoljátok. Amikor a szárnyai alá veszi az ifjú lovagot, és megkezdi képzését, felfedi számára saját félelmeit és bizonytalanságát, és ezek visszatükröződnek a tiéidben, és ő megmutatja neked a saját tapasztalatain keresztül, hogy hogyan küzdheted le ezeket.

A nőknek mondom, férfias erőtök egyáltalán nem arról szól, hogy próbáljatok meg férfiként viselkedni. A férfias energiátok az a részetek, amivel cselekedni tudtok. Az a részetek, amelyik tudja, hogy hogyan működjön a külső világban a biztonság szempontjából, és ezt a biztonságot pedig a nőies oldalatok magabiztossága táplálja. A külvilágban tett minden lépésetekhez szükségetek van a férfias és a nőies oldalatokra is. Sok ember feltételezte, megint csak a tudatlanság eredményeként, hogy a dolgok elintézésének az a módja, ha arrogánsan, bántóan és túlzottan agresszíven lép fel. Ezzel csak annyit értek el, hogy azt, amire a legnagyobb szükségetek van, egyre messzebb, és messzebb lökitek magatoktól, mert mindig az egyensúly a lényeg. A külvilágban történő manifesztálás egyszerűségének felismerése alapvető fontosságú összetevő az apród, az ifjú képességeinek bírásában, és abban, hogy ezzel dolgozni tudjatok. Ne feledjétek, a kis dolgokkal kezdjétek, amelyeket természetszerűleg a nagyobbak követnek majd.

Szánjunk rá most tehát egy percet, hogy integráljuk az éned ezen részét. Hunyd le a szemedet, és lazítsd el a testedet. Engedd, hogy az összes általam átadott információ beszűrődjön a testedbe, és megtalálja azt a helyet, ahol szükség van rá. Érezd, amint az Isteni Atya energiája betakar, az alattad lévő Isteni Anya energiája támogat téged. Nyisd meg a szívedet, és a felette és alatta lévő csakráidat, és hívd be az apródot, az ifjút, hívd meg őt a szakrális teredbe. Amint közeledik, lásd őt négy évesként, majd nyolc évessé válik, aztán tizennéggyé, majd tizenhattá, így energetikailag az ezekhez a korokhoz kötődő emlékeidet is felismered, ami megkönnyíti annak folyamatát, hogy felismerd, hogy mi a központi probléma, hová kell tekintened, hogy meggyógyítsd alacsony önértékelésedet, amivel még mindig küzdesz. Emeld fel mindkét tenyered, és érintsd meg vele az ő tenyerét, érezd meg az energiáját.

Érezd a négy esztendős fiú energiáját, és engedd, hogy ez a drága kis apróság néhány szót szóljon hozzád, nézz mélyen a szemébe, és tartsd nyitva a szívedet az ő számára. Emlékezz rá, hogy az ártatlansága milyen fontos számodra. (szünet) Most szívcsakrádon keresztül szívd magadba éned ezen aspektusát. Négy éves[kori] önmagad biztonságban van a szívedben.

Most vedd a nyolc évest. Tartsd nyitva a szívedet a számára, és hagyd, hogy néhány szót szóljon hozzád. (szünet) Az ő ártatlansága is fontos számodra, ugyanúgy mint ahogy erejének fejlődő aspektusa is, miközben egyre idősebb lesz, növekszik elméjében és szívében, engedd, hogy belépjen a szívcsakrádba, biztonságban.

Nézz most a tizennégy évesre, és hallgasd meg mi a mondanivalója számodra. (szünet) Az általa átélt beavatás a részeddé válik, amint biztonságban ő is belép a szívcsakrádba.

A tizenhat éves áll előtted. Ő is sok mindent szeretne veled megosztani, elmondja, amit el kell mondania, a többit pedig akkor tudod meg, amikor szükséged lesz rá. (szünet) Üdvözöld őt is szíved terében, az ő szíve egyesül a tiéddel. Ennek a négy férfias energiának a szíve most mind eggyé válik veled.

Most Lancelot nagyúr áll előtted. A szemedbe néz, és üdvözöl a Háromszoros [férfi] Isten első beavatásán. Légy tudatában, hogy jelenlétében megbízhatsz, számíthatsz rá, és emlékezz rá, hogy az elkövetkezendő tíz napban együtt dolgozik veled azon, hogy megszabadítsd magad mindattól, ami már nem méltó arra, aki most vagy.

Az önbecsülés összes régi jelentését, ami nem szolgálja önmeghatalmasító utadat, most elengedheted, és azt szeretném, ha most azt mondanád magadnak: "Tudatosan azt választom, hogy elengedek mindent és mindenkit, ami és aki nem tükrözi jelenlegi erőmet és értékeimet. Kérem az isteni beavatkozást, isteni védelmet kérek, és engedélyt adok a Végtelen Forrásnak arra, hogy segítsen mindazt elengedni és eltávolítani az életemből, ami az alacsony önértékelésemet még tovább gyengítő régi paradigma illúzióját működésben tartja, vagy őrzi. Azt kérem, hogy az Atya Isten felsőbb hatalmát visszatükröző dolgok váltsák fel mindazt, aminek a távozására most engedélyt adtam, hogy ezek kikövezzék az új élethez vezető új utat számomra, és a hozzám hasonlóak számára. Így van ez, és így is legyen!"

Sir Lancelot most átad neked egy zöld turmalint, amelynek a közepe rózsaszín, ezt Görögdinnye Turmalinként ismeritek. Ez az ékkő ajándék neked, hogy emlékeztessen rá, milyen hatalmasak a szíved dimenziói, hogy valami mindig létezik az énen belül, függetlenül attól, hogy a külső burok hogy néz ki, ezért ne alapozzátok önértékeléseteket arra, hogy hogy néztek ki, vagy miket birtokoltok a külvilágban, hanem arra figyeljetek, hogy kik vagytok, mire vagytok képesek, és kezdjétek onnan a munkát.

Mondj köszönetet Lancelotnak. Mondj köszönetet az éned négy fiatal férfi aspektusának, akik eljöttek és újraegyesültek veled. Légy hálás önmagadnak, amiért úgy döntöttél, hogy átéled ma ezt a tapasztalatot, és tudd, hogy mindig minden a legnagyobb rendben lesz világodban, mert makrokozmoszod minőségei szerint teremted azt meg, más szavakkal, a benned létező világ minőségei szerint. Ezért kezdtük a munkát a Háromszoros Istennő energiáival, mert ő az önelemző részed, az éned azon belső része, amelyik belülről munkálkodik kifelé, így támogatva a férfit, inspirálva kreativitását. Ezért mondják gyakran, hogy minden sikeres férfi mögött egy asszony áll, mert az asszony energiája nem csak inspirálja a férfit, hanem táplálja is, amit pedig a férfi megteremt, az automatikusan támogatja a nőt. Ez egyenrangú, tisztességes és kiegyensúlyozott energiacsere, és azért, hogy a férfias és a nőies egyensúlyba kerüljön a Földön, mindennek tisztességes energiacserévé kell válnia. A férfiak eddig nem ebben a szellemben bántak a Föld Anyával, ezért vár most az egyensúly [helyreállításának] időszaka az emberiségre, vissza kell állítani az egyensúlyt, újra megszilárdítani a központi stabilizátort, hogy minden tökéletes egyensúlyban és harmóniában működhessen.

