Mária Magdolna – A Cél Törvénye, a Bőség Törvénye Második Rész és a 15-21. Víz Kapuk

Mária Magdolna – A Cél Törvénye, a Bőség Törvénye Második Rész és a 15-21. Víz Kapuk

29339514_1583711595057394_715096226201890313_n.jpg

 

Csatornázta: Michelle Eloff©

Forrás: lightweaver

Johannesburg, Dél-Afrika, 2010. január 25.-én

Fordította: Hatejer Emese

Előző Víz Kapus közvetítés:

Mária Magdolna – A Felemelkedés Törvénye és 8-14. Víz Kapuk 2010. január 18

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-felemelkedes-torvenye-es.html 

 Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

OoOoOoOoO

Mária Magdolna vagyok és üdvözletem és isten hozott titeket ebben az isteni jelenlétben, miközben megnyitjuk szíveinket és kitárjuk kezeinket, hogy átöleljünk mindannyiótokat.

Elhozzuk számotokra a finom (fizikai) testeitek tisztítását, isteni gyógyítását felszabadítva mindazt, ami a felszínre tört az előző törvények aktiválása révén és ezen erőteljes Víz Kapuk megnyitása révén.

A fényetek folytatja a növekedését, és miközben a fény lényetek legmélyéről származik, ezáltal ez az, ami ki fogja tolni azt, amelyet a sötétség a markaiban tartott, ki a fényre feltárva nektek a dinamikát, amelyeket azok a struktúrák tartottak magukban, amiket a sötét oldalatoknak tekintetek; a sötétségnek belül, gyakran utalnak erre árnyékként is.

Az én minden aspektusán belül a fény gyöngyei léteznek, a bölcsesség szakrális kódjai, amelyek egyesítéskor isteni nyelvet hoznak létre, amely egy szent hangzást bocsát ki, amely kommunikál az élet minden aspektusával, amely azokon a szinteken rezonál, amelyeken keresztül ezen hangzások utaznak.

Ezek a kommunikációk aktiválják a látható és láthatatlan folyamatokat, az aktiválódás nagy része a színfalak mögött lép életbe, és a felszín alatt keveredik fel belül, recsegve nyílik meg, amely az időben megfagyott, és lassan, de biztosan a fény a repedéseken keresztül beszivárog a sötétségbe, és még többet tárva fel számotokra.

A Cél Törvénye tartalmazza ezen energiákat mindenre, ami történik; magában foglal egy mintázatot egy (megadott) céllal. A cél ezen mintázatai teremtik meg az olyan környezeteket, amelyekben a saját belső lényetek állapotait kutathatjátok, azért, hogy megértsétek a folyamatokat, amiken átmentek. Önmagatok minden szintjének megszólítása, hogy összehangolódjatok ennek a kollektív énjének a nagyobb aspektusával, ezért ezen energiák célja most, hogy újraegyesítsenek titeket önmagatok összes ezen széttöredezett aspektusával.

Most találkoztok a sorsotokkal, sok minden jön felétek, és mindenkinek meg kell várnia a változást, hogy olyan irányba vezesse, amelyet most talán nem látok, azonban a változás testén belüli minden szívverés egységben vibrál a tiétekkel, és a változás testének szívverése egyben a dobogása is, a ritmusa bennetek.

Minden pillanat egy célt tartalmaz, minden egy mágikus sorrenden áramlik át és hozza létre az eseményeket, nyitja meg az ajtókat, bezárva más ajtókat, véget vetve ciklusoknak és új utakat megszülve, új világokat és nagyszerű új csodákat, amelyek kitágítják az elméteket, szíveteket, szellemeteket és lelketeket felkínálva a lehetőséget, hogy tanúja legyetek a lehetőség nagyszerű új távlatainak.

A cél az, hogy a pillanatban legyetek, reagálva/válaszolva arra, amit az élet hoz nektek, hogy táncoljatok ezeken a felfelé és lefelé irányuló ciklusokon, mivel amikor az élettel táncoltok, meglátjátok, azt ahogyan az áramlás a szinkronitásnak nevezett energia nagyszerű vonala mentén mozog.