Szeretteim, legyen ez a tíz nap az izgalom és jókedv időszaka. Az izgatottságot az váltja majd ki, amikor meglátjátok, hogy éppen az, amit most elengedtetek, az tartotta működésben az önértékelésetek hiányát. Ünnepeljétek távozását, mert önértékelésetek új érzete közeleg, egész vagy, egészséges és nagyon gazdag. Foglalkozzatok a jóléttel kapcsolatos korlátozó hiedelemrendszereitekkel és azzal, hogy hogyan határozzátok meg a sikeres manifesztálást. Ez a veletek született erő mutasson irányt nektek és fedje fel számotokra, hogy mennyire nagyon képesek és méltóak vagytok az önszeretetre és elfogadásra.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.

A háromszoros (férfi) Isten aktiválásának következő része: 

4:14 Öleld át örömöd lovagját 2008. 03. 24(hanganyaggal)

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-144-oleld-at-oromod-lovagjat.html?m=0

 

Kuthumi - 3:21 Napéjegyenlőség channelling

Michelle Eloff (08.03.07) - Kuthumi: 21:3 Napéjegyenlőség channelling 

 


Forrás: thelightweaver

Fordította és hanganyagot készítette: Szigeti Antal 

Michelle Eloff© közvetítése által

Johannesburg – 2008. március 7

Hanganyag letöltési linkje:

http://www.mediafire.com/download/680d6flf0a964s4/21_3+Nap%C3%A9jegyenl%C5%91s%C3%A9g+channelling.mp3

A háromszoros Istennő sorozat előző része:

Kvantumugrás a bizakodásban 2008. február 29.

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-kvantumugras-bizakodasban.html?m=0 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

___________________________________________________________________

Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek az egyensúly, az igazság, a hit és a derű áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben gyűlünk ma össze veletek ezen a napon, amikor mindannyiótokat szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk.

Szeretteim, a rendkívüli változás még újabb szintjének közepében álltok. Az általatok magnetikusan magatokhoz vonzott energiák nemcsak a nagyobb skálán teremtenek változásokat, hanem a lényetek legapróbb rostjaiban is. A mikrokozmoszon és makrokozmoszon belül minden [folyamatos] változáson megy keresztül. Kritikus ez az időszak, amikor mindannyiótokat bevezetünk saját erőtök/hatalmatok fényébe, és ezt megtéve segítünk benneteket abban, hogy felismerjétek kik vagytok valójában, [felismerjétek azt] a TE-t, amelyik az alsó egó megbízhatatlansága által fűtött hiedelemrendszerek programozásán túl létezik. Képtelen vagyok még elkezdeni [is] megmagyarázni azt, hogy milyen rendkívüliek ezek a most utadba kerülő változások, amelyek eltolják a határokat, arra ösztökélnek, hogy kilépj az öntőformából, hogy széttörd az összes egyszerű hiedelemrendszert, amelyeket a tiltás [vagy gátlás] által létrehozott rendszer táplál, mindaz, ami fenntartja a korlátozást és félelmet.

Március 20-a és 21-e időszaka alatt a matróna energiája, amelyre hivatkozunk a Főpapnő [energiájaként] is, körbeveszi energiájával a Föld bolygót. Mindannyiótokat külön-külön szintén körülvesz energiájával, és bölcsessége táplál és kényeztet benneteket az elengedés ezen időszaka során, felülemelkedve és túllépve mindazon, ami ezidáig az általad életnek nevezett struktúra kényelmi zónáját képviseli. Könyörtelennek tekinthető energiával tör elő a második felemelkedési hullám. Semmi könyörtelenség nincs ebben drágaságaim, amit ti könyörtelenségként érzékeltek, az egyszerűen autenticitás, igazság és mondhatni, hogy az igazi megállapodás. Megkérted az univerzumot, hogy mutassa meg neked az igazságot Istenről, az igazságot önmagadról, az életről és mindarról, ami létrehozza azt a paradigmát, melyet az általad élt életként megszoktál,[és] ezért mindez szét fog törni és [még] mindaz, ami illúziót képvisel. Ez a széttörés eltávolítja a szívcsakrádból az árnyékolókat és ezen árnyékolók széttörésének pillanatában az összes csakrád a szív alatt és felett pontosan ugyanezen a folyamaton fog keresztülmenni. Fizikai és energiatesteid összes csakrája a gyógyulás hihetetlen szimfóniáján megy keresztül. Része ez a Húsvéti halál és újjászületés ünneplésének [bár magyarul inkább Feltámadást mondunk] és lehetne-e csodálatosabb, mint a Húsvét ünneplése a napéjegyenlőség idején?

Nagyon különleges célból lettek összehozva ezek az energiák. Ez lehetőséget biztosít azok számára, akik az őszi napéjegyenlőséghez kapcsolódnak [a déli féltekén], hogy elkezdjék megérteni az önvizsgálat ezen időszakkal járó utazását. Azoknak közületek, akik az északi félteke napéjegyenlőségét élik meg, fel kell ismerniük, hogy mi az, amit be kívánnak hozni az életükbe. Mindkettő létfontosságú. Korábban [már] mondtam, hogy igazából nem kell azzal törődnötök, hogy a déli vagy az északi féltekén éltek-e, mert mindkettő hat rátok, mert genetikailag mindkét féltekéhez kötődtök, ráadásul finom szinten tapasztalni fogjátok e kapcsolódásokat.

A Főpapnőként is ismert matróna elhozza neked a miszticizmus hatalmát, az élet misztériumát, ami megment téged, az élet misztériumát, amelyet kész vagy átölelni. Akárhogy is, az általa hozott misztérium felfogható az ő bölcsessége eredményeként [létrejövő] misztériumnak. Bölcsességének [magas] szintje miatt ő nagyerejű megfigyelő, tehát a Bölcs Megfigyelő ajándékával ajándékoz meg téged, azzal a részeddel, amelyik minden adott pillanatban pontosan el tudja dönteni, hogy milyenre fog fordulni a helyzet. Sok esetben használnod kell majd a bölcsességedet, hogy nyugodt maradj, hogy visszalépj, és megfigyeld, hogy mi zajlik körülötted, és kivárd a továbblépésre alkalmas pillanatot, hogy úgyszólván bedobd a macskát a galambok közé. Más alkalmakkor Te leszel a macska a galambok között, amikor a bölcsességed azt fogja kívánni, hogy ezt a szerepet játszd el.

A bölcsesség a feltétel nélküli szeretet egyik aspektusa. A bölcs az, aki pontosan tudja, hogy mikor cselekedjen, és sohasem reagál éretlenül, és ezen e szó mindkét aspektusát értem. Az általam hivatkozott éretlenség az éretlenség pszichológiai szinten, és spirituális szinten. Az általam előbb említett érzelmi vagy pszichológiai éretlenség nem csak akadályoz téged, hanem gyakran átmenetileg leállítja a Fénymunkás utazását, és talán fontos, hogy ismét megemlítsem ezt közületek azok számára, akik még nem hallották [azt], amit erről korábban mondtam. Nem számít az, hogy valaki milyen előrehaladott spirituális szinten. Lehet akár nagy tanító, guru, aki magában hordozza a világ összes metafizikai, ezoterikus és spirituális tudását, ha pszichológiailag éretlen, akkor az intellektuális tudása abszolút semmit nem jelent.

A pszichológiai, érzelmi érettség az egyensúly fenntartásának központi magja. Ez a központi stabilizálója minden léleknek, aki a spirituális harcos ösvényén való járást választotta. Az ostoba Fénymunkások sokkal veszélyesebbek, mint az átlagosan ostoba férfiak és nők az utcáról, akik semmit sem tudnak a metafizikáról, ezotériáról, filozófiáról vagy bármi másról, tartsd tehát ezt észben. A Főpapnő meghív téged Szakrális Fénykamrájába, ahol kihívásra készteti az éned éretlen aspektusait. Kihívásra készteti az életed mindazon területeit, ahol önelégültséget tanúsítasz, hol elvakítottad a szemedet, ahol megsüketítetted a füledet, és arra csábít, hogy kavard fel az edényt, hogy hozd forrásba, mert ez az a hely, ahol megtalálod az igazságodat.

A bölcs mester sohasem táplál illúziót. A bölcs mester megáll, figyel, és pontosan tudja, hogy mikor cselekedjen, és a cselekvés az illúzió széttörésének katalizátorává válik. Kérem, hogy tartsd ezt észben minden földi napodon. Nem az autentikus ösvényen járó igazán bölcs mester az, és nem a fény vagy igaz szeretet lénye, aki örökké, örökké illúziót táplál, akár a tiédet, akár bárki másét. Amikor ösztönösen érzed magadban, hogy valami illúzió az életedben, vagy tudod, hogy valaminek a tagadásában vagy, és a szellemi vezetőid (vagy valaki máséi, aki Te vagy) azon dolgoznak, hogy maradj benne ebben a tagadásban, vagy hogy tápláld az illúziót, akkor felismered, hogy bajban vagy, és az a legjobb neked, ha úgymond feltüzeled az egészet. Az emberi formában teljesen meghatalmasodott lélekké válás ösvényén vagy, ezért minden meglévő illúziódat szét kell törnöd és [ezek] szét lesznek [törve, de] Te határozod meg, hogy milyen hosszú ideig fog tartani ez a folyamat. Távolodj el azoktól a helyzetektől és emberektől, amik és akik illúziókat táplálnak, és becsüld meg az igazságot. Légy bölcs mester, és figyelj, ha szükséges, különben járd a saját utadat és tudd, hogy mikor jön el az illúziót táplálók számára annak ideje, amikor valami mást tapasztaljanak, és [amikor] eldöntik, hogy mást [másként] tapasztalnak, akkor a lábuk megtalálja a Te ösvényedet, és hozzád hívják őket, és abban a helyzetben leszel, hogy megadhatod nekik [azt], amire szükségük van, ők pedig abban a helyzetben lesznek, hogy elfogadják azt, amit kínálsz. Sose próbálkozz azok áttérítésével, akik nincsenek rá készen, [mert ilyenkor] vesztes csatát vívsz, csak létezz, éld az igazságodat, beszélj róla, létezz benne, és körülötted minden a helyére fog kerülni.

A szerelembe való emelkedés minden megtett lépésedben feltárja magát, kinyilatkoztatja magát, és ahogy már korábban sokszor mondtam, a halál és újraszületés hamarosan végbemenő folyamata nem elgyengíteni fog téged, [hanem] mindez arra lehetőség, hogy arra vigye a figyelmedet, amire figyelned kell. Azt kell hajtogatnom, hogy mindannyiótok számára létfontosságú, hogy ne vesszetek bele a jelentéktelen bosszúságokba, és beszéltem erről néhány napja a mostani kulcs napi aktiválásban [február 29-én]. A kicsinyes ingerültség az egó, az alsó egó eszköze, hogy eltérítsen téged attól, ami fontos, ezért bölcsen válassz, hogy mire fordítod az erődet. Amikor magukba szippantanak ezek a kicsinyes bosszúságok és jelentéktelen szóváltások, akkor átadod nekik az erődet. A napéjegyenlőség ezen időszaka, a matróna energiája a Főpapnőével kombinálva olyan energiát hoz el neked, ami azt kéri tőled, hogy emelkedj még magasabbra a szeretetben, önmagad szeretetében, az élet szeretetében.

Március 20-a és 21-e energia-aktiválásai[nak ideje] alatt egy másik mátrix is lebontásra kerül. Ez a holografikus kivetítés, ami mindenkire hatott, és hat minden gyermekre egyre fiatalabb és fiatalabb korban. Sok gyermek még négy évesnél is fiatalabb, amikor már komoly negatív befolyás éri e holografikus betét [eredményeként] és ez különösen ahhoz a fizikai testtel kapcsolatos illúzióhoz kötődik, hogy hogy néz ki [a test], milyen a mérete és a formája, és így tovább, és így tovább. Ez egyike a legelgyengítőbb holografikus betéteknek vagy implantátumoknak, ha nevezhetjük így ezeket, amelyekkel az emberiségnek foglalkoznia kellett. A harmadik dimenzióban a figyelmedet minden a külsőségekre fókuszálja. Az a mintázat, hogy a saját éneden kívül keress megerősítést, hogy magadon kívül keress jóváhagyást, szeretetet, gondoskodást, táplálást és biztonságot. Számos évvel ezelőtt az asszonyok azon igyekeztek, hogy tökéletes [házi]asszonyok legyenek, abból a célból, hogy tökéletes férjet kapjanak, aki megvédi őket, gondoskodik róluk, és biztosítja, hogy biztonságban legyenek. Nincs rá szükség, hogy továbbra is fenntartsd ezt a képet, habár genetikailag még jelen van.

Március 21-én éjfélkor elkezdjük belepumpálni az új energiát a bolygótokon minden férfi, nő és gyermek DNS-kódjaiba. Ez a planetáris és kollektív DNS-beözönlés különleges kapcsolatban van ezzel a [kívülről] létrehozott hologrammal. Körülbelül 12-16 hétig fog tartani, hogy ez az implantátum teljesen feloldódjon, és átírja a DNS-edben rejlő bevésődéseket. Sokan érezték közületek ezen implantátum hatásait, mert mi már előkészítettük az energiát ennek eltávolítására. Tudod-e, hogy amikor butának, szerethetetlennek, taszítónak, kövérnek érzed magad, vagy az összes többi magadra aggatott címkének megfelelőnek, akkor el vagy térítve, hogy úgy játszanak veled, mint egy gyaloggal [a sakkjátszmában]? Mert minél rosszabbnak érzed magad, annál erőtlenebbé válsz, minél kevésbé érzed, hogy szeretetd magadat, annál erősebb lesz a félelem, és olyan mechanizmussá válsz, amelyik táplálja ezt a hologramot, ezt a mátrixot, amelyikről beszéltem.

Március 21-e annak ideje, amikor a sötét világok portáljai bezárulnak, és sok ilyen van. Minden évben azon dolgozunk, hogy egyre többet és többet becsukjunk [közülük]. Minél meghatalmasodottabb mindegyikőtök, annál könnyebbé válik számunkra lezárni ezeket a rendszereket, bár létfontosságú, hogy mindannyian velünk dolgozzatok, ezért azt kérem, hogy abban a percben, amikor taszítónak, szerethetetlennek, és határozottan gusztustalannak érzed magad, emlékeztesd magad arra, hogy játszanak veled. A lelked, a szíved és a kisugárzott fényed szépsége oly sokkal hatalmasabb, mint a tested kinézete. Igen, mindannyian dolgoztok a korosodási folyamat megfordításán. Vitatható, hogy ez mennyi időt fog igénybe venni. Időd többségében belső szellemedet kell táplálnod, a fény és a szépség belső minőségeit.