A legtöbb ember az energiát a jövőbe vetíti, azon tűnődve, hogy mi a célja a Földön. Sokan vágyakoznak arra a pillanatra az időben, ahol a céljaik fel fognak tárulni számukra, ahol  válaszokat kapnak és azt mondjuk nektek, pontosan ez az, amit tennetek kell és ez a célja a Földön levésnek. Szeretteim, a célotok nem valahol a jövőben rejlik, nem egy távoli álom, ami valami olyasmi lesz, amilyenek jelenleg nem vagytok, van célotok itt van most is, most és mindig van egy célotok. Az élet minden pillanata céllal bontakozik ki, szándékosan, szolgálva egy sokkal nagyobb célt.

Érezzétek az energiák közvetlenségét, amik jelenleg kommunikálnak az élet összes rendszerével feltárva és hozzáférhetővé téve az egyén csakráinak mélyebb réseit/zugait, ebbe  a világba való belemerülés a hét Víz Kapu szakrális kelyheihez visz el, azokhoz, amelyek a Cél Törvényének esszenciáját tartalmazzák. Az egyén érzelmei az egyént irányokba vezetik, ismét egy céllal, minden érzés, minden gondolat, minden tett, minden tétovázás, mindennek van egy célja, de most emlékeztetni akarlak az élet céljára, az élet nagyobb céljára, hogy visszatérjetek az egységhez, hogy visszatérjetek az önmagatokba rejlő szentélybe, a belső érzékelő képességetekbe, a belső lendületbe, a fénybe, amely a kreativitás rácsait feltüzeli megmutatva nektek az dinamikákat, amik ezen túl rejlenek, amelyek ismerősek.

Tehát most hunyd le a szemeidet és engedd meg önmagadnak, hogy belépj a benned rejlő ismeretlen világok mélységeibe, az idő és a tér között sodródva, a lényed mélységeibe, a személyiséged alvilágába, és ezeken a birodalmakon belül kulcsokat találsz minden élet nagyobb céljához, azonban semmilyen kulcsot sem nem fedezhetsz fel idő előtt. az egyének isteni időzítésben kell aktiválnia minden kulcsot, a kulcs aktiválása mögött rejlő célt fel kell szabadítani annak céljának a teljes energiájával, és ez az amiért megbízol az élet áramlásába és tudod, hogy a nagyobb cél mindig vezetni fog téged az igazi célod irányába mindig ott lesz, hogy támogasson. Az élet nagyobb célja gondoskodik rólad, és ekkor újabb kulcsok követik ezt.

Érezd az Isteni Szellem esszenciáját; ez a különleges Szellem megtestesíti a cél energiáját. Képzeld el a cél lényegét. Képzeld el, hogy csak azért kerültél megteremtésre, hogy a Cél Törvényét tartsd és ahogyan az energia már teljessé vált, mert ez a cél önmagában.

Mi is a cél valójában? Ez egy olyan energia, amely rendelkezik egy szándékkal, egy energiával egy kezdettel, egy középpel és egy véggel, és a kezdet, közép és a vég között sok történet bontakozik ki, mindegyik ezen nagyobb szövet egy csodálatos darabkája, képzeld el az életed minden napját ezen nagyobb kirakós egy darabjának, és amikor elismered hogy minden nap rendelkezik egy céllal, a nagyobb testnek hívott cél mindig jelen van, leföldelt és élő az élet tapasztalat révén és az élet tapasztalatokon keresztül, átadja a célját.

Azt szeretném most, hogy képzeld el Kuthumi-Agrippát a Szoláris Arkangyalokkal, ahogyan a fény egy körét alakítja ki körülötted.

Mihály Arkangyal jön és eléd áll és észreveszed a Hét Szakrális Kelyhet. Ezek a kelyhek előtted fél hold alakban helyezkednek el, minden kehely egy vibrációt hordoz magában egyenlő mennyiségben a csakráid fényével.

Mihály Arkangyal fogja a hatalmas kardját az Excaliburt és a gyökércsakrádra mutat vele, az energia egy csodálatos töltette jön belőle a kard élén át és a gyökércsakrádba megnyitja az életed alapzatát, hogy ennek nagyobb célja, amely az akadályokon, félelmeken és védekezéseken túl létezik, azokon túl, amelyeket megteremtettél. Az energia ezen nagy hulláma a fény egy ereje és az életed alapzatainak területeire fényt fog ontani, amely egy erőt, egy történetet és egy új célt tartogat számodra.

Nem régibben információt adtunk át arról, hogy bizonyos pontokon az életben, megadatik számodra a lehetőség, hogy újabb szintre emelkedj, ez az új cél, amiről beszélek, kapcsolódik ahhoz a felemelkedési lépéshez, amelyet megtettél, az üzenet, amely a Felemelkedés Törvényén keresztül jön, ezért még egyszer adj engedélyt mindazokra/mindazoknak, amelyek régiek, amelyek idejétmúltak és elavultak, hogy eltávolításra kerüljenek, hogy fénybe kerüljenek, átalakuljanak az új energiába és lerögzüljenek szilárdan a gyökércsakrádba, leföldelve ezt az új célt.

A Víz Kapuk, amelyek a Cél Törvényének energiáját magukhoz ölelik, megmutatják nektek, hogy a jövőbe való kivetítés, a hamis hit abban, hogy a nagyobb célotok valahol a jövőben rejlik ez értékes energiát lop el tőletek, ez azonban mindig értékes és szükségszerű a jövőre való tekintettel, hogy bizonyos remények, álmok, kívánságok és célok vendégül látásához, de soha ne feledjétek el, hogy minden pillanat önmagában már a nagyobb cél, mert ha az életetek ebben a pillanatban véget ér hirtelen akkor ennek az életnek vége, és mi volt a célotok az életben?

Most elcsodálkoztatok? Mi is a jövőbeli cél, mindig elérni valamit, ami nem érhető el? De mi van az itt-tel, mi a helyzet most-tal, mi volt a célotok eddig ezen pillanatig az időben, ezért, ha azt mondom nektek most, hogy egy órátok maradt a testetekben ezen a bolygón, mi volt a célotok? Célszerűen éltétek az életeteket, célzottan elköteleztétek magatokat minden pillanatban? Céltudatosan elbűvölve annak tudatában, hogy az élet annyira törékeny, hogy nem garantált, hogy emberi formátok örökké megmarad, és hogy az élet minden pillanata értékes, mert célja van? És még azokban a pillanatokban is, amikor felismerjük, hogy minden pillanatnak van célja, és ezek a célok duálisan működnek, felfedve számotokra a különféle lehetőségeket, lehetőségeket, amelyek mindegyike megtestesíti a célt.

Tehát, hol vagytok most, drágáim, hová vezetett titeket az élet? Milyen cél vezet az életetek minden egyes pillanatában? Szeretném tudni, hogy mi volt az életetek célja eddig a pillanatig, és azáltal, hogy valóban beléptek oda és ez a célt meghatározzátok, látni fogjátok az életetek célja mindig jelen van. Nem kell keresnetek, nem kell vadásznotok ezután, nem kell vágyakoznotok vagy emésztenetek rajta magatokat, mert már itt van, veletek van.

Vedd fel az első kelyhet és juttasd be a szakrális vizeket a gyökércsakrádba. Ezek a szakrális vizek beléd áramlanak előidézve a megszentelt gyógyulást, a vizek átmossák a gyökércsakrádat megtisztítva a törmelékektől, amelyek alatt néhány hamis elképzelésed lapul, és amely alatt az életed valódi alapja rejtőzködött, és ahogyan ez a kőtörmelék és törmelék átmosódik, meglátod majd a világosságot, amely a felszín alatt leselkedett, és visszaszerezheted ezt, és határozottan rá állhatsz erre az alapra, és bízhatsz benne, hogy a cél egy veled.

Vedd a következő kelyhet. Juttasd a szakrális vizeket a szexcsakrádba. Ez előidézi a szakrális gyógyulást, ez a különleges gyógyítás elmossa mindazt, ami a felszín alatt rejtőzködik, és a kreativitásod célja meg tudja most mutatni önmagát számodra egy új szinten.

Fogd a következő kelyhet, idd meg a vizet belőle, hogy a napfonatodba jusson. Ez elmossa a régi lángok hamvait, amelyek halottak, ez elmossa mindazt, ami régi, mindazt amelyek elfojtották a múltad szenvedélyeit, a port, amely megakadályozta, hogy a lehetőségek ablakain és a lelked ablakain keresztül láss, amelyben a lelked tánca rejtőzik.