Van egy gyakorlat, amit szeretnénk, hogy végezzetek el mindannyian, és azt javaslom, hogy tedd meg ezt mindenkivel, akit ismersz. Minden ember, akit ismersz, őszintén írja le, hogy mi az, ami szép benned, nem a fizikai testeddel kapcsolatban, [csak] rólad, a belső lélekminőségeidről. Mi az benned, ami vonzza őket, ami a Te teredben tartja őket, és Te tedd meg ugyanezt velük. Ez egy összekapcsolódási projekt lesz, és azok, akik közületek itt vannak, kérem, hogy kérjék meg ezt a csatornát, hogy tegye ezt az egész világra szóló projektté, mindenki számára. Ez nem korlátozódik arra a csoportra, amellyel éppen most dolgozunk.

Minél inkább az éned fényét táplálod, [és] nem az egóét, annál jobban tápláljuk mi [is] az én fényét, annál erősebbé válsz, és ez a belső ragyogás keresztülsugárzik. Érezted ezt magadban, láttad ezt másokban – van bennük valami olyasmi, amihez szeretnénk, ha hozzákapcsolódnál, ha ráfókuszálnál. Ez az, ami táplálni fogja a szeretetet köztetek.

A matróna nem csak a bölcsesség ígéretét kínálja nektek, nem csak az érettséget, de az én kincseinek felfedezését és birtoklását is. A matróna a Főpapnő formájában pontosan tudja, hogy mire képes. Ő [már] eltolta a határokat, felfedezte, bekalandozta azokat a birodalmakat amelyeket talán csak az őrültek fognak taposni, és ezt megcselekedve [sokat] tanult magáról. Hadd mondjam el most, hogy nőneműként hivatkozom rá a Főpapnő és a matróna archetípus miatt, de ő létezik minden férfiban ugyanúgy, mint minden nőben. Energiájának átölelése fel fogja gyorsítani azon kincsként őrzött minőséged felismerését, amelyeket még nem birtokoltál. Biztosítalak téged, hogy amikor túlmész a felszínen és a külsőségeken, és átjárod az igaz esszencia, a bölcsesség, a fény, az erő és a szeretet azon mélységeit, melyek minden lélekben léteznek, [akkor] a legragyogóbb elképzeléseidet meghaladó átalakulások fognak végbemenni [benned]. Az energiád el fog tolódni és meg fog változni, önmagad és életed érzékelésének módja drámaian meg fog változni. Ahogy önmagadat látod, ahogy mások látnak téged, szintén nagyon más lesz ebben a térben, amin az elme ezen keretét értem. A szeretet e terében használni fogod a hatalmas „mágiát” a kvantummechanika idézőjelei között.

Mindenre van tudomány. Az a tudományos tény, hogy energia mindenütt létezik. Az energia sosem szűnik meg létezni. Átalakul vagy átváltozik, de sohasem tud nem létezni, ezért az elme tudományát használva képes vagy megváltoztatni annak módját, ahogyan az energia tudományát használod a tested belsejében és a külső világodban, ezért a mostani időszak alatt ünnepeljük azt a tényt, hogy a matróna, a Főpapnő felkészül, hogy eléd álljon, és elvezessen téged az autentikus én birodalmaiba, azokra a helyekre, ahol a kincseid várnak téged. Ne késlekedjünk hát tovább, itt az ideje, hogy találkozz a matrónáddal.

Csukd be a szemed, ha még nem tetted volna meg, és nyisd meg az energiádat a Végtelen Forrás fényének és erejének belélegzésére, és amikor kilélegzel, csak engedj el mindent a testedből, ami stresszt vagy gondot okozhat neked. Minden alkalommal, amikor belélegzel, lélegezd be a Végtelen Forrást, és lélegezz ki mindent, ami stresszt, vagy szorongást okoz neked. Egy másik mély belégzéssel töltsd fel a tested összes nagyobb és kisebb csakráját a fény végtelen energiájával, és lazíts.

Képzelj el magad előtt manifesztálódni egy kivételesen bölcs öreg asszonyt. A Főpapnő minőségeit látod benne. A szemébe nézve megláthatod a bölcsességet, látod az összes, benne mélyen meglévő tudást, és alázattal tölt el a szemén és a szívén keresztül rád ömlő erő, az az erő, amely után valójában sok-sok éve epekedsz. Isteni jogod, hogy tudatosan újraigazodj ehhez az energiához. Kiérdemelted a jogot, hogy becsatornázd ezt az erőt életed minden területére, tekintet nélkül arra, hogy milyen idős vagy most.

Helyezd mindkét tenyeredet a matróna tenyereire, és érezd, amint az energiája átjárja a tenyércsakráidat, beáramlik a testedbe, és egyszerűen tapasztald az összekapcsolódást ezzel a részeddel. A Főpapnő megérti a Természet Szakrális Nyelvét. Egy ő a Föld Anyával és az Ég Atyával. Az Isteni Férfias és az Isteni Nőies Szent Násza [már] végbement benne, és benne [van] az erő magja, amit csak kevesen tapasztaltak meg. Ez a belső mag-erő az, amit kész vagy jelenlegi tested DNS-ébe beinni, és amikor kész vagy erre, vegyél mély lélegzetet, tudatosan nyisd meg az energiádat, és engedd meg, hogy beáradjon a tested sejtjeibe és DNS-ébe.

Ez az egyensúlyban lévő erő ereje – a szellem és tudomány tökéletes egyensúlya. Ismered az igazságodat, átölelted az autentikus éned sok aspektusát, és a világ a matróna szemén át nagyon másnak látszik.

Mialatt ez történik, ő folyékonnyá válik és elkezd eggyé válni veled. Ez a folyékony energia képes keresztüláradni rajtad, akadálytalanul összekapcsolódni minden olyan aspektusoddal, amelyiknek szüksége van az ő fényére, bölcsességére és erejére, az érettségére spirituális és érzelmi szinten, és megtanítja neked, hogy légy bölcs megfigyelő. A Főpapnő energiája megtelepszik a szívcsakrádban. Meg fogja tanítani neked a szeretet mágiáját, ahogy ez a bölcseken keresztül kifejeződik. Elhozza neked a feltétel nélküli szeretet kiterjedtebb megértését, és e két energia kombinációja rajtad keresztül és veled együtt működik, ami létre fogja hozni az illúziók szétzúzásának nagy változását, az árnyékolók lehullását, elhagynak ezek téged, és csak egyetlen dolog marad, és ez az igazság, az igazság, amit [magadhoz] hívtál.

Folytasd a mély belégzést és a teljes kilégzést, miközben ezen energiáknak némi időre van szükségük, hogy megtelepedjenek benned. Érezd a Föld Anya támogató jelenlétét, az Ég Atya rád világító jelenlétét, ahogy figyel téged, és érezd, hogy kombinált energiájuk megvéd és vezérel téged. A Föld Anya és az Ég Atya kéz a kézben dolgoznak. Felkészültél a Szakrális Istentől érkező energiákra is. Ez az az energia, amivel legközelebb fogunk dolgozni. A matróna bölcsessége felhasználásának e különleges időszaka alatt abban a helyzetben leszel, hogy megértsd a saját férfias energiádat. Éppen most látod a női[es] éned erejét, az Istennőt, a csábítót, a női harcost, mindezek kombinált energiáit, az anyát, a leányt, a gondoskodót, mindezek benned vannak, és Te felfedezed, hogy ezen aspektusok melyike az erősséged, ezen aspektusok melyike igazán az igazságod, és [hogy] valójában ki vagy Te. Abban a pillanatban, amikor elfogadod és szereted magad ilyennek, képes leszel meglátni az Isten-éned erejét, a férfias énedet a maga igazságában.