Azt akarom most, hogy szerezd vissza ezt, hogy visszanyerd a szellemed táncát, hogy visszaszerezd a szenvedély tüzét, hogy visszaszerezd az Atya/Anya Isten felsőbb intelligenciájának kreatív teremtő elméjét és hogy visszaköveteld a folyékony szeretet szakrális folyadékát, ami vezet téged, a benned lévő érzés és érzelem testein keresztül, és ezen keresztül képes leszel megérteni az Evolúció Törvénye, amely lehetőséget ad neked az energia tisztességes/igazságos cseréjének megértésére, amelynek az élet minden szintje között meg kell valósulnia, beleértve önmagad is, tehát azáltal, hogy feladod a régit, automatikusan átadod magad az újnak.

Ez aktiválja a választás lehetőségeit, hogy használd az akaratodat, hogy kiválaszd azt, amelyről úgy érzed, hogy a legjobban szolgál most, még ha ez az igazság holnapra meg is változik, ez nem számít, mert az, ami számít az itt és most, hogy most hol vagy, ki vagy, mivel nem tudhatod, hogy holnap is itt leszel-e. Jelenleg minden ebbe a pillanatba vezet.

Annak megértésével, hogy teljesen új módon egyesültök a bőséggel, és ez az ahol emlékeztetni kívánlak benneteket, hogy elmagyaráztam hogy a törvények együtt működnek, azt mondtuk nektek, hogy a Bőség Törvényét három részbe adjuk át, evégett, a Bőség Törvényének második energia szála a Cél Törvényén át érkezik, a képességeteken, hogy leföldelődjetek itt és most, hogy elfelejtsetek minden mást és itt legyetek most, mivel amikor a pillanatban éltek tudva, hogy a célotok az, ahol most vagytok, ez a pillanat az időben mindaz a cél, ami az életetekben jelen van, ismét elmondva, mert nem tudjátok, hogy holnap itt lesztek-e még, és ez, szeretteim, megnyitja a bőség fénykapuinak a következő szintjeit, mivel ekkor képesek lesztek meglátni az életet olyannak, amilyen az valójában. Az ajándék, minden pillanatban jelen van, mert minden pillanatnak van egy célja, amely folyamatosan táplálja azt a nagyobb célt, ahol abban a pillanatban vagytok, és ez az amikor a fény bősége, a szeretet, a bizalom, a szenvedély és az együttérzés bősége új módon képesek találkozni veletek.

Ha kihasználjátok azokat a lehetőségeket, amelyeket a Felemelkedés Törvénye nyújt át nektek, azáltal megértitek a Vonzás Törvényét is, és azt, hogy miért vonzódtok ahhoz, amelynek a mágneses üzenetei és kódjai ugyan olyan vibrációval rezonálnak mint amilyet ti is kibocsátotok, ekkor meglátjátok, mit nyújt ez nektek az életben az igényeitek/kívánságaitok alapján, a képességeitek révén, hogy ennek egyenlő akaratú vibrációit vonzzátok, ekkor segítenek nektek meghatározni, ha ez a kívánságotok, hogy bevonzzátok a bőséget, amire jelenleg összpontosítotok, vagy ha szeretnétek bevonzani egyenlő mennyiségű, de ellentétes (minőségű) bőséget, mint amelyet jelenleg tapasztaltok. Tehát ha ott sötétség és szenvedés, fájdalom, csalódás és kiábrándulás van, akkor ezeknek az energiáknak az egyenlő, de mégis ellentétes minőséges is létezik, és szólítsd ezt most.

Képzelj el egy irányítóerőt önmagadban, miközben felveszed a negyedik kelyhet és igyad meg ezt a szent vizet eljuttatva a szívcsakrádba, ez az erő egy olyan mágneses rezonancia, amely megnyitja a dimenziós portálokat, hogy elfogadd a bőség ezen következő szintjét, a bőség ezen szintje, amely igazodik azokhoz az energiákhoz, amelyeket a Vonzás Törvényén, a Felemelkedés Törvényén és az első tizennégy Víz Kapun keresztül aktiválódtak.

Ez a következő hét Víz Kapu összehangol téged az élet nagyobb céljával, azért, hogy minden út, amelyen keresztül a szent vizek folynak, vagyis az Univerzum folyékony szeretete, amely eljön hozzád, hogy segítsen neked és hogy elfogadjon téged, átragyogjon téged.

Fogd az ötödik serleget idd ki, vidd be a vizet a torokcsakrádba, annak fényébe, annak vibrációjába, helyreállítva az életet, helyreállítva az egyensúlyt és a bizalmat, és most fejezzük be a folyamatot az utolsó két kehellyel.