Szánj rá most egy pillanatot, és hívj be bármilyen más, számodra ez alkalommal szükséges energiát, hogy támogassa a gyógyulásodat és az elengedésedet, bármelyiket is választod.

Tudd, hogy a Húsvét különleges időszaka alatt a felsőbb éned fogja kiválasztani, hogy mi fog meghalni benned, és mi fog újraszületni beléd. Ez az alsó egó elpusztítása céljából történik. Mindössze annyit kell tenned, hogy megfigyeled azt, amin keresztülmész ez alkalommal, és fel fogod ismerni, át fogod adni magadat neki, és megengeded, hogy úgy legyen.

Én, Kuthumi, most létrehozok körülötted egy erőteljes arany fénypajzsot. Ez a pajzs olyan vibrációkat kezd el belevetíteni a testedbe, ami segíteni fogja annak az implantátumnak az eltávolítását, ami az általunk már említett hologramhoz kapcsolódik, [ahhoz a hologramhoz] amelyik táplálja a „kevésnek lenni” félelmedet, a tökéletlenségtől való félelmedet, a nem vagyok elég vékony, elég gazdag, elég csinos, elég intelligens [félelmeidet]. Elég az elégből! Nem kell több belőle! Most van itt az ideje, hogy az autentikus szépség keresztülragyogjon, és ez annak teljessége, amit a matróna képvisel. Emberi fizikai fogalmak szerint ő [már] elveszítette a fiatalság kerekségét, de mégis rendkívüli, ezért a kiválóságának semmi köze a fizikai megjelenéséhez, és mindaz, amihez köze van, az a belső szépség, [és] ez az, amiért ez a gyakorlat ilyen fontos.

Vegyél még egy mély levegőt, [aztán] teljesen kilélegezve, miközben most az energiák beáradnak, hogy csendesen megtelepedjenek benned. Mondj köszönetet a Főpapnőnek és a matróna energiának, hogy összevegyült veled. Méltányold, hogy tudatosan és szándékosan átölelted a matróna és a Főpapnő által képviselt összes bölcs én mag-stabilizáló erejét. Méltányold, hogy tudatosan és szándékosan úgy döntöttél, hogy bölcs megfigyelővé válsz, és csak a megfelelő pillanatban cselekszel, akár amikor Te leszel a macska a galambok között, akár amikor valaki bedobja a macskát a galambok közé. Része ez, az ez alkalommal játszott szerepednek. Ti vagytok az illúzió megsemmisítői, akik felemelkednek a szerelemben. Azért emelkedtek fel a szeretetben, mert eldöntöttétek, hogy soha többé nem tápláljátok ismét az illúziót. Mondj köszönetet magadnak, hogy úgy döntöttél, hogy ezen a módon szolgálsz. Gyakran tartják nehéznek ezt a fajta szolgálatot, bár nagy tiszteletnek örvendő ezt végezni, mert ti vagytok a változás legnagyobb katalizátorai – a régi mátrix szétzúzói.

Közületek egyre többeket és többeket hívnak most szolgálatba, hogy belépjetek az illúziók széttörésébe, hogy katalizátorok legyetek. A kevesebb illúzió egyre több és több léleknek ad mind nagyobb esélyt, hogy keresztülmenjen ezen a kapun. A továbbiakban az illúzió fenntartása egyre kimerítőbb és egyre erőltetettebb. A változás ablaka [vagyis időszaka] elő fog tűnni ez év végén, ezért minél nehezebb most keresztülvergődni, minél értelmetlenebb[nek tűnik az egész], annál könnyebb lesz keresztülmenned a felemelkedésed összes szintjén, és minden alkalommal kapsz egy megnyilatkozást, minden alkalommal bepillantást kapsz, és minden alkalommal önmagad valamelyik aspektusának mesterévé válsz – felemelkedsz. Ezért a felemelkedés esszenciálisan – a lényegét illetően – pillanatról pillanatra zajló tapasztalat. Az általunk említett felemelkedési hullám tömeges kollektív folyamat, melyben tömeges bepillantás, kinyilatkoztatás, változás van, döntés a más valóságokba való belépésről, vagy más életmódba való belépésről, [és ezek] minden alkalommal sokkal egyszerűbbé válnak.

Azt szeretném, hogy földeld most le magad a testedben, és képzeld el, hogy a lábad ténylegesen belesüllyed a Föld Anya testébe. Képzeld el [a Föld] energiáját szilárdan összekapcsolódni a talpadon lévő csakrákkal, mindkettőtöket [képzeld el] ugyanezen a módon. A folyamataitok mennyei támogatásban részesülnek, és Ég Atya, a „megvilágító” energia, figyel mindkettőtökre, tart mindkettőtöket, és elhozza mindazt, amire szükséged van, hogy biztosítsa, hogy az illúzió ne térítsen el tovább benneteket.

Tudd, hogy ez az energia veled fog maradni a következő hét napban, ez alatt az idő alatt eltolod és megváltoztatod önmagad belső nőies minőségeit, sokkal tudatosabb és mélyebb szinten hozzákapcsolódva igaz női erődhöz, és a nőiesség azon aspektusaihoz, amelyek igazság szerint az autentikus éned [részei]. Ezután az időszak után az energiád elkezdi a felkészülést a férfi Isten energia első fázisának integrálására, ami április 4-én fog végbemenni.

Április az a hónap, amelyik jó néhányat elhoz a változás legerőteljesebb energiái közül, a külső valóságod területén. Hadd magyarázzam meg ezt részletesen, nehogy valaki pánikrohamot kapjon! A március a női minőség, és [energiája] a befelé forduló figyelmedben intenzív. Az Istennői erővel kapcsolatos, az Istennő azon képességéhez kapcsolódik, hogy táplálja a Belső Gyermeket, így arról szól, hogy felfedezd, mi van benned belül, mi az autentikus benned. És aztán áprilisban mindaz, ami benned volt, előbukkan a külső valóságodban. A férfias erő cselekvésbe kezd, és a dolgok materializálódnak, a struktúrák a helyükre kerülnek, és amin januártól dolgoztál április 4-éig, azok a dolgok hirtelen gyökeret vernek, és megjelenhetnek az életedben némi felfordulást okozva, de mindazon, ami történik, már belsőleg dolgoztál, csak most jelenik meg a külső világodban. Ezért tekints előre várakozással néhány valóban csodálatos változásra az életedben, mert az energia most mozgásba lendül, és észre fogod venni, hogy az életed is megmozdul, és lendületbe tudsz jönni.

Mindez a Te választásod, egyébként nem hallgatnád ezeket a szavakat, vagy azok számára, akik a jövőben olvassák ezeket a szavakat, eljött ez számodra, mert készen állsz rá. Kiérdemelted a jogot, hogy felismerd, ki vagy igazából, hogy mire vagy képes, és hogy a mostani helyzetedben hatalmas változásokat hozz létre.

Én, Kuthumi itt állok mindannyiótok között, és itt állok csak veled egyedül. Képes vagyok megtenni ezt, mert mind egyek vagyunk és nem elkülönültek. Az önmagadért való teljes felelősség felvállalásának utazásán veszel részt, az igazságod összes aspektusának birtokba vételéén, és keresztülmész, keresztülvágod magad, ha muszáj, minden illúzión, amelyek eltérítenek téged az igazságtól, vagy megpróbálnak arról meggyőzni, hogy egy rajtad kívül álló forrás függésben tart téged, [akár] másik ember formájában, [akár] más hiedelemrendszer, felfogás, hozzáállás, kivetítés, vagy bármi más formájában. Hallgass a saját szívedre, hallgass az ösztöneidre, és mindig fel fogod ismerni az igazságot. Sokan fognak próbálkozni, és arról győzködni, hogy én, Kuthumi és a többi Mesterek sötétek, és vajon ebben az esetben, ha tudod ezt, akkor mit fogsz tenni? Ha volt valaha ilyen gyanúd, erős érzésed, hogy sötétek vagyunk, akkor ismét azt kérdezem, hogy mit teszel ezzel? Miért nem tiszteled a saját igazságodat? Valóban ez az igazság?

Így hát szeretteim, itt foglak hagyni benneteket, hogy tűnődjetek ezen. Csak egyetlen nagyon hatalmas létező igazság van, amit mindenki képes és hajlandó felismerni, az, ami belül létezik benned, ami a mag részed, és minél inkább próbálod levedleni a régi utakat és a létezés minden olyan mátrixából való kitörésre fókuszálni, amelyek táplálják az illúziót, annál inkább a helyes irányba fordulsz.

A Minden Létező fénye, igazsága és szeretete legyen veletek, a legmagasabb és legtisztább fény, igazság és szeretet tárja fel magát számodra, és az összes igazság táruljon fel a számodra, és ha valóban sötétek vagyunk, ahogy mások mondják, akkor ez az igazság szintén fel fog tárulni számodra. Mindkétféleképpen szeretlek benneteket! Béke és áldás legyen veletek.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.

A háromszoros (férfi) Isten aktiválás első része:  

4:4 Az aktív cselekvés channellingje

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-44-az-aktiv-cselekves.html?m=0

Kuthumi - Kvantumugrás a bizakodásban

Michelle Eloff (08.02.29) - Kuthumi: Kvantumugrás a bizakodásban         

Forrás: theligtweaver

Fordította és hanganyagot készítette: Szigeti Antal

Michelle Eloff© közvetítése által

Johannesburg – 2008. február 29.

A hanganyag innen tölthető le: 

http://www.mediafire.com/download/k29su30b2q953ql/Kvantumugr%C3%A1s+a+bizakod%C3%A1sban.mp3

A háromszoros Istennő sorozat előző része:

3:13 Az áttörés channelling 2008. február 28

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-133-az-attores-channelling.html?m=0

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a közvetítő személlyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

___________________________________________________________________

Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain jövök el hozzátok, hogy mindnyájatokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek az igazság, a felszabadulás, az áttörés és a fény áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben gyűlünk ma össze veletek, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, nagyon különleges okból kértük, hogy ma összegyűljetek. Itt az ideje a pszichológiátok [tovább] fejlődésének, csakúgy mint a fiziológiátokénak, és ez az észlelésetek [eddigitől] eltérő szintjét követeli. Az észlelés ezen, általam hivatkozott szintje az, ahogy az énedet, a belső énedet érzékeled. Ahogy változik az én érzékelése, el fogod kezdeni azt látni, hogy a körülötted lévő külső világ gyorsan változik.

Azon területek egyike, ahol nagy változás megy végbe, az általatok teremtett címkék és tárolók rendszere, és az észleléseteken keresztül folytatjátok mindezeknek az öntőformáknak a megerősítését, melyeket most mindannyiótoknak szét kell törnötök, hogy megtapasztaljátok az énetek kiterjesztett aspektusait, az emberi énetek kiterjesztett aspektusait, az érzékeiteket, és még mindazt belül, amit készek vagytok felfedezni, az élet minőségeit, mindaddig [folytatva ezt] míg ki nem menekültetek [ebből].

Sok mindent korlátoznak az észlelések, a társadalmat, az átölelés képességét, az élet teljes megtapasztalását, az erőt. Mindezek manipuláltak az észlelések, perspektívák, kivetítések, hozzáállások, és hiedelemrendszerek eredményeként. Az a kollektív öntőforma, ami társadalomként teremtődött, szét fog törni és mondhatni, csak romok maradnak mögötte a következő hat hónapon belül. A kollektív öntőforma nem olyasmi, amire éppen most szükséged van, mert ez a régi paradigma öntőformája, ami tovább már nem szolgálja az általad választott irányt. Amikor közületek mindenki elkezdi megérteni a saját énjének dimenzióit, és ezen az én kiterjesztett dimenzióit értem, amelyeket még nem igazán fedeztetek fel, [akkor] fogod megérteni, hogy az élet egyedül a Te észlelésed révén van korlátozva. A magad köré húzott határok azon alapszanak, amit helyesnek és helytelennek, jónak és rossznak észlelsz. Ez nem azt akarja mondani, hogy nincs szükség határokra, inkább azt, hogy megfontolandó, hogy mit jelentenek. Azt jelenti ez, hogy számodra most van itt az idő, hogy felfedezd, mi az, ami működik, és mi az, ami nem, mi az ami gátol, korlátoz téged és az élet kollektív kifejezését. A Te kollektív aspektusodról beszélek, a „kollektív Te” a minden része.

A Fény Mesterei összegyűlnek ma ebben a jelenlétben, és Te be fogod kódolni a saját DNS-edbe a Mesterek egy különleges azonosító kódját. Ez hozzávetőlegesen mondva azt jelenti, hogy magadra öltesz néhányat azon, ma mindannyiótok számára bemutatott minőségek közül, amelyek a gyorsított megtisztulásodhoz fognak vezetni. Ahogy integrálod ezeket a DNS-ed struktúrájában tartott frekvenciákat – az ősi Mesterek, a hatalmas bölcsesség tanítóinak frekvenciáit – emlékezni fogsz arra, aminek mestere voltál, emlékezni fogsz rá, hogy Te döntöttél úgy, hogy beleesel a harmadik dimenzióba. Ez nem a kegyelemből való kizuhanás volt, nem azért történt, mert bűnös vagy. A szeretetbe estél. Úgy döntöttél, hogy sok lelket felszabadítasz, mert annyira nagyon szereted őket. A szeretetben való felemelkedés a Te szabadsághoz vezető munkád, a visszatérés a belső érzékeléshez, és ezek a belső érzékek fognak elvezetni téged az autentikus éned felé, amely azok mögött a paraméterek mögött rejlik, amelyeket az érzékelésed teremtett meg.

Kezdjünk hát hozzá azzal, hogy elviszünk téged abba a birodalomba, ahol ez az energia van, ezért azt kérjük, hogy csukd be a szemed, ha még nem tetted volna meg. Fókuszálj a testedre, mélyen belélegezve, és teljesen kilélegezve. Hozd be a figyelmedet önmagadba, a pillanatra, az „itt és most”-ra fókuszálva, a benned belül lévő fényre, arra az erőre, amelyik egy veled. Érezd a [régi] korok összes bölcsességét felkavarodni [önmagadon] belül, add át magad a pillanatnak, és engedd, hogy elkezdjenek feljönni eredeti emlékeid, áthassák a tudatalattidat, és könnyedén és kegyelemmel bekerüljenek a tudatos elmédbe.

Tudatosan kapcsolódj a forráshoz, kérd, hogy a végtelen forrás táplálja az energiádat az ő eleven életerejével. És képzeld el a tested összes csakráját élettel feltöltődni, megelevenedni, új erőre kapni, mindent tökéletes egyensúlyba kerülni, [képzeld el, amint] az összes kisebb és nagyobb csakrád tökéletes összhangban rezeg. Ez a rezgés megteremt egy frekvenciát, egy olyan frekvenciát, ami képes átjárni a régi paradigma öntőmintáját, a kollektív tudatosság öntőmintáját, ami felteszi a koronát arra, aki valójában vagy. A mai nap egyedi energiái elkezdenek beömleni a koronacsakrádon, és feltöltik az összes nagyobb és kisebb csakrádat a testedben harmóniát, békét és egyensúlyt hozva a fiziológiád minden oldalának csakúgy, mint a pszichológiád összes oldalának.