Fogd a hatodik kelyhet és idd meg, hogy a benne lévő szent vizek a harmadikszemedbe áramolhassanak.

Lazítsd el a testedet, lazítsd el az elmédet és most képzelj el egy nagy kelyhet az Univerzum középpontjából érkezni, ürítsd ki miközben még több fény, még több szakrális vizet viszel a koronacsakrádba.

Ez átfolyik rajtad egyesülve a hét Víz Kapu energiáival, kiterjedve a világ többi részére is, az összes szent helyre, az összes szent víztestbe, úgy, hogy minden alkalommal, amikor ezek a víztestek érintik az életet, különösen az emberi életet, a cél üzenete kapcsolódhat hozzájuk tudatosan vagy tudatalatt.

Vegyél újabb mély lélegzetet be, miközben kilélegzel ezek az energiák folyamatosan áramlanak, miközben a Cél Törvényének kulcsfontosságú elemét ezen új hajnal fényébe hozzák, mivel a Cél Törvénye a kulcselem annak képességében, hogy a már általunk tanított előző törvények által éljetek. Cél nélkül nincs vágy, arra hogy szenvedélyesen éljetek, azonban, vágy nélkül, szenvedély nélkül, a kreativitás is meghal, életetek sok aspektusa megsemmisül/kioltódik, és amikor meghal a fényetek minden körülötettek halottnak, valamint a fény, amely azokban lakozik körülötettek akiket szeretek, mivel amikor a szenvedélyetek eltűnik, amikor a fényetek halott, minden körülötettek, halottnak érzi magát, és azok, akik a legközelebb állnak hozzátok szenvednek.

A Cél Törvényének megértésének és alkalmazásának hiánya az életetekben depresszióhoz vezet, a lekapcsolódás érzéséhez vezet és sok más legyöngítő érzelemhez és mentális zavarhoz vezet. Ez az a cél, amely arra ösztönöz titeket, hogy legyetek kreatívak a meditációtokban, a gyógyulásotokban, és töltsetek el időt önmagatokkal azzal a céllal, hogy arra összpontosítotok, hogy felszabadítsátok önmagatokat a múlt alól, hogy ennek az új ciklusnak a célja összeolvadjon veletek, és megmutassa nektek azokat az ajándékokat, amelyek a cél azon pillanataiban rejlenek, amelyek a sors útjának szent isteni terveiben szerepelnek.

Itt az idő, hogy megtaláljátok a szenvedélyt az életbe, hogy újrakapcsolódjatok a pillanat szenvedélyével és hogy meghatározzátok a célotokat itt és most.

Kérlek, csináljátok ezt a gyakorlatot, lássátok, amit már megtetettek, mindenki célja más, mégis egyedi. Néhányan sokkal láthatóbbak vagytok a világ számára annak értelmében, hogy mi a lélek célja, és másoknak közületek, nagyon fontos célja, hogy a színfalak mögött munkálkodjatok, megváltoztatva a dinamikákat a szívetek gyógyítása révén, gyógyítva a sebeiteket, és igent mondva az újra, az ismeretlenre és arra a lehetőségre, hogy elinduljatok az új lehetőségek egy meghökkentő új utazására, amelynek új lehetőségei és célja hozzáadott dimenziói vannak. és a célotok dimenziói hozzáadottak.

Azáltal, hogy megértitek a pillanat célját, akkor látjátok, hogyan működik a bőség, látni fogjátok, hogy eljön, hogy találkozzon veletek, és a nagyobb cél irányába vezet titeket, amely a szenvedélyetekbe vezet titeket, azonban, a trükk az, hogy soha nem szabad elfelejteni, hogy ez a pillanat ennek céljának a teljes folyamatában legfontosabb.

Ne aggódjatok amiatt, hogy rendelkeztek-e eszközökkel nagyobb cél eléréséhez, a célotok biztosítani fogja, hogy teljesen felszereltek legyetek, ez a célja, és most már teljesen fel vagytok készülve/szerelve a jelen pillanat céljának végrehajtásához, és azáltal, hogy átadjátok magatokat az összes törvénynek, amelyeket isteni módon az igazi sorsotok irányába vezetnek benneteket és annak céljába vezetnek benneteket, semmi nem fog elmenekül előletek, semmitől nem fognak megfosztani, ha minden pillanat céljának átélésének céljával éltek, tudván, hogy ez az utolsó pillanatotok lehet a Földön, és ez az élet periódusotok célja, és azt is tudva, hogy ha holnap felébredsz, akkor egy nagyobb célhoz vezetnek, és napotok célja, hogy hozzájárultok annak biztosításához, hogy bármennyi ideig is tart, vagy röviden életetek végéig, számos cél szent szövete egyesül, úgy mozogva mint az ugrándozó delfinek, ahogyan együtt mozognak. 