Ne felejts el mélyen belélegezni, és teljesen kilélegezni, ez lehetővé teszi, hogy az energia akadálytalanul keresztüláramoljon a testeden. Azt is lehetővé teszi, hogy az energia akadálytalanul keresztüláramoljon a csakráidon.

A bölcsesség ősi Mesterei, az igazság tanítói és a fény eredeti vezetői összegyűlnek most benned ezen a megszentelt helyen. [Közös] energiájuk olyan frekvenciát bocsát ki, ami megnyitja a kapukat, eléri a négy alsó testedet, melyeket fizikai, érzelmi, mentális és szellem/spirituális testként ismersz.

Használd a lélegzésedet, hogy leföldelve és középpontban tartson ezen frekvencia magjában. Amikor késznek érzed magad, adj engedélyt ezeknek a lényeknek, hogy elkezdjék beléd küldeni a DNS szakrális azonosítóját. És minden lélegzet, amit veszel, megerősíti a szakrális szimbólumot a DNS-edben. Lélegezd be ezt, lazulj el, és add át magad.

A három Egység Istennő: Mária Magdolna, Lady Guinevre, és Jezabel istennő a szakrális teredben manifesztálódik, mögötted állva. Szakrális hangokat kezdenek énekelni, melyek átjárják az agyad nyakszirti területét. Ezek a hangok automatikusan megnyitják a tudatos érzékelésedet azon paraméterek mögött rejlő dimenziókra, mely [paraméterek] megszorítást, letiltást, korlátozást teremtenek.

Azt szeretném most, ha a légzésedet és az energiádat a határaid eltolására használnád, hogy eltold magad körül a gátló blokkolódásokat. Addig told kifelé, míg szét nem törik. Én, Kuthumi az energiád mindegyik kijjebb tolásánál újrakalibrálom a körülötted lévő mezőket és a benned lévő mágneses tereket. És most elkezdem számodra az idő felgyorsításának folyamatát, aztán emlékeztetlek, hogy bárhogyan is [vesszük] ez csak illúzió, az idő felgyorsulása [illúzió]. Mindössze annyit teszek, hogy megnyitom azokat az ajtókat a DNS-edben, amelyek lehetővé teszik, hogy használd a saját energiádat, szándékodat és akaratodat, hogy [ezáltal] magnetikusan magadhoz vonzd mindazokat a lehetőségeket, amelyek lehetőséget nyújtanak neked, hogy megtisztítsd befejezd mindazt, ami eredetileg öt év alatt zajlott volna le benned. Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen.

Az Egység Istennők hangjai elkezdenek új idegi pályákat teremteni benned. Ezek az idegpályák valójában éned azon régi aspektusainak részei, melyek ismerik az eredeti tervet, a szabadság és tökéletesség Isteni Tervét a harmadik dimenziós birodalmakban. A következő hat hónap úgy jelenik meg előtted, mint a harmadik dimenzió olyanfajta feltárulása, miszerint a harmadik dimenzió nagyon manipulatív, amelyet könnyen tudsz manipulálni. Benne van ebben az arénában, hogy elkezded felismerni, hogy mennyire hatalmas vagy, milyen erős a négy alsó tested, különösen akkor, amikor tudod, hogy mit teszel. A rendelkezésedre áll az összes információ ezen dimenzió manipulálásához, és hogy biztosítsd azt, hogy amire a legnagyobb szükséged van, az az életed részévé váljon.

A Mesterek DNS-kódjai és az Egység Istennők által énekelt hangok lehetővé teszik, hogy megérezd magadban az energiát, és ez az energia lehetővé teszi, hogy pillantást vess arra, ami a harmadik dimenzión túl rejlik, jelenlegi öntőformájára és a jelenlegi manipulált állapotára. Tanulj meg a kvantumtudományból mindent, amit tudsz, [és] ez bizonyítja számodra, hogy mennyire manipulatívak ezek az energiák. És ennek a manipulálhatóságnak semmi köze sincs az áruláshoz, vagy a visszaéléshez, ez a Mester Alkimistává váláshoz, az Alkímia Tudatosság és a tudatosságodban rejlő alkímia átöleléséhez [vezető] erő. Szánj rá egy pillanatot, engedd meg az összes csakrádnak, hogy kiterjedjen, és miközben kiterjednek, még jobban megnyílnak. És minden egyes lélegzetvétellel még több fényt nyelnek el, még jobban feltöltve téged a végtelen forrás energiájával arra emlékeztetve, hogy Te is a szeretet, lehetőségek, bölcsesség és fény végtelen forrása vagy.

Szánj rá egy pillanatot, hogy rákoncentrálj életed azon aspektusára, melynek megváltoztatására a legjobban vágysz.

És amikor készen vagy, azt szeretném, ha megmondanád a Mestereknek, hogy készen állsz felajánlani nekik az összes olyan sebedet, ami a következő öt év rácsaiban rejlik. Erősítsd meg, hogy tudatosan kész, és képes vagy hogy megragadd ezt az összesűrített energiát, és behúzd azt a DNS-edbe, átadni magad, és megengeded ezt önmagaddá válni.

Most [pedig] szeretteim, azok a kódok, amelyek belenyomódtak a DNS-etekbe ezen Mester tanítók DNS-éből megerősítik a kapcsolódásotokat hozzájuk. Ez azt jelenti, hogy abban a helyzetben vagytok, hogy magasabb szinten dolgozzatok ezekkel a különleges lényekkel, ezért arra kérünk téged, hogy légy figyelmes, éber és tudatos arra, ami benned megy végbe. Figyelj oda, és reagálj azokra a belső késztetésekre, amelyek más irányba terelnek téged, vagy arra ösztönöznek, hogy megtegyél valamit, mondj valamit, és hogy teremts valamit, ami lehetővé fogja tenni számodra, hogy ezután sokkal több minden létezzen számodra, mint amennyit korábban bármikor [is] felfogtál. És ahogy a perspektíva változik, úgy terjed ki a világ, és kiterjeszti a lehetőségeit, ahogy Te is a tiéidet.

Szánj rá most egy pillanatot, és ahogy csak ülsz a csendben, miközben ezek a különleges lények energetikailag, telepatikusan kommunikálnak veled. Eközben hozzád kapcsolódnak egy olyan szinten, amit még nehéz megtapasztalnod.

Számodra itt az idő, hogy összekapcsolódj a jövőbeli éneddel, az öt év múlva eljövendő Te-vel. Hívd fel magadra ezen részed figyelmét, és kezdd el jövőbeli éned ezen aspektusát behúzni az „itt és most”-ba.

Állj szembe a jövőbeli éneddel. Emeljétek fel a kezeteket, és illesszétek egymáshoz a tenyereiteket, nézz e részed szemébe, és köszönd meg a jövőbeli énednek, hogy eljött most hozzád. Kérd meg a jövőbeli énedet, hogy bölcsességgel, együttérzéssel és igazsággal vezéreljen téged, hogy vezessen el a fénybe, és az összes megoldás minden alapzatának magjába, [vezessen be] mindabba, amit a következő öt év számodra rejt, ami összesűrűsödik egy hat hónapos ablakba, mely időszak alatt jó néhányat meg fogsz tapasztalni életed legnagyobb áttörései közül. A jövőbeli éned már ismeri ezt az öt évet, már tudja, hogy mik a megoldások, és teljesen tudatában van, hogy mi változhat meg. E részed birtokában van az alternatíváknak, a válaszoknak, és természetesen a bölcsességnek.