A kollektív cél egy pillanatra összpontosul, és Kuthumi-Agrippa arra kéri téged, hogy vizsgáld meg, különös tekintettel a delfinek viselkedési szokásait és hogyan működnek együtt. Amikor ideje játszani, akkor játékidő van, amikor ideje kaját vadászni, akkor az egész delfin csapat a leghihetetlenebb stratégiával vadászik, pontosan tudják, milyen annak mozgása és mikor kell mozdulni, és egy ilyen lény nem önmagára és ez a lény nem csak önmagával törődik, azzal kapcsolatba ami másokkal tesz, mivel tudják mi a szerepük és céljuk és ez az amire összpontosítanak – amit tesz egy delfin abban a pillanatban az nem azért van hogy csak táplálkozzon, hanem ezt a csapat többi részéért is teszi, hogy a családja többi része táplálkozzon. Mindegyikük alkalmazkodik a másik igényeihez.

Csináljátok ezt, nézzétek meg, hogy a természet, különös tekintettel a delfinek, a delfin megmutatja nektek azt a célt, hogy csapatként dolgozzatok, az összes aspektusotokkal, vezetőtökkel, a barátotokkal, a családotokkal, az élet minden területén, és az egyedi célok mindig a nagyobb közösség kollektív célját szolgálják, amikor mindenki tiszteletben tartja a saját utazását, és mindenki, aki tiszteletben tartja a Cél Törvényét, pontosan ezt fogja tenni, amit meg kell tennie az időnek abban a pillanatában és szinkronicitásban és a sors szerint, és a legfontosabb a szeretet, ami gondoskodni fog a többiről.

Lélegezz be mélyen és miközben kilélegzel Mihály Arkangyal kardjának pengéjét a koronacsakrádra helyezi, és egy csodálatos energiahullámzás jön ki a pengéjéből belépve a testedbe. Az energia ezen hullámzása megtisztítja a felsőbb és alsóbb világok közötti kommunikáció átjáróit, a felsőbb én és az alacsonyabb én között, az anyagi és a spirituális világok között.

Adj hálát most ezen gyógyításért, amit előidéztek a számodra. Adj hálát a szakrális vizek áldásaiért, ami ezen a hét Víz Kapun át érkeztek. Adj köszönetet Kuthumi-Agrippának és a Szoláris Arkangyaloknak, mivel tanúi voltak ezen gyógyításnak és aktiválásnak és adj hálát önmagadnak, adj hálát a személyes vezetődnek és minden más létező jelenlétéért, akiket éreztél.

És most húzd vissza az energiádat a fizikai testedbe. Győződjön meg róla, hogy kellőképpen leföldeled magad a Föld Anyához, az anyagi világ idővonalán, ahol is egy fontos célod van, hogy legyél és létez, a példa által vezetve, és szeresd önmagad a célodért most.

Megtiszteltetés volt számomra, hogy átadhattam ezt a Kozmikus Törvényt, feltárva mindannyiotoknak a fényetek erejét és a fényetek célját. Lejtsetek táncot ezzel, adjatok esélyt ennek, hogy megmutassa számotokra mennyire intelligens és nagyszerű valójában, és hogy nem kell aggódnotok, nem kell arra pazarolnotok az energiát, hogy kontrollálni próbáljátok ezt, mert ez valami, amit nem tudtok megtenni, sokkal nagyobb, mint az alacsonyabb egótok szüksége, hogy életetek útját a régi referenciapontok szerint működtesse. Randevútok van a sorssal, és ez egy nagyon szuper tánc, ez a parti ideje, és a parti célja az, hogy élvezzétek ezt, szórakozzatok és táncoljatok az élettel.

Mária Magdolna vagyok, és szeretetem veletek van. Au revoir.

Soron következő Víz Kapus közvetítés:


Mária Magdolna: A Megkülönböztetés/Különbség tétel Törvénye és a 22-28. Víz Kapuk

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-megkulonbozteteskulonbse.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...