Érezd, ahogy a jövőbeli éned energiája elkezd összevegyülni a tiéddel az „itt és most”-ban. Miközben ez az energia összpontosul benned, automatikusan átveszed azokat az emlékeket, azt a bölcsességet és tudást, amire szükséged lesz a következő hat hónapban, hogy urald mindazt, amit a következő öt évben kellett volna megtenned.

Az Egységistennők most platina fénytojást teremtenek köréd. Ez a platina fénytojás szimbolizálja a Kozmikus Anyánktól hozzád érkező védelmet. Ez az energia automatikusan hozzákapcsolódik az ezüst fonaladhoz, ami hozzákapcsol téged Kozmikus Anyánkhoz. És a Bölcsesség ősi Mesterei most arany pajzsot teremtenek körülötted, Kozmikus Atyánk védelmét szimbolizálva, és ez hozzákapcsolódik az arany fonaladhoz, ami a szívcsakrád magjában rejlik. És amikor ez a két fonal összhangban pulzál, [akkor] jobban megérezheted, hogy kiegyensúlyozottá válsz, és megérted az előtted álló utazást, csakúgy, mint az általad már befejezett utazást, más szavakkal [megérted ezen utazások] célját és irányát.

Fordítsd a figyelmedet ismét a végtelen forrásra. Lélegezd be az energiát a koronacsakrádon keresztül, lehúzva azt a gerinceden keresztül a Földanya testébe. Minden alkalommal, amikor belélegzel a Földanya testébe, táplálod őt a végtelen forrással, ami téged táplál. Létfontosságú, hogy földelt légy ezen időszak alatt. Tegyél meg mindent, ami tőled telik, hogy leföldelve, középpontban és az ösvényedre fókuszáltan tartsd magad. Ne hagyd, hogy alantas bosszúságok [distract] eltérítsenek, ne hagyd, hogy az egó szükségletei próbálkozzanak és visszahúzzanak az általad járt ösvényről, mert félnek az új úttól. Nem tudod, hogy mi rejlik azokon a határokon túl, amelyeket ismerni vélsz, [nem tudod] hogy pontosan mire van éppen most szükséged, ezért menj és kapd meg. A végtelen forrás áramlata mindig jelen van, minden időn keresztüláramolva.

Mondj most köszönetet az Egység-tudatosság Istennőinek, a Bölcsesség ősi Mestereinek és a fény nagy tanítóinak. Kérd meg őket, hogy maradjanak veled, mondj köszönetet a jövőbeli énednek, hogy belépett a fénybe, és beléd áradt. Mondj köszönetet magadnak, hogy meghoztad azt a döntést, [hogy] kihasználod a mai nap áldásait, és [mondj köszönetet] a bátorságodért, hogy átöleled a felgyorsult növekedés ezen lehetőségeit. És csak érezd gyengédebbé válni az energiákat, lecsillapítva fizikai, érzelmi, mentális és szellemtestedet, és beléd csepegtetve a nyugalom érzetét, a béke és zavartalanság érzetét, ugyanúgy, mint annak belső tudását, hogy minden úgy van, ahogy kell, ezért minden úgy tökéletes, ahogy éppen most vagy.

Ahogy túllépsz a helyesen és helytelenen, jón és rosszon, és felismered a késztetéseidet, meghatalmasítod magadat, hogy meghozd azokat a döntéseket, amelyek a legjobbak a számodra, tekintet nélkül más emberek felfogására arról, hogy mi a helyes és a helytelen, a jó és a rossz. Minél jobban megbecsülöd azt az igazságot, amelyik helyes a számodra, amelyik a legjobban támogat téged, annál jobban támogatod a folyékony energia áramlatának teljes manifesztációját, hogy annál többet behozzon a folyékony univerzum szakrális rácsaiból a rögzített tudatosság paradigmájába, keresztültörve a régi öntőformákon, és lehetővé téve, hogy a fény megérintse azok szívét, akik azt hiszik, hogy csapdába estek az élet rögzített útjain.

Folyékonynak lenni, befogadónak és nyitottnak minden újra, furcsának, vadnak és csodálatosnak – ez hozza el neked az újjászületést. Lépjetek túl a gátlásaitokon, mindannyiótokat arra bátorítalak, hogy tegyetek valami furcsát, vadat, és csodálatosat. Törd szét az öntőmintákat, légy olyan, mint a ló, amelyik kitör, vadul vágtat, engedd az énedet csodálatossá lenni, csodálatosan furcsának, csodálatosan hóbortosnak, csodálatosan vadnak és élettelinek. A régi öntőminta, a régi módú gondolkodás, létezés, és hiedelmek azok, melyek megfojtanak téged. A jó és rossz, helyes és helytelen összes perspektívája és felfogása az, ami begyepesedett öreg fingok felé fordított téged! Törd hát szét és szabadulj ki. Ez e szökőév ajándéka neked, a változás lehetősége – olyan lehetőség, amelyik soha többé nem lesz ugyanaz, és ezt kívánom mindannyiótoknak.

Mondj köszönetet önmagad minden aspektusának, hogy mert különbözni, és így átölelte a hóbortosság, a furcsaság és a teljesen vaddá válás számos szintjét. Emlékezz azokra az időszakokra, amikor azt érezted, hogy keresztülszáguld rajtad az életerő. Különbözni nem olyan nehéz, csak légy önmagad. Mindannyiótokat különbözőnek teremtettek. Ne izgasd magad amiatt, hogy mások mit fognak mondani, ne zavartasd magad az ő véleményük miatt. Ezt cselekedve átadod a hatalmadat a régi paradigmás felfogásoknak, perspektíváknak, hozzáállásoknak és hiedelmeknek, visszahelyezed magad a régi módú létezésbe, a régi életvitelbe, azon kapod magad, hogy a begyepesedett régi úton jársz. Ugye mindannyian láttátok már, hogy néznek ki a kitömött állatok? A legjobb lesz, ha kiszeded magadból a tömést, és megmozdulsz.

Szeretteink, a jelenlétünk veletek fog maradni. Az általunk ma aktivált energia benne fog maradni az energiamezőtökben a következő 72 órában, ami be fogja fejezni azt, amit most lehorgonyoztunk bennetek. Ezalatt az időszak alatt úgy érezhetitek magatokat, mint a vad gyermek, aki teljesen vaddá akar válni. Fedezd fel ezt. Játssz vele, hiszen ez a belső gyermeked hívása, hogy új perspektívából fedezd fel az életet, olyanból, melyben megvannak a bölcsesség, tudatosság és ön-érzékelés szintjei.

A Minden Létező fénye vezesse látomásaitokat, szándékaitokat, kívánságaitokat és álmaitokat. És az általatok felfedezni választott világ legyen vad és csodálatos.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és ünneplem az ittlét megbecsülését, hogy mindannyiótokat szolgáljalak, szolgáljak rajtatok keresztül és mellettetek. Adonai.

{A Szigeti Antal és csapata(Mácz Annamária, Borsos Árpád) által készített magyar fordítások és a Szigeti Antal hangjával hallható letölthető hanganyagok elsődleges lelőhelye a www.espavo.hu oldal.}

A háromszoros Istennő sorozat befejező része:

Kuthumi - 3:21 Napéjegyenlőség channelling

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-213-napejegyenloseg-channelling.html?m=0

 

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...